Lediga jobb Ambreen AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Ambreen AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Junior mekaniker

Nu söker vi för en junior mekaniker till vår trevliga verkstad i Fullerö, Uppsala. Arbetsuppgifter Brinner du för teknik, mekanik och bilar, samt vill utvecklas i din roll som tekniker? - Då har vi jobbet för dig! Vi söker en ambitiös och driven person till rollen som servicemekaniker Här får du möjligheten att arbeta med ett mycket attraktivt arbetsplats och i en modern verkstad. Vi söker dig som vill utvecklas och jobba som tekniker hos en framgångsrik... Visa mer
Nu söker vi för en junior mekaniker till vår trevliga verkstad i Fullerö, Uppsala.
Arbetsuppgifter
Brinner du för teknik, mekanik och bilar, samt vill utvecklas i din roll som tekniker? - Då har vi jobbet för dig! Vi söker en ambitiös och driven person till rollen som servicemekaniker
Här får du möjligheten att arbeta med ett mycket attraktivt arbetsplats och i en modern verkstad. Vi söker dig som vill utvecklas och jobba som tekniker hos en framgångsrik godkänd märkesverkstad, AutoExperten i Fullerö.
Du kommer att arbeta hos oss med ett team av flera duktiga tekniker. Arbetet består av att utföra liten och stor service, olika typer av reparationer, felsökning samt förebyggande underhåll på personbilar. Det innebär också installation av extrautrustning och tillbehör samt assisterande mekaniker åt våra ordinarie mekaniker.
Välkommen med din ansökan Visa mindre

Erfaren bilmekaniker till Fullerö Uppsala

Vi söker en duktig mekaniker med 3 års erfarenhet till vår verkstad i Fullerö, Uppsala. Är du grym på bilar och driven för att ge service utöver det vanliga? Då har du hittat rätt! Som fordonstekniker kommer ditt dagliga arbete bestå av reparationer och service, felsökningar i system, samt eftermontage m.m. Ytterligare innebär tjänsten mycket kontakt med kollegor och kunder, därmed viktigt att du alltid strävar efter ett professionellt bemötande och kund... Visa mer
Vi söker en duktig mekaniker med 3 års erfarenhet till vår verkstad i Fullerö, Uppsala.
Är du grym på bilar och driven för att ge service utöver det vanliga? Då har du hittat rätt!
Som fordonstekniker kommer ditt dagliga arbete bestå av reparationer och service, felsökningar i system, samt eftermontage m.m. Ytterligare innebär tjänsten mycket kontakt med kollegor och kunder, därmed viktigt att du alltid strävar efter ett professionellt bemötande och kundnöjdhet.
Vi ser gärna till att du har tidigare erfarenhet med fordonsteknik, kundbemötande och lagarbete. Det är viktigt att du alltid strävar efter kontinuerlig förbättring och gör arbetsmiljön till en trevlig plats. Genom ditt engagemang och tillgänglighet kan du göra skillnad för kunderna och dina arbetskamrater på Fullerö bilvårdscenter!
Passar tjänsten dig? Sök redan idag! Visa mindre