Lediga jobb LiTa Odontologi och Ortodonti AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från LiTa Odontologi och Ortodonti AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Tandsköterska till privat specialistklinik i centrala Uppsala

LiTakliniken är en väletablerad privat tandläkarmottagning belägen i centrala Uppsala. Vi är en specialistklinik för ortodonti och erbjuder tandreglering för barn, unga och vuxna. På kliniken bedrivs även modern tandvård för hela familjen, inklusive lasertandvård och estetisk tandvård. Vi har ett nära samarbete med övriga specialiteter inom Region Uppsala och angränsande län. Vi bedriver även viss patientnära forskning. Vi är ett glatt gäng som har arbetat... Visa mer
LiTakliniken är en väletablerad privat tandläkarmottagning belägen i centrala Uppsala. Vi är en specialistklinik för ortodonti och erbjuder tandreglering för barn, unga och vuxna. På kliniken bedrivs även modern tandvård för hela familjen, inklusive lasertandvård och estetisk tandvård. Vi har ett nära samarbete med övriga specialiteter inom Region Uppsala och angränsande län. Vi bedriver även viss patientnära forskning.
Vi är ett glatt gäng som har arbetat tillsammans länge och erbjuder dig en trevlig och behaglig arbetsplats med stora möjligheter till personlig och professionell utveckling, inte minst om du är intresserad av att arbeta med barn/unga och ortodonti.
Vår verksamhet kännetecknas av professionalism och en familjär känsla. Läs mer om vårt trevliga team på litakliniken.se
Vi söker dig med tandsköterskeutbildning, som brinner för ditt yrke. Du är glad, positiv och behärskar det svenska språket väl, i både tal och skrift. Du har datorvana och lätt för digitala system och är serviceinriktad. Då vi satsar på våra anställda och eftersträvar en långsiktig yrkesrelation, ser vi gärna att du bor i Uppsala med omnejd. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Dina arbetsuppgifter rör sedvanlig tandsköterskearbete såsom assistans vid behandlingar, både inom allmän- och specialisttandvård/tandreglering, steril- och receptionsarbete, beställning av varor med mera.
Vi erbjuder mycket konkurrenskraftiga anställningsvillkor som förutom individuell lönesättning, innefattar tjänstepension, försäkringsskydd, extra semester, friskvårds- och resebidrag samt möjlighet till årlig bonus.
Tjänsten kan utformas som hel- eller deltid (75 -100 %). Sista ansökningsdag är den 2 juni 2022. Tillträde gärna i augusti eller efter överenskommelse.
Kallelse till intervju sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Tveka inte, sök redan idag!
Vi ser framemot din ansökan!
*Rekryteringsfirmor undanbedes, tack* Visa mindre

Tandsköterska

LiTakliniken är en väletablerad liten privat tandläkarklinik belägen i centrala Uppsala. Vi erbjuder en bred tandvård för hela familjen, inklusive lasertandvård och estetisk tandvård. Vi är också en specialistklinik för ortodonti och erbjuder tandreglering för barn, unga och vuxna. Vi tar även emot patienter med sömnapnébesvär. Vi utför modern tandvård med hjälp av ny teknik, baserad på vetenskap och beprövad erfarenhet. Vi har ett nära samarbete med övrig... Visa mer
LiTakliniken är en väletablerad liten privat tandläkarklinik belägen i centrala Uppsala. Vi erbjuder en bred tandvård för hela familjen, inklusive lasertandvård och estetisk tandvård. Vi är också en specialistklinik för ortodonti och erbjuder tandreglering för barn, unga och vuxna. Vi tar även emot patienter med sömnapnébesvär. Vi utför modern tandvård med hjälp av ny teknik, baserad på vetenskap och beprövad erfarenhet. Vi har ett nära samarbete med övriga specialiteter inom Region Uppsala och angränsande län. Vi bedriver även patientnära forsknings- och utvecklingsarbete.
Vi erbjuder en trevlig och behaglig arbetsplats med trevliga arbetskamrater. Vår verksamhet kännetecknas av professionalism och en familjär känsla. Vi finns till för varandra och trivs på jobbet. Läs mer om vårt team på litakliniken.se
Vi söker nu dig med tandsköterskeutbildning och som brinner för ditt yrke. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i både tal och skrift. Du har datorvana och lätt för digitala system. Du är serviceinriktad, glad, positiv och hjälpsam. Då vi satsar på våra anställda och eftersträvar en långsiktig yrkesrelation, ser vi gärna att du bor i Uppsala med omnejd. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Dina arbetsuppgifter rör sedvanlig tandsköterskearbete såsom assistans vid behandlingar (både inom allmän- och specialisttandvård/tandreglering), steril- och receptionsarbete, beställning av varor e.t.c.
Vi erbjuder konkurrenskraftiga anställningsvillkor vilket bland annat innebär marknadsmässig tjänstepension, försäkringsskydd, en extra semestervecka till alla medarbetare, friskvårds- och parkeringsbidrag samt en fördelaktig sjukvårdsförsäkring. Möjlighet till bonus finns.
Tjänsten kan utformas som hel- eller deltid (75 -100 %)
Välkommen med din ansökan till oss! Visa mindre

Tandsköterska till specialistklinik i centrala Uppsala

LiTakliniken är en väletablerad privat tandläkarmottagning i centrala Uppsala. Vi är en specialistklinik för ortodonti och erbjuder tandreglering för barn, unga och vuxna. På kliniken bedrivs även modern allmäntandvård för hela familjen, inklusive lasertandvård och estetisk tandvård. Vi har ett nära samarbete med övriga specialiteter inom Region Uppsala och angränsande län. Vi bedriver även viss patientnära forskning. Vi är ett glatt gäng som trivs att arb... Visa mer
LiTakliniken är en väletablerad privat tandläkarmottagning i centrala Uppsala. Vi är en specialistklinik för ortodonti och erbjuder tandreglering för barn, unga och vuxna. På kliniken bedrivs även modern allmäntandvård för hela familjen, inklusive lasertandvård och estetisk tandvård. Vi har ett nära samarbete med övriga specialiteter inom Region Uppsala och angränsande län. Vi bedriver även viss patientnära forskning.
Vi är ett glatt gäng som trivs att arbeta tillsammans. Vi erbjuder dig en trevlig och behaglig arbetsplats med stora möjligheter till personlig och professionell utveckling, inte minst om du är intresserad av att arbeta med ortodonti.
Vår verksamhet kännetecknas av professionalism och en familjär känsla. Till följ pensionering söker vi nu en ny medarbetare.
Vi söker dig med formell tandsköterskeutbildning och som brinner för ditt yrke. Du är glad, positiv och behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift. Du är serviceinriktad och har stor datorvana. Då vi satsar mycket på våra anställda och eftersträvar en långsiktig yrkesrelation, ser vi gärna att du bor i Uppsala med omnejd. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Dina arbetsuppgifter rör sedvanlig tandsköterskearbete såsom assistans vid behandlingar, både inom allmän- och specialisttandvård/tandreglering, steril- och receptionsarbete, beställning av varor med mera.
Vi erbjuder goda anställningsvillkor som förutom konkurrenskraftig lön, omfattar marknadsmässig tjänstepension, ett gott försäkringsskydd, extra semesterveckor, friskvårds- och resebidrag samt möjlighet till en fin årlig bonus.
Tjänsten kan utformas som hel- eller deltid (75 -100 %). Sista ansökningsdag är den 1 maj 2023. Tillträde sker enl. överenskommelse.
Kallelse till intervju sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. Välkommen med din ansökan!
*Rekryteringsfirmor undanbedes, tack* Visa mindre

Ortodontiassistent/Tandsköterska

LiTakliniken är en liten privat tandläkarklinik belägen i centrala Uppsala. Vi erbjuder en bred tandvård för hela familjen, inklusive lasertandvård och estetisk tandvård. Vi är också en specialistklinik för ortodonti och erbjuder tandreglering för barn, unga och vuxna. Vi tar även emot patienter med sömnapnébesvär. Vi utför modern tandvård med hjälp av ny teknik, baserad på vetenskap och beprövad erfarenhet. Vi har ett nära samarbete med övriga specialitet... Visa mer
LiTakliniken är en liten privat tandläkarklinik belägen i centrala Uppsala. Vi erbjuder en bred tandvård för hela familjen, inklusive lasertandvård och estetisk tandvård. Vi är också en specialistklinik för ortodonti och erbjuder tandreglering för barn, unga och vuxna. Vi tar även emot patienter med sömnapnébesvär. Vi utför modern tandvård med hjälp av ny teknik, baserad på vetenskap och beprövad erfarenhet. Vi har ett nära samarbete med övriga specialiteter inom Region Uppsala och angränsande län. Vi bedriver även patientnära forsknings- och utvecklingsarbete.
Vår verksamhet kännetecknas av professionalism och en familjär känsla. Vi finns till för varandra och trivs på jobbet. Läs mer om vårt trevliga team på litakliniken.se
Nu söker vi dig som är utbildad ortodontiassistent eller utbildad tandsköterska med intresse för ortodonti och som brinner för ditt yrke. Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i både tal och skrift. Du har datorvana och lätt för digitala system. Du är serviceinriktad, glad, positiv och engagerad. Då vi satsar på våra anställda och eftersträvar långsiktighet, ser vi gärna att du bor i Uppsala med omnejd. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Vi erbjuder konkurrenskraftig lön och anställningsvillkor, såsom tjänstepension, försäkringsskydd, privat sjukvårdsförsäkring, friskvårds- och parkeringsbidrag samt möjlighet till bonus.
Välkommen med din ansökan till oss! Visa mindre