Lediga jobb Mediahelp Sverige AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Mediahelp Sverige AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Account Manager - Mediahelp Sverige AB

Ansök    Aug 16    Mediahelp Sverige AB    Account manager
Väx tillsammans med oss i rollen som Account Manager. Digital media är framtiden, och framtiden är här! Mediahelp startade 2008 med en vision om att bli en av de stora spelarna på mediemarknaden, och idag är vi en av de klarast lysande stjärnorna på det digitala himlavalvet. Vi hjälper företag att orientera i allt vad marknadsföring heter och kallas. Vi hjälper idag över 400 företag med film- och fotoproduktion, sociala medier, grafiskproduktion och att dr... Visa mer
Väx tillsammans med oss i rollen som Account Manager.
Digital media är framtiden, och framtiden är här! Mediahelp startade 2008 med en vision om att bli en av de stora spelarna på mediemarknaden, och idag är vi en av de klarast lysande stjärnorna på det digitala himlavalvet.
Vi hjälper företag att orientera i allt vad marknadsföring heter och kallas. Vi hjälper idag över 400 företag med film- och fotoproduktion, sociala medier, grafiskproduktion och att driva kampanjer. Oavsett hur kravspecifikationen ser ut checkar vi av den och levererar det kund önskar.
Vi söker nu ännu en kollega till vår framgångssaga.
Vi tror på att jobba nära kunden. Vi söker nu dig som vill vara med på resan och främja vårt framgångskoncept i Uppsala med omnejd. Vi söker dig som törstar efter en utmaning och som vill ta ett kraftigt kliv i karriärstegen. För rätt person så finns det goda möjligheter att avancera inom organisationen.
Så vem är du?
Den frågan är inte helt lätt att besvara, men vi har våra aningar… Vi tror att du som ska klara av rollen som Account Manager hos oss besitter följande grundkvaliteter:
Är kreativ
Är öppen för utveckling
Är målinriktad och envis
Tar egna initiativ
Trivs att jobba i ett högt tempo
Är prestigelös

Vi söker inte dig med flest meriter eller längst CV. Men vi tror att du har någon typ av erfarenhet av B2B eller annan typ av försäljning. Framför allt tror vi att du har ett gott sinne för affärer.
Så hur ser din vardag ut hos oss?
Att du får en vardag är kanske att ta i, för här är ingen annan dag sig lik. Du får fria händer att forma dina dagar som du vill att dem ska se ut. Du bokar möten, genomför möten eller tar fram idéer på egen hand, tillsammans med kollegor eller med närmsta chef. Det gemensamma målet är att hitta nya spännande projekt till byrån och knyta dem affärer som gynnar oss och våra kunder.
Vad erbjuder vi dig?
Utöver en generös fast lön så har du även möjligheter till provision och bonusar.
Dessutom erbjuder vi dig:
Förmånsbil från dag ett
Personlig- och yrkesmässig utveckling
Dator, mobil och de verktygen som krävs för tjänsten
Tjänstepension
Motiverande prestationsbaserade tävlingar
Möjlighet att växa inom bolaget då vi expanderar i rask takt
Utlandsresor, AW och aktiviteter med företaget
Sveriges trevligaste kollegor

Hur söker du då tjänsten?
Du söker tjänsten genom att sända oss CV, ett personligt brev där du beskriver vad som gör dig rätt för tjänsten och även en meritförteckning (körkort B är ett KRAV). Vill du vässa din ansökan? Skicka gärna en kort videohälsning eller annat som får dig att sticka ut.
Har du frågor om tjänsten eller andra funderingar?
Kontaktar då Marcus Solder, 072 451 43 69 [email protected] Visa mindre

Jobba som mediaplanerare hos oss!

Mediahelp – En digitalbyrå som låter varje kund vara unik. Mediahelp Sverige AB påbörjade sin resa som mediebyrå 2008 och har sedan starten alltid haft kunden i fokus. Mediabranschen har genomgått stora förändringar under dessa tolv år – förändringar som vi har tagit del av och bidragit till. Idag är vi en av Uppsalas mest meriterade byråer och har kompetensen och erfarenheten som krävs för att kunna erbjuda våra kunder en skräddarsydd marknadsföringslösni... Visa mer
Mediahelp – En digitalbyrå som låter varje kund vara unik.
Mediahelp Sverige AB påbörjade sin resa som mediebyrå 2008 och har sedan starten alltid haft kunden i fokus. Mediabranschen har genomgått stora förändringar under dessa tolv år – förändringar som vi har tagit del av och bidragit till. Idag är vi en av Uppsalas mest meriterade byråer och har kompetensen och erfarenheten som krävs för att kunna erbjuda våra kunder en skräddarsydd marknadsföringslösning med insatser som vi vet verkligen fungerar. Mediahelp är en unik arbetsplats som främjar kreativitet, resultat och kvalitet.


Vi vill ha dig som är bäst i branschen!
För att bli Sveriges bästa byrå behöver vi också Sveriges bästa medarbetare. Vi rekryterar nu till vårt kontor i Uppsala, där du har en unik möjlighet att ingå i Sveriges bästa medieteam. Vi söker en säljande projektledare med tidigare erfarenhet inom mediabranschen.


Vad krävs?
Du kommer ingå i en kreativ grupp bestående av säljande projektledare som har som uppgift att hantera och genomföra marknadsplaner på uppdrag av kund. Det är extremt viktigt att du är en lösningsorienterad individ som klarar av att ha många löpande projekt igång, samtidigt som du noggrant följer samtliga dessa. Du är stresstålig, envis och ödmjuk inför varje enskild arbetsuppgift. Du trivs med att jobba tätt med andra kollegor och ser dig själv som en lagspelare – samtidigt som du värderar din egen insats.
Krav
– Minst 2 års erfarenhet av B2B
– Minst 2 års erfarenhet inom digital marknadsföring
– Körkort B
Meriterande
– Erfarenhet av arbete på mediebyrå
– Högskoleutbildning inom marknad/media


Hur ser din nya arbetsdag ut och vad erbjuder vi dig?
Tjänsten omfattar heltid och du som säljande projektledare sköter all dialog med kund. Du kommer få ett befintligt kundunderlag och du driver samtliga av dessa processer på egen hand med hela byråns kompetens att tillgå.
Du bestämmer själv över din arbetsdag – vi tillämpar filosofin frihet under ansvar.
Utöver en marknadsmässigt fast lön med möjlighet till bonusar beroende på prestation,
så erbjuder vi dig:
– Förmånsbil från dag ett
– Personlig- och yrkesmässig utveckling
– Dator, mobil och de verktyg som krävs för tjänsten
– Tjänstepensionsavsättning
– Möjlighet att växa inom bolaget
– Utlandsresor, AW och aktiviteter med företaget
– Sveriges trevligaste kollegor


Hur söker du då tjänsten?
Du söker tjänsten genom att sända oss CV, ett personligt brev där du beskriver vad som gör dig rätt för tjänsten och även en meritförteckning. Skicka gärna en kort videohälsning eller annat som får dig att sticka ut.
Vid frågor kring tjänsten kontakta:
Jacob Larsson, [email protected], 073 331 10 89 Visa mindre

Jobba som Säljare hos oss!

Ansök    Jun 10    Mediahelp Sverige AB    Account manager
Jobba som säljare hos oss Mediahelp expanderar! Mediahelp är en mediabyrå som är specialiserad på att hjälpa företag att på bästa sätt effektivisera sin digitala närvaro och marknadsföring. Med över ett decennium i branschen har vi hjälpt hundratals företag i alla storlekar att expandera genom strategiskt arbete och marknadsföring. Du kommer i din tjänst hos oss utöver att vara ansiktet utåt för vårt eget varumärke även representera andra välkända varumärk... Visa mer
Jobba som säljare hos oss
Mediahelp expanderar!
Mediahelp är en mediabyrå som är specialiserad på att hjälpa företag att på bästa sätt effektivisera sin digitala närvaro och marknadsföring. Med över ett decennium i branschen har vi hjälpt hundratals företag i alla storlekar att expandera genom strategiskt arbete och marknadsföring. Du kommer i din tjänst hos oss utöver att vara ansiktet utåt för vårt eget varumärke även representera andra välkända varumärken som bland annat Facebook, Google och Linkedin m.m.
Vi rekryterar nu till vårt kontor i Uppsala
Vi tror på att jobba nära kunden. Vi söker nu dig som vill vara med på resan och främja vårt framgångskoncept i Uppsala med omnejd. Vi söker dig som törstar efter en utmaning och som vill ta ett kraftigt kliv i karriärstegen. För rätt person så finns det goda möjligheter att avancera inom organisationen.
Så vem söker vi?
Vi söker dig som är engagerad i att göra något nytt och vill växa i rollen som säljare. Vi vill hitta rätt person snarare än dig med längst CV. Vi kräver en stark arbetsmoral och god lojalitet med ett kreativt sinne.
Dessutom tror vi att du som söker tjänsten är:
Är öppen för utveckling
Är målinriktad och envis
Tar egna initiativ
Trivs att jobba i ett högt tempo
Är prestigelös
Hur ser din nya arbetsdag ut och vad erbjuder vi dig?
Tjänsten omfattar heltid och du som säljare ansvarar för hela försäljningsprocessen. Från första kundkontakt till färdigställd affär. Du kommer driva processer tillsammans med företag i alla storlekar i de flesta typer av branscher i hela ditt upptagningsområde.
Du bestämmer själv över din arbetsdag och vi tillämpar filosofin – frihet under ansvar.
Utöver fast lön, provision och bonusar erbjuder vi dig som anställd:
Förmånsbil från dag ett
Personlig- och yrkesmässig utveckling
Dator, mobil och de verktygen som krävs för tjänsten
Tjänstepension
Motiverande prestationsbaserade tävlingar
Möjlighet att växa inom bolaget då vi expanderar i rask takt
Utlandsresor, AW och aktiviteter med företaget
Sveriges trevligaste kollegor
Hur söker du då tjänsten?
Du söker tjänsten genom att sända oss CV, ett personligt brev där du beskriver vad som gör dig rätt för tjänsten och även en meritförteckning (körkort B är ett KRAV). Vill du vässa din ansökning? Skicka gärna en kort videohälsning eller annat som får dig att sticka ut.
Vid frågor kring tjänsten kontaktar du vår försäljningschef Marcus Solder , 072 451 43 69 [email protected] Visa mindre

Mediahelp expanderar!

Ansök    Aug 10    Mediahelp Sverige AB    Account manager
Mediahelp expanderar! Mediahelp är en mediabyrå som är specialiserad på att hjälpa företag att på bästa sätt effektivisera sin digitala närvaro och marknadsföring. Med över ett decennium i branschen har vi hjälpt hundratals företag i alla storlekar att expandera genom strategiskt arbete och marknadsföring. Du kommer i din tjänst hos oss utöver att vara ansiktet utåt för vårt eget varumärke även representera andra välkända varumärken som bland annat Faceboo... Visa mer
Mediahelp expanderar!
Mediahelp är en mediabyrå som är specialiserad på att hjälpa företag att på bästa sätt effektivisera sin digitala närvaro och marknadsföring. Med över ett decennium i branschen har vi hjälpt hundratals företag i alla storlekar att expandera genom strategiskt arbete och marknadsföring. Du kommer i din tjänst hos oss utöver att vara ansiktet utåt för vårt eget varumärke även representera andra välkända varumärken som bland annat Facebook, Google och Linkedin m.m.
Vi rekryterar nu till vårt kontor i Uppsala
Vi tror på att jobba nära kunden. Vi söker nu dig som vill vara med på resan och främja vårt framgångskoncept i Uppsala med omnejd. Vi söker dig som törstar efter en utmaning och som vill ta ett kraftigt kliv i karriärstegen. För rätt person så finns det goda möjligheter att avancera inom organisationen.
Så vem söker vi?
Vi söker dig som är engagerad i att göra något nytt och vill växa i rollen som säljare. Vi vill hitta rätt person snarare än dig med längst CV. Vi kräver en stark arbetsmoral och god lojalitet med ett kreativt sinne.
Dessutom tror vi att du som söker tjänsten är:
Är öppen för utveckling
Är målinriktad och envis
Tar egna initiativ
Trivs att jobba i ett högt tempo
Är prestigelös
Hur ser din nya arbetsdag ut och vad erbjuder vi dig?
Tjänsten omfattar heltid och du som säljare ansvarar för hela försäljningsprocessen. Från första kundkontakt till färdigställd affär. Du kommer driva processer tillsammans med företag i alla storlekar i de flesta typer av branscher i hela ditt upptagningsområde.
Du bestämmer själv över din arbetsdag och vi tillämpar filosofin - frihet under ansvar.
Utöver hög fast lön, provision och bonusar erbjuder vi dig som anställd:
Förmånsbil från dag ett
Personlig- och yrkesmässig utveckling
Dator, mobil och de verktygen som krävs för tjänsten
Tjänstepension
Motiverande prestationsbaserade tävlingar
Möjlighet att växa inom bolaget då vi expanderar i rask takt
Utlandsresor, AW och aktiviteter med företaget
Sveriges trevligaste kollegor


Hur söker du då tjänsten?
Du söker tjänsten genom att sända oss CV, ett personligt brev där du beskriver vad som gör dig rätt för tjänsten och även en meritförteckning (körkort B är ett KRAV). Vill du vässa din ansökning? Skicka gärna en kort videohälsning eller annat som får dig att sticka ut.


Vid frågor kring tjänsten kontaktar du vår försäljningschef Marcus Solder, 072 451 43 69 [email protected] Visa mindre

Ledig plats hos Mediahelp

Ansök    Aug 13    MEDIAHELP SVERIGE AB    Utesäljare
Mediahelp fortsätter att växa och vi söker nu en ny kollega till vårt säljteam!Mediahelp är en mediabyrå som är specialiserad på att hjälpa företag att på bästa sätt effektivisera sin digitala närvaro och marknadsföring. Med tio år i branschen har vi hjälpt hundratals företag i alla storlekar att expandera genom strategiskt arbete och marknadsföring. Du kommer i din tjänst hos oss utöver att vara ansiktet utåt för vårt eget varumärke även representera andr... Visa mer
Mediahelp fortsätter att växa och vi söker nu en ny kollega till vårt säljteam!Mediahelp är en mediabyrå som är specialiserad på att hjälpa företag att på bästa sätt effektivisera sin digitala närvaro och marknadsföring. Med tio år i branschen har vi hjälpt hundratals företag i alla storlekar att expandera genom strategiskt arbete och marknadsföring. Du kommer i din tjänst hos oss utöver att vara ansiktet utåt för vårt eget varumärke även representera andra välkända varumärken som bland annat Facebook, Google och Linkedin m.m. Vi huserar i fräscha nyrenoverade lokaler i Uppsala.Tjänsten är en heltidstjänst och innefattar ansvar för hela säljprocessen. Från första kontakt, kundbesök till färdigställd affär. Du kommer få möjligheten att arbeta självständigt i ett spännande och expansivt företag med höga ambitioner och det finns goda möjligheter för rätt person att växa i takt med företaget.Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av försäljning och förstår vikten av digital marknadsföring. I rollen som fältsäljare bestämmer du själv hur din arbetsdag ser ut och förväntas att kunna hantera frihet under ansvar.Du som söker ska brinna för att göra affärer och vi värdesätter engagemang, kreativitet och god social kompetens.Dessutom tror vi att du:* Är öppen för utveckling * Är målinriktad och envis * Tar egna initiativ * Trivs att jobba i ett högt tempo * Är prestigelösUtöver hög fast lön, provision och bonus erbjuder vi dig som anställd:* Förmånsbil från dag ett * Personlig- och yrkesmässig utveckling * Dator, mobil och de verktyg som krävs för tjänsten* Motiverande prestationsbaserade tävlingar * Möjlighet att växa inom bolaget då vi expanderar i rask takt * Utlandsresor, AW och aktiviteter med företaget * Sveriges trevligaste kollegor Är du den vi söker och vill bli del av en av Sveriges mest expansiva digitala mediebyråer?Skicka in din ansökan i form av CV och ett personligt brev samt meritförteckning.Vi utför intervjuer löpande.Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta: Marcus Solder 072 451 43 69 eller skicka e-post: [email protected] Visa mindre