Lediga jobb Center För Vård och Omsorg i Uppsala AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Center För Vård och Omsorg i Uppsala AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Timvikarie sökes till daglig verksamhet i Uppsala

Olivia omsorg är det småskaliga alternativet som värnar om omsorg med hög kvalitet. Arbetet på Olivia omsorg präglas av närhet, engagemang, kompetensutveckling och ständig utveckling av arbetssätt och metoder. Vi söker nu dig som vill arbeta som timvikarie på vår dagliga verksamhet i Ulleråker. Verksamheten vänder sig till personkrets 1 LSS, personer med autism och intellektuell funktionsnedsättning. Du kommer att ge stöd och service utifrån våra arbetst... Visa mer
Olivia omsorg är det småskaliga alternativet som värnar om omsorg med hög kvalitet. Arbetet på Olivia omsorg präglas av närhet, engagemang, kompetensutveckling och ständig utveckling av arbetssätt och metoder.

Vi söker nu dig som vill arbeta som timvikarie på vår dagliga verksamhet i Ulleråker. Verksamheten vänder sig till personkrets 1 LSS, personer med autism och intellektuell funktionsnedsättning.

Du kommer att ge stöd och service utifrån våra arbetstagares genomförandeplaner och följa dom genom hela arbetsdagar. Du har ett driv och engagemang i ditt jobb med målet att skapa en verksamhet baserad på de enskildas behov.

Verksamheterna leds av engagerade chefer och medarbetare som vill och har förmågan att driva verksamheter utifrån Olivia omsorgs värdeord: Omtanke, Mod, Samverkan, Olikhet, Respekt, Glädje. Genom kvalificerade interna resurser, nätverk och utbyten satsar vi på kontinuerlig kvalitetsutveckling.

För mer information se vår hemsida www.oliviaomsorg.se (http://www.oliviaomsorg.se/) samt www.teamolivia.se (http://www.teamolivia.se/) .

Meriterande är utbildning som socialpedagog, undersköterska, barn och fritidsprogrammet, behandlingsassistent eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med lågaffektivt bemötande samt erfarenhet beteendeproblematik. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Verksamheten söker dig som har stort engagemang, ansvarskänsla, arbetar systematiskt, söker förbättringar och lösningar för att driva utvecklingsarbete tillsammans med dina kollegor. Meriterande är även om du har erfarenhet av utmanande beteende samt förebyggande arbete inom hot och våld.

Du ska bidra till att den boende ges möjlighet till en aktiv och meningsfull tillvaro. Du ska kunna se varje persons individuella behov och bedriva pedagogiskt arbete utifrån detta.

Datorvana samt goda kunskaper i svenska språket, i tal och skrift är ett krav då dokumentation är en viktig del av arbetet.

Erfarenhet samt kunskap om målgruppen är ett krav.

Erfarenhet av tydliggörande kommunikation och lågaffektivt bemötande är meriterande.

Körkort är ett krav.

Du ingår i ett arbetslag med schemalagd arbetstid dagtid .

Rekrytering och intervjuer sker löpande under annonseringens tid. Visa mindre

Vi söker dig - medarbetare till daglig verksamhet

Vill du arbeta i ett team men ändå få chans att vara självständig? Tycker du om att stötta andra människor till utveckling? Trivs du med att få göra olika uppgifter under en arbetsvecka? Tycker du att det är viktigt att ha roligt på jobbet? Då kanske det är just dig vi söker. Till CVOs dagliga verksamhet kommer personer som just nu inte anses stå till arbetsmarknadens förfogande. Personer med en funktionsnedsättning som bedömts tillhöra personkrets 1 enli... Visa mer
Vill du arbeta i ett team men ändå få chans att vara självständig? Tycker du om att stötta andra människor till utveckling? Trivs du med att få göra olika uppgifter under en arbetsvecka? Tycker du att det är viktigt att ha roligt på jobbet? Då kanske det är just dig vi söker.

Till CVOs dagliga verksamhet kommer personer som just nu inte anses stå till arbetsmarknadens förfogande. Personer med en funktionsnedsättning som bedömts tillhöra personkrets 1 enligt LSS. Personer med drömmar och visioner om sitt liv och vårt jobb är att stötta dem i att närma sig sina mål.

Som arbetshandledare på daglig verksamhet så kan arbetsuppgifterna variera under veckan. Ena dagen kanske man är på en 4H-gård och njuter av djur och natur, nästa är du i en restaurangmiljö och stöttar någon/några, arbetar med uppgifter i våra lokaler eller badar tillsammans. Just tillsammans är nyckelordet, vi gör det vi gör tillsammans med våra arbetstagare. Som arbetshandledare är ditt arbete att stötta men också att skapa förutsättningar för arbetstagarna att vara delaktiga och självständiga.

För tillfället söker vi 1-2 personer till 5-6 månaders visstidsanställning alt timvikarier. Kan du börja snart så är det ett plus.

Vi ser gärna att du har utbildning och/eller erfarenhet från LSS men främst lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Då vi kör en del bil så är körkort ett krav, bil finns inom verksamheten. Vi själva är det viktigaste redskapet i vårt arbete och större delen av vårt arbete sker tillsammans med våra arbetstagare. Viss dokumentation ingår också. Goda kunskaper i svenska språket, i tal såväl som skrift, är därför ett krav.

CVO har sedan 2003 drivit verksamheter inom LSS. Idag har vi, förutom daglig verksamhet, även LSS-boenden för barn- och unga samt vuxna. Se gärna www.cvo.se (http://www.cvo.se) för mer information.

Varmt välkommen med din ansökan, intervjuer kommer att ske löpande under annonstiden. Visa mindre

LSS Gråmunkehöga söker timvikarier

Letar du efter ett utmanande arbete med mycket glädje, skratt och aktiviteter? Då har du hittat rätt. Center för vård och omsorg startade år 2003. Vi har boenden för barn och ungdomar LSS 9:8 och vuxna LSS 9:9 i Uppsala med omnejd. Vår främsta målgrupp är personer inom autismspektrat ofta med tilläggsdiagnoser och problemskapande beteende. Vi har upptagningsområde i hela Sverige. Hos oss arbetar du, dina kollegor och samordnare med att hantera problemskap... Visa mer
Letar du efter ett utmanande arbete med mycket glädje, skratt och aktiviteter? Då har du hittat rätt.
Center för vård och omsorg startade år 2003. Vi har boenden för barn och ungdomar LSS 9:8 och vuxna LSS 9:9 i Uppsala med omnejd.
Vår främsta målgrupp är personer inom autismspektrat ofta med tilläggsdiagnoser och problemskapande beteende. Vi har upptagningsområde i hela Sverige.

Hos oss arbetar du, dina kollegor och samordnare med att hantera problemskapande beteenden genom ett lågaffektivt bemötande samt genom att arbeta och tänka proaktivt. Du bemöter problemskapande beteende lågaffektivt för att motverka upptrappning och för att individen snabbt skall återfinna den egna kontrollen. Du arbetar genom aktivt lyssnande, känslovalidering och medbestämmande.
Som vikarierande boendestödjare ger du stöd och hjälp till brukarna i deras hem. Du verkar för att brukarna kan leva ett självständigt, aktivt och meningsfullt liv utifrån hans eller hennes förutsättningar och behov. Arbetsuppgifterna innefattar att ge individuellt stöd, omvårdnad samt att utföra serviceinsatser så som matlagning, tvätt och städ. I arbetet ingår även att tillsammans med brukaren planera och genomföra aktiviteter.
Vissa delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter ingår i arbetet.
Utmanande beteende förekommer i arbetet vilket medför att struktur och förutsägbarhet är av stor vikt.
Positiv förstärkning, ett gott bemötande, trygghet och rätt stöd är en förutsättning för att möjliggöra för våra brukare att utveckla och bibehålla sina funktioner. Du ska kunna se varje persons individuella behov och bedriva pedagogiskt arbete utifrån detta.
Du är lojal, tydlig, initiativrik, flexibel och ser möjligheter samt vill delta i utvecklingsarbete.
Vi söker dig som har stort engagemang och ansvarskänsla.
Vi ser gärna att du är utbildad socialpedagog, undersköterska eller behandlingsassistent alt studerar inom pedagogisk, socialt arbete eller omsorg.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Arbetstiden är förlagd dag/kväll/helg och jourarbete nattetid.
Datorvana samt goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift är ett krav då dokumentation är en viktig del av arbetet.
Körkort är meriterande.
Skicka din ansökan snarast. Intervjuer kommer att ske löpande under annonstiden.I samband vid anställning kommer utdrag från belastningsregistret att begäras in.


Skicka din ansökan snarast, intervjuer kommer att ske löpande under annonstiden. Visa mindre

CVO söker boendestödjare för långtidsvikariat på 75% till LSS 53an i cen...

Letar du efter ett utmanande arbete med mycket glädje, skratt och aktiviteter? Då har du hittat rätt. Center för vård och omsorg startade år 2003. Vi har boenden för barn och ungdomar LSS 9:8 och vuxna LSS 9:9 i Uppsala med omnejd. Vår främsta målgrupp är personer inom autismspektrat ofta med tilläggsdiagnoser och problemskapande beteende. Vi har upptagningsområde i hela Sverige. CVO erbjuder helhetslösningar med boende och daglig verksamhet i ett nära sa... Visa mer
Letar du efter ett utmanande arbete med mycket glädje, skratt och aktiviteter? Då har du hittat rätt.
Center för vård och omsorg startade år 2003. Vi har boenden för barn och ungdomar LSS 9:8 och vuxna LSS 9:9 i Uppsala med omnejd.
Vår främsta målgrupp är personer inom autismspektrat ofta med tilläggsdiagnoser och problemskapande beteende. Vi har upptagningsområde i hela Sverige.

CVO erbjuder helhetslösningar med boende och daglig verksamhet i ett nära samarbete.


Hos oss får du kontinuerlig handledning av en intern handledare. Handledningen syftar till att hantera problemskapande beteenden genom ett lågaffektivt bemötande, att arbeta och tänka proaktivt. Du som personal arbetar med att analysera vad i den sociala och fysiska miljön som leder till problemskapande beteenden.
Du och dina kollegor kommer att lägga stor vikt vid att analysera hur och vad vi kommunicerar verbalt och via kroppsspråk. För detta använder kommer du och dina kollegor att använda arbetsverktyget Funktionell analys. Där undersöks vad personen vill uttrycka via sitt beteende och vad som kan ha triggat det. Resultaten från analyserna ligger till grund för en Samspelsguidedär erfarenheter sammanställs för att säkerhetsställa att individen hos oss alltid får det bemötande som är framkomligt för den aktuella situationen.
Hos oss tar du ansvar för att skapa förutsättningar som leder till beteendeförändring. Du bemöter problemskapande beteende lågaffektivt för att motverka upptrappning och för att individen snabbt skall återfinna den egna kontrollen.
Du arbetar proaktivt genom att bygga personliga allianser. Detta gör du genom aktivt lyssnande, känslovalidering och medbestämmande.

I arbetet ingår det att ge stöd och service utifrån biståndsbeslut.
All personal har ett uppdrag som stödperson för en eller flera brukare. Uppdraget som stödperson innefattar bland annat att tillsammans med brukaren och eller företrädare upprätta en genomförandeplan om hur och när hjälpen ska genomföras. Detta sker i samverkan med närstående och god man, om brukaren så önskar.
Samtliga brukare har funktionsnedsättningar inom autismspektrum.
Som boendestödjare ger du stöd och hjälp till brukarna i deras hem. Du verkar för att brukarna kan leva ett självständigt, aktivt och meningsfullt liv utifrån hans eller hennes förutsättningar och behov.
Arbetsuppgifterna innefattar att ge att ge individuellt stöd, omvårdnad samt att utföra serviceinsatser så som matlagning, tvätt och städ. I arbetet ingår även att, tillsammans med brukaren, planera och genomföra aktiviteter.
Vissa delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter ingår i arbetet. Du ansvarar för att skapa och upprätthålla god kontakt med legitimerad personal och för brukaren andra viktiga kontakter så som bland annat skola och habilitering.
Utmanande beteende förekommer i arbetet vilket medför att struktur och förutsägbarhet är av stor vikt.
Positiv förstärkning, ett gott bemötande, trygghet och rätt stöd är en förutsättning för att möjliggöra för våra brukare att utveckla och bibehålla sina funktioner.

En viktig uppgift är att skapa ett gott klimat i boendet samt i arbetsgruppen, genom ett respektfullt bemötande gentemot varandra.
Arbetet kan i perioder vara intensivt vilket ställer krav på att du är stresstålig, strukturerad och har god framförhållning. Du är lojal, tydlig, initiativrik, flexibel och ser möjligheter samt vill delta i utvecklingsarbete.

Du ingår i ett arbetslag med schemalagd arbetstid dag, kväll och varannan helg.
I samband vid anställning kommer utdrag från belastningsregistret att begäras in.

Krav är utbildning som socialpedagog, undersköterska eller barn och fritidsprogrammet, behandlingsassistent eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Du ska kunna se varje persons individuella behov och bedriva pedagogiskt arbete utifrån detta.
Verksamheten söker dig som har stort engagemang, ansvarskänsla, arbetar systematiskt, söker förbättringar och lösningar för att driva utvecklingsarbete tillsammans med dina kollegor.
Datorvana samt goda kunskaper i svenska språket, i tal och skrift är ett krav då dokumentation är en viktig del av arbetet.
Erfarenhet samt kunskap om målgruppen är ett krav.
Körkort är ett krav.
Vi ser det som en självklarhet att du delar vår vision. - Allt är möjligt, vi får det att fungera.

Skicka din ansökan snarast, intervjuer kommer att ske löpande under annonstiden. Visa mindre

Söker du utmaning och vill arbeta med barn/ungdomar med stort tillsynsbe...

Karlsgård LSS är ett nyöppnat boende för barn och ungdomar mellan 11 till 19 år. Målgruppen är personkrets 1 med särskilt fokus på individer med stort tillsynsbehov och utmanande beteende. Boendet har fem platser är beläget i en större villafastighet i Knivsta Kommun, ca 2 kilometer från centrala Knivsta, i en lantlig idyll. I närområdet finns hästhagar, härliga promenader, generösa gemensamma ytor bestående av två kök med matplats, två vardagsrum/samlings... Visa mer
Karlsgård LSS är ett nyöppnat boende för barn och ungdomar mellan 11 till 19 år. Målgruppen är personkrets 1 med särskilt fokus på individer med stort tillsynsbehov och utmanande beteende. Boendet har fem platser är beläget i en större villafastighet i Knivsta Kommun, ca 2 kilometer från centrala Knivsta, i en lantlig idyll. I närområdet finns hästhagar, härliga promenader, generösa gemensamma ytor bestående av två kök med matplats, två vardagsrum/samlingsrum, övernattningsrum för anhöriga mm.

CVO erbjuder helhetslösningar med boende och daglig verksamhet i ett nära samarbete.
Vår främsta målgrupp är personer inom autismspektrat ofta med tilläggsdiagnoser och problemskapande beteende. Vi har upptagningsområde i hela sverige.

Hos oss får du kontinuerlig handledning av en intern handledare. Handledningen syftar till att hantera problemskapande beteenden genom ett lågaffektivt bemötande, att arbeta och tänka proaktivt. Du som personal arbetar med att analysera vad i den sociala och fysiska miljön som leder till problemskapande beteenden.
Du och dina kollegor kommer att lägga stor vikt vid att analysera hur och vad vi kommunicerar verbalt och via kroppsspråk. För detta använder kommer du och dina kollegor att använda arbetsverktyget Funktionell analys. Där undersöks vad personen vill uttrycka via sitt beteende och vad som kan ha triggat det. Resultaten från analyserna ligger till grund för en Samspelsguidedär erfarenheter sammanställs för att säkerhetsställa att individen hos oss alltid får det bemötande som är framkomligt för den aktuella situationen.
Hos oss tar du ansvar för att skapa förutsättningar som leder till beteendeförändring. Du bemöter problemskapande beteende lågaffektivt för att motverka upptrappning och för att individen snabbt skall återfinna den egna kontrollen.
Du arbetar proaktivt genom att bygga personliga allianser. Detta gör du genom aktivt lyssnande, känslovalidering och medbestämmande.

I arbetet ingår det att ge stöd och service utifrån biståndsbeslut.
All personal har ett uppdrag som stödperson för en eller flera brukare. Uppdraget som stödperson innefattar bland annat att tillsammans med brukaren och eller företrädare upprätta en genomförandeplan om hur och när hjälpen ska genomföras. Detta sker i samverkan med närstående och god man, om brukaren så önskar.
Samtliga brukare har funktionsnedsättningar inom autismspektrum.
Som boendestödjare ger du stöd och hjälp till brukarna i deras hem. Du verkar för att brukarna kan leva ett självständigt, aktivt och meningsfullt liv utifrån hans eller hennes förutsättningar och behov.
Arbetsuppgifterna innefattar att ge att ge individuellt stöd, omvårdnad samt att utföra serviceinsatser så som matlagning, tvätt och städ. I arbetet ingår även att, tillsammans med brukaren, planera och genomföra aktiviteter.
Vissa delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter ingår i arbetet. Du ansvarar för att skapa och upprätthålla god kontakt med legitimerad personal och för brukaren andra viktiga kontakter så som bland annat skola och habilitering.
Utmanande beteende förekommer i arbetet vilket medför att struktur och förutsägbarhet är av stor vikt.
Positiv förstärkning, ett gott bemötande, trygghet och rätt stöd är en förutsättning för att möjliggöra för våra brukare att utveckla och bibehålla sina funktioner.

En viktig uppgift är att skapa ett gott klimat i boendet samt i arbetsgruppen, genom ett respektfullt bemötande gentemot varandra.
Arbetet kan i perioder vara intensivt vilket ställer krav på att du är stresstålig, strukturerad och har god framförhållning. Du är lojal, tydlig, initiativrik, flexibel och ser möjligheter samt vill delta i utvecklingsarbete.

Du ingår i ett arbetslag med schemalagd arbetstid dag, kväll och varannan helg.
Sex månaders provanställning tillämpas.
I samband vid anställning kommer utdrag från belastningsregistret att begäras in.

Krav är utbildning som socialpedagog, undersköterska eller barn och fritidsprogrammet, behandlingsassistent eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Du ska kunna se varje persons individuella behov och bedriva pedagogiskt arbete utifrån detta.
Verksamheten söker dig som har stort engagemang, ansvarskänsla, arbetar systematiskt, söker förbättringar och lösningar för att driva utvecklingsarbete tillsammans med dina kollegor.
Datorvana samt goda kunskaper i svenska språket, i tal och skrift är ett krav då dokumentation är en viktig del av arbetet.
Erfarenhet samt kunskap om målgruppen är ett krav.
Körkort är ett krav.
Vi ser det som en självklarhet att du delar vår vision. - Allt är möjligt, vi får det att fungera.

Skicka din ansökan snarast, intervjuer kommer att ske löpande under annonstiden. Visa mindre

CVO söker timanställda till LSS Almunge

Letar du efter ett utmanande arbete med mycket glädje, skratt och aktiviteter? Då har du hittat rätt. Center för vård och omsorg startade år 2003. Vi har boenden för barn och ungdomar LSS 9:8 och vuxna LSS 9:9 i Uppsala med omnejd. Vår främsta målgrupp är personer inom autismspektrat ofta med tilläggsdiagnoser och problemskapande beteende. Vi har upptagningsområde i hela Sverige. Hos oss arbetar du, dina kollegor och samordnare med att hantera problemskap... Visa mer
Letar du efter ett utmanande arbete med mycket glädje, skratt och aktiviteter? Då har du hittat rätt.
Center för vård och omsorg startade år 2003. Vi har boenden för barn och ungdomar LSS 9:8 och vuxna LSS 9:9 i Uppsala med omnejd.
Vår främsta målgrupp är personer inom autismspektrat ofta med tilläggsdiagnoser och problemskapande beteende. Vi har upptagningsområde i hela Sverige.

Hos oss arbetar du, dina kollegor och samordnare med att hantera problemskapande beteenden genom ett lågaffektivt bemötande samt genom att arbeta och tänka proaktivt. Du bemöter problemskapande beteende lågaffektivt för att motverka upptrappning och för att individen snabbt skall återfinna den egna kontrollen. Du arbetar genom aktivt lyssnande, känslovalidering och medbestämmande.
Som vikarierande boendestödjare ger du stöd och hjälp till brukarna i deras hem. Du verkar för att brukarna kan leva ett självständigt, aktivt och meningsfullt liv utifrån hans eller hennes förutsättningar och behov. Arbetsuppgifterna innefattar att ge individuellt stöd, omvårdnad samt att utföra serviceinsatser så som matlagning, tvätt och städ. I arbetet ingår även att tillsammans med brukaren planera och genomföra aktiviteter.
Vissa delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter ingår i arbetet.
Utmanande beteende förekommer i arbetet vilket medför att struktur och förutsägbarhet är av stor vikt.
Positiv förstärkning, ett gott bemötande, trygghet och rätt stöd är en förutsättning för att möjliggöra för våra brukare att utveckla och bibehålla sina funktioner. Du ska kunna se varje persons individuella behov och bedriva pedagogiskt arbete utifrån detta.
Du är lojal, tydlig, initiativrik, flexibel och ser möjligheter samt vill delta i utvecklingsarbete.
Vi söker dig som har stort engagemang och ansvarskänsla.
Vi ser gärna att du är utbildad socialpedagog, undersköterska eller behandlingsassistent alt studerar inom pedagogisk, socialt arbete eller omsorg.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Arbetstiden är förlagd dag/kväll/helg och jourarbete nattetid.
Datorvana samt goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift är ett krav då dokumentation är en viktig del av arbetet.
Körkort är meriterande.
Skicka din ansökan snarast. Intervjuer kommer att ske löpande under annonstiden. Visa mindre

Är du vår nya chef för boende inom LSS?

Center för Vård och Omsorg (CVO) startades 2003 och har sedan dess bedrivit verksamheter inom ramen för LSS. Vi har idag boenden inom egen regi för barn- och ungdomar, vuxna samt Daglig verksamhet inom personkrets 1. Vi växer stadigt med nya verksamheter och är under en intensiv expansions- och utvecklingsresa.CVO är en del av Team Olivia. Har du alltid kunden i fokus? Är du en närvarande, engagerad och trygg ledare för dina kompetenta medarbetare? Vil... Visa mer
Center för Vård och Omsorg (CVO) startades 2003 och har sedan dess bedrivit verksamheter inom ramen för LSS. Vi har idag boenden inom egen regi för barn- och ungdomar, vuxna samt Daglig verksamhet inom personkrets 1. Vi växer stadigt med nya verksamheter och är under en intensiv expansions- och utvecklingsresa.CVO är en del av Team Olivia.

Har du alltid kunden i fokus? Är du en närvarande, engagerad och trygg ledare för dina kompetenta medarbetare? Vill du vara med och utveckla vår organisation och våra verksamheter? Sök då tjänsten som verksamhetschef hos oss!

Center för Vård och Omsorg (CVO) startades 2003 och har sedan dess bedrivit verksamheter inom ramen för LSS. Vi har idag boenden inom egen regi för barn- och ungdomar, vuxna samt Daglig verksamhet inom personkrets 1. Vi växer stadigt med nya verksamheter och är under en intensiv expansions- och utvecklingsresa. CVO är en del av Team Olivia. För mer information se vår hemsida www.cvo.se samt www.teamolivia.se.
Ditt uppdrag
Vi söker just nu verksamhetschef på heltid till våra verksamheter LSS Banér och LSS 53an i centrala Uppsala. LSS Banér är ett boende för vuxna med 6 lägenheter i Kåbo. LSS 53an är ett boende för vuxna med 6 lägenheter i Norby. Målgruppen är personkrets 1 LSS. Verksamheterna drivs i egen regi och vi har ramavtal med Uppsala Kommun på LSS Banér. 
Som verksamhetschef leder du arbetet med ansvar för verksamhet, personal och budget. Du ansvarar för kvalitets-och verksamhetsutveckling på enheterna. Du har ett nära samarbete med övriga inom bolaget och våra systerbolag inom koncernen Team Olivia.
Som verksamhetschef ansvarar du för att avtal och uppdrag följs genom att leda och fördela arbetet vid verksamheten. Du tillser att verksamheten följer regelverk, sköter budgetarbete, personal och arbetsmiljö genom att arbetet planeras, följs upp, utvecklas och att brister åtgärdas. Till din hjälp har du, förutom engagerade medarbetare, områdeschef  och chefskollegor. Utöver det finns VD, Koordinator, Sälj- och marknadsansvarig, Stödteam och Projektansvarig inom bolaget. Centralt inom Team Olivia finns HR funktion och IT.  
Som anställd hos oss är du ständigt engagerad genom våra fyra ledarbeteenden: Teamorienterad, Samarbetsorienterad, Affärsorienterad och Förändringsorienterad. 
Vi erbjuder dig
Ett spännande jobb i ett företag som är under snabb utveckling där du har stora möjligheter att vara delaktig och påverka uppdraget och bolaget. Vi är ett litet bolag där alla har en stor roll och ansvar för den gemensamma utvecklingen av bolaget och verksamheterna. Vi har även ett nära samarbete med våra systerbolag Olivia Omsorg och Omsorg Norr som skapar ytterligare möjligheter till utveckling. 
Vi erbjuder en flexibel planering av arbetstid då vi eftersträvar att våra medarbetare ska kunna uppnå balans mellan arbetsliv och privatliv. Självklart har vi friskvårdsbidrag då vi värnar om våra medarbetares hälsa. 
Värdegrund
Vår verksamhet och organisationskultur präglas av våra värdeord Omtanke och Mod. Det är grunden i vårt arbete och förhållningssätt mot varandra och de personer vi är till för. Om du delar dessa värderingar är vi rätt arbetsplats för dig.
Kvalifikationer
Du har relevant akademisk utbildning såsom socionom, beteendevetare eller annan lämplig utbildning enligt de krav som inspektionen för vård och omsorg (IVO) vid var tid ställer.
Dokumenterad ledarerfarenhet samt arbetslivserfarenhet från LSS är ett krav. Uppdragen är på boenden enligt LSS 9:9 varför erfarenhet av arbete inom uppdraget är ett krav. Du är strukturerad, organiserad och planerar ditt arbete väl. Du sätter mål och arbetar ambitiöst för att nå ett gott resultat. Du arbetar med ett prestigelöst fokus på det gemensamma målet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du ska behärska svenska språket väl i tal och skrift. Vi välkomnar flerspråkiga sökanden. 
Arbetsvillkor
Tjänsten är på heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning. 
I din roll som verksamhetschef har du förtroendearbetstid.
Schemalagd beredskap utanför kontorstid ingår i anställningen.
Tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande. 
B körkort 
Sista ansökningsdag: 31 augusti 2020

Har du frågor?
Du är välkommen att kontakta områdeschef Maria Stegrud med frågor kring anställningen. På grund av semestertider kan svar på frågor komma något senare. 
Mail: [email protected]
Telefon: 070-170 12 66 Visa mindre

Är du vår nya chef för vår Daglig verksamhet?

Center för Vård och Omsorg (CVO) startades 2003 och har sedan dess bedrivit verksamheter inom ramen för LSS. Vi har idag boenden inom egen regi för barn- och ungdomar, vuxna samt Daglig verksamhet inom personkrets 1. Vi växer stadigt med nya verksamheter och är under en intensiv expansions- och utvecklingsresa.CVO är en del av Team Olivia. . Har du alltid kunden i fokus? Är du en närvarande, engagerad och trygg ledare för dina kompetenta medarbetare... Visa mer
Center för Vård och Omsorg (CVO) startades 2003 och har sedan dess bedrivit verksamheter inom ramen för LSS. Vi har idag boenden inom egen regi för barn- och ungdomar, vuxna samt Daglig verksamhet inom personkrets 1. Vi växer stadigt med nya verksamheter och är under en intensiv expansions- och utvecklingsresa.CVO är en del av Team Olivia.

.

Har du alltid kunden i fokus? Är du en närvarande, engagerad och trygg ledare för dina kompetenta medarbetare? Vill du vara med och utveckla vår organisation och våra verksamheter? Sök då tjänsten som verksamhetschef hos oss!

Center för vård och Omsorg startade år 2003 och har sedan dess bedrivit verksamheter inom LSS. Idag har vi 7 verksamheter i Uppsala med omnejd samt Gotland. Vi har boenden för barn och ungdomar LSS 9:8, boenden för vuxna LSS 9:9 samt Daglig verksamhet LSS 9:10. Vår främsta målgrupp är personer inom autismspektrat ofta med tilläggsdiagnoser och problemskapande beteende. Vi har upptagningsområde i hela Sverige.

Ditt uppdrag
Vi söker just nu 1 verksamhetschef på heltid för vår Daglig verksamhet i Uppsala. Vår Daglig verksamhet finns i lokaler i södra Uppsala och har 38 platser. Verksamheten drivs i egen regi och har ett flertal olika inriktningar. Vidare ska du tillsammans med ledningsfunktioner och stödteam ansvara för affärsutveckling av befintlig verksamhet samt nya DV projekt.

Som verksamhetschef leder du arbetet med ansvar för verksamhet, personal och budget. Du ansvarar för kvalitets-och verksamhetsutveckling på enheterna. Du har ett nära samarbete med övriga inom bolaget och våra systerbolag inom koncernen Team Olivia.

Som verksamhetschef ansvarar du för att avtal och uppdrag följs genom att leda och fördela arbetet vid verksamheten. Du tillser att verksamheten följer regelverk, sköter budgetarbete, personal och arbetsmiljö genom att arbetet planeras, följs upp, utvecklas och att brister åtgärdas. Till din hjälp har du, förutom engagerade medarbetare, även områdeschef och chefskollegor. Utöver det finns VD, Koordinator, Stödteam, Sälj- och marknadsansvarig och Projektansvarig inom bolaget. Centralt inom Team Olivia finns HR funktion, IT samt även här Sälj- och marknad.

Som anställd hos oss är du ständigt engagerad genom våra fyra ledarbeteenden: Teamorienterad, Samarbetsorienterad, Affärsorienterad och Förändringsorienterad. Vidare arbetar vi efter fyra strategiska nycklar som är en grund för vår affärsplan. 

Vi erbjuder dig
Ett spännande arbete i ett företag som är under snabb utveckling där du har stora möjligheter att vara delaktig och påverka uppdraget och bolaget. Vi är ett litet bolag där alla har en stor roll och ansvar för den gemensamma utvecklingen av bolaget och verksamheterna. Vi har ett nära samarbete med vårt systerbolag Olivia Omsorg. 

Vi erbjuder en flexibel planering av arbetstid då vi eftersträvar att skapa balans mellan arbetsliv och privatliv. Självklart har vi friskvårdsbidrag.

Värdegrund
Vår verksamhet och organisationskultur präglas av våra värdeord Omtanke och Mod. Det är grunden i vårt arbete och förhållningssätt mot varandra och de personer vi är till för. Om du delar dessa värderingar är vi rätt arbetsplats för dig.

Kvalifikationer
Du har relevant akademisk utbildning såsom socionom, beteendevetare eller annan lämplig utbildning enligt de krav som inspektionen för vård och omsorg (IVO) vid var tid ställer.

Uppdraget är på Daglig verksamhet enligt LSS 9:10 varför ledarerfarenhet samt arbetslivserfarenhet inom området är ett krav. Du är strukturerad, organiserad och planerar ditt arbete väl. Du sätter mål och har ett prestigelöst fokus för att nå dem. Du arbetar gärna i team och bidrar till det gemensamma målet. Du ska behärska svenska språket väl i tal och skrift. Vi välkomnar flerspråkiga sökanden. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Arbetsvillkor
Tjänsten är på heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning. 

I din roll som verksamhetschef har du förtroendearbetstid.

Schemalagd beredskap utanför kontorstid ingår i anställningen.

Tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.

B körkort är ett krav.

Har du frågor?
Du är välkommen att kontakta områdeschef Maria Stegrud med frågor kring anställningen. 

Maria Stegrud, områ[email protected] 12 66 Visa mindre

Är du vår nya chef för daglig verksamhet eller boende inom LSS?

Center för Vård och Omsorg (CVO) startades 2003 och har sedan dess bedrivit verksamheter inom ramen för LSS. Vi har idag boenden inom egen regi för barn- och ungdomar, vuxna samt Daglig verksamhet inom personkrets 1. Vi växer stadigt med nya verksamheter och är under en intensiv expansions- och utvecklingsresa.CVO är en del av Team Olivia. För mer information se vår hemsida www.cvo.se samt www.teamolivia.se. . Har du alltid kunden i fokus? Är du en n... Visa mer
Center för Vård och Omsorg (CVO) startades 2003 och har sedan dess bedrivit verksamheter inom ramen för LSS. Vi har idag boenden inom egen regi för barn- och ungdomar, vuxna samt Daglig verksamhet inom personkrets 1. Vi växer stadigt med nya verksamheter och är under en intensiv expansions- och utvecklingsresa.CVO är en del av Team Olivia. För mer information se vår hemsida www.cvo.se samt www.teamolivia.se.

.

Har du alltid kunden i fokus? Är du en närvarande, engagerad och trygg ledare för dina kompetenta medarbetare? Vill du vara med och utveckla vår organisation och våra verksamheter? Sök då tjänsten som verksamhetschef hos oss!

Ditt uppdrag
Vi söker just nu verksamhetschefer på heltid och deltid för våra verksamheter i Uppsala och på Gotland.

Som verksamhetschef leder du arbetet med ansvar för verksamhet, personal och budget. Du ansvarar för kvalitets-och verksamhetsutveckling på enheterna. Du har ett nära samarbete med övriga inom bolaget och våra systerbolag inom koncernen Team Olivia.

Som verksamhetschef ansvarar du för att avtal och uppdrag följs genom att leda och fördela arbetet vid verksamheten. Du tillser att verksamheten följer regelverk, sköter budgetarbete, personal och arbetsmiljö genom att arbetet planeras, följs upp, utvecklas och att brister åtgärdas. Till din hjälp har du, förutom engagerade medarbetare, områdeschef och chefskollegor. Utöver det finns VD, Koordinator, Stödteam och Projektansvarig inom bolaget. Centralt inom Team Olivia finns HR funktion, IT samt Sälj- och marknad.

Som anställd hos oss är du ständigt engagerad genom våra fyra ledarbeteenden: Teamorienterad, Samarbetsorienterad, Affärsorienterad och Förändringsorienterad.

Vi erbjuder dig
Ett spännande jobb i ett företag som är under snabb utveckling där du har stora möjligheter att vara delaktig och påverka uppdraget och bolaget. Vi är ett litet bolag där alla har en stor roll och ansvar för den gemensamma utvecklingen av bolaget och verksamheterna. Vi har ett nära samarbete med vårt systerbolag Olivia Omsorg som skapar ytterligare möjligheter till utveckling.

Vi erbjuder en flexibel planering av arbetstid då vi eftersträvar att våra medarbetare ska kunna uppnå balans mellan arbetsliv och privatliv. Självklart har vi friskvårdsbidrag då vi värnar om våra medarbetares hälsa.

Värdegrund
Vår verksamhet och organisationskultur präglas av våra värdeord Omtanke och Mod. Det är grunden i vårt arbete och förhållningssätt mot varandra och de personer vi är till för. Om du delar dessa värderingar är vi rätt arbetsplats för dig.

Kvalifikationer
Du har relevant akademisk utbildning såsom socionom, beteendevetare eller annan lämplig utbildning enligt de krav som inspektionen för vård och omsorg (IVO) vid var tid ställer.

Dokumenterad ledarerfarenhet samt arbetslivserfarenhet från LSS är ett krav. Uppdragen är på Daglig verksamhet enligt LSS 9:10 eller på boenden enligt LSS 9:9, varför erfarenhet av arbete inom uppdragen är ett krav på respektive verksamhet. Du är strukturerad, organiserad och planerar ditt arbete väl. Du sätter mål och arbetar ambitiöst för att nå ett gott resultat. Du arbetar med ett prestigelöst fokus på det gemensamma målet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du ska behärska svenska språket väl i tal och skrift. Vi välkomnar flerspråkiga sökanden.

Arbetsvillkor
Tjänsterna är på heltid och deltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning. Ange i din ansökan om du söker till heltid eller deltid samt Uppsala eller Gotland.

I din roll som verksamhetschef har du förtroendearbetstid.

Schemalagd beredskap utanför kontorstid ingår i anställningen.

Tillträde enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande.

B körkort är ett krav.

Har du frågor?
Du är välkommen att kontakta en av våra områdeschefer med frågor kring anställningen. Maria svarar på frågor kring tjänster i Uppsala och Stina kring tjänster på Gotland.

Maria Stegrud, områ[email protected] 12 66
Stina Johansson, områdeschef
[email protected]
0707-64 90 81 Visa mindre