Lediga jobb Aleris Sjukvård servicekontoret i Uppsala

Se alla lediga jobb från Aleris Sjukvård servicekontoret i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Radiolog

Aleris är ett vårdföretag som erbjuder tjänster inom sjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark. Aleris har cirka 2 500 medarbetare, omsätter 4,4 miljarder kronor och ägs av Triton. På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi ty... Visa mer
Aleris är ett vårdföretag som erbjuder tjänster inom sjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark. Aleris har cirka 2 500 medarbetare, omsätter 4,4 miljarder kronor och ägs av Triton.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också?

Vill du ha ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter? Bli en del av Aleris Röntgen Mammografienheten!

Om Aleris Röntgen Mammografienheten Samarieterhemmet

På Aleris Röntgen Mammografienheten i Uppsala har vi samlat de resurser som behövs för att kunna erbjuda en högkvalitativ vård till alla våra patienter. Vi utför klinisk mammografi samt screening i åldern 40–74 år på uppdrag av Uppsalaregionen. Tillsammans skapar vi den framtida vården som kännetecknas av ett helhetsansvar, samarbete och kvalitet.

Vi söker nu en Radiolog med inriktning mammografi till vårt team med skickliga radiologer, röntgensjuksköterskor och undersköterskor.

Om arbetet och din utveckling

Vi erbjuder dig en spännande möjlighet att utvecklas vidare inom mammografiverksamheten. Här får du möjligheten att stärka och vidga dina kunskaper inom ditt kompetensområde. Vill du växa tillsammans med våra erfarna kollegor och omges av en arbetsmiljö som präglas av våra värderingar: omtänksamhet, professionalitet, engagemang och nytänkande, tror vi att du kommer att trivas hos oss.

I rollen som radiolog med mammografisk erfarenhet kommer du att ha varierande arbetsuppgifter som omfattas av att utföra bröstutredningar där vi undersöker patienterna med hjälp av ultraljud, biopsier, finnålspunktioner och stereotaxier. Du kommer även att få granska och bedöma screeningbilder. Vi tillämpar dubbelgranskning.

Om dig vi söker

Vi söker dig som är kunnig, trygg och driven inom ditt område samt håller en hög professionell nivå i din yrkesroll och besitter minst två års erfarenhet av den mammografiska verksamheten. Genom din förmåga att lyssna och ditt engagemang, hanterar du omgivningen med ödmjukhet samt skapar därigenom förtroende. Du erbjuds en utmanande roll med möjligheter att påverka verksamhetens utveckling. Vidare har du god samarbetsförmåga, idérikedom och ser att erfarenhetsutbyte bidrar till verksamhetens lärande.

I denna rekrytering läggs stor vikt vid personlig lämplighet och vi söker dig som har en kommunikativ förmåga och kan skapa goda relationer med medarbetare och patienter. I utbyte erbjuder vi en rörlig verksamhet där korta beslutsvägar, långsiktighet och kvalitet är ledord när vi tillsammans bygger den framtida vården.

Bakgrund Legitimerad radiolog med minst två års erfarenhet av mammografiverksamhet.

Övrigt

• Anställningsform: Tillsvidare 100 %
• Tillträde: snarast eller efter överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Sista ansökningsdag är 2019–12–11 men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Shila Shokoohi Enhetschef 072- 247 19 72 eller Shahin Abdsaleh medicinskt ansvarig radiolog 018- 611 47 95

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------

I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre

Leg. optiker med magister i klinisk optometri till Aleris Ögon Uppsala

Aleris är ett vårdföretag som erbjuder tjänster inom sjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark. Aleris har cirka 4 500 medarbetare, omsätter 5,8 miljarder kronor och ägs av Patricia Industries – en del av Investor. På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du o... Visa mer
Aleris är ett vårdföretag som erbjuder tjänster inom sjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark. Aleris har cirka 4 500 medarbetare, omsätter 5,8 miljarder kronor och ägs av Patricia Industries – en del av Investor.

På Aleris känner vi ett stort engagemang för det samhälle vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också? Då tror vi att du kommer trivas hos oss.

Aleris Specialistvård Ögon Uppsala innehåller ögonmottagning och kataraktverksamhet. Vi erbjuder våra medarbetare en möjlighet att vara med och forma framtidens sjukvård som vi vill ska stå för entreprenörskap, korta beslutsvägar och frihet under ansvar. Vi har avtal med Region Uppsala.

Vi söker dig som leg. optiker med magister/master i klinisk optometri en arbetsplats i välplanerade och moderna lokaler med ett mycket gott arbetsklimat. Genom våra värderingar: omtänksamhet, professionalitet, engagemang och nytänkande skapar vi en trivsam arbetsmiljö med kompetenta och erfarna kollegor. Här finns möjligheten att växa och utvecklas tillsammans när vi skapar den moderna vården.

Vi erbjuder ett stimulerande och varierande arbete som innehåller allt från förundersökningar inför kataraktoperation, självständiga kataraktåterbesök, diabetesscreening, förberedande arbete på ögonmottagning inkluderande av synfält, OCT-mätningar, ögonbottenfoto. Vi jobbar och samarbetar nära alla medarbetare i hela vår verksamhet.

Vi söker dig som värnar om att ge god omvårdnad, ett personligt bemötande och med professionalitet skapa god service med hög kvalitét i patientarbetet. Du erbjuds utrymme att vara nytänkande och ser positivt på utveckling av vår verksamhet. Genom ditt engagemang, professionella förhållningssätt och din kommunikativa förmåga skapar du goda relationer med medarbetare samt patienter och blir därför en betydelsefull medarbetare för oss. I utbyte erbjuder vi en spännande verksamhet med korta beslutsvägar, långsiktighet och hög kvalitét.

Bakgrund

Vi söker dig som är leg. optiker med magister/master i klinisk optometri.

För oss är det viktigt att du delar våra värderingar vilket innebär att vi är:

Omtänksamma – Professionella – Engagerade - Nytänkande

Övrigt

• Anställningsform: Tillsvidareanställning, 100 %
• Schemalagd arbetstid måndag till fredag
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning tillämpas
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt

Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och är nyfiken på att veta mer. Ansöker gör du enklast genom att fylla i ansökningsformuläret nedan och klicka på Ansök. Sista ansökningsdag är 2019-06-09. Då vi gör löpande urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Enhetschef Christina Åkerstedt på mail [email protected] eller tel. 070-167 40 64.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Röntgensjuksköterska

Aleris är ett vårdföretag som erbjuder tjänster inom sjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark. Aleris har cirka 2 500 medarbetare, omsätter 4,4 miljarder kronor och ägs av Triton. Om Aleris Mammografi På Aleris känner vi ett stort engagemang för samhället vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det ... Visa mer
Aleris är ett vårdföretag som erbjuder tjänster inom sjukvård och diagnostik i Sverige, Norge och Danmark. Aleris har cirka 2 500 medarbetare, omsätter 4,4 miljarder kronor och ägs av Triton.

Om Aleris Mammografi
På Aleris känner vi ett stort engagemang för samhället vi lever i och vill medverka till ett bättre, tryggare och friskare liv. De förändringar vår bransch genomgår innebär möjligheter för oss att tänka om och tänka nytt. Det gillar vi och det är något som vi tycker utmärker oss. Snabba beslut, flexibilitet och möjligheten att påverka och tänka i nya banor värderar vi högt. Du också? Är du dessutom en person med värme, energi och som trivs med förändring så tror vi att du kommer trivas hos oss.

Om arbetet och vad vi erbjuder dig
Vi behöver utöka vår personalstyrka på mammografin och detta är ett gyllene tillfälle för den som vill prova nya utmaningar och arbeta tillsammans med ett härligt och glatt gäng tjejer och killar.

Här arbetar vi 40 timmar per vecka och vi arbetar vanligtvis dagtid, måndag - fredag och kvällstid onsdag och torsdag. Vi ser över vår arbetsmodell och strävar efter förbättringar. För tillfället jobbar vi med ett projekt där vi provar att arbeta 6 timmar per dag vid screeningsarbete.

Tjänsten innehåller två kvällspass ungefär var tredje eller var fjärde vecka. Helger och röda dagar har vi ledigt. Lördagsarbete kan förekomma, men är inte schemalagt utan sker på en frivillig basis när behov finns.

Som medarbetare hos oss kommer du att få arbeta med en blandning av:

• Screeningarbete
• Kliniskt arbete med bl.a. provtagningar
• Expeditionsarbete
• Telefonbokning

Arbetstider

• Dagtid måndag tom fredag, ca 2 kvällspass per månad.

Du kommer vara placerad på Samariterhemmet i centrala Uppsala.

Tjänsten är en 100% tillsvidareanställning med 6 mån provanställning och tillträde är enligt överenskommelse. Vi erbjuder Friskvårdsbidrag samt möjlighet till lättare träning på arbetsplatsen. Vi arbetar fortlöpande med metod-/kvalitets och kompetensutveckling.

Vi söker dig som

Varje år bjuder vi in en stor mängd kvinnor och patienter till vår screening- och kliniska verksamhet. Vi lägger stor vikt vid ett gott patientbemötande och söker därför dig som är serviceinriktad och som har en god kommunikativ förmåga, men som också tycker om att arbeta självständigt samt i grupp och som trivs i en miljö där fokus på hög kvalitet kombineras med ett högt arbetstempo.

Bakgrund
Vi söker dig som är legitimerad Röntgensjuksköterska eller legitimerad Sjuksköterska med några års erfarenhet av kliniskt arbete och ett intresse för kvinnors hälsa. Tidigare erfarenhet av mammografi är meriterande, men inte ett krav. Vi kommer ge dig den utbildning som krävs för arbetet.

Övrigt

• Anställningsform: Tillsvidare
• Tillträde: Enligt överenskommelse
• Individuell lönesättning
• Kollektivavtal finns

Ansökan och kontakt
Vi hoppas att du tycker att det låter spännande och att du är nyfiken på att veta mer om oss. Ansöker gör du genom att fylla i formuläret nedan. Sista ansökningsdag är 2019-12-06men i och med att vi löpande gör urval rekommenderar vi dig att ansöka redan nu. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Shila Shokoohi, enhetschef, Tel 072- 247 19 72 eller 018-611 47 95.

Hoppas att vi hörs!

–--------------------------------------------------------
I denna rekrytering har vi gjort ett aktivt val av annonsering och rekryteringsstöd och undanber oss vänligt men bestämt kontakt från rekryterings- eller annonseringsbolag. Visa mindre