Lediga jobb Skitotal AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Skitotal AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Skidbutiken Ski Total söker butikssäljare (Vikariat för föräldraledighet)

Ansök    Jan 24    Skitotal AB    Butikssäljare, fackhandel
Ski Total är Sveriges äldsta skidshop. Sedan 1976 har vi brunnit för att erbjuda våra kunder de bästa produkterna inom alpint, snowboard, cykel och mode. På Ski Total arbetar vi med ledande varumärken som Peak Performance, Salomon, Völkl, Burton, Marmot, K2 och många fler. Vi säljer hårdvara och kläder för såväl entusiaster som proffs. Vi har även Uppsalas bästa skid- och pjäxverkstad och en webbshop. Som person är Du positiv, brinner för försäljning och ... Visa mer
Ski Total är Sveriges äldsta skidshop. Sedan 1976 har vi brunnit för att erbjuda våra kunder de bästa produkterna inom alpint, snowboard, cykel och mode.
På Ski Total arbetar vi med ledande varumärken som Peak Performance, Salomon, Völkl, Burton, Marmot, K2 och många fler. Vi säljer hårdvara och kläder för såväl entusiaster som proffs. Vi har även Uppsalas bästa skid- och pjäxverkstad och en webbshop.
Som person är Du positiv, brinner för försäljning och service, sätter upp höga mål och är tävlingsinriktad.
Våra kunder förväntar sig dessutom en hög kunskapsnivå. Tjänsten kräver därför att Du har dokumenterad erfarenhet och god produktkännedom inom alpint, snowboard, tillbehör och konfektion.
Du som söker bör ha jobbat med försäljning eller liknande verksamhet tidigare. Vi tror därför att du varit verksam inom skidbranschen, antingen att du jobbat i en liknande butik eller jobbat som skidlärare eller avslutat en karriär som aktiv tävlingsåkare. Din viktigaste arbetsuppgift är att erbjuda våra kunder utmärkt service och hjälpa dem att hitta rätt produkter. Du kommer även arbeta med övrigt butiksarbete som uppackning av varor, städning, skyltning, webbshop, montering av skidor och lästning av pjäxor.

Vi erbjuder en varierad tjänst där Du får arbeta med roliga produkter och träffa många människor som delar dina intressen. Visa mindre