Lediga jobb Föreningen Barnhagen i Uppsala

Se alla lediga jobb från Föreningen Barnhagen i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Vikarierande barnskötare till Barnhagens förskola

Barnhagens förskola är ett föräldrakooperativ belägen i Fålhagen i centrala Uppsala. Vi har plats för 24–26 barn fördelade på två avdelningar. I fokus för vår verksamhet står språkutveckling och rörelse. Vi arbetar tematiskt utifrån en saga, vi har boksamtal och barnens idéer blir till olika projekt. Barnens nyfikenhet, fantasi och kreativitet får ta stor plats. Personalstyrkan består av tre förskollärare och tvåbarnskötare, inklusive vår rektor. Fyra av o... Visa mer
Barnhagens förskola är ett föräldrakooperativ belägen i Fålhagen i centrala Uppsala. Vi har plats för 24–26 barn fördelade på två avdelningar. I fokus för vår verksamhet står språkutveckling och rörelse. Vi arbetar tematiskt utifrån en saga, vi har boksamtal och barnens idéer blir till olika projekt. Barnens nyfikenhet, fantasi och kreativitet får ta stor plats. Personalstyrkan består av tre förskollärare och tvåbarnskötare, inklusive vår rektor. Fyra av oss som jobbar på Barnhagen är diplomerade sagopedagoger.

Nu behöver vi förstärka vår arbetsgrupp och söker därför dig som…

…är utbildad barnskötare och som tycker det är viktigt att arbeta med barns lärande och utveckling. Personlig lämplighet är centralt och du kan vara ung, gammal, ha lite eller mycket erfarenhet så länge du är öppen för vårt arbetssätt och är anpassningsbar!
Du är ansvarstagande, flexibel och ser möjligheterna.
Du är en god förebild för barnen, initiativrik och drivande i det pedagogiska arbetet. Du behandlar barnen som individer i gruppen och ser till varje barns unika behov och kompetens.
Du kan samarbeta, skapa goda relationer och vågar hänga på lite galna upptåg tillsammans med oss. Vi är en liten arbetsgrupp så det är högt tempo och hög närvaro som gäller.
Som barnskötare på Barnhagen ansvarar du, tillsammans med övrig personal, för att planera, genomföra, utvärdera och utveckla det pedagogiska arbetet i enlighet med förskolans styrdokument.

Hos oss får du jobba i nära relation med entusiastiska pedagoger, nyfikna barn och delaktiga föräldrar. Som arbetsförmåner erbjuder vi fria pedagogiska måltider, friskvårdsbidrag samt schemalagd dokumentations- och planeringstid.
Skicka din ansökan snarast, intervjuer kommer att ske löpande under annonstiden.
Läs mer om vår verksamhet på www.barnhagen.com.

Sysselsättningsgrad: 70–80% eller enligt överenskommelse.
Tillträde: 11 augusti eller enligt överenskommelse.
Tjänsten är ett vikariat på 4 månader med möjlig förlängning Visa mindre

Medarbetare sökes

Ansök    Apr 9    Föreningen Barnhagen    Barnskötare
Vikariat Är du redo för galna upptåg i sagans tecken? Barnhagens förskola är ett föräldrakooperativ belägen i Fålhagen i centrala Uppsala. Vi har plats för 24–26 barn fördelade på två avdelningar. I fokus för vår verksamhet står sagopedagogiken och rörelse. Vi arbetar tematiskt utifrån en saga, där barnens nyfikenhet, fantasi och kreativitet får ta stor plats. Personalstyrkan består av tre förskollärare och två barnskötare, inklusive vår rektor. Fyra av... Visa mer
Vikariat
Är du redo för galna upptåg i sagans tecken?
Barnhagens förskola är ett föräldrakooperativ belägen i Fålhagen i centrala Uppsala. Vi har plats för 24–26 barn fördelade på två avdelningar. I fokus för vår verksamhet står sagopedagogiken och rörelse. Vi arbetar tematiskt utifrån en saga, där barnens nyfikenhet, fantasi och kreativitet får ta stor plats. Personalstyrkan består av tre förskollärare och två barnskötare, inklusive vår rektor. Fyra av oss som jobbar på Barnhagen är diplomerade sagopedagoger.
Då Linnéa gått på föräldraledighet så behöver vi nu en vikarie!
Vi söker dig som är utbildad barnskötare eller förskollärare och som tycker det är viktigt att arbeta med barns lärande och utveckling på ett nyfiket och kreativt sätt. Personlig lämplighet är centralt och du kan vara ung, gammal, ha lite eller mycket erfarenhet så länge du är öppen för vårt sätt att arbeta och är anpassningsbar.
Du är ansvarstagande, flexibel och ser möjligheter istället för svårigheter i situationer.
Vi söker dig som är en god förebild för barnen, initiativrik och drivande i det pedagogiska arbetet där du kan samarbeta, skapa goda relationer och vågar hänga på lite galna upptåg tillsammans med oss. Vi är en liten arbetsgrupp vilket betyder att det är högt tempo och hög närvaro som gäller.
Som barnskötare/förskollärare ansvarar du, tillsammans med övrig personal, för att planera, genomföra, utvärdera och utveckla det pedagogiska arbetet i enlighet med förskolans styrdokument.
Hos oss på Barnhagens förskola får du arbeta i nära relation med entusiastiska pedagoger, nyfikna barn och delaktiga föräldrar. Som arbetsförmåner erbjuder vi fria pedagogiska måltider, friskvårdsbidrag samt schemalagd dokumentations- och planeringstid.
Läs mer om vår verksamhet på www.barnhagen.com.
Sysselsättningsgrad: 100% eller enligt överenskommelse.
Tillträde: 9 augusti eller enligt överenskommelse.
Tjänsten är ett vikariat på 8 månader med eventuell förlängning.

Urvalet sker löpande så välkommen in med din ansökan redan idag!
Ansökan via e-post: [email protected]
Förskolan är belägen på: Torkelsgatan 9, 753 29 Uppsala Visa mindre