Lediga jobb BAMU, en del av Livihogruppen i Uppsala

Se alla lediga jobb från BAMU, en del av Livihogruppen i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Enhetschef LSS-boende Uppsala, BAMU

Livihopgruppen söker Enhetschef till BAMU Uppsala gruppboenden enligt LSS 9:9 BAMU Uppsala ingår i Livihopgruppen som är ett växande vårdbolag med verksamheter över hela landet inom personlig assistans och boenden. Organisationen är växande och du får tillgång till en dynamisk kreativ arbetsmiljö med hög kompetens och starkt engagemang. Du kommer att ingå i ett ledningsteam med ansvar för 5 enheter med totalt ca 30 boende och ett 50-tal anställda, dä... Visa mer
Livihopgruppen söker


Enhetschef till BAMU Uppsala gruppboenden enligt LSS 9:9


BAMU Uppsala ingår i Livihopgruppen som är ett växande vårdbolag med verksamheter över hela landet inom personlig assistans och boenden. Organisationen är växande och du får tillgång till en dynamisk kreativ arbetsmiljö med hög kompetens och starkt engagemang.
Du kommer att ingå i ett ledningsteam med ansvar för 5 enheter med totalt ca 30 boende och ett 50-tal anställda, där du själv kommer att vara föreståndare till minst 2 enheter.
I detta ansvar ingår att planera, genomföra, följa upp och utvärdera insatser på såväl organisatorisk som individuell nivå.
Personalansvar, klientansvar, kontakter med uppdragsgivare och anhöriga samt samverkan internt och externt med olika instanser är centralt liksom dokumentation och bedömningar i enskilda ärenden.
Du bör vara vara socionom eller ha likvärdig högskoleutbildning, gärna med påbyggnadsutbildning inom LSS-området samt ha flerårig arbetsledarerfarenhet från liknande verksamhet. Vidare har du god kommunikationsförmåga och hög energinivå som genererar arbetsglädje till medarbetarna. Du är en ansvarsbärare som är trygg i din ledarroll.
Till din hjälp får du en erfaren ledare och kollega samt en väl inarbetad personalgrupp.
Körkort
 B körkort fordras.
Arbetstid/Varaktighet
 Provanställning tillämpas
Ansökan
Sista ansökningsdag 20191115
Vi tar emot ansökan via epost: [email protected] Visa mindre