Lediga jobb Pbm Sweden AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Pbm Sweden AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

PBM Uppsala/Gävleborg söker Regionchef

Vår verksamhet i Uppsala och Gävleborg växer som aldrig förr – vill du var med och driva fortsättningen? PBM är en koncern fokuserad kring att tillhandahålla beteendepsykologisk kompetens inom tre huvudområden: Hållbart arbetsliv, hälso- & sjukvård och konsultverksamhet inom affärs-, ledarskaps- och organisationsfrågor. PBM förbättrar människors och organisationers välbefinnande och prestationsförmåga. Vår devis är Förändring som håller. Inom koncernen a... Visa mer
Vår verksamhet i Uppsala och Gävleborg växer som aldrig förr – vill du var med och driva fortsättningen?

PBM är en koncern fokuserad kring att tillhandahålla beteendepsykologisk kompetens inom tre huvudområden: Hållbart arbetsliv, hälso- & sjukvård och konsultverksamhet inom affärs-, ledarskaps- och organisationsfrågor. PBM förbättrar människors och organisationers välbefinnande och prestationsförmåga. Vår devis är Förändring som håller. Inom koncernen arbetar 240 personer, merparten psykologer och verksamheten omsätter ca 220 MSEK, vilket lett till utmärkelser som Gasellföretag. Läs mer på www.pbm.se

Inom Hållbart Arbetsliv bidrar vi till människors välbefinnande och vårt affärsområde växer för att kunna hjälpa så många som möjligt med förebyggande och uppbyggande insatser både för individer och organisationer. Med vår specialistkunskap inom beteendepsykologi hjälper vi människor tillbaka till livsbalans och hälsa. För organisationer bidrar vi till bl.a. lyckade förändringsarbeten genom att dela med oss av vår kunskap om mänskligt beteende och ge konkreta verktyg för att nå mål.

 Vi söker nu dig som har gedigen erfarenhet och kompetens inom beteendepsykologi och ledarskap och vill bli en del av vårt hängivna team genom att leda verksamheten i Uppsala och Gävle.

 Om tjänsten

Rollen som Regionchef på PBM innebär att driva och utveckla affären, leda och inspirera medarbetarna och arbeta operativt med egna konsultinsatser. Du kommer att ha verksamhetsansvar för enheterna i Uppsala och Gävle och har personalansvar för åtta drivna och engagerade medarbetare. I rollen som Regionchef kommer ett av dina största fokusområden vara att skapa tillväxt och utöka verksamheten i regionen. Då du både genomför egna konsultinsatser och är ett stöd till medarbetarna i deras kunduppdrag är det viktigt att du förstår kundens behov, kan designa lämplig konsultinsats och genomföra den för att nå framgång. Det innebär att det är en stor fördel att ha erfarenhet av eget konsultarbete. Affärsmässighet och att bidra i säljarbetet genom att proaktivt arbeta med våra kunder, både nya och befintliga måste ligga dig varmt om hjärtat.

Om dig

Som person vill vi att du drivs av att bidra till att skapa värde och nytta, det är centralt att du aktivt bidrar till att finna lösningar och förbättringar och självklart måste du trivas med att utveckla människor. Vi vill att du har ett proaktivt och lösningsorienterat förhållningssätt och agerar i en positiv anda. Att du har ett förtroende hos kollegor, medarbetare och kunder är också viktigt. Du har förmågan att via dialog med medarbetarna formulera visioner, tydliggöra syftet med verksamheten, sätta upp mål och därigenom skapa engagemang och resultat.

 Du har vana och erfarenhet av att driva förändringsprocesser och utmanas av att leda medarbetare och verksamhet under stark tillväxt. Att du är erfaren och drivande inom försäljning, kan förstå och utveckla uppdrag för att möta kundens behov är viktigt för att lyckas. Du som söker bör ha erfarenhet som chef och ledare eller konsult inom organisation och ledarskap.

Inom PBM är vi måna om att ligga i framkant gällande ny forskning och arbeta nära forskning och evidens. Vi är stolta över att kunna uppvisa mätbara resultat i allt vi gör. För att nå framgång är det ett absolut krav att du har en akademisk examen och mångårig erfarenhet av beteendepsykologi eller beteendevetenskap.

Kompetenskrav


• Psykologexamen med KBT inriktning, eller högskoleutbildning inom beteendepsykologi eller beteendevetenskap
• Erfarenhet av budget och resultatansvar
• Erfarenhet från försäljning och kundbearbetning
• Erfarenhet av förändringsarbete
• Chefserfarenhet alternativt konsulterfarenhet inom organisation och ledarskap

Meriterande


• Erfarenhet och certifiering inom exempelvis OBM, GDQ, TPI

Placeringsorten för denna roll är i centrala Uppsala. Resor förekommer till andra orter företrädesvis inom Sverige.

Låter detta intressant? Hör av dig till oss för att få veta mer.

Sista dag för ansökan är 30 juni, men vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten/tjänsterna kan komma att tillsättas innan dess. För att uppnå en objektiv och rättvis urvalsprocess kommer vi att tillämpa arbetspsykologiska tester. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Affärsområdeschef Linda Stenbom, mobil: 070-092 50 10 eller via mail: [email protected]

Läs mer om PBM på www.pbm.se Visa mindre

PBM Uppsala söker psykolog med teamledaransvar

Ansök    Nov 10    Pbm Sweden AB    Psykolog
PBM är en koncern fokuserad kring att tillhandahålla beteendepsykologisk kompetens inom tre huvudområden: hållbart arbetsliv, hälso- & sjukvård och konsultverksamhet inom affärs-, ledarskaps- och organisationsfrågor. Vi ligger ständigt i framkant och är främst i Skandinavien på att förbättra människors och organisationers välbefinnande och prestationsförmåga. Vår devis är förändring som håller. Vi är ca 300 medarbetare som älskar att göra skillnad varje da... Visa mer
PBM är en koncern fokuserad kring att tillhandahålla beteendepsykologisk kompetens inom tre huvudområden: hållbart arbetsliv, hälso- & sjukvård och konsultverksamhet inom affärs-, ledarskaps- och organisationsfrågor. Vi ligger ständigt i framkant och är främst i Skandinavien på att förbättra människors och organisationers välbefinnande och prestationsförmåga. Vår devis är förändring som håller. Vi är ca 300 medarbetare som älskar att göra skillnad varje dag. PBM är sedan oktober 2021 en del av Kry.

PBM bidrar till människors välbefinnande, vi växer för att kunna hjälpa så många som möjligt med förebyggande och uppbyggande insatser både för individer och organisationer. Med vår specialistkunskap inom beteendepsykologi hjälper vi människor tillbaka till livsbalans och minskad smärta. För organisationer bidrar vi till bl a lyckade förändringsarbeten genom att dela med oss av vår kunskap om mänskligt beteende och ge konkreta verktyg för att nå mål.

Vi söker nu dig som arbetat som Psykolog i några år och vill kliva in och ta ett teamledaransvar för verksamheten i Uppsala och Gävle.

Om tjänsten

I rollen som Psykolog med teamledaransvar kommer du vara med och bygga upp och stötta kontoret och kollegorna i både Uppsala och Gävle. Vidare kommer ett av dina största fokusområden vara att skapa tillväxt och utöka verksamheten i regionen ytterligare. Då du både genomför egna konsultinsatser och är ett stöd till medarbetarna i deras kunduppdrag är det viktigt att du förstår kundens behov, kan designa lämplig konsultinsats och genomföra den för att nå framgång. Det innebär att det är en stor fördel att ha erfarenhet av eget konsultarbete. Affärsmässighet och att bidra i säljarbetet genom att proaktivt arbeta med våra kunder, både nya och befintliga måste ligga dig varmt om hjärtat.

Våra kunder är primärt företag, försäkringsbolag och privatpersoner. Individuella erfarenheter, kompetens och intresse kan också påverka det exakta innehållet i den mån det är förenligt med våra kunders behov.

Om dig

Som person vill vi att du drivs av att bidra till att skapa värde och nytta och det är centralt att du aktivt bidrar till att finna lösningar och förbättringar. Vi vill att du har ett proaktivt och lösningsorienterat förhållningssätt och agerar i en positiv anda. Att du har ett förtroende hos kollegor, medarbetare och kunder är också viktigt. Du har förmågan att via dialog med medarbetarna formulera visioner, tydliggöra syftet med verksamheten, sätta upp mål och därigenom skapa engagemang och resultat.

Inom PBM är vi måna om att ligga i framkant gällande ny forskning och arbeta nära forskning och evidens. Vi är stolta över att kunna uppvisa mätbara resultat i allt vi gör. 

Kompetenskrav


• Psykologexamen med KBT inriktning, eller högskoleutbildning inom beteendepsykologi eller beteendevetenskap
• Tre års arbete inom relevant område (klinisk- eller organisationspsykologi)

Meriterande


• Erfarenhet av budget och resultatansvar
• Erfarenhet från försäljning och kundbearbetning
• Erfarenhet av förändringsarbete
• Konsulterfarenhet inom organisation och ledarskap
• Erfarenhet och certifiering inom exempelvis OBM, GDQ, TPI

Placeringsorten för denna roll är i centrala Uppsala, men resor till Gävle förekommer varje vecka. Resor kan även förekomma till andra orter företrädesvis inom Sverige.

Låter detta intressant? Hör av dig till oss för att diskutera mer. Sista dag för ansökan är 12 december, men vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten/tjänsterna kan komma att tillsättas innan dess. För att uppnå en objektiv och rättvis urvalsprocess kommer vi att tillämpa arbetspsykologiska tester. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Head of Clinical Services Andreas Schill på [email protected] eller HR Business Partner Elin Siggelin på [email protected]

Läs mer om PBM på vår hemsida www.pbm.se Visa mindre

PBM Uppsala söker Leg Psykolog

Ansök    Apr 30    Pbm Sweden AB    Psykolog
PBM är en koncern fokuserad kring att tillhandahålla beteendepsykologisk kompetens inom tre huvudområden: Hållbart arbetsliv, hälso- & sjukvård och konsultverksamhet inom affärs-, ledarskaps- och organisationsfrågor. PBM förbättrar människors och organisationers välbefinnande och prestationsförmåga. Vår devis är Förändring som håller. Inom koncernen arbetar ca 300 personer varav merparten psykologer Läs mer på www.pbm.se Vi söker dig som är legitimerad ps... Visa mer
PBM är en koncern fokuserad kring att tillhandahålla beteendepsykologisk kompetens inom tre huvudområden: Hållbart arbetsliv, hälso- & sjukvård och konsultverksamhet inom affärs-, ledarskaps- och organisationsfrågor. PBM förbättrar människors och organisationers välbefinnande och prestationsförmåga. Vår devis är Förändring som håller. Inom koncernen arbetar ca 300 personer varav merparten psykologer Läs mer på www.pbm.se

Vi söker dig som är legitimerad psykolog och har erfarenhet och kompetens inom beteendepsykologi och vill bli en del av vårt hängivna team inom Hållbart Arbetsliv Gävleborg på Kungsgatan 16 i Uppsala.

 Om tjänsten

Vi söker nu en legitimerad psykolog för att arbeta med psykologisk behandling. Basen och den absoluta tyngdpunkten i tjänsterna är individuell KBT, där de vanligaste problemställningarna är stressrelaterad problematik och utmattning, ångest, depression, sömnstörning och krisreaktioner. Du kommer också att ha kontakter med arbetsgivare och stötta chefer i rehabiliteringsärenden. Våra kunder är primärt företag, försäkringsbolag och privatpersoner. Individuella erfarenheter, kompetens och intresse kan också påverkar det exakta innehållet i den mån det är förenligt med våra kunders behov. För personer med relevant kompetens kan utbildningar och handledning av personalgrupper förekomma.

Om dig

Lämpligen har du några års erfarenhet av arbete som leg. Psykolog med behandling inom något av områdena primärvård, företagshälsovård, psykiatri eller dylikt. Vid rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Som person vill vi att du drivs av att bidra till att skapa värde för klienter och kunder och att du trivs med ett högt tempo med 6 besök om dagen. Vi erbjuder ett utmanande och stimulerande arbete där du tillsammans med våra kunder får verka för utveckling och förändring som håller.

 Om PBM

Inom PBM är vi måna om att arbeta nära forskning och evidens. Vi är stolta över att kunna uppvisa hållbara och mätbara resultat i det vi gör för våra kunder och klienter. Vi erbjuder också goda möjligheter till egen professionell utveckling, både genom exempelvis extern handledning, plan för kompetensutveckling, egen utbildningsplattform samt även genom att vara del av ett team som arbetar tillsammans.

Inom vårt affärsområde Hållbart arbetsliv tillhandahåller PBM vetenskapligt grundade specialisttjänster (fysiska samt digitala) för att skapa ett hållbart arbetsliv. Vi arbetar med frågor som arbetsmiljö, stress och psykisk ohälsa och hantering av dessa frågor på individ, chef, team och organisationsnivå. Målet är att uppnå ökad produktivitet, välmående och uthållighet hos våra kunders chefer och medarbetare, team och verksamheter.

Låter detta intressant? Hör av dig till oss för att diskutera mer. Sista dag för ansökan är 16 maj men vi behandlar ansökningar löpande. För att uppnå en objektiv och rättvis urvalsprocess kommer vi att tillämpa arbetspsykologiska tester.

För frågor om tjänsten vänligen kontakta Regionchef Madeleine Geholm på mail: [email protected] eller via mobil: 070-712 64 70.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde enl. ök.

Läs mer om PBM och tjänsterna på www.pbm.se Visa mindre