Lediga jobb Väg & Miljö i Karlstad AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Väg & Miljö i Karlstad AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Miljökonsult med projekt inom vatten och miljörätt

Ansök    Nov 24    Väg & Miljö i Karlstad AB    Ekolog
Väg & Miljö är ett mindre konsultföretag som arbetar med det mesta inom miljö. Vi har uppdrag som handlar om allt från att hantera var tonvis med förorenade massor ska placeras, till att ligga med en lupp och leta lavar vid rotbenen av granar i fjällnaturskogar. Eftersom vi har biologer, geologer, arkeologer, byggledare samt GIS-ingenjörer under samma tak kan vi ta helhetsgrepp om miljöfrågor i många olika slags projekt. Vi kan därför erbjuda en spännande ... Visa mer
Väg & Miljö är ett mindre konsultföretag som arbetar med det mesta inom miljö. Vi har uppdrag som handlar om allt från att hantera var tonvis med förorenade massor ska placeras, till att ligga med en lupp och leta lavar vid rotbenen av granar i fjällnaturskogar. Eftersom vi har biologer, geologer, arkeologer, byggledare samt GIS-ingenjörer under samma tak kan vi ta helhetsgrepp om miljöfrågor i många olika slags projekt. Vi kan därför erbjuda en spännande arbetsplats med kunniga kollegor inom flera områden! Vi är dessutom verksamma inom större delen av landet. Förutom huvudkontoret i Karlstad har vi kontor och medarbetare på flera orter, bland annat Uppsala, Malmö, Linköping och Östersund. Placeringsort enligt överenskommelse.
Nu behöver vi en erfaren miljökonsult inom vatten och miljörätt. Du kommer fungera som ett miljöjuridiskt stöd i verksamheten med projekt som rör vattenverksamhet enligt 11 kap miljöbalken, tillståndsprövning av vattenverksamheter, markavvattning samt i förekommande fall bidra vid miljökonsekvensbeskrivningar.
Om dig
Du ska ha relevant akademisk utbildning inom biologi/miljö/vatten.
Du ska ha minst 5–10 års arbetslivserfarenhet som konsult eller annan erfarenhet som kan bedömas likvärdig.
Du ska ha goda juridiska kunskaper inom miljö och vatten, och du behöver känna dig bekväm med lagtolkning kring vattenfrågor.
Du bör ha erfarenhet av tillstånd/anmälningar för vattenverksamhet.
Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.
Eftersom du behöver resa i jobbet måste du ha B-körkort.
Du är flexibel, strukturerad och har en god samarbetsförmåga.
Du trivs i rollen som projektledare och mentor.
Det är meriterande om du är markavvattningssakkunnig.
Det är meriterande om du har viss erfarenhet av förorenade områden och/eller miljökonsekvensbeskrivningar.Ansök till tjänsten genom att skicka in ditt CV och ett personligt brev senast den 19 januari. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre