Lediga jobb J M Städservice AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från J M Städservice AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Städare/Lokalvårdare sökes till Uppsala omgående.

JM Städservice expanderar och söker duktig städare/lokalvårdare till Uppsala. Vi söker dig som har erfarenhet av lokalvård av kontor, verkstad, hygienutrymmen, och/eller trappstädning. Det är bra om du även har erfarenhet av kombiskurmaskin, golvvård och fönsterputs. Du får gärna ha körkort och vara SRY-utbildad eller liknande. I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid dina personliga egenskaperna. Vi söker dig som vill utvecklas inom området, är kva... Visa mer
JM Städservice expanderar och söker duktig städare/lokalvårdare till Uppsala.
Vi söker dig som har erfarenhet av lokalvård av kontor, verkstad, hygienutrymmen, och/eller trappstädning. Det är bra om du även har erfarenhet av kombiskurmaskin, golvvård och fönsterputs.
Du får gärna ha körkort och vara SRY-utbildad eller liknande.
I denna rekryteringsprocess läggs stor vikt vid dina personliga egenskaperna. Vi söker dig som vill utvecklas inom området, är kvalitetsmedveten, ordningsam och positiv. Du är social, självgående och gillar service.
Vi erbjuder dig en trygg tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning i ett prestigelöst och modernt företag med bra företagskultur och goda värderingar. Naturligtvis har vi kollektivavtal. Vi tror att mångfald i ett företag berikar verksamheten.
Välkommen med din ansökan + CV till Jani Tiainen, [email protected] Visa mindre