Lediga jobb som Manager i Uppsala

Se lediga jobb som Manager i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

AFRY Project Management söker erfarna affärsorienterade Projektledare

Ansök    Jun 10    AFRY AB    Manager
Företagsbeskrivning AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle. Jobbeskrivning Vi är samhällsbyggare som älskar att driva projekt. I Stockholm är vi idag drygt 180 drivna projekt- och byggled... Visa mer
Företagsbeskrivning
AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Jobbeskrivning
Vi är samhällsbyggare som älskar att driva projekt. I Stockholm är vi idag drygt 180 drivna projekt- och byggledare. I vårt arbete leder vi projekt inom byggnation med hela AFRY:s kompetens i ryggen
Project Management levererar projekt- och byggledningstjänster inom infrastruktur, energi och industri. Vi leder projekt genom hela processen, från projektutveckling till planeringsskedet, genom byggnadsfasen och vidare till driftskedet. Våra kunder finns i såväl offentlig sektor som i det privata näringslivet och inom statliga verk, kommuner, industri, energibolag och andra privata företag.
AFRY:s mission är att accelerera omställningen till ett hållbart samhälle och vi brinner för samhällsutveckling. Vi arbetar med den industriella omvandlingen till förnyelsebar energi och ett hållbart samhälle. Som projektledare hjälper vi svensk industri att planera och utveckla fossilfria stålverk i norra Sverige, bygga framtidens batterifabriker samt förnyelsebar energi i form av vindkraftverk och solenergiparker. Vi arbetar självklart med de stora infrastrukturprojekten såväl som stadsutvecklingsprojekt i kommuner.
I rollen som senior projektledare ansvarar du för att leda, driva och följa upp projekt hos kund. Rollen kan spänna över infrastruktur, industri eller energi inom enskilda projekt till större långsiktigt multidisciplinära projekt, med nytänkande helhetslösningar. Hos oss får du följa projekten från projektutveckling till byggnation och uppföljning. Arbetet innebär stor frihet och stort ansvar tillsammans med kunniga kollegor. Du styr det gemensamma arbetet i samarbete med beställaren och projektgruppen mot projektets övergripande mål. I din roll som är mycket affärsorienterad rapporterar du i projektet till beställaren samt eventuell styrgrupp.
AFRY Project Management i Stockholm samarbetar i team och kompetensutvecklar varandra genom ömsesidigt erfarenhetsutbyte. Med hållbara lösningar i fokus och genom vårt arbetssätt utmanar vi traditionella idéer och att tänka utanför ramarna. Vi strävar efter att öka kvaliteten och värdet för våra kunder och att göra skillnad för vårt samhälle och branschen i stort.
Det finns ett stort behov av vår kompetens, inom exploatering och stadsutveckling men också inom omställningen till förnyelsebar industri och energi. Vi behöver därför rekrytera och förstärka oss inom dessa områden med placering i Solna, Liljeholmen eller Uppsala.
Kravspecifikation
Vem är du?
Vi söker dig som vill vara en del av AFRY:s framgångssaga! För att lyckas i rollen behöver du ha väl utvecklade ledaregenskaper tillsammans med en affärsorienterad ledarstil och god kommunikativ förmåga. Du har ett stort intresse av att utveckla såväl människor som projekt och att bidra med din erfarenhet till vår verksamhet.
Troligen har du minst 20 års erfarenhet av projektledning inom infrastruktur-, industri- eller energibranschen. Vi ser gärna att du har en bakgrund som beställare, konsult eller entreprenör. Erfarenhet av projekteringsledning är meriterande.
I grunden har du högskole- eller civilingenjörsexamen med relevant inriktning alternativt annan högre utbildning som bedöms likvärdig och passar för uppgiften.
Som person drivs du av personlig utveckling, är engagerad i ditt arbete och gillar att samarbeta för att nå bästa resultat. Du är social och naturligt affärs- och kundfokuserad och ser möjligheter att göra affärer inom området.
Det är meriterande om du har erfarenhet från projekt med hållbarhetsprofil såsom hållbar kravställning i upphandling, cirkulära materialflöden i byggprojekt.
Svenska språket måste kunna hanteras flytande i tal och skrift (Swedish language must be handled fluently in speaking and writing).
Ytterligare information
Vi erbjuder
AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.
Du får en möjlighet att påverka samhällsbyggandet och den tekniska utvecklingen i branschen genom samarbete för att hitta de bästa lösningarna. Vi erbjuder dig nya karriärmöjligheter och kompetensutveckling på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.
Vi som arbetar på AFRY drivs av samhällsutveckling och arbetar aktivt med att främja jämställdhet, jämlikhet och mångfald, vilket vi vet kommer göra oss ännu starkare, mer produktiva och framgångsrika. AFRY har rekryterat nästan 1000 nyanlända ingenjörer som förstärker vår organisation. Vår målsättning är att vara 50% kvinnor i Market Area Civil år 2025.
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetenser som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.
Vi erbjuder dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över. Vi vet att medarbetare som mår bra, både fysiskt som psykiskt, är den viktigaste framgångsfaktorn. Därför fokuserar vi på säker arbetsmiljö och balans mellan arbete och fritid. Vi vill att du ska ha en vardag som fungerar - hinna lämna, hämta, träna, handla eller bara sova lite längre på morgonen.
Genom Club AFRY främjar vi vår kultur som bygger på passion och lagspel. Vi erbjuder roliga fritidsaktiviteter tillsammans med våra härliga kollegor!
Sista ansökningsdag är den 11 augusti. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Kontaktuppgifter för frågor:
Glenn Karlsson
Market Area Manager Civil
+46 10 505 26 43
[email protected]
Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Visa mindre

Anbudssamordnare, Tender Manager

Ansök    Jun 5    Ramboll Sweden AB    Manager
Job Description Vi söker en administrativ stjärna som trivs med anbudsarbete, många kontaktytor, effektiva arbetssätt och rutiner med intresse för samhälle och hållbara städer. Välkommen till vårt team som vår nya anbudssamordnare, och hjälp oss i vårt arbete mot en hållbar framtid. Din nya befattning Som vår nya anbudssamordnare kommer du att vara en del av vår market Water. Vi erbjuder våra kunder konsulttjänster inom VA-Process, vattenresurser, dagvat... Visa mer
Job Description
Vi söker en administrativ stjärna som trivs med anbudsarbete, många kontaktytor, effektiva arbetssätt och rutiner med intresse för samhälle och hållbara städer. Välkommen till vårt team som vår nya anbudssamordnare, och hjälp oss i vårt arbete mot en hållbar framtid.

Din nya befattning
Som vår nya anbudssamordnare kommer du att vara en del av vår market Water. Vi erbjuder våra kunder konsulttjänster inom VA-Process, vattenresurser, dagvatten- och skyfallsutredningar, högvatten och kustskydd, VA-strategi, skyfallsanalyser och hydraulisk modellering. Vi jobbar både med nationella och internationella uppdrag. Water består av flera enheter i olika delar av landet och samarbetar med anbudssamordnare från olika andra marknader inom Ramboll, nationellt eller internationellt för att nå bästa resultat.
Ditt huvudsakliga ansvar kommer att vara:
Övervaka, sortera och hantera inkommande förfrågningar som kommer både via t.ex. TendSign, Opic etc., direkta förfrågningar samt förfrågningar från övriga divisioner.
Identifiera och kontrollera ställda i förfrågningar krav, samordna kraven med interna jurister.
Leda anbudsarbete.
Lämna anbud och följa upp utvärderings- och tilldelningsprocesser.
Samverka med övriga divisioner.
Ansvara för en effektiv anbudsprocess


Din nya arbetsgrupp
Du kommer att utgöra en del av marknaden Water i Sverige som består av cirka ca 200 konsulter representerade från Umeå i norr till Malmö i söder. Du kommer att vara en del av vår verksamhet inom vattenresurser, dricksvatten- och avloppsvattenrening, ledningsnät för vatten och avlopp, dagvattenfrågor samt klimatanpassningsfrågor. Hos oss kommer du ha möjligheter att arbeta både nationellt och internationellt. Du kommer att jobba i nära samarbete med våra enhetschefer inom Water och rapporterar till vår Sverigechef.

Om dig
De kvalifikationer, färdigheter och kunskaper som kommer att vara viktiga för dina framgångar och din utveckling hos oss är:
Du har tidigare erfarenhet av anbudsarbete i Sverige.
Du har minst några års relevant erfarenhet.
Du är prestigelös, engagerad, målmedveten och noggrann.
Du talar och skriver flytande svenska samt har goda kunskaper i engelska.
Det är meriterande om du har goda kunskaper inom LOU samt erfarenhet att jobba med TendSign och Opic.


Arbeta med hållbar förändring
Vi är övertygade om att hållbara förändringar ska vara till nytta för både människor och miljö. Det är vår utgångspunkt - och grunden för vårt arbetssätt. Våra medarbetare är vår främsta tillgång, och våra grundare hade en tydlig vision av hur ett ansvarstagande företag ska agera. Öppenhet och nyfikenhet är hörnstenar i vår företagskultur. Vi har ett mindset där vi alltid håller ögonen öppna efter nya och innovativa synsätt. Vi respekterar och välkomnar mångfald och fokuserar på att aktivt främja en inkluderande miljö till förmån för alla medarbetares yrkesmässiga och personliga utveckling.

Är du redo att börja jobba hos oss?
Skicka in din ansökan. Glöm inte att bifoga viktiga dokument som CV, personligt brev m.m.
Sista ansökningsdag: 2024-06-30
Vi ser fram emot att ta del av din ansökan.

Ramboll i Sverige
Ramboll grundades i Danmark och är en stiftelseägd, internationell teknik-, och arkitektkonsult. Vår målsättning är att vara med och bygga framtidens hållbara städer och samhällen. Vi har tusentals anställda världen över, varav ca 2 000 i Sverige. Vi inriktar oss på hållbara förändringar i marknader som byggnader & fastigheter, infrastruktur, urban utveckling, energi samt vatten- miljö- och managementkonsulttjänster. Vår tillväxt bygger på de etiska värderingar som kommer med ägarformen och på våra individfokuserade lösningar. Hos oss får du bidra till en hållbar framtid på ett företag som främjar öppenhet, samarbete och personlig utveckling. Genom att kombinera lokala erfarenheter med globala kunskaper kan vi tillsammans forma morgondagens samhällen.

Lika möjligheter för alla
För att skapa samhällen och städer där både människor och natur kan blomstra behöver olika erfarenheter och perspektiv finnas representerade hos oss – det är våra olikheter som gör att Ramboll och våra medarbetare hela tiden utvecklas! Vi välkomnar ansökningar oavsett ålder, könstillhörighet, kulturella perspektiv, livssituation eller livsåskådning. Vi värdesätter en inkluderande arbetsmiljö och kultur och strävar efter att våra arbetsplatser ska ha god tillgänglighet för alla medarbetare oavsett behov. Vi lyssnar och lär av varandra, och ser till att det finns en balans mellan arbete och fritid. Visa mindre

Department Manager 35h - Temporary contract

Ansök    Jun 21    H & M Hennes & Mauritz Gbc AB    Manager
Job Description Our Leaders have the ambition to make our people and business grow. As a Department Manager you are responsible for overseeing a department to support the Sales and Profit?of the store?and along with your?Team?deliver a Customer First Experience. Key responsibilities: You lead with a vision to secure the best experience for all our colleagues and customers. You evaluate your team’s performance, provide regular feedback, and support s... Visa mer
Job Description


Our Leaders have the ambition to make our people and business grow. As a Department Manager you are responsible for overseeing a department to support the Sales and Profit?of the store?and along with your?Team?deliver a Customer First Experience.
Key responsibilities:
You lead with a vision to secure the best experience for all our colleagues and customers.


You evaluate your team’s performance, provide regular feedback, and support succession through their development and training.


You analyse and follow up on Sales & Profit KPI's for your department.


You ensure Health & Safety, legal, and security are?in accordance with H&M standards and local laws to always secure all employees and customers safety.Qualifications
We are looking for people who have:
Management experience in a customer-facing environment


Previous experience of leading and managing teams


A passion for profitability and people


A Customer-first mindsetAdditional Information
This is a temporary position for 6 months offering 35 hours per week with start in August or by agreement.
This position is based in Uppsala, Sweden and you should be able to work during store opening hours. Basic language skills in Swedish or English is needed.
We have an ongoing selection, so the position may be filled before the application deadline, so send in your application today! The last application date is 7/7.
Due to data policies, we only accept applications (CV and cover letter) through the career page.
Benefits
We offer all our employees at H&M Group attractive benefits with extensive development opportunities around the globe. All our employees receive a staff discount, usable on all our H&M Group brands in stores and online. Brands covered by the discount are H&M
(Beauty and Move included), COS, Weekday, Monki, H&M HOME, & Other Stories, ARKET, Afound. In addition to our staff discount, all our employees are included in our H&M Incentive Program – HIP. You can read more about our H&M Incentive Program?here.
In addition to our global benefits, all our local markets offer different competitive perks and benefits. Please note that they may differ between employment type and countries.
Inclusion & Diversity
H&M is a part of H&M Group. At H&M Group, we’re determined to create and maintain inclusive, diverse and equitable workplaces throughout our organisation. Our teams should consist of a variety of people that share and combine their knowledge, experience and ideas. Having a diverse workforce leads to a positive impact on how we address challenges, on what we perceive possible and on how we choose to relate to our colleagues and customers all over the world. Hence all diversity dimensions are taken into consideration in our recruitment process.
We strive to have a fair and equal process and therefore kindly ask you not to attach a cover letter in your application as they often contain information that easily can trigger unintentional biases.
Company Description
H&M Group is a family of brands; H&M, COS, Weekday, Monki, H&M HOME, & Other Stories, ARKET and Afound. At H&M Group, our people are the driving force behind our commitment to creating meaningful growth and more sustainable lifestyles. Help us re-imagine fashion and together we will re-shape our industry. Learn more about H&M Group?here.
H&M is a fashion brand that offers the latest styles and inspiration, from fashion pieces and unique designer collaborations to affordable wardrobe essentials. Our business idea is fashion & quality at the best price in a sustainable way. Learn more about H&M?here. Visa mindre

Partner Manager

Ansök    Maj 27    I.A.R. Systems AB    Manager
Do you have several years of experience in business development? Are you passionate about technology and relationships? Are you a strategic and analytical person who drives your work forward with clarity? IAR is seeking a Partner Manager who wants to develop with the team and contribute with previous experience and knowledge. IAR is a world-leading provider of software and services for embedded systems development, with proprietary software solutions for s... Visa mer
Do you have several years of experience in business development? Are you passionate about technology and relationships? Are you a strategic and analytical person who drives your work forward with clarity? IAR is seeking a Partner Manager who wants to develop with the team and contribute with previous experience and knowledge.
IAR is a world-leading provider of software and services for embedded systems development, with proprietary software solutions for security and assured quality. We are growing and need to strengthen the team with a Partner Manager. You will belong to the Product Management Team and Report to the Director of Product Management, but this role will interact with all functions in the company.
The Partner Manager´s primary goal is to actively structure, prioritize, develop, and manage relationships with strategic business partners to meet company goals and identify and leverage business and eco system growth opportunities through collaborative and mutually beneficial connections.
Role overview and goals
• Form a deep understanding of our ecosystem and identify the characteristics of a good business partner
• Develop a scalable model for formalizing partnerships, build and manage segmented partner programs with various objectives
• Manage and build on existing partner relationships
• Identify and develop relationships with new partners (based on business opportunity or corporate strategy requirements)
• Collaborate with sales, product, marketing, and engineering teams to develop partnership strategies and optimize business results from partner relationships
• Work with Product Management to explore possible integrations into our technology platform
• Work with partners and marketing to optimize joint marketing strategies to develop business through the ecosystem
• Take ownership of partnership reporting and performance to be able to evaluate results
• Promote IAR as a strategic business and technology partner


Qualifications
• 5 + years of business development experience, with a demonstrable ability to drive revenue and show results, or a proven track record of building successful partnership programs
• Partner and industry insights. Understanding of the embedded industry, business drivers, cloud platforms and emerging cloud trends for software development and deployment, and their impact on customer opportunities.
• Understanding of relevant technical concepts and ability to communicate with technical stakeholders
• Strongly capable of effectively communicating value propositions to all stakeholders
• Proven record of achieving targets and driving revenue in a high-growth, rapidly evolving organization
• You have experience working in an international environment and are fluent in spoken and written English. Swedish is a merit.
You are a strategic and analytical thinker who understands technology and business strategy and can excel at relationship-building and inspiring internal and external stakeholders. Furthermore, you are passionate about technology and relationships and willing to travel.
What we offer you
We offer you an exciting opportunity as Partner Manager in a global tech company operating in multiple territories. In this role you are given the opportunity for hybrid work.
Application
In this recruitment process, IAR is supported by Jurek Recruitment & Consulting. Interviews will be carried out as applications are received, so please apply as soon as possible via www.jurek.se. Please note that we do not accept applications by mail. For any questions, please get in touch with recruitment consultant Emelie Prokop at [email protected]
About IAR
IAR Systems, founded in 1983 in Uppsala, Sweden, is the world´s leading provider of software and services for developing embedded systems and a part of the globally known Swedish engineering heritage. This engineering process has given the world Systema Naturae by Carl von Linné, the Centigrade scale by Anders Celsius, and Volvo by Assar Gabrielsson and Gustaf Larsson. IAR is part of the Swedish engineering history of inventors and engineers who have made the world better and pushed humanity toward progress through technological innovations and solutions.
Engineering is in our name and DNA and at the core of everything we do. However, we are not just about technology. Our core lies in the curiosity, courage, and passion that drive all of us at IAR. Together, we aim to reach new heights by enabling our embedded engineers everywhere to build a brighter, better world.
At IAR, we are engaged in a continuous engineering journey, providing the technology for engineers to be innovative, productive, and efficient. After 40 years in business, our home and heart are still in Uppsala, where we started, but we now serve and support our customers globally from 13 offices in almost every time zone and continent. Together, we strive to deliver a secure and intelligent embedded development experience.
IAR provides world leading software and services that accelerate developer productivity in embedded development and embedded security, enabling companies worldwide to create and secure the products of today and the innovations of tomorrow. Visa mindre

Engineering Manager – Translator Technology

Ansök    Jun 5    I.A.R. Systems AB    Manager
As an Engineering Manager for the Translator technology team – part of EDS (Embedded Development Solutions) Engineering, you will support the success of a team of experienced software engineers, where you communicate expectations, initiatives, and goals. The Translator technology team, that is divided into sub teams, works with the development of compilers, linkers, tools for static code analysis and run-time libraries. These products are developed for use... Visa mer
As an Engineering Manager for the Translator technology team – part of EDS (Embedded Development Solutions) Engineering, you will support the success of a team of experienced software engineers, where you communicate expectations, initiatives, and goals. The Translator technology team, that is divided into sub teams, works with the development of compilers, linkers, tools for static code analysis and run-time libraries. These products are developed for use with targets such as Arm and RISC-V and to analyze C and C++ code.
About the role
As part of the engineering management team you will contribute to the evolution of the translator team as a part of the whole of EDS. We are striving for better ways of working as well as new technologies. You will accomplish this by collaborating with stakeholders across various domains; technical as well as organizational. Your responsibilities will include budget, full employment journey, individual coaching and your teams delivery of values to stakeholders. You will be responsible for budget work and managing employees through the full employee journey of hiring, mentoring, performance reviews, salary reviews, and exits. Your responsibility also includes your team’s results and coaching your team to continuously deliver value to stakeholders and working towards company goals.
You report to the VP of EDS Engineering and your place of work is in Uppsala, where a hybrid remote solution is possible.
Your qualifications
You have previous manager experience and have a background in software development industry preferably with a solid focus on embedded systems. You are comfortable in your leadership and can align a team towards common goals and work to find solutions together with the teams you work with. Your understanding of how to work efficiently in agile processes with software development will support you in leading the experienced developers in this team. Experience to advocate and advance modern software engineering practices is a prerequisite for the role.
Leadership and communication are your most important tools. You will build and inspire your team by enabling an innovative and creative atmosphere. To be successful, you bring a positive attitude and can give and receive constructive feedback. This will help you deliver the solutions needed by our customers. You are successful when your team is successful.
Key qualifications for this role:
At least two years of leadership experience with responsibility for personnel
Experience from change management
A positive and enthusiastic approach
Understands the pros and cons with different software development practices
You have structure in balance with pragmatism
You can express yourself effortlessly in Swedish as well as EnglishYour application will receive extra credit if you have experience with microprocessor architectures, compiler theory, functional safety, and embedded systems.
What we offer for you
You will be part of a multi-cultural and global business in a fast-growing industry, an organization where every co-worker’s individual role is very important in the big picture. We welcome new ideas and take pride in our achievements. We offer you the opportunity to work in a curious, knowledge-sharing environment with a strong team spirit, where we will support you to grow both professionally and as an individual. We are problem-solvers and take on new challenges with excitement and energy. You will be part of a curious and solution-oriented engineering management team. Therefore, we place great emphasis on your personal qualities and their alignment with our values.
Application
Interviews are being conducted continuously, so please apply today! If you have any questions about the role or the process, don't hesitate to contact Jessica Samuelsson at [email protected]
We look forward to hearing from you.
About IAR
IAR Systems, founded in 1983 in Uppsala, Sweden, is the world´s leading provider of software and services for developing embedded systems and a part of the globally known Swedish engineering heritage. This engineering process has given the world Systema Naturae by Carl von Linné, the Centigrade scale by Anders Celsius, and Volvo by Assar Gabrielsson and Gustaf Larsson. IAR is part of the Swedish engineering history of inventors and engineers who have made the world better and pushed humanity toward progress through technological innovations and solutions.
Engineering is in our name and DNA and at the core of everything we do. However, we are not just about technology. Our core lies in the curiosity, courage, and passion that drive all of us at IAR. Together, we aim to reach new heights by enabling our embedded engineers everywhere to build a brighter, better world.
At IAR, we are engaged in a continuous engineering journey, providing the technology for engineers to be innovative, productive, and efficient. After 40 years in business, our home and heart are still in Uppsala, where we started, but we now serve and support our customers globally from 13 offices in almost every time zone and continent. Together, we strive to deliver a secure and intelligent embedded development experience.
IAR provides world leading software and services that accelerate developer productivity in embedded development and embedded security, enabling companies worldwide to create and secure the products of today and the innovations of tomorrow.
Last day for application: 2024-07-05
Apply to: Engineering Manager to IAR - Ants
Questions are answered by:
Jessica Samuelsson, Recruiter, [email protected] Visa mindre

IT Portfolio Manager Maintenance – Vattenfall Värme

Ansök    Maj 28    Vattenfall AB    Manager
Företagsbeskrivning Det här är vi, dina nya kollegor I Sverige levererar Vattenfall Värme fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, fastighetsägare och bostadskunder i femton kommuner. Vi levererar hållbar uppvärmning till cirka 200 000 svenska hushåll samt värme, kyla och ånga till industrikunder. Vi arbetar aktivt enligt en tydlig plan för att minska fossila utsläpp i våra städer, vår egen värmeproduktion och från våra leverantörer, med målet att n... Visa mer
Företagsbeskrivning
Det här är vi, dina nya kollegor
I Sverige levererar Vattenfall Värme fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, fastighetsägare och bostadskunder i femton kommuner. Vi levererar hållbar uppvärmning till cirka 200 000 svenska hushåll samt värme, kyla och ånga till industrikunder. Vi arbetar aktivt enligt en tydlig plan för att minska fossila utsläpp i våra städer, vår egen värmeproduktion och från våra leverantörer, med målet att nå nettonollutsläpp år 2040. Att vår huvudprodukt fjärrvärme spelar en så viktig roll i energiomställningen och det nya cirkulära samhället är vi extra stolta över.
Jobbeskrivning
Vill du få stor möjlighet till att påverka vår digitaliseringsresa och jobba med oss mot en fossilfri framtid? Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att digitalisera och utveckla verksamheten tillsammans med oss i rollen som IT Portfolio Manager Maintenance – Vattenfall Värme.
I din roll kommer du att vara en del av avdelningen Operational Excellence som består av experter inom verksamhetsutveckling, digitalisering och compliance. Vi samarbetar tätt ihop med våra operativa linjeorganisationer samt ledningsgruppen och flera andra funktioner inom hela Vattenfall.


I rollen som IT Portfolio Manager Maintenance är du verksam i gränssnittet mellan verksamheten och IT där du säkerställer en bra förvaltning av IT system tillsammans med system- och informationsägare inom Vattenfall Värme. Du arbetar med att driva på digitalisering och utvecklingen av verksamheten framåt. Du arbetar med behovsanalyser tillsammans med verksamheten. Du ansvarar för adaptive maintainance inklusive budgetering och uppföljning.
Kravspecifikation
Vi letar efter Dig som har:
Några års erfarenhet av att arbeta som IT Portfolio Manager eller i en liknande roll.
Relevant akademisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Erfarenhet av att omvandla strategier till praktiska handlingar.
Förståelse för Agila metoder och bimodala IT-miljöer, där behovet mellan stabilitet och flexibilitet måste balanseras.
Erfarenhet av IT-styrningsmetoder, t.ex. förståelse för system- och informationsägarnas roller och ansvarsområden.
Erfarenhet från IT adaptive maintenance aktiviteter.
Erfarenhet från processindustrin eller energibranschen är meriterande.

Som person söker vi dig som har lätt för och tycker om att samarbeta med andra då du i den här rollen kommer att ha ett stort nätverk. För att trivas i rollen tror vi att du har en fallenhet för struktur och är bra på att planera och organisera. Du kommer arbeta med att driva utveckling och digitalisering framåt och därför värdesätter vi att du är en handlingskraftig person. Tjänsten kräver kommunikationskunskaper både skriftligt och muntligt på svenska.
Ytterligare information
Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en spännande roll med stort eget ansvar och en dynamisk arbetsmiljö som kombinerar både självständigt arbete och teamarbete. Här får du möjlighet att driva egna projekt och arbeta för att främja övergången till ett fossilfritt samhälle. Du kommer att vara en del av ett litet team bestående av ämnesexperter med en bred variation av erfarenheter, kunskaper och perspektiv. Tillsammans stöttar vi den svenska Värmeverksamheten och skapar en stimulerande arbetsplats där din kompetens och engagemang verkligen gör skillnad. Vi lägger stor vikt vid att du ska hitta en balans mellan arbete och fritid och erbjuder attraktiva personalförmåner.?


Placeringsort: Uppsala, Stockholm, Jordbro eller Nyköping.


För mer information om själva tjänsten kontakta rekryterande chef Philippe Lehmann; [email protected]. För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Kajsa Loman, [email protected].


Fackliga representanter är: Stefan Andersson (Akademikerna), Kjell Karlsson (Ledarna), Robert Lönnqvist (SEKO) och Patrik Nenzen (Unionen). Du når dem via Vattenfalls växel, 08 739 50 00.


Välkommen med din ansökan senast 11 juni. Vi tar endast emot ansökningar via vår webbplats.


Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering här.


Då säkerheten för Vattenfall och dess anställda är avgörande kommer vi innan varje anställning genomföra en ”pre-employment screening”. Dessa kontroller baseras på din roll som du kommer att fylla inom Vattenfall.


Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.


Vi ser fram emot din ansökan Visa mindre

Avdelningschef till Östhammar eller Uppsala

Ansök    Dec 24    Sway Sourcing Sweden AB    Manager
Dina arbetsuppgifter Vi söker nu en engagerad och erfaren avdelningschef för att leda och utveckla vår kunds team inom felavhjälpning och underhåll av elnätet i mellersta Sverige. Som avdelningschef kommer du att ha en central roll i att styra och leda våra 18 medarbetare, bestående av både fältpersonal och kontorspersonal. Dina ansvarsområden kommer att inkludera att driva verksamhetsutveckling för avdelningen samt att samverka med andra avdelningar inom... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en engagerad och erfaren avdelningschef för att leda och utveckla vår kunds team inom felavhjälpning och underhåll av elnätet i mellersta Sverige. Som avdelningschef kommer du att ha en central roll i att styra och leda våra 18 medarbetare, bestående av både fältpersonal och kontorspersonal.

Dina ansvarsområden kommer att inkludera att driva verksamhetsutveckling för avdelningen samt att samverka med andra avdelningar inom affärsområdet. Du kommer också att delta i ledningsgruppen för affärsområdet och vara med och forma vår strategiska riktning.

Vi söker dig som har erfarenhet av att leda och styra medarbetare inom en utförande organisation samt har tidigare drivit framgångsrika utvecklingsarbeten. Du har också erfarenhet av att arbeta mot uppsatta mål och kan anpassa ditt ledarskap utifrån individens behov.

Tjänsten är på heltid med startdatum den 7 januari 2024 och slutdatum den 31 oktober 2024. Arbetsplatsen är belägen antingen i Östhammar eller Uppsala.

Om oss
Sway Sourcing är ett search-rekrytering och bemanningsföretag som främst arbetar mot tjänstesektorn och på uppdrag från större internationella företag till den mindre lokala verksamheten. På uppdrag av företag kartlägger, kontaktar och finner de dem bästa kandidaterna på marknaden utifrån kundens kravprofil och övriga önskemål. De företag Sway Sourcing arbetar mot vet att rätt person, på rätt plats, är en investering i företaget. Deras samarbeten inom branschen har sin bas i att de arbetar metodiskt och har en hög leveransprecision. Arbetet genomsyras av ett tätt samarbete och service, vare sig de arbetar med företag eller med konsulter. Sway Sourcing har sin bas på Solkusten, Spanien och jobbar på uppdrag för tjänster i Sverige, främst i Stockholm och övriga storstadsregioner. Visa mindre

Manager/Platschef

Ansök    Jan 31    Funplays Sweden AB    Manager
Är du vår nya Manager i Uppsala? Vill du vara med som Manager och driva ett av Sveriges mest välbesökta aktivitetscenter med både lekland och trampolincenter där du blir en viktig del av vår framtid? Som Manager ser vi att du brinner för att jobba med människor och förstår vikten av utmärkt service och ett varmt kundbemötande. Det är av yttersta vikt att du leder med hjärtat, är en förebild och har en förmåga att coacha ochinspirera personal. Att få nöjda ... Visa mer
Är du vår nya Manager i Uppsala?
Vill du vara med som Manager och driva ett av Sveriges mest välbesökta aktivitetscenter med både lekland och trampolincenter där du blir en viktig del av vår framtid?
Som Manager ser vi att du brinner för att jobba med människor och förstår vikten av utmärkt service och ett varmt kundbemötande. Det är av yttersta vikt att du leder med hjärtat, är en förebild och har en förmåga att coacha ochinspirera personal. Att få nöjda gäster och att driva försäljningen framåt är del av din drivkraft.
Vi söker dig som har:
- Tidigare erfarenhet av att leda en personalgrupp.
- Stort intresse för försäljning och nyckeltal.
- Öppen för feedback och för förändringar, bra på att kommunicera med både gäster och personal.
- Erfarenhet i restaurangbranschen är mycket meriterande men inget krav.


I dina arbetsuppgifter ingår:
- Ansvara för att familjeparken alltid är i toppskick gällande säkerhet och renhållning.
- Driva familjeparken enligt företagets koncept och grunder.
- Personalansvar för ca 15-20 anställda.
- Skapa engagemang och motivation i ditt team
- Driva köket, serveringen och caféet.
- Jobba mot uppsatta mål och nyckeltal samt ansvara för verksamhetens resultat.
- Upprätthålla och utveckla service & merförsäljning.
- Ansvara för säkerhet, brand och arbetsmiljö.
- Inköp och inventeringar.
- Budgetansvar för din enhet.


För att lyckas i rollen är du duktig på att leda, kommunicera, engagera andra samt gillar att vara en del av ett team. Du bör ha god kunskap och förmåga att coacha och inspirera resten av personalen samt att skapa en fantastisk gästupplevelse och optimera försäljningen.
Som manager blir du en del av vårt team i Sverige, Norge och Danmark. Det kommer att ske löpande kunskapsdelning och kompetensutveckling i managementteamet.
Känns detta tilltalande och passande till just dig? Ta då chansen att arbeta i en spännande och utvecklande miljö och sök tjänsten idag!
Skicka ditt CV med ett kort personligt brev där det framgår varför du passar för tjänsten.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Ortschef till Sogeti i Uppsala

Ansök    Dec 14    Sogeti Sverige AB    Manager
Vill du vara med och vidareutveckla Sogeti i Uppsala? Vi söker dig som vill bidra till att göra det vi gör bra idag, ännu bättre samtidigt som du får möjlighet att arbeta strategiskt och utveckla Uppsalakontoret till nästa nivå! Rollen Som ortschef kommer du att leda teamchefer och säljare genom att ge stöd och vägledning i deras dagliga arbete med fokus på rekrytering och fortsatt tillväxt. Du kommer att ansvara för att vidareutveckla våra erbjudand... Visa mer
Vill du vara med och vidareutveckla Sogeti i Uppsala?

Vi söker dig som vill bidra till att göra det vi gör bra idag, ännu bättre samtidigt som du får möjlighet att arbeta strategiskt och utveckla Uppsalakontoret till nästa nivå!

Rollen

Som ortschef kommer du att leda teamchefer och säljare genom att ge stöd och vägledning i deras dagliga arbete med fokus på rekrytering och fortsatt tillväxt.

Du kommer att ansvara för att vidareutveckla våra erbjudanden
samt säkerställa att vi har rätt kompetens i teamen och leveransförmåga som matchar marknadens behov och efterfrågan. Du kommer att spela en nyckelroll i att utveckla vår verksamhet samt främja en kultur av samarbete och utveckling som finns inom hela organisationen.

Du kommer att leda Sogeti Uppsalas lokala ledningsgrupp samt ingå i ledningsgruppen för Region Mitt. Du kommer även att ha resultatansvar för din ort vilket också innebär att du har ett övergripande ansvar att säkerställa tillväxt, beläggning och lönsamhet för orten. Du kommer att ansvara för att leda och koordinera arbetet på din ort tillsammans med ditt team.

Vad söker vi?

Vi söker en erfaren ledare som är redo att ta på sig en ny utmaning som ledare för teamchefer, säljare och andra seniora ledare och konsulter.

För att vara framgångsrik i rollen bör du ha:

-
Lång erfarenhet som ledare och gärna haft roller där du har lett andra ledare

-
Starkt sinne för leverans och affärer med fokus på resultat

-
Förmåga att engagera och entusiasmera dina medarbetare genom att kommunicera vision och mål samt omsätta strategi till actions

-
Vilja att leda och utveckla medarbetarna på din ort

-
Djup förståelse i arbete med rekrytering och beläggning

-
Starka ledarskaps- och kommunikationsförmågor

-
Förmågan och viljan att arbeta strategiskt och taktiskt för att uppnå organisationens mål

-
Stort lokalt nätverk


Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta regionchef Jonas Fjelling direkt, vi kommer att hantera ansökningar kontinuerligt så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Ha en fin dag!


Sogeti Sverige, en del av Capgemini-koncernen, med 21 kontor och 1300 medarbetare, skapar affärsvärde med teknologi för organisationer som behöver införa innovation snabbt och som vill ha en lokal partner med global skalbarhet. Med en hands-on-kultur och närhet till kunderna, implementerar Sogeti lösningar som hjälper organisationer att arbeta snabbare, bättre och smartare. Genom att kombinera agilitet och snabb implementation via en DevOps-ansats, levererar Sogeti innovativa lösningar inom test- och kvalitetssäkring, molnet och systemutveckling, förstärkta av AI, data och automation.

Alla människor ska ha samma möjligheter. Inte minst i sitt arbete, därför är jämställdhet en självklarhet för oss och vi tar mängder av initiativ för att främja detta, bland annat genom #addher - ett av Sveriges största nätverk för kvinnor i IT-branschen. Visa mindre

Business Leader Bioprocess filtration hardware and consumables

Ansök    Dec 4    Cytiva Sweden AB    Manager
Be part of something altogether life-changing! Working at Cytiva means being at the forefront of providing new solutions to transform human health. Our incredible customers undertake life-saving activities ranging from fundamental biological research to developing innovative vaccines, new medicines, and cell and gene therapies. At Cytiva you will be able to continuously improve yourself and us – working on challenges that truly matter with people that care... Visa mer
Be part of something altogether life-changing!
Working at Cytiva means being at the forefront of providing new solutions to transform human health. Our incredible customers undertake life-saving activities ranging from fundamental biological research to developing innovative vaccines, new medicines, and cell and gene therapies.
At Cytiva you will be able to continuously improve yourself and us – working on challenges that truly matter with people that care for each other, our customers, and their patients. With associates across 40+ countries, Cytiva is a place where every day is a learning opportunity – so you can grow your career and expand your skills in the long term.
Forming part of the Biotechnology segment at Danaher, we bring together dedicated technical expertise and talent to develop the next generation of life-changing therapeutics.
The Business Leader for bioprocess filtration hardware and consumables for Cytiva is responsible for driving the business strategy and growth of the business. The business area consists of single-use and multi-use hardware for filtration applications, such as TFF, sterile filtration and bulk fill. The portfolio also contains flow kits and manifolds, the consumables for the single-use hardware.
This position is part of the product management leadership team located in Uppsala, Sweden and will be a hybrid role. You will lead a global team of Product Managers based in several regions. At Cytiva, our vision is, to advance future therapeutics from discovery to delivery.
We are looking for someone with a strong strategic mindset, with proven track record of people leadership and team working. Close collaboration with other business areas as well as R&D, supply chain and commercial teams is critical for success in this role.
In this role, you will have the opportunity to:
Develop a clear and comprehensive long term business strategy that considers current and future market trends and the competitive landscape.
Lead a team of direct reporting product managers. Establish and optimize the organizational structure of the team to ensure efficient and successful execution of job tasks. Drives people and team development to build skills, talent and succession.
Manage a designated business area of product-, application- and solution offerings in close collaboration with R&D, global supply chain and sourcing functions. Ensure the portfolio stays vital, profitable, and competitive and meets the highest standards on product quality and security of supply.
Lead the work to maximize profit for the company by defining and driving supply chain strategy, global pricing, manufacturing cost-out activities and price model offerings.
Supports the commercial teams in customer interactions and always works to create a positive customer experience.

·
The essential requirements of the job include:
Demonstrated strong strategic mindset and experience. Ability to see the bigger picture and simplify the complex. Considers different points of views, consolidates data and facts, and based on these prioritizes and makes decisions.
Prior experience of leading direct teams.
Bachelor’s degree in Biotechnology, Life Science related field, engineering or marketing. Masters or Ph.D degree in above fields are a merit.
Proven collaborator and team player, adapts when / where needed. Engages broadly and grows relationships with stakeholders – local and global. Ability to influence, inspire and engage cross functional teams on a global scale.
Presents and communicates with impact, simplifies complex information and data, and communicates the information clearly across all levels of the company. Experience presenting and discussing with Senior and Executive management, strong executive presence.
Extensive working experience in a Life Science based business with roles in product management, product marketing, product development or related. Preferably within the downstream area.
Experience from direct interaction with customers, preferably within pharma or biotech. Strong ability to understand customer needs and how the company can help meet these.

It would be a plus if you also possess previous experience in:
Experience from filtration Visa mindre

Project Manager för en fossilfri framtid

Ansök    Nov 3    Vattenfall AB    Manager
Företagsbeskrivning Business Unit (BU) Fuel, Engineering & Projects är en affärsenhet på ca 320 personer inom Business Area (BA) Vattenfall Generation som levererar kärnbränsle till Vattenfalls kärnkraftverk, utvecklar och genomför projekt och uppdrag samt tillhandahåller interna tekniska specialisttjänster för samtliga utav Vattenfalls verksamheter, koncernstaber och intressenter. Detta innebär verksamhet i form av bland annat projektledning och projektst... Visa mer
Företagsbeskrivning
Business Unit (BU) Fuel, Engineering & Projects är en affärsenhet på ca 320 personer inom Business Area (BA) Vattenfall Generation som levererar kärnbränsle till Vattenfalls kärnkraftverk, utvecklar och genomför projekt och uppdrag samt tillhandahåller interna tekniska specialisttjänster för samtliga utav Vattenfalls verksamheter, koncernstaber och intressenter. Detta innebär verksamhet i form av bland annat projektledning och projektstöd, analysledning och utredning, produktframtagning, kärntekniska säkerhets- och dammsäkerhetsuppdrag. Fokus inom affärsenheten Fuel, Engineering & Projects är att utveckla vår förmåga inom projektledning samt valda tekniska nyckeldiscipliner. Vi arbetar aktivt med ständiga förbättringsinitiativ och utveckling av våra modeller, där vårt arbete och kompetens skapar stora värden för Vattenfall och dess satsningar.
Jobbeskrivning
Vill du vara med och skapa en fossilfri framtid? Vattenfall är en trygg och stabil arbetsgivare som dessutom ligger i framkant inom många spännande områden i syfte att nå målet: Fossil Freedom.
Vi söker en erfaren projektledare med ett naturligt driv, som är bra på att skapa högpresterande team och gillar att jobba med utveckling och komplexa utmanande projekt. Vi erbjuder dig spännande och varierande uppdrag inom såväl kärnkraftsbranschen som andra intressanta delar av Vattenfall, med en ökande andel internationella projekt. Du kommer att ingå i en projektorganisation som består av ca 130 kollegor. Kärnan i projektledningsteamet utgörs utöver Projektledaren av en Projektplanerare respektive Projektkoordinator, men ofta bidrar andra specialister från vår organisation tex Contract-, Risk och Business case managers i projektens tidiga faser.
Som projektledare hos oss kommer du att leda projekt inom såväl kärnteknisk verksamhet som konventionell verksamhet inom övriga delar av Vattenfall. Projekten kan handla om allt från nybyggnation, anläggningsförnyelse och rivning till verksamhetsutveckling. Anläggningsändringar i form av omfattande ombyggnad av ett eller flera befintliga system i syfte att höja säkerhet, tillgänglighet och/eller prestanda utgör en stor del av vår verksamhet. Som projektledare ansvarar du för att leda tvärfunktionella projektteam, att definiera tydliga krav, mål och omfattning för teamet samt att arbeta aktivt för att projekten ska leverera inom överenskommen tid, kostnad och kvalitet. Vi strävar efter att vara en lärande organisation som tar hänsyn till erfarenheter i form av goda exempel och andra lärdomar för att hela tiden förbättra vår verksamhet och växa som projektledare. Du kommer att ingå i ett team som värdesätter öppenhet och samarbete och arbetar för ett positivt arbetsklimat med en bra gemenskap. Du kommer att arbeta med mycket kompetenta kollegor både inom den egna enheten och inom andra discipliner. Vi arbetar aktivt med kompetensväxling och uppbyggande av nätverk.
Kravspecifikation
Din bakgrund
Vi söker dig som har förståelse för projektprocessen och har förmågan att driva och leda olika typer av projekt. Som person är du en teamspelare som möjliggör samarbete mellan olika kompetenser och organisationer. Du är duktig på att kommunicera på alla nivåer, både internt och externt. Du har en förmåga att bygga förtroende och engagera andra. Du är affärsmässig, har lätt för att se helheten och har ett naturligt resultatfokus. Du har ett strukturerat arbetssätt som tillåter dig att hantera förändringar, sätta prioriteringar och anpassa dig till nya förutsättningar.
Vi söker drivna projektledare med flera års erfarenhet
Civilingenjör eller motsvarande akademisk utbildning inom relevant område är önskvärt
Du har god erfarenhet av att hantera projektbudgetar och resursplanering
Du kan arbeta både effektivt enskilt och i team
Din roll kommer att kräva god kommunikation med teammedlemmar, kunder och andra intressenter
Vi söker dig med starka ledarskapsfärdigheter som kan motivera och leda teamet mot projektets mål
Din erfarenhet av att implementera projektstyrningsverktyg kommer att vara till stor hjälp
Du skall ha en stark analytisk förmåga och kunna utveckla strategier för att hantera komplexa projekt
Erfarenhet av kärnteknisk verksamhet är meriterande
Certifiering enligt PMI, IPMA eller liknande är meriterande
Du måste ha möjlighet att resa 2-3 dagar i veckan till Forsmark för att delta i projektteamets arbete på plats.
Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Du har B-körkort

Om just du passar för tjänsten eller inte beror både på dina färdigheter/erfarenheter men också av dina personliga egenskaper. Tveka därför inte att söka även om du inte uppfyller allt listat ovan. Det kan vara just dig vi söker.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk tillhörighet, kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning och funktionsförutsättning. Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering här.
Ytterligare information
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle erbjuder vi dig ett utvecklande och omväxlande arbete med många kontaktytor. För oss på Vattenfall är det viktigt att arbete och privatliv har en god balans, därför erbjuder vi flexibilitet i arbetet samt möjlighet till att arbeta hemifrån vid behov. Vi har även en hel del andra personalförmåner som exempelvis arbetstidsförkortning, förmånliga tjänstepensionsavtal, föräldraledighetstillägg med mera. Läs mer om våra förmåner här.
Vi vet att våra anställda är nyckeln till vår framgång och vill därför skapa rätt förutsättningar för dig som anställd. För oss är din utveckling viktig och därför kommer vi alltid att uppmuntra dig till att använda dina kunskaper och ge dig möjligheter till att utvecklas genom nya utmaningar, utbildningar och kompetensöverföring. Hos oss har du stort ansvar för egen planering och utförande av dina arbetsuppgifter, vilket tillsammans med bra arbetsvillkor och ömsesidigt förtroende ger en hög flexibilitet och balans mellan arbete och privatliv.
Placeringsort: Forsmark, Gävle, Uppsala. Resor ingår som en naturlig del av tjänsten men vi arbetar aktivt med tekniska hjälpmedel för att minska dessa. Räkna dock med 2-3 dagar i Forsmark. Visa mindre

Pricing Manager / B.com Manager

Ansök    Nov 16    Etraveli Group AB    Manager
Etraveli Group is the globally leading company for tech solutions and fulfillment capabilities for online sales of flights. We are here to solve complexity, by connecting millions of flights and travelers across the globe, from search and selection to trip and beyond. We hold consumer online travel agency brands like Mytrip, GoToGate & Flight Network and serve exclusively Booking.com with flights. Etraveli Group has also established strategic partnerships ... Visa mer
Etraveli Group is the globally leading company for tech solutions and fulfillment capabilities for online sales of flights. We are here to solve complexity, by connecting millions of flights and travelers across the globe, from search and selection to trip and beyond. We hold consumer online travel agency brands like Mytrip, GoToGate & Flight Network and serve exclusively Booking.com with flights. Etraveli Group has also established strategic partnerships with companies like Skyscanner, Google Flights, TUI, etc.
Every day we strive to make the world smaller for our customers and bigger for our people. Our diverse team of more than 2000 passionate professionals is what makes us the industry’s tech wonder and the best in the world at what we do. Our major offices are in Sweden (HQ), Canada, Greece, India, Poland.
About the job
Sales Operations are responsible for optimizing and driving sales through all sales channels. The department conducts competition benchmarking, analysis of various sales channels, conducts pricing of the air ticket and other optimizations taking revenue and costs into account. Each pricing analyst is responsible for optimizing sales in one or more markets and are also leading cross-market initiatives.
As the Sales Operations Manager your main focus will be to
Responsible for the performance of assigned Business areas
Lead, support and coach your team in their daily work
Lead, develop and close medium/large size assignments targeting both internal and external customers (stakeholders)
Be the voice of and stakeholder for Sales Operations in various forums/projects working alongside team members from other parts of the organization e.g. Commercial, Operations, IT/Development, Legal, Finance.
Contribute in the development of the Sales Operations organization as a whole, Improve and make sure that the department has efficient ways of working

Benefits
Working at Etraveli Group means working at a fast-growing company with high ambitions in becoming the number one Online travel agency worldwide. The culture at the company embraces complexity and we like to keep the entrepreneurial spirit even as we grow into being a larger company. You will have awesome colleagues with whom you will have fun solving complex problems in a fast-moving business.We also offer:
A flexible working environment. We work on a hybrid-model where you can choose to work two days from home and you will have two weeks per year that you can choose to work from a remote location
Central office location in the City – We are located on Regeringsgatan in Stockholm, a stone's throw from public transport and lunch restaurants.
Healthcare allowance – Each employee receives a maximum allowable amount each year according to the Swedish Tax Agency to spend on health-promoting activities such as a gym card, massage etc.
Pension and health insurance – Through partners we offer a comprehensive pension and health insurance so that you can get help quickly in case of an accident

At Etraveli Group we value diversity; we pride ourselves on being a company represented by people of all different backgrounds. During hiring, we are committed to ensure equality and promote diversity in the workplace at every selection stage. As such, we provide the same opportunities for all candidates regardless of race, religion or belief, gender, nationality, ethnicity, sexual orientation, age, marital status, disability, or any other characteristic protected under any anti-discrimination law or regulation.
Welcome to Etraveli Group! Visa mindre

Project Manager-Product Development

Ansök    Aug 18    AFRY AB    Manager
Företagsbeskrivning AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society. We are 19,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalisation, creating sustainable solutions for generations to come. Making Future Jobbeskrivning Lockas du av konsultrollen där du får bidra med din kunskap och samtidigt utvecklas vidare? Är du en engagera... Visa mer
Företagsbeskrivning
AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society.


We are 19,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalisation, creating sustainable solutions for generations to come.


Making Future


Jobbeskrivning
Lockas du av konsultrollen där du får bidra med din kunskap och samtidigt utvecklas vidare? Är du en engagerad och nyfiken lagspelare som gillar att utmana? Då är AFRY din nästa arbetsgivare!
Vi letar efter dig med flerårig erfarenhet som brinner för produktutveckling men som framöver är intresserad av att ta en mer koordinerande roll. Detta är en kombinerad roll där du får möjligheten att ha en fot i tekniken och en fot i ledarskapet, där du själv kommer att konstruera men också samordna andra i utvecklingsprojekt.
Att vara konsult hos oss innebär att du jobbar i olika utvecklingsteam för att ta fram nya innovativa lösningar eller vidareutveckla befintliga produkter hos våra kunder. Vår mångåriga erfarenhet och breda kontaktnät gör att vi ständigt får nya projekt- och konsultförfrågningar i många olika branscher. Sannolikheten är stor att vi hittar just ditt drömuppdrag!
Du blir en del av affärsområdet Connected Products i Uppsala, där du kommer att arbeta med att utveckla produkter i teknikens framkant hos flera av Sveriges ledande företag. Våra kunder utvecklar framtidens teknik inom områden med fokus på MedTech.


Kravspecifikation
Vår ambition är att styrka vårt befintliga utvecklingsteam med personer som har ett eller några års erfarenhet inom industrin. För att passa in i vår grupp ser vi gärna att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom maskinteknik, elektronik, data, system eller mekatronik. Du har erfarenhet av en koordinerande eller projektledande roll.
Det viktigaste är att du brinner för teknik och att din erfarenhet kan expandera gruppens kompetens. För att vara en konsult som lätt kan integreras i våra kunders verksamheter är det viktigt att du kan tala och skriva både svenska och engelska.
I de flesta uppdrag används båda språken i vardagliga sammanhang och arbetsuppgifter. Det är starkt meriterande om du har jobbat inom reglerad verksamhet så som Medicinteknik eller Rymdindustri.


Ytterligare information
Kontakt för frågor:
Therese Galvez
Recruitment partner
[email protected]
Sista ansökningsdatum: 2023-09-18
PLATS: Uppsala
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Senior MKB-konsult/uppdragsledare

Ansök    Okt 23    Ramboll Sweden AB    Manager
Job Description Ramboll har lanserat en ny strategi för 2022-2025 - “The Partner for Sustainable Change”. Vi har hållbarhet högst på vår agenda och söker nu dig som tillsammans med oss vill utvecklas och vara med och bidra till ett hållbart samhälle. Vi söker dig som har ett stort intresse och engagemang i miljöfrågor och hållbar utveckling i samhällsbyggnadsprojekt och är nyfiken på hur vi på Ramboll arbetar med hållbarhet. Du har erfarenhet av att arbe... Visa mer
Job Description
Ramboll har lanserat en ny strategi för 2022-2025 - “The Partner for Sustainable Change”. Vi har hållbarhet högst på vår agenda och söker nu dig som tillsammans med oss vill utvecklas och vara med och bidra till ett hållbart samhälle.

Vi söker dig som har ett stort intresse och engagemang i miljöfrågor och hållbar utveckling i samhällsbyggnadsprojekt och är nyfiken på hur vi på Ramboll arbetar med hållbarhet. Du har erfarenhet av att arbeta med, driva och leda miljö- och hållbarhetsfrågor, genomföra miljöbedömningar och ta fram miljökonsekvensbeskrivningar (MKB).


Du kommer att tillhöra Impact Assessment i Uppsala inom globala affärsområdet Environment & Health
Ramboll är ett av världens ledande konsultföretag inom miljö. Vi utvecklar innovativa och forskningsbaserade lösningar inom globala affärsområden. Att Ramboll ägs av en stiftelse säkerställer en långsiktig och oberoende utveckling av företaget, de anställda och de samhällen vi verkar i. Som stiftelseägt bolag har vi möjlighet att agera i enlighet med våra värderingar.


Som vår nya seniorkonsult/uppdragsledare kommer du att vara en del av vår globala satsning på MKB och ekologiska tjänster. Du kommer att vara med och hjälpa våra kunder med projekt i olika utredningsfaser från planering i tidiga strategiska utredningar, till projektering och genomförande.


Vi arbetar i både stora och små projekt med varierad komplexitet och våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor. Vi arbetar med projekt över hela landet och har ett tätt samarbete med andra kontor och enheter inom Ramboll. Det finns, då Ramboll är ett stort globalt företag, möjlighet att även arbeta med kollegor och kunder internationellt. Våra nuvarande projekt genomförs inom bland annat vindkraft, tillstånd för miljöfarlig verksamhet och vattenverksamhet, infrastrukturplanering och genomförande samt kommunala planer. Din bas är vårt kontor i Uppsala, och det är möjligt att variera din vardag med att delvis arbeta hemifrån. Annonsering för denna tjänst sker även för andra orter i Sverige där vi också har kontor.

Nu söker vi seniorkonsult/uppdragsledare inom MKB och hållbarhet
Huvudsakliga arbetsuppgifter för dig är:
Leda och samordna miljöbedömning och MKB i till exempel projekt som rör vattenverksamhet, miljöfarlig verksamhet, infrastrukturplaner och/eller kommunala planer
Driva miljö- och hållbarhetsfrågor i infrastrukturprojekt och samhällsutvecklingsprojekt
Leda och samordna miljörelaterade utredningar i stora projekt
Föra dialog, kommunicera och samråda med kunder, myndigheter och andra intressenter
Bidra med din expertis och erfarenhet och dela med dig till juniora kollegor
Bidra till utveckling av metoder för hållbarhetsanalyser i uppdrag
Bidra till teamets och Rambolls samarbete och utveckling


För att trivas i rollen och bidra i vårt arbete tror vi att du:
har Masterexamen inom miljöområdet som miljövetare, biolog, civilingenjör eller har annan likvärdig utbildning,
har flerårig erfarenhet av uppdragsledning och/eller samordning av miljö- och hållbarhetsfrågor i miljöbedömning och MKB eller andra miljörelaterade områden som konsult, på myndighet eller inom företag,
har engagemang för miljö- och hållbarhetsfrågornas roll i samhällsutvecklingen,
stimuleras av att arbeta med andra personer och kompetenser i team och förmåga att bygga förtroendeingivande relationer,
har god kommunikativ förmåga såväl i skrift som muntligt på svenska och engelska.


Ramboll i Sverige
Ramboll är ett av Sveriges största teknik-, design- och konsultföretag med fler än 1800 experter på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle. Ramboll har som ambition att vara marknadsledande inom hållbarhet. Vår gemensamma drivkraft är att bidra till en hållbar samhällsutveckling genom konkreta lösningar både för det tekniska genomförandet och för att nå önskade hållbarhetsresultat som ger affärsnytta, verksamhetsutveckling och samhällsnytta.

Låt oss veta mer om dig
Bifoga ditt CV och ett personligt brev med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

IT Demand Manager – Vattenfall Värme

Ansök    Sep 4    Vattenfall AB    Manager
Företagsbeskrivning Vattenfall är en av Europas största producenter och återförsäljare av el och värme. Våra huvudmarknader är Sverige, Tyskland, Nederländerna, Danmark och Storbritannien. Inom Vattenfallkoncernen finns cirka 20?000 anställda. Vi har elektrifierat industrier, levererat energi till bostäder och förvandlat tillvaron genom innovation i över hundra års tid. Vi vill nu göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation och vi driver på öv... Visa mer
Företagsbeskrivning
Vattenfall är en av Europas största producenter och återförsäljare av el och värme. Våra huvudmarknader är Sverige, Tyskland, Nederländerna, Danmark och Storbritannien. Inom Vattenfallkoncernen finns cirka 20?000 anställda. Vi har elektrifierat industrier, levererat energi till bostäder och förvandlat tillvaron genom innovation i över hundra års tid. Vi vill nu göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation och vi driver på övergången till ett hållbart energisystem.
Jobbeskrivning
Är du vår praktiska guide till en framgångsrik digitalisering? Vill du följa med oss på resan mot en fossilfri framtid? Nu söker Vattenfall Värme efter en ny talang som vill vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och driva utveckling och digitalisering framåt - en fantastisk möjlighet för Dig att stötta Värme Sverige som IT Demand Manager!
Om rollen
Som IT Demand Manager tillhör du teamet Operational Excellence. Som ett komplement till portfolio managers och IT-arkitekter bevakar du som IT Demand Manager vad som händer inom Vattenfalls Business Areas, på koncernnivå och i omvärlden för att sedan informera och inspirera oss andra i gruppen samt verksamheten. I rollen har man ett genuint intresse av att stötta och utmana verksamheten med hjälp av IT. Rollen är en blandning av klassiska BIO (Business Information Officer) och projektledningsuppgifter. Dina ansvarsområden är bland annat följande:
Arbeta i gränssnittet mellan verksamheten och Vattenfall IT/koncernen/andra BIOer/ och externa intressenter/extern IT utveckling för att anpassa strategier och belysa implikationer.
Stötta Värme Sverige och fungera som partner i dagliga IT-relaterade frågor.
Stötta Värme Sverige med att utveckla IT-strategin i nära samarbete med IT-portföljförvaltarna och IT-arkitekterna, genom att vara lyhörd för verksamhetens behov och förstå hur de kan omsättas till IT-krav inom vår digitala utveckling.
Rapportera och följa upp på IT-budget.
Se till att verksamheten följer IT Governance, och IT-säkerhetskrav.
Leda och övervaka komplexa IT-projekt av betydande strategisk relevans som väcker stor uppmärksamhet hos ledningen.
Bygga och leda tvärfunktionella projektteam inklusive tekniska experter och intressenter.

Kravspecifikation
Din profil
I den här rollen kommer du samarbeta med många olika människor och kommer behöva hantera olika intressenter, därför värdesätter vi att du är samarbetsvillig. För att lyckas med att nå verksamhetens digitaliseringsmål behöver vi dig som är en handlingskraftig person. Digitalisering kan nås via olika vägar, vi vill ha dig som kan översätta och balansera verksamhetens behov till tydliga och rimliga IT krav. För att trivas i rollen tror vi att du har ett stort intresse för hur IT kan hjälpa verksamheten att bli mer lönsam. Du har god skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga, både på svenska och engelska.
För att lyckas i rollen ser vi att du har:
Minst 5års yrkeserfarenhet från liknande roller.
Relevant akademisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Erfarenhet av att omvandla strategier till praktiska handlingar.
Förståelse för agila metoder och bimodala IT-miljöer.
Erfarenhet från processindustrin eller energibranschen är meriterande.

Ytterligare information
Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss blir du en del av ett starkt team med fantastiska kollegor. Organisationen är engagerad och motiverad och står inför flera spännande utmaningar. Vi erbjuder ett omväxlande arbete, ett modernt ledarskap och många kontaktytor. Att livet i sin helhet ska gå ihop är en självklarhet för oss, vi lägger stor vikt vid att du ska hitta en balans mellan arbete och fritid och erbjuder attraktiva personalförmåner. Som medarbetare på Vattenfall Värme är du delaktig i att skapa framtidens uppvärmning och att forma morgondagens fossilfria energisamhälle.
Placering: Solna eller Uppsala.
Nyfiken? Så här får du veta mer!
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Philippe Lehmann; [email protected]. För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Kajsa Loman; [email protected].
Fackliga representanter är: Stefan Andersson (Akademikerna), Kjell Karlsson (Ledarna), Robert Lönnqvist (SEKO) och Patrik Nenzen (Unionen). Du når dem via Vattenfalls växel, 08 739 50 00.
Varmt välkommen med din ansökan! Skicka med ett CV och ett personligt brev, sista ansökningsdatum är 25 september. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.
Att arbeta inom Vattenfall Värme innebär att arbeta med samhällsviktig infrastruktur. Därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
Det här är vi, dina nya kollegor
Vattenfall Värme är en europeisk leverantör av el, värme och kyla med verksamheter som hjälper våra kunder att styra om mot ett fossilfritt liv. Vi är drygt fyra tusen anställda som levererar fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, fastighetsägare och privatpersoner i fyra länder med vårt huvudkontor i Solna.
I Sverige levererar vi fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, fastighetsägare och bostadskunder i femton kommuner. Värme Sverige är den fjärde största fjärrvärmeleverantören i Sverige och levererar hållbar uppvärmning till cirka 200 000 svenska hushåll samt värme, kyla och ånga till industrikunder. Att vår huvudprodukt fjärrvärme spelar en viktig roll i det nya cirkulära samhället är vi extra stolta över.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Project Manager/ Product Development/ MedTech

Ansök    Aug 18    AFRY AB    Manager
Företagsbeskrivning AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society. We are 19,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalisation, creating sustainable solutions for generations to come. Making Future Jobbeskrivning Lockas du av konsultrollen där du får bidra med din kunskap och samtidigt utvecklas vidare? Är du en engagera... Visa mer
Företagsbeskrivning
AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society.


We are 19,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalisation, creating sustainable solutions for generations to come.


Making Future


Jobbeskrivning
Lockas du av konsultrollen där du får bidra med din kunskap och samtidigt utvecklas vidare? Är du en engagerad och nyfiken lagspelare som gillar att utmana? Då är AFRY din nästa arbetsgivare!
Vi letar efter dig med flerårig erfarenhet som brinner för produktutveckling men som framöver är intresserad av att ta en mer koordinerande roll. Detta är en kombinerad roll där du får möjligheten att ha en fot i tekniken och en fot i ledarskapet, där du själv kommer att konstruera men också samordna andra i utvecklingsprojekt.
Att vara konsult hos oss innebär att du jobbar i olika utvecklingsteam för att ta fram nya innovativa lösningar eller vidareutveckla befintliga produkter hos våra kunder. Vår mångåriga erfarenhet och breda kontaktnät gör att vi ständigt får nya projekt- och konsultförfrågningar i många olika branscher. Sannolikheten är stor att vi hittar just ditt drömuppdrag!
Du blir en del av affärsområdet Connected Products i Uppsala, där du kommer att arbeta med att utveckla produkter i teknikens framkant hos flera av Sveriges ledande företag. Våra kunder utvecklar framtidens teknik inom områden med fokus på MedTech.


Kravspecifikation
Vår ambition är att styrka vårt befintliga utvecklingsteam med personer som har ett eller några års erfarenhet inom industrin. För att passa in i vår grupp ser vi gärna att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom maskinteknik, elektronik, data, system eller mekatronik. Du har erfarenhet av en koordinerande eller projektledande roll.
Det viktigaste är att du brinner för teknik och att din erfarenhet kan expandera gruppens kompetens. För att vara en konsult som lätt kan integreras i våra kunders verksamheter är det viktigt att du kan tala och skriva både svenska och engelska.
I de flesta uppdrag används båda språken i vardagliga sammanhang och arbetsuppgifter. Det är starkt meriterande om du har jobbat inom reglerad verksamhet så som Medicinteknik eller Rymdindustri.


Ytterligare information
Kontakt för frågor:
Therese Galvez
Recruitment partner
[email protected]
Sista ansökningsdatum: 2023-09-18
PLATS:Uppsala
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Manager Grid Metering & Customer Solutions

Ansök    Jul 25    Vattenfall AB    Manager
Företagsbeskrivning Vattenfall Värme är en europeisk leverantör av el, värme och kyla med verksamheter som hjälper våra kunder att styra om mot ett fossilfritt liv. Vi är drygt fyra tusen anställda som levererar fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, fastighetsägare och privatpersoner i fyra länder med vårt huvudkontor i Solna. I Sverige levererar vi fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, fastighetsägare och bostadskunder i femton kommu... Visa mer
Företagsbeskrivning


Vattenfall Värme är en europeisk leverantör av el, värme och kyla med verksamheter som hjälper våra kunder att styra om mot ett fossilfritt liv. Vi är drygt fyra tusen anställda som levererar fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, fastighetsägare och privatpersoner i fyra länder med vårt huvudkontor i Solna.
I Sverige levererar vi fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, fastighetsägare och bostadskunder i femton kommuner. Värme Sverige är den fjärde största fjärrvärmeleverantören i Sverige och levererar hållbar uppvärmning till cirka 200 000 svenska hushåll samt värme, kyla och ånga till industrikunder. Att vår huvudprodukt fjärrvärme spelar en viktig roll i det nya cirkulära samhället är vi extra stolta över.


Läs mer: Kom in i värmen - Upptäck fjärrvärme | Vattenfall


Jobbeskrivning


Vill du följa med oss på resan mot en fossilfri framtid? På Vattenfall har vi beslutat oss för att göra ett fossilfritt liv möjligt inom en generation. Nu söker Vattenfall Värme en ny ledare som vill vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och driva utveckling och digitalisering framåt.
Om rollen
Grid Metering and Customer Solutions har som uppdrag att förse kunderna och den egna verksamheten med underlag om förbrukning av värme, kyla och ånga hos våra kunder i samtliga nät inom Vattenfall Värme Sverige. Gruppen ansvarar för mätarprocessen i sin helhet vilket inkluderar installationstjänster, felavhjälpning och mätarrevision samt kundnära tjänster såsom installationstjänster, service, felavhjälpning och teknisk support.
Vi söker dig som vill leda gruppen i den pågående förändringen inom digitalisering, nya kunderbjudanden och en förändrad energimarknad. Ett engagerat ledarskap nära dina medarbetare är en av dina viktigaste arbetsuppgifter tillsammans med aktivt deltagande i utveckling av nya produkter och tjänster kopplat till vårt värdeerbjudande till kund.
Ansvarsområden och arbetsuppgifter
Leda och utveckla ett team bestående av 11 medarbetare med placering i våra fjärrvärmeområden Uppsala, Haninge, Nyköping, Motala
Utveckla verksamheten i gruppen på kort och lång sikt
Arbetsmiljöansvar och budgetansvar för operativa kostnader och investeringar
Samverka och skapa relationer med intressenter inom och utom bolaget för att nå gruppens egna samt verksamhetens övergripande mål
Ansvar för kompetensutveckling och bemanningKravspecifikation


Din profil
Vi ser gärna att du som söker har:
Tidigare ledarerfarenhet som chef, teamledare eller projektledare
Eftergymnasial utbildning
God förmåga och erfarenhet av processorienterat arbetssätt, förbättringsarbete och gärna förändringsledning.
Du har B-körkort.Som person motiveras du av att utveckla både människor och arbetssätt och har förmågan att inspirera och skapa engagemang hos dina medarbetare. Vidare har du en god förmåga att skapa förtroende och samarbeta med andra för att nå resultat. Du har ett stort intresse för digitalisering och verksamhetsutveckling.
Beställarkompetens inom IT, entreprenader och andra tekniska tjänster är meriterande, liksom erfarenhet av mätinsamlingssystem och utförande av kundnära tjänster inom värme/kyla, VVS och el.


Ytterligare information


Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss blir du en del av ett starkt team med fantastiska kollegor. Organisationen är engagerad och motiverad och står inför flera spännande utmaningar. Vi erbjuder ett omväxlande arbete, ett modernt ledarskap och många kontaktytor. Att livet i sin helhet ska gå ihop är en självklarhet för oss, vi lägger stor vikt vid att du ska hitta en balans mellan arbete och fritid och erbjuder attraktiva personalförmåner. Som medarbetare på Vattenfall Värme är du delaktig i att skapa framtidens uppvärmning och att forma morgondagens fossilfria energisamhälle.

Placeringsort: Uppsala, alternativt Stockholm. Som chef förväntas du vara på plats där flertalet av dina anställda finns, vilket i detta fall är Uppsala.

Kontakt
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jan Zetterberg, [email protected]
För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Johan Macdonald, [email protected]


Fackliga representanter är Stefan Andersson, Akademikerna, Kjell Karlsson, Ledarna, Robert Lönnqvist, SEKO och Patrik Nenzén, Unionen. Du når dem via Vattenfalls växel, 08 739 50 00.


Under semesterperioden vecka 29-32 har vi begränsad möjlighet att svara på telefon och mejl.


Varmt välkommen med din ansökan
Skicka med ett CV och ett personligt brev, sista ansökningsdatum är 21 Augusti. Urval och intervjuer görs efter sista ansökningsdag.


Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.
Att arbeta inom Vattenfall Värme innebär att arbeta med samhällsviktig infrastruktur. Därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Visa mindre

Project Manager-Product Development

Ansök    Jun 20    AFRY AB    Manager
Företagsbeskrivning AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society. We are 19,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalisation, creating sustainable solutions for generations to come. Making Future Jobbeskrivning Lockas du av konsultrollen där du får bidra med din kunskap och samtidigt utvecklas vidare? Är du en engagerad ... Visa mer
Företagsbeskrivning
AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society.


We are 19,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalisation, creating sustainable solutions for generations to come.


Making Future
Jobbeskrivning
Lockas du av konsultrollen där du får bidra med din kunskap och samtidigt utvecklas vidare? Är du en engagerad och nyfiken lagspelare som gillar att utmana? Då är AFRY din nästa arbetsgivare!
Vi letar efter dig med flerårig erfarenhet som brinner för produktutveckling men som framöver är intresserad av att ta en mer koordinerande roll. Detta är en kombinerad roll där du får möjligheten att ha en fot i tekniken och en fot i ledarskapet, där du själv kommer att konstruera men också samordna andra i utvecklingsprojekt.
Att vara konsult hos oss innebär att du jobbar i olika utvecklingsteam för att ta fram nya innovativa lösningar eller vidareutveckla befintliga produkter hos våra kunder. Vår mångåriga erfarenhet och breda kontaktnät gör att vi ständigt får nya projekt- och konsultförfrågningar i många olika branscher. Sannolikheten är stor att vi hittar just ditt drömuppdrag!
Du blir en del av affärsområdet Connected Products i Uppsala, där du kommer att arbeta med att utveckla produkter i teknikens framkant hos flera av Sveriges ledande företag. Våra kunder utvecklar framtidens teknik inom områden med fokus på MedTech.
Kravspecifikation
Vår ambition är att styrka vårt befintliga utvecklingsteam med personer som har ett eller några års erfarenhet inom industrin. För att passa in i vår grupp ser vi gärna att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom maskinteknik, elektronik, data, system eller mekatronik. Du har erfarenhet av en koordinerande eller projektledande roll.
Det viktigaste är att du brinner för teknik och att din erfarenhet kan expandera gruppens kompetens. För att vara en konsult som lätt kan integreras i våra kunders verksamheter är det viktigt att du kan tala och skriva både svenska och engelska.
I de flesta uppdrag används båda språken i vardagliga sammanhang och arbetsuppgifter. Det är starkt meriterande om du har jobbat inom reglerad verksamhet så som Medicinteknik eller Rymdindustri.
Ytterligare information
Kontakt för frågor:
Therese Galvez
Recruitment partner
[email protected]
Sista ansökningsdatum: 2023-08-14
OBS: Pga sommarsemester kan det dröja innan du får återkoppling på din ansökan.
PLATS: Uppsala


AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Operations Team Manager till vårt kontor i Uppsala!

Ansök    Feb 28    Academic Work Sweden AB    Manager
Har du ett stort intresse för att leda och coacha dina kollegor i rätt riktning för att skapa resultat? Har du erfarenhet av rekrytering och vill bidra till Academic Works tillväxtresa? Då kan denna roll vara något för dig! OM TJÄNSTEN Vi söker nu en Operations Team Manager till vårt kontor i Uppsala. Som Team Manager driver du ett eget team med 2 Recruitment Consultants och 4 Consultants Managers och spelar en viktig roll i kontorets ledningsgrupp. Du h... Visa mer
Har du ett stort intresse för att leda och coacha dina kollegor i rätt riktning för att skapa resultat? Har du erfarenhet av rekrytering och vill bidra till Academic Works tillväxtresa? Då kan denna roll vara något för dig!

OM TJÄNSTEN
Vi söker nu en Operations Team Manager till vårt kontor i Uppsala. Som Team Manager driver du ett eget team med 2 Recruitment Consultants och 4 Consultants Managers och spelar en viktig roll i kontorets ledningsgrupp. Du har ett stort intresse för att leda och coacha dina kollegor och tar ansvar för ditt teams resultat. Dessutom har du en viktig roll i att skapa en dynamisk och positiv arbetsmiljö.

För att du ska få en bra start i din roll kommer du att löpande få utbildning i ledarskap. Du kommer få de verktyg som du behöver för att samarbeta med nya kollegor och självklart få stöttning från den lokala ledningsgruppen. Utöver det jobbar du tätt med din chef Josefin Elmhall, Branch Manager.

Rollen som Operations Team Manager ger dig möjlighet att växa både som individ och få dina kollegor att nå nya höjder – och vi vågar lova att du kommer ha riktigt kul på vägen!

ARBETSUPPGIFTER
Som Team Manager har du fyra huvudsakliga ansvarsområden:


* Som chef säkerställer du strukturer för att skapa goda resultat. Du arbetar löpande med att planera, organisera och följa upp ditt team för att optimera teamets resultat.
* Som ledare motiverar och inspirerar du medarbetare och teamet för att skapa engagemang, prestation och måluppfyllnad.
* Som coach skapar du möjlighet för lärande och utveckling. Du arbetar med en tydlig ambition om att alla medarbetare ska få stöd och utrymme till att nå sin fulla potential.
* Som operativ kommer du hantera egna kunder och rekryteringsuppdrag. I din operativa tid kommer du vara en förebild i vardagen och hålla dig uppdaterad inom våra processer och affärer.


I dina ansvarsområden ovan har du dessutom en aktiv roll i kontorets ledningsgrupp där du förväntas bidra till ett framgångsrikt ledningsgruppsarbete med nära samarbeten med Sales.

VI SÖKER DIG SOM
- Har arbetat minst ett år som konsultchef, rekryteringskonsult eller intern rekryterare
- Har erfarenhet av ledarskap
- Har avancerad språkkunskap i Svenska i tal och skrift
- Har goda språkkunskaper i Engelska i tal och skrift

Vad är önskvärd erfarenhet?


* Minst två års erfarenhet av att arbetat som konsultchef eller Rekryteringskonsult
* Erfarenhet av att leda och coacha ett team bestånden av konsultchefer, rekryteringskonsulter eller interna rekryterare
* Erfarenhet av bemannings- eller rekryteringsbranschen
* Erfarenhet av att arbeta med arbetspsykologiska tester
* Erfarenhet av rekrytering av tjänstemän, chefer och/eller specialister


Övrig information

Start: April eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Plats: Uppsala, Smedsgränd 5A

Processen: Det första steget i rekryteringsprocessen är att genomföra två tester av Assessio. Det ena är en personlighetskartläggning som tar cirka 20 minuter att slutföra, det andra ett test som testar din kognitiva förmåga som tar 12 minuter att slutföra. Anledningen till att vi använder oss av tester är för att säkerställa en solid och rättvis rekryteringsprocess med fokus på potentialen för den position vi anställer till. Observera att ansökan sker via en annan site vilket gör att den inte kommer att synas under ”mina sidor” på din profil.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [email protected] under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där! Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGETHur är det att jobba på Academic Work?

· Vår kultur på Academic Work

· CSR och miljö på Academic Work

· Instagram @Academic Work

· Facebook @Academic Work

· LinkedIn @Academic Visa mindre

Project Manager/ Product Development/ MedTech

Ansök    Maj 22    AFRY AB    Manager
Företagsbeskrivning AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society. We are 19,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalisation, creating sustainable solutions for generations to come. Making Future Jobbeskrivning Lockas du av konsultrollen där du får bidra med din kunskap och samtidigt utvecklas vidare? Är du en enga... Visa mer
Företagsbeskrivning


AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society.


We are 19,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalisation, creating sustainable solutions for generations to come.


Making Future


Jobbeskrivning


Lockas du av konsultrollen där du får bidra med din kunskap och samtidigt utvecklas vidare? Är du en engagerad och nyfiken lagspelare som gillar att utmana? Då är AFRY din nästa arbetsgivare!
Vi letar efter dig med flerårig erfarenhet som brinner för produktutveckling men som framöver är intresserad av att ta en mer koordinerande roll. Detta är en kombinerad roll där du får möjligheten att ha en fot i tekniken och en fot i ledarskapet, där du själv kommer att konstruera men också samordna andra i utvecklingsprojekt.
Att vara konsult hos oss innebär att du jobbar i olika utvecklingsteam för att ta fram nya innovativa lösningar eller vidareutveckla befintliga produkter hos våra kunder. Vår mångåriga erfarenhet och breda kontaktnät gör att vi ständigt får nya projekt- och konsultförfrågningar i många olika branscher. Sannolikheten är stor att vi hittar just ditt drömuppdrag!
Du blir en del av affärsområdet Connected Products i Uppsala, där du kommer att arbeta med att utveckla produkter i teknikens framkant hos flera av Sveriges ledande företag. Våra kunder utvecklar framtidens teknik inom områden med fokus på MedTech.


Kravspecifikation


Vår ambition är att styrka vårt befintliga utvecklingsteam med personer som har ett eller några års erfarenhet inom industrin. För att passa in i vår grupp ser vi gärna att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom maskinteknik, elektronik, data, system eller mekatronik. Du har erfarenhet av en koordinerande eller projektledande roll.
Det viktigaste är att du brinner för teknik och att din erfarenhet kan expandera gruppens kompetens. För att vara en konsult som lätt kan integreras i våra kunders verksamheter är det viktigt att du kan tala och skriva både svenska och engelska.
I de flesta uppdrag används båda språken i vardagliga sammanhang och arbetsuppgifter. Det är starkt meriterande om du har jobbat inom reglerad verksamhet så som Medicinteknik eller Rymdindustri.


Ytterligare information


Kontakt för frågor:
Therese Galvez
Recruitment partner
[email protected]
Sista ansökningsdatum: 2023-06-19

AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Contract Manager RE&FM Nordic

Ansök    Apr 24    Vattenfall AB    Manager
Företagsbeskrivning Vattenfall är en av Europas största producenter och återförsäljare av el och värme. Våra huvudmarknader är Sverige, Tyskland, Nederländerna, Danmark och Storbritannien. Inom Vattenfallkoncernen finns cirka 20?000 anställda. Vi har elektrifierat industrier, levererat energi till bostäder och förvandlat tillvaron genom innovation i över hundra års tid. Vi vill nu göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation och vi driver på öv... Visa mer
Företagsbeskrivning
Vattenfall är en av Europas största producenter och återförsäljare av el och värme. Våra huvudmarknader är Sverige, Tyskland, Nederländerna, Danmark och Storbritannien. Inom Vattenfallkoncernen finns cirka 20?000 anställda. Vi har elektrifierat industrier, levererat energi till bostäder och förvandlat tillvaron genom innovation i över hundra års tid. Vi vill nu göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation och vi driver på övergången till ett hållbart energisystem.


Jobbeskrivning
Vill du, tillsammans med oss, bygga vägen som tar oss framåt mot en fossilfri framtid?
Nu har du en unik möjlighet att söka tjänsten som Contract Manager RE&FM; Nordic hos oss på Vattenfall.
RE&FM; Nordic är en avdelning inom Vattenfall AB och en del av Vattenfall Business Service Nordic AB. RE&FM; Nordic har till uppgift att hantera Real Estate och Facility Management tjänster för samtliga affärsområden inom Vattenfall. Det innebär att RE&FM; Nordic har många kontaktytor både inom Vattenfall och med samarbetspartners som utför många av tjänsterna.


Enheten Business Support är som en ”samordningscentral” för RE&FM; Nordic och har till uppgift att ansvara för verksamhetsgemensamma stödprocesser till verksamheten. Detta innebär att Business Support hanterar den ekonomiska uppföljningen, contract management, interna verksamhetsstyrningen, samordningen, uppföljningen och utvecklingen av RE&FM; Nordic. Business Support hanterar även RE&FM; Nordics ledningssystem. Enheten består idag av 7 medarbetare under ledning av en Head of Business Support lokaliserade primärt i Solna. Contract Management består av två medarbetare där du kommer arbeta tätt tillsammans med den andra contract managern.


För dig som vill vara med och påverka och vara involverade i många intressanta frågeställningar – både strategiska och operativa - är Business Support den rätta enheten. Vi söker en driven person som motiveras av ständig förbättring, flera kontaktytor och ett stundtals högt tempo.


I rollen som Contract Manager kommer du att stödja verksamheten med allt som gäller avtalshanteringen inom RE&FM; Nordic.


Huvudsakliga arbetsuppgifter
Utveckla strategi för RE&FM; Nordics Contract Management
Samarbeta aktivt med affärsintressenter och chefer inom organisationen för att stödja deras affärsmål.
Vara bryggan mellan verksamheten och procurement för att bidra till att inköpsaktiviteter genomförs på ett effektivt och verksamhetsorienterat sätt
Bygga och hantera relationerna med leverantörer
Ansvara för RE&FM; Nordics avtalsdatabas på ett effektivt sätt
Identifiera och vara med och driva besparingsmöjligheter i samarbete med interna intressenter
Bidra till RE&FM; Nordics transformationsresa och fortsatta förbättringar av upphandlingsprocesser, verktyg och system
Bygga och förvalta scorekort för att visuellt ge ledningen rätt verktyg för att följa upp verksamheten
Förbereda material till styr- och ledningsgrupper och delta vid behov.Kravspecifikation
Utbildning
Vi söker dig som har relevant utbildning och bred erfarenhet från contract management. Då koncernspråket är engelska förekommer viss korrespondens på engelska vilket innebär att du bör behärska språket väl.
Erfarenhet
Du bör ha minst 10 års erfarenhet från arbete med contract management. Vi vill också att du har god erfarenhet av att hantera stakeholders på olika nivåer och i en internationell miljö.
Egenskaper och styrkor
Uttrycka dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska
Du är analytisk och har en erfarenhet och förståelse för hur contract management kan bidra till verksamhetens utveckling
Förstå vikten av att skapa tydliga och för verksamheten lättförståeliga beslutsunderlag
Mycket god samarbetsförmåga och analytisk förmåga
God förmåga att leverera i tid och med efterfrågad kvalitet
Ha en naturlig fallenhet av att driva och arbeta självständigt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och innebär resor till Vattenfalls samtliga tjänsteställen. Tillträde sker enligt överenskommelse. Körkort B är ett krav.
Meriterande
Erfarenhet av energimarknaden är meriterande.


Ytterligare information
Vi erbjuder
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle erbjuder vi dig ett utvecklande och omväxlande arbete med många kontaktytor. För oss på Vattenfall är det viktigt att arbete och privatliv har en god balans, därför erbjuder vi flexibilitet i arbetet samt möjlighet till att arbeta hemifrån vid behov. Vi har även en hel del andra personalförmåner som exempelvis arbetstidsförkortning, förmånliga tjänstepensionsavtal, föräldraledighetstillägg med mera. Läs mer om våra förmåner här.

Placering: Önskvärt att placering är Solna. Annan ort där Vattenfall har kontor kan vara aktuell.


För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta rekryterande chef Christine Stadling 070-327 77 36 eller har du någon fråga om vår rekryteringsprocess så kontakta du vår rekryterare Teri-Anne Brink, [email protected]
Fackliga representanter: Shahriar Badiei (Akademikerna), Christer Von Ahn (Unionen), Cecilia Bodin (Ledarna), Mikael Mukka (SEKO). Du når dem via Vattenfalls växel: 08 739 50 00.
Välkommen med din ansökan senast 12 maj 2023. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar via vår webbplats.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering här.


Då säkerheten för Vattenfall och dess anställda är avgörande kommer vi innan varje anställning genomföra en ”pre-employment screening”. Dessa kontroller baseras på din roll som du kommer att fylla inom Vattenfall. Kontrollerna kommer att utföras av en tredje part, Validata.


Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.


Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Scrum Master

Ansök    Jan 31    AFRY AB    Manager
Företagsbeskrivning AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society. We are 19,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalisation, creating sustainable solutions for generations to come. Making Future Jobbeskrivning Uppsala är ett centrum för bioteknik och Life Science. Fler bolag med arv från Pharmacia och mängder av innovatio... Visa mer
Företagsbeskrivning
AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society.
We are 19,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalisation, creating sustainable solutions for generations to come.
Making Future


Jobbeskrivning
Uppsala är ett centrum för bioteknik och Life Science. Fler bolag med arv från Pharmacia och mängder av innovationsbolag skapade kring upptäckter på Uppsala Universitet ger en unik samlad kompetens kring t.ex. utrustning för framställning av läkemedel, medicinska analysinstrument, cancerbehandling och kampen mot resistenta bakterier. Vi söker nu en Scrum Master till vår Uppsalabaserade sektion inom produktutveckling, främst för uppdrag hos våra kunder inom Life Science.
Som Scrum Master ansvarar du för att kundens team följer den agila processen. Du har ansvar för att organisera och leda planeringssessioner, sprint reviews och allt som ingår i Scrum för att leverera en bättre produkt för varje sprint.


Kravspecifikation
Vi söker dig som är en hängiven Scrum Master med stark tro på den agila metoden. Du coachar och stöttar även dina teammedlemmar och strävar efter en lärande atmosfär i teamet. Du trivs i och är van vid att leda agila team i en utvecklingsmiljö.
I denna roll har du kontakt med många olika personer i kundens verksamhet, därför är det av stor vikt att du är en duktig kommunikatör som har förmåga att förklara det komplexa på ett enkelt sätt. Vidare är du även van vid krav och behovs-hantering och har förmåga att sammanställa dessa till konkreta och realistiska mål.
Som Scrum Master hos oss på AFRY blir du en del av ett fantastiskt och otroligt kompetent gäng kollegor som tillsammans arbetar för att skapa innovativa och hållbara lösningar tillsammans med våra kunder. Vi arbetar brett med kunder i många olika branscher, så det finns utöver Life Science även spännande uppdrag inom allt ifrån banker och mobilitet till de vassaste produktbolagen i regionen.


Ytterligare information
Kontakt för frågor:
Therese Galvez
Recruitment partner
[email protected]
Sista ansökningsdatum: 2023-02-28
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

NEW VAPS 4Y MANAGER TO BE RECRUITED IN UPPSALA

Ansök    Feb 10    IKEA Svenska Försäljnings AB    Manager
About this work area September 1st, 2023, Ingka Group adds 9 new VAPS markets, under the new 4 years VAPS format. VAPS - 4 years is a VAPS model for more market managers. It can be the second or third market manager job they have. The time period is shorter, and the money involved is less. The purpose is to drive sales and profit in the shorter term and to strengthen the entrepreneurial mindset in market managers. Country, VAPS 4Y: •China - Wuxi •China - N... Visa mer
About this work area
September 1st, 2023, Ingka Group adds 9 new VAPS markets, under the new 4 years VAPS format.
VAPS - 4 years is a VAPS model for more market managers. It can be the second or third market manager job they have. The time period is shorter, and the money involved is less. The purpose is to drive sales and profit in the shorter term and to strengthen the entrepreneurial mindset in market managers.
Country, VAPS 4Y:
•China - Wuxi
•China - Nanning
•China - Jinan
•France - Metz
•France -Dijon
•Germany - Saarlouis
•Germany - Wetzlar
•Sweden - Gallerian
•Sweden - Uppsala
With VAPS, we develop existing ways of working, create and utilize business opportunities. All with the purpose of a better customer meeting and an improved IKEA retail business. VAPS follows the total market approach and includes responsibility for all customer meeting points, digital and physical, and the new ways of working with one Profit & Loss and a penetration plan for the market.
VAPS gives the VAPS Market Manager increased responsibility and freedom to operate the Market within a clear agreed framework and to profit financially from maximising the potential
We are looking for market managers that want to develop their entrepreneurship further, with the right competence and have energy to lead the business and people agenda. Full details to be found in the competence profile.
With this recruitment we want to get closer to a gender balance among existing and new VAPS Managers.
What you'll need to have
This is fantastic opportunity for Market managers that want to boost their entrepreneurship. Welcome with your application.
The prerequisites for applying are:
•You recognise yourself in the Market Manager profile as a base
•That you are experienced with the operation of a store, market.
•We want you to have solid and balanced IKEA Market Manager Experience (more than one market).
•Your personal deposit €20,000 to €30,000 into your future market.
•A 4-year commitment.
•You can not apply for your current own store as VAPS Market Manager
What you need to know
Steps to take:
1. For any additional information, please contact your Country P&C manager.
2. Discuss your application, prior to applying, with your organisation’s senior (line) manager e.g., your Area Manager, or Country Retail Manager. If you are belonging to an IKEA organisation other than Retail, your most senior line manager in your organisation should be contacted.
3.Apply online between February 1st and February 28th, 2023.
4.Interviews are scheduled for week 10 and onwards.
5.The recruitment process is country lead. Each Country will publish one job posting.
Your application via the Recruitment system should comprise:
1.A short resume of your career history (CV) incl. references
2. A motivation letter explaining why you should be considered for a VAPS Area or market. Including examples of when you have successfully proven
• true entrepreneurship and leadership
• applying an OMNI channel approach to the market
3. Your Leadership profile for the last three years
4. PI -personally form (ask your local HR team to assist you)
All can be attached in the recruitment system.
Questions and support? Let's connect!
If you have system related questions during your application or any questions around the VAPS recruitment process, please connect with Recruitment & Sourcing Manager Olof Sixten at [email protected]
Please apply between February 1st and February 28th, 2023.
Welcome with your application! Visa mindre

Manager to Ticketing Team

Ansök    Jan 23    Etraveli Group AB    Manager
Our Ticketing Fulfillment Team in Uppsala is looking for a new manager! Etraveli Group is a leading global platform for flights, an air technology company connecting millions of flights and travelers across the globe. The company is the exclusive provider of flights to booking.com in Europe and recently entered into an acquisition agreement with Booking Holdings pending competition clearance. Every minute we close hundreds of deals for our partners around ... Visa mer
Our Ticketing Fulfillment Team in Uppsala is looking for a new manager!
Etraveli Group is a leading global platform for flights, an air technology company connecting millions of flights and travelers across the globe. The company is the exclusive provider of flights to booking.com in Europe and recently entered into an acquisition agreement with Booking Holdings pending competition clearance.
Every minute we close hundreds of deals for our partners around the globe. We are the preferred partner of some of the world’s most prominent travel companies such as Booking.com, Google Flights, Skyscanner and Kayak.
About the role
You will play a key role in supporting and coaching the team to think outside the box. You want to drive work and the team in finding opportunities of improvement. This team works to make sure we keep stable inflow on our internal queues and do a lot of analyses and follow ups to make sure we follow the correct settings.
We want you to have an analytical mind and like to see how you can support the team to make flows more efficient and at the same time keeping quality and consequence in mind.
Your main responsibilities include:
Scheduling short-term planning as well as long-term planning for the team.
Real time management – steer resources hourly if needed
Monitor data and statistics closely and do follow ups in order to maintain our automation degrees
Drive findings of improvement of related to the ticketing process
Work closely with other managers and departments
Drive improvements within our daily routines and other processes
Give guidance to the team, coaching and provide feedback to make the team grow and evolve
Daily contact with the team members and handle personnel related issues.
Absence management
Work to support the daily tasks

Requirements
We are looking for someone with the ability to motivate and inspire others. You enjoy being in a supportive role, and thrive by making others succeed in their roles. You are someone who likes a flexible and changing environment and it is important that you like coming to work not knowing what the day will look like.
You're also:
Analytical - with the ability to be both detail oriented and to see the bigger picture
Structured and used to coordinate different tasks
Have a background within the travel industry and ticketing area is considered a plus but not a must.
Strong leadership skills - experience is meritorious.
Excellent skills in English is a must - and Swedish is considered a plus.

Benefits
Working at Etraveli Group means working at an exciting company with grand plans and great expectations on an international arena. You will have awesome colleagues together with whom you will solve complex problems in a fast-moving business.
Office in central Uppsala- only a 5 min walk from the central station. We have a bright and modern office, and a lovley terrace to use in the summertime.
Hybrid work model.
Healthcare allowance – Each employee receives a maximum allowable amount each year according to the Swedish Tax Agency to spend on health-promoting activities such as a gym card, massage etc.
Pension and health insurance – Through partners we offer a comprehensive pension and health insurance so that you can get help quickly in case of an accident.

In addition to this we serve you breakfast every morning. Welcome to Etraveli Group! Visa mindre

Scrum Master

Ansök    Nov 14    AFRY AB    Manager
Företagsbeskrivning AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society. We are 16,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalisation, creating sustainable solutions for generations to come. Making Future Jobbeskrivning Uppsala är ett centrum för bioteknik och Life Science. Fler bolag med arv från Pharmacia och mängder av innovatio... Visa mer
Företagsbeskrivning
AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society.
We are 16,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalisation, creating sustainable solutions for generations to come.
Making Future


Jobbeskrivning
Uppsala är ett centrum för bioteknik och Life Science. Fler bolag med arv från Pharmacia och mängder av innovationsbolag skapade kring upptäckter på Uppsala Universitet ger en unik samlad kompetens kring t.ex. utrustning för framställning av läkemedel, medicinska analysinstrument, cancerbehandling och kampen mot resistenta bakterier. Vi söker nu en Scrum Master till vår Uppsalabaserade sektion inom produktutveckling, främst för uppdrag hos våra kunder inom Life Science.
Som Scrum Master ansvarar du för att kundens team följer den agila processen. Du har ansvar för att organisera och leda planeringssessioner, sprint reviews och allt som ingår i Scrum för att leverera en bättre produkt för varje sprint.


Kravspecifikation
Vi söker dig som är en hängiven Scrum Master med stark tro på den agila metoden. Du coachar och stöttar även dina teammedlemmar och strävar efter en lärande atmosfär i teamet. Du trivs i och är van vid att leda agila team i en utvecklingsmiljö.
I denna roll har du kontakt med många olika personer i kundens verksamhet, därför är det av stor vikt att du är en duktig kommunikatör som har förmåga att förklara det komplexa på ett enkelt sätt. Vidare är du även van vid krav och behovs-hantering och har förmåga att sammanställa dessa till konkreta och realistiska mål.
Som Scrum Master hos oss på AFRY blir du en del av ett fantastiskt och otroligt kompetent gäng kollegor som tillsammans arbetar för att skapa innovativa och hållbara lösningar tillsammans med våra kunder. Vi arbetar brett med kunder i många olika branscher, så det finns utöver Life Science även spännande uppdrag inom allt ifrån banker och mobilitet till de vassaste produktbolagen i regionen.


Ytterligare information
Kontakt för frågor:
Therese Galvez
Recruitment partner
[email protected]
Sista ansökningsdatum: 2022-12-13

AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Project Manager/ Product Development/ MedTech

Ansök    Dec 19    AFRY AB    Manager
Företagsbeskrivning AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society. We are 16,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalisation, creating sustainable solutions for generations to come. Making Future Jobbeskrivning Lockas du av konsultrollen där du får bidra med din kunskap och samtidigt utvecklas vidare? Är du en engagerad ... Visa mer
Företagsbeskrivning
AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society.


We are 16,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalisation, creating sustainable solutions for generations to come.


Making Future
Jobbeskrivning
Lockas du av konsultrollen där du får bidra med din kunskap och samtidigt utvecklas vidare? Är du en engagerad och nyfiken lagspelare som gillar att utmana? Då är AFRY din nästa arbetsgivare!
Vi letar efter dig med flerårig erfarenhet som brinner för produktutveckling men som framöver är intresserad av att ta en mer koordinerande roll. Detta är en kombinerad roll där du får möjligheten att ha en fot i tekniken och en fot i ledarskapet, där du själv kommer att konstruera men också samordna andra i utvecklingsprojekt.
Att vara konsult hos oss innebär att du jobbar i olika utvecklingsteam för att ta fram nya innovativa lösningar eller vidareutveckla befintliga produkter hos våra kunder. Vår mångåriga erfarenhet och breda kontaktnät gör att vi ständigt får nya projekt- och konsultförfrågningar i många olika branscher. Sannolikheten är stor att vi hittar just ditt drömuppdrag!
Du blir en del av affärsområdet Connected Products i Uppsala, där du kommer att arbeta med att utveckla produkter i teknikens framkant hos flera av Sveriges ledande företag. Våra kunder utvecklar framtidens teknik inom områden med fokus på MedTech.
Kravspecifikation
Vår ambition är att styrka vårt befintliga utvecklingsteam med personer som har ett eller några års erfarenhet inom industrin. För att passa in i vår grupp ser vi gärna att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom maskinteknik, elektronik, data, system eller mekatronik. Du har erfarenhet av en koordinerande eller projektledande roll.
Det viktigaste är att du brinner för teknik och att din erfarenhet kan expandera gruppens kompetens. För att vara en konsult som lätt kan integreras i våra kunders verksamheter är det viktigt att du kan tala och skriva både svenska och engelska.
I de flesta uppdrag används båda språken i vardagliga sammanhang och arbetsuppgifter. Det är starkt meriterande om du har jobbat inom reglerad verksamhet så som Medicinteknik eller Rymdindustri.
Ytterligare information
Kontakt för frågor:
Therese Galvez
Recruitment partner
[email protected]

Skicka in din ansökan redan idag! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum: 2023-01-16

AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Scrum Master

Ansök    Okt 18    AFRY AB    Manager
Företagsbeskrivning AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society. We are 16,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalisation, creating sustainable solutions for generations to come. Making Future Jobbeskrivning Uppsala är ett centrum för bioteknik och Life Science. Fler bolag med arv från Pharmacia och mängder av innovatio... Visa mer
Företagsbeskrivning
AFRY is a European leader in engineering, design, and advisory services, with a global reach. We accelerate the transition towards a sustainable society.
We are 16,000 devoted experts in infrastructure, industry, energy and digitalisation, creating sustainable solutions for generations to come.
Making Future


Jobbeskrivning
Uppsala är ett centrum för bioteknik och Life Science. Fler bolag med arv från Pharmacia och mängder av innovationsbolag skapade kring upptäckter på Uppsala Universitet ger en unik samlad kompetens kring t.ex. utrustning för framställning av läkemedel, medicinska analysinstrument, cancerbehandling och kampen mot resistenta bakterier. Vi söker nu en Scrum Master till vår Uppsalabaserade sektion inom produktutveckling, främst för uppdrag hos våra kunder inom Life Science.
Som Scrum Master ansvarar du för att kundens team följer den agila processen. Du har ansvar för att organisera och leda planeringssessioner, sprint reviews och allt som ingår i Scrum för att leverera en bättre produkt för varje sprint.


Kravspecifikation
Vi söker dig som är en hängiven Scrum Master med stark tro på den agila metoden. Du coachar och stöttar även dina teammedlemmar och strävar efter en lärande atmosfär i teamet. Du trivs i och är van vid att leda agila team i en utvecklingsmiljö.
I denna roll har du kontakt med många olika personer i kundens verksamhet, därför är det av stor vikt att du är en duktig kommunikatör som har förmåga att förklara det komplexa på ett enkelt sätt. Vidare är du även van vid krav och behovs-hantering och har förmåga att sammanställa dessa till konkreta och realistiska mål.
Som Scrum Master hos oss på AFRY blir du en del av ett fantastiskt och otroligt kompetent gäng kollegor som tillsammans arbetar för att skapa innovativa och hållbara lösningar tillsammans med våra kunder. Vi arbetar brett med kunder i många olika branscher, så det finns utöver Life Science även spännande uppdrag inom allt ifrån banker och mobilitet till de vassaste produktbolagen i regionen.


Ytterligare information
Kontakt för frågor:
Therese Galvez
Recruitment partner
[email protected]
Sista ansökningsdatum: 2022-11-17

AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Market Area Manager till BA Buildings Södra Norrland

Ansök    Jul 5    AFRY AB    Manager
Företagsbeskrivning Vårt affärsområde Buildings är med över 1100 medarbetare en av Sveriges största aktörer inom bygg- och fastighetssektorn. Vi skapar hållbara, byggnadsrelaterade, teknik- och designlösningar för fastighetsägare, entreprenörer och industri. Hos oss får du verkligen en möjlighet att påverka utformningen av framtidens byggnader. I samband med att vi sett över vår organisation för att stå rustade inför vår expansion har vi kraftsamlat och sö... Visa mer
Företagsbeskrivning
Vårt affärsområde Buildings är med över 1100 medarbetare en av Sveriges största aktörer inom bygg- och fastighetssektorn. Vi skapar hållbara, byggnadsrelaterade, teknik- och designlösningar för fastighetsägare, entreprenörer och industri. Hos oss får du verkligen en möjlighet att påverka utformningen av framtidens byggnader.
I samband med att vi sett över vår organisation för att stå rustade inför vår expansion har vi kraftsamlat och söker nu en Marknadsområdeschef med mycket handlingskraft, lyhördhet och affärsmässighet som vill leda vår utveckling i södra Norrland. Du blir en av tre MA-chefer och du rapporterar direkt till Regionchefen
I rollen får du vara med på vår spännande utvecklingsresa mot en mer hållbar framtid.


Jobbeskrivning
Vi erbjuder
Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar för framtiden. Vår strävan är att bygga smartare, miljövänligare och med människan i centrum varje gång vi kliver in i ett projekt. Vi erbjuder dig en strategisk ledarroll med utvecklings-, medarbetar- och resultatansvar fördelat på 8 kontor i norra Sverige. Du ingår i ledningsgruppen för norra regionen och får aktivt bidra i utvecklingen av vår affär och kundrelation. Vår arbetsmiljö och öppna kultur ger dig frihet att påverka framtiden. Fokus för din roll som marknadsområdeschef är att leda 7 sektionschefer och kring 100 medarbetare i norra Sverige.


Kravspecifikation
Vi söker dig
Till den här rollen söker vi dig som är handlingskraftig, har förmågan att fatta beslut och agera utifrån dessa i en expansiv region. Vi ser att du är en god och tydlig kommunikatör som är van att skapa och bibehålla relationer såväl internt som externt. Du utstrålar trygghet och stabilitet samt har en förmåga att skapa trovärdighet i dialogen med dina medarbetare. Självklart ser du dig själv som en lagspelare och du trivs med att dela din kunskap och hjälpa andra att utvecklas. Du är lösningsorienterad och besitter strategisk kompetens i att driva en stor organisation. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att bygga och utveckla större team samt att coacha, leda och utveckla chefer.
Vi tror att du:
• är analytisk och strategisk
• är en handlingskraftig, tydlig och affärsmässig lagspelare med empatisk förmåga
• har erfarenhet av att leda en större organisation, med utvecklings-, budget- och personalansvar
• har relevant och bred branscherfarenhet från bygg- och fastighetssektorn
• har eftergymnasial utbildning i någon form kopplad till bygg- och fastighet
• har flera års erfarenhet av byggbranschen och ett stort eget kontaktnät på byggkonsultsidan i södra Norrland
• du talar och skriver engelska och svenska obehindrat
• drivs av utveckling – både för verksamheten, dina medarbetare och dig själv

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start så snart som möjligt Urvalet av sökanden sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan och skicka in senast 19 augusti.


AFRY arbetar aktivt för en jämnare könsfördelning och vi ser därför gärna kvinnliga sökande.
Vi strävar efter att genomföra så objektiva, strukturerade och inkluderande rekryteringar som möjligt och använder därför bland annat arbetspsykologiska tester som urvalsverktyg. Det innebär att om vi bedömer att du uppfyller grundkraven i kravprofilen kommer du att få genomföra testen Matrigma och MAP som ett första urvalsteg.
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.
Kontaktuppgifter för frågor:
Krister Persson, Regionchef
[email protected]
+46 10 505 83 55AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Senior Project/Program Manager

Ansök    Aug 25    Capto Hr AB    Manager
Q-linea AB is a public-listed diagnostic company focused on developing and delivering solutions to enable healthcare providers to diagnose and treat infectious disease in the shortest possible time. Our vision is to help save lives by, as an innovative pioneer, ensuring that antibiotics can be maintained as an effective treatment for future generations. The company was founded in 2008 around technology developed by researchers from the Rudbeck Laboratory a... Visa mer
Q-linea AB is a public-listed diagnostic company focused on developing and delivering solutions to enable healthcare providers to diagnose and treat infectious disease in the shortest possible time. Our vision is to help save lives by, as an innovative pioneer, ensuring that antibiotics can be maintained as an effective treatment for future generations.
The company was founded in 2008 around technology developed by researchers from the Rudbeck Laboratory at Uppsala University, together with Olink Bioscience AB and Uppsala University’s holding company UUAB. Q-linea today consists of a 170+ interdisciplinary and highly motivated team that conducts its operations in modern and well adapted premises in Uppsala Science Park and in Fyrislund.
Senior Project/Program Manager to PMO
Are you looking for a job where you can help save lives? Do you have a solid experience from project or program management in MedTech? Are you driven and enjoy working in teams?
Who are you?
Our view of a successful Project/Program Manager is a team player who has the ability to manage numerous stakeholders’ expectations and who values clear communication both to the different project managers and developers in the program as well as to other management.
Senior Project/Program Manager to PMO, Project Management Office
As part of the ongoing growth journey, Q-linea is now forming and implementing a Project Management Office (PMO) which will be responsible for planning, coordinating and executing projects and programs within the company. PMO will manage projects and programs within Product development for Medical device (In-vitro Diagnostics) for various markets such as the EU and the US, and within Process improvements. As the organization is in its infancy, you will be playing a key part in defining processes and ways of working for the PMO and the company.
We are now looking for a Senior Project/Program Manager who will be responsible for projects or programs within PMO. Your first task will be to take over a large product development/product care activity for the ASTar product, which was launched last year. Your responsibilities will include coordinating and keeping track of stakeholder input, communicate with stakeholders, set scope, plan, and drive projects within the program, and manage the delivery of value to the product platform in form of timely software releases and upgrades to new instrument deliveries as well as for installed park. You will work closely with Product management, the service organization, customer care and development to define, prioritize, develop and implement the agreed changes.
Qualifications
Expectations:
You have a Bachelor of Science or higher education, or documented similar work experience
At least 8 years of proven experience working within project management and/or program management, preferably within the MedTech field.
Either fluent in Swedish and good understanding of English (speaking, understanding, and writing), or fluent in English (speaking, understanding, and writing).

Bonus:
Experience from product care organizations, project and/or programs
Experience from working in ISO 13485 certified quality systems
Experienced in lean and agile project management models
Personnel management experience
Experience from project management in industry.

Personal skills:
Leader, team player, multitasking, communication, highly organized prioritization and decision making and a proactive approach. Visa mindre

Senior Project Manager som konsult till välbetalda och spännande uppdrag!

Ansök    Feb 22    PersonalExpressen AB    Manager
Hej och hjärtligt välkommen till att arbeta som IT-konsult tillsammans med oss på PersonalExpressen! PersonalExpressen bemannar med professionella, ambitiösa och jordnära IT-konsulter efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral, hög ambitionsnivå och en hög grad av individuellt självgående. Det förväntar sig våra kund... Visa mer
Hej och hjärtligt välkommen till att arbeta som IT-konsult tillsammans med oss på PersonalExpressen!
PersonalExpressen bemannar med professionella, ambitiösa och jordnära IT-konsulter efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral, hög ambitionsnivå och en hög grad av individuellt självgående. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra konsulter.
Tillbaka får du som söker dig in till oss ett engagerat, genuint och personligt bemötande och en stor nyfikenhet både kopplat till dig som person och kopplat till dig som yrkesutövare. Vi är helt enkelt Sveriges mest personliga konsultföretag och det är vi stolta över!
Vidare är vi ett företag som utöver de spännande och varierande uppdragen vi kan erbjuda till dig som konsult alltid vill växa tillsammans med våra medarbetare - både som kollegor och som människor. Vi är övertygade om att den ambitionen från oss som arbetsgivare är det bästa receptet som finns för en gemensam yrkesmässig framgång och för ett gemensamt privat välmående.
Om det aktuella uppdraget...
Nu söker vi dig som har kompetens och/eller erfarenhet av att arbeta som Senior Project Manager. Uppdraget gäller över lång tid hos en extern mycket spännande kund till PersonalExpressen och vi kan erbjuda bra lön och goda övriga villkor för dig som är intresserad av uppdraget!
Vilka andra typ av uppdrag vi kan erbjuda...
På PersonalExpressen upphandlar vi löpande gentemot de största statliga myndigheterna i Sverige. Det innebär att vi från PersonalExpressens sida de kommande åren kommer att kunna erbjuda dig som söker dig in till oss en lång rad prestigefyllda statliga konsultuppdrag. Utöver detta har vi en lång rad samarbetspartners inom det privata näringslivet vars konsultavrop vi är med och tar del av. Med oss vid din sida får du alltså en unik möjlighet att bli erbjuden toppuppdrag inom ramarna för ditt kompetensområde såväl till det offentliga som till det privata näringslivet. Det viktigaste för oss är att vi först får lära känna dig och dina ambitioner för framtiden - sedan får du både vårt upphandlingsteam genetmot statliga myndigheter och vårt säljteam gentemot privata företag som dina personliga stöttepelare framåt i karriären. Med oss på PersonalExpressen vid din sida kommer du alltid att ha möjlighet att själv styra din resa framåt. Först när du är både nöjd och stolt över de uppdrag du blir erbjuden kommer vi att vara nöjda och stolta över oss själva och vår egen insats. Låt oss ta oss an din framtid tillsammans!
Ta steget och bli egenkonsult - vi hjälper dig att starta eget aktiebolag och ger dig allt stöd du behöver på din företagarresa framåt!
Har du gått i tankar på att bli egenkonsult och starta aktiebolag? Bra - då har du kommit precis rätt! PersonalExpressen har lång erfarenhet av att hjälpa konsulter att starta aktiebolag med allt vad det innebär - både initialt i uppstartsfasen samt sedan löpande. Vi erbjuder alla egenkonsulter som arbetar på uppdrag genom oss stöd med bankkontakt, bokföring, löneutbetalningar, fakturering, månadsvisa skattedeklarationer samt bokslutsarbetet. På så vis kan vi hjälpa dig som vill starta ditt egna aktiebolag både med att få ditt första uppdrag förmedlat till dig samt med att hantera allt det du inte kan eller vill lägga tid på löpande. Kanske är det detta som hållit dig tillbaka från att ta steget tidigare? Kontakta gärna någon av våra medarbetare vid intresse så berättar vi mer om hur vi får just dig att lyckas inte bara som IT-konsult utan som din egna IT-konsult. På PersonalExpressen älskar vi att samarbeta med personer som har höga ambitioner för sig själv och sin framtida yrkeskarriär!
Hur vi förmedlar uppdrag för bästa möjliga resultat...
På PersonalExpressen har vi ambitionen att alltid kunna erbjuda våra konsulter längre uppdrag på plats ute hos våra kunder. Vår affärsidé är att arbeta nära både våra kunder och våra konsulter och genom denna närhet kunna skapa förutsättningar till att samtliga inblandade parter får utvecklas och växa tillsammans över tid. Det innebär att det är viktigt för oss att du som arbetar som konsult genom oss kommer till en kund där du ser dig själv kunna trivas och må bra över tid samtidigt som du får använda din yrkesmässiga kunskap och dina erfarenheter på ett så stimulerande och utvecklande sätt som möjligt. De flesta av våra konsulter på PersonalExpressen idag har jobbat tillsammans med oss i många år - det hoppas vi att du också ska vilja göra!
Mer om oss PersonalExpressen...
PersonalExpressen gör idag mycket mer än att bara förmedla konsultuppdrag inom IT-sektorn. Vi arbetar med bemanning av chefer, läkare, sjuksköterskor, lärare och andra samhällsviktiga yrkesgrupper där det offentliga på olika sätt är vår kund. På grund av detta känns det också naturligt för oss att även inom ramarna för vår IT-del kunna erbjuda våra konsulter uppdrag på statliga myndigheter eller hos andra offentliga uppdragsgivare. Digitaliseringen har kommit långt inom det offentliga i Sverige jämfört med många andra länder men det finns fortfarande minst sagt mycket att göra och därmed även många viktiga konsultuppdrag att förmedla.
Vi tror även på att slå alla våra affärsområden ihop när det kommer till att anordna gemensamma konsultträffar, sommarfester, julfester, konsultresor eller bara att bjuda in till spontana after-works och andra roliga evenemang. På så vis blir du som kommer in som ny konsult hos oss direkt en del av den större familjen på PersonalExpressen där vi idag samlar över 400 konsulter från olika branscher, sektorer och affärsområden! Vi ser helt enkelt värdet i att vara en arbetsgivare där människor med olika bakgrund och intressen inte bara möts utan även frodas, växer och utvecklas tillsammans. Vill du få ut något extra av ditt yrkesliv och möta erfarna och kompetenta människor med annan utbildningsbakgrund än du själv så har du kommit helt rätt till oss på PersonalExpressen. Då tror vi också att du kommer att trivas väldigt gott tillsammans med oss inte bara på kort sikt utan för många år framöver.
Sammanfattningsvis ser vi verkligen fram emot att få lära känna både dig och dina karriärsambitioner. Återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen - hoppas du vill skicka din ansökan till oss redan idag! Visa mindre

Erfaren Uppdragsledare VVS

Ansök    Jan 14    AFRY AB    Manager
Företagsbeskrivning AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Jobbeskrivning AFRY är en av de största ingenjörs- och designföretagen med närmare 1000 medarbetare i region Nord som sträcker sig från Uppsala ... Visa mer
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Jobbeskrivning
AFRY är en av de största ingenjörs- och designföretagen med närmare 1000 medarbetare i region Nord som sträcker sig från Uppsala till Kiruna. Under de senaste åren har vårt affärsområde Buildings, som erbjuder tjänster till bygg- och fastighetsmarknaden, vuxit starkt i regionen.
Våra projekt är roliga, utmanande och varierande då våra kunder finns inom bl.a. fastigheter, industri, skolor och sjukhus. Hos oss får du följa projekten från tidigt skede till leverans och uppföljning samt arbeta med alla installationssystem. I tjänsten ingår att arbeta med allt från tidiga skeden till kalkyler, projektering och CAD-ritningar eller att ta fram tekniska handlingar och ritningar.
I rollen som uppdragsledare har du möjlighet att arbeta inom varierande fastighetstyper. Du är trygg i din teknik och erfaren i branschen samt motiveras av att dela med dig av dina kunskaper till våra unga talanger. Du har förståelse för byggprocessen och AFRYs roll i våra uppdrag. Vår affär är primärt inom installationsprojektering, energi och hållbart byggande och det är där vi vill att du verkar idag.
Hos AFRY får du möjlighet att vara med och påverka och skapa byggnader och boenden där människor ska vistas och trivas. För oss är säkerhet, hållbarhet och ett välmående samhälle viktiga faktorer och där vi på ett framgångsrikt vis är med och bidrar med kreativa och innovativa lösningar – både nu och för framtiden. Making Future, som vi säger.
Tjänsten är baserad i centrala Uppsala med gångavstånd från Uppsala centralstation.
Kravspecifikation
Vi söker dig med god erfarenhet av arbete som konsult, entreprenör eller beställare inom VVS-projektering. Du har ett gediget och uppdaterat nätverk med affärskontakter, ser affärsmöjligheter och är marknadsmässig i ditt agerande.
Du är en duktig och erfaren uppdragsledare med genuint intresse för installation, konstruktion och hållbart byggande. Du har lätt att förstå och delta i tekniska diskussioner och trivs i en fartfylld miljö som präglas av stark tillväxt.
Du är nyfiken och intresserad av ditt teknikområde samt har energi och driv. Du har lätt för att dela med dig av dina kunskaper och kan på ett pedagogiskt sätt förklara, både för kunder och kollegor. Självklart ser du dig själv som en lagspelare och drivs fortfarande av att ständigt utvecklas.
Vi ser att du är högskoleingenjör eller har motsvarande utbildning från bygg/energi/installation, alternativt har du motsvarande erfarenhet från branschen.
Ytterligare information
Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Därför ser vi fram emot din ansökan redan idag.
Ansök senast 28 februari.
Kontaktuppgifter för frågor
Robert Wallin, Sektionschef
+46 10 505 14 84
[email protected]

AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Project Manager som konsult till välbetalda och spännande uppdrag!

Ansök    Feb 21    PersonalExpressen AB    Manager
Hej och hjärtligt välkommen till att arbeta som IT-konsult tillsammans med oss på PersonalExpressen! PersonalExpressen bemannar med professionella, ambitiösa och jordnära IT-konsulter efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral, hög ambitionsnivå och en hög grad av individuellt självgående. Det förväntar sig våra kund... Visa mer
Hej och hjärtligt välkommen till att arbeta som IT-konsult tillsammans med oss på PersonalExpressen!
PersonalExpressen bemannar med professionella, ambitiösa och jordnära IT-konsulter efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral, hög ambitionsnivå och en hög grad av individuellt självgående. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra konsulter.
Tillbaka får du som söker dig in till oss ett engagerat, genuint och personligt bemötande och en stor nyfikenhet både kopplat till dig som person och kopplat till dig som yrkesutövare. Vi är helt enkelt Sveriges mest personliga konsultföretag och det är vi stolta över!
Vidare är vi ett företag som utöver de spännande och varierande uppdragen vi kan erbjuda till dig som konsult alltid vill växa tillsammans med våra medarbetare - både som kollegor och som människor. Vi är övertygade om att den ambitionen från oss som arbetsgivare är det bästa receptet som finns för en gemensam yrkesmässig framgång och för ett gemensamt privat välmående.
Om det aktuella uppdraget...
Nu söker vi dig som har kompetens och/eller erfarenhet av att arbeta som Project Manager. Uppdraget gäller över lång tid hos en extern mycket spännande kund till PersonalExpressen och vi kan erbjuda bra lön och goda övriga villkor för dig som är intresserad av uppdraget!
Vilka andra typ av uppdrag vi kan erbjuda...
På PersonalExpressen upphandlar vi löpande gentemot de största statliga myndigheterna i Sverige. Det innebär att vi från PersonalExpressens sida de kommande åren kommer att kunna erbjuda dig som söker dig in till oss en lång rad prestigefyllda statliga konsultuppdrag. Utöver detta har vi en lång rad samarbetspartners inom det privata näringslivet vars konsultavrop vi är med och tar del av. Med oss vid din sida får du alltså en unik möjlighet att bli erbjuden toppuppdrag inom ramarna för ditt kompetensområde såväl till det offentliga som till det privata näringslivet. Det viktigaste för oss är att vi först får lära känna dig och dina ambitioner för framtiden - sedan får du både vårt upphandlingsteam genetmot statliga myndigheter och vårt säljteam gentemot privata företag som dina personliga stöttepelare framåt i karriären. Med oss på PersonalExpressen vid din sida kommer du alltid att ha möjlighet att själv styra din resa framåt. Först när du är både nöjd och stolt över de uppdrag du blir erbjuden kommer vi att vara nöjda och stolta över oss själva och vår egen insats. Låt oss ta oss an din framtid tillsammans!
Ta steget och bli egenkonsult - vi hjälper dig att starta eget aktiebolag och ger dig allt stöd du behöver på din företagarresa framåt!
Har du gått i tankar på att bli egenkonsult och starta aktiebolag? Bra - då har du kommit precis rätt! PersonalExpressen har lång erfarenhet av att hjälpa konsulter att starta aktiebolag med allt vad det innebär - både initialt i uppstartsfasen samt sedan löpande. Vi erbjuder alla egenkonsulter som arbetar på uppdrag genom oss stöd med bankkontakt, bokföring, löneutbetalningar, fakturering, månadsvisa skattedeklarationer samt bokslutsarbetet. På så vis kan vi hjälpa dig som vill starta ditt egna aktiebolag både med att få ditt första uppdrag förmedlat till dig samt med att hantera allt det du inte kan eller vill lägga tid på löpande. Kanske är det detta som hållit dig tillbaka från att ta steget tidigare? Kontakta gärna någon av våra medarbetare vid intresse så berättar vi mer om hur vi får just dig att lyckas inte bara som IT-konsult utan som din egna IT-konsult. På PersonalExpressen älskar vi att samarbeta med personer som har höga ambitioner för sig själv och sin framtida yrkeskarriär!
Hur vi förmedlar uppdrag för bästa möjliga resultat...
På PersonalExpressen har vi ambitionen att alltid kunna erbjuda våra konsulter längre uppdrag på plats ute hos våra kunder. Vår affärsidé är att arbeta nära både våra kunder och våra konsulter och genom denna närhet kunna skapa förutsättningar till att samtliga inblandade parter får utvecklas och växa tillsammans över tid. Det innebär att det är viktigt för oss att du som arbetar som konsult genom oss kommer till en kund där du ser dig själv kunna trivas och må bra över tid samtidigt som du får använda din yrkesmässiga kunskap och dina erfarenheter på ett så stimulerande och utvecklande sätt som möjligt. De flesta av våra konsulter på PersonalExpressen idag har jobbat tillsammans med oss i många år - det hoppas vi att du också ska vilja göra!
Mer om oss PersonalExpressen...
PersonalExpressen gör idag mycket mer än att bara förmedla konsultuppdrag inom IT-sektorn. Vi arbetar med bemanning av chefer, läkare, sjuksköterskor, lärare och andra samhällsviktiga yrkesgrupper där det offentliga på olika sätt är vår kund. På grund av detta känns det också naturligt för oss att även inom ramarna för vår IT-del kunna erbjuda våra konsulter uppdrag på statliga myndigheter eller hos andra offentliga uppdragsgivare. Digitaliseringen har kommit långt inom det offentliga i Sverige jämfört med många andra länder men det finns fortfarande minst sagt mycket att göra och därmed även många viktiga konsultuppdrag att förmedla.
Vi tror även på att slå alla våra affärsområden ihop när det kommer till att anordna gemensamma konsultträffar, sommarfester, julfester, konsultresor eller bara att bjuda in till spontana after-works och andra roliga evenemang. På så vis blir du som kommer in som ny konsult hos oss direkt en del av den större familjen på PersonalExpressen där vi idag samlar över 400 konsulter från olika branscher, sektorer och affärsområden! Vi ser helt enkelt värdet i att vara en arbetsgivare där människor med olika bakgrund och intressen inte bara möts utan även frodas, växer och utvecklas tillsammans. Vill du få ut något extra av ditt yrkesliv och möta erfarna och kompetenta människor med annan utbildningsbakgrund än du själv så har du kommit helt rätt till oss på PersonalExpressen. Då tror vi också att du kommer att trivas väldigt gott tillsammans med oss inte bara på kort sikt utan för många år framöver.
Sammanfattningsvis ser vi verkligen fram emot att få lära känna både dig och dina karriärsambitioner. Återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen - hoppas du vill skicka din ansökan till oss redan idag! Visa mindre

Senior Adobe Service Manager som konsult till välbetalda uppdrag!

Ansök    Feb 16    PersonalExpressen AB    Manager
Hej och hjärtligt välkommen till att arbeta som IT-konsult tillsammans med oss på PersonalExpressen! PersonalExpressen bemannar med professionella, ambitiösa och jordnära IT-konsulter efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral, hög ambitionsnivå och en hög grad av individuellt självgående. Det förväntar sig våra kund... Visa mer
Hej och hjärtligt välkommen till att arbeta som IT-konsult tillsammans med oss på PersonalExpressen!
PersonalExpressen bemannar med professionella, ambitiösa och jordnära IT-konsulter efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral, hög ambitionsnivå och en hög grad av individuellt självgående. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra konsulter.
Tillbaka får du som söker dig in till oss ett engagerat, genuint och personligt bemötande och en stor nyfikenhet både kopplat till dig som person och kopplat till dig som yrkesutövare. Vi är helt enkelt Sveriges mest personliga konsultföretag och det är vi stolta över!
Vidare är vi ett företag som utöver de spännande och varierande uppdragen vi kan erbjuda till dig som konsult alltid vill växa tillsammans med våra medarbetare - både som kollegor och som människor. Vi är övertygade om att den ambitionen från oss som arbetsgivare är det bästa receptet som finns för en gemensam yrkesmässig framgång och för ett gemensamt privat välmående.
Om det aktuella uppdraget...
Nu söker vi dig som har kompetens och/eller erfarenhet av att arbeta som Senior Adobe Service Manager. Uppdraget gäller över lång tid hos en extern mycket spännande kund till PersonalExpressen och vi kan erbjuda bra lön och goda övriga villkor för dig som är intresserad av uppdraget!
Vilka andra typ av uppdrag vi kan erbjuda...
På PersonalExpressen upphandlar vi löpande gentemot de största statliga myndigheterna i Sverige. Det innebär att vi från PersonalExpressens sida de kommande åren kommer att kunna erbjuda dig som söker dig in till oss en lång rad prestigefyllda statliga konsultuppdrag. Utöver detta har vi en lång rad samarbetspartners inom det privata näringslivet vars konsultavrop vi är med och tar del av. Med oss vid din sida får du alltså en unik möjlighet att bli erbjuden toppuppdrag inom ramarna för ditt kompetensområde såväl till det offentliga som till det privata näringslivet. Det viktigaste för oss är att vi först får lära känna dig och dina ambitioner för framtiden - sedan får du både vårt upphandlingsteam genetmot statliga myndigheter och vårt säljteam gentemot privata företag som dina personliga stöttepelare framåt i karriären. Med oss på PersonalExpressen vid din sida kommer du alltid att ha möjlighet att själv styra din resa framåt. Först när du är både nöjd och stolt över de uppdrag du blir erbjuden kommer vi att vara nöjda och stolta över oss själva och vår egen insats. Låt oss ta oss an din framtid tillsammans!
Ta steget och bli egenkonsult - vi hjälper dig att starta eget aktiebolag och ger dig allt stöd du behöver på din företagarresa framåt!
Har du gått i tankar på att bli egenkonsult och starta aktiebolag? Bra - då har du kommit precis rätt! PersonalExpressen har lång erfarenhet av att hjälpa konsulter att starta aktiebolag med allt vad det innebär - både initialt i uppstartsfasen samt sedan löpande. Vi erbjuder alla egenkonsulter som arbetar på uppdrag genom oss stöd med bankkontakt, bokföring, löneutbetalningar, fakturering, månadsvisa skattedeklarationer samt bokslutsarbetet. På så vis kan vi hjälpa dig som vill starta ditt egna aktiebolag både med att få ditt första uppdrag förmedlat till dig samt med att hantera allt det du inte kan eller vill lägga tid på löpande. Kanske är det detta som hållit dig tillbaka från att ta steget tidigare? Kontakta gärna någon av våra medarbetare vid intresse så berättar vi mer om hur vi får just dig att lyckas inte bara som IT-konsult utan som din egna IT-konsult. På PersonalExpressen älskar vi att samarbeta med personer som har höga ambitioner för sig själv och sin framtida yrkeskarriär!
Hur vi förmedlar uppdrag för bästa möjliga resultat...
På PersonalExpressen har vi ambitionen att alltid kunna erbjuda våra konsulter längre uppdrag på plats ute hos våra kunder. Vår affärsidé är att arbeta nära både våra kunder och våra konsulter och genom denna närhet kunna skapa förutsättningar till att samtliga inblandade parter får utvecklas och växa tillsammans över tid. Det innebär att det är viktigt för oss att du som arbetar som konsult genom oss kommer till en kund där du ser dig själv kunna trivas och må bra över tid samtidigt som du får använda din yrkesmässiga kunskap och dina erfarenheter på ett så stimulerande och utvecklande sätt som möjligt. De flesta av våra konsulter på PersonalExpressen idag har jobbat tillsammans med oss i många år - det hoppas vi att du också ska vilja göra!
Mer om oss PersonalExpressen...
PersonalExpressen gör idag mycket mer än att bara förmedla konsultuppdrag inom IT-sektorn. Vi arbetar med bemanning av chefer, läkare, sjuksköterskor, lärare och andra samhällsviktiga yrkesgrupper där det offentliga på olika sätt är vår kund. På grund av detta känns det också naturligt för oss att även inom ramarna för vår IT-del kunna erbjuda våra konsulter uppdrag på statliga myndigheter eller hos andra offentliga uppdragsgivare. Digitaliseringen har kommit långt inom det offentliga i Sverige jämfört med många andra länder men det finns fortfarande minst sagt mycket att göra och därmed även många viktiga konsultuppdrag att förmedla.
Vi tror även på att slå alla våra affärsområden ihop när det kommer till att anordna gemensamma konsultträffar, sommarfester, julfester, konsultresor eller bara att bjuda in till spontana after-works och andra roliga evenemang. På så vis blir du som kommer in som ny konsult hos oss direkt en del av den större familjen på PersonalExpressen där vi idag samlar över 400 konsulter från olika branscher, sektorer och affärsområden! Vi ser helt enkelt värdet i att vara en arbetsgivare där människor med olika bakgrund och intressen inte bara möts utan även frodas, växer och utvecklas tillsammans. Vill du få ut något extra av ditt yrkesliv och möta erfarna och kompetenta människor med annan utbildningsbakgrund än du själv så har du kommit helt rätt till oss på PersonalExpressen. Då tror vi också att du kommer att trivas väldigt gott tillsammans med oss inte bara på kort sikt utan för många år framöver.
Sammanfattningsvis ser vi verkligen fram emot att få lära känna både dig och dina karriärsambitioner. Återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen - hoppas du vill skicka din ansökan till oss redan idag! Visa mindre

Launch Project Manager

Ansök    Aug 25    Q-Med AB    Manager
About Galderma Galderma, the world's largest independent global dermatology company, was created in 1981 and is now present in over 100 countries with an extensive product portfolio to treat a range of dermatological conditions. The company partners with health care practitioners around the world to meet the skin health needs of people throughout their lifetime. Galderma is a leader in research and development of scientifically defined and medically prove... Visa mer
About Galderma

Galderma, the world's largest independent global dermatology company, was created in 1981 and is now present in over 100 countries with an extensive product portfolio to treat a range of dermatological conditions. The company partners with health care practitioners around the world to meet the skin health needs of people throughout their lifetime. Galderma is a leader in research and development of scientifically defined and medically proven innovative solutions for the skin. For more information, please visit www.galderma.com.Om Galderma

Galderma, världens största oberoende globala dermatologiska företag, grundades 1981 och finns i 100 länder med en omfattande produktportfölj för behandling av olika hudåkommor. Företaget samarbetar med vårdpersonal världen över för att tillgodose människors dermatologiska behov under livets olika faser. Galderma är ledande inom forskning och utveckling av vetenskapligt definierade och medicinskt dokumenterade lösningar för huden och dess åkommor. Mer information finns på www.galderma.com/se

Job description / Arbetsbeskrivning

Would you like to be part of a continuously growing business with great career opportunities? Are you interested in being at the centre of a production plant in an international organisation? Are you a project manager with a focus on the results who have strong social capabilities? Do you have an eye for details & are at the same time good at seeing the big picture? Then this is the role for you!

Galderma's Aestetic business in Uppsala is looking for a Launch Project Manager (LPM) on a permanent basis.

As LPM, you will be a junior member of the Operations Project Management office. Due to an increasing business world-wide we now have a vacant position giving you the opportunity to get new experiences and contribute to the group deliveries and development in an evolving organisation.

Job responsibilities / Ditt uppdrag

About the role

* You are the Project Manager for Geographical expansion projects

* You are accountable for the implementation of changes in up to 90 markets world wide
* You facilitate launches and changes to be implemented in our main markets e.g. the US and China

* You are the 1st shipment readiness leader

* You ensure that the department; supply chain planning, the Global Regulatory Affairs and Global strategic marketing are informed of the impact of relevant changes that will affect their activities
* You ensure that there is a 1st shipment readiness plan that is agreed, updated and communicated within the Uppsala and Global organisation as well as with relevant affiliates on a regular basis
* Participate in projects with new/change of product and act as interface for the supply chain functions

* You are the Change leader for Change Control (CC's) tasks related to Geographical expansions

* You administer and coordinate change controls according to our SOPs.
* You develop strategies related to the change controls being managed to ensure and drive the most efficient implementation of these change controls

Minimum requirements/ Är du den vi söker?

About you

To be successful in the role:

* You have a university degree and experience from the pharmaceutical or the biotech industry
* You have experience of managing change controls in a Good Manufacturing Practice (GMP) environment and it is an advantage if you also have experience working withTrackWise and the ERP system SAP or M3.
* You have experience in and appreciate the importance of adhering to a Quality management system
* You are proactive in pursing issues and finding pragmatic solutions when required
* You are target oriented and show initiative, anticipate varying scenarios in order to ensure supply demands are met in a timely manner
* You show leadership qualities and are highly organised.
* You bring excellent time management skills and are meticulous in your approach to pay attention to detail when required at the same time as you know how to drive activities forward at a required pace without getting entangled in the details
* You are proficient in both Swedish and English (oral and written communication)

Other important information/ Frågor och ansökan

What we offer in return

This position offers you an exciting, dynamic and challenging role with excellent opportunities for further personal development within our company.

As Galderma's Global Center of Excellence for Aesthetics we have in Uppsala a unique edge as we have on our site the whole product chain from research and development to production and marketing. Here our over 500 employees work on our world leading brands such as Restylane, Azzalure and Sculptra.

We are offering you the opportunity to work in an exciting, international environment where both professional and personal development is encouraged. We are based in modern offices and located just by the river (Fyrisån) in Uppsala only a 10 minute bike ride from Uppsala Central Station.

Your application
We welcome your application (CV and letter) via our company website http://www.galderma.com/job-search Apply as soon as possible though no later than September 10th, 2021. The selection process is ongoing.

Should you have questions about this opportunity you are welcome to contact recruiting manager Angelica Hall, Manager Product Lifecycle Management: + 46 733 871508 or [email protected] Visa mindre

Additive Manufacturing Expert

Ansök    Apr 27    Etteplan Sweden AB    Manager
Etteplan söker dig som vill utveckla och driva ett av Etteplan i Sveriges tekniska fokusområden, Additiv tillverkning. Du kommer bli en nyckelperson i vårt team som arbetar för att nå våra ambitiösa tillväxtmål inom affärsområde Engineering Solutions. Om tjänsten Vi söker dig som drivs av att utveckla nära och långsiktiga affärsrelationer och leda kunder i deras utvecklingsresa mot ökad mognad inom området additiv tillverkning. I din roll som AM expert fö... Visa mer
Etteplan söker dig som vill utveckla och driva ett av Etteplan i Sveriges tekniska fokusområden, Additiv tillverkning. Du kommer bli en nyckelperson i vårt team som arbetar för att nå våra ambitiösa tillväxtmål inom affärsområde Engineering Solutions.
Om tjänsten
Vi söker dig som drivs av att utveckla nära och långsiktiga affärsrelationer och leda kunder i deras utvecklingsresa mot ökad mognad inom området additiv tillverkning. I din roll som AM expert för Etteplan ansvarar du för att identifiera, utveckla och leda genomförandet av AM strategin för Etteplan Sverige parallellt med motsvarande satsning i Finland och övriga länder i koncernen. Då området är relativt nytt och tjänsten har ett stort mått av frihet krävs det att du kan verka i en ny och till del odefinierad kontext. Detta bland annat genom att skapa ett brett kontaktnät inom företaget och genom samarbete hitta vägar framåt.
Huvudsakliga arbetsuppgifter 
Affärsansvar för strategiska kunder. Identifiera nya affärsmöjligheter och potentiella samarbetspartners. Genom att förstå det stora sammanhangen, industrin, kundens behov och utmaningar skapa förtroende hos kunder och samarbetspartners inom AM.
Arbeta som konsult i projekt inom hela AM kedjan.
Marknadsföra och sprida kunskap om AM genom att hålla webinar, föreläsa på konferenser och event till presumtiva kunder, samarbetspartners och intressenter inom AM området.
Om dig.
Vi tror att du har en bakgrund som ingenjör förmodligen med inriktning maskin eller motsvarande. Erfarenhet av produktionsmiljö, kvalificering och att arbeta med standarder ser vi som särskilt meriterande. Du har en teknisk och affärsmässig kompetens med flera års erfarenhet inom additiv tillverkning, främst inom metall, och ett väl etablerat kontaktnät. Du är väl insatt i AM områdets utveckling och var kompetensen finns. Du har den tekniska förmågan att utnyttja kapaciteten hos additiv tillverkning för att identifiera nya lösningar samt att leda i förändring så att projekten törs gå utanför det trygga och väl beprövade och ibland sikta mot trädtopparna. Du driver eller har drivit egna projekt och har erfarenhet från att projektleda avancerade designprojekt. Du brinner för att utveckla affärsrelationer och driva saker framåt. Som person är du förtroendeingivande, prestigelös, lyhörd, pragmatisk och har goda ledaregenskaper.
Vi erbjuder
Hos oss blir du delaktig i ett expansivt företag med ett stort utrymme för individen. Etteplan präglas av drivna och engagerade medarbetare, där vi tillsammans strävar efter god sammanhållning med en positiv företagskultur.
Vi har ett starkt kontaktnät med stor erfarenhet från olika företag och branscher, vilket ger dig unika utvecklingsmöjligheter. Vi uppmärksammar dina ambitioner och med rätt inställning är möjligheten till ny kunskap, samt nya spännande arbetsuppgifter obegränsad. Vi ser utveckling som en naturlig del av arbetet och ser fram emot att dela det med dig.

Etteplan - Engineering with a difference Visa mindre

QA Validation Manager till Fresenius Kabi i Uppsala

Ansök    Okt 7    Academic Resource AB    Manager
Vi på Academic Resource söker nu en QA Validation Manager till vår kund Fresenius Kabi i Uppsala. Tjänsten är en rekrytering och vi söker dig som har flerårig erfarenhet från läkemedelsindustrin inom kvalitetsarbete och dess helhet. Du kommer att ingå i avdelningens ledningsgrupp och leda och prioritera arbetet inom din sektion. Vill du jobba för en global marknadsledare med en komplett produktportfölj för kritiskt sjuka patienter? Nu har du chansen i och ... Visa mer
Vi på Academic Resource söker nu en QA Validation Manager till vår kund Fresenius Kabi i Uppsala. Tjänsten är en rekrytering och vi söker dig som har flerårig erfarenhet från läkemedelsindustrin inom kvalitetsarbete och dess helhet. Du kommer att ingå i avdelningens ledningsgrupp och leda och prioritera arbetet inom din sektion. Vill du jobba för en global marknadsledare med en komplett produktportfölj för kritiskt sjuka patienter? Nu har du chansen i och med denna spännande och utmanade roll på ett världsledande företag som tillverkar produkter för att rädda liv.


Om företaget


Fresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik.


Fresenius Kabi står för framsteg och kvalitet i utvecklingen av innovativa produkter och tjänster för terapi och vård av kroniskt och svårt sjuka människor - på och utanför sjukhus. Deras produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet.


Under mottot ”Caring for life” sätter Fresenius Kabi människan i centrum, som patient, kund och medarbetare.
I din roll som QA Validation Manager ansvarar du för


Att leda valideringsprocessen på Fresenius Kabi och vara ägare av Valideringsmasterplan genom att:


• Ge Fresenius Kabi Operations Sweden valideringsexpertisstöd för samtliga delar av verksamheten. Gruppen består av kvalificeringsingenjörer, valideringsspecalister/experter med senior kompetens, bred erfarenhet inom validering och djup teknisk expertis inom steril tillverkning.
• Kontroll av Uppsala- och Brunna- fabrikens valideringsstatus inklusive valideringsplaner och sammanfattande valideringsrapporter
• Samordning och genomförande av termisk kvalificering
• Uppdatera och hålla Validation Master Plan i Uppsala och Brunna aktuell samt att skriva eller medverka vid framtagande av valideringsplaner, kvalificeringsprotokoll och rapporter inom ansvarsområdet
• Ge stöd till organisationen med validering- och projektledarkompetens samt agera stöd vid riskanalyser
• Medverka vid utveckling, implementering och vidareutveckling av interna kvalitetssystem
• Utbilda intern personal i kvalificering, validering, riskanalys, processteknik, kravspecifikationer och process utvärderingar.
• Stödja kalibreringsingenjörer, process utvecklare, projektledare, processingenjörer, kvalitetssäkrare och konstruktionsansvariga i deras arbete.
• Delta i leverensbesiktningar och att medverka vid interna och externa audits.
• Tolka myndighetens krav för hur valideringar och kvalificeringar skall genomföras och svara på myndighetsfrågor.
• Leda teknik och produktprojekt.


Erfarenhet och kvalifikationer


Du som söker har:


• Akademisk utbildning inom kemi, bioteknik, biologi, mikrobiologi eller annan motsvarande utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
• Dokumenterad mångårig erfarenhet av att arbeta som ledare med god ledarskapsförmåga.
• Goda kunskaper i GMP med erfarenhet av arbete från en GMP-styrd verksamhet.
• Mer än 5 års erfarenhet av QA-arbete inom läkemedelsindustrin eller medical device, från validering och gärna rengöringskvalificering.
• Goda språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
• Körkort och tillgång till bil då resor mellan anläggningarna i Brunna och Uppsala kommer att förekomma mer eller mindre frekvent.


Som person


För att lyckas i denna roll har du en personlig drivkraft och sprider entusiasm och engagemang till din grupp för att ni tillsammans ska implementera förändringar som utvecklar verksamheten framåt. Du är trygg i din roll som erfaren ledare och med dina goda ledaregenskaper skapar du rätt förutsättningar och ger rätt verktyg till dina medarbetare.


Du håller ihop din grupp men då du även ingår i ledningsgruppen, har du även viljan, kompetensen och kapaciteten att kliva upp och ta strategiska beslut som du dokumenterar och står bakom trots eventuella hinder för att främja förbättring.


Som person är du ödmjuk, lyhörd men också driven, tänker strategiskt och har en långsiktig vy. Du ser möjligheter där andra ser hinder och är duktig på att inspirera andra att se helhetsbilden vilket gör att du får din grupp att tillsammans arbeta gentemot gemensamt satta mål. Du kommer att ingå i en stark, mogen och sammansvetsad ledningsgrupp med mycket kompetens och därför ställer det höga krav på din egen kompetens och vilja att driva förbättringar och ta strategiska beslut. Du är kommunikativ och har en hög social förmåga och trivs att arbeta tvärfunktionellt över stora kontaktytor såväl internt inom företaget som externt. Vi sätter stor vikt på dina personliga egenskaper.
Om oss


Academic Resource är ett väletablerat rekryterings- och bemanningsföretaget för akademiker med erfarenhet som funnits sedan 2005. Vi har lång erfarenhet av Uthyrning, Rekrytering samt Interim Management inom tjänstesektorn. Våra affärsområden är Ekonomi & Finans samt Life Science och HR. Vi verkar inom tjänstesektorn och främst i Stockholm/Mälardalen och Uppsala.


Ansökan


Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då urval och rekrytering sker löpande. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: FQVM1021
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare
Ghazaleh Köse, 072 071 55 07 [email protected]


Fackliga kontaktpersoner är
Frank Glackin, Unionen, 018 644 773 och Linda Holm, Akademikerföreningen, 018 644 195
We take you further
Säkord: QA validation Manager validering riskanalys chef ledningsgrupp kvalitet kvalitetssystem projektledning processteknik audits kemi bioteknik biologi mikrobiologi läkemedelsindustri life science Fresenius Kabi Uppsala Brunna Visa mindre

Servicedesk Manager

Ansök    Mar 18    QD Sverige AB    Manager
Vad vi erbjuder: Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där glädje, engagemang och tydlighet är en viktig del av vår vardag. På QD kallar vi det ”101% för dig”, både inom QD och mot våra kunder. Det är nog det som gör att det är kul att gå till jobbet. QD är sedan höst 2020 ett certifierad Great Place To Work. Säkerhet har hög prioritet för QD och våra kunder. Vi genomför därför en bakgrundskontroll innan beslut om anställning. Har du frågo... Visa mer
Vad vi erbjuder:

Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där glädje, engagemang och tydlighet är en viktig del av vår vardag.

På QD kallar vi det ”101% för dig”, både inom QD och mot våra kunder. Det är nog det som gör att det är kul att gå till jobbet.

QD är sedan höst 2020 ett certifierad Great Place To Work.

Säkerhet har hög prioritet för QD och våra kunder. Vi genomför därför en bakgrundskontroll innan beslut om anställning. Har du frågor eller funderingar kring detta är du välkommen att skriva till till [email protected]

Vi lägger mycket vikt på personliga egenskaper i denna rekrytering och hoppas hitta någon vars värdeord som ligger i linje med våra.

På QD rekryterar vi fördomsfritt och därför ber vi er att inte skicka med ett personligt brev.

Är du vår nästa Servicedesk Manager till vårt team i Uppsala? Nu söker vi dig som gillar att vara spindeln i nätet och bygga broar mellan teknik och kund för att ge service i världsklass.

Om rollen

I rollen som Servicedesk Manager kommer du att ha personalansvar för 10 st Servicedesktekniker och har till uppgift att följa kunden i QD’s leveransorganisation. Vi på QD har precis gått live i leveransen av Servicedesk för vår specifika kund och vi letar efter en chef till ett nybildat team som vill jobba med att leverera service i toppklass.
Du kommer att agera länken mellan kunden och QD och skapa dig en bild av kundens verksamhet och behov och därmed kunna prioritera och koordinera kundens önskemål. Du kommer vara vår primära kontaktyta mot kunden och jobba tätt med våra beställare samt våra tekniker på QD.

Ansvarsområden:

• Identifiera och framföra förbättringsförslag till vår kund/beställare
• Leda och inspirera ett härligt team av servicedesk tekniker
• Personalansvar
• Identifiera och åtgärda brister i kunddokumentation
• Lyfta leveransen och kunden till nästa nivå
• Effektivisera ärendeflödet
• Identifiera återkommande ärendetyper/incidenter
• Delta på regelbundna kundmöten såsom driftmöten, utvecklingsmöten och utbildningar vår kund anordnar

Vem vi tror att du är:

Din utmärkta kommunikationsförmåga gör att du kan kommunicera effektivt på alla nivåer i organisationen samt externt. Du är förtroendegivande, driven, nyfiken och besitter förmågan att driva igenom beslutade förändringar.
Vi letar efter någon som har egenskapen av att vara rak och tydlig vid behov, men kan vara lyhörd mot teamet och ta deras åsikter i hänsyn vid beslutsfattande.

Du har arbetat inom support eller kundtjänst och har ett intresse av att leverera IT tjänster. Du bör ha en god teknisk förståelse samt ett intresse för teknisk proaktivitet, du behöver också förstå tekniska samband och sammanhang på en övergripande nivå samt besitta förmågan att se teknik kopplat till verksamhetsutveckling.

Du har tidigare haft personalansvar inom support, IT eller kundservice och är nu redo för nästa steg i din karriär där du får möjligheten att utvecklas inom ledarskap och kommunikation. Du värdesätter service högt och tycker om att leverera tydlighet mot kunden. Du har förmåga att se leveransen ut ifrån kundens perspektiv vilket gör att du kan se mönster och helheten samt möjliga förbättringar. Visa mindre

Servicedesk Manager

Ansök    Okt 14    QD Sverige AB    Manager
Vad vi erbjuder: På QD får du de verktygen du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra anställda kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker att våra medarbetare ska fortsätta att utvecklas och därför erbjuder vi dig möjligheten till att lägga upp en individuell karriärplan. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där glädje, engagemang och tydlighet är en viktig del av vår vardag. Vi gör många r... Visa mer
Vad vi erbjuder:

På QD får du de verktygen du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra anställda kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker att våra medarbetare ska fortsätta att utvecklas och därför erbjuder vi dig möjligheten till att lägga upp en individuell karriärplan.

Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där glädje, engagemang och tydlighet är en viktig del av vår vardag. Vi gör många roliga sociala aktiviteter tillsammans såsom nöjes- och aktivitetsresor, föreläsningar, fester, gemensamma frukostar och middagar. Vi är lyhörda och lyssnar på våra medarbetare och utvärderar oss ständigt med Nöjd Medarbetar-undersökningar.

På QD kallar vi det ”101% för dig”. Det är den där sista 1an som gör skillnaden, det är den som gör vår arbetsplats. Både inom QD och mot våra kunder. Det är nog det som gör att det är kul att gå till jobbet.

Säkerhet har hög prioritet för QD och våra kunder. Vi genomför därför en bakgrundskontroll innan beslut om anställning. Har du frågor eller funderingar kring detta är du välkommen att skriva till till [email protected]

Är du vår nästa Servicedesk manager till vårt team i Uppsala? Nu söker vi dig som gillar att vara spindeln i nätet och bygga broar mellan teknik och kund för att ge service i världsklass.

Om rollen

I rollen som Servicedesk Manager kommer du få personalansvar till 10 servicedesk tekniker och har till uppgift att följa kunden i QD’s leveransorganisation. Vi på QD har precis satt igång leveransen mot vår nyaste kund och vi letar efter en chef till ett nybildad team som vill jobba med vår nyaste kund och leda teamet till att leverera service i toppklass. Du kommer att agera länken mellan kunden och QD och skapa dig en bild av kundens verksamhet och behov och därmed kunna prioritera och koordinera kundens ärenden till rätt tekniker i rätt tid. Du kommer vara vår närmaste kontaktyta mot kunden och jobba tät med dem och våra tekniska experter på QD.

Ansvarsområden:

• Identifiera förbättringsförslag
• Prioritera och koordinera kundens ärenden
• Leda och inspirera ett team av servicedesk tekniker
• Identifiera brister i kunddokumentation
• Lyfta leveransen och kunden till nästa nivå
• Effektivisera ärendeflödet
• Identifiera återkommande ärendetyper/incidenter
• Vara med på driftmöte, utvecklingsmöte och utbildningar som kunden anordnar

Din utmärkta kommunikationsförmåga gör att du kan kommunicera effektivt på alla nivåer i organisationen samt externt, du är förtroendegivande, driven, nyfiken och besitter förmågan att driva igenom beslutade förändringar.
Vi letar efter någon som har egenskapen av att vara rak och tydlig vid behov, men kan vara lyhört mot teamet och ta deras åsikter i hänsyn vid beslutsfattande.

Du har arbetat inom support eller kundtjänst och har ett intresse av att leverera IT tjänster. Du måste inte ha en hög teknisk kompetens men det är meriterande, om inte annat har du lätt för dig att lära dig nya saker inom tekniken.
Vi tror du tidigare har haft personalansvar inom support, IT eller kundservice och är nu redo för nästa steg i din karriär där du får möjligheten att utvecklas inom ledarskap och kommunikation. Du värdesätter service högt och tycker om att leverera tydlighet mot kunden i form av statistik. Du har förmåga att se leveransen ut ifrån kundens perspektiv vilket gör att du kan se mönster och helheten samt möjliga förbättringar.
Vi lägger mycket vikt på de personliga egenskaper i denna rekrytering och hoppas hitta någon vars värdeord rimmar med våra. Visa mindre

Team Manager till Produktionsenheten Small Scale på vår site i Uppsala.

Ansök    Dec 20    PHADIA AB    Manager
TEAM MANAGER - THERMO FISHER SCIENTIFIC - UPPSALA DIVISION OCH INTRODUCTION Vi söker en Team Manager till Produktionsenheten Small Scale på vår site i Uppsala. Du kommer att vara en del av Thermo Fisher Scientific, ImmunoDiagnostics Division (IDD), som utvecklar, tillverkar och marknadsför diagnostiska test för allergi, astma och autoimmuna sjukdomar. Med 1700 anställda globalt är IDD världsledande inom invitrodiagnostik (IVD) av allergi och ledare inom... Visa mer
TEAM MANAGER - THERMO FISHER SCIENTIFIC - UPPSALA
DIVISION OCH INTRODUCTION


Vi söker en Team Manager till Produktionsenheten Small Scale på vår site i Uppsala. Du kommer att vara en del av Thermo Fisher Scientific, ImmunoDiagnostics Division (IDD), som utvecklar, tillverkar och marknadsför diagnostiska test för allergi, astma och autoimmuna sjukdomar. Med 1700 anställda globalt är IDD världsledande inom invitrodiagnostik (IVD) av allergi och ledare inom autoimmundiagnostik i Europa. I Uppsala, med cirka 700 medarbetare, finns divisionens största site med både utveckling och tillverkning.
HUR KOMMER DU KUNNA PÅVERKA?


Som Team Manager är din roll central för att säkerställa framtida leveransförmåga av våra produkter och därmed förbättra hur våra kunder arbetar med diagnoser av allergier och autoimmuna sjukdomar runt om i världen.


MER OM JOBBET


Du kommer att ha personalansvar för en grupp på ca.12 personer som jobbar direkt med produktion av våra allergi tester. Rollen rapporterar in till Produktionschef.  


I ditt ansvar ingår:
·       Leda, bemanna och fördela arbetet inom gruppens verksamhetsområde.
·       Tillsammans med medarbetaren på individnivå fastslå mål och aktiviteter
·       Säkerställa kapacitet, kvalitet och kompetens genom utbildning och standardiserat arbete.
·       Driva verksamhetsutveckling och effektivisering.
·       Samverka med kringliggande organisation.
VEM SÖKER VI?


·        Vi söker dig med teknisk högskoleutbildning, gärna inom kemiteknik eller med motsvarande arbetserfarenhet.


·        Du har erfarenhet av att leda människor inom produktionsmiljö och har helst jobbat inom life-science eller medical device industrin.


·        Som person är du ansvarstagande och drivande, samtidigt som du är ödmjuk och kommunikativ. Vi förutsätter förmåga att leda människor, delegera arbete och fördela ansvar och säkerställa effektivitet och ett säkert arbetssätt inom gruppen.


·        Du är lösningsorienterad och van vid att driva och leda förändringsarbete


·        Flytande svenska är ett krav och även att du behärskar engelska.
LÅTER DET SPÄNNANDE?
Letar du efter ett meningsfullt jobb på ett internationellt företag som har starka värderingar? Vill du använda dina tekniska kunskaper och jobba i en spännande verksamhet där du verkligen kan göra en skillnad i människors vardag? Om detta låter intressant så kan du vara den personen vi söker!
För att söka tjänsten går du in på Thermo Fishers karriärsida https://jobs.thermofisher.com/


Har du frågor kontaktar du


Robert Klintbom, Produktionschef, 072-352 43 97
Nina Albuquerque, Sr Recruiter [email protected]


Välkommen med din ansökan snarast med sista ansökningsdatumet den 21 januari Urval sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Office Manager | Senior Associate | Uppsala

Job Description & SummaryPwC is one of the world’s leading consultancy firms, helping companies across a wide range of industries to deal with complex business challenges. A career in Internal Firm Services within Assurance at PwC Uppsala will give you the opportunity to provide administrative support to PwC employees. Our team is responsible for ensuring the smooth operation of day-to-day activities at PwC. As part of the team, you will actively support y... Visa mer
Job Description & SummaryPwC is one of the world’s leading consultancy firms, helping companies across a wide range of industries to deal with complex business challenges. A career in Internal Firm Services within Assurance at PwC Uppsala will give you the opportunity to provide administrative support to PwC employees. Our team is responsible for ensuring the smooth operation of day-to-day activities at PwC. As part of the team, you will actively support your team in the various daily administrative and organisational tasks.Your career is just that; yours. You choose it. You live it. You make it happen. To get the best from it, you need the best opportunities. That's why opportunities are at the heart of a career with us. To our office in Uppsala we are now looking for an energetic and ambitious Office Manager with a strong ability to work independently as well as part of a team. You will be surrounded by people who will not only challenge you intellectually, but also inspire and guide you, drive your ambition, and care about your personal and professional development. As Office Manager you will support the executives and the office as a whole (approx. 50 employees) with various administrative support and make sure that the daily work in the office flows well. Your days will be of great variety where routine work is mixed with ad-hoc-tasks. What we offer:Do you want to be a part of a company that invests in your future? We support career growth by encouraging continuous learning and by providing a framework for you to acquire new skills at the right time. At PwC we offer coaching, tailored training programs, and a variety of fun and challenging learning opportunities. Our aim is to become more efficient and create space for innovation and development.We give you an opportunity of a lifetime!Responsibilities:You will organize and coordinate office administration and procedures, in order to ensure organizational effectiveness and service. Furthermore you will work with executive support related tasks and have an overview of the office and what needs to be done. Specific responsibilities include, but are not limited to: Preparing documents prior to, and take protocol during, meetings and make sure that actions and decisions are implemented afterwards Organize and coordinate office internal activities Manage invoicing, travel bills, certification of time reports etc. Staffing the reception when needed Preferred skillsWe are looking for someone that has a few years of working experience within a similar role, such as Office Manager or Executive Assistant. As a person, you are curious, take own initiative and have a prestigeless and accurate approach. You handle stressful situations well. You have a good ability to quickly shift focus and handle many parallel tasks and at the same time you are able to see the organization as a whole. Being outgoing and able to handle different types of people are important aspects of the role. Furthermore we see that you are driven, reliable, with a positive attitude and good ability to adapt to a changing environment. You master Swedish and English in speech and writing. Swedish is our primarily working language. Good skills in Microsoft office and Google tools is needed to succeed. It’s meritorious if you also possess good IT skills overall since you will assist the office with easier IT-related tasks.   Expected joining period: Start date based on agreement Location: UppsalaApplication instructions Submit a complete application with:ResuméCover letterPlease observe that all documents are to be attached where the system asks you to add your resumé.Your application can be written in either Swedish or English. Submit your application to us as soon as possible, though no later than 2019-06-12. If you have any questions about the position, please contact Angelica Dahlin at [email protected]. If you have questions about your application, please contact Johanna Kjessler at [email protected].  We work with continuous selection so don't wait to apply for the job.We are looking forward to your application!We use psychological tests as part of our selection process. The reason for this is to make the selection process more accurate and fair for all candidates applying for a role. Visa mindre

Frontline Processes Quality Manager & Customer Advocate

Ansök    Okt 10    Etraveli Group    Manager
Do you want to plan, manage and execute improvements on processes for the travel agents on the front line of our customer service? Do you also want to be a strong voice for our customers? Then read on. Who we are Etraveli Group is one of Europe’s biggest and fastest expanding online travel agencies. We have more than one million monthly customers from all around the world for whom we strive to find the right flight tickets, at the right time, at the best... Visa mer
Do you want to plan, manage and execute improvements on processes for the travel agents on the front line of our customer service? Do you also want to be a strong voice for our customers?

Then read on.

Who we are
Etraveli Group is one of Europe’s biggest and fastest expanding online travel agencies. We have more than one million monthly customers from all around the world for whom we strive to find the right flight tickets, at the right time, at the best price. Our success depends on the ability to analyse, understand and manage a complex market by making smart decisions and constantly pushing ourselves to learn new things.

We offer
A flexible work schedule and work in a diverse environment. Our headquarters are located in
Uppsala, but we also have offices in Toronto, Stockholm, Gothenburg and Athens. The offices are capacious, modern and airy, with plenty of natural light. Breakfast is served every morning in the kitchen.

Who you are
You’re probably obsessed with the customer experience and you most definitely have the
courage to question what we’re doing in order to improve. Added to this, you are used to
working with process management, you are structured and organized and know how to prioritize high impact and value-adding activities.

About the job
As our Frontline Process Quality Manager you will evaluate the impact of improvement efforts for the Frontline travel agents in our customer service, then adjust or take corrective actions as needed. You will lead, design, manage and execute process improvements in a uniform way across insourced and outsourced sites through small initiatives or bigger project phases. It will fall to you to manage your team to identify gaps or issues in the Frontline processes so that they are up to date and fixed. To give you an idea, think of it as being a change facilitator and improvement coach and mentor, helping to drive the adoption of a process improvement culture. Do you have project management skills? Good. You’ll need these to develop project plans and timelines.

We mentioned Customer Advocate in the beginning. That’s the other side of this role, equally
important, where you’ll be counted on to make sure that the voice of the customer is heard
loudly within the Operations organization. This includes reviewing all of our work from the
customer perspective, as well as analyzing and identifying root causes of complaints raised
through Customer Relations, published in social media or from our Meta partners. In this you will work closely together with the Customer Relations and Customer Experience teams of the Communications department. You will also collaborate with the quality manager for the Back Office processes to meet better the customer expectations and improve their overall experience.

Requirements
- At least 5 years of working experience, preferably in quality and process-improvement departments.
- Leadership experience, especially influencing skills.
- Excellent organizational skills, with an analytical nature and a curiosity for solving complex problems, and strong attention to detail.
- Strong computer skills including intermediate/advanced Excel.
- Experience in implementing process quality methodologies (e.g. Lean Six Sigma or similar)

Questions? Direct them to Sofie Ihamäki at [email protected]

Send your application by clicking on the apply button below as soon as possible. Candidates will be selected for interviews on a running basis throughout the application period, so don't wait to apply! Visa mindre