Lediga jobb Nina Hemtjänst AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Nina Hemtjänst AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Driven schemaläggare till världens bästa hemtjänst!

Ansök    Feb 21    Nina Hemtjänst AB    Backofficepersonal
Till världens bästa hemtjänstgrupp i Uppsala söker vi nu dig som vill vara med och ta en central roll som schemaläggare och administratör. Arbetsbeskrivning Nu söker vi dig som vill vara med och ta ansvar som schemaläggare på Nina Hemtjänst i Uppsala. Schemaläggning har en väldigt central roll då verksamheten har ett stort antal anställda och kunder som förlitar sig på att det administrativa fungerar. Som schemaläggare kommer du planera kunders omvårdnad... Visa mer
Till världens bästa hemtjänstgrupp i Uppsala söker vi nu dig som vill vara med och ta en central roll som schemaläggare och administratör.


Arbetsbeskrivning
Nu söker vi dig som vill vara med och ta ansvar som schemaläggare på Nina Hemtjänst i Uppsala. Schemaläggning har en väldigt central roll då verksamheten har ett stort antal anställda och kunder som förlitar sig på att det administrativa fungerar.
Som schemaläggare kommer du planera kunders omvårdnads- och serviceinsatser. Du ska följa upp planeringen så att den ständigt följer kundernas aktuella behov. Du ansvarar även för bemanningen så att verksamheten har tillräckligt med personal. Det sker dagligen förändringar i schemat då exempelvis det med kort varsel kan inkomma sjukskrivningar och andra akuta utmaningar som behöver åtgärdas. Utöver schemaläggning och planering ingår även sedvanliga administrativa uppgifter.
Om du drivs av få använda din förmåga att se helheten och att få vara med och påverka, effektivisera och bidra till struktur och ordning i vårt arbete så är detta arbete något för dig.


Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som främst har erfarenhet från administrativ verksamhet inom hälso- och sjukvård. Vi ser gärna att du har erfarenhet av schemaläggning och möjligtvis tidigare jobbat som undersköterska. Krav för tjänsten är att du behärskar svenska språket i tal och skrift då du måste kunna kommunicera med medarbetare i verksamheten. Meriterande om du även talar andra språk.


Personliga egenskaper
Som person är du noggrann och har en välutvecklad förmåga till logiskt tänkande. Viktigt för tjänsten är att du har förmåga att se helheten, förstår din roll men även ser till hela verksamhetens bästa i ditt agerande. Du ska gilla att självständigt planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt och hålla tidsramar. Då schemat dagligen förändras utefter personalen och kundernas behov måste du ha förmåga att lätt kunna ta beslut med både kundens, personalens och verksamheten bästa i åtanke. Vidare har du en god förmåga att samarbete med andra och är lyhörd. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.


Anställning
Uppdraget som schemaläggare och administratör är en tillsvidareanställning med en 6 månaders provanställning till att börja med, din närmsta chef är verksamhetschef. Tillträde enligt överenskommelse. Din placeringsort är Nina Hemtjänst AB i Uppsala.


Meriterande
Vi använder oss idag av schemaläggningssystemet Carefox. Det är meriterande om du jobbat med Carefox tidigare men inget krav. Visa mindre