Lediga jobb JENSEN education i Uppsala

Se alla lediga jobb från JENSEN education i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

JENSEN grundskola Uppsala söker lärare i musik (deltid)

Nu söker JENSEN grundskola Uppsala en engagerad musiklärare! “Träning för verkligheten” genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär på grundskolan att vi arbetar med studierna i fokus, hög grad av ordning och studiero, elevernas uppträdande och verklig bildning. Vi är en skola för elever och föräldrar med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever. Vårt mål är att elevernas bildningsresa startar hos oss.... Visa mer
Nu söker JENSEN grundskola Uppsala en engagerad musiklärare!

“Träning för verkligheten” genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär på grundskolan att vi arbetar med studierna i fokus, hög grad av ordning och studiero, elevernas uppträdande och verklig bildning. Vi är en skola för elever och föräldrar med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever.

Vårt mål är att elevernas bildningsresa startar hos oss. En spännande och glädjefylld resa i att lära sig och mot att bli självständiga, motiverade och kreativa tänkare. Hos oss tränas mental stabilitet och styrka: elever som vågar prova och inte är rädda för att misslyckas i klassrummet eller i livet.

Vi har en hälsoprofil där våra elever får träna mental träning och ta en pedagogisk promenad dagligen.

Som lärare på JENSEN får du en betydelsefull roll hos oss, att främst utveckla och driva undervisningen i ditt ämne men också att bidra till hela JENSEN grundskola Uppsala utveckling och kvalitet.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden


• Utveckla elevernas kunskaper och färdigheter i musik med LGR 11 som grund genom tydliga kriterier, mål och feedback.
• Genom " Träning för verkligheten" förbereda eleverna för den verklighet som möter dem i och utanför skolan.
• Som symbolisk ledare ha förmåga att skapa trygghet, ordning och arbetsro.
• Utmana och utveckla varje elev intellektuellt, socialt och emotionellt.
• Arbeta med beprövade metoder och leda eleverna till goda studieresultat och en positiv kunskapsutveckling enligt nationella styrdokument.
• Ansvara över skolavslutningar och Nobelfest tillsammans med cocher och skolledning.
• Coachande förhållningssätt.

Kvalifikationer
Vi söker en driven och trygg lärare med dokumenterat goda resultat. Erfarenhet av yrkesliv utanför skolan är meriterande. Du har behörighet att undervisa i musik för äldre åldrar. Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna på deras väg mot goda studieresultat, genom ett coachande förhållningssätt. Som tydlig ledare skapar du trygghet och är en förebild för dina elever. Du har en god samarbetsförmåga och är initiativtagande. Du är tydlig och strukturerad. Vi ser gärna att du har en kompetens inom eller ett intresse för det digitala lärande i musiken.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid (60%) med start omgående eller enligt överenskommelse. Eventuellt finns möjlighet till utökad tjänst beroende på behörighet. Vi tillämpar ferietjänst för lärare och provanställning 6 månader. Tjänsten är placerad på JENSEN grundskola Uppsala.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas tyvärr inte. Urval sker löpande, så inkom gärna med din ansökan så snart som möjligt.

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Rektor Carola Sjödin på 073-773 31 46 eller [email protected]

Läs mer på jenseneducation.se och om att jobba med oss!
Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.

Varmt välkommen med din ansökan!


JENSEN education grundades 1996 av Håkan Jensen, företagets vd och långsiktiga ägare. JENSEN är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med verksamhet i de flesta större städer runtom i Sverige. Vårt utbildningskoncept ”Träning för verkligheten och bildning som mål”genomsyrar all verksamhet.

Vi har förtroendet att utbilda ca 9 000 studerande inom fem olika verksamhetsområden – förskola, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning och yrkeshögskola. JENSEN education har 700 medarbetare och omsätter 700 MSEK. Visa mindre

JENSEN grundskola Uppsala söker lärare i idrott och hälsa

JENSEN grundskola Uppsala söker nu dig som brinner för idrott och hälsa! Vi slog upp portarna till vår första grundskola hösten 2008. Idag har vi 7 grundskolor. Tillsammans med våra medarbetare och elever är vårt mål att erbjuda Sveriges bästa grundskola! JENSEN grundskola är en del av JENSEN education, ett av Sveriges största och mest framgångsrika utbildningsföretag. Sedan starten 1996 har vi arbetat för att förverkliga visionen om en skola som tränar ... Visa mer
JENSEN grundskola Uppsala söker nu dig som brinner för idrott och hälsa!

Vi slog upp portarna till vår första grundskola hösten 2008. Idag har vi 7 grundskolor. Tillsammans med våra medarbetare och elever är vårt mål att erbjuda Sveriges bästa grundskola!

JENSEN grundskola är en del av JENSEN education, ett av Sveriges största och mest framgångsrika utbildningsföretag. Sedan starten 1996 har vi arbetat för att förverkliga visionen om en skola som tränar för verkligheten. Vi har själva byggt alla våra skolor från grunden, utifrån de värderingar och den pedagogik vi tror på. På alla våra skolor har vi en tydlig hälsoprofil med betoning på både fysiskt och mentalt välbefinnande.

Vi söker dig som vill utvecklas i din professionella roll och som vill bidra till att våra elever uppnår framgång och goda studieresultat. I din roll som lärare på JENSEN får du möjlighet att, tillsammans med engagerade kollegor och närvarande chefer, ta ett helhetsansvar för skolan. Samtidigt har du stor frihet att utforma din undervisning på ett sätt som utmanar och utvecklar dina elever.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar provtanställning på 6 månader.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden  


• Undervisning på heltid med planering, genomförande och utvärdering av undervisningen enligt gällande styrdokument.
• Betygsättning.
• Ansvar för coachelever, uppföljning av frånvaro och samarbete med vårdnadshavare, genomförande av utvecklingssamtal, coacha eleverna mot höga studieresultat.
• Kvalitetsutvecklande arbete på enheten.
• Tillsammans med övriga kolleger bygga och forma vår skola utifrån JENSENs koncept.
• Genomföra, utveckla och bygga rutiner, arbetssätt och metoder specifika för enheten.

Kvalifikationer


• Lärarutbildning med lärarlegitimation.
• Erfarenhet från undervisning i grundskolan.

Vi söker dig som brinner för skolutveckling och vill vara med och bygga en svensk skola i toppklass. Du är legitimerad lärare med behörighet inom Idrott och Hälsa.

Du har förmågan att skapa trygghet och arbetsro i verksamheten. Du trivs i en lärandemiljö och arbetar aktivt med bedömning, feedback och utvärderingar för att driva utvecklingen på skolan i allmänhet men i dina ämnen i synnerhet. För oss på JENSEN grundskola är hälsa och välbefinnande en viktig byggsten i elevernas utveckling och vi ser oss som föredömen i detta arbete.


Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under lediga jobb.

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Rektor Carola Sjödin på [email protected] Telefon: 073-77 33 146

 

Varmt välkommen med din ansökan!


JENSEN education grundades 1996 av Håkan Jensen, företagets vd och långsiktiga ägare. JENSEN är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med verksamhet i de flesta större städer runtom i Sverige. Vårt utbildningskoncept ”Träning för verkligheten och bildning som mål”genomsyrar all verksamhet.

Vi har förtroendet att utbilda ca 9 000 studerande inom fem olika verksamhetsområden – förskola, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning och yrkeshögskola. JENSEN education har 700 medarbetare och omsätter 700 MSEK. Visa mindre

JENSEN grundskola Uppsala söker lärare i fritidshem/fritidspedagog

JENSEN grundskola Uppsala söker nu en fritidspedagog eller en lärare i fritidshem. Du erbjuds möjligheten att få en betydelsefull roll i ett av Sveriges mest framgångsrika entreprenörsföretag. Företaget präglas av tydliga värderingar och engagemang för människors utveckling. JENSEN education har en tydlig hälsoinriktning med betoning av fysisk och mentalt välbefinnande. JENSENS fritidsverksamhet är av hög kvalitet med fokus på att stimulera barnen både in... Visa mer
JENSEN grundskola Uppsala söker nu en fritidspedagog eller en lärare i fritidshem. Du erbjuds möjligheten att få en betydelsefull roll i ett av Sveriges mest framgångsrika entreprenörsföretag. Företaget präglas av tydliga värderingar och engagemang för människors utveckling. JENSEN education har en tydlig hälsoinriktning med betoning av fysisk och mentalt välbefinnande.

JENSENS fritidsverksamhet är av hög kvalitet med fokus på att stimulera barnen både intelektuellt och kreativt. Vi arbetar utifrån Lgr11 och skapar trygghet och trivsel för våra elever.  Du kommer att vara delansvarig för verksamheten och utvecklingen av Fritids. En helhetssyn på barnet och elevens hela dag kopplat till läroplanens mål är av högsta prioritet. Du kommer att befinna dig i en dynamisk arbetsmiljö där vi arbetar i team.

Arbetsuppgifter och ansvarsområde


• Undervisning på fritids med planering, genomförande och utvärdering av undervisningen enligt gällande styrdokument.
• Pedagogiska planeringar kopplade till Lgr11 kap.4.
• Tillsammans med kollegor leda skapa trygghet och trivsel på fritids.
• Kvalitetsutvecklande arbete på fritids.
• Tillsammans med övriga kollegor bygga och forma vår skola utifrån JENSENs koncept.
• Genomföra, utveckla och bygga rutiner, arbetssätt och metoder specifika för enheten.
• Om kompetens finns för att ha något praktiskt estetiskt ämne för yngre åldrar kommer du att ges möjlighet att undervisa i det.
 

Kvalifikationer
Vi söker en lärare i fritidshem eller fritidspedagog med erfarenhet av daglig kontakt med barn och ungdomar från förskoleklass till åk 5. Du är utbildad till lärare i fritidshem eller fritidspedagog, eller har motsvarande erfarenhet av att arbeta med barngrupper. Du är väl insatt i läroplanens mål och kan konkret beskriva hur du arbetar för att nå dessa mål.

Du har ett engagemang och driv i att skapa meningsfulla aktiviteter för eleverna. Du är en tydlig ledare som har förmåga att skapa trygghet och trivsel, och en förebild för våra elever. Som person är du kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter. Du har en hälsoinriktad livsstil och ett intresse för rörelse och hälsa.

Du har ett coachande förhållningssätt och vana av att arbeta i team. Att ha undervisat och har behörighet i något skolämne är en merit.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidaretjänst 100% på JENSEN grundskola i Uppsala. Start är den 1 mars, eller efter överenskommelse. Vi tillämpar provanställning.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.


Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Ina Dannfors på 070 00 39 510 alt. [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!


JENSEN education grundades 1996 av Håkan Jensen, företagets vd och långsiktiga ägare. JENSEN är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med verksamhet i de flesta större städer runtom i Sverige. Vårt utbildningskoncept ”Träning för verkligheten och bildning som mål”genomsyrar all verksamhet.

Vi har förtroendet att utbilda ca 9 000 studerande inom fem olika verksamhetsområden – förskola, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning och yrkeshögskola. JENSEN education har 700 medarbetare och omsätter 700 MSEK. Visa mindre

JENSEN grundskola Uppsala söker skolsköterska med hälsoprofil

Ansök    Okt 15    JENSEN education    Skolsköterska
Vi söker dig som vill utvecklas och bidra till att våra elever når framgång på alla plan i livet. I din roll som skolsköterska på JENSEN education får du möjlighet att, tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor samt närvarande chefer, ta ett helhetsansvar för skolans elevhälsa. I arbetet kommer du tillsammans med vår skolläkare och våra andra skolsköterskor runt om i landet att ansvara för planering och organisation av ert arbete, enligt gällande... Visa mer
Vi söker dig som vill utvecklas och bidra till att våra elever når framgång på alla plan i livet. I din roll som skolsköterska på JENSEN education får du möjlighet att, tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor samt närvarande chefer, ta ett helhetsansvar för skolans elevhälsa.

I arbetet kommer du tillsammans med vår skolläkare och våra andra skolsköterskor runt om i landet att ansvara för planering och organisation av ert arbete, enligt gällande riktlinjer för elevhälsans medicinska insats. Du ingår i skolans elevhälsoteam där du i samverkan med elevhälsans övriga kompetenser bidrar med din kompetens inom medicin, hälsa och omvårdnad. För oss är lagarbetet i ett elevhälsoteam helt avgörande och stor vikt läggs förstås vid personlig lämplighet.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden


• arbeta hälsofrämjande och förebyggande
• genomföra hälsosamtal samt ansvara för hälsoundersökningar och vaccinationer
• ingå i skolans elevhälsoteam
• ansvara för elevhälsans medicinska insats
• samverka och samarbeta för elevens bästa

Vi är en skola för elever med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever. Trygghet, trivsel och god hälsa är avgörande för att våra elever ska nå goda resultat i skolan. Vi har en uttalad hälsoprofil där våra elever bland annat får träna mental träning varje dag och gå en pedagogisk promenad på dagens längsta lektion.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inriktning mot distriktssköterska, barn och ungdom eller skolsköterska. Erfarenhet av arbete som skolsköterska är meriterande.

Vi förväntar oss att du har en god förmåga till struktur och planering. Vi förutsätter att du är självständig, flexibel, initiativrik och tycker om att arbeta i team och i nära samverkan med skolans medarbetare. Du har ett gott och empatiskt förhållningssätt, samt förmåga att skapa förtroende hos elever, vårdnadshavare och kollegor. Vidare är du ansvarsfull och tar dig an ditt arbete med stort engagemang. Du är mån om din egen hälsa och vill gärna jobba på ett företag som prioriterar hälsa och välmående.

Anställningsform
Tjänsterna är en tillsvidareanställning på 60% med start enligt överenskommelse.


Ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annant sätt behandlas inte. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 191110. 


Kontaktuppgifter

Vill du veta mer om tjänstern och hur det är att arbeta hos oss, vänligen kontakta rektor Carola Sjödin, 073-773 31 46 eller på [email protected] Vid specifika frågor gällande vår EMI organisation kan ni ta kontakt med Lena , medicinskt ledningsansvarig skolsköterska på JENSEN education, på [email protected] 


Läs mer på jensengrundskola.se och om att jobba med oss!
Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.

Varmt välkommen med din ansökan!


JENSEN education grundades 1996 av Håkan Jensen, företagets vd och långsiktiga ägare. JENSEN är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med verksamhet i de flesta större städer runtom i Sverige. Vårt utbildningskoncept ”Träning för verkligheten och bildning som mål”genomsyrar all verksamhet.

Vi har förtroendet att utbilda ca 9 000 studerande inom fem olika verksamhetsområden – förskola, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning och yrkeshögskola. JENSEN education har 700 medarbetare och omsätter 700 MSEK. Visa mindre

JENSEN grundskola Uppsala söker kurator

Ansök    Dec 9    JENSEN education    Skolkurator
Vi söker dig som vill utvecklas i din professionella roll och som vill bidra till att våra elever når framgång. I din roll som kurator på JENSEN får du möjlighet att, tillsammans med engagerade kollegor och närvarande chefer, ta ett helhetsansvar för skolan. Samtidigt som du har stor frihet att använda din kompetens till att bistå den pedagogiska verksamheten och tillvarata och utveckla elevers resurser.    Arbetsuppgifter och ansvarsområden • Arbeta fr... Visa mer
Vi söker dig som vill utvecklas i din professionella roll och som vill bidra till att våra elever når framgång. I din roll som kurator på JENSEN får du möjlighet att, tillsammans med engagerade kollegor och närvarande chefer, ta ett helhetsansvar för skolan. Samtidigt som du har stor frihet att använda din kompetens till att bistå den pedagogiska verksamheten och tillvarata och utveckla elevers resurser.   

Arbetsuppgifter och ansvarsområden


• Arbeta främjande, förebyggande och åtgärdande i skolans elevhälsoarbete.
• Finnas som stöd i verksamheten och bidra till aktiviteter som skapar gemenskap och trivsel för våra elever.
• Utveckla och stödja elevernas sociala samspel under rasttid.
• Ha samtal och ett nära samarbete med föräldrar.
• Göra sociala utredningar vid behov.
• Föra elevsamtal såsom stöd-, konflikt- och krissamtal samt ha utredande samtal med elever i grupp och enskilt.
• Fungera som stöd till övriga medarbetare i arbetet med elelverna, exempelvis på coachtid
• Ansvara för arbetet med skolans plan mot kränkande behandling och diskriminering.
• Ansvara för och utveckla arbetet i skolans trygghetsteam
• Aktivt bidra till skolans hela utveckling och ta ansvar för att verksamheten når sina mål.

Kvalifikationer
Du ska ha adekvat utbildning för socialt arbete som kurator, socionomutbildning, socialpedagogutbildning eller beteendevetare. Erfarenhet av att arbeta med ungdomar är meriterande. 

I arbetet som kurator på vår skola söker vi en medarbetare som har goda förmågor att skapa relationer med elever och kollegor. Du ska vara utåtriktad och kunna skapa och underhålla dina relationer. Du har ett uppdrag som kräver att du kan samarbeta väl med såväl skolledning som lärare. Du är lyhörd men vågar också uttrycka dina synpunkter utifrån ditt perspektiv som kurator. Du lyssnar, kommunicerar och arbetar både förebyggande och agerande vid konflikter och kränkningar på ett konstruktivt sätt. Du tar stort ansvar för din uppgift och ditt arbete som kurator. Du strukturerar själv ditt angreppssätt på ett professionellt sätt och driver dina processer vidare.

I rollen som kurator ska du ha väl grundade och tydliga värderingar och en hög integritet. Du styrs av etik och värderingar i avgörande situationer i ditt arbete. Arbetet kräver gott och klokt omdöme tillsammans med ödmjukhet. 

Anställningsform
Tjänsten är tillsvidare på 80-100% med placering vid JENSEN grundskola Uppsala. Tillträde efter överenskommelse.

Din ansökan 
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas ej. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan nu. Sista ansökningsdag 31/12. 

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Rektor Carola Sjödin på 073-773 31 46 eller [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! 


JENSEN education grundades 1996 av Håkan Jensen, företagets vd och långsiktiga ägare. JENSEN är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med verksamhet i de flesta större städer runtom i Sverige. Vårt utbildningskoncept ”Träning för verkligheten och bildning som mål”genomsyrar all verksamhet.

Vi har förtroendet att utbilda ca 9 000 studerande inom fem olika verksamhetsområden – förskola, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning och yrkeshögskola. JENSEN education har 700 medarbetare och omsätter 700 MSEK. Visa mindre

Lärarassistent till JENSEN grundskola Uppsala

Ansök    Nov 14    JENSEN education    Lärarassistent
Nu söker JENSEN grundskola Uppsala dig som vill bidra till att våra elever får Träning för verkligheten och utvecklas att ta större eget ansvar, samarbeta och leda andra. Uppdraget som lärarassistent innebär att stötta våra speciallärare i deras arbete. Du är en viktig del i att bidra till studiero, trygghet, trivsel, gemenskap och hela skolans utveckling. Vi kommer inom kort starta en särskild undervisningsgrupp, där du kommer att vara en viktig vuxen för... Visa mer
Nu söker JENSEN grundskola Uppsala dig som vill bidra till att våra elever får Träning för verkligheten och utvecklas att ta större eget ansvar, samarbeta och leda andra. Uppdraget som lärarassistent innebär att stötta våra speciallärare i deras arbete. Du är en viktig del i att bidra till studiero, trygghet, trivsel, gemenskap och hela skolans utveckling. Vi kommer inom kort starta en särskild undervisningsgrupp, där du kommer att vara en viktig vuxen för våra elever.


Uppdraget kommer i huvudsak innefatta: 


• Stödja elever i beteende och lärande i vår särskilda undervisningsgrupp. 
• Ge förutsättningar för ett fåtal elever att lyckas och klara sin studiegång. Planering sker tillsammans med vår speciallärare och coacher.
• Genomföra Läxhjälp för elever som är i behov av det.
• Vikariera vid behov, i mindre omfattning.
• Delta i genomförandet Mental träning och pedagogiska promenader.
• Verka för hög närvaro, följa upp elevfrånvaro.
• Bidra till att nå skolans gemensamt uppsatta mål.
• Vara rastvärd då det är behov av det. 
• Ha en nära kontakt med vårdnadshavare.


Kvalifikationer 
Vi söker dig som har erfarenhet att arbeta med ungdomar och är en naturlig ledare. Som person har du, precis som vi, ett stort engagemang för att utvecklas. Du kan ta eget ansvar för enskilda elever eller liten grupp av elever. Du skapar trygghet och är en förebild för våra elever. Du är lösningsfokuserad och konsekvent i ditt förhållningssätt. Du har även en hälsoinriktad livsstil, vi ser gärna att du har en bakgrund inom idrott i någon form.


Anställningsform 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80% med start så snart som möjligt.  


Din ansökan 
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-11-27 


Kontaktuppgifter 
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta rektor Carola Sjödin på 073-7733146 eller [email protected]

 

Läs mer på jenseneducation.se och om att jobba med oss!
Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.

 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 


JENSEN education grundades 1996 av Håkan Jensen, företagets vd och långsiktiga ägare. JENSEN är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med verksamhet i de flesta större städer runtom i Sverige. Vårt utbildningskoncept ”Träning för verkligheten och bildning som mål”genomsyrar all verksamhet.

Vi har förtroendet att utbilda ca 9 000 studerande inom fem olika verksamhetsområden – förskola, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning och yrkeshögskola. JENSEN education har 700 medarbetare och omsätter 700 MSEK. Visa mindre

Lärare i psykologi och annat ämne sökes till JENSEN gymnasium Uppsala

Ansök    Okt 2    JENSEN education    Lärare i gymnasiet
Är du legitimerad lärare och är nyfiken på nya utmaningar till våren? JENSEN gymnasium Uppsala söker nu dig som vill undervisa i psykologi i kombination med annat ämne. Vi är en skola där både elever och medarbetare skattar sin trivsel mycket högt och tillsammans arbetar för en skola vi är stolta över. Skolan har 400 elever och ca 30 medarbetare. Som ny lärare hos oss har du en kollega som kulturcoach och ett ämneslag att luta dig mot.  JENSEN gymnasium U... Visa mer
Är du legitimerad lärare och är nyfiken på nya utmaningar till våren? JENSEN gymnasium Uppsala söker nu dig som vill undervisa i psykologi i kombination med annat ämne. Vi är en skola där både elever och medarbetare skattar sin trivsel mycket högt och tillsammans arbetar för en skola vi är stolta över. Skolan har 400 elever och ca 30 medarbetare. Som ny lärare hos oss har du en kollega som kulturcoach och ett ämneslag att luta dig mot. 

JENSEN gymnasium Uppsala ligger i ljusa, fina lokaler på Gamla torget 7 och erbjuder studieförberedande program. Vi är ett gymnasium för elever med höga ambitioner. Det innebär att vi har höga positiva förväntningar på våra elever. Vi tränar varje elevs självdisciplin för att nå just sina studiemål. Lektionerna utgår från en gemensam pedagogisk modell som bidrar med struktur, variation och reflektion kring lärandet. Vi håller högt tempo i undervisningen. Inom ramen för vår hälsoprofil får våra elever träna mental träning varje dag och ta en pedagogisk promenad på dagens längsta lektion. 

Träning för verkligheten genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär bland annat att vi arbetar med externa samarbeten, vi prövar det lästa i praktiken genom case eller Ung företagsamhet och att vi utvecklar elevernas uppträdande mot en professionell nivå.

Bildning är målet. Vi fokuserar på att utveckla elevernas förmågor inom läsning, skrivande och matematik. Vi jobbar för att våra elever ska nå en hög kunskapsnivå och en utvecklad förmåga att tänka fritt och tänka stort - det är bildning för oss! På JENSEN gymnasium har vi fokus på kvalitet och har uppnått bättre resultat vid Skolinspektioner än genomsnittet i riket.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad gymnasielärare i psykologi, gärna i kombination med ett annat ämne. Du är mycket kunnig i dina ämnen och drivs av att få lära ut dem till andra. Som person har du, precis som vi, ett stort engagemang för att utvecklas. Du trivs med att arbeta teaminriktat och lägger vikt vid att skapa arbetsro och studiekultur tillsammans med eleverna. Du är strukturerad, drivande och en tydlig ledare i klassrummet.

Anställningsform
Tjänsterna är tillvidareanställningar på heltid/deltid beroende på ämneskombination med start 8/1 2020.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande.

Kontaktuppgifter 
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Rektor Lisa Helin på 073-770 53 68 eller på [email protected]

Vi är stolta över att ha blivit utsedda till årest nykomling inom Employer Branding av Universum! En stark företagskultur och tydlig pedagogik som är förankrad i hela verksamheten skapar arbetsglädje och bidrar till vår framgång. Läs mer här. 

Läs mer på jensengymnasium.se och om att jobba med oss! Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.Varmt välkommen med din ansökan!


JENSEN education grundades 1996 av Håkan Jensen, företagets vd och långsiktiga ägare. JENSEN är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med verksamhet i de flesta större städer runtom i Sverige. Vårt utbildningskoncept ”Träning för verkligheten och bildning som mål”genomsyrar all verksamhet.

Vi har förtroendet att utbilda ca 9 000 studerande inom fem olika verksamhetsområden – förskola, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning och yrkeshögskola. JENSEN education har 700 medarbetare och omsätter 700 MSEK. Visa mindre

JENSEN grundskola söker mellanstadielärare eller lärare F-6

“Träning för verkligheten” genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär på grundskolan att vi arbetar med studierna i fokus, hög grad av ordning och studiero, elevernas uppträdande och verklig bildning. Vi är en skola för elever och föräldrar med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever. Vårt mål är att elevernas bildningsresa startar hos oss. En spännande och glädjefylld resa i att lära sig och mot att ... Visa mer
“Träning för verkligheten” genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär på grundskolan att vi arbetar med studierna i fokus, hög grad av ordning och studiero, elevernas uppträdande och verklig bildning. Vi är en skola för elever och föräldrar med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever.

Vårt mål är att elevernas bildningsresa startar hos oss. En spännande och glädjefylld resa i att lära sig och mot att bli självständiga, motiverade och kreativa tänkare. Hos oss tränas mental stabilitet och styrka: elever som vågar prova och inte är rädda för att misslyckas i klassrummet eller i livet.

Vi har en hälsoprofil där våra elever får träna mental träning och ta en pedagogisk promenad dagligen.

Som lärare på JENSEN får du en betydelsefull roll hos oss, att främst utveckla och driva undervisningen men också att bidra till hela JENSEN grundskola i Uppsalas utveckling och kvalitet.

Skolan ligger centralt i Uppsala.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden


• Undervisning på heltid med planering, genomförande och utvärdering av undervisningen.  
• Ansvara för klassen med uppföljning av studieresultat, elevernas närvaro, samarbete med vårdnadshavare, genomförande av utvecklingssamtal och coacha eleverna mot höga studieresultat.
• Kvalitetsutvecklande arbete på enheten.
• Tillsammans med övriga kollegor bygga och forma vår skola utifrån JENSENs koncept
• Genomföra, utveckla och bygga rutiner, arbetssätt och metoder specifika för enheten samtidigt som du ska arbeta med beprövade metoder och leda eleverna till en positiv kunskapsutveckling enligt nationella styrdokument
• Vara en tydlig ledare som har förmåga att skapa trygghet, ordning och studiero
• Utmana och utveckla varje elev intellektuellt, socialt och emotionellt

Kvalifikationer
Vi söker en driven och trygg lärare med dokumenterat goda resultat. Du har behörighet att undervisa på Mellanstadiet. Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna på deras väg mot goda studieresultat, genom ett coachande förhållningssätt. Som tydlig ledare skapar du trygghet och är en förebild för dina elever. Du har en god samarbetsförmåga och är initiativtagande. Du är tydlig och strukturerad. Vi ser gärna att du har en kompetens inom eller ett intresse för det digitala lärande. Erfarenhet av yrkesliv utanför skolan är meriterande. Du kommer att få en kulturcoach som stöttar och introducerar dig i ditt uppdrag.

Anställningsform
Tjänsten är ett vikariet, men som eventuellt kan övergå till en tillsvidaretjänst. Vår lärare i åk 4 kommer att vara föräldraledig och det är önskvärt om du har möjlighet att omgående börja på 50% och sen övergå till 100% efter jul. Vi tillämpar ferietjänst för lärare och provanställning 6 månader.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas tyvärr inte. Urval sker löpande, så inkom gärna med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 20 oktober. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under lediga tjänster.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Rektor Carola Sjödin på 073-7733146 eller [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!


JENSEN education grundades 1996 av Håkan Jensen, företagets vd och långsiktiga ägare. JENSEN är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med verksamhet i de flesta större städer runtom i Sverige. Vårt utbildningskoncept ”Träning för verkligheten och bildning som mål”genomsyrar all verksamhet.

Vi har förtroendet att utbilda ca 9 000 studerande inom fem olika verksamhetsområden – förskola, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning och yrkeshögskola. JENSEN education har 700 medarbetare och omsätter 700 MSEK. Visa mindre

JENSEN grundskola söker Lågstadielärare

“Träning för verkligheten” genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär på grundskolan att vi arbetar med studierna i fokus, hög grad av ordning och studiero, elevernas uppträdande och verklig bildning. Vi är en skola för elever och föräldrar med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever. Vårt mål är att elevernas bildningsresa startar hos oss. En spännande och glädjefylld resa i att lära sig och mot att ... Visa mer
“Träning för verkligheten” genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär på grundskolan att vi arbetar med studierna i fokus, hög grad av ordning och studiero, elevernas uppträdande och verklig bildning. Vi är en skola för elever och föräldrar med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever.

Vårt mål är att elevernas bildningsresa startar hos oss. En spännande och glädjefylld resa i att lära sig och mot att bli självständiga, motiverade och kreativa tänkare. Hos oss tränas mental stabilitet och styrka: elever som vågar prova och inte är rädda för att misslyckas i klassrummet eller i livet.

Vi har en hälsoprofil där våra elever får träna mental träning och ta en pedagogisk promenad dagligen.

Som lärare på JENSEN får du en betydelsefull roll hos oss, att främst utveckla och driva undervisningen i ditt ämne eller i din klass men också att bidra till hela JENSEN grundskola i Uppsalas utveckling och kvalitet.

Skolan ligger centralt i Uppsala.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden


• Undervisning på heltid med planering, genomförande och utvärdering av undervisningen.  
• Ansvara för klassen med uppföljning av studieresultat, elevernas närvaro, samarbete med vårdnadshavare, genomförande av utvecklingssamtal och coacha eleverna mot höga studieresultat.
• Kvalitetsutvecklande arbete på enheten.
• Tillsammans med övriga kollegor bygga och forma vår skola utifrån JENSENs koncept
• Genomföra, utveckla och bygga rutiner, arbetssätt och metoder specifika för enheten samtidigt som du ska arbeta med beprövade metoder och leda eleverna till en positiv kunskapsutveckling enligt nationella styrdokument
• Vara en tydlig ledare som har förmåga att skapa trygghet, ordning och studiero
• Utmana och utveckla varje elev intellektuellt, socialt och emotionellt

Kvalifikationer
Vi söker en erfaren och trygg lärare med dokumenterat goda resultat till åk 1.

Du har behörighet att undervisa på Lågstadiet och goda kunskaper och erfarenhet av läsinlärning. Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna på deras väg mot goda studieresultat, genom ett coachande förhållningssätt. Som tydlig ledare skapar du trygghet och är en förebild för dina elever. Du har en god samarbetsförmåga och är initiativtagande. Du är tydlig och strukturerad. Vi ser gärna att du har en kompetens inom eller ett intresse för det digitala lärande. Erfarenhet av yrkesliv utanför skolan är meriterande. 

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och helst med start så snart som möjligt. Det går också att börja deltid nu och heltid till vårterminens start. Vi tillämpar ferietjänst för lärare och provanställning 6 månader. På JENSEN kommer du att få en kulturcoach som stöttar och introducerar dig.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas tyvärr inte. Urval sker löpande, så inkom gärna med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 20 oktober.

Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under jobba med oss!

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Rektor Carola Sjödin på 073-7733146 eller [email protected]

Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.


 

Varmt välkommen med din ansökan!


JENSEN education grundades 1996 av Håkan Jensen, företagets vd och långsiktiga ägare. JENSEN är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med verksamhet i de flesta större städer runtom i Sverige. Vårt utbildningskoncept ”Träning för verkligheten och bildning som mål”genomsyrar all verksamhet.

Vi har förtroendet att utbilda ca 9 000 studerande inom fem olika verksamhetsområden – förskola, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning och yrkeshögskola. JENSEN education har 700 medarbetare och omsätter 700 MSEK. Visa mindre

JENSEN förskola Uppsala söker timvikarie

Ansök    Sep 26    JENSEN education    Barnskötare
JENSEN är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag. Vårt utbildningskoncept ”Träning för verkligheten” genomsyrar allt vi gör. Höga ambitioner, ledarskap och teamkänsla är våra ledord. JENSEN education grundades 1996 av Håkan Jensen, långsiktig och passionerad ägare. JENSEN förskola fortsätter att expandera och vi söker nu timvikarier till vår förskola i Uppsala. Vi erbjuder dig ett flexibelt och roligt extraarbete i barngrupper med barn mellan... Visa mer
JENSEN är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag. Vårt utbildningskoncept ”Träning för verkligheten” genomsyrar allt vi gör. Höga ambitioner, ledarskap och teamkänsla är våra ledord. JENSEN education grundades 1996 av Håkan Jensen, långsiktig och passionerad ägare.


JENSEN förskola fortsätter att expandera och vi söker nu timvikarier till vår förskola i Uppsala. Vi erbjuder dig ett flexibelt och roligt extraarbete i barngrupper med barn mellan 1-6 år. Arbetet innefattar allt från utomhuslek, skapande aktiviteter och utflykter till att hjälpa till i köket om så krävs. Vi söker dig som har möjlighet att rycka in med kort varsel, är flexibel med tider och har möjlighet att arbeta på våra olika förskolor.

Kvalifikationer
Du behöver ingen tidigare arbetslivserfarenhet men det är meriterande om du har erfarenhet av att leda barngrupper, t.ex. som tränare eller ungdomsledare.  Du har ett stort engagemang för barn och ungdomar och trivs med att upptäcka och utforska tillsammans med barnen. Du är flexibel, positiv, ansvarstagande och stresstålig. Du har intresse för friluftsliv och trivs med att vara ute och du har en hälsosam livsstil.

Din ansökan 
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Sista ansökningsdag är den 6 oktober. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under Jobba med oss. 

Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten kan hämtas på www.polisen.se. Beställ ditt utdrag redan idag, det tar minst 14 dagar att få utdraget.

Vill du veta mer om tjänstern och hur det är att arbeta hos oss, vänligen kontakta rektor Staffan Lagerqvist, 073-7733102, [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!JENSEN education grundades 1996 av Håkan Jensen, företagets vd och långsiktiga ägare. JENSEN är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med verksamhet i de flesta större städer runtom i Sverige. Vårt utbildningskoncept ”Träning för verkligheten och bildning som mål”genomsyrar all verksamhet.

Vi har förtroendet att utbilda ca 9 000 studerande inom fem olika verksamhetsområden – förskola, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning och yrkeshögskola. JENSEN education har 700 medarbetare och omsätter 700 MSEK. Visa mindre

JENSEN gymnasium Uppsala söker vikarier utöver det vanliga

Ansök    Sep 25    JENSEN education    Lärare i gymnasiet
Vill du ingå i vikariepoolen hos JENSEN gymnasium Uppsala? Arbetet passar dig som med kort varsel kan hoppa in som lärarvikarie, under kortare eller längre perioder beroende på vårt behov och dina önskemål. Om du är lärarstuderande eller nyfiken på läraryrket är detta ett utmärkt sätt att skaffa dig ovärderlig erfarenhet. Syftet med vikariepoolen är att vi snabbt ska kunna bemanna vid exempelvis sjukdom, att du ska känna trygghet i att återkomma till samma... Visa mer
Vill du ingå i vikariepoolen hos JENSEN gymnasium Uppsala? Arbetet passar dig som med kort varsel kan hoppa in som lärarvikarie, under kortare eller längre perioder beroende på vårt behov och dina önskemål. Om du är lärarstuderande eller nyfiken på läraryrket är detta ett utmärkt sätt att skaffa dig ovärderlig erfarenhet. Syftet med vikariepoolen är att vi snabbt ska kunna bemanna vid exempelvis sjukdom, att du ska känna trygghet i att återkomma till samma arbetsplats och att eleverna ska känna igen sina vikarier. Vi har gemensamma förhållningsregler kring våra lektioner vilket skapar trygga förutsättningar för både elever och vikarie. Som vikarie arbetar du utifrån ordinarie lärares planering. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är kunnig inom ett eller flera ämnen, studerar och/eller har erfarenhet av att arbeta inom gymnasieskola, alternativt en erfaren ledare från exempelvis idrottens värld. Du är trygg, uppmärksam och sprider en positiv studiekultur under lektionen. Du behöver vara en stark och omtänksam ledare i klassrummet. Precis som vi har du en stor passion för andra människors utveckling.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Urval sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

För att kunna arbeta som vikarie hos oss behöver du ett prickfritt utdrag ur belastningsregistret. Blanketten hämtas på www.polisen.se/Service. Beställ i god tid, det tar minst 14 dagar att få utdraget.

Kontaktuppgifter 
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Lisa Helin på 073 770 53 68 eller [email protected] (OBS! Ansökan tas ej emot via mejl).

Läs mer på jensengymnasium.se och om att jobba med oss! 
Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.

Varmt välkommen med din ansökan!

 


JENSEN education grundades 1996 av Håkan Jensen, företagets vd och långsiktiga ägare. JENSEN är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med verksamhet i de flesta större städer runtom i Sverige. Vårt utbildningskoncept ”Träning för verkligheten och bildning som mål”genomsyrar all verksamhet.

Vi har förtroendet att utbilda ca 9 000 studerande inom fem olika verksamhetsområden – förskola, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning och yrkeshögskola. JENSEN education har 700 medarbetare och omsätter 700 MSEK. Visa mindre

Lärare i Matte och Fysik sökes till JENSEN gymnasium Uppsala

Ansök    Aug 14    JENSEN education    Lärare i gymnasiet
Är du legitimerad lärare och är nyfiken på nya utmaningar? JENSEN gymnasium Uppsala söker nu dig som vill undervisa i matematik och fysik. Nu till hösten har skolan drygt 400 elever och ca 30 medarbetare. Vi är en skola där både elever och medarbetare skattar sin trivsel mycket högt och tillsammans arbetar för en skola vi är stolta över. Som ny lärare hos oss har du en kollega som kulturcoach och ett ämneslag att luta dig mot.  JENSEN gymnasium Uppsala li... Visa mer
Är du legitimerad lärare och är nyfiken på nya utmaningar? JENSEN gymnasium Uppsala söker nu dig som vill undervisa i matematik och fysik. Nu till hösten har skolan drygt 400 elever och ca 30 medarbetare. Vi är en skola där både elever och medarbetare skattar sin trivsel mycket högt och tillsammans arbetar för en skola vi är stolta över. Som ny lärare hos oss har du en kollega som kulturcoach och ett ämneslag att luta dig mot. 

JENSEN gymnasium Uppsala ligger i ljusa, fina lokaler på Gamla torget 7 med studieförberedande program. Vi är ett gymnasium för elever med höga ambitioner. Det innebär att vi har höga positiva förväntningar på våra elever. Vi tränar varje elevs självdisciplin för att nå just sina studiemål. Lektionerna utgår från en gemensam pedagogisk modell som bidrar med struktur, variation och reflektion kring lärandet. Vi håller högt tempo i undervisningen. Inom ramen för vår hälsoprofil får våra elever träna mental träning varje dag och ta en pedagogisk promenad på dagens längsta lektion. 

Träning för verkligheten genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär bland annat att vi arbetar med externa samarbeten, vi prövar det lästa i praktiken genom case eller Ung företagsamhet och att vi utvecklar elevernas uppträdande mot en professionell nivå.

Bildning är målet. Vi fokuserar på att utveckla elevernas förmågor inom läsning, skrivande och matematik. Vi jobbar för att våra elever ska nå en hög kunskapsnivå och en utvecklad förmåga att tänka fritt och tänka stort - det är bildning för oss! På JENSEN gymnasium har vi kvalitet i fokus och har uppnått bättre resultat vid Skolinspektioner än genomsnittet i riket. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad gymnasielärare i matematik och fysik. Du är mycket kunnig i dina ämnen och drivs av att få lära ut dem till andra. Som person har du, precis som vi, ett stort engagemang för att utvecklas. Du trivs med att arbeta teaminriktat och lägger vikt vid att skapa arbetsro och studiekultur tillsammans med eleverna. Du är strukturerad, drivande och en tydlig ledare i klassrummet.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 60-100%, ferietjänst. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 25 augusti. Urval sker löpande.

Kontaktuppgifter 
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Rektor Lisa Helin på 073-770 53 68 eller på [email protected]

Vi är stolta över att ha blivit utsedda till årest nykomling inom Employer Branding av Universum! En stark företagskultur och tydlig pedagogik som är förankrad i hela verksamheten skapar arbetsglädje och bidrar till vår framgång. Läs mer här. 

Läs mer på jensengymnasium.se och om att jobba med oss!
Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.Varmt välkommen med din ansökan!


JENSEN är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med 8 000 elever, 600 medarbetare och verksamhet i de flesta större städerna i Sverige. Våra utbildningar har bildning som mål och att vi tränar eleverna för verkligheten utanför klassrummet. Höga ambitioner, ledarskap och teamkänsla är våra ledord. Håkan Jensen grundade JENSEN education 1996 och är fortsatt långsiktig, passionerad ägare och VD. Visa mindre

JENSEN grundskola Uppsala söker elevassistent

Ansök    Aug 2    JENSEN education    Elevassistent
Vi söker dig som vill bidra till att våra elever når framgång. I din roll som elevassistent på JENSEN får du möjlighet att ansvara för att elever i behov av särskilt stöd får hjälp med att klara kunskapsmålen för skolan.  Arbetsuppgifter och ansvarsområden • Stötta en elev så att denne klarar kunskapsmålen och det sociala samspelet. • Nära samarbete med ansvarig pedagog och med JTA • Kontakt och uppföljning med vårdnadshavare. • Uppföljning och tät kont... Visa mer
Vi söker dig som vill bidra till att våra elever når framgång. I din roll som elevassistent på JENSEN får du möjlighet att ansvara för att elever i behov av särskilt stöd får hjälp med att klara kunskapsmålen för skolan. 

Arbetsuppgifter och ansvarsområden


• Stötta en elev så att denne klarar kunskapsmålen och det sociala samspelet.
• Nära samarbete med ansvarig pedagog och med JTA
• Kontakt och uppföljning med vårdnadshavare.
• Uppföljning och tät kontakt med teamledaren och skolans elevhälsoteam.

Kvalifikationer


• Rutinerad elevassistent med utbildning kring neuropsykiatriska funktionshinder och erfarenhet av att arbeta med barn.
• Du bör vara en initiativtagande, serviceinriktad, kommunikativ och flexibel person med empatisk förmåga och hög personlig mognad. 
• Det är en merit att ha goda didaktiska kunskaper i matematik och svenska samt digital kompetens.

Anställningsform 
Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på 75-100% med start den 19 augusti eller enligt överenskommelse. 


Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 18 augusti. Urval sker löpande.

Kontaktuppgifter 
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Carola Sjödin, rektor på            073-7733146 eller [email protected]  

Läs mer på jensengymnasium.se och om att jobba med oss! 
Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

JENSEN grundskola Uppsala söker lärare i idrott och hälsa åk 3 - 9

Vi slog upp portarna till vår första grundskola hösten 2008. Idag har vi 6 skolor. Tillsammans med våra medarbetare och elever är vårt mål att erbjuda Sveriges bästa grundskola! JENSEN grundskola är en del av JENSEN education, ett av Sveriges största och mest framgångsrika utbildningsföretag. Sedan starten 1996 har vi arbetat för att förverkliga visionen om en skola som tränar för verkligheten. Vi har själva byggt alla våra skolor från grunden, utifrån de... Visa mer
Vi slog upp portarna till vår första grundskola hösten 2008. Idag har vi 6 skolor. Tillsammans med våra medarbetare och elever är vårt mål att erbjuda Sveriges bästa grundskola!

JENSEN grundskola är en del av JENSEN education, ett av Sveriges största och mest framgångsrika utbildningsföretag. Sedan starten 1996 har vi arbetat för att förverkliga visionen om en skola som tränar för verkligheten. Vi har själva byggt alla våra skolor från grunden, utifrån de värderingar och den pedagogik vi tror på. På alla våra skolor har vi en tydlig hälsoprofil med betoning på både fysiskt och mentalt välbefinnande.

Vi söker dig som vill utvecklas i din professionella roll och som vill bidra till att våra elever uppnår framgång och goda studieresultat. I din roll som lärare på JENSEN får du möjlighet att, tillsammans med engagerade kollegor och närvarande chefer, ta ett helhetsansvar för skolan. Samtidigt har du stor frihet att utforma din undervisning på ett sätt som utmanar och utvecklar dina elever.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar provtjänstgöring på 6 månader.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden  


• Undervisning på heltid med planering, genomförande och utvärdering av undervisningen enligt gällande styrdokument.
• Betygsättning.
• Ansvar för coachelever, uppföljning av frånvaro och samarbete med vårdnadshavare, genomförande av utvecklingssamtal, coacha eleverna mot höga studieresultat.
• Kvalitetsutvecklande arbete på enheten.
• Tillsammans med övriga kolleger bygga och forma vår skola utifrån JENSENs koncept.
• Genomföra, utveckla och bygga rutiner, arbetssätt och metoder specifika för enheten.

Kvalifikationer


• Lärarutbildning med lärarlegitimation.
• Erfarenhet från undervisning i grundskolan.

Vi söker dig som brinner för skolutveckling och vill vara med och bygga en svensk skola i toppklass. Du är legitimerad lärare med behörighet inom Idrott och Hälsa.

Du har förmågan att skapa trygghet och arbetsro i verksamheten. Du trivs i en lärandemiljö och arbetar aktivt med bedömning, feedback och utvärderingar för att driva utvecklingen på skolan i allmänhet men i dina ämnen i synnerhet. För oss på JENSEN grundskola är hälsa och välbefinnande en viktig byggsten i elevernas utveckling och vi ser oss som föredömen i detta arbete.


Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 27 augusti 2019. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under lediga jobb.

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Rektor Carola Sjödin på [email protected] Telefon: 073-77 33 146

 

Varmt välkommen med din ansökan!


JENSEN är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med 8 000 elever, 600 medarbetare och verksamhet i de flesta större städerna i Sverige. Våra utbildningar har bildning som mål och att vi tränar eleverna för verkligheten utanför klassrummet. Höga ambitioner, ledarskap och teamkänsla är våra ledord. Håkan Jensen grundade JENSEN education 1996 och är fortsatt långsiktig, passionerad ägare och VD. Visa mindre

JENSEN grundskola söker lärare i engelska

“Träning för verkligheten” genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär på grundskolan att vi arbetar med studierna i fokus, hög grad av ordning och studiero, elevernas uppträdande och verklig bildning. Vi är en skola för elever och föräldrar med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever. Vårt mål är att elevernas bildningsresa startar hos oss. En spännande och glädjefylld resa i att lära sig och mot att ... Visa mer
“Träning för verkligheten” genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär på grundskolan att vi arbetar med studierna i fokus, hög grad av ordning och studiero, elevernas uppträdande och verklig bildning. Vi är en skola för elever och föräldrar med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever.

Vårt mål är att elevernas bildningsresa startar hos oss. En spännande och glädjefylld resa i att lära sig och mot att bli självständiga, motiverade och kreativa tänkare. Hos oss tränas mental stabilitet och styrka, elever som vågar prova och inte är rädda för att misslyckas i klassrummet eller i livet.

Vi har en hälsoprofil där våra elever får träna mental träning och ta en pedagogisk promenad dagligen.

Som lärare på JENSEN får du en betydelsefull roll hos oss, att främst utveckla och driva undervisningen i ditt ämne men också att bidra till hela JENSEN grundskola Uppsala utveckling och kvalitet. 

Tjänsten är placeras på Döbelnsgatan i Uppsala.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden


• Utveckla elevernas kunskaper och färdigheter med LGR 11 som grund genom tydliga kriterier, mål och feedback.
• Genom " Träning för verkligheten" förbereda eleverna för den verklighet som möter dem i och utanför skolan.
• Som symbolisk ledare ha förmåga att skapa trygghet, ordning och arbetsro.
• Utmana och utveckla varje elev intellektuellt, socialt och emotionellt
• Arbeta med beprövade metoder och leda eleverna till goda studieresultat och en positiv kunskapsutveckling enligt nationella styrdokument
• Coachskap

Kvalifikationer
Vi söker en driven och trygg lärare med dokumenterat goda resultat. Erfarenhet av yrkesliv utanför skolan är meriterande. Du har behörighet att undervisa i årskurs 4-9 i engelska. Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna på deras väg mot goda studieresultat, genom ett coachande förhållningssätt. Som tydlig ledare skapar du trygghet och är en förebild för dina elever. Du har en god samarbetsförmåga och är initiativtagande. Du är tydlig och strukturerad. Vi ser gärna att du har en kompetens inom eller ett intresse för digitalt lärande. Det är meriterande att kunna undervisa i ytterligare något ämne samt tidigare varit ledare för pedagogiskt utvecklingsarbete. 

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med start den 12/8 eller med senare stardatum enligt överenskommelse. Vi tillämpar ferietjänst för lärare och provanställning 6 månader. 

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas tyvärr inte. Urval sker löpande, så inkom gärna med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 31/7

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Rektor Carola sjödin på 073-773 31 46 eller [email protected]

Läs mer på jenseneducation.se och om att jobba med oss!
Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.

Varmt välkommen med din ansökan!


JENSEN är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med 8 000 elever, 600 medarbetare och verksamhet i de flesta större städerna i Sverige. Våra utbildningar har bildning som mål och att vi tränar eleverna för verkligheten utanför klassrummet. Höga ambitioner, ledarskap och teamkänsla är våra ledord. Håkan Jensen grundade JENSEN education 1996 och är fortsatt långsiktig, passionerad ägare och VD. Visa mindre

JENSEN education grundskola och gymnasium Uppsala söker skolläkare

Ansök    Jul 15    JENSEN education    Läkare
Vi söker dig som vill utvecklas och bidra till att våra elever når framgång på alla plan i livet. I din roll som skolläkare på JENSEN education får du möjlighet att, tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor samt närvarande chefer, påverka skolans arbete med elevhälsan.  I rollen som skolläkare kommer ha ett nära samarbete med skolsköterskan där ni tillsammans arbetar för ett hälsofrämjande och förebyggande hälsoarbete, men också efterhjälpande å... Visa mer
Vi söker dig som vill utvecklas och bidra till att våra elever når framgång på alla plan i livet. I din roll som skolläkare på JENSEN education får du möjlighet att, tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor samt närvarande chefer, påverka skolans arbete med elevhälsan. 

I rollen som skolläkare kommer ha ett nära samarbete med skolsköterskan där ni tillsammans arbetar för ett hälsofrämjande och förebyggande hälsoarbete, men också efterhjälpande åtgärder. Du kommer även: 


• Arbeta utifrån ett helhetsperspektiv med elevhälsan där hälsans betydelse för lärande är i fokus.
• Ansvara för diagnostik och behandling i verksamheten och utifrån behov erbjuda skolläkarmottagning. 
• Ansvara för att utreda och kartlägga elevers svårigheter att nå målen utifrån medicinsk synvinkel 
• Vara skolsköterskan behjälplig med ordination av avvikande vaccinationsschema och göra svårare vaccinationsbedömningar 
• Verka för god fysisk och psykosocial arbetsmiljö för eleverna i skolan.
• Ingå i elevhälsoteamet på skolan och medverka på EHT-möten.

JENSEN education är en skola för elever med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever. Vi tränar varje elevs självdisciplin för att nå just sina studiemål. Vi håller högt tempo i undervisningen. Inom ramen för vår hälsoprofil får våra elever träna mental träning varje dag och ta en pedagogisk promenad på dagens längsta lektion. På JENSEN gymnasium och grundskola har vi stort fokus på kvalitet och har uppnått bättre resultat vid Skolinspektioner än genomsnittet i riket.

Tjänsten kommer att vara fördelad både på JENSEN education grundskola och JENSEN education gymnasium i Uppsala. Vi söker även skolläkare till Göteborg, Örebro och Västerås och kan med fördel kombineras med denna tjänst.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens inom barn- och ungdomsmedicin, barns och ungdomspsykiatri eller allmän medicin. Du har fördjupade medicinsk kunskap inom området tillväxt, utredning, endokrinologi, psykisk hälsa, specifika skolsvårigheter, långvariga sjukdomstillstånd och funktionsnedsättningar i skolan, vaccinationer samt hälsofrämjande arbete. Du har specifika kunskaper kring lagstiftning som styr skolans och elevhälsans arbete. 

Som person har du, precis som vi, ett stort engagemang för att utvecklas. Du har god förmåga att strukturera och planera ditt arbete, tycker om att samarbete samt har respekt för människors lika värde. 

Anställningsform
Tjänsten är på deltid och det går att arbeta som konsult. Vi söker även skolläkare till Göteborg, Örebro och Västerås och kan med fördel kombineras med denna tjänst för ökad sysselsättning.

Ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under lediga tjänster.

Kontakt 
Vill du veta mer om tjänstern och hur det är att arbeta hos oss, vänligen kontakta Ina Dannfors, verksamhetschef för Elevhälsan, på 070-00 39 510 eller [email protected] 

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

JENSEN grundskola Uppsala söker lärare i idrott och hälsa åk 3 - 9

Vi slog upp portarna till vår första grundskola hösten 2008. Idag har vi 6 skolor. Tillsammans med våra medarbetare och elever är vårt mål att erbjuda Sveriges bästa grundskola! JENSEN grundskola är en del av JENSEN education, ett av Sveriges största och mest framgångsrika utbildningsföretag. Sedan starten 1996 har vi arbetat för att förverkliga visionen om en skola som tränar för verkligheten. Vi har själva byggt alla våra skolor från grunden, utifrån de... Visa mer
Vi slog upp portarna till vår första grundskola hösten 2008. Idag har vi 6 skolor. Tillsammans med våra medarbetare och elever är vårt mål att erbjuda Sveriges bästa grundskola!

JENSEN grundskola är en del av JENSEN education, ett av Sveriges största och mest framgångsrika utbildningsföretag. Sedan starten 1996 har vi arbetat för att förverkliga visionen om en skola som tränar för verkligheten. Vi har själva byggt alla våra skolor från grunden, utifrån de värderingar och den pedagogik vi tror på. På alla våra skolor har vi en tydlig hälsoprofil med betoning på både fysiskt och mentalt välbefinnande.

Vi söker dig som vill utvecklas i din professionella roll och som vill bidra till att våra elever uppnår framgång och goda studieresultat. I din roll som lärare på JENSEN får du möjlighet att, tillsammans med engagerade kollegor och närvarande chefer, ta ett helhetsansvar för skolan. Samtidigt har du stor frihet att utforma din undervisning på ett sätt som utmanar och utvecklar dina elever.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid från och med den 12/8-2019 eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar provtjänstgöring.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden  


• Undervisning på heltid med planering, genomförande och utvärdering av undervisningen enligt gällande styrdokument.
• Betygsättning.
• Ansvar för coachelever, uppföljning av frånvaro och samarbete med vårdnadshavare, genomförande av utvecklingssamtal, coacha eleverna mot höga studieresultat.
• Kvalitetsutvecklande arbete på enheten.
• Tillsammans med övriga kolleger bygga och forma vår skola utifrån JENSENs koncept.
• Genomföra, utveckla och bygga rutiner, arbetssätt och metoder specifika för enheten.

Kvalifikationer


• Lärarutbildning med lärarlegitimation.
• Erfarenhet från undervisning i grundskolan.

Vi söker dig som brinner för skolutveckling och vill vara med och bygga en svensk skola i toppklass. Du är legitimerad lärare med behörighet inom Idrott och Hälsa.

Du har förmågan att skapa trygghet och arbetsro i verksamheten. Du trivs i en lärandemiljö och arbetar aktivt med bedömning, feedback och utvärderingar för att driva utvecklingen på skolan i allmänhet men i dina ämnen i synnerhet. För oss på JENSEN grundskola är hälsa och välbefinnande en viktig byggsten i elevernas utveckling och vi ser oss som föredömen i detta arbete.


Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 22 juli 2019. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under lediga jobb.

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Rektor [email protected] Telefon: 073-77 33 146

 

Varmt välkommen med din ansökan!


JENSEN är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med 8 000 elever, 600 medarbetare och verksamhet i de flesta större städerna i Sverige. Våra utbildningar har bildning som mål och att vi tränar eleverna för verkligheten utanför klassrummet. Höga ambitioner, ledarskap och teamkänsla är våra ledord. Håkan Jensen grundade JENSEN education 1996 och är fortsatt långsiktig, passionerad ägare och VD. Visa mindre

JENSEN grundskola söker lärare i engelska

“Träning för verkligheten” genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär på grundskolan att vi arbetar med studierna i fokus, hög grad av ordning och studiero, elevernas uppträdande och verklig bildning. Vi är en skola för elever och föräldrar med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever. Vårt mål är att elevernas bildningsresa startar hos oss. En spännande och glädjefylld resa i att lära sig och mot att ... Visa mer
“Träning för verkligheten” genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär på grundskolan att vi arbetar med studierna i fokus, hög grad av ordning och studiero, elevernas uppträdande och verklig bildning. Vi är en skola för elever och föräldrar med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever.

Vårt mål är att elevernas bildningsresa startar hos oss. En spännande och glädjefylld resa i att lära sig och mot att bli självständiga, motiverade och kreativa tänkare. Hos oss tränas mental stabilitet och styrka, elever som vågar prova och inte är rädda för att misslyckas i klassrummet eller i livet.

Vi har en hälsoprofil där våra elever får träna mental träning och ta en pedagogisk promenad dagligen.

Som lärare på JENSEN får du en betydelsefull roll hos oss, att främst utveckla och driva undervisningen i ditt ämne men också att bidra till hela JENSEN grundskola Uppsala utveckling och kvalitet. 

Tjänsten är placeras på Döbelnsgatan i Uppsala.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden


• Utveckla elevernas kunskaper och färdigheter med LGR 11 som grund genom tydliga kriterier, mål och feedback.
• Genom " Träning för verkligheten" förbereda eleverna för den verklighet som möter dem i och utanför skolan.
• Som symbolisk ledare ha förmåga att skapa trygghet, ordning och arbetsro.
• Utmana och utveckla varje elev intellektuellt, socialt och emotionellt
• Arbeta med beprövade metoder och leda eleverna till goda studieresultat och en positiv kunskapsutveckling enligt nationella styrdokument
• Coachskap

Kvalifikationer
Vi söker en driven och trygg lärare med dokumenterat goda resultat. Erfarenhet av yrkesliv utanför skolan är meriterande. Du har behörighet att undervisa i årskurs 4-9 i engelska. Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna på deras väg mot goda studieresultat, genom ett coachande förhållningssätt. Som tydlig ledare skapar du trygghet och är en förebild för dina elever. Du har en god samarbetsförmåga och är initiativtagande. Du är tydlig och strukturerad. Vi ser gärna att du har en kompetens inom eller ett intresse för digitalt lärande. Det är meriterande att kunna undervisa i ytterligare något ämne samt tidigare varit ledare för pedagogiskt utvecklingsarbete. 

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med start den 12/8 eller med senare stardatum enligt överenskommelse. Vi tillämpar ferietjänst för lärare och provanställning 6 månader. 

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas tyvärr inte. Urval sker löpande, så inkom gärna med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 31/7

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Rektor Carola sjödin på 073-773 31 46 eller [email protected]

Läs mer på jenseneducation.se och om att jobba med oss!
Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.

Varmt välkommen med din ansökan!


JENSEN är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med 8 000 elever, 600 medarbetare och verksamhet i de flesta större städerna i Sverige. Våra utbildningar har bildning som mål och att vi tränar eleverna för verkligheten utanför klassrummet. Höga ambitioner, ledarskap och teamkänsla är våra ledord. Håkan Jensen grundade JENSEN education 1996 och är fortsatt långsiktig, passionerad ägare och VD. Visa mindre

Svenskalärare i kombination med annat ämne till JENSEN gymnasium Uppsala

Ansök    Jun 18    JENSEN education    Lärare i gymnasiet

JENSEN education grundskola och gymnasium Uppsala söker skolläkare

Ansök    Jun 19    JENSEN education    Läkare
Vi söker dig som vill utvecklas och bidra till att våra elever når framgång på alla plan i livet. I din roll som skolläkare på JENSEN education får du möjlighet att, tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor samt närvarande chefer, påverka skolans arbete med elevhälsan.  I rollen som skolläkare kommer ha ett nära samarbete med skolsköterskan där ni tillsammans arbetar för ett hälsofrämjande och förebyggande hälsoarbete, men också efterhjälpande å... Visa mer
Vi söker dig som vill utvecklas och bidra till att våra elever når framgång på alla plan i livet. I din roll som skolläkare på JENSEN education får du möjlighet att, tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor samt närvarande chefer, påverka skolans arbete med elevhälsan. 

I rollen som skolläkare kommer ha ett nära samarbete med skolsköterskan där ni tillsammans arbetar för ett hälsofrämjande och förebyggande hälsoarbete, men också efterhjälpande åtgärder. Du kommer även: 


• Arbeta utifrån ett helhetsperspektiv med elevhälsan där hälsans betydelse för lärande är i fokus.
• Ansvara för diagnostik och behandling i verksamheten och utifrån behov erbjuda skolläkarmottagning. 
• Ansvara för att utreda och kartlägga elevers svårigheter att nå målen utifrån medicinsk synvinkel 
• Vara skolsköterskan behjälplig med ordination av avvikande vaccinationsschema och göra svårare vaccinationsbedömningar 
• Verka för god fysisk och psykosocial arbetsmiljö för eleverna i skolan.
• Ingå i elevhälsoteamet på skolan och medverka på EHT-möten.

JENSEN education är en skola för elever med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever. Vi tränar varje elevs självdisciplin för att nå just sina studiemål. Vi håller högt tempo i undervisningen. Inom ramen för vår hälsoprofil får våra elever träna mental träning varje dag och ta en pedagogisk promenad på dagens längsta lektion. På JENSEN gymnasium och grundskola har vi stort fokus på kvalitet och har uppnått bättre resultat vid Skolinspektioner än genomsnittet i riket.

Tjänsten kommer att vara fördelad både på JENSEN education grundskola och JENSEN education gymnasium i Uppsala. Vi söker även skolläkare till Göteborg, Örebro och Västerås och kan med fördel kombineras med denna tjänst.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens inom barn- och ungdomsmedicin, barns och ungdomspsykiatri eller allmän medicin. Du har fördjupade medicinsk kunskap inom området tillväxt, utredning, endokrinologi, psykisk hälsa, specifika skolsvårigheter, långvariga sjukdomstillstånd och funktionsnedsättningar i skolan, vaccinationer samt hälsofrämjande arbete. Du har specifika kunskaper kring lagstiftning som styr skolans och elevhälsans arbete. 

Som person har du, precis som vi, ett stort engagemang för att utvecklas. Du har god förmåga att strukturera och planera ditt arbete, tycker om att samarbete samt har respekt för människors lika värde. 

Anställningsform
Tjänsten är på deltid och det går att arbeta som konsult. Vi söker även skolläkare till Göteborg, Örebro och Västerås och kan med fördel kombineras med denna tjänst för ökad sysselsättning.

Ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under lediga tjänster.

Kontakt 
Vill du veta mer om tjänstern och hur det är att arbeta hos oss, vänligen kontakta Ina Dannfors, verksamhetschef för Elevhälsan, på 070-00 39 510 eller [email protected] 

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

JENSEN grundskola söker skoladministratör / elevkoordinator

Vi söker en engagerad skoladministratör som vill ta chansen att vara med och fortsätta bygga och forma vår skola.  I rollen som skoladministratör bistår du rektor och skolans ledningsgrupp i den dagliga driften. Du arbetar i nära samarbete med rektor och övriga medarbetare. Du har daglig kontakt med elever, vårdnadshavare och externa leverantörer. Arbetsuppgifter och ansvarsområden   Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande såväl administrativt som n... Visa mer
Vi söker en engagerad skoladministratör som vill ta chansen att vara med och fortsätta bygga och forma vår skola. 

I rollen som skoladministratör bistår du rektor och skolans ledningsgrupp i den dagliga driften. Du arbetar i nära samarbete med rektor och övriga medarbetare. Du har daglig kontakt med elever, vårdnadshavare och externa leverantörer.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden  
Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande såväl administrativt som nära eleverna under skoldagen. 
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av: 


• Elevkoordinator 
• Ekonomiadministration
• Posthantering, arkivering och diarieföring
• Personaladministration 
• Schoolsoft/Campus; uppdatera info, grupper, inloggningsuppgifter mm
• Administrera betygsprocessen
• Uppdatera hemsidan, facebook och instagram
• Administera elevkö, svara på frågor och hantera platserbjudanden
• Inbjudan och delansvarig för öppet hus
• Konton samt licenser för digitala läromedel
• Konton till Skolverkets bedömningsportal
• SCB-rapporter
• IT-ansvar genom att skicka in trasiga elevdatorer till It-supporten. Dela ut datorer och inloggningsuppgifter till nya elever och medarbetare
• Vikarieanskaffning
• Göra beställningar och ta emot leveranser
• Övrigt förekommande administrativa uppgifter

Kvalifikationer
Vi söker en självgående administratör med erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter med hög kvalitet. Du har erfarenhet av och uppskattar att arbeta med ungdomar. Du har mycket goda IT-kunskaper och gärna kunskap om skolans strydokumnet. Som person är du strukturerad, kommunikativ, initiativrik och serviceminded. Du har gott om tålamod och ett bra ordningssinne. Du har en hälsoinriktad livsstil.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med start 1 september eller enligt överrenskommelse. 

Din ansökan 
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas ej. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 21 juli. 

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta rektor Carola Sjödin på [email protected] eller på telefon 073-773 31 46 

Varmt välkommen med din ansökan! 


JENSEN är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med 8 000 elever, 600 medarbetare och verksamhet i de flesta större städerna i Sverige. Våra utbildningar har bildning som mål och att vi tränar eleverna för verkligheten utanför klassrummet. Höga ambitioner, ledarskap och teamkänsla är våra ledord. Håkan Jensen grundade JENSEN education 1996 och är fortsatt långsiktig, passionerad ägare och VD. Visa mindre

Matematiklärare i kombination med fysik till JENSEN gymnasium Uppsala

Ansök    Maj 27    JENSEN education    Lärare i gymnasiet
Är du legitimerad lärare och är nyfiken på nya utmaningar till hösten? JENSEN gymnasium Uppsala söker nu dig som vill undervisa i matematik, gärna i kombinationmed fysik. Till hösten har skolan drygt 400 elever och ca 30 medarbetare. Vi är en skola där både elever och medarbetare skattar sin trivsel mycket högt och tillsammans arbetar för en skola vi är stolta över. Som ny lärare hos oss har du en kollega som kulturcoach och ett ämneslag att luta dig mot. ... Visa mer
Är du legitimerad lärare och är nyfiken på nya utmaningar till hösten? JENSEN gymnasium Uppsala söker nu dig som vill undervisa i matematik, gärna i kombinationmed fysik. Till hösten har skolan drygt 400 elever och ca 30 medarbetare. Vi är en skola där både elever och medarbetare skattar sin trivsel mycket högt och tillsammans arbetar för en skola vi är stolta över. Som ny lärare hos oss har du en kollega som kulturcoach och ett ämneslag att luta dig mot. 

JENSEN gymnasium Uppsala ligger i ljusa, fina lokaler på Gamla torget 7 med studieförberedande program. Vi är ett gymnasium för elever med höga ambitioner. Det innebär att vi har höga positiva förväntningar på våra elever. Vi tränar varje elevs självdisciplin för att nå just sina studiemål. Lektionerna utgår från en gemensam pedagogisk modell som bidrar med struktur, variation och reflektion kring lärandet. Vi håller högt tempo i undervisningen. Inom ramen för vår hälsoprofil får våra elever träna mental träning varje dag och ta en pedagogisk promenad på dagens längsta lektion. 

Träning för verkligheten genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär bland annat att vi arbetar med externa samarbeten, vi prövar det lästa i praktiken genom case eller Ung företagsamhet och att vi utvecklar elevernas uppträdande mot en professionell nivå.

Bildning är målet. Vi fokuserar på att utveckla elevernas förmågor inom läsning, skrivande och matematik. Vi jobbar för att våra elever ska nå en hög kunskapsnivå och en utvecklad förmåga att tänka fritt och tänka stort - det är bildning för oss! På JENSEN gymnasium har vi kvalitet i fokus och har uppnått bättre resultat vid Skolinspektioner än genomsnittet i riket. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad gymnasielärare i matematik, gärna i kombination med fysik. Du är mycket kunnig i dina ämnen och drivs av att få lära ut dem till andra. Som person har du, precis som vi, ett stort engagemang för att utvecklas. Du trivs med att arbeta temainriktat och lägger vikt vid att skapa arbetsro och studiekultur tillsammans med eleverna. Du är strukturerad, drivande och en tydlig ledare i klassrummet.

Anställningsform
Tjänsten är ett vikariat på heltid/deltid beroende på ämneskombination. Vikariatet beräknas pågå under 1 år, med möjlighet till förlänging. 

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande.

Kontaktuppgifter 
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Rektor Lisa Helin på 073-770 53 68 eller på [email protected]

Vi är stolta över att ha blivit utsedda till årest nykomling inom Employer Branding av Universum! En stark företagskultur och tydlig pedagogik som är förankrad i hela verksamheten skapar arbetsglädje och bidrar till vår framgång. Läs mer här. 

Läs mer på jensengymnasium.se och om att jobba med oss!
Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.Varmt välkommen med din ansökan!


JENSEN är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med 8 000 elever, 600 medarbetare och verksamhet i de flesta större städerna i Sverige. Våra utbildningar har bildning som mål och att vi tränar eleverna för verkligheten utanför klassrummet. Höga ambitioner, ledarskap och teamkänsla är våra ledord. Håkan Jensen grundade JENSEN education 1996 och är fortsatt långsiktig, passionerad ägare och VD.


Vi har i samband med denna rekrytering tagit ställning kring rekryteringsföretag etc och undanbeder oss att bli kontaktade av dessa. Visa mindre

Specialpedagog sökes till JENSEN gymnasium Uppsala

Ansök    Jun 17    JENSEN education    Specialpedagog
JENSEN gymnasium Uppsala söker en specialpedagog till ett team av engagerade medarbetare och elever. Till hösten har skolan drygt 400 elever och ca 30 medarbetare. Vi är en skola där både elever och medarbetare skattar sin trivsel mycket högt och tillsammans arbetar för en skola vi är stolta över. JENSEN gymnasium Uppsala ligger i ljusa, fina lokaler på Gamla torget 7. Vi erbjuder naturvetenskapliga, samhällsvetenskapliga och ekonomiprogrammen. Vi är ett g... Visa mer
JENSEN gymnasium Uppsala söker en specialpedagog till ett team av engagerade medarbetare och elever. Till hösten har skolan drygt 400 elever och ca 30 medarbetare. Vi är en skola där både elever och medarbetare skattar sin trivsel mycket högt och tillsammans arbetar för en skola vi är stolta över.
JENSEN gymnasium Uppsala ligger i ljusa, fina lokaler på Gamla torget 7. Vi erbjuder naturvetenskapliga, samhällsvetenskapliga och ekonomiprogrammen. Vi är ett gymnasium för elever med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever. Lektionerna utgår från en gemensam pedagogisk modell som bidrar med struktur, variation och reflektion över lärandet. Inom ramen för vår hälsoprofil får våra elever träna mental träning varje dag och ta en pedagogisk promenad på dagens längsta lektion. 

Träning för verkligheten genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär bland annat att vi prövar det lästa i praktiken genom case och Ung företagsamhet och att ?vi utvecklar elevernas uppträdande mot en professionell nivå.

Bildning är målet med elevernas studier hos oss. Vi fokuserar mycket på att utveckla elevernas förmågor inom läsning, skrivande och matematik. Vi jobbar för att våra elever ska nå en hög kunskapsnivå och en utvecklad förmåga att tänka fritt och tänka stort - det är bildning för oss! På JENSEN gymnasium har vi stort fokus på kvalitet och har uppnått bättre resultat vid Skolinspektioner än genomsnittet i riket.


Arbetsuppgifter och ansvarsområde


• Aktivt bidra till skolans hela utveckling och ta ansvar för att verksamheten når sina mål.
• Du kommer att jobba med att stödja elever/klasser och lärare i sitt dagliga arbete i syfte att höja måluppfyllelsen på skolan.
• Handleda kollegor i metoder för att möta elevernas behov.
• Tillhandahålla aktuell forskning för kollegial fortbildning.
• Vara en del av elevhälsan och ansvara för skolans arbete med elever i behov av särskilt stöd. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad specialpedagog, är mycket skicklig inom handledning och drivs av att få lära tillsammans med andra. Som person har du, precis som vi, ett stort engagemang för att utvecklas. Du är tydlig, lyhörd, uthållig och nogrann med att följa upp att ditt arbete når fram.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50% med start höstterminen 2019 eller enligt överenskommelse. 

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande.

Kontaktuppgifter
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Rektor Lisa Helin på 073-7705368 eller på [email protected]

Läs mer på jensengymnasium.se och om att jobba med oss!


Varmt välkommen med din ansökan!


JENSEN är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med 8 000 elever, 600 medarbetare och verksamhet i de flesta större städerna i Sverige. Våra utbildningar har bildning som mål och att vi tränar eleverna för verkligheten utanför klassrummet. Höga ambitioner, ledarskap och teamkänsla är våra ledord. Håkan Jensen grundade JENSEN education 1996 och är fortsatt långsiktig, passionerad ägare och VD.


Vi har i samband med denna rekrytering tagit ställning kring rekryteringsföretag etc och undanbeder oss att bli kontaktade av dessa. Visa mindre

Lärare i Musik 50% sökes till JENSEN grundskola Uppsala

“Träning för verkligheten” genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär på grundskolan att vi arbetar med studierna i fokus, hög grad av ordning och studiero, elevernas uppträdande och verklig bildning. Vi är en skola för elever och föräldrar med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever. Vårt mål är att elevernas bildningsresa startar hos oss. En spännande och glädjefylld resa i att lära sig och mot att ... Visa mer
“Träning för verkligheten” genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär på grundskolan att vi arbetar med studierna i fokus, hög grad av ordning och studiero, elevernas uppträdande och verklig bildning. Vi är en skola för elever och föräldrar med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever.

Vårt mål är att elevernas bildningsresa startar hos oss. En spännande och glädjefylld resa i att lära sig och mot att bli självständiga, motiverade och kreativa tänkare. Hos oss tränas mental stabilitet och styrka: elever som vågar prova och inte är rädda för att misslyckas i klassrummet eller i livet.

Vi har en hälsoprofil där våra elever får träna mental träning och ta en pedagogisk promenad dagligen.

Som lärare på JENSEN får du en betydelsefull roll hos oss, att främst utveckla och driva undervisningen i ditt ämne men också att bidra till hela JENSEN grundskola Uppsala utveckling och kvalitet.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden


• Utveckla elevernas kunskaper och färdigheter i musik med LGR 11 som grund genom tydliga kriterier, mål och feedback.
• Genom " Träning för verkligheten" förbereda eleverna för den verklighet som möter dem i och utanför skolan.
• Som symbolisk ledare ha förmåga att skapa trygghet, ordning och arbetsro.
• Utmana och utveckla varje elev intellektuellt, socialt och emotionellt
• Arbeta med beprövade metoder och leda eleverna till goda studieresultat och en positiv kunskapsutveckling enligt nationella styrdokument
• Ansvara över skolavslutningar och Nobelfest tillsammans med cocher och skolledning
• Coachande förhållningssätt

Kvalifikationer
Vi söker en driven och trygg lärare med dokumenterat goda resultat. Erfarenhet av yrkesliv utanför skolan är meriterande. Du har behörighet att undervisa i musik för äldre åldrar. Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna på deras väg mot goda studieresultat, genom ett coachande förhållningssätt. Som tydlig ledare skapar du trygghet och är en förebild för dina elever. Du har en god samarbetsförmåga och är initiativtagande. Du är tydlig och strukturerad. Vi ser gärna att du har en kompetens inom eller ett intresse för det digitala lärande i musiken.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid 50% med start i augusti eller enligt överenskommelse. Eventuellt finns möjlighet till utökad tjänst beroende på behörighet. Vi tillämpar ferietjänst för lärare och provanställning 6 månader. Tjänsten är placerad på JENSEN grundskola Uppsala.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas tyvärr inte. Urval sker löpande, så inkom gärna med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 18 juni.

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Rektor Carola Sjödin på 073-773 31 46 eller [email protected]

Läs mer på jenseneducation.se och om att jobba med oss!
Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.

Varmt välkommen med din ansökan!


JENSEN är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med 8 000 elever, 600 medarbetare och verksamhet i de flesta större städerna i Sverige. Våra utbildningar har bildning som mål och att vi tränar eleverna för verkligheten utanför klassrummet. Höga ambitioner, ledarskap och teamkänsla är våra ledord. Håkan Jensen grundade JENSEN education 1996 och är fortsatt långsiktig, passionerad ägare och VD.


Vi har i samband med denna rekrytering tagit ställning kring rekryteringsföretag etc och undanbeder oss att bli kontaktade av dessa. Visa mindre

Psykologilärare i kombination med annat ämne till JENSEN gymnasium Uppsala

Ansök    Maj 23    JENSEN education    Lärare i gymnasiet
Är du legitimerad lärare och är nyfiken på nya utmaningar till hösten? JENSEN gymnasium Uppsala söker nu dig som vill undervisa i psykologi i kombination med svenska eller annat ämne. Till hösten har skolan drygt 400 elever och ca 30 medarbetare. Vi är en skola där både elever och medarbetare skattar sin trivsel mycket högt och tillsammans arbetar för en skola vi är stolta över. Som ny lärare hos oss har du en kollega som kulturcoach och ett ämneslag att l... Visa mer
Är du legitimerad lärare och är nyfiken på nya utmaningar till hösten? JENSEN gymnasium Uppsala söker nu dig som vill undervisa i psykologi i kombination med svenska eller annat ämne. Till hösten har skolan drygt 400 elever och ca 30 medarbetare. Vi är en skola där både elever och medarbetare skattar sin trivsel mycket högt och tillsammans arbetar för en skola vi är stolta över. Som ny lärare hos oss har du en kollega som kulturcoach och ett ämneslag att luta dig mot. 

JENSEN gymnasium Uppsala ligger i ljusa, fina lokaler på Gamla torget 7 och erbjuder studieförberedande program. Vi är ett gymnasium för elever med höga ambitioner. Det innebär att vi har höga positiva förväntningar på våra elever. Vi tränar varje elevs självdisciplin för att nå just sina studiemål. Lektionerna utgår från en gemensam pedagogisk modell som bidrar med struktur, variation och reflektion kring lärandet. Vi håller högt tempo i undervisningen. Inom ramen för vår hälsoprofil får våra elever träna mental träning varje dag och ta en pedagogisk promenad på dagens längsta lektion. 

Träning för verkligheten genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär bland annat att vi arbetar med externa samarbeten, vi prövar det lästa i praktiken genom case eller Ung företagsamhet och att vi utvecklar elevernas uppträdande mot en professionell nivå.

Bildning är målet. Vi fokuserar på att utveckla elevernas förmågor inom läsning, skrivande och matematik. Vi jobbar för att våra elever ska nå en hög kunskapsnivå och en utvecklad förmåga att tänka fritt och tänka stort - det är bildning för oss! På JENSEN gymnasium har vi fokus på kvalitet och har uppnått bättre resultat vid Skolinspektioner än genomsnittet i riket.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad gymnasielärare i psykologi, gärna i kombination med svenska eller annat ämne. Du är mycket kunnig i dina ämnen och drivs av att få lära ut dem till andra. Som person har du, precis som vi, ett stort engagemang för att utvecklas. Du trivs med att arbeta temainriktat och lägger vikt vid att skapa arbetsro och studiekultur tillsammans med eleverna. Du är strukturerad, drivande och en tydlig ledare i klassrummet.

Anställningsform
Tjänsterna är tillvidareanställningar på heltid/deltid beroende på ämneskombination med start höstterminen 2019.

För dig som är nyexaminerad lärare tycker vi på JENSEN att det är viktigt att du ska få goda förutsättningar att komma ut i arbetslivet. Därför kommer vi att erbjuda dig som är nyexaminerad ett unikt traineeprogram där du under dina två första terminer kommer att få extra stöttning, utbildning och tid att utvecklas i din roll som lärare. Läs mer HÄR.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande.

Kontaktuppgifter 
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Rektor Lisa Helin på 073-770 53 68 eller på [email protected]

Vi är stolta över att ha blivit utsedda till årest nykomling inom Employer Branding av Universum! En stark företagskultur och tydlig pedagogik som är förankrad i hela verksamheten skapar arbetsglädje och bidrar till vår framgång. Läs mer här. 

Läs mer på jensengymnasium.se och om att jobba med oss! Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.Varmt välkommen med din ansökan!


JENSEN är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med 8 000 elever, 600 medarbetare och verksamhet i de flesta större städerna i Sverige. Våra utbildningar har bildning som mål och att vi tränar eleverna för verkligheten utanför klassrummet. Höga ambitioner, ledarskap och teamkänsla är våra ledord. Håkan Jensen grundade JENSEN education 1996 och är fortsatt långsiktig, passionerad ägare och VD.


Vi har i samband med denna rekrytering tagit ställning kring rekryteringsföretag etc och undanbeder oss att bli kontaktade av dessa. Visa mindre

JENSEN grundskola Uppsala söker lärare i Ma / No 100%

“Träning för verkligheten” genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär på grundskolan att vi arbetar med studierna i fokus, hög grad av ordning och studiero, elevernas uppträdande och verklig bildning. Vi är en skola för elever och föräldrar med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever. Vårt mål är att elevernas bildningsresa startar hos oss. En spännande och glädjefylld resa i att lära sig och mot att ... Visa mer
“Träning för verkligheten” genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär på grundskolan att vi arbetar med studierna i fokus, hög grad av ordning och studiero, elevernas uppträdande och verklig bildning. Vi är en skola för elever och föräldrar med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever.

Vårt mål är att elevernas bildningsresa startar hos oss. En spännande och glädjefylld resa i att lära sig och mot att bli självständiga, motiverade och kreativa tänkare. Hos oss tränas mental stabilitet och styrka: elever som vågar prova och inte är rädda för att misslyckas i klassrummet eller i livet.

Vi har en hälsoprofil där våra elever får träna mental träning och ta en pedagogisk promenad dagligen.

Som lärare på JENSEN får du en betydelsefull roll hos oss, att främst utveckla och driva undervisningen i ditt ämne men också att bidra till hela JENSEN grundskola Uppsala utveckling och kvalitet.

På JENSEN satsar vi extra mycket på matematik och med inspriation från Singapore och Finland utvecklar vi JENSEN maths. Vi erbjuder också eleverna extra undervisning i matematik.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden


• Utveckla elevernas kunskaper och färdigheter med LGR 11 som grund genom tydliga kriterier, mål och feedback.
• Utveckla och driva matematikundervisningen med JENSEN maths.
• Genom " Träning för verkligheten" förbereda eleverna för den verklighet som möter dem i och utanför skolan.
• Som symbolisk ledare ha förmåga att skapa trygghet, ordning och arbetsro.
• Utmana och utveckla varje elev intellektuellt, socialt och emotionellt
• Arbeta med beprövade metoder och leda eleverna till goda studieresultat och en positiv kunskapsutveckling enligt nationella styrdokument
• Coachskap

Kvalifikationer
Vi söker en driven och trygg lärare med dokumenterat goda resultat. Erfarenhet av yrkesliv utanför skolan är meriterande. Du har behörighet att undervisa i årskurs 6-9 i matematik och NO. Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna på deras väg mot goda studieresultat, genom ett coachande förhållningssätt. Som tydlig ledare skapar du trygghet och är en förebild för dina elever. Du har en god samarbetsförmåga och är initiativtagande. Du är tydlig och strukturerad. Vi ser gärna att du har en kompetens inom eller ett intresse för digitalt lärande. 

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (100%) med start den 12 augusti eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar ferietjänst för lärare och provanställning 6 månader. Tjänsten är placerad på JENSEN grunskola Uppsala.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas tyvärr inte. Urval sker löpande, så inkom gärna med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 5 juni.

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Rektor Carola Sjödin på 073-773 31 46 eller [email protected]

Följ oss på Instagram och Facebook på JENSEN Grundskola i Uppsala.

Läs mer på jenseneducation.se och om att jobba med oss!
Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.

Varmt välkommen med din ansökan!


JENSEN är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med 8 000 elever, 600 medarbetare och verksamhet i de flesta större städerna i Sverige. Våra utbildningar har bildning som mål och att vi tränar eleverna för verkligheten utanför klassrummet. Höga ambitioner, ledarskap och teamkänsla är våra ledord. Håkan Jensen grundade JENSEN education 1996 och är fortsatt långsiktig, passionerad ägare och VD.


Vi har i samband med denna rekrytering tagit ställning kring rekryteringsföretag etc och undanbeder oss att bli kontaktade av dessa. Visa mindre

Studie - och yrkesvägledare sökes till JENSEN gymnasium Uppsala

Nu söker JENSEN gymnasium Uppsala dig som vill arbeta som Studie- och yrkesvägledare!  Som studie- och yrkesvägledare på JENSEN har du en nyckelroll i arbetet att, tillsammans med engagerade kollegor och närvarande chefer, vägleda våra studerande mot nästa mål i livet. Vi erbjuder dig möjligheten att få en betydelsefull roll i ett av Sveriges mest framgångsrika entreprenörsföretag. Företaget präglas av tydliga värderingar och engagemang för människors utv... Visa mer
Nu söker JENSEN gymnasium Uppsala dig som vill arbeta som Studie- och yrkesvägledare! 

Som studie- och yrkesvägledare på JENSEN har du en nyckelroll i arbetet att, tillsammans med engagerade kollegor och närvarande chefer, vägleda våra studerande mot nästa mål i livet. Vi erbjuder dig möjligheten att få en betydelsefull roll i ett av Sveriges mest framgångsrika entreprenörsföretag. Företaget präglas av tydliga värderingar och engagemang för människors utveckling. JENSEN education har en tydlig hälsoinriktning med betoning av fysisk och mentalt välbefinnande.

I rollen som studie- och yrkesvägledare informerar och vägleder du eleverna inför studie- och yrkesvalssituationer samt för motiverande samtal med dem. Du är en del av vår elevhälsa och arbetar i nära samarbete med skolledning och lärare. Arbetet innebär många kontakter med elever, föräldrar och företrädare för arbetslivet. Din viktigaste uppgift är att skapa en gymnasieskola utöver det vanliga där elever och föräldrar är nöjda med både undervisning och skola.

JENSEN gymnasium Uppsala är beläget i ljusa, fina lokaler på Gamla torget 7. Vi erbjuder ekonomi-, naturvetenskapliga och samhällsvetenskapliga programmen. Vi är ett team av engagerade lärare och skolledare som söker en ny lika kompetent och engagerad kollega!

Arbetsuppgifter och ansvarsområdenVara drivande i att vägleda gymansieelever mot nästa mål i livetAnsvara för att elevernas individuella studieplaner är uppdateradeArbeta nära ledning, lärare och administratörer för att uppnå syftet med rollenVara en del av elevhälsan och i den rollen motivera och stötta eleverna att nå sina studiemålAnsvara för grundskolebesök, gymnasiemässan samt Öppna husKvalifikationer  
Vi söker en behörig studie- och yrkesvägledare med tidigare erfarenhet av studie- och yrkesvägledning. Du drivs av att bygga goda relationer internt såväl som externt och har ett stort kontaktnät. Du har ett stort engagemang och en drivkraft utöver det vanliga. Du vill utvecklas i din professionella roll och vill bidra till att verksamheten uppnår uppsatta mål. Som person är du kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter. Du är lyhörd, stresstålig och har hög ansvarskänsla. Du har en hälsoinriktad livsstil.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50% med start höstterminen 2019. 

Din ansökan
Du söker tjänsten via länken nedan. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. 

Kontaktuppgifter
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta rektor Lisa Helin på 073-7705368 eller på [email protected]

Vi är stolta över att ha blivit utsedda till årest nykomling inom Employer Branding av Universum! En stark företagskultur och tydlig pedagogik som är förankrad i hela verksamheten skapar arbetsglädje och bidrar till vår framgång. Läs mer här. 

Läs mer på jensengymnasium.se och om att jobba med oss!


Varmt välkommen med din ansökan!


JENSEN är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med 8 000 elever, 600 medarbetare och verksamhet i de flesta större städerna i Sverige. Våra utbildningar har bildning som mål och att vi tränar eleverna för verkligheten utanför klassrummet. Höga ambitioner, ledarskap och teamkänsla är våra ledord. Håkan Jensen grundade JENSEN education 1996 och är fortsatt långsiktig, passionerad ägare och VD.


Vi har i samband med denna rekrytering tagit ställning kring rekryteringsföretag etc och undanbeder oss att bli kontaktade av dessa. Visa mindre

JENSEN grundskola Uppsala söker kurator

Ansök    Maj 13    JENSEN education    Skolkurator
Vi söker dig som vill utvecklas i din professionella roll och som vill bidra till att våra elever når framgång. I din roll som kurator på JENSEN får du möjlighet att, tillsammans med engagerade kollegor och närvarande chefer, ta ett helhetsansvar för skolan. Samtidigt som du har stor frihet att använda din kompetens till att bistå den pedagogiska verksamheten och tillvarata och utveckla elevers resurser.    Arbetsuppgifter och ansvarsområden • Att arbet... Visa mer
Vi söker dig som vill utvecklas i din professionella roll och som vill bidra till att våra elever når framgång. I din roll som kurator på JENSEN får du möjlighet att, tillsammans med engagerade kollegor och närvarande chefer, ta ett helhetsansvar för skolan. Samtidigt som du har stor frihet att använda din kompetens till att bistå den pedagogiska verksamheten och tillvarata och utveckla elevers resurser.   

Arbetsuppgifter och ansvarsområden


• Att arbeta främjande, förebyggande och åtgärdande i skolans elevhälsoarbete.
• Att finnas som stöd i verksamheten och bidra till aktiviteter som skapar gemenskap och trivsel.
• Att utveckla och stödja elevernas sociala samspel under rasttid.
• Att göra sociala utredningar vid behov.
• Föra elevsamtal såsom stöd-, konflikt- och krissamtal samt ha utredande samtal med elever i grupp och enskilt.
• Fungera som stöd till övriga medarbetare exempelvis på coachtid
• Ansvara för arbetet med skolans plan mot kränkande behandling och diskriminering.
• Ansvara för och utveckla arbetet i skolans trygghetsteam
• Aktivt bidra till skolans hela utveckling och ta ansvar för att verksamheten når sina mål.

Kvalifikationer
Du ska ha adekvat utbildning för socialt arbete som kurator, socionomutbildning, socialpedagogutbildning eller beteendevetare. Erfarenhet av att arbeta med ungdomar är meriterande. 

I arbetet som kurator på vår skola söker vi en medarbetare som har goda förmågor att skapa relationer med elever och kollegor. Du ska vara utåtriktad och kunna skapa och underhålla dina relationer. Du har ett uppdrag som kräver att du kan samarbeta väl med såväl skolledning som lärare. Du är lyhörd men vågar också uttrycka dina synpunkter utifrån ditt perspektiv som kurator. Du lyssnar, kommunicerar och arbetar både förebyggande och agerande vid konflikter på ett konstruktivt sätt. Du tar stort ansvar för din uppgift och ditt arbete som kurator. Du strukturerar själv ditt angreppssätt på ett professionellt sätt och driver dina processer vidare.

I rollen som kurator ska du ha väl grundade och tydliga värderingar och en hög integritet. Du styrs av etik och värderingar i avgörande situationer i ditt arbete. Arbetet kräver gott och klokt omdöme tillsammans med ödmjukhet. 

Anställningsform
Tjänsten är tillsvidare på 80-100% med placering vid JENSEN grundskola Uppsala. Tillträde den 7/8 2019.

Din ansökan 
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas ej. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan nu. Sista ansökningsdag 29 maj. 

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Rektor Carola Sjödin på 073-773 31 46 eller [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

JENSEN grundskola Uppsala söker lärare i franska 40%

“Träning för verkligheten” genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär på grundskolan att vi arbetar med studierna i fokus, hög grad av ordning och studiero, elevernas uppträdande och verklig bildning. Vi är en skola för elever och föräldrar med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever. Vårt mål är att elevernas bildningsresa startar hos oss. En spännande och glädjefylld resa i att lära sig och mot att ... Visa mer
“Träning för verkligheten” genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär på grundskolan att vi arbetar med studierna i fokus, hög grad av ordning och studiero, elevernas uppträdande och verklig bildning. Vi är en skola för elever och föräldrar med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever.

Vårt mål är att elevernas bildningsresa startar hos oss. En spännande och glädjefylld resa i att lära sig och mot att bli självständiga, motiverade och kreativa tänkare. Hos oss tränas mental stabilitet och styrka: elever som vågar prova och inte är rädda för att misslyckas i klassrummet eller i livet.

Vi har en hälsoprofil där våra elever får träna mental träning och ta en pedagogisk promenad dagligen.

Som lärare på JENSEN får du en betydelsefull roll hos oss, att främst utveckla och driva undervisningen i ditt ämne men också att bidra till hela JENSEN grundskola Uppsala utveckling och kvalitet.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden


• Utveckla elevernas kunskaper och färdigheter med LGR 11 som grund genom tydliga kriterier, mål och feedback.
• Genom " Träning för verkligheten" förbereda eleverna för den verklighet som möter dem i och utanför skolan.
• Som symbolisk ledare ha förmåga att skapa trygghet, ordning och arbetsro.
• Utmana och utveckla varje elev intellektuellt, socialt och emotionellt
• Arbeta med beprövade metoder och leda eleverna till goda studieresultat och en positiv kunskapsutveckling enligt nationella styrdokument
• Coachskap

Kvalifikationer
Vi söker en lärare med dokumenterat goda resultat. Erfarenhet av yrkesliv utanför skolan är meriterande. Du har behörighet att undervisa i årskurs 6-9 i franska. Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna på deras väg mot goda studieresultat, genom ett coachande förhållningssätt. Som tydlig ledare skapar du trygghet och är en förebild för dina elever. Du har en god samarbetsförmåga och är initiativtagande. Du är tydlig och strukturerad. Vi ser gärna att du har en kompetens inom eller ett intresse för det digitala lärande.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid (40%) med start den 12/8-2019.  Tjänsten är placerad på JENSEN grundskola Uppsala. Vi tillämpar ferietjänst för lärare och provanställning 6 månader.

Har du erfarenhet och/eller behörighet att undervisa i , matematik och/eller no/teknik kan vi utöka tjänsten till 100%

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas tyvärr inte. Urval sker löpande, så inkom gärna med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 29/-5 2019.

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Rektor Carola Sjödin på 073-773 31 46 eller [email protected]

Läs mer på jenseneducation.se och om att jobba med oss!

Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.

Varmt välkommen med din ansökan!


JENSEN är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med 8 000 elever, 600 medarbetare och verksamhet i de flesta större städerna i Sverige. Våra utbildningar har bildning som mål och att vi tränar eleverna för verkligheten utanför klassrummet. Höga ambitioner, ledarskap och teamkänsla är våra ledord. Håkan Jensen grundade JENSEN education 1996 och är fortsatt långsiktig, passionerad ägare och VD.


Vi har i samband med denna rekrytering tagit ställning kring rekryteringsföretag etc och undanbeder oss att bli kontaktade av dessa. Visa mindre

JENSEN grundskola söker Lågstadielärare eller lärare F - 6

“Träning för verkligheten” genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär på grundskolan att vi arbetar med studierna i fokus, hög grad av ordning och studiero, elevernas uppträdande och verklig bildning. Vi är en skola för elever och föräldrar med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever. Vårt mål är att elevernas bildningsresa startar hos oss. En spännande och glädjefylld resa i att lära sig och mot att ... Visa mer
“Träning för verkligheten” genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär på grundskolan att vi arbetar med studierna i fokus, hög grad av ordning och studiero, elevernas uppträdande och verklig bildning. Vi är en skola för elever och föräldrar med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever.

Vårt mål är att elevernas bildningsresa startar hos oss. En spännande och glädjefylld resa i att lära sig och mot att bli självständiga, motiverade och kreativa tänkare. Hos oss tränas mental stabilitet och styrka: elever som vågar prova och inte är rädda för att misslyckas i klassrummet eller i livet.

Vi har en hälsoprofil där våra elever får träna mental träning och ta en pedagogisk promenad dagligen.

Som lärare på JENSEN får du en betydelsefull roll hos oss, att främst utveckla och driva undervisningen i ditt ämne eller i din klass men också att bidra till hela JENSEN grundskola Uppsala utveckling och kvalitet.

Tjänsten är placerad i Uppsala.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden


• Undervisning på heltid med planering, genomförande och utvärdering av undervisningen enligt gällande styrdokument.
• Ansvara för coachelever i de yngre åldrarna, uppföljning av frånvaro och samarbete med vårdnadshavare, genomförande av utvecklingssamtal, coacha eleverna mot höga studieresultat.
• Kvalitetsutvecklande arbete på enheten.
• Tillsammans med övriga kollegor bygga och forma vår skola utifrån JENSENs koncept
• Genomföra, utveckla och bygga rutiner, arbetssätt och metoder specifika för enheten samtidigt som du ska arbeta med beprövade metoder och leda eleverna till goda studieresultat och en positiv kunskapsutveckling enligt nationella styrdokument
• Vara en symbolisk ledare som har förmåga att skapa trygghet, ordning och arbetsro
• Utmana och utveckla varje elev intellektuellt, socialt och emotionellt

Kvalifikationer
Vi söker en erfaren och trygg lärare med dokumenterat goda resultat till åk 1-3. Du har behörighet att undervisa på Lågstadiet och/eller i årskurs F-6. Du har goda kunskaper och erfarenhet av läsinlärning. Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna på deras väg mot goda studieresultat, genom ett coachande förhållningssätt. Som tydlig ledare skapar du trygghet och är en förebild för dina elever. Du har en god samarbetsförmåga och är initiativtagande. Du är tydlig och strukturerad. Vi ser gärna att du har en kompetens inom eller ett intresse för det digitala lärande. Erfarenhet av yrkesliv utanför skolan är meriterande.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och helst med start så snart som möjligt. Det går också att börja deltid nu och på heltid till höstterminens start. Vi tillämpar ferietjänst för lärare och provanställning 6 månader.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas tyvärr inte. Urval sker löpande, så inkom gärna med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 29 maj.

Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under jobba med oss!

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Rektor Carola Sjödin på 073-7733146 eller [email protected]

Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.


 

Varmt välkommen med din ansökan!


JENSEN är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med 8 000 elever, 600 medarbetare och verksamhet i de flesta större städerna i Sverige. Våra utbildningar har bildning som mål och att vi tränar eleverna för verkligheten utanför klassrummet. Höga ambitioner, ledarskap och teamkänsla är våra ledord. Håkan Jensen grundade JENSEN education 1996 och är fortsatt långsiktig, passionerad ägare och VD.


Vi har i samband med denna rekrytering tagit ställning kring rekryteringsföretag etc och undanbeder oss att bli kontaktade av dessa. Visa mindre

JENSEN förskola Uppsala söker förskollärare / arbetslagsledare

JENSEN har idag 8 förskolor i Stockholm, Sollentuna, Uppsala och Malmö. Vi värdesätter hög kvalitet och värnar om våra medarbetare. Enligt höstens medarbetarenkät rekommenderar 96% av våra pedagoger oss som arbetsgivare. Letar du också efter en arbetsplats att trivas, utvecklas och utmanas på? Tror du, som vi, att om vi coachar barnen till att tro på sig själva och ger dem utrymme att påverka sitt eget lärande så kommer de att bemöta både sin samtid och f... Visa mer
JENSEN har idag 8 förskolor i Stockholm, Sollentuna, Uppsala och Malmö. Vi värdesätter hög kvalitet och värnar om våra medarbetare. Enligt höstens medarbetarenkät rekommenderar 96% av våra pedagoger oss som arbetsgivare. Letar du också efter en arbetsplats att trivas, utvecklas och utmanas på?

Tror du, som vi, att om vi coachar barnen till att tro på sig själva och ger dem utrymme att påverka sitt eget lärande så kommer de att bemöta både sin samtid och framtid med en känsla av att de kan, vill och vågar? Tror du, som vi, att självständighet, självförtroende och god självkänsla är viktiga verktyg för att bli en samhällsmedborgare som möter sin omvärld med respekt, omtanke och engagemang? Då ska du söka till JENSEN förskola.

Vi rekryterar nu nya kollegor som delar vår barnsyn, kunskapssyn och som vet att det viktigaste är att ha roligt tillsammans barn och vuxna. Vill du veta mer om hur det är att arbeta på JENSEN? Se vår film!

Du:
* är examinerad förskollärare
* förstår att dina kunskaper är viktiga för att föra barnens utveckling och lärande framåt
* vill och kan analysera verksamheten och använda slutsatserna för att driva den framåt
* har erfarenhet av och/eller intresse kring utomhuspedagogik, hälsa och/eller mental träning för barn

Vi:
* arbetar för att du som förskollärare ska få bra förutsättningar att ta ditt lagstadgade ansvar att bedriva undervisning, genom att erbjuda dig stöd i form av tydliga modeller och metoder, samt sex timmars reflektionstid varje vecka
* anordnar förskollärardagar varje termin, där du träffar förskollärare från företagets andra förskolor för reflektioner, diskussioner och nätverkande
* har en tydlig ledningsorganisation och ett närvarande ledarskap
* erbjuder friskvårdsbidrag och arbetskläder
* har pedagogiska måltider
* erbjuder kompetensutveckling

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Sista ansökningsdag är den 24 april. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annant sätt behandlas inte. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under Jobba med oss. 

Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten kan hämtas på www.polisen.se. Beställ ditt utdrag redan idag, det tar minst 14 dagar att få utdraget.

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att arbeta hos oss, vänligen kontakta förskolechef Staffan Lagerqvist via 073-7733102 eller [email protected]  

Varmt välkommen med din ansökan!
JENSEN är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med 8 000 elever, 600 medarbetare och verksamhet i de flesta större städerna i Sverige. Våra utbildningar har bildning som mål och att vi tränar eleverna för verkligheten utanför klassrummet. Höga ambitioner, ledarskap och teamkänsla är våra ledord. Håkan Jensen grundade JENSEN education 1996 och är fortsatt långsiktig, passionerad ägare och VD.


Vi har i samband med denna rekrytering tagit ställning kring rekryteringsföretag etc och undanbeder oss att bli kontaktade av dessa. Visa mindre

Studie - och yrkesvägledare sökes till JENSEN gymnasium Uppsala

Nu söker JENSEN gymnasium Uppsala dig som vill arbeta som Studie- och yrkesvägledare!  Som studie- och yrkesvägledare på JENSEN har du en nyckelroll i arbetet att, tillsammans med engagerade kollegor och närvarande chefer, vägleda våra studerande mot nästa mål i livet. Vi erbjuder dig möjligheten att få en betydelsefull roll i ett av Sveriges mest framgångsrika entreprenörsföretag. Företaget präglas av tydliga värderingar och engagemang för människors utv... Visa mer
Nu söker JENSEN gymnasium Uppsala dig som vill arbeta som Studie- och yrkesvägledare! 

Som studie- och yrkesvägledare på JENSEN har du en nyckelroll i arbetet att, tillsammans med engagerade kollegor och närvarande chefer, vägleda våra studerande mot nästa mål i livet. Vi erbjuder dig möjligheten att få en betydelsefull roll i ett av Sveriges mest framgångsrika entreprenörsföretag. Företaget präglas av tydliga värderingar och engagemang för människors utveckling. JENSEN education har en tydlig hälsoinriktning med betoning av fysisk och mentalt välbefinnande.

I rollen som studie- och yrkesvägledare informerar och vägleder du eleverna inför studie- och yrkesvalssituationer samt för motiverande samtal med dem. Du är en del av vår elevhälsa och arbetar i nära samarbete med skolledning och lärare. Arbetet innebär många kontakter med elever, föräldrar och företrädare för arbetslivet. Din viktigaste uppgift är att skapa en gymnasieskola utöver det vanliga där elever och föräldrar är nöjda med både undervisning och skola.

JENSEN gymnasium Uppsala är beläget i ljusa, fina lokaler på Gamla torget 7. Vi erbjuder ekonomi-, naturvetenskapliga och samhällsvetenskapliga programmen. Vi är ett team av engagerade lärare och skolledare som söker en ny lika kompetent och engagerad kollega!

Arbetsuppgifter och ansvarsområdenVara drivande i att vägleda gymansieelever mot nästa mål i livetAnsvara för att elevernas individuella studieplaner är uppdateradeArbeta nära ledning, lärare och administratörer för att uppnå syftet med rollenVara en del av elevhälsan och i den rollen motivera och stötta eleverna att nå sina studiemålAnsvara för grundskolebesök, gymnasiemässan samt Öppna husKvalifikationer  
Vi söker en behörig studie- och yrkesvägledare med tidigare erfarenhet av studie- och yrkesvägledning. Du drivs av att bygga goda relationer internt såväl som externt och har ett stort kontaktnät. Du har ett stort engagemang och en drivkraft utöver det vanliga. Du vill utvecklas i din professionella roll och vill bidra till att verksamheten uppnår uppsatta mål. Som person är du kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter. Du är lyhörd, stresstålig och har hög ansvarskänsla. Du har en hälsoinriktad livsstil.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50% med start höstterminen 2019. 

Din ansökan
Du söker tjänsten via länken nedan. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. 

Kontaktuppgifter
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta rektor Lisa Helin på 073-7705368 eller på [email protected]

Vi är stolta över att ha blivit utsedda till årest nykomling inom Employer Branding av Universum! En stark företagskultur och tydlig pedagogik som är förankrad i hela verksamheten skapar arbetsglädje och bidrar till vår framgång. Läs mer här. 

Läs mer på jensengymnasium.se och om att jobba med oss!


Varmt välkommen med din ansökan!


JENSEN är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med 8 000 elever, 600 medarbetare och verksamhet i de flesta större städerna i Sverige. Våra utbildningar har bildning som mål och att vi tränar eleverna för verkligheten utanför klassrummet. Höga ambitioner, ledarskap och teamkänsla är våra ledord. Håkan Jensen grundade JENSEN education 1996 och är fortsatt långsiktig, passionerad ägare och VD.


Vi har i samband med denna rekrytering tagit ställning kring rekryteringsföretag etc och undanbeder oss att bli kontaktade av dessa. Visa mindre

JENSEN förskola söker barnskötare

Ansök    Apr 10    JENSEN education    Barnskötare
Var med och träna barnen för verkligheten!  JENSEN förskola har en helhetssyn på vad som krävs för att varje barn ska uppnå sin fulla potential och utvecklas till en trygg individ. Vi vill att barnen ska uppleva en glädjefylld och utvecklande tid på förskolan. Hos oss tränas barnen att successivt ta mer eget ansvar för att underlätta övergången till grundskolan. Vi ser till varje barns individuella behov och ger dem stimulans och utmaningar för att utveck... Visa mer
Var med och träna barnen för verkligheten! 
JENSEN förskola har en helhetssyn på vad som krävs för att varje barn ska uppnå sin fulla potential och utvecklas till en trygg individ. Vi vill att barnen ska uppleva en glädjefylld och utvecklande tid på förskolan. Hos oss tränas barnen att successivt ta mer eget ansvar för att underlätta övergången till grundskolan. Vi ser till varje barns individuella behov och ger dem stimulans och utmaningar för att utvecklas. Vill du veta mer om hur det är att arbeta på JENSEN? Se vår film!

Detta söker vi
Vi söker en kompetent och engagerad barnskötare som vill anta en viktig roll vid vår förskola. För att trivas i rollen som barnskötare hos oss är det viktigt att du delar våra värderingar. De innebär att vi alltid sätter barnet främst, att vi utvecklar vår pedagogik och att vi alltid håller hög professionell standard i våra möten med barn, föräldrar och kollegor.

Du är närvarande, självgående, initiativrik, empatisk och har ögon i nacken. Att vara med barn faller sig naturligt för dig och du är intresserad av hur man bemöter barn. Nyfikenhet, en vilja att lära och att utveckla dina befintliga kompetenser är avgörande.

Vi ser gärna att du är utbildad barnskötare. På JENSEN har vi fokus på hälsa, rörelse och mycket utevistelse. Så om du har ett intresse för en hälsosam livsstil, njuter av att vara utomhus med barnen eller till och med har erfarenhet av utomhuspedagogik kommer du att stormtrivas hos oss!

I rollen som barnskötare är du med och skapar en förskola att längta till där både barn och föräldrar såväl som medarbetare trivs och är nöjda med verksamheten.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig möjligheten att anta en viktig roll på vår förskola. Vi är ett familjeföretag där du har stor möjlighet att vara delaktig i verksamhetens utveckling. Det finns en stark teamkänsla och dina kollegor kommer vara stöttande och brinna lika mycket för barns utveckling som du. Vi har ett tydligt och ansvarsfullt ledarskap som erbjuder dig stöd när du behöver och hjälper dig att utvecklas. Hos oss finns möjligheter att hitta nya intressanta utvecklingsvägar. Utöver individuell lönesättning erbjuder vi ett extra förmånspaket med bland annat friskvårdsbidrag. Dessutom har alla våra pedagoger snygga och funktionella arbetskläder som passar för såväl inomhus- som utomhusaktiviteter. 

Anställningsform
Tjänsten är ett vikariet med möjlighet till förlängning på heltid med placering vid JENSEN förskola Uppsala. Tillträde i augusti eller enligt överenskommelse. 

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Sista ansökningsdag är den 24 april. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annant sätt behandlas inte. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under jobba med oss. 

Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten kan hämtas på www.polisen.se. Beställ ditt utdrag redan idag, det tar minst 14 dagar att få utdraget.

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att arbeta hos oss, vänligen kontakta förskolechef Staffan Lagerqvist via 073-7733102 alternativt [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! 


 JENSEN är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med 8 000 elever, 600 medarbetare och verksamhet i de flesta större städerna i Sverige. Våra utbildningar har bildning som mål och att vi tränar eleverna för verkligheten utanför klassrummet. Höga ambitioner, ledarskap och teamkänsla är våra ledord. Håkan Jensen grundade JENSEN education 1996 och är fortsatt långsiktig, passionerad ägare och VD.


Vi har i samband med denna rekrytering tagit ställning kring rekryteringsföretag etc och undanbeder oss att bli kontaktade av dessa. Visa mindre

Gymnasielärare sökes till JENSEN gymnasium Uppsala

Ansök    Mar 25    JENSEN education    Lärare i gymnasiet
Är du legitimerad lärare och är nyfiken på nya utmaningar till hösten? JENSEN gymnasium Uppsala växer och söker nu flera engagerade lärare som vill undervisa i matematik, engelska, spanska, juridik, tyska eller psykologi. Till hösten har skolan drygt 400 elever och ca 30 medarbetare. Vi är en skola där både elever och medarbetare skattar sin trivsel mycket högt och tillsammans arbetar för en skola vi är stolta över. Som ny lärare hos oss har du en kollega ... Visa mer
Är du legitimerad lärare och är nyfiken på nya utmaningar till hösten? JENSEN gymnasium Uppsala växer och söker nu flera engagerade lärare som vill undervisa i matematik, engelska, spanska, juridik, tyska eller psykologi. Till hösten har skolan drygt 400 elever och ca 30 medarbetare. Vi är en skola där både elever och medarbetare skattar sin trivsel mycket högt och tillsammans arbetar för en skola vi är stolta över. Som ny lärare hos oss har du en kollega som kulturcoach och ett ämneslag att luta dig mot. 

JENSEN gymnasium Uppsala ligger i ljusa, fina lokaler på Gamla torget 7 och erbjuder naturvetenskapliga, samhällsvetenskapliga och ekonomiprogrammen. Vi är ett gymnasium för elever med höga ambitioner. Det innebär att vi har höga positiva förväntningar på våra elever. Vi tränar varje elevs självdisciplin för att nå just sina studiemål. Lektionerna utgår från en gemensam pedagogisk modell som bidrar med struktur, variation och reflektion kring lärandet. Vi håller högt tempo i undervisningen. Inom ramen för vår hälsoprofil får våra elever träna mental träning varje dag och ta en pedagogisk promenad på dagens längsta lektion. 

Träning för verkligheten genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär bland annat att vi arbetar med externa samarbeten, vi prövar det lästa i praktiken genom case eller Ung företagsamhet och även att vi utvecklar elevernas uppträdande mot en professionell nivå.

Bildning är målet med elevernas studier hos oss. Vi fokuserar mycket på att utveckla elevernas förmågor inom läsning, skrivande och matematik. Vi jobbar för att våra elever ska nå en hög kunskapsnivå och en utvecklad förmåga att tänka fritt och tänka stort - det är bildning för oss! På JENSEN gymnasium har vi stort fokus på kvalitet och har uppnått bättre resultat vid Skolinspektioner än genomsnittet i riket.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad gymnasielärare i matematik, engelska, spanska, juridik och psykologi. Du är mycket kunnig i dina ämnen och drivs av att få lära ut dem till andra. Som person har du, precis som vi, ett stort engagemang för att utvecklas. Du skapar arbetsro i klassrummet och bygger och studiekultur tillsammans med eleverna. Du är strukturerad, drivande och en tydlig ledare i klassrummet.

Anställningsform
Tjänsterna är tillvidareanställningar på heltid/deltid med start höstterminen 2019.

För dig som är nyexaminerad lärare tycker vi på JENSEN att det är viktigt att du ska få goda förutsättningar att komma ut i arbetslivet. Därför kommer vi att erbjuda dig som är nyexaminerad ett unikt traineeprogram där du under dina två första terminer kommer att få extra stöttning, utbildning och tid att utvecklas i din roll som lärare. Läs mer HÄR.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande.

Kontaktuppgifter
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Rektor Lisa Helin på 073-770 53 68 eller på [email protected]

Vi är stolta över att ha blivit utsedda till årest nykomling inom Employer Branding av Universum! En stark företagskultur och tydlig pedagogik som är förankrad i hela verksamheten skapar arbetsglädje och bidrar till vår framgång. Läs mer här. 

Läs mer på jensengymnasium.se och om att jobba med oss!


Varmt välkommen med din ansökan!


JENSEN är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med 8 000 elever, 600 medarbetare och verksamhet i de flesta större städerna i Sverige. Våra utbildningar har bildning som mål och att vi tränar eleverna för verkligheten utanför klassrummet. Höga ambitioner, ledarskap och teamkänsla är våra ledord. Håkan Jensen grundade JENSEN education 1996 och är fortsatt långsiktig, passionerad ägare och VD.


Vi har i samband med denna rekrytering tagit ställning kring rekryteringsföretag etc och undanbeder oss att bli kontaktade av dessa. Visa mindre

JENSEN grundskola söker Lågstadielärare eller lärare F - 6

“Träning för verkligheten” genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär på grundskolan att vi arbetar med studierna i fokus, hög grad av ordning och studiero, elevernas uppträdande och verklig bildning. Vi är en skola för elever och föräldrar med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever. Vårt mål är att elevernas bildningsresa startar hos oss. En spännande och glädjefylld resa i att lära sig och mot att ... Visa mer
“Träning för verkligheten” genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär på grundskolan att vi arbetar med studierna i fokus, hög grad av ordning och studiero, elevernas uppträdande och verklig bildning. Vi är en skola för elever och föräldrar med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever.

Vårt mål är att elevernas bildningsresa startar hos oss. En spännande och glädjefylld resa i att lära sig och mot att bli självständiga, motiverade och kreativa tänkare. Hos oss tränas mental stabilitet och styrka: elever som vågar prova och inte är rädda för att misslyckas i klassrummet eller i livet.

Vi har en hälsoprofil där våra elever får träna mental träning och ta en pedagogisk promenad dagligen.

Som lärare på JENSEN får du en betydelsefull roll hos oss, att främst utveckla och driva undervisningen i ditt ämne eller i din klass men också att bidra till hela JENSEN grundskola Uppsala utveckling och kvalitet.

Tjänsten är placerad i Uppsala.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden


• Undervisning på heltid med planering, genomförande och utvärdering av undervisningen enligt gällande styrdokument.
• Ansvara för coachelever i de yngre åldrarna, uppföljning av frånvaro och samarbete med vårdnadshavare, genomförande av utvecklingssamtal, coacha eleverna mot höga studieresultat.
• Kvalitetsutvecklande arbete på enheten.
• Tillsammans med övriga kollegor bygga och forma vår skola utifrån JENSENs koncept
• Genomföra, utveckla och bygga rutiner, arbetssätt och metoder specifika för enheten samtidigt som du ska arbeta med beprövade metoder och leda eleverna till goda studieresultat och en positiv kunskapsutveckling enligt nationella styrdokument
• Vara en symbolisk ledare som har förmåga att skapa trygghet, ordning och arbetsro
• Utmana och utveckla varje elev intellektuellt, socialt och emotionellt

Kvalifikationer
Vi söker en erfaren och trygg lärare med dokumenterat goda resultat till åk 1-3. Du har behörighet att undervisa på Lågstadiet och/eller i årskurs F-6. Du har goda kunskaper och erfarenhet av läsinlärning. Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna på deras väg mot goda studieresultat, genom ett coachande förhållningssätt. Som tydlig ledare skapar du trygghet och är en förebild för dina elever. Du har en god samarbetsförmåga och är initiativtagande. Du är tydlig och strukturerad. Vi ser gärna att du har en kompetens inom eller ett intresse för det digitala lärande. Erfarenhet av yrkesliv utanför skolan är meriterande.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och helst med start så snart som möjligt. Det går också att börja deltid nu och på heltid till höstterminens start. Vi tillämpar ferietjänst för lärare och provanställning 6 månader.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas tyvärr inte. Urval sker löpande, så inkom gärna med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 15 april.

Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under jobba med oss!

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Rektor Carola Sjödin på 073-7733146 eller [email protected]

Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education.


 

Varmt välkommen med din ansökan!


JENSEN är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med 8 000 elever, 600 medarbetare och verksamhet i de flesta större städerna i Sverige. Våra utbildningar har bildning som mål och att vi tränar eleverna för verkligheten utanför klassrummet. Höga ambitioner, ledarskap och teamkänsla är våra ledord. Håkan Jensen grundade JENSEN education 1996 och är fortsatt långsiktig, passionerad ägare och VD.


Vi har i samband med denna rekrytering tagit ställning kring rekryteringsföretag etc och undanbeder oss att bli kontaktade av dessa. Visa mindre

Specialpedagog sökes till JENSEN gymnasium Uppsala

Ansök    Mar 20    JENSEN education    Specialpedagog
JENSEN gymnasium Uppsala söker en specialpedagog till ett team av engagerade medarbetare och elever. Till hösten har skolan drygt 400 elever och ca 30 medarbetare. Vi är en skola där både elever och medarbetare skattar sin trivsel mycket högt och tillsammans arbetar för en skola vi är stolta över. JENSEN gymnasium Uppsala ligger i ljusa, fina lokaler på Gamla torget 7. Vi erbjuder naturvetenskapliga, samhällsvetenskapliga och ekonomiprogrammen. Vi är ett g... Visa mer
JENSEN gymnasium Uppsala söker en specialpedagog till ett team av engagerade medarbetare och elever. Till hösten har skolan drygt 400 elever och ca 30 medarbetare. Vi är en skola där både elever och medarbetare skattar sin trivsel mycket högt och tillsammans arbetar för en skola vi är stolta över.
JENSEN gymnasium Uppsala ligger i ljusa, fina lokaler på Gamla torget 7. Vi erbjuder naturvetenskapliga, samhällsvetenskapliga och ekonomiprogrammen. Vi är ett gymnasium för elever med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever. Lektionerna utgår från en gemensam pedagogisk modell som bidrar med struktur, variation och reflektion över lärandet. Inom ramen för vår hälsoprofil får våra elever träna mental träning varje dag och ta en pedagogisk promenad på dagens längsta lektion. 

Träning för verkligheten genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär bland annat att vi prövar det lästa i praktiken genom case och Ung företagsamhet och att ?vi utvecklar elevernas uppträdande mot en professionell nivå.

Bildning är målet med elevernas studier hos oss. Vi fokuserar mycket på att utveckla elevernas förmågor inom läsning, skrivande och matematik. Vi jobbar för att våra elever ska nå en hög kunskapsnivå och en utvecklad förmåga att tänka fritt och tänka stort - det är bildning för oss! På JENSEN gymnasium har vi stort fokus på kvalitet och har uppnått bättre resultat vid Skolinspektioner än genomsnittet i riket.


Arbetsuppgifter och ansvarsområde


• Aktivt bidra till skolans hela utveckling och ta ansvar för att verksamheten når sina mål.
• Du kommer att jobba med att stödja elever/klasser och lärare i sitt dagliga arbete i syfte att höja måluppfyllelsen på skolan.
• Handleda kollegor i metoder för att möta elevernas behov.
• Tillhandahålla aktuell forskning för kollegial fortbildning.
• Vara en del av elevhälsan och ansvara för skolans arbete med elever i behov av särskilt stöd. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad specialpedagog, är mycket skicklig inom handledning och drivs av att få lära tillsammans med andra. Som person har du, precis som vi, ett stort engagemang för att utvecklas. Du är tydlig, lyhörd, uthållig och nogrann med att följa upp att ditt arbete når fram.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50% med start höstterminen 2019 eller enligt överenskommelse. 

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande.

Kontaktuppgifter
Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Rektor Lisa Helin på 073-7705368 eller på [email protected]

Läs mer på jensengymnasium.se och om att jobba med oss!


Varmt välkommen med din ansökan!


JENSEN är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med 8 000 elever, 600 medarbetare och verksamhet i de flesta större städerna i Sverige. Våra utbildningar har bildning som mål och att vi tränar eleverna för verkligheten utanför klassrummet. Höga ambitioner, ledarskap och teamkänsla är våra ledord. Håkan Jensen grundade JENSEN education 1996 och är fortsatt långsiktig, passionerad ägare och VD.


Vi har i samband med denna rekrytering tagit ställning kring rekryteringsföretag etc och undanbeder oss att bli kontaktade av dessa. Visa mindre