Lediga jobb som Kropps- och skönhetsvård i Uppsala

Se lediga jobb som Kropps- och skönhetsvård i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Hår- och makeupstylistlärare- Realgymnasiet i Uppsala

Ansök    Jun 28    Lärande i Sverige AB    Stylist
Vi vet att det personliga intresset är den allra starkaste drivkraften för ett roligt, utvecklande och meningsfullt lärande. Därför har vi skapat en skola där intresse och kunskap går hand i hand. Genom aktivt lärande för våra elever och en pedagogisk grund som genomsyrar vårt arbete skapar vi likvärdighet i alla våra verksamheter. Vi samarbetar tätt med bransch och engagerar oss i elevernas personliga och kunskapsmässiga utveckling. Vi vill vi ge så många... Visa mer
Vi vet att det personliga intresset är den allra starkaste drivkraften för ett roligt, utvecklande och meningsfullt lärande. Därför har vi skapat en skola där intresse och kunskap går hand i hand. Genom aktivt lärande för våra elever och en pedagogisk grund som genomsyrar vårt arbete skapar vi likvärdighet i alla våra verksamheter. Vi samarbetar tätt med bransch och engagerar oss i elevernas personliga och kunskapsmässiga utveckling. Vi vill vi ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att utvecklas och lyckas – under skoltiden och i framtiden.Arbetsbeskrivning - Uppdraget som Yrkeslärare 
Som lärare på Realgymnasiet skapar du förutsättningar för lärande och handleder eleverna med utgångspunkt från ett givet utbildningskoncept och programmets utbildningsmål.

Du planerar, genomför och utvärderar undervisningen. Vidare arbetar du kontinuerligt med att bedöma måluppfyllelsen samt tillsammans med mentor kommunicera denna till eleven. Du deltar i ämneslagsarbete, arbetslagsarbete och förväntas samarbeta med kollegor. I nära samarbete för din undervisning finns mentor och elevhälsa på skolan.

Du kommer att undervisa på Hantverksprogrammet i kurser som Hår- och makeupstylistelever läser. Kurserna innehåller undervisning i teoretiska och praktiska moment i hår, makeup och nagel. 

Du kommer vara delaktig i elevernas APL (arbetsplatsförlagt lärande). Vilket innebär att planera elevernas APL samt besöka elever och handledare på arbetsplatserna för att kunna göra bedömningar av elevernas kunskaper. 

Du kommer ha ett nära samarbete med Hantverkslärare och ingå i ett inspirerande team med stor erfarenhet.

Kvalifikationer
Du behöver ha utbildning, erfarenhet och certifieringar inom hår, makeup och nagel.

Har du lärarlegitimation med behörighet i att undervisa i ämnet Hantverk är det meriterande men även pedagogisk erfarenhet är meriterande. 

Som lärare behöver du ha förmågan att planera din undervisning och låta eleverna vara delaktiga i utformningen. Du har en tro på elevernas vilja och förmåga att lyckas och du försöker hela tiden hitta vägar att utveckla din undervisning så att du ger dina elever de bästa förutsättningarna.

Du brinner för ditt ämne och använder gärna digitala resurser som bidrar till att ge en ökad förståelse för utvecklingen inom de branscher våra elever har sina intressen. Du är flexibel och tar dig gärna an nya utmaningar.

Om du blir anställd erbjuder vi introduktion och kompetensutveckling för att du ska känna dig trygg i vårt koncept för skola. Vi tillämpar semestertjänst på våra pedagogiska tjänster.

Ansök så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. 

Varmt välkommen med din ansökan!
https://www.larande.se/

Läs mer om våra gymnasier och yrkeshögskola på:
https://www.realgymnasiet.se/
https://consensum.se/

Inom Lärande är vi certifierade enligt Great Place to Work® internationella standard. Läs mer https://www.greatplacetowork.se/. 

Om Lärande i Sverige AB

Vi leder gymnasieskolor och yrkeshögskola inom Lärandegruppen i Sverige AB som är en av Sveriges största friskolekoncerner. Inom Lärandegruppen finns även förskolor, grundskolor och en resursskola. Våra gymnasieutbildningar bygger på idén om att det personliga intresset är den bästa drivkraften för ett utvecklande och meningsfullt lärande för livet. På Lärandes hemsida kan du läsa mer om våra verksamheter, om hur vi tänker och jobbar mot vår gemensamma mission att ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att utvecklas och lyckas – under skoltiden och i framtiden.Våra fyra kärnvärden är centrala i våra verksamheter. Trygghet är basen där all utveckling tar sin början med strävan om att uppleva mer. Vi arbetar i team där vi delar kunskap och erfarenheter som leder till framgång. Visa mindre

Frisör

Ansök    Jul 5    Sax Kungen AB    Frisör
Vill du bli en i teamet hos oss på saxkungen? Vi söker dig med erfarenhet och/eller utbildning inom både herr- och damklippning Vi är i behov av heltid, deltid samt extra personal. Är du intresserad? Kontakta oss på telefonnummer 018-105191 eller 0736345191 Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vill du bli en i teamet hos oss på saxkungen?
Vi söker dig med erfarenhet och/eller utbildning inom både herr- och damklippning
Vi är i behov av heltid, deltid samt extra personal.
Är du intresserad?
Kontakta oss på telefonnummer 018-105191 eller 0736345191
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Frisör Sökes Omgående

Ansök    Jun 27    Weof Salonger AB    Frisör
Vi söker dig! Är du frisör eller barberare? Då söker vi just dig för start omgående! Vi erbjuder en trygg arbetsplats, kollektivavtal och mycket mer i vår etablerade salong i centrala Uppsala som växer och växer för varje dag Vill du vara med i ett utvecklande team? Kom in med cv och personligt brev eller maila oss på [email protected] Visa mer
Vi söker dig!


Är du frisör eller barberare?
Då söker vi just dig för start omgående!


Vi erbjuder en trygg arbetsplats, kollektivavtal och mycket mer i vår etablerade salong i centrala Uppsala som växer och växer för varje dag


Vill du vara med i ett utvecklande team?


Kom in med cv och personligt brev eller maila oss på [email protected] Visa mindre

Barberare/Herrfrisör

Ansök    Jun 17    Cutting Time AB    Frisör
Vi söker dig som vill jobba som barberare/herrfrisör. Vi söker dig som har erfarenhet från yrkesområdet herrfrisör. Salongen utför herrklippning, rakning, trimning och skägg. Vårt koncept är enkelt, Vi klipper seniorer, studenter och jätte enkla hår frisyrer. Vi erbjuder båda boka tid och drop in-klippning av hög kvalitet. Tjänsten är på heltid. Det är ett krav att kunna behärska svenska eller engelska. Är du intresserad av att arbeta med ett glatt gän... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba som barberare/herrfrisör.
Vi söker dig som har erfarenhet från yrkesområdet herrfrisör.
Salongen utför herrklippning, rakning, trimning och skägg.
Vårt koncept är enkelt, Vi klipper seniorer, studenter och jätte enkla hår frisyrer.
Vi erbjuder båda boka tid och drop in-klippning av hög kvalitet.
Tjänsten är på heltid.
Det är ett krav att kunna behärska svenska eller engelska.
Är du intresserad av att arbeta med ett glatt gäng frisörer på en trevlig arbetsplats är du välkommen med din sökning.
För mer information ring eller skriv till oss.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Nageltekonolog - Nail technician

Are you passionate about the art of nail care and dedicated to creating exceptional salon experiences? We are looking for two Nail Technicians with experience within the field. Join our team at Beauty Bar and bring your expertise to a salon renowned for luxury and relaxation. In this role, you will provide a wide range of nail services, from classic manicures and pedicures to advanced nail enhancements. Your commitment to maintaining a pristine work area a... Visa mer
Are you passionate about the art of nail care and dedicated to creating exceptional salon experiences? We are looking for two Nail Technicians with experience within the field. Join our team at Beauty Bar and bring your expertise to a salon renowned for luxury and relaxation. In this role, you will provide a wide range of nail services, from classic manicures and pedicures to advanced nail enhancements. Your commitment to maintaining a pristine work area and a strong focus on hygiene and sanitation will ensure our guests leave with not only beautiful nails but also a sense of rejuvenation.
Key Responsibilities:
Perform a variety of nail care services, including manicures, pedicures, acrylics, gels, nail art, and extensions.
Consult with guests to understand their preferences, needs, and any specific nail conditions or allergies, ensuring a personalized and satisfying experience.
Uphold high standards of cleanliness by maintaining an organized workspace, sterilizing tools and equipment, disposing of single-use items, and regularly cleaning and disinfecting workstations.
Stay up-to-date with the latest nail care products, trends, and techniques and incorporate them into your services when appropriate.
Educate clients on proper nail care and recommend products for at-home maintenance.
Increase guest satisfaction and salon’s revenue by upselling other services and packages.
Handle guest inquiries, concerns, and complaints with care and courtesy, striving to provide satisfactory resolutions.
Adhere to all protocols, procedures, and quality and hygiene standards.

Qualifications:
At least 1 year of work experience as a Nail Technician.
In-depth knowledge of nail care techniques and products.
Exceptional customer service and communication skills.
Ability to effectively promote and upsell salon services.
Meticulous attention to detail and a strong commitment to cleanliness and hygiene.
A positive, friendly, and professional demeanor.
Fluency in Vietnamese is a big plus.Join us at Beauty Bar and become an integral part of a team dedicated to providing memorable experiences for our esteemed guests. If you are ready to embark on a journey of luxury, relaxation, and career growth, apply today to take your nail care expertise to the next level. We are looking to have your letter and resume sent to our mailbox.

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Medicinsk fotterapeut

Ansök    Jun 19    Fokal Care AB    Medicinsk fotterapeut
Vi söker en engagerad och kvalificerad medicinsk fotvårdsterapeut för vår nystartade verksamhet inom medicinsk fotvård. Om du brinner för att hjälpa människor, då kan du vara den vi letar efter! Om oss Vi är ett nystartat företag inom medicinsk fotvård som strävar efter att erbjuda högkvalitativa behandlingar för våra kunder. Vi finns idag Kungsgatan 13 i Uppsala. Arbetsuppgifter Utföra medicinsk fotvård för kunder med olika fotrelaterade problem och behov... Visa mer
Vi söker en engagerad och kvalificerad medicinsk fotvårdsterapeut för vår nystartade verksamhet inom medicinsk fotvård. Om du brinner för att hjälpa människor, då kan du vara den vi letar efter!
Om oss
Vi är ett nystartat företag inom medicinsk fotvård som strävar efter att erbjuda högkvalitativa behandlingar för våra kunder. Vi finns idag Kungsgatan 13 i Uppsala.
Arbetsuppgifter
Utföra medicinsk fotvård för kunder med olika fotrelaterade problem och behov. Du skall kunna behandla vanliga fotproblem såsom liktornar, förhårdnader, nagelproblem med mera. Ge råd om fotvård och förebyggande åtgärder.
Vi söker
Vi söker dig som har medicinsk fotvårdsterapeut utbildning.
Har god kommunikationsförmåga och empati gentemot kunder.
Har god arbetsmoral och villig att utvecklas med oss.
Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift.
Flexibel och noggrann.
Goda datorkunskaper.
Kunna arbeta självständigt.Det är meriterande om du har utbildning för att kunna ta emot remiss och behandla diabetiker. Körkort är också meriterande. Det är även meriterande om du har arbetat tidigare med ambulerande fotvård.
Skicka gärna in din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden.
Anställningsform: Deltid - timanställning
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Nagelteknolog till Uppsala

i arbetet ingår bland annat manikyr, pedikyr, konstnaglar. vi söker 2 medarbetare som är servisinriktade. har arbetsmoral och positiva. Visa mer
i arbetet ingår bland annat manikyr, pedikyr, konstnaglar. vi söker 2 medarbetare
som är servisinriktade. har arbetsmoral och positiva. Visa mindre

Spa / Massageterapeut /50-100%

Kvalifikationer Meriterande Klassik Massör / Spa / Massageterapeut 1-2 års erfarenhet Hud-massageterapeut 1-2 års erfarenhet Thai Alternativ Medicinsk Massageterapeut 1-2 års erfarenhet Fotvård/ Fotspa / Medicinsk Fotterapeut 1-2 års erfarenhet Spa Receptionist 1 år erfarenhet Utbildning Meriterande Du har Thai Alternativ Medicin massage, Diplomerad inom Thai Alternativ Medicin tradition massage Du är Diplomerad inom Spa and Klassik massage Du är Diplo... Visa mer
Kvalifikationer
Meriterande
Klassik Massör / Spa / Massageterapeut 1-2 års erfarenhet
Hud-massageterapeut 1-2 års erfarenhet
Thai Alternativ Medicinsk Massageterapeut 1-2 års erfarenhet
Fotvård/ Fotspa / Medicinsk Fotterapeut 1-2 års erfarenhet
Spa Receptionist 1 år erfarenhetUtbildning
Meriterande
Du har Thai Alternativ Medicin massage, Diplomerad inom Thai Alternativ Medicin tradition massage
Du är Diplomerad inom Spa and Klassik massage
Du är Diplomerad inom FotvårdOm jobbet
Vi söker en massör som är skicklig inom ovan listade områden. som har erfarenhet och är redo att utvecklas och gå vidare med oss, har ett hjärta för service, älskar massagearbete och har en god fysisk hälsa. Ha en positiv attityd, var ansvarsfull, flitig, ärlig, tålmodig och artig.
För att ansöka är det viktigt att du uppfyller alla villkor, nedan:
-Du är certifierad i traditionell thailändsk alternativmedicinsk massage.
-Du har minst 6 månaders erfarenhet av att arbeta som massageterapeut på ett företag eller mottagning.
-Du är som Spa Receptionist kan utföra administrativt arbete. Använd datorn väl Har erfarenhet av försäljning, eller erfarenhet av att sälja spapaket eller massagebehandling.
- Pratar bra Svenska eller Engelska.


Om anställning
Det är en fördel om du kan flera massagetekniker såsom Lymfmassage ,HotStonemassage ,Sportmassage ,Djupgåendemassage osv.
Vi välkomnar ansökningar från massörer i alla åldrar, kön och kulturer.
Lön : Timlön
Löneform: Fast månads-, vecko- eller timlön
Timlön med garanterad min 4 timmar pr. Dag
Du får lön efter din kompetens
Har du eget företag med F-Skatt är du också välkommen att söka Jobb hos oss
Arbetstider: enligt överenskommelse
Du kan maila ditt CV och ett personligt brev med bild till [email protected]
Vi svarar inte i telefonen då kunden har vårt fulla fokus
Vänligen maila eller SMS oss om du har frågor. Och vi kommer att svara så snart som möjligt!
Ytterligare information hittar du på [email protected]


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Cutters Uppsala söker en ny frisörkollega!

Ansök    Maj 28    Cutters AB    Frisör
Bli en del av vårt team och upplev spänningen av att arbeta för Nordens mest innovativa och snabbast växande frisörkoncept - och vi stannar inte där! Vi expanderar ständigt och behöver nu fler kreativa och entusiastiska frisörer som vill vara med på vår spännande resa! Vi tror på att tänka annorlunda och utmana status quo. Vi vill inspirera våra kunder och våra anställda och skapa en unik kultur som sätter standarden i branschen. Hos Cutters kommer du att ... Visa mer
Bli en del av vårt team och upplev spänningen av att arbeta för Nordens mest innovativa och snabbast växande frisörkoncept - och vi stannar inte där! Vi expanderar ständigt och behöver nu fler kreativa och entusiastiska frisörer som vill vara med på vår spännande resa!
Vi tror på att tänka annorlunda och utmana status quo. Vi vill inspirera våra kunder och våra anställda och skapa en unik kultur som sätter standarden i branschen. Hos Cutters kommer du att ha möjlighet att utmana dig själv och utveckla dina färdigheter i en kreativ och stimulerande miljö.
Vem är du då?
Kandidaten vi söker har ett genuint intresse och erfarenhet inom frisöryrket, sätter alltid kunden först med ett stort leende på läpparna och har goda kommunikationsfärdigheter för att snabbt förstå kundernas behov och leverera precisa och kvalitetsinriktade klippningar. Du trivs med att arbeta i team men är också självgående, pålitlig och ansvarsfull. Du är motiverad för nya utmaningar och vill utvecklas kontinuerligt, inspirera dina kollegor och bidra till Cutters framgång.
Dessutom har du följande kvalifikationer...
Minst B1 nivå i svenska språk eller Engelska
Yrkesbevis i frisöryrket (erfarenhet kan kompensera för bristande utbildningskrav)
Utföra effektiva klippningar av hög kvalitet samt klipper båda könen
Ge god kundservice och produktförsäljning
God digital kompetens
Måste kunna arbeta dag-, kväll- lördags och söndagspass enligt gällande arbetsschema
Bidra till ett gott samarbete och en inkluderande arbetsmiljöBra skäl att välja oss...
Fast grundlön och generösa bonusordningar
Arbete i en miljö fri från kemikalier
Fast 80 % anställning med tät uppföljning från din ledare
Gedigen utbildning på Cutters Academy
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Möjligheter att resa i jobbet
Generöst och inkluderande arbetsklimatFör oss på Cutters är det inte bara viktigt att erbjuda en effektiv och kvalitets säker klippning, men också att ge kunderna den ultimata upplevelsen. Vi strävar efter att förmedla en helhetskänsla till våra kunder och är mycket noga med detaljer - vi vill att våra kunder ska känna sig som en superstjärna efter besöket hos oss.
Hos Cutters är vi ett team som tar hand om varandra och skapar den bästa arbetsmiljön för våra anställda. Vi är angelägna om att erbjuda en unik upplevelse för både anställda och kunder, och vi tror på att ha kul och leverera kvalitet samtidigt. Så om du älskar att klippa hår och ge bra service kommer du garanterat att trivas hos oss.
Cutters uppmuntrar sökande oavsett kön, ålder, sexuell läggning, funktionsnedsättning eller etnisk bakgrund att ansöka om våra tjänster.
Om arbetsgivaren
Vi har tagit branschen med storm sedan etableringen i Bergen 2015, och idag har vi över 125 salonger spridda över Norge, Sverige och Finland. Våra salonger är bland de mest besökta i hela landet och vi får mycket uppmärksamhet från både media och kunder.
Vi tror på kontinuerlig tillväxt och utveckling, och därför söker vi alltid inspirerande och engagerade personer som vill bli en del av vårt team.
Som en del av vårt team kommer du att uppleva en dynamisk och inspirerande kultur där lärande och utveckling står i centrum. Du kommer att ha tillgång till den senaste tekniken och våra egna produkter, och arbeta tillsammans med begåvade och entusiastiska kollegor. Visa mindre

Massageterapeut/Napratpat/Kiropratkor sökes

Du är Diplomerad Massageterapeut, Certifierad Massör, Naprapat, eller Kiropraktor och har en passion för att hjälpa människor? Då kom och bli en del av vårt härliga team! Relaxpunkten AB söker nu fler duktiga Massagaterapeuter. Vi har tre behandlingsrum som delas av flera personer. Vi söker dig som kan jobba minst två dagar i veckan. Friskvårdsmassör räcker tyvärr inte riktigt, då vi letar efter någon som kan ge djupare behandlingar. Välkommen med din an... Visa mer
Du är Diplomerad Massageterapeut, Certifierad Massör, Naprapat, eller Kiropraktor och har en passion för att hjälpa människor? Då kom och bli en del av vårt härliga team! Relaxpunkten AB söker nu fler duktiga Massagaterapeuter. Vi har tre behandlingsrum som delas av flera personer. Vi söker dig som kan jobba minst två dagar i veckan. Friskvårdsmassör räcker tyvärr inte riktigt, då vi letar efter någon som kan ge djupare behandlingar.


Välkommen med din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Erfaren frisör sökes till Uppsala

Ansök    Maj 20    Releconomy AB    Herrfrisör
Guldsaxen i Uppsala söker erfaren herrfrisör som kan ta väl hand om salongens klienter som är väldigt måna om sitt hår och skägg. Är du ambitiös så kommer du få att bra tillfälle att utvecklas hos arbetsgivaren. Tjänsten är på 50-100 %. Visa mer
Guldsaxen i Uppsala söker erfaren herrfrisör som kan ta väl hand om salongens klienter som är väldigt måna om sitt hår och skägg.
Är du ambitiös så kommer du få att bra tillfälle att utvecklas hos arbetsgivaren.
Tjänsten är på 50-100 %. Visa mindre

Medicinsk Fotterapeut på klinik

Ansök    Apr 29    Uppsala Fot AB    Medicinsk fotterapeut
Vi söker nu ytterligare en eller två Medicinska Fotterapeuter till våra kliniker i Uppsala, deltid eller heltid. Du är examinerad Medicinsk Fotterapeut vid Yrkeshögskola eller diplomerad Medicinsk Fotterapeut vid Axelsons Institute. Är du nyutbildad - inget hinder - vi hjälper dig i starten av din nya yrkesbana! Har du annat deltidsjobb eller är ambulerande och vill ha en fast punkt i fotvärlden, välkommen. Du får fast lön, arbetsmarknadsförsäkring inkl tj... Visa mer
Vi söker nu ytterligare en eller två Medicinska Fotterapeuter till våra kliniker i Uppsala, deltid eller heltid.
Du är examinerad Medicinsk Fotterapeut vid Yrkeshögskola eller diplomerad Medicinsk Fotterapeut vid Axelsons Institute.
Är du nyutbildad - inget hinder - vi hjälper dig i starten av din nya yrkesbana!
Har du annat deltidsjobb eller är ambulerande och vill ha en fast punkt i fotvärlden, välkommen.
Du får fast lön, arbetsmarknadsförsäkring inkl tjänstepension via Fora och behandlingsskadeförsäkring.
Låter det intressant, tveka inte att kontakta någon av oss redan nu eller maila in en intresseanmälan.
Rekryteringsprocessen pågår och vi kan komma att tillsätta tjänsten tidigare än angivet datum.
Vi vill träffa dig för att dela mer om jobbet.
Tina 0722-490048
Johan 0709-421962
[email protected]
www.uppsalafot.se Visa mindre

Erfaren frisör sökes till Uppsala

Ansök    Apr 2    Releconomy AB    Herrfrisör
Guldsaxen i Uppsala söker erfaren herrfrisör som kan ta väl hand om salongens klienter som är väldigt måna om sitt hår och skägg. Är du ambitiös så kommer du få att bra tillfälle att utvecklas hos arbetsgivaren. Är du asylsökande och vill få en bra fot på svenska arbetsmarknaden så är detta ett bra tillfälle! Tjänsten är på 100 %. Visa mer
Guldsaxen i Uppsala söker erfaren herrfrisör som kan ta väl hand om salongens klienter som är väldigt måna om sitt hår och skägg.
Är du ambitiös så kommer du få att bra tillfälle att utvecklas hos arbetsgivaren. Är du asylsökande och vill få en bra fot på svenska arbetsmarknaden så är detta ett bra tillfälle!
Tjänsten är på 100 %. Visa mindre

Barberare/Herrfrisör

Ansök    Mar 21    Cutting Time AB    Frisör
Vi söker dig som vill jobba som barberare/herrfrisör. Vi söker dig som har erfarenhet från yrkesområdet herrfrisör. Salongen utför herrklippning, rakning, trimning och skägg. Vårt koncept är enkelt, Vi klipper seniorer och jätte enkla hår frisyrer alltså ingen skinfade eller liknande. Vi erbjuder båda boka tid och drop in-klippning av hög kvalitet. Tjänsten är på heltid. Det är ett krav att kunna behärska svenska eller engelska. Är du intresserad av at... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba som barberare/herrfrisör.
Vi söker dig som har erfarenhet från yrkesområdet herrfrisör.
Salongen utför herrklippning, rakning, trimning och skägg.
Vårt koncept är enkelt, Vi klipper seniorer och jätte enkla hår frisyrer alltså ingen skinfade eller liknande.
Vi erbjuder båda boka tid och drop in-klippning av hög kvalitet.
Tjänsten är på heltid.
Det är ett krav att kunna behärska svenska eller engelska.
Är du intresserad av att arbeta med ett glatt gäng frisörer på en trevlig arbetsplats är du välkommen med din sökning.
För mer information ring eller skriv till oss. Visa mindre

Spa / Massageterapeut /50-100%

Kvalifikationer Meriterande Klassik Massör / Spa / Massageterapeut 1-2 års erfarenhet Hud-massageterapeut 1-2 års erfarenhet Thai Alternativ Medicinsk Massageterapeut 1-2 års erfarenhet Fotvård/ Fotspa / Medicinsk Fotterapeut 1-2 års erfarenhet Spa Receptionist 1 år erfarenhet Utbildning Meriterande Du har Thai Alternativ Medicin massage, Diplomerad inom Thai Alternativ Medicin tradition massage Du är Diplomerad inom Spa and Klassik massage Du är Diplo... Visa mer
Kvalifikationer
Meriterande
Klassik Massör / Spa / Massageterapeut 1-2 års erfarenhet
Hud-massageterapeut 1-2 års erfarenhet
Thai Alternativ Medicinsk Massageterapeut 1-2 års erfarenhet
Fotvård/ Fotspa / Medicinsk Fotterapeut 1-2 års erfarenhet
Spa Receptionist 1 år erfarenhetUtbildning
Meriterande
Du har Thai Alternativ Medicin massage, Diplomerad inom Thai Alternativ Medicin tradition massage
Du är Diplomerad inom Spa and Klassik massage
Du är Diplomerad inom FotvårdOm jobbet
Vi söker en massör som är skicklig inom ovan listade områden. som har erfarenhet och är redo att utvecklas och gå vidare med oss, har ett hjärta för service, älskar massagearbete och har en god fysisk hälsa. Ha en positiv attityd, var ansvarsfull, flitig, ärlig, tålmodig och artig.
För att ansöka är det viktigt att du uppfyller alla villkor, nedan:
-Du är certifierad i traditionell thailändsk alternativmedicinsk massage.
-Du har minst 6 månaders erfarenhet av att arbeta som massageterapeut på ett företag eller mottagning.
-Du är som Spa Receptionist kan utföra administrativt arbete. Använd datorn väl Har erfarenhet av försäljning, eller erfarenhet av att sälja spapaket eller massagebehandling.
- Pratar bra Svenska eller Engelska.


Om anställning
Det är en fördel om du kan flera massagetekniker såsom Lymfmassage ,HotStonemassage ,Sportmassage osv.
Vi välkomnar ansökningar från massörer i alla åldrar, kön och kulturer.
Lön : Timlön
Löneform: Fast månads-, vecko- eller timlön
Timlön med garanterad min 4 timmar pr. Dag
Du får lön efter din kompetens
Har du eget företag med F-Skatt är du också välkommen att söka Jobb hos oss
Arbetstider: enligt överenskommelse
Du kan maila ditt CV och ett personligt brev med bild till [email protected]
Vi svarar inte i telefonen då kunden har vårt fulla fokus
Vänligen maila eller SMS oss om du har frågor. Och vi kommer att svara så snart som möjligt!
Ytterligare information hittar du på [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Frisör

Ansök    Mar 9    Salong Rosendal AB    Frisör
Vi söker en frisör. Ta en minut och läs igenom våran kravlista om ni är intresserade. · Vi söker en engagerad person som kan jobba 75-100% · Du måste ha erfarenhet (jobbat minst 5 år som frisör) samt att du tagit gesällbrev. · Du måste kunna klippa både herr och damfrisyrer, färga och folieslingor. · Det kommer vara en 6 månaders provanställning. · Du måste även kunna svenska och engelska flytande, kan du fler språk så är det ett plus. Har du ytligare... Visa mer
Vi söker en frisör.
Ta en minut och läs igenom våran kravlista om ni är intresserade.
· Vi söker en engagerad person som kan jobba 75-100%
· Du måste ha erfarenhet (jobbat minst 5 år som frisör) samt att du tagit gesällbrev.
· Du måste kunna klippa både herr och damfrisyrer, färga och folieslingor.
· Det kommer vara en 6 månaders provanställning.
· Du måste även kunna svenska och engelska flytande, kan du fler språk så är det ett plus.
Har du ytligare frågor eller vill ni skicka in ett CV kan du kontakta oss här.
[email protected]
eller
0736661550 Visa mindre

Fotterapeut

Är du fotterapeut? Då hoppas vi komma i kontakt med dig. Hör gärna av dig till oss idag. Fot&Hälsagruppen har arbetat med fotvård och fotsjukvård ute på äldreboenden i över 20 år. Vi har hela stor Stockholm och UPPSALA, som arbetsplats och vi värnar om människors fötter och hälsa. Vi söker fotterapeut som vill arbeta i UPPSALA. Vi söker Dig som är engagerad, serviceinriktad och Du ska tycka om att arbeta med gamla som unga människor vara social, noggrann,... Visa mer
Är du fotterapeut? Då hoppas vi komma i kontakt med dig. Hör gärna av dig till oss idag.
Fot&Hälsagruppen har arbetat med fotvård och fotsjukvård ute på äldreboenden i över 20 år. Vi har hela stor Stockholm och UPPSALA, som arbetsplats och vi värnar om människors fötter och hälsa.
Vi söker fotterapeut som vill arbeta i UPPSALA.
Vi söker Dig som är engagerad, serviceinriktad och Du ska tycka om att arbeta med gamla som unga människor vara social, noggrann, flexibel och lojal.
Ett bra komplement till sin egna verksamhet/ klinik, då man oftast inte har fullbokat alla veckans dagar.
Vänligen kontakta oss via mail, [email protected]. Vänligen maila och berätta lite kort om dig själv. Ring gärna vid frågor. Visa mindre

Medicinsk Fotterapeut

Uppsala Fot söker nu fler Fotterapeuter! Du är utbildad och examinerad/diplomerad hos Axelsons Institute eller YH Yrkeshögskola. Välkommen att arbeta med oss - vår kundgrupp inom vård- och omsorgs boenden växer och du kommer att besöka boenden och utföra fotvård hos våra kunder på plats. Ett boende per dag. Vi har mestadels större boenden. Utförd LUCD-utbildning meriterande. Vi erbjuder anställning eller konsultuppdrag om du redan har egen verksamhet men v... Visa mer
Uppsala Fot söker nu fler Fotterapeuter!
Du är utbildad och examinerad/diplomerad hos Axelsons Institute eller YH Yrkeshögskola.
Välkommen att arbeta med oss - vår kundgrupp inom vård- och omsorgs boenden växer och du kommer att besöka boenden och utföra fotvård hos våra kunder på plats. Ett boende per dag. Vi har mestadels större boenden.
Utförd LUCD-utbildning meriterande.
Vi erbjuder anställning eller konsultuppdrag om du redan har egen verksamhet men vill fylla ut med mer fotvård.
Välkommen att återkoppla till oss!
Tina 0722-490048
Johan 0793-251741
[email protected] Visa mindre

Massageterapeut/Napratpat/Kiropratkor sökes

Du är Diplomerad Massageterapeut, Certifierad Massör, Naprapat, eller Kiropraktor och har en passion för att hjälpa människor? Då kom och bli en del av vårt härliga team! Relaxpunkten AB söker nu fler duktiga Massagaterapeuter. Vi har tre behandlingsrum som delas av flera personer. Vi söker dig som kan jobba minst två dagar i veckan. Friskvårdsmassör räcker tyvärr inte riktigt, då vi letar efter någon som kan ge djupare behandlingar. Välkommen med din an... Visa mer
Du är Diplomerad Massageterapeut, Certifierad Massör, Naprapat, eller Kiropraktor och har en passion för att hjälpa människor? Då kom och bli en del av vårt härliga team! Relaxpunkten AB söker nu fler duktiga Massagaterapeuter. Vi har tre behandlingsrum som delas av flera personer. Vi söker dig som kan jobba minst två dagar i veckan. Friskvårdsmassör räcker tyvärr inte riktigt, då vi letar efter någon som kan ge djupare behandlingar.


Välkommen med din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

söker 2 barberare

Ansök    Jan 29    Gottsunda Barbershop AB    Herrfrisör
Vill Du jobba med oss på Adamasbarbershop Nu har du möjligheten att söka jobbet hos en väletablerad barbershop i uppsala det är viktigt att du är en ansvarsfull, glad, trevlig och självständig och en väldigt duktig barberare eller herr frisör för att söka jobbet hos oss! Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vill Du jobba med oss på Adamasbarbershop
Nu har du möjligheten att söka jobbet hos en väletablerad barbershop i uppsala
det är viktigt att du är en ansvarsfull, glad, trevlig och självständig och en väldigt duktig barberare eller herr frisör för att söka jobbet hos oss!


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Frisör

Ansök    Feb 9    Sax Kungen AB    Frisör
Vill du bli en i teamet hos oss på saxkungen? Vi söker dig med erfarenhet inom både herr- och damklippning Vi är i behov av heltid, deltid samt extra personal. Är du intresserad? Kontakta oss på telefonnummer 018-105191 eller 0736345191 Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vill du bli en i teamet hos oss på saxkungen?
Vi söker dig med erfarenhet inom både herr- och damklippning
Vi är i behov av heltid, deltid samt extra personal.
Är du intresserad?
Kontakta oss på telefonnummer 018-105191 eller 0736345191
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

LPG/Skönhetsterapeut

Ansök    Jan 23    KroppoForm Uppsala AB    Spa-terapeut
VI SÖKER EN TERAPEUT PÅ HELTID TILL VÅR SALONG I UPPSALA KroppoForm Uppsala AB jobbar med ett helhetsperspektiv på hälsa och skönhet och erbjuder naturliga kroppsformande behandlingar i vår salong i centrala Uppsala. Här erbjuder vi många tjänster för välmående såsom LPG, Cryo T-Shock och Insculpt. Vi erbjuder ett unikt koncept för att forma kropp och ansikte med helt naturliga metoder. Vår vision är att jobba med hela människan inifrån och ut för att skap... Visa mer
VI SÖKER EN TERAPEUT PÅ HELTID TILL VÅR SALONG I UPPSALA
KroppoForm Uppsala AB jobbar med ett helhetsperspektiv på hälsa och skönhet och erbjuder naturliga kroppsformande behandlingar i vår salong i centrala Uppsala. Här erbjuder vi många tjänster för välmående såsom LPG, Cryo T-Shock och Insculpt. Vi erbjuder ett unikt koncept för att forma kropp och ansikte med helt naturliga metoder. Vår vision är att jobba med hela människan inifrån och ut för att skapa långsiktig hälsa och skönhet.
Vi vill utöka styrkan med en person som gör våra populära behandlingar LPG, Cryo T-Shock och Insculpt på heltid.
Vi är ett litet gäng med brinnande intresse för människor och hälsa. Hos oss är beslutsvägarna korta och du kommer att ha stor möjlighet att påverka din arbetssituation.
Vi söker dig glada person med ett stort hjärta och intresse för kroppsbehandlingar, hälsa, estetik och skönhet.
Vi ser gärna att du har utbildning inom någon form av kroppsterapi, LPG, massör, lymfmassör, hudterapeut eller liknande.
Här finns ett helt gäng härliga kunder som väntar på att må bättre med din hjälp!
LPG är en lymf- och bindvävsmassage som minskar svullnad, celluliter, värk och slapp hud.
Cryo T-Shock fettfrysning är en behandling som på naturlig väg minskar fettdepåer, stramar upp hud på både kroppen och ansiktet.
Med vår Insculpt kombineras fettreducering med att stärka musklerna.
Vi söker dig med rätt personlighet, som är van att jobba självständigt och gärna med erfarenhet av försäljning. I arbetet ingår att skapa planer för våra kunders behov och att sälja och ta betalt.
Här är en arbetsplats där du kan lära dig mycket och vara en viktig spelare i vårt lilla gäng.
Svenska i tal och skrift är ett krav för att klara arbetet.
Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV så snart som möjligt då vi kan komma att anställa innan ansökningstidens slut.
#jobbjustnu Visa mindre

Massör / massageterapeut Uppsala

Vi söker diplomerade massageterapeuter för arbete på företag. Massagen sker på kontor/ arbetsplatser och du har fasta företagskunder som du återkommer till och lär känna. Massagebänk, bänkpapper och tillbehör finns på plats så du behöver inte själv ta med dig något. Vi vill att du har ett stort intresse för att hjälpa människor med både massagebehandlingen och motivera för ett hälsosamt liv. Du ska tala flytande svenska. Visa mer
Vi söker diplomerade massageterapeuter för arbete på företag. Massagen sker på kontor/ arbetsplatser och du har fasta företagskunder som du återkommer till och lär känna. Massagebänk, bänkpapper och tillbehör finns på plats så du behöver inte själv ta med dig något. Vi vill att du har ett stort intresse för att hjälpa människor med både massagebehandlingen och motivera för ett hälsosamt liv. Du ska tala flytande svenska. Visa mindre

söker frisör

Ansök    Jan 17    Honar Salong AB    Frisör
jag söker efter frisör som har erfarenhet eller är utbildad vi har 2 frisör salong som behöver anställd Visa mer
jag söker efter frisör som har erfarenhet eller är utbildad vi har 2 frisör salong som behöver anställd Visa mindre

Fotterapeut

Är du fotterapeut? Då hoppas vi komma i kontakt med dig. Hör gärna av dig till oss idag. Fot&Hälsagruppen har arbetat med fotvård och fotsjukvård ute på äldreboenden i över 20 år. Vi har hela stor Stockholm och UPPSALA, som arbetsplats och vi värnar om människors fötter och hälsa. Vi söker fotterapeut som vill arbeta i UPPSALA. Vi söker Dig som är engagerad, serviceinriktad och Du ska tycka om att arbeta med gamla som unga människor vara social, noggrann,... Visa mer
Är du fotterapeut? Då hoppas vi komma i kontakt med dig. Hör gärna av dig till oss idag.
Fot&Hälsagruppen har arbetat med fotvård och fotsjukvård ute på äldreboenden i över 20 år. Vi har hela stor Stockholm och UPPSALA, som arbetsplats och vi värnar om människors fötter och hälsa.
Vi söker fotterapeut som vill arbeta i UPPSALA.
Vi söker Dig som är engagerad, serviceinriktad och Du ska tycka om att arbeta med gamla som unga människor vara social, noggrann, flexibel och lojal.
Ett bra komplement till sin egna verksamhet/ klinik, då man oftast inte har fullbokat alla veckans dagar.
Vänligen kontakta oss via mail, [email protected]. Vänligen maila och berätta lite kort om dig själv. Ring gärna vid frågor. Visa mindre

Frisör

Ansök    Jan 12    Venus Hårstudio AB    Damfrisör
Är du en erfaren frisör som söker nya utmaningar? Jag är ute efter en frisör som har lång erfarenhet och stor passion för yrket. Du ska helst ha olika expertis inom området tex som att kunna permenet makeup, bruduppsättning samt keratinbehandlingar. Du ska var engagerat, ambitiöst och ge kunderna behandlingar av högsta kvalité, och den ultimata frisörupplevelsen. Viktig att du är organiserad och serviceinriktad, har ett flexibelt förhållningssätt... Visa mer
Är du en erfaren frisör som söker nya utmaningar?


Jag är ute efter en frisör som har lång erfarenhet och stor passion för yrket. Du ska helst ha olika expertis inom området tex som att kunna permenet makeup, bruduppsättning samt keratinbehandlingar.


Du ska var engagerat, ambitiöst och ge kunderna behandlingar av högsta kvalité, och den ultimata frisörupplevelsen.


Viktig att du är organiserad och serviceinriktad, har ett flexibelt förhållningssätt och är alltid lyhörd, professionell och tillmötesgående. Du brinner självklart för hår och har ett intresse för mode och trender.

- Anställningsform och lön -
Tillsvidaretjänst med provanställning på 6 månader. Lön enligt överenskommelse.


- Ansök -
Skicka ditt cv och personliga brev.


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skönhet- Hälsoterapeut

Ansök    Jan 10    KroppoForm Uppsala AB    Spa-terapeut
VI SÖKER EN TERAPEUT PÅ HELTID TILL VÅR SALONG I UPPSALA KroppoForm Uppsala AB jobbar med ett helhetsperspektiv på hälsa och skönhet och erbjuder naturliga kroppsformande behandlingar i vår salong i centrala Uppsala. Här erbjuder vi många tjänster för välmående såsom LPG, Cryo T-Shock och Insculpt. Vi erbjuder ett unikt koncept för att forma kropp och ansikte med helt naturliga metoder. Vår vision är att jobba med hela människan inifrån och ut för att skap... Visa mer
VI SÖKER EN TERAPEUT PÅ HELTID TILL VÅR SALONG I UPPSALA
KroppoForm Uppsala AB jobbar med ett helhetsperspektiv på hälsa och skönhet och erbjuder naturliga kroppsformande behandlingar i vår salong i centrala Uppsala. Här erbjuder vi många tjänster för välmående såsom LPG, Cryo T-Shock och Insculpt. Vi erbjuder ett unikt koncept för att forma kropp och ansikte med helt naturliga metoder. Vår vision är att jobba med hela människan inifrån och ut för att skapa långsiktig hälsa och skönhet.
Vi vill utöka styrkan med en person som gör våra populära behandlingar LPG, Cryo T-Shock och Insculpt på heltid.
Vi är ett litet gäng med brinnande intresse för människor och hälsa. Hos oss är beslutsvägarna korta och du kommer att ha stor möjlighet att påverka din arbetssituation.
Vi söker dig glada person med ett stort hjärta och intresse för kroppsbehandlingar, hälsa, estetik och skönhet.
Vi ser gärna att du har utbildning inom någon form av kroppsterapi tex massör, lymfmassör, hudterapeut eller liknande.
Här finns ett helt gäng härliga kunder som väntar på att må bättre med din hjälp!
LPG är en lymf- och bindvävsmassage som minskar svullnad, celluliter, värk och slapp hud.
Cryo T-Shock fettfrysning är en behandling som på naturlig väg minskar fettdepåer, stramar upp hud och reducerar ålderstecken.
Med vår Insculpt kombineras fettreducering med att stärka musklerna.
Vi söker dig med rätt personlighet, som är van att jobba självständigt och gärna med erfarenhet av försäljning. I arbetet ingår att skapa planer för våra kunders behov och att sälja och ta betalt.
Här är en arbetsplats där du kan lära dig mycket och vara en viktig spelare i vårt lilla gäng.
Svenska i tal och skrift är ett krav för att klara arbetet.
Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV så snart som möjligt då vi kan komma att anställa innan ansökningstidens slut.
#jobbjustnu Visa mindre

Medicinsk Fotterapeut

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi expander och behöver bli fler. Du är diplomerad Medicinsk Fotterapeut vid Axelsons eller examinerad vid YH-skola. Nyutbildad inget hinder. Du är service-inriktad och vill göra bästa möjliga för varje kund. Maila eller ring oss för en förutsättningslös kontak... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi expander och behöver bli fler.
Du är diplomerad Medicinsk Fotterapeut vid Axelsons eller examinerad vid YH-skola. Nyutbildad inget hinder.
Du är service-inriktad och vill göra bästa möjliga för varje kund.
Maila eller ring oss för en förutsättningslös kontakt!
Tina eller Johan Visa mindre

Frisör sökes

Ansök    Nov 14    Dahbour Hårstudio    Frisör
Vi söker en frisör som kan vara vikarie en vecka per månad ,kan du skicka in ditt CV på ,[email protected] Visa mer
Vi söker en frisör som kan vara vikarie en vecka per månad ,kan du skicka in ditt CV på ,[email protected] Visa mindre

Erfaren frisör sökes till Uppsala

Ansök    Nov 22    Releconomy AB    Damfrisör
Studio M i Uppsala söker erfaren damfrisör till vår nya salong på gamlauppsalagatan 51d. Det är viktig att du kan vara självgående då du kanske i början blir den enda personalen. Är du ambitiös så kommer du få att bra tillfälle att utvecklas hos arbetsgivaren. Visa mer
Studio M i Uppsala söker erfaren damfrisör till vår nya salong på gamlauppsalagatan 51d.
Det är viktig att du kan vara självgående då du kanske i början blir den enda personalen.
Är du ambitiös så kommer du få att bra tillfälle att utvecklas hos arbetsgivaren. Visa mindre

Medicinsk Fotterapeut

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi expander och behöver bli fler. Du är diplomerad Medicinsk Fotterapeut vid Axelsons eller examinerad vid YH-skola. Nyutbildad inget hinder. Du är service-inriktad och vill göra bästa möjliga för varje kund. Maila eller ring oss för en förutsättningslös kontak... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi expander och behöver bli fler.
Du är diplomerad Medicinsk Fotterapeut vid Axelsons eller examinerad vid YH-skola. Nyutbildad inget hinder.
Du är service-inriktad och vill göra bästa möjliga för varje kund.
Maila eller ring oss för en förutsättningslös kontakt!
Tina eller Johan Visa mindre

Medicinsk Fotterapeut

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi expander och behöver bli fler. Du är diplomerad Medicinsk Fotterapeut vid Axelsons eller examinerad vid YH-skola. Nyutbildad inget hinder. Du är service-inriktad och vill göra bästa möjliga för varje kund. Maila eller ring oss för en förutsättningslös kontak... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi expander och behöver bli fler.
Du är diplomerad Medicinsk Fotterapeut vid Axelsons eller examinerad vid YH-skola. Nyutbildad inget hinder.
Du är service-inriktad och vill göra bästa möjliga för varje kund.
Maila eller ring oss för en förutsättningslös kontakt!
Tina eller Johan Visa mindre

Nagel terapeut

Vi söker en person har erfanhet och kunskap jobba med Pedikyr, Manikyr, Konstnaglar och fransar. Du kan prata Svenska, Engelska eller Vietnamesicka. Visa mer
Vi söker en person har erfanhet och kunskap jobba med Pedikyr, Manikyr, Konstnaglar och fransar. Du kan prata Svenska, Engelska eller Vietnamesicka. Visa mindre

Medicinsk Fotterapeut

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi expander och behöver bli fler. Du är diplomerad Medicinsk Fotterapeut vid Axelsons eller examinerad vid YH-skola. Nyutbildad inget hinder. Du är service-inriktad och vill göra bästa möjliga för varje kund. Maila eller ring oss för en förutsättningslös kontak... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi expander och behöver bli fler.
Du är diplomerad Medicinsk Fotterapeut vid Axelsons eller examinerad vid YH-skola. Nyutbildad inget hinder.
Du är service-inriktad och vill göra bästa möjliga för varje kund.
Maila eller ring oss för en förutsättningslös kontakt!
Tina eller Johan Visa mindre

Medicinsk Fotterapeut

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Vi expander och behöver bli fler. Du är diplomerad Medicinsk Fotterapeut vid Axelsons eller examinerad vid YH-skola. Nyutbildad inget hinder. Du är service-inriktad och vill göra bästa möjliga för varje kund. Maila eller ring oss för en förutsättningslös kontak... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:

Vi expander och behöver bli fler.
Du är diplomerad Medicinsk Fotterapeut vid Axelsons eller examinerad vid YH-skola. Nyutbildad inget hinder.
Du är service-inriktad och vill göra bästa möjliga för varje kund.
Maila eller ring oss för en förutsättningslös kontakt!
Tina eller Johan Visa mindre

Erfaren frisör sökes till Uppsala

Ansök    Okt 15    Releconomy AB    Herrfrisör
Guldsaxen i Uppsala söker erfaren herrfrisör som kan ta väl hand om salongens klienter som är väldigt måna om sitt hår och skägg. Är du ambitiös så kommer du få att bra tillfälle att utvecklas hos arbetsgivaren. Är du asylsökande och vill få en bra fot på svenska arbetsmarknaden så är detta ett bra tillfälle! Tjänsten är på 100 %. Visa mer
Guldsaxen i Uppsala söker erfaren herrfrisör som kan ta väl hand om salongens klienter som är väldigt måna om sitt hår och skägg.
Är du ambitiös så kommer du få att bra tillfälle att utvecklas hos arbetsgivaren. Är du asylsökande och vill få en bra fot på svenska arbetsmarknaden så är detta ett bra tillfälle!
Tjänsten är på 100 %. Visa mindre

Frisör Sökes Omgående

Ansök    Okt 8    Weof Salonger AB    Frisör
Vi söker dig! Är du frisör eller barberare? Då söker vi just dig för start omgående! Vi erbjuder en trygg arbetsplats, kollektivavtal och mycket mer i vår etablerade salong i centrala Uppsala som växer och växer för varje dag Vill du vara med i ett utvecklande team? Kom in med cv och personligt brev eller maila oss på [email protected] Visa mer
Vi söker dig!


Är du frisör eller barberare?
Då söker vi just dig för start omgående!


Vi erbjuder en trygg arbetsplats, kollektivavtal och mycket mer i vår etablerade salong i centrala Uppsala som växer och växer för varje dag


Vill du vara med i ett utvecklande team?


Kom in med cv och personligt brev eller maila oss på [email protected] Visa mindre

Franstilist

Vi söker dig som är utbildad inom fransförlängning. Du ska kunna göra: Singelfransar, Volymfransar. Alla andra kunskaper inom skönhet är merit. Visa mer
Vi söker dig som är utbildad inom fransförlängning.
Du ska kunna göra:
Singelfransar,
Volymfransar.
Alla andra kunskaper inom skönhet är merit. Visa mindre

Damfrisör

Ansök    Okt 12    Broshans Barber AB    Damfrisör
Drömmer du om att arbeta som en mångsidig frisör? Vi söker en kreativ damfrisör som briljerar både inom herr- och damklippning! Gör dina klipptalanger till verklighet hos Broshans Barber i Gränby Centrum. Vi behöver nu anställa 1 damfrisör med start omgående så tveka inte med att skicka in din ansökan! För mer information kan du mejla till [email protected] Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna f... Visa mer
Drömmer du om att arbeta som en mångsidig frisör?
Vi söker en kreativ damfrisör som briljerar både inom herr- och damklippning!
Gör dina klipptalanger till verklighet hos Broshans Barber i Gränby Centrum.
Vi behöver nu anställa 1 damfrisör med start omgående så tveka inte med att skicka in din ansökan!
För mer information kan du mejla till [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Frisör heltid eller deltid på Syster & Bror Salonger i Uppsala

Ansök    Sep 13    Syster Och Bror Salonger AB    Frisör
Syster & Bror salonger är en etablerad frisörsalong inne i S:t Per gallerian i uppsala. På Syster och Bror satsar på individen och jobbar ständigt på att utveckla och skapa nya möjligheter för våra frisörer. Vi vet att en bra grupp och gemenskap skapar bra service. Syster & Bror har under åren byggt upp en stor kundkrets som är trogen salongen och vi har ett väl etablerat varumärke i området. Om tjänsten Att vara frisör hos oss innebär att du har en social... Visa mer
Syster & Bror salonger är en etablerad frisörsalong inne i S:t Per gallerian i uppsala. På Syster och Bror satsar på individen och jobbar ständigt på att utveckla och skapa nya möjligheter för våra frisörer. Vi vet att en bra grupp och gemenskap skapar bra service. Syster & Bror har under åren byggt upp en stor kundkrets som är trogen salongen och vi har ett väl etablerat varumärke i området.
Om tjänsten
Att vara frisör hos oss innebär att du har en social roll där du blir en del av gemenskapen. Du kommer att jobba med en riktigt bra salongs chef och kollegor, men det absolut viktigaste kommer vara att bygga relationer med våra fantastiska kunder.
Vi söker dig som
Har ambition och är en duktig frisör, kreativ och engagerad och att du möter både kunder och kolleger med respekt och bidrar till en god stämning. Du gillar utmaningar och är lojal mot dina kollegor.
För att kunna leva upp till dessa förväntningar krävs det att du kan arbeta individuellt men även att du fungerar i salongens team och är hjälpsam och tar ansvar i salongens vardagssysslor.
Vi ser att du har:
Gesällbrev
Minst ett års arbetslivserfarenhet
Goda kunskaper i svenskaFör att lyckas som frisör på Syster & Bror bör du:
Ha en hög ambitionsnivå och tycka om ett högt tempo
Tycka om att samarbeta och inte vara rädd för att erbjuda en professionell service
Vara öppen och våga utmana dig själv
Självgående och initiativtagande
Behandla kunder och kollegor med respektDärför är Syster och bror en bra arbetsgivare
Vårt mål är att erbjuda den bästa arbetsplatsen och vi tror på att ha roligt på jobbet, sprida positiv energi och att alltid utvecklas. Vi erbjuder även en arbetsplats där du har möjlighet att påverka din egna vardag och arbetstider. Som frisör på Syster och Bror blir du en del av ett team som lever upp till dessa förväntningar.
Vi erbjuder:
Möjlighet till att bygga en stor kundkrets
Bättre lönevillkor än kollektivavtalet
Möjlighet att påverka sina egna arbetstider
Skräddarsydda utbildningar inom branschenSå söker du rollen som frisör
Skicka in ett CV till [email protected] där du anger Ansökan Frisör under ämne, vi kontaktar dig så fort vi läst igenom ditt CV och personliga brev.
Välkommen in med din ansökan
#jobbjustnu Visa mindre

Massör / massageterapeut Uppsala

Vi söker diplomerade massageterapeuter för arbete på företag. Massagen sker på kontor/ arbetsplatser och du har fasta företagskunder som du återkommer till och lär känna. Massagebänk, bänkpapper och tillbehör finns på plats så du behöver inte själv ta med dig något. Vi vill att du har ett stort intresse för att hjälpa människor med både massagebehandlingen och motivera för ett hälsosamt liv. Du ska tala flytande svenska. Visa mer
Vi söker diplomerade massageterapeuter för arbete på företag. Massagen sker på kontor/ arbetsplatser och du har fasta företagskunder som du återkommer till och lär känna. Massagebänk, bänkpapper och tillbehör finns på plats så du behöver inte själv ta med dig något. Vi vill att du har ett stort intresse för att hjälpa människor med både massagebehandlingen och motivera för ett hälsosamt liv. Du ska tala flytande svenska. Visa mindre

Praktik/lära/deltid manikyr/pedikyr/fransförlängning i Uppsala

Vill du börja jobba inom skönhetsbranschen, då är det bara att höra av dig till oss! Vi är en skönhetssalong i Rosendal Uppsala, och vi letar efter dig som är ansvarsfull, glad, noggrann och vill lära dig om naglar eller fransar! Eller både och! Ingen erfarenhet krävs om du vill gå praktik eller lära, vi utbildar dig, men du behöver kunna någorlunda kommunicera på antingen svenska eller engelska. Välkommen och mejla oss på [email protected]! Öppen ... Visa mer
Vill du börja jobba inom skönhetsbranschen, då är det bara att höra av dig till oss! Vi är en skönhetssalong i Rosendal Uppsala, och vi letar efter dig som är ansvarsfull, glad, noggrann och vill lära dig om naglar eller fransar! Eller både och!
Ingen erfarenhet krävs om du vill gå praktik eller lära, vi utbildar dig, men du behöver kunna någorlunda kommunicera på antingen svenska eller engelska.
Välkommen och mejla oss på [email protected]!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Fotterapeut

Är du fotterapeut? Då hoppas vi komma i kontakt med dig. Hör gärna av dig till oss idag. Fot&Hälsagruppen har arbetat med fotvård och fotsjukvård ute på äldreboenden i snart 20 år. Vi har hela stor Stockholm ink. Uppsala, Norrtälje och Södertälje som arbetsplats och vi värnar om människors fötter och hälsa. Vi söker fotterapeut som vill arbeta ute hos kund/ vård- och omsorgsboende i Uppsala. Vi söker Dig som är engagerad, serviceinriktad och Du ska tycka o... Visa mer
Är du fotterapeut? Då hoppas vi komma i kontakt med dig. Hör gärna av dig till oss idag.
Fot&Hälsagruppen har arbetat med fotvård och fotsjukvård ute på äldreboenden i snart 20 år. Vi har hela stor Stockholm ink. Uppsala, Norrtälje och Södertälje som arbetsplats och vi värnar om människors fötter och hälsa.
Vi söker fotterapeut som vill arbeta ute hos kund/ vård- och omsorgsboende i Uppsala.
Vi söker Dig som är engagerad, serviceinriktad och Du ska tycka om att arbeta med gamla som unga människor vara social, noggrann, flexibel och lojal.
Ett bra komplement till sin egna verksamhet/ klinik, då man oftast inte har fullbokat alla veckans dagar.
Vänligen kontakta oss via mail, [email protected]. Vänligen maila och berätta lite kort om dig själv. Ring gärna vid frågor. Visa mindre

Frisör sökes

Ansök    Aug 2    Dahbour Hårstudio    Frisör
Är du en passionerad frisör med en förmåga att skapa fantastiska frisyrer och ge kunder en minnesvärd upplevelse? Då kan du vara precis den vi söker! Vi är en väletablerad och välrenommerad salong som letar efter en frisör med gedigen erfarenhet och en stark kommunikativ förmåga. Att kunna förstå och lyssna på våra kunders önskemål är av yttersta vikt för oss. **Krav och kvalifikationer:** -En passion för att skapa fantastiska hårstilar för både män och ... Visa mer
Är du en passionerad frisör med en förmåga att skapa fantastiska frisyrer och ge kunder en minnesvärd upplevelse? Då kan du vara precis den vi söker!
Vi är en väletablerad och välrenommerad salong som letar efter en frisör med gedigen erfarenhet och en stark kommunikativ förmåga. Att kunna förstå och lyssna på våra kunders önskemål är av yttersta vikt för oss.


**Krav och kvalifikationer:**
-En passion för att skapa fantastiska hårstilar för både män och kvinnor.
- Färdigheter inom klippning, färgning, styling och andra relevanta behandlingar.
- Förmåga att kommunicera tydligt och vänligt med kunder för att säkerställa deras önskemål och behov.
- Kännedom om de senaste trenderna och teknikerna inom frisörbranschen.


**Vi erbjuder:**
- En trivsam arbetsmiljö där du får utvecklas och utmana dina frisörkunskaper.
- Tillgång till högkvalitativa produkter och verktyg för att utföra ditt arbete på bästa sätt.
- Möjligheten att bygga en lojal kundkrets och skapa långvariga relationer med våra kunder.
- Attraktiva lönevillkor och möjligheter till bonusar baserat på prestation.


Om du är redo att ta din frisörkarriär till nästa nivå och tror att du har vad som krävs för att bli en del av vårt team, så ser vi fram emot att höra från dig!
Ansök genom att skicka ditt CV och ett personligt brev där du berättar mer om dig själv och varför du vill arbeta hos oss.
Vänligen skicka din ansökan till [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Sayso Hair & Style Uppsala Gränby söker Frisör och Trainee

Ansök    Aug 14    Raise Sweden AB    Frisör
Är du redo för nya utmaningar? Sayso Hair & Style är ett lekfullt frisörkoncept med salonger i Norge och Sverige. Vårt härliga team i Uppsala Gränby har nu möjlighet att utöka teamet och söker en driven frisör eller trainee som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss!  Vi erbjuder dig: • En bra arbetsmiljö! Vi vet att medarbetare som trivs och har det bra på jobbet blir bättre frisörer och får fler nöjda kunder • Bra lönevillkor! Hos oss får du tr... Visa mer
Är du redo för nya utmaningar?

Sayso Hair & Style är ett lekfullt frisörkoncept med salonger i Norge och Sverige. Vårt härliga team i Uppsala Gränby har nu möjlighet att utöka teamet och söker en driven frisör eller trainee som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss! 

Vi erbjuder dig:


• En bra arbetsmiljö! Vi vet att medarbetare som trivs och har det bra på jobbet blir bättre frisörer och får fler nöjda kunder
• Bra lönevillkor! Hos oss får du trygga anställningsförhållanden så som OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal. Du får dessutom ta del av branschens bästa personalförmåner!
• Utveckling! För oss är det viktigt att våra frisörer hela tiden utvecklas. Vi erbjuder därför utbildning och kurser flera gånger om året
• Karriärmöjligheter! Hos oss har du möjlighet att växa!
• Du erbjuds en tjänst från deltid upp till heltid Visa mindre

Barberare/Herrfrisör

Ansök    Jul 25    Cutting Time AB    Frisör
Vi söker dig som vill jobba som barberare/herrfrisör. Vi söker dig som har erfarenhet från yrkesområdet herrfrisör. Salongen utför herrklippning, rakning, trimning och skägg. Vårt koncept är enkelt, Vi klipper seniorer och jätte enkla hår frisyrer alltså ingen skinfade eller liknande. Vi erbjuder båda boka tid och drop in-klippning av hög kvalitet. Tjänsten är på heltid. Det är ett krav att kunna behärska svenska eller engelska. Är du intresserad av at... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba som barberare/herrfrisör.
Vi söker dig som har erfarenhet från yrkesområdet herrfrisör.
Salongen utför herrklippning, rakning, trimning och skägg.
Vårt koncept är enkelt, Vi klipper seniorer och jätte enkla hår frisyrer alltså ingen skinfade eller liknande.
Vi erbjuder båda boka tid och drop in-klippning av hög kvalitet.
Tjänsten är på heltid.
Det är ett krav att kunna behärska svenska eller engelska.
Är du intresserad av att arbeta med ett glatt gäng frisörer på en trevlig arbetsplats är du välkommen med din sökning.
För mer information ring eller skriv till oss. Visa mindre

Barber Herrfrisör Barberare

Ansök    Jul 26    Weof Salonger AB    Herrfrisör
Vi söker nu en duktig herrfrisör som kan klippa hår och trimma skägg med våran fantastisk team på Klippday Salong i centrala Uppsala. Vi är medlem hos frisörföretagarna, och tjänsten är tillsvidare. Vi söker dig som kan klippa, styla och trimma hår och skägg snyggt. Du kan behärska svenska eller engelska. Vi har drop in och tidsbokning. Känner du dig träffad kontakta oss direkt nu! Du kan komma in i salongen så vi kan diskutera rollen med en kopp kaffe! E... Visa mer
Vi söker nu en duktig herrfrisör som kan klippa hår och trimma skägg med våran fantastisk team på Klippday Salong i centrala Uppsala. Vi är medlem hos frisörföretagarna, och tjänsten är tillsvidare. Vi söker dig som kan klippa, styla och trimma hår och skägg snyggt. Du kan behärska svenska eller engelska. Vi har drop in och tidsbokning.
Känner du dig träffad kontakta oss direkt nu! Du kan komma in i salongen så vi kan diskutera rollen med en kopp kaffe! Eller ringa eller maila oss!
Värmt välkommen in med din ansökan!


We are now looking for a talented barber who can cut hair and trim beards to join our fantastic team at Klippday Salong in central Uppsala. We are a member of the hairdresses union. We are looking for someone who can cut, style and trim hair and beard.
We also welcome people with different backgrounds and any level of experience, do not hesitate to contact us even if you have recently finished your hair styling education. At Klippday love is in the air always!
Are you the one we look for, contact us right now! You can come into the salon so we can discuss the role with a cup of coffee! Or call or email us!
See you!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Frisör

Ansök    Jul 21    Sax Kungen AB    Frisör
Vill du bli en i teamet hos oss på saxkungen? Vi söker dig med erfarenhet inom både herr- och damklippning Vi är i behov av heltid, deltid samt extra personal. Är du intresserad? Kontakta oss på telefonnummer 018-105191 eller 0736345191 Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vill du bli en i teamet hos oss på saxkungen?
Vi söker dig med erfarenhet inom både herr- och damklippning
Vi är i behov av heltid, deltid samt extra personal.
Är du intresserad?
Kontakta oss på telefonnummer 018-105191 eller 0736345191
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Utåtriktad och erfaren frisör sökes!

Ansök    Jul 12    Sevanna Ohanian AB    Frisör
Känner du någon eller är du en utbildad frisör som älskar yrket och vill jobba på studio Esso? Vi vill gärna utöka vår verksamhet och söker därför en erfaren, professionell, social och serviceinriktad frisör som vill bli en del av vårt team! Vi ser gärna att sökanden ska ha gesällbrev, minst tre års erfarenhet av yrket och är självständig och trygg i rollen som frisör. Studio Esso öppnade upp sina dörrar för första gången 2016 och har sedan dess vuxit i ... Visa mer
Känner du någon eller är du en utbildad frisör som älskar yrket och vill jobba på studio Esso? Vi vill gärna utöka vår verksamhet och söker därför en erfaren, professionell, social och serviceinriktad frisör som vill bli en del av vårt team!
Vi ser gärna att sökanden ska ha gesällbrev, minst tre års erfarenhet av yrket och är självständig och trygg i rollen som frisör.
Studio Esso öppnade upp sina dörrar för första gången 2016 och har sedan dess vuxit i både antal kunder och frisörer. Vi vill att vår arbetsplats ska vara en lugn, trygg och stressfri miljö och har därför arbetat med att bygga upp en stor återkommande kundkrets. Vi har därför inte så mycket drop-in kunder utan strävar efter att få in en rutin där våra kunder bokar sina tider i förväg.
Du som söker tjänsten ska i första hand älska frisöryrket och känna att det är roligt att komma till din arbetsplats. Du vill gärna utvecklas inom yrket och är snabb med att lära dig nya tekniker. Du måste vara lyhörd och serviceinriktad och ha lätt för att skapa relationer med olika typer av människor. Att vara stresstålig och kunna hantera olika situationer som uppstår är väldigt viktigt. Vi värderar självständighet och ett öppet sinne.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

frisör/Barberare sökes till Adamsbarbershop

Ansök    Jul 12    Gottsunda Barbershop AB    Frisör
Vi söker 2 kunniga frisörer/barberare som har erfarenhet av skägg och hår klippning samt fade och skinfade .Viktigast för oss är att du är serviceinriktad och att kunderna är nöjda! Vi bjuder en trygg och trivsam arbetsmiljö! Är du en vass barberare/herrfrisör, brinner för ditt yrke ? Hör av dig till Adamsbarbershop i uppsala! Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller ar... Visa mer
Vi söker 2 kunniga frisörer/barberare som har erfarenhet av skägg och hår klippning samt fade och skinfade .Viktigast för oss är att du är serviceinriktad och att kunderna är nöjda!
Vi bjuder en trygg och trivsam arbetsmiljö!
Är du en vass barberare/herrfrisör, brinner för ditt yrke ?
Hör av dig till Adamsbarbershop i uppsala!


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

NYSTARTAD SALONG I UPPSALA SÖKER BARBERARE

Ansök    Jul 7    SK 43 Barber AB    Herrfrisör
Garcon, en nyetablerad barbershop i Uppsala, söker nu en skicklig barberare med passion för sitt hantverk och med en befintlig kundbas i regionen. Vi är ett tight team av experter med mångårig erfarenhet inom branschen, och vi vill utvidga vår verksamhet med just din talang! OM TJÄNSTEN Du kommer att arbeta i en stimulerande och kreativ miljö, omgiven av ett team av dedikerade yrkesverksamma som brinner för att leverera bästa möjliga service till våra kund... Visa mer
Garcon, en nyetablerad barbershop i Uppsala, söker nu en skicklig barberare med passion för sitt hantverk och med en befintlig kundbas i regionen. Vi är ett tight team av experter med mångårig erfarenhet inom branschen, och vi vill utvidga vår verksamhet med just din talang!
OM TJÄNSTEN
Du kommer att arbeta i en stimulerande och kreativ miljö, omgiven av ett team av dedikerade yrkesverksamma som brinner för att leverera bästa möjliga service till våra kunder. Med höga ambitioner och en passion för detaljer, vi är ivriga att göra vårt märke i Uppsala och vi söker någon som är lika engagerad som vi är att bidra till denna vision.
DINA KVALIFIKATIONER
Du har minst två års arbetslivserfarenhet som barberare.
Du har en befintlig kundkrets i Uppsala.
Du är självgående men trivs också i teammiljö.
Gesällbrev är meriterande men inte krav.
Du är serviceminded och strävar efter att skapa långvariga kundrelationer.
Du talar flytande svenska eller engelska.

VAD VI ERBJUDER
En möjlighet att vara med och forma vår nystartade salong.
Stora möjligheter till personlig och professionell utveckling.
En attraktiv lön och förmåner.
En positiv arbetsmiljö med engagerade och stödjande kollegor.

Är du den barberare vi letar efter? Skicka ditt CV till oss på [email protected] senast 2023-08-06. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

NYSTARTAD SALONG I UPPSALA SÖKER BARBERARE

Ansök    Jul 4    Quick-fix IT Sweden AB    Herrfrisör
Garcon, en nyetablerad barbershop i Uppsala, söker nu en skicklig barberare med passion för sitt hantverk och med en befintlig kundbas i regionen. Vi är ett tight team av experter med mångårig erfarenhet inom branschen, och vi vill utvidga vår verksamhet med just din talang! OM TJÄNSTEN Du kommer att arbeta i en stimulerande och kreativ miljö, omgiven av ett team av dedikerade yrkesverksamma som brinner för att leverera bästa möjliga service till våra kund... Visa mer
Garcon, en nyetablerad barbershop i Uppsala, söker nu en skicklig barberare med passion för sitt hantverk och med en befintlig kundbas i regionen. Vi är ett tight team av experter med mångårig erfarenhet inom branschen, och vi vill utvidga vår verksamhet med just din talang!
OM TJÄNSTEN
Du kommer att arbeta i en stimulerande och kreativ miljö, omgiven av ett team av dedikerade yrkesverksamma som brinner för att leverera bästa möjliga service till våra kunder. Med höga ambitioner och en passion för detaljer, vi är ivriga att göra vårt märke i Uppsala och vi söker någon som är lika engagerad som vi är att bidra till denna vision.
DINA KVALIFIKATIONER
Du har minst två års arbetslivserfarenhet som barberare.
Du har en befintlig kundkrets i Uppsala.
Du är självgående men trivs också i teammiljö.
Gesällbrev är meriterande men inte krav.
Du är serviceminded och strävar efter att skapa långvariga kundrelationer.
Du talar flytande svenska eller engelska.

VAD VI ERBJUDER
En möjlighet att vara med och forma vår nystartade salong.
Stora möjligheter till personlig och professionell utveckling.
En attraktiv lön och förmåner.
En positiv arbetsmiljö med engagerade och stödjande kollegor.

Är du den barberare vi letar efter? Skicka ditt CV till oss på [email protected] senast 2023-08-03. Vi ser fram emot din ansökan!
Garcon Barbershop värnar om en arbetsplats fri från diskriminering och välkomnar ansökningar från alla kvalificerade individer, oavsett kön, ålder, etnicitet, religion, eller sexuell läggning. Visa mindre

Fotterapeut

Är du fotterapeut? Då hoppas vi komma i kontakt med dig. Hör gärna av dig till oss idag. Fot&Hälsagruppen har arbetat med fotvård och fotsjukvård ute på äldreboenden i snart 20 år. Vi har hela stor Stockholm ink. Uppsala, Norrtälje och Södertälje som arbetsplats och vi värnar om människors fötter och hälsa. Vi söker fotterapeut som vill arbeta ute hos kund/ vård- och omsorgsboende i Skärholmen. Vi söker Dig som är engagerad, serviceinriktad och Du ska tyck... Visa mer
Är du fotterapeut? Då hoppas vi komma i kontakt med dig. Hör gärna av dig till oss idag.
Fot&Hälsagruppen har arbetat med fotvård och fotsjukvård ute på äldreboenden i snart 20 år. Vi har hela stor Stockholm ink. Uppsala, Norrtälje och Södertälje som arbetsplats och vi värnar om människors fötter och hälsa.
Vi söker fotterapeut som vill arbeta ute hos kund/ vård- och omsorgsboende i Skärholmen.
Vi söker Dig som är engagerad, serviceinriktad och Du ska tycka om att arbeta med gamla som unga människor vara social, noggrann, flexibel och lojal.
Ett bra komplement till sin egna verksamhet/ klinik, då man oftast inte har fullbokat alla veckans dagar.
Vänligen kontakta oss via mail, [email protected]. Vänligen maila och berätta lite kort om dig själv. Ring gärna vid frågor. Visa mindre

NYSTARTAD SALONG I UPPSALA SÖKER ERFAREN BARBERARE MED KUNDKRETS

Ansök    Jun 20    Quick-fix IT Sweden AB    Herrfrisör
Garcon, en nyetablerad barbershop i Uppsala, söker nu en skicklig barberare med passion för sitt hantverk och med en befintlig kundbas i regionen. Vi är ett tight team av experter med mångårig erfarenhet inom branschen, och vi vill utvidga vår verksamhet med just din talang! OM TJÄNSTEN Du kommer att arbeta i en stimulerande och kreativ miljö, omgiven av ett team av dedikerade yrkesverksamma som brinner för att leverera bästa möjliga service till våra kund... Visa mer
Garcon, en nyetablerad barbershop i Uppsala, söker nu en skicklig barberare med passion för sitt hantverk och med en befintlig kundbas i regionen. Vi är ett tight team av experter med mångårig erfarenhet inom branschen, och vi vill utvidga vår verksamhet med just din talang!
OM TJÄNSTEN
Du kommer att arbeta i en stimulerande och kreativ miljö, omgiven av ett team av dedikerade yrkesverksamma som brinner för att leverera bästa möjliga service till våra kunder. Med höga ambitioner och en passion för detaljer, vi är ivriga att göra vårt märke i Uppsala och vi söker någon som är lika engagerad som vi är att bidra till denna vision.
DINA KVALIFIKATIONER
Du har minst två års arbetslivserfarenhet som barberare.
Du har en befintlig kundkrets i Uppsala.
Du är självgående men trivs också i teammiljö.
Gesällbrev är meriterande men inte krav.
Du är serviceminded och strävar efter att skapa långvariga kundrelationer.
Du talar flytande svenska eller engelska.

VAD VI ERBJUDER
En möjlighet att vara med och forma vår nystartade salong.
Stora möjligheter till personlig och professionell utveckling.
En attraktiv lön och förmåner.
En positiv arbetsmiljö med engagerade och stödjande kollegor.

Är du den barberare vi letar efter? Skicka ditt CV och personligt brev till oss på [email protected] senast 2023-07-20. Vi ser fram emot din ansökan!
Garcon Barbershop värnar om en arbetsplats fri från diskriminering och välkomnar ansökningar från alla kvalificerade individer, oavsett kön, ålder, etnicitet, religion, eller sexuell läggning. Visa mindre

Sayso Hair & Style Uppsala Gränby söker Frisör och Trainee

Ansök    Jun 7    Raise Sweden AB    Frisör
Är du redo för nya utmaningar? Sayso Hair & Style är ett lekfullt frisörkoncept med salonger i Norge och Sverige. Vårt härliga team i Uppsala Gränby har nu möjlighet att utöka teamet och söker en driven frisör eller trainee som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss!  Vi erbjuder dig: • En bra arbetsmiljö! Vi vet att medarbetare som trivs och har det bra på jobbet blir bättre frisörer och får fler nöjda kunder • Bra lönevillkor! Hos oss får du tr... Visa mer
Är du redo för nya utmaningar?

Sayso Hair & Style är ett lekfullt frisörkoncept med salonger i Norge och Sverige. Vårt härliga team i Uppsala Gränby har nu möjlighet att utöka teamet och söker en driven frisör eller trainee som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss! 

Vi erbjuder dig:


• En bra arbetsmiljö! Vi vet att medarbetare som trivs och har det bra på jobbet blir bättre frisörer och får fler nöjda kunder
• Bra lönevillkor! Hos oss får du trygga anställningsförhållanden så som OB, sjuklön och semesterersättning enligt kollektivavtal. Du får dessutom ta del av branschens bästa personalförmåner!
• Utveckling! För oss är det viktigt att våra frisörer hela tiden utvecklas. Vi erbjuder därför utbildning och kurser flera gånger om året
• Karriärmöjligheter! Hos oss har du möjlighet att växa!
• Du erbjuds en tjänst från deltid upp till heltid Visa mindre

Frisör

Ansök    Jun 8    Salong Rosendal AB    Frisör
Vi söker en frisör. Ta en minut och läs igenom våran kravlista om ni är intresserade. · Vi söker en engagerad person som kan jobba heltid. · Du måste ha erfarenhet (jobbat minst 5 år som frisör) samt att du tagit gesällbrev. · Du måste kunna klippa både herr och damfrisyrer, färga och folieslingor. · Det kommer vara en 6 månaders provanställning. · Du måste även kunna svenska och engelska flytande, kan du fler språk så är det ett plus. Har du ytligar... Visa mer
Vi söker en frisör.
Ta en minut och läs igenom våran kravlista om ni är intresserade.
· Vi söker en engagerad person som kan jobba heltid.
· Du måste ha erfarenhet (jobbat minst 5 år som frisör) samt att du tagit gesällbrev.
· Du måste kunna klippa både herr och damfrisyrer, färga och folieslingor.
· Det kommer vara en 6 månaders provanställning.
· Du måste även kunna svenska och engelska flytande, kan du fler språk så är det ett plus.
Har du ytligare frågor eller vill ni skicka in ett CV kan du kontakta oss här.
[email protected]
eller
0736661550 Visa mindre

Bli vår nästa medarbetare på Kvarnens klippotek

Ansök    Jun 7    Kvarnens Klippotek AB    Frisör
Kvarnens klippotek ligger inne i kvarnen galleria centralt i Uppsala, Vi söker dig som brinner för yrket och är positiv samt sprider sin kunskap och glädje bland sina medarbetare och kunder. Våra kunder är stans trevligaste och vi ser gärna att du är glad och positiv. Erfarenhet inom branschen är ett plus, men är dock ej ett krav Frisör sökes! Vi söker nu frisörer till vår salong, som ligger i centrala Uppsala. Kanske är du sugen på att byta salong eller... Visa mer
Kvarnens klippotek ligger inne i kvarnen galleria centralt i Uppsala, Vi söker dig som brinner för yrket och är positiv samt sprider sin kunskap och glädje bland sina medarbetare och kunder.
Våra kunder är stans trevligaste och vi ser gärna att du är glad och positiv.
Erfarenhet inom branschen är ett plus, men är dock ej ett krav


Frisör sökes!
Vi söker nu frisörer till vår salong, som ligger i centrala Uppsala.
Kanske är du sugen på att byta salong eller en nyutbildad talang? Vi söker dig som brinner för yrket och är positiv samt sprider sin kunskap och glädje bland sina medarbetare och kunder.
Lön enligt avtal, med bra förmåner.
Maila ditt CV till:[email protected] eller ring: 018103440 Visa mindre

Terapeut hos Fasciaklinikerna Uppsala

Fasciaklinikerna finns för att hjälpa dig som har ont att bli bättre, men givetvis hjälper vi även dig som vill öka ditt välmående eller prestera bättre. Fasciaklinikerna har vuxit mycket under våren; nu söker vi fler terapeuter som brinner för att hjälpa andra människor. 2:a våningen, 1 trappa upp. Koden finns i både sms och mejl som du fått med din bekräftelse.Vi söker en till två Fasciaspecialister till vår klinik Fasciaklinikerna UPPSALA. Till en bör... Visa mer
Fasciaklinikerna finns för att hjälpa dig som har ont att bli bättre, men givetvis hjälper vi även dig som vill öka ditt välmående eller prestera bättre.


Fasciaklinikerna har vuxit mycket under våren; nu söker vi fler terapeuter som brinner för att hjälpa andra människor.
2:a våningen, 1 trappa upp.
Koden finns i både sms och mejl som du fått med din bekräftelse.Vi söker en till två Fasciaspecialister till vår klinik Fasciaklinikerna UPPSALA. Till en början kommer tjänsten/ tjänsterna vara på deltid men det kan ändras till heltid senare. Som Fasciaspecialist kommer du att spela en viktig roll i att hjälpa våra kunder att återfå sin rörlighet och livskvalitet genom att arbeta med Fasciabehandling.


Vi söker dig som..
… vill hjälpa andra att uppnå sin fulla potential
… drivs av att hjälpa människor att må bättre
… jobba med likasinnade och vill utvecklas
… öka rörlighet och livskvalité för kunder


Ingen tidigare erfarenhet eller utbildning krävs. Viktigast för oss är att du vill hjälpa andra, är en bra kollega och vill utvecklas. För rätt kandidat så erbjuds kostnadsfri utbildning till Certifierad Fasciaspecialist vid anställning.
Var med i något stort - Fasciaklinikerna växer snabbt och öppnar just nu upp kliniker på flera platser i Sverige. Fasciaklinikerna ska öppna upp 250 kliniker i Sverige inom de närmsta åren och 1500 kliniker i Europa.
Det är en fördel om du har erfarenhet vid behandling av kunder, tex massör eller liknande med detta är inget krav. Vi sätter stort värde i att du är en person som tycker om att jobba med andra människor och har en bra känsla för service och kundbemötande.


Hur går en behandling till
https://fasciaclinics.com/se/behandling
Fasciabehandling är ett effektivt sätt att öka rörlighet & avslappning, förbättra cirkulationen & öka vätskeflödet.
Behandling sker med moderna patenterade behandlingsverktyg, optimerade för skonsam och effektiv behandling av hela kroppen.
De beprövade behandlingsprocesserna bygger på över 10 års samlad erfarenhet från manuella terapeuter från olika yrkesgrupper och på den senaste forskningen inom Fascia.


Anställningsvilkor
Vi har öppet 7 dagar i veckan och har behandlingar från 07.00-21.00
Arbetstid för våra terapeuter kan variera men man bör som sökande ha möjlighet att även jobba kvällar och helger.
Vi har anställningsavtal med 7 timmars arbetsdag som standard, där du jobbar med behandlingar 6 timmar av arbetspasset.


Skicka in din ansökan via länken, vi tillämpar löpande urval, så ansök gärna i närtid.
https://fasciaclinics.com/se/jobba/terapeut
För mer information om Fasciaklinikerna:
https://fasciaclinics.com/se/


Utbildningen till fasciaspecialist sker främst genom självstudier men det ingår även praktisk utbildning i Sollentuna.
Tillfälle 1: 28-30 September
Tillfälle 2: 3-5 nov
Tillfälle 3: 15-17 dec
Examination: 5 Jan
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Nagelterapeut / Nagelteknolog

I samband med utvecklingen av vår verksamhet söker vi extra positiv, driven medarbetare till vår salong i Gränbystad köpcentrum. Vi erbjuder kunder det bästa inom professionell manikyr. Det är viktigt att den sökande är serviceinriktad, stresstålig och noggrann. Arbetsuppgifterna är: Utföra allt arbete inom manikyr: bygga naglar, förlängning samt utföra reparation på naglar. Då ägaren är från Vietnam är det dock ett krav att man kan behärska Vietnamesiska ... Visa mer
I samband med utvecklingen av vår verksamhet söker vi extra positiv, driven medarbetare till vår salong i Gränbystad köpcentrum.
Vi erbjuder kunder det bästa inom professionell manikyr.
Det är viktigt att den sökande är serviceinriktad, stresstålig och noggrann.
Arbetsuppgifterna är:
Utföra allt arbete inom manikyr: bygga naglar, förlängning samt utföra reparation på naglar.
Då ägaren är från Vietnam är det dock ett krav att man kan behärska Vietnamesiska i tal.
Bra om du har erfarenhet från Asiatisk nagelsalong
OBS: Vi tar endast emot ansökningar vi mejl. Visa mindre

Fransstilist Uppsala

Vi söker dig som är utbildad inom fransförlängning. Erfarenhet och andra kunskaper inom skönhet är ett plus, men inte måste. Du kan jobba bara med singelfransar i början, vi lär dig mer. Du ska vara social och trevligt med salongens kunder. Dina arbetsuppgifter är: Jobba med bokade kunder. Ta emot bokningar på salongen och ge råd angående behandlingar. Underhålla rent sin arbetsplats och salongen. Vi erbjuder timanställning med möjlighet till del/heltid... Visa mer
Vi söker dig som är utbildad inom fransförlängning.
Erfarenhet och andra kunskaper inom skönhet är ett plus, men inte måste. Du kan jobba bara med singelfransar i början, vi lär dig mer.
Du ska vara social och trevligt med salongens kunder.
Dina arbetsuppgifter är:
Jobba med bokade kunder.
Ta emot bokningar på salongen och ge råd angående behandlingar.
Underhålla rent sin arbetsplats och salongen.
Vi erbjuder timanställning med möjlighet till del/heltidsanställning. Visa mindre

Erfaren damfrisör sökes till Uppsala

Ansök    Maj 21    Releconomy AB    Damfrisör
Guldsaxen i Uppsala söker erfaren damfrisör som kan ta väl hand om salongens klienter som är väldigt måna om sitt hår. Du ska vara självgående och kunna driva stället själv. Är du ambitiös så kommer du få att bra tillfälle att utvecklas hos arbetsgivaren. Lönen kan vara fast eller provisionsbaserad, arbetsgivaren är öppen för alla förslag. Lokalen är nybygge som blir inflyttningsklar till september. Visa mer
Guldsaxen i Uppsala söker erfaren damfrisör som kan ta väl hand om salongens klienter som är väldigt måna om sitt hår. Du ska vara självgående och kunna driva stället själv.
Är du ambitiös så kommer du få att bra tillfälle att utvecklas hos arbetsgivaren. Lönen kan vara fast eller provisionsbaserad, arbetsgivaren är öppen för alla förslag.


Lokalen är nybygge som blir inflyttningsklar till september. Visa mindre

Massageterapeut sökes

Kom och bli en del av vårt härliga team! Pakvis Hälsocenter söker nu fler duktiga Massageterapeuter. Vi har tre behandlingsrum som delas av flera Massageterapeuter och en Naprapat. Vi söker dig som kan jobba minst två dagar i veckan. Du är Diplomerad Massageterapeut eller ännu hellre Certifierad Massör och har en passion för att hjälpa människor. Friskvårds massör räcker inte riktigt tyvärr utan vi behöver någon som kan ge djupare behandlingar. Välkommen m... Visa mer
Kom och bli en del av vårt härliga team! Pakvis Hälsocenter söker nu fler duktiga Massageterapeuter. Vi har tre behandlingsrum som delas av flera Massageterapeuter och en Naprapat. Vi söker dig som kan jobba minst två dagar i veckan. Du är Diplomerad Massageterapeut eller ännu hellre Certifierad Massör och har en passion för att hjälpa människor. Friskvårds massör räcker inte riktigt tyvärr utan vi behöver någon som kan ge djupare behandlingar.
Välkommen med din ansökan!


#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Barberare/Herrfrisör

Ansök    Maj 3    Cutting Time AB    Frisör
Vi söker dig som vill jobba som barberare/herrfrisör. Vi söker dig som har erfarenhet från yrkesområdet herrfrisör. Salongen utför herrklippning, rakning, trimning och skägg. Vårt koncept är enkelt, Vi klipper seniorer och jätte enkla hår frisyrer alltså ingen skinfade eller liknande. Vi erbjuder båda boka tid och drop in-klippning av hög kvalitet. Tjänsten är på heltid. Det är ett krav att kunna behärska svenska eller engelska. Är du intresserad av at... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba som barberare/herrfrisör.
Vi söker dig som har erfarenhet från yrkesområdet herrfrisör.
Salongen utför herrklippning, rakning, trimning och skägg.
Vårt koncept är enkelt, Vi klipper seniorer och jätte enkla hår frisyrer alltså ingen skinfade eller liknande.
Vi erbjuder båda boka tid och drop in-klippning av hög kvalitet.
Tjänsten är på heltid.
Det är ett krav att kunna behärska svenska eller engelska.
Är du intresserad av att arbeta med ett glatt gäng frisörer på en trevlig arbetsplats är du välkommen med din sökning.
För mer information ring eller skriv till oss. Visa mindre

Frisör sökes

Ansök    Apr 27    Dahbour Hårstudio    Frisör
Vi på Dahbour Hårstudio söker en passionerad och erfaren frisör för omgående anställning. Som en av våra frisörer kommer du att vara en viktig del av vårt team och hjälpa våra kunder att se fantastiska ut varje dag. Krav: *Minst 2 års erfarenhet inom yrket. *Utbildning inom klippning, färgning och styling. *En passion för att göra kunderna nöjda och en önskan att bygga relationer med dem. *Starka kommunikationsfärdigheter och en positiv attityd. Vi erbju... Visa mer
Vi på Dahbour Hårstudio söker en passionerad och erfaren frisör för omgående anställning. Som en av våra frisörer kommer du att vara en viktig del av vårt team och hjälpa våra kunder att se fantastiska ut varje dag.
Krav:
*Minst 2 års erfarenhet inom yrket.
*Utbildning inom klippning, färgning och styling.
*En passion för att göra kunderna nöjda och en önskan att bygga relationer med dem.
*Starka kommunikationsfärdigheter och en positiv attityd.


Vi erbjuder:
Konkurrenskraftig lön baserad på erfarenhet och prestation.


Om du tror att du är rätt person för jobbet, skicka ditt CV och ett personligt brev till oss så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Frisör Dam och Herr

Ansök    Apr 26    Weof Salonger AB    Frisör
Vi söker en kunnig frisör som kan allt i dam och herr frisering. Du är service inriktad, har jobbat som dam och eller herr frisör och kan allt inom yrket, dvs färg, skägg, klippning kort och långt, trimma samt fade och skinfade. Just nu jobbar vi som herrfrisör men verksamheten ska utvecklas som dam frisör som kunderna önskar. Viktigast för oss är att kunderna är nöjda! Du är energetik och brinner för ditt yrke. Du tar ansvar, är noggrant med städning i sa... Visa mer
Vi söker en kunnig frisör som kan allt i dam och herr frisering. Du är service inriktad, har jobbat som dam och eller herr frisör och kan allt inom yrket, dvs färg, skägg, klippning kort och långt, trimma samt fade och skinfade. Just nu jobbar vi som herrfrisör men verksamheten ska utvecklas som dam frisör som kunderna önskar. Viktigast för oss är att kunderna är nöjda! Du är energetik och brinner för ditt yrke. Du tar ansvar, är noggrant med städning i salongen och jobbar kollegialt. Det är viktigt att komma i tid då vi har både bokning och drop in i vår salong. Är du ansvarsfullt, en kunnigt frisör som söker nya äventyr och är gillar att jobba med människor för människor? Välkommen in med din ansökan.
Vi bjuder en tryggt arbetsmiljön, fackligt avtal enligt kollektivavtalet, utvecklande verksamhet och samarbetet med kunniga frisör i vårt team. Klippday salong är en väletablerade salong som ligger i centrala Uppsala, nära central stationen och är känd som Uppsalas bästa frisör salong enligt recensionerna. Vi säljer olika marker av högt kvalitet produkter och skapar den bästa service för uppsalabon och alla kunder.
Värmt Välkommen med din ansökan.
Mvh
Klippday
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

frisör/Barberare sökes till Adamsbarbershop

Ansök    Maj 3    Gottsunda Barbershop AB    Frisör
Vi söker 2 kunniga frisörer/barberare som har erfarenhet av skägg och hår klippning samt fade och skinfade .Viktigast för oss är att du är serviceinriktad och att kunderna är nöjda! Vi bjuder en trygg och trivsam arbetsmiljö! Är du en vass barberare/herrfrisör, brinner för ditt yrke ? Hör av dig till Adamsbarbershop i uppsala! Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller ar... Visa mer
Vi söker 2 kunniga frisörer/barberare som har erfarenhet av skägg och hår klippning samt fade och skinfade .Viktigast för oss är att du är serviceinriktad och att kunderna är nöjda!
Vi bjuder en trygg och trivsam arbetsmiljö!
Är du en vass barberare/herrfrisör, brinner för ditt yrke ?
Hör av dig till Adamsbarbershop i uppsala!


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Frisör sökes

Ansök    Apr 20    Ala Frisörsalong AB    Frisör
Är du en engagerad energispridare ? Har du en stor passion för frisöryrket och håller dig ständigt uppdaterad kring trender och nyheter? Älskar du att arbeta med service och göra folk glada ? Då är du nästa frisör i Avansklipps team . Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Är du en engagerad energispridare ? Har du en stor passion för frisöryrket och håller dig ständigt uppdaterad kring trender och nyheter? Älskar du att arbeta med service och göra folk glada ? Då är du nästa frisör i Avansklipps team .
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Barber/Barberare/Herrfrisör

Ansök    Apr 1    Cutting Time AB    Frisör
Vi söker dig som vill jobba som barberare/herrfrisör. Vi söker dig som har erfarenhet från yrkesområdet herrfrisör. Salongen utför herrklippning, rakning, trimning och skägg. Vårt koncept är enkelt, Vi klipper seniorer och jätte enkla hår frisyrer alltså ingen skinfade eller liknande. Vi erbjuder båda boka tid och drop in-klippning av hög kvalitet. Tjänsten är på heltid. Det är ett krav att kunna behärska svenska eller engelska. Är du intresserad av att... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba som barberare/herrfrisör.
Vi söker dig som har erfarenhet från yrkesområdet herrfrisör. Salongen utför herrklippning, rakning, trimning och skägg.
Vårt koncept är enkelt, Vi klipper seniorer och jätte enkla hår frisyrer alltså ingen skinfade eller liknande.
Vi erbjuder båda boka tid och drop in-klippning av hög kvalitet.
Tjänsten är på heltid.
Det är ett krav att kunna behärska svenska eller engelska.
Är du intresserad av att arbeta med ett glatt gäng frisörer på en trevlig arbetsplats är du välkommen med din sökning.
För mer information ring eller skriv till oss. Visa mindre

Nagelteknolog / Nail technician

Elite Nails in Uppsala, Sweden is looking for qualified nail technicians to join our team. The person we are seeking must be fluent in Vietnamese and enjoy working in a beauty salong environment. Desired Qualifications: Guest service oriented with the ability to deliver the ultimate spa experience Ability to follow protocols and directions Behavioral Characteristics: Enjoys team environment and interaction with co-workers Excellent communications skills F... Visa mer
Elite Nails in Uppsala, Sweden is looking for qualified nail technicians to join our team. The person we are seeking must be fluent in Vietnamese and enjoy working in a beauty salong environment.
Desired Qualifications:
Guest service oriented with the ability to deliver the ultimate spa experience
Ability to follow protocols and directions

Behavioral Characteristics:
Enjoys team environment and interaction with co-workers
Excellent communications skills
Flexible and cooperative
Good organizational skills and follow-through
Able to multi-task and improvise on the spur of the moment
High energy, able to work in a fast paced environment
Good with time management, prompt, completes treatments within assigned time
Self-motivated and positive
Able to work well under pressure
Seeks out knowledge and enjoys learning/strives for professional growthThe jobs are available in both part-time and full-time positions.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Personal till nagelssalong

Vi söker nya personaler utan erfarenhet till våra nagelsalong, vi utbildar er på plats om ni inte har erfarenhet. Vi prioriterar de som ha stöd från AF. Efter utbildningen kommer ni att arbeta med bland annat pedikyr, manikyr, konstnaglar ovs... Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker nya personaler utan erfarenhet till våra nagelsalong, vi utbildar er på plats om ni inte har erfarenhet. Vi prioriterar de som ha stöd från AF.
Efter utbildningen kommer ni att arbeta med bland annat pedikyr, manikyr, konstnaglar ovs...
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Frisörer sökes till vår salong i Uppsala !

Ansök    Mar 9    A & W Stylist AB    Frisör
Vi söker frisörer & barberare som brinner för yrket och fantastisk kundservice. Salongen ligger i centrala Uppsala. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker frisörer & barberare som brinner för yrket och fantastisk kundservice. Salongen ligger i centrala Uppsala.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Erfaren frisör sökes till Uppsala

Ansök    Mar 10    Releconomy AB    Herrfrisör
Little Italy barbershop i centrala Uppsala söker erfaren herrfrisör som kan ta väl hand om salongens klienter som är väldigt måna om sitt hår och skägg. Är du ambitiös så kommer du få ett bra tillfälle att utvecklas hos arbetsgivaren. Tjänsten är på 75 & men kan succesivt gå över till en 100 % tjänst. Visa mer
Little Italy barbershop i centrala Uppsala söker erfaren herrfrisör som kan ta väl hand om salongens klienter som är väldigt måna om sitt hår och skägg.
Är du ambitiös så kommer du få ett bra tillfälle att utvecklas hos arbetsgivaren.
Tjänsten är på 75 & men kan succesivt gå över till en 100 % tjänst. Visa mindre

Fotterapeut/Fotvårdsspecialist

Vi behöver stärka upp vårt team med en hängiven och diplomerad Fotterapeut/Fotvårdsspecialist. Arbetsuppgifterna består till stor del av olika fotvårdsbehandlingar såsom klassisk fotvård och medicinsk fotvård. Som person ser vi att du är noggrann, effektiv och är stresstålig samt gillar att sälja. Vi ser även att du är flexibel gällande arbetstider och kan arbeta kvällar som helger. Lönen är avtals baserad. Sälj baserad provision tillkommer. Just nu söker ... Visa mer
Vi behöver stärka upp vårt team med en hängiven och diplomerad Fotterapeut/Fotvårdsspecialist.
Arbetsuppgifterna består till stor del av olika fotvårdsbehandlingar såsom klassisk fotvård och medicinsk fotvård.
Som person ser vi att du är noggrann, effektiv och är stresstålig samt gillar att sälja. Vi ser även att du är flexibel gällande arbetstider och kan arbeta kvällar som helger.
Lönen är avtals baserad. Sälj baserad provision tillkommer.
Just nu söker vi en deltidstjänst.
För att söka tjänsten är du välkommen att höra av dig till [email protected]
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Visa mindre

Erfaren frisör sökes till Uppsala

Ansök    Feb 22    Releconomy AB    Herrfrisör
Guldsaxen i Uppsala söker erfaren herrfrisör som kan ta väl hand om salongens klienter som är väldigt måna om sitt hår och skägg. Är du ambitiös så kommer du få att bra tillfälle att utvecklas hos arbetsgivaren. Tjänsten är på 100 %. Visa mer
Guldsaxen i Uppsala söker erfaren herrfrisör som kan ta väl hand om salongens klienter som är väldigt måna om sitt hår och skägg.
Är du ambitiös så kommer du få att bra tillfälle att utvecklas hos arbetsgivaren.
Tjänsten är på 100 %. Visa mindre

Frisör sökes

Ansök    Feb 17    Dahbour Hårstudio    Frisör
Vi söker en frisör som kan jobba vid behov eller deltid/heltid. Vi kan även hyra ut en stol vid intresse enligt överenskommelse. Visa mer
Vi söker en frisör som kan jobba vid behov eller deltid/heltid. Vi kan även hyra ut en stol vid intresse enligt överenskommelse. Visa mindre

Barber/Barberare/Herrfrisör

Ansök    Feb 8    Cutting Time AB    Frisör
Vi söker dig som vill jobba som barberare/herrfrisör. Vi söker dig som har erfarenhet från yrkesområdet herrfrisör. Salongen utför herrklippning, rakning, trimning och skägg. Vårt koncept är enkelt - vi erbjuder båda boka tid och drop in-klippning av hög kvalitet. Tjänsten är på heltid. Det är ett krav att kunna behärska svenska eller engelska. Är du intresserad av att arbeta med ett glatt gäng frisörer på en trevlig arbetsplats är du välkommen med din ... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba som barberare/herrfrisör.
Vi söker dig som har erfarenhet från yrkesområdet herrfrisör. Salongen utför herrklippning, rakning, trimning och skägg.
Vårt koncept är enkelt - vi erbjuder båda boka tid och drop in-klippning av hög kvalitet.
Tjänsten är på heltid.
Det är ett krav att kunna behärska svenska eller engelska.
Är du intresserad av att arbeta med ett glatt gäng frisörer på en trevlig arbetsplats är du välkommen med din sökning.
För mer information ring eller skriv till oss. Visa mindre

Frisör/Hudterapeut

Ansök    Jan 20    Salong Rosendal AB    Frisör
Salong Rosendal Frisör &Hudv;ård Vi söker Frisör 75% (efter provanställning på 6 månader möjlighet till heltidsjobb. språk krav svenska & engelska. ytterligare krav diskuteras vid eventuellt intervju. Visa mer
Salong Rosendal Frisör &Hudv;ård
Vi söker Frisör 75% (efter provanställning på 6 månader möjlighet till heltidsjobb.
språk krav svenska & engelska.
ytterligare krav diskuteras vid eventuellt intervju. Visa mindre

Hud-och Spaterapeut

Ansök    Feb 15    Berivans Spa AB    Hudterapeut
Vi behöver stärka upp vårt team med hängivna diplomerade Hud-och Spa terapeuter. Arbetsuppgifterna består till stor del av ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar, fotvård och massage. Som person ser vi att du är noggrann, effektiv och är stresstålig samt gillar att sälja. Vi ser även att du är flexibel gällande arbetstider och kan arbeta kvällar som helger. Lönen är avtals baserad. Sälj baserad provision tillkommer. Just nu söker vi både deltid och heltid... Visa mer
Vi behöver stärka upp vårt team med hängivna diplomerade Hud-och Spa terapeuter.
Arbetsuppgifterna består till stor del av ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar, fotvård och massage.
Som person ser vi att du är noggrann, effektiv och är stresstålig samt gillar att sälja. Vi ser även att du är flexibel gällande arbetstider och kan arbeta kvällar som helger.
Lönen är avtals baserad. Sälj baserad provision tillkommer.
Just nu söker vi både deltid och heltidstjänster.
För att söka tjänsten är du välkommen att höra av dig till [email protected]
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Visa mindre

Erfaren frisör sökes till Uppsala

Ansök    Jan 5    Releconomy AB    Herrfrisör
Guldsaxen i Uppsala söker erfaren herrfrisör som kan ta väl hand om salongens klienter som är väldigt måna om sitt hår och skägg. Är du ambitiös så kommer du få att bra tillfälle att utvecklas hos arbetsgivaren. Tjänsten är på 100 %. Visa mer
Guldsaxen i Uppsala söker erfaren herrfrisör som kan ta väl hand om salongens klienter som är väldigt måna om sitt hår och skägg.
Är du ambitiös så kommer du få att bra tillfälle att utvecklas hos arbetsgivaren.
Tjänsten är på 100 %. Visa mindre

Medicinsk fotvårdare

Hej, Vi söker nu en duktig fotvårdare till vår klinik. Vi har i dagsläget flera massageterapeuter och en naprapat men får ofta frågan om vi erbjuder fotvård. Vi tänker oss att man börjar som timanställd och på deltid. Såklart kan det bli mer så fort vi ser kundunderlaget i verkligheten. Går även bra att du som är egenföretagare jobbar som underkonsult hos oss. Välkommen med din ansökan! Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga föruts... Visa mer
Hej,
Vi söker nu en duktig fotvårdare till vår klinik. Vi har i dagsläget flera massageterapeuter och en naprapat men får ofta frågan om vi erbjuder fotvård. Vi tänker oss att man börjar som timanställd och på deltid. Såklart kan det bli mer så fort vi ser kundunderlaget i verkligheten. Går även bra att du som är egenföretagare jobbar som underkonsult hos oss. Välkommen med din ansökan!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Massageterapeut sökes

Kom och bli en del av vårt härliga team! Pakvis Hälsocenter söker nu fler duktiga Massageterapeuter. Vi har tre behandlingsrum som delas av flera Massageterapeuter och en Naprapat. Vi söker dig som kan jobba minst två dagar i veckan. Du är Diplomerad Massageterapeut eller ännu hellre Certifierad Massör och har en passion för att hjälpa människor. Friskvårds massör räcker inte riktigt tyvärr utan vi behöver någon som kan ge djupare behandlingar. Välkommen m... Visa mer
Kom och bli en del av vårt härliga team! Pakvis Hälsocenter söker nu fler duktiga Massageterapeuter. Vi har tre behandlingsrum som delas av flera Massageterapeuter och en Naprapat. Vi söker dig som kan jobba minst två dagar i veckan. Du är Diplomerad Massageterapeut eller ännu hellre Certifierad Massör och har en passion för att hjälpa människor. Friskvårds massör räcker inte riktigt tyvärr utan vi behöver någon som kan ge djupare behandlingar.
Välkommen med din ansökan!


#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Frans & brynstylist

Ansök    Dec 15    Berivans Spa AB    Hudterapeut
Diplomerad fransstylist och brynstylist sökes för fast anställning. 2 års erfarenhet är meriterande men inget krav. Provanställning 6 månader tillämpas. Individuell lönesättning, provision på behandlingar samt försäljning tillkommer. Uppsala Spa & Skönhetsvård är den ledande aktören inom hudvård och skönhet i Uppsala. Belägna i Gränbystadens galleria erbjuder vi en stimulerande arbetsplats i fräscha lokaler. Vi söker nu en försäljningsinriktad terapeut m... Visa mer
Diplomerad fransstylist och brynstylist sökes för fast anställning. 2 års erfarenhet är meriterande men inget krav. Provanställning 6 månader tillämpas. Individuell lönesättning, provision på behandlingar samt försäljning tillkommer.


Uppsala Spa & Skönhetsvård är den ledande aktören inom hudvård och skönhet i Uppsala. Belägna i Gränbystadens galleria erbjuder vi en stimulerande arbetsplats i fräscha lokaler. Vi söker nu en försäljningsinriktad terapeut med hög servicekänsla på deltid/heltid. Sedvanliga arbetsuppgifter förekommer, meriterande är erfarenhet och kunskap inom fransförlängning.


Salongen har en bred kundkrets och god renommé efter totalt 17 år i branschen. Välkommen att maila in er ansökan till [email protected]


Intervjuer sker löpande.
#jobbjustnu Visa mindre

Massör

Diplomerad massör sökes för fast anställning. 2 års erfarenhet är meriterande men inget krav. Provanställning 6 månader tillämpas. Individuell lönesättning, provision på behandlingar samt försäljning tillkommer. Uppsala Spa & Skönhetsvård är den ledande aktören inom hudvård och skönhet i Uppsala. Belägna i Gränby stadens galleria erbjuder vi en stimulerande arbetsplats i fräscha lokaler. Vi söker nu en försäljningsinriktad massör med hög servicekänsla på... Visa mer
Diplomerad massör sökes för fast anställning. 2 års erfarenhet är meriterande men inget krav. Provanställning 6 månader tillämpas. Individuell lönesättning, provision på behandlingar samt försäljning tillkommer.


Uppsala Spa & Skönhetsvård är den ledande aktören inom hudvård och skönhet i Uppsala. Belägna i Gränby stadens galleria erbjuder vi en stimulerande arbetsplats i fräscha lokaler. Vi söker nu en försäljningsinriktad massör med hög servicekänsla på deltid. Sedvanliga arbetsuppgifter förekommer, meriterande är erfarenhet och kunskap inom spabehandlingar


Salongen har en bred kundkrets och god renommé efter totalt 15 år i branschen. Välkommen att maila in er ansökan till [email protected]


Intervjuer sker löpande.
#jobbjustnu Visa mindre

Hud-och Spaterapeut

Ansök    Dec 15    Berivans Spa AB    Hudterapeut
Vi behöver stärka upp vårt team med hängivna diplomerade Hud-och Spaterapeuter. Arbetsuppgifterna består till stor del av ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar, fotvård och massage. Som person ser vi att du är noggrann, effektiv och är stresstålig samt gillar att sälja. Vi ser även att du är flexibel gällande arbetstider och kan arbeta kvällar som helger. Lönen är avtalsbaserad. Säljbaserad provision tillkommer. Just nu söker vi både deltid och heltidstj... Visa mer
Vi behöver stärka upp vårt team med hängivna diplomerade Hud-och Spaterapeuter.
Arbetsuppgifterna består till stor del av ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar, fotvård och massage.
Som person ser vi att du är noggrann, effektiv och är stresstålig samt gillar att sälja. Vi ser även att du är flexibel gällande arbetstider och kan arbeta kvällar som helger.
Lönen är avtalsbaserad. Säljbaserad provision tillkommer.
Just nu söker vi både deltid och heltidstjänster.
För att söka tjänsten är du välkommen att höra av dig till [email protected]
Varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Visa mindre

Massör / massageterapeut Uppsala

Vi söker diplomerade massageterapeuter för arbete på företag. Massagen sker på kontor/ arbetsplatser och du har fasta företagskunder som du återkommer till och lär känna. Massagebänk, bänkpapper och tillbehör finns på plats så du behöver inte själv ta med dig något. Vi vill att du har ett stort intresse för att hjälpa människor med både massagebehandlingen och motivera för ett hälsosamt liv. Du ska tala flytande svenska. Visa mer
Vi söker diplomerade massageterapeuter för arbete på företag. Massagen sker på kontor/ arbetsplatser och du har fasta företagskunder som du återkommer till och lär känna. Massagebänk, bänkpapper och tillbehör finns på plats så du behöver inte själv ta med dig något. Vi vill att du har ett stort intresse för att hjälpa människor med både massagebehandlingen och motivera för ett hälsosamt liv. Du ska tala flytande svenska. Visa mindre

Hudterapeut

Ansök    Dec 13    Nordenfelt, Janaki    Hudterapeut
Nu söker JSkinClinic Uppsala en hudterapeut som är egenföretagare och vill jobba på en etablerad salong. Salongen ligger i Brillinge, ett stenkast från Gränbystaden 1. Gångavstånd till grön buss. Fri parkering till kunder och lantligt läge.Vi har kunder som gått hos oss under hela salongens liv (över 6 år). Hos oss är kunden i fokus och vi jobbar holistiskt. Du kommer att jobba med avancerad hudvård såsom microneedling, AHA-syra, Ultraljud, microström o.s.... Visa mer
Nu söker JSkinClinic Uppsala en hudterapeut som är egenföretagare och vill jobba på en etablerad salong.
Salongen ligger i Brillinge, ett stenkast från Gränbystaden 1. Gångavstånd till grön buss. Fri parkering till kunder och lantligt läge.Vi har kunder som gått hos oss under hela salongens liv (över 6 år).
Hos oss är kunden i fokus och vi jobbar holistiskt. Du kommer att jobba med avancerad hudvård såsom microneedling, AHA-syra, Ultraljud, microström o.s.v.. städ, reception och sociala medier. Du kommer att jobba mycket ensam.
Om Dig:
Du har en gedigen utbildning med SHR-certifikat samt CIDESCO-diplom. Du är självgående, serviceminded och har en fingertoppskänsla. Erfarenhet är ett krav. Egen företagare med F-skatt. JSkinClinic Uppsala står för allt material samt alla produkter. Visa mindre

Kreativ barberare/frisör sökes!

Ansök    Dec 5    Gottsunda Barbershop AB    Herrfrisör
Adams Barbershop är Gottsunda Centrums nya tillskott! Vi har etablerat oss i centrumet och är väldigt efterfrågade och behöver anställa flera frisörer. Om oss: Klippning av hår och skägg är en stor del av vår vardag och söker därför en kreativ och duktig frisör/barberare. Hos oss kan kunden också unna sig en ångande ansiktsbehandling och få en lugn stund för sig själv. Därför behöver du prioritera service och kvalité och vara en engagerad frisör. Du ska ku... Visa mer
Adams Barbershop är Gottsunda Centrums nya tillskott! Vi har etablerat oss i centrumet och är väldigt efterfrågade och behöver anställa flera frisörer.
Om oss:
Klippning av hår och skägg är en stor del av vår vardag och söker därför en kreativ och duktig frisör/barberare. Hos oss kan kunden också unna sig en ångande ansiktsbehandling och få en lugn stund för sig själv. Därför behöver du prioritera service och kvalité och vara en engagerad frisör.
Du ska kunna arbeta individuellt men även vara en del av teamet. Vi utvecklas bäst tillsammans och går på kurser och föreläsningar för att kunna berika vårt kunnande.
Vi arbetar enbart med professionella hårprodukter och har som grund att kunden ska kunna få hem produkter utifrån hårets behov.
Nu utökar vi vårt team och ser fram emot att få in din ansökan! Visa mindre

Frisör

Ansök    Nov 3    Sax Kungen AB    Frisör
Vill du bli en i teamet hos oss på saxkungen? Vi söker dig med erfarenhet inom både herr- och damklippning Vi är i behov av heltid, deltid samt extra personal. Är du intresserad? Kontakta oss på telefonnummer 018-105191 eller 0736345191 Visa mer
Vill du bli en i teamet hos oss på saxkungen?
Vi söker dig med erfarenhet inom både herr- och damklippning
Vi är i behov av heltid, deltid samt extra personal.
Är du intresserad?
Kontakta oss på telefonnummer 018-105191 eller 0736345191 Visa mindre

Barber Herrfrisör Barberare

Ansök    Dec 1    Weof Salonger AB    Herrfrisör
Vi söker nu en duktig herrfrisör som kan klippa hår och trimma skägg med våran fantastisk team på Klippday Salong i centrala Uppsala. Vi är medlem hos frisörföretagarna, och tjänsten är tillsvidare. Vi söker dig som kan klippa, styla och trimma hår och skägg snyggt. Du kan behärska svenska eller engelska. Vi har drop in och tidsbokning. Känner du dig träffad kontakta oss direkt nu! Du kan komma in i salongen så vi kan diskutera rollen med en kopp kaffe! E... Visa mer
Vi söker nu en duktig herrfrisör som kan klippa hår och trimma skägg med våran fantastisk team på Klippday Salong i centrala Uppsala. Vi är medlem hos frisörföretagarna, och tjänsten är tillsvidare. Vi söker dig som kan klippa, styla och trimma hår och skägg snyggt. Du kan behärska svenska eller engelska. Vi har drop in och tidsbokning.
Känner du dig träffad kontakta oss direkt nu! Du kan komma in i salongen så vi kan diskutera rollen med en kopp kaffe! Eller ringa eller maila oss!
Värmt välkommen in med din ansökan!


We are now looking for a talented barber who can cut hair and trim beards to join our fantastic team at Klippday Salong in central Uppsala. We are a member of the hairdresses union. We are looking for someone who can cut, style and trim hair and beard.
We also welcome people with different backgrounds and any level of experience, do not hesitate to contact us even if you have recently finished your hair styling education. At Klippday love is in the air always!
Are you the one we look for, contact us right now! You can come into the salon so we can discuss the role with a cup of coffee! Or call or email us!
See you!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Frisör och Trainee Sayso Hair&Style Uppsala Gränbystaden

Ansök    Okt 18    Raise Sweden AB    Frisör
Är du frisör eller trainee med äkta frisörglädje och önskar att arbeta i en aktiv miljö där du erbjuds möjlighet att utveckla din talang tillsammans med inspirerande människor? Våra salonger har stundtals en hektiskt miljö med många fasta kunder och drop-in.   Arbetsuppgifter Göra kunden nöjd och förmedla ”a great feeling”! Sedvanliga uppgifter inom frisöryrket   Kvalifikationer Gesällbrev Yrkeserfarenhet Obehörig frisör Trainee   Personliga e... Visa mer
Är du frisör eller trainee med äkta frisörglädje och önskar att arbeta i en aktiv miljö där du erbjuds möjlighet att utveckla din talang tillsammans med inspirerande människor?

Våra salonger har stundtals en hektiskt miljö med många fasta kunder och drop-in.

 

Arbetsuppgifter

Göra kunden nöjd och förmedla ”a great feeling”!

Sedvanliga uppgifter inom frisöryrket

 

Kvalifikationer

Gesällbrev

Yrkeserfarenhet

Obehörig frisör

Trainee

 

Personliga egenskaper

Entusiastisk

Passion för frisöryrket

Serviceminded

 

Vi erbjuder

God arbetsmiljö med stort fokus på trivsel och teamkänsla

Goda lönevillkor och personalförmåner

Stora karriärmöjligheter både i Sverige och Norge

Akademisk utbildning genom Studio & Academy och Color Master Expert

Personlig utveckling Visa mindre

Massör

Ansök    Okt 17    REGION UPPSALA    Massör/Massageterapeut
Friskhuset I Region Uppsala växer kunskap och människor. Ungefär 12 000 medarbetare jobbar med såväl hälso- och sjukvård som kollektivtrafik, kultur och regional utveckling. Vårt syfte är att skapa förutsättningar för hälsa, hållbarhet och utveckling. Region Uppsala arbetar för ett gott liv i en nyskapande kunskapsregion med internationell lyskraft. Vår verksamhet Friskhuset är en friskvårdsanläggning som ligger på Akademiska sjukhuset och som är öppen... Visa mer
Friskhuset

I Region Uppsala växer kunskap och människor. Ungefär 12 000 medarbetare jobbar med såväl hälso- och sjukvård som kollektivtrafik, kultur och regional utveckling. Vårt syfte är att skapa förutsättningar för hälsa, hållbarhet och utveckling. Region Uppsala arbetar för ett gott liv i en nyskapande kunskapsregion med internationell lyskraft.

Vår verksamhet
Friskhuset är en friskvårdsanläggning som ligger på Akademiska sjukhuset och som är öppen för alla medarbetare, anställda inom Region Uppsala. Vi erbjuder främjande, förebyggande och rehabiliterande aktiviteter till medarbetare och chefer individuellt och i grupp.
Friskhuset har ett stort gym och gruppträning varje veckodag. Vi erbjuder fysioterapi, ergonomi och förflyttningsutbildningar. Även personlig träning, massage och föreläsningar/kurser på olika teman, så som belastningsergonomi, förebygga fysiska besvär, stresshantering och mindfulness, ges. Vi har funnits sedan 1993 och i nuvarande lokaler ovanför ambulansen sedan 2005.

Ditt uppdrag
Friskhuset erbjuder klassisk massage som är en av våra mest uppskattade tjänster. Våra kunder har stor nytta av att komma hit för att få hjälp att lösa upp spänningar i framför allt nacke, axlar och rygg. Friskhuset har tre massörer och söker nu ytterligare en massör.

Dina kvalifikationer
Du är utbildad massör. Du har god förståelse för människors olika förutsättningar och anpassar ditt arbetssätt till kundens olika behov och har lätt för att trivas och samarbeta med andra i en arbetsgrupp.

Vi erbjuder
Vi erbjuder timanställning och du kommer att arbeta 6–10 timmar per vecka uppskattningsvis vardagseftermiddagar 2-3 gånger i veckan mellan kl 13.00-17.00. Tillträde omgående.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
Chef Friskhuset Greta Hogstad 018-611 43 14
Facklig representant nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Frisör Sökes Till Gränbystadens Galleria

Ansök    Okt 18    Hårvård i Gränby AB    Frisör
Hårkonstnärerna är en folklig salong belägen i det populära och expanderande Gränbystaden. Vi har en stor salong med nio frisörstationer och även en stor butik med det allra mesta inom professionell hårvård. Vi söker nu en till frisör till vårat härliga team då behovet har ökat hos kunderna. Vi söker någon som brinner för yrket och lägger stor vikt i kundservice. Du bör kunna klippa både herr- och damfrisyrer. Heltid eller deltid efter överenskommelse och ... Visa mer
Hårkonstnärerna är en folklig salong belägen i det populära och expanderande Gränbystaden. Vi har en stor salong med nio frisörstationer och även en stor butik med det allra mesta inom professionell hårvård.
Vi söker nu en till frisör till vårat härliga team då behovet har ökat hos kunderna. Vi söker någon som brinner för yrket och lägger stor vikt i kundservice. Du bör kunna klippa både herr- och damfrisyrer. Heltid eller deltid efter överenskommelse och tjänsten är tills vidare. Månadslön eller timlön efter överenskommelse.
Varmt välkommen med ditt CV, en bild på dig och personligt brev till [email protected] Visa mindre

Vi söker dam frisör

Hej, vi söker en damfrisör, samt ska kunna behandlingar, permanent, slingor ,färgning, tjänsten gäller heltid. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hej, vi söker en damfrisör, samt ska kunna behandlingar, permanent, slingor ,färgning, tjänsten gäller heltid.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Barber/Barberare/Herrfrisör

Ansök    Okt 6    Cutting Time AB    Frisör
Vi söker dig som vill jobba som barberare/herrfrisör. Vi söker dig som har erfarenhet från yrkesområdet herrfrisör. Salongen utför herrklippning, rakning, trimning och skägg. Vårt koncept är enkelt - vi erbjuder båda boka tid och drop in-klippning av hög kvalitet. Tjänsten är på heltid. Det är ett krav att kunna behärska svenska eller engelska. Är du intresserad av att arbeta med ett glatt gäng frisörer på en trevlig arbetsplats är du välkommen med din ... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba som barberare/herrfrisör.
Vi söker dig som har erfarenhet från yrkesområdet herrfrisör. Salongen utför herrklippning, rakning, trimning och skägg.
Vårt koncept är enkelt - vi erbjuder båda boka tid och drop in-klippning av hög kvalitet.
Tjänsten är på heltid.
Det är ett krav att kunna behärska svenska eller engelska.
Är du intresserad av att arbeta med ett glatt gäng frisörer på en trevlig arbetsplats är du välkommen med din sökning.
För mer information ring eller skriv till oss. Visa mindre

Massageterapeut sökes

Kom och bli en del av vårt härliga team! Pakvis Hälsocenter söker nu fler duktiga Massageterapeuter. Vi har tre behandlingsrum som delas av flera Massageterapeuter. Vi söker dig som kan jobba minst två dagar i veckan. Du är Diplomerad Massageterapeut eller ännu hellre Certifierad Massör och har en passion för att hjälpa människor. Friskvårds massör räcker inte riktigt tyvärr utan vi behöver någon som kan ge djupare behandlingar. Vi söker framför allt Massa... Visa mer
Kom och bli en del av vårt härliga team! Pakvis Hälsocenter söker nu fler duktiga Massageterapeuter. Vi har tre behandlingsrum som delas av flera Massageterapeuter. Vi söker dig som kan jobba minst två dagar i veckan. Du är Diplomerad Massageterapeut eller ännu hellre Certifierad Massör och har en passion för att hjälpa människor. Friskvårds massör räcker inte riktigt tyvärr utan vi behöver någon som kan ge djupare behandlingar.
Vi söker framför allt Massageterapeuter som kan jobba kvällar och helger.


Välkommen med din ansökan!


#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Barber Herrfrisör Barberare

Ansök    Okt 10    Weof Salonger AB    Herrfrisör
Vi söker nu en duktig herrfrisör som kan klippa hår och trimma skägg med våran fantastisk team på Klippday Salong i centrala Uppsala. Vi är medlem hos frisörföretagarna, och tjänsten är tillsvidare. Vi söker dig som kan klippa, styla och trimma hår och skägg snyggt. Du kan behärska svenska eller engelska. Vi har drop in och tidsbokning. Känner du dig träffad kontakta oss direkt nu! Du kan komma in i salongen så vi kan diskutera rollen med en kopp kaffe! E... Visa mer
Vi söker nu en duktig herrfrisör som kan klippa hår och trimma skägg med våran fantastisk team på Klippday Salong i centrala Uppsala. Vi är medlem hos frisörföretagarna, och tjänsten är tillsvidare. Vi söker dig som kan klippa, styla och trimma hår och skägg snyggt. Du kan behärska svenska eller engelska. Vi har drop in och tidsbokning.
Känner du dig träffad kontakta oss direkt nu! Du kan komma in i salongen så vi kan diskutera rollen med en kopp kaffe! Eller ringa eller maila oss!
Värmt välkommen in med din ansökan!


We are now looking for a talented barber who can cut hair and trim beards to join our fantastic team at Klippday Salong in central Uppsala. We are a member of the hairdresses union. We are looking for someone who can cut, style and trim hair and beard.
We also welcome people with different backgrounds and any level of experience, do not hesitate to contact us even if you have recently finished your hair styling education. At Klippday love is in the air always!
Are you the one we look for, contact us right now! You can come into the salon so we can discuss the role with a cup of coffee! Or call or email us!
See you!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Erfaren frisör sökes till Uppsala

Ansök    Okt 3    Releconomy AB    Herrfrisör
Guldsaxen i Uppsala söker erfaren herrfrisör som kan ta väl hand om salongens klienter som är väldigt måna om sitt hår och skägg. Är du ambitiös så kommer du få att bra tillfälle att utvecklas hos arbetsgivaren. Tjänsten är på 100 %. Visa mer
Guldsaxen i Uppsala söker erfaren herrfrisör som kan ta väl hand om salongens klienter som är väldigt måna om sitt hår och skägg.
Är du ambitiös så kommer du få att bra tillfälle att utvecklas hos arbetsgivaren.
Tjänsten är på 100 %. Visa mindre

Herr Frisör i Uppsala

Vi söker Herr Frisör i Uppsala med tillsvidare anställning. Våran lokal lägger mitt i Årsta Centrum. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker Herr Frisör i Uppsala med tillsvidare anställning.
Våran lokal lägger mitt i Årsta Centrum.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Frisör till etablerad salong

Ansök    Sep 20    Vallm AB    Frisör
Nu söker vi en duktig frisör till vår växande salong med lång erfarenhet och stor kundkrets. Vi ligger i Gottsunda Centrum och har funnits i över 30 år. Vi söker en duktig frisör med erfarenhet då vi har otroligt goda recensioner och behöver fylla på med mer kompetens. Arbetsuppgifterna är allt inom hårvård för dam, herr och barn. Tjänsten kommer att tillsättas snarast och arbetstid kan vara allt emellan 50-100 % Kontakta Viktor 0703490225 eller skicka din... Visa mer
Nu söker vi en duktig frisör till vår växande salong med lång erfarenhet och stor kundkrets.
Vi ligger i Gottsunda Centrum och har funnits i över 30 år.
Vi söker en duktig frisör med erfarenhet då vi har otroligt goda recensioner och behöver fylla på med mer kompetens. Arbetsuppgifterna är allt inom hårvård för dam, herr och barn.
Tjänsten kommer att tillsättas snarast och arbetstid kan vara allt emellan 50-100 %
Kontakta Viktor
0703490225 eller skicka din ansökan till [email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Vi söker dam frisör

Hej, vi söker en damfrisör, samt ska kunna behandlingar, permanent, slingor ,färgning, tjänsten gäller heltid. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Hej, vi söker en damfrisör, samt ska kunna behandlingar, permanent, slingor ,färgning, tjänsten gäller heltid.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre