Lediga jobb JL Comfort Group AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från JL Comfort Group AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Vi söker nu en hungrig Account Manager till Uppsala med omnejd

Ansök    Sep 4    JL Comfort Group AB    Account manager
Är du en målmedveten toppsäljare som älskar kundmötet och vill jobba med ett av branschens bästa provisionssystem utan övre gräns i ett expansivt bolag med möjlighet att avancera? Då kan du vara den vi söker! På Pure Comfort arbetar vi för en renare, friskare och mer hälsosam arbetsmiljö hos våra kunder. Vi har en bred kundkrets med kunder inom bland annat industri, skola, restaurang, livsmedel, vård och omsorg. Vi erbjuder hud- och miljöanpassade produkte... Visa mer
Är du en målmedveten toppsäljare som älskar kundmötet och vill jobba med ett av branschens bästa provisionssystem utan övre gräns i ett expansivt bolag med möjlighet att avancera? Då kan du vara den vi söker!
På Pure Comfort arbetar vi för en renare, friskare och mer hälsosam arbetsmiljö hos våra kunder. Vi har en bred kundkrets med kunder inom bland annat industri, skola, restaurang, livsmedel, vård och omsorg. Vi erbjuder hud- och miljöanpassade produkter av hög kvalité inom handdesinfektion, yt-hygien, grovrengöring och luftförbättring. Vårt sortiment av administrativa hjälpmedel bidrar till en förenklad, mer tidseffektiv samt renare arbetsmiljö på landets arbetsplatser.
Som Account Manager hos oss driver du självständigt hela säljprocessen. Här kommer du att arbeta med uppsökande B2B försäljning med både nykundsbearbetning och att utveckla och bibehålla relationer i din befintliga kundkatalog. Med personliga möten på plats hos kund demonstrerar du vårt sortiment för att kunna hjälpa kunden vidare till en bättre arbetsmiljö. Du kommer att ha ett omfattande stöd i arbetet från en engagerad, erfaren och personlig team leader.
Lön och förmåner
Vi erbjuder:
Garantilön och en mycket generös provision utan övre gräns
Tjänstepension
Förmånsbil
Friskvårdsbidrag och friskvårdstimme, 4 dagar i veckan
Konferenser, resor och utmanande säljtävlingar
Interna karriärmöjligheterOm dig
Du är en driven person som gillar att tävla och vet vad som krävs för att nå uppsatta mål. Du är disciplinerad och trivs med att arbeta självständigt där du har en utpräglad förmåga att ta ansvar för din egen prestation. Vi tror att du har minst ett par års arbetslivserfarenhet inom sälj och nu är redo för nästa steg i din karriär. För att lyckas i säljrollen hos oss tror vi att du är en ambitiös, orädd och charmig person med glimten i ögat. Du har god kommunikativ förmåga och du skapar relationer på ett lättsamt sätt! Har du en bakgrund inom idrott så är även det ett plus. Har du en ambition om att klättra i din karriär så finns det stora interna karriärmöjligheter där du bland annat kan avancera till team leader då företaget är i en expansionsfas. Du innehar B-körkort. Fördelaktigt om du har tillgång till egen bil.
Om oss på Purecomfort
Pure Comfort är en del av koncernen JL Comfort Group. Vi på JL Comfort Group tror på mötet mellan människor. Vår målsättning är att alltid ha en personlig och nära kontakt med våra kunder. JL Comfort Groups vision är att genom kunskap och specialanpassade produkter av hög kvalité, bidra till en säkrare och mer hälsosam arbetsplats för sina kunder och dess anställda. Koncernen grundades 2002 och representerar idag två varumärken, Human Comfort och Pure Comfort, som båda är starkt etablerade på sina respektive marknader och välkända inom branschen.
Hemsida:
www.purecomfort.se
Välkommen med din ansökan till oss! Visa mindre