Lediga jobb Eko städspecialisten Uppsala i Uppsala

Se alla lediga jobb från Eko städspecialisten Uppsala i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Städare/Lokalvårdare

Eko städspecialisten är ett serviceinriktat städföretag som håller till i Uppsala med omnejd. För oss är det viktigt att det jobb vi gör håller en hög kvalitet och utförs på ett sätt som tar hänsyn till vår miljö. Vi utför arbeten främst inom byggstäd, företagsstäd och trappstäd. Vi söker nu en ny medarbetare. Arbetsuppgifterna består främst av damsugning, våttorkning av golv och avtorkning av ytor. Fönsterputsning och andra sedvanliga arbetsuppgifter inom... Visa mer
Eko städspecialisten är ett serviceinriktat städföretag som håller till i Uppsala med omnejd. För oss är det viktigt att det jobb vi gör håller en hög kvalitet och utförs på ett sätt som tar hänsyn till vår miljö. Vi utför arbeten främst inom byggstäd, företagsstäd och trappstäd. Vi söker nu en ny medarbetare.
Arbetsuppgifterna består främst av damsugning, våttorkning av golv och avtorkning av ytor. Fönsterputsning och andra sedvanliga arbetsuppgifter inom lokalvård.
Vi söker dig som drivs av kvalitet, och är noggrann och engagerad i ditt arbete. Du är positiv och trivs med att vara företagets ansikte utåt mot kund. Du är flexibel och tycker om fysiskt arbete.
Vi tillsätter tjänsten omgående så kom in med din ansökan redan idag! Visa mindre