Lediga jobb Upplands Tandvård AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Upplands Tandvård AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Tandsköterska sökes

Ansök    Nov 9    Upplands Tandvård AB    Tandsköterska
Vi söker nu en tandsköterska som vill bli en del av teamet. Om oss Vi är en privat tandvårdspraktik, belägna centralt i vackra Östhammar, nära Östhammarsfjärden. Vi håller till i nya, fräscha lokaler och använder det senaste inom tekniken. Vi strävar efter att kunna ge våra patienter trygghet och hög kvalité när de kommer till oss. Här jobbar professionell personal med många års erfarenhet inom yrket och som älskar det de gör. Vi utför all slags bastandvår... Visa mer
Vi söker nu en tandsköterska som vill bli en del av teamet.
Om oss
Vi är en privat tandvårdspraktik, belägna centralt i vackra Östhammar, nära Östhammarsfjärden. Vi håller till i nya, fräscha lokaler och använder det senaste inom tekniken. Vi strävar efter att kunna ge våra patienter trygghet och hög kvalité när de kommer till oss. Här jobbar professionell personal med många års erfarenhet inom yrket och som älskar det de gör.
Vi utför all slags bastandvård, oralkirurgi, implantat, fasader m.m. och om behovet kräver det har vi ett nära samarbete med framstående specialister för att patienterna ska få den bästa möjliga behandlingen. Vi har patienter i alla åldrar.
Om tjänsten
Du som söker tjänsten bör ha en svensk tandsköterskeutbildning inom yrket. Du har goda färdigheter i tal och skrift och en god samarbetsförmåga. Erfarenhet av datasystemet OPUS är också meriterande.
God kvalitet är för dig en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande av både kunder och kollegor. Som person är du strukturerad och flexibel med ett sinne för humor.
Hos oss får du ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig.
Tillträde: Enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden och tjänsten kan därför komma att tillsättas tidigare. Visa mindre