Lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Uppsala

Se lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Restaurangbiträde Burger King Uppsala City

Nytt
Om jobbet Vi på Burger King Uppsala city söker dig som är serviceinriktad som vår nya medarbetare! Du skall kunna behärska det svenska språket i både tal och skrift samt kunna göra dig förstådd på engelska. Som medarbetare på Burger King trivs du med att jobba i team, har en positiv attityd och gillar en fartfylld vardag. Våra medarbetare arbetar både i kassan, köket och ute i restaurangen. Tidigare erfarenhet som restaurangbiträde eller annat servicearbet... Visa mer
Om jobbet
Vi på Burger King Uppsala city söker dig som är serviceinriktad som vår nya medarbetare!
Du skall kunna behärska det svenska språket i både tal och skrift samt kunna göra dig förstådd på engelska.
Som medarbetare på Burger King trivs du med att jobba i team, har en positiv attityd och gillar en fartfylld vardag.
Våra medarbetare arbetar både i kassan, köket och ute i restaurangen. Tidigare erfarenhet som restaurangbiträde eller annat servicearbete är inget krav men meriterande. Vi utbildar alla nyanställda på samtliga arbetsstationer, oavsett tidigare arbetslivserfarenhet för att ge alla medarbetare en bra introduktion till arbetet. För dig som önskar att utvecklas och växa med ansvar finns det många olika karriärmöjligheter. Många av våra restaurangchefer och franchisetagare har också börjat som medarbetare.
Vi vet att engagerade, motiverade och trevliga medarbetare skapar goda gästupplevelser och är nyckeln till vår framgång. Därför är det viktigt för oss att du trivs i vårt team.


Vi söker dig som:
Gillar att arbeta i en miljö med högt tempo
Du har lätt för att samarbeta med andra människor
Du är bekväm med att bemöta och ta hand om våra gäster på bästa sätt
Du har en hög arbetsmoral, tar egna initiativ och utför dina arbetsuppgifter med hög kvalitet
Du är positiv, gör alltid ditt bästa och strävar ständigt efter förbättringVarför ska du välja oss?
Du får erfarenhet av att samarbeta i ett team, vilket kommer vara värdefullt för dig hela livet.
Du får lära dig om gästservice.
Vi erbjuder flexibla arbetstider vilket gör att du kan enkelt kombinera jobbet med fritidsaktiviteter.
Hos oss finns goda karriärmöjligheter för dig som önskar växa till högre roller inom företaget.
Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön. Visa mindre

Pizzabagare till Uppsala

Ansök    Maj 23    Ebru    Pizzabagare
Nytt
Sunnerstaköket ligger i Uppsala och serverar a la carte, pizza, kebab och sallader. Vi söker dig som har jobbat med pizza bakning. Vidare är du en glad och serviceinriktad person som trivs med att arbeta i ett litet team. Välkommen med din ansökan. Visa mer
Sunnerstaköket ligger i Uppsala och serverar a la carte, pizza, kebab och sallader.
Vi söker dig som har jobbat med pizza bakning. Vidare är du en glad och serviceinriktad person som trivs med att arbeta i ett litet team.
Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Restaurangbiträde sökes

Ansök    Maj 22    Marmon 1 AB    Restaurangbiträde
Nytt
American Steakhouse Burgers har expanderat och vi söker därför nya kollegor till både Boländerna och Fullerö. American Steakhouse Burgers är av många klassade som Uppsalas bästa inom vårt område. Vår kultur präglas av ett starkt engagemang, kvalitet och en vilja att ständigt utveckla sig själv och företaget. Som person kan du arbeta både självständigt och i mindre grupp. Du har ett starkt engagemang och vilja att lära dig nya saker. Du förstår vikten av hö... Visa mer
American Steakhouse Burgers har expanderat och vi söker därför nya kollegor till både Boländerna och Fullerö.
American Steakhouse Burgers är av många klassade som Uppsalas bästa inom vårt område. Vår kultur präglas av ett starkt engagemang, kvalitet och en vilja att ständigt utveckla sig själv och företaget.
Som person kan du arbeta både självständigt och i mindre grupp. Du har ett starkt engagemang och vilja att lära dig nya saker. Du förstår vikten av hög kvalité på maten som serveras och gör alltid ditt bästa för att kunden ska få det bästa möjliga. Vidare kan du jobba i ett mycket högt tempo, är noggrann, har ett öga för detaljer, följer instruktioner, samt arbetar mot företagets uppsatta mål. Arbetet innefattar allt inom restaurang och man måste därför behärska tillagning av mat, kassa, prepp, varumottagning samt städning. Observera att det är ett högt tempo emellanåt. Därför är det ett krav att du har jobbat i restaurangkök tidigare! Minst 1 års erfarenhet krävs!
Vi söker både deltid och heltid! Visa mindre

Hovmästare/Arbetsledare: som kan jobba i sommar, norr om Stockholm

Ansök    Maj 21    Four Service AB    Hovmästare
För kunds räkning söker vi nu en driven Hovmästare / Arbetsledare. Du som söker ska brinna för service och ha en naturlig fallenhet för att leda en större grupp medarbetare mot uppsatta mål och visioner. Goda kunskaper i ala carte servering är en förutsättning för tjänsten. Tjänsten är ett vikariat from, nu- omgående tom slutet av Augusti. Enkelt bonde finns under uppdraget. ANSVARSOMRÅDEN * Löpande rapportering till restaurangchef, schemaläggning o... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu en driven Hovmästare / Arbetsledare.
Du som söker ska brinna för service och ha en naturlig fallenhet för att leda en större grupp medarbetare mot uppsatta mål och visioner. Goda kunskaper i ala carte servering är en förutsättning för tjänsten.
Tjänsten är ett vikariat from, nu- omgående tom slutet av Augusti. Enkelt bonde finns under uppdraget.
ANSVARSOMRÅDEN
* Löpande rapportering till restaurangchef, schemaläggning och inköp.
* Ansvar för den dagliga driften ute i restaurangen och baren där tyngdpunkt läggs på coachning och arbetsledning av matsalspersonalen  
* Planering och genomförande av event
* Du som söker är serviceinriktad och mån om att ge alla gäster den bästa restaurangupplevelsen
* Under service medverka i den dagliga driften. 

KRAV FÖR TJÄNSTEN
* Vi söker dig som tycker om att ha ansvar. Du har tidigare dokumenterad erfarenhet från liknande befattning samt yrkeskunskap inom området mat, dryck och servering
* Du är en god organisatör med en känsla för gästservice, kvalitet och problemlösning
* Representativ, ansvarstagande och noggrann
* Försäljningsfokuserad
* Förmåga att arbeta både självständigt och i grupp
* Behärska svenska och engelska i såväl tal som skrift. Ytterligare språk är meriterande
* Goda datakunskaper i Officepaketet

   Körkort är ett måste och bil ett plus


Skicka din ansökan redan i dag!

Om Four Service:
Vi var först ut på marknaden när vi startade 1989. Idag, 35 år senare är vi en av
Sveriges mest kompletta och välorganiserade samarbetspartner för
personaluthyrning, chefsrekrytering  inom
hotell- och restaurangbranschen.
Ring gärna in så berättar vi mer: 08- 578 578 03. Svarar vi ej? Lämna ett meddelande så ringer vi upp.

På grund av det höga antalet ansökningar svarar vi ej på mail. Är du rätt person för denna tjänst ringer vi upp dig.


Varmt välkommen med din ansökan!! Visa mindre

Vi söker diskare!

Ansök    Maj 21    Svenssons Krogar i Uppsala AB    Diskare
Som diskare hos oss har du en mycket viktig roll i vår verksamhet och vi lägger därför stor vikt vid personlighet och eget driv i denna rekrytering. Vi söker dig som är framåt och öppen med mycket positiv energi samtidigt som du är ordningsam, strukturerad, noggrann och flexibel. Krav är att du kan tala och läsa svenska och/eller engelska obehindrat för att arbeta hos oss och som person har du en naturlig servicekänsla och ser det som en självklarhet att h... Visa mer
Som diskare hos oss har du en mycket viktig roll i vår verksamhet och vi lägger därför stor vikt vid personlighet och eget driv i denna rekrytering.
Vi söker dig som är framåt och öppen med mycket positiv energi samtidigt som du är ordningsam, strukturerad, noggrann och flexibel.
Krav är att du kan tala och läsa svenska och/eller engelska obehindrat för att arbeta hos oss och som person har du en naturlig servicekänsla och ser det som en självklarhet att hjälpa till där det behövs.
Utbildning sker på plats och du måste ha fyllt 18 år för att kunna arbeta hos oss. Då arbetet i många fall kan vara tungt är en bra fysik också en meriterande egenskap.
Arbetstiden är kvällar och helger. Visa mindre

Servitris/tör som vill jobba bl.a hotell, olika kursgårdar och slott

Ansök    Maj 21    Four Service AB    Servitör/Servitris
Vi söker just nu till flera av våra kunder (olika restauranger/hotell, ambassader) servitörer och servitriser som utan problem kan servering.. Du måste kunna uppdukning, servering, avdukning. Har du restaurangskola i ryggen är det ett plus. Vi jobbar runt om hela Storstockholm- vi täcker hela Mälardals området Restaurangerna ringer in till oss, när dem har behov av personal, antingen akut eller vid planerade arbetstoppar. Där kommer du in. Klipp i steget h... Visa mer
Vi söker just nu till flera av våra kunder (olika restauranger/hotell, ambassader) servitörer och servitriser som utan problem kan servering.. Du måste kunna uppdukning, servering, avdukning. Har du restaurangskola i ryggen är det ett plus. Vi jobbar runt om hela Storstockholm- vi täcker hela Mälardals området Restaurangerna ringer in till oss, när dem har behov av personal, antingen akut eller vid planerade arbetstoppar. Där kommer du in. Klipp i steget helt enkelt.


För att klara detta jobb bör du vara serviceinriktad = du tycker om att ge dina gäster en mycket god service, du är noggrann och organiserad, samt klarar av att jobba i team, med en arbetsledare/hovmästare  som delegerar. 
Hög arbetsmoral och servicenivå är en självklarhet. Du ska kunna hålla ett högt tempo, passa tider och flexibilitet är något som är väldigt viktigt och en självklarhet.
Körkort är ett plus och bilar har vi..
Vi på Four Service hyr ut och rekryterar våra duktiga medarbetare till Hotell & Restauranger i Sverige, det har vi gjort sedan starten 1989. 

Vi har mycket att erbjuda dig. Först och främst kan vi erbjuda stimulerande uppdrag hos våra kundföretag. Vi genomför personalaktiviteter, deltar vid branschhändelser och satsar hårt på att DU ska trivas. Vi håller tät kontakt med alla medarbetare genom telefon, personalbrev och interna sidor på nätet. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om hur vi arbetar. 
  
Epost: [email protected] 
  
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

interpool Uppsala söker serveringspersonal

interpool är en unik plats där restaurangen samspelar med sportbar och roliga aktiviteter i samma lokaler. Våra gäster är företag, grupper och privatpersoner och vi har verksamhet alla dagar under året. Vi strävar efter att ha hög standard på allt vi jobbar med, service, mat, dryck och aktiviteter. Vår ambition är att vara bäst i vår genre. Du är vårt ansikte utåt till våra gäster. Därför är det viktigt att du är trevlig, glad och tycker om att ge service.... Visa mer
interpool är en unik plats där restaurangen samspelar med sportbar och roliga aktiviteter i samma lokaler. Våra gäster är företag, grupper och privatpersoner och vi har verksamhet alla dagar under året. Vi strävar efter att ha hög standard på allt vi jobbar med, service, mat, dryck och aktiviteter. Vår ambition är att vara bäst i vår genre. Du är vårt ansikte utåt till våra gäster. Därför är det viktigt att du är trevlig, glad och tycker om att ge service. Du har ordning och reda kring dig på jobbet och är aktiv, pålitlig och jobbar självständigt. Du vill leverera hög standard på allt du jobbar med och löser frågetecken/problem som dyker upp. Du är delaktig i teamet och verksamhetens utveckling, ger förslag på förbättringar och förstår att du är en viktig länk till gästens helhetsupplevelsen av interpool. När vi har mycket att göra och jobbet blir stressigt är det viktigt att du kan hantera detta konstruktivt, jobba på och lösa uppdraget att serva gästen på bästa sätt.
Du behöver ha kunskap och intresse av mat och dryck.
Vi vill att du ska ha arbetat med servering/bar i 2-4 år. Utbildning är meriterande men inget krav. Vi ser gärna att du kan växa med uppgiften och utöka arbetstid och ansvar vartefter.
Saknar du erfarenhet av just serveringsyrket men har arbetat i annat serviceyrke 2-4 år och har rätt attityd, vilja och inställning att lära dig finns det goda chanser att du passar in hos oss.
Vi ser långsiktigt på vår personal och satsar på dig om du har ambition och vilja. Tjänsten är deltid som start med stor möjlighet till heltid för rätt person.
Lite av din vardag på jobbet: Du ägnar dig åt gästerna, visar dem till bord/aktiviteter, tar beställningar, serverar mat och dryck och ansvarar för kassan. Du sköter förberedelser och avslut och ser till att allt är på plats före och efter ditt pass. I dina arbetsuppgifter ingår att visa och berätta grunderna i våra spel, t ex shuffle och att fungera som plock. Det ingår att vara delaktig, hjälpa till där du behövs, lösa frågetecken när de dyker upp och ta ansvar för att interpool sköts och fungerar på bästa sätt till våra gäster. När vi är på topp och har event kan arbetet vara stressigt och det behöver du kunna hantera konstruktivt och jobba på med ett leende.
Skicka in din ansökan snarast till [email protected]
Vi tar inte emot ansökan per telefon. Visa mindre

Uppsala Konsert & Kongress söker hovmästare

Ansök    Maj 21    Uppsala kommun    Hovmästare
Uppsala Konsert & Kongress AB Nu söker Uppsala Konsert & Kongress en drivande, ansvarskännande och strukturerad hovmästare som brinner för service och har en känsla för ledarskap! UKK har sedan invigningen 2007 blivit en omtalad, uppskattad och framgångsrik mötesplats för kultur och näringsliv. Här genomförs årligen hundratals kulturevenemang, konferenser, möten, fester, mässor, föreläsningar, barkvällar och utställningar på 14000 kvadratmeter mitt i e... Visa mer
Uppsala Konsert & Kongress AB

Nu söker Uppsala Konsert & Kongress en drivande, ansvarskännande och strukturerad hovmästare som brinner för service och har en känsla för ledarskap!

UKK har sedan invigningen 2007 blivit en omtalad, uppskattad och framgångsrik mötesplats för kultur och näringsliv. Här genomförs årligen hundratals kulturevenemang, konferenser, möten, fester, mässor, föreläsningar, barkvällar och utställningar på 14000 kvadratmeter mitt i en växande stad där kreativitet, kultur, inspiration, forskning och företagande frodas.

Ditt uppdrag
UKK:s Food & beverage-avdelning består av restaurang, kök och flera barer. Avdelningen servar hela huset med allt som rör mat och dryck, från dagens lunch och eftermiddagsfika, paus- och artistservering till stora mingel och bankettmiddagar för upp till 850 sittande gäster.

I rollen som hovmästare ansvarar du för den dagliga driften, försäljning och servicekvalitet. Som hovmästare rapporterar du till restaurangchef.

Arbete på helger och kvällar förekommer frekvent.

Din bakgrund
För att lyckas i rollen tror behöver du vi att du har tidigare erfarenhet från liknande position, gärna inom hotell- och konferensverksamhet. Meriterande är om du har erfarenhet av bankett- och festvåningsverksamhet.

Som hovmästare tror vill vi att du är en arbetsledare med resultatfokus. Du har lätt att samarbeta, och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen.

Uppsala Konsert & Kongress är ett kommunalt aktiebolag och en Svanen-certifierad verksamhet. Detta ställer extra höga krav på att följa arbetsrätt med lagar och regler.

Upplysningar
Vid frågor om tjänsten, kontakta Sanna Werme, Restaurangchef: [email protected]

Ansök genom att skicka CV och personligt brev [email protected]. Välkommen med din ansökan!

Observera att urvalsprocess och intervjuer sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Mer information om vår organisation hittar du på ukk.se (https://www.ukk.se/)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

interpool Uppsala söker bartender

interpool är en unik plats där restaurangen samspelar med sportbar och roliga aktiviteter i samma lokaler. Våra gäster är företag, grupper och privatpersoner och vi har verksamhet alla dagar under året. Vi strävar efter att ha hög standard på allt vi jobbar med, service, mat, dryck och aktiviteter. Vår ambition är att vara bäst i vår genre. Du är vårt ansikte utåt till våra gäster. Därför är det viktigt att du är trevlig, glad och tycker om att ge service.... Visa mer
interpool är en unik plats där restaurangen samspelar med sportbar och roliga aktiviteter i samma lokaler. Våra gäster är företag, grupper och privatpersoner och vi har verksamhet alla dagar under året. Vi strävar efter att ha hög standard på allt vi jobbar med, service, mat, dryck och aktiviteter. Vår ambition är att vara bäst i vår genre. Du är vårt ansikte utåt till våra gäster. Därför är det viktigt att du är trevlig, glad och tycker om att ge service. Du har ordning och reda kring dig på jobbet och är aktiv, pålitlig och jobbar självständigt. Du vill leverera hög standard på allt du jobbar med och löser frågetecken/problem som dyker upp. Du är delaktig i teamet och verksamhetens utveckling, ger förslag på förbättringar och förstår att du är en viktig länk till gästens helhetsupplevelsen av interpool. När vi har mycket att göra och jobbet blir stressigt är det viktigt att du kan hantera detta konstruktivt, jobba på och lösa uppdraget att serva gästen på bästa sätt.
Du behöver ha kunskap och intresse av mat och dryck.
Vi vill att du ska ha arbetat med servering/bar i 2-4 år. Utbildning är meriterande men inget krav. Vi ser gärna att du kan växa med uppgiften och utöka arbetstid och ansvar vartefter.
Saknar du erfarenhet av just serveringsyrket men har arbetat i annat serviceyrke 2-4 år och har rätt attityd, vilja och inställning att lära dig finns det goda chanser att du passar in hos oss.
Vi ser långsiktigt på vår personal och satsar på dig om du har ambition och vilja. Tjänsten är deltid som start med stor möjlighet till heltid för rätt person.
Lite av din vardag på jobbet: Du ägnar dig åt gästerna, visar dem till bord/aktiviteter, tar beställningar, serverar mat och dryck och ansvarar för kassan. Du sköter förberedelser och avslut och ser till att allt är på plats före och efter ditt pass. I dina arbetsuppgifter ingår att visa och berätta grunderna i våra spel. Det ingår att vara delaktig, hjälpa till där du behövs, lösa frågetecken när de dyker upp och ta ansvar för att interpool sköts och fungerar på bästa sätt till våra gäster. När vi är på topp och har event kan arbetet vara stressigt och det behöver du kunna hantera konstruktivt och jobba på med ett leende.
Skicka in din ansökan snarast till [email protected]
Vi tar inte emot ansökan per telefon. Visa mindre

Wilmas söker cafébiträde/kallskänka

Vi söker cafébiträden till vårt mysiga café på Skolgatan 8. Rollen är cafébiträde med baristakunskaper med varierande arbetstider. Vi söker dig som: - Har erfarenhet och goda kunskaper i att arbeta i café och att göra espressokaffe. - Är glad, positiv och har glimten i ögat. - Har god överblick och kan fatta självständiga beslut. - Är effektiv och kan arbeta i ett högt tempo. -Erfarenhet som kallskänka är meriterande men inget krav. -Erfarenhet av café är... Visa mer
Vi söker cafébiträden till vårt mysiga café på Skolgatan 8.
Rollen är cafébiträde med baristakunskaper med varierande arbetstider.
Vi söker dig som:
- Har erfarenhet och goda kunskaper i att arbeta i café och att göra espressokaffe.
- Är glad, positiv och har glimten i ögat.
- Har god överblick och kan fatta självständiga beslut.
- Är effektiv och kan arbeta i ett högt tempo.
-Erfarenhet som kallskänka är meriterande men inget krav.
-Erfarenhet av café är ett krav.
-Du ska kunna jobba 2 helger i månaden.


Lön enligt avtal. Visa mindre

Kafébiträde till Kafferummet Storken

Kafferummet Storken har funnits i Uppsalas fikahistoria sedan 1989. Här möts du direkt av doften av nybryggt kaffe och en härlig atmosfärs som tar dig tillbaka i historien. Möblemanget, den gamla radioklockan från 40-talet, den ståtliga klockuren som ger en känsla av att tiden vrids tillbaka till Uppsalas ståtliga historia. Denna plats är alla fikaälskarnas oas. Kafferummet Storken är ett familjeägt företag, vilka har drivit verksamheten sedan 1989. För ... Visa mer
Kafferummet Storken har funnits i Uppsalas fikahistoria sedan 1989. Här möts du direkt av doften av nybryggt kaffe och en härlig atmosfärs som tar dig tillbaka i historien. Möblemanget, den gamla radioklockan från 40-talet, den ståtliga klockuren som ger en känsla av att tiden vrids tillbaka till Uppsalas ståtliga historia. Denna plats är alla fikaälskarnas oas.


Kafferummet Storken är ett familjeägt företag, vilka har drivit verksamheten sedan 1989. För att du ska trivas med och passa in i arbetskulturen på Kafferummet Storken behöver du vara:
serviceinriktad
självständig
punktlig
teamplayerI rollen som cafébiträde kommer du att arbeta med:
Servering
Kassa
Disk
Sallads- och smörgåsberedningÖvrig information:
Arbetsgivaren tillämpar kollektivavtal.
Anställningsstart i mitten av juli
Lön enligt överenskommelse#jobbjustnu Visa mindre

Kafebiträde/ Barista/ servitriser

Vi är ett litet familjeföretag som ägt den sedan 1989 och jobbar väldigt mycket med stammisar. Välkänd kafé som ligger i centrala Uppsala. Vi serverar husmanskost, sallader, smörgåsar, pajer, kaffebröd som våra kända Linnébullar . Caféet har öppet 7 dagar/veckan. Du ska vara flexibel och snabblärd. Verksamhetsbeskrivning: Vi är ett familjeföretag som bedriver 3 kaféer i uppsala. Vi serverar husmanskost, sallader, smörgåsar, pajer, kaffebröd och dryck. Kafé... Visa mer
Vi är ett litet familjeföretag som ägt den sedan 1989 och jobbar väldigt mycket med stammisar. Välkänd kafé som ligger i centrala Uppsala. Vi serverar husmanskost, sallader, smörgåsar, pajer, kaffebröd som våra kända Linnébullar . Caféet har öppet 7 dagar/veckan. Du ska vara flexibel och snabblärd. Verksamhetsbeskrivning:
Vi är ett familjeföretag som bedriver 3 kaféer i uppsala. Vi serverar husmanskost, sallader, smörgåsar, pajer, kaffebröd och dryck. Kaféerna har öppet 7 dagar/veckan.
Om tjänsten:
Vi söker nu 3 personer för helger.
Urval sker löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan. Tillträde så snart
som möjligt
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Medarbetare

Ansök    Maj 17    King Food AB    Restaurangbiträde
Är du vår nästa stjärna? Nu söker vi superstjärnor till vår restaurang! Vi söker efter dig som trivs i rampljuset, brinner för gästmötet och som alltid vill överträffa våra gästers förväntningar med det lilla extra! Som medarbetare hos oss på Burger King så har du huvudrollen i att skapa ett unikt möte med våra gäster. Tillsammans med dina kollegor är du med och skapar upplevelser i världsklass varje dag. Vi söker dig som gillar att arbeta i ett team som ... Visa mer
Är du vår nästa stjärna?

Nu söker vi superstjärnor till vår restaurang! Vi söker efter dig som trivs i rampljuset, brinner för gästmötet och som alltid vill överträffa våra gästers förväntningar med det lilla extra! Som medarbetare hos oss på Burger King så har du huvudrollen i att skapa ett unikt möte med våra gäster. Tillsammans med dina kollegor är du med och skapar upplevelser i världsklass varje dag. Vi söker dig som gillar att arbeta i ett team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete, där du själv tar ett eget ansvar för att bidra till detta. Tempot på vår restaurang kommer många gånger vara högt och arbetet kräver att du som person är både effektiv och stresstålig. Vidare är du flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Du har alltid en positiv inställning och du är en given lagspelare, du hjälper alltid till där det behövs! Vill du vara en del av Burger King Sverige?

Vi kan erbjuda dig:

Att få vara en del i ett sammansvetsat team

En spännande vardag med högt tempo och utmaningar

Personlig utveckling och karriärs möjligheter

Flexibla arbetstider

Arbetet är förlagt både dagtid, kvällar samt helger. Lön tillämpas enligt kollektivavtal med hrfBurger King® är en global kedja med mer än 16.000 restauranger i 100 länder. I Skandinavien drivs Burger King® av King Food Scandinavia som är en del av Ring International Holding, och har master franchise rättigheterna till Burger King® i Sverige, Norge och Danmark. Visa mindre

Gateau söker 2 st deltidspersonal till vår butik på Uppsala C

Gateau söker 2 st deltidspersonal till vår butik på Uppsala C Gateau är ett hantverksbageri från Saltsjöbaden i Stockholm med anor från 1937. Vi bakar våra bröd enligt traditionella franska recept med surdeg precis som förebilden Poilâne i Paris gör. Gateau är Sveriges största hantverksbageri. Det innebär att brödet bakas av bagare och inte maskiner. I dagsläget har vi butiker runt om i Stockholm, Uppsala och i Malmöområdet. Vårt bröd säljs även hos ett å... Visa mer
Gateau söker 2 st deltidspersonal till vår butik på Uppsala C

Gateau är ett hantverksbageri från Saltsjöbaden i Stockholm med anor från 1937. Vi bakar våra bröd enligt traditionella franska recept med surdeg precis som förebilden Poilâne i Paris gör. Gateau är Sveriges största hantverksbageri. Det innebär att brödet bakas av bagare och inte maskiner. I dagsläget har vi butiker runt om i Stockholm, Uppsala och i Malmöområdet. Vårt bröd säljs även hos ett åttiotal utvalda livsmedelsbutiker.

Gateau söker just nu 2 st serviceinriktade medarbetare till vår butik på Uppsala C.

I tjänsten kommer du att:
Aktivt medverka i butikens team på ett sätt som skapar en positiv försäljningstillväxt. Leverera en hög kundservicenivå samt tillhandahålla en djup produkt-och företagskunskap. Vi söker dig som ser långsiktigt på att jobba hos oss på Gateau. Som deltid och heltidspersonal arbetar du på dagtid och kan därför inte studera på gymnasiet samtidigt.

Vi söker dig som:
Har erfarenhet inom service och försäljning. Vi söker personal som brinner för försäljning, är serviceinriktade, sociala och har gärna ett intresse för bröd och bakning.

Mer information och ansökan:
Tjänsterna är tillsvidareanställning extra med placering på Uppsala C.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Butikschef Lotta, e-mail [email protected].

Välkommen med din ansökan senast 2024-06-17. Ansökningarna handläggs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller i butiken.

Med fokus på matupplevelser, gör Fazer det möjligt att njuta av dagens bästa stunder. Vår mission, Mat med mening, bygger på vårt unika över 130-åriga arv, djupa konsumentinsikter och innovationer för att skapa hållbara matlösningar för framtiden. Med våra ca 5 000 engagerade medarbetare fokuserar vi på konsumentprodukter, vår direkt till konsument-riktade verksamhet i Nordeuropa och export till mer än 40 länder. Vår verksamhet följer Fazers uppförandekod som baserar sig på koncernens värderingar och FN-initiativet Global Compact. Fazer-koncernens omsättning 2023 uppgick till 1,2 miljarder euro.

Northern Magic. Made Real.

Följ gärna Fazer på LinkedIn Visa mindre

Extrakock till Heat i Uppsala!

Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion!Vi erbjuder våra gäster vällagad mat och ett personligt bemötande. Vårt fokus är luncher tillagade från grunden i våra egna kök, men vi jobbar även med catering av alla de slag till företag och privatpersoner i våra närområden.Vi strävar alltid mot att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är ce... Visa mer
Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion!Vi erbjuder våra gäster vällagad mat och ett personligt bemötande. Vårt fokus är luncher tillagade från grunden i våra egna kök, men vi jobbar även med catering av alla de slag till företag och privatpersoner i våra närområden.Vi strävar alltid mot att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalitet och hjärtaVi finns för närvarande i Malmö, Stockholm, Uppsala, Västerås, Örebro, Gävle, Sundsvall och Östersund.Om dig och om tjänsten: Du är utbildad kock med några års erfarenhet som vill laga mat från grunden. Du är en glad och positiv lagspelare, är prestigelös och ansvarsfull. Du har inga problem med att hålla dig till vår receptur och följa Heats koncept. För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter och möjlighet till fast tjänst. Heat växer och vill gärna ha med dig på vår resa!Du måste kunna arbeta dagtid måndag-fredag då vår huvudverksamhet är lunchservering. Enstaka kvällar/helger kan förekomma.Välkommen med din ansökan och Heat till oss! Visa mindre

Grillkock

Ansök    Maj 16    TTB holding AB    Grillkock, snabbmat
Restaurang Mangal ligger på Gränbystaden. Vi söker en kock som kan turkiska och kurdiska grillrätter. Ansökan via mail: [email protected] Visa mer
Restaurang Mangal ligger på Gränbystaden. Vi söker en kock som kan turkiska och
kurdiska grillrätter.
Ansökan via mail: [email protected] Visa mindre

interpool Uppsala söker bartender

interpool är en unik plats där restaurangen samspelar med sportbar och roliga aktiviteter i samma lokaler. Våra gäster är företag, grupper och privatpersoner och vi har verksamhet alla dagar under året. Vi strävar efter att ha hög standard på allt vi jobbar med, service, mat, dryck och aktiviteter. Vår ambition är att vara bäst i vår genre. Du är vårt ansikte utåt till våra gäster. Därför är det viktigt att du är trevlig, glad och tycker om att ge service.... Visa mer
interpool är en unik plats där restaurangen samspelar med sportbar och roliga aktiviteter i samma lokaler. Våra gäster är företag, grupper och privatpersoner och vi har verksamhet alla dagar under året. Vi strävar efter att ha hög standard på allt vi jobbar med, service, mat, dryck och aktiviteter. Vår ambition är att vara bäst i vår genre. Du är vårt ansikte utåt till våra gäster. Därför är det viktigt att du är trevlig, glad och tycker om att ge service. Du har ordning och reda kring dig på jobbet och är aktiv, pålitlig och jobbar självständigt. Du vill leverera hög standard på allt du jobbar med och löser frågetecken/problem som dyker upp. Du är delaktig i teamet och verksamhetens utveckling, ger förslag på förbättringar och förstår att du är en viktig länk till gästens helhetsupplevelsen av interpool. När vi har mycket att göra och jobbet blir stressigt är det viktigt att du kan hantera detta konstruktivt, jobba på och lösa uppdraget att serva gästen på bästa sätt.
Du behöver ha kunskap och intresse av mat och dryck.
Vi vill att du ska ha arbetat med servering/bar i 2-4 år. Utbildning är meriterande men inget krav. Vi ser gärna att du kan växa med uppgiften och utöka arbetstid och ansvar vartefter.
Saknar du erfarenhet av just serveringsyrket men har arbetat i annat serviceyrke 2-4 år och har rätt attityd, vilja och inställning att lära dig finns det goda chanser att du passar in hos oss.
Vi ser långsiktigt på vår personal och satsar på dig om du har ambition och vilja. Tjänsten är deltid som start med stor möjlighet till heltid för rätt person.
Lite av din vardag på jobbet: Du ägnar dig åt gästerna, visar dem till bord/aktiviteter, tar beställningar, serverar mat och dryck och ansvarar för kassan. Du sköter förberedelser och avslut och ser till att allt är på plats före och efter ditt pass. I dina arbetsuppgifter ingår att visa och berätta grunderna i våra spel. Det ingår att vara delaktig, hjälpa till där du behövs, lösa frågetecken när de dyker upp och ta ansvar för att interpool sköts och fungerar på bästa sätt till våra gäster. När vi är på topp och har event kan arbetet vara stressigt och det behöver du kunna hantera konstruktivt och jobba på med ett leende.
Skicka in din ansökan snarast till [email protected]
Vi tar inte emot ansökan per telefon. Visa mindre

Konditoribiträde ca. 75%

Landings är ett traditionellt konditori med eget bageri i centrala Uppsala där vi sätter kvalité och service i fokus. Vi söker dig som har en positiv inställning, vill ge förstaklassig service och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Som konditoribiträde har du ett stort fokus på försäljning och kundservice men utför även enklare köksarbete samt disk. Erfarenhet inom service, sälj och konditori är meriterande men inget krav. Tjänsten innefattar arbete på... Visa mer
Landings är ett traditionellt konditori med eget bageri i centrala Uppsala där vi sätter kvalité och service i fokus.
Vi söker dig som har en positiv inställning, vill ge förstaklassig service och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Som konditoribiträde har du ett stort fokus på försäljning och kundservice men utför även enklare köksarbete samt disk. Erfarenhet inom service, sälj och konditori är meriterande men inget krav.
Tjänsten innefattar arbete på vardagar samt en helg i månaden. Du bör vara tillgänglig för intervju omgående och ha möjlighet att påbörja tjänsten i maj/juni.
Tjänsten är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning, endast sommarjobb är ej aktuellt.
Vi håller intervjuer löpande och önskar därför din ansökan snarast! Visa mindre

Vi söker cafébiträde

Cafe Årummet söker Cafébiträde Arbetsuppgifter: I tjänsten som cafébiträde kommer du få ägna dig åt vanligt förekommande uppgifter i ett café. Exempel på arbetsuppgifter är kassa, servering, fylla på varor, försäljning av fika även jobba i köket med enklare matlagning och diskning. För att söka tjänsten bör du: - älska att jobba med människor - vara positiv och ha ett glatt humör - gilla att jobba självständigt och i grupp - ha ett öga för att det ska vara... Visa mer
Cafe Årummet söker Cafébiträde
Arbetsuppgifter: I tjänsten som cafébiträde kommer du få ägna dig åt vanligt förekommande uppgifter i ett café. Exempel på arbetsuppgifter är kassa, servering, fylla på varor, försäljning av fika även jobba i köket med enklare matlagning och diskning.
För att söka tjänsten bör du:
- älska att jobba med människor
- vara positiv och ha ett glatt humör
- gilla att jobba självständigt och i grupp
- ha ett öga för att det ska vara rent och snyggt på din arbetsplats
- gilla att jobb i högt tempo. Visa mindre

Unique Teahouse seeks unique employee

Yocha Studio is looking for an enthusiastic new employee to join our small international team. You will serve customers, make drinks, teas and snacks, keep an eye on stock - and plenty more! Above all we need someone who is open, quick to learn, efficient, flexible - and able to work on their own initiative! We are a small, unique business looking to grow. Will you grow with us? Visa mer
Yocha Studio is looking for an enthusiastic new employee to join our small international team.
You will serve customers, make drinks, teas and snacks, keep an eye on stock - and plenty more!
Above all we need someone who is open, quick to learn, efficient, flexible - and able to work on their own initiative!
We are a small, unique business looking to grow. Will you grow with us? Visa mindre

Kappa Bar söker passionerad kock

Söker du en spännande möjlighet inom restaurangbranschen, med en unik twist av gaming och esport? Kappa Bar, en ledande konceptbar med fokus på gaming och events, expanderar och söker nu en passionerad kock till vårt team i Uppsala. Sedan starten i Göteborg 2016 har vi vuxit till 9 restauranger i Sverige, som en del av Kappa Meltdown Group med verksamhet i sex länder. Vi är kända för vår kvalitetsmat, unika drinkar och vår högt värderade burgare. Hos oss k... Visa mer
Söker du en spännande möjlighet inom restaurangbranschen, med en unik twist av gaming och esport? Kappa Bar, en ledande konceptbar med fokus på gaming och events, expanderar och söker nu en passionerad kock till vårt team i Uppsala.
Sedan starten i Göteborg 2016 har vi vuxit till 9 restauranger i Sverige, som en del av Kappa Meltdown Group med verksamhet i sex länder.
Vi är kända för vår kvalitetsmat, unika drinkar och vår högt värderade burgare. Hos oss kan du kombinera din kärlek för matlagning med spännande event som quizkvällar och mer, i en modern och välkomnande miljö.
Vi söker dig som:
Har erfarenhet från köksarbete och har arbetat som kock på restaurang/krog.
Är ansvarsfull, serviceinriktad och trivs i team.
Har en positiv attityd och ett öga för detaljer.

Är du den vi söker? Skicka in ditt CV till [email protected] och bli en del av vårt växande team!
Erfarenhet är ett krav. Visa mindre

interpool Uppsala söker serveringspersonal

interpool är en unik plats där restaurangen samspelar med sportbar och roliga aktiviteter i samma lokaler. Våra gäster är företag, grupper och privatpersoner och vi har verksamhet alla dagar under året. Vi strävar efter att ha hög standard på allt vi jobbar med, service, mat, dryck och aktiviteter. Vår ambition är att vara bäst i vår genre. Du är vårt ansikte utåt till våra gäster. Därför är det viktigt att du är trevlig, glad och tycker om att ge service.... Visa mer
interpool är en unik plats där restaurangen samspelar med sportbar och roliga aktiviteter i samma lokaler. Våra gäster är företag, grupper och privatpersoner och vi har verksamhet alla dagar under året. Vi strävar efter att ha hög standard på allt vi jobbar med, service, mat, dryck och aktiviteter. Vår ambition är att vara bäst i vår genre. Du är vårt ansikte utåt till våra gäster. Därför är det viktigt att du är trevlig, glad och tycker om att ge service. Du har ordning och reda kring dig på jobbet och är aktiv, pålitlig och jobbar självständigt. Du vill leverera hög standard på allt du jobbar med och löser frågetecken/problem som dyker upp. Du är delaktig i teamet och verksamhetens utveckling, ger förslag på förbättringar och förstår att du är en viktig länk till gästens helhetsupplevelsen av interpool. När vi har mycket att göra och jobbet blir stressigt är det viktigt att du kan hantera detta konstruktivt, jobba på och lösa uppdraget att serva gästen på bästa sätt.
Du behöver ha kunskap och intresse av mat och dryck.
Vi vill att du ska ha arbetat med servering/bar i 2-4 år. Utbildning är meriterande men inget krav. Vi ser gärna att du kan växa med uppgiften och utöka arbetstid och ansvar vartefter.
Saknar du erfarenhet av just serveringsyrket men har arbetat i annat serviceyrke 2-4 år och har rätt attityd, vilja och inställning att lära dig finns det goda chanser att du passar in hos oss.
Vi ser långsiktigt på vår personal och satsar på dig om du har ambition och vilja. Tjänsten är deltid som start med stor möjlighet till heltid för rätt person.
Lite av din vardag på jobbet: Du ägnar dig åt gästerna, visar dem till bord/aktiviteter, tar beställningar, serverar mat och dryck och ansvarar för kassan. Du sköter förberedelser och avslut och ser till att allt är på plats före och efter ditt pass. I dina arbetsuppgifter ingår att visa och berätta grunderna i våra spel, t ex shuffle och att fungera som plock. Det ingår att vara delaktig, hjälpa till där du behövs, lösa frågetecken när de dyker upp och ta ansvar för att interpool sköts och fungerar på bästa sätt till våra gäster. När vi är på topp och har event kan arbetet vara stressigt och det behöver du kunna hantera konstruktivt och jobba på med ett leende.
Skicka in din ansökan snarast till [email protected]
Vi tar inte emot ansökan per telefon. Visa mindre

Breakfast host (Frukostvärd/Frukostvärdinna) Scandic Uppsala Nord, extra vi

Nu söker vi en Breakfast host (Frukostvärd/Frukostvärdinna) till Scandic Uppsala Nord. Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Du agerar värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och ... Visa mer
Nu söker vi en Breakfast host (Frukostvärd/Frukostvärdinna) till Scandic Uppsala Nord.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Du agerar värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad är innebär rollen?

Din främsta roll är att supportera driften inom våra mat- och dryckesavdelningar med diverse operativa uppgifter så att medarbetarna som är närmast gästen kan ha sitt fulla fokus på att ge service i världsklass. I dina arbetsuppgifter ingår enklare matlagning, förberedelse, framplockning samt att hålla ordning i kök och allmänna utrymmen. Du ser till att disk, renhållning och egenkontroll flyter på och i enlighet med livsmedelspolicy, koncept och manualer.

Vem är du?

För att passa i rollen tror vi att du har minst ett års erfarenhet av liknande arbete samt erfarenhet av konceptstyrd verksamhet. Allra viktigast är dock dina personliga egenskaper och din inställning. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en anställning för enstaka dagar på extra vid behov. ** **

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!

Ps. på vår hemsida kan du läsa ännu mer om tjänsten, våra förmåner och vår kultur!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Kock till Skyttorp skola

Ansök    Maj 13    Uppsala kommun    Kock, storhushåll
Måltidsservice, Skyttorp skola Är du utbildad kock och har flera års erfarenhet av arbete inom yrket? Är du en nytänkande person som vill arbeta i en verksamhet där du har goda möjligheter att växa i din yrkesroll? Då är du välkommen till oss på Måltidsservice! Måltidsservice är en verksamhet inom kommunledningskontoret som bedriver restauranger på förskolor, skolor, gymnasier, seniorrestauranger samt boende inom vård-och omsorgsverksamhet. Måltidsser... Visa mer
Måltidsservice, Skyttorp skola

Är du utbildad kock och har flera års erfarenhet av arbete inom yrket? Är du en nytänkande person som vill arbeta i en verksamhet där du har goda möjligheter att växa i din yrkesroll? Då är du välkommen till oss på Måltidsservice!

Måltidsservice är en verksamhet inom kommunledningskontoret som bedriver restauranger på förskolor, skolor, gymnasier, seniorrestauranger samt boende inom vård-och omsorgsverksamhet. Måltidsservice erbjuder karriärmöjligheter för dig som brinner för matlagning och service. Med oss har du goda möjligheter att utvecklas och växa i din yrkesroll. Förutom att måltider skall vara goda, säkra och tilltalande så satsar vi att ligga i framkant vad det gäller ekologiskt, cero waste och vi testar nya klimatsmarta produkter samt nya tillagningsmetoder dagligen.

På Skyttorpskolans restaurang serverar vi cirka 90-100 portioner varje dag. Vi lagar även måltider till en förskola som finns i skolans lokaler.

Här kan du läsa mer om Skyttorp skola (https://skyttorpskola.uppsala.se/) och här kan du läsa mer om Måltidsservice (https://maltidsservice.uppsala.se/).

Nu söker vi dig som är driftig, kvalitetsinriktad och nytänkande till vårt produktionskök på Skyttorpskolans restaurang.

Ditt uppdrag
I dina uppgifter ingår att planera, förbereda och tillaga måltider enligt Måltidsservice meny samt att planera och göra inköp av livsmedel. Att baka bröd varje dag och kunna presentera maten på ett tilltalande sätt när den ska serveras till gästerna är en självklarhet.

I det här uppdraget arbetar du heltid måndag till fredag.

Din bakgrund
Vi söker dig som har kockutbildning och flera års dokumenterad erfarenhet av arbete som kock. Denna tjänst kräver goda kunskaper i specialkosthantering och vi ser gärna att du har specialkostutbildning och flera års dokumenterad erfarenhet av arbete med specialkostmatlagning. Du ska kunna och följa rutiner för egenkontroll, hygien, kvalitet och säkerhetsprogram i enlighet med lagen om hantering av livsmedel, inom ditt område (HACCP). Arbetet kräver goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Det är en fördel om du har god datorvana, goda kunskaper i Microsoft 365 och B-körkort.

Som person är du lugn och samlad och du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du är kreativ och kommer med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Vidare är du en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du är strukturerad och planerar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt med har förmågan att fokusera på rätt saker.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Sandra Cuturic, områdeschef, 018-727 56 46.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 82 10.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi, upphandling och fastighet samt avdelningarna kvalitet och planering, hållbarhet, trygghet, säkerhet och beredskap, samt kansli. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att samordna och driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-karriar/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

SERVITRIS/SERVITÖR RESTAURANG AROM

Vi är en kvarterskrog beläget i Luthagen, Uppsala som nu söker nya medarbetare! Som restaurangbiträde brinner du för god service och att få nöjda och återkommande gäster. Du är en pålitlig och glad person som kan hantera stressiga situationer. Vi söker dig som är positiv och initiativtagande med ett leende på läpparna. Servitörer ska kunna ta emot beställningar och servera mat och dryck på restaurangen, kunna ge gästerna råd kring maten på menyn och dryc... Visa mer
Vi är en kvarterskrog beläget i Luthagen, Uppsala som nu söker nya medarbetare!
Som restaurangbiträde brinner du för god service och att få nöjda och återkommande gäster. Du är en pålitlig och glad person som kan hantera stressiga situationer. Vi söker dig som är positiv och initiativtagande med ett leende på läpparna.
Servitörer ska kunna ta emot beställningar och servera mat och dryck på restaurangen, kunna ge gästerna råd kring maten på menyn och drycker som passar till är en del av jobbet. Ge gästerna bra service och en bra upplevelse är mycket viktigt, servitören är restaurangens ”ansikte utåt” och nöjda gäster är målet med arbetet. Du som söker ska även ha serveringsvana, är glad, positiv och stresstålig. Du ska även kunna uttrycka dig väl på svenska.
Kravet är att ha erfarenhet från restaurangbranschen och inom servering och vara stresstålig.
Om detta låter som ett jobb som skulle passat dig så tveka inte på att höra av dig till oss i Restaurang Arom Uppsala!
Vi ser framemot din ansökan!
Ansök:
[email protected]
0707571798 Visa mindre

Reina grill i Gränby Centrum söker restaurangbiträde

Ansök    Maj 12    Kebab i Gränby AB    Restaurangbiträde
Reina grill i Gränby Centrum söker 1 st restaurangbiträde för lättare tillagning av maträtter, kassa och sedvanliga arbetsuppgifter. Tjänsten är på heltid. Vi söker dig som har bra serviceanda, du gillar att arbeta i högt tempo samt kommer in med bra energi! erfarenhet är inget krav men prioriteras bland ansökningar. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter ... Visa mer
Reina grill i Gränby Centrum söker 1 st restaurangbiträde för lättare tillagning av maträtter, kassa och sedvanliga arbetsuppgifter. Tjänsten är på heltid.
Vi söker dig som har bra serviceanda, du gillar att arbeta i högt tempo samt kommer in med bra energi!
erfarenhet är inget krav men prioriteras bland ansökningar.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

McDonald's Uppsala - Vaksalagatan, Gränby och Fyrislund söker nya glada med

Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra! Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan... Visa mer
Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter.

Just nu söker vi glada medarbetare till McDonalds Vaksalagatan, Gränby och Fyrislund!

Vi söker främst dig som även vill arbeta hos oss under sommaren!
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

Servis Aaltos i Uppsala AB

Restaurangkoncernen Svenssons Krogar startade sin verksamhet 1991. Företaget är uppdelat i fyra separata restaurangbolag: Aaltos, Stationen, Asian Square och Saluhallen. Aaltos är en italiensk grill med ett utmärkt läge i hjärtat av Luthagen. Vi söker dig med minst 1 års erfarenhet som servitris/servitör. Hos oss på Aaltos är det viktigt med ett stort intresse för mat, dryck och personlig service! Vi söker personal som kan jobba 2-4 kvällar i veckan framfö... Visa mer
Restaurangkoncernen Svenssons Krogar startade sin verksamhet 1991. Företaget är uppdelat i fyra separata restaurangbolag: Aaltos, Stationen, Asian Square och Saluhallen.
Aaltos är en italiensk grill med ett utmärkt läge i hjärtat av Luthagen. Vi söker dig med minst 1 års erfarenhet som servitris/servitör. Hos oss på Aaltos är det viktigt med ett stort intresse för mat, dryck och personlig service!
Vi söker personal som kan jobba 2-4 kvällar i veckan framförallt under helgerna. Visa mindre

Servis Stationen i Uppsala AB

Restaurangkoncernen Svenssons Krogar startade sin verksamhet 1991. Företaget är uppdelat i fyra separata restaurangbolag: Aaltos, Stationen, Asian Square och Saluhallen. Stationen är en naturlig mötesplats dag som kväll. Vi har öppet alla dagar i veckan och serverar allt från affärslunch till à la carte. Vi söker dig med minst 1 års erfarenhet som servitris/servitör och vi ser gärna att du vill arbeta med oss under en längre period. Vi är ett ständigt växa... Visa mer
Restaurangkoncernen Svenssons Krogar startade sin verksamhet 1991. Företaget är uppdelat i fyra separata restaurangbolag: Aaltos, Stationen, Asian Square och Saluhallen.
Stationen är en naturlig mötesplats dag som kväll. Vi har öppet alla dagar i veckan och serverar allt från affärslunch till à la carte.
Vi söker dig med minst 1 års erfarenhet som servitris/servitör och vi ser gärna att du vill arbeta med oss under en längre period. Vi är ett ständigt växande företag med många och goda utvecklingsmöjligheter. Hos oss på Stationen är det viktigt med ett stort intresse för mat, dryck och personlig service!
Vi söker nu servispersonal till vår à la carte-restaurang Paris. Paris är ett franskt brasseri som serverar klassiska rätter i modern tappning.
Arbetstiderna är varierande men med betoning på kvällar och helger, vi söker personal som kan jobba 3-5 kvällar per vecka. Visa mindre

Säsongspersonal Åkanten

Restaurangkoncernen Svenssons Krogar startade sin verksamhet 1991 i Uppsala. Företaget är uppdelat i fyra separata restaurangbolag: Aaltos, Stationen, Asian Square och Saluhallen. Saluhallen är en anrik byggnad med ett fantastiskt läge mellan domkyrkan och Fyrisån. Vi söker nu dig med minst 1 års erfarenhet som servitris/servitör. Vi ser gärna att du är en framåt person som inte är rädd att ta för dig, bjuder på dig själv och har ett leende på läpparna. Vi... Visa mer
Restaurangkoncernen Svenssons Krogar startade sin verksamhet 1991 i Uppsala. Företaget är uppdelat i fyra separata restaurangbolag: Aaltos, Stationen, Asian Square och Saluhallen.
Saluhallen är en anrik byggnad med ett fantastiskt läge mellan domkyrkan och Fyrisån. Vi söker nu dig med minst 1 års erfarenhet som servitris/servitör.
Vi ser gärna att du är en framåt person som inte är rädd att ta för dig, bjuder på dig själv och har ett leende på läpparna.
Vi söker säsongspersonal till Saluhallen i Uppsala. Under perioden 30/4 till 14/9 söker vi personal på deltid med tidigare erfarenhet från restaurangbranschen. Visa mindre

"Extrapersonal vid behov"

Vi söker personal till Friggas café och restaurang som är intresserade av att hoppa in och jobba extra. Vi tror att du har tidigare erfarenhet från café/restaurang och kan behärska enklare köksuppgifter. Brinner du för att ge god och trevlig service, förstår att varje gäst är unik och ger varje kund det där lilla extra, har en närvaro i mötet med gästerna och vill utföra ett värdskap i världsklass? Då kan det vara just dig vi söker! I teamet har vi erfaren... Visa mer
Vi söker personal till Friggas café och restaurang som är intresserade av att hoppa in och jobba extra.
Vi tror att du har tidigare erfarenhet från café/restaurang och kan behärska enklare köksuppgifter.
Brinner du för att ge god och trevlig service, förstår att varje gäst är unik och ger varje kund det där lilla extra, har en närvaro i mötet med gästerna och vill utföra ett värdskap i världsklass? Då kan det vara just dig vi söker!
I teamet har vi erfaren personal som jobbar med glädje. Vi blandar skratt med allvar och belyser vikten av eget ansvar och gott samarbete. Vi skapar en trivsam arbetsplats tillsammans som smittar av sig på våra gäster.
Vi ser fram emot din ansökan och hoppas på att få välkomna dig till vårt fina team.
Anställning vid behov och är förlagt mestadels mån-fre med varierande arbetstider mellan klockan 06 och 17.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kock, Stationen i Uppsala

Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos och ASQ. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifter. Förbereda oc... Visa mer
Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos och ASQ. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifter. Förbereda och tillaga mat för lunch och kväll enligt angivna instruktioner. Arbetstiderna är varierande dag och kvällstid samt helger. Visa mindre

Kökschef, Jay Fu Uppsala

Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos och ASQ. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifter. Förbereda oc... Visa mer
Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos och ASQ. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifter. Förbereda och tillaga mat för lunch och kväll enligt angivna instruktioner. Arbetstiderna är varierande dag och kvällstid samt vissa helger. Visa mindre

Kock till Björklingeskolans kök

Ansök    Maj 8    Uppsala kommun    Kock, storhushåll
Björklingeskolans kök Är du en erfaren kock som brinner för matlagning och service? Vill du få goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som kock i Björklingeskolans kök! Måltidsservice är en verksamhet inom kommunledningskontoret och bedriver restauranger och kök på förskolor, grundskolor, gymnasier och seniorrestauranger samt boende inom vård-och omsorgsverksamheter. Måltidsservice erbjuder karriärmöjli... Visa mer
Björklingeskolans kök

Är du en erfaren kock som brinner för matlagning och service? Vill du få goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som kock i Björklingeskolans kök!

Måltidsservice är en verksamhet inom kommunledningskontoret och bedriver restauranger och kök på förskolor, grundskolor, gymnasier och seniorrestauranger samt boende inom vård-och omsorgsverksamheter. Måltidsservice erbjuder karriärmöjligheter för dig som brinner för matlagning och service. Med oss har du goda möjligheter att utvecklas och växa i din yrkesroll.

Björklinge skola är en F-5 skola och ligger cirka 2 mil norr om Uppsala, i en naturskön miljö med närhet till skog och sjö. I köket på Björklinge skola tillagas cirka 1000 portioner per dag. Du ingår i ett team med flera kollegor. Björklingeskolans kök ingår i enheten Bälinge-Björklinge, samarbete mellan köken där gemensamma möten samt arbetsplatsbyten vid till exempel hög sjukfrånvaro sker och ingår i uppdraget.

Vill du veta mer om måltidsservice, besök gärna vår webbplats (http://www.maltidsservice.uppsala.se)

Ditt uppdrag
I arbetet ingår att tillaga frukost, lunch och mellanmål, städa och desinficera redskap och maskiner och lokalytor. Det ingår även att laga mat och baka från grunden så långt det är möjligt, utveckla serveringsutbudet och allergikosten samt utföra egenkontroller i enlighet med gällande lagstiftning.

I uppdraget ingår även att:

• hantera disk
• sköta dagliga städrutiner
• lägga varubeställningar
• hantera specialkost
• arbeta med HACCP
• ta emot leveranser.

Din bakgrund
Vi söker dig som har kockutbildning eller minst 10 års erfarenhet av arbete som kock. Har du utbildning i HACCP ses det som meriterande. För att lyckas i arbetet behöver du ha erfarenhet av arbete som kock, arbete i storkök och tillagning av specialkost. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete i skolkök eller liknande arbete. Vi ser gärna sökande med erfarenhet av administrativa uppgifter, till exempel varubeställningar, hantera fakturaunderlag och andra förekommande administrativa uppgifter kopplade till köksverksamheten.

Arbetet kräver att du har goda kunskaper om specialkost och livsmedelshygien. Du behöver även ha goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska. Om du har kunskaper i kostplaneringssystem, som till exempel Mashie ses även det som meriterande.

Som person är du en serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat i ditt arbete. Vidare är du kreativ och kommer ofta med nya idéer. Jobbet passar dig som är en flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera i ditt arbete. Sist men inte minst samarbetar och relaterar du till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Helen Wallin, kökschef, 018-727 88 69
Danya Holmgren, områdeschef, 018-727 79 95.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 82 10.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi, upphandling och fastighet samt avdelningarna kvalitet och planering, hållbarhet, trygghet, säkerhet och beredskap, samt kansli. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att samordna och driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-karriar/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

kock italiensk kök

Vi söker en kock till vårt genuina italienska kök. Vi är en kvarterskrog i kungsängen med varm stämning och högt tempo. Lokalen är öppen för middag sju dagar i veckan. Vi levererar en genuin italiensk upplevelse till gästerna i allt från råvaror till service. Det höga tempot avspeglar sig även i köket som har stor belastning och krav på att varje dag servera italienska rätter av högsta kvalitet. Därför söker vi nu en driven kock, önskvärt erfarenhet av det... Visa mer
Vi söker en kock till vårt genuina italienska kök.
Vi är en kvarterskrog i kungsängen med varm stämning och högt tempo. Lokalen är öppen för middag sju dagar i veckan. Vi levererar en genuin italiensk upplevelse till gästerna i allt från råvaror till service.
Det höga tempot avspeglar sig även i köket som har stor belastning och krav på att varje dag servera italienska rätter av högsta kvalitet. Därför söker vi nu en driven kock, önskvärt erfarenhet av det italienska köket.
Vem är du?
• Har minst 1-2 års kulinarisk erfarenhet från en restaurang med fullservice och hög volym.
• Har stor kunskap om och erfarenhet av det italienska köket.
• Är tillförlitlig, strukturerad och har god samarbetsförmåga.
• Är kreativ och har en passion för att alltid servera mat av högsta nivå.
• Du talar engelska och svenska. Kunskaper i italienska är en mycket stor fördel. Visa mindre

HELTID/DELTID på "Joys Foodbar"

Ansök    Maj 7    Joys Foodbar AB    Restaurangbiträde
NU SÖKER VI EN NY STJÄRNA TILL VÅRT DREAM-TEAM PÅ JOY'S! Vi söker dig som kan tillföra det där lilla extra, och som vill utvecklas - både professionellt men också på ett personligt plan. Vi söker dig som kan se sig själv även i framtiden hos oss på Joys! Vi söker dig med stor personlighet som gillar att umgås, prata och arbeta med människor. Du ska ha förmågan att arbeta i ett högt tempo och med ett leende på läpparna. Du ska vara utåtriktad, glad, social ... Visa mer
NU SÖKER VI EN NY STJÄRNA TILL VÅRT DREAM-TEAM PÅ JOY'S!
Vi söker dig som kan tillföra det där lilla extra, och som vill utvecklas - både professionellt men också på ett personligt plan. Vi söker dig som kan se sig själv även i framtiden hos oss på Joys!
Vi söker dig med stor personlighet som gillar att umgås, prata och arbeta med människor. Du ska ha förmågan att arbeta i ett högt tempo och med ett leende på läpparna. Du ska vara utåtriktad, glad, social och samarbetsvillig - nära till skratt och glädje. Du gillar ansvar och är uppmärksam till vad som behövs göras, men också initiativtagande till vad som kan utvecklas, förbättras och effektiviseras.
Har du erfarenhet från café, catering, restaurang är det ett plus - Max, Subway, McDonalds, Burger King eller liknande kedjor är det en stor merit.
Meriterande är det som sagt med erfarenhet från liknande arbeten, men absolut inget krav. Tror du att du skulle tycka detta vore kul? SÖK då till oss - TVEKA INTE!
Joys Foodbar är en familjär arbetsplats, där vår målsättning är att kunden ska "känna sig som hemma". Restaurangen är uppbyggd som vardagsrum, kök och bibliotek och det går en röd tråd vad gäller inredningen och känslan i hela lokalen. Som kund blir du omgående hörd, sedd och omhändertagen av våra fantastiska medarbetare som är lyhörda och uppmärksamma, och super-serviceinriktade. Varje kund är i 100% fokus och vi vill alltid lära känna våra kunder och har därför väldigt många stamkunder och ständigt återkommer. Vi älskar service, våra kunder och vårt jobb! Vi älskar att ge och bjuda på oss själva, samtidigt som vi älskar att får kunden att må bra och känna sig uppmärksammad.
Vi vill alltid ge kunden det där lilla extra och ge kunden en WOW-upplevelse som vill denna att återkomma igen.
Vi är ett fantastiskt team som alltid ställer upp för varandra och backar upp varandra i alla lägen. Teamwork och kommunikation är två måsten i vår vardag tillsammans.
För att lyckas hos oss behöver du ha ett personligt, ödmjukt och trevligt sätt, och din samarbetsförmåga och lojalitet är en av dina huvudstyrkor, och din glädjefulla personlighet smittar lätt av sig på sin omgivning, bland kollegor och till våra gäster.
Vi är ett matcafé utformad som en foodbar som i huvudsak säljer stora mängder sallader, baguetter och wraps - som vi blandar och bygger på beställning. Vi har också en del varma rätter och hemgjorda soppor. Till det brukar det bli en kaffe eller två, ofta tillsammans med något härligt bakverk. Vi har även stor frukostförsäljning, samt catering för både privat personer, men framför allt för företag.
Hos oss gäller att visa framfötterna och kunna hantera det breda sortimentet för att vara en framstående Joy's-medarbetare!
Arbetsuppgifterna är bland annat:
- Beredning av mat; sallader, baguetter, wraps mm
- Plock av leveranser
- Barristakunskaper till att göra latte, cappuccino mm (du får utbildning av oss på plats)
- Dagligt städ, samt grovstäd
- Disk
- Kassa/Kundservice
- Etablera god kontakt med nya kunder och stamkunder
- Prepp i köket
- Samarbeta med kollegor
- Ständigt lära sig nya saker
- Merförsäljning
Framför allt gäller det att kunna hantera flertalet av dessa punkter samtidigt, multitasking!
Vi söker dig som alltid strävar efter att prestera 100 %, och som alltid sätter gästerna i fokus, genom ett familjärt och personligt bemötande.
Du gillar försäljning, utstrålar arbetsglädje och brinner för kundbemötande och att glädja andra människor!


Bifoga bild.
Tjänsten kommer vi överens om men innefattar allt från deltid (50%) till heltid (100%) och arbetstiderna ligger inom ramarna av 06.00-17.00 men även kväll kan förekomma (fram till ca-20.00) och helger ca 09-18 vid överenskommelse.
Lön enligt kollektivavtalet.
SÖK NU! Tjänsten startar ganska omgående/ -eller enligt överenskommelse för en påbörjan av upplärningen. Ordinarie tjänsten startar från 1 september, men omgående start under maj för upplärning. Jobb under sommar förekommer också enligt överenskommelse. Visa mindre

Pizza bagare Helger

Vi söker en pizzabagare som även kommer att jobba men enklare A la Carté med omedelbar början. Gärna jobba helger och kunna hoppa in lite på lite här och där under semestertider samt ställa upp på extrajobb när det erbjudes. Vi kräver bara att du kan göra enklare pizzor och det andra lär vi ut på plats till en person men stor vilja och samarbetsförmåga. Visa mer
Vi söker en pizzabagare som även kommer att jobba men enklare A la Carté med omedelbar början.
Gärna jobba helger och kunna hoppa in lite på lite här och där under semestertider samt ställa upp på extrajobb när det erbjudes.
Vi kräver bara att du kan göra enklare pizzor och det andra lär vi ut på plats till en person men stor vilja och samarbetsförmåga. Visa mindre

SUBWAY ® Uppsala Vaksalagatan 7 och Fyrislundsgatan 81B

Ansök    Maj 6    Subscandinavia AB    Restaurangbiträde
SUBWAY® är världens största sandwichkedja med fler än 37 000 restauranger världen över och 158 av de ligger i Sverige. Vi har blivit det ledande valet för människor som söker mer hälsosamma och snabba måltider som hela familjen kan njuta av. Konceptet är lättarbetat och det finns tydliga riktlinjer för hur en Subway-restaurang ska drivas. Vi söker en Sandwich Artist/Restaurangbiträde för Subway Vaksalagatn 7 och Fyrislundsgatan 81B i Uppsala. Du får prakti... Visa mer
SUBWAY® är världens största sandwichkedja med fler än 37 000 restauranger världen över och 158 av de ligger i Sverige. Vi har blivit det ledande valet för människor som söker mer hälsosamma och snabba måltider som hela familjen kan njuta av. Konceptet är lättarbetat och det finns tydliga riktlinjer för hur en Subway-restaurang ska drivas.
Vi söker en Sandwich Artist/Restaurangbiträde för Subway Vaksalagatn 7 och Fyrislundsgatan 81B i Uppsala.
Du får praktisk utbildning av erfaren personal i vår restaurang i Fyrislundsgatan 81B samt övergripande och obligatorisk utbildning via vår online-utbildningsportal University of Subway.
Arbetsuppgifterna består av att göra sandwiches inför gästen, förbereda grönsaker, kött, såser och bröd, kassahantering, disk, städning mm. Du kommer också att få lära dig att öppna och stänga restaurangen.
Vårt schema är rullande 4-veckors med varierande arbetstider dagtid, kvällar och helger. Du ska vara noggrann, van vid att ta eget ansvar och gilla att arbeta i ett högt tempo. Vi söker dig som sätter arbetet i första hand och som är flexibel.


Du brinner för att ge våra gäster bra service och en bra matupplevelse. Rätt attityd är viktigt för att lyckas bra med jobbet. Du tycker om högt tempo och att stå i händelsernas centrum. Det ligger i din natur att vilja vara trevlig mot gäster och dina arbetskamrater. Du är inte främmande för att arbeta aktivt med försäljning.
Noggrannhet krävs då det gäller att följa formler för sandwiches, rutiner, och städning. Vi värdesätter flexibilitet och samarbetsförmåga. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av försäljning och beredning av våra produkter samt att hålla rent och snyggt i restaurangen. Vi jobbar ständigt med att hålla hög produktkvalitet, god hygien och genuin kundservice. Nyckeln till detta tror vi är teamkänsla och söker därför dig som gillar att vara en del av en grupp.
Du är:
Stresstålig och anpassar sig till högt tempo
Ställer krav på sig själv
Utåtriktad, snäll och sällskaplig
Ställer frågor
Gillar ansvar, både att ta och ge.
Ödmjuk och lärvillig
Strukturerad och pålitlig
SäljmedvetenDitt jobb kommer att bestå av:
Bakning
Servering
Kassahantering
Renlighet
Kunduppföljning
Internmarknadsföring
Uppföljning av rutiner
Se till att kvalité på mat, atmosfär och renlighet är skyddatVi kommer tillsätta tjänsterna så snart som möjligt och kommer löpande hålla intervjuer, så vänta inte med din ansökan!
Du som har varit arbetslös en längre tid eller har behov av anpassningar på jobbet och har stöd från arbetsförmedlingen är varmt välkommen och mejla ansökan till : [email protected]


MVH Subway Uppsala
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Sommarvikarie måltidsvärd/värdinna till Ferlin vårdboende

Ansök    Maj 7    Forenede Care AB    Köksbiträde
Forenede Koncernen Forenede Care ingår i Forenede Koncernen som är ett danskt familjeföretag med verksamhet inom facility service och omsorg. Forenede grundades av Peer C. Krogh och har efter 60 år utvecklats till ett av Nordens största tjänsteföretag med ca 11 500 medarbetare. Sommarvikarie somMåltidsvärd/måltidsvärdinna till Ferlin vårdboende i Uppsala Ferlin är ett vård- och omsorgsboende uppdelat på två avdelningar för demensdiagnoser, en avdelning för... Visa mer
Forenede Koncernen
Forenede Care ingår i Forenede Koncernen som är ett danskt familjeföretag med verksamhet inom facility service och omsorg. Forenede grundades av Peer C. Krogh och har efter 60 år utvecklats till ett av Nordens största tjänsteföretag med ca 11 500 medarbetare.
Sommarvikarie somMåltidsvärd/måltidsvärdinna till Ferlin vårdboende i Uppsala
Ferlin är ett vård- och omsorgsboende uppdelat på två avdelningar för demensdiagnoser, en avdelning för omvårdnadsbehov samt en avdelning med inriktning socialpsykiatri. Här bor 70 äldre och funktionshindrade vårdtagare. Ferlin är beläget i Nyby i nära anslutning till Heidenstamstorg.
Förenade Care värnar om att ge vård, omsorg och service av hög kvalité. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård på arbetsplatsen samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vår värdegrund: Ansvar – Engagemang - Omtanke. Verksamheten kännetecknas av att vi fokuserar på de boendes välbefinnande och trivsel. Värdighet och respekt för individen är självklarheter hos oss.
Vi eftersträvar en god arbetsmiljö där delaktighet och inflytande för våra medarbetare är en självklarhet. Tillsammans skapar vi en verksamhet där man trivs och känner sig stolt över den vård- och omsorg som vi tillhandahåller. Vår målsättning är att rekrytera de bästa medarbetarna och ge möjlighet till utveckling och inspiration i arbetet.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett genuint intresse för mat- och måltidsmiljö och som brinner för att göra skillnad för våra äldre. I ditt uppdrag förväntas du ha kunskap om hur de färdiglagade maträtterna värms och förbereds enligt instruktioner samt serveras på ett aptitligt och smakfullt vis. Du bör även kunna bakamatbröd/fikabröd samt tillreda enklare mellanmål, förrätter och desserter. Vidare ska du ha intresse för att duka vackert till vardags som till fest. Tidigare erfarenhet av arbete inom kök alternativt restaurang är meriterande.
Vi söker dig som tycker om att arbeta med äldre människor, är lyhörd för andras behov, har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Som person har du lätt för att anpassa dig till nya situationer, är flexibel, självständig och ser positivt på nya utmaningar. Andra värdefulla egenskaper är ansvarskänsla, engagemang och noggrannhet. Du måste behärska det svenska språket i tal och skrift. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.
Arbetsuppgifter Förbereda frukost, lunch samt mellanmål/fika. Vi serverar färdiglagad kyld mat från Dafgårds som på plats värms enligt instruktioner samt kompletteras till färdiga måltider med diverse tillbehör. I uppdraget ingår att baka fikabröd och ibland även enklare matbröd. Du ansvarar också för att tillsammans med omvårdnadspersonalen ta hand om dukning, disk samt hålla snyggt och prydligt i kök och matsal. Som matvärd/värdinna ansvarar du också för vårt egenkontrollprogram av kök.
Arbetstid/VaraktighetSommarvikariat v.25-32. Tjänstgöringsgrad ca 90%.Arbetstiderna är förlagda tilldagtid måndag till fredag enligt fast schema.
Tillträde
13 juni eller enligt överenskommelse
LönTimlön, enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Kontaktperson Lena Gustavsson, verksamhetschef, Tel: 0739-015 636
Carlos Urrutia Duchens, biträdande verksamhetschef, Tel: 072-085 70 59
Ansökan Välkommen med din skriftliga ansökan innehållande personligt brev och CV.
Sista ansökningsdag Sista ansökningsdag 2024-05-20. Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kock Uppsala

Just nu söker vi en erfaren kock till vår restaurang i Uppsala. Tjänsten omfattar 100% och arbetstiderna varierar. Vi har öppet för lunch 11-14 och middag alla dagar i veckan. Rullande schema och ca 3-4 kvällar per vecka. Man är alltid ledig varannan helg. Vi söker dig med erfarenhet inom yrket sedan tidigare. Du kommer få möjligheten till ett varierande arbete med härliga och erfarna kollegor. Skriv ett par rader om dig själv och skicka ditt CV till jasho... Visa mer
Just nu söker vi en erfaren kock till vår restaurang i Uppsala. Tjänsten omfattar 100% och arbetstiderna varierar. Vi har öppet för lunch 11-14 och middag alla dagar i veckan. Rullande schema och ca 3-4 kvällar per vecka. Man är alltid ledig varannan helg. Vi söker dig med erfarenhet inom yrket sedan tidigare. Du kommer få möjligheten till ett varierande arbete med härliga och erfarna kollegor. Skriv ett par rader om dig själv och skicka ditt CV till [email protected]. märk din ansökan med ”Kock”. Väl mött! Visa mindre

Sushikock (restaurangbiträde)

Ansök    Maj 3    Sushi Centralen AB    Restaurangbiträde
VIKTIGT: Vi söker endast du som har tidigare erfarenhet av att ha arbetat i ett sushikök. * Du bör ha god erfarenhet inom sushi och japansk matlagningskonst. Du skall vara ambitiös, älska sushi och vara passionerad för det japanska köket. *Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman *Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurang upplevelse *Du brinner för att sätta gästen i centrum... Visa mer
VIKTIGT: Vi söker endast du som har tidigare erfarenhet av att ha arbetat i ett sushikök.
* Du bör ha god erfarenhet inom sushi och japansk matlagningskonst. Du skall vara ambitiös, älska sushi och vara passionerad för det japanska köket.
*Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman
*Du drivs av att vara delaktig i att alltid leverera en smak- och restaurang upplevelse
*Du brinner för att sätta gästen i centrum
*Du har god samarbetsförmåga och en positiv utstrålning
*Du tycker om att verka i ett företag som ständigt utvecklas
*Du kan ta eget ansvar
*Du kan hantera stress

Vi lägger stor vikt vid personkemi, yrkesstolthet och att du har ett öga för detaljer.
Vidare är du utåtriktad och engagerad samt vill göra ditt bästa i alla lägen.

Sedvanliga arbetsuppgifter:
*Tillagning av sushi och vissa asiatiska rätter
*Kassa och servering
*Renhållning, städning och diskhantering
*Arbetet är förlagt till båda restaurangerna i Uppsala Visa mindre

Wok & Sushi Kockbiträde

Vi på Gränby Foodcourt söker dig som har erfarenhet från att jobba med asiatisk mat. Exempelvis kinesisk, thailändsk, vietnamesisk, mongolisk och sushi. Du ska kunna jobba omgående. Du ska ha god servicekänsla och kunna hantera kunder på bästa sätt. Att du är noggrann, strukturerad och gillar att jobba självständig och i team är väldigt viktigt. Du måste ha förmågan att kunna klara av att arbeta i ett högt tempo och ha god samarbetsförmåga med dina kollego... Visa mer
Vi på Gränby Foodcourt söker dig som har erfarenhet från att jobba med asiatisk mat.
Exempelvis kinesisk, thailändsk, vietnamesisk, mongolisk och sushi. Du ska kunna jobba omgående.
Du ska ha god servicekänsla och kunna hantera kunder på bästa sätt. Att du är noggrann, strukturerad och gillar att jobba självständig och i team är väldigt viktigt. Du måste ha förmågan att kunna klara av att arbeta i ett högt tempo och ha god samarbetsförmåga med dina kollegor. Visa mindre

Servitör för kinesisk restaurang

Ansök    Maj 2    TingHao AB    Servitör/Servitris
Serviceinriktad servitör med kunskap i kinesisk matkultur sökes till Golden China i Uppsala På Golden China är vi stolta över att erbjuda autentisk kinesisk mat i en vänlig och välkomnande miljö. Nu söker vi en erfaren och serviceinriktad servitör som är flytande i kinesiska och har god kunskap om kinesisk matkultur. Vi letar efter någon som är entusiastisk över att leverera enastående kundservice och skapa en minnesvärd matupplevelse för våra gäster. Ansv... Visa mer
Serviceinriktad servitör med kunskap i kinesisk matkultur sökes till Golden China i Uppsala
På Golden China är vi stolta över att erbjuda autentisk kinesisk mat i en vänlig och välkomnande miljö. Nu söker vi en erfaren och serviceinriktad servitör som är flytande i kinesiska och har god kunskap om kinesisk matkultur. Vi letar efter någon som är entusiastisk över att leverera enastående kundservice och skapa en minnesvärd matupplevelse för våra gäster.
Ansvarsområden:
Servera mat och dryck samtidigt som du ger insiktsfulla rekommendationer om vår kinesiska meny.
Upprätthålla hög gästnöjdhet genom uppmärksam service och personligt engagemang.
Hantera beställningar och betalningar med noggrannhet och professionalism.
Säkerställa renhet och ordning i serverings- och gästområden.Krav:
Flytande kunskaper i kinesiska och svenska.Intresserad? Skicka din ansökan bestående av CV och personligt brev till [email protected] . Ange också ditt tillgänglighetsdatum. Vi ser fram emot att välkomna dig till teamet på Golden China!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock till tapasrestaurang

Ansök    Maj 2    H.F.R Uppsala AB    Kock, à la carte
IBERICO söker nu en kock som vill vara med och utveckla hjärtat av vår restaurang, det vill säga vårt spanska kök. IBERICO slog upp dörrarna i oktober 2015 och har sedan dess varit en av Uppsalas populäraste mötesplatser för oss som älskar mat, dryck och en sprudlande restaurangmiljö. VI SÖKER DIG För att trivas hos oss ska du vara en teamplayer, prestigelös och genuint vilja dela med dig av dina tidigare kunskaper och erfarenheter till dina kollegor. D... Visa mer
IBERICO söker nu en kock som vill vara med och utveckla hjärtat av vår restaurang, det vill säga vårt spanska kök. IBERICO slog upp dörrarna i oktober 2015 och har sedan dess varit en av Uppsalas populäraste mötesplatser för oss som älskar mat, dryck och en sprudlande restaurangmiljö.


VI SÖKER DIG
För att trivas hos oss ska du vara en teamplayer, prestigelös och genuint vilja dela med dig av dina tidigare kunskaper och erfarenheter till dina kollegor. Du håller dig uppdaterad om nya trender och bidrar med ideér och är kreativ för att utveckla koncept, affärsidéer och medarbetare. Vi är ett tajt team och för oss är det viktigt att du har samma engegemang som oss. - Tillsammans är vi ett team!
VEM ÄR DU?
Vi tror att du har minst 2 års erfarenhet av att arbeta i restaurang. Du har ett starkt intresse för mat, dryck och ett sinne för service och affär.
Vi tror att du matchar in på en eller flera av nedan:
Du är mat- och dryckesintresserad som förstår värdet av kvalité
Du vill se andra utvecklas och delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter
Du gillar samarbete och att leda andra och du vet att framgång är ett teamarbete
Du gillar och kan navigera och prioritera i en miljö med högt tempo
Du talar både svenska och engelska flytande
Du är lugn och trygg och får andra att känna sig trygga runt omkring dig
Du är strukturerad och ordningsam och vet att en bra rutin ger dig möjlighet till att gå utanför boxen om du behöverOm detta låter som något för dig så ska du söka jobbet direkt! Maila oss på [email protected] och märk ansökan med "Kock" Visa mindre

Pizzabagare sökes till Vattholmas Kök

Ansök    Maj 2    Murat Ersoylu AB    Pizzabagare
Vi på Vattholmas Kök är en restaurang som serverar pizzor, kebab och à la carte-rätter med fullständiga rättigheter. Vårt kök ligger vackert beläget cirka 15-20 km utanför Uppsala . Just nu söker vi en pizzabagare som kan hjälpa oss att fortsätta leverera högkvalitativ mat till våra kunder. Vi tar emot både heltidsanställningar deltidsanställningar omgående och ser fram emot att anställa en person som vill vara en del av vårt team. Arbetsuppgifterna för de... Visa mer
Vi på Vattholmas Kök är en restaurang som serverar pizzor, kebab och à la carte-rätter med fullständiga rättigheter. Vårt kök ligger vackert beläget cirka 15-20 km utanför Uppsala .
Just nu söker vi en pizzabagare som kan hjälpa oss att fortsätta leverera högkvalitativ mat till våra kunder. Vi tar emot både heltidsanställningar deltidsanställningar omgående och ser fram emot att anställa en person som vill vara en del av vårt team.
Arbetsuppgifterna för denna position inkluderar förberedande arbete i köket, att svara i telefon och ta emot beställningar, städning, servering och kassaarbete. Vi söker någon som kan hantera flera uppgifter samtidigt och som har en stark arbetsmoral.
Som en restaurang med alkoholtillstånd, kräver vi att vår personal är minst 18 år gammal. Visa mindre

Kock till Seniorköket (sommarvikariat)

Ansök    Apr 29    Uppsala kommun    Kock, storhushåll
Seniorköket Är du utbildad kock och van att laga svensk husmanskost? Har du goda kunskaper i livsmedelshygien och drivs av att tillaga god mat på ett tilltalande sätt som vi sen serverar på våra seniorboenden? Då är det här tjänsten för dig! Sök tjänsten som kock hos oss på Seniorköket och bli en del av vårt härliga gäng! Seniorköket tillagar runt 950 portioner lunch och middag samt efterrätt alla dagar året runt som levereras till 21 äldreboenden i U... Visa mer
Seniorköket

Är du utbildad kock och van att laga svensk husmanskost? Har du goda kunskaper i livsmedelshygien och drivs av att tillaga god mat på ett tilltalande sätt som vi sen serverar på våra seniorboenden? Då är det här tjänsten för dig! Sök tjänsten som kock hos oss på Seniorköket och bli en del av vårt härliga gäng!

Seniorköket tillagar runt 950 portioner lunch och middag samt efterrätt alla dagar året runt som levereras till 21 äldreboenden i Uppsala. Seniorköket är beläget i Boländerna. Arbetsklimatet i köken kännetecknas av ambitiösa medarbetare med hög kunskapsnivå och gott samarbete med våra kunder. Här kommer dina kunskaper om husmanskost väl till pass. Det är stora volymer som ska tillagas och packas för en hemtrevlig servering på boenden. Köket har aldrig stängt och vi söker dig som vill göra det lilla extra för våra äldre kommuninvånare.

Här kan du läsa mer om måltidsservice (https://maltidsservice.uppsala.se/).

Ditt uppdrag
I arbetet ingår att planera, förbereda och tillaga alla måltider enligt måltidsservice meny och du kommer att planera och göra inköp av livsmedel till verksamheten med våra digitala verktyg. Du jobbar i ett team med flera kockar och måltidsbiträden och förväntas laga mat och baka från grunden utifrån våra eko- och hållbarhetsmål samt utföra egenkontroller i enlighet med gällande lagstiftning. I ditt uppdrag ingår även underhåll av livsmedelslokalen, städ samt övriga i ett storkök vanligt förekommande uppgifter. På Seniorköket ingår helgtjänstgöring då vi jobbar röda dagar och medarbetare har schemalagd helg var tredje vecka.

Din bakgrund
Vi söker dig som har kockutbildning och HACCP-utbildning. Du har erfarenhet av arbete som kock och goda kunskaper i livsmedelshygien. Du är van att laga svensk husmanskost och möter våra äldre gästers smakpreferenser när lunch och middag dukas upp på boenden. Det är meriterande om du har goda kunskaper om specialkost och goda kunskaper om konsistensanpassade måltider. Goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska är ett krav.

Som person är du serviceinriktad och du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du är flexibel och har förmågan att se möjligheter i förändringar. Det är också viktigt att du har en god samarbetsförmåga och kan relatera till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Nermin Selimanovic, kökschef, 018-726 10 94
Daniela Lorenz, områdeschef, 018-727 56 36.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 82 10.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi, upphandling och fastighet samt avdelningarna kvalitet och planering, hållbarhet, trygghet, säkerhet och beredskap, samt kansli. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att samordna och driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-karriar/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Apr 29    Lahana Restauranger AB    Köksbiträde
Nu söker vi en ny medarbetare i köket. Vi söker dig som brinner för bra mat och som är beredd att ta i där allt sker. Vi är ett glatt team som jobbar mot att ständigt förbättra och utveckla oss. Av dig som söker önskar vi att du har kunskaper från branschen. Körkort är meriterande. Du som söker ska vara flexibel, glad och snabb. Arbetsuppgifter: Kunnig restaurangbiträde med goda kunskaper och erfarenhet i köket. Arbetsuppgifter: Laga mat, vara behjälpli... Visa mer
Nu söker vi en ny medarbetare i köket. Vi söker dig som brinner för bra mat och som är beredd att ta i där allt sker. Vi är ett glatt team som jobbar mot att ständigt förbättra och utveckla oss.
Av dig som söker önskar vi att du har kunskaper från branschen. Körkort är meriterande. Du som söker ska vara flexibel, glad och snabb.
Arbetsuppgifter:
Kunnig restaurangbiträde med goda kunskaper och erfarenhet i köket.
Arbetsuppgifter: Laga mat, vara behjälplig i köket, och allmänna köksgöromål. Visa mindre

RESTAURANG AROM SERVITÖR/SERVITRIS SÖKES

Vi är en kvarterskrog beläget i Luthagen, Uppsala som nu söker nya medarbetare! Som restaurangbiträde brinner du för god service och att få nöjda och återkommande gäster. Du är en pålitlig och glad person som kan hantera stressiga situationer. Vi söker dig som är positiv och initiativtagande med ett leende på läpparna. Servitörer ska kunna ta emot beställningar och servera mat och dryck på restaurangen, kunna ge gästerna råd kring maten på menyn och dryc... Visa mer
Vi är en kvarterskrog beläget i Luthagen, Uppsala som nu söker nya medarbetare!
Som restaurangbiträde brinner du för god service och att få nöjda och återkommande gäster. Du är en pålitlig och glad person som kan hantera stressiga situationer. Vi söker dig som är positiv och initiativtagande med ett leende på läpparna.
Servitörer ska kunna ta emot beställningar och servera mat och dryck på restaurangen, kunna ge gästerna råd kring maten på menyn och drycker som passar till är en del av jobbet. Ge gästerna bra service och en bra upplevelse är mycket viktigt, servitören är restaurangens ”ansikte utåt” och nöjda gäster är målet med arbetet. Du som söker ska även ha serveringsvana, är glad, positiv och stresstålig. Du ska även kunna uttrycka dig väl på svenska.
Kravet är att ha erfarenhet från restaurangbranschen och inom servering och vara stresstålig.
Om detta låter som ett jobb som skulle passat dig så tveka inte på att höra av dig till oss i Restaurang Arom Uppsala!
Vi ser framemot din ansökan!
Ansök:
[email protected]
0707571798 Visa mindre

Servitris sökes, Restaurang Zurafa

Är du vår nya service stjärna ! Nu söker vi på Zurafa i svista nya medarbetare i service. Vi söker dig som brinner för bra service och som inte är rädd för att ta steget mot kunden. Vi är ett glatt team som jobbar mot att ständigt förbättra och utveckla oss. Det är en fördel om du har utbildning eller erfarenhet från branschen, körkort är meriterande. Du som söker är också flexibel, glad och snabb. Arbetsuppgifter: Service i restaurang samt lättare städ.... Visa mer
Är du vår nya service stjärna !
Nu söker vi på Zurafa i svista nya medarbetare i service. Vi söker dig som brinner för bra service och som inte är rädd för att ta steget mot kunden. Vi är ett glatt team som jobbar mot att ständigt förbättra och utveckla oss.
Det är en fördel om du har utbildning eller erfarenhet från branschen, körkort är meriterande. Du som söker är också flexibel, glad och snabb.
Arbetsuppgifter:
Service i restaurang samt lättare städ.
Utkörning av mat (om du har B-körkort)
Försäljningen vid bord samt, avhämtning.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Servitris/servitör, kväll

Ansök    Apr 27    Black Brook HB    Servitör/Servitris
Vi söker en glad och social servitris/servitör till vår lilla kvarters-restaurang i Svartbäcken att börja arbeta omgående. Jobbet är både utvecklande och utmanande. Du behöver kunna ta stort eget ansvar och kunna hantera stress. Du behöver kunna jobba som ensam servitris och sköta all servering samt ha gott samarbete med kökspersonalen. Arbetsuppgifter är framförallt att servera våra gäster genom att exempelvis dela ut menyer, ta beställning, servera dryck... Visa mer
Vi söker en glad och social servitris/servitör till vår lilla kvarters-restaurang i Svartbäcken att börja arbeta omgående. Jobbet är både utvecklande och utmanande. Du behöver kunna ta stort eget ansvar och kunna hantera stress.
Du behöver kunna jobba som ensam servitris och sköta all servering samt ha gott samarbete med kökspersonalen. Arbetsuppgifter är framförallt att servera våra gäster genom att exempelvis dela ut menyer, ta beställning, servera dryck och mat. Ta telefonbeställningar, slå in beställningar i kassan, ta betalt. Enklare förberedelser innan öppning samt viss avslutande städ och disk efter stängning ingår också.
Arbetstider är kvällar med start ca klockan 15.30 till stängning ca 21.30. Vi har öppet tisdag till söndag. Tidigare erfarenhet är inte ett krav men du behöver vara fokuserad och ta ansvar för att lära dig dina arbetsuppgifter samt vår meny. Du behöver kunna flytande svenska och engelska.


Ansökningar tas endast emot via mejl. Vi tar inte emot ansökningar vid besök i restaurangen eller telefonsamtal. Visa mindre

Måltidsbiträde till Tiundaskolan (vikariat)

Ansök    Apr 24    Uppsala kommun    Måltidsbiträde
Tiundaskolan Är du serviceinriktad och kreativ och har erfarenhet av arbete som måltidsbiträde? Vill du vara med och skapa minnesvärda matupplevelser för skolelever? Då kan du vara den vi söker till köket på Tiundaskolan! Måltidsservice är en verksamhet inom kommunledningskontoret och bedriver restauranger och kök på förskolor, grundskolor, gymnasier, seniorrestauranger samt boende inom vård-och omsorgsverksamheter. Måltidsservice erbjuder karriärmöjli... Visa mer
Tiundaskolan

Är du serviceinriktad och kreativ och har erfarenhet av arbete som måltidsbiträde? Vill du vara med och skapa minnesvärda matupplevelser för skolelever? Då kan du vara den vi söker till köket på Tiundaskolan!

Måltidsservice är en verksamhet inom kommunledningskontoret och bedriver restauranger och kök på förskolor, grundskolor, gymnasier, seniorrestauranger samt boende inom vård-och omsorgsverksamheter. Måltidsservice erbjuder karriärmöjligheter för dig som brinner för matlagning och service. Med oss har du goda möjligheter att utvecklas och växa i din yrkesroll. Varmt välkommen att bli en del av vårt positiva arbetsteam, där allas medverkan bidrar till en trevlig måltidsupplevelse.

På Tiundaskolans restaurang serverar vi varje dag cirka 900 måltider och cirka 1400 portioner som vi levererar till närliggande förskolor och skolor. Vi utvecklar kontinuerligt vår verksamhet för att ligga i framkant.

Ditt uppdrag
I ditt uppdrag som måltidsbiträde kommer du att planera och förbereda salladsbufféer, vara behjälplig i produktionen vid tillagningen av de varma måltiderna samt i serveringen. Du kommer att planera, förbereda och tillaga vår salladsbuffé enligt måltidsservice riktlinjer samt planera och göra inköp av livsmedel. I ditt uppdrag ingår det att presentera maten på ett tilltalande sätt när den serveras till gästen, så att gästen garanteras en allergisäker och trevlig måltid. Det ingår också att ha tät kontakt med eleverna för att få en så bra måltidsupplevelse som möjligt. Dessutom kommer du att assistera våra kockar vid matlagningen och tillsammans med dina kollegor är du ansvarig för verksamhetens egenkontrollprogram.

Övriga uppgifter som ingår i rollen:

• hantera disk
• sköta dagliga städrutiner
• arbeta med svinn i Mashie
• ta emot leveranser
• packa upp varor.

Din bakgrund
Vi söker dig som har gymnasieexamen med inriktning mot restaurang och erfarenhet av arbete som måltidsbiträde. Arbetet kräver goda kunskaper i livsmedelshygien och it samt kunskaper om ingredienserna i maten. Goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska är ett krav.

Som person är du serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du är kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Vidare är du flexibel och har förmågan att se möjligheter i förändringar. Dessutom samarbetar och relaterar du till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Joacim Skyllerman, kökschef, 018-727 58 10.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 82 10.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi, upphandling och fastighet samt avdelningarna kvalitet och planering, hållbarhet, trygghet, säkerhet och beredskap, samt kansli. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att samordna och driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-karriar/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Ve behöver servitörer till restaurang

Jag vill ha en som kan vill jobba i restaurang och pizzeria som servitör ok kassa ok svar talafon ve vill ha Tim lön Visa mer
Jag vill ha en som kan vill jobba i restaurang och pizzeria som servitör ok kassa ok svar talafon ve vill ha Tim lön Visa mindre

Vi söker köksbiträde till vårt team!

Ansök    Apr 22    ATP Holding AB    Köksbiträde
Vi söker en engagerad och pålitlig person till rollen som köksbiträde för att stärka vårt team. Som köksbiträde kommer du att vara ansvarig för varuinköp, förberedning av material samt att hålla köket och lagret rent och organiserat. Arbetsuppgifter: Utföra varuinköp och säkerställa att köket har tillräckligt med material och ingredienser för att driva smidiga köksrutiner. Förbereda och hantera råvaror och ingredienser enligt angivna recept och instruktion... Visa mer
Vi söker en engagerad och pålitlig person till rollen som köksbiträde för att stärka vårt team. Som köksbiträde kommer du att vara ansvarig för varuinköp, förberedning av material samt att hålla köket och lagret rent och organiserat.
Arbetsuppgifter:
Utföra varuinköp och säkerställa att köket har tillräckligt med material och ingredienser för att driva smidiga köksrutiner.
Förbereda och hantera råvaror och ingredienser enligt angivna recept och instruktioner.
Ansvara för att hålla köket och lagret rent och organiserat för att säkerställa en hygienisk och effektiv arbetsmiljö.
Assistera kockarna och övriga kökspersonal vid behov.

Krav:
Tidigare erfarenhet av liknande arbete inom restaurang- eller cateringbranschen är meriterande men ej ett krav.
God förmåga att arbeta i team och följa instruktioner noggrant.
Högt fokus på hygien och säkerhet.
Flexibilitet och förmåga att hantera arbetet i ett högt tempo. Visa mindre

Skiftledare

Ansök    Apr 24    Nrg Pizza AB    Restaurangbiträde
Skiftledare med servicekänsla Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att tillaga och servera en äkta Pan Pizza? Vi söker en skiftledare som älskar service. Du söker en arbetsplats med med härliga och glada kollegor, ett varumärke som klingar kvalitet och unika kunderbjudanden precis som våra pizzor. Helt enkelt en arbetsplats att trivas på och längta till. Vi behöver dig som är en naturlig ledare som kan ge medarbetarna feedback och coach... Visa mer
Skiftledare med servicekänsla


Vill du vara med och fortsätta succén och lära dig att tillaga och servera en äkta Pan Pizza?


Vi söker en skiftledare som älskar service. Du söker en arbetsplats med med härliga och
glada kollegor, ett varumärke som klingar kvalitet och unika kunderbjudanden precis som våra
pizzor. Helt enkelt en arbetsplats att trivas på och längta till.


Vi behöver dig som är en naturlig ledare som kan ge medarbetarna feedback och coachning.
Din positiva attityd skapar en god atmosfär både hos gäster och medarbetare.

Du är noggrann och gillar att arbeta mot uppsatta mål som går att mäta.

Med ett leende och högt tempo genomför du dina arbetsuppgifter med kvalitet,

lär dig nya saker och tar hela tiden initiativ att göra det lilla extra som gör skillnad.

Att arbeta som skiftledare på Pizza Hut innebär att du:
Ansvarar för restaurangen under dina arbetspass
Ansvarar för inköp
Ansvar för personal- och varukostnader
Leder, motiverar och coachar dina medarbetare
Har fokus på detaljer och arbetar aktivt mot restaurangens uppsatta försäljningsmål.


Vi utbildar dig internt så behöver du ingen tidigare erfarenhet eller utbildning, dock meriterande. Vi erbjuder en
trevlig arbetsplats med härliga kollegor, givande utbildningar och mycket goda
utvecklingsmöjligheter. Förutom lön enligt HRF gröna avtal, erbjuder vi friskvårdsbidrag till
våra medarbetare. Visa mindre

Servitris/servitör, kväll

Ansök    Apr 22    Black Brook HB    Servitör/Servitris
Vi söker en glad och social servitris/servitör till vår lilla kvarters-restaurang i Svartbäcken att börja arbeta omgående. Jobbet är både utvecklande och utmanande. Du behöver kunna ta stort eget ansvar och kunna hantera stress. Du behöver kunna jobba som ensam servitris och sköta all servering samt ha gott samarbete med kökspersonalen. Arbetsuppgifter är framförallt att servera våra gäster genom att exempelvis dela ut menyer, ta beställning, servera dryck... Visa mer
Vi söker en glad och social servitris/servitör till vår lilla kvarters-restaurang i Svartbäcken att börja arbeta omgående. Jobbet är både utvecklande och utmanande. Du behöver kunna ta stort eget ansvar och kunna hantera stress.
Du behöver kunna jobba som ensam servitris och sköta all servering samt ha gott samarbete med kökspersonalen. Arbetsuppgifter är framförallt att servera våra gäster genom att exempelvis dela ut menyer, ta beställning, servera dryck och mat. Ta telefonbeställningar, slå in beställningar i kassan, ta betalt. Enklare förberedelser innan öppning samt viss avslutande städ och disk efter stängning ingår också.
Arbetstider är kvällar med start ca klockan 15.30 till stängning ca 21.30. Vi har öppet tisdag till söndag. Tidigare erfarenhet är inte ett krav men du behöver vara fokuserad och ta ansvar för att lära dig dina arbetsuppgifter samt vår meny. Du behöver kunna flytande svenska och engelska.


Ansökningar tas endast emot via mejl. Vi tar inte emot ansökningar vid besök i restaurangen eller telefonsamtal. Visa mindre

Servitris/servitör, sommarjobb, kvällar

Ansök    Apr 22    Black Brook HB    Servitör/Servitris
Vi söker en glad och social servitris/servitör till vår lilla kvarters-restaurang i Svartbäcken att jobba över sommaren. Vi vill gärna att du börjar jobba något pass i veckan redan nu för att lära dig arbetsuppgifterna och sedan jobba flera pass i veckan under sommaren. Jobbet är både utvecklande och utmanande. Du behöver kunna ta stort eget ansvar och kunna hantera stress. Du behöver kunna jobba som ensam servitris och sköta all servering samt ha gott sam... Visa mer
Vi söker en glad och social servitris/servitör till vår lilla kvarters-restaurang i Svartbäcken att jobba över sommaren. Vi vill gärna att du börjar jobba något pass i veckan redan nu för att lära dig arbetsuppgifterna och sedan jobba flera pass i veckan under sommaren. Jobbet är både utvecklande och utmanande. Du behöver kunna ta stort eget ansvar och kunna hantera stress.
Du behöver kunna jobba som ensam servitris och sköta all servering samt ha gott samarbete med kökspersonalen. Arbetsuppgifter är framförallt att servera våra gäster genom att exempelvis dela ut menyer, ta beställning, servera dryck och mat. Ta telefonbeställningar, slå in beställningar i kassan, ta betalt. Enklare förberedelser innan öppning samt viss avslutande städ och disk efter stängning ingår också.
Arbetstider är kvällar med start ca klockan 15.30 till stängning ca 21.30. Vi har öppet tisdag till söndag. Tidigare erfarenhet är inte ett krav men du behöver vara fokuserad och ta ansvar för att lära dig dina arbetsuppgifter samt vår meny. Du behöver kunna flytande svenska och engelska.
Ansökningar tas endast emot via mejl. Vi tar inte emot ansökningar vid besök i restaurangen eller telefonsamtal. Visa mindre

Kock

Ansök    Apr 22    MODIU AB    Köksföreståndare
Vi på Restaurang Borgen söker en passionerad och skicklig kock att ansluta till vårt team. Om du älskar att skapa läckra rätter och trivs i en hektisk och dynamisk miljö, så kan detta vara rätt roll för dig! Ansvarsområden: Förbereda och tillaga rätter från grunden. Säkerställa att köksutrustning och arbetsytor hålls rena. Bidra till menyskapande och utveckling av nya rätter Samarbeta med övriga köksmedarbetare för att säkerställa en smidig drift och hög ... Visa mer
Vi på Restaurang Borgen söker en passionerad och skicklig kock att ansluta till vårt team. Om du älskar att skapa läckra rätter och trivs i en hektisk och dynamisk miljö, så kan detta vara rätt roll för dig!
Ansvarsområden:
Förbereda och tillaga rätter från grunden.
Säkerställa att köksutrustning och arbetsytor hålls rena.
Bidra till menyskapande och utveckling av nya rätter
Samarbeta med övriga köksmedarbetare för att säkerställa en smidig drift och hög kvalitet på maten

Kvalifikationer:
Erfarenhet av att arbeta som kock i restaurangmiljö
Stark passion för matlagning och kreativitet i köket
Förmåga att arbeta effektivt under tryck och hantera flera uppgifter samtidigt
Teamplayer-attityd och förmåga att kommunicera effektivt med kollegor

Anställningsvillkor:
Tjänsten är på heltid/deltid
Arbetstider kan variera och inkluderar kvällar, helger och helgdagar enligt schemaläggning
Lön enligt överenskommelse baserat på erfarenhet och kvalifikationer.Om du är redo att ta nästa steg i din karriär som kock och tror att du passar in i vårt team, så ser vi fram emot att höra från dig! Visa mindre

Bar & Servis till BACÀN!

Ansök    Apr 18    MCN Uppland AB    Servitör/Servitris
BACÀN är en nyetablering i Uppsala med planerad öppning till september 2024. Nu söker vi kontakt med servering/bar - personal som är intresserade av att vara med på denna resa. Profil: Du är en social person som brinner för service och mötet med människor. Du är förstås punktlig, trivs i en miljö där det är mycket att göra och du har en positiv inställning. Du intresserad av mat och dryck, vill utvecklas och lära dig nya saker. Har alltid nära till skratt ... Visa mer
BACÀN är en nyetablering i Uppsala med planerad öppning till september 2024.
Nu söker vi kontakt med servering/bar - personal som är intresserade av att vara med på denna resa.
Profil:
Du är en social person som brinner för service och mötet med människor. Du är förstås punktlig, trivs i en miljö där det är mycket att göra och du har en positiv inställning. Du intresserad av mat och dryck, vill utvecklas och lära dig nya saker. Har alltid nära till skratt och samarbetar gärna med andra för att skapa en oförglömlig vistelse för vår gäster.
Vi kommer att erbjuda både deltid/heltidstjänster. Samt positioner med ansvar.
Välkommen in med din ansökan. Visa mindre

Bartender

Ansök    Apr 18    Uppsala City sportbar AB    Bartender
Är du sugen på att träffa nya människor och jobba i ett högt tempo? Välkommen till O´Learys. Vi söker dig som har minst 1-2 års erfarenhet av a la carte servering/bararbete. Det är viktigt att du har en positiv grundattityd, gillar när det är mycket att göra och att arbeta i team. Självklart så ser du att din viktigaste uppgift är att se till att våra gäster är nöjda och glada. Det är även viktigt att du behärskar svenska/ engelska språket väl. Andra språk... Visa mer
Är du sugen på att träffa nya människor och jobba i ett högt tempo? Välkommen till O´Learys.
Vi söker dig som har minst 1-2 års erfarenhet av a la carte servering/bararbete. Det är viktigt att du har en positiv grundattityd, gillar när det är mycket att göra och att arbeta i team. Självklart så ser du att din viktigaste uppgift är att se till att våra gäster är nöjda och glada.
Det är även viktigt att du behärskar svenska/ engelska språket väl. Andra språk är meriterande.
Söker deltidsanställda. Visa mindre

Servering restaurang CHE

Ansök    Apr 21    Samfar    Servitör/Servitris
Restaurang Che är ett Kubanskt tillskott till Uppsalas restaurangliv. Med en varm och exotisk miljö vill vi ge kunden en upplevelse utöver det vanliga. Eftersom vi är i ständig utveckling söker vi dig som vill utvecklas med oss! Att våra gäster möts av ett leende är en självklarhet, kan du dessutom få dem att känna sig extra välkomna, sedda och omhändertagna då är du rätt person för vår restaurang. På samma sätt vill vi att våra medarbetare ska känna. Det ... Visa mer
Restaurang Che är ett Kubanskt tillskott till Uppsalas restaurangliv. Med en varm och exotisk miljö vill vi ge kunden en upplevelse utöver det vanliga. Eftersom vi är i ständig utveckling söker vi dig som vill utvecklas med oss!
Att våra gäster möts av ett leende är en självklarhet, kan du dessutom få dem att känna sig extra välkomna, sedda och omhändertagna då är du rätt person för vår restaurang.
På samma sätt vill vi att våra medarbetare ska känna. Det ska kännas bra och vara roligt att gå till jobbet vi är en liten familj och det är viktigt att vi trivs ihop och kan ha kul tillsammans.


Vi söker dig som är:
Här för att stanna under en längre tid och utvecklas med oss.
Är taggad och intresserad av att lära dig mer.
Intresserad av att få ta extra ansvar och jobba sig uppåt.
Självgående, ansvarsfull, serviceinriktad och kan jobba i högt tempo.
Samarbetsvänlig, social och trivs med att jobba kvällar och helger.
Nyfiken och har ett extra intresse för vår mat och dryck.


Dina arbetsuppgifter består av att:
Välkomna gäster, ta emot beställningar och betalningar vid bordet, servera mat och dryck, se till att gästerna är nöjda och lämnar med ett gott humör. I arbetsuppgifterna ingår också att öppna och stänga restaurangen och att säkerställa en ansvarsfull alkoholservering.
Eftersom vi är en mindre restaurang behöver man också lära sig resterande delar av restaurang arbetet.
Om du känner att detta passar in på dig, skicka gärna in en ansökan där du berättar lite om vem du är.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Måltidsbiträde till Lundellska gymnasiet

Ansök    Apr 18    Uppsala kommun    Måltidsbiträde
Måltidsservice, Lundellska gymnasiet Har du ett stort intresse för service och att skapa en god och vacker salladsbuffé? Har du dessutom goda kunskaper i livsmedelshygien? Då kan du vara den vi söker till rollen som måltidsbiträde hos oss på måltidsservice och Lundellska gymnasiet! Välkommen med din ansökan! Måltidsservice är en verksamhet inom kommunledningskontoret och bedriver restauranger och kök på förskolor, grundskolor, gymnasier, seniorrestaur... Visa mer
Måltidsservice, Lundellska gymnasiet

Har du ett stort intresse för service och att skapa en god och vacker salladsbuffé? Har du dessutom goda kunskaper i livsmedelshygien? Då kan du vara den vi söker till rollen som måltidsbiträde hos oss på måltidsservice och Lundellska gymnasiet! Välkommen med din ansökan!

Måltidsservice är en verksamhet inom kommunledningskontoret och bedriver restauranger och kök på förskolor, grundskolor, gymnasier, seniorrestauranger samt boende inom vård-och omsorgsverksamheter. Måltidsservice erbjuder karriärmöjligheter för dig som brinner för matlagning och service. Med oss har du goda möjligheter att utvecklas och växa i din yrkesroll. Varmt välkommen att bli en del av vårt positiva arbetsteam, där allas medverkan bidrar till en trevlig måltidsupplevelse.

I den här tjänsten arbetar du på Lundellska gymnasiet. Lundellska gymnasiets kök är ett nytt stort tillagningskök som serverar cirka 1 200 portioner. På arbetsplatsen arbetar 7 personer, varav 3 är kockar.

Här kan du läsa mer om måltidsservice i Uppsala kommun (https://maltidsservice.uppsala.se/) och här kan du läsa mer om Lundellska gymnasiet (https://www.lundellska.se/).

Ditt uppdrag
I uppdraget som måltidsbiträde ska du planera, förbereda och tillaga vår salladsbuffé enligt måltidsservice riktlinjer samt planera och göra inköp av livsmedel i vår inköpsportal. Du kommer assistera våra kockar vid matlagningen och är tillsammans med dina kollegor ansvarig för verksamhetens egenkontrollprogram och utför dagliga kontroller i I-Facts. Vi tänker hållbart och mäter svinn varje dag som rapporteras i Mashie.

Det är viktigt att ha kunskaper om ingredienserna i maten och att du kan redovisa dem så att gästen garanteras en allergisäker och trevlig måltid. Du ska presentera maten på ett tilltalande sätt när den serveras till gästen. Det ingår också att ha tät kontakt med eleverna för att få en så bra måltidsupplevelse som möjligt.

I tjänsten som måltidsbiträde ingår även disk och städ enligt ett roterande schema. Hos oss arbetar man både med beredning och i serveringen där man möter gästen direkt.

Din bakgrund
Vi söker dig som har gymnasiekompetens och flera års dokumenterad erfarenhet av arbete i kök. Vi ser gärna att du har serviceutbildning och erfarenhet från servicebranschen. Arbetet kräver goda kunskaper i livsmedelshygien. Du ska också ha kunskaper i Microsoft 365 och god datorvana. Goda kunskaper i svenska språket är ett krav. Har du B-körkort är det meriterande.

Som person är du serviceinriktad och du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du tar initiativ till aktiviteter för att uppnå resultat och du samarbetar bra med andra och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare är du flexibel och har förmågan att se möjligheter i förändringar. Det är också viktigt att du är kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera till mottagaren.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Hanna Karlsson, kökschef, 018-727 82 56
Theres Mortensen, områdeschef, 018-727 55 53.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 82 10.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi, upphandling och fastighet samt avdelningarna kvalitet och planering, hållbarhet, trygghet, säkerhet och beredskap, samt kansli. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att samordna och driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Jobba hos oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-karriar/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Pizza Bagare

Ansök    Apr 17    Bröderna Hesensson AB    Pizzabagare
Skötsam Pizza bagare med erfarenhet ska jobba med oss på La Piazza och baka Pizza förbereda med fast Månads lön och hel tid Visa mer
Skötsam Pizza bagare med erfarenhet ska jobba med oss på La Piazza och baka Pizza förbereda med fast Månads lön och hel tid Visa mindre

Servitris

La piazza restaurang på Mimmi Ekholms plats behöver en duktig och skötsam kock du ska kunna och ha erfaranhet och kunna ta ansvar du är hjärtligt välkommen att höra av dig Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
La piazza restaurang på Mimmi Ekholms plats behöver en duktig och skötsam kock du ska kunna och ha erfaranhet och kunna ta ansvar du är hjärtligt välkommen att höra av dig
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Servitör/Servitris

Servitör/Servitris sökes till Stiernhielms på landet Krog och Livs i Gunsta Du har minst 1 års arbetserfarenhet som servitör/servitris inom à la carte och du talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska. Varierande arbetstider dag och kväll samt helger. Stiernhielms på landet Krog och Livs ligger i Gunsta Vi serverar dagensrätt, Pizza och á la carte. Det finns goda bussförbindelser från Uppsala till Gunsta. Du skickar in din ansök... Visa mer
Servitör/Servitris sökes till Stiernhielms på landet Krog och Livs i Gunsta
Du har minst 1 års arbetserfarenhet som servitör/servitris inom à la carte och du talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska.
Varierande arbetstider dag och kväll samt helger.
Stiernhielms på landet Krog och Livs ligger i Gunsta Vi serverar dagensrätt, Pizza och á la carte.
Det finns goda bussförbindelser från Uppsala till Gunsta.
Du skickar in din ansökan via mail till [email protected]
För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Lisa Dahlgren 0707-516633 Visa mindre

servitör & servitris

vi behöver dig som har erfarenhet av att servera stå kassan svara i telefon skötsam och pålitlig du får höra av dig Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
vi behöver dig som har erfarenhet av att servera stå kassan
svara i telefon skötsam och pålitlig du får höra av dig
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Foodtruck/Restaurang

Ansök    Apr 16    Hildag AB    Köksbiträde
om jobbet Dylan's BBQ Spot är en väletablerad foodtruck belägen i Librobäck i Uppsala. Vi serverar lång och långsam BBQ, med riktigt bra kvalitet! Vi arbetar aktivt för att ge kunderna förstklassigt grillat kött och en bra upplevelse hos oss. Nu mot vår och sommar är vår högsäsong, vi hjälps åt och hugger in när det behövs. Det är viktigt att vi har roligt på jobbet och en positiv attityd. Vi har öppet alla dagar i veckan och tjänsterna inkluderar såväl öp... Visa mer
om jobbet
Dylan's BBQ Spot är en väletablerad foodtruck belägen i Librobäck i Uppsala. Vi serverar lång och långsam BBQ, med riktigt bra kvalitet!
Vi arbetar aktivt för att ge kunderna förstklassigt grillat kött och en bra upplevelse hos oss. Nu mot vår och sommar är vår högsäsong, vi hjälps åt och hugger in när det behövs. Det är viktigt att vi har roligt på jobbet och en positiv attityd.
Vi har öppet alla dagar i veckan och tjänsterna inkluderar såväl öppningsskift som stängningar.
Vi söker dig som kan börja från den 2 april och arbeta året ut. Eventuellt med möjlighet att fortsätta. Det kommer att innebära deltidsanställningar till att börja med, men från maj/juni är det heltid fram till september.
Vi ser att du är över 18 år, matintresserad, är positiv och ler när du träffar varje gäst som besöker oss i sommar. Du måste kunna svenska.
Du behöver vara stresstålig och kunna hantera flera beställningar snabbt och metodiskt Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Apr 15    Stera AB    Pizzabagare
vi på West side restaurang söker två pizzabagare med minst ett år erfarenhet arbetstider mellan kl 11-20. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
vi på West side restaurang söker två pizzabagare med minst ett år erfarenhet arbetstider mellan kl 11-20.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Skiftledare Jureskogs

Ansök    Apr 16    Jureskogs Invest AB    Restaurangbiträde
Vi är här för att förändra och förhöja människors upplevelse av fastfood genom hög kvalitet på råvaror, ett hållbarhetstänk som genomsyrar allt vi gör och en positiv, personlig service. Teamwork är basen i hela vår verksamhet; vi är alla viktiga för att förverkliga vår vision att skapa en kvalitativ och hållbar restaurangupplevelse inom fastfood, ett ställe där man trivs och har kul, vare sig man är gäst, anställd eller leverantör. Man ska vara gladare när... Visa mer
Vi är här för att förändra och förhöja människors upplevelse av fastfood genom hög kvalitet på råvaror, ett hållbarhetstänk som genomsyrar allt vi gör och en positiv, personlig service. Teamwork är basen i hela vår verksamhet; vi är alla viktiga för att förverkliga vår vision att skapa en kvalitativ och hållbar restaurangupplevelse inom fastfood, ett ställe där man trivs och har kul, vare sig man är gäst, anställd eller leverantör. Man ska vara gladare när man går ifrån Jureskogs än när man kom dit!
Vi söker dig som älskar hamburgare lika mycket som vi gör! Du är en glad och positiv person som gillar att jobba och träffa människor från alla världens hörn. Du tar initiativ, är öppen för förändringar och har inga problem med att jobba varierande tider. Att ha god förmåga att arbeta i team och att se utmaningar istället för problem ser vi som en självklarhet.

Som skiftledare ansvarar man för den dagliga driften i restaurangen. Du ser till att restaurangen är redo för öppning, under dagen ser du till att allt finns och att alla vet vad de ska göra, vid stängning ser du till att den är i det skick du vill mötas av på morgonen, alltså städad och uppfylld. Du jobbar aktivt med att produktionen ska flyta på bra och att gästerna ska gå hem med ett leende på läpparna.

Vi lägger stor vikt på din inställning och personlighet!

Dina arbetsuppgifter varierar också!

- Ha ett tätt samarbete med restaurangchefen
- Leda och fördela arbetet i köket och restaurangen när restaurangchefen inte är på plats
- Ansvara för matkvalitén samt renligheten på restaurangen
- Vara flexibel i sitt arbete och variera sina arbetsstationer både i kassa och kök
- Utveckla personal genom glädje, tålamod och konstruktiv feedback
- Beställa varor och kontrollera lager så att restaurangen alltid kan erbjuda fullt sortiment
- Arbeta när restaurangen behöver det som mest, tjänsten innefattar dagtid, kvällstid och helger


Vi älskar fastfood och speciellt burgare. Vi tror lite naivt att nästan alla gör det. Det är ju enkelt, gott och roligt! Men i vägen för denna självklarhet står en utbredd tro att snabbmat är lika med skräpmat. Och i många fall är det så. Det ska vi ändra på! För varför ska enkelt vara lika med dåligt? Dåligt för dig, för miljön och för djuren? Det är ju helt bakvänt! Det vi tycker bäst om ska också vara bäst och det ska finnas godhet i gott. Det präglar allt vi gör på Jureskogs. I allt från val av leverantörer, personalpolicy, produktutveckling och allmänt hyfs.

Kultur är viktigt för oss, vi tror oss veta att vi aldrig kan bli ett schysst ställe att hänga på för våra gäster, om vi inte är ett lika schysst ställe att jobba på. Allt börjar med människorna som jobbar här och hur vi jobbar ihop. Vem orkar jobba eller äta på ett ställe med dålig stämning? Vi kallar vår kultur för High Five. Visa mindre

Servitris/servitör, sommarjobb, kvällar

Ansök    Apr 15    Black Brook HB    Servitör/Servitris
Vi söker en glad och social servitris/servitör till vår lilla kvarters-restaurang i Svartbäcken att jobba över sommaren. Vi vill gärna att du börjar jobba något pass i veckan redan nu för att lära dig arbetsuppgifterna och sedan jobba flera pass i veckan under sommaren. Jobbet är både utvecklande och utmanande. Du behöver kunna ta stort eget ansvar och kunna hantera stress. Du behöver kunna jobba som ensam servitris och sköta all servering samt ha gott sam... Visa mer
Vi söker en glad och social servitris/servitör till vår lilla kvarters-restaurang i Svartbäcken att jobba över sommaren. Vi vill gärna att du börjar jobba något pass i veckan redan nu för att lära dig arbetsuppgifterna och sedan jobba flera pass i veckan under sommaren. Jobbet är både utvecklande och utmanande. Du behöver kunna ta stort eget ansvar och kunna hantera stress.
Du behöver kunna jobba som ensam servitris och sköta all servering samt ha gott samarbete med kökspersonalen. Arbetsuppgifter är framförallt att servera våra gäster genom att exempelvis dela ut menyer, ta beställning, servera dryck och mat. Ta telefonbeställningar, slå in beställningar i kassan, ta betalt. Enklare förberedelser innan öppning samt viss avslutande städ och disk efter stängning ingår också.
Arbetstider är kvällar med start ca klockan 15.30 till stängning ca 21.30. Vi har öppet tisdag till söndag. Tidigare erfarenhet är inte ett krav men du behöver vara fokuserad och ta ansvar för att lära dig dina arbetsuppgifter samt vår meny. Du behöver kunna flytande svenska och engelska.
Du behöver vara minst 18 år för att söka tjänsten.
Ansökningar tas endast emot via mejl. Vi tar inte emot ansökningar vid besök i restaurangen eller telefonsamtal. Visa mindre

MAX söker driftledare

Ansök    Apr 15    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vill du ta första steget till att utvecklas som ledare? Hos oss kan du göra karriär inom snabbmatsbranschen och samtidigt få en av marknadens bästa ledarskapsutbildningar. Vem är du? För a... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Vill du ta första steget till att utvecklas som ledare?

Hos oss kan du göra karriär inom snabbmatsbranschen och samtidigt få en av marknadens bästa ledarskapsutbildningar.

Vem är du?

För att trivas hos oss är du serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du har en naturlig fallenhet för att leda och inspirera andra genom arbetsglädje med fokus på resultat och mål. Du förstår vikten av att vara en god förebild och tycker om att se dina kollegor växa och utvecklas.

Din roll som driftledare innebär att du tillsammans med dina kollegor arbetar som ett team för att våra gäster ska få en upplevelse i världsklass.  Du har överblick över restaurangens alla områden vilket innefattar kök, kassa och restaurangdel samt den yttre miljön runt restaurangen.

Du ansvarar för planering, bemanning, utbildning och kontroll av restaurangens drift. Under handledning av restaurangchefen lär du dig jobbet och verksamheten steg för steg på de olika stationerna samt genom våra interna utbildningar. 

Vad erbjuder vi?

Ett fartfyllt jobb där du driver ett sammansvetsat team och utvecklas som ledare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt ett chefstillägg.

Som driftledare får du ta del av våra praktiska och teoretiska ledarskapsutbildningar. Du får också möjlighet att ansöka till vårt utbildningsprogram för blivande restaurangchefer.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss innebär det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Vi lanserade i våras våra värderingar Mod, Passion och Gemenskap och detta genomsyrar det dagliga arbetet på MAX.

Välkommen att söka!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Kock med erfarenhet av kinesiska köket

På Kungsängsgatan 20 i Uppsala, ligger den kinesiska restaurangen Jappi Sushi och Wok. Vi söker nu kock. Kvalifikationer: Vi ser helst att din bakgrund är kock eller att du har erfarenhet från kök. - Du har minst två års erfarenhet av arbete i kinesiska köket - Du kan prata kinesiska eller svenska - Du har god samarbetsförmåga - Du är flexibel - Du kan skapa trevlig atmosfär för elever samt för dina kollegor Visa mer
På Kungsängsgatan 20 i Uppsala, ligger den kinesiska restaurangen Jappi Sushi och Wok.
Vi söker nu kock.
Kvalifikationer: Vi ser helst att din bakgrund är kock eller att du har erfarenhet från kök.
- Du har minst två års erfarenhet av arbete i kinesiska köket
- Du kan prata kinesiska eller svenska
- Du har god samarbetsförmåga
- Du är flexibel
- Du kan skapa trevlig atmosfär för elever samt för dina kollegor Visa mindre

Restaurangbiträde till vår enhet i Uppsala

Ansök    Apr 15    Compass Group AB    Restaurangbiträde
Tillsvidare anställning 100% Vem söker vi? Nu söker vi en restaurangmedarbetare som med glädje och positivitet vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med entusiasm levererar du enastående service till restaurangens alla gäster. I tjänsten ingår bland annat förberedelse och servering av mat och dryck, kassahantering samt hålla arbetsplatsen och restaurangen ren och fin. Tjänsten är en tillsvidaretjänst 100% . Tillträde enlig... Visa mer
Tillsvidare anställning 100%

Vem söker vi?

Nu söker vi en restaurangmedarbetare som med glädje och positivitet vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med entusiasm levererar du enastående service till restaurangens alla gäster.

I tjänsten ingår bland annat förberedelse och servering av mat och dryck, kassahantering samt hålla arbetsplatsen och restaurangen ren och fin. Tjänsten är en tillsvidaretjänst 100% . Tillträde enligt överenskommelse. Skiftande arbetstider.

Om Militärrestaurang Ärna

Vi driver verksamhet inom Uppsala Garnison. Restaurangerna serverar frukost, lunch, middag och kvällsmål, måndag-söndag året runt. Vi har flera Officersmässar där vi serverar fika och representationsmåltider under veckans samtliga dagar. Detta gör Uppsala Garnison till en varierande och lärorik arbetsplats med utrymme för utveckling.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så genomförs en säkerhetsprövning .Du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du tycker om att planera och strukturera ditt arbete så att det blir effektivt
• Med din positivitet tar du ansvar för att hålla en hög servicenivå genom hela dagen
• God service är viktigt för dig där ett leende och ögonkontakt är en självklarhet
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Tidigare erfarenhet av restaurangarbete är ett plus
• Svensk medborgare
• Körkort med B behörighet

Om Compass Group

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor. I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter cirka 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Service den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera. Vill du läsa mer om Compass Group, besök gärna vår hemsida.

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen.
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra.
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor.
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Rekrytering på Compass Group

Rekryteringen sker löpande så varmt välkommen in med din ansökan idag! Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. För mer information om hur Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, klicka här. Visa mindre

Köksbiträde sökes

Ansök    Apr 15    Indian Mahal KB    Köksbiträde
Indian Mahal är en indisk restaurang som serverar indiska maträtter. Vi söker ett köksbiträde eller en kock med någon tidigare erfarenhet av kök. För mer information är du välkommen att kl. 16.00-22.00 ringa 018-26 00 00.Indian Mahal är en indisk restaurang som serverar indiska maträtter. Visa mer
Indian Mahal är en indisk restaurang som serverar indiska maträtter.
Vi söker ett köksbiträde eller en kock med någon tidigare erfarenhet av kök.
För mer information är du välkommen att kl. 16.00-22.00 ringa 018-26 00 00.Indian Mahal är en indisk restaurang som serverar indiska maträtter. Visa mindre

Medarbetare till Reception och Caféverksamhet vid behov

Ansök    Apr 15    Fyrishov AB    Hotellreceptionist
Medarbetare till Reception och Caféverksamhet vid behov till Uppsala Kommun Arenor och Fastigheter på Fyrishov Vill du arbeta med att möta besökare och ge hög service? Då passar detta jobb dig! Reception/kundmottagning, Café och nyckelhantering söker medarbetare vid behov som är serviceinriktad, engagerad, har en positiv attityd och inställning samt är uppmärksam och tillmötesgående i sitt bemötande. Vi söker dig som vill ha ett roligt och omväxlande ex... Visa mer
Medarbetare till Reception och Caféverksamhet vid behov till Uppsala Kommun Arenor och Fastigheter på Fyrishov
Vill du arbeta med att möta besökare och ge hög service? Då passar detta jobb dig!
Reception/kundmottagning, Café och nyckelhantering söker medarbetare vid behov som är serviceinriktad, engagerad, har en positiv attityd och inställning samt är uppmärksam och tillmötesgående i sitt bemötande.
Vi söker dig som vill ha ett roligt och omväxlande extrajobb och kan jobba helger, kvällar och lov. Att kunna identifiera problem och vara lösningsorienterad är också egenskaper vi värderar högt.
Reception/kundmottagning /Caféverksamhet och nyckelhantering på Fyrishov består idag av 6 tillsvidareanställda samt timanställda som arbetar vid behov, vi söker nu förstärkning.
Som anställd hos Uppsala arenor och fastigheter arbetar vi där behovet finns inom verksamheten. Du arbetar tillsammans med teamet iför Reception och caféverksamhet men att arbete med kolleger på andra enheter samt andra arbetsuppgifter förekommer.
Arbetet innebär stor variation och passar dig som trivs med att det ibland kan vara högt tempo och att ge god service.
Arbetsbeskrivning
Du ingår i ett team som arbetar med service och försäljning av alla Fyrishovs produkter inom bad, idrott, café och event. Du kommer att arbeta i receptionen och caféverksamheten på Fyrishov men under sommarmånaderna arbetar du även på serviceställen för vårt utebad samt nyckelhantering med ut- och inlämning av nycklar till anläggningar och fastigheter i kommunen. Arbete på andra enheter med andra arbetsuppgifter förekommer också så att du trivs med att lära dig nytt och vara flexibel ser vi som en stor fördel.
Kundens upplevelse är i centrum och vårt huvudfokus är att ge kunden en bra upplevelse – självklart står du för ett gott värdskap och kundbemötande.
Arbetsuppgifterna är inriktade på försäljning och service men i arbetet ingår även telefonsupport, kassahantering samt nyckelhantering. Du kommer också att få checka in/ut camping- och stuggäster, förbereda och iordningställa konferenslokaler, utlämning av nycklar och liknande.
Arbetstiden är förlagd efter verksamhetens behov och öppethållandetider måndag – söndag mellan 05.45 – 22.30.
Vem är du?
Du är fyllda 18 år och har lägst gymnasieutbildning. Du har tidigare erfarenhet av service och har vana av att kommunicera på svenska och engelska. Meriterande är om du har dator- och kassavana samt tidigare arbetat med försäljning.
I arbetet kommer du att träffa många olika typer av besökare med skilda önskemål varför det är viktigt att du tycker om att ge bra och snabb service och är lugn och stabil i stressade situationer.
Du är social och gillar att möta/ lära känna nya människor samt att knyta nya kontakter.
Som person ska du kunna hantera ett ständigt flöde av aktiviteter i verksamheten, du har ett stort tålamod och ett vänligt kundbemötande. Du är kommunikativ och tycker om att arbeta i en händelsestyrd och föränderlig miljö. I rollen ingår även administrativa arbetsuppgifter där du behöver vara noggrann och ha förmåga att kunna planera ditt arbete.
Övrigt
Fyrishov önskar jämn könsfördelning och mångfald inom verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.
Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.
Din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 2024-05-12. Ansökningarna behandlas löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser
Eventuella frågor besvaras av Linda Mineur, Teamleader Reception, [email protected]
Välkommen med din ansökan!
Krav
18 år fyllda
Erfarenhet av service Visa mindre

Konditoribiträde ca. 75%

Landings är ett traditionellt konditori med eget bageri i centrala Uppsala där vi sätter kvalité och service i fokus. Vi söker dig som har en positiv inställning, vill ge förstaklassig service och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Som konditoribiträde har du ett stort fokus på försäljning och kundservice men utför även enklare köksarbete samt disk. Erfarenhet inom service, sälj och konditori är meriterande men inget krav. Tjänsten innefattar arbete på... Visa mer
Landings är ett traditionellt konditori med eget bageri i centrala Uppsala där vi sätter kvalité och service i fokus.
Vi söker dig som har en positiv inställning, vill ge förstaklassig service och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Som konditoribiträde har du ett stort fokus på försäljning och kundservice men utför även enklare köksarbete samt disk. Erfarenhet inom service, sälj och konditori är meriterande men inget krav.
Tjänsten innefattar arbete på vardagar samt en helg i månaden. Du bör vara tillgänglig för intervju omgående och ha möjlighet att påbörja tjänsten i april/maj.
Vi håller intervjuer löpande och önskar därför din ansökan snarast! Visa mindre

Churchill Arms uppsala is looking for new bar staff!

Ansök    Apr 11    Kungsala AB    Bartender
Churchill Arms uppsala is looking for new bar staff!!! If you have experience, are enthusiastic and a good team player, English speaking, willing to learn and improve you might be perfect for us. Please email us your CV or simply drop in the bar. Visa mer
Churchill Arms uppsala is looking for new bar staff!!!
If you have experience, are enthusiastic and a good team player, English speaking, willing to learn and improve you might be perfect for us.
Please email us your CV or simply drop in the bar. Visa mindre

Sommarjobba i köket på Pinchos i Uppsala

Ansök    Apr 11    Pincho Nation AB    Kock, à la carte
Vi söker ny kollega till köket! Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö för när alla trivs och mår bra så fungerar även jobbet bättre! Till köket på Pinchosvälkomnar vi många gäster varje dag och gör allt för att bemöta deras förväntingar. Med många gäster kommer ett högt tempo och det gäller att ... Visa mer
Vi söker ny kollega till köket!
Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö för när alla trivs och mår bra så fungerar även jobbet bättre!
Till köket på Pinchosvälkomnar vi många gäster varje dag och gör allt för att bemöta deras förväntingar. Med många gäster kommer ett högt tempo och det gäller att behålla ett lugn, fokus och att hitta glädjen i mötet med våra gäster vid luckan.
Vi arbetar för en blandning av kompetenser och erfarenheter i våra kök, vilket innebär att vi ska kunna erbjuda dig med kockerfarenhet en utvecklande arbetsplats. Men vi vill lika gärna välkomna dig som är helt ny i vår bransch. Då krävs det inte att du är utbildad kock eller har flera års erfarenhet, men det du saknar i kunskap får du ta igen med ett driv av att vilja lära!
Just nu så letar vi efter en person som kan jobba lite på båda våra restauranger i Uppsala City och Uppsala Gränby. Antal pass i veckan kan variera men det kommer handla mest om kvällar och helger. Det kan finnasmöjlighet att få extraarbete efter sommaren med om det funkar för dig och för oss.
Vilka är vi?På Pinchos tror vi på att leverera en WOW-upplevelse både till våra kunder men också till våra anställda. Vi uppmuntrar alla anställda att vara sig själva, och att just din unika personlighet tillsammans med alla andras är det som utgör Pinchos personlighet!
Pinchos är ett restaurangkoncept baserat på en svensk originalidé från Göteborg 2012. Huvudkontoret är tillika etablerat i Göteborg. Förutom att erbjuda ett brett, varierat utbud av smårätter i lokaler med extravagant dekor utmärker sig Pinchos också genom att vara världens första app-restaurang. Sedan starten har våra gäster tagit både oss, vår app och vår mat till sina hjärtan. 2014 öppnades konceptet upp för franchisetagare och 2017 startades en internationell etablering. I dagsläget har kedjan över 70 restauranger och expanderar stadigt.
Vi kan erbjuda dig en rolig arbetsplats
storamöjligheter att utvecklas i kedjan
ett innovativt koncept
fantastiska kollegor
För att passar bra hos oss tror vi att du har tidigare erfarenheter från arbete i kök
är flexibel och innovativ
trivs med högt tempo
uppskattar gästkontakten som våra öppna kök erbjuder
sprider positiv energi omkring dig
är bra på att säkerställa kvalitet
uppskattar att vår mat tillagas efter recept
är snabb, noggrannoch effektiv
kan och villbjuda på dig själv

Låter det som något för dig? Skynda dig att söka! Visa mindre

Servitris/servitör, kväll

Ansök    Apr 12    Black Brook HB    Servitör/Servitris
Vi söker en glad och social servitris/servitör till vår lilla kvarters-restaurang i Svartbäcken att börja arbeta omgående. Jobbet är både utvecklande och utmanande. Du behöver kunna ta stort eget ansvar och kunna hantera stress. Du behöver kunna jobba som ensam servitris och sköta all servering samt ha gott samarbete med kökspersonalen. Arbetsuppgifter är framförallt att servera våra gäster genom att exempelvis dela ut menyer, ta beställning, servera dryck... Visa mer
Vi söker en glad och social servitris/servitör till vår lilla kvarters-restaurang i Svartbäcken att börja arbeta omgående. Jobbet är både utvecklande och utmanande. Du behöver kunna ta stort eget ansvar och kunna hantera stress.
Du behöver kunna jobba som ensam servitris och sköta all servering samt ha gott samarbete med kökspersonalen. Arbetsuppgifter är framförallt att servera våra gäster genom att exempelvis dela ut menyer, ta beställning, servera dryck och mat. Ta telefonbeställningar, slå in beställningar i kassan, ta betalt. Enklare förberedelser innan öppning samt viss avslutande städ och disk efter stängning ingår också.
Arbetstider är kvällar med start ca klockan 15.30 till stängning ca 21.30. Vi har öppet tisdag till söndag. Tidigare erfarenhet är inte ett krav men du behöver vara fokuserad och ta ansvar för att lära dig dina arbetsuppgifter samt vår meny. Du behöver kunna flytande svenska och engelska.
Du behöver vara minst 18 år för att söka tjänsten.
Ansökningar tas endast emot via mejl. Vi tar inte emot ansökningar vid besök i restaurangen eller telefonsamtal. Visa mindre

Vikarierande kock/köksbiträde till Kapellgärdet Norra

Ansök    Apr 11    Attendo Sverige AB    Kock, storhushåll
Välkommen till oss! Attendo Kapellgärdet Norra är ett äldreboende med inriktning sport & spa. Vi har 99 lägenheter fördelade på omvårdnads- och demensplatser. Vi har sjuksköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut, undersköterskor, spaansvarig, kockoch lokalvårdare på vår enhet. All mat tillagas i vårt eget kök. Beskrivning av tjänsten Vi söker nu en vikarierande kock/köksbiträde under sommaren. Du börha kockutbildning eller dokumenterad erfarenhet av likna... Visa mer
Välkommen till oss!
Attendo Kapellgärdet Norra är ett äldreboende med inriktning sport & spa. Vi har 99 lägenheter fördelade på omvårdnads- och demensplatser.
Vi har sjuksköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut, undersköterskor, spaansvarig, kockoch lokalvårdare på vår enhet.
All mat tillagas i vårt eget kök.
Beskrivning av tjänsten
Vi söker nu en vikarierande kock/köksbiträde under sommaren.
Du börha kockutbildning eller dokumenterad erfarenhet av liknande arbete i storkök.Du måste ha kunskap om HACCP, livsmedelshygien ochspecialkost samt kunna tala/skriva/läsa god svenska.
Vikariat 100% maj-augusti
Arbetstider dagtid måndag-fredag
Tillträdesdatum enligt överenskommelse


Stämmer denna beskrivning in på dig?
Villdu arbeta på en arbetsplats där du tillsammans med övrig personal kan göra skillnad och ert engagemang uppskattas? Trivs du med att laga god och näringsriktig matoch vill skapa mervärde för våra boende?Du skulle beskriva dig själv som en självgående, serviceinriktad och ansvarsfull person som brinner för mat och måltider?
Sök redan idag!


Om Attendo
Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag. Attendo verkar i en platt organisation, är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal och försäkringar.
All vår omsorg utgår från mänskliga möten – stunder i vardagen där vi visar att vi bryr oss om varandra. På Attendo kallar vid det med hjärta för omsorg.Våra ledord är Omtanke, Engagemang och Kompetens.
Vi går igenom ansökningarna löpande. Före anställning ska utdrag ur belastningsregistret tillsammans med giltig fotolegitimation visar upp. Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd. Visa mindre

Vi söker bartender

Ansök    Apr 11    H.F.R Uppsala AB    Bartender
Vi på Iberico planerar att stärka vårt team nu till våren/sommaren och är därför på jakt efter en ny bartender. Vi lägger mycket tid och kärlek på våra cocktails, och vi kastar väldigt frekvent runt idéer om hur vi kan utveckla vår meny och baren generellt. Under somrarna har vi även en bar- och restaurangservering längs Fyrisån där vi alltid får bra drag och skön stämning till sent på kvällarna. Du ska vara serviceminded, driven och ha en bra barvana. Inl... Visa mer
Vi på Iberico planerar att stärka vårt team nu till våren/sommaren och är därför på jakt efter en ny bartender. Vi lägger mycket tid och kärlek på våra cocktails, och vi kastar väldigt frekvent runt idéer om hur vi kan utveckla vår meny och baren generellt. Under somrarna har vi även en bar- och restaurangservering längs Fyrisån där vi alltid får bra drag och skön stämning till sent på kvällarna.
Du ska vara serviceminded, driven och ha en bra barvana.
Inledningsvis är det en deltidstjänst, men med tiden kan den utvecklas till en heltidstjänst.
Vid intresse når du oss på [email protected]. Inkludera cv och personligt brev i din ansökan och märk ansökan med "bartender". Visa mindre

Servispersonal till Pinchos Uppsala sökes under sommaren

Ansök    Apr 11    Pincho Nation AB    Servitör/Servitris
Just nu söker vi medarbetare till Servisen Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö för när alla trivs och mår bra så fungerar även jobbet bättre! Alla ska känna sig välkomna till Pinchos och i Servisen har du därför en mycket viktig roll. Här behöver du vara lyhörd för våra gästers önskemål och få... Visa mer
Just nu söker vi medarbetare till Servisen
Hos oss på Pinchos lever och utvecklas våra värderingar och vårt engagemang i varje medarbetare. Därför är det viktigt att hitta fina människor som passar in i just vår kultur och i vår restaurangmiljö för när alla trivs och mår bra så fungerar även jobbet bättre!
Alla ska känna sig välkomna till Pinchos och i Servisen har du därför en mycket viktig roll. Här behöver du vara lyhörd för våra gästers önskemål och få alla att trivas och vilja komma tillbaka. Du kommer få förklara vårt koncept och vår unika app, lära dig vår meny, hålla rent och fint och såklart ha roligt - både med våra gäster och med dina härliga kollegor.
Just nu så letar vi efter en person som kan jobba lite på båda våra restauranger i Uppsala City och Uppsala Gränby. Antal pass i veckan kan variera men det kommer handla mest om kvällar och helger. Det kan finnas möjlighet att få extraarbete efter sommaren med om det funkar för dig och för oss.
Vilka är vi?På Pinchos tror vi på att leverera en WOW-upplevelse både till våra kunder men också till våra anställda. Vi uppmuntrar alla anställda att vara sig själva, och att just din unika personlighet tillsammans med alla andras är det som utgör Pinchos personlighet!
Vi kan erbjuda dig Ett härligt gäng kollegor
Ett innovativt koncept
En möjlighet att växa och vara med på vår Pinchosresa in i framtiden
Att genom våra gäster få uppleva stunder i livet som är värda att fira!
För att passa bra hos oss tror vi att du Har lätt för att ta egna initiativ
Är noggrann och effektiv
På ett naturligt sätt ger våra gäster ett varmt bemötande
Sprider positiv energi omkring dig
Trivs med att jobba i ett högt tempo
Gärna hartidigare erfarenhet frånrestaurang/Servis

Låter det som något för dig? Skynda dig att söka! Visa mindre

Vikarierande kock/köksbiträde till Kapellgärdet Norra

Ansök    Apr 11    Attendo Sverige AB    Kock, storhushåll
Välkommen till oss! Attendo Kapellgärdet Norra är ett äldreboende med inriktning sport & spa. Vi har 99 lägenheter fördelade på omvårdnads- och demensplatser. Vi har sjuksköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut, undersköterskor, spaansvarig, kockoch lokalvårdare på vår enhet. All mat tillagas i vårt eget kök. Beskrivning av tjänsten Vi söker nu en vikarierande kock/köksbiträde under sommaren. Du börha kockutbildning eller dokumenterad erfarenhet av likna... Visa mer
Välkommen till oss!
Attendo Kapellgärdet Norra är ett äldreboende med inriktning sport & spa. Vi har 99 lägenheter fördelade på omvårdnads- och demensplatser.
Vi har sjuksköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut, undersköterskor, spaansvarig, kockoch lokalvårdare på vår enhet.
All mat tillagas i vårt eget kök.
Beskrivning av tjänsten
Vi söker nu en vikarierande kock/köksbiträde under sommaren.
Du börha kockutbildning eller dokumenterad erfarenhet av liknande arbete i storkök.Du måste ha kunskap om HACCP, livsmedelshygien ochspecialkost samt kunna tala/skriva/läsa god svenska.
Vikariat 100% maj-augusti
Arbetstider dagtid måndag-fredag
Tillträdesdatum enligt överenskommelse


Stämmer denna beskrivning in på dig?
Villdu arbeta på en arbetsplats där du tillsammans med övrig personal kan göra skillnad och ert engagemang uppskattas? Trivs du med att laga god och näringsriktig matoch vill skapa mervärde för våra boende?Du skulle beskriva dig själv som en självgående, serviceinriktad och ansvarsfull person som brinner för mat och måltider?
Sök redan idag!


Om Attendo
Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag. Attendo verkar i en platt organisation, är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal och försäkringar.
All vår omsorg utgår från mänskliga möten – stunder i vardagen där vi visar att vi bryr oss om varandra. På Attendo kallar vid det med hjärta för omsorg.Våra ledord är Omtanke, Engagemang och Kompetens.
Vi går igenom ansökningarna löpande. Före anställning ska utdrag ur belastningsregistret tillsammans med giltig fotolegitimation visar upp. Om du blir kallad till en intervju behöver du kunna styrka att du har rätt att arbeta i Sverige, genom att uppvisa att du har medborgarskap inom EU/EES eller ett giltigt arbetstillstånd. Visa mindre

interpool Uppsala söker bartender

interpool är en unik plats där restaurangen samspelar med sportbar och roliga aktiviteter i samma lokaler. Våra gäster är företag, grupper och privatpersoner och vi har verksamhet alla dagar under året. Vi strävar efter att ha hög standard på allt vi jobbar med, service, mat, dryck och aktiviteter. Vår ambition är att vara bäst i vår genre. Du är vårt ansikte utåt till våra gäster. Därför är det viktigt att du är trevlig, glad och tycker om att ge service.... Visa mer
interpool är en unik plats där restaurangen samspelar med sportbar och roliga aktiviteter i samma lokaler. Våra gäster är företag, grupper och privatpersoner och vi har verksamhet alla dagar under året. Vi strävar efter att ha hög standard på allt vi jobbar med, service, mat, dryck och aktiviteter. Vår ambition är att vara bäst i vår genre. Du är vårt ansikte utåt till våra gäster. Därför är det viktigt att du är trevlig, glad och tycker om att ge service. Du har ordning och reda kring dig på jobbet och är aktiv, pålitlig och jobbar självständigt. Du vill leverera hög standard på allt du jobbar med och löser frågetecken/problem som dyker upp. Du är delaktig i teamet och verksamhetens utveckling, ger förslag på förbättringar och förstår att du är en viktig länk till gästens helhetsupplevelsen av interpool. När vi har mycket att göra och jobbet blir stressigt är det viktigt att du kan hantera detta konstruktivt, jobba på och lösa uppdraget att serva gästen på bästa sätt.
Du behöver ha kunskap och intresse av mat och dryck.
Vi vill att du ska ha arbetat med servering/bar i 2-4 år. Utbildning är meriterande men inget krav. Vi ser gärna att du kan växa med uppgiften och utöka arbetstid och ansvar vartefter.
Saknar du erfarenhet av just serveringsyrket men har arbetat i annat serviceyrke 2-4 år och har rätt attityd, vilja och inställning att lära dig finns det goda chanser att du passar in hos oss.
Vi ser långsiktigt på vår personal och satsar på dig om du har ambition och vilja. Tjänsten är deltid som start med stor möjlighet till heltid för rätt person.
Lite av din vardag på jobbet: Du ägnar dig åt gästerna, visar dem till bord/aktiviteter, tar beställningar, serverar mat och dryck och ansvarar för kassan. Du sköter förberedelser och avslut och ser till att allt är på plats före och efter ditt pass. I dina arbetsuppgifter ingår att visa och berätta grunderna i våra spel. Det ingår att vara delaktig, hjälpa till där du behövs, lösa frågetecken när de dyker upp och ta ansvar för att interpool sköts och fungerar på bästa sätt till våra gäster. När vi är på topp och har event kan arbetet vara stressigt och det behöver du kunna hantera konstruktivt och jobba på med ett leende.
Skicka in din ansökan snarast till [email protected]
Vi tar inte emot ansökan per telefon. Visa mindre

Kockar

Kockar Föreningen FUB-gården Tallkrogen, i Björklinge, söker dig som är duktig på att laga mat och har erfarenhet av matlagning upp till 30 portioner/måltid. Perioderna ligger mellan 8 juni- 29 augusti 2024. Om verksamheten: Varje sommar arrangerar FUB-gården Tallkrogen rekreationsveckor och läger i naturnära miljö för människor med intellektuell funktionsnedsättning. Under vistelsen får gästerna med hjälp av annan personal möjlighet att åka på utflykter,... Visa mer
Kockar
Föreningen FUB-gården Tallkrogen, i Björklinge, söker dig som är duktig på att laga mat och har erfarenhet av matlagning upp till 30 portioner/måltid. Perioderna ligger mellan
8 juni- 29 augusti 2024.
Om verksamheten:
Varje sommar arrangerar FUB-gården Tallkrogen rekreationsveckor och läger i naturnära miljö för människor med intellektuell funktionsnedsättning. Under vistelsen får gästerna med hjälp av annan personal möjlighet att åka på utflykter, äta god mat, göra aktiviteter tillsammans och njuta av sin ledighet .
Vad innebär arbetet?
Som kock planerar du menyn utifrån våra gästers önskemål och behov. Du ansvarar för att beräkna och beställa varor till veckans måltider. Du tillagar maten och bakar fikabröd och frukostbröd varje dag. Måltiderna är dagens höjdpunkt så vi ställer krav på att maten är god, hälsosam, smakrik och färgglad.
Varje dag serveras frukost med nybakat/nygräddat bröd. Därefter serveras lunch, fika och dagen avslutas med middag. Till måltiderna erbjuds ett flertal salladsalternativ. Sista kvällen lagar du en festmiddag.
Du bör ha kunskaper i livsmedelshygien och olika allergikoster. Du dokumenterar allt i verksamhetens egenkontrollprogram. Som kock ansvarar du för att måltiderna serveras i tid, att köket och vissa andra delar av gården städas och att viss tvätt blir tvättad. Vi anställer två kockar till varje period samt en kökshjälp. Kökshjälpen städar, tvättar, diskar och gör enklare göromål i köket.
Vem söker vi?
Vi söker dig som är duktig på och har tidigare erfarenhet av menyplanering och matlagning till ca 30 personer. Att du har kunskaper om allergikoster och lagar både vegetariskt, kött och fisk.
Det är viktigt att du har koll på hygienregler för kök, samt har erfarenhet av egenkontrollprogram och hur det fungerar.
Det förekommer en del specialkost och som kock är det viktigt att du har koll på vilka livsmedel som innehåller vilka allergener samt vad man kan servera som alternativ till den ordinarie kosten. I vissa fall accepteras halvfabrikat, främst vid allergikoster. Huvudmålen lagas i huvudsak från råvaror, ej halvfabrikat.
Självklart får du som kock också äta av maten som lagas och möjlighet finns att bo kvar ute på gården under veckan. Du delar då rum med en annan ur personalstyrkan. Tallkrogens läge är lantligt med sjötomt och du har bara några meter till Långsjön med kristallklart vatten. När du inte arbetar så har du möjlighet att bada, basta, fiska eller låna en båt.
Vid intresse mailar du din ansökan med ditt telefonnummer till [email protected]
Anställningsintervjuer sker löpande. Visa mindre

Kock sökes till Bateya i Uppsala AB

Ansök    Apr 10    TEYA I UPPSALA AB    Specialkock
Vi söker för vår klient Bateya i Uppsala AB (Amore pizzeria) en special kock till restaurangen i Uppsala. Dina uppgifter kommer att bestå av beredning och tillagning av maträtter från köken i medelhavet samt andra förekommande uppgifter inom branschen. Du ska vara självgående och kunna arbeta helger och kvällar. Är du serviceinriktad, gillar ett högt arbetstempo och kan jobba med varierande arbetsuppgifter kan du vara rätt person och den nya kollegan vi sö... Visa mer
Vi söker för vår klient Bateya i Uppsala AB (Amore pizzeria) en special kock till restaurangen i Uppsala.
Dina uppgifter kommer att bestå av beredning och tillagning av maträtter från köken i medelhavet samt andra förekommande uppgifter inom branschen. Du ska vara självgående och kunna arbeta helger och kvällar.
Är du serviceinriktad, gillar ett högt arbetstempo och kan jobba med varierande arbetsuppgifter kan du vara rätt person och den nya kollegan vi söker.
Anställning är på 100 %.
Vad erbjuder vi? Vi erbjuder en tjänst där du kommer att jobba i restaurangmiljö där serviceanda och teamkänsla står i fokus. Visa mindre

interpool Uppsala söker serveringspersonal

interpool är en unik plats där restaurangen samspelar med sportbar och roliga aktiviteter i samma lokaler. Våra gäster är företag, grupper och privatpersoner och vi har verksamhet alla dagar under året. Vi strävar efter att ha hög standard på allt vi jobbar med, service, mat, dryck och aktiviteter. Vår ambition är att vara bäst i vår genre. Du är vårt ansikte utåt till våra gäster. Därför är det viktigt att du är trevlig, glad och tycker om att ge service.... Visa mer
interpool är en unik plats där restaurangen samspelar med sportbar och roliga aktiviteter i samma lokaler. Våra gäster är företag, grupper och privatpersoner och vi har verksamhet alla dagar under året. Vi strävar efter att ha hög standard på allt vi jobbar med, service, mat, dryck och aktiviteter. Vår ambition är att vara bäst i vår genre. Du är vårt ansikte utåt till våra gäster. Därför är det viktigt att du är trevlig, glad och tycker om att ge service. Du har ordning och reda kring dig på jobbet och är aktiv, pålitlig och jobbar självständigt. Du vill leverera hög standard på allt du jobbar med och löser frågetecken/problem som dyker upp. Du är delaktig i teamet och verksamhetens utveckling, ger förslag på förbättringar och förstår att du är en viktig länk till gästens helhetsupplevelsen av interpool. När vi har mycket att göra och jobbet blir stressigt är det viktigt att du kan hantera detta konstruktivt, jobba på och lösa uppdraget att serva gästen på bästa sätt.
Du behöver ha kunskap och intresse av mat och dryck.
Vi vill att du ska ha arbetat med servering/bar i 2-4 år. Utbildning är meriterande men inget krav. Vi ser gärna att du kan växa med uppgiften och utöka arbetstid och ansvar vartefter.
Saknar du erfarenhet av just serveringsyrket men har arbetat i annat serviceyrke 2-4 år och har rätt attityd, vilja och inställning att lära dig finns det goda chanser att du passar in hos oss.
Vi ser långsiktigt på vår personal och satsar på dig om du har ambition och vilja. Tjänsten är deltid som start med stor möjlighet till heltid för rätt person.
Lite av din vardag på jobbet: Du ägnar dig åt gästerna, visar dem till bord/aktiviteter, tar beställningar, serverar mat och dryck och ansvarar för kassan. Du sköter förberedelser och avslut och ser till att allt är på plats före och efter ditt pass. I dina arbetsuppgifter ingår att visa och berätta grunderna i våra spel, t ex shuffle och att fungera som plock. Det ingår att vara delaktig, hjälpa till där du behövs, lösa frågetecken när de dyker upp och ta ansvar för att interpool sköts och fungerar på bästa sätt till våra gäster. När vi är på topp och har event kan arbetet vara stressigt och det behöver du kunna hantera konstruktivt och jobba på med ett leende.
Skicka in din ansökan snarast till [email protected]
Vi tar inte emot ansökan per telefon. Visa mindre

Servitris/servitör, kväll

Ansök    Apr 8    Black Brook HB    Servitör/Servitris
Vi söker en glad och social servitris/servitör till vår lilla kvarters-restaurang i Svartbäcken att börja arbeta omgående. Jobbet är både utvecklande och utmanande. Du behöver kunna ta stort eget ansvar och kunna hantera stress. Du behöver kunna jobba som ensam servitris och sköta all servering samt ha gott samarbete med kökspersonalen. Arbetsuppgifter är framförallt att servera våra gäster genom att exempelvis dela ut menyer, ta beställning, servera dryck... Visa mer
Vi söker en glad och social servitris/servitör till vår lilla kvarters-restaurang i Svartbäcken att börja arbeta omgående. Jobbet är både utvecklande och utmanande. Du behöver kunna ta stort eget ansvar och kunna hantera stress.
Du behöver kunna jobba som ensam servitris och sköta all servering samt ha gott samarbete med kökspersonalen. Arbetsuppgifter är framförallt att servera våra gäster genom att exempelvis dela ut menyer, ta beställning, servera dryck och mat. Ta telefonbeställningar, slå in beställningar i kassan, ta betalt. Enklare förberedelser innan öppning samt viss avslutande städ och disk efter stängning ingår också.
Arbetstider är kvällar med start ca klockan 15.30 till stängning ca 21.30. Vi har öppet tisdag till söndag. Tidigare erfarenhet är inte ett krav men du behöver vara fokuserad och ta ansvar för att lära dig dina arbetsuppgifter samt vår meny. Du behöver kunna flytande svenska och engelska.
Du behöver vara minst 18 år för att söka tjänsten.
Ansökningar tas endast emot via mejl. Vi tar inte emot ansökningar vid besök i restaurangen eller telefonsamtal. Visa mindre

Restaurangmedarbetare till Heat Akademiska!

Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion!Vi erbjuder våra gäster vällagad mat och ett personligt bemötande. Vårt fokus är luncher tillagade från grunden i våra egna kök, men vi jobbar även med catering av alla de slag till företag och privatpersoner i våra närområden.Vi strävar alltid mot att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är ce... Visa mer
Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion!Vi erbjuder våra gäster vällagad mat och ett personligt bemötande. Vårt fokus är luncher tillagade från grunden i våra egna kök, men vi jobbar även med catering av alla de slag till företag och privatpersoner i våra närområden.Vi strävar alltid mot att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalitet och hjärta.Vi finns för närvarande i Malmö, Stockholm, Uppsala, Västerås, Örebro, Gävle, Sandviken, Sundsvall och Östersund.Om tjänsten:Att vara restaurangmedarbetare hos oss innebär omväxling och ett stundtals högt tempo. I denna tjänst ingår bland annat attpacka den varma och kalla mat som säljs på Heat Akademiska, och också att möta våra gäster och ge dem den bästa servicen i samband med försäljning. Tjänsten är på 85 % dagtid måndag - fredagmed möjlighet att arbeta upp till heltid vid arbetstoppar.
Vi söker även extrapersonal till Heat i Uppsala så är du intresserad av att arbeta extra dagtid så kan du söka via denna annons!
Om dig:Du har någon tidigare erfarenhet av snabbmatskedja, restaurang eller café. Som person är du social, positiv, lösningsfokuserad, ansvarsfull. Dugillar att jobba i team, men trivs även med att stundtals arbeta själv.
Varmt välkommen med din ansökan och till oss på Heat! Visa mindre

köksbiträde

Ansök    Apr 8    Cafe Carl Von No 2 HB    Köksbiträde
Vi söker en köksbiträde till Kafé Kardemumma på stadsbiblioteket. Du kommer jobba mesta dels med Svenskhusmanskost samt lite internationellt. Varge dag gör vi en fisk och en kött. På hösten görs flera olika soppor och på sommaren kalla tallrikar. Meriterande är om du kan göra frukost frallorna också. Arbetstider vissa gånger 11-19 på vardagar samt 9 eller 10-17 på helgerna. Erfarenhet av A la Carte är meriterande, Start så snarast som möjligt.... Visa mer
Vi söker en köksbiträde till Kafé Kardemumma på stadsbiblioteket.
Du kommer jobba mesta dels med Svenskhusmanskost samt lite internationellt.
Varge dag gör vi en fisk och en kött. På hösten görs flera olika soppor och på sommaren kalla tallrikar.
Meriterande är om du kan göra frukost frallorna också.
Arbetstider vissa gånger 11-19 på vardagar samt 9 eller 10-17 på helgerna.
Erfarenhet av A la Carte är meriterande,
Start så snarast som möjligt. Visa mindre

Kock

Ansök    Apr 8    Ken's Restauranger AB    Specialkock
Ken's Restauranger AB söker kockar. Du ska jobba med en erfaren team. Ansökningar via mail: [email protected] Visa mer
Ken's Restauranger AB söker kockar. Du ska jobba med en erfaren team.
Ansökningar via mail: [email protected] Visa mindre

Sushikock, Uppsala saluhall

Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos och ASQ. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifter. Förbereda oc... Visa mer
Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos och ASQ. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifter. Förbereda och tillaga mat för lunch och kväll enligt angivna instruktioner. Arbetstiderna är varierande dag och kvällstid samt helger. Visa mindre

Resturangbiträde

Ansök    Apr 7    Sätra Bageriet AB    Köksbiträde
Vi söker en person till vår lunchrestaurang Wilmas på Munin ! Dina arbetsuppgifter är lite "allt i allo". Framför allt kassan under lunchen, fylla på måltidsdryck, salladsbuffé, bröd osv under lunchen, ta emot bokningar och beställningar men även hjälpa till i köket/ kallskänken när det behövs innan och efter lunchen. Arbetstiderna är 07.30-16.15 måndag-fredag, ledig helger samt röda dagar. Visa mer
Vi söker en person till vår lunchrestaurang Wilmas på Munin ! Dina arbetsuppgifter är lite "allt i allo". Framför allt kassan under lunchen, fylla på måltidsdryck, salladsbuffé, bröd osv under lunchen, ta emot bokningar och beställningar men även hjälpa till i köket/ kallskänken när det behövs innan och efter lunchen. Arbetstiderna är 07.30-16.15 måndag-fredag, ledig helger samt röda dagar. Visa mindre

Diskare till vår lunchrestaurangi muninhuset!

Ansök    Apr 7    Sätra Bageriet AB    Diskare
Vi söker en diskare som kan arbeta hos oss 26/4-31/5. Arbetstiderna är måndag-fredag 10.30-ca 16.00. Ej röda dagar. Möjlighet till förlängning finns. Erfarenhet av liknande jobb är meriterande men inget krav. Vi söker dig som är snabb & effektiv. Vi ser framemot din ansökan :) Visa mer
Vi söker en diskare som kan arbeta hos oss 26/4-31/5. Arbetstiderna är måndag-fredag 10.30-ca 16.00. Ej röda dagar. Möjlighet till förlängning finns.
Erfarenhet av liknande jobb är meriterande men inget krav.
Vi söker dig som är snabb & effektiv.
Vi ser framemot din ansökan :) Visa mindre

Serveringspersonal 25-100%

Ansök    Apr 7    MODIU AB    Servitör/Servitris
Serveringspersonal till Borgen restaurang och festsalar i Uppsala Borgen restaurang och festsalar i Uppsala behöver nu utöka sitt team med ytterligare en kompetent kollega och letar efter dig som uppskattar möjligheten att få tillämpa olika typer av kunskaper, är trygg i serveringsrollen och trivs med att ställas inför nya och spännande utmaningar. Vad går arbetet ut på? I rollen som serveringspersonal kommer du att lära dig allt om Borgen restaurang... Visa mer
Serveringspersonal till Borgen restaurang och festsalar i Uppsala

Borgen restaurang och festsalar i Uppsala behöver nu utöka sitt team med ytterligare en kompetent kollega och letar efter dig som uppskattar möjligheten att få tillämpa olika typer av kunskaper, är trygg i serveringsrollen och trivs med att ställas inför nya och spännande utmaningar.

Vad går arbetet ut på?
I rollen som serveringspersonal kommer du att lära dig allt om Borgen restaurang och festsalars verksamhet och hur restaurangbranschen fungerar i stort. Det dagliga arbetet går främst ut på att servera, fixa inför och efter event, agera stöd i baren samt upprätthålla företagets standard. I rollen ingår även att säkerställa att hälso-, miljö- och säkerhetsföreskrifter följs.

Tjänsten är på heltid men är förhandlingsbar. Dina arbetstider kommer att vara oregelbundna tider.


Är du den vi söker?

Det här jobbet passar dig som framför allt är stresstålig, strukturerad och initiativtagande i de arbetsuppgifter du tar dig an. Du bör ha erfarenhet av restaurangbranschen men det är inget krav. Det är även meriterande om du har haft en liknande roll tidigare, har relevant utbildning inom hotell/restaurang/service och har vana att jobba med ansvarsfull alkoholservering. Vi tar för givet att du är en engagerad och utåtriktad person som är mån om att göra ett bra jobb!


Vi anställer löpande!
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Keemchi, Köksbiträde Deltid vardagar/helg

Ansök    Apr 6    Keemchi UC AB    Köksbiträde
Keemchi startades 2017 med mål att ta den Koreanska matkulturen till Sverige. Vi värdesätter hög kvalitet och arbetar ständigt med att utveckla våra smaker och maträtter. Vi värderar innovation inom matlagning, restaurang design och funktionalitet och alla jobbar tillsammans för att utveckla dessa punkter för att skapa en helt unik restaurangupplevelse. Vi växer väldigt fort och söker därför fler personer som vill vara med oss att uppnå vår vision att ta d... Visa mer
Keemchi startades 2017 med mål att ta den Koreanska matkulturen till Sverige. Vi värdesätter hög kvalitet och arbetar ständigt med att utveckla våra smaker och maträtter. Vi värderar innovation inom matlagning, restaurang design och funktionalitet och alla jobbar tillsammans för att utveckla dessa punkter för att skapa en helt unik restaurangupplevelse.
Vi växer väldigt fort och söker därför fler personer som vill vara med oss att uppnå vår vision att ta den Koreanska matkulturen till hela Sverige.


Vi söker dig som är jobbsugen, intresse för matlagning och brinner för att skapa en fantastisk restaurangupplevelse. Hos oss kommer du arbeta med Koreansk matlagning, servering, kundbemötande samt sedvanliga restauranguppgifter.
Du som söker denna tjänst bör ha god social kompetens. Du ska kunna följa restaurangens rutiner och delegera arbetet så att restaurangen är effektiv och behåller en hög nivå.


Hos oss arbetar man varierande tider dagtid, kvällar och helger. Vi ger introduktion och utbildning till arbetet för att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt. Vi ser gärna att du tar eget initiativ, är villig att testa nya metoder och rutiner.
Är du villig att jobba med oss en längre period så kan du skapa karriär hos oss, det är bara din egna ambition som avgör hur långt du kan gå!


Låter det här intressant?
För att söka tjänsten skicka:
CV
Personligt brevRekryteringen till denna tjänst kommer att ske löpande och tjänsten kan således komma att tillsättas innan sista ansökningsdag sök därför tjänsten redan idag!
Specificera vilken tjänst du söker. Vi kommer omgående att kontakta personer med ansökningar av intresse, men har ej möjlighet att svara på alla.
Vi tillämpar provanställning de första 6 månaderna och följer självklart kollektivavtalet. Visa mindre

Keemchi, Köksbiträde Heltid

Ansök    Apr 6    Keemchi UC AB    Köksbiträde
Om Keemchi Keemchi startades 2017 med mål att ta den Koreanska matkulturen till Sverige. Vi värdesätter hög kvalitet och arbetar ständigt med att utveckla våra smaker och maträtter. Vi värderar innovation inom matlagning, restaurang design och funktionalitet och alla jobbar tillsammans för att utveckla dessa punkter för att skapa en helt unik restaurangupplevelse. Om tjänsten Vi söker dig som är jobbsugen, intresse för matlagning och brinner för att sk... Visa mer
Om Keemchi
Keemchi startades 2017 med mål att ta den Koreanska matkulturen till Sverige. Vi värdesätter hög kvalitet och arbetar ständigt med att utveckla våra smaker och maträtter. Vi värderar innovation inom matlagning, restaurang design och funktionalitet och alla jobbar tillsammans för att utveckla dessa punkter för att skapa en helt unik restaurangupplevelse.


Om tjänsten


Vi söker dig som är jobbsugen, intresse för matlagning och brinner för att skapa en fantastisk restaurangupplevelse. Hos oss kommer du arbeta med Koreansk matlagning, servering, kundbemötande samt sedvanliga restauranguppgifter. Utöver dessa arbetsuppgifter kommer du att ansvara för organisering, varubeställning och kvalitetskontroll i restaurangen.
Du som söker denna tjänst bör ha god social kompetens. Du som person behöver vara strukturerad, noggrann och ett intresse för matlagning.
Hos oss arbetar man varierande tider dagtid, kvällar och helger.
Vi söker främst dig som planerar att arbeta tillsvidare, och som värderar ett långsiktigt samarbete mellan arbetsgivare och anställd.
Vi söker alla möjliga olika erfarenhetsnivåer och kan skräddarsy roller utefter din erfarenhet.
Lön efter överenskommelse
För att söka tjänsten skicka:
CV
Personligt brevRekryteringen till denna tjänst kommer att ske löpande och tjänsten kan således komma att tillsättas innan sista ansökningsdag sök därför tjänsten redan idag!
Specificera vilken tjänst du söker. Vi kommer omgående att kontakta personer med ansökningar av intresse, men har ej möjlighet att svara på alla.
Vi tillämpar provanställning de första 6 månaderna. Visa mindre

Serveringspersonal

Restaurang Domtrappkällaren söker inför kommande högsäsong efter fler medarbetare till vårt matsalsteam. Vi söker dig med god servicevana och tidigare erfarenhet av restaurangarbete i a la carte-miljö. God kunskap om mat och dryck är en förutsättning. Då vi till dessa tjänster söker medarbetare med större erfarenhet förutsätter vi att du hunnit fylla 20 år. Rekrytering kan komma att ske löpande under annonseringsperioden. Tjänsterna avser primärt sommarsäs... Visa mer
Restaurang Domtrappkällaren söker inför kommande högsäsong efter fler medarbetare till vårt matsalsteam.
Vi söker dig med god servicevana och tidigare erfarenhet av restaurangarbete i a la carte-miljö.
God kunskap om mat och dryck är en förutsättning.
Då vi till dessa tjänster söker medarbetare med större erfarenhet förutsätter vi att du hunnit fylla 20 år.
Rekrytering kan komma att ske löpande under annonseringsperioden.
Tjänsterna avser primärt sommarsäsongen 2024 men för rätt sökande finns chans till fortsatt deltidsanställning.
OBSERVERA ATT ANSÖKNINGAR FRÅN PERSONER SOM EJ MOTSVARAR TJÄNSTENS GRUNDKRAV PÅ ERFARENHET OCH KOMPETENS EJ KOMMER ATT BESVARAS. Visa mindre

Sommelier med servicevana

Ansök    Apr 5    Nya Domtrappkällaren AB    Sommelier
Restaurang Domtrappkällaren söker ytterligare en sommelier i syfte att förstärka matsalsteamet inför kommande högsäsong. Vi söker dig med sommelierexamen eller motsvarande kunskapsnivå som även har erfarenhet av servering eller hovmästeri inom restaurangbranschen. Arbetstiderna varierar över året mellan ca 70 och 100%. OBSERVERA ATT ANSÖKNINGAR FRÅN PERSONER SOM EJ MOTSVARAR TJÄNSTENS GRUNDKRAV PÅ ERFARENHET OCH KOMPETENS EJ KOMMER ATT BESVARAS.... Visa mer
Restaurang Domtrappkällaren söker ytterligare en sommelier i syfte att förstärka matsalsteamet inför kommande högsäsong.
Vi söker dig med sommelierexamen eller motsvarande kunskapsnivå som även har erfarenhet av servering eller hovmästeri inom restaurangbranschen.
Arbetstiderna varierar över året mellan ca 70 och 100%.
OBSERVERA ATT ANSÖKNINGAR FRÅN PERSONER SOM EJ MOTSVARAR TJÄNSTENS GRUNDKRAV PÅ ERFARENHET OCH KOMPETENS EJ KOMMER ATT BESVARAS. Visa mindre

Person till litet kök och viss städning på förskola

Vi söker en ordningssam och glad person till vårt kök på förskolan. Arbetstider mellan klockan 11:00 - 13:00, vardagar. Vi får tillagad mat från Happy Food. Maten ska värmas upp och serveras till barnen på förskolan. Du måste kunna tala svenska med barnen då du är en del av barnens vardag. Du ska också ta hand om disken, iordningställa köket och viss städning efter maten. Visa mer
Vi söker en ordningssam och glad person till vårt kök på förskolan.
Arbetstider mellan klockan 11:00 - 13:00, vardagar.
Vi får tillagad mat från Happy Food.
Maten ska värmas upp och serveras till barnen på förskolan.
Du måste kunna tala svenska med barnen då du är en del av barnens vardag.
Du ska också ta hand om disken, iordningställa köket och viss städning efter maten. Visa mindre

Restaurangbiträde

Ansök    Apr 5    Moogi Sushi AB    Restaurangbiträde
Vi söker dig med gärna tidigare erfarenhet från restaurangyrket. Vi lägger stor vikt på din personlighet och värdesätter kvaliteter som god samarbetsförmåga, ansvarskänsla, renlighet och förmåga att kunna hantera stress. Arbetsuppgifterna innebär: kassaarbete servera gäster förberedelser behjälplig till kocken med till exempel fritering, poke bowls m.m. städning och diskhantering Om den här rollen passar in på dig tveka inte att kontakta oss!... Visa mer
Vi söker dig med gärna tidigare erfarenhet från restaurangyrket. Vi lägger stor vikt på din personlighet och värdesätter kvaliteter som god samarbetsförmåga, ansvarskänsla, renlighet och förmåga att kunna hantera stress.
Arbetsuppgifterna innebär:
kassaarbete
servera gäster
förberedelser
behjälplig till kocken med till exempel fritering, poke bowls m.m.
städning och diskhanteringOm den här rollen passar in på dig tveka inte att kontakta oss! Visa mindre