Lediga jobb Faham Service & Utbildning AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Faham Service & Utbildning AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Ansvarsfull Undersköterska/Vårdbiträde

Vi på Multi Care Hemtjänst söker undersköterska/vårdbiträde, gärna med erfarenhet inom yrket. Du som söker bör vara en positiv person som tar ansvar, eget initiativ samt ser vad som behöver göras och kan ge det där lilla extra. Du kommer jobba med människor som verkligen uppskattar dina besök och de insatser du utför i deras hem, vilket kan innebära både omvårdnad och service, men kan även vara ledsagning, promenader, inköp m.m. Du skall ha stor ödmjukhet... Visa mer
Vi på Multi Care Hemtjänst söker undersköterska/vårdbiträde, gärna med erfarenhet inom yrket. Du som söker bör vara en positiv person som tar ansvar, eget initiativ samt ser vad som behöver göras och kan ge det där lilla extra.
Du kommer jobba med människor som verkligen uppskattar dina besök och de insatser du utför i deras hem, vilket kan innebära både omvårdnad och service, men kan även vara ledsagning, promenader, inköp m.m.
Du skall ha stor ödmjukhet inför att det är någon annans hem du går in i när du utför ditt arbete, och vad det innebär för den person du hjälper.
Vi söker dig som talar flytande svenska men gärna även annat språk. Vi är ett glatt gäng som ställer upp på varandra och vi söker dig som tycker om att samarbeta med och ställa upp på dina kollegor och avlasta när det behövs.
Söker dig som vill och kan tänka dig jobba på varierande tider, dag, kväll, helg och är stresstålig då vi jobbar med och för människor.
Vi begär utdrag ur belastningsregistret.
Anställning sker löpande. Visa mindre