Lediga jobb Tibbles Bilservice AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Tibbles Bilservice AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Administratör/ kundtjänst/receptionist

Kundmottagare/receptionist till en bilverkstad Tibbles Bil & Däckservice AB i Björklinge Kommun: Uppsala Omfattning: Heltid Varaktighet: Tillsvidare Anställningsform: Fast anställning med 6 månaders prövotid Antal jobb: 1 Sista ansökningsdagen: 2021-12-15 Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse Arbetstider: Måndag-fredag 08.00-17.00 eller 07.00-16.00 Björklinge orten: Ligger 20 km norr om Uppsala med mycket bra bussförbindelser, mataffär, restaur... Visa mer
Kundmottagare/receptionist till en bilverkstad
Tibbles Bil & Däckservice AB i Björklinge
Kommun: Uppsala
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Fast anställning med 6 månaders prövotid
Antal jobb: 1
Sista ansökningsdagen: 2021-12-15
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
Arbetstider: Måndag-fredag 08.00-17.00 eller 07.00-16.00
Björklinge orten: Ligger 20 km norr om Uppsala med mycket bra bussförbindelser, mataffär, restauranger, bensinmack etc..
Öppen för alla: Vi fokuserar på din kompetens, och vilja att lära dig. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.
Utbildning: Helst gymnasiet eller en eftergymnasial utbildning men ej krav. Vi lägger vikten på din personlighet och kan lära dig på arbetet.
Erfarenheter: Det är ett plus om du har jobbat med liknande arbetsuppgifter men huvudsaken är att du har en stor vilja att lära dig och utvecklas.
Språkkrav: BRA Svenska i tal och skrift och Kurdiska lite-mycket (oavsett dialekt)i tal (Ej krav)
Körkortskrav: B (saknar du körkort i dagsläge? Hör av dig ändå)
Om jobbet Vi söker nu en kund- och bilintresserad samt driven kundmottagare till vår bilverkstad. Arbetsuppgifterna består bland annat av att boka in kunder på service och reparationer, ta hand om telefonsamtal och mail, ta betalt av kunden och göra beställningar av reservdelar. Säkerställer att korrekt arbete blir utfört och att kunden är införstådd med eventuella kostnader och arbetsutföranden. Också hantering av annonser på blocket och andra plattformar som FB gällande kampanjer och bilförsäljningar kommer att hanteras av dig
Som Kundmottagare hos oss på Tibbles bilservice är ditt primära uppdrag att få våra kunder att känna sig väl bemötta i samband med deras verkstadsbesök! Då vi vill ha både nöjda och återkommande kunder. Tibbles bilservice har varit verksam i många år och målet är att det skall ta hand om kunderna i Björklinges tätorten många till år framöver.
Du bör redan ha en god kunskap om bilar eller stark vilja att lära sig hos oss. Du talar och skriver även obehindrat på svenska. Kan du lite kurdiska är det ett stort plus Ett stort fokus ligger på att ge en god service och uppnå en hög kundnöjdhet.
Friskvårdsbidrag: Vi är måna om din hälsa och därav betalar 1 100 kronor per år i friskvårdsbidrag.
Välkommen med din ansökan! Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kommer att tillsättas efter sista ansökningsdagen.
Vi välkomnar även sökande som är kvalificerad för någon typ av anställningsstöd från arbetsförmedlingen.
Om anställningen Lön: Enligt överenskommelse Lönetyp: Fast månadslön
Skicka in din ansökan till [email protected] så kontaktar vi dig. Ring 0700906157 vid funderingar.
Var ligger arbetsplatsen?
Tibbles bil & däckservice
Bror Hjorths väg 2 A 743 64 Björklinge


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Mekaniker till Björklinge

Nu söker Tibbles mekaniker till verkstaden i Björklinge! Dina arbetsuppgifter som mekaniker kommer huvudsakligen att bestå av felsökning och reparation av fordon. Det är viktigt att du kan arbeta i lag och bidra med en god arbetsmiljö! Vi ser gärna till att du har haft tidigare erfarenhet i branschen, att arbeta med diagnosdator, elsystem och rostarbete är meriterande. Innehav av körkort och eget fordon är meriterande och fördelaktigt. Vi tar emot ansö... Visa mer
Nu söker Tibbles mekaniker till verkstaden i Björklinge!
Dina arbetsuppgifter som mekaniker kommer huvudsakligen att bestå av felsökning och reparation av fordon. Det är viktigt att du kan arbeta i lag och bidra med en god arbetsmiljö!
Vi ser gärna till att du har haft tidigare erfarenhet i branschen, att arbeta med diagnosdator, elsystem och rostarbete är meriterande.
Innehav av körkort och eget fordon är meriterande och fördelaktigt.
Vi tar emot ansökningar löpande på mejl. Välkommen med din ansökan redan idag!


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre