Lediga jobb Universitetsmediagruppen i Sverige AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Universitetsmediagruppen i Sverige AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Account Manager

Är du en person som älskar försäljning? Då kanske du är just den vi söker. Nu söker vi en driven säljare till vårt team i Uppsala. Vi arbetar med att sälja marknadsföring på digitala annonsskärmar som finns inne på gym och träningsanläggningar runt om i Sverige. Vi jobbar sedan 13 år tillbaka med B2B-försäljning med fokus på relationsbyggnad, och nu söker vi dig som är säljhungrig och vill få in foten i ett av de största mediehusen inom studentkommuni... Visa mer
Är du en person som älskar försäljning? Då kanske du är just den vi söker.


Nu söker vi en driven säljare till vårt team i Uppsala. Vi arbetar med att sälja marknadsföring på digitala annonsskärmar som finns inne på gym och träningsanläggningar runt om i Sverige.
Vi jobbar sedan 13 år tillbaka med B2B-försäljning med fokus på relationsbyggnad, och nu söker vi dig som är säljhungrig och vill få in foten i ett av de största mediehusen inom studentkommunikation med obegränsade lönemöjligheter: fast månadslön + provision på allt du säljer


OM ARBETET
Jobbet som annonssäljare går ut på att kontakta företagare över hela Sverige per telefon samt e-post i syftet att sälja in Active Lifestyle som mediekanal. Företagare har möjlighet att annonsera och synas ute på högskolor och universitet runt om i Sverige och på så sätt nå ut till alla som studerar. Du arbetar från vårt kontor i Uppsala från din egna kontorsplats via dator och telefon tillsammans med ditt team bestående av säljare, coach och chef för dagligt stöd.
Du kommer jobba med uppsökande försäljning och ansvara för att vårda kundkontakten och relationen med dina nya kunder samt befintliga kunder. Med tiden bygger du din egen kundstock som du ansvarar för att hjälpa och finnas tillhands för.


Vi säker dig som är:
• Utåtriktad och social
• Resultatinriktad
• Målmedveten
- Tycker om utmaningar
- Ansvarstagande och professionell


Vi ser det som meriterande att ha drivit UF-företag/företag, och att ha arbetat tidigare med försäljning. Ett krav för tjänsten är att du behärskar svenska språket flytande i både tal och skrift.


DETTA ERBJUDER VI
Som anställd har du en fast månadslön samt en provisionsbaserad lön
En lönemodell utan provisionstak
Roliga motiverande tävlingar
Du har din egen kontorsplats med höj- och sänkbart skrivbord
Regelbundna coachningssamtal för maximal säljutveckling
Som nyanställd får du en introduktion i modern försäljnings- och mediekommunikation, produkt- samt datautbildning.
ÖVRIG INFORMATION
Titel: Annonssäljare (Account Manager)
Arbetstid: Måndag – fredag kl. 07.30-16.30 Visa mindre

Vassa säljare till Gymdisplay

Rivstarta din säljkarriär hos oss på Gymdisplay! Brinner du för sälj och vill kunna utvecklas inom försäljning? Vill du ingå i ett härligt team med möjligheter att påverka din lön så har vi rätt arbetsplats för dig! Vi söker nu 2 st vassa account managers till vårt team på GymDisplay i Uppsala. Om jobbet: Som Account manager hos oss kommer du jobba med att sälja annonsplatser som hjälper företag nå ut till den aktiva målgruppen via våra digitala informa... Visa mer
Rivstarta din säljkarriär hos oss på Gymdisplay! Brinner du för sälj och vill kunna utvecklas inom försäljning? Vill du ingå i ett härligt team med möjligheter att påverka din lön så har vi rätt arbetsplats för dig!
Vi söker nu 2 st vassa account managers till vårt team på GymDisplay i Uppsala.


Om jobbet:
Som Account manager hos oss kommer du jobba med att sälja annonsplatser som hjälper företag nå ut till den aktiva målgruppen via våra digitala informationsskärmar på gym, träningsanläggningar, golfklubbar och rackethallar. Våra kontor finns centralt i Eskilstuna och Uppsala där du får din egen kontorsplats. Du kommer jobba med uppsökande försäljning där du kontaktar företag via dator och telefon, du ansvarar för att vårda kundkontakten och relationen med dina nya samt befintliga kunder. Du kommer ingå i ett team bestående av säljare, coacher och chef för dagligt stöd.


Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av försäljning, gärna B2B eller drivit UF-företag men detta är inget krav.

Dina egenskaper:
Du har ett genuint intresse av försäljning och du brinner för långsiktiga kundrelationer
Driven och resultatinriktad – med stark framgångs tro och vilja att lyckas.
Trivs i en föränderlig startup-miljö, med stora möjligheter att påverka, och där man skapar det som inte redan finns.
Rätt mental inställning. Du behöver ett starkt psyke, vara orädd och övertygande.Om oss:

Lifestyle Mediapartner är en koncern som bedriver även säljverksamhet åt fler bolag i Eskilstuna (HK), Norrköping, Uppsala och Finland (Helsingfors). Du blir en del av något större.
Start: Enligt överenskommelse Visa mindre

Vi söker Account Managers till Uppsala

Gymdisplay söker nya säljare som vill arbeta med annonsförsäljning B2B med digitala informationsskärmar på gym och träningsanläggningar runt om i landet där vi når ut med våra kanaler till aktiva personer med en aktiv livsstil. Om jobbet: Vi i Lifestyle Media Partner koncernen har jobbat sedan 13 år tillbaka med B2B-försäljning med fokus på relationsbyggnad, vi söker nu dig som jobbat tidigare inom försäljning och vill ta nästa steg. Vi erbjuder inte bara... Visa mer
Gymdisplay söker nya säljare som vill arbeta med annonsförsäljning B2B med digitala informationsskärmar på gym och träningsanläggningar runt om i landet där vi når ut med våra kanaler till aktiva personer med en aktiv livsstil.
Om jobbet:
Vi i Lifestyle Media Partner koncernen har jobbat sedan 13 år tillbaka med B2B-försäljning med fokus på relationsbyggnad, vi söker nu dig som jobbat tidigare inom försäljning och vill ta nästa steg. Vi erbjuder inte bara lönemöjligheter utan tak utan även personlig utveckling och stora möjligheter då du är med på resan med ett nystartat kontor i Uppsala. Vi satsar på dig som vill nå toppen!

Arbetsuppgifter:
Du kommer från vårt centrala kontor i Uppsala jobba från din egna kontorsplats via dator och telefon tillsammans med ditt team bestående av säljare, coach och chef för dagligt stöd. Du kommer jobba med uppsökande försäljning via telefon och mail och ansvara för att vårda kundkontakten och relationen med dina nya kunder samt befintliga kunder. Våra produkter är väletablerade och vi har 9/10 återkommande kunder – detta ger dig chansen att bygga långsiktiga relationer som resulterar i hög provision.

Dina egenskaper:
Du har ett genuint intresse av försäljning och du brinner för långsiktiga kundrelationer
Driven och resultatinriktad – med stark framgångs tro och vilja att lyckas.
Trivs i en föränderlig startup-miljö, med stora möjligheter att påverka, och där man skapar det som inte redan finns.
Rätt mental inställning. Du behöver ett starkt psyke, vara orädd och övertygande.
Tidigare erfarenhet av försäljning eller kundrelationer är meriterande, men inget krav.Om oss:
Lifestyle Media Partner bedriver även verksamheter i Eskilstuna (HK), Norrköping, Stockholm & Helsingfors (Finland). Du blir en del av något större.Övrig information:
Titel: Account manager
Lön: Fast månadslön + rörlig provision. Inget provisionstak.
Arbetstider: Måndag-torsdag 8.00-17.00 samt fredagar 7.30-16.30 (heltid)
PLATS: Uppsala Visa mindre