Lediga jobb Magelungen Uppsala i Uppsala

Se alla lediga jobb från Magelungen Uppsala i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Magelungens grundskola Uppsala söker en kurator

Ansök    Nov 29    Magelungen Uppsala    Skolkurator
Vill du vara med och göra skillnad? Magelungens grundskola Uppsala erbjuder en unik tjänst där du som kurator kommer vara en del av den elevhälsan och få utrymme att jobba nära eleverna, deras föräldrar och personal på skolan. Skolan med det lilla sammanhanget - Vill du ha ett jobb där du tillsammans med eleverna verkligen kan göra skillnad på alla plan? - Vill du ha tid att skapa en personlig relation med eleven, för att på så sätt uppnå måluppfyllelse ... Visa mer
Vill du vara med och göra skillnad?
Magelungens grundskola Uppsala erbjuder en unik tjänst där du som kurator kommer vara en del av den elevhälsan och få utrymme att jobba nära eleverna, deras föräldrar och personal på skolan.
Skolan med det lilla sammanhanget
- Vill du ha ett jobb där du tillsammans med eleverna verkligen kan göra skillnad på alla plan?
- Vill du ha tid att skapa en personlig relation med eleven, för att på så sätt uppnå måluppfyllelse på flera olika plan?
- Vill du tillhöra ett litet arbetslag där det är nära mellan idé och handling?


Om Magelungens grundskola Uppsala
Magelungens grundskola 7-9 är en liten skola som riktar sig till elever i behov av omfattande särskilt stöd. Eleverna på Magelungens grundskola har olika bakgrund men det de flesta har gemensamt är att de av olika skäl inte har kommit till sin rätt under sin tidigare skolgång. På skolan går det cirka 20 elever och personalgruppen består av pedagoger, elevhälsa och behandlingssamordnare.
Vi har ambitionen att möta våra elever med hög personaltäthet och bred kompetens inom det specialpedagogiska och det psykosociala området. Undervisningen sker i små grupper i en sammanhållen miljö. Vi vill erbjuda en personlig och förutsägbar miljö.
Tjänsten
Välkommen att söka tjänsten som kurator på 70-80%. Tjänsten är en tidsbegränsad anställning med eventuell möjlighet till förlängning. Som kurator på Magelungens grundskola kommer du att vara en del av det hälsofrämjande och förebyggande arbetet tillsammans med övriga elevhälsan. Du kommer att arbeta nära skolans pedagoger och möta eleverna i deras skolvardag. Kuratorsrollen på Magelungen innebär till viss del att vara stöd under elevernas lektioner och raster. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med ungdomar och har kunskap om neuropsykiatriska diagnoser.


Följande personliga egenskaper och erfarenheter ser vi gärna att du har:
. Utvecklingsbenägen - vi är en både lärande och växande organisation
. Ett varmt intresse för ungdomar i behov av stöd
. Utpräglad teammänniska - för att lyckas måste vi göra det tillsammans. Du ska samarbeta intensivt med andra inom elevhälsa, lärare, och ledning
. Lika delar allvar, engagemang och humor
. Förmåga att se eleverna och vara öppen för att hitta nya kreativa lösningar.


Vi vill att du skickar med CV och personligt brev och r i din ansökan. VI tar endast emot handlingar via e-post. Urval sker löpande. Vi undanbeder oss vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.


Vid eventuella frågor: Visa mindre

Familjebehandlare

Ansök    Apr 4    Magelungen Uppsala    Socionom
Vi söker en familjebehandlare till Magelungens Heldags verksamhet och öppenvårdsverksamhet i Uppsala.Vi söker en person som vill arbeta med familjebehandling på vår Heldagsverksamhet samt med behandling i vårt hemmasittarprogram (HSP). Vi utgår från en systemteoretisk grund och arbetar med varaktiga förändringar i familjen. Familjebehandlaren arbetar för att stärka föräldrarnas egna resurser, ge föräldrarna verktyg att utveckla sunda och fungerande kommun... Visa mer
Vi söker en familjebehandlare till Magelungens Heldags verksamhet och öppenvårdsverksamhet i Uppsala.Vi söker en person som vill arbeta med familjebehandling på vår Heldagsverksamhet samt med behandling i vårt hemmasittarprogram (HSP). Vi utgår från en systemteoretisk grund och arbetar med varaktiga förändringar i familjen. Familjebehandlaren arbetar för att stärka föräldrarnas egna resurser, ge föräldrarna verktyg att utveckla sunda och fungerande kommunikationsmönster. Uppdragen kan variera men det som är gemensamt är att föräldrarnas barn har en pågående insats hos oss. Uppdragen utformas av socialtjänsten i samråd med familjen. I din roll som familjebehandlare bör du kunna arbeta självständigt. Du ska möjliggöra en förändringsprocess genom vägledning av föräldrarna. Som familjebehandlare ska du stötta föräldrarna till att skapa hållbara rutiner i hemmet för att ungdomen ska få bästa möjliga förutsättningar för att utvecklas. Utöver din roll som familjebehandlare kommer du att vara delaktig i vår öppenvårdsverksamhet. Där du tillsammans med en till behandlare arbetar med ungdomar som har en komplex skolhistorik och en långvarig skolfrånvaro. Arbetet med hemmasittare är manualbaserat och du kommer att få en intern vidareutbildning i HSP-metoden. Tillsammans med resten av personalgruppen kommer du att vara delaktig i verksamhetsutveckling, kvalitetssäkring och kompetensutveckling. Vi söker en person med några års erfarenhet av arbetet som familjebehandlare. Du är liksom vi positiv, engagerad och delar våra tankar om ett systemiskt och salutogent förhållningssätt där ett respektfullt bemötande, stärkande av resurser och kompetens hos dem vi möter är huvudfokus. Du bör kunna ta ett stort eget ansvar såväl som att ha lätt för att samarbeta med kollegor och andra samarbetspartners. Du är utbildad socionom eller beteendevetare med relevant terapeutisk vidareutbildning. Du är särskilt intresserad av utvecklings- och förändringsarbete med barn/ungdomar och deras familjer och vill själv utvecklas som person. Arbetet kräver ett stort engagemang, god samarbetsförmåga, stresstålighet, flexibilitet och ett kreativt förhållningssätt. Då dokumentation är en viktig del av arbetet bör du kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift. Körkort är ett krav. Passar du in på ovanstående profil, vill du arbeta i en liten positiv arbetsgrupp och bidra till att verksamheten fortsätter att utvecklas, tveka inte att ansöka redan idag! Visa mindre

Magelungens grundskola Uppsala söker elevassistent

Ansök    Feb 9    Magelungen Uppsala    Elevassistent
Vi söker en elevassistent till åk 9 på Magelungens grundskola i Uppsala. Som elevassistent stöttar du eleven under hela skoldagen samt är med och planerar och genomför den pedagogiska verksamheten för eleven. Om Magelungens grundskola Uppsala: Magelungens grundskola 7-9 är en liten skola som riktar sig till elever i behov av omfattande särskilt stöd. Eleverna på Magelungens grundskola har olika bakgrund men det de flesta har gemensamt är att de av olika ... Visa mer
Vi söker en elevassistent till åk 9 på Magelungens grundskola i Uppsala. Som elevassistent stöttar du eleven under hela skoldagen samt är med och planerar och genomför den pedagogiska verksamheten för eleven.


Om Magelungens grundskola Uppsala:
Magelungens grundskola 7-9 är en liten skola som riktar sig till elever i behov av omfattande särskilt stöd. Eleverna på Magelungens grundskola har olika bakgrund men det de flesta har gemensamt är att de av olika skäl inte har kommit till sin rätt under sin tidigare skolgång. På skolan går det cirka 20 elever och personalgruppen består av pedagoger, elevhälsa och behandlingssamordnare.
Vi har ambitionen att möta våra elever med hög personaltäthet och bred kompetens inom det specialpedagogiska och det psykosociala området. Undervisningen sker i små grupper i en sammanhållen miljö. Vi vill erbjuda en personlig och förutsägbar miljö.


Följande personliga egenskaper och erfarenheter ser vi gärna att du
. Har lämplig utbildning för, eller erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar samt kunskap om neuropsykiatriska diagnoser.
. Du kan arbeta självständigt och i team.
. Förmåga att se eleverna och vara öppen för att hitta nya kreativa lösningar.


Vi vill att du skickar med CV och personligt brev i din ansökan. VI tar endast emot handlingar via e-post. Urval sker löpande. Eventuellt kan tjänstens varaktighet förlängas. Vi undanbeder oss vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.


Vid eventuella frågor: Visa mindre