Lediga jobb som Hyreskonsulent i Uppsala

Se lediga jobb som Hyreskonsulent i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Uppsalahem söker studentmedarbetare med inriktning på bostadssociala frå...

Ansök    Dec 8    Uppsalahem AB    Hyreskonsulent
Uppsalahem är Uppsalas största bostadsbolag och har ca 300 engagerade medarbetare som förvaltar vårt bestånd av ca 18 000 lägenheter. Hos oss får du arbeta med något av det som är mest betydelsefullt för människor, deras hem. Som hyresgäst är det centralt att känna trygghet och trygghetsfrågor är något vi har stort fokus på. Vi behöver nu förstärka teamet med en studentmedarbetare i rollen som boendekonsulent. Om tjänsten Som studentmedarbetare tillhör du... Visa mer
Uppsalahem är Uppsalas största bostadsbolag och har ca 300 engagerade medarbetare som förvaltar vårt bestånd av ca 18 000 lägenheter. Hos oss får du arbeta med något av det som är mest betydelsefullt för människor, deras hem. Som hyresgäst är det centralt att känna trygghet och trygghetsfrågor är något vi har stort fokus på. Vi behöver nu förstärka teamet med en studentmedarbetare i rollen som boendekonsulent.

Om tjänsten
Som studentmedarbetare tillhör du avdelningen hållbarhet. I rollen arbetar du med bostadssociala frågor inom förvaltningen. Det kan exempelvis handla om att följa med på hembesök, hantera otillåtna andrahandsuthyrningar samt följa upp störningsärenden inom våra bostadsområden. Du har ett nära samarbete med våra andra boendekonsuleter, hållbarhetspecialister, vår säkerhetsansvarig och med våra förvaltningsteam.

Vad är en studentmedarbetare?
Som studentmedarbetare studerar du på universitet eller högskola samtidigt som du utför ett kvalificerat arbete hos oss.

Du erbjuds en flexibel tjänst med upp till 15h arbete per vecka. Anställningen är anpassad för att du ska kunna kombinera heltidsstudier med ditt arbete på Uppsalahem. Du arbetar med samma uppgifter som vår ordinarie personal men med en viss anpassning till den begränsade arbetstiden.

Vem är du?
Vi söker vi dig som:

- Studerar på universitetet eller högskola. Inriktning kan vara exempelvis juridik, socionom, beteendevetenskap eller liknande.

- Har B-körkort

- Har goda kunskaper i svenska och engelska

Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet.

Mer om anställningen
Anställningsform: Du kommer kontrakteras för en termin i taget med möjlighet att även få jobba under sommaren.
Start: Enligt överenskommelse
Placering: Huvudkontoret (https://xn--karrir-fua.uppsalahem.se/locations/huvudkontoret)

Nyfiken?
Vill du veta mer om tjänsten? Då kan du kontakta Hanna Sjöberg, [email protected] eller Anna Freiholtz, [email protected] Vi går igenom ansökningarna löpande så rollerna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Varmt välkommen med din ansökan senast 2022-01-06.

Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre