Lediga jobb Patia i Uppsala

Se alla lediga jobb från Patia i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Verksamhetschef sökes till nybyggd gruppbostad enligt LSS i Uppsala

Ansök    Jan 10    Patia    Enhetschef inom social omsorg
Patia är ett vård- och omsorgsföretag som befinner sig i en expansiv fas och under 2020 kommer att starta upp flertalet nya verksamheter inom LSS. Om arbetsplatsen Vi söker en verksamhetschef till en nybyggd gruppbostad enligt LSS belägen i Uppsala. Boendet har 6 platser och målgruppen är vuxna personer tillhörande personkrets 1, personer med utvecklingsstörning, autism eller autismliknande tillstånd. Boendet beräknas öppna i juni 2020. Uppdraget innefa... Visa mer
Patia är ett vård- och omsorgsföretag som befinner sig i en expansiv fas och under 2020 kommer att starta upp flertalet nya verksamheter inom LSS.

Om arbetsplatsen

Vi söker en verksamhetschef till en nybyggd gruppbostad enligt LSS belägen i Uppsala. Boendet har 6 platser och målgruppen är vuxna personer tillhörande personkrets 1, personer med utvecklingsstörning, autism eller autismliknande tillstånd. Boendet beräknas öppna i juni 2020. Uppdraget innefattar även en gruppbostad med samma målgrupp belägen centralt i Åkersberga med planerad start i februari 2020.

Vi erbjuder dig ett spännande uppdrag där du får vara med att forma och utveckla enheterna till högkvalitativa verksamheter tillsammans med brukare, kollegor och ledning.

Arbetsuppgifter

Som verksamhetschef ingår du i ledningsgruppen med andra verksamhetschefer, VD och stab. Patia har en platt organisation med korta beslutsvägar där du arbetar nära ledningen och övriga medarbetare.

I arbetet som verksamhetschef kommer du ha ansvar för medarbetare, arbetsmiljö, kvalitet, ekonomi och kundkontakter. I ditt arbete ingår att coacha dina medarbetare och vara ett stöd i det dagliga arbetet. Vi kommer även på verksamheterna ha en stödpedagog som stöttar och vägleder medarbetarna i det pedagogiska arbetet kring de boende. Som ledare hjälper du medarbetarna att växa och utvecklas i sin yrkesroll.

Din profil

Vi söker dig som är driftig, lösningsfokuserad och kreativ. Du tycker om att arbeta med verksamhetsutveckling och är van att arbeta mot uppsatta mål. Du har kunskaper om budget och ekonomisk uppföljning samt förmåga att analysera verksamhetens resultat. Som verksamhetschef vill du vara aktiv och nära verksamheten.

Du har en adekvat högskoleutbildning såsom socionom eller sjuksköterska samt har en erfarenhet av att arbeta med målgruppen. Har du goda kunskaper inom metodarbete såsom tydliggörande pedagogik /TEACCH är det meriterande. Du har tidigare chefserfarenhet och är trygg i din yrkesroll.

Rekrytering sker löpande och provanställning tillämpas. Detta är en heltidstjänst som kommer delas mellan två verksamheter.

Vi tillämpar individuell lönesättning. Visa mindre