Lediga jobb som Barnskötare i Uppsala

Se lediga jobb som Barnskötare i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Resurs i klass samt på fritids

Ansök    Maj 24    Uppsala kommun    Barnskötare
Nytt
Bergaskolan Vill du vara med och bidra till elevers utveckling? Då kan det vara dig vi söker som Resurs i klass till bergaskolan. Välkommen med din ansökan! Bergaskolan är en F-6 skola med cirka 290 elever. Skolan ligger centralt i Uppsala med närhet till både kultur och centrum och natur. På Bergaskolan lägger vi stor vikt vid att eleverna ska vara delaktiga i sin egen inlärning och att de ska stimuleras och utvecklas på sin egen nivå. Alla medarbeta... Visa mer
Bergaskolan

Vill du vara med och bidra till elevers utveckling? Då kan det vara dig vi söker som Resurs i klass till bergaskolan. Välkommen med din ansökan!

Bergaskolan är en F-6 skola med cirka 290 elever. Skolan ligger centralt i Uppsala med närhet till både kultur och centrum och natur. På Bergaskolan lägger vi stor vikt vid att eleverna ska vara delaktiga i sin egen inlärning och att de ska stimuleras och utvecklas på sin egen nivå. Alla medarbetare på skolan arbetar i enlighet med vår vision och vår värdegrund. Den gemensamma värdegrunden bygger på trygghet och omtanke och ansvar. Skolans elevhälsoteam arbetar verksamhetsnära och utgår från ett hälsofrämjande och förebyggande arbetssätt tillsammans med övrig personal på skolan. På Bergaskolan finns förutom grundskola även Bergaskolans grundsärskola och resursenheten Videskolan. Vi samverkar och arbetar gemensamt för inkludering mellan våra olika verksamheter.

Mer information om bergaskolan hittar du här (https://bergaskolan.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
I arbetet ingår att hjälpa, stödja och stimulera elever i behov av särskilt stöd till lärande, utveckling och självständighet och ge stöd till elever vid enskilda skoluppgifter. Det ingår även att följa elever under hela deras skoldag och sedan under fritidstid, samverka med klassens lärare och stötta elever i undervisningssituationen samt på raster, förbereda eleven för sådant som kommer hända under dagen, hjälpa till i samband med miljöombyten och vara till hjälp i skolarbetet.

Din bakgrund
Vi söker dig som har gymnasieexamen har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska. Det är en fördel om du har kompletterande pedagogisk utbildning samt erfarenhet av arbete som elevassistent eller arbete utifrån lågaffektivt bemötande.

Till den här tjänsten söker vi dig som är flexibel och har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du är initiativtagande och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat samtidigt som du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Vidare har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Sist men inte minst är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Anna León, rektor 018-727 54 41.

Facklig företrädare:Kommunal, 010-442 88 16.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 09 18.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Resurs/barnskötare vikariat 75%

Nytt
Hagmarkens skola är en liten fristående skola med årskurserna F-3 och är belägen i Bälinge, norr om Uppsala. På skolan går det ca 80 elever. Hagmarkens skola har funnits sedan 1999. Vår profil är musik och rörelse. Vi söker dig som har erfarenhet att jobba på fritids. Du är positiv, flexibel och är intresserad av att arbeta i en skola med musik- och rörelseprofil. Som personal i fritidshem hjälper du eleverna till en trygg och stabil miljö i skolan och und... Visa mer
Hagmarkens skola är en liten fristående skola med årskurserna F-3 och är belägen i Bälinge, norr om Uppsala. På skolan går det ca 80 elever. Hagmarkens skola har funnits sedan 1999. Vår profil är musik och rörelse.
Vi söker dig som har erfarenhet att jobba på fritids. Du är positiv, flexibel och är intresserad av att arbeta i en skola med musik- och rörelseprofil. Som personal i fritidshem hjälper du eleverna till en trygg och stabil miljö i skolan och under deras fritidstid.
Tjänsten är ett vikariat på ett år med start 8 augusti. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Timvikarier till Barnens Lilla Academia förskolor i Uppsala

Vi är ett privatägt företag som driver förskolor på olika orter i Sverige. Företaget startades år 2007 i Uppsala och idag har vi även förskolor i Sala, Västerås, Arbrå, Söderhamn och Linköping, totalt 9 st enheter. På våra förskolor möter barnen engagerade och reflekterande pedagoger som följer med barnen på deras utforskande och upptäckande resor. Vi söker er som brinner för att arbeta med barn! Vi söker efter flera timvikarier som vill ingå i vår vikarie... Visa mer
Vi är ett privatägt företag som driver förskolor på olika orter i Sverige. Företaget startades år 2007 i Uppsala och idag har vi även förskolor i Sala, Västerås, Arbrå, Söderhamn och Linköping, totalt 9 st enheter.
På våra förskolor möter barnen engagerade och reflekterande pedagoger som följer med barnen på deras utforskande och upptäckande resor.
Vi söker er som brinner för att arbeta med barn!
Vi söker efter flera timvikarier som vill ingå i vår vikariepool till våra tre förskolor i Uppsala. Vi söker dig som är engagerad och är flexibel för att arbeta i olika arbetslag när behovet uppstår.
Beställ med fördel redan nu hem utdrag från belastningsregistret. Visa mindre

Barnskötare

Ansök    Maj 5    Uppsala Montessori AB    Barnskötare
Vi finns på Djäknegatan, centralt i Uppsala. Nu söker vi en barnskötare för arbete i en av våra förskolegrupper. Du ska vara bra på att samarbeta och vara lyhörd och trevlig med barnen. Du ska ha någon slags pedagogisk utbildning eller erfarenhet av professionellt arbete med förskolebarn. Tjänstgöring 50-100 %. Tillträde omgående. Vi erbjuder bra anställningsvillkor, trevliga arbetskamrater och fantastiska barn. Visa mer
Vi finns på Djäknegatan, centralt i Uppsala.
Nu söker vi en barnskötare för arbete i en av våra förskolegrupper. Du ska vara bra på att samarbeta och vara lyhörd och trevlig med barnen.
Du ska ha någon slags pedagogisk utbildning eller erfarenhet av professionellt arbete med förskolebarn.
Tjänstgöring 50-100 %.
Tillträde omgående.
Vi erbjuder bra anställningsvillkor, trevliga arbetskamrater och fantastiska barn. Visa mindre

Barnskötare till ny fin förskola

Med fokus på Undervisning, Omsorg, och Hälsa Förskolan med små avdelningar Kunskapsförskolan driver förskolor med fokus på Undervisning, Omsorg och Hälsa. Vi vill få barnen nyfikna på hela världen genom att lägga grunden för ett livslångt lärande. Kunskapsförskolans barngrupper har i snitt 12 barn per avdelning. och alla förskolor har egna kockar som lagar nyttiga luncher och mellanmål. Våra rektorer är delägare i sina förskolor och förskollärarna har... Visa mer
Med fokus på Undervisning,
Omsorg, och Hälsa

Förskolan med små avdelningar

Kunskapsförskolan driver förskolor med fokus på Undervisning, Omsorg och Hälsa. Vi vill få barnen nyfikna på hela världen genom att lägga grunden för ett livslångt lärande.

Kunskapsförskolans barngrupper har i snitt 12 barn per avdelning. och alla förskolor har egna kockar som lagar nyttiga luncher och mellanmål. Våra rektorer är delägare i sina förskolor och förskollärarna har förmånliga läraravtal vilket säkrat kontinuitet bland personalen.

Kunskapsförskolans vision är att bidra till utbildade, trygga och hälsosamma barn.

Barnskötare till ny fin förskola

Kunskapsförskolan Koncept Skölsta AB

Barnskötare
Kommun: Uppsala


Omfattning: Heltid from augusti 2022
Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Vanlig anställning

Antal jobb: 4

Kvalifikationer

Utbildning

Meriterande

Gymnasial utbildning inom Pedagogik och lärarutbildning

Om jobbet

Vill du vara med från början och starta upp en ny fin förskola i en härlig omgivning ?

Kunskapsförskolan driver förskolor för barn i åldern ett till sex år och fokus är på planerad undervisning samt omsorg av hög kvalitet. Våra fokusben är Undervisning, Omsorg och Hälsa samt mycket utevistelse. Hos oss är även rektorerna delägare i sina förskolor för att skapa bättre trivsel bland barn, föräldrar och personal. Vi har specialpedagogisk kompetens som möjliggör tidiga upptäckter och säkrar likvärdighet i förskolemiljön.

Vill du vara med och arbeta i en nystartad förskola i en härlig omgivning ?

Kunskapsförskolan driver förskolor för barn i åldern ett till sex år och fokus är på planerad undervisning samt omsorg av hög kvalitet. Våra fokusben är Undervisning, Omsorg och Hälsa samt mycket utevistelse. Hos oss är även rektorerna delägare i sina förskolor för att skapa bättre trivsel bland barn, föräldrar och personal. Vi har specialpedagogisk kompetens som möjliggör tidiga upptäckter och säkrar likvärdighet i förskolemiljön.

Vi öppnade en ny fin förskola i Skölsta i januari 2020. Förskolan har 10 avdelningar där vi har endast i snitt 10- 12 barn per avdelning. Vi är medlemmar i Friluftsfrämjandet med Skogsmulleundervisning och vi har även har en kåta och en utemiljö som gagnar lek och undervisning.

Kollektivavtal

Värderingar som ger både förtroende och ansvar från både ledning som anställd.

Fina arbetskläder.

Utvecklingsprogram för personalen

Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att ta kontakt med oss.

Om anställningen

Lön

Fast månads- vecko- eller timlön

Arbetsplatsen ligger i kommunen Uppsala i Uppsala län

Arbetsgivaren

Kunskapsförskolan Koncept Skölsta AB

www.kunskapsforskolan.se Visa mindre

Barnskötare till Norlandia Förskolor Upplevelsen

Ansök    Maj 2    Norlandia Förskolor AB    Barnskötare
Nu söker vi nya stjärnor till vår förskola i Lindbacken, Norlandia Förskolor Upplevelsen. Vi söker utbildade barnskötare till hösten då vi har barnskötare som är föräldralediga. På förskolan har vi utformat ett unikt koncept som heter EduZone. Förskolans utbildningsmiljöer är uppbyggda i olika zoner för att utmana barnen i deras lärande. Vi vill att barnen ska få uppleva och utforska med hela kroppen. Är Du en driven, nyfiken och varm?person? Då är Du rät... Visa mer
Nu söker vi nya stjärnor till vår förskola i Lindbacken, Norlandia Förskolor Upplevelsen. Vi söker utbildade barnskötare till hösten då vi har barnskötare som är föräldralediga.

På förskolan har vi utformat ett unikt koncept som heter EduZone. Förskolans utbildningsmiljöer är uppbyggda i olika zoner för att utmana barnen i deras lärande. Vi vill att barnen ska få uppleva och utforska med hela kroppen. Är Du en driven, nyfiken och varm?person? Då är Du rätt person för oss!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Tillsammans med dina kollegor i arbetslaget ska du leda och utveckla förskolan enligt Läroplanen samt Norlandia förskolors koncept. Du arbetar alltid för barnets bästa i fokus. Kunskap och Innovation är ledord i vår verksamhet. Detta betyder att du är en medforskande pedagog och lyhörd för barnens intressen. Utifrån vår utbildningsplan deltar du i det systematiska kvalitetsarbetet på avdelningen, där du tillsammans med dina kollegor planerar, utvärderar och reflekterar. Du har ett gott förhållningssätt till barn, föräldrar och kollegor som präglas av tron på att alla vill och kan. Du har en god samarbetsförmåga där du har en vilja att delge och lära, samt tar ansvar för att skapa en god arbetsmiljö genom en positiv inställning och energirik arbetsglädje.

VI ERBJUDER DIG
Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling samt arbetskläder, pedagogiska måltider, friskvårdsbidrag och självklart härliga barn och kollegor.

Om Norlandia förskolor

Vi är ett familjeägt företag som driver ett 80-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!

Övrig information

Anställningsform: Långtidsvikariat med möjlighet till eventuell tillsvidareanställning

Omfattning: 80 - 100%

Arbetstid: Dagtid efter schema

Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, erfarenhet och utbildning.

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Malin Wikström

070 928 09 18

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Dagbarnvårdare

Dagbarnvårdare är ett alternativ till förskolan. Du arbetar med barn i åldrarna 1-5 och kan även ta emot fritidsbarn om du önskar. Som dagbarnvårdare arbetar du med en liten barngrupp i ditt eget hem där barnen får vistas i en trygg, lugn och hemmalik miljö. Många hyr även lokal som komplement till hemmet. Det krävs ingen utbildning för att arbeta som dagbarnvårdare men vårt koncept möjliggör för en fördelaktig lön. Detta medför att även många förskollärar... Visa mer
Dagbarnvårdare är ett alternativ till förskolan. Du arbetar med barn i åldrarna 1-5 och kan även ta emot fritidsbarn om du önskar. Som dagbarnvårdare arbetar du med en liten barngrupp i ditt eget hem där barnen får vistas i en trygg, lugn och hemmalik miljö. Många hyr även lokal som komplement till hemmet.
Det krävs ingen utbildning för att arbeta som dagbarnvårdare men vårt koncept möjliggör för en fördelaktig lön. Detta medför att även många förskollärare väljer att arbeta som dagbarnvårdare i samarbete med oss.
Denna tjänst kan man söka tillsammans med någon man vill arbeta tillsammans med, men fyll ändå i svaren en och en. Ange under ”övrigt” vem du söker tillsammans med.

Vårt koncept:
C Företaget är ett alternativ till att starta eget företag. Hos oss får du samma frihet som en egenföretagare samtidigt som du får tryggheten i vår plattform med pedagogiskt stöd och handledning. Du får tiden att lägga på arbetet med barnen medan vi tar hand om ekonomi, administration och bokföring.
Du väljer själv hur du vill utforma verksamheten, om du vill ha någon specifik inriktning och vilka investeringar du vill göra för att skapa en lärorik och stimulerande miljö för barnen.


Vi söker dig som:
- Brinner för att arbeta med barn och vill utveckla en verksamhet utifrån dina egna pedagogiska tankar.
- Är utbildad inom barnomsorg, har arbetat inom barnomsorgen eller har annan erfarenhet av att på ett tryggt och pedagogiskt sätt ta hand om barn.
- Vill arbeta utifrån ditt egna hem och/eller i lokal.
- Är engagerad och lyhörd inför barnens olika behov.
- Du är ansvarsfull och har god samarbetsförmåga.


Om oss:
C Företaget har funnits sedan 2002. I dagsläget samarbetar vi med 85 dagbarnvårdare i 20 olika kommuner. Vi driver även 9 förskolor och 1 öppen förskola i Uppsala län. Visa mindre

Resurs fritidshem till Flogstaskolan

Ansök    Apr 28    Uppsala kommun    Barnskötare
Flogstaskolan Flogstaskolan söker nu en resurs till fritidshemmet. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom grundskolans fritidshem? Då kan det här vara jobbet för dig! Flogstaskolan är belägen i Flogsta med närhet till grönområden. På skolan finns cirka 180 elever. Vi är en är en tvåparallellig F-3-skola med fritidshem. Skolan är organiserad i åldershomogena grupper. Varje fritidshem har två klassrum med tillhörande grupprum till sitt förfogande. De... Visa mer
Flogstaskolan

Flogstaskolan söker nu en resurs till fritidshemmet. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom grundskolans fritidshem? Då kan det här vara jobbet för dig!

Flogstaskolan är belägen i Flogsta med närhet till grönområden. På skolan finns cirka 180 elever. Vi är en är en tvåparallellig F-3-skola med fritidshem. Skolan är organiserad i åldershomogena grupper. Varje fritidshem har två klassrum med tillhörande grupprum till sitt förfogande. Det finns fyra fritidshem uppdelade på förskoleklassen, årskurs 1, 2 och 3.
Vår vision är att genom trygghet, glädje och gemenskap lyckas vi!

Den lilla skolan innebär att du har ett nära samarbete med all personal på skolan. Du kommer till en skola som har arbetat mycket med att NPF anpassa hela dagen för eleverna. Vi har fokus på den fysiska, sociala och pedagogiska lärmiljön och deltar i kommunens fortbildningar kring tillgängligt lärande. Årligen genomförs enkäter med eleverna på fritidshemmet och där ser vi att eleverna känner trygghet och har en upplevelse av att det finns ett lärande på vårt fritidshem.

Ditt uppdrag
Du arbetar på fritidshemmet under eftermiddagen i årskurs 2 och har ansvar för en fritidsgrupp tillsammans med kollegor. Ni planerar och genomför aktiviteter med eleverna utifrån fritidshemmets uppdrag. Du samarbetar med alla som arbetar på Flogstaskolans fritidshem på våra fritidsplaneringar, fritidshemsmöten och fortbildning. Du ingår i årskurs 2 arbetslag som har ett gemensamt ansvar för eleverna i hela årskursen. I arbetslaget ingår både lärare och personal från fritidshemmet som tillsammans skapar en röd tråd mellan skolan och fritidshemmet.

Du får ett fast veckoschema som tidigast börjar 12.30 och slutar senast 17.30.

Din bakgrund
Vi söker dig som har barnskötarutbildning och erfarenhet av arbete inom grundskolans fritidshem.

Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Vidare är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Sist men inte minst samarbetar och relaterar du till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
I Uppsala kommun värnar vi om varandras hälsa och arbetsmiljö. Vi förväntar oss därför att du är vaccinerad mot Covid-19.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Lena Jansson, rektor, 018-727 54 95.

Fackliga företrädare:
Lärarförbundet, Pernilla Larnert, ???
Lärarnas Riksförbund, Johannice Grahn Carlsson, ???

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Barnskötare till längre vikariat

Ansök    Apr 28    Precator Pedagogerna AB    Barnskötare
Mer om tjänsten Vi söker barnskötare till ett vikariat på en förskola i Uppsala som pågår under 2 månader med start omgående. Tjänsten är på heltid. Du kommer tillsammans med övrig personal , ansvara för en barngrupp genom att delta i lekar och aktiviteter både inom- och utomhus, hjälpa till vid på- och avklädning, delta i pedagogiska måltider och framförallt vara närvarande med barnen. Din profil Vi söker dig med avslutad gymnasial utbildning och... Visa mer
Mer om tjänsten
Vi söker barnskötare till ett vikariat på en förskola i Uppsala som pågår under 2 månader med start omgående. Tjänsten är på heltid.

Du kommer tillsammans med övrig personal , ansvara för en barngrupp genom att delta i lekar och aktiviteter både inom- och utomhus, hjälpa till vid på- och avklädning, delta i pedagogiska måltider och framförallt vara närvarande med barnen.


Din profil
Vi söker dig med avslutad gymnasial utbildning och som har tidigare erfarenhet av att arbeta med barn. Du är trygg i rollen som förebild, är självgående och vågar ta egna initiativ.

Det är ett krav att du är kommunikativ och behärskar det svenska språket mycket väl i tal och skrift.

Så söker du jobbet
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra en god kommunikation med våra sökande tar vi endast emot ansökningar via digital länk i annonsen eller vår hemsida. Har du däremot frågor gällande tjänsten går det bra att ringa 072-536 38 89.

För att arbeta i skola och förskola är det krav på ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret. Har du inget hemma så beställ ett redan idag genom att klicka på länken nedan!

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Om oss
Precator Pedagogerna är specialister på kompetensförsörjning till förskolor och skolor. Vi hyr ut engagerade och kompetenta vikarier samt hjälper förskolor och skolor med rekrytering av kvalificerad personal. Våra uppdragsgivare vi samarbetar med finns i Storstockholm och Uppsala.

Vi tänker långsiktigt i alla våra relationer, både i kontakten med våra konsulter och kunder. Konsulterna får möjlighet att vikariera på olika förskolor och skolor för att hitta sin drömarbetsplats och kunderna får tillfälle att skapa kontakter och lära känna framtida medarbetare under mer praktiska former. Visa mindre

Resurspedagog till Barnens Lilla Academia Uppsala

Vi söker en resurspedagog till vår förskola, Barnens Lilla Academia i Uppsala. Barnens Lilla Academia AB driver förskolor i Söderhamn, Bollnäs, Uppsala, Västerås, Linköping samt Sala. Nu söker vi en barnskötare eller dig med annan pedagogisk utbildning som vill vara med och påverka och är nyfiken och engagerad. Det är meriterande om du har kunskap om NPF diagnoser och/eller har arbetat som resurs. Tjänsten innebär att du ska ha ansvar för ett barn och st... Visa mer
Vi söker en resurspedagog till vår förskola, Barnens Lilla Academia i Uppsala.
Barnens Lilla Academia AB driver förskolor i Söderhamn, Bollnäs, Uppsala, Västerås, Linköping samt Sala.
Nu söker vi en barnskötare eller dig med annan pedagogisk utbildning som vill vara med och påverka och är nyfiken och engagerad. Det är meriterande om du har kunskap om NPF diagnoser och/eller har arbetat som resurs. Tjänsten innebär att du ska ha ansvar för ett barn och stödja barnet under hens vistelse på förskolan. Tjänsten innebär också mycket kontakt med vårdnadshavarna samt habiliteringen.
Som medarbetare hos oss på Barnens Lilla Academia AB är du en viktig medspelare i vårt team. Vi hämtar inspiration från Reggio Emilia filosofin. Hos oss möter barnen engagerade och reflekterande pedagoger som följer barnens utforskande. Att tro på att vi lär tillsammans med våra barn och att alltid vara nyfiken på hur du och dina kollegor kan utvecklas med hjälp av varandra är en viktig egenskap.
Vi har fria pedagogiska måltider.
Tjänsten är en visstidsanställning, utifrån placerat barn.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Barnskötare i förskola

Vi är ett föräldrakooperativ med plats för 18 barn. Vi håller till i en villa i Johannesbäck. Vi söker dig som är utbildad barnskötare med erfarenhet av arbete i förskola. Är du ansvarsfull, driven och flexibel med stort intresse för barns utveckling och lärande? Välkommen med en ansökan till oss! Tjänsten är ett vikariat på 50 % med start i augusti. Dina arbetstider är främst eftermiddagar med undantag för någon dag i veckan. Det finns stor chans till ... Visa mer
Vi är ett föräldrakooperativ med plats för 18 barn. Vi håller till i en villa i Johannesbäck.
Vi söker dig som är utbildad barnskötare med erfarenhet av arbete i förskola.
Är du ansvarsfull, driven och flexibel med stort intresse för barns utveckling och lärande? Välkommen med en ansökan till oss!
Tjänsten är ett vikariat på 50 % med start i augusti. Dina arbetstider är främst eftermiddagar med undantag för någon dag i veckan. Det finns stor chans till att jobba extra vid frånvaro av annan personal.
Välkommen med din ansökan via mail. Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Timvikarier till Barnens Lilla Academia förskolor i Uppsala

Vi är ett privatägt företag som driver förskolor på olika orter i Sverige. Företaget startades år 2007 i Uppsala och idag har vi även förskolor i Sala, Västerås, Arbrå, Söderhamn och Linköping, totalt 9 st enheter. På våra förskolor möter barnen engagerade och reflekterande pedagoger som följer med barnen på deras utforskande och upptäckande resor. Vi söker er som brinner för att arbeta med barn! Vi söker efter flera timvikarier som vill ingå i vår vikarie... Visa mer
Vi är ett privatägt företag som driver förskolor på olika orter i Sverige. Företaget startades år 2007 i Uppsala och idag har vi även förskolor i Sala, Västerås, Arbrå, Söderhamn och Linköping, totalt 9 st enheter.
På våra förskolor möter barnen engagerade och reflekterande pedagoger som följer med barnen på deras utforskande och upptäckande resor.
Vi söker er som brinner för att arbeta med barn!
Vi söker efter flera timvikarier som vill ingå i vår vikariepool till våra tre förskolor i Uppsala. Vi söker dig som är engagerad och är flexibel för att arbeta i olika arbetslag när behovet uppstår.
Beställ med fördel redan nu hem utdrag från belastningsregistret. Visa mindre

Dagbarnvårdare till familjedaghem i Rasbo/Gåvsta

Ansök    Apr 7    Uppsala kommun    Dagbarnvårdare
Familjedaghem i Rasbo/Gåvsta Bor du i Rasbo/Gåvsta området och har intresse och engagemang för barn och barns utveckling? Är du driftig, nyfiken, positiv och har ett flexibelt förhållningssätt? Vill du arbeta utifrån barnets bästa och vår värdegrund som utgångspunkt? Då kan du vara den vi söker till Rasbo/Gåvsta familjedaghem! Familjedaghem bedriver pedagogisk omsorg i det egna hemmet för barn i ålder 1-5 år. Arbetet som dagbarnvårdare är självständig... Visa mer
Familjedaghem i Rasbo/Gåvsta

Bor du i Rasbo/Gåvsta området och har intresse och engagemang för barn och barns utveckling? Är du driftig, nyfiken, positiv och har ett flexibelt förhållningssätt? Vill du arbeta utifrån barnets bästa och vår värdegrund som utgångspunkt? Då kan du vara den vi söker till Rasbo/Gåvsta familjedaghem!

Familjedaghem bedriver pedagogisk omsorg i det egna hemmet för barn i ålder 1-5 år. Arbetet som dagbarnvårdare är självständigt och flexibelt och utgår från barnens behov och intressen. Du arbetar i ditt hem där du ansvarar för en grupp barn. En dag i veckan arbetar du i en gemensamhetslokal där du träffar dina kollegor och deras barngrupper.

Här kan du läsa mer om familjedaghemsverksamheten (https://www.uppsala.se/skola-och-forskola/forskola-och-familjedaghem/forskola-och-pedagogisk-omsorg/familjedaghem)

Ditt uppdrag
I arbetet ingår att bedriva pedagogisk omsorg i det egna hemmet för fem till sex barn i åldrarna 1-5 år. Du ingår i ett arbetslag med andra dagbarnvårdare med vilka du planerar och samverkar i ett vikariesystem. Det ingår även att arbeta självständigt och flexibelt och utgå från barnens behov och intressen, skapa förutsättningar som stödjer barnens utveckling, lärande, lek och kommunikation samt arbeta utifrån vår värdegrund.

Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med barn. Vi ser gärna att du är utbildad barnskötare. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete som dagbarnvårdare. Vi ser att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift och innehar B-körkort. Eftersom arbetet är förlagt i ditt eget hem är det nödvändigt att du bor i Rasbo/Gåvsta området.

Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är lugn och samlad i olika situationer och kan fokusera på rätt saker. Vidare är du serviceinriktad, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.

Jobbet passar dig som är en flexibel person och kan se möjligheter i förändringar. Sist men inte minst samarbetar och relaterar du till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
I Uppsala kommun värnar vi om varandras hälsa och arbetsmiljö. Vi förväntar oss därför att du är vaccinerad mot Covid-19.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Katarina Rick, chef familjedaghem, 070-856 38 80.

Facklig företrädare: Kommunal, Elisabeth Koljonen, 070-821 62 76.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Barnflickor/Nanny sökes

Ansök    Apr 7    Dano, Hannah    Barnskötare
Hannahs Hem & Städservice är ett familjeföretag som erbjuder kunderna "Det Lilla Extra". Vi skräddarsyr tjänster utifrån kundernas behov. Nu söker vi 2-3 person som kan tänka sig att arbeta måndag - fredag på deltid. Du ska vara glad, fylld med energi, ta initiativ, kunna se vad som behövs göras och vara flexibel. Ha en genuin kärlek för barn. Du ska även vilja se möjligheter med allt och växa i din roll. Du behöver vara en lugn och harmonisk person men so... Visa mer
Hannahs Hem & Städservice är ett familjeföretag som erbjuder kunderna "Det Lilla Extra". Vi skräddarsyr tjänster utifrån kundernas behov.
Nu söker vi 2-3 person som kan tänka sig att arbeta måndag - fredag på deltid.
Du ska vara glad, fylld med energi, ta initiativ, kunna se vad som behövs göras och vara flexibel. Ha en genuin kärlek för barn. Du ska även vilja se möjligheter med allt och växa i din roll. Du behöver vara en lugn och harmonisk person men som ändå kan säga ifrån på ett pedagogiskt sätt.
Det kommer finnas morgon pass och eftermiddagspass. Tanken är att man jobbar varannan vecka morgon och varannan vecka eftermiddag. Det kan även gå att man lägger schemat så att man alltid arbetar morgon eller eftermiddag. Det kommer däremot att diskuteras vid anställning.
Schemat kommer läggas utifrån dem som vi väljer att anställa. Men det kommer vara en deltidstjänst.
Uppgifterna: Du ska vara hos en familj som bor strax utanför Uppsala och vara deras barnflicka. Det innebär att hjälpa till med barnen på morgonen så de kommer till skolan mm. När barnen åkt till skolan så gör man enklare hushållsarbete.
På eftermiddagen ska man hämta barnen från förskolan/skolan. Sen ligger fokuset på att spendera tid med barnen när man kommer hem. Enklare middag ska göras till familjen.
Vad krävs för denna tjänst:
•Körkort
•Tillgång till bil då det är en bit från närmaste busshållplats.
• Erfarenhet att arbeta med barn
• Kunna svenska eller engelska
• Vara flexibel
Meriterade uppgifter:
• Arbetat med barn som även har en funktionsnedsättningen/eller kanske har ett syskon/nära släkting och därför förstår det och har kunskap.
• Arbetat som barnflicka/aupair
Tjänsten är timavlönad och med start omgående. Processen kommer vara som så att
1. Intervju kommer hållas och vid intervju ska man ha med sig utdrag ur belastningsregistret.
2. Efter intervju kommer ett test genomföras. 3. Om du går vidare får du träffa familjen.

Upplärning kommer vara under ca 14 dagar. Intervjuer kommer hållas löpande.
Vi söker 2-3 medarbetare på deltid.
Vi på Hannahs Hem & Städservice tillhandahåller försäkring under tiden du arbetar. Lönen är individuell.
Maila din ansökan till [email protected] - märk ansökan med barnflicka. Bifoga CV och personligt brev samt en bild.
Vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

Fritidsvikarier till uppdrag på bemanning

Ansök    Apr 6    PersonalExpressen AB    Barnskötare
Hej och hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen! PersonalExpressen bemannar Sveriges skolor och förskolor med professionella, ambitiösa och jordnära vikarier. Vi är ett starkt värdedrivet företag och är därmed noga med att de vikarier vi presenterar för våra samarbetsverksamheter också möter våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. Det förväntar sig våra kunder av ... Visa mer
Hej och hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen!
PersonalExpressen bemannar Sveriges skolor och förskolor med professionella, ambitiösa och jordnära vikarier. Vi är ett starkt värdedrivet företag och är därmed noga med att de vikarier vi presenterar för våra samarbetsverksamheter också möter våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra medarbetare.
Vi söker nu dig som har erfarenhet som fritidsvikarie och som trivs att arbeta med barn. Det viktigaste är att du brinner för barn och deras utveckling samt att du har ett stort engagemang i ditt arbete. Vi sätter alltid personlig lämplighet i första rummet. Om du dessutom finns tillgänglig för att börja arbeta på heltid omgående är det ett stort plus eftersom vi just nu har ett uppdrag i närheten av Uppsala som ännu inte är tillsatt.
För oss är organisationen en viktig del av bemanning. Vi administrerar alla bokningar via ett digitalt system med en tillhörande App där du som konsult tidrapporterar och ser dina arbetspass. Vi har alltid för målsättning att hitta jobb till vår personal i närliggande områden, men uppskattar och kompenserar också dig som kan tänka dig att resa lite längre.
Varmt välkommen med din ansökan till oss om du är intresserad och vill veta mer så återkopplar vi om det blir aktuellt med ett vidare samtal! :) Visa mindre

Barnskötare till Almtunaskolan

Ansök    Mar 25    Uppsala kommun    Barnskötare
Almtunaskolan Har du erfarenhet av arbete som barnskötare? Almtunaskolan söker dig som gillar att arbeta med pedagogisk lek och lärande. Låter det som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan! Almtunaskolan är en grundskola årskurs F-6 med cirka 530 elever och 60 personal. Skolan är centralt belägen i Fålhagen med närhet till Vaksalatorg och tågstationen. Verksamheten leds i dag av en rektor och en biträdande rektor som tillsammans med skolans arbet... Visa mer
Almtunaskolan

Har du erfarenhet av arbete som barnskötare? Almtunaskolan söker dig som gillar att arbeta med pedagogisk lek och lärande. Låter det som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan!

Almtunaskolan är en grundskola årskurs F-6 med cirka 530 elever och 60 personal. Skolan är centralt belägen i Fålhagen med närhet till Vaksalatorg och tågstationen. Verksamheten leds i dag av en rektor och en biträdande rektor som tillsammans med skolans arbetslagsledare bildar skolans ledningsgrupp. På skolan finns också en utvecklingsgrupp bestående av förstelärare och utvecklingsledare. Skolans vision är ”Genom trygghet, glädje och delaktighet når vi målen!”. Skolan har väl utvecklade processer och ett väl utvecklat systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på elever och medarbetare. För att öka trygghet och arbetsro och inkludering samt för att förbättra elevernas måluppfyllelse arbetar skolan bland annat aktivt med IBIS (Inkluderande Beteendestöd I Skolan). Skolans personal är organiserade i arbetslag där lärare och fritidspersonal möts i ett samarbete varje vecka.

Här kan du läsa mer om Almtunaskolan (http://almtunaskolan.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Som barnskötare kommer du att ansvara för utbildningen och den dagliga omsorgen för barnen tillsammans med arbetslaget. Du ska vara med och skapa en utvecklande och stimulerande och trygg miljö. Du förväntas bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar.

Din bakgrund
Vi söker dig som har barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Har du utbildning i lågaffektivt bemötande eller utbildning i specialpedagogik ses det som meriterande. För att lyckas i arbetet behöver du ha erfarenhet av att arbeta som barnskötare. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd. Vi ser att du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.

Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Vidare är du lugn och samlad i olika situationer och kan fokusera på rätt saker.

Jobbet passar dig som är en flexibel person och kan se möjligheter i förändringar. Sist men inte minst samarbetar och relaterar du till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
I Uppsala kommun värnar vi om varandras hälsa och arbetsmiljö. Vi förväntar oss därför att du är vaccinerad mot Covid-19.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Maria Sveidqvist, biträdande rektor, 018-727 51 12.

Facklig företrädare: Kommunal, Gzim Breznica, 018-727 50 79.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Barnskötare till ny fin förskola

Med fokus på Undervisning, Omsorg, och Hälsa Förskolan med små avdelningar Kunskapsförskolan driver förskolor med fokus på Undervisning, Omsorg och Hälsa. Vi vill få barnen nyfikna på hela världen genom att lägga grunden för ett livslångt lärande. Kunskapsförskolans barngrupper har i snitt 12 barn per avdelning. och alla förskolor har egna kockar som lagar nyttiga luncher och mellanmål. Våra rektorer är delägare i sina förskolor och förskollärarna har... Visa mer
Med fokus på Undervisning,
Omsorg, och Hälsa

Förskolan med små avdelningar

Kunskapsförskolan driver förskolor med fokus på Undervisning, Omsorg och Hälsa. Vi vill få barnen nyfikna på hela världen genom att lägga grunden för ett livslångt lärande.

Kunskapsförskolans barngrupper har i snitt 12 barn per avdelning. och alla förskolor har egna kockar som lagar nyttiga luncher och mellanmål. Våra rektorer är delägare i sina förskolor och förskollärarna har förmånliga läraravtal vilket säkrat kontinuitet bland personalen.

Kunskapsförskolans vision är att bidra till utbildade, trygga och hälsosamma barn.

Barnskötare till ny fin förskola

Kunskapsförskolan Koncept Skölsta AB

Barnskötare
Kommun: Uppsala


Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Vanlig anställning

Antal jobb: 4

Kvalifikationer

Utbildning

Meriterande

Gymnasial utbildning inom Pedagogik och lärarutbildning

Om jobbet

Vill du vara med och arbeta på en ny fin förskola i en härlig omgivning ?

Kunskapsförskolan driver förskolor för barn i åldern ett till sex år och fokus är på planerad undervisning samt omsorg av hög kvalitet. Våra fokusben är Undervisning, Omsorg och Hälsa samt mycket utevistelse. Vi har specialpedagogisk kompetens som möjliggör tidiga upptäckter och säkrar likvärdighet i förskolemiljön.

Vi öppnade en ny förskola i Skölsta i januari 2020. Förskolan har 10 avdelningar där vi har endast i snitt 10-14 barn per avdelning. Vi är medlemmar i Friluftsfrämjandet med Skogsmulleundervisning och vi har även har en kåta och en utemiljö som gagnar lek och undervisning.

Kollektivavtal

Värderingar som ger både förtroende och ansvar från både ledning som anställd.

Fina arbetskläder.

Utvecklingsprogram för personalen

Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att ta kontakt med oss.

Om anställningen

Lön

Fast månads- vecko- eller timlön

Arbetsplatsen ligger i kommunen Uppsala i Uppsala län

Arbetsgivaren

Kunskapsförskolan Koncept Skölsta AB

www.kunskapsforskolan.se Visa mindre

Utvecklade vikariejobb på förskolor i Uppsalaområdet

Ansök    Mar 30    Precator Pedagogerna AB    Barnskötare
Mer om tjänsten Vill du medverka till samhällets viktiga uppgift att bidra med trygghet och utveckling för barn? Arbetet som vikarie inom förskola innebär att du med kort varsel (ofta samma morgon) ersätter ordinarie personals frånvaro. Vid arbete på förskolan kommer du, tillsammans med övrig personal, ansvara för en barngrupp genom att delta i lekar och aktiviteter både inom- och utomhus, hjälpa till vid på- och avklädning, delta i pedagogiska måltider o... Visa mer
Mer om tjänsten
Vill du medverka till samhällets viktiga uppgift att bidra med trygghet och utveckling för barn?

Arbetet som vikarie inom förskola innebär att du med kort varsel (ofta samma morgon) ersätter ordinarie personals frånvaro. Vid arbete på förskolan kommer du, tillsammans med övrig personal, ansvara för en barngrupp genom att delta i lekar och aktiviteter både inom- och utomhus, hjälpa till vid på- och avklädning, delta i pedagogiska måltider och framförallt vara närvarande med barnen.

Precator Pedgogerna erbjuder en flexibel anställning där du själv bestämmer vilka dagar du vill arbeta. Utifrån din profil och önskemål matchas uppdragen personligen till dig. Arbetet som vikarie varierar mellan olika förskolor vilket gör att du får testa på flera arbetsplatser. Du kommer på så vis samla på dig erfarenheter som är värdefulla för framtida tjänster. Som konsult får du även tillgång till ett brett nätverk av kollegor att lära av och utvecklas tillsammans med. Vikarietjänsten kan komma att leda till längre vikariat eller en fast anställning på de förskolor vi samarbetar med.


Din profil
Vi söker dig med avslutad gymnasial utbildning med erfarenhet av att arbete med barn och ungdomar. Det är meriterande om du tidigare arbetat på förskola/skola och/eller har relevant utbildning inom området. Arbetet ställer krav på att du som person trivs med att arbeta på olika arbetsplatser och har lätt för att anpassa dig till nya rutiner och arbetssätt. Vidare är du trygg i rollen som förebild, är självgående och vågar ta egna initiativ. Du är kommunikativ och behärskar det svenska språket väl i tal och skrift. Du är tillgänglig minst 3 dagar/vecka och du har ett brinnande intresse för barn och ungdomars lärande och utveckling!

Så söker du jobbet
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra en god kommunikation med våra sökande tar vi endast emot ansökningar via digital länk i annonsen eller vår hemsida. Har du däremot frågor gällande tjänsten går det bra att ringa 072-536 38 89.

För att arbeta i skola och förskola är det krav på ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret. Har du inget hemma så beställ ett redan idag!

Om oss
Precator Pedagogerna är specialister på kompetensförsörjning till förskolor och skolor. Vi hyr ut engagerade och kompetenta vikarier samt hjälper förskolor och skolor med rekrytering av kvalificerad personal. Våra uppdragsgivare vi samarbetar med finns i Storstockholm och Uppsala.

Vi tänker långsiktigt i alla våra relationer, både i kontakten med våra konsulter och kunder. Konsulterna får möjlighet att vikariera på olika förskolor och skolor för att hitta sin drömarbetsplats och kunderna får tillfälle att skapa kontakter och lära känna framtida medarbetare under mer praktiska former. Visa mindre

Dagbarnvårdare

Dagbarnvårdare är ett alternativ till förskolan. Du arbetar med barn i åldrarna 1-5 och kan även ta emot fritidsbarn om du önskar. Som dagbarnvårdare arbetar du med en liten barngrupp i ditt eget hem där barnen får vistas i en trygg, lugn och hemmalik miljö. Många hyr även lokal som komplement till hemmet. Det krävs ingen utbildning för att arbeta som dagbarnvårdare men vårt koncept möjliggör för en fördelaktig lön. Detta medför att även många förskollärar... Visa mer
Dagbarnvårdare är ett alternativ till förskolan. Du arbetar med barn i åldrarna 1-5 och kan även ta emot fritidsbarn om du önskar. Som dagbarnvårdare arbetar du med en liten barngrupp i ditt eget hem där barnen får vistas i en trygg, lugn och hemmalik miljö. Många hyr även lokal som komplement till hemmet.
Det krävs ingen utbildning för att arbeta som dagbarnvårdare men vårt koncept möjliggör för en fördelaktig lön. Detta medför att även många förskollärare väljer att arbeta som dagbarnvårdare i samarbete med oss.
Denna tjänst kan man söka tillsammans med någon man vill arbeta tillsammans med, men fyll ändå i svaren en och en. Ange under ”övrigt” vem du söker tillsammans med.

Vårt koncept:
C Företaget är ett alternativ till att starta eget företag. Hos oss får du samma frihet som en egenföretagare samtidigt som du får tryggheten i vår plattform med pedagogiskt stöd och handledning. Du får tiden att lägga på arbetet med barnen medan vi tar hand om ekonomi, administration och bokföring.
Du väljer själv hur du vill utforma verksamheten, om du vill ha någon specifik inriktning och vilka investeringar du vill göra för att skapa en lärorik och stimulerande miljö för barnen.


Vi söker dig som:
- Brinner för att arbeta med barn och vill utveckla en verksamhet utifrån dina egna pedagogiska tankar.
- Är utbildad inom barnomsorg, har arbetat inom barnomsorgen eller har annan erfarenhet av att på ett tryggt och pedagogiskt sätt ta hand om barn.
- Vill arbeta utifrån ditt egna hem och/eller i lokal.

Om oss:
C Företaget har funnits sedan 2002. I dagsläget samarbetar vi med 85 dagbarnvårdare i 20 olika kommuner. Vi driver även 9 förskolor och 1 öppen förskola i Uppsala län. Visa mindre

Barnskötare till längre vikariat

Ansök    Mar 25    Precator Pedagogerna AB    Barnskötare
Mer om tjänsten Vi söker barnskötare till ett vikariat på en förskola i Uppsala som pågår under 3 månader med start månadsskiftet mars/april. Tjänsten är på heltid och tillsättning är omgående. Du kommer tillsammans med övrig personal , ansvara för en barngrupp genom att delta i lekar och aktiviteter både inom- och utomhus, hjälpa till vid på- och avklädning, delta i pedagogiska måltider och framförallt vara närvarande med barnen. Din profil Vi sö... Visa mer
Mer om tjänsten
Vi söker barnskötare till ett vikariat på en förskola i Uppsala som pågår under 3 månader med start månadsskiftet mars/april. Tjänsten är på heltid och tillsättning är omgående.

Du kommer tillsammans med övrig personal , ansvara för en barngrupp genom att delta i lekar och aktiviteter både inom- och utomhus, hjälpa till vid på- och avklädning, delta i pedagogiska måltider och framförallt vara närvarande med barnen.


Din profil
Vi söker dig med avslutad gymnasial utbildning och som har tidigare erfarenhet av att arbeta på förskola. Du är trygg i rollen som förebild, är självgående och vågar ta egna initiativ. Du är kommunikativ och behärskar det svenska språket mycket väl i tal och skrift.

Så söker du jobbet
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra en god kommunikation med våra sökande tar vi endast emot ansökningar via digital länk i annonsen eller vår hemsida. Har du däremot frågor gällande tjänsten går det bra att ringa 072-536 38 89.

För att arbeta i skola och förskola är det krav på ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret. Har du inget hemma så beställ ett redan idag genom att klicka på länken nedan!

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Om oss
Precator Pedagogerna är specialister på kompetensförsörjning till förskolor och skolor. Vi hyr ut engagerade och kompetenta vikarier samt hjälper förskolor och skolor med rekrytering av kvalificerad personal. Våra uppdragsgivare vi samarbetar med finns i Storstockholm och Uppsala.

Vi tänker långsiktigt i alla våra relationer, både i kontakten med våra konsulter och kunder. Konsulterna får möjlighet att vikariera på olika förskolor och skolor för att hitta sin drömarbetsplats och kunderna får tillfälle att skapa kontakter och lära känna framtida medarbetare under mer praktiska former. Visa mindre

Kan du eller någon du känner Ukrainska? Då har vi jobb till dig!

Ansök    Mar 16    PersonalExpressen AB    Barnskötare
Hej och hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen! Vi söker just nu efter personer som kan prata ukrainska och som har möjlighet att hjälpa till och jobba inom flera olika verksamhetsområden på bemanning tillsammans med oss. Vi samarbetar med många förskolor, skolor, vårdboenden och flyktingboenden som idag har stora behov av personal som kan hjälpa till att ta hand om de ukrainska flyktingar som kommer till Sverige med anledning av det hemska krig... Visa mer
Hej och hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen!
Vi söker just nu efter personer som kan prata ukrainska och som har möjlighet att hjälpa till och jobba inom flera olika verksamhetsområden på bemanning tillsammans med oss. Vi samarbetar med många förskolor, skolor, vårdboenden och flyktingboenden som idag har stora behov av personal som kan hjälpa till att ta hand om de ukrainska flyktingar som kommer till Sverige med anledning av det hemska kriget. Vi på PersonalExpressen vill naturligtvis göra allt i vår makt för att bidra! Om du har någon bekant som du vet också kan prata ukrainska och översätta till svenska eller engelska inom olika verksamhetsområden ser vi gärna att ni hör av er till oss.
Om oss på PersonalExpressen och vilka jobb vi har att erbjuda:
PersonalExpressen bemannar Sveriges förskolor, skolor, vårdboenden, flyktingboenden etc. med professionella, ambitiösa och jordnära bemanningskonsulter. Vi är ett starkt värdedrivet företag och är därmed noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder också möter våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral samt en hög grad av individuellt ansvarstagande. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra konsulter.
PersonalExpressen har ett hundratal, såväl privata som kommunala, samarbetsverksamheter runt om i landet dit vi förmedlar konsulter löpande. På så vis får du, när du söker in till oss, möjligheten att använda dig av oss som din privata jobbförmedlare då vi löpande kommer att kunna erbjuda dig både fasta tjänster samt längre konsultuppdrag ute hos våra kunder.
Vi är övertygade om att du kommer att trivas utmärkt tillsammans med oss då vi är både lyhörda, lojala och långsiktiga i vårt arbete med att möta våra medarbetares individuella tankar, önskemål och målbilder för sig och sin karriär. Så har vi arbetat lyckosamt historiskt från vår sida och så kommer vi att arbeta lyckosamt i framtiden tillsammans med dig. Med oss vid din sida kommer du kort och gott att känna den positiva skillnaden det innebär att ha en personlig jobbpartner med dig på din karriärresa som vet precis vad just du vill få ut av dig själv och ditt yrkesliv!
Återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen. Vi ser fram emot att ta emot din ansökan och hoppas att du är intresserad av att hjälpa oss med att göra skillnad för både våra kunder och framförallt för de ukrainska flyktingar som behöver vårt stöd just nu. Visa mindre

Barnskötare/assistent till förskola, 75-100%, snarast

Ansök    Mar 13    Förskolan Tärningen HB    Barnskötare
Vi söker en glad, positiv, ansvarstagande och lekfull person Tjänsten kommer vara minst 75% och upp till 100%. Vi kommer tillsätta denna tjänst snarast. Skriv och berätta varför just du skulle passa för denna tjänst och vad du kan bidra med som person. Vi behöver två referenser och telefonnummer, skriv vad er relation är ex. min förra chef. Skicka in ditt personliga brev som beskriver vem du är, din erfarenhet, vad du gjort tidigare och var du bor. Skicka ... Visa mer
Vi söker en glad, positiv, ansvarstagande och lekfull person
Tjänsten kommer vara minst 75% och upp till 100%. Vi kommer tillsätta denna tjänst snarast.
Skriv och berätta varför just du skulle passa för denna tjänst och vad du kan bidra med som person.
Vi behöver två referenser och telefonnummer, skriv vad er relation är ex. min förra chef.
Skicka in ditt personliga brev som beskriver vem du är, din erfarenhet, vad du gjort tidigare och var du bor. Skicka även in din CV där vi kan se vad du jobbat med och när du jobbat samt om du har någon utbildning.
Vi kommer behöva en person som är trygg och van att arbeta med barn t.ex. som barnflicka, barnvakt eller barnskötare för yngre barn på förskola.
Du ska vara barnens trygghet då de är på förskolan.
Du ska tycka om att leka med barn.
Du måste kunna tala det svenska språket mycket bra och sjunga mycket med barnen, då det är ett viktigt mål i Läroplan för förskolan och på vår förskola.
Du ska tycka mycket om att vara utomhus och inspirera och leka med alla barnen.
Du ska tycka om att vara ute i naturen då det är vår närmaste lekplats på vår förskola.
Du ska vilja inspirera, leka, leda, och lära barnen under sin dag på förskola.
Om du har arbetat med barngympa, barndans eller likande så är meriterande om du söker tjänsten. Visa mindre

Busschaufför med förskollärar- eller barnskötarutbildning

Ansök    Mar 10    Uppsala kommun    Barnskötare
Årikets förskola Har du busschaufförutbildning och förskollärar- eller barnskötarutbildning? Ser du möjligheter i att bedriva undervisning utomhus? Då ska du söka tjänsten som busschaufför på vår förskolebuss! Årikets förskola ligger centralt. och har nära till stadens attraktioner såsom lekparker, bibliotek, teater och museer. Årikets förskola har även närhet till Årummet och dess omgivning. Ditt uppdrag På vår förskolebuss kommer du att utföra norma... Visa mer
Årikets förskola

Har du busschaufförutbildning och förskollärar- eller barnskötarutbildning? Ser du möjligheter i att bedriva undervisning utomhus? Då ska du söka tjänsten som busschaufför på vår förskolebuss!

Årikets förskola ligger centralt. och har nära till stadens attraktioner såsom lekparker, bibliotek, teater och museer. Årikets förskola har även närhet till Årummet och dess omgivning.

Ditt uppdrag
På vår förskolebuss kommer du att utföra normalt förekommande arbetsuppgifter för förskollärare eller barnskötare. Du ska vara chaufför på en av våra förskolebussar. Ni är två chaufförer som turas om att köra bussen. Tillsammans med övriga kollegor planerar, genomför och följer du upp verksamheten.

Din bakgrund
Vi söker dig som har busschaufförsutbildning och förskollärar- eller barnskötarutbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av pedagogiskt arbete och av arbete som busschaufför.

Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Jobbet passar dig som är flexibel och kan se möjligheter i förändringar.

Upplysningar
I Uppsala kommun värnar vi om varandras hälsa och arbetsmiljö. Vi förväntar oss därför att du är vaccinerad mot Covid-19.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Maria Ahlgren, rektor, 018-727 45 85.

Fackliga företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16
Lärarförbundet, Göran Blomberg, 018-727 24 50.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Timvikarier till Barnens Lilla Academia förskolor i Uppsala

Vi är ett privatägt företag som driver förskolor på olika orter i Sverige. Företaget startades år 2007 i Uppsala och idag har vi även förskolor i Sala, Västerås, Arbrå, Söderhamn och Linköping, totalt 9 st enheter. På våra förskolor möter barnen engagerade och reflekterande pedagoger som följer med barnen på deras utforskande och upptäckande resor. Vi söker er som brinner för att arbeta med barn! Vi söker efter flera timvikarier som vill ingå i vår vikarie... Visa mer
Vi är ett privatägt företag som driver förskolor på olika orter i Sverige. Företaget startades år 2007 i Uppsala och idag har vi även förskolor i Sala, Västerås, Arbrå, Söderhamn och Linköping, totalt 9 st enheter.
På våra förskolor möter barnen engagerade och reflekterande pedagoger som följer med barnen på deras utforskande och upptäckande resor.
Vi söker er som brinner för att arbeta med barn!
Vi söker efter flera timvikarier som vill ingå i vår vikariepool till våra tre förskolor i Uppsala. Vi söker dig som är engagerad och är flexibel för att arbeta i olika arbetslag när behovet uppstår.
Beställ med fördel redan nu hem utdrag från belastningsregistret. Visa mindre

Utvecklade vikariejobb på förskolor i Uppsalaområdet

Ansök    Mar 9    Precator Pedagogerna AB    Barnskötare
Mer om tjänsten Vill du medverka till samhällets viktiga uppgift att bidra med trygghet och utveckling för barn? Arbetet som vikarie inom förskola innebär att du med kort varsel (ofta samma morgon) ersätter ordinarie personals frånvaro. Vid arbete på förskolan kommer du, tillsammans med övrig personal, ansvara för en barngrupp genom att delta i lekar och aktiviteter både inom- och utomhus, hjälpa till vid på- och avklädning, delta i pedagogiska måltider o... Visa mer
Mer om tjänsten
Vill du medverka till samhällets viktiga uppgift att bidra med trygghet och utveckling för barn?

Arbetet som vikarie inom förskola innebär att du med kort varsel (ofta samma morgon) ersätter ordinarie personals frånvaro. Vid arbete på förskolan kommer du, tillsammans med övrig personal, ansvara för en barngrupp genom att delta i lekar och aktiviteter både inom- och utomhus, hjälpa till vid på- och avklädning, delta i pedagogiska måltider och framförallt vara närvarande med barnen.

Precator Pedgogerna erbjuder en flexibel anställning där du själv bestämmer vilka dagar du vill arbeta. Utifrån din profil och önskemål matchas uppdragen personligen till dig. Arbetet som vikarie varierar mellan olika förskolor vilket gör att du får testa på flera arbetsplatser. Du kommer på så vis samla på dig erfarenheter som är värdefulla för framtida tjänster. Som konsult får du även tillgång till ett brett nätverk av kollegor att lära av och utvecklas tillsammans med. Vikarietjänsten kan komma att leda till längre vikariat eller en fast anställning på de förskolor vi samarbetar med.


Din profil
Vi söker dig med avslutad gymnasial utbildning med erfarenhet av att arbete med barn och ungdomar. Det är meriterande om du tidigare arbetat på förskola/skola och/eller har relevant utbildning inom området. Arbetet ställer krav på att du som person trivs med att arbeta på olika arbetsplatser och har lätt för att anpassa dig till nya rutiner och arbetssätt. Vidare är du trygg i rollen som förebild, är självgående och vågar ta egna initiativ. Du är kommunikativ och behärskar det svenska språket väl i tal och skrift. Du är tillgänglig minst 3 dagar/vecka och du har ett brinnande intresse för barn och ungdomars lärande och utveckling!

Så söker du jobbet
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra en god kommunikation med våra sökande tar vi endast emot ansökningar via digital länk i annonsen eller vår hemsida. Har du däremot frågor gällande tjänsten går det bra att ringa 072-536 38 89.

För att arbeta i skola och förskola är det krav på ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret. Har du inget hemma så beställ ett redan idag!

Om oss
Precator Pedagogerna är specialister på kompetensförsörjning till förskolor och skolor. Vi hyr ut engagerade och kompetenta vikarier samt hjälper förskolor och skolor med rekrytering av kvalificerad personal. Våra uppdragsgivare vi samarbetar med finns i Storstockholm och Uppsala.

Vi tänker långsiktigt i alla våra relationer, både i kontakten med våra konsulter och kunder. Konsulterna får möjlighet att vikariera på olika förskolor och skolor för att hitta sin drömarbetsplats och kunderna får tillfälle att skapa kontakter och lära känna framtida medarbetare under mer praktiska former. Visa mindre

Barnskötare till Höganäs förskolebuss

Ansök    Mar 10    Uppsala kommun    Barnskötare
Höganäs förskola Höganäs förskola i Uppsala söker nu dig som vill vara en viktig del i barns utveckling till rollen som barnskötare på vår förskolebuss Gullan. Har du erfarenhet av arbete som barnskötare på förskola? Då kan det här vara uppdraget för dig! Skicka in din ansökan senast den 29 mars 2022! Vår förskolebuss, Gullan, där de äldsta barnen är placerade är en av Höganäs förskolas sex avdelningar. Höganäs ligger centralt med närhet till parker, b... Visa mer
Höganäs förskola

Höganäs förskola i Uppsala söker nu dig som vill vara en viktig del i barns utveckling till rollen som barnskötare på vår förskolebuss Gullan. Har du erfarenhet av arbete som barnskötare på förskola? Då kan det här vara uppdraget för dig! Skicka in din ansökan senast den 29 mars 2022!

Vår förskolebuss, Gullan, där de äldsta barnen är placerade är en av Höganäs förskolas sex avdelningar. Höganäs ligger centralt med närhet till parker, bibliotek och bussförbindelser. Gullan åker max 30 minuter från förskolan. Mellan cirka 09:00-15:00 bedrivs verksamheten i olika platser som till exempel naturmiljöer, ishallar och muséer. Övrig tid är barnen på Höganäs förskola.

Här kan du läsa mer om Höganäs förskola (http://www.hoganasforskola.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Som barnskötare kommer du att planera och genomföra aktiviteter enligt förskolans läroplan och kommunens styrdokument. Du ska synliggöra barns läroprocesser och utveckling med hjälp av dokumentation. Du förväntas skapa en utvecklande, stimulerande och trygg miljö samt uppmuntra barnen till kreativitet och kunskapsbyggande. Det ingår även att ansvara för utbildningen och den dagliga omsorgen för barnen tillsammans med arbetslaget.

Din bakgrund
Vi söker dig som har barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Har du utbildning i utomhusdidaktik ses det som meriterande. Arbetet kräver att du har erfarenhet av arbete som barnskötare på förskola. Det är en fördel om du har erfarenhet av språkutvecklande arbetssätt och av arbete med tecken som stöd.

För att lyckas i arbetet behöver du ha god kännedom om förskolans läroplan samt goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska. Du behöver även ha goda IT-kunskaper och kunskaper i pedagogisk dokumentation. Har du kunskaper i andra språk än svenska och engelska samt kunskaper i Unikum ses även det som meriterande.

Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Vidare är du lugn och samlad i olika situationer och kan fokusera på rätt saker.

Jobbet passar dig som samarbetar och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Sist men inte minst är du en flexibel person som kan se möjligheter i förändringar.

Upplysningar
I Uppsala kommun värnar vi om varandras hälsa och arbetsmiljö. Vi förväntar oss därför att du är vaccinerad mot Covid-19.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Magdalena Trenser, Rektor, 018-727 63 93.

Facklig företrädare: Kommunal 010-442 88 16.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Barnskötare till Edda Förskola AB

Ansök    Mar 9    Edda Förskola AB    Barnskötare
Barnskötare till Edda Förskola AB Om arbetsplatsen: Edda Förskola AB är en fristående huvudman etablerad sen 2012 i södra Uppsala (Gottsunda) där vi driver tre förskolor inspirerad av Reggio Emilia filosofin. Vår drivkraft är att göra skillnad för varje barn och erbjuda dem en god utbildning i deras första utbildningsresa. På våra förskolor lägger vi stor vikt vid barnens språkutveckling. Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad barnskötare till en ut... Visa mer
Barnskötare till Edda Förskola AB
Om arbetsplatsen:
Edda Förskola AB är en fristående huvudman etablerad sen 2012 i södra Uppsala (Gottsunda) där vi driver tre förskolor inspirerad av Reggio Emilia filosofin. Vår drivkraft är att göra skillnad för varje barn och erbjuda dem en god utbildning i deras första utbildningsresa. På våra förskolor lägger vi stor vikt vid barnens språkutveckling.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är utbildad barnskötare till en utav våra enheter i Gottsunda. Den större delen av våra barngrupper har ett annat modersmål än svenska, därför är det viktigt att du som barnskötare har erfarenhet av att arbeta språkutvecklande tillsammans med dina kollegor på förskolan. Du ska kunna tala mycket god svenska samt kunna läsa och skriva svensk text, detta är ett krav.
Du kommer arbeta tätt tillsammans med förskollärare, barnskötare och annan personal som är en del av arbetslaget för att se varje barns behov. Du ska vara väl förtrogen vid förskolans styrdokument. Du är van att planera din undervisning som du kommer bedriva tillsammans med ditt arbetslag, du bör ha en god kommunikation med vårdnadshavare och dina kollegor på förskolan. Inom Edda förskola lägger vi stor vikt vid det kollegiala lärandet därför behöver du vara delaktig i dessa träffar för att vi tillsammans ska kunna utveckla förskolans undervisning och utbildning.
Edda förskola har korta beslutsvägar och ett nära samarbete mellan ledning och huvudman. Vi hoppas att just du vill vara med att utveckla våra förskolor tillsammans med oss! Hos oss på Edda förskola kommer du vara med om en spännande utveckling och verkligen göra skillnad för barnen. Visa mindre

Barnskötare - Norlandia förskolor Karlsro

Ansök    Mar 1    Norlandia Förskolor AB    Barnskötare
Nu söker vi en ny barnskötare till vår förskola Norlandia Förskolor Karlsro i Uppsala. På förskolan har vi utformat ett unikt koncept som heter EduZone. Förskolans utbildningsmiljöer är uppbyggda i olika zoner för att utmana barnen i deras lärande. Vi vill att barnen ska få uppleva och utforska med hela kroppen. Är Du en driven, nyfiken och varm?person? Då är Du rätt person för oss! DINA ARBETSUPPGIFTER Tillsammans med dina kollegor ska du leda och utvec... Visa mer
Nu söker vi en ny barnskötare till vår förskola Norlandia Förskolor Karlsro i Uppsala. På förskolan har vi utformat ett unikt koncept som heter EduZone. Förskolans utbildningsmiljöer är uppbyggda i olika zoner för att utmana barnen i deras lärande. Vi vill att barnen ska få uppleva och utforska med hela kroppen. Är Du en driven, nyfiken och varm?person? Då är Du rätt person för oss!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Tillsammans med dina kollegor ska du leda och utveckla förskolan enligt Läroplanen samt Norlandia förskolors koncept. Du arbetar alltid för barnets bästa i fokus. Kunskap och Innovation är ledord i vår verksamhet och vi erbjuder barnen "Nya upptäckter - varje dag!" Detta betyder att du är en medforskande pedagog och lyhörd för barnens intressen. Utifrån vår utbildningsplan deltar du i det systematiska kvalitetsarbetet på avdelningen, där du tillsammans med dina kollegor planerar, utvärderar och reflekterar. Lärandet synliggörs genom pedagogisk dokumentation och du arbetar aktivt för att skapa stimulerande och utvecklande lärmiljöer. Du har ett gott förhållningssätt till barn, föräldrar och kollegor som präglas av tron på att alla vill och kan. Du har en god samarbetsförmåga där du har en vilja att delge och lära, samt tar ansvar för att skapa en god arbetsmiljö genom en positiv inställning och energirik arbetsglädje.

VI ERBJUDER DIG

Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling samt arbetskläder, pedagogiska måltider, friskvårdsbidrag och självklart härliga barn och kollegor.

Om Norlandia förskolor

Vi är ett familjeägt företag som driver ett 70-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!Övrig information
Anställningsform: Vikariat - vårterminen

Omfattning: 100%

Arbetstid: Dagtid efter schema

Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Linda Birkelund

[email protected]

0703250047


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Barnskötare med intresse och erfarenhet av waldorfpedagogik

Ansök    Mar 8    Uppsala Waldorfstift    Barnskötare
Waldorfförskolan Rosengården söker Dig som är nyfiken på waldorfpedagogiken och står stadigt och tryggt på jorden. Intresse och erfarenhet av waldorfpedagogik är meriterande, och att du har ett arbetssätts som värnar om lekens betydelse för barns utveckling och lärande. Som pedagog eftersträvar du att vara en fin och tydlig förebild som barnen respekterar och vill efterhärma. Vår övertygelse är att mycket värme och kärlek får barn att växa upp till självst... Visa mer
Waldorfförskolan Rosengården söker Dig som är nyfiken på waldorfpedagogiken och står stadigt och tryggt på jorden. Intresse och erfarenhet av waldorfpedagogik är meriterande, och att du har ett arbetssätts som värnar om lekens betydelse för barns utveckling och lärande. Som pedagog eftersträvar du att vara en fin och tydlig förebild som barnen respekterar och vill efterhärma. Vår övertygelse är att mycket värme och kärlek får barn att växa upp till självständiga individer med god självkänsla och självförtroende. Du ska finna det naturligt att ta eget ansvar och ha god förmåga till ett flexibelt ledarskap utifrån situation.


På Rosengården är barnen indelade i små barngrupper om 5- 9 barn beroende på ålder. Förskolan ligger inbäddad bland äppelträd och rosenbuskar och barnen har stora trädgårdsytor att leka på. Vi är utomhus under stora delar av dagen. Natur och ute-pedagogik ska intressera dig till att inspirera och vara lyhörd inför barnens fantasifulla lekvärld.


Årstiderna med alla olika högtider följer som en röd tråd i det som händer och sker i verksamheten. Kreativitet och glädje att vårda och värna om varandra och vår gemensamma miljö står högt på agendan. På Rosengården ska alla barn och vuxna känna sig sedda och hörda för de unika människor de är.


Varmt välkommen med din nyfikenhet att kontakta vår rektor via mail med CV och personligt brev. Visa mindre

Barnskötare Norlandia Förskolor Uppfinnaren

Ansök    Mar 2    Norlandia Förskolor AB    Barnskötare
Nu söker vi en ny barnskötare till vår förskola Norlandia Förskolor Uppfinnaren i Lindbacken. På förskolan har vi utformat ett unikt koncept som heter EduZone. Förskolans utbildningsmiljöer är uppbyggda i olika zoner för att utmana barnen i deras lärande. Vi vill att barnen ska få uppleva och utforska med hela kroppen. Är Du en driven, nyfiken och varm?person? Då är Du rätt person för oss! DINA ARBETSUPPGIFTER Tillsammans med dina kollegor ska du leda oc... Visa mer
Nu söker vi en ny barnskötare till vår förskola Norlandia Förskolor Uppfinnaren i Lindbacken. På förskolan har vi utformat ett unikt koncept som heter EduZone. Förskolans utbildningsmiljöer är uppbyggda i olika zoner för att utmana barnen i deras lärande. Vi vill att barnen ska få uppleva och utforska med hela kroppen. Är Du en driven, nyfiken och varm?person? Då är Du rätt person för oss!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Tillsammans med dina kollegor ska du leda och utveckla förskolan enligt Läroplanen samt Norlandia förskolors koncept. Du arbetar alltid för barnets bästa i fokus. Kunskap och Innovation är ledord i vår verksamhet och vi erbjuder barnen. Detta betyder att du är en medforskande pedagog och lyhörd för barnens intressen. Utifrån vår utbildningsplan deltar du i det systematiska kvalitetsarbetet på avdelningen, där du tillsammans med dina kollegor planerar, utvärderar och reflekterar. Lärandet synliggörs genom pedagogisk dokumentation och du arbetar aktivt för att skapa stimulerande och utvecklande lärmiljöer. Du har ett gott förhållningssätt till barn, föräldrar och kollegor som präglas av tron på att alla vill och kan. Du har en god samarbetsförmåga där du har en vilja att delge och lära, samt tar ansvar för att skapa en god arbetsmiljö genom en positiv inställning och energirik arbetsglädje.

VI ERBJUDER DIG
Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling samt arbetskläder, pedagogiska måltider, friskvårdsbidrag och självklart härliga barn och kollegor.

Om Norlandia förskolor

Vi är ett familjeägt företag som driver ett 70-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!

Övrig information

Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning

Omfattning: 100%

Arbetstid: Dagtid efter schema

Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, erfarenhet och utbildning.

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Marie Ervander Mörk

076 146 91 49

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Timvikarie

Med fokus på Undervisning, Omsorg, och Hälsa Förskolan med små avdelningar Kunskapsförskolan driver förskolor med fokus på Undervisning, Omsorg och Hälsa. Vi vill få barnen nyfikna på hela världen genom att lägga grunden för ett livslångt lärande. Kunskapsförskolans barngrupper har i snitt 12 barn per avdelning. och alla förskolor har egna kockar som lagar nyttiga luncher och mellanmål. Våra rektorer är delägare i sina förskolor och förskollärarna har... Visa mer
Med fokus på Undervisning,
Omsorg, och Hälsa

Förskolan med små avdelningar

Kunskapsförskolan driver förskolor med fokus på Undervisning, Omsorg och Hälsa. Vi vill få barnen nyfikna på hela världen genom att lägga grunden för ett livslångt lärande.

Kunskapsförskolans barngrupper har i snitt 12 barn per avdelning. och alla förskolor har egna kockar som lagar nyttiga luncher och mellanmål. Våra rektorer är delägare i sina förskolor och förskollärarna har förmånliga läraravtal vilket säkrat kontinuitet bland personalen.

Kunskapsförskolans vision är att bidra till utbildade, trygga och hälsosamma barn.

Vi söker vikarier till vår fina förskola.

Som vikarie är du en förebild för barnen. Du är närvarande, kreativ, positiv och flexibel och visar på stort ansvarstagande. Som vikare arbetar du ofta på kort varsel och ersätter ordinarie pedagoger på förskolan.
Med fokus på Undervisning,
Omsorg, och Hälsa

Förskolan med små avdelningar

Kunskapsförskolan driver förskolor med fokus på Undervisning, Omsorg och Hälsa. Vi vill få barnen nyfikna på hela världen genom att lägga grunden för ett livslångt lärande.

Kunskapsförskolans barngrupper har i snitt 12 barn per avdelning. och alla förskolor har egna kockar som lagar nyttiga luncher och mellanmål. Våra rektorer är delägare i sina förskolor och förskollärarna har förmånliga läraravtal vilket säkrat kontinuitet bland personalen.

Kunskapsförskolans vision är att bidra till utbildade, trygga och hälsosamma barn.

Vill du komma med i vårt glada gäng? Tveka inte och skicka in en ansökan. Visa mindre

Barnskötare, Tillsvidare Anställning 100% på Skogsgläntans förskola i Sävja

Barnskötare Om arbetet Skogsgläntans förskola f.d. Kasper är belägen i Sävja, ligger i ett bostadsrättshus på nedre plan, lokalerna är två lägenheter som har anpassats för att bedriva en pedagogisk verksamhet. Förskolan har nära till fina naturområden och utemiljöer, Lunsens naturreservat ligger i direkt närhet. Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Som person ser vi att du är flexibel, positiv och nyfiken i ditt arbetssätt. Du har vilj... Visa mer
Barnskötare
Om arbetet
Skogsgläntans förskola f.d. Kasper är belägen i Sävja, ligger i ett bostadsrättshus på nedre plan, lokalerna är två lägenheter som har anpassats för att bedriva en pedagogisk verksamhet. Förskolan har nära till fina naturområden och utemiljöer, Lunsens naturreservat ligger i direkt närhet.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Som person ser vi att du är flexibel, positiv och nyfiken i ditt arbetssätt. Du har viljan att fortsätta lära och utvecklas i din yrkesroll. Du ser möjligheter istället för begränsningar. Du har god förmåga att skapa relationer med både barn, föräldrar och arbetskamrater.
Dina arbetsuppgifter
Du ingår i ett arbetslag som består av förskollärare och barnskötare där ni tillsammans kompletterar och inspirerar varandra. Gemensamt planerar, genomför och reflekterar ni över verksamheten. Du arbetar aktivt för att skapa en stimulerande och utvecklande utbildning där barnet står i centrum. Du ska vara väl insatt i förskolans läroplan och du kommer att arbeta efter våra styrdokument, vår värdegrund och vår likabehandlingsplan. I samråd med dina kollegor har du förmågan att anpassa och prioritera ditt arbetssätt efter verksamhetens behov och barnens bästa.
Skogsgläntans förskola är en av C-företagets förskolor. Att arbeta inom C-företaget innebär att vara delaktig och nära i olika beslutsfattanden. Du har möjlighet att utforma och utveckla utbildningen på förskolan ihop med dina kollegor.
På C-företagets förskolor har vi arbetskläder (ytterkläder) samt friskvårdsbidrag.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% eller efter överenskommelse med inledande provanställning de första 6 månaderna. Tillträde april/maj 2022 eller enligt överenskommelse.
Låter detta intressant och du tror att du är den person vi söker, välkommen att skicka in din ansökan innehållande CV och personligt brev till: [email protected] Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta rektor Anki Karsch, [email protected] Visa mindre

Barnskötare till ny fin förskola

Med fokus på Undervisning, Omsorg, och Hälsa Förskolan med små avdelningar Kunskapsförskolan driver förskolor med fokus på Undervisning, Omsorg och Hälsa. Vi vill få barnen nyfikna på hela världen genom att lägga grunden för ett livslångt lärande. Kunskapsförskolans barngrupper har i snitt 12 barn per avdelning. och alla förskolor har egna kockar som lagar nyttiga luncher och mellanmål. Våra rektorer är delägare i sina förskolor och förskollärarna har... Visa mer
Med fokus på Undervisning,
Omsorg, och Hälsa

Förskolan med små avdelningar

Kunskapsförskolan driver förskolor med fokus på Undervisning, Omsorg och Hälsa. Vi vill få barnen nyfikna på hela världen genom att lägga grunden för ett livslångt lärande.

Kunskapsförskolans barngrupper har i snitt 12 barn per avdelning. och alla förskolor har egna kockar som lagar nyttiga luncher och mellanmål. Våra rektorer är delägare i sina förskolor och förskollärarna har förmånliga läraravtal vilket säkrat kontinuitet bland personalen.

Kunskapsförskolans vision är att bidra till utbildade, trygga och hälsosamma barn.

Barnskötare till ny fin förskola

Kunskapsförskolan Koncept Skölsta AB

Barnskötare
Kommun: Uppsala


Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Vanlig anställning

Antal jobb: 1

Kvalifikationer

Utbildning

Meriterande

Gymnasial utbildning inom Pedagogik och lärarutbildning

Om jobbet

Vill du vara med och arbeta i en nystartad förskola i en härlig omgivning ?

Kunskapsförskolan driver förskolor för barn i åldern ett till sex år och fokus är på planerad undervisning samt omsorg av hög kvalitet. Våra fokusben är Undervisning, Omsorg och Hälsa samt mycket utevistelse. Hos oss är även rektorerna delägare i sina förskolor för att skapa bättre trivsel bland barn, föräldrar och personal. Vi har specialpedagogisk kompetens som möjliggör tidiga upptäckter och säkrar likvärdighet i förskolemiljön.

Vi öppnade en ny fin förskola i Skölsta i januari 2020. Förskolan har 10 avdelningar där vi har endast i snitt 10- 12 barn per avdelning. Vi är medlemmar i Friluftsfrämjandet med Skogsmulleundervisning och vi har även har en kåta och en utemiljö som gagnar lek och undervisning.

Kollektivavtal

Värderingar som ger både förtroende och ansvar från både ledning som anställd.

Fina arbetskläder.

Utvecklingsprogram för personalen

Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att ta kontakt med oss.

Om anställningen

Lön

Fast månads- vecko- eller timlön

Arbetsplatsen ligger i kommunen Uppsala i Uppsala län

Arbetsgivaren

Kunskapsförskolan Koncept Skölsta AB

www.kunskapsforskolan.se Visa mindre

Dagbarnvårdare

Dagbarnvårdare är ett alternativ till förskolan. Du arbetar med barn i åldrarna 1-5 och kan även ta emot fritidsbarn om du önskar. Som dagbarnvårdare arbetar du med en liten barngrupp i ditt eget hem där barnen får vistas i en trygg, lugn och hemmalik miljö. Många hyr även lokal som komplement till hemmet. Det krävs ingen utbildning för att arbeta som dagbarnvårdare men vårt koncept möjliggör för en fördelaktig lön. Detta medför att även många förskollärar... Visa mer
Dagbarnvårdare är ett alternativ till förskolan. Du arbetar med barn i åldrarna 1-5 och kan även ta emot fritidsbarn om du önskar. Som dagbarnvårdare arbetar du med en liten barngrupp i ditt eget hem där barnen får vistas i en trygg, lugn och hemmalik miljö. Många hyr även lokal som komplement till hemmet.
Det krävs ingen utbildning för att arbeta som dagbarnvårdare men vårt koncept möjliggör för en fördelaktig lön. Detta medför att även många förskollärare väljer att arbeta som dagbarnvårdare i samarbete med oss.
Denna tjänst kan man söka tillsammans med någon man vill arbeta tillsammans med, men fyll ändå i svaren en och en. Ange under ”övrigt” vem du söker tillsammans med.

Vårt koncept:
C Företaget är ett alternativ till att starta eget företag. Hos oss får du samma frihet som en egenföretagare samtidigt som du får tryggheten i vår plattform med pedagogiskt stöd och handledning. Du får tiden att lägga på arbetet med barnen medan vi tar hand om ekonomi, administration och bokföring.
Du väljer själv hur du vill utforma verksamheten, om du vill ha någon specifik inriktning och vilka investeringar du vill göra för att skapa en lärorik och stimulerande miljö för barnen.


Vi söker dig som:
- Brinner för att arbeta med barn och vill utveckla en verksamhet utifrån dina egna pedagogiska tankar.
- Är utbildad inom barnomsorg, har arbetat inom barnomsorgen eller har annan erfarenhet av att på ett tryggt och pedagogiskt sätt ta hand om barn.
- Vill arbeta utifrån ditt egna hem och/eller i lokal.

Om oss:
C Företaget har funnits sedan 2002. I dagsläget samarbetar vi med 85 dagbarnvårdare i 20 olika kommuner. Vi driver även 9 förskolor och 1 öppen förskola i Uppsala län. Visa mindre

Barnskötare med intresse för utomhuspedagogik

Ansök    Feb 17    Kidzare AB    Barnskötare
Sjumilaskogens förskola är en privat förskola som bedrivs i det expanderande Gunsta/Funbo, med närhet till skog och natur. Som barnskötare hos oss får du möjlighet att med barnet i centrum förundras, upptäcka och utforska naturens olika när- och lärmiljöer. Vår profil är utomhuspedagogik. Vi arbetar i huvudsak i mindre grupper och använder oss av ett demokratiskt arbetssätt där barnen får vara med och forma sin dag. Det är viktigt att du tycker om att vara... Visa mer
Sjumilaskogens förskola är en privat förskola som bedrivs i det expanderande Gunsta/Funbo, med närhet till skog och natur. Som barnskötare hos oss får du möjlighet att med barnet i centrum förundras, upptäcka och utforska naturens olika när- och lärmiljöer. Vår profil är utomhuspedagogik. Vi arbetar i huvudsak i mindre grupper och använder oss av ett demokratiskt arbetssätt där barnen får vara med och forma sin dag. Det är viktigt att du tycker om att vara utomhus då utomhuspedagogik är en växelverkan mellan lärande inomhus och lärande utomhus, ett samspel mellan platsen, hållbar utveckling, den personliga hälsan och jordens hälsa.
Som barnskötare planerar, genomför, dokumenterar, reflekterar, analyserar och utvecklar du den pedagogiska verksamheten tillsammans med arbetslaget. Med utgångspunkt i styrdokumenten arbetar du för att skapa en trygg, rolig och lärorik miljö på förskolan, samt verkar för att det skapas ett demokratiskt klimat i gruppen såväl för barn som pedagoger.
Vi söker dig som har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar.
Vi förväntar oss att du är en aktiv, initiativrik och ansvarstagande person som trivs och fungerar med både självständiga uppgifter och i lag med andra. Visa mindre

Barnskötare till Almtunaskolan

Ansök    Feb 15    Uppsala kommun    Barnskötare
Almtunaskolan Har du erfarenhet av att arbeta som barnskötare och vill ta dig an en ny utmaning? Då kan du vara den vi på Almtunaskolan letar efter. Vi erbjuder både en trevlig arbetsplats och goda möjligheter till utveckling. Välkommen med din ansökan senast 2022-02-21! Almtunaskolan är en grundskola årskurs F-6 med cirka 530 elever och 60 personal. Skolan är centralt belägen i Fålhagen med närhet till Vaksalatorg och tågstationen. Verksamheten leds i... Visa mer
Almtunaskolan

Har du erfarenhet av att arbeta som barnskötare och vill ta dig an en ny utmaning? Då kan du vara den vi på Almtunaskolan letar efter. Vi erbjuder både en trevlig arbetsplats och goda möjligheter till utveckling. Välkommen med din ansökan senast 2022-02-21!

Almtunaskolan är en grundskola årskurs F-6 med cirka 530 elever och 60 personal. Skolan är centralt belägen i Fålhagen med närhet till Vaksalatorg och tågstationen. Verksamheten leds i dag av en rektor och en biträdande rektor som tillsammans med skolans arbetslagsledare bildar skolans ledningsgrupp. På skolan finns också en utvecklingsgrupp bestående av förstelärare och utvecklingsledare. Skolans vision är "Genom trygghet, glädje och delaktighet når vi målen!". Skolan har väl utvecklade processer och ett väl utvecklat systematiskt kvalitetsarbete med höga förväntningar på elever och medarbetare. För att öka trygghet och arbetsro och inkludering samt för att förbättra elevernas måluppfyllelse arbetar skolan bland annat aktivt med IBIS (Inkluderande Beteendestöd I Skolan). Skolans personal är organiserade i arbetslag där lärare och fritidspersonal möts i ett samarbete varje vecka.

Här kan du läsa mer om Almtunaskolan (http://almtunaskolan.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Som barnskötare kommer du att ansvara för utbildningen och den dagliga omsorgen för barnen tillsammans med arbetslaget. Det ingår att skapa en utvecklande, stimulerande och trygg miljö samt att skapa möjlighet till utforskande, lek och lärande. Du förväntas bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar.

Din bakgrund
Vi söker dig som har barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Har du utbildning i lågaffektivt bemötande eller specialpedagogik ses det som meriterande. För att lyckas i arbetet behöver du ha erfarenhet av att arbeta som barnskötare. Det är en fördel om du har erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd och av arbete med bild som stöd. Du behöver ha goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska. Det är även meriterande om du har grundläggande IT-kunskaper.

Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Vidare är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Jobbet passar dig som har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
I Uppsala kommun värnar vi om varandras hälsa och arbetsmiljö. Vi förväntar oss därför att du är vaccinerad mot Covid-19.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Pia Andreasson, rektor, 018-727 50 86.

Facklig företrädare: Kommunal, Gzim Breznica, 018-727 50 79.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Vi söker timvikarier till Norlandia Uppfinnaren & Upplevelsen

Ansök    Feb 10    Norlandia Förskolor AB    Barnskötare
Vi söker timvikarier till våra förskolor i Lindbacken! Är du en en nyfiken person som vill arbeta på förskolor, då är du varmt välkommen till oss. Beskrivning av tjänsten som timvikarie Vi arbetar i pedagogiska team och ger barnen nya erfarenheter varje dag. Tillsammans med dina kollegor skapar du förutsättningarna för barnen att lyckas på våra förskolor. Är du nyfiken, positiv och driven person med arbetsglädje då är du rätt person för oss. Kvalifikati... Visa mer
Vi söker timvikarier till våra förskolor i Lindbacken! Är du en en nyfiken person som vill arbeta på förskolor, då är du varmt välkommen till oss.

Beskrivning av tjänsten som timvikarie

Vi arbetar i pedagogiska team och ger barnen nya erfarenheter varje dag. Tillsammans med dina kollegor skapar du förutsättningarna för barnen att lyckas på våra förskolor. Är du nyfiken, positiv och driven person med arbetsglädje då är du rätt person för oss.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift

har ett godkänt utdrag ur belastningsregistret

har arbetat med barn tidigare meriteras

Om Norlandia Förskolor

Vi är ett familjeägt företag som driver ett 80-tal förskolor i Sverige. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!

Övrig information

Anställningsform: Timvikariat

Omfattning: Vid behov

Arbetstid: Dagtid

Tillträde: Omgående

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker som en gruppintervju och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Inför intervjun är det bra om du har ett giltigt belastningsregister. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2022-02-28

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Rektor: Marie Ervander Mörk, 076 146 91 49

Varmt välkommen med din ansökan Visa mindre

Barnskötare

Myggan är en föräldradriven förskola, naturskönt belägen intill Hågadalen i Norby, Uppsala. Vi har idag 23 barn fördelade på två grupper. I den röda gruppen går det åtta barn i åldrarna 1-3 år och i den blå gruppen är det femton barn i åldrarna 3-6 år. Arbetslaget består av två förskollärare, två barnskötare och en kokerska. Myggan är en ReggioEmilia inspirerad förskola med fokus på trygghet, meningsskapande, gemenskap och utforskande. Vi arbetar med hundr... Visa mer
Myggan är en föräldradriven förskola, naturskönt belägen intill Hågadalen i Norby, Uppsala. Vi har idag 23 barn fördelade på två grupper. I den röda gruppen går det åtta barn i åldrarna 1-3 år och i den blå gruppen är det femton barn i åldrarna 3-6 år. Arbetslaget består av två förskollärare, två barnskötare och en kokerska.
Myggan är en ReggioEmilia inspirerad förskola med fokus på trygghet, meningsskapande, gemenskap och utforskande. Vi arbetar med hundraspråkligheten och pedagogisk dokumentation samt reflektion som ett verktyg för att få syn på barnens lär- och utvecklingsprocesser.
Nu söker vi en utbildad barnskötare som är engagerad, nyfiken och brinner för barnens utveckling, har god samarbetsförmåga och uppskattar att arbeta småskaligt och åldersövergripande. Vi söker dig som är trygg i din roll som barnskötare och har erfarenhet av pedagogisk dokumentation och projekterande arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Vi erbjuder:
Ett inkluderande arbetslag som brinner för sitt pedagogiska uppdrag
Rullande arbetsschema som i största möjliga mån anpassas efter medarbetarnas önskemål samt kortare arbetsdag på fredagar
Pedagogisk lunch med mat tillagad i eget kök
Naturskön och lugn omgivning med utflykt till skogen varje vecka
4 studiedagar med möjlighet till fördjupning och självstudier
Arbetskläder
Ett välfungerande föräldrakooperativ som präglas av god kontakt och ömsesidig respekt mellan föräldrar och personalTjänsten är en tillsvidareanställning om 80% - 100%. 6 månaders provanställning tillämpas. Tillträde april 2022 eller enligt överenskommelse.
Ansökan med personligt brev och cv skickas per mejl till [email protected] senast den 28 februari 2022.
Vi intervjuar kandidater löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdatum.
För mer information om tjänsten eller Myggans förskola, vänligen kontakta styrelsens ordförande Johanna Flygt på 0737257081 eller [email protected]
Kontakt med annonsörer och rekryteringsbolag undanbedes. Visa mindre

Timvikarier waldorfförskola

Timvikarier sökes till waldorfförskolan Näktergalen som ligger i natursköna Håga by. Vi är en del av stiftelsen Uppsala Waldorfskola. Vi värnar barns behov av stabilitet och trygghet och har därför små barngrupper. Den fria leken och det sociala samspelet står i fokus, men även flerspråkighet och odling har en central roll. Näktergalen ligger i ett naturreservat med skog och hagar inpå knuten. Ekologisk och vegetarisk mat serveras varje dag. Vi söker dig ... Visa mer
Timvikarier sökes till waldorfförskolan Näktergalen som ligger i natursköna Håga by. Vi är en del av stiftelsen Uppsala Waldorfskola.
Vi värnar barns behov av stabilitet och trygghet och har därför små barngrupper. Den fria leken och det sociala samspelet står i fokus, men även flerspråkighet och odling har en central roll. Näktergalen ligger i ett naturreservat med skog och hagar inpå knuten. Ekologisk och vegetarisk mat serveras varje dag.
Vi söker dig som har barnskötar- eller förskollärarutbildning och är nyfiken på/intresserad av waldorfpedagogik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Då vi intervjuar kandidater löpande är det bra att du är snabb med din ansökan.
Vi undanber oss eventuella kontakter från bemanningsföretag. Visa mindre

Timvikarier till Närdaghemmetsförskola

Ansök    Jan 21    Stiftelsen Närdaghemmet    Barnskötare
Vi söker timvikarier till Förskolan Närdaghemmet som ligger idylliskt mitt i Svartbäckens lugna villaområde. Närdaghemmet är en föräldradriven förskola. På förskolan går 25 barn mellan 1-6 år. Vi arbetar aktivt med trygghet och trivsel på vår förskola. Bland annat genom att: · Ha ett positivt bemötande mot barn, vårdnadshavare och pedagoger. · Att vara nära barnen, lyssna, trösta, hjälpa till i konflikter. · Ha en inbjudande miljö som... Visa mer
Vi söker timvikarier till Förskolan Närdaghemmet som ligger idylliskt mitt i Svartbäckens lugna villaområde.
Närdaghemmet är en föräldradriven förskola. På förskolan går 25 barn mellan 1-6 år.
Vi arbetar aktivt med trygghet och trivsel på vår förskola. Bland annat genom att:
· Ha ett positivt bemötande mot barn, vårdnadshavare och pedagoger.
· Att vara nära barnen, lyssna, trösta, hjälpa till i konflikter.
· Ha en inbjudande miljö som utmanar och lockar till lek.
· Ha en nära kontakt till vårdnadshavare.
· Se till att en pedagog finns hela tiden i närheten av barnen och presenterar miljön och omgivningen.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som timvikarie hos oss. Du ska vara positiv, nyfiken, lyhörd, flexibel, och ansvarsfull. Kunna ta eget ansvar och ha intresse för att arbeta med barn.

Vid intresse skicka din ansökan till: [email protected]
För frågor kontakta Karin Gällstedt Rektor på telefonnummer: 076-303 53 78 Visa mindre

Vi behöver en barnskötare till våra yngre barn på vår lilla förskola.

Ansök    Jan 26    Förskolan Tärningen HB    Barnskötare
Vi söker en Barnskötare till de yngsta barnen på vår förskola, som ligger i Uppsala. Tjänsten kommer vara minst 75% och upp till 100%. Vi kommer tillsätta denna tjänst snarast. Du ska arbeta med de yngsta barnen mest och de är från 2,5 år. Vi kommer behöva en person som är trygg och van att arbeta med barn t.ex. som barnflicka, barnvakt eller barnskötare för yngre barn på förskola. Du ska vara barnens trygghet då de är på förskolan. Du ska tycka om att lek... Visa mer
Vi söker en Barnskötare till de yngsta barnen på vår förskola, som ligger i Uppsala.
Tjänsten kommer vara minst 75% och upp till 100%. Vi kommer tillsätta denna tjänst snarast.
Du ska arbeta med de yngsta barnen mest och de är från 2,5 år.
Vi kommer behöva en person som är trygg och van att arbeta med barn t.ex. som barnflicka, barnvakt eller barnskötare för yngre barn på förskola.
Du ska vara barnens trygghet då de är på förskolan.
Du ska tycka om att leka med barn.
Du måste kunna tala det svenska språket mycket bra och sjunga mycket med barnen, då det är ett viktigt mål i Läroplan för förskolan och på vår förskola.
Du ska tycka mycket om att vara utomhus och inspirera och leka med alla barnen.
Du ska tycka om att vara ute i naturen då det är vår närmaste lekplats på vår förskola.
Du ska vilja inspirera, leka, leda, och lära barnen under sin dag på förskola.
Om du har arbetat med barngympa, barndans eller likande så är meriterande om du söker tjänsten.
?Skicka in ditt personliga brev som beskriver vem du är, din erfarenhet, vad du gjort tidigare och var du bor. Skicka även in din CV där vi kan se vad du jobbat med och när du jobbat samt om du har någon utbildning.
Skriv och berätta varför just du skulle passa för denna tjänst och vad du kan bidra med som person.
Vi behöver två referenser och telefonnummer, skriv vad er relation är ex. min förra chef. Visa mindre

Utvecklade vikariejobb på olika förskolor i Uppsala!

Ansök    Jan 26    Precator Pedagogerna AB    Barnskötare
Mer om tjänsten Vill du medverka till samhällets viktiga uppgift att bidra med trygghet och utveckling för barn? Arbetet som vikarie inom förskola innebär att du med kort varsel (ofta samma morgon) ersätter ordinarie personals frånvaro. Vid arbete på förskolan kommer du, tillsammans med övrig personal, ansvara för en barngrupp genom att delta i lekar och aktiviteter både inom- och utomhus, hjälpa till vid på- och avklädning, delta i pedagogiska måltider o... Visa mer
Mer om tjänsten
Vill du medverka till samhällets viktiga uppgift att bidra med trygghet och utveckling för barn?

Arbetet som vikarie inom förskola innebär att du med kort varsel (ofta samma morgon) ersätter ordinarie personals frånvaro. Vid arbete på förskolan kommer du, tillsammans med övrig personal, ansvara för en barngrupp genom att delta i lekar och aktiviteter både inom- och utomhus, hjälpa till vid på- och avklädning, delta i pedagogiska måltider och framförallt vara närvarande med barnen.

Precator Pedgogerna erbjuder en flexibel anställning där du själv bestämmer vilka dagar du vill arbeta. Utifrån din profil och önskemål matchas uppdragen personligen till dig. Arbetet som vikarie varierar mellan olika förskolor vilket gör att du får testa på flera arbetsplatser. Du kommer på så vis samla på dig erfarenheter som är värdefulla för framtida tjänster. Som konsult får du även tillgång till ett brett nätverk av kollegor att lära av och utvecklas tillsammans med. Vikarietjänsten kan komma att leda till längre vikariat eller en fast anställning på de förskolor vi samarbetar med.


Din profil
Vi söker dig med avslutad gymnasial utbildning med erfarenhet av att arbete med barn och ungdomar. Det är meriterande om du tidigare arbetat på förskola/skola och/eller har relevant utbildning inom området. Arbetet ställer krav på att du som person trivs med att arbeta på olika arbetsplatser och har lätt för att anpassa dig till nya rutiner och arbetssätt. Vidare är du trygg i rollen som förebild, är självgående och vågar ta egna initiativ. Du är kommunikativ och behärskar det svenska språket väl i tal och skrift. Framförallt har du ett brinnande intresse för barn och ungdomars lärande och utveckling!

Så söker du jobbet
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra en god kommunikation med våra sökande tar vi endast emot ansökningar via digital länk i annonsen eller vår hemsida. Har du däremot frågor gällande tjänsten går det bra att vända sig till kandidatansvarig Emma Lindqvist på 072-536 38 89.

För att arbeta i skola och förskola är det krav på ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret. Har du inget hemma så beställ ett redan idag!

Om oss
Precator Pedagogerna är specialister på kompetensförsörjning till förskolor och skolor. Vi hyr ut engagerade och kompetenta vikarier samt hjälper förskolor och skolor med rekrytering av kvalificerad personal. Våra uppdragsgivare vi samarbetar med finns i Storstockholm och Uppsala.

Vi tänker långsiktigt i alla våra relationer, både i kontakten med våra konsulter och kunder. Konsulterna får möjlighet att vikariera på olika förskolor och skolor för att hitta sin drömarbetsplats och kunderna får tillfälle att skapa kontakter och lära känna framtida medarbetare under mer praktiska former. Visa mindre

Timvikarier

Kidz education söker timvikarier till våra förskolor inom Uppsala. Kidz education arbetar för en personlig och lyhörd förskola där alla känner sig välkomna. Vi ser det unika i alla barn och arbetar aktivt för att ge våra barn de bästa förutsättningarna för att kunna växa och utvecklas. Trygghet, säkerhet och hälsa är viktigt hos oss och är grunden till att kunna utvecklas inom andra områden. En förutsättning för att må bra är näringsriktig mat. Vi serverar... Visa mer
Kidz education söker timvikarier till våra förskolor inom Uppsala. Kidz education arbetar för en personlig och lyhörd förskola där alla känner sig välkomna. Vi ser det unika i alla barn och arbetar aktivt för att ge våra barn de bästa förutsättningarna för att kunna växa och utvecklas. Trygghet, säkerhet och hälsa är viktigt hos oss och är grunden till att kunna utvecklas inom andra områden. En förutsättning för att må bra är näringsriktig mat. Vi serverar därför ekologisk och kravmärkt mat som är lagad från grunden. På våra förskolor är rörelse av olika slag viktigt och vi spenderar mycket tid utomhus då vi tror att det främjar en hälsosam livsstil och stimulerar till lek och utveckling. Vi arbetar aktivt för en lustfylld och kreativ verksamhet där nyfikenhet och glädje är viktiga inslag. Några av våra ledord är glädje, engagemang och tillsammans. Förekommande och sedvanliga arbetsuppgifter.
Ansökan mejlas till rektor Anett Lindkvist, [email protected] 0709-302327. Visa mindre

Erfaren Barnskötare, Child Academy Sports

Ansök    Jan 19    Child Academy Uppsala AB    Barnskötare
Vi söker en engagerad barnskötare med hög arbetsmoral och med lång erfarenhet till vår förskola. Du är: * ansvarsfull * tar egna initiativ * trivs med att bedriva undervisning både ute och inne Du vill coacha barnen till att tro på sig själva och ge dem utrymme att påverka sitt eget lärande så de kommer att bemöta sin framtid med en känsla av att de kan, vill och vågar. Du lägger stort fokus på medveten undervisning som sker i ett lekfullt, upptäckande sam... Visa mer
Vi söker en engagerad barnskötare med hög arbetsmoral och med lång erfarenhet till vår förskola.
Du är:
* ansvarsfull
* tar egna initiativ
* trivs med att bedriva undervisning både ute och inne
Du vill coacha barnen till att tro på sig själva och ge dem utrymme att påverka sitt eget lärande så de kommer att bemöta sin framtid med en känsla av att de kan, vill och vågar. Du lägger stort fokus på medveten undervisning som sker i ett lekfullt, upptäckande samspel mellan barn och pedagoger.
Vår vision
Med positivitet och trygghet skapar vi förutsättning för lärande.
Vår värdering lutar på fyra värdeord.
Trygghet Engagemang
Positivitet Kunskap

Vi i ledningen skapar delaktighet hos våra anställda. De blir alla en viktig del av helheten. Detta medför också att medarbetarna på ett självständigare sätt kan leda och driva sitt eget arbete. De tar ansvar för sitt arbete och det som krävs för att nå målen och kunna genomföra planerade aktiviteter. Idéer och nytänkande välkomnas hos vår ledning. Bra samarbeten medarbetarna emellan är extra viktigt för att kunna leverera vår höga verksamhetskvalitet.

Personalen berättar:
Därför jobbar jag på Child Academy Sports

Förskolan ligger fantastiskt fint med anslutning till skog och natur. Företaget har en tydlig vision och struktur som gör att jag känner mig trygg i min roll, jag har kollegor som är engagerade och professionella i sin yrkesroll. Företaget tar tillvara på den utbildade personalens kompetens. Jag har en lyhörd ledning med korta beslutsvägar, jag har stor möjlighet till inflytande i verksamheten.
Företaget är generös med material, kläder och personalvård.

Kontaktperson
Rektor Jennie Folkinger
070 919 27 13
[email protected]

Reklam samt HR-företag undanbedes.
https://vimeo.com/518130830/1f887e7453 Visa mindre

Resurs sökes till ny fin förskola

Med fokus på Undervisning, Omsorg, och Hälsa Förskolan med små avdelningar Kunskapsförskolan driver förskolor med fokus på Undervisning, Omsorg och Hälsa. Vi vill få barnen nyfikna på hela världen genom att lägga grunden för ett livslångt lärande. Kunskapsförskolans barngrupper har i snitt 12 barn per avdelning. och alla förskolor har egna kockar som lagar nyttiga luncher och mellanmål. Våra rektorer är delägare i sina förskolor och förskollärarna har... Visa mer
Med fokus på Undervisning,
Omsorg, och Hälsa

Förskolan med små avdelningar

Kunskapsförskolan driver förskolor med fokus på Undervisning, Omsorg och Hälsa. Vi vill få barnen nyfikna på hela världen genom att lägga grunden för ett livslångt lärande.

Kunskapsförskolans barngrupper har i snitt 12 barn per avdelning. och alla förskolor har egna kockar som lagar nyttiga luncher och mellanmål. Våra rektorer är delägare i sina förskolor och förskollärarna har förmånliga läraravtal vilket säkrat kontinuitet bland personalen.

Kunskapsförskolans vision är att bidra till utbildade, trygga och hälsosamma barn.

Resurs till ny fin förskola

Kunskapsförskolan Koncept Ultuna AB

Resurs
Kommun: Uppsala


Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Vanlig anställning

Antal jobb: 1

Kvalifikationer

Utbildning

Gymnasial utbildning inom Pedagogik och lärarutbildning

Utbildning inom TAKK-Tecken som stöd

Om jobbet

Vill du vara med från början och arbeta i en ny fin förskola i en härlig omgivning ?

Kunskapsförskolan driver förskolor för barn i åldern ett till sex år och fokus är på planerad undervisning samt omsorg av hög kvalitet. Våra fokusben är Undervisning, Omsorg och Hälsa samt mycket utevistelse. Hos oss är även rektorerna delägare i sina förskolor för att skapa bättre trivsel bland barn, föräldrar och personal. Vi har specialpedagogisk kompetens som möjliggör tidiga upptäckter och säkrar likvärdighet i förskolemiljön.

Vi öppnade upp Kunskapförskolan Bäcklösa i januari 2021. Förskolan har 10 avdelningar där vi har endast i snitt 10-12 barn per avdelning. Vi är medlemmar i Friluftsfrämjandet med Skogsmulleundervisning och vi har även har en kåta och en utemiljö som gagnar lek och undervisning.

Vi söker dig som kan tänka dig att arbeta som resurs till ett barn som behöver lite extra stöd. Du kommer att arbeta i en barngrupp med både svensk- och engelsk talande barn tillsammans med två andra pedagoger. Du och förskolläraren i gruppen kommer även att ha stöd av habiliteringens personal. Det är mycket viktigt för oss att du har ett varmt förhållningssätt, ett mycket bra svenskt språk och att du verkligen trivs att arbeta i ett härligt mångkulturellt område. med lite nybyggaranda.

Ett krav är är kunskap i bildstöd, tecken som stöd samt flytande engelska.

Kollektivavtal

Kollektivavtal

Värderingar som ger både förtroende och ansvar från både ledning som anställd.

Fina arbetskläder.

Utvecklingsprogram för personalen

Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att ta kontakt med oss.

Om anställningen

Lön

Fast månads- vecko- eller timlön

Arbetsplatsen ligger i kommunen Uppsala i Uppsala län

Arbetsgivaren

Kunskapsförskolan Koncept Ultuna AB

www.kunskapsforskolan.se Visa mindre

Barnskötare till Humlans förskola

Humlans förskola är belägen i en fristående villa i Norby, Uppsala. Förskolan har nära till fina naturområden och utemiljöer. Vi har två avdelningar där pedagogerna och barnen har ett nära samarbete med varandra. Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Som person ser vi att du är flexibel, positiv och nyfiken i ditt arbetssätt. Du har viljan att fortsätta lära och utvecklas i din yrkesroll. Du ser möjligheter istället för begränsningar o... Visa mer
Humlans förskola är belägen i en fristående villa i Norby, Uppsala. Förskolan har nära till fina naturområden och utemiljöer. Vi har två avdelningar där pedagogerna och barnen har ett nära samarbete med varandra.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Som person ser vi att du är flexibel, positiv och nyfiken i ditt arbetssätt. Du har viljan att fortsätta lära och utvecklas i din yrkesroll. Du ser möjligheter istället för begränsningar och har lätt för att samarbeta.
Dina arbetsuppgifter
Tillsammans med förskollärare är du delaktig i det pedagogiska arbetet på förskolan. Du är med och planerar, genomför, dokumenterar samt följer upp undervisningen och utbildningen enligt beslutade mål och riktlinjer. Du arbetar aktivt för att skapa en stimulerande och utvecklande utbildning där barnet står i centrum. Du bidrar till att etablera värdegrundsarbetet och hjälpa att skapa en miljö där alla känner sig inkluderade. Du ska vara väl förtrogen med läroplanen.
Humlans förskola är en av C-företagets förskolor. Att arbeta inom C-företaget innebär en möjlighet att vara delaktig och nära i olika beslutsfattanden. Du har möjlighet att utforma och utveckla utbildningen på förskolan ihop med dina kollegor.
På C-företagets förskolor har vi arbetskläder (ytterkläder) samt friskvårdsbidrag.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med inledande provanställning de första 6 månaderna. Tillträde april/maj 2022 eller enligt överenskommelse.
Låter detta intressant och du tror att du är den person vi söker, välkommen att skicka in din ansökan till [email protected] senast den 16/2.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Angelica Mattsson, rektor, [email protected] Visa mindre

Barnskötare till Videungen förskola

Om Videungens förskola Videungen är en föräldradriven mindre förskola i Sunnersta i södra Uppsala. Verksamheten bedrivs i ljusa och hemtrevliga lokaler i ett hus med egen trädgård. Från förskolan är det gångavstånd till flera fina naturområden. Förskolan har plats för drygt 20 barn och har funnits sedan 1988. På Videungen verkar en engagerad personalgrupp där flera arbetat tillsammans i många år. Trivsel och delaktighet är viktigt. Utifrån läroplanen, skol... Visa mer
Om Videungens förskola
Videungen är en föräldradriven mindre förskola i Sunnersta i södra Uppsala. Verksamheten bedrivs i ljusa och hemtrevliga lokaler i ett hus med egen trädgård. Från förskolan är det gångavstånd till flera fina naturområden. Förskolan har plats för drygt 20 barn och har funnits sedan 1988. På Videungen verkar en engagerad personalgrupp där flera arbetat tillsammans i många år. Trivsel och delaktighet är viktigt.
Utifrån läroplanen, skollagen och barnkonventionen skapar vi förutsättningar för förskolans undervisning. Pedagogiken är till viss del inspirerad av montessori och vi är utomhus mycket och nyttjar närheten till naturen i vår verksamhet. Vi har barnens utveckling, trygghet och trivsel i fokus och eftersträvar ett förhållningsätt som präglas av respekt, värme och delaktighet.
På förskolans hemsida www.videungen.se finns mer information om verksamheten.
Arbetsbeskrivning
Personalgruppen på Videungens förskola består av förskollärare, barnskötare och rektor. Nu vill vi utöka arbetslaget med ytterligare en barnskötare.
Att arbeta på vår lilla, välfungerande förskola ger goda möjligheter till inflytande i verksamheten. Tillsammans med dina kollegor och föräldragruppen arbetar du för att alla barn ska få möjlighet att utveckla sitt allra bästa jag.
Personalgruppen har under dagtid varje vecka tid för reflektion och planering tillsammans då föräldrar tar hand om barngruppen.
Kvalifikationer
Du som söker är utbildad barnskötare
I övrigt söker vi dig som tillsammans vill skapa en trygg, utvecklande och positiv tid för barnen hos oss på Videungens förskola. Du har lätt för att skapa goda relationer med barn, föräldrar och kollegor. Du är lyhörd och ser möjligheter. Du har ett stort engagemang och är ansvarstagande i din profession.
Om anställningen:
Tjänstgöringsgrad: Ca 75 - 100%, enligt överenskommelse.
Tillträde: Enligt överenskommelse Visa mindre

Barnskötare till Lindbackens förskola

Ansök    Jan 14    Uppsala kommun    Barnskötare
Lindbackens förskola Är du utbildad barnskötare med flerårig erfarenhet av arbete på förskola? Vill du vara delaktig i att skapa en utvecklande, stimulerande och trygg miljö för alla barn? Välkommen till Lindbackens förskola! Lindbackens förskola är belägen i Lindbacken, 5 km från Gränby centrum. Förskolan har nära till skog och natur men har ändå närheten till stan. Du tar dig snabbt hit på cykel, med bil eller buss som går regelbundet. Vi har rymlig... Visa mer
Lindbackens förskola

Är du utbildad barnskötare med flerårig erfarenhet av arbete på förskola? Vill du vara delaktig i att skapa en utvecklande, stimulerande och trygg miljö för alla barn? Välkommen till Lindbackens förskola!

Lindbackens förskola är belägen i Lindbacken, 5 km från Gränby centrum. Förskolan har nära till skog och natur men har ändå närheten till stan. Du tar dig snabbt hit på cykel, med bil eller buss som går regelbundet. Vi har rymliga lokaler med härligt ljusinsläpp och två stycken verkstadstorg som dels används som matsalar. Lindbackens förskola har inriktning natur och miljö, vi använder även gården och den omkringliggande skogen som lärmiljö. Vi jobbar med hållbarutveckling och återbruk.

Här kan du läsa mer om Lindbackens förskola (http://www.lindensforskola.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Som barnskötare hos oss får du möjlighet att göra skillnad genom att med barnet i centrum bidra med din kompetens, ditt kunnande och ditt engagemang. Du samarbetar med övriga pedagoger så att verksamheten utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande. Du ansvarar för att tillsammans med dina kollegor planera och genomföra pedagogiska aktiviteter med barnen. Med utgångspunkt i styrdokumenten är du delaktig i att skapa en utvecklande, stimulerande och trygg miljö för alla barn.

Din bakgrund
Vi söker dig som är utbildad barnskötare och har flerårig erfarenhet av arbete på förskola. Har du erfarenhet av att arbete i block ses det som meriterande. För att lyckas i arbetet behöver du ha kunskaper i Unikum.

Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Vidare är du lugn och samlad i olika situationer och kan fokusera på rätt saker.

Jobbet passar dig som är empatisk och snabbt kan sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Sist men inte minst är du en serviceinriktad person som är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.

Upplysningar
I Uppsala kommun värnar vi om varandras hälsa och arbetsmiljö. Vi förväntar oss därför att du är vaccinerad mot Covid-19.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Maria Carlsson, rektor, 018-727 79 32.

Facklig företrädare: Kommunal 010-442 88 16.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Utvecklade vikariejobb på olika förskolor i Uppsala!

Ansök    Jan 11    Precator Pedagogerna AB    Barnskötare
Mer om tjänsten Vill du medverka till samhällets viktiga uppgift att bidra med trygghet och utveckling för barn? Arbetet som vikarie inom förskola innebär att du med kort varsel (ofta samma morgon) ersätter ordinarie personals frånvaro. Vid arbete på förskolan kommer du, tillsammans med övrig personal, ansvara för en barngrupp genom att delta i lekar och aktiviteter både inom- och utomhus, hjälpa till vid på- och avklädning, delta i pedagogiska måltider o... Visa mer
Mer om tjänsten
Vill du medverka till samhällets viktiga uppgift att bidra med trygghet och utveckling för barn?

Arbetet som vikarie inom förskola innebär att du med kort varsel (ofta samma morgon) ersätter ordinarie personals frånvaro. Vid arbete på förskolan kommer du, tillsammans med övrig personal, ansvara för en barngrupp genom att delta i lekar och aktiviteter både inom- och utomhus, hjälpa till vid på- och avklädning, delta i pedagogiska måltider och framförallt vara närvarande med barnen.

Precator Pedgogerna erbjuder en flexibel anställning där du själv bestämmer vilka dagar du vill arbeta. Utifrån din profil och önskemål matchas uppdragen personligen till dig. Arbetet som vikarie varierar mellan olika förskolor vilket gör att du får testa på flera arbetsplatser. Du kommer på så vis samla på dig erfarenheter som är värdefulla för framtida tjänster. Som konsult får du även tillgång till ett brett nätverk av kollegor att lära av och utvecklas tillsammans med. Vikarietjänsten kan komma att leda till längre vikariat eller en fast anställning på de förskolor vi samarbetar med.


Din profil
Vi söker dig med avslutad gymnasial utbildning med erfarenhet av att arbete med barn och ungdomar. Det är meriterande om du tidigare arbetat på förskola/skola och/eller har relevant utbildning inom området. Arbetet ställer krav på att du som person trivs med att arbeta på olika arbetsplatser och har lätt för att anpassa dig till nya rutiner och arbetssätt. Vidare är du trygg i rollen som förebild, är självgående och vågar ta egna initiativ. Du är kommunikativ och behärskar det svenska språket väl i tal och skrift. Framförallt har du ett brinnande intresse för barn och ungdomars lärande och utveckling!

Så söker du jobbet
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra en god kommunikation med våra sökande tar vi endast emot ansökningar via digital länk i annonsen eller vår hemsida. Har du däremot frågor gällande tjänsten går det bra att vända sig till kandidatansvarig Emma Lindqvist på 072-536 38 89.

För att arbeta i skola och förskola är det krav på ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret. Har du inget hemma så beställ ett redan idag!

Om oss
Precator Pedagogerna är specialister på kompetensförsörjning till förskolor och skolor. Vi hyr ut engagerade och kompetenta vikarier samt hjälper förskolor och skolor med rekrytering av kvalificerad personal. Våra uppdragsgivare vi samarbetar med finns i Storstockholm och Uppsala.

Vi tänker långsiktigt i alla våra relationer, både i kontakten med våra konsulter och kunder. Konsulterna får möjlighet att vikariera på olika förskolor och skolor för att hitta sin drömarbetsplats och kunderna får tillfälle att skapa kontakter och lära känna framtida medarbetare under mer praktiska former. Visa mindre

Barnskötare

Hagmarkens förskola är en fristående förskola belägen i Bälinge strax utanför Uppsala. Vi har naturen utanför gården. Vi arbetar i totalrenoverade, moderna och giftfria lokaler sedan augusti 2017. Hagmarken har funnits i privat regi sedan 1995 och drivs nu av TP Förskolor. Vi har två 1-3 årsavdelningar samt två 3-5 årsavdelningar. Hagmarken har även en skola som vi har tätt samarbete med. På Hagmarkens förskola och skola är profilen musik och rörelse vilke... Visa mer
Hagmarkens förskola är en fristående förskola belägen i Bälinge strax utanför Uppsala. Vi har naturen utanför gården. Vi arbetar i totalrenoverade, moderna och giftfria lokaler sedan augusti 2017. Hagmarken har funnits i privat regi sedan 1995 och drivs nu av TP Förskolor.
Vi har två 1-3 årsavdelningar samt två 3-5 årsavdelningar. Hagmarken har även en skola som vi har tätt samarbete med. På Hagmarkens förskola och skola är profilen musik och rörelse vilket märks mycket i vårt arbete. Vår verksamhet genomsyras av engagemang, trygghet och värme. Hos oss arbetar vi i ett nära samarbete med barnens vårdnadshavare för att tillsammans kunna skapa de bästa tänkbara förutsättningarna för barnens utveckling. All personal känner ett gemensamt ansvar för alla barn på förskolan och vi delar med oss till varandra av kunskaper och erfarenheter. Hos oss får du chansen att påverka arbetet tillsammans med dina kollegor på förskolan. Gå gärna in på vår hemsida för att läsa mer.
Vi söker nu en utbildad, engagerad och positiv barnskötare till Hagmarkens förskola. Du har ett stort intresse för ditt arbete och känner dig trygg i din arbetsroll. Du har ett positivt sätt och tycker om att skapa goda relationer med såväl vuxna som barn. Du har god samarbetsförmåga. Du har en positiv barnsyn och utgår från att barnen kan och vill. Du är väl förtrogen med förskolans styrdokument. Vi ser att du gärna har extra intresse för musik och/eller rörelse. Denna tjänst är ett vikariat med möjlighet till vidareanställning.
Då vi värnar om vår hälsa och arbetsmiljö ser vi att du som söker tjänsten gärna är vaccinerad mot Covid-19.
Tillträde enligt överenskommelse. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Vikarier till Skrindans förskola 80 %

Ansök    Jan 12    Lica Förskolor AB    Barnskötare
Vill du göra snögubbar på arbetstid? Välkommen att söka till oss på Skrindans förskola i Björklinge. Förskolan har två avdelningar. Du som söker hit kommer att arbeta som vikarie på enheten Skrindan. Som ny på vår förskola kommer du möta trygg personal med lång erfarenhet av vår verksamhet. Vi söker dig som har barnskötarutbildning, eller erfarenhet av arbete med barn. Vi vill att du som söker tycker om och lockas av att vara nära barnen och deras lek. Vi ... Visa mer
Vill du göra snögubbar på arbetstid?
Välkommen att söka till oss på Skrindans förskola i Björklinge. Förskolan har två avdelningar. Du som söker hit kommer att arbeta som vikarie på enheten Skrindan.
Som ny på vår förskola kommer du möta trygg personal med lång erfarenhet av vår verksamhet. Vi söker dig som har barnskötarutbildning, eller erfarenhet av arbete med barn.
Vi vill att du som söker tycker om och lockas av att vara nära barnen och deras lek. Vi blir alla glada för ditt engagemang i vår verksamhet.
Vi som arbetar på Skrindan är alla engagerade i det dagliga arbetet tillsammans med barnen. Förskolans uppdrag värnas bland annat genom vår planering , och att göra barnens röster hörda är en självklarhet för oss. Att lyssna till barnen och vara nära i leken är viktigt för oss, såväl som omsorgen. Vi har naturen inpå knuten och en fantastisk gård, att vara ute mycket är en del av vår vardag och något som vi tycker mycket om.
Hoppas du lockas av våra detta och söker dig till oss. Vikariatet som erbjuds gäller för denna termin och sträcker sig fram till sista juni. Vi vill gärna att du börjar 1/2.
OBS! Vikariatet kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfaren Barnskötare, Child Academy Sports Enköping

Ansök    Jan 10    Child Academy Uppsala AB    Barnskötare
Vi söker en engagerad barnskötare med hög arbetsmoral och med lång erfarenhet till vår ny förskola i Enköping. Du är: * ansvarsfull * tar egna initiativ * trivs med att bedriva undervisning både ute och inne Du vill coacha barnen till att tro på sig själva och ge dem utrymme att påverka sitt eget lärande så de kommer att bemöta sin framtid med en känsla av att de kan, vill och vågar. Du lägger stort fokus på medveten undervisning som sker i ett lekfullt, u... Visa mer
Vi söker en engagerad barnskötare med hög arbetsmoral och med lång erfarenhet till vår ny förskola i Enköping.
Du är:
* ansvarsfull
* tar egna initiativ
* trivs med att bedriva undervisning både ute och inne
Du vill coacha barnen till att tro på sig själva och ge dem utrymme att påverka sitt eget lärande så de kommer att bemöta sin framtid med en känsla av att de kan, vill och vågar. Du lägger stort fokus på medveten undervisning som sker i ett lekfullt, upptäckande samspel mellan barn och pedagoger.
Vår vision
Med positivitet och trygghet skapar vi förutsättning för lärande.
Vår värdering lutar på fyra värdeord.
Trygghet Engagemang
Positivitet Kunskap

Vi i ledningen skapar delaktighet hos våra anställda. De blir alla en viktig del av helheten. Detta medför också att medarbetarna på ett självständigare sätt kan leda och driva sitt eget arbete. De tar ansvar för sitt arbete och det som krävs för att nå målen och kunna genomföra planerade aktiviteter. Idéer och nytänkande välkomnas hos vår ledning. Bra samarbeten medarbetarna emellan är extra viktigt för att kunna leverera vår höga verksamhetskvalitet.

Personalen berättar:
Därför jobbar jag på Child Academy Sports

Förskolan ligger fantastiskt fint med anslutning till skog och natur. Företaget har en tydlig vision och struktur som gör att jag känner mig trygg i min roll, jag har kollegor som är engagerade och professionella i sin yrkesroll. Företaget tar tillvara på den utbildade personalens kompetens. Jag har en lyhörd ledning med korta beslutsvägar, jag har stor möjlighet till inflytande i verksamheten.
Företaget är generös med material, kläder och personalvård.

Kontaktperson
Rektor Jennie Folkinger
070 919 27 13
[email protected]

Reklam samt HR-företag undanbedes.
https://vimeo.com/518130830/1f887e7453 Visa mindre

Child Academy Sports söker erfaren barnskötare till vår nya förskola.

Ansök    Jan 11    Child Academy Uppsala AB    Barnskötare
Vi söker 5 barnskötare till vår nya förskola. I augusti 2022 kommer vi att öppna portarna till vår nya förskola i Enköping. Vi har en unik Idrotts och hälsoprofil så nu söker vi engagerade barnskötare som även har ett stort intresse för Idrott och hälsa. Vi på Child Academy Sports vill vi ifrån en tidig ålder ge barnen chansen att få upptäcka den glädje och lycka som idrotten kan ge och bidra till ett livslångt hälsosamt liv. Nu får du chansen att vara me... Visa mer
Vi söker 5 barnskötare till vår nya förskola.
I augusti 2022 kommer vi att öppna portarna till vår nya förskola i Enköping. Vi har en unik Idrotts och hälsoprofil så nu söker vi engagerade barnskötare som även har ett stort intresse för Idrott och hälsa.
Vi på Child Academy Sports vill vi ifrån en tidig ålder ge barnen chansen att få upptäcka den glädje och lycka som idrotten kan ge och bidra till ett livslångt hälsosamt liv.
Nu får du chansen att vara med från början när vi öppnar en ny Idrottsförskola på Mistvägen 6 i Enköping och skapa de bästa förutsättningarna med en närvarande Rektor och ledning.
Du som Barnskötare:
Är väl förtrogen med förskolans läroplan och övriga aktuella styrdokument.
Bedriver undervisning.
Ansvarar tillsammans med arbetslaget för att stimulera barnens utveckling och lärande.
Att arbeta efter företagets värderingar.
Du är:
· är engagerad barnskötare
· du är idrottsintresserad
· är tydlig och medveten i ditt arbete
· har helst flera års erfarenhet av yrket
Vår vision
Med positivitet och trygghet skapar vi förutsättning för lärande.
Vår värdering lutar på fyra värdeord.
Trygghet Engagemang
Positivitet Kunskap
Vi i ledningen skapar delaktighet hos våra anställda. De blir alla en viktig del av helheten. Detta medför också att medarbetarna på ett självständigare sätt kan leda och driva sitt eget arbete. De tar ansvar för sitt arbete och det som krävs för att nå målen och kunna genomföra planerade aktiviteter. Idéer och nytänkande välkomnas hos vår ledning. Bra samarbeten medarbetarna emellan är extra viktigt för att kunna leverera vår höga verksamhetskvalitet.
Personalen berättar:
Därför jobbar jag på Child Academy Sports
Förskolan ligger fantastiskt fint med anslutning till skog och natur. Företaget har en tydlig vision och struktur som gör att jag känner mig trygg i min roll, jag har kollegor som är engagerade och professionella i sin yrkesroll. Företaget tar tillvara på den utbildade personalens kompetens. Jag har en lyhörd ledning med korta beslutsvägar, jag har stor möjlighet till inflytande i verksamheten.
Företaget är generös med material, kläder och personalvård. Visa mindre

Barnskötare till Barnens Lilla Academia i Uppsala

Nu söker vi dig som vill vara med och påverka, är nyfiken, engagerad och utbildad barnskötare till vår förskola i Uppsala. Som medarbetare hos oss på Barnens Lilla Academia AB är du en viktig medspelare i vårt team. Du kommer ha stor möjlighet att påverka både undervisning och hur verksamheten ska utvecklas. Vi hämtar inspiration från Reggio Emilia filosofin och det är meriterade om du har erfarenhet av det. Att tro på att vi lär oss tillsammans med barnen... Visa mer
Nu söker vi dig som vill vara med och påverka, är nyfiken, engagerad och utbildad barnskötare till vår förskola i Uppsala. Som medarbetare hos oss på Barnens Lilla Academia AB är du en viktig medspelare i vårt team.
Du kommer ha stor möjlighet att påverka både undervisning och hur verksamheten ska utvecklas.
Vi hämtar inspiration från Reggio Emilia filosofin och det är meriterade om du har erfarenhet av det.
Att tro på att vi lär oss tillsammans med barnen och att alltid vara nyfiken på hur du och dina kollegor kan utvecklas med hjälp av varandra är en viktig egenskap.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Barnskötare på deltid sökes till Norlandia Förskolor Utmanaren

Ansök    Jan 4    Norlandia Förskolor AB    Barnskötare
Norlandia Förskolor Utmanaren erbjuder en trygg, utvecklande och lekfull lärmiljö där barnens nyfikenhet och lärande stimuleras. Förskolans arbets- och förhållningssätt utgår från Kunskap & Innovation, Norlandia Förskolors identitet. Kunskap & Innovation tar sin utgångspunkt i nyfikenhet och viljan att utvecklas! Beskrivning av tjänsten som barnskötare Den vakanta tjänsten är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Följande är att du är utbil... Visa mer
Norlandia Förskolor Utmanaren erbjuder en trygg, utvecklande och lekfull lärmiljö där barnens nyfikenhet och lärande stimuleras. Förskolans arbets- och förhållningssätt utgår från Kunskap & Innovation, Norlandia Förskolors identitet. Kunskap & Innovation tar sin utgångspunkt i nyfikenhet och viljan att utvecklas!

Beskrivning av tjänsten som barnskötare
Den vakanta tjänsten är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Följande är att du är utbildad barnskötare med kunskap om förskolans systematiska kvalitetsarbete.Exempel på förekommande arbetsuppgifter

Du har tydligt barnfokus som återspeglas i ditt förhållningssätt i vardagen. Du bör vara väl insatt i och kunna utföra ett systematiskt kvalitetsarbete, där du synliggör och vidareutvecklar barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation.

Du vill vara med och skapa en god pedagogisk miljö för lek, utveckling och lärande och har kunskap och idéer om hur du tillsammans med dina kollegor ska förverkliga läroplanens mål och värdegrund.

Du har gått barn- och fritidsutbildning och vill vara med och utveckla vår vision "Med livslång lust till lek och lärande" och möter vardagen med arbetsglädje och drivkraft. Du ser det kompetenta barnet och möter varje människa utifrån att "alla kan och vill".

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, hög kompetens, förmåga att bygga goda relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor, ansvarskänsla, respektfullt förhållningssätt och engagemang.Om Norlandia Förskolor
Vi är ett familjeägt företag som driver ett 70-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!Övrig information
- Anställningsform: Tillsvidare med inledande provanställning på 6 månader.
- Omfattning: Deltid
- Tillträde: Omgående


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vid anställning krävs ett utdrag ur belastningsregistret.

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta: Catrin Henriksson och då via mail: [email protected]Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Dagbarnvårdare

Dagbarnvårdare är ett alternativ till förskolan. Du arbetar med barn i åldrarna 1-5 och kan även ta emot fritidsbarn om du önskar. Som dagbarnvårdare arbetar du med en liten barngrupp i ditt eget hem där barnen får vistas i en trygg, lugn och hemmalik miljö. Många hyr även lokal som komplement till hemmet. Det krävs ingen utbildning för att arbeta som dagbarnvårdare men vårt koncept möjliggör för en fördelaktig lön. Detta medför att även många förskollärar... Visa mer
Dagbarnvårdare är ett alternativ till förskolan. Du arbetar med barn i åldrarna 1-5 och kan även ta emot fritidsbarn om du önskar. Som dagbarnvårdare arbetar du med en liten barngrupp i ditt eget hem där barnen får vistas i en trygg, lugn och hemmalik miljö. Många hyr även lokal som komplement till hemmet.
Det krävs ingen utbildning för att arbeta som dagbarnvårdare men vårt koncept möjliggör för en fördelaktig lön. Detta medför att även många förskollärare väljer att arbeta som dagbarnvårdare i samarbete med oss.
Denna tjänst kan man söka tillsammans med någon man vill arbeta tillsammans med, men fyll ändå i svaren en och en. Ange under ”övrigt” vem du söker tillsammans med.

Vårt koncept:
C Företaget är ett alternativ till att starta eget företag. Hos oss får du samma frihet som en egenföretagare samtidigt som du får tryggheten i vår plattform med pedagogiskt stöd och handledning. Du får tiden att lägga på arbetet med barnen medan vi tar hand om ekonomi, administration och bokföring.
Du väljer själv hur du vill utforma verksamheten, om du vill ha någon specifik inriktning och vilka investeringar du vill göra för att skapa en lärorik och stimulerande miljö för barnen.


Vi söker dig som:
- Brinner för att arbeta med barn och vill utveckla en verksamhet utifrån dina egna pedagogiska tankar.
- Är utbildad inom barnomsorg, har arbetat inom barnomsorgen eller har annan erfarenhet av att på ett tryggt och pedagogiskt sätt ta hand om barn.
- Vill arbeta utifrån ditt egna hem och/eller i lokal.

Om oss:
C Företaget har funnits sedan 2002. I dagsläget samarbetar vi med 85 dagbarnvårdare i 20 olika kommuner. Vi driver även 9 förskolor och 1 öppen förskola i Uppsala län. Visa mindre

Timvikarier till Barnens Lilla Academia förskolor i Uppsala

Vi är ett privatägt företag som driver förskolor på olika orter i Sverige. Företaget startades år 2007 i Uppsala och idag har vi även förskolor i Sala, Västerås, Arbrå, Söderhamn och Linköping, totalt 9 st enheter. På våra förskolor möter barnen engagerade och reflekterande pedagoger som följer med barnen på deras utforskande och upptäckande resor. Vi söker er som brinner för att arbeta med barn! Vi söker efter flera timvikarier som vill ingå i vår vikarie... Visa mer
Vi är ett privatägt företag som driver förskolor på olika orter i Sverige. Företaget startades år 2007 i Uppsala och idag har vi även förskolor i Sala, Västerås, Arbrå, Söderhamn och Linköping, totalt 9 st enheter.
På våra förskolor möter barnen engagerade och reflekterande pedagoger som följer med barnen på deras utforskande och upptäckande resor.
Vi söker er som brinner för att arbeta med barn!
Vi söker efter flera timvikarier som vill ingå i vår vikariepool till våra tre förskolor i Uppsala. Vi söker dig som är engagerad och är flexibel för att arbeta i olika arbetslag när behovet uppstår.
Beställ med fördel redan nu hem utdrag från belastningsregistret. Visa mindre

Vi söker medarbetare

Assistent, 35 tim/vecka Vi söker dig som vill arbeta som assistent till ett barn på 5 år med Downs Syndrom på vår förskola och som har erfarenhet av att arbeta i barngrupp. Barnet behöver stöd i den dagliga verksamheten och hjälp med sitt sociala samspel. Då kommunikation med barnet sker med bild- och teckenstöd måste du ha erfarenhet av det. Om du har utbildning eller erfarenhet av att arbeta med barn med Downs Syndrom samt Montessorierfarenhet ser vi de... Visa mer
Assistent, 35 tim/vecka
Vi söker dig som vill arbeta som assistent till ett barn på 5 år med Downs Syndrom på vår förskola och som har erfarenhet av att arbeta i barngrupp. Barnet behöver stöd i den dagliga verksamheten och hjälp med sitt sociala samspel. Då kommunikation med barnet sker med bild- och teckenstöd måste du ha erfarenhet av det.
Om du har utbildning eller erfarenhet av att arbeta med barn med Downs Syndrom samt Montessorierfarenhet ser vi det som ett plus.
God svenska i tal och skrift är ett krav.
Du är trygg i din vuxenroll och har förmågan att möta varje barn individuellt. Vi värdesätter en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt samtidigt som du är duktig på att bygga och bibehålla relationer med övriga barn, kollegor och föräldrar.
Tjänsten är en visstidsanställning vårterminen 2022 med stor möjlighet till förlängning.
Tillträde enligt överenskommelse
Månadslön enligt överenskommelse
Vi tillämpar 6 månaders provanställning
Välkommen med din ansökan redan idag!
Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsterna komma att tillsättas före sista ansökningsdag.


Gluntens Montessoriskola är en fristående föräldradriven skola i Uppsala. Vi har drygt 90 medarbetare och ca 600 barn/elever (inklusive barn i förskolan). Barnen kan börja i förskolan som ettåringar och vara kvar i vår skola till och med årskurs 9. Vi har motiverade elever och engagerade föräldrar. Glunten är en arbetsplats med många engagerade, flexibla och kompetenta medarbetare. Visa mindre

Barnskötare Norlandia Förskolor Seminariet

Ansök    Dec 21    Norlandia Förskolor AB    Barnskötare
Beskrivning av tjänsten som barnskötare De vakanta tjänsterna är vikariat som sträcker sig från den 1/1 fram till den 1/10 alt 1/5. Sysselsättningsgraden för tjänsterna är 75% samt 100%. Exempel på förekommande arbetsuppgifter Vi söker barnskötare som kommer att arbeta på avdelningar för de yngre barnen. Avdelningarna tillhör arbetslag som leds av förskollärare. Du har tydligt barnfokus som återspeglas i ditt förhållningssätt i vardagen. Du bör vara ins... Visa mer
Beskrivning av tjänsten som barnskötare
De vakanta tjänsterna är vikariat som sträcker sig från den 1/1 fram till den 1/10 alt 1/5. Sysselsättningsgraden för tjänsterna är 75% samt 100%.

Exempel på förekommande arbetsuppgifter

Vi söker barnskötare som kommer att arbeta på avdelningar för de yngre barnen. Avdelningarna tillhör arbetslag som leds av förskollärare.

Du har tydligt barnfokus som återspeglas i ditt förhållningssätt i vardagen. Du bör vara insatt i och kunna utföra ett systematiskt kvalitetsarbete, där du synliggör och vidareutvecklar barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation.

Du vill vara med och skapa en god pedagogisk miljö för lek, utveckling och lärande och har kunskap och idéer om hur du tillsammans med dina kollegor ska förverkliga läroplanens mål och värdegrund.

Du har gått barn- och fritidsutbildning eller annan pedagogisk utbildning. Vill vara med och utveckla vår vision "Med livslång lust till lek och lärande" och möter vardagen med arbetsglädje och drivkraft. Du ser det kompetenta barnet och möter varje människa utifrån att "alla kan och vill".

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, kompetens, förmåga att bygga goda relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor, ansvarskänsla, respektfullt förhållningssätt och engagemang.

Du ska utföra normalt förekommande arbetsuppgifter för barnskötare. Du skall arbeta aktivt för att skapa en stimulerande och utvecklande verksamhet och miljö där barnen står i centrum. Tillsammans med övriga pedagoger arbetar du så att verksamheten utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande.

Du kommer tillsammans med en förskollärare att ha ansvar för introduktioner av nya familjer och genomföra utvecklingssamtal med fokus på barnens förändrade kunnande.

Om Norlandia Förskolor
Vi är ett familjeägt företag som driver ett 70-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!Övrig information
- Anställningsform: Visstidsanställning
- Omfattning: Heltid/deltid
- Tillträde: Omgående


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vid anställning krävs ett utdrag ur belastningsregistret.

Sista ansökningsdag 3/1-22

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Rektor Catrin Henriksson

[email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Barnskötare sökes till Skogsgläntans förskola f.d Förskolan Kasper

Barnskötare C Företaget Barnomsorg söker en utbildad barnskötare till Skogsgläntans förskola f.d Förskolan Kasper som ligger i Sävja. Skogsgläntan är en liten förskola som är belägen i ett bostadsrättshus på nedre plan, lokalerna är två lägenheter som har anpassats för att bedriva en pedagogisk verksamhet. Förskolan har direkt närhet till Lunsens naturreservat. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till:... Visa mer
Barnskötare
C Företaget Barnomsorg söker en utbildad barnskötare till Skogsgläntans förskola f.d Förskolan Kasper som ligger i Sävja. Skogsgläntan är en liten förskola som är belägen i ett bostadsrättshus på nedre plan, lokalerna är två lägenheter som har anpassats för att bedriva en pedagogisk verksamhet. Förskolan har direkt närhet till Lunsens naturreservat.
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till:
[email protected]
referens, Skogsgläntans förskola
Har du ett intresse för barns utveckling och lärande? Är du öppen och nyfiken på barnens behov och unika förmåga?
Vi vill att du som barnskötare ser såväl gruppens som miljöns betydelse för lärandet. Du har god förmåga att skapa relationer med både barn, föräldrar och arbetskamrater.
Arbetsuppgifter:
Du ingår i ett arbetslag som består av förskollärare och barnskötare där ni tillsammans kompletterar och inspirerar varandra. Gemensamt planerar, genomför och reflekterar ni över verksamheten. Du ska vara väl insatt i förskolans läroplan och du kommer att arbeta efter våra styrdokument, vår värdegrund och vår likabehandlingsplan.
Pedagogisk dokumentation är ett viktigt verktyg för oss i vårt systematiska kvalitetsarbete. Där synliggör vi barnens utveckling och ger barnen inflytande över sitt lärande och utformning av verksamheten.
På ett professionellt sätt ska du tillsammans med dina kollegor lägga grunden för barnens lustfyllda lärande.
I samråd med dina kollegor har du förmågan att anpassa och prioritera ditt arbetssätt efter verksamhetens behov och barnens bästa.
Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev. Skicka till [email protected] Visa mindre

Förskollärare/barnskötare

Kidz education söker 1 förskollärare/barnskötare till våra förskolor inom Uppsala. Tjänsten är tillfällig under vårterminen 2022. Heltid. Plats: Gamla Uppsala förskola. Kidz education arbetar för en personlig och lyhörd förskola där alla känner sig välkomna. Vi ser det unika i alla barn och arbetar aktivt för att ge våra barn de bästa förutsättningarna för att kunna växa och utvecklas. Trygghet, säkerhet och hälsa är viktigt hos oss och är grunden till att... Visa mer
Kidz education söker 1 förskollärare/barnskötare till våra förskolor inom Uppsala. Tjänsten är tillfällig under vårterminen 2022. Heltid. Plats: Gamla Uppsala förskola.
Kidz education arbetar för en personlig och lyhörd förskola där alla känner sig välkomna. Vi ser det unika i alla barn och arbetar aktivt för att ge våra barn de bästa förutsättningarna för att kunna växa och utvecklas.
Trygghet, säkerhet och hälsa är viktigt hos oss och är grunden till att kunna utvecklas inom andra områden. En förutsättning för att må bra är näringsriktig mat. Vi serverar därför ekologisk och kravmärkt mat som är lagad från grunden.
På våra förskolor är rörelse av olika slag viktigt och vi spenderar mycket tid utomhus då vi tror att det främjar en hälsosam livsstil och stimulerar till lek och utveckling.
Vi arbetar aktivt för en lustfylld och kreativ verksamhet där nyfikenhet och glädje är viktiga inslag. Några av våra ledord är glädje, engagemang och tillsammans.
Arbetsuppgifter: Förekommande och sedvanliga arbetsuppgifter.
Ansökan mejlas till rektor Anett Lindkvist, [email protected] 0709-302327. Visa mindre

Timvikarie

Med fokus på Undervisning, Omsorg, och Hälsa Förskolan med små avdelningar Kunskapsförskolan driver förskolor med fokus på Undervisning, Omsorg och Hälsa. Vi vill få barnen nyfikna på hela världen genom att lägga grunden för ett livslångt lärande. Kunskapsförskolans barngrupper har i snitt 12 barn per avdelning. och alla förskolor har egna kockar som lagar nyttiga luncher och mellanmål. Våra rektorer är delägare i sina förskolor och förskollärarna har... Visa mer
Med fokus på Undervisning,
Omsorg, och Hälsa

Förskolan med små avdelningar

Kunskapsförskolan driver förskolor med fokus på Undervisning, Omsorg och Hälsa. Vi vill få barnen nyfikna på hela världen genom att lägga grunden för ett livslångt lärande.

Kunskapsförskolans barngrupper har i snitt 12 barn per avdelning. och alla förskolor har egna kockar som lagar nyttiga luncher och mellanmål. Våra rektorer är delägare i sina förskolor och förskollärarna har förmånliga läraravtal vilket säkrat kontinuitet bland personalen.

Kunskapsförskolans vision är att bidra till utbildade, trygga och hälsosamma barn.

Vi söker vikarier till vår fina förskola.

Som vikarie är du en förebild för barnen. Du är närvarande, kreativ, positiv och flexibel och visar på stort ansvarstagande. Som vikare arbetar du ofta på kort varsel och ersätter ordinarie pedagoger på förskolan.
Med fokus på Undervisning,
Omsorg, och Hälsa

Förskolan med små avdelningar

Kunskapsförskolan driver förskolor med fokus på Undervisning, Omsorg och Hälsa. Vi vill få barnen nyfikna på hela världen genom att lägga grunden för ett livslångt lärande.

Kunskapsförskolans barngrupper har i snitt 12 barn per avdelning. och alla förskolor har egna kockar som lagar nyttiga luncher och mellanmål. Våra rektorer är delägare i sina förskolor och förskollärarna har förmånliga läraravtal vilket säkrat kontinuitet bland personalen.

Kunskapsförskolans vision är att bidra till utbildade, trygga och hälsosamma barn.

Vill du komma med i vårt glada gäng? Tveka inte och skicka in en ansökan. Visa mindre

Timvikarie

Med fokus på Undervisning, Omsorg, och Hälsa Förskolan med små avdelningar Kunskapsförskolan driver förskolor med fokus på Undervisning, Omsorg och Hälsa. Vi vill få barnen nyfikna på hela världen genom att lägga grunden för ett livslångt lärande. Kunskapsförskolans barngrupper har i snitt 12 barn per avdelning. och alla förskolor har egna kockar som lagar nyttiga luncher och mellanmål. Våra rektorer är delägare i sina förskolor och förskollärarna har... Visa mer
Med fokus på Undervisning,
Omsorg, och Hälsa

Förskolan med små avdelningar

Kunskapsförskolan driver förskolor med fokus på Undervisning, Omsorg och Hälsa. Vi vill få barnen nyfikna på hela världen genom att lägga grunden för ett livslångt lärande.

Kunskapsförskolans barngrupper har i snitt 12 barn per avdelning. och alla förskolor har egna kockar som lagar nyttiga luncher och mellanmål. Våra rektorer är delägare i sina förskolor och förskollärarna har förmånliga läraravtal vilket säkrat kontinuitet bland personalen.

Kunskapsförskolans vision är att bidra till utbildade, trygga och hälsosamma barn.

Vi söker vikarier till vår fina förskola.

Som vikarie är du en förebild för barnen. Du är närvarande, kreativ, positiv och flexibel och visar på stort ansvarstagande. Som vikare arbetar du ofta på kort varsel och ersätter ordinarie pedagoger på förskolan.
Med fokus på Undervisning,
Omsorg, och Hälsa

Förskolan med små avdelningar

Kunskapsförskolan driver förskolor med fokus på Undervisning, Omsorg och Hälsa. Vi vill få barnen nyfikna på hela världen genom att lägga grunden för ett livslångt lärande.

Kunskapsförskolans barngrupper har i snitt 12 barn per avdelning. och alla förskolor har egna kockar som lagar nyttiga luncher och mellanmål. Våra rektorer är delägare i sina förskolor och förskollärarna har förmånliga läraravtal vilket säkrat kontinuitet bland personalen.

Kunskapsförskolans vision är att bidra till utbildade, trygga och hälsosamma barn.

Vill du komma med i vårt glada gäng? Tveka inte och skicka in en ansökan. Visa mindre

Barnskötare till Edda Förskola AB

Ansök    Dec 13    Edda Förskola AB    Barnskötare
Barnskötare till Edda Förskola AB Om arbetsplatsen: Edda Förskola AB är en fristående huvudman etablerad sen 2012 i södra Uppsala (Gottsunda) där vi driver tre förskolor inspirerad av Reggio Emilia filosofin. Vår drivkraft är att göra skillnad för varje barn och erbjuda dem en god utbildning i deras första utbildningsresa. På våra förskolor lägger vi stor vikt vid barnens språkutveckling. Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad barnskötare till en... Visa mer
Barnskötare till Edda Förskola AB
Om arbetsplatsen:
Edda Förskola AB är en fristående huvudman etablerad sen 2012 i södra Uppsala (Gottsunda) där vi driver tre förskolor inspirerad av Reggio Emilia filosofin. Vår drivkraft är att göra skillnad för varje barn och erbjuda dem en god utbildning i deras första utbildningsresa. På våra förskolor lägger vi stor vikt vid barnens språkutveckling.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är utbildad barnskötare till en utav våra enheter i Gottsunda. Den större delen av våra barngrupper har ett annat modersmål än svenska, därför är det viktigt att du som barnskötare har erfarenhet av att arbeta språkutvecklande tillsammans med dina kollegor på förskolan.
Du kommer arbeta tätt tillsammans med förskollärare, barnskötare och annan personal som är en del av arbetslaget för att se varje barns behov. Du ska vara väl förtrogen vid förskolans styrdokument. Du är van att planera din undervisning som du kommer bedriva tillsammans med ditt arbetslag, du bör ha en god kommunikation med vårdnadshavare och dina kollegor på förskolan. Inom Edda förskola lägger vi stor vikt vid det kollegiala lärandet därför behöver du vara delaktig i dessa träffar för att vi tillsammans ska kunna utveckla förskolans undervisning och utbildning.
Edda förskola har korta beslutsvägar och ett nära samarbete mellan ledning och huvudman. Vi hoppas att just du vill vara med att utveckla våra förskolor tillsammans med oss! Hos oss på Edda förskola kommer du vara med om en spännande utveckling och verkligen göra skillnad för barnen. Visa mindre

Förskollärare/erfaren Barnskötare, vikariat

Hagmarkens förskola är en fristående förskola belägen i Bälinge strax utanför Uppsala. Vi har naturen utanför gården. Vi arbetar i totalrenoverade, moderna och giftfria lokaler sedan augusti 2017. Hagmarken har funnits i privat regi sedan 1995 och drivs nu av TP Förskolor. Vi har två 1-3 årsavdelningar samt två 3-5 årsavdelningar. Hagmarken har även en skola som vi har tätt samarbete med. På Hagmarkens förskola och skola är profilen musik och rörelse vilke... Visa mer
Hagmarkens förskola är en fristående förskola belägen i Bälinge strax utanför Uppsala. Vi har naturen utanför gården. Vi arbetar i totalrenoverade, moderna och giftfria lokaler sedan augusti 2017. Hagmarken har funnits i privat regi sedan 1995 och drivs nu av TP Förskolor.
Vi har två 1-3 årsavdelningar samt två 3-5 årsavdelningar. Hagmarken har även en skola som vi har tätt samarbete med. På Hagmarkens förskola och skola är profilen musik och rörelse vilket märks mycket i vårt arbete. Vår verksamhet genomsyras av engagemang, trygghet och värme. Hos oss arbetar vi i ett nära samarbete med barnens vårdnadshavare för att tillsammans kunna skapa de bästa tänkbara förutsättningarna för barnens utveckling. All personal känner ett gemensamt ansvar för alla barn på förskolan och vi delar med oss till varandra av kunskaper och erfarenheter. Hos oss får du chansen att påverka arbetet tillsammans med dina kollegor på förskolan. Gå gärna in på vår hemsida för att läsa mer.
En av våra fantastiska förskollärare är gravid och vi söker nu en utbildad, engagerad och positiv förskollärare/barnskötare för ett vikariat hos oss på Hagmarkens förskola från och med 10 januari 2022.
Du har ett stort intresse för ditt arbete och känner dig trygg i din arbetsroll. Du har ett positivt sätt och tycker om att skapa goda relationer med såväl vuxna som barn. Du har god samarbetsförmåga. Du har en positiv barnsyn och utgår från att barnen kan och vill. Du är väl förtrogen med förskolans styrdokument. Vi ser att du gärna har extra intresse för musik och/eller rörelse.
Tillträde enligt överenskommelse. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Finskspråkig barnskötare till Hällby förskola

Ansök    Dec 10    Uppsala kommun    Barnskötare
Hällby förskola Nu söker vi på Hällby förskola dig som vill växa tillsammans med oss i Uppsala kommun. Som barnskötare hos oss är det viktigt att du verkligen vill göra skillnad ute i samhället. Har vi väckt ditt intresse? Välkommen med din ansökan till en riktigt spännande tjänst! Hällby förskola har funnits i befintliga lokaler sedan 2011. Vi ligger precis på gränsen mellan stad och land i Luthagens nordvästra hörn. Vårt läge gör att vi har möjlighe... Visa mer
Hällby förskola

Nu söker vi på Hällby förskola dig som vill växa tillsammans med oss i Uppsala kommun. Som barnskötare hos oss är det viktigt att du verkligen vill göra skillnad ute i samhället. Har vi väckt ditt intresse? Välkommen med din ansökan till en riktigt spännande tjänst!

Hällby förskola har funnits i befintliga lokaler sedan 2011. Vi ligger precis på gränsen mellan stad och land i Luthagens nordvästra hörn. Vårt läge gör att vi har möjlighet att utforska och använda både staden och dess utbud som landet och skogen. Vår förskola präglas av duktiga och drivna pedagoger som med hög ambition omsätter läroplanen i vardagen.

Ditt uppdrag
I arbetet ingår att använda digitala verktyg tillsammans med barnen och uppmuntra barnen till kreativitet och kunskapsbyggande. Det ingår även att skapa en utvecklande, stimulerande och trygg miljö, bidra till att utveckla verksamheten tillsammans med övrig personal, skapa möjlighet till utforskande samt lek och lärande.

Din bakgrund
Vi söker dig som har barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Har du utbildning i lågaffektivt bemötande är det meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som barnskötare, av språkutvecklande arbetssätt, av arbete med bild som stöd samt eller erfarenhet av arbete inom kommunal förskoleverksamhet. Du har god kännedom om förskolans läroplan, goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska samt mycket goda muntliga kunskaper i finska. Det är önskvärt om du har kunskaper i Unikum samt goda kunskaper i att läsa och skriva på finska.

Du är empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation samt pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare är du en person som har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Sist men inte minst söker vi dig som är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker samt är flexibel och du ser möjligheter i förändringar.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Sara Lundéll, rektor, 018-727 75 77

Facklig företrädare:
Kommunal, Monica Norlin 018-727 16 66

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Barnskötare Kåbo förskola

Hej Vi söker en barnskötare på heltid till förskolan. Vi är en föräldradriven förskola som ligger ganska centralt i Uppsala. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Intervjuer och rekrytering kan komma att ske under annonseringsperioden. Kontaktperson Carola Almgren 018508217 Visa mer
Hej Vi söker en barnskötare på heltid till förskolan. Vi är en föräldradriven förskola som ligger ganska centralt i Uppsala.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Intervjuer och rekrytering kan komma att ske under annonseringsperioden.
Kontaktperson Carola Almgren 018508217 Visa mindre

Barnskötare Norlandia förskolor Karlsro

Ansök    Nov 30    Norlandia Förskolor AB    Barnskötare
Nu söker vi en ny barnskötare till vår förskola Norlandia Förskolor Karlsro i Uppsala. På förskolan har vi utformat ett unikt koncept som heter EduZone. Förskolans utbildningsmiljöer är uppbyggda i olika zoner för att utmana barnen i deras lärande. Vi vill att barnen ska få uppleva och utforska med hela kroppen. Är Du en driven, nyfiken och varm?person? Då är Du rätt person för oss! DINA ARBETSUPPGIFTER Tillsammans med dina kollegor ska du leda och utvec... Visa mer
Nu söker vi en ny barnskötare till vår förskola Norlandia Förskolor Karlsro i Uppsala. På förskolan har vi utformat ett unikt koncept som heter EduZone. Förskolans utbildningsmiljöer är uppbyggda i olika zoner för att utmana barnen i deras lärande. Vi vill att barnen ska få uppleva och utforska med hela kroppen. Är Du en driven, nyfiken och varm?person? Då är Du rätt person för oss!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Tillsammans med dina kollegor ska du leda och utveckla förskolan enligt Läroplanen samt Norlandia förskolors koncept. Du arbetar alltid för barnets bästa i fokus. Kunskap och Innovation är ledord i vår verksamhet och vi erbjuder barnen "Nya upptäckter - varje dag!" Detta betyder att du är en medforskande pedagog och lyhörd för barnens intressen. Utifrån vår utbildningsplan deltar du i det systematiska kvalitetsarbetet på avdelningen, där du tillsammans med dina kollegor planerar, utvärderar och reflekterar. Lärandet synliggörs genom pedagogisk dokumentation och du arbetar aktivt för att skapa stimulerande och utvecklande lärmiljöer. Du har ett gott förhållningssätt till barn, föräldrar och kollegor som präglas av tron på att alla vill och kan. Du har en god samarbetsförmåga där du har en vilja att delge och lära, samt tar ansvar för att skapa en god arbetsmiljö genom en positiv inställning och energirik arbetsglädje.

VI ERBJUDER DIG

Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling samt arbetskläder, pedagogiska måltider, friskvårdsbidrag och självklart härliga barn och kollegor.

Om Norlandia förskolor

Vi är ett familjeägt företag som driver ett 70-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!Övrig information
Anställningsform: Visstid, som kan övergå till tillsvidare

Omfattning: 100%

Arbetstid: Dagtid efter schema

Tillträde: Enligt överenskommelse

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Linda Birkelund

[email protected]

0703250047


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Barnskötare på Norladia förskolor Upptäckten - långt vikariat, kan bli t...

Ansök    Dec 2    Norlandia Förskolor AB    Barnskötare
Vi söker barnskötare som vill vara med och utveckla vår förskola Upptäckten. Vi arbetar i pedagogiska team och våra barn är organiserade i avdelningar utifrån ålder. Beskrivning av tjänsten som barnskötare i norlandia förskolor Tillsammans med dina kollegor ska du leda och utveckla verksamheten enligt Läroplanen samt Norlandia förskolors Pedagogiska koncept. Du arbetar alltid för barnets bästa i fokus. Kunskap och Innovation är ledord i vår verksamhet och... Visa mer
Vi söker barnskötare som vill vara med och utveckla vår förskola Upptäckten. Vi arbetar i pedagogiska team och våra barn är organiserade i avdelningar utifrån ålder.

Beskrivning av tjänsten som barnskötare i norlandia förskolor
Tillsammans med dina kollegor ska du leda och utveckla verksamheten enligt Läroplanen samt Norlandia förskolors Pedagogiska koncept. Du arbetar alltid för barnets bästa i fokus. Kunskap och Innovation är ledord i vår verksamhet och vi erbjuder barnen "Nya upptäckter - varje dag!" Detta betyder att du är en medforskande pedagog och lyhörd för barnens intressen. Utifrån vår utbildningsplan deltar du i det systematiska kvalitetsarbetet på avdelningen, där du tillsammans med dina kollegor planerar, utvärderar och reflekterar. Lärandet synliggörs genom pedagogisk dokumentation och du arbetar aktivt för att skapa stimulerande och utvecklande lärmiljöer. Du har ett gott förhållningssätt till barn, vårdnadshavare och kollegor som präglas av tron på att alla vill och kan. Du har en god samarbetsförmåga där du har en vilja att delge och lära, samt tar ansvar för att skapa en god arbetsmiljö genom en positiv inställning och energirik arbetsglädje.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling samt arbetskläder, pedagogiska måltider, friskvårdsbidrag och självklart härliga barn och kollegor.Kvalifikationer och personliga egenskaper
- Lösningsinriktad
- Positiv
- Ambitiös
- Goda kunskaper i svenska
- Erfarenhet av arbetet som barnskötare i förskolan
Om Norlandia Förskolor
Vi är ett familjeägt företag som driver ett 70-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!Övrig information
- Anställningsform: Visstid längre vikariat som kan övergå till tillsvidare
- Omfattning: Heltid
- Arbetstid: förskolans öppettider är för tillfället 6:30-17:30
- Tillträde: Enligt överenskommelse - senast 10/1-2022


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vid anställning krävs ett utdrag ur belastningsregistret.

Referenstagning kan efterfrågas.

Sista ansökningsdag 2021-12-12

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Johan Elfving, rektor

073-820 87 31

[email protected]


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Erfaren Barnskötare, Child Academy Sports

Ansök    Nov 29    Child Academy Uppsala AB    Barnskötare
Vi söker en engagerad barnskötare med hög arbetsmoral och med lång erfarenhet till vår förskola. Du är: * ansvarsfull * tar egna initiativ * trivs med att bedriva undervisning både ute och inne Du vill coacha barnen till att tro på sig själva och ge dem utrymme att påverka sitt eget lärande så de kommer att bemöta sin framtid med en känsla av att de kan, vill och vågar. Du lägger stort fokus på medveten undervisning som sker i ett lekfullt, upptäckande sam... Visa mer
Vi söker en engagerad barnskötare med hög arbetsmoral och med lång erfarenhet till vår förskola.
Du är:
* ansvarsfull
* tar egna initiativ
* trivs med att bedriva undervisning både ute och inne
Du vill coacha barnen till att tro på sig själva och ge dem utrymme att påverka sitt eget lärande så de kommer att bemöta sin framtid med en känsla av att de kan, vill och vågar. Du lägger stort fokus på medveten undervisning som sker i ett lekfullt, upptäckande samspel mellan barn och pedagoger.
Vår vision
Med positivitet och trygghet skapar vi förutsättning för lärande.
Vår värdering lutar på fyra värdeord.
Trygghet Engagemang
Positivitet Kunskap

Vi i ledningen skapar delaktighet hos våra anställda. De blir alla en viktig del av helheten. Detta medför också att medarbetarna på ett självständigare sätt kan leda och driva sitt eget arbete. De tar ansvar för sitt arbete och det som krävs för att nå målen och kunna genomföra planerade aktiviteter. Idéer och nytänkande välkomnas hos vår ledning. Bra samarbeten medarbetarna emellan är extra viktigt för att kunna leverera vår höga verksamhetskvalitet.

Personalen berättar:
Därför jobbar jag på Child Academy Sports

Förskolan ligger fantastiskt fint med anslutning till skog och natur. Företaget har en tydlig vision och struktur som gör att jag känner mig trygg i min roll, jag har kollegor som är engagerade och professionella i sin yrkesroll. Företaget tar tillvara på den utbildade personalens kompetens. Jag har en lyhörd ledning med korta beslutsvägar, jag har stor möjlighet till inflytande i verksamheten.
Företaget är generös med material, kläder och personalvård.

Kontaktperson
Rektor Jennie Folkinger
070 919 27 13
[email protected]

Reklam samt HR-företag undanbedes.
https://vimeo.com/518130830/1f887e7453 Visa mindre

Dagbarnvårdare

Dagbarnvårdare är ett alternativ till förskolan. Du arbetar med barn i åldrarna 1-5 och kan även ta emot fritidsbarn om du önskar. Som dagbarnvårdare arbetar du med en liten barngrupp i ditt eget hem där barnen får vistas i en trygg, lugn och hemmalik miljö. Många hyr även lokal som komplement till hemmet. Det krävs ingen utbildning för att arbeta som dagbarnvårdare men vårt koncept möjliggör för en fördelaktig lön. Detta medför att även många förskollärar... Visa mer
Dagbarnvårdare är ett alternativ till förskolan. Du arbetar med barn i åldrarna 1-5 och kan även ta emot fritidsbarn om du önskar. Som dagbarnvårdare arbetar du med en liten barngrupp i ditt eget hem där barnen får vistas i en trygg, lugn och hemmalik miljö. Många hyr även lokal som komplement till hemmet.
Det krävs ingen utbildning för att arbeta som dagbarnvårdare men vårt koncept möjliggör för en fördelaktig lön. Detta medför att även många förskollärare väljer att arbeta som dagbarnvårdare i samarbete med oss.
Denna tjänst kan man söka tillsammans med någon man vill arbeta tillsammans med, men fyll ändå i svaren en och en. Ange under ”övrigt” vem du söker tillsammans med.

Vårt koncept:
C Företaget är ett alternativ till att starta eget företag. Hos oss får du samma frihet som en egenföretagare samtidigt som du får tryggheten i vår plattform med pedagogiskt stöd och handledning. Du får tiden att lägga på arbetet med barnen medan vi tar hand om ekonomi, administration och bokföring.
Du väljer själv hur du vill utforma verksamheten, om du vill ha någon specifik inriktning och vilka investeringar du vill göra för att skapa en lärorik och stimulerande miljö för barnen.


Vi söker dig som:
- Brinner för att arbeta med barn och vill utveckla en verksamhet utifrån dina egna pedagogiska tankar.
- Är utbildad inom barnomsorg, har arbetat inom barnomsorgen eller har annan erfarenhet av att på ett tryggt och pedagogiskt sätt ta hand om barn.
- Vill arbeta utifrån ditt egna hem och/eller i lokal.

Om oss:
C Företaget har funnits sedan 2002. I dagsläget samarbetar vi med 85 dagbarnvårdare i 20 olika kommuner. Vi driver även 9 förskolor och 1 öppen förskola i Uppsala län. Visa mindre

Dagbarnvårdare sökes till Gnistans familjedaghem

Gnistans familjedaghem söker en kollega med start till våren 2022. Verksamheten bedrivs i en villa på landsbygden i området Rasbokil och består av en liten barngrupp med blandade åldrar mellan 1-5 år. Gnistan är ett familjedaghem där den pedagogiska verksamheten syftar till att skapa en hållbar utveckling. Detta innebär bland annat att den demokratiska processen är i fokus; barnen ska veta att de är viktiga samhällsaktörer som kan och bör göra sitt bästa f... Visa mer
Gnistans familjedaghem söker en kollega med start till våren 2022. Verksamheten bedrivs i en villa på landsbygden i området Rasbokil och består av en liten barngrupp med blandade åldrar mellan 1-5 år.
Gnistan är ett familjedaghem där den pedagogiska verksamheten syftar till att skapa en hållbar utveckling. Detta innebär bland annat att den demokratiska processen är i fokus; barnen ska veta att de är viktiga samhällsaktörer som kan och bör göra sitt bästa för att skapa en positiv förändring i sin direkta närhet, men också mer globalt.
Gnistan drivs under ledning av C Företaget.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta tillsammans med ansvarig dagbarnvårdare i familjedaghemmet. Verksamheten bygger på samma grundläggande pedagogiska principer som övrig förskoleverksamhet. Arbetet sker på veckodagar under dagtid utifrån familjedaghemmets öppettider.
Du är med i alla aktiviteter och arbetar för att skapa en verksamhet som barnen ska känna både trygghet, glädje och längta tillbaka till.

Vi söker dig som:
- Kan arbeta heltid eller deltid. Arbetstiden bestäms utifrån hur behovet ser ut.
- Har arbetat inom barnomsorgen eller har annan erfarenhet av att på ett tryggt och pedagogiskt sätt ta hand om barn.
- Är ansvarsfull, har god samarbetsförmåga och trivs i en lekfull miljö.
- Utbildning är meriterande, men ej ett krav.


Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till [email protected]
Märk mailet med "dagbarnvårdare" i ämnesraden.


Om oss:
C Företaget har funnits sedan 2002. I dagsläget samarbetar vi med 85 dagbarnvårdare i 20 olika kommuner. Vi driver även 9 förskolor och 1 öppen förskola i Uppsala län. Visa mindre

Barnskötare till ny fin förskola

Med fokus på Undervisning, Omsorg, och Hälsa Förskolan med små avdelningar Kunskapsförskolan driver förskolor med fokus på Undervisning, Omsorg och Hälsa. Vi vill få barnen nyfikna på hela världen genom att lägga grunden för ett livslångt lärande. Kunskapsförskolans barngrupper har i snitt 12 barn per avdelning. och alla förskolor har egna kockar som lagar nyttiga luncher och mellanmål. Våra rektorer är delägare i sina förskolor och förskollärarna har... Visa mer
Med fokus på Undervisning,
Omsorg, och Hälsa

Förskolan med små avdelningar

Kunskapsförskolan driver förskolor med fokus på Undervisning, Omsorg och Hälsa. Vi vill få barnen nyfikna på hela världen genom att lägga grunden för ett livslångt lärande.

Kunskapsförskolans barngrupper har i snitt 12 barn per avdelning. och alla förskolor har egna kockar som lagar nyttiga luncher och mellanmål. Våra rektorer är delägare i sina förskolor och förskollärarna har förmånliga läraravtal vilket säkrat kontinuitet bland personalen.

Kunskapsförskolans vision är att bidra till utbildade, trygga och hälsosamma barn.

Barnskötare till ny fin förskola

Kunskapsförskolan Koncept Ultuna AB

Barnskötare
Kommun: Uppsala


Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Vanlig anställning

Antal jobb: 1

Kvalifikationer

Utbildning

Meriterande

Gymnasial utbildning inom Pedagogik och lärarutbildning

Om jobbet

Kunskapsförskolan driver förskolor för barn i åldern ett till sex år och fokus är på planerad undervisning samt omsorg av hög kvalitet. Våra fokusben är Undervisning, Omsorg och Hälsa samt mycket utevistelse.

Vi öppnade en ny förskola i Bäcklösa den fjärde januari 2020. Förskolan har 10 avdelningar där vi har endast i snitt 12 barn per avdelning. Vi är medlemmar i Friluftsfrämjandet med Skogsmulleundervisning och vi har även har en kåta och en utemiljö som gagnar lek och undervisning. Vill du arbeta i fantastiska lärmiljöer med underbara kollegor, tveka inte att söka till oss.

Kollektivavtal

Friskvårdsbidrag

Fina arbetskläder.

Utvecklingsprogram för personalen

Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att ta kontakt med oss.

Mer information om tjänsten: [email protected]

Om anställningen

Lön

Fast månads- vecko- eller timlön

Arbetsplatsen ligger i kommunen Uppsala i Uppsala län

Arbetsgivaren

Kunskapsförskolan Koncept Ultuna AB

www.kunskapsforskolan.se Visa mindre

Barnskötare Norlandia Förskolor Uppfinnaren

Ansök    Nov 17    Norlandia Förskolor AB    Barnskötare
Nu söker vi en ny barnskötare till vår förskola Norlandia Förskolor Uppfinnaren i Lindbacken. På förskolan har vi utformat ett unikt koncept som heter EduZone. Förskolans utbildningsmiljöer är uppbyggda i olika zoner för att utmana barnen i deras lärande. Vi vill att barnen ska få uppleva och utforska med hela kroppen. Är Du en driven, nyfiken och varm?person? Då är Du rätt person för oss! DINA ARBETSUPPGIFTER Tillsammans med dina kollegor ska du leda oc... Visa mer
Nu söker vi en ny barnskötare till vår förskola Norlandia Förskolor Uppfinnaren i Lindbacken. På förskolan har vi utformat ett unikt koncept som heter EduZone. Förskolans utbildningsmiljöer är uppbyggda i olika zoner för att utmana barnen i deras lärande. Vi vill att barnen ska få uppleva och utforska med hela kroppen. Är Du en driven, nyfiken och varm?person? Då är Du rätt person för oss!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Tillsammans med dina kollegor ska du leda och utveckla förskolan enligt Läroplanen samt Norlandia förskolors koncept. Du arbetar alltid för barnets bästa i fokus. Kunskap och Innovation är ledord i vår verksamhet och vi erbjuder barnen "Nya upptäckter - varje dag!" Detta betyder att du är en medforskande pedagog och lyhörd för barnens intressen. Utifrån vår utbildningsplan deltar du i det systematiska kvalitetsarbetet på avdelningen, där du tillsammans med dina kollegor planerar, utvärderar och reflekterar. Lärandet synliggörs genom pedagogisk dokumentation och du arbetar aktivt för att skapa stimulerande och utvecklande lärmiljöer. Du har ett gott förhållningssätt till barn, föräldrar och kollegor som präglas av tron på att alla vill och kan. Du har en god samarbetsförmåga där du har en vilja att delge och lära, samt tar ansvar för att skapa en god arbetsmiljö genom en positiv inställning och energirik arbetsglädje.

VI ERBJUDER DIG

Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling samt arbetskläder, pedagogiska måltider, friskvårdsbidrag och självklart härliga barn och kollegor.

Om Norlandia Förskolor

Vi är ett familjeägt företag som driver ett 80-tal förskolor i Sverige. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!

Övrig information

Anställningsform: Visstid, som kan övergå till tillsvidare

Omfattning: 80 - 100%

Arbetstid: Dagtid efter schema

Tillträde: enligt överenskommelse

Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Malin Wikström

[email protected]

0709280918

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

JENSEN förskola Uppsala söker barnskötare

Ansök    Nov 17    Jensen Education AB    Barnskötare
Barnens bildningsresa börjar hos oss på JENSEN förskola, en lustfylld resa mot att bli självständiga, motiverade och kreativa individer! Nu finns det en unik möjlighet att få bli en del av ett framstående och väletablerat utbildningsföretag. JENSEN har idag 14 förskolor i Stockholm, Nacka, Uppsala, Malmö och Västerås som kännetecknas av engagerade pedagoger som tillsammans med ledningen skapat en stabil, trygg verksamhet med hög kvalitet och som har en hö... Visa mer
Barnens bildningsresa börjar hos oss på JENSEN förskola, en lustfylld resa mot att bli självständiga, motiverade och kreativa individer!

Nu finns det en unik möjlighet att få bli en del av ett framstående och väletablerat utbildningsföretag. JENSEN har idag 14 förskolor i Stockholm, Nacka, Uppsala, Malmö och Västerås som kännetecknas av engagerade pedagoger som tillsammans med ledningen skapat en stabil, trygg verksamhet med hög kvalitet och som har en hög kundnöjdhet och medarbetarnöjdhet. 

På JENSEN tar vi förskolebarns rätt till utbildning på allvar. Vi på JENSEN förskola arbetar med det lustfyllda lärandet genom undervisning och har särskilt fokus på svenska och matematik.  

Kunskaper, goda sociala färdigheter och tilltro till sin egen förmåga gör att barnen från JENSEN förskola bemöter sin framtid med en känsla av att de kan, vill och vågar där allt vävs samman av vårt utbildningskoncept Träning för verkligheten. Genom utepedagogik, fysisk aktivitet, mindfulness och bra kost vill vi ge varje barn grunden till en god hälsa.

Detta söker vi
Vi söker en kompetent och engagerad barnskötare som vill anta en viktig roll vid vår förskola. För att trivas i rollen som barnskötare hos oss är det viktigt att du delar våra värderingar. Det innebär att vi alltid sätter barnet främst, att vi utvecklar vår pedagogik och att vi alltid håller hög professionell standard i våra möten med barn, föräldrar och kollegor.

Du är närvarande, självgående, initiativrik, empatisk och har “ögon i nacken”. Att vara med barn faller sig naturligt för dig och du är intresserad av hur man bemöter barn. Nyfikenhet, en vilja att lära och att utveckla dina befintliga kompetenser är avgörande.

Vi ser gärna att du är utbildad barnskötare. Då vi lägger stor vikt vid att bidra till barnens språkutveckling är mycket goda kunskaper i svenska språket ett krav i såväl tal som skrift. På JENSEN har vi fokus på hälsa, rörelse och mycket utevistelse. Så om du har intresse för en hälsosam livsstil, njuter av att vara utomhus med barnen eller till och med har erfarenhet av utomhuspedagogik kommer du att stormtrivas hos oss!

I rollen som barnskötare är du med och skapar en förskola att längta till där både barn och föräldrar såväl som medarbetare trivs och är nöjda med verksamheten.

Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80-100% med placering vid JENSEN förskola Uppsala. Tillträde i januari eller enligt överenskommelse. 

Din ansökan
Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under lediga jobb. 

Första steget i vår rekryteringsprocess är att genomföra två tester (Mint och Matrigma). Testlänkar skickas på mail direkt efter inskickad ansökan och du får återkoppling på testerna direkt efter att du har genomfört dem.

Inom förskolan måste du enligt lag (2000:873) visa upp ett utdrag från belastningsregistret. Beställningsblanketten kan hämtas på polisens hemsida. Beställ ditt utdrag redan idag, det tar minst 14 dagar att få utdraget.

Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att arbeta hos oss, vänligen kontakta Rektor Staffan Lagerqvist på [email protected] 

Varmt välkommen med din ansökan!


JENSEN education grundades 1996 av Håkan Jensen, företagets vd och långsiktiga ägare. JENSEN är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med verksamhet i de flesta större städer runtom i Sverige. Vårt utbildningskoncept ”Träning för verkligheten och bildning som mål” genomsyrar all verksamhet.

Vi har förtroendet att utbilda drygt 13 000 studerande inom fem olika verksamhetsområden – förskola (start 2005), grundskola (start 2008), gymnasium (start 2003), vuxenutbildning (start 1996) och yrkeshögskola (start 1999). JENSEN education har knappt 900 medarbetare och omsätter 1000 MSEK. Visa mindre

Barnskötare sökes till liten förskola

Ansök    Nov 13    Förskolan Tärningen HB    Barnskötare
Vi söker en glad och positiv barnskötare till vår fina, mysiga förskola med liten barngrupp Har du precis gått ut gymnasiet och utbildat dig till barnskötare? Eller har du kanske erfarenhet av att arbeta med barn på andra sätt. En självklarhet är att du måste kunna tala med och leda och leka med barnen på förskolan. Det är en bra merit om du t.ex. varit ledare inom barngymnastik, simskola, barndans eller likande? Då är du kanske den vi söker till vår ... Visa mer
Vi söker en glad och positiv barnskötare till vår fina, mysiga förskola med liten barngrupp


Har du precis gått ut gymnasiet och utbildat dig till barnskötare? Eller har du kanske erfarenhet av att arbeta med barn på andra sätt. En självklarhet är att du måste kunna tala med och leda och leka med barnen på förskolan.
Det är en bra merit om du t.ex. varit ledare inom barngymnastik, simskola, barndans eller likande?


Då är du kanske den vi söker till vår förskola!


Vi behöver en barnskötare till i vår förskola.
Du ska vilja och kunna arbeta 100%.
Du anställs för att i första hand jobba med de yngsta barnen.
Du måste gilla att vara i naturen och utomhus varje dag.
Du kommer att leda olika aktiviteter med barnen ex. sång, mini-röris, lekar inne och ute.
Vi har många barn som behöver lära sig det svenska språket därför behöver du kunna tala, skriva och sjunga det svenska språket utan problem.
Barnen har ett behov av trygghet, kontinuitet och en varm hand att hålla i. Du måste kunna visa att du vill arbeta med barn och att du vill vara med dem.
Skriv och berätta
Vem du är,
din erfarenhet av jobb med yngre barn,
varför just du skulle kunna passa för detta jobb,
och vad du kan bidra med på förskolan?
Vi kommer bara kunna återkoppla till dem som skriver och svarar på ovanstående stycke.
Du ska också skicka med två referenser med telefonnummer och vilken relation ni har. (En som kan berätta om dig och ditt arbete med barn.) Visa mindre

Stjärnans förskola

Ansök    Nov 10    WIM Care AB    Barnskötare
Om jobbet Stjärnans Förskola Ditt nya jobb som barnskötare Nu söker vi dig som vill utveckla barnens förmåga, kunskaper och tilltro till sig själva och förbereda dem för livet och framtiden. Du kommer att arbeta över hela enheten där behov finns. Ibland kan det innebära olika avdelningar varje dag men det kan även innebära en längre tid på en avdelning. Välkommen till oss! Välkommen till oss på Stjärnans förskola. Här får du en arbetsplats med engag... Visa mer
Om jobbet
Stjärnans Förskola


Ditt nya jobb som barnskötare
Nu söker vi dig som vill utveckla barnens förmåga, kunskaper och tilltro till sig själva och förbereda dem för livet och framtiden.
Du kommer att arbeta över hela enheten där behov finns. Ibland kan det innebära olika avdelningar varje dag men det kan även innebära en längre tid på en avdelning.


Välkommen till oss!
Välkommen till oss på Stjärnans förskola. Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas. Vi har goda bussförbindelser, närhet till skog, bibliotek, vårdcentral, affär mm.


Din kompetens
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Du har stort engagemang i ditt arbete som barnskötare och är en trygg förebild för våra barn. Du trivs att arbeta med andra och bidrar till ett bra samarbete. Du kan kommunicera med barn, personal och vårdnadshavare och har förmåga att förmedla budskap på ett tydligt sätt. Du tar ansvar och är närvarande med ett förhållningssätt som utgår från att alla barn kan lyckas. För att kommunicera med barn, vårdnadshavare och kollegor behöver du behörska det svenska språket väl.


Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar ansökan om belastningsregister här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Visa mindre

Barnskötare, Tillsvidare Anställning 100%

Barnskötare C Företaget Barnomsorg söker en utbildad barnskötare till Skogsgläntans förskola f.d Förskolan Kasper som ligger i Sävja. Skogsgläntan är en liten förskola som är belägen i ett bostadsrättshus på nedre plan, lokalerna är två lägenheter som har anpassats för att bedriva en pedagogisk verksamhet. Förskolan har direkt närhet till Lunsens naturreservat. Har du ett brinnande intresse för barns utveckling och lärande? Är du öppen och nyfiken på barn... Visa mer
Barnskötare
C Företaget Barnomsorg söker en utbildad barnskötare till Skogsgläntans förskola f.d Förskolan Kasper som ligger i Sävja. Skogsgläntan är en liten förskola som är belägen i ett bostadsrättshus på nedre plan, lokalerna är två lägenheter som har anpassats för att bedriva en pedagogisk verksamhet. Förskolan har direkt närhet till Lunsens naturreservat.
Har du ett brinnande intresse för barns utveckling och lärande? Är du öppen och nyfiken på barnens behov och unika förmåga?
Vi vill att du som barnskötare ser såväl gruppens som miljöns betydelse för lärandet. Du har god förmåga att skapa relationer med både barn, föräldrar och arbetskamrater.
Arbetsuppgifter:
Du ingår i ett arbetslag som består av förskollärare och barnskötare där ni tillsammans kompletterar och inspirerar varandra. Gemensamt planerar, genomför och reflekterar ni över verksamheten. Du ska vara väl insatt i förskolans läroplan och du kommer att arbeta efter våra styrdokument, vår värdegrund och vår likabehandlingsplan.
Pedagogisk dokumentation är ett viktigt verktyg för oss i vårt systematiska kvalitetsarbete. Där synliggör vi barnens utveckling och ger barnen inflytande över sitt lärande och utformning av verksamheten.
På ett professionellt sätt ska du tillsammans med dina kollegor lägga grunden för barnens lustfyllda lärande.
I samråd med dina kollegor har du förmågan att anpassa och prioritera ditt arbetssätt efter verksamhetens behov och barnens bästa.
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till: [email protected] referens, Skogsgläntans förskola Visa mindre

Timvikarie till Barnens Lilla Academia förskolor i Uppsala

Vi är ett privatägt företag som driver förskolor på olika orter i Sverige. Företaget startades år 2007 i Uppsala och idag har vi även förskolor i Sala, Västerås, Arbrå, Söderhamn och Linköping, totalt 9 st enheter. På våra förskolor möter barnen engagerade och reflekterande pedagoger som följer med barnen på deras egna utforskande och upptäckande resor. Barnen får möjlighet att upptäcka nya saker genom ett utforskande, få många utmaningar och stöttas till ... Visa mer
Vi är ett privatägt företag som driver förskolor på olika orter i Sverige. Företaget startades år 2007 i Uppsala och idag har vi även förskolor i Sala, Västerås, Arbrå, Söderhamn och Linköping, totalt 9 st enheter.
På våra förskolor möter barnen engagerade och reflekterande pedagoger som följer med barnen på deras egna utforskande och upptäckande resor. Barnen får möjlighet att upptäcka nya saker genom ett utforskande, få många utmaningar och stöttas till ett utvecklande på egen hand men även tillsammans med andra barn och med förskolans pedagoger.
Vi söker er som brinner för att arbeta med barn.
Vi söker efter flera timvikarier som vill ingå i vår vikariepool till våra förskolor i Uppsala. Vi söker dig som är engagerad och är flexibel för att arbeta i olika arbetslag när behovet uppstår på någon av våra förskolor samt att vara flexibel med arbetstider.
Beställ med fördel redan nu hem utdrag från belastningsregistret. Visa mindre

Förskollärare i hemmiljö

C Företaget har flera förskollärare som valt att arbeta som dagbarnvårdare genom oss. Som dagbarnvårdare arbetar du med en liten barngrupp i ditt eget hem där barnen får vistas i en trygg, lugn och hemmalik miljö. Många hyr även lokal som komplement till hemmet. Dagbarnvårdare är ett alternativ till förskolan och du arbetar med barn i åldrarna 1–5 år. Du kan även ta emot fritidsbarn om du önskar. Det krävs ingen utbildning för att arbeta som dagbarnvårdare... Visa mer
C Företaget har flera förskollärare som valt att arbeta som dagbarnvårdare genom oss. Som dagbarnvårdare arbetar du med en liten barngrupp i ditt eget hem där barnen får vistas i en trygg, lugn och hemmalik miljö. Många hyr även lokal som komplement till hemmet. Dagbarnvårdare är ett alternativ till förskolan och du arbetar med barn i åldrarna 1–5 år. Du kan även ta emot fritidsbarn om du önskar.
Det krävs ingen utbildning för att arbeta som dagbarnvårdare men vårt koncept möjliggör för en fördelaktig lön. Detta medför att även många förskollärare väljer att arbeta som dagbarnvårdare i samarbete med oss.
Denna tjänst kan man söka tillsammans med någon man vill arbeta tillsammans med, men fyll ändå i svaren en och en. Ange under ”övrigt” vem du söker tillsammans med.
Vårt koncept:
C Företaget är ett alternativ till att starta eget företag. Hos oss får du samma frihet som en egenföretagare samtidigt som du får tryggheten i vår plattform med pedagogiskt stöd och handledning. Du får tiden att lägga på arbetet med barnen medan vi tar hand om ekonomi, administration och bokföring.
Du väljer själv hur du vill utforma verksamheten, om du vill ha någon specifik inriktning och vilka investeringar du vill göra för att skapa en lärorik och stimulerande miljö för barnen.
Vi söker dig som:
- Brinner för att arbeta med barn och vill utveckla en verksamhet utifrån dina egna pedagogiska tankar.
-Har en förskollärarutbildning, icke-fullständig utbildning eller har annan erfarenhet av att på ett tryggt och pedagogiskt sätt ta hand om barn.
- Vill arbeta utifrån ditt egna hem och/eller i lokal.
Om oss:
C Företaget har funnits sedan 2002. I dagsläget samarbetar vi med 85 dagbarnvårdare i 20 olika kommuner. Vi driver även 8 förskolor och 1 öppen förskola i Uppsala län. Visa mindre

Barnskötare/resurs till Sten Sture förskola i Uppsala

Ansök    Nov 9    Uppsala kommun    Barnskötare
Sten Sture förskola Har du erfarenhet av arbete på förskola och arbete med barn i behov av särskilt stöd och vill ta dig an en ny utmaning? Då kan du vara den vi letar efter till tjänsten som barnskötare/resurs. Vi på Sten Sture förskola erbjuder både en trevlig arbetsplats och goda möjligheter till utveckling. Välkommen med din ansökan senast 2021-11-15! Sten Stures förskola arbetar i enlighet med skollag, läroplan och våra kommunala riktlinjer. Hos... Visa mer
Sten Sture förskola

Har du erfarenhet av arbete på förskola och arbete med barn i behov av särskilt stöd och vill ta dig an en ny utmaning? Då kan du vara den vi letar efter till tjänsten som barnskötare/resurs. Vi på Sten Sture förskola erbjuder både en trevlig arbetsplats och goda möjligheter till utveckling. Välkommen med din ansökan senast 2021-11-15!

Sten Stures förskola arbetar i enlighet med skollag, läroplan och våra kommunala riktlinjer. Hos oss är leken viktig, varje individ är lika viktig, alla ska känna sig sedda och välkomna. Vi har lärmiljöer som inspirerar till utforskande och lek och lärande. Vi lyssnar på och respekterar varandra. Alla ska känna sig trygga på vår förskola.

Läs mer om vår förskola här: Sten Sture förskola (https://stensturesforskola.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
I den här rollen kommer du först och främst att ge stöd för utbildningen och den dagliga omsorgen för barnet tillsammans med arbetslaget, skapa möjlighet till utforskande och lek och lärande. I rollen ingår det även även till viss del medicinsk omsorg, att ha kontakt med vårdnadshavare samt ha möten med barnhabiliteringen.

Du kommer att rapportera till rektor.

Din bakgrund
Krav för att söka tjänsten är att du har barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Vi ser även att du har erfarenhet av arbete på förskola och arbete med barn i behov av särskilt stöd. Du måste också ha god kännedom om förskolans läroplan och goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av praktik på förskola, arbete med barn i behov av särskilt stöd och att arbeta som barnskötare.

Du är empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Vidare är du pedagogisk och du har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap samt en god samarbetsförmåga och du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Sist men inte minst söker vi dig som är flexibel och som ser möjligheter i förändringar.

Upplysningar
I Uppsala kommun värnar vi om varandras hälsa och arbetsmiljö. Vi förväntar oss därför att du är vaccinerad mot Covid-19.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Marie Bjersby Edin, rektor, 072-537 84 92

Facklig företrädare:
Kommunal, Monica Nordin, 018 727 16 66

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Fritidshemsassistent till Danmarks skola

Ansök    Nov 1    Uppsala kommun    Barnskötare
Danmarks skola Har du erfarenhet av arbete i fritidsverksamhet? Vill du få möjlighet till pedagogiskt utvecklingsarbete i nära samarbete med rektor och övriga kollegor. På Danmarks skola erbjuder vi dig en miljö att utveckla och utvecklas i. Danmarks skola är en skola strax söder om Uppsala. Skolan ligger i en lantlig miljö med stor och varierad skolgård med närhet till naturen. Skolan har två byggnader där fritidshemmet har egna lokaler i en friståend... Visa mer
Danmarks skola

Har du erfarenhet av arbete i fritidsverksamhet? Vill du få möjlighet till pedagogiskt utvecklingsarbete i nära samarbete med rektor och övriga kollegor. På Danmarks skola erbjuder vi dig en miljö att utveckla och utvecklas i.

Danmarks skola är en skola strax söder om Uppsala. Skolan ligger i en lantlig miljö med stor och varierad skolgård med närhet till naturen. Skolan har två byggnader där fritidshemmet har egna lokaler i en fristående byggnad och där skolverksamheten ryms i en annan byggnad. Skolan har cirka 150 elever i årskurserna förskoleklass upp till årskurs 5.

Ditt uppdrag
När du arbetar på Danmarks skolas fritidshem arbetar du i skolans verksamhet under skoltid efter behov. Att arbeta i skolans verksamhet under skoltid innebär att du kan arbeta nära enskild elev eller med en grupp av flera elever som behöver någon form av stöd. Vi arbetar flexibelt utifrån det aktuella läget och ändrar vid behov upplägget.

Du ingår i fritidsarbetslaget. Tillsammans med övriga kollegor i arbetslaget planerar du en verksamhet i enlighet med våra styrdokument och med eleven i centrum.

Fritids arbetslag ses två gånger i veckan. Vid det ena tillfället är det pedagogiskt forum som det här läsåret har fokus på hur vi kan anpassa skolan för att bättre passa elever med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF), hur vi utvecklar och förbättrar våra rastaktiviteter, hur vi ska vidareutveckla vårt arbete med digitalisering och vår systematiska kvalitetsarbete kring värdegrundsarbetet Inkluderande Beteendestöd I Skolan (IBIS). Vi vill mycket och försöker hela tiden hitta sätt att utvecklas vidare på för att bli ett så bra fritidshem som det är möjligt för våra elever. Samtidigt försöker vi få processerna att haka i varandra så att det blir ett hållbart utvecklingsarbete.

Vid det andra mötestillfället är det fokus på mer praktiska frågor. Då arbetar arbetslaget med gemensamma frågor som handlar om upplägget den närmaste framtiden.

Förutom de här tillfällena varje vecka har vi lagt in planeringstillfällen i början och slutet av terminerna. Då görs grovplaneringar över läsåret med ansvarsområden för varje person i fritidshemmet, ibland har du som arbetar eget ansvar för en aktivitet och ibland delar du det med en kollega.

Du har också tid till egen planering för att få till den finplanering som krävs för de aktiviteter du leder.

Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i fritidsverksamhet på skolor. Är du utbildad barnskötare eller lärare i fritidshem ses det som meriterande. Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta med rastaktiviteter. För att lyckas i arbetet behöver du ha goda språkkunskaper i svenska samt vara van att använda digitala lärverktyg. Det är även meriterande om du har kunskaper i Unikum.

Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Vidare är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer.

Sist men inte minst är du en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Dessutom samarbetar och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
I Uppsala kommun värnar vi om varandras hälsa och arbetsmiljö. Vi förväntar oss därför att du är vaccinerad mot Covid-19.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Torun Paulsson, rektor, 072-580 27 94.

Fackliga företrädare:
Lärarförbundet, Li Zettermark Svensson, 073-154 76 11
Kommunal, 010-442 88 16.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Barnskötare/resurs till Hällby förskola

Ansök    Nov 3    Uppsala kommun    Barnskötare
Hällby förskola Är du nyfiken på hur det är att arbeta som barnskötare/resurs på Hällby förskola? Nu har du chansen! Vi söker dig som drivs av att ha ett jobb som gör skillnad och möjligheten att få jobba med kompetenta kollegor och gillar att arbeta med barnomsorg, lärande och uppföljning. Låter det som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan! Hällby förskola har funnits i befintliga lokaler sedan 2011. Vi ligger precis på gränsen mellan stad och... Visa mer
Hällby förskola

Är du nyfiken på hur det är att arbeta som barnskötare/resurs på Hällby förskola? Nu har du chansen! Vi söker dig som drivs av att ha ett jobb som gör skillnad och möjligheten att få jobba med kompetenta kollegor och gillar att arbeta med barnomsorg, lärande och uppföljning. Låter det som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan!

Hällby förskola har funnits i befintliga lokaler sedan 2011. Vi ligger precis på gränsen mellan stad och land i Luthagens nordvästra hörn. Vårt läge gör att vi har möjlighet att utforska och använda både staden och dess utbud som landet och skogen. Vår förskola präglas av duktiga och drivna pedagoger som med hög ambition omsätter läroplanen i vardagen.

Ditt uppdrag
Uppdraget består av att i första hand vara resurs för ett barn i behov av särskilt stöd. Du ska stödja och handleda barnet i alla moment under dagen. Du samarbetar med ansvarig förskollärare för att ta fram och genomföra övningar speciellt anpassade för barnet. I uppdraget ingår även att delta i möten med barnhabiliteringen.

I arbetet ingår att skapa en utvecklande, stimulerande och trygg miljö och synliggöra barns läroprocesser och utveckling med hjälp av dokumentation. Det ingår även att skapa möjlighet till utforskande samt lek och lärande.

Din bakgrund
Till den här tjänsten söker vi dig som har barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Det är dessutom meriterande om du har utbildning i lågaffektivt bemötande och specialpedagogik. Du ska ha erfarenhet av arbete på förskola och av att arbeta som barnskötare. Vidare är det en fördel om du dessutom har erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd, språkutvecklande arbetssätt och arbete inom kommunal förskoleverksamhet.

Du ska ha goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska och god kännedom om förskolans läroplan. Det är även positivt om du har kunskaper i pedagogisk dokumentation och kunskaper i Unikum.

Vi söker dig som har en god empatisk förmåga och snabbt kan sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Vidare har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Sist men inte minst är du en person som har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
I Uppsala kommun värnar vi om varandras hälsa och arbetsmiljö. Vi förväntar oss därför att du är vaccinerad mot Covid-19.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Sara Lundéll, rektor, 018-727 75 77.

Facklig företrädare:
Kommunal, Monica Norlin, 018-727 16 66.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 22 34.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Barnskötare/assistent

Ansök    Nov 3    Uppsala Montessori AB    Barnskötare
Vi finns på Djäknegatan, centralt i Uppsala. Vi bedriver förskole- och grundskoleverksamhet för ca 180 barn i åldrarna 1-10 år. Nu söker vi en barnskötare som vill arbeta med barn i åldrarna 1-2½ år. Du ska vara bra på att samarbeta och förstå att du har det viktigaste arbetet på jorden! Erfarenhet av arbete i Montessoriverksamhet är meriterande och ett intresse för pedagogiken är ett krav. Du ska ha barnskötarutbildning eller erfarenhet av arbete i försko... Visa mer
Vi finns på Djäknegatan, centralt i Uppsala. Vi bedriver förskole- och grundskoleverksamhet för ca 180 barn i åldrarna 1-10 år.
Nu söker vi en barnskötare som vill arbeta med barn i åldrarna 1-2½ år. Du ska vara bra på att samarbeta och förstå att du har det viktigaste arbetet på jorden! Erfarenhet av arbete i Montessoriverksamhet är meriterande och ett intresse för pedagogiken är ett krav.
Du ska ha barnskötarutbildning eller erfarenhet av arbete i förskola. Skicka inte en ansökan om du saknar detta.
Tjänstgöring 75-100 %.
Tillträde snarast.
Vi erbjuder bra anställningsvillkor, trevliga arbetskamrater och fantastiska barn.
Vi intervjuar under ansökningstiden och anställer så snart vi hittat rätt person. Visa mindre

Barnskötare med vårdkompetens till Stenrösets förskola

Ansök    Okt 22    Uppsala kommun    Barnskötare
Stenrösets förskola Vi på Stenrösets förskola behöver just nu förstärka med en kompetent barnskötare med vårdkompetens. Har du barnskötarutbildning och undersköterskeutbildning eller motsvarande kompetens och drivs av att få ta stort eget ansvar och att hjälpa och stötta andra? Då kan det vara dig vi söker! Stenrösets förskola består av tre avdelningar, Fjärilen har barn mellan 1-2 år, Humlan och Trollsländan har barn mellan 2-5 år. På förskolan arbeta... Visa mer
Stenrösets förskola

Vi på Stenrösets förskola behöver just nu förstärka med en kompetent barnskötare med vårdkompetens. Har du barnskötarutbildning och undersköterskeutbildning eller motsvarande kompetens och drivs av att få ta stort eget ansvar och att hjälpa och stötta andra? Då kan det vara dig vi söker!

Stenrösets förskola består av tre avdelningar, Fjärilen har barn mellan 1-2 år, Humlan och Trollsländan har barn mellan 2-5 år. På förskolan arbetar förskollärare på alla avdelningar.

Stenrösets förskola ligger i Stenhagen med närhet till biblioteket som vi regelbundet besöker, samt både Västra Stenhagenskolan och Östra Stenhagensskolan.

Här kan du läsa mer om Stenrösets förskola (https://stenrosetsforskola.uppsala.se/om-forskolan_stenroset/)

Ditt uppdrag
I rollen kommer du tillsammans med arbetslaget ansvara för utbildningen och den dagliga omsorgen för barnen och skapa en utvecklande och stimulerande och trygg miljö. Dessutom kommer du att bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar.

Din bakgrund
Vi söker dig som har barnskötarutbildning och undersköterskeutbildning eller motsvarande kompetens. Arbetet kräver att du har erfarenhet av att arbeta som barnskötare och med barn i behov av särskilt stöd. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom kommunal förskoleverksamhet. Du behöver ha goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska. Det är en fördel om du har god kännedom om förskolans läroplan.

Som person är du empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Vidare är du lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Dessutom samarbetar och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Gustav Östberg, rektor, 018-727 70 77.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 88 16.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Finskspråkig barnskötare till Hällby förskola

Ansök    Okt 26    Uppsala kommun    Barnskötare
Hällby förskola Nu söker vi på Hällby förskola dig som vill växa tillsammans med oss i Uppsala kommun. Som barnskötare hos oss är det viktigt att du verkligen vill göra skillnad ute i samhället. Har vi väckt ditt intresse? Välkommen med din ansökan till en riktigt spännande tjänst! Hällby förskola har funnits i befintliga lokaler sedan 2011. Vi ligger precis på gränsen mellan stad och land i Luthagens nordvästra hörn. Vårt läge gör att vi har möjlighe... Visa mer
Hällby förskola

Nu söker vi på Hällby förskola dig som vill växa tillsammans med oss i Uppsala kommun. Som barnskötare hos oss är det viktigt att du verkligen vill göra skillnad ute i samhället. Har vi väckt ditt intresse? Välkommen med din ansökan till en riktigt spännande tjänst!

Hällby förskola har funnits i befintliga lokaler sedan 2011. Vi ligger precis på gränsen mellan stad och land i Luthagens nordvästra hörn. Vårt läge gör att vi har möjlighet att utforska och använda både staden och dess utbud som landet och skogen. Vår förskola präglas av duktiga och drivna pedagoger som med hög ambition omsätter läroplanen i vardagen.

Ditt uppdrag
I arbetet ingår att använda digitala verktyg tillsammans med barnen och uppmuntra barnen till kreativitet och kunskapsbyggande. Det ingår även att skapa en utvecklande, stimulerande och trygg miljö, bidra till att utveckla verksamheten tillsammans med övrig personal, skapa möjlighet till utforskande samt lek och lärande.

Din bakgrund
Vi söker dig som har barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Har du utbildning i lågaffektivt bemötande är det meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som barnskötare, av språkutvecklande arbetssätt, av arbete med bild som stöd samt eller erfarenhet av arbete inom kommunal förskoleverksamhet. Du har god kännedom om förskolans läroplan, goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska samt mycket goda muntliga kunskaper i finska. Det är önskvärt om du har kunskaper i Unikum samt goda kunskaper i att läsa och skriva på finska.

Du är empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation samt pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare är du en person som har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Sist men inte minst söker vi dig som är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker samt är flexibel och du ser möjligheter i förändringar.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Sara Lundéll, rektor, 018-727 75 77

Facklig företrädare:
Kommunal, Monica Norlin 018-727 16 66

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Dagbarnvårdare

Dagbarnvårdare är ett alternativ till förskolan. Du arbetar med barn i åldrarna 1-5 och kan även ta emot fritidsbarn om du önskar. Som dagbarnvårdare arbetar du med en liten barngrupp i ditt eget hem där barnen får vistas i en trygg, lugn och hemmalik miljö. Många hyr även lokal som komplement till hemmet. Det krävs ingen utbildning för att arbeta som dagbarnvårdare men vårt koncept möjliggör för en fördelaktig lön. Detta medför att även många förskollärar... Visa mer
Dagbarnvårdare är ett alternativ till förskolan. Du arbetar med barn i åldrarna 1-5 och kan även ta emot fritidsbarn om du önskar. Som dagbarnvårdare arbetar du med en liten barngrupp i ditt eget hem där barnen får vistas i en trygg, lugn och hemmalik miljö. Många hyr även lokal som komplement till hemmet.
Det krävs ingen utbildning för att arbeta som dagbarnvårdare men vårt koncept möjliggör för en fördelaktig lön. Detta medför att även många förskollärare väljer att arbeta som dagbarnvårdare i samarbete med oss.
Denna tjänst kan man söka tillsammans med någon man vill arbeta tillsammans med, men fyll ändå i svaren en och en. Ange under ”övrigt” vem du söker tillsammans med.

Vårt koncept:
C Företaget är ett alternativ till att starta eget företag. Hos oss får du samma frihet som en egenföretagare samtidigt som du får tryggheten i vår plattform med pedagogiskt stöd och handledning. Du får tiden att lägga på arbetet med barnen medan vi tar hand om ekonomi, administration och bokföring.
Du väljer själv hur du vill utforma verksamheten, om du vill ha någon specifik inriktning och vilka investeringar du vill göra för att skapa en lärorik och stimulerande miljö för barnen.


Vi söker dig som:
- Brinner för att arbeta med barn och vill utveckla en verksamhet utifrån dina egna pedagogiska tankar.
- Är utbildad inom barnomsorg, har arbetat inom barnomsorgen eller har annan erfarenhet av att på ett tryggt och pedagogiskt sätt ta hand om barn.
- Vill arbeta utifrån ditt egna hem och/eller i lokal.

Om oss:
C Företaget har funnits sedan 2002. I dagsläget samarbetar vi med 85 dagbarnvårdare i 20 olika kommuner. Vi driver även 8 förskolor och 1 öppen förskola i Uppsala län. Visa mindre

Barnskötare till ny fin förskola

Med fokus på Undervisning, Omsorg, och Hälsa Förskolan med små avdelningar Kunskapsförskolan driver förskolor med fokus på Undervisning, Omsorg och Hälsa. Vi vill få barnen nyfikna på hela världen genom att lägga grunden för ett livslångt lärande. Kunskapsförskolans barngrupper har i snitt 12 barn per avdelning. och alla förskolor har egna kockar som lagar nyttiga luncher och mellanmål. Våra rektorer är delägare i sina förskolor och förskollärarna har... Visa mer
Med fokus på Undervisning,
Omsorg, och Hälsa

Förskolan med små avdelningar

Kunskapsförskolan driver förskolor med fokus på Undervisning, Omsorg och Hälsa. Vi vill få barnen nyfikna på hela världen genom att lägga grunden för ett livslångt lärande.

Kunskapsförskolans barngrupper har i snitt 12 barn per avdelning. och alla förskolor har egna kockar som lagar nyttiga luncher och mellanmål. Våra rektorer är delägare i sina förskolor och förskollärarna har förmånliga läraravtal vilket säkrat kontinuitet bland personalen.

Kunskapsförskolans vision är att bidra till utbildade, trygga och hälsosamma barn.

Barnskötare till ny fin förskola

Kunskapsförskolan Skölsta AB

Barnskötare
Kommun: Uppsala


Omfattning: 75%
Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Vanlig anställning

Antal jobb: 4

Kvalifikationer

Utbildning

Meriterande

Gymnasial utbildning inom Pedagogik och lärarutbildning

Om jobbet

Vill du vara med och arbeta i en ny fin förskola i en härlig omgivning ?

Kunskapsförskolan driver förskolor för barn i åldern ett till sex år och fokus är på planerad undervisning samt omsorg av hög kvalitet. Våra fokusben är Undervisning, Omsorg och Hälsa samt mycket utevistelse. Hos oss är även rektorerna delägare i sina förskolor för att skapa bättre trivsel bland barn, föräldrar och personal. Vi har specialpedagogisk kompetens som möjliggör tidiga upptäckter och säkrar likvärdighet i förskolemiljön.

Vi öppnade en ny förskola i Skölsta den fjärde januari 2021. Förskolan har 10 avdelningar där vi har endast i snitt 12 barn per avdelning. Vi är medlemmar i Friluftsfrämjandet med Skogsmulleundervisning och vi har även har en kåta och en utemiljö som gagnar lek och undervisning.

Kollektivavtal

Värderingar som ger både förtroende och ansvar från både ledning som anställd.

Fina arbetskläder.

Utvecklingsprogram för personalen

Rekrytering sker löpande, så vänta inte med att ta kontakt med oss.

Om anställningen

Lön

Fast månads- vecko- eller timlön

Arbetsplatsen ligger i kommunen Uppsala i Uppsala län

Arbetsgivaren

Kunskapsförskolan Koncept Skölsta AB

www.kunskapsforskolan.se Visa mindre

Barnskötare Resurs

Vi söker en pedagog som har erfarenhet av att arbeta med barn med särskilda behov. Du ska ha ett positivt förhållningssätt i ditt bemötande med människor vara ansvarstagande, trygg och stabil. Du kommer att ingå i ett arbetslag med andra pedagoger men du kommer att arbeta nära ett barn som hens resurs. Dina arbetsuppgifter kommer att vara att få hen att integrera med andra barn, att kommunicera med vuxna och barn och att på ett lustfyllt utforskande arbet... Visa mer
Vi söker en pedagog som har erfarenhet av att arbeta med barn med särskilda behov. Du ska ha ett positivt förhållningssätt i ditt bemötande med människor vara ansvarstagande, trygg och stabil.
Du kommer att ingå i ett arbetslag med andra pedagoger men du kommer att arbeta nära ett barn som hens resurs. Dina arbetsuppgifter kommer att vara att få hen att integrera med andra barn, att kommunicera med vuxna och barn och att på ett lustfyllt utforskande arbetssätt skapa lärande situationer efter barnet behov och intressen.
Som resurs har du planeringstid för att kunna förbereda, planera, analysera och följa upp ert arbete för barnets fortsatta lärande. Du kommer att arbeta med dokumentationsverktyget Unikum. Visa mindre

Dagbarnvårdare

C Företaget söker dagbarnvårdare som tillsammans med oss vill utveckla barnomsorgen! Dagbarnvårdare är ett alternativ till förskolan för barn i åldrarna 1-5 år. Som dagbarnvårdare arbetar du med en liten barngrupp i ditt eget hem där barnen får vistas i en trygg, lugn och hemmalik miljö. Du kan även ha med dina egna barn i gruppen. Vårt koncept: C Företaget är ett alternativ till att starta eget företag. Hos oss får du samma frihet som en egenföretagare ... Visa mer
C Företaget söker dagbarnvårdare som tillsammans med oss vill utveckla barnomsorgen!
Dagbarnvårdare är ett alternativ till förskolan för barn i åldrarna 1-5 år. Som dagbarnvårdare arbetar du med en liten barngrupp i ditt eget hem där barnen får vistas i en trygg, lugn och hemmalik miljö. Du kan även ha med dina egna barn i gruppen.


Vårt koncept:
C Företaget är ett alternativ till att starta eget företag. Hos oss får du samma frihet som en egenföretagare samtidigt som du får tryggheten i vår plattform med pedagogiskt stöd och handledning. Du får tiden att lägga på arbetet med barnen medan vi tar hand om ekonomi, administration och bokföring.
Hos C Företaget kan du arbeta som dagbarnvårdare med stort inflytande över din verksamhet utan att behöva starta eget företag. Du väljer själv hur du vill utforma verksamheten, om du vill ha någon specifik inriktning och vilka investeringar du vill göra för att skapa en lärorik och stimulerande miljö för barnen.


Vi söker dig som:
- Brinner för att arbeta med barn och vill utveckla en verksamhet utifrån dina egna pedagogiska tankar. Genom ditt engagemang och dina idéer kan du skapa ett unikt barnomsorgsalternativ för barn i åldrarna 1-5 år.
- Är utbildad inom barnomsorg, har arbetat inom barnomsorgen eller har annan erfarenhet av att på ett tryggt och pedagogiskt sätt ta hand om barn.
- Vill arbeta utifrån ditt egna hem.


Om oss:
C Företaget har funnits sedan 2002. I dagsläget samarbetar vi med 85 dagbarnvårdare i 20 olika kommuner. Vi driver även 8 förskolor och 1 öppen förskola i Uppsala län.


Ansökan:
Välkommen att skicka in din ansökan via vårt frågeformulär. Du hittar det genom att klicka på "Ansök här" Visa mindre

Barnskötare i förskola

Vi söker dig som är utbildad barnskötare med erfarenhet av arbete i förskola. Är du initiativtagande, ansvarsfull och har inblick i gällande styrdokument så kan du vara rätt person för oss! Denna tjänst innebär att du kommer fungera som resurs i barngruppen. Tjänsten är till att börja med 2-3 månader, med stor chans till förlängning. Ansökan sker via mail. Visa mer
Vi söker dig som är utbildad barnskötare med erfarenhet av arbete i förskola.
Är du initiativtagande, ansvarsfull och har inblick i gällande styrdokument så kan du vara rätt person för oss!
Denna tjänst innebär att du kommer fungera som resurs i barngruppen. Tjänsten är till att börja med 2-3 månader, med stor chans till förlängning.
Ansökan sker via mail. Visa mindre

Berga förskola söker timvikarier

Verksamheten: Berga förskola (f.d. Berga Montessoriförskola) är en liten, personlig förskola i det centralt belägna villaområdet Kungsgärdet. Vi erbjuder arbete på en liten enhet där vi samarbetar mycket mellan avdelningarna. All personal känner och arbetar med alla barn. Förskolan består av två avdelningar med sammanlagt 32 barn i åldrarna 1-6 år. Föräldraföreningen är en ekonomisk förening som fungerar som arbetsgivare. De sköter ekonomi, städning och s... Visa mer
Verksamheten:
Berga förskola (f.d. Berga Montessoriförskola) är en liten, personlig förskola i det centralt belägna villaområdet Kungsgärdet. Vi erbjuder arbete på en liten enhet där vi samarbetar mycket mellan avdelningarna. All personal känner och arbetar med alla barn.
Förskolan består av två avdelningar med sammanlagt 32 barn i åldrarna 1-6 år. Föräldraföreningen är en ekonomisk förening som fungerar som arbetsgivare. De sköter ekonomi, städning och ser om hus och gård. Personalen ansvarar för den pedagogiska verksamheten. Förskolans öppettid är 7-17.
Arbetsuppgifter:
Vi söker timvikarier som kan arbeta i barngrupp, mottagningskök och även med städuppgifter när personal är sjuk eller ledig. Den vi söker bör ha tidigare erfarenhet av arbete i barngrupp, vara flexibel och kunna samarbeta med övrig personal. Den sökande skall ha fyllt 19 år.
Intervjuer kommer ske löpande, så vi önskar att intresserade inkommer med ansökan så fort som möjligt.
Alla som arbetar i vår verksamhet behöver lämna utdrag från belastningsregistret
OBS! Vi har inför annonsering av denna tjänst tagit beslut om var vi annonserar och undanber oss därför från alla samtal från säljare som erbjuder annonserings- och rekryteringshjälp.
Lön: För timvikarier utgår timlön
Information lämnas av: Karin Bondeman, rektor Berga förskola 018-551470
Ansökan skickas till [email protected] Visa mindre

Dagbarnvårdare/dagmamma

C Företaget söker dagbarnvårdare som tillsammans med oss vill utveckla barnomsorgen! Dagbarnvårdare är ett alternativ till förskolan för barn i åldrarna 1-5 år. Som dagbarnvårdare arbetar du med en liten barngrupp i ditt eget hem där barnen får vistas i en trygg, lugn och hemmalik miljö. Du kan även ha med dina egna barn i gruppen. Vårt koncept: C Företaget är ett alternativ till att starta eget företag. Hos oss får du samma frihet som en egenföretagare ... Visa mer
C Företaget söker dagbarnvårdare som tillsammans med oss vill utveckla barnomsorgen!
Dagbarnvårdare är ett alternativ till förskolan för barn i åldrarna 1-5 år. Som dagbarnvårdare arbetar du med en liten barngrupp i ditt eget hem där barnen får vistas i en trygg, lugn och hemmalik miljö. Du kan även ha med dina egna barn i gruppen.


Vårt koncept:
C Företaget är ett alternativ till att starta eget företag. Hos oss får du samma frihet som en egenföretagare samtidigt som du får tryggheten i vår plattform med pedagogiskt stöd och handledning. Du får tiden att lägga på arbetet med barnen medan vi tar hand om ekonomi, administration och bokföring.
Hos C Företaget kan du arbeta som dagbarnvårdare med stort inflytande över din verksamhet utan att behöva starta eget företag. Du väljer själv hur du vill utforma verksamheten, om du vill ha någon specifik inriktning och vilka investeringar du vill göra för att skapa en lärorik och stimulerande miljö för barnen.


Vi söker dig som:
- Brinner för att arbeta med barn och vill utveckla en verksamhet utifrån dina egna pedagogiska tankar. Genom ditt engagemang och dina idéer kan du skapa ett unikt barnomsorgsalternativ för barn i åldrarna 1-5 år.
- Är utbildad inom barnomsorg, har arbetat inom barnomsorgen eller har annan erfarenhet av att på ett tryggt och pedagogiskt sätt ta hand om barn.
- Vill arbeta utifrån ditt egna hem.


Om oss:
C Företaget har funnits sedan 2002. I dagsläget samarbetar vi med 85 dagbarnvårdare i 20 olika kommuner. Vi driver även 8 förskolor och 1 öppen förskola i Uppsala län. Visa mindre

Timvikarie

Med fokus på Undervisning, Omsorg, och Hälsa Förskolan med små avdelningar Kunskapsförskolan driver förskolor med fokus på Undervisning, Omsorg och Hälsa. Vi vill få barnen nyfikna på hela världen genom att lägga grunden för ett livslångt lärande. Kunskapsförskolans barngrupper har i snitt 12 barn per avdelning. och alla förskolor har egna kockar som lagar nyttiga luncher och mellanmål. Våra rektorer är delägare i sina förskolor och förskollärarna har... Visa mer
Med fokus på Undervisning,
Omsorg, och Hälsa

Förskolan med små avdelningar

Kunskapsförskolan driver förskolor med fokus på Undervisning, Omsorg och Hälsa. Vi vill få barnen nyfikna på hela världen genom att lägga grunden för ett livslångt lärande.

Kunskapsförskolans barngrupper har i snitt 12 barn per avdelning. och alla förskolor har egna kockar som lagar nyttiga luncher och mellanmål. Våra rektorer är delägare i sina förskolor och förskollärarna har förmånliga läraravtal vilket säkrat kontinuitet bland personalen.

Kunskapsförskolans vision är att bidra till utbildade, trygga och hälsosamma barn.

Vi söker vikarier till vår fina förskola.

Som vikarie är du en förebild för barnen. Du är närvarande, kreativ, positiv och flexibel och visar på stort ansvarstagande. Som vikare arbetar du ofta på kort varsel och ersätter ordinarie pedagoger på förskolan.
Med fokus på Undervisning,
Omsorg, och Hälsa

Förskolan med små avdelningar

Kunskapsförskolan driver förskolor med fokus på Undervisning, Omsorg och Hälsa. Vi vill få barnen nyfikna på hela världen genom att lägga grunden för ett livslångt lärande.

Kunskapsförskolans barngrupper har i snitt 12 barn per avdelning. och alla förskolor har egna kockar som lagar nyttiga luncher och mellanmål. Våra rektorer är delägare i sina förskolor och förskollärarna har förmånliga läraravtal vilket säkrat kontinuitet bland personalen.

Kunskapsförskolans vision är att bidra till utbildade, trygga och hälsosamma barn.

Vill du komma med i vårt glada gäng? Tveka inte och skicka in en ansökan. Visa mindre

Behovsvikarie till förskola

Vi söker just nu behovsvikarier som kan hoppa in och jobba med kort varsel när någon i den ordinarie personalgruppen är frånvarande. I din roll som behovsvikarie ingår att vara med barnen och finnas tillhands där behovet finns. Kunskaper kring gällande styrdokument är ett stort plus. Visa mer
Vi söker just nu behovsvikarier som kan hoppa in och jobba med kort varsel när någon i den ordinarie personalgruppen är frånvarande.
I din roll som behovsvikarie ingår att vara med barnen och finnas tillhands där behovet finns.
Kunskaper kring gällande styrdokument är ett stort plus. Visa mindre

Finskspråkig barnskötare/resurs till Hällby förskola

Ansök    Sep 15    Uppsala kommun    Barnskötare
Hällby förskola Det bästa med det här jobbet är att ständigt ställas inför nya, spännande utmaningar och att ingen dag är den andra lik. Vi ser fram emot din ansökan! Välkommen till Huvikumpu! Vi är Uppsala kommuns finskspråkiga avdelning. Vi är belägna i Hällby förskola precis på gränsen mellan stad och land. Här hos oss får du möjlighet att använda, utveckla och föra vidare ditt finska kulturarv och språk. Brinner du för att göra skillnad och tända s... Visa mer
Hällby förskola

Det bästa med det här jobbet är att ständigt ställas inför nya, spännande utmaningar och att ingen dag är den andra lik. Vi ser fram emot din ansökan!

Välkommen till Huvikumpu! Vi är Uppsala kommuns finskspråkiga avdelning. Vi är belägna i Hällby förskola precis på gränsen mellan stad och land. Här hos oss får du möjlighet att använda, utveckla och föra vidare ditt finska kulturarv och språk. Brinner du för att göra skillnad och tända stjärneögon då ska du söka tjänst hos oss! Vi är ett arbetslag som trivs tillsammans och vet att vi gör skillnad för barnen varje dag. Den utlysta tjänsten är som resurs för ett barn med NPF-diagnos samt ytterligare omständigheter som gör att barnet är i behov av en trygg och stabil vuxen som finns där för att stödja och leda barnet i verksamhetens alla delar. Vi har förmånen att som finsk avdelning ha extra pengar för fortbildning och material för barnen. Vi åker på studieresor, ibland till Finland och ibland till andra finskspråkiga förskolor i Sverige och för att få inspiration och kunna utveckla vår verksamhet. Vi vill alltid framåt och med oss har vi glada barn och engagerade vårdnadshavare.

Läs om förskolan (https://hallbyforskola.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
I arbetet ingår att stödja ett barn i utbildningen och den dagliga omsorgen tillsammans med arbetslaget och bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån barnets behov och förutsättningar.
I uppdraget ingår även att ha kontakt med vårdnadshavare, specialpedagog och barnhabiliteringen.

Din bakgrund
Vi söker dig som har barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Meriterande är om du har utbildning i specialpedagogik, utbildning i lågaffektivt bemötande och vidareutbildning inom särskola. Du ska ha erfarenhet av arbete på förskola och av arbete med barn i behov av särskilt stöd. Du måste också ha god kännedom om förskolans läroplan. Vi ser det som positivt om du har erfarenhet av att arbeta som barnskötare, av språkutvecklande arbetssätt och av arbete med tecken som stöd. Det är också meriterande om du har kunskaper i pedagogisk dokumentation och grundläggande IT-kunskaper.

Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Du har även en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap och en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Sara Lundéll, rektor, 018-727 75 77.

Facklig företrädare:
Kommunal, Therese Ström, 018-727 16 58.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Timvikarie

Med fokus på Undervisning, Omsorg, och Hälsa Förskolan med små avdelningar Kunskapsförskolan driver förskolor med fokus på Undervisning, Omsorg och Hälsa. Vi vill få barnen nyfikna på hela världen genom att lägga grunden för ett livslångt lärande. Kunskapsförskolans barngrupper har i snitt 12 barn per avdelning. och alla förskolor har egna kockar som lagar nyttiga luncher och mellanmål. Våra rektorer är delägare i sina förskolor och förskollärarna har... Visa mer
Med fokus på Undervisning,
Omsorg, och Hälsa

Förskolan med små avdelningar

Kunskapsförskolan driver förskolor med fokus på Undervisning, Omsorg och Hälsa. Vi vill få barnen nyfikna på hela världen genom att lägga grunden för ett livslångt lärande.

Kunskapsförskolans barngrupper har i snitt 12 barn per avdelning. och alla förskolor har egna kockar som lagar nyttiga luncher och mellanmål. Våra rektorer är delägare i sina förskolor och förskollärarna har förmånliga läraravtal vilket säkrat kontinuitet bland personalen.

Kunskapsförskolans vision är att bidra till utbildade, trygga och hälsosamma barn.

Vi söker vikarier till vår fina förskola.

Som vikarie är du en förebild för barnen. Du är närvarande, kreativ, positiv och flexibel och visar på stort ansvarstagande. Som vikare arbetar du ofta på kort varsel och ersätter ordinarie pedagoger på förskolan.
Med fokus på Undervisning,
Omsorg, och Hälsa

Förskolan med små avdelningar

Kunskapsförskolan driver förskolor med fokus på Undervisning, Omsorg och Hälsa. Vi vill få barnen nyfikna på hela världen genom att lägga grunden för ett livslångt lärande.

Kunskapsförskolans barngrupper har i snitt 12 barn per avdelning. och alla förskolor har egna kockar som lagar nyttiga luncher och mellanmål. Våra rektorer är delägare i sina förskolor och förskollärarna har förmånliga läraravtal vilket säkrat kontinuitet bland personalen.

Kunskapsförskolans vision är att bidra till utbildade, trygga och hälsosamma barn.

Vill du komma med i vårt glada gäng? Tveka inte och skicka in en ansökan. Visa mindre

Barnskötare till Voksenåsens förskola

Ansök    Sep 13    Uppsala kommun    Barnskötare
Voksenåsens förskola Är du utbildad barnskötare och vill arbeta tillsammans med oss på Voksenåsen för att ge barn den bästa starten i livet? Vill du se barnen växa och utvecklas under din och dina kollegors ledning? Vi har ett högt engagemang och nära samarbete i personalgruppen! Välkommen med din ansökan redan idag! Voksenåsen har tre block som arbetar med barn i åldrarna 1-5 år. Varje block har en avdelning för de yngre barnen och en för de äldre bar... Visa mer
Voksenåsens förskola

Är du utbildad barnskötare och vill arbeta tillsammans med oss på Voksenåsen för att ge barn den bästa starten i livet? Vill du se barnen växa och utvecklas under din och dina kollegors ledning? Vi har ett högt engagemang och nära samarbete i personalgruppen! Välkommen med din ansökan redan idag!

Voksenåsen har tre block som arbetar med barn i åldrarna 1-5 år. Varje block har en avdelning för de yngre barnen och en för de äldre barnen, med ett stort mötesrum mellan avdelningarna. Förskolan har en stor gård med bland annat fruktträd, bärbuskar och en liten backe, för lek och pulkaåkning. Vi har även närhet till fotbollsplan, flera parker, skog och bussar.
Att arbeta i block möjliggör möten mellan barn i olika åldrar, som då kan leka och lära av varandra.

Läs mer om vår förskola här: Voksenåsens förskola (https://voksenasensforskola.uppsala.se/om-forskolan_voksenasen/)

Ditt uppdrag
Som barnskötare hos oss arbetar du med barnet i fokus, för att på bästa sätt förbereda barnen inför framtiden. Du är en del av ett kollegialt lärande som ständigt pågår och ditt viktigaste uppdrag är att vara "härvarande" med barnen och ge dem de bästa förutsättningarna att utveckla sina förmågor.
I rollen ingår arbete i barngrupp 3-5 år med inriktning på språkutveckling. Arbetet leds av förskollärare.

Din bakgrund
Som barnskötare på Voksenåsens förskola söker vi dig som har erfarenhet från arbete i förskola. Har du dessutom barnskötarutbildning eller erfarenhet från arbete med barn 1-5 år gärna specialpedagogisk är det meriterande. Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

Du är flexibel och ser möjligheter i förändringar samt kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Vidare är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Sist men inte minst så har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt samt är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Margareta Fredin, rektor, 018-727 61 32

Facklig företrädare:
Kommunal, Helena Stigsson, 018-727 84 72

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Barnskötare till Björklinge- Skuttunge skolområde

Ansök    Sep 10    Uppsala kommun    Barnskötare
Björklinge- Skuttunge skolområde Björklinge- Skuttunge skolområde går en spännande och händelserik framtid tillmötes och behöver nu utöka sitt arbetslag med en barnskötare som är flexibel och har förmågan att se möjligheter i förändringar. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som barnskötare, arbete med bild som stöd och arbete med barn i behov av särskilt stöd och vill arbeta med pedagogisk lek, lärande och planering? Då kan det här vara jobbet fö... Visa mer
Björklinge- Skuttunge skolområde

Björklinge- Skuttunge skolområde går en spännande och händelserik framtid tillmötes och behöver nu utöka sitt arbetslag med en barnskötare som är flexibel och har förmågan att se möjligheter i förändringar. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som barnskötare, arbete med bild som stöd och arbete med barn i behov av särskilt stöd och vill arbeta med pedagogisk lek, lärande och planering? Då kan det här vara jobbet för dig!

Björklinge skola ligger med vacker natur inpå knuten 2 mil norr om Uppsala. Skolans omgivningar inbjuder till utevistelse och utomhuspedagogik.
Skolan är en f-5 skola med tillhörande fritidshem. Idag går drygt 470 elever på skolan. På skolan arbetar man i team kring eleverna. Man arbetar också mycket med att att skapa tillgängliga lärmiljöer där olika lärstilar tas tillvara.

Läs mer om vår skola här: Björklinge skola (https://bjorklingeskola.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
Att arbeta som barnskötare på Björklinge- Skuttunge skolområde innebär i första hand att ansvara för utbildningen och den dagliga omsorgen för barnen tillsammans med arbetslaget och använda digitala verktyg tillsammans med barnen. Dessutom kommer du att uppmuntra barnen till kreativitet och kunskapsbyggande, skapa möjlighet till utforskande, lek och lärande samt bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån både individens och gruppens behov och förutsättningar. Din närmaste chef kommer att vara rektor, som kommer att ge dig hjälp och stöd i arbetet.

I jobbet ingår även att:

• ha kontakt med vårdnadshavare
• delta i pedagogiska samlingar
• göra utflykter
• använda digitala hjälpmedel.

Din bakgrund
Till den här tjänsten söker vi dig som har barnskötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Det är meriterande om du har utbildning i lågaffektivt bemötande. Du har erfarenhet av att arbeta som barnskötare, arbete med bild som stöd samt arbete med barn i behov av särskilt stöd. Vidare är det en fördel om du dessutom har erfarenhet av språkutvecklande arbetssätt. Du har goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska, goda IT-kunskaper samt kunskaper i pedagogisk dokumentation. Det är även positivt om du har grundläggande IT-kunskaper och kunskaper i Unikum.

Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt samt är flexibel och du ser möjligheter i förändringar. Du är pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare är du en person som är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Sist men inte minst söker vi dig som har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt samt har en god ledarskapsförmåga.


Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Kristina Söderlund, rektor, 018-727 79 06
Anna Kristoffersson, biträdande rektor, 018-727 78 03
Karin Mann, biträdande rektor, 018-727 78 03

Facklig företrädare:
Kommunal, Åsa Johansson, 018-727 79 01

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Barnskötare 50% resurs i barngrupp

Ansök    Sep 10    Lica Förskolor AB    Barnskötare
Om arbetsplatsen Skrindans förskola är centralt belägen i Björklinge. Förskolan har två avdelningar, varav en är i ett angränsande hus (Klockarstugan). Busshållplatser finns nära förskolan, med goda bussförbindelser gentemot Uppsala och Tierp. De 50% kommer att fördelas på tre dagar, efter gemensam överenskommelse. Du kommer vara resurs i barngrupp, med fokus på ett barns särskilda behov. Arbetsbeskrivning Arbetet innebär att du tillsammans med pedagoger... Visa mer
Om arbetsplatsen
Skrindans förskola är centralt belägen i Björklinge. Förskolan har två avdelningar, varav en är i ett angränsande hus (Klockarstugan). Busshållplatser finns nära förskolan, med goda bussförbindelser gentemot Uppsala och Tierp. De 50% kommer att fördelas på tre dagar, efter gemensam överenskommelse. Du kommer vara resurs i barngrupp, med fokus på ett barns särskilda behov.
Arbetsbeskrivning
Arbetet innebär att du tillsammans med pedagoger och övrig personal planerar, genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet med särskild fokus på ett barns särskilda behov. Tillsammans skapar ni en så bra lärmiljö som möjligt för alla barn i gruppen. Din uppgift är att skapa goda förutsättningar för barnets utveckling och lärande samt ge trygghet och struktur i vardagen.
Hos oss blir du som ny kollega väl emottagen av kompetent arbetslag med lång arbetserfarenhet. När du blir kallad på intervju, så får du veta mera om vår arbetsplats.

Vi söker dig som
· Är lugn och stabil i ditt bemötande samt lyhörd för individers olika behov och förutsättningar och kan anpassa dig därefter.
· Har förmågan att skapa förtroendefulla relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor.
· Kan inspirera och motivera barns lärande, och tar ansvar för ditt arbete.
Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. OBS! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Meriterande för tjänsten är om du har:
har slutförd gymnasieutbildning, utbildning som barnskötare/elevassistent
har erfarenhet av arbete med barn med särskilda behov
tidigare har arbetat inom skola eller förskola
kan tecken som stöd TAKK (meriterande) Visa mindre