Lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Uppsala

Se lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Köksbiträde till Heat Kristallen!

Ansök    Okt 6    Heat Restauranger AB    Köksbiträde
Nytt
Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion. Heat står för vällagad mat och personligt bemötande. Vi serverar många luncher och lagar all mat från grunden. Heat är en restaurangkedja där fokus ligger på hemlagade luncher, men vi jobbar även med catering till företag och privatpersoner i våra närområden. Vi strävar alltid efter att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig... Visa mer
Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion.
Heat står för vällagad mat och personligt bemötande. Vi serverar många luncher och lagar all mat från grunden. Heat är en restaurangkedja där fokus ligger på hemlagade luncher, men vi jobbar även med catering till företag och privatpersoner i våra närområden. Vi strävar alltid efter att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalitet och hjärta på alla våra enheter.
Heat har för tillfället restauranger med lägen i Uppsala, Märsta, Stockholm, Gävle, Örebro och Västerås och vi har kollektivavtal med HRF/Visita.
Om tjänsten: Du kommer att assistera våra kockar i köket med sedvanliga arbetsuppgifter i kök där all mat lagas från grunden. Du arbetar huvudsakligen i köket men kan ibland få hoppa in och hjälpa till på andra positioner hos oss. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter då Heat avser att fortsätta sin expansion. Arbetspassen är förlagda dagtid måndag-fredag. Kvällsarbete kan förekomma men i så fall får du information om det i god tid.
Om dig: Du är en glad och positiv lagspelare med passion för mat och dryck. Du är prestigelös och ansvarsfull. Du som söker tjänsten måste kunna arbeta dagtid måndag – fredag. Du har någon tidigare erfarenhet av arbete i kök och vill utvecklas med oss.
Välkommen med din ansökan och till oss på Heat! Visa mindre

Köksmästare

Nytt
Hey you! :) Kul att du kikar förbi här. Vi ska öppna upp ett kök i centrala Uppsala. Vi ska driva 2 koncept med ett team. Vi önskar att du som söker till kökschef är en positiv lagd person som känner sig manad att jobba hårt och kan ta an ansvar för att driva ett kök med ett team på ett snyggt och professionellt sätt. Vi vill gärna att du har erfarenhet eller utbildning inom ett professionellt kök. Du ska ha erfarenhet i köket sedan tidigare, för då kom... Visa mer
Hey you! :)
Kul att du kikar förbi här. Vi ska öppna upp ett kök i centrala Uppsala. Vi ska driva 2 koncept med ett team.
Vi önskar att du som söker till kökschef är en positiv lagd person som känner sig manad att jobba hårt och kan ta an ansvar för att driva ett kök med ett team på ett snyggt och professionellt sätt.
Vi vill gärna att du har erfarenhet eller utbildning inom ett professionellt kök. Du ska ha erfarenhet i köket sedan tidigare, för då kommer du kunna hantera vårt kök samt kunna tillaga våra maträtter.
Du kommer att bli en viktig person som kommer att ha ansvar för köket - och dess uppgifter; förberedning, nya maträtter, tillagning av mat, beställningar, varuinköp, kökspersonal.
Du har alltså en möjlighet att jobba för ett spännande företag som kommer att expandera, samtidigt kommer att ge dig en boost i din karriär.
Du ska kunna hantera medarbetare med omsorg och på ett pedagogiskt sätt. Likaså gäller för våra gäster.
Arbetsplatsen blir;
Curry Buddies - Take Away
Curry Buddies grundades år 2015. Vi lagar hemlagad Vegan Desi Fusion mat, dryck & sötsaker. Vi driver idag Take Away, Catering, Online orders, Food truck och en matvagn.
Vi vill ge en upplevelse för våra gäster och maten är en del utav det. Samtidigt kunna värna om miljön, hälsan och våra djurvänner.
Vi vill att alla som jobbar hos oss ska känna sig trygga och omhändertagna. Ett av våra mål är att alla ska kunna må bra och ha ett leende på jobbet. Vi arbetar tillsammans, med varandra, för varandra.


Är det något du undrar över kan du alltid skicka ett mail till;
[email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock

Ansök    Okt 6    Goldrin AB    Specialkock
Nytt
Vi behöver kockar som kan laga medelhavs maträtter, kalla och varma rätter. Arbetsplatsen ligger i Gimo. Ansökan via mail: [email protected] Visa mer
Vi behöver kockar som kan laga medelhavs maträtter, kalla och varma rätter. Arbetsplatsen ligger i Gimo.
Ansökan via mail:
[email protected] Visa mindre

Mat- och måltidsvärd/värdinna till Ferlin vårdboende

Ansök    Okt 5    Forenede Care AB    Köksbiträde
Nytt
Måltidsvärd/måltidsvärdinna till Ferlin vårdboende i Uppsala Ferlin är ett vård- och omsorgsboende uppdelat på två avdelningar för demensdiagnoser, en avdelning för omvårdnadsbehov samt en avdelning med inriktning socialpsykiatri. Här bor 70 äldre och funktionshindrade vårdtagare. Ferlin är beläget i Nyby i nära anslutning till Heidenstamstorg. Förenade Care värnar om att ge vård, omsorg och service av hög kvalité. Vi erbjuder interna och externa utbildn... Visa mer
Måltidsvärd/måltidsvärdinna till Ferlin vårdboende i Uppsala

Ferlin är ett vård- och omsorgsboende uppdelat på två avdelningar för demensdiagnoser, en avdelning för omvårdnadsbehov samt en avdelning med inriktning socialpsykiatri. Här bor 70 äldre och funktionshindrade vårdtagare. Ferlin är beläget i Nyby i nära anslutning till Heidenstamstorg.

Förenade Care värnar om att ge vård, omsorg och service av hög kvalité. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård på arbetsplatsen samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. Verksamheten kännetecknas av att vi fokuserar på de boendes välbefinnande och trivsel. Värdighet och respekt för individen är självklarheter hos oss.

Vi eftersträvar en god arbetsmiljö där delaktighet och inflytande för våra medarbetare är en självklarhet. Tillsammans skapar vi en verksamhet där man trivs och känner sig stolt över den vård- och omsorg som vi tillhandahåller. Vår målsättning är att rekrytera de bästa medarbetarna och ge möjlighet till utveckling och inspiration i arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett genuint intresse för mat- och måltidsmiljö och som brinner för att göra skillnad för våra äldre. I ditt uppdrag förväntas du ha kunskap om hur de färdiglagade maträtterna värms och förbereds enligt instruktioner samt serveras på ett aptitligt och smakfullt vis. Du bör även kunna baka matbröd/fikabröd samt tillreda enklare mellanmål, förrätter och desserter. Vidare ska du ha intresse för att duka vackert till vardags som till fest. Tidigare erfarenhet av arbete inom kök alternativt restaurang är meriterande.

Vi söker dig som tycker om att arbeta med äldre människor, är lyhörd för andras behov, har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Som person har du lätt för att anpassa dig till nya situationer, är flexibel, självständig och ser positivt på nya utmaningar. Andra värdefulla egenskaper är ansvarskänsla, engagemang och noggrannhet. Du måste behärska det svenska språket i tal och skrift. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Arbetsuppgifter
Förbereda frukost, lunch samt mellanmål/fika. Vi serverar färdiglagad kyld mat från Dafgårds som på plats värms enligt instruktioner samt kompletteras till färdiga måltider med diverse tillbehör. I uppdraget ingår att baka fikabröd och ibland även enklare matbröd. Du ansvarar också för att tillsammans med omvårdnadspersonalen ta hand om dukning, disk samt hålla snyggt och prydligt i kök och matsal. Som matvärd/värdinna ansvarar du också för vårt egenkontrollprogram av kök.

Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidareanställning. Provanställning 6 månader tillämpas. Tjänstgöringsgrad 100 %, dagtid måndag till fredag enligt fast schema.

Tillträde
Från januari 2023 eller enligt överenskommelse.

Lön
Månadslön, enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Kontaktperson
Lena Gustavsson, verksamhetschef, Tel: 0739-015 636. E-post: [email protected]

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan innehållande personligt brev och CV.

Sista ansökningsdag
Sista ansökningsdag 221105. Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

ChopChop Boländerna söker Kassa- och Serveringspersonal

Ansök    Okt 5    ChopChop AB    Restaurangbiträde
Nytt
VI SERVERAR MAT OCH UTVECKLAR MÄNNISKOR! ChopChop Boländerna söker nytt tillskott till teamet, vi söker dig som vill utvecklas personligen, kan erbjuda bra service och servera mat som vi är stolta över. Just nu vill vi utvidga vårt team och söker främst dig som är ute efter ett extrajobb redan nu under våran och ett sommarjobb över sommarlovet. Glöm inte att märka din ansökan med rubriken Boländerna. Vilka är ChopChop? ChopChop har idag 37 restauranger, vi... Visa mer
VI SERVERAR MAT OCH UTVECKLAR MÄNNISKOR!
ChopChop Boländerna söker nytt tillskott till teamet, vi söker dig som vill utvecklas personligen, kan erbjuda bra service och servera mat som vi är stolta över. Just nu vill vi utvidga vårt team och söker främst dig som är ute efter ett extrajobb redan nu under våran och ett sommarjobb över sommarlovet.
Glöm inte att märka din ansökan med rubriken Boländerna.
Vilka är ChopChop?
ChopChop har idag 37 restauranger, vi är i en expansiv fas! Vi söker dig som vill anta utmaningen och utvecklas med oss.
ChopChop är Skandinaviens första drive thru restaurang med inriktning på det asiatiska köket. Vår första restaurang öppnades i Eskilstuna 2011, och sedan dess har vi öppnat många fler över hela Sverige. Vi erbjuder våra gäster ett bättre alternativ till dagens snabbmat längs vägarna, på ett snabbt och tillgängligt sätt.
Vårt mål är att slå sönder bilden av traditionell snabbmat och omdefiniera hela upplevelsen för våra kunder. Detta uppnår vi genom att använda oss av råvaror av bästa kvalité och erbjuda våra gäster en lugn och trivsam miljö för ett besök utan stress.
Genom oss kan du uppleva charmen branschen har att erbjuda. Vi erbjuder en arbetsplats med god sammanhållning och en tillfredställande arbetsplats där vi kan jobba hårt och utvecklas tillsammans. Givetvis ska vi ha kul under resans gång också, är du hårt arbetande och söker efter en utmaning? Tveka inte att söka till oss.
Beskrivning av arbetsuppgift.
Hos oss är gästerna vår högsta prioritet och kollegorna i ditt team. Att jobba med oss innebär det att du utför ditt arbete med 100 % engagemang med en entusiatisk inställning. Du kommer tillsammans med dina kollegor att arbeta med att servera gäster, arbeta i kassa, samt renhållning.
Respektive restaurang har särskilda, vardagliga rutiner och regler som skall följas, men samtliga strävar efter samma målsättningar - att visa respekt gentemot varandra, arbeta som ett lag och hjälpas åt med de uppgifter som finns på arbetsplatsen.
Vad söker vi och vad erbjuder vi?
ChopChop erbjuder en omväxlande arbetsmiljö på grund av dess bransch.
Gillar du teamwork, nya utmaningar och har viljan att prestera inom allt du gör? Då gillar vi dig! Vi kräver inte att du har någon tidigare erfarenhet, för den har vi.
Vi erbjuder en arbetsplats fullt av schyssta och hjälpsamma kollegor som jobbar åt gemensamt satta mål.Lön
Lön enligt Kollektivavtalets(Riksavtalet Visit-HRF) tariffer (Lönegrupp 2)
Just nu söker vi 1 personer som vill jobba respektive 1 x 75% , arbetet är förlagd på dagtid, kvällstid och helger.
Skicka din ansökan till oss via [email protected] och det är viktigt att du märker rubriken med Boländerna .
När börjar tjänsterna? Upplärningen börjar i slutet av Oktober och tjänsten kickar igång ordentligt därefter alternativt enligt överenskommelse.
Vi söker efter att tillsätta följande tjänster:
1st x Tjänst
Tack för visad intresse
#jobbjustnu Visa mindre

Arbetsledare

Ansök    Okt 6    King Food AB    Restaurangbiträde
Nytt
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som tror på att gott ledarskap är grunden till god service.Som arbetsledare har du 100 % ansvar för att driften fungerar under dina skift. Du fördelar arbetsuppgifter, utvecklar och motiverar dina medarbetare. SOM ARBETSLEDARE I BURGER KING ÄR DU MED OCH ANSVARAR FÖR: - Driften av restaurangen - Utveckling och utbildning av personal - Ekonomiska resultat - Restaurangens gästupp... Visa mer
Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som tror på att gott ledarskap är grunden till god service.Som arbetsledare har du 100 % ansvar för att driften fungerar under dina skift. Du fördelar arbetsuppgifter, utvecklar och motiverar dina medarbetare.

SOM ARBETSLEDARE I BURGER KING ÄR DU MED OCH ANSVARAR FÖR:
- Driften av restaurangen
- Utveckling och utbildning av personal
- Ekonomiska resultat
- Restaurangens gästupplevelser, matkvalitet och renlighet

VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS?
- För att du är en person som tycker om att ta ansvar och fatta beslut
- För att du tycker om att utvecklas och lära nytt
- Vi erbjuder flexibel arbetstid
- Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo
- Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarskapsutbildning
- Hos oss skaffar du dig värdefull ledarerfarenhet som är efterfrågad även i många andra branscher
- Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal

Önskar du att utvecklas finns det många karriärmöjligheter hos oss. Många av våra restaurangchefer, franchisetagare och anställda på huvudkontoret började sin karriär ute på någon av våra restauranger.Vi söker dig:

- Som har en naturlig fallenhet att leda och inspirera andra genom arbetsglädje och fokus på goda resultat
- Som motiveras av att jobba både mot dina personliga och restaurangens mål
- Som förstår vikten av att vara en god förebild
- Som gärna har tidigare erfarenheter av servicebranschen
- Som har fyllt 18 år

Känner du igen dig själv i detta önskar vi dig hjärtligt välkommen till ett roligt grillparty i organiserad form!

welcometalentBurger King® är en global kedja med mer än 16.000 restauranger i 100 länder. I Skandinavien drivs Burger King® av King Food Scandinavia som är en del av Ring International Holding, och har master franchise rättigheterna till Burger King® i Sverige, Norge och Danmark. Visa mindre

Trevlig kafé och servispersonal till "FRIGGAS" Uppsala Nya Stadshus

Nytt
Uppsala Nya Stadshus är ett unik produkt i en härligt pulserande, inspirerande miljö mitt i Centrala Uppsala. Nu har vi öppnat helt nya Restaurang Friggas med ett snyggt öppet kök, ett cafe med hela dagen utbud samt tryckeriet en trappa ner med bistro, bageri & butik. Vi söker nu efter pigga och trevliga till servisen/matsalen främst dagtid som vill vara med att sätta detta ställe på kartan och skapa magi åt gästerna på nya Friggas. Brinner du för att ge g... Visa mer
Uppsala Nya Stadshus är ett unik produkt i en härligt pulserande, inspirerande miljö mitt i Centrala Uppsala.
Nu har vi öppnat helt nya Restaurang Friggas med ett snyggt öppet kök, ett cafe med hela dagen utbud samt tryckeriet en trappa ner med bistro, bageri & butik.
Vi söker nu efter pigga och trevliga till servisen/matsalen främst dagtid som vill vara med att sätta detta ställe på kartan och skapa magi åt gästerna på nya Friggas.
Brinner du för att ge god och trevlig service, att verkligen se gästerna och att ge dem en upplevelse i form av det det lilla extra, att vara i stunden i mötet och utföra ett värdskap i världsklass då kanske det här är du? Känner du att detta kan vara du så tveka inte att höra av dig!
Vi ser fram emot att välkomna dig till vår härliga familj – och ser fram emot din ansökan. Visa mindre

Hovmästare till "FRIGGAS" Uppsala Nya Stadshus

Nytt
Uppsala Nya Stadshus är ett unik produkt i en härligt pulserande, inspirerande miljö mitt i Centrala Uppsala. Restaurang Friggas har ett snyggt cafe med hela dagen utbud, En ny stilig restaurang med öppet kök samt det sobra tryckeriet en trappa ner med bistro, bageri & butik. Vi söker nu en serviceminded person hit som vill vara med och bygga någonting riktigt bra. Att kunna bistå restaurangchefen och ha koll ute bland våra gäster. Har du erfarenhet och gi... Visa mer
Uppsala Nya Stadshus är ett unik produkt i en härligt pulserande, inspirerande miljö mitt i Centrala Uppsala.
Restaurang Friggas har ett snyggt cafe med hela dagen utbud, En ny stilig restaurang med öppet kök samt det sobra tryckeriet en trappa ner med bistro, bageri & butik.
Vi söker nu en serviceminded person hit som vill vara med och bygga någonting riktigt bra. Att kunna bistå restaurangchefen och ha koll ute bland våra gäster.
Har du erfarenhet och gillar kundkontakt och RIKTIGT BRA service. Följer du med svängarna och vill vara med att sätta nya Friggas på kartan då hoppas vi det här är kan vara du?
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Måltidsbiträde till Sten Sture förskola (vikariat)

Nytt
Måltidsservice - Sten Sture förskola Vi på måltidsservice söker nu dig med erfarenhet av arbete som måltidsbiträde och hantering av specialkost till uppdraget som måltidsbiträde i Sten Sture förskolas kök. Vill du ha ett jobb där du får chansen att utvecklas och växa i din yrkesroll? Då kan det här vara uppdraget för dig! Måltidsservice erbjuder karriärmöjligheter för dig som brinner för matlagning och service. Med oss har du goda möjligheter att utv... Visa mer
Måltidsservice - Sten Sture förskola

Vi på måltidsservice söker nu dig med erfarenhet av arbete som måltidsbiträde och hantering av specialkost till uppdraget som måltidsbiträde i Sten Sture förskolas kök. Vill du ha ett jobb där du får chansen att utvecklas och växa i din yrkesroll? Då kan det här vara uppdraget för dig!

Måltidsservice erbjuder karriärmöjligheter för dig som brinner för matlagning och service. Med oss har du goda möjligheter att utvecklas och växa i din yrkesroll. Måltidsservice är en verksamhet inom Kommunledningskontoret och bedriver restauranger och kök på förskolor, grundskolor, gymnasier, seniorrestauranger samt boende inom vård-och omsorgsverksamheter.

Sten Sture förskola ligger beläget centralt i Uppsala, med "Studenternas IP" som närmsta granne. Förskolan är ett mottagningskök, och får mat levererad av en närliggande förskola. Köket ingår i kökschefsområdet Vaksala - Sunnersta, och samarbete med skolor och förskolor i området vid lov och planeringsdagar sker. Tjänsten innebär att att du kommer att arbeta på två kök genom en så kallad kombinationstjänst där 75% av arbetstiden är förlagd på förskolan, och 25% arbetstid på Vaksalaskolan, där du kommer att hjälpa till med servering, disk, städ och förberedelser.

Här kan du läsa mer om måltidsservice (https://maltidsservice.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
I din roll som måltidsbiträde har du kontakt med levererande kök, beställer portioner och specialkost från tillagningsköket. Du kommer att ha ett nära samarbete med förskolans personal med daglig dialog. I arbetet ingår att städa och desinficera redskap, maskiner och lokalytor samt utföra egenkontroller i enlighet med gällande lagstiftning.

Övriga uppgifter som ingår i rollen:

• hantera disk
• sköta dagliga städrutiner
• hantera specialkost
• ta emot leveranser arbeta med HACCP packa upp varor
• lägga upp och servera lunch och mellanmål.Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som måltidsbiträde och av hantering av specialkost. Har du gymnasieutbildning med inriktning kök/restaurang och/eller HACCP-utbildning ses det som meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i storkök och av arbete med egenkontroller. För att lyckas i arbetet behöver du ha goda kunskaper i livsmedelshygien och om specialkost. Arbetet kräver att du har goda IT-kunskaper samt goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska. Det är en fördel om du har B-körkort.

Som person är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Vidare är du kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Jobbet passar dig som samarbetar och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Dessutom är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Veronica Eklund, kökschef, 018-727 88 82
Danya Holmgren, områdeschef, 018-727 79 95.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 88 16.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi och fastighet samt avdelningarna kvalitet och planering, hållbarhet, trygghet, säkerhet och beredskap, kansli samt enheten för omvärld och ledningsstöd. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att samordna och driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-praktik/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Pizzabagare/Köksbiträde - Vattholmas kök

Ansök    Okt 4    Murat Ersoylu AB    Pizzabagare
Vattholmas Kök är en restaurang som erbjuder pizza, kebab och a la carté med fullständiga rättigheter. Vi finns ca 15-20 km utanför Uppsala. Kommunikation med tåg går alldeles utmärkt. Vi söker nu en Pizzabagare omgående för heltidsanställning . Öppettider Mån-Tors 14:00-21:00 Fre-Sön 12:00-21:00 Arbetsuppgifter: - Förberedande arbetsuppgifter i köket - Svara i telefon och ta emot beställningar - Städning - Servering - Kassa Vattholmas kök har alko... Visa mer
Vattholmas Kök är en restaurang som erbjuder pizza, kebab och a la carté med fullständiga rättigheter.
Vi finns ca 15-20 km utanför Uppsala. Kommunikation med tåg går alldeles utmärkt.


Vi söker nu en Pizzabagare omgående för heltidsanställning .


Öppettider
Mån-Tors 14:00-21:00
Fre-Sön 12:00-21:00


Arbetsuppgifter:
- Förberedande arbetsuppgifter i köket
- Svara i telefon och ta emot beställningar
- Städning
- Servering
- Kassa


Vattholmas kök har alkoholtillstånd, vilket innebär att personalen måste vara minst 18 år.


Adress
Vattholma Företagsby
743 50 VATTHOLMA Visa mindre

Kock till Börje skola

Ansök    Okt 4    Uppsala kommun    Kock, storhushåll
Måltidsservice, Börje skola Är du en kock som brinner för matlagning och service? Vill du få möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll? Då kan du vara den vi på måltidsservice söker till tjänsten som kock på Börje skola! Måltidsservice erbjuder karriärmöjligheter för dig som brinner för matlagning och service. Med oss har du goda möjligheter att utvecklas och växa i din yrkesroll. Måltidsservice är en verksamhet inom Kommunledningskontoret och b... Visa mer
Måltidsservice, Börje skola

Är du en kock som brinner för matlagning och service? Vill du få möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll? Då kan du vara den vi på måltidsservice söker till tjänsten som kock på Börje skola!

Måltidsservice erbjuder karriärmöjligheter för dig som brinner för matlagning och service. Med oss har du goda möjligheter att utvecklas och växa i din yrkesroll. Måltidsservice är en verksamhet inom Kommunledningskontoret och bedriver restauranger och kök på förskolor, grundskolor, gymnasier, seniorrestauranger samt boende inom vård-och omsorgsverksamheter.

På natursköna Uppsalaslätten ligger Börje skola. Skolan är en av de största småskolorna i kommunen med cirka 130 elever fördelade på årskurs F-6. Köket på Börje skola är ett tillagningskök, och du kommer att arbeta tillsammans med en kollega. En daglig kontakt med lärare och rektor bidrar till ett gott samarbete med skolan.

Här kan du läsa mer om måltidsservice (http://www.maltidsservice.uppsala.se)

Ditt uppdrag
I arbetet ingår att tillaga frukost, lunch och mellanmål. Du förväntas laga mat och baka från grunden så långt det är möjligt samt utveckla serveringsutbudet och allergikosten. Det ingår även att städa och desinficera redskap, maskiner och lokalytor samt utföra egenkontroller i enlighet med gällande lagstiftning.

I uppdraget ingår även att:

• hantera disk
• lägga varubeställningar
• hantera specialkost
• arbeta med HACCP
• ta emot leveranser
• leda och samordna arbetet i köket.Din bakgrund
Vi söker dig som har kockutbildning och erfarenhet av arbete som kock. Har du HACCP-utbildning ses det som meriterande. Vi ser att du har erfarenhet av tillagning av och goda kunskaper inom specialkost. För att lyckas i arbetet behöver du ha goda kunskaper i livsmedelshygien och goda IT-kunskaper, gärna med kunskaper i kostplaneringssystemet Mashie. Arbetet kräver att du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska samt B-körkort.

Som person är du en serviceinriktad, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Vidare är du lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Jobbet passar dig som är en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du är flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Sist men inte minst samarbetar och relaterar du till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Helen Wallin, kökschef, 018-727 88 69
Danya Holmgren, områdeschef, 018-727 79 95.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 88 16.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi och fastighet samt avdelningarna kvalitet och planering, hållbarhet, trygghet, säkerhet och beredskap, kansli samt enheten för omvärld och ledningsstöd. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att samordna och driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-praktik/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

interpool Uppsala söker bartender 2022

interpool är en unik plats där restaurangen samspelar med sportbar och roliga aktiviteter i samma lokaler. Våra gäster är företag, grupper och privatpersoner och vi har verksamhet alla dagar under året. Vi strävar efter att ha hög standard på allt vi jobbar med, service, mat, dryck och aktiviteter. Vår ambition är att vara bäst i vår genre. Du är vårt ansikte utåt till våra gäster. Därför är det viktigt att du är trevlig, glad och tycker om att ge service.... Visa mer
interpool är en unik plats där restaurangen samspelar med sportbar och roliga aktiviteter i samma lokaler. Våra gäster är företag, grupper och privatpersoner och vi har verksamhet alla dagar under året. Vi strävar efter att ha hög standard på allt vi jobbar med, service, mat, dryck och aktiviteter. Vår ambition är att vara bäst i vår genre. Du är vårt ansikte utåt till våra gäster. Därför är det viktigt att du är trevlig, glad och tycker om att ge service. Du har ordning och reda kring dig på jobbet och är aktiv, pålitlig och jobbar självständigt. Du vill leverera hög standard på allt du jobbar med och löser frågetecken/problem som dyker upp. Du är delaktig i teamet och verksamhetens utveckling, ger förslag på förbättringar och förstår att du är en viktig länk till gästens helhetsupplevelsen av interpool. När vi har mycket att göra och jobbet blir stressigt är det viktigt att du kan hantera detta konstruktivt, jobba på och lösa uppdraget att serva gästen på bästa sätt.
Du behöver ha kunskap och intresse av mat och dryck.
Vi vill att du ska ha arbetat med servering/bar i 2-4 år. Utbildning är meriterande men inget krav. Vi ser gärna att du kan växa med uppgiften och utöka arbetstid och ansvar vartefter.
Saknar du erfarenhet av just serveringsyrket men har arbetat i annat serviceyrke 2-4 år och har rätt attityd, vilja och inställning att lära dig finns det goda chanser att du passar in hos oss.
Vi ser långsiktigt på vår personal och satsar på dig om du har ambition och vilja. Tjänsten är deltid som start med stor möjlighet till heltid för rätt person.
Lite av din vardag på jobbet: Du ägnar dig åt gästerna, visar dem till bord/aktiviteter, tar beställningar, serverar mat och dryck och ansvarar för kassan. Du sköter förberedelser och avslut och ser till att allt är på plats före och efter ditt pass. I dina arbetsuppgifter ingår att visa och berätta grunderna i våra spel. Det ingår att vara delaktig, hjälpa till där du behövs, lösa frågetecken när de dyker upp och ta ansvar för att interpool sköts och fungerar på bästa sätt till våra gäster. När vi är på topp och har event kan arbetet vara stressigt och det behöver du kunna hantera konstruktivt och jobba på med ett leende.
Skicka in din ansökan snarast till [email protected]
Vi tar inte emot ansökan per telefon. Visa mindre

Diskare till Restaurang Kannan i Uppsala

Ansök    Okt 3    Compass Group AB    Diskare
Diskare till Restaurang Kannan Tillsvidare deltid 50% Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Vem söker vi? Nu söker vi en glad diskare till vårt... Visa mer
Diskare till Restaurang Kannan

Tillsvidare deltid 50%

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en glad diskare till vårt team där laganda står i fokus. Du är oftast den sista våra gäster möter och därför är det viktigt att du trivs med att ge en god service.

I tjänsten ingår bland annat de dagliga rutinerna i diskrummet och övriga utrymmen, sortera och placera ut porslin och utrustning på avsedd plats, egenkontroll och viss lagerhantering.

Om restaurang Kannan

Vi bedriver verksamhet i Psykiatrins Hus, restaurangen är öppen vardagar 8:00-15:00, Här serverar vi lunch med filosofin att maten ska vara lagad från grunden och följa årets säsonger. Maten lagas av våra passionerade kockar med omsorg och eftertanke. Vi är ett glatt och positivt team som nu söker efter en kollega.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor! I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Med din positivitet tar du ansvar för att hålla en hög servicenivå genom hela dagen
• God service är viktigt för dig där ett leende och ögonkontakt är en självklarhet
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du tycker om att planera och strukturera ditt arbete så att det blir effektivt
• Du talar svenska
• Tidigare erfarenhet av diskarbete är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/ Visa mindre

Måltidsbiträden till Seniorköken och Seniorrestauranger

Ansök    Okt 4    Uppsala kommun    Köksbiträde
Måltidsservice Har du erfarenhet av att bemöta gäster och drivs av ett arbete som är mångsidigt? Är du dessutom serviceinriktad och på jakt efter en ny utmaning? Sök tjänsten hos oss idag! Måltidsservice kök lagar den mat som serveras till lunch och middag på alla Uppsalas kommunala äldreboenden och seniorrestauranger. Vår utgångspunkt på Måltidsservice är att tillaga och servera måltider som uppskattas av våra gäster. Vi vill att alla våra gäster ska... Visa mer
Måltidsservice

Har du erfarenhet av att bemöta gäster och drivs av ett arbete som är mångsidigt? Är du dessutom serviceinriktad och på jakt efter en ny utmaning? Sök tjänsten hos oss idag!

Måltidsservice kök lagar den mat som serveras till lunch och middag på alla Uppsalas kommunala äldreboenden och seniorrestauranger. Vår utgångspunkt på Måltidsservice är att tillaga och servera måltider som uppskattas av våra gäster. Vi vill att alla våra gäster ska gå från bordet mätta och nöjda och glada.

Ditt uppdrag
I arbetet ingår att rengöra redskap, maskiner och lokalytor, diska samt fylla på porslin, bestick och glas. Det ingår även att utföra egenkontroller i enlighet med gällande lagstiftning samt tillaga sallad och råkost. Jobbar du i en seniorrestaurang är en del av ditt uppdrag att portionera tilltalande lunchtallrikar, arbeta med kassahantering och ge våra gäster dagens leende.

Vi söker nu medarbetare som kan arbeta som timanställd i våra verksamheter när behov uppstår, främst helger.

Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av att bemöta gäster och som gärna har erfarenhet av arbete på restaurang eller i storkök. Det är viktigt för oss att du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska då du kommer jobba i restaurang för äldre och ska kunna bemöta gästerna på ett bra sätt.

Som person har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är en serviceinriktad person som är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Dessutom är du en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Angelica Sigge, kökschef Seniorköken, 018-726 10 94 eller Yesim Sözener, kökschef Senioren restaurang, 018-727 56 54.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 88 20

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi och fastighet samt avdelningarna kvalitet och planering, hållbarhet, trygghet, säkerhet och beredskap, kansli samt enheten för omvärld och ledningsstöd. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att samordna och driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-praktik/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Max Gränbystaden söker medarbetare

Ansök    Okt 4    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 150 restauranger och sysselsätter cirka 5500 medarbetare. Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av ... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 150 restauranger och sysselsätter cirka 5500 medarbetare.
Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi du kan gilla att jobba hos oss!  

Max utgångspunkt är alla människors lika värde.

För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

 

Som restaurangbiträde serverar du gäster, jobbar i köket, kassan och håller rent i restaurangen. Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi alltid serverar gästerna Sveriges godaste burgare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat precis här.

 

Vem är du?

För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du tycker om att jobba i team och presterar bäst som en del av en grupp. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann men samtidigt effektiv.

 

Vad erbjuder vi?

Ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

 

Vi tittar på ansökningarna löpande och jobbet kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Diskare till Krusenberg Herrgård

Ansök    Okt 3    Sabis AB    Diskare
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 4:e och ... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 4:e och 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2017 och 2018. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

Krusenberg Herrgård är beläget strax utanför Uppsala, en plats där historiens vingslag ständigt är närvarande. Här njuter du av den vackra huvudbyggnaden med anor från 1600-talet, sagolika matsalar, en pampig grönskande trädgård, matupplevelser och avkoppling. Vi jobbar alla för att våra konferens-, weekend- och spagäster ska känna sig välkomna och alltid vilja komma tillbaka. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

Om rollen
Nu söker vi en diskare med god arbetsmoral till vårt team på Krusenberg Herrgård! Huvudsakliga arbetsuppgifter är findisk och grovdisk men också varuplock och städning av köksutrymmen. Du är med och bidrar till en helhetsupplevelse för våra kunder genom att hålla rent och snyggt. Dessutom kan du även få rycka in och arbeta med andra arbetsuppgifter vid behov.

Din profil
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Som person är du glad, positiv, organiserad och samarbetsvillig. Du är prestigelös och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på Krusenberg Herrgård och jobbar över gränserna i teamet. Du behöver behärska det svenska språket och tillgång till körkort och bil är ett krav.

Vi erbjuder dig

• En fantastisk arbetsplats i naturskön miljö och anrika lokaler
• Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda

Ansökan
Tillträde snarast. Tjänsten är främst dagtid under vardagar och helger. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta restaurangchef Shannon Baath Lloyd [email protected] Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Extra personal Restaurang frukost/servis

Om arbetsgivaren - Arenahotellet Uppsalas största hotell med närhet till idrottsarenor och E4:an. Arenahotellet är det naturliga valet för alla som älskar att röra på sig och leva lite nyttigare, från evenemangsbesökare och idrottsföreningar till företag. Hos oss kan du kombinera hotellvistelse och konferens med aktiviteter som håller igång kroppen! Extra personal Restaurang frukost och servis Vad kan vi erbjuda dig? Det är mycket på gång hos oss på Arenah... Visa mer
Om arbetsgivaren - Arenahotellet
Uppsalas största hotell med närhet till idrottsarenor och E4:an. Arenahotellet är det naturliga valet för alla som älskar att röra på sig och leva lite nyttigare, från evenemangsbesökare och idrottsföreningar till företag. Hos oss kan du kombinera hotellvistelse och konferens med aktiviteter som håller igång kroppen!
Extra personal Restaurang frukost och servis
Vad kan vi erbjuda dig?
Det är mycket på gång hos oss på Arenahotellet och i vårt geografiska närområde. Nu söker vi extra personal till både frukost och kvälls servering som vill vara med på vår expansiva framtidsresa och som delar våra tydliga ambitioner om att vara ledande i klimatsmarthet. Var med och ta nästa steg i din utveckling hos oss!
Om dig:
Vi söker dig som är driven i ditt arbete älskar mötet med gästen och att ge service i världsklass. Gillar du att ha kul på jobbet och har nära till skratt, och är en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Då är detta tjänsten för dig. I tjänsten som serveringspersonal ingår servering av mat och dryck, hantera kassan och baren. Fylla på, hålla snyggt i restaurangen. I tjänsten som frukostflinga ingår det plocka fram fruksotbuffén och alltid se till att allt är påfyllt och hålla rent och snyggt. Plocka disk Lättare matlagning. All köks- och serveringspersonal hjälps åt att städa av köksutrymmen och restaurang samt ta hand om disken. Du är med och tar ansvar för att allt flyter på under ditt arbetspass och att förbereda inför nästa pass. Du är delaktig i att ni som team når era mål och resultat.
Vi söker dig som har:
Vi söker dig som har erfarenhet av en liknade roll.
Du ska vara serviceinriktad, flexibel och klarar av att behålla helhetsgreppet i ett högt arbetstempo.
Förmåga att hitta lösningar


Arbetstiden följer restaurangens öppettider vilket innebär att man kan arbetar alla timmar på dygnet och även helger och helgdagar. Avtal: HRF Hotell- och restaurangfacket och Lön: Enligt överenskommelse

Då vi rekryterar löpande kan tjänsterna komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdagen är den 30 oktober 2022
Krav
Social och serviceinriktad
Kunskap om HACCP
Du ansvarar för flödet i din produktion och minimerar svinn
Ta emot Leveranser
Ha många mil i benen

Meriterande
Erfarenhet från liknande roll
Hotell och restauranglinje på gymnasienivå eller liknande
Erfarenhet av hotellsystemet Jupiter.

Varmt välkommen med din ansökan,
Med vänliga hälsningar Mariella Freding Visa mindre

LUNCH KOCK/ RESTAURANG UPPSALA

Vi är en kvarterskrog beläget i Luthagen i Uppsala. Som kock brinner du för god service och att få nöjda och återkommande gäster. Du är en pålitlig och glad person som kan hantera stressiga situationer. Kocken vi söker bör tycka om att laga mat från grunden, Vi serverar svensk husmanskost. Du måste klara en stressad arbetsmiljö utan att tappa fokus eller servicenivå. Vi söker dig som vill arbeta heltid. Du måste behärska det svenska språket. Du bör ha mi... Visa mer
Vi är en kvarterskrog beläget i Luthagen i Uppsala. Som kock brinner du för god service och att få nöjda och återkommande gäster. Du är en pålitlig och glad person som kan hantera stressiga situationer.
Kocken vi söker bör tycka om att laga mat från grunden, Vi serverar svensk husmanskost.
Du måste klara en stressad arbetsmiljö utan att tappa fokus eller servicenivå.
Vi söker dig som vill arbeta heltid. Du måste behärska det svenska språket. Du bör ha minst 2 års erfarenhet inom yrket.
I gengäld får du arbeta i ett härligt team med underbara gäster och varierande arbetsuppgifter. Vi söker nu dig som vill vara med från start och utveckla våran vackra restaurang.
Arbetet innebär sedvanliga kockuppgifter under lunch, em-kvällstid samt helg.
Vi söker främst någon som vill arbeta under lunchtid.
Ditt jobb kommer främst vara att skriva nya lunch menyer varje vecka, laga sedan servera maten under lunchen, sedan så ska du förbereda allting till dagen efter.
Vi ber dig notera att erfarenhet inom yrket är nödvändigt för att vara aktuell för tjänsten.


Vi ser fram emot din ansökan!
Ansökan sker via telefon.
#jobbjustnu
Ring/Sms:a: 0707725772 Visa mindre

Arenahotellet söker restaurang kock deltid

Om arbetsgivaren - Arenahotellet Uppsalas största hotell med närhet till idrottsarenor och E4:an. Arenahotellet är det naturliga valet för alla som älskar att röra på sig och leva lite nyttigare, från evenemangsbesökare och idrottsföreningar till företag. Hos oss kan du kombinera hotellvistelse och konferens med aktiviteter som håller igång kroppen! Restaurang Kock deltid Det är mycket på gång hos oss på Arenahotellet och i vårt geografiska närområde. Nu s... Visa mer
Om arbetsgivaren - Arenahotellet
Uppsalas största hotell med närhet till idrottsarenor och E4:an. Arenahotellet är det naturliga valet för alla som älskar att röra på sig och leva lite nyttigare, från evenemangsbesökare och idrottsföreningar till företag. Hos oss kan du kombinera hotellvistelse och konferens med aktiviteter som håller igång kroppen!
Restaurang Kock deltid
Det är mycket på gång hos oss på Arenahotellet och i vårt geografiska närområde. Nu söker vi en kock som vill vara med på vår expansiva framtidsresa och som delar våra tydliga ambitioner om att vara ledande i klimatsmarthet. Var med och ta nästa steg i din utveckling hos oss!
Om tjänsten
Som Kock kommer du att få ett viktigt uppdrag med att utveckla verksamheten framåt och var med att sätta din prägel på vår restaurang.
Rollen innebär ett ansvar för verksamheten och att du arbetar aktivt med att nå avdelningens uppsatta mål. Du förväntas tillsammans med personalen, va?rda och utveckla totalupplevelsen för gästerna. Vi förväntar oss att du är beredd att rycka in där det behövs.
Vi på Arenahotellet har tydliga miljömål och arbetar aktivt med klimatsmarta val. För oss är det en självklarhet att tillvarata de resurser vi har. En del i ditt arbete kommer därför vara att säkerställa att dessa mål uppnås och efterföljs på ett bra sätt. Vi vill ligga i framkant för utvecklingen och vara en förebild för andra i samma bransch.


Hos oss erbjuds du en händelserik arbetsplats med goda möjligheter att med tiden utvecklas. Dessutom är vi ett härligt gäng medarbetare som trivs med att arbeta tillsammans. Vi är alla prestigelösa och hjälper varandra när det behövs.
Om dig
Vi söker dig som har en kockutbildning i grunden och med erfarenhet från kök och restaurang.Har du erfarenhet från hotellverksamhet ser vi det som meriterande. Mycket god svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.
Som person är du flexibel och trivs i en händelserik miljö med högt tempo. Du är prestigelös och trivs när du får vara en del av verksamheten, vare sig det gäller att möta gästerna på restauranggolvet eller att laga en god maträtt. Självklart är du en positiv medspelare som delar med dig av dina erfarenheter.
Övrig information
Deltid tillsvidare med sex månaders provanställning. Arbetstiderna är händelsestyrda och varierar mellan dagar, kvällar och helger.
Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag, dock senast den 30 oktober.
Krav
Kockutbildning
Flerårig erfarenhet från kök och restaurang.
Mycket god svenska och engelska i tal och skriftMeriterande
Erfarenhet från hotellverksamhetVarmt välkommen med din ansökan,
Med vänliga hälsningar Marielle Freding Visa mindre

Arenahotellet söker Frukostansvarig på 80%

Uppsalas största hotell med närhet till idrottsarenor och E4:an. Arenahotellet är det naturliga valet för alla som älskar att röra på sig och leva lite nyttigare, från evenemangsbesökare och idrottsföreningar till företag. Hos oss kan du kombinera hotellvistelse och konferens med aktiviteter som håller igång kroppen! Vad kan vi erbjuda dig? Det är mycket på gång hos oss på Arenahotellet och i vårt geografiska närområde. Nu söker vi frukostansvarig som vil... Visa mer
Uppsalas största hotell med närhet till idrottsarenor och E4:an. Arenahotellet är det naturliga valet för alla som älskar att röra på sig och leva lite nyttigare, från evenemangsbesökare och idrottsföreningar till företag. Hos oss kan du kombinera hotellvistelse och konferens med aktiviteter som håller igång kroppen!
Vad kan vi erbjuda dig?
Det är mycket på gång hos oss på Arenahotellet och i vårt geografiska närområde. Nu söker vi frukostansvarig som vill vara med på vår expansiva framtidsresa och som delar våra tydliga ambitioner om att vara ledande i klimatsmarthet. Var med och ta nästa steg i din utveckling hos oss!
Är du vår nya Frukostansvarig?
Som Frukostansvarig kommer du att få vara med att utveckla verksamheten framåt i vår frukostrestaurang.
Om dig:
Vi söker dig som är driven i ditt arbete, morgonpigg och älskar mötet med gästen och att ge service i världsklass. Gillar du att ha kul på jobbet och har nära till skratt, och är en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Då är detta tjänsten för dig. I tjänsten som frukostansvarig ingår det att på ett glatt sätt se till att alla stationer är påfyllda, att plocka undan disk och tillsammans med dina kollegor göra frukostupplevelsen för våra gäster till den bästa starten på en ny dag. Buffén är alltid inbjudande, restaurangen är fläckfri. Lättare matlagning, uppdukning av lunchbuffé är också några av arbetsuppgifterna. Du tar ansvar för att allt flyter på under ditt arbetspass och att förbereda inför nästa pass. Du är delaktig i att ni som team når era mål och resultat.
Krav:
Social och serviceinriktad
Du ansvarar för flödet i din produktion och minimerar svinn.
Du planerar inköp och ansvarar för att det blir rätt kvantiteter och kvalitet
Ta emot leveranser
Ha många mil i benen
Förmåga att kommunicera professionellt på svenska och engelska i tal och skrift.

Vi söker dig som har:
Vi söker dig som har erfarenhet av en liknade roll.
Du ska vara serviceinriktad, flexibel och klarar av att behålla helhetsgreppet i ett högt arbetstempo.

Meriterande:
Erfarenhet från liknande roll
Hotell och restauranglinje på gymnasienivå eller liknande
Erfarenhet av hotellsystemet Jupiter.
Kunskap om HACCPÖvrig information:
Tjänsten är en provanställning på 6 månader med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden följer restaurangens öppettider vilket innebär att man arbetar framförallt tidiga mornar och även helger och helgdagar. Avtal: HRF Hotell- och restaurangfacket och Lön: Enligt överenskommelse
Då vi rekryterar löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdagen är den 30 oktober 2022
Varmt välkommen med din ansökan.
Med vänlig hälsning Mariella Freding Visa mindre

Souschef till anrika Krusenberg Herrgård

Ansök    Sep 30    Sabis AB    Souschef
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 4:e och ... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 4:e och 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2017 och 2018. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

Vill du jobba med ett glatt team i vacker naturskön miljö utanför Uppsala? Ansök nu och bli en del av oss på Krusenberg Herrgård! Vår vackra herrgård är belägen strax utanför Uppsala, en plats där historiens vingslag ständigt är närvarande. Här njuter du av den vackra huvudbyggnaden med anor från 1600-talet, sagolika matsalar, en pampig grönskande trädgård, matupplevelser och avkoppling. Vi är en del av Sabis och följer alltid grundvärderingarna; alltid nöjd kund, ansvar och respekt. Besök gärna: www.krusenbergherrgard.se

Om rollen
Nu söker vi en ny Souschef till vårt köksteam! Vi lagar all vår mat från grunden & efter vad som är i säsong med ekologiska och närproducerade råvaror i så stor utsträckning som möjligt. Tjänsten innebär självständigt arbete i både kall- och varmkök tillsammans med dina kollegor.

Din profil
Vi ser att du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat i varm- och kallkök. Har du jobbat med a la carte eller konferens ser vi det som meriterande. Du är smaksäker och tycker om att vara kreativ i din matlagning. Som person söker vi dig med en glad och positiv personlighet. Är du en lagspelare med en flexibel inställning kommer passa väldigt bra in i teamet! Tjänsten kräver körkort och tillgång till bil då kollektivtrafiken till herrgården är begränsad vissa tider.

Vi erbjuder dig

• En fantastisk arbetsplats i naturskön miljö och anrika lokaler
• Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda

Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning med varierande arbetstider på vardagar, kvällar och helger! Vid frågor om tjänsten kontakta köksmästare Eva Vilhelmsson på [email protected] Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bartender till Uppsala

Ansök    Sep 30    Klang Market Väst AB    Bartender
Vi behöver förstärka vår restaurang i Uppsala med en grym bartender! På Klang Market arbetar vi med hög intensitet och hög kvalitét i baren serverar vi premium cocktails med fokus på bra hantverk där allt görs från grunden. Vi söker en person med positiv och lösningsorienterad inställning, men framförallt viljan att utvecklas samt ha en passion för service och innovativa cocktails. Tjänsten innebär sena kvällar och helger och du förväntas komma in med erfa... Visa mer
Vi behöver förstärka vår restaurang i Uppsala med en grym bartender!
På Klang Market arbetar vi med hög intensitet och hög kvalitét i baren serverar vi premium cocktails med fokus på bra hantverk där allt görs från grunden.
Vi söker en person med positiv och lösningsorienterad inställning, men framförallt viljan att utvecklas samt ha en passion för service och innovativa cocktails.
Tjänsten innebär sena kvällar och helger och du förväntas komma in med erfarenhet från cocktailbarer.

ARBETSBESKRIVNING:
Som bartender ansvarar du för drinkblandning, beställningar och kassaarbete. Mer specifikt innebär det att du kommer att blanda drinkar och servera i baren, se till att baren är påfylld med glas, flaskor och garnering till drinkar samt plocka glas och disk. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar där även samarbete med andra avdelningar kan förekomma.
EXEMPEL PÅ ARBETSUPPGIFTER:
- Blanda och servera dryck
- Ta betalt i kassan
- Ta emot beställningar

VEM ÄR DU?
Till rollen som bartender söker vi framförallt dig som är en social och karismatisk person som motiveras av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och att få bli en viktig medlem i teamet. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av att arbeta som bartender. Utöver det är det en stor fördel om du har bartenderutbildning, har utbildning inom matsäkerhet och HACCP och behärskar svenska och engelska helt flytande (fler språkkunskaper är väldigt meriterande).


VI ERBJUDER:
- Extremt rolig arbetsplats med mångfald och jämställdhet i fokus
- Ett starkt, uppskattat koncept, bra verktyg och en trygg organisation
- Fullständigt ansvar för baren både vad gäller lönsamhet och bemanning
- Konkurrenskraftig lön
- Utvecklingsmöjligheter
- Kollektivavtal
- Upplärning av rutiner, koncept och varumärke i god tid före uppstart
- Stöd, närvaro och coachning i början av verksamhetens uppstart och kontinuerligt

VI SÖKER DIG SOM HAR:
- Ambitiös, prestigelös och positiv arbetsanda
- Vilja att arbeta gränsöverskridande
- Lösningsorienterat tänk
- Ha nära till skratt och god förmåga att öka arbetsglädjen i teamet
- Möjlighet att kunna arbeta oregelbunden arbetstid
- Minst 3 års erfarenhet av bar och service
- Följa gällande lagar kring alkohol och livsmedel
Vill ni veta mer om oss innan ni söker så in på vår hemsida och kika mer; www.klangmarket.se


Vi hörs! Visa mindre

Restaurangmedarbetare till Heat Arlandastad!

Vill du vara med på Heats resa? Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion. Heat står för vällagad mat och personligt bemötande. Vi serverar många luncher och lagar all mat från grunden. Heat är en restaurangkedja där fokus ligger på hemlagade luncher, men vi jobbar även med catering till företag och privatpersoner i våra närområden. Vi strävar alltid efter att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevlig... Visa mer
Vill du vara med på Heats resa?
Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion. Heat står för vällagad mat och personligt bemötande. Vi serverar många luncher och lagar all mat från grunden. Heat är en restaurangkedja där fokus ligger på hemlagade luncher, men vi jobbar även med catering till företag och privatpersoner i våra närområden. Vi strävar alltid efter att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalitet och hjärta på alla våra enheter.
Heat har för tillfället restauranger med lägen i Uppsala, Märsta, Stockholm, Gävle, Örebro och Västerås och vi har kollektivavtal med HRF/Visita. Vi erbjuder rabatterade naprapatbesök och 1500 kr/år i friskvårdsbidrag till alla tillsvidareanställda.
Om tjänsten: Att vara restaurangmedarbetare hos oss innebär omväxling och ett stundtals högt tempo. Du möter våra gäster i matsalen och i kassan, du tar hand om våra kalla och varma bufféer och ser till att de är snygga, påfyllda och rena. Du kommer också att få förbereda dressingar och olika tillbehör till den kalla buffén. Alla i teamet hjälps åt för att ge våra gäster deras bästa stund på dagen.
Om dig: Du har gärna någon tidigare erfarenhet av snabbmatskedja, restaurang eller café. Som person är du social, positiv, lösningsfokuserad, ansvarsfull och gillar att jobba i team. Har du B-körkort för manuellt växlad bil är det meriterande. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.
Varmt välkommen med din ansökan och till oss på Heat! Visa mindre

Restaurangmedarbetare till Heat Arlandastad!

Vill du vara med på Heats resa? Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion. Heat står för vällagad mat och personligt bemötande. Vi serverar många luncher och lagar all mat från grunden. Heat är en restaurangkedja där fokus ligger på hemlagade luncher, men vi jobbar även med catering till företag och privatpersoner i våra närområden. Vi strävar alltid efter att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevlig... Visa mer
Vill du vara med på Heats resa?
Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion. Heat står för vällagad mat och personligt bemötande. Vi serverar många luncher och lagar all mat från grunden. Heat är en restaurangkedja där fokus ligger på hemlagade luncher, men vi jobbar även med catering till företag och privatpersoner i våra närområden. Vi strävar alltid efter att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalitet och hjärta på alla våra enheter.
Heat har för tillfället restauranger med lägen i Uppsala, Märsta, Stockholm, Gävle, Örebro och Västerås och vi har kollektivavtal med HRF/Visita. Vi erbjuder rabatterade naprapatbesök och 1500 kr/år i friskvårdsbidrag till alla tillsvidareanställda.
Om tjänsten: Att vara restaurangmedarbetare hos oss innebär omväxling och ett stundtals högt tempo. Du möter våra gäster i matsalen och i kassan, du tar hand om våra kalla och varma bufféer och ser till att de är snygga, påfyllda och rena. Du kommer också att få förbereda dressingar och olika tillbehör till den kalla buffén. Alla i teamet hjälps åt för att ge våra gäster deras bästa stund på dagen.
Om dig: Du har gärna någon tidigare erfarenhet av snabbmatskedja, restaurang eller café. Som person är du social, positiv, lösningsfokuserad, ansvarsfull och gillar att jobba i team. Har du B-körkort för manuellt växlad bil är det meriterande. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.
Varmt välkommen med din ansökan och till oss på Heat! Visa mindre

Är du vår nya nattuggla i receptionen?

Arenahotellet söker Nattreceptionist Arenahotellet har 200 rum med 570 bäddar och är det största hotellet i Uppsala, vi erbjuder flera konferensrum, varav den största lokalen rymmer 200 personer. Vad kan vi erbjuda dig? Vill du vara med på vår resa? Då är det den rätta utmaningen för dig. 80% tillsvidaretjänst på nattetid. Schema: Jobba 7 nätter och vara ledig 7 nätter. Är du vår nya nattuggla i receptionen? Du är en person som gillar god service... Visa mer
Arenahotellet söker Nattreceptionist
Arenahotellet har 200 rum med 570 bäddar och är det största hotellet i Uppsala, vi erbjuder flera konferensrum, varav den största lokalen rymmer 200 personer.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vill du vara med på vår resa? Då är det den rätta utmaningen för dig.
80% tillsvidaretjänst på nattetid.
Schema: Jobba 7 nätter och vara ledig 7 nätter.
Är du vår nya nattuggla i receptionen?
Du är en person som gillar god service med en personlig touch, därför söker vi dig som gillar att kombinera service i världsklass med försäljning. Du älskar mötet med gästen och har förmågan att skapa goda relationer på kort tid. Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och har förmågan att se lösningar. Du kan hantera stressiga situationer och samtidigt prioritera rätt saker. Att arbeta i team och vara en omtänksam kollega, ser vi som en självklarhet. Du behöver även känna dig trygg i ensamarbete då du kommer att vara själv vaken under nattens timmar på hotellet. Din roll är otroligt viktigt då du är vårt ansikte utåt och påverkar gästens intryck och vistelse. Som Receptionist hos oss är det viktigt att vara uppdaterad och ha en övergripande syn över hotellets verksamhet och omgivningens händelser, detta bidrar till service utöver det vanliga.


I tjänsten ingår det att
Ansvara för driften och säkerheten i reception under ditt pass
Utföra en del administrativa uppgifter
Ta emot bokningar via telefon och mail
In - och utcheckning
Merförsäljning och kassahantering
Säkerställa att avdelningen når uppsatta mål varje dag
Stötta andra avdelningar vid behov
Hålla lobbyn och restaurangen ren och snygg under ditt pass,Vi söker dig som har
Minst 2 års erfarenhet från serviceyrket
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
Goda datakunskaperMeriterande
Erfarenhet från administrativa arbetsuppgifter
Hotell och restauranglinje på gymnasienivå eller liknande
Erfarenhet av hotellsystemet Jupiter.ÖVRIG INFORMATION
Anställningsform: Stadigvarande Nattjänst, provanställning 6 månader
Tillträde: Enligt överenskommelse

Lön efter kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


#jobbjustnu


Med vänlig hälsning
Jenny Norstedt
Hotellchef Visa mindre

Köksbiträde till Ekeby Bruk i Uppsala

Ansök    Sep 28    Eatery Sverige AB    Köksbiträde
Incontro har sedan starten för mer än 20 år sedan blivit en av landets ledande leverantörer av skolmat. Vår grundidé är väldigt enkel. Med riktigt duktiga kockar och naturliga råvaror kan man leverera god, prisvärd och näringsriktig mat. Våra medarbetare brinner för att göra skillnad, och därför kan vi varje dag servera ett av livets kanske viktigaste mål. I koncernen som driver Incontro finns även restaurangerna Eatery samt de egenägda campusrestauranger... Visa mer
Incontro har sedan starten för mer än 20 år sedan blivit en av landets ledande leverantörer av skolmat. Vår grundidé är väldigt enkel. Med riktigt duktiga kockar och naturliga råvaror kan man leverera god, prisvärd och näringsriktig mat. Våra medarbetare brinner för att göra skillnad, och därför kan vi varje dag servera ett av livets kanske viktigaste mål.

I koncernen som driver Incontro finns även restaurangerna Eatery samt de egenägda campusrestaurangerna Campus by Eatery. Läs mer på www.eatery.se samt på www.campusbyeatery.se.

Som medarbetare hos oss så är du en del av teamet där vi tillsammans utvecklar gästupplevelsen och varandra. Vi vill att du ska brinna för att jobba med människor och att ge service i världsklass. Vi erbjuder en familjär arbetsplats med glädje och omtanke där du kan leva och stå för våra kärnvärden:

Vi är hjärtliga, Vi är effektiva och Vi är ansvarsfulla.

Om dig

Vi söker nu ett köksbiträde med erfarenhet från storkök och som känner sig trygg i att arbeta både i köket, i matsalen och i disken. Du har ett genuint intresse för mat, en vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar för att göra elever och kollegor nöjda. Du har ett positivt förhållningssätt, är flexibel och kan ta egna initiativ. Du ser möjligheter i stället för hinder.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i ett arbetslag med en kökschef och skolmåltidsbiträden. Förutom lättare matlagning ingår även uppgifter som att ta emot och plocka upp varor där tunga lyft ingår, diska, fylla på bufféer, torka av bord och hjälpa till i matsalen.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen har du en bakgrund inom restaurangbranschen eller erfarenhet inom liknande områden. Som person är du driven med ett mycket starkt servicefokus.

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid. Arbetstiden är förlagd dagtid mån-fre, 5,5h/dagen med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas under de första sex månaderna.
Hos oss får du en månadslön, friskvårdsbidrag och tillgång till vår förmånsportal med framförhandlade rabatter. Utdrag ut belastningsregistret krävs vid denna rekrytering.

Är det dig vi söker eller har du frågor? Då är du varmt välkommen att kontakta Platschef Petra Beausang på [email protected] eller HR ansvarig Jessica Hurtig Räms på [email protected]

Vi tar bara emot ansökningar via vår hemsida eller andra aktuella rekryterings kanaler och kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att söka så fort som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Visa mindre

Waitress at Taste of bangla

Ansök    Sep 27    Taste of Bangla AB    Servitör/Servitris
Hi We are looking for a waitress who has experience of working in restaurant. waitress duties and responsibilities: Taking orders from customers Answering questions about menu items, food sensitivities and food substitutions Giving customers suggestions for food and drinks and telling them about any special menu items Communicating with customers to ensure satisfaction and resolve any complaints Processing customer payments Cleaning the tables and premise... Visa mer
Hi We are looking for a waitress who has experience of working in restaurant.
waitress duties and responsibilities:
Taking orders from customers
Answering questions about menu items, food sensitivities and food substitutions
Giving customers suggestions for food and drinks and telling them about any special menu items
Communicating with customers to ensure satisfaction and resolve any complaints
Processing customer payments
Cleaning the tables and premises in a timely manner
Waitress skills and qualifications:
Effective communication and active listening skills for conversing with guests in both Swedish and English.
Impeccable customer service skills and social perceptiveness
Ability to evaluate customer satisfaction and responsiveness
Oriented toward serving others and helping customers
Accountability in processing customer payments
Physical stamina to stand for long periods of time
Strong time management and organizational skills Visa mindre

Servitris/Servitör

Ansök    Sep 27    REGION UPPSALA    Servitör/Servitris
Wiks Slott Kultur och bildning är Region Uppsalas kulturförvaltning och består av enheterna Konstenheten, Kulturutveckling, Region Uppsala Folkhögskola Wiks folkhögskola samt Wiks slott hotell och konferens. Kulturnämnden är förvaltningens politiska styrelse. Målen för Region Uppsalas kulturpolitik är ett rikt konstliv av hög kvalitet, en ökad kulturell delaktighet och en attraktiv livsmiljö. Vår verksamhet Wiks slott befinner sig i ett utvecklingss... Visa mer
Wiks Slott

Kultur och bildning är Region Uppsalas kulturförvaltning och består av enheterna Konstenheten, Kulturutveckling, Region Uppsala Folkhögskola Wiks folkhögskola samt Wiks slott hotell och konferens. Kulturnämnden är förvaltningens politiska styrelse. Målen för Region Uppsalas kulturpolitik är ett rikt konstliv av hög kvalitet, en ökad kulturell delaktighet och en attraktiv livsmiljö.

Vår verksamhet

Wiks slott befinner sig i ett utvecklingsskede med uppdraget att utveckla kulturmiljön och besöksmålet Wik. Vi finns på en historisk plats med en riddarborg från senare delen av 1400-talet. Wiks slott och konferens andas upplevelse och livskvalitet och har höga krav på gott bemötande.

Gillar du att utvecklas och utveckla din arbetsplats då ska du söka dig till oss. Vi söker nu en serviceinriktad servitris/servitör för ett vikariat.

Ditt uppdrag
Arbetet som servitris/servitör på Wiks slott innebär att du jobbar i ett team med restaurangpersonal som gör allt för att våra gäster ska trivas i våra restauranger. Vi jobbar med konferenser kurser bröllop fester och gäster som kommer till oss för att njuta av god mat och härlig miljö. Teamet du jobbar tillsammans med är ett gäng kunniga restaurangpersoner som är stolta över sitt yrke, sin arbetsplats och brinner för att ge bästa möjliga service.

Dina kvalifikationer
Minst 3 års erfarenhet av servering.

Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter som ger resultat. Du tar ansvar för din uppgift och är självgående.

Du arbetar bra med andra människor, är lyhörd och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är serviceinriktad och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Vi erbjuder
Tjänsten är ett tillsvidare anställning 100%

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.

Vill du veta mer?
Tveka inte att höra av dig till Marie Berglund om du har frågor gällande arbetet på telefon 070-6116036 el mail [email protected]

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.
Skicka in din ansökan senast den 25 oktober 2022, vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Restaurangbiträde Burger King Uppsala City

Om jobbet Vi på Burger King Uppsala city söker dig som är över 18 år och serviceinriktad som vår nya medarbetare! Du skall kunna behärska det svenska språket i både tal och skrift samt kunna göra dig förstådd på engelska. Som medarbetare på Burger King trivs du med att jobba i team, har en positiv attityd och gillar en fartfylld vardag. Våra medarbetare arbetar både i kassan, köket och ute i restaurangen. Tidigare erfarenhet som restaurangbiträde eller ann... Visa mer
Om jobbet
Vi på Burger King Uppsala city söker dig som är över 18 år och serviceinriktad som vår nya medarbetare!
Du skall kunna behärska det svenska språket i både tal och skrift samt kunna göra dig förstådd på engelska.
Som medarbetare på Burger King trivs du med att jobba i team, har en positiv attityd och gillar en fartfylld vardag.
Våra medarbetare arbetar både i kassan, köket och ute i restaurangen. Tidigare erfarenhet som restaurangbiträde eller annat servicearbete är inget krav men meriterande. Vi utbildar alla nyanställda på samtliga arbetsstationer, oavsett tidigare arbetslivserfarenhet för att ge alla medarbetare en bra introduktion till arbetet. För dig som önskar att utvecklas och växa med ansvar finns det många olika karriärmöjligheter. Många av våra restaurangchefer och franchisetagare har också börjat som medarbetare.
Vi vet att engagerade, motiverade och trevliga medarbetare skapar goda gästupplevelser och är nyckeln till vår framgång. Därför är det viktigt för oss att du trivs i vårt team.


Vi söker dig som:
Gillar att arbeta i en miljö med högt tempo
Du har lätt för att samarbeta med andra människor
Du är bekväm med att bemöta och ta hand om våra gäster på bästa sätt
Du har en hög arbetsmoral, tar egna initiativ och utför dina arbetsuppgifter med hög kvalitet
Du är positiv, gör alltid ditt bästa och strävar ständigt efter förbättringVarför ska du välja oss?
Du får erfarenhet av att samarbeta i ett team, vilket kommer vara värdefullt för dig hela livet.
Du får lära dig om gästservice.
Vi erbjuder flexibla arbetstider vilket gör att du kan enkelt kombinera jobbet med fritidsaktiviteter.
Hos oss finns goda karriärmöjligheter för dig som önskar växa till högre roller inom företaget.
Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön. Visa mindre

Konditoribiträde 87%

Vi är ett traditionellt konditori med eget bageri i centrala Uppsala där vi sätter kvalité och service i fokus. Vi söker dig som har en positiv inställning, är framåt och självgående. Du ska vara serviceminded och inte ha några problem med att ta egna initiativ. Erfarenhet inom sälj och konditori är meriterande men inget krav. Du bör vara tillgänglig för intervju omgående och kunna börja jobba i Oktober. Tjänsten innebär ett stort fokus på försäljning och ... Visa mer
Vi är ett traditionellt konditori med eget bageri i centrala Uppsala där vi sätter kvalité och service i fokus. Vi söker dig som har en positiv inställning, är framåt och självgående. Du ska vara serviceminded och inte ha några problem med att ta egna initiativ. Erfarenhet inom sälj och konditori är meriterande men inget krav.
Du bör vara tillgänglig för intervju omgående och kunna börja jobba i Oktober. Tjänsten innebär ett stort fokus på försäljning och kundservice men även enklare köksarbete samt disk. Erfarenhet inom liknande jobb är ett stort plus.
Tjänsten innefattar främst arbete i butik men även en del arbete i kallskänk, och arbetspassen kan variera mellan 6-8h / dag.
Tjänsten innefattar arbete på vardagar 5 dagar/vecka samt en helg i månaden.
Vi håller intervjuer löpande och önskar därför din ansökan snarast! Visa mindre

Servering & Eventpersonal - extrajobb!

Ansök    Sep 27    Adecco Sweden AB    Restaurangbiträde
Om uppdraget I extrajobbet på eventföretaget i centrala Uppsala kommer du att arbeta under olika evenemang. Du kommer jobba med servering vid olika typer av lunch och middagstillställningar. Du kommer erbjudas olika arbetspass och förväntas arbeta 2 pass i veckan. Arbetspassen kan förekomma vid varierande tider beroende vilka evenemang som förekommer. Fyra personer behövs redan nu på lördag den 1/10 10:00 - 20:00 till vår kund i Uppsala, där du kommer att... Visa mer
Om uppdraget
I extrajobbet på eventföretaget i centrala Uppsala kommer du att arbeta under olika evenemang. Du kommer jobba med servering vid olika typer av lunch och middagstillställningar. Du kommer erbjudas olika arbetspass och förväntas arbeta 2 pass i veckan. Arbetspassen kan förekomma vid varierande tider beroende vilka evenemang som förekommer.

Fyra personer behövs redan nu på lördag den 1/10 10:00 - 20:00 till vår kund i Uppsala, där du kommer att hjälpa till med servering och allmän kundservice! 

Om dig
Du som har serveringsvana, är flexibel och brinner för att ge god service kommer att trivas bra i rollen på eventföretaget. Vi tror att du är lyhörd, positiv och noggrann som person. Är du dessutom prestigelös och gillar att hugga i och hjälpa dina kollegor när det behövs kommer du att lyckas bra i denna roll!

För att kunna söka denna tjänst krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, till exempel studier eller deltidsarbete. Samt att du har serveringsvana.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco, men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Detta är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Student AB. Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra. Du får ett ramavtal i Adecco Student AB.

Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer Ob-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och söktjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Vänligen notera att vi i denna process använder oss av videointervjuer, om du går vidare till nästa steg kommer du att få en inbjudan via mejl och du förväntas svara på frågorna, skicka in videointervjun för att vara fortsatt aktuell i processen.

Kontaktuppgifter
Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Amila Dresevic på [email protected] eller 073 -684 78 61.

 

Sökord

extrajobb, student, deltid, servering, event, personal, uppsala, adecco Visa mindre

Kock till Rosendals förskola

Ansök    Sep 27    Uppsala kommun    Kock, storhushåll
Måltidsservice, Rosendals förskola Har du flerårig erfarenhet av arbete som kock och drivs av att vara kreativ och inspirera barnen till att prova nytt? Vill du vara med och starta upp ett helt nytt förskolekök? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som kock på Rosendals förskola. Välkommen med din ansökan! Måltidsservice är en verksamhet inom Uppsala kommun och bedriver restauranger och kök på förskolor, grundskolor, gymnasier, seniorrestauranger... Visa mer
Måltidsservice, Rosendals förskola

Har du flerårig erfarenhet av arbete som kock och drivs av att vara kreativ och inspirera barnen till att prova nytt? Vill du vara med och starta upp ett helt nytt förskolekök? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som kock på Rosendals förskola. Välkommen med din ansökan!

Måltidsservice är en verksamhet inom Uppsala kommun och bedriver restauranger och kök på förskolor, grundskolor, gymnasier, seniorrestauranger samt boende inom vård-och omsorgsverksamheter.
Måltidsservice erbjuder karriärmöjligheter för dig som brinner för matlagning och service. Med oss har du goda möjligheter att utvecklas och växa i din yrkesroll. Vi söker dig som är kreativ och nytänkande då vi ständigt arbetar med att få så hållbara måltider som möjligt.

Rosendals förskola har ett helt nytt modernt lättarbetat och välutrustat kök med bra struktur och ordning, där man har alla möjligheter att tillaga och utveckla förskolemåltiderna. I köket kommer vi att tillaga lunch och mellanmål till cirka 144 barn och deras pedagoger, en del av dessa portioner kommer att packas och levereras till förskolans bussverksamhet.

Ditt uppdrag
I dina uppgifter ingår att planera, förbereda och tillaga måltider enligt Måltidsservice meny. Det ingår även att baka bröd, ansvara för HACCP och svinn samt planera och göra inköp av livsmedel. Du ska också kunna presentera maten på ett tilltalande sätt när den ska serveras till förskolebarnen.

Det är viktigt att ha kunskap om ingredienserna i maten och kunna redovisa dem så att barnen som till exempel har en allergi får allergisäker och god mat.

I tjänsten ingår även att aktivt samarbeta med förskolan i det pedagogiska som rör måltiderna.

Din bakgrund
Vi söker dig som har kockutbildning och vi ser gärna att du har utbildning i Mashie. För att lyckas i arbetet ser vi att du har flerårig dokumenterad erfarenhet som kock och gärna erfarenhet av specialkostmatlagning. Dessutom har du goda kunskaper i livsmedelshygien och i det svenska språket. Har du även god datavana och kunskaper i Office-paketet samt kunskap i Mashie eller andra digitala IT-stöd för kök ser vi det som en fördel. Det är också en fördel om du har B-körkort.

Som person är du lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Du är flexibel och har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du är kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Vidare är du en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Dessutom är du en serviceinriktad person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Hans Jacobsson, kökschef, 018-727 81 62 eller Therese Mortensen, områdeschef, 018-727 55 53.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 88 20.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi och fastighet samt avdelningarna kvalitet och planering, hållbarhet, trygghet, säkerhet och beredskap, kansli samt enheten för omvärld och ledningsstöd. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att samordna och driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-praktik/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Max Uppsala City söker medarbetare, kvällar, nätter och helger.

Ansök    Sep 27    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 150 restauranger och sysselsätter cirka 5500 medarbetare. Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av ... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 150 restauranger och sysselsätter cirka 5500 medarbetare.
Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi du kan gilla att jobba hos oss!  

Max utgångspunkt är alla människors lika värde.

För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

 

Som restaurangbiträde serverar du gäster, jobbar i köket, kassan och håller rent i restaurangen. Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi alltid serverar gästerna Sveriges godaste burgare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat precis här.

 

Vem är du?

För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du tycker om att jobba i team och presterar bäst som en del av en grupp. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann men samtidigt effektiv.

 

Vad erbjuder vi?

Ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

 

Vi tittar på ansökningarna löpande och jobbet kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Extra vid behov - Reception Elite Hotel Academia

Nu söker vi servicemedvetna medarbetare till vår reception. Receptionen är navet på hotellet och ansiktet utåt mot våra gäster. Det är här som både första och sista intrycket skapas. I arbetsuppgifterna ingår in- och utcheckning, merförsäljning, hantering av telefonväxel, bokningar, receptionsadministration samt allmän service till våra gäster. Vi söker dig som är ett serviceproffs och som har en väl utvecklad känsla för förstklassig service, vilket är e... Visa mer
Nu söker vi servicemedvetna medarbetare till vår reception.

Receptionen är navet på hotellet och ansiktet utåt mot våra gäster. Det är här som både första och sista intrycket skapas. I arbetsuppgifterna ingår in- och utcheckning, merförsäljning, hantering av telefonväxel, bokningar, receptionsadministration samt allmän service till våra gäster.

Vi söker dig som är ett serviceproffs och som har en väl utvecklad känsla för förstklassig service, vilket är en förutsättning för att leverera gästupplevelser på hög nivå. Du är en naturlig lagspelare, ansvarstagande, engagerad och initiativrik. Du har lätt för att lära och du har förmågan att agera med gott omdöme även i lite mer krävande situationer. Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt goda språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Starkt meriterande är om du har erfarenhet av något hotellbokningssystem samt hotellarbete.

För att bli framgångsrik i rollen som receptionist hos oss vill vi att du är nyfiken, modig och engagerad i ditt arbete och skapar goda relationer med kollegorna på de andra avdelningarna. Receptionen har en viktig roll i att vara en spindel i nätet i att säkerställa ett fint flöde mellan avdelningarna och skapa en sammansatt högklassig gästupplevelse.

Praktikaliteter:

- Arbetstider: Varierad dag- och kvällstid samt helger. Även nätter förekommer
- Omfattning: Extra vid behov, enstaka dagar.
- Start: Enligt överenskommelse
- Lön: Enligt kollektivavtal
- För frågor om tjänsten kontakta: Nathalie Karlsson, Receptionschef [email protected]
- Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!


Vi ser framemot att höra från dig! Visa mindre

Medarbetare till Sibylla

Ansök    Sep 26    Läby Handel AB    Restaurangbiträde
Vi söker dig som älskar att ge service i högt tempo och vill vara med och vill bli en ambassadör i restaurangkedjan Sibyllas utveckling. Din viktiga roll blir att möta våra matgäster med glatt humör och god service. I arbetsuppgifterna ingår matberedning, kassaarbete, servering och att hålla rent och snyggt. Vi vet att du med din positiva grundattityd sprider god stämning bland kunder och kollegorna i teamet. Du är noggrann och klarar att arbeta när det bl... Visa mer
Vi söker dig som älskar att ge service i högt tempo och vill vara med och vill bli en ambassadör i restaurangkedjan Sibyllas utveckling. Din viktiga roll blir att möta våra matgäster med glatt humör och god service. I arbetsuppgifterna ingår matberedning, kassaarbete, servering och att hålla rent och snyggt.
Vi vet att du med din positiva grundattityd sprider god stämning bland kunder och kollegorna i teamet. Du är noggrann och klarar att arbeta när det blir stressigt. Det är meriterande, men inget krav att du arbetat inom restaurangområdet eller har är tidigare erfarenheter av liknande arbete och/eller kassavana. Du kan göra dig förstådd på svenska i både skrift och tal.
Vi ser fram emot din ansökan redan nu och att hälsa dig välkommen i Sibyllafamiljen.
Välkommen
Övrigt
Rekrytering sker löpande
Provanställning 6mån, därefter tillsvidareanställning
Tjänsten är på minst 20h/vecka Visa mindre

Vikariat, nattreceptionist till Elite Hotel Academia

Nu söker vi en servicemedveten medarbetare till vår reception. Receptionen är navet på hotellet och ansiktet utåt mot våra gäster. Det är här som både första och sista intrycket skapas. I arbetsuppgifterna ingår in- och utcheckning, merförsäljning, hantering av telefonväxel, bokningar, receptionsadministration samt allmän service till våra gäster. Vi söker dig som är ett serviceproffs och som har en väl utvecklad känsla för förstklassig service, vilket ä... Visa mer
Nu söker vi en servicemedveten medarbetare till vår reception.

Receptionen är navet på hotellet och ansiktet utåt mot våra gäster. Det är här som både första och sista intrycket skapas. I arbetsuppgifterna ingår in- och utcheckning, merförsäljning, hantering av telefonväxel, bokningar, receptionsadministration samt allmän service till våra gäster.

Vi söker dig som är ett serviceproffs och som har en väl utvecklad känsla för förstklassig service, vilket är en förutsättning för att leverera gästupplevelser på hög nivå. Du är en naturlig lagspelare, ansvarstagande, engagerad och initiativrik. Du har lätt för att lära och du har förmågan att agera med gott omdöme även i lite mer krävande situationer. Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt goda språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Starkt meriterande är om du har erfarenhet av något hotellbokningssystem samt hotellarbete.

För att bli framgångsrik i rollen som receptionist hos oss vill vi att du är nyfiken, modig och engagerad i ditt arbete och skapar goda relationer med kollegorna på de andra avdelningarna. Receptionen har en viktig roll i att vara en spindel i nätet i att säkerställa ett fint flöde mellan avdelningarna och skapa en sammansatt högklassig gästupplevelse.

Praktikaliteter:

- Arbetstider: Nattarbete, exempel på pass 22.30-07.30
- Omfattning: 85,52%, vikariat 3 månader
- Start: 31 oktober 2022
- Lön: Enligt kollektivavtal
- För frågor om tjänsten kontakta: Nathalie Karlsson, Receptionschef. [email protected]
- Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!


Vi ser framemot att höra från dig! Visa mindre

Vi söker en Servitris

Restaurang Golden China i uppsala söker nu 1st kvinna med erfarenhet som servitris. Du måste kunna svenska språket helst flytande för att ta beställningar och samtala med våra kunder. Erfarenhet av att jobba i restaurang som servitris är en merit givetvis . Du kommer få provjobba i 2 dagar med ägaren till Golden China som också är kvinna eller en av våra servitörer för att visa om du passar för jobbet. Golden China är en av Uppsalas bästa kina restaurange... Visa mer
Restaurang Golden China i uppsala söker nu 1st kvinna med erfarenhet som servitris.
Du måste kunna svenska språket helst flytande för att ta beställningar och samtala med våra kunder.
Erfarenhet av att jobba i restaurang som servitris är en merit givetvis . Du kommer få provjobba i 2 dagar med ägaren till Golden China som också är kvinna eller en av våra servitörer för att visa om du passar för jobbet.
Golden China är en av Uppsalas bästa kina restauranger där vi med stolthet serverar äkta kinesisk mat i många variationer.
Vi är belägna i uppsala centrum . Restaurangen har 50 sittplatser med start lunch buffe klockan 10.00 - 14.30 och alacarte till klockan 21.00
Dina arbetsuppgifter kommer vara: kundbemötande- ta beställningar-sköta kassan-servera- plocka undan på borden - städning.
Du startar med att sköta lunchbuffen mån-fre. 10.00 - 14,30. En annan servitör eller ägaren visar dig våra rutiner och hur teamet fungerar.
Varmt välkommen med din ansökan !!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Hotel von Kraemer söker nattportier

Gillar du att vara vaken när andra sover och intresserad av kombinationen service och administration? Nu har du chansen att bli en del av vårt härliga team! Som nattportier hos oss på Hotel von Kraemer ansvarar du för in-utcheckning av våra gäster, rumsbokning, kassarapportering, fakturarapportering, möblering av lokaler, städning av allmänna utrymmen tvätt och servering, fruskostförberedelser. Ett roligt och varierande jobb! Kvalifikationer: Du bör ha min... Visa mer
Gillar du att vara vaken när andra sover och intresserad av kombinationen service och administration? Nu har du chansen att bli en del av vårt härliga team!
Som nattportier hos oss på Hotel von Kraemer ansvarar du för in-utcheckning av våra gäster, rumsbokning, kassarapportering, fakturarapportering, möblering av lokaler, städning av allmänna utrymmen tvätt och servering, fruskostförberedelser. Ett roligt och varierande jobb!
Kvalifikationer:
Du bör ha minst två års erfarenhet inom hotellreception, gärna även erfarenhet från administrativ arbete. Tjänsten kräver god datorvana, har du kunskap inom systemen Nitesoft och Fortnox är det ett plus.
Vi söker dig som är driftig, målmedveten och har ett genuint intresse av att arbeta med människor. Vi värdesätter att du är positiv och har ett varmt och professionellt bemötande av våra gäster och dina medarbetare. Arbetet hos oss är varierande och kräver stort personligt engagemang. Vi kommer att sätta stor vikt vid personlig lämplighet.
Anställningsform och arbetstider:
Heltid: 100%, natt
Tjänsten är en tillsvidareanställning, vi tillämpar?provanställning. Intervjuer sker löpande och anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Tillträde enligt överenskommelse, lön enligt överenskommelse.
Ansökan: Vi ser fram emot att träffa dig för en personlig intervju. Har du?frågor kontakta gärna hotellchef Chana Da Silva på epost: [email protected]


Om arbetsgivaren - Hotel von Kraemer
Hotel von Kraemer med sina 83 hotellrum, 3 st mötesrum, takterrass, restaurang och lounger, har varit öppet sedan augusti 2014.
Hotel von Kraemer ägs av Kommunalförbundet Avancerad Strålbehandling.
Hotellet har konferensfaciliteter för upp till 35 personer och en restaurang, som bland annat är en mycket välbesökt lunchrestaurang, men även kvällsbokningar och event.
Hotellet är trivsamt och stilfullt inrett med skandinavisk design, med inslag av trä, sten och metall.
Namnet kommer från familjen med samma efternamn, von Kraemer, som huserade i Uppsala i slutet av 1800-talet.
Reception, restaurang, konferens finns på våning 4. Hotel von Kraemer är öppet dygnet runt året om. Visa mindre

Herrgårdsvärd/värdinna till Hammarskogs herrgård

Ansök    Sep 26    Uppsala kommun    Restaurangbiträde
Enhet Friluft Har du känsla för serviceyrket och erfarenhet från restaurang- och caféverksamhet? Trivs du i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter? Då bör du söka till oss på Hammarskogs herrgård! Hammarskogs Herrgård gör nu en ansiktslyftning och kommer att ha Caféet öppet 7 dagar i veckan samt utveckla kultur och föreningsverksamheten i lokalerna. En viss beställningsverksamhet och evenemang som julmarknad och midsommarfirande samt oli... Visa mer
Enhet Friluft

Har du känsla för serviceyrket och erfarenhet från restaurang- och caféverksamhet? Trivs du i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter? Då bör du söka till oss på Hammarskogs herrgård!

Hammarskogs Herrgård gör nu en ansiktslyftning och kommer att ha Caféet öppet 7 dagar i veckan samt utveckla kultur och föreningsverksamheten i lokalerna. En viss beställningsverksamhet och evenemang som julmarknad och midsommarfirande samt olika kulturaktiviteter i och runt herrgården kommer att finnas.

Nu söker vi dig som vill vara delaktig i utvecklingen av verksamheten!

Ditt uppdrag
Vi söker dig som vill vara med och utveckla Herrgården för att få en mer välkomnande och inbjudande miljö, såväl inne som ute. Du kommer att vara vårt ansikte utåt.

I arbetet ingår i huvudsak följande arbetsuppgifter

• servering
• matlagning
• kassa
• värd/värdinna för besökare i naturreservat och herrgård
• svara på förfrågningar per telefon och via sociala medier
• beställningar
• städning
• uthyrning av friluftsutrustning (skridskor och båtar med mera).


Din bakgrund
Vi söker dig som har känsla för serviceyrket vilket du har fått genom din erfarenhet av restaurang- och caféarbete. Vi ser att du är intresserad av och kan hantera viss matlagning. Dessutom är det en fördel om du har erfarenhet av friluftsliv.

Vi ser att du har social kompetens då du blir vårt ansikte utåt och därför ska ge ett glatt, utåtriktat och initiativrikt intryck. Du har dessutom B-körkort och datorvana.

Som person är du serviceinriktad och lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du är flexibel och har förmåga till helhetssyn. Du är en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Dessutom är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Sist men inte minst ser vi att du har en god samarbetsförmåga och kan arbeta i grupp men även självständigt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Johan Kjellberg, arbetsledare, 018-727 02 12

Facklig företrädare: Kommunal, tekniska teamet, 018-727 24 29.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
På stadsbyggnadsförvaltningen arbetar vi med helheten i utvecklingen av vår stad och landsbygd utifrån våra respektive expertområden – allt i en anda av ständig förbättring och utveckling där vi som medarbetare tar en aktiv roll. Gemensamt planerar, bygger och underhåller vi Uppsala kommun för en hållbar och god framtid för alla som bor och verkar här. Vårt mål är att Uppsala ska vara en kommun som fler nya invånare och företag vill vara en del av. Välkommen till oss!

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-praktik/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Cafébiträde med servicekänsla till Café by The Kitchen Club i Uppsala

Har du en fingertoppskänsla för service och kan leverera ett bemötande utöver det vanliga? Har du erfarenhet som cafébiträde och dessutom även har baristakunskaper? Vill du utvecklas och bidra samt vara med att kunna påverka vårt nästa spännande koncept? Då är du vår nya stjärna? Join Café by The Kitchen Club! Café by The Kitchen Club i Magasin X, Uppsala – är ett café som bjuder in den moderna livsnjutaren till en hållbar och avslappnad upplevelse med ... Visa mer
Har du en fingertoppskänsla för service och kan leverera ett bemötande utöver det vanliga? Har du erfarenhet som cafébiträde och dessutom även har baristakunskaper?

Vill du utvecklas och bidra samt vara med att kunna påverka vårt nästa spännande koncept? Då är du vår nya stjärna?

Join Café by The Kitchen Club!

Café by The Kitchen Club i Magasin X, Uppsala – är ett café som bjuder in den moderna livsnjutaren till en hållbar och avslappnad upplevelse med fokus på bemötande och service. Café by The Kitchen Club är ett helt nytt cafékoncept där vi möter gästerna från morgonens allra första kopp kaffe till en god sopplunch samt även möjliggör en catering till kontoret för de gäster som önskar det. Nu vill vi ha med dig som vill vara med att bidra till att skapa en miljö där människor kan mötas, där tankar kan väckas och där idéer kan delas och energi fylls på.

Om rollen
I rollen som cafébiträde i den här nya verksamheten arbetar du med varierande arbetsuppgifter där du får ta ett stort eget ansvar. Du är verksamhetens ansikte utåt och arbetar ständigt nära våra gäster vilket gör det viktigt med en hög servicenivå. För att trivas i rollen uppskattar du mångsidigheten i arbetsuppgifterna samt möjligheten till att kunna få vara med och påverka.

Exempel på arbetsuppgifter:


• Ge service till våra gäster
• Förbereda och laga alla rätter som finns på menyn
• Kassatjänst
• Sälja och servera rätter och dryck över disk
• Ta emot leveranser och beställningar samt hantera disk och avfall

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande provanställning på 6 månader med placering i Uppsala. Arbetet kommer i huvudsak att vara dagtid på vardagar.

Vår kandidat
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från restaurangbranschen med minst tre års erfarenhet av arbete inom café och restaurang eller enklare bistro alternativt av liknande serviceyrke. Självklart har du kunskap och stort intresse av mat och dryck med ett stort fokus på att vilja leverera en fantastisk kundservice.  Arbetet förutsätter att du har erfarenhet av kassahantering. Har du dessutom baristautbildning ser vi det som meriterande. Vidare har du gymnasieutbildning i grunden och du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska. Vi ser gärna även en digital mognad och en vana av att använda datorn i ditt arbete.

Du har ett naturligt driv och vet du vad som gör det lilla extra utifrån ett service-, kvalitets- och helhetsperspektiv. Du har förmågan till att kunna arbeta självständigt men är prestigelös och hjälper till där det behövs och uppskattar teamarbete.

Du är en person som brinner för service och som älskar att möta människor. Du har en förmåga att få människor i din omgivning att trivas och känna sig välkomna. Vidare är du en nyfiken, positiv och en varm person som skapar bra stämning. Du tar stort ansvar över dina uppgifter och gillar att arbeta självständigt samt att ha många bollar i luften. Du är även kreativ och vill hela tiden utveckla och förbättra upplevelsen till gäst.

Vi erbjuder
Du erbjuds komma in i ett nytt team med höga ambitioner och tillsammans med teamet utveckla Coors nya cafékoncept med hållbarhet i fokus. Vi vill att du ska se Coor som en långsiktig arbetsgivare med de många framtida utvecklingsmöjligheter som ett bolag i stark tillväxt medför. Vi är ett stort bolag med mycket trygghet men också mycket entreprenörsanda och innovation. Vi levererar meningsfull service och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Coor arbetar även aktivt för att skapa en stark servicekultur och att ständigt utveckla och engagera alla medarbetare. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. OBS: vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du i annonsen på vår hemsida. Vid frågor om rollen är du välkommen att kontakta restaurangchef Sofia Hansson på mail [email protected]

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland.

Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen. Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Sep 24    SES Solmus AB    Pizzabagare
Söker pizzabagare omgående Hel/deltid fastlön tillsvidare gärna lite Erfarenhet men det är inget krav, endast Seriösa tack, VÄNGE RESTAURANG&PIZZERIA; Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Söker pizzabagare omgående
Hel/deltid fastlön tillsvidare gärna lite
Erfarenhet men det är inget krav, endast
Seriösa tack, VÄNGE RESTAURANG&PIZZERIA;
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Köksmästare till Heat Arlandastad!

Ansök    Sep 26    Heat Restauranger AB    Köksmästare
Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion. Heat står för vällagad mat och personligt bemötande. Vi serverar många luncher och lagar all mat från grunden. Heat är en restaurangkedja där fokus ligger på hemlagade luncher, men vi jobbar även med catering till företag och privatpersoner i våra närområden. Vi strävar alltid efter att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig... Visa mer
Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion.
Heat står för vällagad mat och personligt bemötande. Vi serverar många luncher och lagar all mat från grunden. Heat är en restaurangkedja där fokus ligger på hemlagade luncher, men vi jobbar även med catering till företag och privatpersoner i våra närområden. Vi strävar alltid efter att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalitet och hjärta på alla våra enheter.
Heat har för tillfället restauranger med lägen i Uppsala, Märsta, Stockholm, Gävle, Örebro och Västerås och vi har kollektivavtal med HRF/Visita. Vi erbjuder alla tillsvidareanställda friskvårdsbidrag om 1500 kr/år samt rabatterade besök hos naprapat och rabatter på vårt sortiment.
Vår nuvarande köksmästare går glädjande nog vidare till en ny tjänst med nya utmaningar inom företaget och därför söker vi hans efterträdare!
Om tjänsten: Våra köksmästare arbetar i den dagliga driften och ansvarar för matkvalitet, råvaruinköp, lagerhållning, egenkontroll och inventering. Du leder det dagliga arbetet på restaurangen tillsammans med restaurangchefen. Du arbetar främst dagtid måndag-fredag men kvälls- och helgarbete kan förekomma. Köket på Heat Arlandastad är nybyggt (inkl. maskinparken), fräscht och lättjobbat. Restaurangen har i snitt 400 gäster/dag och utöver det levererar vi catering i närområdet samt lunchmat till vår Heat Express Arlandastad och lunch och smörgåsar till en större kund i närområdet.
Om dig: Du har några års erfarenhet i rollen som köksmästare/kökschef. Du är positiv, lösningsfokuserad och strukturerad. God planering är ett ledord på Heat och det är du bekväm med. Vår matkvalitet är vår grund, tillsammans med vårt personliga bemötande, och du är bekväm med att ansvara för matkvaliteten och för att följa Heats riktlinjer och recept för tillagning och inköp.
För rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter då Heat avser att fortsätta sin expansion.
Varmt välkommen med din ansökan! Urval och rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum för ansökan. Visa mindre

Restaurangbiträde Uppsala

Ansök    Sep 22    Sodexo AB    Restaurangbiträde
Restaurang Björken Cytiva, Uppsala Vi är ett glatt och väl fungerande team som nu söker en medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, roligt, utmanande och kräver stort personligt engagemang.  Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av diverse, i restaurang, förekommande arbetsuppgifter, såsom: • Portionering, kassa • Upprätthålla god ordning • Fortlöpande se till att bänkar, bufféer mm är avtorkade och rena • Informera våra ... Visa mer
Restaurang Björken Cytiva, Uppsala

Vi är ett glatt och väl fungerande team som nu söker en medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande, roligt, utmanande och kräver stort personligt engagemang. 

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av diverse, i restaurang, förekommande arbetsuppgifter, såsom:


• Portionering, kassa
• Upprätthålla god ordning
• Fortlöpande se till att bänkar, bufféer mm är avtorkade och rena
• Informera våra gäster om maträtters innehåll, allergener mm.
• Skriva informationsskyltar och menytavla 
• Fylla på med bröd, smör, mjölk och andra för lunchen behövande produkter
• Iordningställa mattorget efter avslutad lunch och förbereda för morgondagen

Kvalifikationer/Krav:• Du skall ha genomgått gymnasieskola eller motsvarande
• Vana från arbete i restaurang eller annat servicearbete
• Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
• Tala och förstå engelska
• Kassavana är meriterande

Personliga egenskaper:


• God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
• Lyhörd för kundens behov
• God samarbetsförmåga
• Självständig och handlingskraftig
• Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag
• Noggrann, strukturerad och systematisk
• Förmåga att ibland kunna klara av att arbeta i ett högt tempo
• Positiv attityd
• Du delar våra värderingar

Anställningsform och arbetstider:
Tjänsten är 50% tillsvidare med möjlighet till utökad sysselsättningsgrad. Provanställning tillämpas

Har du frågor kontakta Restaurangchef Göran Pändel Berggren.
076-5023181, [email protected]

Din ansökan vill vi ha senast den 2022-09-30 
Ansökan kan endast göras vår hemsida

 


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 55 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 412 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla. Visa mindre

PIZZABAGARE

Ansök    Sep 23    Haddadi, Mohammad Reza    Pizzabagare
Vi är en kvarterskrog beläget i Luthagen i Uppsala. Som pizzabagare brinner du för att göra goda pizzor och att få nöjda och återkommande gäster. Du är en pålitlig och glad person som kan hantera stressiga situationer. Du måste ha minst 2-års erfarenhet med att baka Pizzor. Du ska vara glad, positiv och arbetsam samt kunna samarbeta och hjälpa till. Som Pizzabagare förbereder du (preppar) innan du börjar baka. Du sätter deg, skär, hackar och lägger upp in... Visa mer
Vi är en kvarterskrog beläget i Luthagen i Uppsala. Som pizzabagare brinner du för att göra goda pizzor och att få nöjda och återkommande gäster. Du är en pålitlig och glad person som kan hantera stressiga situationer.
Du måste ha minst 2-års erfarenhet med att baka Pizzor. Du ska vara glad, positiv och arbetsam samt kunna samarbeta och hjälpa till.
Som Pizzabagare förbereder du (preppar) innan du börjar baka. Du sätter deg, skär, hackar och lägger upp ingredienser i skålar, du måste kunna hålla ett högt tempo. Om det är lugnt med pizzabakandet så hjälper man till där det behövs. Plocka undan, bära soppor, skura golv, lite allt-i-allo.
Ansökan sker genom att du ringer till: 0707725772.
Vi ser framemot din ansökan! Visa mindre

Hotel von Kraemer söker kock

Ansök    Sep 23    Ls Jobbet AB    Kock, à la carte
Hotel von Kraemer söker dig som tillsammans med oss vill utveckla nya smaker och ta gästens matupplevelse till nya höjder. Vill du bli en del av vårt team? Vi söker dig som är genuint intresserad av mat och tycker om att arbeta med människor. Vi värdesätter att du är positiv och har ett varmt och professionellt bemötande av våra gäster och dina medarbetare. I din roll som kock, driver du och dina kollegor vår köksavdelning med god ekonomisk hushållning ge... Visa mer
Hotel von Kraemer söker dig som tillsammans med oss vill utveckla nya smaker och ta gästens matupplevelse till nya höjder. Vill du bli en del av vårt team?
Vi söker dig som är genuint intresserad av mat och tycker om att arbeta med människor. Vi värdesätter att du är positiv och har ett varmt och professionellt bemötande av våra gäster och dina medarbetare.
I din roll som kock, driver du och dina kollegor vår köksavdelning med god ekonomisk hushållning genom kostnadsmedvetenhet och god planering. Arbetet hos oss är varierande och kräver stort personligt engagemang. Som person är du driftig och målmedveten.
Arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av:
matlagning
inköp
lager, råvaruhantering, svinnregistrering samt inventering
egenkontroll-HACCP
matsedlar/menyer

Kvalifikationer:
Utbildad?med?minst två års yrkesvana.
Anställningsform och arbetstider Heltid: 100% Arbetstid: Arbetstider efter verksamhetens behov. Kvälls och helgarbete förekommer.
Tjänsten är en tillsvidareanställning, vi tillämpar?provanställning. Intervjuer sker löpande och anställning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Tillträde enligt överenskommelse. Lön enligt överenskommelse.
Ansökan:
Vi ser fram emot att träffa dig för en personlig intervju. Har du?frågor kontakta hotellchef Chana Da Silva på epost: [email protected]
Om arbetsgivaren - Hotel von Kraemer
Hotel von Kraemer med sina 83 hotellrum, 3 st mötesrum, takterrass, restaurang och lounger, har varit öppet sedan augusti 2014.
Hotel von Kraemer ägs av Kommunalförbundet Avancerad Strålbehandling.
Hotellet har konferensfaciliteter för upp till 35 personer och en restaurang, som bland annat är en mycket välbesökt lunchrestaurang, men även kvällsbokningar och event.
Hotellet är trivsamt och stilfullt inrett med skandinavisk design, med inslag av trä, sten och metall.
Namnet kommer från familjen med samma efternamn, von Kraemer, som huserade i Uppsala i slutet av 1800-talet.
Reception, restaurang, konferens finns på våning 4. Hotel von Kraemer är öppet dygnet runt året om. Visa mindre

Kallskänka till "FRIGGAS" Uppsala Nya Stadshus

Uppsala Nya Stadshus är ett unik produkt i en härligt pulserande, inspirerande miljö mitt i Centrala Uppsala. Restaurang Friggas har ett snyggt cafe med hela dagen utbud, En ny stilig restaurang med öppet kök samt det sobra tryckeriet en trappa ner med bistro, bageri & butik. Vi söker nu en kreativ kallskänka hit som vill vara med att laga, inspirera och leverera i köket. Brinner du för det gröna köket, modern och nytänkande mat i allmänhet, och att ge RIK... Visa mer
Uppsala Nya Stadshus är ett unik produkt i en härligt pulserande, inspirerande miljö mitt i Centrala Uppsala.
Restaurang Friggas har ett snyggt cafe med hela dagen utbud, En ny stilig restaurang med öppet kök samt det sobra tryckeriet en trappa ner med bistro, bageri & butik.
Vi söker nu en kreativ kallskänka hit som vill vara med att laga, inspirera och leverera i köket.
Brinner du för det gröna köket, modern och nytänkande mat i allmänhet, och att ge RIKTIGT BRA service, följer du med svängarna och vill vara med att sätta nya Friggas på kartan då hoppas vi det här är kan vara du?
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker kockar!

Ansök    Sep 21    TTB holding AB    Specialkock
Mangal Restaurang i Uppsala serverar medelhavs maträtter. Vi behöver kockar som kan laga medelhavs maträtter, kalla och varma rätter. Ansökan via mail: [email protected] Visa mer
Mangal Restaurang i Uppsala serverar medelhavs maträtter. Vi behöver kockar som kan laga medelhavs maträtter, kalla och varma rätter.
Ansökan via mail: [email protected] Visa mindre

Hovmästare till "FRIGGAS" Uppsala Nya Stadshus

Uppsala Nya Stadshus är ett unik produkt i en härligt pulserande, inspirerande miljö mitt i Centrala Uppsala. Restaurang Friggas har ett snyggt cafe med hela dagen utbud, En ny stilig restaurang med öppet kök samt det sobra tryckeriet en trappa ner med bistro, bageri & butik. Vi söker nu en serviceminded person hit som vill vara med och bygga någonting riktigt bra. Att kunna bistå restaurangchefen och ha koll ute bland våra gäster. Har du erfarenhet och gi... Visa mer
Uppsala Nya Stadshus är ett unik produkt i en härligt pulserande, inspirerande miljö mitt i Centrala Uppsala.
Restaurang Friggas har ett snyggt cafe med hela dagen utbud, En ny stilig restaurang med öppet kök samt det sobra tryckeriet en trappa ner med bistro, bageri & butik.
Vi söker nu en serviceminded person hit som vill vara med och bygga någonting riktigt bra. Att kunna bistå restaurangchefen och ha koll ute bland våra gäster.
Har du erfarenhet och gillar kundkontakt och RIKTIGT BRA service. Följer du med svängarna och vill vara med att sätta nya Friggas på kartan då hoppas vi det här är kan vara du?
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Restaurangbiträde till personalrestaurang

AlphaCE Competence & Resource har nu fått i uppdrag att hitta restaurangbiträde till en personalrestaurang i Uppsala. Kort om företag Företaget är ett av världens största måltidsföretag med verksamheter i över 80 länder. De erbjuder måltidsservice, städning och övriga FM tjänster för företag som vill fokusera på sin kärnverksamhet. De gör livet enklare för dem. Företagets uppdrag Företaget driver en personalrestaurang på ett av Uppsalas större företag. H... Visa mer
AlphaCE Competence & Resource har nu fått i uppdrag att hitta restaurangbiträde till en personalrestaurang i Uppsala.

Kort om företag
Företaget är ett av världens största måltidsföretag med verksamheter i över 80 länder. De erbjuder måltidsservice, städning och övriga FM tjänster för företag som vill fokusera på sin kärnverksamhet. De gör livet enklare för dem.

Företagets uppdrag
Företaget driver en personalrestaurang på ett av Uppsalas större företag.
Här arbetar kockar, restaurangbiträden och diskare. 
Företaget står för introduktion och arbetskläder.
Företaget har kollektivavtal.

Kort ditt om uppdraget (arbetet)
Dina arbetsuppgifter kommer att bland annat bestå av:
Portionerna mat.
Gästservice. Lämna information om maträtter och dess innehåll.
Skriva menytavla.
Hålla rent och snyggt i hela mattorget, bänkar, bufféer mm.
Kassahantering.
Fylla på bufféer med maträtter och tillbehör samt allmänt matsals-restaurangarbete.

Minikrav
Vana från arbete i restaurang eller annat servicearbete är ett plus.
Du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. 
Tala och förstå engelska
Kassa vana är en merit.

Övrigt
God servicekänsla och kunna hantera olika möten med människor
Lyhörd för kundens behov
God samarbetsförmåga
Självständig och handlingskraftig
Representativ och vara en god ambassadör för vårt företag
Noggrann, strukturerad och ordningssinne
Förmåga att ibland kunna klara av att arbeta i ett högt tempo
Positiv attityd

AlphaCEs vision är att alla har en plats på arbetsmarknaden, så vi ser gärna att även du som inte har lång erfarenhet och kanske berättigad någon form av lönestöd söker tjänsten. Visa mindre

Tjuren söker Kock

Ansök    Sep 20    SG Food AB    Chefskock
Vi på Tjuren söker en kock! Största fokus ligger på kött, grillrätter men även säsongsbetonade rätter. Du jobbar i en grupp där familjekänslan är stark. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi på Tjuren söker en kock! Största fokus ligger på kött, grillrätter men även säsongsbetonade rätter. Du jobbar i en grupp där familjekänslan är stark.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Resturangbiträde

Ansök    Sep 20    Sätra Bageriet AB    Restaurangbiträde
Vi söker en glad, positiv och serviceminded person till vår lunchresturang/kafé. Dina arbetsuppgifter är mestadels kassa men även att fylla på innan och under lunchen så som kaffe, måltidsdryck, bröd, salladsbuffé osv. Plocka bort efter lunchen, torka bord, beställa det som saknas, göra kaffe, även en del disk kan förekomma, lite en "allt i allo". Ta emot förfrågningar om beställningar, bokningar både i resturangen, konferenser samt utkörningar. Erfarenhet... Visa mer
Vi söker en glad, positiv och serviceminded person till vår lunchresturang/kafé. Dina arbetsuppgifter är mestadels kassa men även att fylla på innan och under lunchen så som kaffe, måltidsdryck, bröd, salladsbuffé osv. Plocka bort efter lunchen, torka bord, beställa det som saknas, göra kaffe, även en del disk kan förekomma, lite en "allt i allo". Ta emot förfrågningar om beställningar, bokningar både i resturangen, konferenser samt utkörningar. Erfarenhet från liknande arbete underlättar både för dig och för oss men inget måste om du har personlighet som passar för jobbet.
Arbetstider är ca 10.30-17 Mån-Fre, inga röda dagar eller helger förekommer då vi håller stängt dessa dagar.
Vi önskar ha personen vi söker på plats hos oss från 1 september Visa mindre

Restaurangbiträde till Restaurang Kannan i Uppsala

Ansök    Sep 19    Compass Group AB    Restaurangbiträde
Restaurangbiträde till Restaurang Kannan Tillsvidare deltid 75% Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Vem söker vi? Nu söker vi en restaurangme... Visa mer
Restaurangbiträde till Restaurang Kannan

Tillsvidare deltid 75%

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en restaurangmedarbetare som med glädje och positivitet vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med entusiasm levererar du enastående service till restaurangens alla gäster.

I tjänsten ingår bland annat förberedelse och servering av mat och dryck, kassahantering samt hålla arbetsplatsen och restaurangen ren och fin.

Om restaurang Kannan

Restaurangen bedriver verksamhet i Psykiatrins Hus vid akademiska sjukhuset. Vi som arbetar här är ett team på 5 personer. Vi har öppet måndag till fredag 8-15,. Vi erbjuder frukost till våra morgonpigga besökare samt lunch med filosofin att maten ska vara lagad från grunden och följa årets säsonger.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du tycker om att planera och strukturera ditt arbete så att det blir effektivt
• Med din positivitet tar du ansvar för att hålla en hög servicenivå genom hela dagen
• God service är viktigt för dig där ett leende och ögonkontakt är en självklarhet
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Tidigare erfarenhet av restaurangarbete är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/ Visa mindre

Stiftelsen Andreas Ands Minne söker serveringspersonal

Stiftelsen Andreas Ands Minne söker ett Serveringspersonal Stiftelsen Andreas And Minne är ett omvårdnadsboende med 29 platser. Boendet ligger i den trevliga stadsdelen Luthagen med anor från 1925. Till huset hör en stor uppvuxen trädgård. Stiftelsen erbjuder individuellt anpassad mat från vår eget kök. Vid tillagning används de bästa av säsongens råvaror. Sedan våren 2014 använder vi oss delvis av närproducerat och ekologiska produkter. Stor vikt läggs vi... Visa mer
Stiftelsen Andreas Ands Minne söker ett Serveringspersonal
Stiftelsen Andreas And Minne är ett omvårdnadsboende med 29 platser. Boendet ligger i den trevliga stadsdelen Luthagen med anor från 1925. Till huset hör en stor uppvuxen trädgård.
Stiftelsen erbjuder individuellt anpassad mat från vår eget kök. Vid tillagning används de bästa av säsongens råvaror. Sedan våren 2014 använder vi oss delvis av närproducerat och ekologiska produkter. Stor vikt läggs vid trevlig dukning och fräscha blommor.
Arbetsuppgifter: Du som anställd tycker att omsorgen av våra äldre är viktig och stimulerande. Du kommer att få arbeta i en stabil, engagerad och positiv personalgrupp där dina kvalifikationer tas till vara. Vi har ett väl fungerande kvalitetssystem som alla arbetar efter.
I serveringen ansvarar du bla för disk och dukning inför måltider. Vi har tydliga rutiner som vi arbetar efter där fokus ligger på att de äldre skall få en god, näringsrik och trevlig måltidsupplevelse.
Välkommen att titta in på vår hemsida: www.andreasand.se
Varmt välkommen med din ansökan och CV till Personalansvarig Anne Louise Malm. : 070-2832224
E-post: [email protected] Visa mindre

Diskare till Restaurang Kannan i Uppsala

Ansök    Sep 19    Compass Group AB    Diskare
Diskare till Restaurang Kannan Tillsvidare deltid 50% Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Vem söker vi? Nu söker vi en glad diskare till vårt... Visa mer
Diskare till Restaurang Kannan

Tillsvidare deltid 50%

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en glad diskare till vårt team där laganda står i fokus. Du är oftast den sista våra gäster möter och därför är det viktigt att du trivs med att ge en god service.

I tjänsten ingår bland annat de dagliga rutinerna i diskrummet och övriga utrymmen, sortera och placera ut porslin och utrustning på avsedd plats, egenkontroll och viss lagerhantering.

Om restaurang Kannan

Restaurangen bedriver verksamhet i Psykiatrins Hus vid akademiska sjukhuset. Vi som arbetar här är ett team på 5 personer. Vi har öppet måndag till fredag 8-15,. Vi erbjuder frukost till våra morgonpigga besökare samt lunch med filosofin att maten ska vara lagad från grunden och följa årets säsonger.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor! I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Med din positivitet tar du ansvar för att hålla en hög servicenivå genom hela dagen
• God service är viktigt för dig där ett leende och ögonkontakt är en självklarhet
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du tycker om att planera och strukturera ditt arbete så att det blir effektivt
• Du talar svenska
• Tidigare erfarenhet av diskarbete är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/ Visa mindre

Medarbetare

Ansök    Sep 19    King Food AB    Restaurangbiträde
Är du vår nästa stjärna? Nu söker vi superstjärnor till vår restaurang! Vi söker efter dig som trivs i rampljuset, brinner för gästmötet och som alltid vill överträffa våra gästers förväntningar med det lilla extra! Som medarbetare hos oss på Burger King så har du huvudrollen i att skapa ett unikt möte med våra gäster. Tillsammans med dina kollegor är du med och skapar upplevelser i världsklass varje dag. Vi söker dig som gillar att arbeta i ett team som ... Visa mer
Är du vår nästa stjärna?

Nu söker vi superstjärnor till vår restaurang! Vi söker efter dig som trivs i rampljuset, brinner för gästmötet och som alltid vill överträffa våra gästers förväntningar med det lilla extra! Som medarbetare hos oss på Burger King så har du huvudrollen i att skapa ett unikt möte med våra gäster. Tillsammans med dina kollegor är du med och skapar upplevelser i världsklass varje dag. Vi söker dig som gillar att arbeta i ett team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete, där du själv tar ett eget ansvar för att bidra till detta. Tempot på vår restaurang kommer många gånger vara högt och arbetet kräver att du som person är både effektiv och stresstålig. Vidare är du flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Du har alltid en positiv inställning och du är en given lagspelare, du hjälper alltid till där det behövs! Vill du vara en del av Burger King Sverige?

Vi kan erbjuda dig:

Att få vara en del i ett sammansvetsat team

En spännande vardag med högt tempo och utmaningar

Personlig utveckling och karriärs möjligheter

Flexibla arbetstider

Arbetet är förlagt både dagtid, kvällar samt helger. Lön tillämpas enligt kollektivavtal med hrfBurger King® är en global kedja med mer än 16.000 restauranger i 100 länder. I Skandinavien drivs Burger King® av King Food Scandinavia som är en del av Ring International Holding, och har master franchise rättigheterna till Burger King® i Sverige, Norge och Danmark. Visa mindre

Vi söker diskare

Ansök    Sep 17    Restaurang Dragon Paradise AB    Diskare
Vi söker en diskare till våra köket, du ska ha erfarenhet minst 1 år i disk, och ska kunna hjälpa till i köket, städa i disken och i köket, ska kunna hantera stress. Du kommer jobba som diskare / köksbiträde med möjlighet för utveckling Visa mer
Vi söker en diskare till våra köket, du ska ha erfarenhet minst 1 år i disk, och ska kunna hjälpa till i köket, städa i disken och i köket, ska kunna hantera stress. Du kommer jobba som diskare / köksbiträde med möjlighet för utveckling Visa mindre

Kock med erfarenhet av kinesiska köket

På Kungsängsgatan 20 i Uppsala, ligger den fräscha kinesiska restaurangen Asia. Allt fler Uppsalabor upptäcker att där erbjuds hög kvalité, stora valmöjligheter och god service. UNT fredag har utsett buffén i Restaurang ASIA till Uppsalas bästa. Personlig service, flexibilitet och kvalitet är nyckelord för oss. Ambitionen är att överträffa gästens förväntningar. Vi söker nu kock. Kvalifikationer: Vi ser helst att din bakgrund är kock eller att du har erfar... Visa mer
På Kungsängsgatan 20 i Uppsala, ligger den fräscha kinesiska restaurangen Asia. Allt fler Uppsalabor upptäcker att där erbjuds hög kvalité, stora valmöjligheter och god service. UNT fredag har utsett buffén i Restaurang ASIA till Uppsalas bästa. Personlig service, flexibilitet och kvalitet är nyckelord för oss. Ambitionen är att överträffa gästens förväntningar.
Vi söker nu kock.
Kvalifikationer: Vi ser helst att din bakgrund är kock eller att du har erfarenhet från kök.
- Du har minst två års erfarenhet av arbete i kinesiska köket
- Du kan prata kinesiska eller svenska
- Du har god samarbetsförmåga
- Du är flexibel
- Du kan skapa trevlig atmosfär för elever samt för dina kollegor Visa mindre

KOCK - för dig som vill arbeta dagtid

Centralt i Uppsala, på Östra Ågatan, ligger en av Uppsalas bästa och trevligaste bostadsrättsföreningar, Bostadsrättsföreningen Kungsängsliljan. Nu söker vi en kock till vår matsal, där vi måndag-fredag serverar cirka 50-80 middagar, från klockan 16.00 till 18.00. Eventuellt kan söndagsöppet bli aktuellt. I ditt uppdrag ingår att fastställa menyer, beställa mat- och andra varor till köket samt att lägga arbetstidsschema. Arbetstiden är 10.00-19.00. I köke... Visa mer
Centralt i Uppsala, på Östra Ågatan, ligger en av Uppsalas bästa och trevligaste bostadsrättsföreningar, Bostadsrättsföreningen Kungsängsliljan. Nu söker vi en kock till vår matsal, där vi måndag-fredag serverar cirka 50-80 middagar, från klockan 16.00 till 18.00. Eventuellt kan söndagsöppet bli aktuellt.
I ditt uppdrag ingår att fastställa menyer, beställa mat- och andra varor till köket samt att lägga arbetstidsschema. Arbetstiden är 10.00-19.00. I köket finns totalt 2,5 tjänster.
Vi söker dig som har dokumenterad
fullgjord grundskola
kockutbildning
erfarenhet av arbete i kök.

Om du dessutom har en god social kompetens och är bra på att samarbeta är du den vi söker. Vi ser gärna manliga sökande.
Tillträde 1 december (ev. tidigare). Lön enligt avtal.
Välkommen med din ansökan senast 10 oktober:
Kungsängsliljans ekonomiska förening, Östra Ågatan 73B, 753 20 Uppsala
eller
kungsä[email protected]
Vill du veta mer? Hör av dig till föreningens ordförande, Agneta Simonsson, [email protected] eller telefon 073 0718013 (9.00-12.00).
Läs om oss på brf-kungsangsliljanuppsala.se Visa mindre

Head of Corporate Communications to IAR Systems

Are you a skilled communicator looking for the next step in your career? Do you have experience in investor relations and internal and external communication? Do you value a remote workplace where freedom with responsibility is as important as your performance? I.A.R. offers an opportunity for you who want to step up into a new role as Head of Corporate Communications! About the company IAR Systems is a knowledge-intensive and value-driven global company a... Visa mer
Are you a skilled communicator looking for the next step in your career? Do you have experience in investor relations and internal and external communication? Do you value a remote workplace where freedom with responsibility is as important as your performance? I.A.R. offers an opportunity for you who want to step up into a new role as Head of Corporate Communications!
About the company
IAR Systems is a knowledge-intensive and value-driven global company at the top of its industry. They have been providing world-leading software for building embedded applications for more than 35 years, and today over 150,000 developers are using their software. They supply the tools and services that make embedded systems development fast, efficient, and reliable, enabling their customers worldwide to deliver better products to their markets faster.
IAR Systems have 215 employees in fourteen offices on three continents. Its headquarter is located in Uppsala, Sweden with sales and support offices all over the world.
Task assignments
As Head of Corporate Communications, you will have responsibility for ensuring that IAR Systems has a global coherent messaging throughout all the company’s communication activities and channels. You will work together with key stakeholders within the company to identify, develop and publish communications activities that position the company as a key player within its area. The workday is a mix of strategic work and operational content production. Your primary target group is external stakeholders such as investors, media outlets of any kind, and advisories, whereas you will support, assist, influence, and advise. You will also network and establish good internal and external relations.
Together with the CMCO and Finance team, you will become a major part of developing and forming the Communications agenda at IAR Systems. You will be responsible for the budget of the division.
• Development of Communication Strategy, Messaging Platform, and Communication Plan as well as Agency Procurement for development
• Day-to-day management of the agency relationships as well as procurement
• Creation and execution of CEO, CTO, and CSO agendas
• Development and distribution of IR materials for quarterly reports
• Handle IAR System Annual Report
• Production and distribution of press materials, handling of Media, Influencer, and Analyst Relations
• Drive, develop and nurture internal communication programs for global IC
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
• 4 – 6 years experience in internal and external communications in an international listed B2B company
• Experience managing communications to investor relations, community & press
• Experience managing agency/vendor relationships
• Experience managing and/or creating communication platforms
• Fluent in English, written & verbal
We are seeking someone who likes to surround themselves with new people. We believe you are comfortable and relaxed in social situations and like to have many contact points. In the role, you will talk to internal and external people on a daily, and you are not afraid to take the first step in a conversation. Furthermore, you always take great responsibility for your tasks and don’t miss details as you plan your work in a structured way and work systematically. As a person, you are curious and motivated in starting and driving projects forward. You also contribute with new ideas/perspectives and are more than happy to test new ways of working. We also seek someone who strives always to deliver the best possible solution, and you appreciate seeing the consequences of your work.


Start: Upon agreement
Location: Office is located in Uppsala. Remote work is allowed. You preferably live in the surrounding areas which makes it easy for you to access the office when needed.
Salary: Upon agreement
Interested? We recommend that you submit your application immediately as we make an ongoing selection. Welcome with your application! Visa mindre

Extrajobb som bingovärd i Uppsala!

Gillar du att stå i centrum, ta ansvar och sprida glädje? Sök extrajobb som Bingovärd i Uppsala! Våra Bingovärdar är våra ansikten utåt, det är deras engagemang och känsla för service som gör att våra gäster trivs hos oss. Som bingovärd får du en chans att utvecklas socialt då det ena arbetspasset inte är det andra likt. Samtidigt får du ta ansvar och arbeta självständigt för vi tror att ansvar får människor att växa. Arbetet innebär försäljning, sätta gäs... Visa mer
Gillar du att stå i centrum, ta ansvar och sprida glädje? Sök extrajobb som Bingovärd i Uppsala!
Våra Bingovärdar är våra ansikten utåt, det är deras engagemang och känsla för service som gör att våra gäster trivs hos oss. Som bingovärd får du en chans att utvecklas socialt då det ena arbetspasset inte är det andra likt. Samtidigt får du ta ansvar och arbeta självständigt för vi tror att ansvar får människor att växa. Arbetet innebär försäljning, sätta gästen i fokus och att ansvara för en positiv spelupplevelse.
Vi ger internutbildningar till alla våra nyanställda därför behöver du inte ha tidigare arbetslivserfarenhet även om det är meriterande. Viktigast är att du är beredd att ge oss ditt engagemang. I utbyte hjälper vi till att bygga på din CV, utvecklar dig och ger dig en rolig arbetsmiljö. Allt vårt överskott går till idrotten, sedan 1979 har Idrottens Bingo gett mer än 1,3 miljarder till idrottslivet. Det är ytterligare skäl som gör det roligt att arbeta hos just oss.
Vi vill att du är serviceinriktad, flexibel, ambitiös, stresstålig. Du ska vara okej med att jobba självständigt då ensamarbete förekommer. Det är bra om du är bekväm att tala i mikrofon inför människor och har lite ”skinn på näsan”. Huvudräkning och pengahantering får inte vara några problem och god datavana är ett måste.
Våra arbetsuppgifter innefattar bla. brickförsäljning, caféförsäljning, underhålla gästerna, städ och bingoredovisning.
Då vi är ett litet team som arbetar tillsammans kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det förekommer mycket ensamarbete så det är viktigt att du kan arbeta självständigt.
Våra hallar har öppet de flesta dagar om året vilket innebär att man jobbar både dag, kväll och helg. Tjänsten är en deltidstjänst på ca 3 timmar i veckan. Vi förväntar oss även att du ska kunna hoppa in extra vid sjukdom och semester.
Jobbet passar perfekt som sidoinkomst vid exempelvis studier.
Krav för tjänsten är att du är fyllda 18 år, pratar svenska och vill utvecklas inom försäljning och service. Intervjuer kommer att ske löpande.
Vi har öppet:
mån-tor kl 10,00-22,00, fre 10,00-22,00
lör kl 10,00-17,00, sön kl 11,30-22,00
Tycker du att detta låter som en rolig utmaning? Skicka in din ansökan och berätta mer om dig själv, varför du söker och gärna lite kort om vad du gjort innan oavsett om det är studier eller jobb. Visa mindre

Servis/Sommelier, Jay Fu

Restaurangkoncernen Svenssons Krogar startade sin verksamhet 1991. Företaget är uppdelat i fem separata restaurangbolag: Aaltos, Stationen, Lilly's, Frenchi och Saluhallen. Jay Fu är ett AmAsian steakhouse med ett fantastiskt läge på Saluhallens övre plan med utsikt över Fyrisån. Vi söker dig med minst 2 års erfarenhet som servitris/servitör och vi ser gärna att du vill arbeta med oss under en längre period. Vi är ett ständigt växande företag med många o... Visa mer
Restaurangkoncernen Svenssons Krogar startade sin verksamhet 1991. Företaget är uppdelat i fem separata restaurangbolag: Aaltos, Stationen, Lilly's, Frenchi och Saluhallen.
Jay Fu är ett AmAsian steakhouse med ett fantastiskt läge på Saluhallens övre plan med utsikt över Fyrisån.
Vi söker dig med minst 2 års erfarenhet som servitris/servitör och vi ser gärna att du vill arbeta med oss under en längre period. Vi är ett ständigt växande företag med många och goda utvecklingsmöjligheter. Hos oss på Jay Fu är det viktigt med ett stort och brinnande intresse för mat, dryck och personlig service!
Fördjupade vinkunskaper är ett krav och har du en sommelierutbildning är det ett stort plus.
Du kommer att jobba i ett litet och tight team där kök och servis alla strävar mot att ge våra gäster en restaurangupplevelse utöver det vanliga. Join the Jay Fu movement! Visa mindre

Souschef till Heat Boländerna!

Ansök    Sep 14    Heat Restauranger AB    Souschef
Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion. Heat står för vällagad mat och personligt bemötande. Vi serverar många luncher och lagar all mat från grunden. Heat är en restaurangkedja där fokus ligger på hemlagade luncher, men vi jobbar även med catering till företag och privatpersoner i våra närområden. Vi strävar alltid efter att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig... Visa mer
Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion.
Heat står för vällagad mat och personligt bemötande. Vi serverar många luncher och lagar all mat från grunden. Heat är en restaurangkedja där fokus ligger på hemlagade luncher, men vi jobbar även med catering till företag och privatpersoner i våra närområden. Vi strävar alltid efter att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalitet och hjärta på alla våra enheter.
Heat har för tillfället restauranger med lägen i Uppsala, Märsta, Stockholm, Gävle, Örebro och Västerås och vi har kollektivavtal med HRF/Visita. Vi erbjuder alla tillsvidareanställda friskvårdsbidrag om 1500 kr/år samt rabatterade besök hos naprapat och rabatter på vårt sortiment.
Om tjänsten: Våra souschefer arbetar i den dagliga driften och ansvarar tillsammans med köksmästaren för matkvalitet, råvaruinköp, lagerhållning, egenkontroll och inventering. Du arbetar främst dagtid måndag-fredag men kvälls- och helgarbete kan förekomma.
Om dig: Du har några års erfarenhet i rollen som souschef/motsvarande. Du är positiv, lösningsfokuserad och strukturerad. God planering är ett ledord på Heat och det är du bekväm med. Vår matkvalitet är vår grund, tillsammans med vårt personliga bemötande, och du är bekväm med att ansvara för den och för att följa Heats riktlinjer och recept för tillagning och inköp.
För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter då Heat avser att fortsätta sin expansion under 2022 och framåt.
Varmt välkommen med din ansökan! Urval och rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum för ansökan. Visa mindre

Restaurangmedarbetare till Heat Express Fyrislund!

Vill du vara med på Heats resa? Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion. Heat står för vällagad mat och personligt bemötande. Vi serverar många luncher och lagar all mat från grunden. Heat är en restaurangkedja där fokus ligger på hemlagade luncher, men vi jobbar även med catering till företag och privatpersoner i våra närområden. Vi strävar alltid efter att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevlig... Visa mer
Vill du vara med på Heats resa?
Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion. Heat står för vällagad mat och personligt bemötande. Vi serverar många luncher och lagar all mat från grunden. Heat är en restaurangkedja där fokus ligger på hemlagade luncher, men vi jobbar även med catering till företag och privatpersoner i våra närområden. Vi strävar alltid efter att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalitet och hjärta på alla våra enheter.
Heat har för tillfället restauranger med lägen i Uppsala, Märsta, Stockholm, Gävle, Örebro och Västerås och vi har kollektivavtal med HRF/Visita. Vi erbjuder rabatterade naprapatbesök och 1500 kr/år i friskvårdsbidrag till alla tillsvidareanställda.
Om tjänsten: Att vara restaurangmedarbetare hos oss innebär omväxling och ett stundtals högt tempo. Du möter våra gäster i matsalen och i entrén, du tar hand om våra kalla och varma bufféer och ser till att de är snygga, påfyllda och rena. Denna tjänst kommer att leverera catering i bil och därför krävs B-körkort. Du arbetar dagtid, heltid. Främst mån-fre men vissa helger är du schemalagd för arbete.
Om dig: Du har gärna någon tidigare erfarenhet av snabbmatskedja, restaurang eller café. Som person är du social, positiv, lösningsfokuserad, ansvarsfull och gillar att jobba i team.
Varmt välkommen med din ansökan och till oss på Heat! Visa mindre

Servis Aaltos i Uppsala AB

Restaurangkoncernen Svenssons Krogar startade sin verksamhet 1991. Företaget är uppdelat i fem separata restaurangbolag: Aaltos, Stationen, Lilly's, Frenchi och Saluhallen. Aaltos är en italiensk grill med ett utmärkt läge i hjärtat av Luthagen. Vi söker dig med minst 2 års erfarenhet som servitris/servitör. Hos oss på Aaltos är det viktigt med ett stort intresse för mat, dryck och personlig service! Arbetstiderna är på kvällar och helger. Visa mer
Restaurangkoncernen Svenssons Krogar startade sin verksamhet 1991. Företaget är uppdelat i fem separata restaurangbolag: Aaltos, Stationen, Lilly's, Frenchi och Saluhallen.
Aaltos är en italiensk grill med ett utmärkt läge i hjärtat av Luthagen. Vi söker dig med minst 2 års erfarenhet som servitris/servitör. Hos oss på Aaltos är det viktigt med ett stort intresse för mat, dryck och personlig service!
Arbetstiderna är på kvällar och helger. Visa mindre

Servis Stationen i Uppsala AB

Restaurangkoncernen Svenssons Krogar startade sin verksamhet 1991. Företaget är uppdelat i fem separata restaurangbolag: Aaltos, Stationen, Frenchi, Saluhallen och Lillys. Stationen är en naturlig mötesplats dag som kväll. Vi har öppet alla dagar i veckan och serverar allt från affärslunch till à la carte. Vi söker dig med minst 1 års erfarenhet som servitris/servitör och vi ser gärna att du vill arbeta med oss under en längre period. Vi är ett ständigt vä... Visa mer
Restaurangkoncernen Svenssons Krogar startade sin verksamhet 1991. Företaget är uppdelat i fem separata restaurangbolag: Aaltos, Stationen, Frenchi, Saluhallen och Lillys.
Stationen är en naturlig mötesplats dag som kväll. Vi har öppet alla dagar i veckan och serverar allt från affärslunch till à la carte.
Vi söker dig med minst 1 års erfarenhet som servitris/servitör och vi ser gärna att du vill arbeta med oss under en längre period. Vi är ett ständigt växande företag med många och goda utvecklingsmöjligheter. Hos oss på Stationen är det viktigt med ett stort intresse för mat, dryck och personlig service!
Vi söker nu servispersonal till vår à la carte-restaurang Paris. Paris är ett franskt brasseri som serverar klassiska rätter i modern tappning.
Arbetstiderna är varierande men med betoning på kvällar och helger. Visa mindre

Cafébiträde, Uppsala Saluhall

Restaurangkoncernen Svenssons Krogar startade sin verksamhet 1991. Företaget är uppdelat i fem separata restaurangbolag: Aaltos, Stationen, Frenchi och Saluhallen och Lillys. Vi söker dig med minst 2 års erfarenhet av café eller liknande. Du bör kunna ansvara för öppning/stängning och vi ser gärna att du är över 20 år då vi även har alkoholtillstånd. Personlighet är viktigt och du bör vara van att hålla många bollar i luften med ett leende på läpparna. Se... Visa mer
Restaurangkoncernen Svenssons Krogar startade sin verksamhet 1991. Företaget är uppdelat i fem separata restaurangbolag: Aaltos, Stationen, Frenchi och Saluhallen och Lillys.
Vi söker dig med minst 2 års erfarenhet av café eller liknande. Du bör kunna ansvara för öppning/stängning och vi ser gärna att du är över 20 år då vi även har alkoholtillstånd.
Personlighet är viktigt och du bör vara van att hålla många bollar i luften med ett leende på läpparna.
Sedvanliga arbetsuppgifter i caféet vilket även innefattar lättare servering, städ, disk och liknande. I tjänsten ingår också att hålla sig uppdaterad på vårt sortiment och vår meny. Visa mindre

Värdinna Svenssons Krogar

Restaurangkoncernen Svenssons Krogar startade sin verksamhet 1991. Företaget är uppdelat i fem separata restaurangbolag: Aaltos, Stationen, Lilly's, Frenchi och Saluhallen. I rollen som värdinna är du ansiktet utåt och den första person som våra gäster träffar. Arbetsuppgifterna består bland annat av att möta gäster i dörren, placera och ta emot bokningar. Du har några års erfarenhet av arbetslivet inom serviceyrket och har god vana av gästbemötande. Vi se... Visa mer
Restaurangkoncernen Svenssons Krogar startade sin verksamhet 1991. Företaget är uppdelat i fem separata restaurangbolag: Aaltos, Stationen, Lilly's, Frenchi och Saluhallen.
I rollen som värdinna är du ansiktet utåt och den första person som våra gäster träffar. Arbetsuppgifterna består bland annat av att möta gäster i dörren, placera och ta emot bokningar. Du har några års erfarenhet av arbetslivet inom serviceyrket och har god vana av gästbemötande. Vi ser gärna att du är lösningsorienterad, flexibel och med ett glatt humör.
Arbetstiderna är varierande men med betoning på sena kvällar och helger. Visa mindre

Säsongspersonal Skaldjursveckor

Restaurangkoncernen Svenssons Krogar startade sin verksamhet 1991. Företaget är uppdelat i fem separata bolag: Aaltos, Stationen, Frenchi, Lilly's och Saluhallen. Saluhallen är en anrik byggnad med ett fantastiskt läge mellan domkyrkan och Fyrisån. Vi söker dig med minst 1 års erfarenhet som servitris/servitör. Vi ser gärna att du är en framåt person som inte är rädd att ta för dig, bjuder på dig själv och har ett leende på läpparna. Vi söker extrapersonal... Visa mer
Restaurangkoncernen Svenssons Krogar startade sin verksamhet 1991. Företaget är uppdelat i fem separata bolag: Aaltos, Stationen, Frenchi, Lilly's och Saluhallen. Saluhallen är en anrik byggnad med ett fantastiskt läge mellan domkyrkan och Fyrisån. Vi söker dig med minst 1 års erfarenhet som servitris/servitör.
Vi ser gärna att du är en framåt person som inte är rädd att ta för dig, bjuder på dig själv och har ett leende på läpparna. Vi söker extrapersonal till skaldjursveckorna på Saluhallen i Uppsala. Under helgerna perioden 23/9 till 5/11 söker vi personal på deltid med tidigare erfarenhet från festvåning eller a la carte-servering. Visa mindre

Servis Lilly's i Uppsala AB

Restaurangkoncernen Svenssons Krogar startade sin verksamhet 1991. Företaget är uppdelat i fem separata bolag: Aaltos, Stationen, Lilly's, Frenchi och Saluhallen. Lilly's är en restaurang i klassiska kroglokaler, här serveras allt från tacos till pizza och stämningen är alltid på topp! Vi söker dig med minst 1 års erfarenhet som servitris/servitör och vi ser gärna att du vill arbeta med oss under en längre period. Hos oss på Lilly's är det viktigt med ett... Visa mer
Restaurangkoncernen Svenssons Krogar startade sin verksamhet 1991. Företaget är uppdelat i fem separata bolag: Aaltos, Stationen, Lilly's, Frenchi och Saluhallen.
Lilly's är en restaurang i klassiska kroglokaler, här serveras allt från tacos till pizza och stämningen är alltid på topp! Vi söker dig med minst 1 års erfarenhet som servitris/servitör och vi ser gärna att du vill arbeta med oss under en längre period. Hos oss på Lilly's är det viktigt med ett glatt humör, snabba steg och personlig service!
Vi söker nu servispersonal till vår pizzeria & taqueria. Lilly's är en amerikansk-mexikansk restaurang med bästa läge i Luthagen. Arbetstiderna är varierande men med betoning på kvällar och helger. Visa mindre

Köksmästare Restaurang Friggas, Uppsala

Restaurang Friggas är en unik mötesplats i en härligt pulserande, inspirerande miljö mitt i centrala Uppsala. Vi ska nu sätta Restaurang Friggas på kartan och söker efter stans bästa köksmästare! I hjärtat av Restaurang Friggas arbetar vi i ett snyggt öppet kök där lunchen är en central del av verksamheten. I anslutning till restaurangen finns ett café där vi erbjuder ett utbud som täcker hela dagen och i vårt mysiga "Tryckeriet" skapar vi en bistro, bager... Visa mer
Restaurang Friggas är en unik mötesplats i en härligt pulserande, inspirerande miljö mitt i centrala Uppsala. Vi ska nu sätta Restaurang Friggas på kartan och söker efter stans bästa köksmästare!
I hjärtat av Restaurang Friggas arbetar vi i ett snyggt öppet kök där lunchen är en central del av verksamheten. I anslutning till restaurangen finns ett café där vi erbjuder ett utbud som täcker hela dagen och i vårt mysiga "Tryckeriet" skapar vi en bistro, bageri & deli i fantastiska lokaler. Vi servar även stadshuset med all dess catering.
Vi söker nu en inspirerande köksmästare som vill vara med att sätta detta ställe på kartan och skapa magi åt gästerna på Restaurang Friggas.
Brinner du för modern och nytänkande mat, följer du med i svängarna men värnar om det traditionella och vill ge service i världsklass? - Då hoppas vi att det är just dig vi söker!
I teamet har vi erfaren personal som jobbar med glädje. Vi blandar skratt med allvar och belyser vikten av eget ansvar och gott samarbete. Vi skapar en trivsam arbetsplats tillsammans.
Brinner du för vällagad modern mat, har fingertoppskänslan för att hänga med i trenderna och dessutom har ett värdskap i världsklass - välkommen med din ansökan!
Stora möjligheter för rätt person! Visa mindre

Serviceinriktade Baristor till Arlanda

Om företaget SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på: http://www.foodtravelexperts.com/international/ Din... Visa mer
Om företaget
SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på: http://www.foodtravelexperts.com/international/Dina arbetsuppgifter
Vill du arbeta på Sveriges roligaste arbetsplats – Arlanda? Är du en person med hög servicekänsla och har en vilja att leverera det lilla extra? Om ja, Se hit, just nu söker vi baristor till vår kund SSP på Arlanda!


Till SSP på Arlanda rekryterar vi nu flera Baristor. Tjänsten är på 100% och är en tillsvidareanställning med tillämpad provanställning med start omgående.

Som Barista på bl.a.Caffè Ritazza arbetar du vid espressomaskinen samt förekommande cafésysslor såsom disk, bakning, städning och allra helst att hjälpa SSP till en positiv försäljningsutveckling mot deras satta försäljningsmål.

Inom SSP jobbar de alltid med försäljning och utbildar all deras personal till att bli proffs på sälj och service. Som medarbetare är din viktigaste uppgift att ge deras kunder bästa service. Därför utbildar SSP dig internt i de arbetsuppgifter du behöver kunna för att kunna uppnå detta och som barista får du en gedigen baristautbildning.


Din profil
Som person ska du tycka om att arbeta i en fartfylld miljö där vi sätter stor vikt vid att du är positiv, flexibel, ansvarstagande och serviceminded. SSP ställer höga krav på sina medarbetare därför är branschvana ett stort plus.

Vi ser gärna att du har en stor portion humor och ska vara med att bidra till att skapa en positiv upplevelse för SSPs gäster och kollegor. Då SSP verkar i en internationell miljö talar och skriver du bra svenska och har goda kunskaper i engelska.

Arbetstiden är skiftarbete med tider som följer flygets avgångstider med både tidiga morgon och sena kvällar på vardagar och helger. Det är en fördel om du bor nära Arlanda och har tillgång till bil då det ibland kan vara svårt att ta sig till arbetsplatsen med kollektiva färdmedel vissa arbetspass.

För att få arbeta på flygplatsen krävs en godkänd säkerhetsprövning och registerkontroll, vilket bl.a. innebär att du kan styrka din sysselsättning under de fem senaste åren. Detta ska styrkas i form av intyg eller betyg, säkerställ att du kan få fram detta och förbered dig så gott du kan inför en eventuell intervju. För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara ostraffad.

Varmt välkommen med din ansökan!


Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar SSP med Clockwork Uppland AB.
Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Bita Kaplan via mejl: [email protected] eller telefon 070-821 53 13.
Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför via www.clockworkpersonal.se snarast möjligt.

Jag ser fram emot din ansökan. Välkommen! Visa mindre

Kock

Ansök    Sep 14    Nybrogrillen HB    Specialkock
Nybrogrillen i Uppsala söker en kock med några års erfarenhet om medelhavskök. Nybrogrillen ligger i centrala Uppsala Ansökan via mail: [email protected] Visa mer
Nybrogrillen i Uppsala söker en kock med några års erfarenhet om medelhavskök.
Nybrogrillen ligger i centrala Uppsala


Ansökan via mail: [email protected] Visa mindre

Teriyaki Sweden AB söker Wok Kock

Ansök    Sep 12    ChopChop AB    Specialkock
ChopChop Asian Express är Europas första asiatiska DriveThru restaurang. Vårt mål är att ha nöjda kunder där vi serverar god asiatisk mat med högkvalitativa råvaror. Vi ska vara ett alternativ till de traditionella snabbmatsrestaurangerna. Vi söker nu kockar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå avatt bereda och tillaga asiatiska maträtter. Även renhållning av köket ingår i arbetsuppgifterna. Vi ser dig som söker har: En god samarbetsförmåga,... Visa mer
ChopChop Asian Express är Europas första asiatiska DriveThru restaurang.
Vårt mål är att ha nöjda kunder där vi serverar god asiatisk mat med högkvalitativa råvaror. Vi ska vara ett alternativ till de traditionella snabbmatsrestaurangerna.
Vi söker nu kockar.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå avatt bereda och tillaga asiatiska maträtter. Även renhållning av köket ingår i arbetsuppgifterna.
Vi ser dig som söker har:
En god samarbetsförmåga, vi på ChopChop sätter stor vikt på laganda och teamwork. Rätt inställning, vi ser denna egenskap som det absolut viktigaste, med det rätta engagemanget och viljan att ta för sig i arbetet kan man komma långt på en arbetsplats oavsett vad man kan och inte kan.
Tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen inom wok är krav. Visa mindre

Kung Pao AB söker Wok Kock

Ansök    Sep 12    ChopChop AB    Specialkock
ChopChop Asian Express är Europas första asiatiska DriveThru restaurang. Vårt mål är att ha nöjda kunder där vi serverar god asiatisk mat med högkvalitativa råvaror. Vi ska vara ett alternativ till de traditionella snabbmatsrestaurangerna. Vi söker nu kockar. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå avatt bereda och tillaga asiatiska maträtter. Även renhållning av köket ingår i arbetsuppgifterna. Vi ser dig som söker har: En god samarbetsförmåga,... Visa mer
ChopChop Asian Express är Europas första asiatiska DriveThru restaurang.
Vårt mål är att ha nöjda kunder där vi serverar god asiatisk mat med högkvalitativa råvaror. Vi ska vara ett alternativ till de traditionella snabbmatsrestaurangerna.
Vi söker nu kockar.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå avatt bereda och tillaga asiatiska maträtter. Även renhållning av köket ingår i arbetsuppgifterna.
Vi ser dig som söker har:
En god samarbetsförmåga, vi på ChopChop sätter stor vikt på laganda och teamwork. Rätt inställning, vi ser denna egenskap som det absolut viktigaste, med det rätta engagemanget och viljan att ta för sig i arbetet kan man komma långt på en arbetsplats oavsett vad man kan och inte kan.
Tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen inom wok är krav. Visa mindre

Runner

Ansök    Sep 12    H.F.R Uppsala AB    Restaurangbiträde
Vi på Iberico planerar att utöka vårt team och letar efter nya runners. Positionen innebär att servera mat, plocka disk och diska, men även att supporta kök, bar och service vid behov. Vi söker er som är drivna och trivs i ett högt tempo. Tidigare erfarenheter inom restaurang är inte ett måste men ett plus. Vid intresse kontakta oss på vår mail [email protected] Visa mer
Vi på Iberico planerar att utöka vårt team och letar efter nya runners.
Positionen innebär att servera mat, plocka disk och diska, men även att supporta kök, bar och service vid behov.
Vi söker er som är drivna och trivs i ett högt tempo. Tidigare erfarenheter inom restaurang är inte ett måste men ett plus.
Vid intresse kontakta oss på vår mail [email protected] Visa mindre

Servering & Eventpersonal - extrajobb!

Ansök    Sep 12    Adecco Sweden AB    Restaurangbiträde
Om tjänsten I extrajobbet på eventföretaget i centrala Uppsala kommer du att arbeta under olika evenemang. Du kommer jobba med servering vid olika typer av lunch och middagstillställningar. Du kommer erbjudas olika arbetspass och förväntas arbeta 2 pass i veckan. Arbetspassen kan förekomma vid varierande tider beroende vilka evenemang som förekommer. Fyra personer behövs redan nästa onsdag den 21/9 10:30 - 15:00 till vår kund i Uppsala, där du kommer att ... Visa mer
Om tjänsten
I extrajobbet på eventföretaget i centrala Uppsala kommer du att arbeta under olika evenemang. Du kommer jobba med servering vid olika typer av lunch och middagstillställningar. Du kommer erbjudas olika arbetspass och förväntas arbeta 2 pass i veckan. Arbetspassen kan förekomma vid varierande tider beroende vilka evenemang som förekommer.

Fyra personer behövs redan nästa onsdag den 21/9 10:30 - 15:00 till vår kund i Uppsala, där du kommer att hjälpa till med servering och allmän kundservice! 

Om dig
Du som har serveringsvana, är flexibel och brinner för att ge god service kommer att trivas bra i rollen på eventföretaget. Vi tror att du är lyhörd, positiv och noggrann som person. Är du dessutom prestigelös och gillar att hugga i och hjälpa dina kollegor när det behövs kommer du att lyckas bra i denna roll!

För att kunna söka denna tjänst krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning, till exempel studier eller deltidsarbete. Samt att du har serveringsvana.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco, men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Detta är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Student AB. Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra. Du får ett ramavtal i Adecco Student AB.

Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer Ob-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och söktjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Vänligen notera att vi i denna process använder oss av videointervjuer, om du går vidare till nästa steg kommer du att få en inbjudan via mejl och du förväntas svara på frågorna, skicka in videointervjun för att vara fortsatt aktuell i processen.

Kontaktuppgifter
Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Amila Dresevic på [email protected] eller 073 -684 78 61.

 

Sökord

extrajobb, student, deltid, servering, event, personal, uppsala, adecco Visa mindre

Kock

Ansök    Sep 12    Fyrishov AB    Kock, à la carte
Fyrishov söker kock heltid Nu söker vi Dig som är kreativ i köket, älskar matlagning och vill vara en aktiv del av ett dynamiskt team på en av landets ledande besöksarenor. Köket och restaurangen på Fyrishov tillagar och serverar både frukost, lunch, à la carte och inhouse catering upp till ca 800 personer. Du har ett genuint matintresse och drivs av att utvecklas och utveckla verksamheten. Som person ska du tycka om att ge bra service, kunna hantera e... Visa mer
Fyrishov söker kock heltid
Nu söker vi Dig som är kreativ i köket, älskar matlagning och vill vara en aktiv del av ett dynamiskt team på en av landets ledande besöksarenor.
Köket och restaurangen på Fyrishov tillagar och serverar både frukost, lunch, à la carte och inhouse catering upp till ca 800 personer.
Du har ett genuint matintresse och drivs av att utvecklas och utveckla verksamheten. Som person ska du tycka om att ge bra service, kunna hantera ett ständigt flöde av aktiviteter i verksamheten och ha ett vänligt kundbemötande. Du är lugn och stabil i stressade situationer, har god social kompetens och är bra på att samarbeta.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av beredning och tillagning av lunchrätter, à la carte och enklare varma och kalla rätter. Vi lagar husmanskost från grunden och ger dig goda möjligheter att utvecklas i din roll som kock.
KVALIFIKATIONER: Du har relevant utbildning och gärna 2 års erfarenhet från lunch och à la carte matlagning. Det är meriterande om du även är kunnig i kallkök. För att arbeta hos oss ska du vara över 18 år.
Vi önskar jämn könsfördelning och mångfald inom verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.
Arbetstiden är förlagd efter verksamhetens behov och öppethållandetider: mellan 08 – 19.30 måndag-söndag.
Fyrishov är en av arenorna inom Uppsala kommun Arenor och Fastigheter AB.
Registrera ditt cv och gärna ett personligt brev. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.
Din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 2022-09-27. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
För mer information och vid eventuella frågor kontakta enhetschef Annki Nielsen, [email protected] Visa mindre

Iberico i Uppsala söker Barchef

Ansök    Sep 12    Cheffle AB    Barchef
Iberico har serverat tapas sedan 2014 och aldrig tummat på koncept eller ambition. Vi är trygga i vilka vi är och hoppas att du ska vilja slå rot hos oss. Tillsammans med oss finns alla möjligheter att utvecklas inom restaurangen. Sju år senare jobbar vi fortfarande lika hårt med dessa ambitioner på alla fronter. Följ oss på facebook, instagram eller besök vår hemsida för att få en bättre känsla för vilka vi är. Tillsammans tar vi Spanien till Uppsala var... Visa mer
Iberico har serverat tapas sedan 2014 och aldrig tummat på koncept eller ambition. Vi är trygga i vilka vi är och hoppas att du ska vilja slå rot hos oss. Tillsammans med oss finns alla möjligheter att utvecklas inom restaurangen.
Sju år senare jobbar vi fortfarande lika hårt med dessa ambitioner på alla fronter. Följ oss på facebook, instagram eller besök vår hemsida för att få en bättre känsla för vilka vi är.
Tillsammans tar vi Spanien till Uppsala varje kväll i veckan! 

Vill  Du vara med och driva Uppsalas nya cocktailbar? 

Iberico söker nu en Barchef som vill leda och utveckla vår nya cocktailbar. Till vintern öppnar vi ett nytt koncept under varumärket Iberico. Genom den här nya satsningen kommer Uppsala erbjudas en plats för Afterworks och en mötesplats för vänner, kollegor och/eller själsfränder. Tänk dig en miljö som andas puls likt den du hittar i ett hett Madrid! 

 

VI SÖKER DIG

För att trivas hos oss ska du vara en teamplayer, prestigelös och genuint vilja dela dina tidigare kunskaper och erfarenheter med vår personal. Du håller dig uppdaterad om nya trender och bidrar med ideér och tankar för att utveckla drinkmenyer, serveringsstilar och baridentitet. Vi är ett tajt team och för oss är det viktigt att du har samma engegemang som oss, för då blir jobbet roligt. - Tillsammans som ett team! 

Den här rollen är en av två Barchefer inom Iberico och ingår i ett Chefsteam som består av Vd, Restaurangchef, Kökschef och Barchef. Tillsammans ansvarar vi för att säkerställa att vi håller en hög nivå inom alla arbetsområden och att vi gemensamt når våra mål. 

Ditt ansvarsområde: 


Arbeta i service som bartender

Personalansvar

Bemanning av bar

Rekrytering och upplärning av nya kollegor

Medarbetarutveckling och utbildning av personal

Inköpsansvar

Inventeringsansvar

Utveckling av nya dryckes- & cocktail-listor

Utbilda och säkerställa hög service från samtliga medarbetare

Delta på planeringsmöten tillsammans med Vd, Restaurangchef, Barchef Iberico och Kökschef  

VEM ÄR DU? 

Vi tror att du har minst 5 års erfarenhet av att arbeta i bar. Du behöver nödvändigtvis inte ha arbetat som Barchef innan men bör ha ett starkt intresse för dryck och service och ett sinne för service och framtidstänkande.  

Vi tror att du matchar in på en eller flera av nedan: 


Du är en mat- och dryckesintresserad nörd som förstår värdet av kvalité

Du vill se andra utvecklas och delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter

Du gillar samarbete och att leda andra, och vet att framgång är ett teamarbete

Du gillar att navigera och prioritera i en miljö med högt tempo

Du talar minst 2 av följande språk; spanska, svenska eller engelska och tycker det är spännande att arbeta i en miljö där olikheter möts

Du är trygg och får andra att känna sig trygga runt omkring dig

Du är strukturerad och vet att en bra rutin ger dig möjlighet till att gå utanför boxen om du behöver 

Det är meriterande om: 


Du haft en ledande position innan

Du är utbildad sommelier eller liknande

Du har erfarenhet av att utveckla menyer

Erfarenhet av inköp och prissättning 

SISTA ANSÖKNINGSDAG

Den här rollen är en nyckelperson för Iberico och vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper för att hitta rätt person. Urval och intervjuer sker löpande under hösten med ambition att tillsättas under sista kvartalet 2022.  

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten så är du välkommen att kontakta oss på [email protected] 

Välkommen in med din ansökan via Cheffle redan i dag!


2-4 års erfarenhet Visa mindre

Avdelningsbiträde akutvårdsavdelning 30C

Ansök    Sep 8    REGION UPPSALA    Köksbiträde
Verksamhetsområde akutsjukvård och internmedicin Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler... Visa mer
Verksamhetsområde akutsjukvård och internmedicin

Vi är Akademiska sjukhuset – ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är vi leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Hos oss pågår det något hela tiden – ett nytt liv ser dagens ljus, en mormor opereras, en kollega hyllas som livets hjälte. Vi tror att ärlighet varar längst och det är ingen hemlighet att vi behöver bli fler. Som kollega till oss får du vara med om mycket. Hårda prövningar men också fantastiska händelser, stark gemenskap och stöttning från kollegor och medmänniskor. För att se delar ur vår verklighet, besök vår fotoutställning på akademiskafotoutstallning.se.

Välkommen med din ansökan och bli en del av oss.

Vår verksamhet
På akutvårdsavdelning 30C AVA vårdar vi patienter som främst har en internmedicinsk diagnos. Vi har 20 vårdplatser fördelat på 4 team. Till oss kommer patienter efter ett initialt omhändertagande på akutmottagningen, alternativt efter vård på en intermediärvårdsavdelning. Vårdtiderna är korta vilket innebär ett högt in- och utflöde av patienter som måste planeras och koordineras. Vi arbetar aktivt med personcentrerad vård.

Avdelningen är under ständig utveckling och vi vill att du som medarbetare ska få chans att aktivt delta i att bygga och utveckla verksamheten så att svårt sjuka patienter kan vårdas under goda förutsättningar på en avdelning där personalens arbetsmiljö står i fokus. Här satsar vi på utbildning, utveckling och olika förbättringsarbeten. Vår gemensamma erfarenhet och olika idéer till lösningar är det som gör vår avdelning framgångsrik.

Ditt uppdrag
Som biträde kommer du vara ansvarig för flera olika områden på avdelningen. En del är i personalköket där du ansvarar för hygien, ordning och reda. Du ordnar med personalfika och handhar alla livsmedel för personalen. Vidare är du med och hjälper till med beställning av varor, varumottagning, uppackning och sortering av alla olika leveranser till avdelningen. Du är även ett stöd i det dagliga arbetet på avdelningen och har ett nära samarbete med chefer och andra medarbetare. Du bistår även medicinmottagningen, som finns på samma våningsplan, med diverse uppgifter.

Din kompetens
Du är lösningsorienterad med god administrativ och organisatorisk förmåga. Du har erfarenhet från arbete i kök/restaurang och att handha livsmedel. Du har god kunskap i råvaruhantering och livsmedelshygien. Du har även god kunskap i logistik och varuhantering. Du har erfarenhet från arbete på vårdavdelning. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du behöver vara stresstålig och kunna hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Du ska ha goda datakunskaper och meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta i systemet Agresso. Vi ser gärna att du tycker om att arbeta med människor och är engagerad, positiv och trivs att arbeta i team. Du är observant, lösningsorienterad, ser vad som behöver göras och tar för dig arbetsuppgifter. Du arbetar självständigt och tar stort, eget ansvar för dina arbetsuppgifter.

Vi erbjuder
Tillsvidareanställning på heltid 100%. Arbetstiden är måndag till fredag.
Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
Avdelningschef Carina Vennström 018-617 10 87 eller e post [email protected] (http://mailto:[email protected]/)
Gruppchef Ulrica Eriksson 018-617 27 35 eller e-post [email protected] (http://mailto:[email protected]/)
Gruppchef Viktor Knaust 018-617 50 96 eller e-post [email protected] (http://mailto:[email protected]/)
Facklig kontaktperson Kommunal nås via växeln 018-611 00 00
Facklig kontaktperson Vårdförbundet nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval, intervjuer och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka din ansökan!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Servitris sökes, Restaurang Zurafa

Är du vår nya service stjärna ! Nu söker vi på Zurafa i svista nya medarbetare i service. Vi söker dig som brinner för bra service och som inte är rädd för att ta steget mot kunden. Vi är ett glatt team som jobbar mot att ständigt förbättra och utveckla oss. Det är en fördel om du har utbildning eller erfarenhet från branschen, körkort är ett krav. Du som söker är också flexibel, glad och snabb. Arbetsuppgifter: Service i restaurang samt lättare städ. Ut... Visa mer
Är du vår nya service stjärna !
Nu söker vi på Zurafa i svista nya medarbetare i service. Vi söker dig som brinner för bra service och som inte är rädd för att ta steget mot kunden. Vi är ett glatt team som jobbar mot att ständigt förbättra och utveckla oss.
Det är en fördel om du har utbildning eller erfarenhet från branschen, körkort är ett krav. Du som söker är också flexibel, glad och snabb.
Arbetsuppgifter:
Service i restaurang samt lättare städ.
Utkörning av mat (om du har B-körkort)
Försäljningen vid bord samt, avhämtning.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Servitör/Servitris

Le Parc är en à la carte-restaurang med bar. Vår restaurang är belägen i centrala Uppsala, ett par kvarter norr om Uppsala Universitet och Uppsala Domkyrka. Le Parc ligger i Börjeparken, även kallad Finn Malmgrens plats. Arbetsuppgifter: Servering och bararbete. Kvalifikationer: Erfarenhet, helst från branschen eller från något serviceyrke. Övrigt: Möjlighet finns att komma överens om ett personligt schema som passar just dina förutsättningar.... Visa mer
Le Parc är en à la carte-restaurang med bar. Vår restaurang är belägen i centrala Uppsala, ett par kvarter norr om Uppsala Universitet och Uppsala Domkyrka. Le Parc ligger i Börjeparken, även kallad Finn Malmgrens plats.


Arbetsuppgifter:
Servering och bararbete.


Kvalifikationer:
Erfarenhet, helst från branschen eller från något serviceyrke.


Övrigt:
Möjlighet finns att komma överens om ett personligt schema som passar just dina förutsättningar. Visa mindre

Servitris, kvällsjobb

Ansök    Sep 7    Black Brook HB    Servitör/Servitris
Vi söker en glad och social servitris till vår restaurang i Svartbäcken att börja arbeta omgående och jobba tillsvidare. Jobbet är både utvecklande och utmanande. Du behöver kunna ta stort eget ansvar och kunna hantera stress. Arbetsuppgifter är framförallt att servera våra gäster men även en del förberedelser, städning och disk ingår. Arbetstider är kvällar med start ca klockan 15.30 till stängning ca 21-22. Du behöver kunna jobba några dagar i veckan tis... Visa mer
Vi söker en glad och social servitris till vår restaurang i Svartbäcken att börja arbeta omgående och jobba tillsvidare. Jobbet är både utvecklande och utmanande. Du behöver kunna ta stort eget ansvar och kunna hantera stress. Arbetsuppgifter är framförallt att servera våra gäster men även en del förberedelser, städning och disk ingår. Arbetstider är kvällar med start ca klockan 15.30 till stängning ca 21-22. Du behöver kunna jobba några dagar i veckan tisdag till söndag. Tidigare erfarenhet är inte ett krav men du behöver vara fokuserad och ta ansvar för att lära dig dina arbetsuppgifter samt vår meny. Du behöver kunna svenska och engelska.
Ansökningar tas endast emot via mejl. Vi tar inte emot ansökningar vid besök i restaurangen eller telefonsamtal. Visa mindre

interpool Uppsala söker bartender till hösten 2022

interpool är en unik plats där restaurangen samspelar med sportbar och roliga aktiviteter i samma lokaler. Våra gäster är företag, grupper och privatpersoner och vi har verksamhet alla dagar under året. Vi strävar efter att ha hög standard på allt vi jobbar med, service, mat, dryck och aktiviteter. Vår ambition är att vara bäst i vår genre. Du är vårt ansikte utåt till våra gäster. Därför är det viktigt att du är trevlig, glad och tycker om att ge service.... Visa mer
interpool är en unik plats där restaurangen samspelar med sportbar och roliga aktiviteter i samma lokaler. Våra gäster är företag, grupper och privatpersoner och vi har verksamhet alla dagar under året. Vi strävar efter att ha hög standard på allt vi jobbar med, service, mat, dryck och aktiviteter. Vår ambition är att vara bäst i vår genre. Du är vårt ansikte utåt till våra gäster. Därför är det viktigt att du är trevlig, glad och tycker om att ge service. Du har ordning och reda kring dig på jobbet och är aktiv, pålitlig och jobbar självständigt. Du vill leverera hög standard på allt du jobbar med och löser frågetecken/problem som dyker upp. Du är delaktig i teamet och verksamhetens utveckling, ger förslag på förbättringar och förstår att du är en viktig länk till gästens helhetsupplevelsen av interpool. När vi har mycket att göra och jobbet blir stressigt är det viktigt att du kan hantera detta konstruktivt, jobba på och lösa uppdraget att serva gästen på bästa sätt.
Du behöver ha kunskap och intresse av mat och dryck.
Vi vill att du ska ha arbetat med servering/bar i 2-4 år. Utbildning är meriterande men inget krav. Vi ser gärna att du kan växa med uppgiften och utöka arbetstid och ansvar vartefter.
Saknar du erfarenhet av just serveringsyrket men har arbetat i annat serviceyrke 2-4 år och har rätt attityd, vilja och inställning att lära dig finns det goda chanser att du passar in hos oss.
Vi ser långsiktigt på vår personal och satsar på dig om du har ambition och vilja. Tjänsten är deltid som start med stor möjlighet till heltid för rätt person.
Lite av din vardag på jobbet: Du ägnar dig åt gästerna, visar dem till bord/aktiviteter, tar beställningar, serverar mat och dryck och ansvarar för kassan. Du sköter förberedelser och avslut och ser till att allt är på plats före och efter ditt pass. I dina arbetsuppgifter ingår att visa och berätta grunderna i våra spel. Det ingår att vara delaktig, hjälpa till där du behövs, lösa frågetecken när de dyker upp och ta ansvar för att interpool sköts och fungerar på bästa sätt till våra gäster. När vi är på topp och har event kan arbetet vara stressigt och det behöver du kunna hantera konstruktivt och jobba på med ett leende.
Skicka in din ansökan snarast till [email protected]
Vi tar inte emot ansökan per telefon. Visa mindre

Restaurangmedarbetare till Heat Fyrisvall!

Vill du vara med på Heats resa? Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion. Heat står för vällagad mat och personligt bemötande. Vi serverar många luncher och lagar all mat från grunden. Heat är en restaurangkedja där fokus ligger på hemlagade luncher, men vi jobbar även med catering till företag och privatpersoner i våra närområden. Vi strävar alltid efter att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevlig... Visa mer
Vill du vara med på Heats resa?
Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion. Heat står för vällagad mat och personligt bemötande. Vi serverar många luncher och lagar all mat från grunden. Heat är en restaurangkedja där fokus ligger på hemlagade luncher, men vi jobbar även med catering till företag och privatpersoner i våra närområden. Vi strävar alltid efter att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalitet och hjärta på alla våra enheter.
Heat har för tillfället restauranger med lägen i Uppsala, Märsta, Stockholm, Gävle, Örebro och Västerås och vi har kollektivavtal med HRF/Visita. Vi erbjuder rabatterade naprapatbesök och 1500 kr/år i friskvårdsbidrag till alla tillsvidareanställda.
Om tjänsten: Att vara restaurangmedarbetare hos oss innebär omväxling och ett stundtals högt tempo. Du möter våra gäster i matsalen och i kassan, du är även behjälplig med produktion av smörgåsar, att förbereda cateringleveranser och med att packa matlådor. Alla i teamet hjälps åt för att ge våra gäster deras bästa stund på dagen. Tjänsten är ett föräldravikariat på 1 år med mycket goda möjligheter till fortsatt tillsvidareanställning. Arbetstiderna är som grund 6.30 - 15.30.
Om dig: Du har gärna någon tidigare erfarenhet av snabbmatskedja, restaurang eller café. Som person är du social, positiv, lösningsfokuserad, ansvarsfull och gillar att jobba i team.
Varmt välkommen med din ansökan och till oss på Heat! Visa mindre

Måltidsbiträde-/köksbiträden timavlönad

Serviceavdelningen Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt och förvaltningen Fastighet och service är en viktig del i denna. Vi på Fastighet och service omsätter drygt en miljard kronor och är ca 260 medarbetare. Vi utvecklar, förvaltar och underhåller en lokalyta på drygt 700 000 kvadratmeter, allt från nya avancerade vårdbyggnader till medeltida slott. Vi sköter även transporter och arbetar med logistiska lösningar inom Region Uppsala samt an... Visa mer
Serviceavdelningen

Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt och förvaltningen Fastighet och service är en viktig del i denna. Vi på Fastighet och service omsätter drygt en miljard kronor och är ca 260 medarbetare. Vi utvecklar, förvaltar och underhåller en lokalyta på drygt 700 000 kvadratmeter, allt från nya avancerade vårdbyggnader till medeltida slott. Vi sköter även transporter och arbetar med logistiska lösningar inom Region Uppsala samt ansvarar för måltidsservice till inneliggande patienter. . De flesta av våra kunder finns inom hälso- och sjukvården och den största kunden är Akademiska sjukhuset. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter, många möten med intressanta människor och trevliga arbetskamrater som går till sina arbeten för att göra något viktigt! Vad är viktigt för dig?

Vår verksamhet
Fastighet och service inom Region Uppsala ansvarar för måltidsservice och bemannar avdelningskök hos vårdavdelningar med inlagda patienter på främst Akademiska sjukhuset. I ett fyrtiotal kök bedrivs verksamheten alla dagar i veckan. Då Måltidsservice verksamhet behöver vara bemannad även vid ordinarie personals frånvaro behöver vi flertalet timavlönade medarbetare som kan arbeta när behov uppstår.

Ditt uppdrag
På Akademiska sjukhuset ses maten som en viktig del av vården och din roll blir därför betydande för våra patienters tillvaro och tillfriskning.

Arbetet består i att förbereda och bereda patientmåltider i form av frukost, lunch, middag samt mellanmål och kvällsmål. Maträtterna tillagas i externt kök och färdigställs i avdelningsköken. Utöver detta ska avdelningsköket tas om hand i form av diskhantering, beställning av livsmedel, städning mm. Du ansvarar också för att utföra egenkontroll för att säkerställa patientsäkerheten på olika områden så som bl.a. städning och temperaturmätning. Arbetet sker i högt tempo mestadels stående och i rörelse.

Avdelningsköken är bemannade från ca kl. 06:30 till 19:30 alla dagar i veckan året om.

Anställningen börjar med introduktion och utbildning om måltidens roll i behandlingen och det nya måltidssystemet – en flexibel måltidsupplevelse med patienten i fokus. Din anställning kommer att vara timavlönad och tillhöra förvaltningen Fastighet och Service.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som är en lagspelare men som även kan arbeta ensam. Vi söker en noggrann person som brinner för service och människor samt är stresstålig. Du behöver ha en god svenska och kunna ta emot skriftlig och muntlig information. Det är otroligt viktigt att du följer de instruktioner som finns eftersom patientmåltiderna är en del av den medicinska behandlingen. Arbetet ställer krav på god fysik. Har du tidigare arbetat inom kök/restaurang eller vård är det meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Måltiden på sjukhus är en del av den medicinska behandlingen och en viktig patientsäkerhetsfråga. Som medarbetare inom Måltidsservice behöver du därför ha kunskap, förståelse och intresse för patienters behov under vårdtiden.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens misstanke- och belastningsregister uppvisas. Mer information om detta får du under en ev. anställningsintervju.

Vi erbjuder
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här. (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/)

Vill du veta mer?
Har du frågor är du välkommen att mejla oss på [email protected]
Fackliga företrädare nås via Region Uppsalas telefonväxel på 018-611 00 00.

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.
Sista ansökningsdag är 22 september. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Skriv i din ansökan vilka dagar/arbetstider du har störst möjlighet att kunna arbeta.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet. Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Max Uppsala City söker medarbetare kvällar, nätter och helger.

Ansök    Sep 7    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 150 restauranger och sysselsätter cirka 5500 medarbetare. Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av ... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 150 restauranger och sysselsätter cirka 5500 medarbetare.
Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi du kan gilla att jobba hos oss!  

Max utgångspunkt är alla människors lika värde.

För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

 

Som restaurangbiträde serverar du gäster, jobbar i köket, kassan och håller rent i restaurangen. Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi alltid serverar gästerna Sveriges godaste burgare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat precis här.

 

Vem är du?

För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du tycker om att jobba i team och presterar bäst som en del av en grupp. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann men samtidigt effektiv.

 

Vad erbjuder vi?

Ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

 

Vi tittar på ansökningarna löpande och jobbet kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Restaurangmedarbetare till Heat Kristallen!

Vill du vara med på Heats resa? Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion. Heat står för vällagad mat och personligt bemötande. Vi serverar många luncher och lagar all mat från grunden. Heat är en restaurangkedja där fokus ligger på hemlagade luncher, men vi jobbar även med catering till företag och privatpersoner i våra närområden. Vi strävar alltid efter att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevlig... Visa mer
Vill du vara med på Heats resa?
Om oss: På Heat är kärleken till god mat och service vår största passion. Heat står för vällagad mat och personligt bemötande. Vi serverar många luncher och lagar all mat från grunden. Heat är en restaurangkedja där fokus ligger på hemlagade luncher, men vi jobbar även med catering till företag och privatpersoner i våra närområden. Vi strävar alltid efter att gästen ska få en bra upplevelse på Heat, och därför är vår trevliga och kunniga personal en viktig del av konceptet. Våra menyer är centralt planerade och utifrån recept kan vi bibehålla Heats kvalitet och hjärta på alla våra enheter.
Heat har för tillfället restauranger med lägen i Uppsala, Märsta, Stockholm, Gävle, Örebro och Västerås och vi har kollektivavtal med HRF/Visita. Vi erbjuder rabatterade naprapatbesök och 1500 kr/år i friskvårdsbidrag till alla tillsvidareanställda.
Om tjänsten: Att vara restaurangmedarbetare hos oss innebär omväxling och ett stundtals högt tempo. Du möter våra gäster i matsalen och i kassan, du tar hand om våra kalla och varma bufféer och ser till att de är snygga, påfyllda och rena. Du kommer också att få förbereda vår salladsbuffé. Alla i teamet hjälps åt för att ge våra gäster deras bästa stund på dagen. Tjänsten är ett föräldravikariat på 1,5 år med mycket goda möjligheter till fortsatt tillsvidareanställning. Arbetstiderna är 6-15 eller 7-16 må-fre.
Om dig: Du har gärna någon tidigare erfarenhet av snabbmatskedja, restaurang eller café. Som person är du social, positiv, lösningsfokuserad, ansvarsfull och gillar att jobba i team.
Varmt välkommen med din ansökan och till oss på Heat! Visa mindre

Kock, Måltidsbiträde

Ansök    Sep 6    Uppsala kommun    Kock, storhushåll
Johannesbäck skolrestaurang Är du en kock som brinner för matlagning och service? Vill du få goda möjligheter att utvecklas och växa i din yrkesroll? Då borde du skicka din ansökan till oss! Måltidsservice är en verksamhet inom Kommunledningskontoret som bedriver restauranger på förskolor, skolor, gymnasier, seniorrestauranger samt boende inom vård-och omsorgsverksamhet. På Johannesbäck producerar och serverar vi ca: 430 portioner. Vi utvecklar kontin... Visa mer
Johannesbäck skolrestaurang

Är du en kock som brinner för matlagning och service? Vill du få goda möjligheter att utvecklas och växa i din yrkesroll? Då borde du skicka din ansökan till oss!

Måltidsservice är en verksamhet inom Kommunledningskontoret som bedriver restauranger på förskolor, skolor, gymnasier, seniorrestauranger samt boende inom vård-och omsorgsverksamhet.

På Johannesbäck producerar och serverar vi ca: 430 portioner.
Vi utvecklar kontinuerligt vår verksamhet för att ligga i framkant. Idag ligger vi på ca: 60 % ekologisk och vi ökar successivt våra ekologiska inköp.

Tjänsten är heltid måndag till fredag men helgtjänstgöring kan förekomma.

Mer information om måltidsservice hittar du här (https://maltidsservice.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Vi söker 1 kock och ett måltidsbiträde till vårt produktionskök på Johannesbäcks skola. Förväntningar är att du är driftig, kvalitetsinriktad, självgående och nytänkande.
Förutom att måltider skall vara goda, säkra och tilltalande så satsar vi att ligga i framkant vad det gäller ekologiskt, Zero waste, att testar nya klimatsmarta produkter samt nya tillagningsmetoder dagligen.

Som kock på Johannesbäck skolrestaurang skall du planera, förbereda och tillaga måltider enligt måltidsservice meny samt att planera och göra inköp av livsmedel. Att ansvara för HACCP samt aktivt arbeta med svinn ser vi som självklarhet. Baka bröd varje dag och kunna presentera maten på ett tilltalande sätt när den ska serveras till gästerna är också självklara arbetsuppgifter för en kock hos oss. Kocktjänsten kräver även goda kunskaper i specialkosthantering.
Uppgifter som måltidsbiträde är mycket varierande då du kommer att planera och förbereda salladsbufféer, vara behjälplig i produktionen vid tillagningen av dem varma måltiderna samt i serveringen. I dina arbetsuppgifter ingår också att diska och städa i köket och skolrestaurangen men även andra sedvanliga arbetsuppgifter i ett storkök.
Förutom att ha goda kunskaper om ingredienserna i maten skall du kunna redovisa dem för att garantera allergisäkra måltider till våra gäster. Måltider skall alltid presenteras på ett tilltalande sätt när den ska serveras till gästerna.

Måltidsservice erbjuder karriärmöjligheter för dig som brinner för matlagning och service. Med oss har du goda möjligheter att utvecklas och växa i din yrkesroll.

Din bakgrund
Vi söker dig som har kockutbildning, eller annan likvärdig utbildning och gärna specialkost utbildning. Vi ser att du har dokumenterad erfarenhet av arbete som kock och det är en fördel om du har dokumenterad erfarenhet av specialkostmatlagning. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, god datavana inkl. Officepaketet, Mashie alt. andra IT stöd för kök samt B-körkort.

Du förstår ekonomiska samband och de faktorer som leder till en verksamhet med ekonomi i balans. Vidare är du flexibel, ser möjligheter i förändringar samtidigt som du är serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du är kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Sist men inte minst är du lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Sandra Cuturic, områdeschef, 018-727 56 46.

Facklig företrädare:
Kommunal 010-442 88 16.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 09 18.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till kommunledningskontoret. Här jobbar du tillsammans med medarbetare på staber för kommunikation, HR, IT, ekonomi och fastighet samt avdelningarna kvalitet och planering, hållbarhet, trygghet, säkerhet och beredskap, kansli samt enheten för omvärld och ledningsstöd. På kommunledningskontoret ligger även organisationerna för näringsliv och destination samt gemensam service. Kommunledningskontoret är länken mellan våra förtroendevaldas beslut och kommunens alla verksamheter. Vårt uppdrag är bland annat att samordna och driva övergripande frågor inom demokrati, samhälls- och näringslivsutveckling samt ekologisk och social hållbarhet.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Hovmästare/Servis

Är du sugen på att träffa nya människor, jobba i ett högt tempo? Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet av a la carte servering. Det är viktigt att du har en positiv grundattityd, gillar när det är mycket att göra och att arbeta i team. Självklart så ser du att din viktigaste uppgift är att se till att våra gäster är nöjda och glada. Det är även viktigt att du behärskar svenska/ engelska språket väl. Andra språk är meriterande. Söker både heltid och d... Visa mer
Är du sugen på att träffa nya människor, jobba i ett högt tempo?
Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet av a la carte servering. Det är viktigt att du har en positiv grundattityd, gillar när det är mycket att göra och att arbeta i team. Självklart så ser du att din viktigaste uppgift är att se till att våra gäster är nöjda och glada.
Det är även viktigt att du behärskar svenska/ engelska språket väl. Andra språk är meriterande.
Söker både heltid och deltidsanställda. Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Sep 7    Arti AB    Pizzabagare
Vi söker dig som har jobbat med pizza förut och kan förbereda din station. Vi har pizza på menyn och Erfarenhet är meriterande i detta fall. Välkommen med din ansökan. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker dig som har jobbat med pizza förut och kan förbereda din station. Vi har pizza på menyn och Erfarenhet är meriterande i detta fall. Välkommen med din ansökan.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Vi söker en kock med stort engagemang för våra äldres måltidsupplevelser.

Ansök    Sep 6    Attendo Sverige AB    Kock, storhushåll
Bli en del av vårt team Attendo Råbyvägen i Uppsala är ett modernt äldreboende som öppnade i juni 2018. Det är ett livsstilsboende med inriktning Sport & Spa vilket innebär att boendet har en tydlig profil där hälsa och välmående står i fokus och vi anser att maten spelar en stor roll. Vi jobbar aktivt för att kunna erbjuda våra boende bra och näringsrika måltider och mellanmål. På helgerna serverar vi trerättersmiddag och något gott att dricka till maten... Visa mer
Bli en del av vårt team

Attendo Råbyvägen i Uppsala är ett modernt äldreboende som öppnade i juni 2018. Det är ett livsstilsboende med inriktning Sport & Spa vilket innebär att boendet har en tydlig profil där hälsa och välmående står i fokus och vi anser att maten spelar en stor roll. Vi jobbar aktivt för att kunna erbjuda våra boende bra och näringsrika måltider och mellanmål. På helgerna serverar vi trerättersmiddag och något gott att dricka till maten. Varje fredag bjuds det på frukostbuffé och vi tar varje tillfälle vi kan till akt för att fira temadagar, högtider & födelsedagar.

Vi söker nu en kollega till vårt kök! Älskar du att baka, laga mat och brinner för att göra det där lilla extra för att sätt guldkant på vardagen för våra boende? Då kan du vara rätt person.

Beskrivning av tjänsten

Vi på Attendo Råbyvägen arbetar aktivt för att ge våra boende den bästa upplevelsen vad gäller både matens smak och måltidsupplevelsen. Vi har en egen kock anställd och söker nu efter dig som vill jobba tillsammans med henne i köket. Du som söker behöver ha mycket energi som älska att göra det lilla extra för våra boende.

Vårt mål är att ha de nöjdaste kunderna.

Arbetsuppgifter i tjänsten innefattar:

Laga lunch

Förbereda av middag och helgmaten

Planera meny utifrån Attendos måltidskoncept

Beställa varor

Organisera kylar, frysar samt förråd

Ansvara för egenkontroller i kök

Vi lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. God svenska både i tal och skrift är ett krav. Arbetet ställer höga krav på eget ansvar, flexibilitet och initiativförmåga. Struktur, rutiner, planering och glädje är nyckelord för att verksamheten ska fungera på ett tryggt och säkert sätt.


Arbetstider är måndag-fredag

Tjänstgöringsgrad: 100%

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök redan idag!

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

På Attendo arbetar vi tillsammans för vår vision att stärka individen. Detta gör vi genom våra värderingar kompetens, omtanke och engagemang som fungerar som ledord i vårt dagliga arbete. Med din värdefulla kunskap och kompetens är du en nyckelperson i företaget och du ses som en viktig lagspelare för att utveckla verksamheten i nära samarbete med din chef.

Varmt välkommen med din ansökan! Vi går igenom ansökningarna löpande. Visa mindre

Kallskänka Bröd & Salt

Ansök    Sep 6    Bröd & Salt Bageri AB    Kallskänka
Välkommen till Bröd & Salt Hos oss kan du avnjuta både rustika matbröd, bullar, pizza och sallad. Bröd & Salt söker nu 2 kallskänkor till vår nya butiks som ska öppna i Uppsala. Tjänsten innebär att se till att vår salladsbar alltid är i topp och alltid ge god service. Du kommer bland annat sköta beställningar och förbereda salladsbaren. Du kommer även göra smörgåsar och hjälpa till i caféet. Du är en serviceperson som håller hög kvalité. Du tycker om att... Visa mer
Välkommen till Bröd & Salt
Hos oss kan du avnjuta både rustika matbröd, bullar, pizza och sallad.
Bröd & Salt söker nu 2 kallskänkor till vår nya butiks som ska öppna i Uppsala.
Tjänsten innebär att se till att vår salladsbar alltid är i topp och alltid ge god service. Du kommer bland annat sköta beställningar och förbereda salladsbaren. Du kommer även göra smörgåsar och hjälpa till i caféet.
Du är en serviceperson som håller hög kvalité. Du tycker om att jobba i högt tempo och har som mål att alltid leverera det bästa och ditt intresse för mat är givet.
Så brinner du för god frukost, härliga bullar och bröd och en fantastisk salladsbar? Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Service Host till Scandic Uplandia, deltid 75%

Ansök    Sep 6    Scandic Hotels AB    Restaurangbiträde
Nu söker vi restaurangbiträde. Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. I rollen som restaurangbiträde arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet.... Visa mer
Nu söker vi restaurangbiträde.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen.

I rollen som restaurangbiträde arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse.

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad är din roll som restaurangbiträde?

- Bistå kockarna med enklare uppgifter.
- Fylla på bufféer.
- Tillagning av sallader och smörgåsar.
- Förbereda fika till våra konferensgäster.
- Hjälpa till i disken

Vem är du?

- Några års erfarenhet från liknande arbete
- God social förmåga
- Prestigelös lagspelare
- Goda kunskaper i Svenska och Engelska.
- Hög förmåga att ge riktigt bra service

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid.

Arbetstiderna kan variera.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Sushikock

Ansök    Sep 4    IInatsu AB    Specialkock
Vi söker nu dig med tidigare erfarenhet som sushikock. Vi lägger stor vikt på din personlighet och värdesätter kvaliteter som god samarbetsförmåga, ansvarskänsla, renlighet och förmåga att kunna hantera stress. Vi ser gärna att du har öga för detaljer och en förmåga och vilja att sätta gästen i centrum genom passion för din matlagning som en del i att ge gästen en riktigt bra restaurangupplevelse. Visa mer
Vi söker nu dig med tidigare erfarenhet som sushikock. Vi lägger stor vikt på din personlighet och värdesätter kvaliteter som god samarbetsförmåga, ansvarskänsla, renlighet och förmåga att kunna hantera stress. Vi ser gärna att du har öga för detaljer och en förmåga och vilja att sätta gästen i centrum genom passion för din matlagning som en del i att ge gästen en riktigt bra restaurangupplevelse. Visa mindre

Restaurangbiträde

Ansök    Sep 4    IInatsu AB    Restaurangbiträde
Vi söker dig med tidigare erfarenhet från restaurangyrket gärna sushirestauranger och som stormtrivs med serviceyrket. Vi lägger stor vikt på din personlighet och värdesätter kvaliteter som god samarbetsförmåga, ansvarskänsla, renlighet och förmåga att kunna hantera stress. Din förmåga att kunna sätta kunden i centrum för att ge kunden en riktigt bra restaurangupplevelse är viktigt för oss. Dina uppgifter är kassaarbete, servera gäster, förberedelser, städ... Visa mer
Vi söker dig med tidigare erfarenhet från restaurangyrket gärna sushirestauranger och som stormtrivs med serviceyrket. Vi lägger stor vikt på din personlighet och värdesätter kvaliteter som god samarbetsförmåga, ansvarskänsla, renlighet och förmåga att kunna hantera stress. Din förmåga att kunna sätta kunden i centrum för att ge kunden en riktigt bra restaurangupplevelse är viktigt för oss. Dina uppgifter är kassaarbete, servera gäster, förberedelser, städning och diskhantering. Visa mindre

Kock till Restaurang Ärna i Uppsala

Ansök    Sep 5    Compass Group AB    Kock, storhushåll
Kock till Restaurang Ärna Tillsvidare, heltid 100% Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Vem söker vi? Nu söker vi en passionerad kock som vil... Visa mer
Kock till Restaurang Ärna

Tillsvidare, heltid 100%

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet. I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering.

Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område.

Om Restaurang Ärna

På restaurang Ärna så lagar vi mat till Uppsala garnisons anställda och rekryter. Vi har ca 250 gäster om dagen som vi serverar frukost, lunch, middag och kvällsmål. Inne på området så driver vi även en mäss som serverar lunch varje dag till ca 70 gäster. Utöver vår vanliga verksamhet så händer det mycket inne på området, det kan vara middagar till både interna gäster och externa gäster, ceremonier, uppvaktningar och event både små och jättestora. Ett flertal övningar äger rum under året och då blir det fullt ös med många fler gäster och beställningar. Vi är ett glatt gäng på 12 engagerade och kompetenta medarbetare som jobbar här och ser fram emot att ha dig som arbetskompis.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor! I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

www.compass-group.se

Vem är du?

• Du är över 18 år
• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Compass Group AB behandlar dina personuppgifter, för mer information vänligen besök: https://www.compass-group.se/integritetspolicy/ Visa mindre

Servering restaurang CHE

Ansök    Sep 4    Samfar    Servitör/Servitris
Restaurang Che är ett nytt tillskott till Uppsalas restaurangliv. Med en varm och exotisk miljö vill vi ge kunden en upplevelse utöver det vanliga. Eftersom vi är i ständig utveckling söker vi dig som vill utvecklas med oss! Att våra gäster möts av ett leende är en självklarhet, kan du dessutom få dem att känna sig extra välkomna, sedda och omhändertagna då är du rätt person för vår restaurang. På samma sätt vill vi att våra medarbetare ska känna. Det ska ... Visa mer
Restaurang Che är ett nytt tillskott till Uppsalas restaurangliv. Med en varm och exotisk miljö vill vi ge kunden en upplevelse utöver det vanliga. Eftersom vi är i ständig utveckling söker vi dig som vill utvecklas med oss!
Att våra gäster möts av ett leende är en självklarhet, kan du dessutom få dem att känna sig extra välkomna, sedda och omhändertagna då är du rätt person för vår restaurang.
På samma sätt vill vi att våra medarbetare ska känna. Det ska kännas bra och vara roligt att gå till jobbet vi är en liten familj och det är viktigt att vi trivs ihop och kan ha kul tillsammans.


Vi söker dig som är:
Har ett extra intresse för mat och dryck.
Serviceinriktad med fokus på kunden.
Självgående, ansvarsfull och kan jobba i högt tempo.
Samarbetsvänlig, social och trivs med att jobba kvällar och helger.
Taggad på att utvecklas och lära dig mer.
Nyfiken och intresserad av vår mat och dryck.


Dina arbetsuppgifter består av att:
Välkomna gäster, ta emot beställningar och betalningar vid bordet, servera mat och dryck, se till att gästerna är nöjda och lämnar med gott humör. I arbetsuppgifterna ingår också att öppna och stänga restaurangen och att säkerställa en ansvarsfull alkoholservering.
Om du känner att detta passar in på dig skicka gärna in en ansökan där du berättar lite om vem du är. Visa mindre

Kock med cateringerfarenhet till Klang Kitchen

Ansök    Sep 3    Klang Market Väst AB    Chefskock
Vi söker just nu en kock med cateringerfarenhet till Klang Kitchen. Klang Kitchen är en ny del inom Klang Market som i höst slår upp dörrarna på Vaksala torg i Uppsala. Klang Kitchen kommer att fokusera på leverera mat av hög kvalitét som ska vara lika bra om den äts både i restaurangen eller var du än befinner dig. Mycket av ditt ansvar kommer att vara att hjälpa till vid catering, säkerställa att vi har matlådor och andra produkter att sälja i vår avhämt... Visa mer
Vi söker just nu en kock med cateringerfarenhet till Klang Kitchen. Klang Kitchen är en ny del inom Klang Market som i höst slår upp dörrarna på Vaksala torg i Uppsala. Klang Kitchen kommer att fokusera på leverera mat av hög kvalitét som ska vara lika bra om den äts både i restaurangen eller var du än befinner dig.
Mycket av ditt ansvar kommer att vara att hjälpa till vid catering, säkerställa att vi har matlådor och andra produkter att sälja i vår avhämtningsdisk. Ditt ansvar är då att se till så att maten som tillagas i vårt kök är av högsta kvalité. Vi ser gärna att du är en är kreativ person som har stor passion för matlagning samt gillar att komma med nya idéer. Servicekänsla är mycket viktigt då våra gäster alltid kommer först. Du kommer arbeta nära restaurangchefen och det är därför viktigt att du håller en god kommunikation och är driven, ödmjuk och inspirerande.


Vi erbjuder:
- Extremt rolig arbetsplats med mångfald och jämställdhet i fokus
- Ett starkt, uppskattat koncept, bra verktyg och en trygg organisation
- Konkurrenskraftig lön
- Kollektivavtal
- Goda utvecklingsmöjligheter

Vi kräver:
- Ambitiös, prestigelös och positiv laganda
- Lösningsorienterad personlighet
- Ha nära till skratt och god förmåga att öka arbetsglädjen i teamet
- Att kunna arbeta oregelbunden arbetstid
- Minst 5 års erfarenhet av arbete som kock Visa mindre

McDonald's Uppsala söker nya glada medarbetare med tillgänglighet dagtid va

Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra! Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan... Visa mer
Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

Assisterande restaurangchef till Klang Kitchen

Vi söker en stöttepelare till vår blivande fantastiska restaurangchef på Klang Kitchen på Vaksala torg i Uppsala! Klang Kitchen är en ny del inom Klang Market som i höst slår upp dörrarna på Vaksala torg i Uppsala. Klang Kitchen kommer att fokusera på leverera mat av hög kvalitét som ska vara lika bra om den äts både i restaurangen eller var du än befinner dig. Vill du jobba på en dynamisk, fartfylld och extremt rolig arbetsplats? Vi ser gärna att den söka... Visa mer
Vi söker en stöttepelare till vår blivande fantastiska restaurangchef på Klang Kitchen på Vaksala torg i Uppsala! Klang Kitchen är en ny del inom Klang Market som i höst slår upp dörrarna på Vaksala torg i Uppsala. Klang Kitchen kommer att fokusera på leverera mat av hög kvalitét som ska vara lika bra om den äts både i restaurangen eller var du än befinner dig.
Vill du jobba på en dynamisk, fartfylld och extremt rolig arbetsplats?
Vi ser gärna att den sökande har en bakgrund av arbete i ledande befattning (helst inom restaurangbranschen), i tjänsten ingår det beställning av varor, upplärning av ny personal, uppföljning av kvalitét och rutiner och operativt arbete.
Klang Market är en mångkulturell verksamhet så vi lägger stor stor vikt i att den sökande har erfarenhet av att utveckla och coacha medarbetare samt att den sökande kan göra sig förstådd på Engelska i både tal och skrift.
Dina viktigaste egenskaper är lojalitet, arbetsvillighet och flexibilitet.


Vi erbjuder:
- Extremt rolig arbetsplats med mångfald och jämställdhet i fokus
- Ett starkt, uppskattat koncept, bra verktyg och en trygg organisation
- Möjligheter att påverka både verksamhet och personalstyrka
- Konkurrenskraftig lön
- Kollektivavtal
- Goda utvecklingsmöjligheter
Vi kräver:
- Ambitiös, prestigelös och positiv laganda
- Lösningsorienterad personlighet
- Ha nära till skratt och god förmåga att öka arbetsglädjen i teamet
- Att kunna arbeta oregelbunden arbetstid
- Minst 3 års erfarenhet av arbete inom restaurang
- Följa gällande lagar kring alkohol och livsmedel

För information gällande andra tjänster:
https://jobb.klangmarket.se

Get to know us while you wait
https://www.klangmarket.se/
@klang.kitchen Visa mindre