Lediga jobb som Barnskötare i Uppsala

Se lediga jobb som Barnskötare i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Vikarie till längre uppdrag på förskola

Ansök    Feb 1    Precator Pedagogerna AB    Barnskötare
Mer om tjänsten Vi söker barnskötare till ett vikariat på en förskola i Uppsala. Uppdraget pågår under några månader eventuellt fram till sommaren. Tjänsten är på heltid. Du kommer tillsammans med övrig personal att ansvara för en barngrupp genom att delta i lekar och aktiviteter både inom- och utomhus, hjälpa till vid på- och avklädning, delta i pedagogiska måltider och framförallt vara närvarande med barnen och bidra med trygghet och utveckling. D... Visa mer
Mer om tjänsten
Vi söker barnskötare till ett vikariat på en förskola i Uppsala. Uppdraget pågår under några månader eventuellt fram till sommaren. Tjänsten är på heltid.

Du kommer tillsammans med övrig personal att ansvara för en barngrupp genom att delta i lekar och aktiviteter både inom- och utomhus, hjälpa till vid på- och avklädning, delta i pedagogiska måltider och framförallt vara närvarande med barnen och bidra med trygghet och utveckling.

Din profil
Vi söker dig med avslutad gymnasial utbildning och med tidigare erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar.

Du har lätt för att anpassa dig till nya rutiner och arbetssätt. Vidare är du trygg i rollen som förebild, är självgående och vågar ta egna initiativ. Du är kommunikativ och behärskar det svenska språket mycket väl i tal och skrift. Du har ett brinnande intresse för barn och ungdomars lärande och utveckling!

Så söker du jobbet
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra en god kommunikation med våra sökande tar vi endast emot ansökningar via digital länk i annonsen eller vår hemsida. Har du däremot frågor gällande tjänsten går det bra att ringa 072-536 38 89.

För att arbeta i skola och förskola är det krav på ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret. Har du inget hemma så beställ ett redan idag!

Om oss
Precator Pedagogerna är specialister på kompetensförsörjning till förskolor och skolor. Vi hyr ut engagerade och kompetenta vikarier samt hjälper förskolor och skolor med rekrytering av kvalificerad personal. Våra uppdragsgivare vi samarbetar med finns i Storstockholm och Uppsala.

Vi tänker långsiktigt i alla våra relationer, både i kontakten med våra konsulter och kunder. Konsulterna får möjlighet att vikariera på olika förskolor och skolor för att hitta sin drömarbetsplats och kunderna får tillfälle att skapa kontakter och lära känna framtida medarbetare under mer praktiska former. Visa mindre

Finskspråkig barnskötare till Hällby förskola

Ansök    Feb 1    Uppsala kommun    Barnskötare
Hällby förskola Är du finskspråkig och har erfarenhet av arbete som barnskötare inom förskolan? Letar du efter nya utmaningar? Då kan det här vara jobbet för dig! Uppsala är finskt förvaltningsområde och vi har i uppdrag att erbjuda finskspråkig förskola för de barn som har rötter i Finland. Den finskspråkiga förskoleavdelningen heter Huvikumpu och är en del av Hällby förskola. Hällby förskola är belägen i nordvästra Uppsala och precis där staden möter... Visa mer
Hällby förskola

Är du finskspråkig och har erfarenhet av arbete som barnskötare inom förskolan? Letar du efter nya utmaningar? Då kan det här vara jobbet för dig!

Uppsala är finskt förvaltningsområde och vi har i uppdrag att erbjuda finskspråkig förskola för de barn som har rötter i Finland. Den finskspråkiga förskoleavdelningen heter Huvikumpu och är en del av Hällby förskola. Hällby förskola är belägen i nordvästra Uppsala och precis där staden möter landet vilket ger oss en unik tillgång både till stadsutflykter som utflykter till skog och land. Våra prioriterade utvecklingsområden är Förundran och Socialiserande språk och kommunikation samt Lärmiljöer och vi för många diskussioner och samtal om hur vi ska arbeta med dessa områden för att det ska bli så bra som möjligt för våra barn men även för oss vuxna.

Läs mer om Hällby förskola här (https://hallbyforskola.uppsala.se/?hide-cookie-alert=Stäng)

Ditt uppdrag
Som barnskötare kommer du att ansvara för utbildningen och den dagliga omsorgen för barnen tillsammans med arbetslaget. Du ska synliggöra barns läroprocesser och utveckling med hjälp av dokumentation. Det ingår även att använda digitala verktyg tillsammans med barnen, skapa aktiviteter kring lek, samtal, sång, drama samt bild och form.

Din bakgrund
Vi söker dig som har barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Har du utbildning i lågaffektivt bemötande ses det som meriterande. För att lyckas i arbetet behöver du ha erfarenhet av arbete som barnskötare inom förskolan och det är en fördel om du har erfarenhet av språkutvecklande arbetssätt. Arbetet kräver att du talar mycket god finska. Vi ser gärna att du har god kännedom om förskolans läroplan. Det är även meriterande om du har grundläggande IT-kunskaper eller kunskaper i pedagogisk dokumentation.

Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Vidare är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Jobbet passar dig som är lugn och samlad i olika situationer och kan fokusera på rätt saker. Sist men inte minst samarbetar och relaterar du till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Ulrika Wiklund, rektor, 018-727 75 77

Facklig företrädare: Kommunal, Monica Norlin, 018-727 16 66

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 12 92

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-praktik/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Barnskötare till Slavsta förskola

Ansök    Feb 2    Uppsala kommun    Barnskötare
Slavsta förskola Har du erfarenhet av arbete på förskola och som barnskötare? Har du även god kännedom om förskolans läroplan? Då kan du vara den vi söker till oss på Slavsta förskola! Välkommen med din ansökan idag! Slavsta förskola ligger i stadsdelen Slavsta, naturskönt i närheten av Boktryckarparken. Vi erbjuder trygghet, glädje och lärande i en miljö där barnen lockas till lek. Genom lyhördhet och delaktighet för barnen vill vi bidra till att ba... Visa mer
Slavsta förskola

Har du erfarenhet av arbete på förskola och som barnskötare? Har du även god kännedom om förskolans läroplan? Då kan du vara den vi söker till oss på Slavsta förskola! Välkommen med din ansökan idag!

Slavsta förskola ligger i stadsdelen Slavsta, naturskönt i närheten av Boktryckarparken. Vi erbjuder trygghet, glädje och lärande i en miljö där barnen lockas till lek. Genom lyhördhet och delaktighet för barnen vill vi bidra till att barnen växer upp till nyfikna och respektfulla och ansvarskännande människor. Förskolans pedagoger samarbetar för barnens bästa och för att utveckla den pedagogiska verksamheten. Med hjälp av dokumentation och reflektion arbetar vi för att få tag i det som är viktigt på riktigt och för att göra skillnad för barnen.

Här kan du läsa mer om Slavsta förskola (https://slavstaforskola.uppsala.se/).

Ditt uppdrag
I arbetet ingår att skapa en utvecklande, stimulerande och trygg miljö, skapa möjlighet till utforskande, lek och lärande samt bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar. Det ingår även att ansvara för utbildningen och den dagliga omsorgen för barnen tillsammans med arbetslaget, planera och genomföra aktiviteter enligt förskolans läroplan och kommunens styrdokument, synliggöra barns läroprocesser och utveckling med hjälp av dokumentation samt uppmuntra barnen till kreativitet och kunskapsbyggande.

Din bakgrund
Vi söker dig som har barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Har du utbildning i lågaffektivt bemötande och specialpedagogik är det meriterande. Tjänsten förutsätter att du har erfarenhet av arbete på förskola och som barnskötare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd, av språkutvecklande arbetssätt och arbete med tecken som stöd samt bild som stöd. Arbetet kräver att du har god kännedom om förskolans läroplan och goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska. Det är en fördel om du har kunskaper i pedagogisk dokumentation och Unikum.

Som person är du flexibel med förmågan att se möjligheter i förändringar. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap och samarbetar bra med andra människor. Vidare är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Dessutom är du strukturerad och planerar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Malin Dennermalm, rektor, 018-727 83 60.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 88 20.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-praktik/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Barnskötare till Öfre Slotts förskola

Ansök    Jan 30    Uppsala kommun    Barnskötare
Öfre Slotts förskola Har du erfarenhet av arbete på förskola? Gillar du att skapa möjlighet till utforskande, lek och lärande? Då kan du vara den vi söker till Öfre Slotts förskola! Öfre Slotts förskola är en förskola med 24 barn i centrala Uppsala. Ditt uppdrag I arbetet ingår att skapa möjlighet till utforskande, lek och lärande samt planera och genomföra aktiviteter enligt förskolans läroplan och kommunens styrdokument. Din bakgrund Vi söker dig s... Visa mer
Öfre Slotts förskola

Har du erfarenhet av arbete på förskola? Gillar du att skapa möjlighet till utforskande, lek och lärande? Då kan du vara den vi söker till Öfre Slotts förskola!

Öfre Slotts förskola är en förskola med 24 barn i centrala Uppsala.

Ditt uppdrag
I arbetet ingår att skapa möjlighet till utforskande, lek och lärande samt planera och genomföra aktiviteter enligt förskolans läroplan och kommunens styrdokument.

Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som barnskötare på förskola. Arbetet kräver att du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.

Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Per Forsberg, rektor, 018-727 72 60.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 88 16.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-praktik/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Barnskötare till Järlåsa skola (vikariat VT 2023)

Ansök    Jan 31    Uppsala kommun    Barnskötare
Järlåsa skola Vill du arbeta som resurs i klass och på fritids på en mindre skola? Då kan du vara den vi söker till Järlåsa skola! Järlåsa är en mindre F-6 skola med 140 elever nuvarande läsår. Skolan ligger mitt i Järlåsa med fin natur alldeles in på knuten. En del av skolgården är ett skogsområde som uppmuntrar till lek och dessutom ger eleverna en inblick i och kunskap om djur och natur. Den omgivande naturen är något som ofta utnyttjas i lärandet g... Visa mer
Järlåsa skola

Vill du arbeta som resurs i klass och på fritids på en mindre skola? Då kan du vara den vi söker till Järlåsa skola!

Järlåsa är en mindre F-6 skola med 140 elever nuvarande läsår. Skolan ligger mitt i Järlåsa med fin natur alldeles in på knuten. En del av skolgården är ett skogsområde som uppmuntrar till lek och dessutom ger eleverna en inblick i och kunskap om djur och natur. Den omgivande naturen är något som ofta utnyttjas i lärandet genom olika former av utomhusundervisning. Skolan har en fritidsverksamhet med fokus på utomhuspedagogik som är inspirerad av fritidspedagen och inspiratören Gustav Sunds "Skolgårdsläraren".

Järlåsa skola är en TL-skola vilket innebär att vi är med i "Trivselledarprogrammet" som ett led i vårt värdegrundsarbete med fokus på rörelse och lek och kamratskap mellan årskurser och därmed på hela skolan. Järlåsa skola är en förhållandevis liten skola som därmed har ett mindre kollegium. Det finns två arbetslag (F-3 och 4-6) och de arbetar när varandra och ofta tillsammans då man ser många fördelar med det. Till detta har skolan numera ett Fritidsarbetslag som också arbetar nära varandra och målet är att alla dessa tre arbetslag ska ha ett gott samarbete.

På Järlåsa skola är ledorden Trygghet/Trivsel/Kunskap och dessa genomsyrar hela vår verksamhet. Skolan har ett välfungerande elevhälsoteam som har som mål att arbeta nära elever och personal. Skolans målsättning är alltid "eleven i centrum" och en god elevhälsa där alla bidrar utifrån sin profession. Vi har ett inarbetat faddersystem där vi arbetar i åldersblandade grupper. Detta stärker samhörigheten och är ett viktigt förebyggande och hälsofrämjande arbete i att skapa och bibehålla trygghet och trivsel på skolan.

Här kan du läsa mer om Järlåsa skola (https://jarlasaskola.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
I arbetet ingår att ansvara för utbildningen och den dagliga omsorgen för barnen tillsammans med arbetslaget. Du ska planera och genomföra aktiviteter enligt skolans läroplan och kommunens styrdokument samt uppmuntra barnen till kreativitet och kunskapsbyggande. Det ingår även att skapa en utvecklande, stimulerande och trygg miljö, skapa möjlighet till utforskande, lek och lärande. Du förväntas bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar. Tjänsten innefattar även resurs under skoltid samt fritidsarbete under fritidstid.

Din bakgrund
Vi söker dig som har barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Vi ser att du har erfarenhet av att arbeta som barnskötare. Arbetet kräver att du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.

Som person är du empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Vidare tar du initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Jobbet passar dig som är en flexibel person och kan se möjligheter i förändringar. Sist men inte minst är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Annika Tillander Berg, rektor, 018-727 78 86.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 88 16.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-praktik/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Engagerad och driven barnskötare till Norlandia Uppfinnaren

Ansök    Jan 27    Norlandia Förskolor AB    Barnskötare
Vi söker nu barnskötare till vår förskola Uppfinnaren strax utanför Uppsala. Hos oss blir du en del av ett härligt gäng som tillsammans gör skillnad för våra yngsta medborgare i samhället! - Vi ser fram emot din ansökan! Att jobba på hos oss Norlandia förskolor bedriver utbildning med hög pedagogisk kvalité i alla våra verksamheter. Nya upptäckter varje dag - är vår ambition för varje barn, varje dag. Norlandia är ett företag som växer snabbt och som h... Visa mer
Vi söker nu barnskötare till vår förskola Uppfinnaren strax utanför Uppsala. Hos oss blir du en del av ett härligt gäng som tillsammans gör skillnad för våra yngsta medborgare i samhället! - Vi ser fram emot din ansökan!Att jobba på hos oss

Norlandia förskolor bedriver utbildning med hög pedagogisk kvalité i alla våra verksamheter. Nya upptäckter varje dag - är vår ambition för varje barn, varje dag. Norlandia är ett företag som växer snabbt och som har många nya spännande projekt som pågår. Vi strävar efter att ge vårdnadshavare en positiv upplevelse samt erbjuder familjetjänster som frigör tid från vardagssysslor och ger mer fritid tillsammans. Vi är nytänkande förskola som utmanar den traditionella förskolans struktur och verksamhet. Vårt arbetssätt heter EduZone och är unikt för Norlandia. Barnen är indelade i åtta grupper, vi har inga avdelningar utan istället en förskola som består av åtta utmanande utbildningsmiljöer där hela barnet får utforska och utveckla alla sina förmågor samtidigt. Där IKT är en del i vårt arbete i våra utbildningsmiljöer. Visst låter det spännande, visst vill du utmana dig i din pedagogroll och komma till oss?

Genom denna film beskriver vi vårt arbetssätt: (https://www.youtube.com/watch?v=9SQsU3FGjZg)

Visst ska utbildningen vila på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet, men det betyder inte att vi måste göra som vi alltid har gjort! Vi vill att du är en medforskande, positiv, sprider glädje och har arbetsvilja, är en drivande person som inspirerar andra i det pedagogiska arbetet, tar egna initiativ och är ansvarsfull. Din roll i arbetslaget är att vara delaktig i förskolans undervisning och utbildning.

Vi erbjuder dig

För oss som arbetsgivare står vi givetvis för pedagogiska måltider, arbetskläder, friskvård, egen planeringstid samt reflektionstid med ditt arbetslag varje vecka och interna och externa fortbildningar. Självklart har vi även kollektivavtal.

Om Norlandia Uppfinnaren

Uppfinaren ligger i Lindbacken, strax öster om centrala Uppsala med goda kommunikationsmöjligheter till och från centrala Uppsala. Förskolan ligger i nybyggda områden intill fin natur och närliggande hästhagar.

Vem vi söker

Vi söker dig dig som är trygg och ansvarstagande, som brinner för ditt yrke och har ett förhållningssätt och bemötande som stämmer väl överens med vår värdegrund CARE: Competent, Ambitious, Respectful, Energetic. Vi ser det som starkt meriterande om du har barnskötarutbildning och tidigare erfarenhet inom förskola, men det är inget krav. Du behöver ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Om Norlandia Förskolor

Vi är ett familjeägt företag som driver ett 100-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!

Övrigt

- Anställningsform: Tillsvidaretjänst, 6 månaders provanställning.

- Omfattning: Heltid.

- Arbetstid: Dagtid samt vissa kvällar med personalmöten/kompetensutbildning.

- Tillträde: Enligt överenskommelse.

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid anställning krävs ett utdrag ur belastningsregistret.

Sista ansökningsdag 2023-02-28

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Behovsvikarie till förskola

Vi söker just nu behovsvikarier som kan hoppa in och jobba med kort varsel när någon i den ordinarie personalgruppen är frånvarande. I din roll som behovsvikarie ingår att vara med barnen och finnas tillhands där behovet finns. Kunskaper kring gällande styrdokument är ett stort plus. Visa mer
Vi söker just nu behovsvikarier som kan hoppa in och jobba med kort varsel när någon i den ordinarie personalgruppen är frånvarande.
I din roll som behovsvikarie ingår att vara med barnen och finnas tillhands där behovet finns.
Kunskaper kring gällande styrdokument är ett stort plus. Visa mindre

Barnskötare sökes till liten, naturnära förskola

Föräldrakooperativet Dalby Hage är en liten och familjär förskola med plats för cirka 30 barn i åldrarna 1–6 år. På förskolan arbetar idag fem pedagoger och en kock. Vår kock lagar all mat från grunden i förskolans egna tillagningskök med omsorgsfullt valda livsmedel. Nu söker vi en vikarie för vår kollega som ska vara föräldraledig under en period. Förskolan är belägen vid vackra Dalbyviken strax utanför Uppsala och här arbetar vi nära naturen med hälsa,... Visa mer
Föräldrakooperativet Dalby Hage är en liten och familjär förskola med plats för cirka 30 barn i åldrarna 1–6 år. På förskolan arbetar idag fem pedagoger och en kock.
Vår kock lagar all mat från grunden i förskolans egna tillagningskök med omsorgsfullt valda livsmedel. Nu söker vi en vikarie för vår kollega som ska vara föräldraledig under en period.
Förskolan är belägen vid vackra Dalbyviken strax utanför Uppsala och här arbetar vi nära naturen med hälsa, möjligheter och trygghet i fokus. I vår lugna omgivning finns både sjö och skog som vi ofta besöker och en levande landsbygd som även den inbjuder till aktiviteter. Vi bedriver också regelbundet Skogsmulle-verksamhet enligt Friluftsfrämjandets pedagogik och har varje vecka tillfällen för lek, upptäckande och lärande i naturen.
Hos oss har du som pedagog goda möjligheter att utforma och utveckla verksamheten ihop med dina kollegor. Du erbjuds pedagogiska måltider, friskvårdsbidrag, arbetskläder, och vi uppmuntrar fortbildning.
Vi söker en barnskötare, gärna med erfarenhet som brinner för att vilja skapa en god miljö för barnen på förskolan. Du har nära till skratt och lek och tycker om att vistas i naturen. Som person är du flexibel, engagerad och nyfiken. Du ser möjligheter istället för begränsningar och har lätt för att samarbeta.
Det viktigaste för oss är dock att du passar in i vårt arbetslag och vi kommer därför att ta stor hänsyn till personlig lämplighet i vår rekrytering.
Tjänsten är ett vikariat på 100% som gäller from maj 2023 och minst ett år framåt till juni 2024 med chans till ev. förlängning.
Välkommen att skicka din ansökan innehållande CV och ett personligt brev där du motiverar varför du är den rätta på just denna tjänst till [email protected]
Vi intervjuar löpande under ansökningstiden. Visa mindre

Barnskötare till Gåvsta förskola

Ansök    Jan 23    Uppsala kommun    Barnskötare
Gåvsta förskola Gåvsta förskola söker nu dig med barnskötarutbildning och erfarenhet av arbete på förskola. Vill du ha ett arbete som ger dig möjlighet att vara en viktig del i barns utveckling? Då kan det här vara uppdraget för dig! Gåvsta förskola ligger en bit utanför Uppsala när till djur och natur Här kan du läsa mer om Gåvsta förskola (http://www.gavstaforskola.uppsala.se) Ditt uppdrag Som barnskötare kommer du att planera och genomföra aktivi... Visa mer
Gåvsta förskola

Gåvsta förskola söker nu dig med barnskötarutbildning och erfarenhet av arbete på förskola. Vill du ha ett arbete som ger dig möjlighet att vara en viktig del i barns utveckling? Då kan det här vara uppdraget för dig!

Gåvsta förskola ligger en bit utanför Uppsala när till djur och natur

Här kan du läsa mer om Gåvsta förskola (http://www.gavstaforskola.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Som barnskötare kommer du att planera och genomföra aktiviteter enligt förskolans läroplan och kommunens styrdokument. Du förväntas skapa en utvecklande, stimulerande och trygg miljö samt bidra till att utveckla verksamheten tillsammans med övrig personal. Det ingår även att skapa aktiviteter kring lek, samtal, sång, drama, bild och form.

Din bakgrund
Vi söker dig som har barnskötarutbildning och erfarenhet av arbete på förskola. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som barnskötare och av språkutvecklande arbetssätt. För att lyckas i arbetet behöver du ha god kännedom om förskolans läroplan. Arbetet kräver att du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska. Du behöver även ha goda IT-kunskaper. Det är en fördel om du har kunskaper i pedagogisk dokumentation.

Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Vidare är du en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Jobbet passar dig som samarbetar och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Agneta Andersson, rektor, 018-727 80 37.

Facklig företrädare: Kommunal, Monika Norlin, 018-727 16 66.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-praktik/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Vikarie till längre uppdrag på förskola

Ansök    Jan 19    Precator Pedagogerna AB    Barnskötare
Mer om tjänsten Vi söker barnskötare till ett vikariat på en förskola i Uppsala. Uppdraget pågår under några månader eventuellt fram till sommaren. Tjänsten är på 50%. Arbetstid måndag till fredag 11,15-15,15. Du kommer tillsammans med övrig personal att ansvara för en barngrupp genom att delta i lekar och aktiviteter både inom- och utomhus, hjälpa till vid på- och avklädning, delta i pedagogiska måltider och framförallt vara närvarande med barnen och bid... Visa mer
Mer om tjänsten
Vi söker barnskötare till ett vikariat på en förskola i Uppsala. Uppdraget pågår under några månader eventuellt fram till sommaren. Tjänsten är på 50%. Arbetstid måndag till fredag 11,15-15,15.

Du kommer tillsammans med övrig personal att ansvara för en barngrupp genom att delta i lekar och aktiviteter både inom- och utomhus, hjälpa till vid på- och avklädning, delta i pedagogiska måltider och framförallt vara närvarande med barnen och bidra med trygghet och utveckling.

Din profil
Vi söker dig med avslutad gymnasial utbildning och med tidigare erfarenhet av att arbeta med barn eller ungdomar.

Du har lätt för att anpassa dig till nya rutiner och arbetssätt. Vidare är du trygg i rollen som förebild, är självgående och vågar ta egna initiativ. Du är kommunikativ och behärskar det svenska språket mycket väl i tal och skrift. Du har ett brinnande intresse för barn och ungdomars lärande och utveckling!

Så söker du jobbet
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra en god kommunikation med våra sökande tar vi endast emot ansökningar via digital länk i annonsen eller vår hemsida. Har du däremot frågor gällande tjänsten går det bra att ringa 072-536 38 89.

För att arbeta i skola och förskola är det krav på ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret. Har du inget hemma så beställ ett redan idag!

Om oss
Precator Pedagogerna är specialister på kompetensförsörjning till förskolor och skolor. Vi hyr ut engagerade och kompetenta vikarier samt hjälper förskolor och skolor med rekrytering av kvalificerad personal. Våra uppdragsgivare vi samarbetar med finns i Storstockholm och Uppsala.

Vi tänker långsiktigt i alla våra relationer, både i kontakten med våra konsulter och kunder. Konsulterna får möjlighet att vikariera på olika förskolor och skolor för att hitta sin drömarbetsplats och kunderna får tillfälle att skapa kontakter och lära känna framtida medarbetare under mer praktiska former. Visa mindre

JENSEN förskola Gunsta söker barnskötare

Ansök    Jan 18    Jensen Education AB    Barnskötare
Vill du vara med och bygga Sveriges bästa förskola? Nu finns en unik möjlighet att få bli del av ett framstående och väletablerat utbildningsföretag. JENSEN har idag 16 förskolor i Stockholm, Uppsala, Malmö, Landvetter och Västerås som kännetecknas av engagerade pedagoger - som tillsammans med ledningen skapar en stabil, trygg verksamhet med hög kvalitet - och med hög kundnöjdhet och medarbetarnöjdhet.   Hösten 2023 startar vi JENSEN förskola Gunsta som l... Visa mer
Vill du vara med och bygga Sveriges bästa förskola? Nu finns en unik möjlighet att få bli del av ett framstående och väletablerat utbildningsföretag. JENSEN har idag 16 förskolor i Stockholm, Uppsala, Malmö, Landvetter och Västerås som kännetecknas av engagerade pedagoger - som tillsammans med ledningen skapar en stabil, trygg verksamhet med hög kvalitet - och med hög kundnöjdhet och medarbetarnöjdhet.  

Hösten 2023 startar vi JENSEN förskola Gunsta som ligger i Uppsala. Förskolan erbjuder plats för upp till 140 barn i åldrarna 1-5 år fördelat på 8 avdelningar.

I din roll som barnskötare är du närvarande, självgående, initiativrik och empatisk med ögon i nacken. Att vara med barn faller sig naturligt för dig och du är intresserad av hur man bemöter barn. Nyfikenhet, en vilja att lära och att utveckla dina befintliga kompetenser är avgörande.

Vi söker dig som är utbildad barnskötare eller har annan lämplig utbildning för att arbeta med barn (ex danspedagog).

JENSEN har en hälsoprofil vilket innebär en helhetssyn på barns hälsa utifrån kost, fysisk aktivitet och återhämtning i form av vila och mindfulness. Som pedagog är du en förebild för barnen och därför förväntar vi oss att även du värnar om din egen hälsa. Vårt hälsokoncept innebär även mycket utevistelse oavsett väder - så om du har ett intresse för en hälsosam livsstil, njuter av att vara utomhus med barnen och kanske till och med har erfarenhet av just utomhuspedagogik kommer du att stormtrivas hos oss! 

I rollen som barnskötare är du med och skapar en förskola att längta till - där både barn och föräldrar såväl som medarbetare trivs och är nöjda med verksamheten.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig möjligheten att anta en viktig roll på vår förskola. Vi är ett familjeföretag där du har stor möjlighet att vara delaktig i verksamhetens utveckling. Vi har ett tydligt och ansvarsfullt ledarskap som erbjuder dig stöd när du behöver och hjälper dig att utvecklas. Utöver individuell lönesättning erbjuder vi både  friskvårdsbidrag och funktionella arbetskläder som passar för såväl inomhus- som utomhusaktiviteter.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta på JENSEN? Se vår film!

Vi tror på varje individs förmåga att, med hjälp av utmaningar på rätt nivå, växa till sitt bästa jag. Kom och bli ditt bästa jag tillsammans med oss!

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75-100% med tillträde i augusti 2023. För den här tjänsten tillämpar vi 6 månader provanställning. 

Din ansökan


Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Sista ansökningsdag är den DATUM. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under jobba med oss. 

Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten kan hämtas på www.polisen.se. Beställ ditt utdrag redan idag, det tar minst 14 dagar att få utdraget.

Vill du veta mer om tjänstern och hur det är att arbeta hos oss, vänligen kontakta Staffan Lagerqvist på [email protected] alt. 0737733102

Varmt välkommen med din ansökan!

Om JENSEN

JENSEN education är ett av Sveriges främsta privata utbildningsföretag som växer organiskt och drivs både långsiktigt och ansvarsfullt. JENSEN education grundades 1996 av Håkan Jensen, företagets vd och långsiktiga ägare. JENSEN är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med verksamhet i de flesta större städer runtom i Sverige. Vårt utbildningskoncept ”Träning för verkligheten och bildning som mål” genomsyrar all verksamhet. Vi har förtroendet att utbilda drygt 14 000 studerande, på 55 enheter, inom fem olika verksamhetsområden – förskola, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning och yrkeshögskola. JENSEN education har drygt 1000 medarbetare och omsätter ca 1200 MSEK. Visa mindre

JENSEN förskola Gunsta söker förskollärare

Ansök    Jan 18    Jensen Education AB    Barnskötare
Vill du vara med och bygga Sveriges bästa förskola? Nu finns det en unik möjlighet att få bli del av ett framstående och väletablerat utbildningsföretag. JENSEN har idag 16 förskolor i Stockholm, Uppsala, Malmö, Landvetter och Västerås som kännetecknas av engagerade pedagoger - som tillsammans med ledningen skapar en stabil, trygg verksamhet med hög kvalitet - och med hög kundnöjdhet och medarbetarnöjdhet.  Hösten 2023 startar vi JENSEN förskola Gunsta so... Visa mer
Vill du vara med och bygga Sveriges bästa förskola? Nu finns det en unik möjlighet att få bli del av ett framstående och väletablerat utbildningsföretag. JENSEN har idag 16 förskolor i Stockholm, Uppsala, Malmö, Landvetter och Västerås som kännetecknas av engagerade pedagoger - som tillsammans med ledningen skapar en stabil, trygg verksamhet med hög kvalitet - och med hög kundnöjdhet och medarbetarnöjdhet. 

Hösten 2023 startar vi JENSEN förskola Gunsta som ligger i Uppsala. Förskolan erbjuder plats för upp till 140 barn i åldrarna 1-5 år fördelat på 8 avdelningar.

Vi söker nu förskollärare med stort hjärta och engagemang som delar vår barnsyn, kunskapssyn och som vet att det viktigaste är att ha roligt tillsammans - barn och vuxna.  

Vi vill coacha barnen till att tro på sig själva och ge dem utrymme att påverka sitt eget lärande - så att de kan möta sin framtid med en känsla av att de kan, vill och vågar. Enligt läroplanen för förskolan har vi ett tydligt uppdrag att säkerställa god undervisning - och vi lägger stort fokus på medveten undervisning som sker i ett lekfullt, upptäckande samspel mellan barn och pedagoger. Som förskollärare tar du stolt ditt ansvarar för att planera, genomföra och följa upp och utvärdera undervisningen tillsammans med ditt team.

JENSEN har en hälsoprofil vilket innebär en helhetssyn på barns hälsa utifrån kost, fysisk aktivitet och återhämtning i form av vila och mindfulness. Som pedagog är du en förebild för barnen och därför förväntar vi oss att även du värnar om din egen hälsa.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta på JENSEN? Se vår film!

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig möjligheten att anta en viktig roll på vår förskola. Vi är ett familjeföretag där du har stor möjlighet att vara delaktig i verksamhetens utveckling. Vi har ett tydligt och ansvarsfullt ledarskap som erbjuder dig stöd när du behöver och hjälper dig att utvecklas. Utöver individuell lönesättning erbjuder vi både friskvårdsbidrag, pedagogisk måltid och funktionella arbetskläder som passar för såväl inomhus- som utomhusaktiviteter.

Som förskollärare får du dessutom;


• Sex timmars reflektionstid varje vecka.


• Bra förutsättningar att ta ditt lagstadgade ansvar att bedriva undervisning, genom att erbjuda stöd i form av tydliga modeller och metoder.
• Förskollärardagar varje termin, där du träffar förskollärare från företagets andra förskolor för reflektioner, diskussioner och nätverkande.
• En tydlig ledningsorganisation och ett närvarande ledarskap.

Vi tror på varje individs förmåga att, med hjälp av utmaningar på rätt nivå, växa till sitt bästa jag. Kom och bli ditt bästa jag tillsammans med oss!

Kvalifikationer


• Du är examinerad förskollärare.


• Du är tydlig och medveten i ditt ledarskap.


• Du vill och kan analysera verksamheten och använda slutsatserna för att driva den framåt.
• Du trivs med att bedriva undervisning både ute och inne.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75-100% med tillträde i augusti 2023. För den här tjänsten tillämpar vi 6 månader provanställning.

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Sista ansökningsdag är den DATUM. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under Jobba med oss. 

Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten kan hämtas på www.polisen.se. Beställ ditt utdrag redan idag, det tar minst 14 dagar att få utdraget.

Vill du veta mer om tjänstern och hur det är att arbeta hos oss, vänligen kontakta Staffan Lagerqvist på [email protected] alt. 0737733102

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om JENSEN

JENSEN education är ett av Sveriges främsta privata utbildningsföretag som växer organiskt och drivs både långsiktigt och ansvarsfullt. JENSEN education grundades 1996 av Håkan Jensen, företagets vd och långsiktiga ägare. JENSEN är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med verksamhet i de flesta större städer runtom i Sverige. Vårt utbildningskoncept ”Träning för verkligheten och bildning som mål” genomsyrar all verksamhet. Vi har förtroendet att utbilda drygt 14 000 studerande, på 55 enheter, inom fem olika verksamhetsområden – förskola, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning och yrkeshögskola. JENSEN education har drygt 1000 medarbetare och omsätter ca 1200 MSEK. Visa mindre

Vikarie till längre uppdrag på förskola

Ansök    Jan 15    Precator Pedagogerna AB    Barnskötare
Mer om tjänsten Vi söker barnskötare till ett vikariat på en förskola i Uppsala. Uppdraget pågår under några månader eventuellt fram till sommaren. Tjänsten är på heltid. Du kommer tillsammans med övrig personal att ansvara för en barngrupp genom att delta i lekar och aktiviteter både inom- och utomhus, hjälpa till vid på- och avklädning, delta i pedagogiska måltider och framförallt vara närvarande med barnen och bidra med trygghet och utveckling. D... Visa mer
Mer om tjänsten
Vi söker barnskötare till ett vikariat på en förskola i Uppsala. Uppdraget pågår under några månader eventuellt fram till sommaren. Tjänsten är på heltid.

Du kommer tillsammans med övrig personal att ansvara för en barngrupp genom att delta i lekar och aktiviteter både inom- och utomhus, hjälpa till vid på- och avklädning, delta i pedagogiska måltider och framförallt vara närvarande med barnen och bidra med trygghet och utveckling.

Din profil
Vi söker dig med avslutad gymnasial utbildning och med tidigare erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar.

Du har lätt för att anpassa dig till nya rutiner och arbetssätt. Vidare är du trygg i rollen som förebild, är självgående och vågar ta egna initiativ. Du är kommunikativ och behärskar det svenska språket mycket väl i tal och skrift. Du har ett brinnande intresse för barn och ungdomars lärande och utveckling!

Så söker du jobbet
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra en god kommunikation med våra sökande tar vi endast emot ansökningar via digital länk i annonsen eller vår hemsida. Har du däremot frågor gällande tjänsten går det bra att ringa 072-536 38 89.

För att arbeta i skola och förskola är det krav på ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret. Har du inget hemma så beställ ett redan idag!

Om oss
Precator Pedagogerna är specialister på kompetensförsörjning till förskolor och skolor. Vi hyr ut engagerade och kompetenta vikarier samt hjälper förskolor och skolor med rekrytering av kvalificerad personal. Våra uppdragsgivare vi samarbetar med finns i Storstockholm och Uppsala.

Vi tänker långsiktigt i alla våra relationer, både i kontakten med våra konsulter och kunder. Konsulterna får möjlighet att vikariera på olika förskolor och skolor för att hitta sin drömarbetsplats och kunderna får tillfälle att skapa kontakter och lära känna framtida medarbetare under mer praktiska former. Visa mindre

Utvecklade vikariejobb på förskolor i Uppsalaområdet

Ansök    Jan 15    Precator Pedagogerna AB    Barnskötare
Mer om tjänsten Vill du ha ett roligt och utvecklande jobb samtidigt som du medverkar till samhällets viktiga uppgift att bidra med trygghet och utveckling för barn? Arbetet som vikarie inom förskola innebär att du med kort varsel ersätter ordinarie personals frånvaro. Vid arbete på förskolan kommer du, tillsammans med övrig personal, ansvara för en barngrupp genom att delta i lekar och aktiviteter både inom- och utomhus, hjälpa till vid på- och avklädnin... Visa mer
Mer om tjänsten
Vill du ha ett roligt och utvecklande jobb samtidigt som du medverkar till samhällets viktiga uppgift att bidra med trygghet och utveckling för barn?

Arbetet som vikarie inom förskola innebär att du med kort varsel ersätter ordinarie personals frånvaro. Vid arbete på förskolan kommer du, tillsammans med övrig personal, ansvara för en barngrupp genom att delta i lekar och aktiviteter både inom- och utomhus, hjälpa till vid på- och avklädning, delta i pedagogiska måltider och framförallt vara närvarande med barnen.

Precator Pedagogerna erbjuder en flexibel anställning där du själv bestämmer vilka dagar du vill arbeta. Är du student ser vi gärna att du jobbar minst en dag per vecka annars gärna minst 3 dagar. Utifrån din profil och önskemål matchas uppdragen personligen till dig. Arbetet som vikarie varierar mellan olika förskolor vilket gör att du får testa på flera arbetsplatser. Du kommer på så vis samla på dig erfarenheter som är värdefulla för framtida tjänster.

Som konsult får du även tillgång till ett brett nätverk av kollegor att lära av och utvecklas tillsammans med. Vikarietjänsten kan leda till längre vikariat eller en fast anställning på de förskolor vi samarbetar med.


Din profil
Vi söker dig med avslutad gymnasieutbildning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar eller har relevant utbildning inom området.

Du har lätt för att anpassa dig till nya rutiner och arbetssätt. Vidare är du trygg i rollen som förebild, är självgående och vågar ta egna initiativ. Du är kommunikativ och behärskar det svenska språket mycket väl i tal och skrift. Du har ett stort intresse för barns lärande och utveckling!

Så söker du jobbet
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra en god kommunikation med våra sökande tar vi endast emot ansökningar via digital länk i annonsen eller vår hemsida. Har du däremot frågor gällande tjänsten går det bra att ringa 072-536 38 89.

För att arbeta i skola och förskola är det krav på ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret. Har du inget hemma så beställ ett redan idag!

Om oss
Precator Pedagogerna är specialister på kompetensförsörjning till förskolor och skolor. Vi hyr ut engagerade och kompetenta vikarier samt hjälper förskolor och skolor med rekrytering av kvalificerad personal. Våra uppdragsgivare vi samarbetar med finns i Storstockholm och Uppsala.

Vi tänker långsiktigt i alla våra relationer, både i kontakten med våra konsulter och kunder. Konsulterna får möjlighet att vikariera på olika förskolor och skolor för att hitta sin drömarbetsplats och kunderna får tillfälle att skapa kontakter och lära känna framtida medarbetare under mer praktiska former. Visa mindre

Barnskötare till vår personalpool

Vi söker en barnskötare till vår personalpool på 50% Vi söker en erfaren barnskötare till våra förskoleavdelningar gärna med Montessorierfarenhet. I arbetet jobbar du både i barngrupp och med diskplock efter lunch. Du kommer att arbeta på en eller flera avdelningar vilket gör att du måste vara flexibel och snabbt kunna byta arbetsuppgift eller avdelning. Stor möjlighet finns att utöka tjänsten med extra timmar vid behov. Du skall ha en god pedagogisk förm... Visa mer
Vi söker en barnskötare till vår personalpool på 50%
Vi söker en erfaren barnskötare till våra förskoleavdelningar gärna med Montessorierfarenhet.
I arbetet jobbar du både i barngrupp och med diskplock efter lunch. Du kommer att arbeta på en eller flera avdelningar vilket gör att du måste vara flexibel och snabbt kunna byta arbetsuppgift eller avdelning. Stor möjlighet finns att utöka tjänsten med extra timmar vid behov.
Du skall ha en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar och kunna möta varje barn individuellt. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt samtidigt som du är duktig på att bygga och behålla relationer med barn, kollegor och föräldrar.
Tjänsten är en visstidsanställning t o m 230731 med möjlighet till förlängning.
Tillträdesdatum enl överenskommelse
Månadslön enligt överenskommelse
Vi tillämpar 6 månaders provanställning
Välkommen med din ansökan redan idag!
Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsterna komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Sista ansökningsdag 2023-02-01
Gluntens Montessoriskola är en fristående skola i Uppsala. Vi har drygt 90 medarbetare och ca 600 barn/elever (inklusive barn i förskolan). Barnen kan börja i förskolan som ettåringar och vara kvar i vår skola till och med årskurs 9. Vi har motiverade elever och engagerade föräldrar. Glunten är en arbetsplats med många engagerade, flexibla och kompetenta medarbetare. Visa mindre

Barnskötare

Ansök    Jan 5    Uppsala Montessori AB    Barnskötare
Vi finns på Djäknegatan, centralt i Uppsala. Vi bedriver förskole- och grundskoleverksamhet för ca 180 barn i åldrarna 1-10 år. Nu söker vi en barnskötare som vill arbeta med våra barn i åldrarna 1-2½ år. Vi söker dig som har viss kunskap om läroplanen och som har ett intresse för Montessoripedagogik. Du ska vara bra på att samarbeta och förstå att du har det viktigaste arbetet på jorden! Erfarenhet av arbete i Montessoriverksamhet är meriterande. Tjänstgö... Visa mer
Vi finns på Djäknegatan, centralt i Uppsala. Vi bedriver förskole- och grundskoleverksamhet för ca 180 barn i åldrarna 1-10 år.
Nu söker vi en barnskötare som vill arbeta med våra barn i åldrarna 1-2½ år. Vi söker dig som har viss kunskap om läroplanen och som har ett intresse för Montessoripedagogik.
Du ska vara bra på att samarbeta och förstå att du har det viktigaste arbetet på jorden! Erfarenhet av arbete i Montessoriverksamhet är meriterande.
Tjänstgöring 75-100 %.
Tillträde snarast.
Vi erbjuder bra anställningsvillkor, trevliga arbetskamrater och fantastiska barn.
Vi intervjuar under ansökningstiden och anställer så snart vi hittat rätt person.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Barnskötare till Edda Förskola AB

Ansök    Jan 10    Edda Förskola AB    Barnskötare
Barnskötare till Edda Förskola AB Om arbetsplatsen: Edda Förskola AB är en fristående huvudman etablerad sen 2012 i södra Uppsala (Gottsunda) där vi driver tre förskolor inspirerad av Reggio Emilia filosofin. Vår drivkraft är att göra skillnad för varje barn och erbjuda dem en god utbildning i deras första utbildningsresa. På våra förskolor lägger vi stor vikt vid barnens språkutveckling. Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad barnskötare till en ut... Visa mer
Barnskötare till Edda Förskola AB
Om arbetsplatsen:
Edda Förskola AB är en fristående huvudman etablerad sen 2012 i södra Uppsala (Gottsunda) där vi driver tre förskolor inspirerad av Reggio Emilia filosofin. Vår drivkraft är att göra skillnad för varje barn och erbjuda dem en god utbildning i deras första utbildningsresa. På våra förskolor lägger vi stor vikt vid barnens språkutveckling.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är utbildad barnskötare till en utav våra enheter i Gottsunda. Du ska ha flera års erfarenhet av att arbeta som barnskötare i förskola.
Den större delen av våra barngrupper har ett annat modersmål än svenska, därför är det viktigt att du som barnskötare har erfarenhet av att arbeta språkutvecklande tillsammans med dina kollegor på förskolan. Du ska därför kunna tala mycket god svenska samt kunna läsa och skriva flytande svensk text, detta är ett krav.
Du kommer arbeta tätt tillsammans med förskollärare, barnskötare och annan personal som är en del av arbetslaget för att se varje barns behov. Du ska vara väl förtrogen vid förskolans styrdokument. Du är van att leda undervisning som du tillsammans planerar med förskolläraren i ditt arbetslag. Du ska ha en god kommunikation med vårdnadshavare och dina kollegor på förskolan. Inom Edda förskola lägger vi stor vikt vid det kollegiala lärandet därför behöver du vara delaktig i dessa träffar för att vi tillsammans ska kunna utveckla förskolans undervisning och utbildning.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med barn i behov av särskilt stöd.
Edda förskola har korta beslutsvägar och ett nära samarbete mellan ledning och huvudman. Vi hoppas att just du vill vara med att utveckla våra förskolor tillsammans med oss! Hos oss på Edda förskola kommer du vara med om en spännande utveckling och verkligen göra skillnad för barnen. Visa mindre

Timvikarie

Med fokus på Undervisning, Omsorg, och Hälsa Förskolan med små avdelningar Kunskapsförskolan driver förskolor med fokus på Undervisning, Omsorg och Hälsa. Vi vill få barnen nyfikna på hela världen genom att lägga grunden för ett livslångt lärande. Kunskapsförskolans barngrupper har i snitt 12 barn per avdelning. och alla förskolor har egna kockar som lagar nyttiga luncher och mellanmål. Våra rektorer är delägare i sina förskolor och förskollärarna har... Visa mer
Med fokus på Undervisning,
Omsorg, och Hälsa

Förskolan med små avdelningar

Kunskapsförskolan driver förskolor med fokus på Undervisning, Omsorg och Hälsa. Vi vill få barnen nyfikna på hela världen genom att lägga grunden för ett livslångt lärande.

Kunskapsförskolans barngrupper har i snitt 12 barn per avdelning. och alla förskolor har egna kockar som lagar nyttiga luncher och mellanmål. Våra rektorer är delägare i sina förskolor och förskollärarna har förmånliga läraravtal vilket säkrat kontinuitet bland personalen.

Kunskapsförskolans vision är att bidra till utbildade, trygga och hälsosamma barn.

Vi söker vikarier till våra fina förskolor i Skölsta och Ultuna.

Som vikarie är du en förebild för barnen. Du är närvarande, kreativ, positiv och flexibel och visar på stort ansvarstagande. Som vikare arbetar du ofta på kort varsel och ersätter ordinarie pedagoger på förskolan.
Med fokus på Undervisning,
Omsorg, och Hälsa

Förskolan med små avdelningar

Kunskapsförskolan driver förskolor med fokus på Undervisning, Omsorg och Hälsa. Vi vill få barnen nyfikna på hela världen genom att lägga grunden för ett livslångt lärande.

Kunskapsförskolans barngrupper har i snitt 10-15 barn per avdelning. och alla förskolor har egna kockar som lagar nyttiga luncher och mellanmål.

Kunskapsförskolans vision är att bidra till utbildade, trygga och hälsosamma barn.

Vill du komma med i vårt glada gäng? Tveka inte och skicka in en ansökan. Visa mindre

Vikarie till BarnaSinnets förskola 100%

Ansök    Jan 3    Lica Förskolor AB    Barnskötare
Vill du göra snögubbar på arbetstid? Välkommen att söka till oss på BarnaSinnets förskola i Björklinge. Förskolan består av fyra avdelningar. Du som söker hit kommer att arbeta som vikarie på en av våra fyra avdelningar. Som ny på vår förskola kommer du möta trygg personal med lång erfarenhet av vår verksamhet. Vi söker dig som har barnskötarutbildning, eller erfarenhet av arbete med barn. Vi vill att du som söker tycker om och lockas av att vara nära barn... Visa mer
Vill du göra snögubbar på arbetstid?
Välkommen att söka till oss på BarnaSinnets förskola i Björklinge. Förskolan består av fyra avdelningar.
Du som söker hit kommer att arbeta som vikarie på en av våra fyra avdelningar. Som ny på vår förskola kommer du möta trygg personal med lång erfarenhet av vår verksamhet. Vi söker dig som har barnskötarutbildning, eller erfarenhet av arbete med barn.
Vi vill att du som söker tycker om och lockas av att vara nära barnen och deras lek. Vi blir alla glada för ditt engagemang i vår verksamhet.
Vi som arbetar på Barnasinnet är alla engagerade i det dagliga arbetet tillsammans med barnen. Förskolans uppdrag värnas bland annat genom vår planering , och att göra barnens röster hörda är en självklarhet för oss. Att lyssna till barnen och vara när i leken är viktigt för oss, såväl som omsorgen. Vi har naturen inpå knuten och en fantastisk gård, att vara ute mycket är en del av vår vardag och något som vi tycker mycket om.


Hoppas du lockas av våra annonsrader och söker dig till oss.
OBS! Vikariatet kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Barnskötare 100%

Hagmarkens förskola är en fristående förskola belägen i Bälinge strax utanför Uppsala. Vi har naturen utanför gården. Vi arbetar i totalrenoverade, moderna och giftfria lokaler sedan augusti 2017. Hagmarken har funnits i privat regi sedan 1995 och drivs nu av TP Förskolor. Vi har två 1-3 årsavdelningar samt två 3-5 årsavdelningar. Hagmarken har även en skola som vi har tätt samarbete med. På Hagmarkens förskola och skola är profilen musik och rörelse vilke... Visa mer
Hagmarkens förskola är en fristående förskola belägen i Bälinge strax utanför Uppsala. Vi har naturen utanför gården. Vi arbetar i totalrenoverade, moderna och giftfria lokaler sedan augusti 2017. Hagmarken har funnits i privat regi sedan 1995 och drivs nu av TP Förskolor.
Vi har två 1-3 årsavdelningar samt två 3-5 årsavdelningar. Hagmarken har även en skola som vi har tätt samarbete med. På Hagmarkens förskola och skola är profilen musik och rörelse vilket märks mycket i vårt arbete. Vår verksamhet genomsyras av engagemang, trygghet och värme. Hos oss arbetar vi i ett nära samarbete med barnens vårdnadshavare för att tillsammans kunna skapa de bästa tänkbara förutsättningarna för barnens utveckling. All personal känner ett gemensamt ansvar för alla barn på förskolan och vi delar med oss till varandra av kunskaper och erfarenheter. Hos oss får du chansen att påverka arbetet tillsammans med dina kollegor på förskolan. Gå gärna in på vår hemsida för att läsa mer.
Vi söker nu en engagerad och positiv barnskötare som vikarie på 100% till Hagmarkens förskola, då vår ordinarie barnskötare ska vara tjänstledig för studier. Du har ett stort intresse för ditt arbete och känner dig trygg i din arbetsroll. Du har ett positivt sätt och tycker om att skapa goda relationer med såväl vuxna som barn. Du har god samarbetsförmåga. Du har en positiv barnsyn och utgår från att barnen kan och vill. Vi ser att du gärna har extra intresse för musik och/eller rörelse. Denna tjänst är ett vikariat som kan övergå till en fast tjänst.
KVALIFIKATIONER: Du som söker ska ha fullständig barnskötarutbildning. Du ska ha arbetslivserfarenhet av rollen som barnskötare samt vara väl förtrogen med förskolans läroplan och andra styrdokument. I arbetet som barnskötare anser vi att det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i det svenska språket i såväl tal som skrift. Vi ser gärna att du har intresse för användandet av digitala verktyg i undervisningen och att du har den kunskap och erfarenhet som behövs för arbete med digitala verktyg. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med barn i behov av särskilt stöd.
I förskolan/skolan måste alla som anställs enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Blanketten finns att hämta på polisens hemsida. Det tar oftast mellan 1-2 veckor att få det hemskickat.
Tillträde enligt överenskommelse. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Barnskötare till Almunge skola

Ansök    Jan 4    Uppsala kommun    Barnskötare
Almunge skola Har du barnskötarutbildning och är nyfiken på en ny utmaning? Vi söker dig som är flexibel och som gärna tar initiativ till aktiviteter. Låter det intressant? Sök tjänsten redan idag! Almunge skola är en trivsam skola på landet nära staden. Skolan präglas av en professionell och vänlig atmosfär med 500 elever i årskurs F-9 och cirka 60 medarbetare. Vi har tillgång till ändamålsenliga lokaler, ett välsorterat skolbibliotek och en stor spo... Visa mer
Almunge skola

Har du barnskötarutbildning och är nyfiken på en ny utmaning? Vi söker dig som är flexibel och som gärna tar initiativ till aktiviteter. Låter det intressant? Sök tjänsten redan idag!

Almunge skola är en trivsam skola på landet nära staden. Skolan präglas av en professionell och vänlig atmosfär med 500 elever i årskurs F-9 och cirka 60 medarbetare. Vi har tillgång till ändamålsenliga lokaler, ett välsorterat skolbibliotek och en stor sporthall med undervisningsbassäng och en närmiljö som möjliggör många olika aktiviteter under alla årstider. Ett internationellt perspektiv har länge varit en del av vår verksamhet genom de olika utbytesprojekt vi deltar i inom Erasmus+ programmet. Vi utgår också från kooperativt lärande som grund för att skapa en samarbetande lärmiljö. För oss på Almunge skola är elevernas trygghet och trivsel lika viktig som utvecklingen mot kunskapskraven. Som medarbetare på Almunge skola är du delaktig i en skola som skapar goda förutsättningar för lärande.

Här kan du läsa mer om Almunge skola (https://almungeskola.uppsala.se/).

Ditt uppdrag
I arbetet ingår att tillsammans med övrig fritidspersonal och lärare i arbetslaget ansvara för elevens hela skoldag. Du hjälper till med att stötta elever under lektionstid och på raster, följer elever i olika undervisningssituationer och ger socialt stöd. Du förväntas kunna bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar samt skapa möjlighet till utforskande, lek och lärande.

Det ingår även att bidra till att utveckla fritidsverksamheten tillsammans med övrig personal och skapa en stimulerande och trygg miljö. Vi genomför en stor del av vår verksamhet utomhus så du måste tycka om att vara ute under alla årstider.

Din bakgrund
Vi söker dig som har barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Vi ser det som en fördel om du har erfarenhet av att arbeta som barnskötare och med barn i behov av särskilt stöd. Arbetet kräver att du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska samt goda IT-kunskaper.

Som person är du flexibel med förmågan att se möjligheter i förändringar. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Vidare tar du gärna initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Du är en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Sist men inte minst samarbetar du bra med andra människor och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Bodil Eriksson, rektor, 0174-270 024.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 88 20.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-praktik/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Barnskötare till Lyckebo förskola (vikariat)

Ansök    Dec 15    Uppsala kommun    Barnskötare
Lyckebo förskola Har du erfarenhet av arbete på förskola och är på jakt efter nya utmaningar? Vill du ha ett arbete som ger dig möjlighet att vara en viktig del i barns utveckling? Lyckebo förskola i Uppsala söker nu dig som vill arbeta som barnskötare. Låter det här som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan! Lyckebo förskola ligger centralt i Storvreta och består av två hus samt en mobil avdelning (förskolebuss). Vår profil är hållbar utveckl... Visa mer
Lyckebo förskola

Har du erfarenhet av arbete på förskola och är på jakt efter nya utmaningar? Vill du ha ett arbete som ger dig möjlighet att vara en viktig del i barns utveckling? Lyckebo förskola i Uppsala söker nu dig som vill arbeta som barnskötare. Låter det här som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Lyckebo förskola ligger centralt i Storvreta och består av två hus samt en mobil avdelning (förskolebuss). Vår profil är hållbar utveckling och vi lägger stort fokus på naturupplevelser och att ge barnen goda vanor för livet. I det stora huset på Norrskensvägen 17 heter våra avdelningar Solen, Månen och Rymden. Avdelningen i det lilla huset på Himmelsvägen 8 heter Regnbågen. Barnen på förskolebussen Friskus har sin hemvist på Himmelsvägen. Alla våra avdelningar, förutom Friskus, har barn i åldrarna 1 - 5 år. Barnen är sedan indelade i lärgrupper under dagen utifrån ålder och intresse, för att kunna anpassa undervisningen och lärmiljöerna.

Här kan du läsa mer om Lyckebo förskola (http://www.lyckeboforskola.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Som barnskötare kommer du att planera och genomföra aktiviteter enligt förskolans läroplan och kommunens styrdokument. Du förväntas bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar. Du kommer att använda digitala verktyg tillsammans med barnen samt uppmuntra barnen till kreativitet och kunskapsbyggande. Det ingår även att skapa en utvecklande, stimulerande och trygg miljö, bidra till att utveckla verksamheten tillsammans med övrig personal.

Din bakgrund
Vi söker dig som har barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Har du utbildning i specialpedagogik eller lågaffektivt bemötande ses det som meriterande. Vi ser att du har erfarenhet av arbete på förskola, av språkutvecklande arbetssätt samt av arbete med tecken som stöd och bild som stöd. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete inom kommunal förskoleverksamhet. För att lyckas i arbetet behöver du ha god kännedom om förskolans läroplan. Arbetet kräver att du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska. Har du goda kunskaper i engelska och/eller kunskaper i andra språk än svenska och engelska ses det som positivt. Det är även meriterande om du har kunskaper i Unikum.

Som person är du empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Vidare är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Jobbet passar dig som är en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Sist men inte minst är du serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Anu Franke, rektor, 018-727 85 06.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 88 16.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-praktik/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Barnskötare till Sten Sture förskola

Ansök    Dec 22    Uppsala kommun    Barnskötare
Sten Sture förskola Är du utbildad barnskötare med längre erfarenhet av att arbeta på förskola? Vill du vara delaktig i att skapa en förskola som är rolig, trygg och lärorik för alla barn? Välkommen till Sten Stures förskola! Förskolan ligger vid Studenternas. På Sten Sture förskola går barnen uppdelade på två block. På varje block finns två avdelningar som arbetar med barn i åldrarna 1-5 år. Lärmiljön inne i lokalerna utformar vi utefter barnens intre... Visa mer
Sten Sture förskola

Är du utbildad barnskötare med längre erfarenhet av att arbeta på förskola? Vill du vara delaktig i att skapa en förskola som är rolig, trygg och lärorik för alla barn? Välkommen till Sten Stures förskola!

Förskolan ligger vid Studenternas. På Sten Sture förskola går barnen uppdelade på två block. På varje block finns två avdelningar som arbetar med barn i åldrarna 1-5 år. Lärmiljön inne i lokalerna utformar vi utefter barnens intresse och behov. Hos oss får du arbeta med kompetenta och engagerade kollegor.

Ditt uppdrag
Som barnskötare kommer du att ansvara för utbildningen och den dagliga omsorgen för barnen tillsammans med arbetslaget. Du förväntas uppmuntra barnen till kreativitet och kunskapsbyggande samt skapa en utvecklande, stimulerande och trygg miljö. Det ingår även att bidra till att utveckla verksamheten tillsammans med övrig personal samt planera och genomföra aktiviteter enligt förskolans läroplan och kommunens styrdokument.

Din bakgrund
Vi söker dig som har barnskötarutbildning och erfarenhet av arbete på förskola. För att lyckas i arbetet behöver du ha erfarenhet av att arbeta som barnskötare. Har du erfarenhet av språkutvecklande arbetssätt ses det som meriterande. Vi ser att du har god kännedom om förskolans läroplan. Arbetet kräver att du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska. Det är en fördel om du har grundläggande IT-kunskaper och kunskaper i Unikum.

Som person är du empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Vidare tar du initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Jobbet passar dig som är en flexibel person och kan se möjligheter i förändringar. Sist men inte minst är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Marie Bjersby Edin, rektor, 072-537 84 92.

Facklig företrädare: Kommunal, Monica Norlin, 018-727 16 66.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-praktik/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Barnskötare till Skogstorpets förskola (vikariat)

Ansök    Dec 23    Uppsala kommun    Barnskötare
Skogstorpets förskola Letar du efter nytt jobb i Uppsala? Är du en person som vill vara en viktig del i barns utveckling? Då kan du vara den vi på Skogstorpets förskola Uppsala kommun söker till uppdraget som barnskötare hos oss. Ta chansen att bli en del av vår verksamhet redan idag! Skogstorpets förskola är belägen i Lindbacken, 5 kilometer från Gränby centrum. Förskolan har nära till skog och natur men har ändå närheten till stan. Du tar dig snabbt ... Visa mer
Skogstorpets förskola

Letar du efter nytt jobb i Uppsala? Är du en person som vill vara en viktig del i barns utveckling? Då kan du vara den vi på Skogstorpets förskola Uppsala kommun söker till uppdraget som barnskötare hos oss. Ta chansen att bli en del av vår verksamhet redan idag!

Skogstorpets förskola är belägen i Lindbacken, 5 kilometer från Gränby centrum. Förskolan har nära till skog och natur men har ändå närheten till stan. Du tar dig snabbt hit på cykel och med bil eller buss som går regelbundet. Vi har ljusa fräscha lokaler uppdelat på 7 avdelningar. I anslutning till vår stora gård har vi även en inhägnad del av skogen som vi kallar naturgården. Vår inriktning är Natur och miljö.

Här kan du läsa mer om Skogstorpets förskola (https://skogstorpetsforskola.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Som barnskötare ska du skapa en utvecklande, stimulerande och trygg miljö samt uppmuntra barnen till kreativitet och kunskapsbyggande. I arbetet ingår att använda digitala verktyg tillsammans med barnen. Det ingår även att bidra till att utveckla verksamheten tillsammans med övrig personal samt skapa aktiviteter kring lek, samtal, sång, drama, bild och form. Du förväntas bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar.

Din bakgrund
Vi söker dig som har barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. För att lyckas i arbetet behöver du ha erfarenhet av att arbeta som barnskötare och av arbete på förskola. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd och av arbete med bild som stöd. Arbetet kräver att du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska. Det är en fördel om du har god kännedom om förskolans läroplan. Det är även meriterande om du har grundläggande IT-kunskaper, kunskaper i pedagogisk dokumentation och Unikum.

Som person är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Vidare har du lätt att fatta beslut utifrån tillgänglig information och agera därefter. Dessutom är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Björn Hast, rektor, 018-727 22 89.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 88 16.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-praktik/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Barnskötare till Öfre Slotts förskola (vikariat)

Ansök    Dec 14    Uppsala kommun    Barnskötare
Öfre Slotts förskola Har du erfarenhet av arbete på förskola och söker en ny utmaning? Just nu söker vi på Öfre Slotts förskola dig som vill vara en del av vår verksamhet. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! Öfre Slotts förskola är en liten och trevlig förskola i centrala Uppsala med 24 barn. Här kan du läsa mer om Öfre Slotts förskola (https://ofreslottsforskola.uppsala.se/). Ditt uppdrag I arbetet ingår att arbeta med omsorg och läran... Visa mer
Öfre Slotts förskola

Har du erfarenhet av arbete på förskola och söker en ny utmaning? Just nu söker vi på Öfre Slotts förskola dig som vill vara en del av vår verksamhet. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Öfre Slotts förskola är en liten och trevlig förskola i centrala Uppsala med 24 barn.

Här kan du läsa mer om Öfre Slotts förskola (https://ofreslottsforskola.uppsala.se/).

Ditt uppdrag
I arbetet ingår att arbeta med omsorg och lärande på liten förskola.

Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete på förskola. Har du även annan erfarenhet eller utbildning som arbetsgivaren finner lämplig för tjänsten är det meriterande. Arbetet kräver att du har väldigt goda kunskaper i tal i det svenska språket.

Som person är du empatisk och har förmågan att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Dessutom samarbetar du bra med andra människor.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Per Forsberg, rektor, 018-727 72 60.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 88 20.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-praktik/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Dagbarnvårdare i Björklinge familjedaghem (timvikarie)

Ansök    Dec 14    Uppsala kommun    Dagbarnvårdare
Familjedaghem område 1 Vi på Familjedaghem område 1 söker nu dig som har erfarenhet av arbete med barn till uppdraget som dagbarnvårdare. Låter det som något för dig? Skicka då in din ansökan senast den 30 december 2022! I vår lokal i Björklinge bedriver familjedaghem pedagogisk omsorg för barn i åldrarna 1-5 år. Gruppen består av tre dagbarnvårdare och 16 barn. Vi behöver nu en timvikarie som kan hoppa in vid ordinarie personals frånvaro. Här kan du ... Visa mer
Familjedaghem område 1

Vi på Familjedaghem område 1 söker nu dig som har erfarenhet av arbete med barn till uppdraget som dagbarnvårdare. Låter det som något för dig? Skicka då in din ansökan senast den 30 december 2022!

I vår lokal i Björklinge bedriver familjedaghem pedagogisk omsorg för barn i åldrarna 1-5 år. Gruppen består av tre dagbarnvårdare och 16 barn. Vi behöver nu en timvikarie som kan hoppa in vid ordinarie personals frånvaro.

Här kan du se mer information. (https://familjedaghem.uppsala.se/vara-familjedaghem/bjorklinge-familjedaghem/)

Ditt uppdrag
I arbetet ingår att bedriva pedagogisk omsorg tillsammans med övriga dagbarnvårdare i gruppen utifrån vår värdegrund samt skapa förutsättningar som stödjer barnens utveckling, lärande, lek och kommunikation.

Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med barn och gärna barnskötarutbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete som dagbarnvårdare. En förutsättning för tjänsten är att du har goda kunskaper i svenska.

Som person är du flexibel och har förmågan att se möjligheter i förändringar samtidigt som du är lugn och samlad i olika situationer. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du har även en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare är du serviceinriktad och är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.


Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Katarina Rick, chef familjedaghem, 018-727 74 68

Facklig företrädare:
Kommunal, Elisabeth Koljonen, 018-727 89 82

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 54 75

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-praktik/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Barnskötare Förskolan Sparrisen Uppsala

Ansök    Dec 12    Tellusbarn i Sverige AB    Barnskötare
Om Tellusbarn Tellusbarn driver 25 förskolor i Stockholm och Uppsala län.Tellusbarn grundades 2007. Idag driver bolaget 25 förskolor med runt 1 800 utbildningsplatser. Tellusbarn har verksamhet i nio kommuner i Stockholms län och Uppsala län. Vi tillämpar ett nära ledarskap med närvarande rektor och arbetslagen får handledning och fortbildning av våra specialpedagoger. Vi samverkar med olika externa aktörer som Sveriges konstföreningar, SPSM och Specialped... Visa mer
Om Tellusbarn
Tellusbarn driver 25 förskolor i Stockholm och Uppsala län.Tellusbarn grundades 2007. Idag driver
bolaget 25 förskolor med runt 1 800 utbildningsplatser. Tellusbarn har verksamhet i nio kommuner i
Stockholms län och Uppsala län. Vi tillämpar ett nära ledarskap med närvarande rektor och
arbetslagen får handledning och fortbildning av våra specialpedagoger.
Vi samverkar med olika externa aktörer som Sveriges konstföreningar, SPSM och Specialpedagogiska
institutionen vid Stockholms universitet. Alla förskolor är allmänpedagogiska men är särskilt inriktade
på språk, skapande och hälsa. Många av förskolorna har flertalet avdelningar med svensk-engelska
verksamhet. Inom Tellusbarn lägger vi stor vikt vid att ta tillvara alla barns kunskaper och förmågor,
vilket också gäller våra anställda. Med de korta beslutsvägar som finns hos oss hoppas och tror vi att
både du och Tellusbarn kommer att utvecklas och bli bättre
Om förskolan
Sparrisen
Sparrisgatan 7 B
754 46 Uppsala
Friluftsförskolan Sparrisen ligger i Årsta Uppsala, med närhet till olika parker och grönområden där
det finns gott om plats för barnens lek och utforskande. Förskolan har egen gård och en ateljè där
barnen erbjuds olika skapande aktiviteter.
Vårt fokus är att bedriva utomhuspedagogik, vilket innebär att vi förlägger en stor del av
undervisningen i naturen. Naturen skapar lust att lära och utforska. I naturen får barnen möjlighet till
både aktivt utforskande och utrymme för egna initiativ. I naturen sker både undervisning, lek och
rörelse.
Dina arbetsuppgifter:
Som barnskötare arbetar du tillsammans med och kompletterar förskolläraren i uppdraget att främja
barns omsorg, utveckling och lärande. Du bidrar till arbetslagets gemensamma uppgifter i planering,
genomförande, dokumentation, utvärdering och utveckling av utbildningen. Du ska vara väl insatt i
förskolans läroplan.
Din profil
Du är utbildad barnskötare och har tidigare erfarenhet från arbete i förskola.
Du har intresse och erfarenhet av utepedagogik och ansvarig för att utveckla det arbetet vidare med
dina kollegor.
Du brinner för barns utveckling och lärande och pedagogiska lärprocesser. Du är väl insatt i förskolans
nationella styrdokument och kan koppla dessa till utbildningens innehåll och mål.
Du behärskar svenska flytande i tal och skrift. Du är även van vid att använda digitala verktyg i ditt
arbete.
Du har ett professionellt och varmt bemötande mot alla på förskolan och prioriterar att skapa goda
relationer med både barn, vårdnadshavare och kollegor.
Som person ser du möjligheter där andra ser problem, värdesätter gott samarbete med barn,
vårdnadshavare och kollegor och är engagerad och lojal.
Vi värdesätter att våra medarbetare har en trevlig arbetsmiljö med ett bra kollegialt samarbete, det
ställer krav på oss som arbetsgivare men även på dig som anställd. Därför lägger vi extra fokus på att
hitta dig som tycker om att samarbeta, är lite utav en glädjespridare och som förstår vikten av att
kompromissa.
Vi ser också att du har erfarenhet och stort intresse för utomhuspedagogik som är vår profil. Du har
erfarenhet av att arbeta med uteprofil och kommer vara en del av den fortsatta utvecklingen.
Alla medarbetare på denna förskola förväntas vara rök- och snusfria i alla sammanhang kopplade till
förskolan. Du måste kunna uppvisa ett godkänt utdrag ur belastningsregistret enligt lagen 2000:873.
Övrigt
Anställningsform: Visstidsanställning med möjlighet till fortsatt tillsvidareanställning.
Tillträde: Januari, februari 2023
Lön: Enligt överenskommelse
Sysselsättningsgrad: 75%
Kollektivavtal: Ja
Kontaktperson: Carmen Widèn rektor
Rektor Carmen Widèn Sparrisens förskola, [email protected] Visa mindre

Barnskötare - vikariat

Myggan är en föräldradriven förskola, naturskönt belägen intill Hågadalen i Norby, Uppsala. Vi har idag 24 barn fördelade på två grupper. I den röda gruppen går det nio barn i åldrarna 1-3 år och i den blå gruppen är det femton barn i åldrarna 3-6 år. Arbetslaget består av två förskollärare, två barnskötare och en kokerska. Myggan är en Reggio Emilia-inspirerad förskola med fokus på trygghet, meningsskapande, gemenskap och utforskande. Vi arbetar med hundr... Visa mer
Myggan är en föräldradriven förskola, naturskönt belägen intill Hågadalen i Norby, Uppsala. Vi har idag 24 barn fördelade på två grupper. I den röda gruppen går det nio barn i åldrarna 1-3 år och i den blå gruppen är det femton barn i åldrarna 3-6 år. Arbetslaget består av två förskollärare, två barnskötare och en kokerska.
Myggan är en Reggio Emilia-inspirerad förskola med fokus på trygghet, meningsskapande, gemenskap och utforskande. Vi arbetar med hundraspråkligheten och pedagogisk dokumentation samt reflektion som ett verktyg för att få syn på barnens lär- och utvecklingsprocesser.
Nu söker vi en utbildad barnskötare som är engagerad, nyfiken och brinner för barnens utveckling, har god samarbetsförmåga och uppskattar att arbeta småskaligt och åldersövergripande. Vi söker dig som är trygg i din roll som barnskötare och har erfarenhet av pedagogisk dokumentation och projekterande arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi erbjuder:
Ett inkluderande arbetslag som brinner för sitt pedagogiska uppdrag
Rullande arbetsschema som i största möjliga mån anpassas efter medarbetarnas önskemål samt kortare arbetsdag på fredagar
Pedagogisk lunch med mat tillagad i eget kök
Naturskön och lugn omgivning med utflykt till skogen varje vecka
4 studiedagar med möjlighet till fördjupning och självstudier
Arbetskläder
Ett välfungerande föräldrakooperativ som präglas av god kontakt och ömsesidig respekt mellan föräldrar och personal

Tjänsten är ett vikariat om 50-70 % med 6 månaders löptid och chans till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse.
Ansökan med personligt brev och cv skickas per mejl till [email protected] senast 9 januari 2023. Vi intervjuar kandidater löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdatum.
För mer information om tjänsten eller Myggans förskola, vänligen kontakta styrelsens ordförande Johanna Flygt på 0737257081 eller [email protected]
Kontakt med annonsörer och rekryteringsbolag undanbedes. Visa mindre

Naturnära Dalby Hage förskola söker timvikarier

Dalby Hage förskola är ett föräldrakooperativ beläget vid vackra Dalbyviken strax utanför Uppsala. Förskolan ligger i en levande landsbygd med närhet till djur och natur. I vår lugna omgivning finns både sjö, skog och ängsmarker som vi ofta besöker tillsammans med barngruppen. Förskolans kock lagar all mat från grunden i vårt egna kök med i första hand närproducerade och ekologiska råvaror. På Dalby Hage förskola arbetar vi med hälsa, nyfikenhet och tryg... Visa mer
Dalby Hage förskola är ett föräldrakooperativ beläget vid vackra Dalbyviken strax utanför Uppsala. Förskolan ligger i en levande landsbygd med närhet till djur och natur. I vår lugna omgivning finns både sjö, skog och ängsmarker som vi ofta besöker tillsammans med barngruppen. Förskolans kock lagar all mat från grunden i vårt egna kök med i första hand närproducerade och ekologiska råvaror.
På Dalby Hage förskola arbetar vi med hälsa, nyfikenhet och trygghet i fokus. Förskolan har plats för 30 barn i åldrarna 1-6 år fördelade på två våningar. På vår förskola tror vi att allt är möjligt och ingenting är omöjligt!
Dalby Hage förskola ligger nära en busshållplats med ca 30 minuters restid till Uppsala. Förskolans öppettider är klockan 07.00-17.00 måndag till fredag.
Vi söker dig som vill komplettera vårt arbetslag som timvikarie då ordinarie personal är borta. Du bör kunna hoppa in med kort varsel. Det är viktigt för oss att du är flexibel, lyhörd, har en vilja att lära dig nya saker och tycker om att vara med barn. Du behöver inte ha erfarenhet av arbete på förskola.
Dina arbetsuppgifter som timvikarie är att tillsammans med ordinarie pedagoger följa förskolans rutiner samt ta hand om och stötta barnen under dagen. Visa mindre

Vikarier till Förskolan Närdaghemmet

Ansök    Dec 3    Stiftelsen Närdaghemmet    Barnskötare
Vi söker timvikarier till Förskolan Närdaghemmet som ligger idylliskt mitt i Svartbäckens lugna villaområde. Närdaghemmet är en föräldradriven förskola. På förskolan går 25 barn mellan 1-6 år. Vi erbjuder dig en arbetsplats där alla medarbetare är lika viktiga och vi tar tillvara på allas kompetenser. Ett öppet arbetsklimat med stor delaktighet och inflytande. En tjänst som timvikarie innebär att du arbetar inom alla våra verksamheter och därför är det vi... Visa mer
Vi söker timvikarier till Förskolan Närdaghemmet som ligger idylliskt mitt i Svartbäckens lugna villaområde.
Närdaghemmet är en föräldradriven förskola. På förskolan går 25 barn mellan 1-6 år.
Vi erbjuder dig en arbetsplats där alla medarbetare är lika viktiga och vi tar tillvara på allas kompetenser. Ett öppet arbetsklimat med stor delaktighet och inflytande.
En tjänst som timvikarie innebär att du arbetar inom alla våra verksamheter och därför är det viktigt att du har ett flexibelt arbetssätt och gillar mötet med olika människor.
Som vikarie har du varierande uppgifter och arbetstider, där samarbetet sker med många och din förmåga att skapa ett bra möte spelar stor roll. Vi har barnet i fokus och samverkan med pedagoger och barn utifrån önskemål och behov är en del av arbetet. Vi är en mindre förskola med en härlig stämning.
Vi ser gärna att du har tidigare utbildning eller erfarenhet inom barnomsorg. Men det är inget måste.
Vi söker efter timvikarier som kan vikariera vid behov, ibland vid enstaka tillfällen men även längre vikariat kan behövas. Visa mindre

Timvikarie

Med fokus på Undervisning, Omsorg, och Hälsa Förskolan med små avdelningar Kunskapsförskolan driver förskolor med fokus på Undervisning, Omsorg och Hälsa. Vi vill få barnen nyfikna på hela världen genom att lägga grunden för ett livslångt lärande. Kunskapsförskolans barngrupper har i snitt 12 barn per avdelning. och alla förskolor har egna kockar som lagar nyttiga luncher och mellanmål. Våra rektorer är delägare i sina förskolor och förskollärarna har... Visa mer
Med fokus på Undervisning,
Omsorg, och Hälsa

Förskolan med små avdelningar

Kunskapsförskolan driver förskolor med fokus på Undervisning, Omsorg och Hälsa. Vi vill få barnen nyfikna på hela världen genom att lägga grunden för ett livslångt lärande.

Kunskapsförskolans barngrupper har i snitt 12 barn per avdelning. och alla förskolor har egna kockar som lagar nyttiga luncher och mellanmål. Våra rektorer är delägare i sina förskolor och förskollärarna har förmånliga läraravtal vilket säkrat kontinuitet bland personalen.

Kunskapsförskolans vision är att bidra till utbildade, trygga och hälsosamma barn.

Vi söker vikarier till vår fina förskola.

Som vikarie är du en förebild för barnen. Du är närvarande, kreativ, positiv och flexibel och visar på stort ansvarstagande. Som vikare arbetar du ofta på kort varsel och ersätter ordinarie pedagoger på förskolan.
Med fokus på Undervisning,
Omsorg, och Hälsa

Förskolan med små avdelningar

Kunskapsförskolan driver förskolor med fokus på Undervisning, Omsorg och Hälsa. Vi vill få barnen nyfikna på hela världen genom att lägga grunden för ett livslångt lärande.

Kunskapsförskolans barngrupper har i snitt 10-15 barn per avdelning. och alla förskolor har egna kockar som lagar nyttiga luncher och mellanmål.

Kunskapsförskolans vision är att bidra till utbildade, trygga och hälsosamma barn.

Vill du komma med i vårt glada gäng? Tveka inte och skicka in en ansökan. Visa mindre

Naturnära föräldrakooperativet Dalby Hage söker timvikariere!

Dalby Hage förskola är ett föräldrakooperativ som är beläget vid vackra Dalbyviken strax utanför Uppsala, med närhet till natur och en levande landsbygd. I vår lugna omgivning finns både sjö, skog och ängsmarker som vi ofta besöker. Vår kock lagar all mat från grunden i förskolans egna kök med i första hand närproducerade och ekologiska livsmedel. Förskolan ligger nära en busshållplats och det tar ca 30 minuter till Uppsala. Förskolan har öppet 07.00-17.00... Visa mer
Dalby Hage förskola är ett föräldrakooperativ som är beläget vid vackra Dalbyviken strax utanför Uppsala, med närhet till natur och en levande landsbygd. I vår lugna omgivning finns både sjö, skog och ängsmarker som vi ofta besöker. Vår kock lagar all mat från grunden i förskolans egna kök med i första hand närproducerade och ekologiska livsmedel. Förskolan ligger nära en busshållplats och det tar ca 30 minuter till Uppsala. Förskolan har öppet 07.00-17.00. Vi söker dig som kan tänka dig att komplettera vårt arbetslag som timvikarie då ordinarie personal är borta och kan hoppa in med kort varsel. Det är viktigt för oss att du är flexibel, lyhörd, vill lära dig nya saker och tycker om att vara med barn. Du behöver inte ha några erfarenheter av att ha arbetat på förskola. På Dalby Hage förskola arbetar vi med hälsa, nyfikenhet och trygghet i fokus. Förskolan har plats för 30 barn i åldrarna 1-6 år fördelade på två våningar.
På vår förskola tror vi på att allt är möjligt och ingenting är omöjligt!
Dina arbetsuppgifter som timvikarie är att tillsammans med övriga pedagoger följa förskolans rutiner, ta hand om och stötta barnen om dagarna. Visa mindre

Barnskötare

Ansök    Nov 30    Kidz Education Uppsala AB    Barnskötare
Platsannons: Barnskötare 100 %. Kidz education förskolor Uppsala Vi söker en barnskötare. Kidz education arbetar för en personlig och lyhörd förskola där alla känner sig välkomna. Hos oss får alla röster höras och alla individer ta plats. Vi ser det unika i alla barn och arbetar aktiv för att ge våra barn de bästa förutsättningarna för att kunna växa och utvecklas. Trygghet, säkerhet och hälsa är viktigt hos oss och är grunden till att kunna utvecklas in... Visa mer
Platsannons: Barnskötare 100 %.
Kidz education förskolor Uppsala
Vi söker en barnskötare.
Kidz education arbetar för en personlig och lyhörd förskola där alla känner sig välkomna. Hos oss får alla röster höras och alla individer ta plats.
Vi ser det unika i alla barn och arbetar aktiv för att ge våra barn de bästa förutsättningarna för att kunna växa och utvecklas.
Trygghet, säkerhet och hälsa är viktigt hos oss och är grunden till att kunna utvecklas inom andra områden. En förutsättning för att må bra är näringsriktig mat. Vi serverar därför ekologisk och kravmärkt mat som är lagad från grunden. På våra förskolor är rörelse av olika slag viktigt och vi spenderar mycket tid utomhus då vi tror att det främjar en hälsosam livsstil och stimulerar till lek och utveckling.
Vi arbetar aktivt för en lustfylld och kreativ verksamhet där nyfikenhet och glädje är viktiga inslag.
Passar detta in på dig samt att du är engagerad, har ett öppet sinne, har en god samarbetsförmåga och att du brinner för ditt yrke så skicka in en ansökan.
Arbetsuppgifter: Förekommande och sedvanliga arbetsuppgifter.
Vi har kollektivavtal.
Ansökan mejlas till rektor Anett Lindkvist, [email protected]
Telefonnummer: 0709-302327.
Läs gärna mer om våra förskolor på vår hemsida www.kidzeducation.se
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Vi söker en barnskötare

Vi söker en Barnskötare på 80%, visstid Vi söker en erfaren barnskötare till en av våra storbarnsavdelningar, 3-5 år. Är du utbildad i Montessoripedagogiken eller har arbetat med pedagogiken ser vi det som ett plus. Du skall ha en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar och kunna möta varje barn individuellt. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt samtidigt som du är duktig ... Visa mer
Vi söker en Barnskötare på 80%, visstid
Vi söker en erfaren barnskötare till en av våra storbarnsavdelningar, 3-5 år. Är du utbildad i Montessoripedagogiken eller har arbetat med pedagogiken ser vi det som ett plus.
Du skall ha en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar och kunna möta varje barn individuellt. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt samtidigt som du är duktig på att bygga och behålla relationer med barn, kollegor och föräldrar.
Tjänsten är ett vikariat under perioden 230109-230602 på 80% och stor möjlighet finns att utöka tjänsten med extra timmar vid behov. Vikariatet kan komma att förlängas.
Din ansökan ska innehålla ett personligt brev och ditt CV.
Tillträde 9 januari 2023
Månadslön enligt överenskommelse
Vi tillämpar 6 månaders provanställning
Välkommen med din ansökan redan idag!
Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsterna komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Sista ansökningsdag 2022-12-04
Gluntens Montessoriskola är en fristående skola i Uppsala. Vi har drygt 90 medarbetare och ca 600 barn/elever (inklusive barn i förskolan). Barnen kan börja i förskolan som ettåringar och vara kvar i vår skola till och med årskurs 9. Vi har motiverade elever och engagerade föräldrar. Glunten är en arbetsplats med många engagerade, flexibla och kompetenta medarbetare. Visa mindre

Barnskötare till förskola

Ansök    Nov 24    Förskolan Tärningen HB    Barnskötare
Vi söker en glad, positiv, ansvarstagande och lekfull person Tjänsten kommer vara minst 75% och upp till 100%. Vi kommer tillsätta denna tjänst snarast. Skriv och berätta varför just du skulle passa för denna tjänst och vad du kan bidra med som person. Vi behöver två referenser och telefonnummer, skriv vad er relation är ex. min förra chef. Skicka in ditt personliga brev som beskriver vem du är, din erfarenhet, vad du gjort tidigare och var du bor. Skicka ... Visa mer
Vi söker en glad, positiv, ansvarstagande och lekfull person
Tjänsten kommer vara minst 75% och upp till 100%. Vi kommer tillsätta denna tjänst snarast.
Skriv och berätta varför just du skulle passa för denna tjänst och vad du kan bidra med som person.
Vi behöver två referenser och telefonnummer, skriv vad er relation är ex. min förra chef.
Skicka in ditt personliga brev som beskriver vem du är, din erfarenhet, vad du gjort tidigare och var du bor. Skicka även in din CV där vi kan se vad du jobbat med och när du jobbat samt om du har någon utbildning.
Vi kommer behöva en person som är trygg och van att arbeta med barn t.ex. som barnflicka, barnvakt eller barnskötare för yngre barn på förskola.
Du ska vara barnens trygghet då de är på förskolan.
Du ska tycka om att leka med barn.
Om du har arbetat med barngympa, barndans eller likande så är meriterande om du söker tjänsten.
Du måste kunna tala det svenska språket mycket bra och sjunga mycket med barnen, då det är ett viktigt mål i Läroplan för förskolan och på vår förskola.
Du ska tycka mycket om att vara utomhus och inspirera och leka med alla barnen.
Du ska tycka om att vara ute i naturen då det är vår närmaste lekplats på vår förskola.
Du ska vilja inspirera, leka, leda, och lära barnen under sin dag på förskola. Visa mindre

Resurspedagog till Barnens Lilla Academia Uppsala

Vi söker en resurspedagog till en av våra förskolor i Uppsala. Barnens Lilla Academia AB driver förskolor i Söderhamn, Bollnäs, Uppsala, Västerås, Linköping samt Sala. Vi är sedan 2022 ett dotterbolag till Dibber Sverige. Nu söker vi en barnskötare eller dig med annan relevant utbildning som vill vara med och påverka samt är nyfiken och engagerad. Det är meriterande om du har kunskap om NPF diagnoser och/eller tidigare har arbetat med barn som inte anses f... Visa mer
Vi söker en resurspedagog till en av våra förskolor i Uppsala.
Barnens Lilla Academia AB driver förskolor i Söderhamn, Bollnäs, Uppsala, Västerås, Linköping samt Sala. Vi är sedan 2022 ett dotterbolag till Dibber Sverige.
Nu söker vi en barnskötare eller dig med annan relevant utbildning som vill vara med och påverka samt är nyfiken och engagerad. Det är meriterande om du har kunskap om NPF diagnoser och/eller tidigare har arbetat med barn som inte anses följa funktionsnormen. Tjänsten innebär att du är resurs för hela barngruppen, men har ett särskilt ansvar i att stötta ett specifikt barn i sin vistelse på förskolan. Tjänsten innebär också mycket kontakt med barnets vårdnadshavare samt med habiliteringen.
Som medarbetare hos oss på Barnens Lilla Academia AB är du en viktig medspelare i vårt team. Vi hämtar inspiration från Reggio Emilia filosofin. Hos oss möter barnen engagerade och reflekterande pedagoger som följer barnens utforskande. Att tro på att vi lär tillsammans med våra barn och att alltid vara nyfiken på hur du och dina kollegor kan utvecklas med hjälp av varandra är en viktig egenskap.
Vi har fria pedagogiska måltider.
Tjänsten är en visstidsanställning på 32h/vecka, utifrån placerat barn.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker barnskötare till vår fina förskola!

Ansök    Nov 17    Child Academy Uppsala AB    Barnskötare
Vi söker 2 barnskötare till vår förskola i Vreta strax utanför Uppsala. Vi har en unik Idrotts och hälsoprofil, och nu söker vi engagerade barnskötare som även har ett stort intresse för Idrott och hälsa! Vi på Child Academy Sports vill ifrån en tidig ålder ge barnen chansen att få upptäcka den glädje och lycka som idrotten kan ge och bidra till ett livslångt hälsosamt liv. Child Academys förskola i Vreta ligger naturskönt med närhet till Hammarskogs natur... Visa mer
Vi söker 2 barnskötare till vår förskola i Vreta strax utanför Uppsala.
Vi har en unik Idrotts och hälsoprofil, och nu söker vi engagerade barnskötare som även har ett stort intresse för Idrott och hälsa!
Vi på Child Academy Sports vill ifrån en tidig ålder ge barnen chansen att få upptäcka den glädje och lycka som idrotten kan ge och bidra till ett livslångt hälsosamt liv.
Child Academys förskola i Vreta ligger naturskönt med närhet till Hammarskogs naturområde.
Vi erbjuder:
Friskvård
Arbetskläder
Pedagogiska måltider
Kompetensutveckling
Busskort (buss 107)


Tillträde 9/1-23
Skicka ansökan till:
Rektor Emily Sawyer
[email protected]
www.childacademysports.se Visa mindre

Barnskötare sökes till förskola

Ansök    Nov 21    Förskolan Tärningen HB    Barnskötare
Vi söker en glad, pigg och positiv person för arbete med barn på vår förskola. Förskolan Tärningen ligger i Sävja 3, Uppsala. Vi har en underbar skog precis inpå knuten. Det finns även många roliga lekparker i närmiljön. Det är mycket bra bussförbindelser till området. Vi har en liten barngrupp i stor lokal med många roliga lekrum för barnen. Du måste ha erfaret av arbete med barn. Mycket meriterande är om du arbetat med barngymnastik eller barndans. Du må... Visa mer
Vi söker en glad, pigg och positiv person för arbete med barn på vår förskola.
Förskolan Tärningen ligger i Sävja 3, Uppsala. Vi har en underbar skog precis inpå knuten. Det finns även många roliga lekparker i närmiljön.
Det är mycket bra bussförbindelser till området.
Vi har en liten barngrupp i stor lokal med många roliga lekrum för barnen.
Du måste ha erfaret av arbete med barn. Mycket meriterande är om du arbetat med barngymnastik eller barndans.
Du måste tycka mycket om att leka med barn och hitta på roliga saker tillsammans med barnen både utomhus och inomhus.
Du måste kunna läsa sagor för och sjunga med barnen på det svenska språket. Visa mindre

C-företaget barnomsorg söker timvikarier

C-företaget barnomsorg söker timvikarier till sina förskolor i Uppsala. Om arbetet Hos oss kommer du att arbeta med barn i åldrarna 1-5 år. Tillsammans med ordinarie personal har du tillsyn och ansvar över barnen, vilket innebär att du är med och stöttar barnen i deras utveckling genom att bland annat skapa tillfällen till kreativa aktiviteter samt delta vid olika aktiviteter inom- och utomhus. I vårt arbete utgår vi från barnens intressen och du behöver ... Visa mer
C-företaget barnomsorg söker timvikarier till sina förskolor i Uppsala.
Om arbetet
Hos oss kommer du att arbeta med barn i åldrarna 1-5 år. Tillsammans med ordinarie personal har du tillsyn och ansvar över barnen, vilket innebär att du är med och stöttar barnen i deras utveckling genom att bland annat skapa tillfällen till kreativa aktiviteter samt delta vid olika aktiviteter inom- och utomhus. I vårt arbete utgår vi från barnens intressen och du behöver vara lyhörd för deras behov.
Vi söker
Att vara timvikarie innebär att du arbetar på flera olika förskolor inom C-företaget barnomsorg. Du ska med kort varsel kunna rycka in som vikarie vid frånvaro av den ordinarie personalen. Du får ett omväxlande arbete med många nya möten då du ersätter ordinarie personal vid korttidsfrånvaro. Dina arbetstider kan bli förlagda någon gång mellan 07.00-17.00 måndag till fredag. Du som söker ska vara flexibel och tycka att det är roligt att jobba i nya miljöer. Du behöver ha lätt för att anpassa dig, ha ett gott bemötande till barn, vårdnadshavare och kollegor samt ha en god samarbetsförmåga och vara ansvarsfull.
Kvalifikationer
Vi ser det som ett krav att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift för att du ska kunna kommunicera med kollegor, barn och vårdnadshavare.
Det är meriterande om du har relevant utbildning eller tidigare erfarenhet av att arbeta inom barnomsorgen. Relevant utbildning innebär förskollärarexamen och/eller barnskötarutbildning.
Urval kommer att ske löpande efter behov.
För att få arbeta inom förskolan krävs ett utdrag ur belastningsregistret. Beställ gärna redan idag ett registerutdrag från polisens belastningsregister, det kan ta några veckor att få detta utdrag.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Barnskötare till ny fin förskola

Med fokus på Undervisning, Omsorg, och Hälsa Förskolan med små avdelningar Kunskapsförskolan driver förskolor med fokus på Undervisning, Omsorg och Hälsa. Vi vill få barnen nyfikna på hela världen genom att lägga grunden för ett livslångt lärande. Kunskapsförskolans barngrupper har i snitt 12 barn per avdelning. och alla förskolor har egna kockar som lagar nyttiga luncher och mellanmål. Våra rektorer är delägare i sina förskolor och förskollärarna har... Visa mer
Med fokus på Undervisning,
Omsorg, och Hälsa

Förskolan med små avdelningar

Kunskapsförskolan driver förskolor med fokus på Undervisning, Omsorg och Hälsa. Vi vill få barnen nyfikna på hela världen genom att lägga grunden för ett livslångt lärande.

Kunskapsförskolans barngrupper har i snitt 12 barn per avdelning. och alla förskolor har egna kockar som lagar nyttiga luncher och mellanmål. Våra rektorer är delägare i sina förskolor och förskollärarna har förmånliga läraravtal vilket säkrat kontinuitet bland personalen.

Kunskapsförskolans vision är att bidra till utbildade, trygga och hälsosamma barn.

Barnskötare till ny fin förskola

Kunskapsförskolan Koncept Ultuna AB

Barnskötare
Kommun: Uppsala


Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Vanlig anställning

Antal jobb: 1

Kvalifikationer

Utbildning

Meriterande

Gymnasial utbildning inom Pedagogik och lärarutbildning

Om jobbet

Vill du vara med och arbeta på en ny fin förskola i en härlig omgivning ?

Kunskapsförskolan driver förskolor för barn i åldern ett till sex år och fokus är på planerad undervisning samt omsorg av hög kvalitet. Våra fokusben är Undervisning, Omsorg och Hälsa samt mycket utevistelse. Vi har specialpedagogisk kompetens som möjliggör tidiga upptäckter och säkrar likvärdighet i förskolemiljön.

Vi öppnade en ny förskola i Bäcklösa den fjärde januari 2020. Förskolan har 10 avdelningar där vi har endast i snitt 10-15 barn per avdelning. Vi är medlemmar i Friluftsfrämjandet med Skogsmulleundervisning och vi har även har en kåta och en utemiljö som gagnar lek och undervisning.

Kollektivavtal

Värderingar som ger både förtroende och ansvar från både ledning som anställd.

Fina arbetskläder.

Utvecklingsprogram för personalen

Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att ta kontakt med oss.

Om anställningen

Lön

Fast månads- vecko- eller timlön

Arbetsplatsen ligger i kommunen Uppsala i Uppsala län

Arbetsgivaren

Kunskapsförskolan Koncept Ultuna AB

www.kunskapsforskolan.se Visa mindre

Barnskötare på förskola

Ansök    Nov 15    Fasanen Ekonomisk Fören    Barnskötare
Vi söker dig som med ett professionellt förhållningssätt möter varje barn med glädje, nyfikenhet och vilja att lyfta och stödja. Du har en stor socialkompetens, är ansvarstagande och vill utvecklas i yrket. Fasanens Reggio Emilia inspirerade förskola med avdelningar för 13-14 barn i åldern 1-3 år, samt avdelningar för 20 barn i åldern 3-5 år. På varje avdelning arbetar två förskollärare och en barnskötare. Vår kock och köksbiträde lagar ekologisk, närprodu... Visa mer
Vi söker dig som med ett professionellt förhållningssätt möter varje barn med glädje, nyfikenhet och vilja att lyfta och stödja. Du har en stor socialkompetens, är ansvarstagande och vill utvecklas i yrket.
Fasanens Reggio Emilia inspirerade förskola med avdelningar för 13-14 barn i åldern 1-3 år, samt avdelningar för 20 barn i åldern 3-5 år. På varje avdelning arbetar två förskollärare och en barnskötare. Vår kock och köksbiträde lagar ekologisk, närproducerad mat från grunden. Tillsammans med vår pedagogista utvecklar vi vår utbildning. Vi erbjuder ett vikariat till en av våra viktiga pooltjänster Visa mindre

Barnskötare till Tunaparkens förskola

Ansök    Nov 16    Uppsala kommun    Barnskötare
Tunaparkens förskola Tunaparkens förskola i Uppsala söker nu dig med erfarenhet av arbete på förskola för tjänsten till uppdraget som barnskötare. Vill du ha ett arbete som ger dig möjlighet att vara en viktig del i barns utveckling? Då kan det här vara uppdraget för dig! Tunaparkens förskola ligger i Tunabackar, förskolan har åtta avdelningar och är i två plan. Vi arbetar i åldersnära grupper med yngre och äldre barn. Vår förskola erbjuder barnen en ... Visa mer
Tunaparkens förskola

Tunaparkens förskola i Uppsala söker nu dig med erfarenhet av arbete på förskola för tjänsten till uppdraget som barnskötare. Vill du ha ett arbete som ger dig möjlighet att vara en viktig del i barns utveckling? Då kan det här vara uppdraget för dig!

Tunaparkens förskola ligger i Tunabackar, förskolan har åtta avdelningar och är i två plan. Vi arbetar i åldersnära grupper med yngre och äldre barn. Vår förskola erbjuder barnen en trygg och pedagogisk lärmiljö som utmanar och lockar till utforskande, lek och aktiviteter. Tunaparkens ledord är trygghet, upptäckarlust, gemenskap samt glädje och grundar sig i att alla barn ska lyckas i det livslånga lärandet. Vi arbetar för att skapa ett gott klimat i gruppen där alla barn känner sig sedda och hörda. Vi lyssnar på barnen och arbetar med att barnen ska känna sig delaktiga och ha inflytande i verksamheten.

Här kan du läsa mer om Tunaparkens förskola (http://www.tunaparkensforskola.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Som barnskötare kommer du att ansvara för utbildningen och den dagliga omsorgen för barnen tillsammans med arbetslaget, i detta ingår även att hantera digitala hjälpmedel. Du bidrar till att utveckla verksamheten tillsammans med övrig personal samt skapar möjlighet till utforskande, lek och lärande. Du hanterar alla arbetsuppgifter självständigt utifrån barnskötarens ansvar i arbetslaget enligt läroplanen. Du förväntas medverka i förskolans arbete med att främja barnens förmåga att vara delaktiga och ha inflytande över sin utbildning. Det ingår även att synliggöra barns läroprocesser och utveckling med hjälp av dokumentation.

Din bakgrund
Vi söker dig som har barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Har du utbildning i lågaffektivt bemötande ses det som meriterande. För att lyckas i arbetet behöver du ha erfarenhet av arbete på förskola, gärna som barnskötare. Arbetet kräver att du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska samt god kännedom om förskolans läroplan.

Som person är du empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Vidare är du en flexibel person som kan se möjligheter i förändringar. Jobbet passar dig som är pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Sist men inte minst är du en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Magdalena Berglund, rektor, 018-727 79 09.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 88 16.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-praktik/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Är du vår nya barnskötare till Norlandia förskolor Uppfinnaren?

Ansök    Nov 14    Norlandia Förskolor AB    Barnskötare
Norlandia förskolor bedriver utbildning med hög pedagogisk kvalité i alla våra verksamheter. Nya upptäckter varje dag - är vår ambition för varje barn, varje dag. Norlandia är ett företag som växer snabbt och som har många nya spännande projekt som pågår. Vi strävar efter att ge vårdnadshavare en positiv upplevelse samt erbjuder familjetjänster som frigör tid från vardagssysslor och ger mer fritid tillsammans. Vi är nytänkande förskolor som utmanar den tr... Visa mer
Norlandia förskolor bedriver utbildning med hög pedagogisk kvalité i alla våra verksamheter. Nya upptäckter varje dag - är vår ambition för varje barn, varje dag. Norlandia är ett företag som växer snabbt och som har många nya spännande projekt som pågår. Vi strävar efter att ge vårdnadshavare en positiv upplevelse samt erbjuder familjetjänster som frigör tid från vardagssysslor och ger mer fritid tillsammans.

Vi är nytänkande förskolor som utmanar den traditionella förskolans strukturer och verksamhet. Vårt arbetssätt heter EduZone och är unikt för Norlandia. Barnen är indelade i åtta grupper, vi har inga avdelningar utan istället en förskola som består av åtta utmanande utbildningsmiljöer där hela barnet får utforska och utveckla alla sina förmågor samtidigt. Visst låter det spännande, visst vill du utmana dig i din pedagogroll och komma till oss?


Du kan läsa mer om EduZone här (https://norlandiaforskolor.se/Innhold/Side/131403). Det finns även en film (https://www.youtube.com/watch?v=9SQsU3FGjZg) som kort beskriver arbetssättet.


Vi vill att du vågar utmana dig själv och din föreställning om förskolan. Visst ska utbildningen vila på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet, men det betyder inte att vi måste göra som vi alltid har gjort! Vi vill att du är positiv, sprider glädje och arbetsvilja, är en drivande person som inspirerar andra i det pedagogiska arbetet, tar egna initiativ och är ansvarsfull. Din roll i arbetslaget är att vara delaktig i förskolans undervisning och utbildning.

Förskolan arbetar i projektform med ett gemensamt fokusområde för hela förskolan. Vi har tydliga dokument och digitala plattformar där vi kontinuerligt och systematiskt dokumenterar och följer upp alla barns lärande.

Digitalitet i förskolan är en självklarhet för oss så det är viktigt att du är bekväm med det digitala, både pedagogiskt men även praktiskt. Vi använder Office 365 som plattform för vårt systematiska kvalitetsarbete och utveckling samt Prion för dokumentation och kommunikation till våra vårdnadshavare.

Vi erbjuder dig

För oss som arbetsgivare står vi givetvis för pedagogiska måltider, arbetskläder, friskvård och fortbildning

Kvalifikationer och personliga egenskaper;

Trygg och ansvarstagande som brinner för ditt yrke och har ett förhållningssätt och bemötande som stämmer väl överens med vår värdegrund CARE: Competent, Ambitious, Respectful, Energetic·

Du har goda pedagogiska kunskaper och är förtrogen med förskolans läroplan och styrdokument samt att du har förmågan att omsätta dem i den dagliga verksamheten.· Du är lösningsinriktad, positiv och driven person med ambitioner och arbetsglädje.· Du tycker om att ta ansvar och har lätt för att samarbeta med dina kollegor.· Du har också en god förmåga att skapa trygga vårdnadshavare och kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift.· Du verkar för att det skapas ett demokratiskt klimat på avdelningen och hela förskolan.· Du samarbetar i arbetslaget för att erbjuda barnen en god undervisningsmiljö för utveckling, lek och lärande.

Om Norlandia Förskolor

Vi är ett familjeägt företag som driver ett 90-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!

Krav för anställning:·

Meriterande: Barnskötarutbildning

Anställningsform: Tillsvidaretjänst, 6 månaders provanställning.

Omfattning: Heltid.· Arbetstid: Dagtid samt vissa kvällar med personalmöten/kompetensutbildning·

Tillträde: 20230109 eller enligt överenskommelse.

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vid anställning krävs ett utdrag ur belastningsregistret.

REKRYTERINGSPROCESSEN

Vi tillämpar individuell lönesättning. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anmäl dig genom att skicka CV samt personligt brev till rektor Linda Birkelund [email protected]

Sök redan idag!

Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet och innovation

Sista ansökningsdag 2022-12-01

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Barnskötare

Manar Al-Houda söker en utbildad barnskötare! Vår förskola ligger i stadsdelen Valsätra i Uppsala, och själva förskolan har en egen del av byggnaden med egen ingång. Förskolan har en mångkulturell och språklig inriktning, och verksamheten bedrivs i stora, fina lokaler i ett grönskande område. Förskolan har även en egen stor utegård med varierade miljöer. Här kommer du få arbeta tillsammans med härliga kollegor med mycket humor och högt i tak. Du kommer t... Visa mer
Manar Al-Houda söker en utbildad barnskötare!
Vår förskola ligger i stadsdelen Valsätra i Uppsala, och själva förskolan har en egen del av byggnaden med egen ingång. Förskolan har en mångkulturell och språklig inriktning, och verksamheten bedrivs i stora, fina lokaler i ett grönskande område. Förskolan har även en egen stor utegård med varierade miljöer.


Här kommer du få arbeta tillsammans med härliga kollegor med mycket humor och högt i tak. Du kommer tillsammans med arbetskamraterna att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera det pedagogiska arbetet i förskolan enligt Skollagens och läroplanens (Lpfö 18) beslutade mål och riktlinjer. Att skapa de bästa möjligheterna för att barn, föräldrar och kollegor ska trivas och känna sig trygga är också en del av dina uppgifter.


Det är naturligtvis meriterande att redan ha arbetserfarenhet som barnskötare. Vi ser gärna att du har en varm personlighet, samt är noga, punktlig och flitig. Några fler förmåner med att arbeta på Manar Al-Houda:
· Du har en stor frihet och inflytande i styrningen av det pedagogiska innehållet, och kreativitet bejakas!
· Stora valmöjligheter för utflykter i lekparker, ängar och skog i närområdet.
· Tät och nära kontakt med förskolans administration och rådgivning.
· Gratis lunch på förskolan.
· Stort och bekvämt personalutrymme med bland annat soffor, ett litet kök och en massage-fåtölj.
· Friskvårdsbidrag som förnyas varje termin.
Du är varmt välkommen att höra av dig och boka tid för en intervju! Visa mindre

Resurs/barnskötare 75%

Hagmarkens förskola är en fristående förskola belägen i Bälinge strax utanför Uppsala. Vi har naturen utanför gården. Vi arbetar i totalrenoverade, moderna och giftfria lokaler sedan augusti 2017. Hagmarken har funnits i privat regi sedan 1995 och drivs nu av TP Förskolor. Vi har två 1-3 årsavdelningar samt två 3-5 årsavdelningar. Hagmarken har även en skola som vi har tätt samarbete med. På Hagmarkens förskola och skola är profilen musik och rörelse vilke... Visa mer
Hagmarkens förskola är en fristående förskola belägen i Bälinge strax utanför Uppsala. Vi har naturen utanför gården. Vi arbetar i totalrenoverade, moderna och giftfria lokaler sedan augusti 2017. Hagmarken har funnits i privat regi sedan 1995 och drivs nu av TP Förskolor.
Vi har två 1-3 årsavdelningar samt två 3-5 årsavdelningar. Hagmarken har även en skola som vi har tätt samarbete med. På Hagmarkens förskola och skola är profilen musik och rörelse vilket märks mycket i vårt arbete. Vår verksamhet genomsyras av engagemang, trygghet och värme. Hos oss arbetar vi i ett nära samarbete med barnens vårdnadshavare för att tillsammans kunna skapa de bästa tänkbara förutsättningarna för barnens utveckling. All personal känner ett gemensamt ansvar för alla barn på förskolan och vi delar med oss till varandra av kunskaper och erfarenheter. Hos oss får du chansen att påverka arbetet tillsammans med dina kollegor på förskolan. Gå gärna in på vår hemsida för att läsa mer.
Vi söker nu en engagerad och positiv resurs till en avdelning på 75% till Hagmarkens förskola. Du har ett stort intresse för ditt arbete och känner dig trygg i din arbetsroll. Du har ett positivt sätt och tycker om att skapa goda relationer med såväl vuxna som barn. Du har god samarbetsförmåga. Du har en positiv barnsyn och utgår från att barnen kan och vill. Meriterande är om du har erfarenhet av barn med funktionsnedsättningar.
I förskolan/skolan måste alla som anställs enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Blanketten finns att hämta på polisens hemsida. Det tar oftast mellan 1-2 veckor att få det hemskickat.
Tillträde enligt överenskommelse. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Barnskötare sökes till Kåbo Ängars Förskola

Kåbo Ängars Förskola tillhör centrala staden med närhet till Stadsskogen, Botaniska trädgården och Uppsalaåsen. Vår nyrenoverade gård med kuperad terräng ger barnen motoriska utmaningar samtidigt som det även finns ett stort utrymme för andra former av lek med föränderligt material och omformningsbara miljöer. Endast några fotsteg ifrån förskolan ligger den nyrestaurerade Batteriparken (Dinosaurieparken). Invändigt består vår förskola av ljusa och rymliga ... Visa mer
Kåbo Ängars Förskola tillhör centrala staden med närhet till Stadsskogen, Botaniska trädgården och Uppsalaåsen. Vår nyrenoverade gård med kuperad terräng ger barnen motoriska utmaningar samtidigt som det även finns ett stort utrymme för andra former av lek med föränderligt material och omformningsbara miljöer. Endast några fotsteg ifrån förskolan ligger den nyrestaurerade Batteriparken (Dinosaurieparken).
Invändigt består vår förskola av ljusa och rymliga lokaler, där vi utformar inspirerande och utforskande utbildningsmiljöer utifrån barnens intressen, nyfikenhet, förutsättningar och behov. Våra miljöer är föränderliga med syfte att inspirera barnen i deras lek och lärande.
Vår utbildning genomsyras av fyra värdegrundsord: Delaktighet, Självkänsla, Nyfikenhet och Respektfullhet. I vår utbildning erbjuds även alla barn kommunikation med TAKK (Tecken som Alternativ och Kompletterande Kommunikation) som komplement till det talade språket. Vår målsättning är att varje barns unika förmågor ska lyftas och synliggöras för de själva och för varandra. Detta sker genom samspel mellan barn men även mellan vuxna och barn. Vår förhoppning är att varje barn ska kunna lämna förskolan som trygga, självständiga, kreativa, och nyfikna individer – med möjlighet till delaktighet och inflytande i samhället.
På Kåbo Ängars Förskola använder vi oss av dokumentationsverktyget Unikum.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är en positiv och engagerad barnskötare med ett professionellt förhållningssätt. Du är väl förtrogen med förskolans styrdokument och är engagerad i pedagogiska diskussioner. Du är målfokuserad i arbetet med att omsätta förskolans läroplansmål i praktiken, och du är väl insatt i arbetet med att dokumentera barnens lärprocesser. Vi ser även att du har en god förmåga att arbeta såväl enskilt som i grupp.
Du har viljan att ständigt utvecklas och lära i din yrkesroll. Vi ser att du har goda kunskaper inom pedagogisk dokumentation och det är meriterande om du har erfarenheter av TAKK, samt Unikum.
Dina arbetsuppgifter
Tillsammans med dina kollegor har du som barnskötare ansvar för den pedagogiska utbildningen. Du planerar, genomför, dokumenterar samt följer upp undervisningen enligt beslutande mål och riktlinjer. Du bidrar till att etablera värdegrundsarbetet samt till att skapa en miljö där alla känner sig inkluderade. Du dokumenterar barnets/gruppens omsorg, utveckling och lärande i dokumentationsverktyget Unikum.
Kåbo Ängars förskola är en del av C-företagets förskolor. Att arbeta inom C-företaget innebär en unik möjlighet att få vara delaktig och nära i beslutsfattanden. Du har möjlighet att utforma och utveckla verksamheten ihop med dina kollegor. Rektor arbetar till största delen i barngrupp och har en nära kontakt med anställda på förskolan. Alla förskolor inom C- företaget ses kontinuerligt för att möjliggöra ett kollegialt lärande förskolorna emellan. Som anställd inom C-företaget erbjuds du arbetskläder (ytterkläder) samt friskvårdsbidrag.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning de första 6 månaderna. Omfattning 85-100 %. Tillträde snarast möjligt eller enligt överenskommelse. Urvalsprocessen och intervjuer sker löpande.
Vill du bli en del av vårt arbetslag? Är du den person vi söker?
Vi ser fram emot att höra från dig.
Välkommen att skicka in din ansökan innehållande CV och personligt brev. Berätta varför du är den vi söker och skicka till: [email protected] Visa mindre

Timvikarier sökes till Kåbo Ängars Förskola

Kåbo Ängars förskola söker timvikarier. Om oss: Kåbo Ängars Förskola tillhör centrala staden med närhet till Stadsskogen, Botaniska trädgården och Uppsalaåsen. Vår nyrenoverade gård med kuperad terräng ger barnen motoriska utmaningar samtidigt som det även finns ett stort utrymme för andra former av lek med föränderligt material och omformningsbara miljöer. Endast några fotsteg ifrån förskolan ligger den nyrestaurerade Batteriparken (Dinosaurieparken). I... Visa mer
Kåbo Ängars förskola söker timvikarier.
Om oss: Kåbo Ängars Förskola tillhör centrala staden med närhet till Stadsskogen, Botaniska trädgården och Uppsalaåsen. Vår nyrenoverade gård med kuperad terräng ger barnen motoriska utmaningar samtidigt som det även finns ett stort utrymme för andra former av lek med föränderligt material och omformningsbara miljöer. Endast några fotsteg ifrån förskolan ligger den nyrestaurerade Batteriparken (Dinosaurieparken).
Invändigt består vår förskola av ljusa och rymliga lokaler, där vi utformar inspirerande och utforskande utbildningsmiljöer utifrån barnens intressen, nyfikenhet, förutsättningar och behov. Våra miljöer är föränderliga med syfte att inspirera barnen i deras lek och lärande.
Vår utbildning genomsyras av fyra värdegrundsord: Delaktighet, Självkänsla, Nyfikenhet och Respektfullhet. I vår utbildning erbjuds även alla barn kommunikation med TAKK (Tecken som Alternativ och Kompletterande Kommunikation) som komplement till det talade språket.
Kvalifikationer: Vi söker dig som är positiv och engagerad med ett professionellt förhållningssätt, som kan bidra till en trygg miljö och som gärna utmanar barnen i deras utveckling och lärande. Du möter barnen med respekt och visar nyfikenhet inför barnens intressen. Lämplig utbildning och/eller erfarenhet inom området är meriterande. En viktig egenskap hos dig att du har lätt för att samarbeta med andra och har förmåga att se vad som behövs göras. Du behöver uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan du kan börja jobba hos oss.
Arbetsuppgifter: I ditt uppdrag ingår det att vikariera för pedagogisk personal på kortare och längre vikariat. Arbetet innebär arbete i barngrupp, ålder 1-5år, samt där behovet finns i verksamheten. Att arbeta som timvikarie är väldigt varierande och det är viktigt att du är flexibel. Erbjudandet om arbete kan ibland komma med kort varsel.
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Vänligen skicka in din ansökan till: [email protected]
Märk med referens: Timvikarie Visa mindre

Finskspråkig barnskötare till Hällby förskola

Ansök    Nov 11    Uppsala kommun    Barnskötare
Hällby förskola Är du finskspråkig och har erfarenhet av arbete som barnskötare inom förskolan? Letar du efter nya utmaningar? Då kan det här vara jobbet för dig! Uppsala är finskt förvaltningsområde och vi har i uppdrag att erbjuda finskspråkig förskola för de barn som har rötter i Finland. Den finskspråkiga förskoleavdelningen heter Huvikumpu och är en del av Hällby förskola. Hällby förskola är belägen i nordvästra Uppsala och precis där staden möter... Visa mer
Hällby förskola

Är du finskspråkig och har erfarenhet av arbete som barnskötare inom förskolan? Letar du efter nya utmaningar? Då kan det här vara jobbet för dig!

Uppsala är finskt förvaltningsområde och vi har i uppdrag att erbjuda finskspråkig förskola för de barn som har rötter i Finland. Den finskspråkiga förskoleavdelningen heter Huvikumpu och är en del av Hällby förskola. Hällby förskola är belägen i nordvästra Uppsala och precis där staden möter landet vilket ger oss en unik tillgång både till stadsutflykter som utflykter till skog och land. Våra prioriterade utvecklingsområden är Förundran och Socialiserande språk och kommunikation samt Lärmiljöer och vi för många diskussioner och samtal om hur vi ska arbeta med dessa områden för att det ska bli så bra som möjligt för våra barn men även för oss vuxna.

Läs mer om Hällby förskola här (https://hallbyforskola.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Som barnskötare kommer du att ansvara för utbildningen och den dagliga omsorgen för barnen tillsammans med arbetslaget. Du ska synliggöra barns läroprocesser och utveckling med hjälp av dokumentation. Det ingår även att använda digitala verktyg tillsammans med barnen, skapa aktiviteter kring lek, samtal, sång, drama samt bild och form.

Din bakgrund
Vi söker dig som har barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Har du utbildning i lågaffektivt bemötande ses det som meriterande. För att lyckas i arbetet behöver du ha erfarenhet av arbete som barnskötare inom förskolan och det är en fördel om du har erfarenhet av språkutvecklande arbetssätt. Arbetet kräver att du har goda muntliga kunskaper i finska. Vi ser gärna att du har god kännedom om förskolans läroplan. Det är även meriterande om du har grundläggande IT-kunskaper eller kunskaper i pedagogisk dokumentation.

Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Vidare är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar.

Jobbet passar dig som är lugn och samlad i olika situationer och kan fokusera på rätt saker. Sist men inte minst samarbetar och relaterar du till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Jenny Sokyazian tillförordnad rektor; 018-7277577

Facklig företrädare: Kommunal, Monica Norlin, 018-727 16 66

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 12 92

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-praktik/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Barnskötare till Molnets förskola

Ansök    Nov 7    Uppsala kommun    Barnskötare
Molnets förskola Har du erfarenhet av arbete på förskola och som barnskötare och är på jakt efter nya utmaningar? Har du dessutom god kännedom om förskolans läroplan? Molnets Förskola i Uppsala söker nu dig som vill arbeta som barnskötare. Låter det här som ett jobb för dig? Sök tjänsten redan i dag! Molnets förskola är belägen i Fullerö Hage som ligger fyra kilometer utanför Storvreta och fjorton kilometer från Uppsala centrum. Du kan ta dig hit med ... Visa mer
Molnets förskola

Har du erfarenhet av arbete på förskola och som barnskötare och är på jakt efter nya utmaningar? Har du dessutom god kännedom om förskolans läroplan? Molnets Förskola i Uppsala söker nu dig som vill arbeta som barnskötare. Låter det här som ett jobb för dig? Sök tjänsten redan i dag!

Molnets förskola är belägen i Fullerö Hage som ligger fyra kilometer utanför Storvreta och fjorton kilometer från Uppsala centrum. Du kan ta dig hit med bil, cykel eller buss med 10 minuters promenad från närmaste busstation. Tar du tåget till Storvreta station är det 15 minuters cykeltur från stationen.

Närheten till skogen ger pedagogerna en unik möjlighet att bedriva undervisning även ute. Förskolan har eget tillagningskök, kompetensutveckling och arbetskläder samt friskvård.

Här kan du läsa mer om Molnets förskola (https://molnetsforskola.uppsala.se/).

Ditt uppdrag
I arbetet ingår att ansvara för utbildningen och den dagliga omsorgen för barnen tillsammans med arbetslaget, planera och genomföra aktiviteter enligt förskolans läroplan och kommunens styrdokument samt använda digitala verktyg tillsammans med barnen. Det ingår även att synliggöra barns läroprocesser och utveckling med hjälp av dokumentation samt bidra till att utveckla verksamheten tillsammans med övrig personal.

Övriga uppgifter som ingår i rollen:

• ha kontakt med vårdnadshavare
• delta i pedagogiska samlingar
• delta i planeringsdagar
• skriva veckobrev
• använda digitala hjälpmedel
• göra utflykter
• genomföra experiment och utforskande aktiviteterDin bakgrund
Vi söker dig som har barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. Vi ser det som meriterande om du har utbildning i specialpedagogik, utomhusdidaktik och lågaffektivt bemötande.

För att lyckas i arbetet ser vi att du har erfarenhet av arbete på förskola och som barnskötare. Vi ser det som en fördel om du har erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd, av språkutvecklande arbetssätt, med tecken som stöd, med bild som stöd och inom kommunal förskoleverksamhet.

Du har god kännedom om förskolans läroplan, goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska samt kunskaper i Unikum. Vidare ser vi gärna att du har goda kunskaper i engelska och det är en fördel om du har kunskaper i fler språk. Dessutom ser vi positivt på om du har kunskaper i pedagogisk dokumentation och grundläggande IT-kunskaper.

Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Vidare är du en person som har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Du tar initiativ och sätter i gång aktiviteter för att uppnå resultat. Du är en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera.

Sist men inte minst söker vi dig som är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Annelie Bülow, rektor, 018-727 74 34.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 88 20.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-praktik/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Barnskötare till Jumkils förskola (vikariat)

Ansök    Nov 7    Uppsala kommun    Barnskötare
Jumkils förskola Jumkil förskola söker nu en barnskötare för ett vikariat. Vill du ha ett jobb där du får chansen att vara en viktig del i barns utveckling? Då kan det här vara uppdraget för dig! Jumkils förskola ligger 17 km från Uppsala ute på landsbygden. Med närhet till både skog och mark har förskolan ett ekologiskt fokus och vistas mycket utomhus. På förskolan finns utifrån ett barnperspektiv materialet tillgängligt på barnens nivå. På Jumkil fö... Visa mer
Jumkils förskola

Jumkil förskola söker nu en barnskötare för ett vikariat. Vill du ha ett jobb där du får chansen att vara en viktig del i barns utveckling? Då kan det här vara uppdraget för dig!

Jumkils förskola ligger 17 km från Uppsala ute på landsbygden. Med närhet till både skog och mark har förskolan ett ekologiskt fokus och vistas mycket utomhus. På förskolan finns utifrån ett barnperspektiv materialet tillgängligt på barnens nivå. På Jumkil förskola arbetar vi för att stödja barnens utforskande samt att ge dem verktyg och möjlighet att påverka sin närmiljö men även sin framtid.

Här kan du läsa mer om Jumkils förskola (https://jumkilforskola.uppsala.se/om_forskolan_jumkil/)

Ditt uppdrag
I arbetet ingår att planera och genomföra aktiviteter enligt förskolans läroplan och kommunens styrdokument. Du kommer att använda digitala verktyg tillsammans med barnen samt uppmuntra barnen till kreativitet och kunskapsbyggande. Du förväntas bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar. I rollen ingår att skapa möjlighet till utforskande, lek och lärande samt skapa aktiviteter kring lek, samtal, sång, drama, bild och form.

Din bakgrund
Vi söker dig som har barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Har du utbildning i specialpedagogik eller lågaffektivt bemötande ses det som meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete som barnskötare, av arbete eller praktik på förskola. Arbetet kräver att du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska samt kunskaper i pedagogisk dokumentation. Det är en fördel om du har grundläggande IT-kunskaper eller god kännedom om förskolans läroplan.

Som person är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Vidare tar du initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Jobbet passar dig som är en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Sist men inte minst är du lugn och samlad i olika situationer och kan fokusera på rätt saker.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Ulrika Källman, rektor 018-727 54 85.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 88 16.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-praktik/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Barnskötare till Skuttunge skola (vikariat)

Ansök    Nov 10    Uppsala kommun    Barnskötare
Skuttunge skola Skuttunge söker nu en barnskötare som vill vikariera under det som är kvar av läsåret 2022/2023. Vill du få chansen att arbeta både som lärarresurs och på fritids? Kan du dessutom tänka dig att sköta vissa städuppgifter? Då kan det här vara uppdraget för dig! Skuttunge skola ligger med naturen in på knuten 2 mil norr om Uppsala. Här finns goda förutsättningar för idrotts- och friluftsaktiviteter. Skolan är en F-5 skola med tillhörande f... Visa mer
Skuttunge skola

Skuttunge söker nu en barnskötare som vill vikariera under det som är kvar av läsåret 2022/2023. Vill du få chansen att arbeta både som lärarresurs och på fritids? Kan du dessutom tänka dig att sköta vissa städuppgifter? Då kan det här vara uppdraget för dig!

Skuttunge skola ligger med naturen in på knuten 2 mil norr om Uppsala. Här finns goda förutsättningar för idrotts- och friluftsaktiviteter. Skolan är en F-5 skola med tillhörande fritidshem. Idag går cirka 120 elever på skolan. Personalen på skolan arbetar i team både under skoldagen och på fritids. Skolan har kommit långt i arbetet med tillgängligalärmiljöer. Skolan är med i Trivselledarprogrammet som syftar till elevernas delaktighet och rörelse och det goda samarbetsklimatet. Skolan har goda förutsättningar för arbetet med IKT och personalen är väl förtrogen med digitala verktyg.

Här kan du läsa mer om Skuttunge skola (http://www.skuttungeskola.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Som barnskötare kommer du att arbeta som lärarresurs på förmiddagen och på fritidshemmet eftermiddagstid. I arbetet ingår att bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar. Du ska bidra till att utveckla verksamheten tillsammans med övrig personal. Vid önskemål om heltidstjänst kan städuppgifter komma att ingå.

Din bakgrund
Vi söker dig som har barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i skola.

Som person är du empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Vidare är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Jobbet passar dig som är en flexibel person som kan se möjligheter i förändringar. Sist men inte minst har du en god ledarskapsförmåga.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Kristina Söderlund, rektor, 070-856 30 84.

Facklig företrädare: Kommunal, Jenny Sjöstedt, 018-727 79 51.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-praktik/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Barnskötare till Estia förskola AB

Ansök    Nov 3    Estia Förskola AB    Barnskötare
Estia förskola AB finns i del av Johannesbäckskolan, i välanpassade lokaler till barnens och personalens behov. Estia ligger mitt i Salabacke, på gångavstånd från Uppsalas centrum. Vår förskola består av 3 avdelningar, Apollon för 1-2 åringar, Artemis för 3-4 åringar och Athena för 4-5 åringar. Vi söker nu dig engagerad barnskötare och kan börja jobba i början av januari 2023. Arbetsuppgifter Du vill jobba i en stimulerande och utvecklande miljö tillsamma... Visa mer
Estia förskola AB finns i del av Johannesbäckskolan, i välanpassade lokaler till barnens och personalens behov. Estia ligger mitt i Salabacke, på gångavstånd från Uppsalas centrum.
Vår förskola består av 3 avdelningar, Apollon för 1-2 åringar, Artemis för 3-4 åringar och Athena för 4-5 åringar. Vi söker nu dig engagerad barnskötare och kan börja jobba i början av januari 2023.
Arbetsuppgifter
Du vill jobba i en stimulerande och utvecklande miljö tillsammans med andra duktiga pedagoger. Du är flexibel och skapar en mycket bra relation med alla barn och trivs med flexibla arbetsformer. Läroplanens mål och riktlinjer är vår självklara utgångspunkt.
Arbetet hos oss kräver att du är en person som:
· har lätt för att ta ansvar för förskolans mål och har god samarbetsförmåga,
· har ett stort intresse att arbeta med naturkunskap, språkutveckling och matte
· är kommunikativ, kreativ och skapande, gärna musikalisk (t.ex. kunna spela gitarr)
· har social kompetens och förmåga att väcka nyfikenhet och lusten till ett livslångt lärande
· du har lätt att samverka med andra
· har stort intresse att jobba ute i nästan alla väder
Arbetslaget jobbar med olika utvecklingsprojekt där barnen är i fokus. Inflytande och delaktighet är prioriterade målområden där förhållningssätt och arbetsmetoder diskuteras och utvecklas.
Pedagogerna följer och dokumenterar barnets utveckling och lärande för att synliggöra och vidareutveckla den pedagogiska verksamheten.
Du måste vara beredd att satsa helhjärtat på barnen, föräldrarna och förskolan för du är med och utvecklar det pedagogiska arbetet i förskolan i samarbete med övriga i personalgruppen.
Kvalifikationer
· du har den utbildning som uppdraget kräver, du har gått barn- och fritidsprogram på gymnasiet
· du är väl förtrogen med de nationella styrdokumenten och har förmåga att omsätta dem i praktiken
· du kommer tillsammans med kollegorna att ansvara för portfolio, pedagogisk planering mm., därför är goda kunskaper inom Officepaketet ett krav
· vi vill ha en jämn könsfördelning och ser naturligtvis mångfald som en styrka, vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund
· stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet
Vi erbjuder dig pedagogisk handledning, pedagogiska måltider, fortbildning, arbetskläder, samt friskvårdssubvention.
Ansökan
Intervjuer genomförs kontinuerligt tills lämplig personal är på plats. Skicka CV med meriter, referenser och löneanspråk till nedan angiven e-post adress. Visa mindre

Barnskötare 100% Björkängen

Ansök    Okt 25    Lica Förskolor AB    Barnskötare
Välkommen till LiCa förskolor i Björklinge Sista februari i år öppnade förskolan Björkängen sina dörrar för första gången. Förskolan är en del av LiCa förskolor, och den senaste av våra förskolor. Förskolan startade upp i liten skala med 14 barn och tre pedagoger. Barngruppen har nu utökats till 24 barn, och vi behöver utöka vår bemanning med ytterligare en barnskötare. Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete med barn, och som är utbildad barn... Visa mer
Välkommen till LiCa förskolor i Björklinge
Sista februari i år öppnade förskolan Björkängen sina dörrar för första gången. Förskolan är en del av LiCa förskolor, och den senaste av våra förskolor. Förskolan startade upp i liten skala med 14 barn och tre pedagoger. Barngruppen har nu utökats till 24 barn, och vi behöver utöka vår bemanning med ytterligare en barnskötare.
Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete med barn, och som är utbildad barnskötare. Vi ser att du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Att väcka barnens intresse i lärandesituationer tycker du är lika viktigt, som att erbjuda närhet och gemenskap, och en famn att krypa upp i.
Inskolningar, inskolningssamtal och utvecklingssamtal har du breda erfarenheter av, och kan därför i kommunikation med dina kollegor genomföra dessa på ett tryggt sätt.
Du är pedagogisk och har en god förståelse för hur barnen tar till sig kunskap och barns olika förutsättningar. Du är väl insatt i läroplanen, och kan som en del av arbetslaget genomföra planeringar, reflektera, dokumentera, följa upp och utvärdera.
Är du van att arbeta med Unikum, så är det meriterande.
Förskolans ordinarie öppettider är 7.00-17.00. Om behov finns kan tiderna utökas till 6.00-17.15. En förutsättning för arbete, är att du både kan påbörja ditt arbete och avsluta dagen i enlighet med våra öppettider.


Varmt välkommen med din ansökan!
OBS! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Timvikarier till Barnens Lilla Academias förskolor i Uppsala

Vi är ett privatägt företag som driver förskolor på olika orter i Sverige. Företaget startades år 2007 i Uppsala och idag har vi även förskolor i Sala, Västerås, Arbrå, Söderhamn och Linköping, totalt 9 st enheter. Vi är sedan 2022 ett dotterbolag till Dibber Sverige. På våra förskolor möter barnen engagerade och reflekterande pedagoger som följer med barnen på deras utforskande och upptäckande resor. Vi söker er som brinner för att arbeta med barn! Vi sök... Visa mer
Vi är ett privatägt företag som driver förskolor på olika orter i Sverige. Företaget startades år 2007 i Uppsala och idag har vi även förskolor i Sala, Västerås, Arbrå, Söderhamn och Linköping, totalt 9 st enheter. Vi är sedan 2022 ett dotterbolag till Dibber Sverige.
På våra förskolor möter barnen engagerade och reflekterande pedagoger som följer med barnen på deras utforskande och upptäckande resor.
Vi söker er som brinner för att arbeta med barn!
Vi söker efter flera timvikarier som vill ingå i vår vikariepool till våra tre förskolor i Uppsala. Vi söker dig som är engagerad och är flexibel för att arbeta i olika arbetslag när behovet uppstår.
Beställ med fördel redan nu hem utdrag från belastningsregistret. Visa mindre

Barnskötare

Ansök    Okt 20    Uppsala Montessori AB    Barnskötare
Vi finns på Djäknegatan, centralt i Uppsala. Vi bedriver förskole- och grundskoleverksamhet för ca 180 barn i åldrarna 1-10 år. Nu söker vi en barnskötare som vill arbeta med våra barn i åldrarna 1-2½ år eller 2½-5 år. Vi söker dig som har viss kunskap om läroplanen och som har ett intresse för Montessoripedagogik. Du ska vara bra på att samarbeta och förstå att du har det viktigaste arbetet på jorden! Erfarenhet av arbete i Montessoriverksamhet är meriter... Visa mer
Vi finns på Djäknegatan, centralt i Uppsala. Vi bedriver förskole- och grundskoleverksamhet för ca 180 barn i åldrarna 1-10 år.
Nu söker vi en barnskötare som vill arbeta med våra barn i åldrarna 1-2½ år eller 2½-5 år. Vi söker dig som har viss kunskap om läroplanen och som har ett intresse för Montessoripedagogik.
Du ska vara bra på att samarbeta och förstå att du har det viktigaste arbetet på jorden! Erfarenhet av arbete i Montessoriverksamhet är meriterande.
Tjänstgöring 75-100 %.
Tillträde snarast.
Vi erbjuder bra anställningsvillkor, trevliga arbetskamrater och fantastiska barn.
Vi intervjuar under ansökningstiden och anställer så snart vi hittat rätt person.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Barnskötare till Almtunaskolan

Ansök    Okt 18    Uppsala kommun    Barnskötare
Almtunaskolan Har du en barnskötarutbildning och letar efter ett jobb där du dagligen får användning av dina kunskaper? Har du dessutom erfarenhet av arbete inom grundskolan och fritidshemmet? Då kan du vara den vi söker! Välkommen med din ansökan redan idag! Almtunaskolan är en grundskola årskurs F-6 med cirka 530 elever och 60 personal. Skolan är centralt belägen i Fålhagen med närhet till Vaksalatorg och tågstationen. Verksamheten leds i dag av en ... Visa mer
Almtunaskolan

Har du en barnskötarutbildning och letar efter ett jobb där du dagligen får användning av dina kunskaper? Har du dessutom erfarenhet av arbete inom grundskolan och fritidshemmet? Då kan du vara den vi söker! Välkommen med din ansökan redan idag!

Almtunaskolan är en grundskola årskurs F-6 med cirka 530 elever och 60 personal. Skolan är centralt belägen i Fålhagen med närhet till Vaksalatorg och tågstationen. Verksamheten leds i dag av en rektor och en biträdande rektor som tillsammans med skolans arbetslagsledare bildar skolans ledningsgrupp. På skolan finns också en utvecklingsgrupp bestående av förstelärare och utvecklingsledare. Skolans vision är "Genom trygghet, glädje och delaktighet når vi målen!". Skolan har väl utvecklade processer och ett väl utvecklat systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på elever och medarbetare. För att öka trygghet och arbetsro och inkludering samt för att förbättra elevernas måluppfyllelse arbetar skolan bland annat aktivt med IBIS (Inkluderande Beteendestöd I Skolan).

Här kan du läsa mer om Almtunaskolan (https://almtunaskolan.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
I arbetet ingår att ansvara för utbildningen och den dagliga omsorgen för barnen tillsammans med arbetslaget, skapa möjlighet till utforskande, lek och lärande samt bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar. Det ingår även undervisning.

Din bakgrund
Vi söker dig som har barnskötarutbildning och erfarenhet av arbete inom grundskolan och fritidshemmet. Har du även erfarenhet av arbete i årskurs 4-6 ser vi det som en fördel. Dessutom har du goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.

Som person är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt och du är lugn och samlad i olika situationer med förmågan att fokusera på rätt saker.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Maria Sveidqvist, biträdande rektor, 018-727 51 12.

Facklig företrädare: Kommunal, Gzim Breznica, 018-727 50 79.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-praktik/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Finskspråkig barnskötare till Hällby förskola

Ansök    Okt 14    Uppsala kommun    Barnskötare
Hällby förskola Är du finskspråkig och har erfarenhet av arbete som barnskötare inom förskolan? Vill du arbeta på en förskola som kännetecknas av en tillåtande kultur med högt i tak och öppen och tydlig kommunikation mellan medarbetare? Då kan det här vara jobbet för dig! Uppsala är finskt förvaltningsområde och vi har i uppdrag att erbjuda finskspråkig förskola för de barn som har finska som modersmål. Den finskspråkiga förskoleavdelningen heter Huvik... Visa mer
Hällby förskola

Är du finskspråkig och har erfarenhet av arbete som barnskötare inom förskolan? Vill du arbeta på en förskola som kännetecknas av en tillåtande kultur med högt i tak och öppen och tydlig kommunikation mellan medarbetare? Då kan det här vara jobbet för dig!

Uppsala är finskt förvaltningsområde och vi har i uppdrag att erbjuda finskspråkig förskola för de barn som har finska som modersmål. Den finskspråkiga förskoleavdelningen heter Huvikumpu och är en del av Hällby förskola. Hällby förskola är belägen i nordvästra Uppsala och precis där staden möter landet vilket ger oss en unik tillgång både till stadsutflykter som utflykter till skog och land. Våra prioriterade utvecklingsområden är Förundran och Socialiserande språk och kommunikation samt Lärmiljöer och vi för många diskussioner och samtal om hur vi ska arbeta med dessa områden för att det ska bli så bra som möjligt för våra barn men även för oss vuxna.

Läs mer om Hällby förskola här (https://hallbyforskola.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Som barnskötare kommer du att ansvara för utbildningen och den dagliga omsorgen för barnen tillsammans med arbetslaget. Du ska synliggöra barns läroprocesser och utveckling med hjälp av dokumentation. Det ingår även att använda digitala verktyg tillsammans med barnen, skapa aktiviteter kring lek, samtal, sång, drama samt bild och form.

Din bakgrund
Vi söker dig som har barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Har du utbildning i lågaffektivt bemötande ses det som meriterande. För att lyckas i arbetet behöver du ha erfarenhet av arbete som barnskötare inom förskolan och det är en fördel om du har erfarenhet av språkutvecklande arbetssätt. Arbetet kräver att du har goda muntliga kunskaper i finska. Vi ser gärna att du har god kännedom om förskolans läroplan. Det är även meriterande om du har grundläggande IT-kunskaper eller kunskaper i pedagogisk dokumentation.

Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Vidare är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar.

Jobbet passar dig som är lugn och samlad i olika situationer och kan fokusera på rätt saker. Sist men inte minst samarbetar och relaterar du till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Jenny Sokyazian tillförordnad rektor; 018-7277577

Facklig företrädare: Kommunal, Monica Norlin, 018-727 16 66

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 12 92

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-praktik/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Barnskötare till Edda Förskola AB

Ansök    Okt 14    Edda Förskola AB    Barnskötare
Barnskötare till Edda Förskola AB Om arbetsplatsen: Edda Förskola AB är en fristående huvudman etablerad sen 2012 i södra Uppsala (Gottsunda) där vi driver tre förskolor inspirerad av Reggio Emilia filosofin. Vår drivkraft är att göra skillnad för varje barn och erbjuda dem en god utbildning i deras första utbildningsresa. På våra förskolor lägger vi stor vikt vid barnens språkutveckling. Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad barnskötare till en ut... Visa mer
Barnskötare till Edda Förskola AB
Om arbetsplatsen:
Edda Förskola AB är en fristående huvudman etablerad sen 2012 i södra Uppsala (Gottsunda) där vi driver tre förskolor inspirerad av Reggio Emilia filosofin. Vår drivkraft är att göra skillnad för varje barn och erbjuda dem en god utbildning i deras första utbildningsresa. På våra förskolor lägger vi stor vikt vid barnens språkutveckling.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är utbildad barnskötare till en utav våra enheter i Gottsunda. Du ska ha flera års erfarenhet av att arbeta som barnskötare i förskola.
Den större delen av våra barngrupper har ett annat modersmål än svenska, därför är det viktigt att du som barnskötare har erfarenhet av att arbeta språkutvecklande tillsammans med dina kollegor på förskolan. Du ska därför kunna tala mycket god svenska samt kunna läsa och skriva flytande svensk text, detta är ett krav.
Du kommer arbeta tätt tillsammans med förskollärare, barnskötare och annan personal som är en del av arbetslaget för att se varje barns behov. Du ska vara väl förtrogen vid förskolans styrdokument. Du är van att leda undervisning som du tillsammans planerar med förskolläraren i ditt arbetslag. Du ska ha en god kommunikation med vårdnadshavare och dina kollegor på förskolan. Inom Edda förskola lägger vi stor vikt vid det kollegiala lärandet därför behöver du vara delaktig i dessa träffar för att vi tillsammans ska kunna utveckla förskolans undervisning och utbildning.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med barn i behov av särskilt stöd.
Edda förskola har korta beslutsvägar och ett nära samarbete mellan ledning och huvudman. Vi hoppas att just du vill vara med att utveckla våra förskolor tillsammans med oss! Hos oss på Edda förskola kommer du vara med om en spännande utveckling och verkligen göra skillnad för barnen. Visa mindre

Barnskötare till Lövstalöts förskola

Ansök    Okt 14    Uppsala kommun    Barnskötare
Lövstalöts förskola Vi på Lövstalöts förskola i Uppsala söker nu dig med erfarenhet av arbete på förskola till uppdraget som barnskötare. Vill du ha ett jobb där du får chansen att vara en viktig del i barns utveckling? Då kan det här vara uppdraget för dig! Sök tjänsten redan i dag! Lövstalöts förskola är en nybyggd förskola som ligger i samhället Lövstalöt ungefär 1 mil norr om Uppsala med mycket goda bussförbindelser. Vårt arbetssätt präglas av proj... Visa mer
Lövstalöts förskola

Vi på Lövstalöts förskola i Uppsala söker nu dig med erfarenhet av arbete på förskola till uppdraget som barnskötare. Vill du ha ett jobb där du får chansen att vara en viktig del i barns utveckling? Då kan det här vara uppdraget för dig! Sök tjänsten redan i dag!

Lövstalöts förskola är en nybyggd förskola som ligger i samhället Lövstalöt ungefär 1 mil norr om Uppsala med mycket goda bussförbindelser. Vårt arbetssätt präglas av projektarbete och pedagogisk dokumentation, med hjälp av dokumentation och reflektion synliggör vi och tar tillvara på barnens intressen, behov och lärprocesser, vilket resulterar i en föränderliglärmiljö.

Här kan du läsa mer om Lövstalöts förskola (http://www.lovstalotsforskola.uppsala.se)

Ditt uppdrag
I arbetet ingår att skapa möjlighet till utforskande, lek och lärande samt att skapa aktiviteter kring lek, samtal, sång, drama, bild och form. Du ska planera och genomföra aktiviteter enligt förskolans läroplan och kommunens styrdokument. Det ingår även att synliggöra barns läroprocesser och utveckling med hjälp av dokumentation.

Övriga uppgifter som ingår i rollen:

• ha kontakt med vårdnadshavare
• delta i pedagogiska samlingar
• genomföra experiment och utforskande aktiviteter
• använda digitala hjälpmedel.Din bakgrund
Vi söker dig som har barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Har du utbildning i lågaffektivt bemötande ses det som meriterande. För att lyckas i arbetet behöver du ha erfarenhet av arbete på förskola. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd, av arbete med tecken som stöd eller bild som stöd. Arbetet kräver att du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska. Du behöver även ha god kännedom om förskolans läroplan samt goda IT-kunskaper. Har du kunskaper i pedagogisk dokumentation ses det som positivt.

Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Vidare är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Jobbet passar dig som är lugn och samlad i olika situationer och kan fokusera på rätt saker. Sist men inte minst samarbetar och relaterar du till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Mari Wennberg, rektor, 018-727 79 22.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 88 16.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-praktik/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Vikarie till Videungens förskola

Om Videungens förskola Videungen är en föräldradriven mindre förskola belägen i Sunnersta i södra Uppsala. Verksamheten bedrivs i ljusa och hemtrevliga lokaler i ett hus med egen trädgård. Från förskolan är det gångavstånd till flera fina naturområden. Förskolan har plats för drygt 20 barn och har funnits sedan 1988. På Videungen verkar en engagerad personalgrupp där flera arbetat tillsammans i många år. Trivsel och delaktighet är viktigt. Utifrån läroplan... Visa mer
Om Videungens förskola
Videungen är en föräldradriven mindre förskola belägen i Sunnersta i södra Uppsala. Verksamheten bedrivs i ljusa och hemtrevliga lokaler i ett hus med egen trädgård. Från förskolan är det gångavstånd till flera fina naturområden. Förskolan har plats för drygt 20 barn och har funnits sedan 1988. På Videungen verkar en engagerad personalgrupp där flera arbetat tillsammans i många år. Trivsel och delaktighet är viktigt.
Utifrån läroplanen, skollagen och barnkonventionen skapar vi förutsättningar för förskolans undervisning. Pedagogiken är till viss del inspirerad av Montessori, vi är mycket utomhus och nyttjar närheten till naturen i vår verksamhet. Vi har barnens utveckling, trygghet och trivsel i fokus och eftersträvar ett förhållningsätt som präglas av respekt, värme och delaktighet.
Arbetsbeskrivning
Personalgruppen på Videungens förskola består av förskollärare, barnskötare och rektor. Vi söker nu en vikarie vid behov. Vi ser att du är flexibel, ansvarstagande och har lätt för att prioritera.
Ansökan
Välkommen att söka tjänsten genom att skicka personligt brev och CV till [email protected]
Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Vikarie till längre uppdrag på förskola

Ansök    Okt 11    Precator Pedagogerna AB    Barnskötare
Mer om tjänsten Vi söker barnskötare till ett vikariat på en förskola i Uppsala som pågår minst fram till årsskiftet med start omgående. Tjänsten är på heltid. Du kommer tillsammans med övrig personal att ansvara för en barngrupp genom att delta i lekar och aktiviteter både inom- och utomhus, hjälpa till vid på- och avklädning, delta i pedagogiska måltider och framförallt vara närvarande med barnen och bidra med trygghet och utveckling. Din profil V... Visa mer
Mer om tjänsten
Vi söker barnskötare till ett vikariat på en förskola i Uppsala som pågår minst fram till årsskiftet med start omgående. Tjänsten är på heltid.

Du kommer tillsammans med övrig personal att ansvara för en barngrupp genom att delta i lekar och aktiviteter både inom- och utomhus, hjälpa till vid på- och avklädning, delta i pedagogiska måltider och framförallt vara närvarande med barnen och bidra med trygghet och utveckling.

Din profil
Vi söker dig med avslutad gymnasial utbildning och med tidigare erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar.

Du har lätt för att anpassa dig till nya rutiner och arbetssätt. Vidare är du trygg i rollen som förebild, är självgående och vågar ta egna initiativ. Du är kommunikativ och behärskar det svenska språket mycket väl i tal och skrift. Du har ett brinnande intresse för barn och ungdomars lärande och utveckling!

Så söker du jobbet
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra en god kommunikation med våra sökande tar vi endast emot ansökningar via digital länk i annonsen eller vår hemsida. Har du däremot frågor gällande tjänsten går det bra att ringa 072-536 38 89.

För att arbeta i skola och förskola är det krav på ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret. Har du inget hemma så beställ ett redan idag!

Om oss
Precator Pedagogerna är specialister på kompetensförsörjning till förskolor och skolor. Vi hyr ut engagerade och kompetenta vikarier samt hjälper förskolor och skolor med rekrytering av kvalificerad personal. Våra uppdragsgivare vi samarbetar med finns i Storstockholm och Uppsala.

Vi tänker långsiktigt i alla våra relationer, både i kontakten med våra konsulter och kunder. Konsulterna får möjlighet att vikariera på olika förskolor och skolor för att hitta sin drömarbetsplats och kunderna får tillfälle att skapa kontakter och lära känna framtida medarbetare under mer praktiska former. Visa mindre

Utvecklade vikariejobb på förskolor i Uppsalaområdet

Ansök    Okt 11    Precator Pedagogerna AB    Barnskötare
Mer om tjänsten Vill du ha ett roligt och utvecklande jobb samtidigt som du medverkar till samhällets viktiga uppgift att bidra med trygghet och utveckling för barn? Arbetet som vikarie inom förskola innebär att du med kort varsel ersätter ordinarie personals frånvaro. Vid arbete på förskolan kommer du, tillsammans med övrig personal, ansvara för en barngrupp genom att delta i lekar och aktiviteter både inom- och utomhus, hjälpa till vid på- och avklädnin... Visa mer
Mer om tjänsten
Vill du ha ett roligt och utvecklande jobb samtidigt som du medverkar till samhällets viktiga uppgift att bidra med trygghet och utveckling för barn?

Arbetet som vikarie inom förskola innebär att du med kort varsel ersätter ordinarie personals frånvaro. Vid arbete på förskolan kommer du, tillsammans med övrig personal, ansvara för en barngrupp genom att delta i lekar och aktiviteter både inom- och utomhus, hjälpa till vid på- och avklädning, delta i pedagogiska måltider och framförallt vara närvarande med barnen.

Precator Pedagogerna erbjuder en flexibel anställning där du själv bestämmer vilka dagar du vill arbeta. Är du student ser vi gärna att du jobbar minst en dag per vecka annars gärna minst 3 dagar. Utifrån din profil och önskemål matchas uppdragen personligen till dig. Arbetet som vikarie varierar mellan olika förskolor vilket gör att du får testa på flera arbetsplatser. Du kommer på så vis samla på dig erfarenheter som är värdefulla för framtida tjänster.

Som konsult får du även tillgång till ett brett nätverk av kollegor att lära av och utvecklas tillsammans med. Vikarietjänsten kan leda till längre vikariat eller en fast anställning på de förskolor vi samarbetar med.


Din profil
Vi söker dig med avslutad gymnasieutbildning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar eller har relevant utbildning inom området.

Du har lätt för att anpassa dig till nya rutiner och arbetssätt. Vidare är du trygg i rollen som förebild, är självgående och vågar ta egna initiativ. Du är kommunikativ och behärskar det svenska språket mycket väl i tal och skrift. Du har ett stort intresse för barns lärande och utveckling!

Så söker du jobbet
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra en god kommunikation med våra sökande tar vi endast emot ansökningar via digital länk i annonsen eller vår hemsida. Har du däremot frågor gällande tjänsten går det bra att ringa 072-536 38 89.

För att arbeta i skola och förskola är det krav på ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret. Har du inget hemma så beställ ett redan idag!

Om oss
Precator Pedagogerna är specialister på kompetensförsörjning till förskolor och skolor. Vi hyr ut engagerade och kompetenta vikarier samt hjälper förskolor och skolor med rekrytering av kvalificerad personal. Våra uppdragsgivare vi samarbetar med finns i Storstockholm och Uppsala.

Vi tänker långsiktigt i alla våra relationer, både i kontakten med våra konsulter och kunder. Konsulterna får möjlighet att vikariera på olika förskolor och skolor för att hitta sin drömarbetsplats och kunderna får tillfälle att skapa kontakter och lära känna framtida medarbetare under mer praktiska former. Visa mindre

Är du vår nya barnskötare?

Ansök    Okt 12    Norlandia Förskolor AB    Barnskötare
Nu söker vi nya stjärnor till vår förskola i Lindbacken, Norlandia Förskolor Uppfinnaren. På förskolan har vi utformat ett unikt koncept som heter EduZone. Förskolans utbildningsmiljöer är uppbyggda i olika zoner för att utmana barnen i deras lärande. Vi vill att barnen ska få uppleva och utforska med hela kroppen. Är Du en driven, nyfiken och varm?person? Då är Du rätt person för oss! DINA ARBETSUPPGIFTER Tillsammans med dina kollegor i arbetslaget ska... Visa mer
Nu söker vi nya stjärnor till vår förskola i Lindbacken, Norlandia Förskolor Uppfinnaren.

På förskolan har vi utformat ett unikt koncept som heter EduZone. Förskolans utbildningsmiljöer är uppbyggda i olika zoner för att utmana barnen i deras lärande. Vi vill att barnen ska få uppleva och utforska med hela kroppen. Är Du en driven, nyfiken och varm?person? Då är Du rätt person för oss!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Tillsammans med dina kollegor i arbetslaget ska du leda och utveckla förskolan enligt Läroplanen samt Norlandia förskolors koncept. Du arbetar alltid för barnets bästa i fokus. Kunskap och Innovation är ledord i vår verksamhet. Detta betyder att du är en medforskande pedagog och lyhörd för barnens intressen. Utifrån vår utbildningsplan deltar du i det systematiska kvalitetsarbetet på avdelningen, där du tillsammans med dina kollegor planerar, utvärderar och reflekterar. Du har ett gott förhållningssätt till barn, föräldrar och kollegor som präglas av tron på att alla vill och kan. Du har en god samarbetsförmåga där du har en vilja att delge och lära, samt tar ansvar för att skapa en god arbetsmiljö genom en positiv inställning och energirik arbetsglädje.

VI ERBJUDER DIG
Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling samt arbetskläder, pedagogiska måltider, friskvårdsbidrag och självklart härliga barn och kollegor.

KVALIFIKATIONER

- Vi söker dig som är utbildad barnskötare eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
- Du har med fördel tidigare erfarenhet av arbete inom förskoleverksamhet
- Du har goda kunskaper om läroplanens innehåll och känner att du kan bidra till verksamhetsutveckling tillsammans med kollegor i ett kollegialt lärande.
- Du ser IT som en naturlig del i arbetet tillsammans med barnen
- Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
- Du har goda kunskaper i Office365


OM NORLANDIA FÖRSKOLOR

Vi är ett familjeägt företag som driver ett 90-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!

ÖVRIG INFORMATION

Anställningsform: Tillsvidareanställning och långtidsvikariat

Omfattning: 80 - 100%

Arbetstid: Dagtid efter schema

Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, erfarenhet och utbildning.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Timvikarie

Med fokus på Undervisning, Omsorg, och Hälsa Förskolan med små avdelningar Kunskapsförskolan driver förskolor med fokus på Undervisning, Omsorg och Hälsa. Vi vill få barnen nyfikna på hela världen genom att lägga grunden för ett livslångt lärande. Kunskapsförskolans barngrupper har i snitt 12 barn per avdelning. och alla förskolor har egna kockar som lagar nyttiga luncher och mellanmål. Våra rektorer är delägare i sina förskolor och förskollärarna har... Visa mer
Med fokus på Undervisning,
Omsorg, och Hälsa

Förskolan med små avdelningar

Kunskapsförskolan driver förskolor med fokus på Undervisning, Omsorg och Hälsa. Vi vill få barnen nyfikna på hela världen genom att lägga grunden för ett livslångt lärande.

Kunskapsförskolans barngrupper har i snitt 12 barn per avdelning. och alla förskolor har egna kockar som lagar nyttiga luncher och mellanmål. Våra rektorer är delägare i sina förskolor och förskollärarna har förmånliga läraravtal vilket säkrat kontinuitet bland personalen.

Kunskapsförskolans vision är att bidra till utbildade, trygga och hälsosamma barn.

Vi söker vikarier till vår fina förskola.

Som vikarie är du en förebild för barnen. Du är närvarande, kreativ, positiv och flexibel och visar på stort ansvarstagande. Som vikare arbetar du ofta på kort varsel och ersätter ordinarie pedagoger på förskolan.
Med fokus på Undervisning,
Omsorg, och Hälsa

Förskolan med små avdelningar

Kunskapsförskolan driver förskolor med fokus på Undervisning, Omsorg och Hälsa. Vi vill få barnen nyfikna på hela världen genom att lägga grunden för ett livslångt lärande.

Kunskapsförskolans barngrupper har i snitt 10-15 barn per avdelning. och alla förskolor har egna kockar som lagar -nyttiga luncher och mellanmål. Förskollärarna har förmånligaläraravtal vilket säkrat kontinuitet bland personalen.

Kunskapsförskolans vision är att bidra till utbildade, trygga och hälsosamma barn.

Vill du komma med i vårt glada gäng? Tveka inte och skicka in en ansökan. Visa mindre

Dagbarnvårdare till Tuna familjedaghem (vikariat)

Ansök    Okt 6    Uppsala kommun    Dagbarnvårdare
Tuna familjedaghem Har du erfarenhet av att arbeta med barn och är intresserad av att arbeta som dagbarnvårdare? Just nu söker Tuna familjedaghem en dagbarnvårdare till ett vikariat. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! I denna tjänst arbetar du i det egna hemmet och därför är det nödvändigt att du bor i Tuna. Du kommer tillhöra familjedaghem område 1 i Uppsala. Ditt uppdrag Jobbet som dagbarnvårdare går först och främst ut på att bedri... Visa mer
Tuna familjedaghem

Har du erfarenhet av att arbeta med barn och är intresserad av att arbeta som dagbarnvårdare? Just nu söker Tuna familjedaghem en dagbarnvårdare till ett vikariat. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

I denna tjänst arbetar du i det egna hemmet och därför är det nödvändigt att du bor i Tuna. Du kommer tillhöra familjedaghem område 1 i Uppsala.

Ditt uppdrag
Jobbet som dagbarnvårdare går först och främst ut på att bedriva pedagogisk omsorg i det egna hemmet för fem till sex barn i åldrarna 1–5 år samt arbeta självständigt och flexibelt och utgå från barnens behov och intressen.

Vidare ingår det i jobbet att arbeta utifrån vår värdegrund samt skapa förutsättningar som stödjer barnens utveckling, lärande, lek och kommunikation.

Din bakgrund
Vi ser gärna att du har barnskötarutbildning men det viktigaste för tjänsten är att du har erfarenhet av arbete med barn. Vi ser det som positivt om du även har erfarenhet av arbete som dagbarnvårdare. Dessutom är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Som person är du en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt och du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Dessutom är du en serviceinriktad person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Katarina Rick, chef familjedaghem, 018-727 74 68.

Facklig företrädare: Kommunal, Elisabeth Koljonen, 018-727-89 82.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-praktik/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Barnskötare till ny fin förskola

Med fokus på Undervisning, Omsorg, och Hälsa Förskolan med små avdelningar Kunskapsförskolan driver förskolor med fokus på Undervisning, Omsorg och Hälsa. Vi vill få barnen nyfikna på hela världen genom att lägga grunden för ett livslångt lärande. Kunskapsförskolans barngrupper har i snitt 12 barn per avdelning. och alla förskolor har egna kockar som lagar nyttiga luncher och mellanmål. Våra rektorer är delägare i sina förskolor och förskollärarna har... Visa mer
Med fokus på Undervisning,
Omsorg, och Hälsa

Förskolan med små avdelningar

Kunskapsförskolan driver förskolor med fokus på Undervisning, Omsorg och Hälsa. Vi vill få barnen nyfikna på hela världen genom att lägga grunden för ett livslångt lärande.

Kunskapsförskolans barngrupper har i snitt 12 barn per avdelning. och alla förskolor har egna kockar som lagar nyttiga luncher och mellanmål. Våra rektorer är delägare i sina förskolor och förskollärarna har förmånliga läraravtal vilket säkrat kontinuitet bland personalen.

Kunskapsförskolans vision är att bidra till utbildade, trygga och hälsosamma barn.

Barnskötare till ny fin förskola

Kunskapsförskolan Koncept Ultuna AB

Barnskötare
Kommun: Uppsala


Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Vanlig anställning

Antal jobb: 4

Kvalifikationer

Utbildning

Meriterande

Gymnasial utbildning inom Pedagogik och lärarutbildning

Om jobbet

Vill du vara med från början och arbeta på en ny fin förskola i en härlig omgivning ?

Kunskapsförskolan driver förskolor för barn i åldern ett till sex år och fokus är på planerad undervisning samt omsorg av hög kvalitet. Våra fokusben är Undervisning, Omsorg och Hälsa samt mycket utevistelse. Vi har specialpedagogisk kompetens som möjliggör tidiga upptäckter och säkrar likvärdighet i förskolemiljön.

Vi öppnade en ny förskola i Bäcklösa januari 2020. Förskolan har 10 avdelningar där vi har endast i snitt 10-15 barn per avdelning. Vi är medlemmar i Friluftsfrämjandet med Skogsmulleundervisning och vi har även har en kåta och en utemiljö som gagnar lek och undervisning.

Kollektivavtal

Värderingar som ger både förtroende och ansvar från både ledning som anställd.

Fina arbetskläder.

Utvecklingsprogram för personalen

Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att ta kontakt med oss.

Om anställningen

Lön

Fast månads- vecko- eller timlön

Arbetsplatsen ligger i kommunen Uppsala i Uppsala län

Arbetsgivaren

Kunskapsförskolan Koncept Ultuna AB

www.kunskapsforskolan.se Visa mindre

Barnskötare till Boländernas förskola

Ansök    Okt 6    Uppsala kommun    Barnskötare
Boländernas förskola Har du erfarenhet av arbete på förskola och är på jakt efter en ny utmaning? Vill du ha ett jobb där du får chansen att vara en viktig del i barns utveckling? Boländernas förskola söker nu dig som vill arbeta som barnskötare. Låter det här som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan! Boländernas förskola är en centralt belägen förskola med en stor fin gård. Vi har även tillgång till fina skogsområden och lekparker i närheten... Visa mer
Boländernas förskola

Har du erfarenhet av arbete på förskola och är på jakt efter en ny utmaning? Vill du ha ett jobb där du får chansen att vara en viktig del i barns utveckling? Boländernas förskola söker nu dig som vill arbeta som barnskötare. Låter det här som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Boländernas förskola är en centralt belägen förskola med en stor fin gård. Vi har även tillgång till fina skogsområden och lekparker i närheten. Förskolan har 5 avdelningar varav 2 är för de yngre barnen, 2 för de mellersta barnen och vår mobila buss, Trisse, för de äldsta barnen. Vi har ett inkluderande och flexibelt arbetssätt där vi alltid sätter barnets bästa i centrum. Vi har ett kollegialt utbyte av varandras olikheter och kompetenser. Vi värdesätter varandra och uppmuntrar till utveckling lärande. Undervisningen tillsammans med barnen är planerad, strukturerad och följer våra nationella styrdokument. Vi använder Unikum som dokumentationsverktyg till våra vårdnadshavare men också för att utvärdera och analysera vår utbildning.

Här kan du läsa mer om Boländernas förskola (http://bolandernasforskola.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Som barnskötare kommer du att ansvara för utbildningen och den dagliga omsorgen för barnen tillsammans med arbetslaget. Du ska uppmuntra barnen till kreativitet och kunskapsbyggande samt skapa en
utvecklande, stimulerande och trygg miljö. Du förväntas bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar. Det ingår även att planera och genomföra aktiviteter enligt förskolans läroplan och kommunens styrdokument.

Din bakgrund
Vi söker dig som har barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. För att lyckas i arbetet behöver du ha erfarenhet av arbete som barnskötare på förskola. Du behöver ha god kännedom om förskolans läroplan. Det är en fördel om du har kunskaper i andra språk än svenska och engelska.

Som person är du empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Vidare är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Dessutom samarbetar och relaterar du till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Lovisa Qvist, rektor, 018-727 74 41.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 88 16.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-praktik/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Vi söker efter nya stjärnor som vill jobba som timvikarier på våra försk...

Ansök    Sep 28    Norlandia Förskolor AB    Barnskötare
Vi söker timvikarier till våra förskolor i Lindbacken! Är du en en nyfiken person som vill arbeta på förskolor, då är du varmt välkommen till oss. Beskrivning av tjänsten som timvikarie Vi arbetar i pedagogiska team och ger barnen nya erfarenheter varje dag. Tillsammans med dina kollegor skapar du förutsättningarna för barnen att lyckas på våra förskolor. Är du nyfiken, positiv och driven person med arbetsglädje då är du rätt person för oss. Kvalifikati... Visa mer
Vi söker timvikarier till våra förskolor i Lindbacken! Är du en en nyfiken person som vill arbeta på förskolor, då är du varmt välkommen till oss.

Beskrivning av tjänsten som timvikarie

Vi arbetar i pedagogiska team och ger barnen nya erfarenheter varje dag. Tillsammans med dina kollegor skapar du förutsättningarna för barnen att lyckas på våra förskolor. Är du nyfiken, positiv och driven person med arbetsglädje då är du rätt person för oss.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift

har ett godkänt utdrag ur belastningsregistret

har arbetat med barn tidigare meriteras

Om Norlandia Förskolor

Vi är ett familjeägt företag som driver ett 90-tal förskolor i Sverige. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!Övrig information

Anställningsform: Timvikariat

Omfattning: Vid behov

Arbetstid: Dagtid

Tillträde: Omgående

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker som en gruppintervju och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Inför intervjun är det bra om du har ett giltigt belastningsregister. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2022-10 - 21

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta Marie Ervander Mörk, 076 146 91 49

Varmt välkommen med din ansökan Visa mindre

Pedagog i liten barngrupp

Som dagbarnvårdare arbetar du med en liten barngrupp i ditt eget hem. Dagbarnvårdare är ett alternativ till förskolan och du arbetar med barn i åldrarna 1-5 år. Du väljer själv hur du vill utforma verksamheten, om du vill ha någon specifik inriktning och vilka investeringar du vill göra för att skapa en lärorik och stimulerande miljö för barnen. Det krävs ingen utbildning för att arbeta som dagbarnvårdare men vårt koncept möjliggör för en fördelaktig lön.... Visa mer
Som dagbarnvårdare arbetar du med en liten barngrupp i ditt eget hem. Dagbarnvårdare är ett alternativ till förskolan och du arbetar med barn i åldrarna 1-5 år.
Du väljer själv hur du vill utforma verksamheten, om du vill ha någon specifik inriktning och vilka investeringar du vill göra för att skapa en lärorik och stimulerande miljö för barnen.
Det krävs ingen utbildning för att arbeta som dagbarnvårdare men vårt koncept möjliggör för en fördelaktig lön. Detta medför att även många förskollärare väljer att arbeta som dagbarnvårdare i samarbete med oss.
Denna tjänst kan man söka tillsammans med någon man vill arbeta tillsammans med. Ni skickar då in ansökan en och en, men anger under ”övrigt” vem du söker tillsammans med.
Vi söker dagbarnvårdare inom hela kommunen.


Om C Företaget
C Företaget är ett alternativ till att starta eget företag. Hos oss får du samma frihet som en egenföretagare samtidigt som du får tryggheten i vår plattform med pedagogiskt stöd, handledning och ekonomihantering. Du får tiden att lägga på arbetet med barnen.
Vi söker dig som:
- Brinner för att arbeta med barn och vill utveckla en verksamhet utifrån dina egna pedagogiska tankar.
- Är utbildad inom barnomsorg, har arbetat inom barnomsorgen eller har annan erfarenhet av att på ett tryggt och pedagogiskt sätt ta hand om barn.
- Vill arbeta utifrån ditt egna hem och/eller i lokal.
- Är engagerad och lyhörd inför barnens olika behov.
- Du är ansvarsfull och har god samarbetsförmåga.


Om oss:
C Företaget har funnits sedan 2002. I dagsläget samarbetar vi med 85 dagbarnvårdare i 20 olika kommuner. Vi driver även 9 förskolor och 1 öppen förskola i Uppsala län. Visa mindre

Barnskötare till Höganäs förskolebuss

Ansök    Sep 26    Uppsala kommun    Barnskötare
Höganäs förskolebuss Har du erfarenhet av att arbeta som barnskötare och vill ta dig an en ny utmaning? Är du nyfiken på hur det är att arbeta på en förskolebuss? Då kan du vara den vi letar efter till Höganäs förskolebuss! Vår förskolebuss, Gullan, där de äldsta barnen är placerade är en av Höganäs förskolas sex avdelningar. Höganäs ligger centralt med närhet till parker, bibliotek och bussförbindelser. Gullan åker max 30 minuter från förskolan. Mella... Visa mer
Höganäs förskolebuss

Har du erfarenhet av att arbeta som barnskötare och vill ta dig an en ny utmaning? Är du nyfiken på hur det är att arbeta på en förskolebuss? Då kan du vara den vi letar efter till Höganäs förskolebuss!

Vår förskolebuss, Gullan, där de äldsta barnen är placerade är en av Höganäs förskolas sex avdelningar. Höganäs ligger centralt med närhet till parker, bibliotek och bussförbindelser. Gullan åker max 30 minuter från förskolan. Mellan cirka 09:00-15:00 bedrivs verksamheten i olika platser som till exempel naturmiljöer och ishallar och muséer. Övrig tid är barnen på Höganäs förskola.

Här kan du läsa mer om Höganäs förskola (http://www.hoganasforskola.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Som barnskötare kommer du att ansvara för utbildningen och den dagliga omsorgen för barnen tillsammans med arbetslaget. Du ska planera och genomföra aktiviteter enligt förskolans läroplan och kommunens styrdokument. Det ingår även att använda digitala verktyg tillsammans med barnen. Du förväntas uppmuntra barnen till kreativitet och kunskapsbyggande, skapa en utvecklande samt stimulerande och trygg miljö.

Din bakgrund
Vi söker dig som har barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Har du utbildning i utomhusdidaktik eller lågaffektivt bemötande ses det som meriterande. För att lyckas i arbetet behöver du ha erfarenhet av att arbeta som barnskötare, gärna genom arbete eller praktik på förskola. Det är en fördel om du har erfarenhet av språkutvecklande arbetssätt. Arbetet kräver att du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska samt goda IT-kunskaper. Har du god kännedom om förskolans läroplan ses det som positivt. Det är även meriterande om du har kunskaper i pedagogisk dokumentation eller Unikum.

Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Vidare är du lugn och samlad i olika situationer och kan fokusera på rätt saker. Jobbet passar dig som är en flexibel person och kan se möjligheter i förändringar. Sist men inte minst samarbetar och relaterar du till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Magdalena Trenser, Rektor, 018-727 63 93.

Facklig företrädare: Kommunal 010-442 88 16.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-praktik/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Barnskötare till Lindbackens förskola

Ansök    Sep 23    Uppsala kommun    Barnskötare
Lindbackens förskola Har du erfarenhet av arbete på förskola? Vill du arbeta med lärande, barnomsorg och pedagogisk lek? Då kan det här vara jobbet för dig! Lindbackens förskola är en helt nybyggd förskolan där vi startade upp vår verksamhet i början på 2022. Vi har en inriktning på natur och miljö, vilket både speglas i vår byggnad och i vår undervisning. Lindbackens förskola är belägen i Lindbacken, 5 km från Gränby centrum. Förskolan har nära till s... Visa mer
Lindbackens förskola

Har du erfarenhet av arbete på förskola? Vill du arbeta med lärande, barnomsorg och pedagogisk lek? Då kan det här vara jobbet för dig!

Lindbackens förskola är en helt nybyggd förskolan där vi startade upp vår verksamhet i början på 2022. Vi har en inriktning på natur och miljö, vilket både speglas i vår byggnad och i vår undervisning. Lindbackens förskola är belägen i Lindbacken, 5 km från Gränby centrum. Förskolan har nära till skog och natur men har ändå närheten till stan. Du tar dig snabbt hit på cykel, med bil eller buss som går regelbundet.

Förskolan är byggd i två plan. Vi har två block på plan två som de äldre barnen går på. På bottenplanet håller blocket med de yngre barnen till. I dagsläget har vi 21 pedagoger som arbetar här och 117 barn på förskolan. Huset har stora fönster, vilket ger ett härligt ljusinsläpp till alla avdelningar och möjlighet för barnen att titta ut. Mitt i huset finns våra torg där de äldre barnen äter lunch. Vi vill att barnen ska få utforska naturen med alla sina sinnen. Därför finns naturen närvarande i våra innemiljöer och vi använder oss av mycket naturliga material. Vi är ute minst två gånger varje dag, på morgonen och på eftermiddagen och ibland även mitt på dagen.

Här kan du läsa mer om Lindbackens förskola (http://www.lindbackensforskola.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Som barnskötare ska du skapa en utvecklande, stimulerande och trygg miljö samt bidra till att utveckla verksamheten tillsammans med övrig personal. Det ingår även att skapa möjlighet till utforskande, lek och lärande, skapa aktiviteter kring lek, samtal, sång, drama samt bild och form.

Din bakgrund
Vi söker dig som har barnskötarutbildning och erfarenhet av arbete som barnskötare på förskola. Har du utbildning i utomhusdidaktik eller specialpedagogik ses det som meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom kommunal förskoleverksamhet. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd, tecken som stöd eller bild som stöd. För att lyckas i arbetet behöver du ha god kännedom om förskolans läroplan. Arbetet kräver att du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska samt kunskaper i Unikum. Det är även meriterande om du har kunskaper i pedagogisk dokumentation.

Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Vidare är du lugn och samlad i olika situationer och kan fokusera på rätt saker. Jobbet passar dig som är empatisk och snabbt kan sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Sist men inte minst samarbetar och relaterar du till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Maria Carlsson, rektor, 018-727 79 32.

Facklig företrädare: Kommunal 010-442 88 16.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-praktik/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Erfaren Barnskötare, Child Academy Sports

Ansök    Sep 27    Child Academy Uppsala AB    Barnskötare
Vi söker en erfaren barnskötare/Undersköterska som vill jobba som assistent till en 5 årig pojke. Du kommer ingå i ett arbetslag där ni tillsammans hjälps åt under dagen. Du är: * ansvarsfull * tar egna initiativ * trivs med att bedriva undervisning både ute och inne Du vill coacha pojken till att tro på sig själv och ge dem utrymme att påverka sitt eget lärande så de kommer att bemöta sin framtid med en känsla av att han kan, vill och vågar. Du lägger st... Visa mer
Vi söker en erfaren barnskötare/Undersköterska som vill jobba som assistent till en 5 årig pojke. Du kommer ingå i ett arbetslag där ni tillsammans hjälps åt under dagen.
Du är:
* ansvarsfull
* tar egna initiativ
* trivs med att bedriva undervisning både ute och inne
Du vill coacha pojken till att tro på sig själv och ge dem utrymme att påverka sitt eget lärande så de kommer att bemöta sin framtid med en känsla av att han kan, vill och vågar. Du lägger stort fokus på medveten undervisning som sker i ett lekfullt, upptäckande samspel mellan barn och pedagoger.
Vår vision
Med positivitet och trygghet skapar vi förutsättning för lärande.
Vår värdering lutar på fyra värdeord.
Trygghet Engagemang
Positivitet Kunskap

Vi i ledningen skapar delaktighet hos våra anställda. De blir alla en viktig del av helheten. Detta medför också att medarbetarna på ett självständigare sätt kan leda och driva sitt eget arbete. De tar ansvar för sitt arbete och det som krävs för att nå målen och kunna genomföra planerade aktiviteter. Idéer och nytänkande välkomnas hos vår ledning. Bra samarbeten medarbetarna emellan är extra viktigt för att kunna leverera vår höga verksamhets kvalitét.

Personalen berättar:
Därför jobbar jag på Child Academy Sports

Förskolan ligger fantastiskt fint med anslutning till skog och natur. Företaget har en tydlig vision och struktur som gör att jag känner mig trygg i min roll, jag har kollegor som är engagerade och professionella i sin yrkesroll. Företaget tar tillvara på den utbildade personalens kompetens. Jag har en lyhörd ledning med korta beslutsvägar, jag har stor möjlighet till inflytande i verksamheten.
Företaget är generös med material, kläder och personalvård.

Kontaktperson
Rektor Jennie Folkinger
070 919 27 13
[email protected]

Reklam samt HR-företag undanbedes.
https://vimeo.com/518130830/1f887e7453 Visa mindre

Babyrytmikledare för Knatteskutt 0-1år HT22 Start V.45- Uppsala

Ansök    Sep 22    Einar Sports AB    Barntimmeledare
Vi på Einar Sports söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 3 månader-1 år. Vi söker dig som: - Älskar att arbeta med barn - Har takten och rytmen given i kroppen - Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning) Som person är du trygg och säker i dig själv! MERIT: ... Visa mer
Vi på Einar Sports söker nu ledare till Knatteskutt, Sveriges största Idrottsskola för barn som är mellan 3 månader-1 år.

Vi söker dig som:

- Älskar att arbeta med barn
- Har takten och rytmen given i kroppen
- Har erfarenhet att leda aktiviteter för barn, gärna yngre barn, alternativt har en lång idrottsbakgrund och varit ledare för barn i något annat sammanhang (ex. förskola, skola, barnpassning)


Som person är du trygg och säker i dig själv!

MERIT: Du får gärna studera till (eller vara färdig) förskolelärare eller liknande utbildning. Du har gärna gått estetiska programmet på gymnasiet, jobbat som gruppträningsinstruktör, annan dansutbildning eller liknande. Detta är inget krav för att söka, du kan ändå ha den rätta personligheten.

Din roll som ledare:

Du kommer leda och ansvara för verksamheten Knatteskutt i Uppsala. Du kommer på ett lekfullt och engagerat sätt leda barnen genom flera olika lekar och övningar som är framtagna av Einar Sports pedagoger.

Alla passen följer ett färdigt passupplägg som blandar övningar och lekar utifrån följande teman:

- Boll
- Rytmik
- Dans


Det här får du som ledare hos oss

- Ett färdigt passupplägg att följa.
- Delta på vår ledarutbildning, samt fortbildning om du fortsätter som ledare flera terminer.
- Coachning under terminen.
- Du kommer vara del av ett fantastiskt ledarteam på över 500 ledare.


Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper.

Passen kommer att hållas på Tisdagar 10:10-11:20.

Arbetet löper under totalt 6 Veckor, start vecka 45

Mer info om detta kommer vid eventuell intervju.

Som huvudledare är du ansvarig för alla dina barngrupperna. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret.

Föräldrar deltar på alla pass

Du kommer vara den som inspirerar nästa generation till ett aktivt liv!

Ansök nu!

Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail! Visa mindre

Barnskötare till Skogsbackens förskola

Ansök    Sep 22    Uppsala kommun    Barnskötare
Skogsbackens förskola Har du erfarenhet av arbete på förskola och som barnskötare? Är du lugn och samlad i olika situationer och har en empatisk förmåga? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som barnskötare hos oss på Skogsbackens förskola. Välkommen med din ansökan! Skogsbackens förskola ligger naturskönt nära skogen i Storvreta. Vi har en stor fin utegård och trevliga och funktionella lokaler inomhus. Förskolan kännetecknas av en god laganda oc... Visa mer
Skogsbackens förskola

Har du erfarenhet av arbete på förskola och som barnskötare? Är du lugn och samlad i olika situationer och har en empatisk förmåga? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som barnskötare hos oss på Skogsbackens förskola. Välkommen med din ansökan!

Skogsbackens förskola ligger naturskönt nära skogen i Storvreta. Vi har en stor fin utegård och trevliga och funktionella lokaler inomhus. Förskolan kännetecknas av en god laganda och nära samarbete där vi tillsammans fokuserar på att göra barnens dagar lustfyllda och lärorika.

Här kan du läsa mer om Skogsbackens förskola (https://skogsbackensforskola.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
I arbetet ingår att ansvara för utbildningen och den dagliga omsorgen för barnen tillsammans med arbetslaget och planera och genomföra aktiviteter enligt förskolans läroplan och kommunens styrdokument. Det ingår även att använda digitala verktyg tillsammans med barnen, uppmuntra barnen till kreativitet och kunskapsbyggande, skapa en utvecklande samt stimulerande och trygg miljö.

I uppdraget ingår även att

• ha kontakt med vårdnadshavare
• genomföra experiment och utforskande aktiviteter
• göra utflykter
• att tillsammans med kollegor utveckla verksamheten

Din bakgrund
Vi söker dig som har barnskötarutbildning. Tjänsten förutsätter att du har erfarenhet av arbete på förskola och som barnskötare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd, språkutvecklande arbetssätt och tecken som stöd. Vidare är det viktigt att du har god kännedom om förskolans läroplan och goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska samt grundläggande IT-kunskaper. Dessutom är det en fördel om du har kunskaper i pedagogisk dokumentation.

Som person har du en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du är flexibel och har förmågan att se möjligheter i förändringar. Vidare har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap och du har förmågan att samarbeta och relatera till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Dessutom är du lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Lena Eriksson, rektor, 727 63 32.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 88 16.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-praktik/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Barnskötare till Von Bahrs förskola

Ansök    Sep 22    Uppsala kommun    Barnskötare
Von Bahrs förskola Har du erfarenhet av arbete som barnskötare och på jakt efter en ny utmaning? Vill du arbeta på en Reggio Emilia-inspirerad förskola där du får vara med och utbilda framtidens medborgare? Då borde du söka till oss på Von Bahrs förskola. Välkommen med din ansökan! Von Bahrs förskola är en Reggio Emilia-inspirerad förskola. Lärmiljöerna på förskolan erbjuder barnen mötesplatser som inbjuder till kommunikation och samarbete och grupplä... Visa mer
Von Bahrs förskola

Har du erfarenhet av arbete som barnskötare och på jakt efter en ny utmaning? Vill du arbeta på en Reggio Emilia-inspirerad förskola där du får vara med och utbilda framtidens medborgare? Då borde du söka till oss på Von Bahrs förskola. Välkommen med din ansökan!

Von Bahrs förskola är en Reggio Emilia-inspirerad förskola. Lärmiljöerna på förskolan erbjuder barnen mötesplatser som inbjuder till kommunikation och samarbete och grupplärande. Vi arbetar aktivt för att barnen ska få en möjlighet att vara digitala och demokratiska världsmedborgare. Vi arbetar i åldersnära grupper och det sker en progression i miljöerna.

Vi har en väl utvecklad organisation som möjliggör reflektion och fortbildning i olika sammanhang. Vi arbetar i ett projekterande och utforskande arbetssätt med pedagogisk dokumentation som grund för reflektion och fortsatt utveckling. Som stöd i detta arbete har vi en utvecklad modell för dokumentation. På förskolan finns en pedagogista som stödjer och utmanar det pedagogiska arbetet

Här kan du läsa mer om Von Bahrs förskola (https://vonbahrsforskola.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
I arbetet ingår att planera och genomföra aktiviteter enligt förskolans läroplan och kommunens styrdokument och uppmuntra barnen till kreativitet och kunskapsbyggande. Det ingår även att ansvara för utbildningen och den dagliga omsorgen för barnen tillsammans med arbetslaget, bidra till att utveckla verksamheten tillsammans med övrig personal samt använda digitala verktyg tillsammans med barnen.

Din bakgrund
Vi söker dig som har barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten och vi ser gärna att du har vidareutbildning inom Reggio Emilia. För att lyckas i tjänsten ser vi att du har erfarenhet av arbete på förskola och vi ser det som en fördel om du har erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd, språkutvecklande arbetssätt och bild som stöd. Vidare har du god kännedom om förskolans läroplan, goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska samt goda IT-kunskaper. Dessutom ser vi gärna att du har kunskaper i pedagogisk dokumentation.

Som person är du flexibel och har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat och har en god samarbetsförmåga som gör att du kan relatera till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Dessutom har du förmåga till helhetssyn och kan se frågor i ett större perspektiv.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Anna-Karin Sund, rektor, 018-727 83 90.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 88 16.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-praktik/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Vikarie Myggans förskola

Vi på Myggans förskola söker nu dig som vill utöka ditt studiestöd. Vi söker en 50% vikarie under en längre period men även flera timvikarier till vår lilla föräldrakooperativa förskola som ligger i Norby, vägg i vägg med underbara Hågadalen. Som vikarie hos oss värdesätter vi att du är flexibel, kan ta ansvar, sätta gränser och är en trygg vuxen för våra barn. Inget krav men ett plus är om du kan laga enklare måltider. Vi ser gärna att ni utbildar er till... Visa mer
Vi på Myggans förskola söker nu dig som vill utöka ditt studiestöd. Vi söker en 50% vikarie under en längre period men även flera timvikarier till vår lilla föräldrakooperativa förskola som ligger i Norby, vägg i vägg med underbara Hågadalen. Som vikarie hos oss värdesätter vi att du är flexibel, kan ta ansvar, sätta gränser och är en trygg vuxen för våra barn. Inget krav men ett plus är om du kan laga enklare måltider.
Vi ser gärna att ni utbildar er till eller är utbildad förskolelärare/lärare, eller har erfarenhet av barnomsorg. Visa mindre

JENSEN förskola Uppsala söker barnskötare

Ansök    Sep 21    Jensen Education AB    Barnskötare
Barnens bildningsresa börjar hos oss på JENSEN förskola, en lustfylld resa mot att bli självständiga, motiverade och kreativa individer! Nu finns det en unik möjlighet att få bli en del av ett framstående och väletablerat utbildningsföretag. JENSEN har idag 16 förskolor i Stockholm, Nacka, Uppsala, Malmö, Landvetter och Västerås som kännetecknas av engagerade pedagoger som tillsammans med ledningen skapat en stabil, trygg verksamhet med hög kvalitet och s... Visa mer
Barnens bildningsresa börjar hos oss på JENSEN förskola, en lustfylld resa mot att bli självständiga, motiverade och kreativa individer!

Nu finns det en unik möjlighet att få bli en del av ett framstående och väletablerat utbildningsföretag. JENSEN har idag 16 förskolor i Stockholm, Nacka, Uppsala, Malmö, Landvetter och Västerås som kännetecknas av engagerade pedagoger som tillsammans med ledningen skapat en stabil, trygg verksamhet med hög kvalitet och som har en hög kundnöjdhet och medarbetarnöjdhet. 

JENSEN förskola Uppsala är en väletablerad och trygg förskola som tränar barnen för verkligheten. Vårt fokus är att skapa trygga, glada och självständiga barn - som med kunskap, goda sociala färdigheter och en tilltro till sin egen förmåga - möter sin omvärld med en känsla av att de kan, vill och vågar.

På JENSEN tar vi förskolebarns rätt till utbildning på allvar. Vi på JENSEN förskola arbetar med det lustfyllda lärandet genom undervisning och har särskilt fokus på svenska och matematik.  

Kunskaper, goda sociala färdigheter och tilltro till sin egen förmåga gör att barnen från JENSEN förskola bemöter sin framtid med en känsla av att de kan, vill och vågar där allt vävs samman av vårt utbildningskoncept Träning för verkligheten. Genom utepedagogik, fysisk aktivitet, mindfulness och bra kost vill vi ge varje barn grunden till en god hälsa.

Detta söker vi
Vi söker en kompetent och engagerad barnskötare som vill anta en viktig roll vid vår förskola. För att trivas i rollen som barnskötare hos oss är det viktigt att du delar våra värderingar. Det innebär att vi alltid sätter barnet främst, att vi utvecklar vår pedagogik och att vi alltid håller hög professionell standard i våra möten med barn, föräldrar och kollegor.

Du är närvarande, självgående, initiativrik, empatisk och har “ögon i nacken”. Att vara med barn faller sig naturligt för dig och du är intresserad av hur man bemöter barn. Nyfikenhet, en vilja att lära och att utveckla dina befintliga kompetenser är avgörande.

Vi ser gärna att du är utbildad barnskötare. Då vi lägger stor vikt vid att bidra till barnens språkutveckling är mycket goda kunskaper i svenska språket ett krav i såväl tal som skrift. På JENSEN har vi fokus på hälsa, rörelse och mycket utevistelse. Så om du har intresse för en hälsosam livsstil, njuter av att vara utomhus med barnen eller till och med har erfarenhet av utomhuspedagogik kommer du att stormtrivas hos oss!

I rollen som barnskötare är du med och skapar en förskola att längta till där både barn och föräldrar såväl som medarbetare trivs och är nöjda med verksamheten.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75% med placering vid JENSEN förskola Uppsala.  Tillträde 14 november eller enligt överenskommelse. För den här tjänsten tillämpar vi 6 månaders provanställning. 

Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under lediga jobb. 

Första steget i vår rekryteringsprocess är att genomföra två tester (Mint och Matrigma). Testlänkar skickas på mail direkt efter inskickad ansökan och du får återkoppling på testerna direkt efter att du har genomfört dem.

Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten kan hämtas på polisens hemsida. Beställ ditt utdrag redan idag, det tar upp till 14 dagar att få utdraget.

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att arbeta hos oss, vänligen kontakta Rektor Staffan Lagerqvist på [email protected] alt. 0737733102.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om JENSEN

JENSEN education grundades 1996 av Håkan Jensen, företagets vd och långsiktiga ägare. JENSEN är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med verksamhet i de flesta större städer runtom i Sverige. Vårt utbildningskoncept ”Träning för verkligheten och bildning som mål” genomsyrar all verksamhet. Vi har förtroendet att utbilda drygt 14 000 studerande, på nästan 60 enheter, inom fem olika verksamhetsområden – förskola, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning och yrkeshögskola. JENSEN education har knappt 1000 medarbetare och omsätter drygt 1100 MSEK. Visa mindre

Barnskötare med särskilt uppdrag till Fyrisvallens förskola (vikariat)

Ansök    Sep 22    Uppsala kommun    Barnskötare
Fyrisvallens förskola Har du erfarenhet av arbete på förskola och med tecken och bild som stöd? Söker du en ny utmaning där du får vara med och skapa en utvecklande, stimulerande och trygg miljö för barnen? Då bör du söka tjänsten hos oss! Fyrisvallens förskola har funnits sedan 2009 i ett av Uppsalahems hyreshus på Ringgatan 6. Förskolan ligger centralt belägen i Luthagen med närhet till flera grönområden och lekparker. Vårt fokus på förskolan är att... Visa mer
Fyrisvallens förskola

Har du erfarenhet av arbete på förskola och med tecken och bild som stöd? Söker du en ny utmaning där du får vara med och skapa en utvecklande, stimulerande och trygg miljö för barnen? Då bör du söka tjänsten hos oss!

Fyrisvallens förskola har funnits sedan 2009 i ett av Uppsalahems hyreshus på Ringgatan 6. Förskolan ligger centralt belägen i Luthagen med närhet till flera grönområden och lekparker. Vårt fokus på förskolan är att alla ska känna en glädje att vilja komma hit. Känna sig trygga. Dela med sig av varandras erfarenheter och kunna hjälpa varandra. Vi tror på ett lustfyllt lärande där varje dag är ett nytt äventyr med nya möjligheter och utmaningar.

Här kan du läsa mer om Fyrisvallens förskola (https://fyrisvallensforskola.uppsala.se/).

Ditt uppdrag
I arbetet ingår att planera och genomföra aktiviteter enligt förskolans läroplan och kommunens styrdokument och synliggöra barns läroprocesser och utveckling med hjälp av dokumentation. Det ingår även att skapa en utvecklande, stimulerande och trygg miljö samt bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar.

Din bakgrund
Vi söker dig som har barnskötarutbildning och utbildning i specialpedagogik och vi ser gärna att du har utbildning i lågaffektivt bemötande. För att lyckas i tjänsten har du erfarenhet av arbete på förskola och som barnskötare samt erfarenhet av arbete med tecken som stöd och bild som stöd. Det är meriterande om du har erfarenhet av språkutvecklande arbetssätt och arbete inom kommunal förskoleverksamhet.

Vidare ser vi att du har god kännedom om förskolans läroplan, goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska samt kunskaper i pedagogisk dokumentation. Det är även en fördel om du har kunskaper i Unikum.

Som person är du empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Du är en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera samt har en god samarbetsförmåga. Vidare är du en god analytiker som kan se sammanhang och lösa komplexa frågor och problem. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Dessutom är du en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Jonna Olsson, rektor, 018-727 22 23.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Bli en av oss - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-praktik/jobba-hos-oss/bli-en-av-oss/)

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Barnpassare till Nordic Wellness Uppsala

Ansök    Sep 7    Sportlife M W AB    Barnskötare
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med snart över 300 gym runt om i landet. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som barnpasssare till våra klubbar i Uppsala. Vi söker dig som vill jobba några kvällar i veckan samt helger. Att vara en barnpassare på Nordic Wellness Att du är barnkär är förmodligen den första och kanske störta anledningen til... Visa mer
Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med snart över 300 gym runt om i landet.

Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar.

Nu letar vi efter nästa medarbetare i tjänsten som barnpasssare till våra klubbar i Uppsala. Vi söker dig som vill jobba några kvällar i veckan samt helger.

Att vara en barnpassare på Nordic Wellness

Att du är barnkär är förmodligen den första och kanske störta anledningen till att du klickade dig in på den här annonsen. Ditt naturliga ansvarstagande och att du är omtänksam är det som får dig att läsa vidare. För det är du som barnpasssare som tar hand om våra medlemmars barn så att våra medlemmar kan fokusera på sin träning ute i vårt gym.

Här kommer ditt intresse för träning och hälsa väl till pass. Vårt företag drivs av träningsglädje och som barnpasssare på vår klubb är du med och hjälper oss att förstärka den känslan hos våra medlemmar.

Vad söker vi hos dig?

Att du har fyllt 16 år och kan jobba kvällar. Utöver det söker vi efter dig som är bra på att möta människor på jobbet, och gärna hjälper till där det behövs.  Har du även ett stort intresse för träning och hälsa är du perfekt för den här tjänsten!

Att jobba på Nordic Wellness

Det här är en miljö präglad av träningsglädje och viljan att bli bättre. Företaget växer och möjligheten att växa hos oss är stor. Här finns till exempel chansen att engagera sig i andra delar av verksamheten. Det är många som börjat hos oss som barnpasssare och som idag jobbar vidare som receptionister, kundservicemedarbetare eller i en helt annan roll.

Vi hoppas att du är redo att ta det första steget!

I denna rekrytering begär vi utdrag ur polisregistret. Utdrag från polisens belastningsregister. Typ av utdrag:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ovrigt-arbete-och-kontakt-med-barn/

Välkommen med din ansökan senast 2022-10-07. Urval och intervjuer kan komma att ske innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan! Visa mindre

Arbeta med barn utifrån dina egna pedagogiska visioner

Som dagbarnvårdare arbetar du med en liten barngrupp i ditt eget hem. Dagbarnvårdare är ett alternativ till förskolan och du arbetar med barn i åldrarna 1-5 år. Du väljer själv hur du vill utforma verksamheten, om du vill ha någon specifik inriktning och vilka investeringar du vill göra för att skapa en lärorik och stimulerande miljö för barnen. Det krävs ingen utbildning för att arbeta som dagbarnvårdare men vårt koncept möjliggör för en fördelaktig lön.... Visa mer
Som dagbarnvårdare arbetar du med en liten barngrupp i ditt eget hem. Dagbarnvårdare är ett alternativ till förskolan och du arbetar med barn i åldrarna 1-5 år.
Du väljer själv hur du vill utforma verksamheten, om du vill ha någon specifik inriktning och vilka investeringar du vill göra för att skapa en lärorik och stimulerande miljö för barnen.
Det krävs ingen utbildning för att arbeta som dagbarnvårdare men vårt koncept möjliggör för en fördelaktig lön. Detta medför att även många förskollärare väljer att arbeta som dagbarnvårdare i samarbete med oss.
Denna tjänst kan man söka tillsammans med någon man vill arbeta tillsammans med. Ni skickar då in ansökan en och en, men anger under ”övrigt” vem du söker tillsammans med.
Vi söker dagbarnvårdare inom hela kommunen.


Om C Företaget
C Företaget är ett alternativ till att starta eget företag. Hos oss får du samma frihet som en egenföretagare samtidigt som du får tryggheten i vår plattform med pedagogiskt stöd, handledning och ekonomihantering. Du får tiden att lägga på arbetet med barnen.
Vi söker dig som:
- Brinner för att arbeta med barn och vill utveckla en verksamhet utifrån dina egna pedagogiska tankar.
- Är utbildad inom barnomsorg, har arbetat inom barnomsorgen eller har annan erfarenhet av att på ett tryggt och pedagogiskt sätt ta hand om barn.
- Vill arbeta utifrån ditt egna hem och/eller i lokal.
- Är engagerad och lyhörd inför barnens olika behov.
- Du är ansvarsfull och har god samarbetsförmåga.


Om oss:
C Företaget har funnits sedan 2002. I dagsläget samarbetar vi med 85 dagbarnvårdare i 20 olika kommuner. Vi driver även 9 förskolor och 1 öppen förskola i Uppsala län. Visa mindre

Arbeta med barn utifrån dina egna pedagogiska visioner

Som dagbarnvårdare arbetar du med en liten barngrupp i ditt eget hem. Dagbarnvårdare är ett alternativ till förskolan och du arbetar med barn i åldrarna 1-5 år. Du väljer själv hur du vill utforma verksamheten, om du vill ha någon specifik inriktning och vilka investeringar du vill göra för att skapa en lärorik och stimulerande miljö för barnen. Det krävs ingen utbildning för att arbeta som dagbarnvårdare men vårt koncept möjliggör för en fördelaktig lön.... Visa mer
Som dagbarnvårdare arbetar du med en liten barngrupp i ditt eget hem. Dagbarnvårdare är ett alternativ till förskolan och du arbetar med barn i åldrarna 1-5 år.
Du väljer själv hur du vill utforma verksamheten, om du vill ha någon specifik inriktning och vilka investeringar du vill göra för att skapa en lärorik och stimulerande miljö för barnen.
Det krävs ingen utbildning för att arbeta som dagbarnvårdare men vårt koncept möjliggör för en fördelaktig lön. Detta medför att även många förskollärare väljer att arbeta som dagbarnvårdare i samarbete med oss.
Denna tjänst kan man söka tillsammans med någon man vill arbeta tillsammans med. Ni skickar då in ansökan en och en, men anger under ”övrigt” vem du söker tillsammans med.
Vi söker dagbarnvårdare inom hela kommunen.


Om C Företaget
C Företaget är ett alternativ till att starta eget företag. Hos oss får du samma frihet som en egenföretagare samtidigt som du får tryggheten i vår plattform med pedagogiskt stöd, handledning och ekonomihantering. Du får tiden att lägga på arbetet med barnen.
Vi söker dig som:
- Brinner för att arbeta med barn och vill utveckla en verksamhet utifrån dina egna pedagogiska tankar.
- Är utbildad inom barnomsorg, har arbetat inom barnomsorgen eller har annan erfarenhet av att på ett tryggt och pedagogiskt sätt ta hand om barn.
- Vill arbeta utifrån ditt egna hem och/eller i lokal.
- Är engagerad och lyhörd inför barnens olika behov.
- Du är ansvarsfull och har god samarbetsförmåga.


Om oss:
C Företaget har funnits sedan 2002. I dagsläget samarbetar vi med 85 dagbarnvårdare i 20 olika kommuner. Vi driver även 9 förskolor och 1 öppen förskola i Uppsala län. Visa mindre

Timvikarie

Med fokus på Undervisning, Omsorg, och Hälsa Förskolan med små avdelningar Kunskapsförskolan driver förskolor med fokus på Undervisning, Omsorg och Hälsa. Vi vill få barnen nyfikna på hela världen genom att lägga grunden för ett livslångt lärande. Kunskapsförskolans barngrupper har i snitt 12 barn per avdelning. och alla förskolor har egna kockar som lagar nyttiga luncher och mellanmål. Våra rektorer är delägare i sina förskolor och förskollärarna har... Visa mer
Med fokus på Undervisning,
Omsorg, och Hälsa

Förskolan med små avdelningar

Kunskapsförskolan driver förskolor med fokus på Undervisning, Omsorg och Hälsa. Vi vill få barnen nyfikna på hela världen genom att lägga grunden för ett livslångt lärande.

Kunskapsförskolans barngrupper har i snitt 12 barn per avdelning. och alla förskolor har egna kockar som lagar nyttiga luncher och mellanmål. Våra rektorer är delägare i sina förskolor och förskollärarna har förmånliga läraravtal vilket säkrat kontinuitet bland personalen.

Kunskapsförskolans vision är att bidra till utbildade, trygga och hälsosamma barn.

Vi söker vikarier till vår fina förskola.

Som vikarie är du en förebild för barnen. Du är närvarande, kreativ, positiv och flexibel och visar på stort ansvarstagande. Som vikare arbetar du ofta på kort varsel och ersätter ordinarie pedagoger på förskolan.
Med fokus på Undervisning,
Omsorg, och Hälsa

Förskolan med små avdelningar

Kunskapsförskolan driver förskolor med fokus på Undervisning, Omsorg och Hälsa. Vi vill få barnen nyfikna på hela världen genom att lägga grunden för ett livslångt lärande.

Kunskapsförskolans barngrupper har i snitt 10-14 barn per avdelning. och alla förskolor har egna kockar som lagar nyttiga luncher och mellanmål.

Kunskapsförskolans vision är att bidra till utbildade, trygga och hälsosamma barn.

Vill du komma med i vårt glada gäng? Tveka inte och skicka in en ansökan. Visa mindre

Child Academy Sports söker erfaren barnskötare till vår förskola.

Ansök    Sep 5    Child Academy Uppsala AB    Barnskötare
Vi söker en barnskötare som har erfarenhet att jobba med barn med autism Du är: · är engagerad barnskötare · är tydlig och medveten i ditt arbete · har helst flera års erfarenhet av yrket Vår vision Med positivitet och trygghet skapar vi förutsättning för lärande. Vår värdering lutar på fyra värdeord. Trygghet Engagemang Positivitet Kunskap Vi i ledningen skapar delaktighet ... Visa mer
Vi söker en barnskötare som har erfarenhet att jobba med barn med autism
Du är:
· är engagerad barnskötare
· är tydlig och medveten i ditt arbete
· har helst flera års erfarenhet av yrket
Vår vision
Med positivitet och trygghet skapar vi förutsättning för lärande.
Vår värdering lutar på fyra värdeord.
Trygghet Engagemang
Positivitet Kunskap
Vi i ledningen skapar delaktighet hos våra anställda. De blir alla en viktig del av helheten. Detta medför också att medarbetarna på ett självständigare sätt kan leda och driva sitt eget arbete. De tar ansvar för sitt arbete och det som krävs för att nå målen och kunna genomföra planerade aktiviteter. Idéer och nytänkande välkomnas hos vår ledning. Bra samarbeten medarbetarna emellan är extra viktigt för att kunna leverera vår höga verksamhetskvalitet.
Personalen berättar:
Därför jobbar jag på Child Academy Sports
Förskolan ligger fantastiskt fint med anslutning till skog och natur. Företaget har en tydlig vision och struktur som gör att jag känner mig trygg i min roll, jag har kollegor som är engagerade och professionella i sin yrkesroll. Företaget tar tillvara på den utbildade personalens kompetens. Jag har en lyhörd ledning med korta beslutsvägar, jag har stor möjlighet till inflytande i verksamheten.
Företaget är generös med material, kläder och personalvård. Visa mindre

Timvikarie

Med fokus på Undervisning, Omsorg, och Hälsa Förskolan med små avdelningar Kunskapsförskolan driver förskolor med fokus på Undervisning, Omsorg och Hälsa. Vi vill få barnen nyfikna på hela världen genom att lägga grunden för ett livslångt lärande. Kunskapsförskolans barngrupper har i snitt 12 barn per avdelning. och alla förskolor har egna kockar som lagar nyttiga luncher och mellanmål. Våra rektorer är delägare i sina förskolor och förskollärarna har... Visa mer
Med fokus på Undervisning,
Omsorg, och Hälsa

Förskolan med små avdelningar

Kunskapsförskolan driver förskolor med fokus på Undervisning, Omsorg och Hälsa. Vi vill få barnen nyfikna på hela världen genom att lägga grunden för ett livslångt lärande.

Kunskapsförskolans barngrupper har i snitt 12 barn per avdelning. och alla förskolor har egna kockar som lagar nyttiga luncher och mellanmål. Våra rektorer är delägare i sina förskolor och förskollärarna har förmånliga läraravtal vilket säkrat kontinuitet bland personalen.

Kunskapsförskolans vision är att bidra till utbildade, trygga och hälsosamma barn.

Vi söker vikarier till vår fina förskola.

Som vikarie är du en förebild för barnen. Du är närvarande, kreativ, positiv och flexibel och visar på stort ansvarstagande. Som vikare arbetar du ofta på kort varsel och ersätter ordinarie pedagoger på förskolan.
Med fokus på Undervisning,
Omsorg, och Hälsa

Förskolan med små avdelningar

Kunskapsförskolan driver förskolor med fokus på Undervisning, Omsorg och Hälsa. Vi vill få barnen nyfikna på hela världen genom att lägga grunden för ett livslångt lärande.

Kunskapsförskolans barngrupper har i snitt 10-14 barn per avdelning. och alla förskolor har egna kockar som lagar nyttiga luncher och mellanmål.

Kunskapsförskolans vision är att bidra till utbildade, trygga och hälsosamma barn.

Vill du komma med i vårt glada gäng? Tveka inte och skicka in en ansökan. Visa mindre

Barnskötare till Lyckebo förskolebuss (vikariat)

Ansök    Sep 5    Uppsala kommun    Barnskötare
Lyckebo förskola och förskolebuss (vikariat) Är du nyfiken på hur det är att arbeta som barnskötare på en förskolebuss? Nu har du chansen! Vi söker dig som gillar att arbeta med lärande, barnomsorg och pedagogisk lek. Låter det som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan! Förskolebussen Friskus är knuten till Lyckebo förskola i Storvreta. Här arbetar du med kompetenta kollegor och barn i åldrarna 3-6 år. Varje dag är ett äventyr och då bussen åker ... Visa mer
Lyckebo förskola och förskolebuss (vikariat)

Är du nyfiken på hur det är att arbeta som barnskötare på en förskolebuss? Nu har du chansen! Vi söker dig som gillar att arbeta med lärande, barnomsorg och pedagogisk lek. Låter det som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan!

Förskolebussen Friskus är knuten till Lyckebo förskola i Storvreta. Här arbetar du med kompetenta kollegor och barn i åldrarna 3-6 år. Varje dag är ett äventyr och då bussen åker till olika lärmiljöer runt omkring Uppsala.

Här kan du läsa mer om Lyckebo förskola (http://lyckeboforskola.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Som barnskötare kommer du att ansvara för utbildningen och den dagliga omsorgen för barnen tillsammans med arbetslaget. Du ska uppmuntra barnen till kreativitet och kunskapsbyggande. Det ingår även att skapa en utvecklande, stimulerande och trygg miljö samt skapa möjlighet till utforskande, lek och lärande. Du förväntas bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar.

Din bakgrund
Vi söker dig som har barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Har du utbildning i utomhusdidaktik, lågaffektivt bemötande eller specialpedagogik ses det som meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete eller praktik på förskola. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd och/eller av språkutvecklande arbetssätt. För att lyckas i arbetet behöver du ha god kännedom om förskolans läroplan. Arbetet kräver att du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska. Det är även meriterande om du har kunskaper i pedagogisk dokumentation eller Unikum.

Som person är du empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du är lugn och samlad i olika situationer och kan fokusera på rätt saker. Vidare är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Jobbet passar dig som är pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Sist men inte minst samarbetar och relaterar du till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Anu Franke, rektor, 018-727 85 06.

Facklig företrädare: Kommunal, Eva Lidström, 018-727 77 44.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Timvikarie till Norlandia förskolor i Uppsala

Ansök    Sep 2    Norlandia Förskolor AB    Barnskötare
Norlandia förskolor söker timvikarier till förskolorna Karlsro, Svartbäcken, Kvarnen, Upptäckten, Utmanaren och Seminariet. Vi söker dig som vill arbeta med att sprida trygghet och glädje tillsammans med barn och pedagoger. Du är gärna utbildad barnskötare och du har ett stort engagemang och arbetsglädje. Du har lätt att skapa goda kontakter med barn, vårdnadshavare och pedagoger. Du vill bidra till att skapa en lustfylld pedagogisk miljö för lek, under... Visa mer
Norlandia förskolor söker timvikarier till förskolorna Karlsro, Svartbäcken, Kvarnen, Upptäckten, Utmanaren och Seminariet.

Vi söker dig som vill arbeta med att sprida trygghet och glädje tillsammans med barn och pedagoger. Du är gärna utbildad barnskötare och du har ett stort engagemang och arbetsglädje.

Du har lätt att skapa goda kontakter med barn, vårdnadshavare och pedagoger. Du vill bidra till att skapa en lustfylld pedagogisk miljö för lek, undervisning, utveckling och lärande.

Beskrivning av tjänsten som vikarie
Du ska utföra normalt förekommande arbetsuppgifter för barnskötare. Det är viktigt att du kan vara flexibel samt vi ställer höga krav på god kommunikation för att säkerställa att information kommer fram. Tillsammans med arbetslagen bidrar du till undervisningen och stöttar pedagogerna i det dagliga arbetet. Du möter vardagen med arbetsglädje och drivkraft. Du trivs med att bedriva undervisning både ute och inne.

Vi lägger stor vikt vid kompetens, ansvarskänsla, respektfullt förhållningssätt och engagemang.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
- Arbetslivserfarenhet är meriterande
- Barnskötarutbildning är önskvärt
- God kommunikativ förmåga är ett krav


Om Norlandia Förskolor

Vi är ett familjeägt företag som driver ett 80-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!

Övrig information
- Anställningsform: Vikarie enligt överenskommelse
- Omfattning: Varierande timmar
- Arbetstid: Dagtid
- Tillträde: Omgående


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vid anställning krävs ett utdrag ur belastningsregistret.

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Linda Birkelund, rektor Karlsro, Svartbäcken och Kvarnen [email protected]

Aura Alarcon, rektor Utmanaren, Seminariet och Upptäckten [email protected]Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Barnskötare till Kungsängen förskola

Ansök    Aug 30    Uppsala kommun    Barnskötare
Kungsängen förskola Är du utbildad barnskötare med erfarenhet av att arbeta på förskola? Vill du vara delaktig i att skapa en förskola som är rolig, trygg och lärorik för alla barn? Välkommen till Kungsängens förskola! Kungsängens förskola ligger i Industristaden. På förskolan går barnen uppdelade i två block. I respektive block ingår varje barn i en mindre lärgrupp. Lärmiljön inne i lokalerna utformar vi utefter barnens intresse och behov. Hos oss får... Visa mer
Kungsängen förskola

Är du utbildad barnskötare med erfarenhet av att arbeta på förskola? Vill du vara delaktig i att skapa en förskola som är rolig, trygg och lärorik för alla barn? Välkommen till Kungsängens förskola!

Kungsängens förskola ligger i Industristaden. På förskolan går barnen uppdelade i två block. I respektive block ingår varje barn i en mindre lärgrupp. Lärmiljön inne i lokalerna utformar vi utefter barnens intresse och behov. Hos oss får du arbeta med kompetenta och engagerade kollegor.

Ditt uppdrag
I arbetet ingår att planera och genomföra aktiviteter enligt förskolans läroplan och kommunens styrdokument. Du kommer att ansvara för utbildningen och den dagliga omsorgen för barnen tillsammans med arbetslaget. Det ingår även att skapa möjlighet till utforskande, lek och lärande samt att skriva lärloggar och hålla i utvecklingssamtal.

Din bakgrund
Vi söker dig som har barnskötarutbildning och erfarenhet av arbete på förskola. För att lyckas i arbetet behöver du ha erfarenhet av att skriva lärloggar och hålla i utvecklingssamtal. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete inom kommunal förskoleverksamhet och/eller av språkutvecklande arbetssätt. Arbetet kräver att du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska samt god kännedom om förskolans läroplan. Det är även meriterande om du har grundläggande IT-kunskaper och kunskaper i Unikum.

Som person är du empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Vidare är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Jobbet passar dig som är en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Sist men inte minst är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Marie Bjersby Edin, rektor, 072 537 84 92.

Facklig företrädare: Kommunal, Monica Norlin, 018 727 16 66.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Barnskötare/förskollärare med montessorierfarenhet

Kastanjens Montessoriförskola är en föräldradriven Montessoriförskola, sedan år 1988, som ligger i en vitkalkad herrgårdsbyggnad i en lummig dunge i utkanten av Fyrislund i Uppsala. Vi erbjuder en inspirerande och lustfylld miljö där barnen får möjlighet att utveckla sitt tänkande och sin ansvarskänsla. Varje dag möter vi respektive barn med värme, lyhördhet och respekt. På våra stora gårdar finns plats för spännande lekar och de stora lövträden ger skön n... Visa mer
Kastanjens Montessoriförskola är en föräldradriven Montessoriförskola, sedan år 1988, som ligger i en vitkalkad herrgårdsbyggnad i en lummig dunge i utkanten av Fyrislund i Uppsala. Vi erbjuder en inspirerande och lustfylld miljö där barnen får möjlighet att utveckla sitt tänkande och sin ansvarskänsla. Varje dag möter vi respektive barn med värme, lyhördhet och respekt. På våra stora gårdar finns plats för spännande lekar och de stora lövträden ger skön naturlig skugga på sommaren. Det finns gräsmattor, lekställningar, gungor och bärbuskar. Varje år odlar vi på gården. Vi har också en grillplats där vi regelbundet grillar tillsammans med barnen. Vi som arbetar här ser att varje dag tillför något nytt och/eller vidareutvecklar barnet likväl som oss själva. Många av oss har arbetat länge på Kastanjens Montessoriförskola och varje dag utför vi ett viktigt arbete för både våra barn och deras föräldrar. Förskolan har plats för ca 45 barn.
Besök gärna vår hemsida för att få en större bild av förskolan på www.kastanjen.com
Nu söker vi dig som är utbildad barnskötare (eller motsvarande arbetserfarenhet), montessoripedagog eller förskollärare. Du ska vara väl förtrogen med förskolans läroplan och övriga aktuella styrdokument. Meriterande är om du tidigare har arbetat med montessoripedagogiken.
Som pedagog har du god samarbetsförmåga, är engagerad och lösningsfokuserad. Du har en medveten roll som pedagog samt ett reflekterande professionellt förhållningssätt. Vi utgår från det enskilda barnets behov och intresse där du behöver kunna se vad barnet behöver för att känna trygghet och komma vidare i sin utveckling.
Känner du att detta stämmer bra överens med vem du är i din yrkesroll är du varmt välkommen att söka tjänsten. Intervjuer kommer ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Före anställningen ska giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas.
Ansökan och frågor skickas via mail till rektor Malin Ekstam på mailadressen [email protected] Visa mindre

Timvikarie vid behov

Kidz education söker timvikarie till våra förskolor inom Uppsala. Se våra förskolor www.kidzeducation.se. Kidz education arbetar för en personlig och lyhörd förskola där alla känner sig välkomna. Vi ser det unika i alla barn och arbetar aktivt för att ge våra barn de bästa förutsättningarna för att kunna växa och utvecklas. Trygghet, säkerhet och hälsa är viktigt hos oss och är grunden till att kunna utvecklas inom andra områden. En förutsättning för att m... Visa mer
Kidz education söker timvikarie till våra förskolor inom Uppsala. Se våra förskolor www.kidzeducation.se.
Kidz education arbetar för en personlig och lyhörd förskola där alla känner sig välkomna. Vi ser det unika i alla barn och arbetar aktivt för att ge våra barn de bästa förutsättningarna för att kunna växa och utvecklas.
Trygghet, säkerhet och hälsa är viktigt hos oss och är grunden till att kunna utvecklas inom andra områden. En förutsättning för att må bra är näringsriktig mat. Vi serverar därför ekologisk och kravmärkt mat som är lagad från grunden.
På våra förskolor är rörelse av olika slag viktigt och vi spenderar mycket tid utomhus då vi tror att det främjar en hälsosam livsstil och stimulerar till lek och utveckling.
Vi arbetar aktivt för en lustfylld och kreativ verksamhet där nyfikenhet och glädje är viktiga inslag. Några av våra ledord är glädje, engagemang och tillsammans.
Arbetsuppgifter: Förekommande och sedvanliga arbetsuppgifter.
Ansökan mejlas till rektor Anett Lindkvist, [email protected] 0709-302327. Visa mindre

Barnskötare till Årstaparkens förskola

Ansök    Aug 26    Uppsala kommun    Barnskötare
Årstaparkens förskola Är du utbildad barnskötare med erfarenhet av arbete på förskola? Vill du vara delaktig i att skapa en utvecklande, stimulerande och trygg miljö för alla barn? I så fall är du välkommen med din ansökan! Årstaparkens förskola ligger lugnt belägen i norra Årsta. Förskolan består av fyra stycken 1-5 årsavdelningar. Under dagen delas barnen in i mindre grupper efter intressen och behov. Vi arbetar med utvecklande lärmiljöer, både ute o... Visa mer
Årstaparkens förskola

Är du utbildad barnskötare med erfarenhet av arbete på förskola? Vill du vara delaktig i att skapa en utvecklande, stimulerande och trygg miljö för alla barn? I så fall är du välkommen med din ansökan!

Årstaparkens förskola ligger lugnt belägen i norra Årsta. Förskolan består av fyra stycken 1-5 årsavdelningar. Under dagen delas barnen in i mindre grupper efter intressen och behov. Vi arbetar med utvecklande lärmiljöer, både ute och inne. Vår fantastiska gård inspirerar till lek och motoriska utmaningar. Med hjälp av dokumentation och reflektion synliggör vi och tar tillvara barnens intressen och behov och lärprocesser. Hos oss får du kompetenta och engagerade kollegor som brinner för sitt uppdrag.

Här kan du läsa mer om Årstaparkens förskola (https://arstaparkensforskola.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
I arbetet ingår att planera och genomföra aktiviteter enligt förskolans läroplan och kommunens styrdokument, skapa en utvecklande och stimulerande och trygg miljö. Det ingår även att skapa aktiviteter kring lek, samtal, sång, drama, bild och form, bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar, skapa möjlighet till utforskande samt lek och lärande.

Din bakgrund
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Du har erfarenhet av arbete på förskola och som barnskötare. Har du dessutom erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd, språkutvecklande arbetssätt samt kommunal förskoleverksamhet är det en fördel. Vidare ser vi att du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska samt god kännedom om förskolans läroplan. Har du även kunskaper i pedagogisk dokumentation är det positivt.

Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är flexibel och har förmåga till helhetssyn. Dessutom är du kreativ och kommer med idéer och nya angreppssätt. Sist men inte minst är du en serviceinriktad person med god samarbetsförmåga som är lugn och tillmötesgående sitt bemötande.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Heléne Keijser, rektor, 018-727 69 60.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Barnskötare till ny fin förskola

Med fokus på Undervisning, Omsorg, och Hälsa Förskolan med små avdelningar Kunskapsförskolan driver förskolor med fokus på Undervisning, Omsorg och Hälsa. Vi vill få barnen nyfikna på hela världen genom att lägga grunden för ett livslångt lärande. Kunskapsförskolans barngrupper har i snitt 12 barn per avdelning. och alla förskolor har egna kockar som lagar nyttiga luncher och mellanmål. Våra rektorer är delägare i sina förskolor och förskollärarna har... Visa mer
Med fokus på Undervisning,
Omsorg, och Hälsa

Förskolan med små avdelningar

Kunskapsförskolan driver förskolor med fokus på Undervisning, Omsorg och Hälsa. Vi vill få barnen nyfikna på hela världen genom att lägga grunden för ett livslångt lärande.

Kunskapsförskolans barngrupper har i snitt 12 barn per avdelning. och alla förskolor har egna kockar som lagar nyttiga luncher och mellanmål. Våra rektorer är delägare i sina förskolor och förskollärarna har förmånliga läraravtal vilket säkrat kontinuitet bland personalen.

Kunskapsförskolans vision är att bidra till utbildade, trygga och hälsosamma barn.

Barnskötare till ny fin förskola

Kunskapsförskolan Koncept Skölsta AB

Barnskötare
Kommun: Uppsala


Omfattning: Heltid
Varaktighet: 7 månader

Anställningsform: Vikariat

Antal jobb: 1

Kvalifikationer

Utbildning

Meriterande

Gymnasial utbildning inom Pedagogik och lärarutbildning

Om jobbet

Vill du vara med och arbeta på en ny fin förskola i en härlig omgivning ?

Kunskapsförskolan driver förskolor för barn i åldern ett till sex år och fokus är på planerad undervisning samt omsorg av hög kvalitet. Våra fokusben är Undervisning, Omsorg och Hälsa samt mycket utevistelse. Vi arbetar aktivt för att skapa bäst trivsel bland barn, föräldrar och personal. Vi har specialpedagogisk kompetens som möjliggör tidiga upptäckter och säkrar likvärdighet i förskolemiljön.

Vi öppnade en ny förskola i Skölsta den fjärde januari 2020. Förskolan har 10 avdelningar där vi har endast i snitt 10-14 barn per avdelning. Vi är medlemmar i Friluftsfrämjandet med Skogsmulleundervisning och vi har även har en kåta och en utemiljö som gagnar lek och undervisning.

Kollektivavtal

Värderingar som ger både förtroende och ansvar från både ledning som anställd.

Fina arbetskläder.

Utvecklingsprogram för personalen

Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att ta kontakt med oss.

Om anställningen

Lön

Fast månads- vecko- eller timlön

Arbetsplatsen ligger i kommunen Uppsala i Uppsala län

Arbetsgivaren

Kunskapsförskolan Koncept Skölsta AB

www.kunskapsforskolan.se Visa mindre

Finskspråkig barnskötare till Hällby förskola

Ansök    Aug 11    Uppsala kommun    Barnskötare
Hällby förskola Är du barnskötare och finskspråkig och vill arbeta på Uppsalas enda finskspråkiga förskoleavdelning? Vill du vara en del i att förvalta det finska språket hos våra förskolebarn? Då borde du söka tjänsten hos oss på Hällby förskola! Välkommen med din ansökan! Hällby förskola har Uppsalas enda finskspråkiga förskoleavdelning. Vi bedriver den mycket populära, helt finskspråkiga, avdelningen Huvikumpu. Hos oss får barnen gå i svensk försko... Visa mer
Hällby förskola

Är du barnskötare och finskspråkig och vill arbeta på Uppsalas enda finskspråkiga förskoleavdelning? Vill du vara en del i att förvalta det finska språket hos våra förskolebarn? Då borde du söka tjänsten hos oss på Hällby förskola! Välkommen med din ansökan!

Hällby förskola har Uppsalas enda finskspråkiga förskoleavdelning. Vi bedriver den mycket populära, helt finskspråkiga, avdelningen Huvikumpu. Hos oss får barnen gå i svensk förskola fast på finska. Vi följer alla svenska nationella och lokala styrdokument och speglar finska och svenska så att våra barn ska få utveckla och känna stolthet för båda sina språk. Hos oss finns glada barn och nöjda vårdnadshavare och pedagoger med en stark känsla av att göra skillnad-på riktigt.

Här kan du läsa mer om Hällby förskola (https://hallbyforskola.uppsala.se/).

Ditt uppdrag
I arbetet ingår att bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar och fungera som en länk mellan ett barn i behov av särskilt stöd och övriga barn och verksamheten.

I uppdraget ingår även att

• ha kontakt med vårdnadshavare
• ha kontakt med habilitering och specialpedagog.


Din bakgrund
Vi söker dig som har barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Har du även utbildning i specialpedagogik är det meriterande. Tjänsten förutsätter att du har mycket goda muntliga kunskaper i finska språket.

Du har arbetat på förskola och som barnskötare och vi ser att du har erfarenhet av barn med NPF-spektra och barn i behov av särskilt stöd. Har du dessutom erfarenhet av arbete med bild som stöd och med habiliteringen är det en fördel. Vi ser gärna att du har god kännedom om förskolans läroplan samt kunskaper i pedagogisk dokumentation.

Som person har du en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du är lugn och samlad i olika situationer och kan fokusera på rätt saker. Vidare är du en flexibel person som tar initiativ och sätt igång aktiviteter. Du har god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Dessutom samarbetar du bra och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Sara Lundéll, rektor, 018-727 75 77
Elina Kristerson, förskollärare, 018-727 85 69.

Facklig företrädare: Kommunal, Monica Norlin, 018-727 16 66.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

JENSEN förskola Uppsala söker timvikarier

Ansök    Aug 19    Jensen Education AB    Barnskötare
Nu finns det en unik möjlighet att få bli en del av ett framstående och väletablerat utbildningsföretag. JENSEN har idag 17 förskolor i Stockholm, Nacka, Uppsala, Malmö, Landvetter och Västerås som kännetecknas av engagerade pedagoger som tillsammans med ledningen skapat en stabil, trygg verksamhet med hög kvalitet och som har en hög kundnöjdhet och medarbetarnöjdhet. JENSEN förskola Uppsala är en fristående förskola som kännetecknas av vår goda hälsosamm... Visa mer
Nu finns det en unik möjlighet att få bli en del av ett framstående och väletablerat utbildningsföretag. JENSEN har idag 17 förskolor i Stockholm, Nacka, Uppsala, Malmö, Landvetter och Västerås som kännetecknas av engagerade pedagoger som tillsammans med ledningen skapat en stabil, trygg verksamhet med hög kvalitet och som har en hög kundnöjdhet och medarbetarnöjdhet.

JENSEN förskola Uppsala är en fristående förskola som kännetecknas av vår goda hälsosamma mat och dagliga kommunikation med föräldrar. Vi är ute varje dag oavsett väder och låter barnen besöka olika utomhusmiljöer varje vecka.

Vi fortsätter att expandera och vi söker nu timvikarier till vår förskola. Vi erbjuder dig ett flexibelt och roligt extraarbete i barngrupper med barn mellan 1-6 år. Arbetet innefattar allt från utomhuslek, skapande aktiviteter och utflykter till att hjälpa till i köket om så krävs. Vi söker dig som har möjlighet att rycka in med kort varsel, är flexibel med tider och har möjlighet att arbeta på våra olika förskolor. I arbetet ingår även arbete som resurs på en av förskolans avdelningar. 


Kvalifikationer
Du behöver ingen tidigare arbetslivserfarenhet men det är meriterande om du har erfarenhet av att leda barngrupper, t.ex. som tränare eller ungdomsledare.  Du har ett stort engagemang för barn och ungdomar och trivs med att upptäcka och utforska tillsammans med barnen. Du är flexibel, positiv, ansvarstagande och stresstålig. Du har intresse för friluftsliv och trivs med att vara ute och du har en hälsosam livsstil.

Din ansökan 
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Sista ansökningsdag är den DATUM. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under Jobba med oss. 

Första steget (efter inskickad ansökan) i vår rekryteringsprocess är att genomföra två tester, Mint och Matrigma. Testlänkar skickas på mail och du får återkoppling på testerna direkt efter att du har genomfört dem.

Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten kan hämtas på www.polisen.se. Beställ ditt utdrag redan idag, det tar minst 14 dagar att få utdraget.

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att arbeta hos oss, vänligen kontakta Rektor Staffan Lagerqvist på [email protected] alt. 0737 73 31 02.

Varmt välkommen med din ansökan!Om JENSEN

JENSEN education grundades 1996 av Håkan Jensen, företagets vd och långsiktiga ägare. JENSEN är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med verksamhet i de flesta större städer runtom i Sverige. Vårt utbildningskoncept ”Träning för verkligheten och bildning som mål” genomsyrar all verksamhet. Vi har förtroendet att utbilda drygt 14 000 studerande, på nästan 60 enheter, inom fem olika verksamhetsområden – förskola, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning och yrkeshögskola. JENSEN education har knappt 1000 medarbetare och omsätter drygt 1100 MSEK. Visa mindre

Barnskötare till Kojans förskola i Uppsala

Barnskötare till Kojans förskola Om oss Det lilla föräldrakooperativet med det stora hjärtat i Uppsala söker nu vikarierande barnskötare. Kojan är en förskola belägen i Nåntuna i utkanten av Uppsala och har funnits sedan 1989. Barngruppen består av 21 barn och personalgruppen har tre förskollärare samt en barnskötare. Förskolan har en stor härlig innegård i lugn miljö med naturen som granne. I vår närmiljö har vi tillgång till fina skogsdungar och lekparke... Visa mer
Barnskötare till Kojans förskola
Om oss
Det lilla föräldrakooperativet med det stora hjärtat i Uppsala söker nu vikarierande barnskötare.
Kojan är en förskola belägen i Nåntuna i utkanten av Uppsala och har funnits sedan 1989. Barngruppen består av 21 barn och personalgruppen har tre förskollärare samt en barnskötare. Förskolan har en stor härlig innegård i lugn miljö med naturen som granne. I vår närmiljö har vi tillgång till fina skogsdungar och lekparker.
Förskolan Kojan bedrivs som ett Föräldrakooperativ vilket också innebär att föräldragruppen är engagerade och behjälpliga med olika uppdrag, och att föräldrar också utgör verksamhetens styrelse. Verksamheten är icke- vinstdrivande, och målsättningen är att skapa så goda förutsättningar som möjligt för barnen.
På Kojan sätter vi barnens förmåga till empati, medkänsla, respekt och hänsyn till varandra, främst. Vi lägger stort fokus på att barn och vårdnadshavare ska känna sig trygga hos oss och att barnens dagar ska fyllas med positiva upplevelser på olika sätt.
Om tjänsten
Vi söker nu vikarierande barnskötare med start så snart som möjligt. Tjänstens omfattning kan variera utifrån behov och tillgänglighet.
Tjänsten innebär att du tillsammans med dina kollegor skapa en trygg och stimulerande miljö för förskolans barn. Du är exempelvis med barnen i den fria leken, genomför gruppaktiviteter och förbereder för måltider och mellanmål. Givet att Kojan är en liten förskola med bara 21 barn ger tjänsten en möjlighet att kunna jobba nära barnen i en nyrenoverad förskola med stimulerande utemiljö. Du är delaktig i planering av verksamhet och aktiviteter.
Är du den vi söker
Vi söker dig som har utbildning som barnskötare eller annan utbildning eller erfarenhet av verksamhet med barn som bedöms som likvärdig.
Det är meriterande om du har erfarenhet av verksamhet för barn i form av exempelvis arbete på förskola, föreningsaktiviteter eller annan verksamhet med fokus barn och unga.
Som person är du handlingskraftig, positiv och engagerad. Du är nyfiken på att lära känna barnen och tvekar inte för att ta itu med de olika arbetsuppgifter som finns. Du sprider glädje och trygghet och är en viktig del i det stabila och positiva arbetslaget.
Vi lägger stor tonvikt vid personliga egenskaper i rekryteringen.
Intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdatum.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Barnskötare vikariat

Hagmarkens förskola är en fristående förskola belägen i Bälinge strax utanför Uppsala. Vi har naturen utanför gården. Vi arbetar i totalrenoverade, moderna och giftfria lokaler sedan augusti 2017. Hagmarken har funnits i privat regi sedan 1995 och drivs nu av TP Förskolor. Vi har två 1-3 årsavdelningar samt två 3-5 årsavdelningar. Hagmarken har även en skola som vi har tätt samarbete med. På Hagmarkens förskola och skola är profilen musik och rörelse vilke... Visa mer
Hagmarkens förskola är en fristående förskola belägen i Bälinge strax utanför Uppsala. Vi har naturen utanför gården. Vi arbetar i totalrenoverade, moderna och giftfria lokaler sedan augusti 2017. Hagmarken har funnits i privat regi sedan 1995 och drivs nu av TP Förskolor.
Vi har två 1-3 årsavdelningar samt två 3-5 årsavdelningar. Hagmarken har även en skola som vi har tätt samarbete med. På Hagmarkens förskola och skola är profilen musik och rörelse vilket märks mycket i vårt arbete. Vår verksamhet genomsyras av engagemang, trygghet och värme. Hos oss arbetar vi i ett nära samarbete med barnens vårdnadshavare för att tillsammans kunna skapa de bästa tänkbara förutsättningarna för barnens utveckling. All personal känner ett gemensamt ansvar för alla barn på förskolan och vi delar med oss till varandra av kunskaper och erfarenheter. Hos oss får du chansen att påverka arbetet tillsammans med dina kollegor på förskolan. Gå gärna in på vår hemsida för att läsa mer.
Vi söker nu en engagerad och positiv barnskötare som vikarie på 80% till Hagmarkens förskola. Du har ett stort intresse för ditt arbete och känner dig trygg i din arbetsroll. Du har ett positivt sätt och tycker om att skapa goda relationer med såväl vuxna som barn. Du har god samarbetsförmåga. Du har en positiv barnsyn och utgår från att barnen kan och vill. Du är väl förtrogen med förskolans styrdokument. Vi ser att du gärna har extra intresse för musik och/eller rörelse. Denna tjänst är ett vikariat.
I förskolan/skolan måste alla som anställs enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Blanketten finns att hämta på polisens hemsida. Det tar oftast mellan 1-2 veckor att få det hemskickat.
Tillträde enligt överenskommelse. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Barnskötare till Länna förskola

Ansök    Aug 10    Uppsala kommun    Barnskötare
Länna förskola Är du utbildad barnskötare och letar efter nya utmaningar? Vi söker nu dig som har erfarenhet av arbete som barnskötare och som tillsammans med övriga medarbetare vill driva vårt pedagogiska uppdrag. Välkommen med din ansökan! Länna förskola är belägen i en vacker bruksmiljö 2 mil öster om Uppsala. Förskolan har en stor gård och vackra omgivningar med skogar, sjöar och hagar. Naturen är ett självklart och viktigt inslag i förskolans ve... Visa mer
Länna förskola

Är du utbildad barnskötare och letar efter nya utmaningar? Vi söker nu dig som har erfarenhet av arbete som barnskötare och som tillsammans med övriga medarbetare vill driva vårt pedagogiska uppdrag. Välkommen med din ansökan!

Länna förskola är belägen i en vacker bruksmiljö 2 mil öster om Uppsala. Förskolan har en stor gård och vackra omgivningar med skogar, sjöar och hagar. Naturen är ett självklart och viktigt inslag i förskolans verksamheten.

Här kan du läsa mer om Länna förskola (https://lannaforskola.uppsala.se/).

Ditt uppdrag
I arbetet ingår att planera och genomföra aktiviteter enligt förskolans läroplan och kommunens styrdokument och uppmuntra barnen till kreativitet och kunskapsbyggande. Det ingår även att skapa en utvecklande, stimulerande och trygg miljö, bidra till att utveckla verksamheten tillsammans med övrig personal, skapa aktiviteter kring lek, samtal, sång, drama samt bild och form.

Din bakgrund
Vi söker dig som har barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. Vi ser gärna att du har utbildning i specialpedagogik och lågaffektivt bemötande.

Du har erfarenhet av arbete på familjedaghem och har arbetat som barnskötare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av språkutvecklande arbetssätt, arbete med tecken som stöd och arbete bild som stöd. Vidare har du goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska samt god kännedom om förskolans läroplan. Det är dessutom en fördel om du har kunskaper i pedagogisk dokumentation.

Som person är du flexibel och ser möjligheter i förändringar. Du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Vidare är du en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera och du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Sist men inte minst har du en god samarbetsförmåga och du är bra på att skapa, underhålla och utveckla relationer.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Lena Magnusson, rektor, 018-726 05 15.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 88 16.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Timvikarier till Norlandia Förskolor Lindbacken

Ansök    Aug 8    Norlandia Förskolor AB    Barnskötare
Vi söker timvikarier till våra förskolor i Lindbacken! Är du en en nyfiken person som vill arbeta på förskolor, då är du varmt välkommen till oss. Beskrivning av tjänsten som timvikarie Vi arbetar i pedagogiska team och ger barnen nya erfarenheter varje dag. Tillsammans med dina kollegor skapar du förutsättningarna för barnen att lyckas på våra förskolor. Är du nyfiken, positiv och driven person med arbetsglädje då är du rätt person för oss. Kvalifikati... Visa mer
Vi söker timvikarier till våra förskolor i Lindbacken! Är du en en nyfiken person som vill arbeta på förskolor, då är du varmt välkommen till oss.

Beskrivning av tjänsten som timvikarie

Vi arbetar i pedagogiska team och ger barnen nya erfarenheter varje dag. Tillsammans med dina kollegor skapar du förutsättningarna för barnen att lyckas på våra förskolor. Är du nyfiken, positiv och driven person med arbetsglädje då är du rätt person för oss.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift

har ett godkänt utdrag ur belastningsregistret

har arbetat med barn tidigare meriteras

Om Norlandia Förskolor

Vi är ett familjeägt företag som driver ett 80-tal förskolor i Sverige. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!

Övrig information

Anställningsform: Timvikariat

Omfattning: Vid behov

Arbetstid: Dagtid

Tillträde: Omgående

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker som en gruppintervju och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Inför intervjun är det bra om du har ett giltigt belastningsregister. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2022-08 - 31

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta tillförordnad rektor Marie Ervander Mörk, 076 146 91 49

Varmt välkommen med din ansökan Visa mindre

Barnskötare till Björklinge skola (vikariat)

Ansök    Aug 9    Uppsala kommun    Barnskötare
Björklinge skola Är du utbildad barnskötare och söker en ny utmaning? Björklinge skola söker nu en barnskötare för ett vikariat under höstterminen 2022 som har erfarenhet av arbete med barn i åldern 6-12 år. Är det du? Välkommen med din ansökan! Björklinge skola ligger med naturen in på knuten 2 mil norr om Uppsala. Här finns goda förutsättningar för idrotts- och friluftsaktiviteter. Skolan är en F-5 skola med tillhörande fritidshem. Idag går cirka 50... Visa mer
Björklinge skola

Är du utbildad barnskötare och söker en ny utmaning? Björklinge skola söker nu en barnskötare för ett vikariat under höstterminen 2022 som har erfarenhet av arbete med barn i åldern 6-12 år. Är det du? Välkommen med din ansökan!

Björklinge skola ligger med naturen in på knuten 2 mil norr om Uppsala. Här finns goda förutsättningar för idrotts- och friluftsaktiviteter. Skolan är en F-5 skola med tillhörande fritidshem. Idag går cirka 500 elever på skolan. Personalen på skolan arbetar i team och både under skoldagen och på fritids. Skolan har kommit långt i arbetet med tillgängliga lärmiljöer. Skolan är med i Trivselledarprogrammet som syftar till elevernas delaktighet och rörelse och det goda samarbetsklimatet. Skolan har goda förutsättningar för arbetet med IKT och personalen är väl förtrogen med digitala verktyg.

Här kan du läsa mer om Björklinge skola (https://bjorklingeskola.uppsala.se/).

Ditt uppdrag
I arbetet ingår att arbeta i förskoleklass och klass förmiddagstid och arbeta på fritidshemmet eftermiddagstid.

Din bakgrund
Vi söker dig som är barnskötare eller har liknande utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. Vi ser också att du har erfarenhet av arbete med barn i åldern 6-12 år. Har du dessutom erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd är det meriterande.

Som person har du en god empatisk förmåga och du kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du är flexibel och har förmågan att se möjligheter i förändringar. Vidare är du pedagogisk, har god samarbetsförmåga och en god ledarskapsförmåga. Dessutom är du bra på att skapa, underhålla och utveckla relationer samt bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Kristina Söderlund, rektor, 018-727 79 06
Anna Kristoffersson, biträdande rektor, 018-727 78 02
Karin Mann, biträdande rektor, 018-727 78 03.

Facklig företrädare: Kommunal, Åsa Johansson, 018-727 79 01.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 26 59.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Dagbarnvårdare i Uppsala - Pedagogisk Omsorg i ditt eget hem!

Ansök    Aug 9    Ströms Slott AB    Dagbarnvårdare
För att söka detta arbete behöver du vara bosatt inom Uppsala stad/kommun. För att arbeta som dagbarnvårdare i pedagogisk omsorg är du antingen barnskötare eller har god erfarenhet av att ta hand om barn i den aktuella åldersgruppen - genom tidigare arbete på t ex förskola eller som förälder till barn i den aktuella åldersgruppen. Du har god social kompetens och är van vid att bygga goda relationer både med barn och vuxna. Du är lyhörd för barns behov och ... Visa mer
För att söka detta arbete behöver du vara bosatt inom Uppsala stad/kommun.
För att arbeta som dagbarnvårdare i pedagogisk omsorg är du antingen barnskötare eller har god erfarenhet av att ta hand om barn i den aktuella åldersgruppen - genom tidigare arbete på t ex förskola eller som förälder till barn i den aktuella åldersgruppen.
Du har god social kompetens och är van vid att bygga goda relationer både med barn och vuxna. Du är lyhörd för barns behov och har goda kunskaper i svenska språket.
Som dagbarnvårdare behöver man förstås tycka om att arbeta med barn. Man ska kunna ge barnen trygghet och omsorg och arbeta aktivt med barnens utveckling och lärande.
Som dagbarnvårdare får du betalt för att arbeta med dina egna barn, när du samtidigt tar hand om lika många barn till från andra familjer i din grupp.
Du arbetar självständigt och samarbetar med andra dagbarnvårdare i ditt område. Du skall se till varje barns behov och förutsättningar och vara ett stöd i deras utveckling och lärande. Verksamheten skall vara trygg, lärorik och rolig. Du lagar mat och serverar näringsrika och varierande måltider. I arbetet ingår också viss dokumentation. Du måste ha ett förstahands boende i Uppsala stad/kommun och ditt hem skall vara stort nog för lek och vila för alla barn. Hemmet måste vara säkert och rökfritt.
Vår barnomsorg är gratis för föräldrarna.
Tjänsten omfattas av registerkontroll (utdrag ur polisens belastningsregister), detta visas upp innan anställning sker. Från 1 jan 2023 omfattas alla över 15 år folkbokförda på din adress av lag om registerkontroll. Visa mindre

Barnskötare till ny fin förskola

Med fokus på Undervisning, Omsorg, och Hälsa Förskolan med små avdelningar Kunskapsförskolan driver förskolor med fokus på Undervisning, Omsorg och Hälsa. Vi vill få barnen nyfikna på hela världen genom att lägga grunden för ett livslångt lärande. Kunskapsförskolans barngrupper har i snitt 12 barn per avdelning. och alla förskolor har egna kockar som lagar nyttiga luncher och mellanmål. Våra rektorer är delägare i sina förskolor och förskollärarna har... Visa mer
Med fokus på Undervisning,
Omsorg, och Hälsa

Förskolan med små avdelningar

Kunskapsförskolan driver förskolor med fokus på Undervisning, Omsorg och Hälsa. Vi vill få barnen nyfikna på hela världen genom att lägga grunden för ett livslångt lärande.

Kunskapsförskolans barngrupper har i snitt 12 barn per avdelning. och alla förskolor har egna kockar som lagar nyttiga luncher och mellanmål. Våra rektorer är delägare i sina förskolor och förskollärarna har förmånliga läraravtal vilket säkrat kontinuitet bland personalen.

Kunskapsförskolans vision är att bidra till utbildade, trygga och hälsosamma barn.

Barnskötare till ny fin förskola

Kunskapsförskolan Koncept Ultuna AB

Barnskötare
Kommun: Uppsala


Omfattning: Heltid, start oktober 2022
Varaktighet: 1 år

Anställningsform: Vikariat med möjlighet till förlängning

Antal jobb: 1

Kvalifikationer

Utbildning

Meriterande

Gymnasial utbildning inom Pedagogik och lärarutbildning

Om jobbet

Vill du vara med och arbeta på en ny fin förskola i en härlig omgivning ?

Kunskapsförskolan driver förskolor för barn i åldern ett till sex år och fokus är på planerad undervisning samt omsorg av hög kvalitet. Våra fokusben är Undervisning, Omsorg och Hälsa samt mycket utevistelse i ur och skur. Vi arbetar ständigt för att skapa bra trivsel bland barn, föräldrar och personal. Vi har specialpedagogisk kompetens som möjliggör tidiga upptäckter och säkrar likvärdighet i förskolemiljön.

Vi öppnade en ny förskola i Bäcklösa den fjärde januari 2020. Förskolan har 10 avdelningar där vi har endast i snitt 10-14 barn per avdelning. Vi är medlemmar i Friluftsfrämjandet med Skogsmulleundervisning och vi har även har en kåta och en utemiljö som gagnar lek och undervisning.

Kollektivavtal

Värderingar som ger både förtroende och ansvar från både ledning som anställd.

Fina arbetskläder.

Utvecklingsprogram för personalen

Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att ta kontakt med oss.

Om anställningen

Lön

Fast månads- vecko- eller timlön

Arbetsplatsen ligger i kommunen Uppsala i Uppsala län

Arbetsgivaren

Kunskapsförskolan Koncept Ultuna AB

www.kunskapsforskolan.se Visa mindre