Lediga jobb som Personlig assistent i Uppsala

Se lediga jobb som Personlig assistent i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

14-årig flicka i Uppsala söker en engagerad och positiv personlig assistent

Nytt
. Jag söker dig som är en engagerad och ansvarstagande person och som vill assistera mig i mina dagliga aktiviteter. Körkort och tillgång till egen bil är nödvändigt då jag bor en liten bit utanför Uppsala.   Egenskaper jag gärna vill att du besitter är: * Mycket empati och positiv energi. * Förmåga att utföra tunga lyft. * Kärlek och förståelse för barn. * Glad, positiv och full av energi. * Hög ansvarsfullhet. Krav: * Körkort och bil är obligator... Visa mer
.

Jag söker dig som är en engagerad och ansvarstagande person och som vill assistera mig i mina dagliga aktiviteter. Körkort och tillgång till egen bil är nödvändigt då jag bor en liten bit utanför Uppsala.
 
Egenskaper jag gärna vill att du besitter är:
* Mycket empati och positiv energi.
* Förmåga att utföra tunga lyft.
* Kärlek och förståelse för barn.
* Glad, positiv och full av energi.
* Hög ansvarsfullhet.

Krav:

* Körkort och bil är obligatoriskt.
* Erfarenhet med barn med flerfunktionshinder och epilepsi är meriterande.
* Bakgrund som logoped eller fysioterapeut är en fördel.
* Kunskaper i spanska är fördelaktigt, men inget krav.
* Heltidsanställning erbjudes, dag/natt på schema.


Arbetsuppgifter: Du kommer att stötta mig i mina dagliga aktiviteter och säkerställa att jag känner mig trygg och säker.
Om du har erfarenhet av logopedi eller fysioterapi är det ett plus för att stötta mig när det kommer till mina specifika behov.
Som personlig assistent hos mig kommer du få en meningsfull och en givande arbetsmiljö samt arbeta med underbara mig och bidra till min utveckling.
 
Om du är en positiv, energifylld och ansvarsfull individ med de nödvändiga kvalifikationerna, ser jag fram emot din ansökan. Skicka ditt CV och ett personligt brev. Ansökningar granskas löpande, och intervjuer kommer att hållas kontinuerligt.
Du börjar din tjänst med introduktion, oavsett om du har tidigare erfarenhet eller inte.
Mina assistenter är anställda av Assistans i Balans vilket innebär att du alltid får stöd i ditt uppdrag. Du kommer få en noggrann introduktion, möjlighet till ut- och fortbildning.

Eftersom jag är ett barn så måste du ha utdrag ur polisregistret, detta beställs på www.polisen.se.

Lönesättningen är individuell och sker enligt överenskommelse med Assistans i Balans, som kommer att vara din arbetsgivare. Avtal Fremia-Kommunal
Hoppas du tycker att det låter spännande och kul att få arbeta med mig, jag längtar efter att få lära känna dig! Visa mindre

Personlig Assistent sökes (vikarie vid behov) till kille i Stenhagen

Nytt
På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du? Om tjänsten Vi på Olivia Personlig Assistans söker dig som vill arbeta som personlig assistent som vikarie vid behov hos vår kund i Stenhagen i Uppsala. Arbetstiderna är förlagda enligt följande: - Kl. 16:30-20:30 under vardagar - Kl. 09-13 under lördagar - Kl. 14:30-20:30 under sönd... Visa mer
På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?

Om tjänsten

Vi på Olivia Personlig Assistans söker dig som vill arbeta som personlig assistent som vikarie vid behov hos vår kund i Stenhagen i Uppsala.

Arbetstiderna är förlagda enligt följande:

- Kl. 16:30-20:30 under vardagar

- Kl. 09-13 under lördagar

- Kl. 14:30-20:30 under söndagar

Tillträde sker enligt överenskommelse där vi gärna ser att du kan börja inskolas omgående.

Om kunden

Kunden är en kille på 15 år med flerfunktionshinder och utvecklingsstörning. Han tycker om böcker, musik, vattenlek och att vara ute i alla väder. Arbetet innebär att assistera i alla vardagssituationer och medvetet ge stöd för träning och utveckling, bl.a. genom att kommunicera med tal, tecken, symboler, sång och musik, och genom att stödja och locka till motorisk träning och utveckling.

Arbetsuppgifterna är enligt följande:

- Hjälpa till med de dagliga rutinerna såsom förekommande hushållssysslor

- Assistera vid personlig hygien, av- och påklädning samt vid måltider

Vidare tycker kunden om att [intressen/aktiviteter].

Är du den vi söker?

Vi söker dig som brinner för arbete med människor och kan analysera andra individers behov. Vidare bör du vara lyhörd, initiativtagande, lösningsfokuserad samt engagerad, då stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

KRAV:

- Tidigare vårderfarenhet eller motsvarande

- Du bör ej vara rökare då kund inte tål detta

Meriter:

- Erfarenhet av personer med CP-skada eller utvecklingsstörning

- Utbildning inom vård och omsorg eller motsvarandeFör att komma till anställning behöver du ha ett BankID. Många av våra kunder önskar även att du beställt ett belastningsregister att uppvisa vid eventuell anställning. För att underlätta kan du därmed söka om registret via följande länk (detta register används för alla våra anställningar): Arbete med barn med funktionsnedsättningarSysselsättningsgrad: Vikarie vid behov.

Tillträde: Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal. Visa mindre

Personlig assistent till vikariepool

Nytt
Vi på Vivant assistans erbjuder personlig assistans till människor med funktionsvariation enligt lagen om stöd och service. Vår vision är att, i samarbete med den personliga assistenten, värna om kundenss självbestämmande, goda levnadsvillkor och möjlighet till frihet i det vardagliga livet. Till grunden av vårt arbete på Vivant ligger en gedigen värdegrund och vår ambition är att anpassa det praktiska utförandet av vårt arbete för att det ska passa den e... Visa mer
Vi på Vivant assistans erbjuder personlig assistans till människor med funktionsvariation enligt lagen om stöd och service. Vår vision är att, i samarbete med den personliga assistenten, värna om kundenss självbestämmande, goda levnadsvillkor och möjlighet till frihet i det vardagliga livet.

Till grunden av vårt arbete på Vivant ligger en gedigen värdegrund och vår ambition är att anpassa det praktiska utförandet av vårt arbete för att det ska passa den enskilda individens behov.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med människor. Vidare ser vi att du är positiv, har en god kommunikativ förmåga, är stresstålig och har lätt för att komma in i en ny arbetsrutin.

Att ditt arbete präglas av ett gott omdöme och integritet är en självklarhet för dig. Vi sätter stort värde i att du värnar om andra människors välmående, drivs starkt av att skapa positiva relationer och har ett prestigelöst förhållningssätt till ditt arbete.

Tidigare erfarenhet av liknande arbete eller adekvat utbildning är meriterande men störst vikt kommer att läggas på personlig lämplighet då tjänsten innebär ett mycket nära samarbete med kunden.

OM TJÄNSTEN

Vi söker nu personliga assistenter till våran vikariepool i Uppsala.

Vi på Vivant söker alltid efter nya assistenter som vill jobba på våran vikarie pool, där du som assistent kommer få arbeta hos flera av våra kunder vid behov. Du behöver vara beredd på att bli inringd på kortvarsel.

Det är mycket viktigt att du är flexibel, snabbtänkt och lyhörd till hur du bäst kan hjälpa kundens utefter deras behov. Du kommer stundtals att ingå i ett arbetsteam och bör därför även ha en god samarbetsförmåga.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Vikarie

Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse. Övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Rekryteringsprocessen
Vivants's Rekryterare kommer att läsa igenom din ansökan och sedan återkomma ifall du blir aktuell för en intervju.

Vi kommer begära utdrag ur belastningsregistret därmed är det bra att du redan nu beställer den via länken nedan:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/

Vill du veta mera om oss eller tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta oss!

Hälsningar

Vivant Assistans
https://www.vivant.se/ Visa mindre

Personlig assistent till Herräng

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Sundbyberg men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Malmö, Linköping, Kinna, Uddevalla, Göteborg, Karlstad och Visby.

Jag är en man på 40+ som pga av en olycka i vuxen ålder hamnat i rullstol och jag är nu i behov av personlig assistans.

Jag har varit en väldigt aktiv person vars största intressen varit enduro, fiske och att snickra/meka.


Mitt mål är att få närma mig mina intressen igen och där behöver jag assistenternas hjälp att motivera mig/hjälpa mig att möjliggöra.

Efter olyckan så lever jag med en konstant smärta som jag helt enkelt måste lära mig att leva med och vissa dagar är tyngre än andra men de dagarna som är något lättare försöker jag hålla igång med träning och hushållssysslor men behöver även där assistentens stöd för att fullfölja aktiviteten.
Jag har förmågan att till viss del röra mina armar och min överkropp men har en nedsatt rörlighet som gör att jag ex har svårt att belasta mina händer och att greppa saker, detta medför att jag bl.a behöver mycket stöd i förflyttningar, matsituation m.m. .

Olyckan har även medfört att minnet stundtals sviktar så även om jag har full koll i de samtal jag för med sjukvård, myndigheter etc så kan det vara bra att du som assistent också gör någon liten anteckning, i synnerhet de dagar då smärtpåverkan är större.

Jag är en glad och lugn person som värderar mina assistenter högt och vad som är viktigast är att vi ska kunna prata lugnt och öppet med varandra, har vi bara en dialog så går det mesta att lösa.

Erfarenhet av yrket sen tidigare är inte ett måste men ändå bra att man har lite erfarenhet av ex förflyttningar.
Eftersom jag bor ute på landet går inte bussarna så tätt, därför är det viktigt för mig att du som assistent har körkort och bil för att kunna möta mitt behov av assistans.

Arbetspassen är 10:00-16:00 + 17:30-23:00 måndag – söndag.
Jag är nu i behov av 1-2 vikarier som kan hoppa in då ordinarie personal är sjuk eller ska vara ledig, så känner du att det verkar intressant och att vi skulle kunna komma överens så är du varmt välkommen att skicka in din ansökan!I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett permanent uppehållstillstånd i Sverige för att kunna få anställning i Särnmark. Visa mindre

Assistent till påhittig kvinna i Uppsala

Nytt
Om mig Jag är 41 årig kvinna som har autism. Jag bor i Uppsala i egen lägenhet tillsmamns med min katt. Jag har nära kontakt med mina mamma och min mormor som ofta är på besök hos mig. I min assistans är det en hel del aktiviteter. Jag brukar gå på vattengympa, gillar att bada och basta. Jag tar promenader, pysslar hemma och gillar atta laga mata och baka. Dessa är ärl bara några exempel på sådant jag gillar att göra. På grund av min autism behöver jag... Visa mer
Om mig


Jag är 41 årig kvinna som har autism. Jag bor i Uppsala i egen lägenhet tillsmamns med min katt. Jag har nära kontakt med mina mamma och min mormor som ofta är på besök hos mig. I min assistans är det en hel del aktiviteter. Jag brukar gå på vattengympa, gillar att bada och basta. Jag tar promenader, pysslar hemma och gillar atta laga mata och baka. Dessa är ärl bara några exempel på sådant jag gillar att göra. På grund av min autism behöver jag rutiner och kontinuitet i mitt liv då för förändringar ofta leder till att jag blir orolig och fastnar i negativa tankar. 


Vem är du?

Du är Intiativrik, pedagogisk, kreaktiv och trygg i dig själv! Du har god erfarenhet av arbete som personlig assistent och med fördel även av autism. Du är kvinna som kommunicerar obehindrat på svenska, du är lugn och stabil. Du är ordningsama och kan hjälpa mig sköta mitt hushåll. Du gillar att baka och laga mat. Du är felxibel och kan arbeta både dag- och nattpass. Du tror på långsiktighet i din roll som assistent och kan tänka dig att stanna en längre tid om du trivs. 

Om tjänsten

Ca 80 % tjänstgöring fördelad på ett nattpass (18:00 -  10:00) samt en dagpass (10:00-18:00).

Individuell lönesättning enligt kollektivavtal Fremia.   

Start omgående eller enligt överensommelse. 

Arbetsgivare är Assistans i Balans som borgar för ordentlig introduktions samt ut- och fortbildning av personliga assistenter. Visa mindre

Man i Uppsala söker en personlig assistent till en fast rad

Nytt
Kunden är en man 60+ år som sitter i rullstol efter en stroke. Mannen behöver assistans med dagliga hushållssysslor, hygien, förflyttningar, matlagning, med andra ord allt som är i mannens vardag. Han trivs att vara hemma, han använder gärna datorn till att titta på Youtube mm, så det är inget negativt om du är kunnig på datorer. Då han har en katt bör du inte vara kattallergiker.  Vem är du som vi söker? Du är en ärlig och pålitlig person, som äger för... Visa mer
Kunden är en man 60+ år som sitter i rullstol efter en stroke. Mannen behöver assistans med dagliga hushållssysslor, hygien, förflyttningar, matlagning, med andra ord allt som är i mannens vardag.

Han trivs att vara hemma, han använder gärna datorn till att titta på Youtube mm, så det är inget negativt om du är kunnig på datorer. Då han har en katt bör du inte vara kattallergiker. 

Vem är du som vi söker?

Du är en ärlig och pålitlig person, som äger förmågan att kunna skapa en harmonisk atmosfär omkring dig. Du bör ha stor empati, ha tålamod samt kunna sätta dig in i en annan människas situation och vara mycket lyhörd. Som person har du en god social förmåga, ser till hela kundens behov, är noggrann och ansvarstagande samt har ett gott bemötande.


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett permanent uppehållstillstånd i Sverige för att kunna få anställning i Särnmark.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Helgjour personlig assistans

Preventia Assistans är ett företag i snabb tillväxt och med många spännande utmaningar framför oss. Hos Preventia Assistans får du ennära och lättillgänglig kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och tillstånd att bedriva assistans från Inspektionen från vård och omsorg. Nu söker vi en ansvarstagagande person som kan arbeta på vår helgjour. Att arbeta på helgjouren innebär att du tar emot sjukanmälningar via v... Visa mer
Preventia Assistans är ett företag i snabb tillväxt och med många spännande utmaningar framför oss. Hos Preventia Assistans får du ennära och lättillgänglig kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och tillstånd att bedriva assistans från Inspektionen från vård och omsorg.

Nu söker vi en ansvarstagagande person som kan arbeta på vår helgjour.


Att arbeta på helgjouren innebär att du tar emot sjukanmälningar via vår sjukanmälan-telefon samt ringer in personal vid sjukvakanser. Det kan även innebära att du själv får gå ut och arbeta som personlig assistent om sjukvakansen inte går att lösa.
 
Dina arbetsuppgifter
Kontakt med kunder och assistenter
Bemanna pass med vikarier
Helgjour enligt särskilt schema
Vid tillfälligt akut behov täcka upp som personlig assistent
 
Dina egenskaper
* Ett mycket gott bemötande
* Några år av erfarenhet inom vård / omsorg / personlig assistans
* Du anpassar dig efter arbetssituationen 
* Lyhörd
* Lugn
* Bra samarbetsförmåga
* Körkort och tillgång till bil är en merit
* Ej pälsdjursallergiker
* Viljan att vara ditt bästa jag på jobbet
* Personlig mognad
* Kunna hantera svenska i tal och skrift
* Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Stämmer detta in på dig?
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Personlig assistent till kille strax utanför Uppsala-deltid

Ansök    Feb 20    Humana AB    Personlig assistent
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.   Nu söker Humana en assistent på fast schemarad till en 35-årig kille med autism, bosatt strax utanför Uppsala.  Om tjänsten: Som assistent kommer du att vara behjälplig och stötta vår kund i allt som kan uppstå i vardagen som till exempel... Visa mer
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

Nu söker Humana en assistent på fast schemarad till en 35-årig kille med autism, bosatt strax utanför Uppsala. 
Om tjänsten:

Som assistent kommer du att vara behjälplig och stötta vår kund i allt som kan uppstå i vardagen som till exempel hushållssysslor, matlagning, tillsyn och personlig hygien. 

Vi söker personal till en schemarad på 68% där man jobbar kvällar med väntetid på 6h och går av nästa morgon. Schemat innebär även att man arbetar varannan helg. 


Du kommer jobba hos en snäll och omtänksam kille som gärna hittar på saker på sin fritid. Ett stort intresse är att simma och att gå ut och äta men även att sjunga och läsa böcker. Han har en egen bil som du som assistent kör till dom olika aktiviteterna.  

Det är en trygg personalgrupp du kommer ingå i. Många har jobbat där ett tag och man trivs på arbetsplatsen och har en god sammanhållning. Personalvård är väldigt viktigt och du kommer få handledning 1ggr/månaden och man erbjuder även friskvård. 


Schema:

V 1.

Måndag: 15:30-00:00 aktiv, 00:00-06:00 väntetid, 06:00-07:30 aktiv

Onsdag: 15:30-00:00 aktiv, 00:00-06:00 väntetid, 06:00-07:30 aktiv

Fredag: 15:30-00 aktiv, 00–06 väntetid, 06.00-07:30 aktiv 


v 2.

Tisdag: 15:30-00:00 aktiv, 00:00-06:00 väntetid, 06:00-07:30 aktiv

Torsdag: 15:30-00:00 aktiv, 00:00-06:00 väntetid, 06:00-07:30 aktiv

Lördag: 10:00-17:00

Söndag: 10:00-17:00 


V 3.

Måndag: 15:30-00:00 aktiv, 00:00-06:00 väntetid, 06:00-07:30 aktiv

Onsdag: 15:30-00:00 aktiv, 00:00-06:00 väntetid, 06:00-07:30 aktiv 


V 4.

Tisdag: 15:30-00:00 aktiv, 00:00-06:00 väntetid, 06:00-07:30 aktiv

Torsdag: 15:30-00:00 aktiv, 00:00-06:00 väntetid, 06:00-07:30 aktiv

Lördag: 10:00-17:00

Söndag: 10:00-17:00 


Vi söker dig som är kreativ, tålmodig, lyhörd och uppmärksam.

Det är viktigt att du kan ta eget ansvar och är initiativtagande. 

 


För att bli aktuell krävs följande: 

- du har körkort och tillgång till egen bil, arbetsplatsen ligger utanför kollektivtrafikens förbindelser.

- du kommunicerar tydligt på svenska, både i tal och i skrift.

- du är rökfri. 

 


Du som söker ska vara en person som tycker att arbete med människor är stimulerande. Erfarenhet från arbete som personlig assistent och/eller autism är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

 


Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.

Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! 


En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. 


Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. 


Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.  


Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR  


Vad händer nu?  

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.  

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.  

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.  

 


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker fler stjärnor till vårt gäng!

Preventia Assistans är ett företag i snabb tillväxt och med många spännande utmaningar framför oss. Hos Preventia Assistans får du ennära och lättillgänglig kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och tillstånd att bedriva assistans från Inspektionen från vård och omsorg. Redo för något nytt och träffa nya trevliga människor? Nu söker vi nya stjärnor som kan hoppa in vid sjukdom och med kort varsel. Vill du var... Visa mer
Preventia Assistans är ett företag i snabb tillväxt och med många spännande utmaningar framför oss. Hos Preventia Assistans får du ennära och lättillgänglig kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och tillstånd att bedriva assistans från Inspektionen från vård och omsorg.

Redo för något nytt och träffa nya trevliga människor? Nu söker vi nya stjärnor som kan hoppa in vid sjukdom och med kort varsel.


Vill du vara med i vårat fina gäng och få trevliga medarbetare, skicka då in en ansökan till oss. 

Har du följande egenskaper?

* Ett mycket gott bemötande
* Några års av erfarenhet inom vård / omsorg
* Du anpassar dig efter arbetssituationen 
* Lyhörd
* Lugn
* Bra samarbetsförmåga
* God svenska
* Viljan att vara ditt bästa jag på jobbet
* Personlig mognad
* Flexibel

Då kan du bli en stjärna till i vårt gäng! 

Rekrytering kommer att ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Bifoga personligt brev och CV. Individuell lönesättning / timlön. Kollektivavtal finns. 

Begär ditt utdrag från belastningsregister redan nu

För anställning hos Preventia Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. Visa mindre

Personlig assistent åt syskonpar i Uppsala sökes.

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Sundbyberg men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Malmö, Linköping, Kinna, Uddevalla, Göteborg, Karlstad och Visby.

Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent till ett yngre syskonpar i Uppsala.

Syskonen har ett stort omvårdnadsbehov så det är viktigt att du är noggrann och ansvarsfull.


• Vi söker dig som är framåt, bra på att kommunicera och är empatisk.
• Vi ser gärna att du har intresse för sång och musik och kan delta i syskonens aktiviteter.
• Erfarenhet av att arbeta med barn eller inom vård och omsorg är meriterande.
• Tålamod och flexibilitet.

Syskonen älskar att bada året om så att bada på arbetstid är ett krav.

Arbetstider är förlagda eftermiddag/kväll på vardagar och dagtider på helger och lov.

Tillträde: Omgående

Anställningstyp: 50 % fast schema, kvällar och helger. 

Om du ringer oss angående annonsen uppge detta ID. 20240119-1134/1140

Om du söker arbete som personlig assistant hos en person som är under 18 år behöver du kunna uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan du får börja arbeta. Tänk på att det tar mellan två och tre veckor att få hem utdraget. Beställ det gärna redan samma dag som du söker arbete. Du hittar blanketten på polisens hemsida, https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett permanent uppehållstillstånd i Sverige för att kunna få anställning i Särnmark.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Persisk/Farsi talande assistent till en kvinna med ms i Uppsala

Är du min nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår kunds tillvaro? Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Uppsala! I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Om tjänsten Vår kund är en härlig, omtänksam, snäll kvinna och på grund av ... Visa mer
Är du min nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår kunds tillvaro?

Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Uppsala! I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision - Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten

Vår kund är en härlig, omtänksam, snäll kvinna och på grund av sin funktionsnedsättning behöver hon din stöd och service för att klara vardagen.

Arbetet är varierande och innehåller allt från personlig omvårdnad, förflyttningar och skötsel av hem såsom städ, matlagning, inköp, tvätt eller följa med kunden till olika ärenden. Erfarenhet inom vården är meriterande, men inget krav. Den personliga lämpligheten är avgörande.

Goda kunskaper i Persiska språket är ett måste, då bra kommunikation är en förutsättning för att samarbetet ska fungera.

Vem är du?

Du är en ärlig och pålitlig person som genuint tycker om att arbeta och du äger förmågan att kunna skapa en harmonisk atmosfär omkring dig. Du bör ha stor empati, ha tålamod samt kunna sätta dig in i en annan människas situation och vara mycket lyhörd. Som person har du en god social förmåga, ser till hela kundens behov, är noggrann och ansvarstagande samt har ett gott bemötande.

I tjänsten förekommer även lyft och fysiska arbetsmoment.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:

Arbetstiden är förlagd till dygnets alla timmar och veckans alla dagar, med viss dubbelassistans och du ska kunna arbeta både natt (väntetid/jour) och dag pass.
Tjänsten är på ca: 50%, plus timmar vid behov.

Vad får du?

Friskvård, utbildning och väl introduktion

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelseVad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.Din ansökan läses av personal på Vår Omtanke.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vill du jobba extra som personlig assistent till barn?

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Sundbyberg men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Malmö, Linköping, Kinna, Uddevalla, Göteborg, Karlstad och Visby.

Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent till en av våra barnkunder, främst som timvikarie men också på schema under sommaren. Perfekt sätt att säkra sommarjobbet redan nu.
Arbetsuppgifterna varierar men som personlig assistent kan du få hjälpa till med allt från personlig omvårdnad, kommunikation, lek och stimulering till att följa med på träning och aktiviteter. Hos flera av våra kunder förekommer sjukvårdande uppgifter och erfarenhet av detta ses som meriterande.
Vi söker dig som är flexibel, ansvarsfull, lyhörd och har lätt för att lära sig nya arbetsuppgifter.
Det är även viktigt att du inte har problem med rygg, axlar och knän då personlig assistentyrket är ett fysiskt och rörligt arbete.
Arbetstiderna varierar utifrån kundens behov: men främst är passen fördelade på kvällar och dagtid helger under terminen, dagtid under lov.
Till vissa av tjänsterna krävs det att du har körkort och tillgång till bil.
Vi ser helst att du är fullvaccinerad.

Lön enligt kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan. Intervjuer kommer att ske löpande.
Om du söker arbete som personlig assistent hos en person som är under 18 år behöver du kunna uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan du får börja arbeta. Tänk på att det tar mellan två och tre veckor att få hem utdraget. Beställ det gärna redan samma dag som du söker arbetet.
Har du frågor kring denna annons ring 018-2650960.


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett permanent uppehållstillstånd i Sverige för att kunna få anställning i Särnmark.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

20-årig tjej väster om Uppsala söker personlig assistent

Ansök    Feb 17    Stil Assistans AB    Personlig assistent
STIL står för Stiftarna av Independent Living i Sverige. Vi är ett ickevinstdrivande assistanskooperativ och en ideell förening av personer med normbrytande funktionalitet. I STIL är det medlemmarna som själva arbetsleder sina personliga assistenter. Vi jobbar för självbestämmande, frihet och lika möjligheter oavsett funktionsförmåga. STIL bildades 1984 och vi var med och införde personlig assistans i Sverige. Läs mer på www.stil.se. Jag söker nu en ny s... Visa mer
STIL står för Stiftarna av Independent Living i Sverige. Vi är ett ickevinstdrivande assistanskooperativ och en ideell förening av personer med normbrytande funktionalitet. I STIL är det medlemmarna som själva arbetsleder sina personliga assistenter. Vi jobbar för självbestämmande, frihet och lika möjligheter oavsett funktionsförmåga. STIL bildades 1984 och vi var med och införde personlig assistans i Sverige. Läs mer på www.stil.se.


Jag söker nu en ny stjärna till mitt härliga assistentgäng =) 

Jag är en 20-årig tjej som behöver din hjälp för att fungera i vardagen. Arbetsplatsen är där jag befinner mig. Mycket av arbetet innebär att assistera mig med allt jag inte kan göra själv, både i hemmet och utanför. T.ex hjälp med förflyttningar, personlig omvårdnad, matlagning mm

För att bli en bra personlig assistent behöver du ha en stor personlig mognad där du kan skilja på dina egna behov och behoven hos den du jobbar med. Jobbet innebär att du är aktiv hela arbetspasset, det blir ytterst sällan dötid när du jobbar med mig, så du måste kunna vara aktiv samt ta egna initiativ.
Jag kan erbjuda dig är en arbetsplats med mycket högt till tak, sköna diskussioner, väldigt ostressig miljö och väldigt roliga kollegor

Jag ser att du som söker är kvinna mellan 18-40år, rökfri och ej pälsdjurs allergiker. Önskvärda egenskaper är flexibel, spontan, humor och att ha lätt att samarbeta i kombination med att enkelt byta fokus beroende på situation.
Arbetstiden är dagtid, kvällstid samt att du jobbar varannan helg men du får gärna kunna vara flexibel vad det gäller arbetstider.

Jag bor fortfarande hemma hos mina föräldrar och våra djur, detta innebär att du behöver ha en stor social förmåga med en balanserad fingertoppskänsla. Jag är en glad yngre vuxen som aldrig har långt till skratt. Jag gillar att shoppa, dra iväg på äventyr och bada. Glass är väldigt gott!

På grund av arbetets karaktär är den enbart aktuellt med kvinnliga sökanden. Du måste behärska svenska språket flytande både i tal och skrift och du måste ha körkort samt tillgång till bil för att ta dig till och från arbetsplatsen. Visa mindre

Vi söker engagerade personliga assistenter till Öregrund

Vill Du arbeta i företaget med det stora hjärtat? Sätter Du människan och kvaliteten i centrum? Då är Du välkommen till oss på SAAND Service & Omsorg AB! SAAND Service & Omsorg är verksamma inom hemtjänst, personlig assistans, ledsagning samt hushållsnära tjänster. Vi har idag kontor i Botkyrka, Eskilstuna, Järfälla, Uppsala, Södertälje, Värmdö och Örebro med huvudkontoret i Linköping. ********************** Vi söker dig som vill arbeta som personlig assi... Visa mer
Vill Du arbeta i företaget med det stora hjärtat? Sätter Du människan och kvaliteten i centrum? Då är Du välkommen till oss på SAAND Service & Omsorg AB!
SAAND Service & Omsorg är verksamma inom hemtjänst, personlig assistans, ledsagning samt hushållsnära tjänster. Vi har idag kontor i Botkyrka, Eskilstuna, Järfälla, Uppsala, Södertälje, Värmdö och Örebro med huvudkontoret i Linköping.
**********************
Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till våra nya uppdragsgivare, 2 barn i skolåldern. Vi söker 2 heltid men även vikarier.
Som personlig assistent får du ett variationsrikt arbete där dagen kan innefatta allt från vardagliga sysslor, omsorg till att följa med på nöjen och evenemang.
Om tjänsten:
Som personlig assistent till våra uppdragsgivare och är en aktiv del av deras vardag. Din arbetsplats är helt enkelt där han befinner sig. Som assistent är du uppdragsgivarens förlängda arm och tar vid och hjälper till där deras funktionsvariation sätter gränser.
Vi ställer inga krav på tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent och det viktigaste är att personkemin ska fungera.
Viktigt att du är rökfri, parfymfri och utan pälsdjur pga allergier.
Det underlättar om du har körkort och tillgång till bil men är inget krav.
Det är meriterade om du talar kurdiska eller arabiska och vi er gärna kvinnliga sökande till tjänsten.
Uppstart 1 mars.
Varmt välkommen med din ansökan och till oss på SAAND! Visa mindre

Personlig assistent sökes för helgjobb

Jag är en 29- årig tjej som bor tillsammans med min familj utanför Uppsala. Jag söker en assistent som är intresserad av att arbeta tillsammans med mig en helg i månaden, två 10-timmars pass fördelat 10-20 på lördagen och 8-18 på söndagen.  På min fritid tycker jag om spela kort, bada, sjunga, träna, umgås med mina vänner. Ett stort intresse är att vara tillsammans med vår hund och gå ut på promenader med henne så du får inte vara rädd eller allergisk mot ... Visa mer
Jag är en 29- årig tjej som bor tillsammans med min familj utanför Uppsala. Jag söker en assistent som är intresserad av att arbeta tillsammans med mig en helg i månaden, två 10-timmars pass fördelat 10-20 på lördagen och 8-18 på söndagen.  På min fritid tycker jag om spela kort, bada, sjunga, träna, umgås med mina vänner. Ett stort intresse är att vara tillsammans med vår hund och gå ut på promenader med henne så du får inte vara rädd eller allergisk mot hund. Jag älskar att gå på olika konserter. Jag går på daglig verksamhet med inriktning media/radio.

Jag har aktiv tillsyn då jag kan få epilepsianfall och jag behöver hjälp med de grundläggande behoven i min vardag. Jag tycker det är viktigt att vi kan ha kul och roligt tillsammans och hitta på olika aktiviteter. Jag kommunicerar med talet, är gående men sitter även vid behov i rullstol.
Jag vill att du är lyhörd inför mina behov samt ser vad som behöver göras. Tillit är också en måste för att vi ska fungera ihop. 

Det går bra kollektivtrafik till oss.

Jag kommer välja ut några kandidater som får komma på intervju. Därefter går man introduktion tillsammans med en av mina assistenter. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Charmig kille söker assistent

Ansök    Feb 14    Alma Assistans AB    Personlig assistent
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö. Är du positiv och glad med ett lugnt och tryggt förhållningssätt? Kanske även har en viss erfarenhet av yrket s... Visa mer
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö.

Är du positiv och glad med ett lugnt och tryggt förhållningssätt? Kanske även har en viss erfarenhet av yrket som personlig assistent eller sjukvård och då främst syrgas. Då skulle det kunna vara dig vi letar efter.

Jag är en charmig kille i 15-årsåldern som bor med min familj strax utanför Uppsala.

Jag är rullstolsburen och har multihandikapp. Jag sondmatas och behöver syrgas. Jag tycker om att vara ute och se vad som händer runt omkring mig. Gillar även att leka inne med leksaker och bollar, läsa böcker eller hitta på bus.


Kille som tjej är välkommen att söka och vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du kan läsa av situationer och är lyhörd, kreativ, lekfull och ansvarstagande. Du behöver också kunna jobba självständigt och ha god initiativförmåga. Det är meriterande om du har någon typ av vårderfarenhet sedan tidigare. Du bör även ha god svenska i både tal och skrift.

Tiderna är främst 16–21:30 vardagar och helg 10-21 eller delad tur. Det kommer även att finnas chans till utökade tider längre fram i sommar. Visa mindre

Personliga assistenter till en 25-årig kille i Uppsala

Vill Du arbeta i företaget med det stora hjärtat? Sätter Du människan och kvaliteten i centrum? Då är Du välkommen till oss på SAAND Service & Omsorg AB! SAAND Service & Omsorg är verksamma inom hemtjänst, personlig assistans, ledsagning samt hushållsnära tjänster. Vi har idag kontor i Botkyrka, Eskilstuna, Malmö, Stockholm, Södertälje, Uppsala, Västervik, Värmdö, och Örebro med huvudkontoret i Linköping. ********************** Jag är en dataintresserad ki... Visa mer
Vill Du arbeta i företaget med det stora hjärtat? Sätter Du människan och kvaliteten i centrum? Då är Du välkommen till oss på SAAND Service & Omsorg AB!
SAAND Service & Omsorg är verksamma inom hemtjänst, personlig assistans, ledsagning samt hushållsnära tjänster. Vi har idag kontor i Botkyrka, Eskilstuna, Malmö, Stockholm, Södertälje, Uppsala, Västervik, Värmdö, och Örebro med huvudkontoret i Linköping.
**********************
Jag är en dataintresserad kille på 25 år som just nu är i behov av personliga assistenter som kan hjälpa mig i min vardag. Jag har en muskelsjukdom vilket gör att jag behöver hjälp med allt för att min vardag ska bli så bra som möjligt. Du kommer att hjälpa mig med personlig hygien, av/påklädning, förflyttningar, matlagning, hushållssysslor samt många små handräckningar.
Förutom mitt behov av hjälp i vardagen önskar jag även att du som söker är påhittig, flexibel och gillar sena kvällar. Jag uppskattar om du har ett stort engagemang, inlevelseförmåga och har lätt för att samarbeta och bemöta andra människor.
Jag bor strax utanför centrala Uppsala där bussförbindelserna inte är goda därför krävs körkort och tillgång till egen bil. Du talar och skriver svenska obehindrat då det är mycket viktigt information att ta till sig. Jag ser även att du inte är rökare. Har du tidigare erfarenheter inom vården är det meriterande.
Tjänsterna är deltidtidstjänster vilket kanske passar dig som har ett annat arbete att komplettera med eller om du studerar. Arbetstiderna är förlagda under dygnets alla timmar, i tjänsten ingår jourtid mellan 03:25-11:00.


För att vara aktuell för denna tjänst behöver du uppvisa utdrag ifrån belastningsregistret. Beställ utdraget så snart som möjligt då det kan ta tid att få det. Du beställer det via denna länk Barn med funktionsnedsättning, e-tjänst | Polismyndigheten (polisen.se)
Ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Personlig assistans till en 9årig flicka i centrala Uppsala

Ansök    Feb 14    Kmk Omsorg AB    Personlig assistent
Vi söker 1-2 assistenter som kan arbeta dagtid med en 9 årig flicka. Behov: hjälp med slemmobilisering, hålla andningsvägar fria, hantera PEG, förflyttning med hjälpmedel, medicinering, personlig hygien. På dagtid går flickan i skolan, då hon har assistans skoltid så följer assistenten med i taxi till skolan, är med i skolan och följer sedan hem i taxi till skolan. Vid frånvaro från skolan sker assistans i hemmet. Meriterande att man har arbetat med barn... Visa mer
Vi söker 1-2 assistenter som kan arbeta dagtid med en 9 årig flicka.
Behov: hjälp med slemmobilisering, hålla andningsvägar fria, hantera PEG, förflyttning med hjälpmedel, medicinering, personlig hygien.
På dagtid går flickan i skolan, då hon har assistans skoltid så följer assistenten med i taxi till skolan, är med i skolan och följer sedan hem i taxi till skolan. Vid frånvaro från skolan sker assistans i hemmet.
Meriterande att man har arbetat med barn som har andningsproblematik. Visa mindre

Assistent åt en glad och aktiv tjej i Gimo. Inga tunga lyft.

Preventia Assistans är ett företag i snabb tillväxt och med många spännande utmaningar framför oss. Hos Preventia Assistans får du ennära och lättillgänglig kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och tillstånd att bedriva assistans från Inspektionen från vård och omsorg. Vi söker en lugn, positiv och driven assistent till vårt gäng. Till Gimo tar det endast 40 min med buss. Vi ser helst ung kvinnlig sökande, gärna... Visa mer
Preventia Assistans är ett företag i snabb tillväxt och med många spännande utmaningar framför oss. Hos Preventia Assistans får du ennära och lättillgänglig kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och tillstånd att bedriva assistans från Inspektionen från vård och omsorg.

Vi söker en lugn, positiv och driven assistent till vårt gäng. Till Gimo tar det endast 40 min med buss. Vi ser helst ung kvinnlig sökande, gärna runt 20-30 år som samarbetar bra med sina kollegor.
Detta jobb kan kombineras med tex studier eftersom arbetstiderna är vardagar kl 15.15- 8.45 samt helger 15.15-15.15. 
 
I dina arbetsuppgifter ingår bla personlig omvårdnad, hushållsarbete, samt att följa med på diverse aktiviteter så som simträning, naturupplevelser, bio, träffa kompisar och gå på konserter. Att vara ute i naturen, vandra, plocka bär när årstiden tillåter, och grilla är också aktiviteter som är viktiga för denna tjej.

Som personlig assistent ser vi att du är lyhörd inför kundens behov och önskemål. Du är ansvarsfull, lugn och trygg i dig själv samt ödmjuk inför din roll som assistent. Tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistent eller utbildning inom vård och omsorg är meriterande.
Personlig lämplighet och personkemin är dock avgörande för om du är rätt person för tjänsten.

Just nu söker vi vikarier som kan arbeta from nu och över sommaren när vår ordinarie personal behöver vara ledig eller vid annan frånvaro. 

Vi kräver utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan ske.


. Visa mindre

Personliga assistenter sökes till kvinnliga kunder i Enköping

Glaucus Assistans – det kloka valet är det familjära bolaget med hög kompetens och lång erfarenhet. Vi utför personlig assistans med genomgående hög kvalitet, god tillgänglighet och ett äkta personligt engagemang i allt som rör våra kunder och medarbetare. På vår hemsida kan du läsa mer om oss www.glaucusassistans.se Vill du arbeta som personlig assistent hos någon av våra kunder i Enköping? På två av våra kunders uppdrag söker vi dig som vill arbeta extra... Visa mer
Glaucus Assistans – det kloka valet är det familjära bolaget med hög kompetens och lång erfarenhet. Vi utför personlig assistans med genomgående hög kvalitet, god tillgänglighet och ett äkta personligt engagemang i allt som rör våra kunder och medarbetare. På vår hemsida kan du läsa mer om oss www.glaucusassistans.se
Vill du arbeta som personlig assistent hos någon av våra kunder i Enköping?
På två av våra kunders uppdrag söker vi dig som vill arbeta extra som personlig assistent. Är du rätt person kommer du i din arbetsroll vara händer, skugga och vän. Kunderna är kvinnor i 50 års åldern. De lever ett aktivt och socialt liv, och är i behov av stöd och hjälp i deras vardag.
Vi söker dig:
Som kan jobba dag och kväll. Assistansen är schemalagd mellan 08:00-22:00 och längden på arbetspassen kan komma att variera.
Ena kunden bor i centrala Enköping och den andra ca 30 min utanför Enköping. För att jobba hos henne är körkort krav då bussförbindelserna är dåliga. Krav för båda tjänsterna är flytande svenska i tal och skrift. Vi ser tidigare erfarenhet av liknande roll som starkt meriterande.
För mer information om tjänsten kontakta oss på Glaucus Assistans på 018-470 30 18.
För att ansöka maila oss ditt CV och personliga brev till [email protected]. Märk din ansökan med Enköping-24.
Besök gärna vår hemsida www.glaucusassistans.se och följ oss på FB och Instagram. Visa mindre

Engagerad assistent sökes till en glad kvinna i centrala Uppsala

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Sundbyberg men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Malmö, Linköping, Kinna, Uddevalla, Göteborg, Karlstad och Visby.

Vi söker nu ny medarbetare till en kvinna med Cp-skada i 30-års åldern. Du som söker ska ha ett stort engagemang och en positiv inställning, du ska kunna hantera att ha många bollar i luften. Som person behöver du dessutom vara ansvarstagande, lyhörd och ordningsam då detta är egenskaper du kommer att uppskattas för.

Kvinnan är väldigt aktiv i sin vardag, så du som person bör vara intresserad av träning och kunna vara med vid ridning samt bassängbad, viktigt att du inte är allergisk mot häst och klor då kvinnan rider och badar minst en dag i veckan. Du bör ha god fysik då manuella lyft och förflyttningar förekommer vid vissa av dessa aktiviteter, man är då alltid 2 assistenter. Du ska vara behjälplig med alla i hemmet förekommande hushållssysslor samt personlig omvårdnad. Vi ser gärna att du som söker är kvinna mellan 25-45 år, du behöver inte har tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent, men det är meriterande, men ett genuint intresse för att jobba med människor. Det är viktigt att du behärskar svenska språket i både tal och skrift och förstår värdet av en god kommunikation. Vi ser att kontinuitet och stabilitet är centralt för en fungerande assistans vilket gör att vi söker dig som har för avsikt att ha detta arbete på lång sikt.
Kvinnan har ett sommarhus på Öland där hon befinner sig över sommaren och då är det önskvärt att man kan åka ner till Öland och arbeta.


Arbetstiderna är förlagda från 15:00-09:00 (18 timmmar) på vardagar med väntetid/jour under dygnsvilan på natten, under helger är kvinnan även beviljad assistans dagtid och då kan dygnspass förekomma.

Vi söker dig som vill ha en liten tjänst men kunna hoppa in vid sjukdom.
vi söker främst varannan onsdag och lördagar.

Lön enligt kollektivavtal.

Intervjuer kommer ske löpandes 
Tjänsten kommer påbörjas omgående

Har du frågor om denna annons uppge 20231229-1131


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett permanent uppehållstillstånd i Sverige för att kunna få anställning i Särnmark. Visa mindre

personliga assistenter

Arbetsplatsen finns i den centrala delen av Uppsala Personlig assistent sökes, du bör kunna prata persiska, vara serviceinriktad samt gilla att jobba med människor, körkort krävs Det är ett plus om ni har jobbat med människor tidigare Arbetsuppgifter består av städning och tvätt, tillsyn, ... Visa mer
Arbetsplatsen finns i den centrala delen av Uppsala
Personlig assistent sökes, du bör kunna prata persiska, vara serviceinriktad samt gilla att jobba med människor, körkort krävs
Det är ett plus om ni har jobbat med människor tidigare Arbetsuppgifter består av städning och tvätt, tillsyn, ... Visa mindre

Kvinna i Almunge söker assistenter.

Preventia Assistans är ett företag i snabb tillväxt och med många spännande utmaningar framför oss. Hos Preventia Assistans får du ennära och lättillgänglig kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och tillstånd att bedriva assistans från Inspektionen från vård och omsorg. Jag är en glad och positiv rullstolsburen kvinna på 50+år Till mina intressen hör bla shopping, inredning, att pyssla och skap samt att umgås... Visa mer
Preventia Assistans är ett företag i snabb tillväxt och med många spännande utmaningar framför oss. Hos Preventia Assistans får du ennära och lättillgänglig kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och tillstånd att bedriva assistans från Inspektionen från vård och omsorg.

Jag är en glad och positiv rullstolsburen kvinna på 50+år


Till mina intressen hör bla shopping, inredning, att pyssla och skap samt att umgås med släkt och vänner. 
Jag behöver hjälp med alltifrån personlig omvårdnad, matlagning, städning, påklädning, hårfix m.m

Du som söker detta arbete bör ha glimten i ögat, vara lyhörd och gärna se vad som behöver göras. Jag lägger stor vikt vid att personkemin stämmer.

Du bör ej vara pälsdjursallergiker då det finns katter i hemmet.

Då jag bor en bit från busshållplatsen (ca 4km), så måste du ha körkort och tillgång till bil.

Just nu söker jag vikarier som kan arbeta både dagar, kvällar och nätter.

Bifoga personligt brev och ditt CV

För anställning hos Preventia Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. Vi kommer att behöva ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Du hittar blanketten på polisens hemsida. Tänk på att det tar mellan två till tre veckor att få hem utdraget. 
Vi ser gärna att du är vaccinerad mot covid-19.

Varmt välkommen med din ansökan Visa mindre

Personliga assistenter till en 2årig med trak i Lindbacken dag/natt/helg

Ansök    Feb 12    Kmk Omsorg AB    Personlig assistent
Hej! Vi söker dig/er som vill arbeta dag, vaken natt och helger inom personlig assistans. Du arbetar alltid tillsammans med en annan kollega, då dygnets alla timmar är dubbelbemannade. Vi söker vikarier med möjlighet till fasta pass. Tjänsten ligger i Lindbacken och avser en litet barn på 2 år med trakestomi och peg. Förekommande arbetsuppgifter: inhalationer, slemsugning, övervakning av Trakestomi, övervaka saturationsmätare. Barnet är uppkopplad till e... Visa mer
Hej!
Vi söker dig/er som vill arbeta dag, vaken natt och helger inom personlig assistans.
Du arbetar alltid tillsammans med en annan kollega, då dygnets alla timmar är dubbelbemannade.
Vi söker vikarier med möjlighet till fasta pass.
Tjänsten ligger i Lindbacken och avser en litet barn på 2 år med trakestomi och peg.
Förekommande arbetsuppgifter: inhalationer, slemsugning, övervakning av Trakestomi, övervaka saturationsmätare.
Barnet är uppkopplad till en Triology under natten.
Du kommer att alltid arbeta dubbelt med en kollega.
Det är viktigt att du vill arbeta med ett litet barn och allt omvårdnadsbehov som förekommer kring ett litet barn. Vidare är det meriterande med erfarenhet kring trakestomi och peg. Visa mindre

Personlig assistent till en trevlig och positiv 50-årig man i Uppsala

Ansök    Feb 7    Alberum AB    Personlig assistent
Denna annons är upprättad och publicerad för kunds räkning, som driver sin egen personliga assistans i egen regi som egen arbetsgivare. Alberum är anlitad för att administrera denna rekrytering. Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en trevlig man i 50-årsåldern boende i en mysig lägenhet Uppsala. Han är mycket musikintresserad, glad och trevlig man med glimten i ögat. Han är rullstolsburen och har en fysisk funktionsnedsättning med oms... Visa mer
Denna annons är upprättad och publicerad för kunds räkning, som driver sin egen personliga assistans i egen regi som egen arbetsgivare. Alberum är anlitad för att administrera denna rekrytering.
Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en trevlig man i 50-årsåldern boende i en mysig lägenhet Uppsala.
Han är mycket musikintresserad, glad och trevlig man med glimten i ögat.
Han är rullstolsburen och har en fysisk funktionsnedsättning med omsorgsbehov. Då han har fått MS-diagnos.
Du har en uppgift som går ut på att hjälpa en funktionsnedsatt medmänniska att leva ett så normalt liv som möjligt genom att vara hans förlängda arm.
Han behöver hjälp med allt i sitt vardagliga liv, så som förflyttningar, aktiviteter, hygien, hushållssysslor som t.ex. matlagning, städ och tvätt samt andra i hemmet förekommande uppgifter. I arbetet ingår även att följa med på olika aktiviteter.
Det är bra om du som söker är 30 år eller äldre, man eller kvinna spelar ingen roll.
Det är viktigt att du inte är allergisk mot djur/katt då det bor en liten pälskling i hemmet.
Vi söker dig som
är lugn och lyhörd
är positiv
är ansvarstagande och pålitlig
gärna har erfarenhet av sondmatning och att byta kateter
talar och skriver svenska obehindrat

Tillträde: omgående eller enligt överenskommelse. Visa mindre

Givande sommarjobb som personlig assistent.

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Sundbyberg men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Malmö, Linköping, Kinna, Uddevalla, Göteborg, Karlstad och Visby.

Till flera av våra brukare i Uppsala med omnejd har vi behov av personliga assistenter, både vikarier inför sommaren och mer långsiktigt arbete. Kanske är du student och vill ha ett lärorikt och givande sommarjobb/extrajobb? Bland våra brukare finns både barn, ungdomar och vuxna. Det är bra om du som söker har tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistant. Då det är flera tjänster som ska tillsättas varierar arbetsuppgifterna men som personlig assistent kan du få hjälpa till med allt från personlig omvårdnad, kommunikation, allmänna hushållsgöromål till att följa med på träning och aktiviteter. Hos flera av våra brukare förekommer sjukvårdande uppgifter och erfarenhet av detta ses som meriterande. Vi söker dig som är flexibel, ansvarsfull, lyhörd och har lätt för att lära sig nya arbetsuppgifter. Det är även viktigt att du inte har problem med rygg, axlar och knän då personlig assistant yrket är ett fysiskt och rörligt arbete. Arbetstiderna varierar utifrån brukarens behov: både dag, kväll, natt (aktiv samt jour), vardag som helg.


Till vissa av tjänsterna krävs det att du har körkort och tillgång till bil. Vi ser helst att du är fullvaccinerad. 

Lön enligt kollektivavtal. Välkommen med din ansökan. Skriv mellan vilka datum du kan jobba.  Intervjuer kommer att ske löpande.

För att vara aktuell för arbetet hos oss ska du ha fyllt 18 år. 

Har du frågor kring detta jobb, uppge 240205-Sommarjobb när du ringer oss.

Om du söker arbete som personlig assistant hos en person som är under 18 år behöver du kunna uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan du får börja arbeta. Tänk på att det tar mellan två och tre veckor att få hem utdraget. Beställ det gärna redan samma dag som du söker arbete. Du hittar blanketten på polisens hemsida, https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett permanent uppehållstillstånd i Sverige för att kunna få anställning i Särnmark.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Personlig Assistent, Uppsala

Ansök    Feb 8    Enkv Assistans AB    Personlig assistent
Är du en engagerad, lyhörd och trygg person som vill arbeta deltid som personlig assistent till en tjej på 23 år? Vår uppdragsgivare har precis flyttat till en egen bostad som ligger i anslutning till hennes familjs hus utanför Uppsala, i närheten av Ramsta-Lund. Hon har en cp-skada, autism och epilepsi. Detta gör att hon behöver hjälp med mycket kring de praktiska sysslorna i sin vardag men även uppmuntran och stöd i att följa uppsatta rutiner för att s... Visa mer
Är du en engagerad, lyhörd och trygg person som vill arbeta deltid som personlig assistent till en tjej på 23 år?

Vår uppdragsgivare har precis flyttat till en egen bostad som ligger i anslutning till hennes familjs hus utanför Uppsala, i närheten av Ramsta-Lund.

Hon har en cp-skada, autism och epilepsi. Detta gör att hon behöver hjälp med mycket kring de praktiska sysslorna i sin vardag men även uppmuntran och stöd i att följa uppsatta rutiner för att skapa trygghet och struktur. Hon behöver även stöd i att tolka och förstå sin omgivning i olika sociala sammanhang.

På sin fritid rider hon regelbundet, är intresserad av teknik, lyssnar mycket på musik och tittar gärna på Disneyfilmer eller Youtube.

Vi söker en assistent som vill arbeta deltid. Kanske är du student eller vill kombinera en annan befintlig sysselsättning med fasta pass hos oss?

Du jobbar med hjärta och tålamod och förstår assistansyrket. Du har god kunskap och erfarenhet av autism och har haft liknande arbetsuppgifter tidigare. Att vara uppmärksam på detaljer och kunna läsa av olika situationer och signaler är viktigt.

Erfarenhet av lågaffektivt bemötande, bildstöd och tecken som stöd ser vi som meriterande. Då hennes familj har husdjur behöver du trivas med djur och även känna dig bekväm kring hästar då det ingår att följa med henne till stallet när hon rider.

Kommunikationerna till hemmet är bra så du måste inte ha egen bil men att du har körkort och att du är villig att köra hennes bil när du är i tjänst är ett krav.

Omfattning: Tjänsten är en deltidstjänst på ca 20 timmar i veckan och extra inhopp vid behov. Arbetspassen på vardagarna är förlagda under kvällar och nätter. Under helger och andra ledigheter arbetar man även dagpass då hon är ledig från sin dagliga verksamhet.

Tillträde: Efter överenskommelse.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal. (https://enkv.se/wp-content/uploads/2021/05/ka-personlig-assistans-2021-2023-med-omslag-1.pdf)

Villkor för anställning: Om du som kandidat går vidare i processen kommer du att behöva styrka din identitet och att du har rätt att arbeta i Sverige. För att kunna signera ditt anställningsavtal och kommande tidrapporter krävs det att du har ett Bank-id. Alla våra anställda ska inom en månad efter påbörjad anställning genomföra en webbaserad introduktionsutbildning (https://enkv.se/utbildningar/) som tar ca 1 timme.

Rekryteringsprocessen: Vi hör löpande av oss till dem som är aktuella för ett första samtal. Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person för oss. Bakgrundskontroller kan förekomma i våra rekryteringar och polisutdrag (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/)begärs alltid ut vid anställning hos minderårig.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

20-årig tjej väster om Uppsala söker personlig assistent

Ansök    Feb 2    Stil Assistans AB    Personlig assistent
STIL står för Stiftarna av Independent Living i Sverige. Vi är ett ickevinstdrivande assistanskooperativ och en ideell förening av personer med normbrytande funktionalitet. I STIL är det medlemmarna som själva arbetsleder sina personliga assistenter. Vi jobbar för självbestämmande, frihet och lika möjligheter oavsett funktionsförmåga. STIL bildades 1984 och vi var med och införde personlig assistans i Sverige. Läs mer på www.stil.se. Jag söker nu en ny s... Visa mer
STIL står för Stiftarna av Independent Living i Sverige. Vi är ett ickevinstdrivande assistanskooperativ och en ideell förening av personer med normbrytande funktionalitet. I STIL är det medlemmarna som själva arbetsleder sina personliga assistenter. Vi jobbar för självbestämmande, frihet och lika möjligheter oavsett funktionsförmåga. STIL bildades 1984 och vi var med och införde personlig assistans i Sverige. Läs mer på www.stil.se.


Jag söker nu en ny stjärna till mitt härliga assistentgäng =) 

Jag är en 20-årig tjej som behöver din hjälp för att fungera i vardagen. Arbetsplatsen är där jag befinner mig. Mycket av arbetet innebär att assistera mig med allt jag inte kan göra själv, både i hemmet och utanför. T.ex hjälp med förflyttningar, personlig omvårdnad, matlagning mm

För att bli en bra personlig assistent behöver du ha en stor personlig mognad där du kan skilja på dina egna behov och behoven hos den du jobbar med. Jobbet innebär att du är aktiv hela arbetspasset, det blir ytterst sällan dötid när du jobbar med mig, så du måste kunna vara aktiv samt ta egna initiativ.
Jag kan erbjuda dig är en arbetsplats med mycket högt till tak, sköna diskussioner, väldigt ostressig miljö och väldigt roliga kollegor

Jag ser att du som söker är kvinna mellan 18-40år, rökfri och ej pälsdjurs allergiker. Önskvärda egenskaper är flexibel, spontan, humor och att ha lätt att samarbeta i kombination med att enkelt byta fokus beroende på situation.
Arbetstiden är dagtid, kvällstid samt att du jobbar varannan helg men du får gärna kunna vara flexibel vad det gäller arbetstider.

Jag bor fortfarande hemma hos mina föräldrar och våra djur, detta innebär att du behöver ha en stor social förmåga med en balanserad fingertoppskänsla. Jag är en glad yngre vuxen som aldrig har långt till skratt. Jag gillar att shoppa, dra iväg på äventyr och bada. Glass är väldigt gott!

På grund av arbetets karaktär är den enbart aktuellt med kvinnliga sökanden. Du måste behärska svenska språket flytande både i tal och skrift och du måste ha körkort samt tillgång till bil för att ta dig till och från arbetsplatsen. Visa mindre

Student: jobba som personlig assistent – vi matchar dig med rätt brukare

Till flera av våra barn och ungdomar söker vi nu dig som antingen ska ta ett längre studieuppehåll eller som vill ha ett extrajobb vid sidan av studierna. Även du som vill jobba en längre period innan du börjar plugga är välkommen att söka. I jobbet som personlig assistent är personkemin mellan assistent och brukare väldigt viktig. Därför lägger vi ner en stor insats på att matcha dig med rätt brukare!  Du behöver i de flesta fallen inte ha någon erfaren... Visa mer
Till flera av våra barn och ungdomar söker vi nu dig som antingen ska ta ett längre studieuppehåll eller som vill ha ett extrajobb vid sidan av studierna. Även du som vill jobba en längre period innan du börjar plugga är välkommen att söka.

I jobbet som personlig assistent är personkemin mellan assistent och brukare väldigt viktig. Därför lägger vi ner en stor insats på att matcha dig med rätt brukare! 

Du behöver i de flesta fallen inte ha någon erfarenhet av att jobba som personlig assistent men det är det viktigt att du är genuint intresserad av att arbeta med människor och att du är flexibel, empatisk och lyhörd. För att trivas med den här utmaningen är det dessutom en förutsättning att du är kreativ och kan ta initiativ. Lika viktigt är att du kan ta ett steg tillbaka och låta brukaren ta plats i interaktioner med familj och vänner.

Arbetsuppgifterna varierar hos de olika brukarna men kan innebära att du hjälper till med olika typer av träning i hemmet, på gym och/eller i bassäng, deltagande i diverse fritidsaktiviteter, förflyttningar mellan hjälpmedel, kommunikationsträning och personlig omvårdnad. Flera av våra barn- och ungdomskunder har ett omfattande vårdbehov som innefattar bland annat sondmatning, medicinering och övervakning – arbetsuppgifter som kräver stort ansvarskännande. I vissa av uppdragen ingår att assistera både i skolan och i brukarens hem men i andra uppdrag är arbetspassen enbart förlagda till hemmet.

Arbetstiderna varierar utifrån kundernas behov och kan vara förlagda till dag, eftermiddag/kväll, aktiv natt samt natt med jour, vardag som helg. Skriv gärna i din ansökan vilka tider du är intresserad av att arbeta hos oss och i vilken omfattning. Vi vill också veta varför du vill jobba som personlig assistent!

Är du rätt person kan vi erbjuda en snabb och trygg anställning på hel- eller deltid! 

Till vissa av tjänsterna krävs det att du har körkort och tillgång till bil.

I vissa av hemmen finns det husdjur. 

Lön enligt kollektivavtal.

Om du ringer oss angående denna annons vänligen uppge projektnummer 240202 - Assistenter till barn-/ungdomar i Uppsala


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett permanent uppehållstillstånd i Sverige för att kunna få anställning i Särnmark.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Sommarjobb som personlig assistent i Uppsala med omnejd

Ansök    Jan 30    Humana AB    Personlig assistent
Vi söker personliga assistenter som kan arbeta i sommar under ordinarie personals semester I Uppsala och Enköping med omnejd har vi många kunder som har valt Humana som sitt assistansbolag. Vi har kunder i alla åldrar och med många olika funktionsvariationer. Sällan är den ena assistansen den andra lik och arbetstiderna varierar under dygnets alla 24 timmar, 7 dagar i veckan, hela året runt. Mycket av arbetet som personlig assistent lär du dig medan ... Visa mer
Vi söker personliga assistenter som kan arbeta i sommar under ordinarie personals semesterI Uppsala och Enköping med omnejd har vi många kunder som har valt Humana som sitt assistansbolag. Vi har kunder i alla åldrar och med många olika funktionsvariationer. Sällan är den ena assistansen den andra lik och arbetstiderna varierar under dygnets alla 24 timmar, 7 dagar i veckan, hela året runt.Mycket av arbetet som personlig assistent lär du dig medan du växer in i rollen, men det är viktigt att du som söker är flexibel samt har ett genuint intresse av att arbeta med människor. I vissa assistanser krävs inga förkunskaper alls medan i andra söker vi dig med bredare erfarenhet.Vanligt förekommande arbetsuppgifter är bland annat personlig hygien, förflyttningar, kommunikation, hushållsarbete och träning. Du kommer i din ansökan få svara på några urvalsfrågor för att vi ska kunna matcha på bästa sätt. Om du vill arbeta med barn och unga under 18 år så är du viktigt att du redan nu beställer ett utdrag från Polisen då deras handläggningstid varierar. Du beställer enkelt med Bank-id via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/Välkommen med din ansökan!
Arbetstid: Varierande dag, kväll, natt, vardag och helg.Varaktighet: Vi tillämpar anställningsformen timanställning.Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar enligt kollektivavtalTillträde: Enligt överenskommelse.Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Att jobba på HumanaHumana är ett ledande nordiskt?omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.


Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete.?Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar.?Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete.?I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.?


Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR Visa mindre

Extrajobb som personlig assistent – Uppsala!

SE HIT!! Här har du möjlighet att bidra till en värdefull vardag för vår härliga kille på snart 16 år! Han bor tillsammans med sin familj och har behov av din hjälp och ditt stöd i vardagen, i allt från matsituationer, hygien till att mysa framför tv:n. Vår kille gillar tex att ta promenader utomhus i sin rullstol, bollar, musik och sång. Har du idéer på aktiviteter och utflykter som kan sätta guldkant på tillvaron är dessa alltid varmt välkomna! H... Visa mer
SE HIT!!


Här har du möjlighet att bidra till en värdefull vardag för vår härliga kille på snart 16 år!
Han bor tillsammans med sin familj och har behov av din hjälp och ditt stöd i vardagen, i allt från matsituationer, hygien till att mysa framför tv:n.
Vår kille gillar tex att ta promenader utomhus i sin rullstol, bollar, musik och sång.
Har du idéer på aktiviteter och utflykter som kan sätta guldkant på tillvaron är dessa alltid varmt välkomna!
Har du körkort är det bra, men det är absolut inget krav.
Vår kund har epilepsi som innebär att ha koll på allmäntillstånd och mående är en viktig del av arbetet. Har du tidigare erfarenhet av epilepsi i någon form är det meriterande, men annars lär du dig tryggt och säkert allt du behöver veta.

Vi söker nu en till assistent som kan jobba flexibelt främst eftermiddagar, kvällar och helger.
Möjlighet till fler pass under skollov.
Tjänsten passar utmärkt att kombinera med studier eller annan sysselsättning!

Vi söker dig som:
-Är fysiskt stark
-Är lugn, tålmodig och inlyssnande
-Engagerad och ansvarsfull
-Är social och kan ta egna initiativ
 
Värdefullt om du har erfarenhet av alternativ kommunikation, men självklart kan du även lära dig detta med en bra kurs och en stor portion nyfikenhet! Hur du är som person är väldigt viktigt för oss, likväl som din naturliga känsla för integritet inför att arbeta i en familj och i ett hem.
 
Introduktion: Du får grundlig introduktion på plats i hemmet
 
Tillträde: Omgående

Varmt välkommen med din ansökan, intervjuer sker löpande.

Om God Assistans:
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se
Övrigt: God Assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år. 

Vi kommer vilja se kopia på pass (SV) eller uppehållskort (EU) eller uppehålls-och arbetstillstånd/LMA-kort (utanför EU) 

Enligt lagen om registerkontroll ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Blanketten finner du HÄR. Du beställer själv registerutdraget (enligt God Assistans policy kräver vi belastningsutdraget för arbete på HVB-hem då det visar mer relevant information än LSS-utdraget) från polisens hemsida, blankett finner du HÄR. Visa mindre

Vi söker en personlig assistent som vill arbeta med en äldre man

Om tjänsten Kunden är en man i 70-års åldern boendes med sin fru och katt.  Arbetsuppgifterna innefattar bland annat förflyttningar, personlig hygien och hushållsarbete som matlagning, städning med mera. Kundens intressen är bland annat korsord, frågesporter, bakning och att titta på sport. Följa med till träning och övriga aktiviteter kommer att förekomma då mannen är mycket aktiv samt pratglad. Vi söker dig som kan ta ansvar för att vardagasrutinerna... Visa mer
Om tjänsten
Kunden är en man i 70-års åldern boendes med sin fru och katt.

 Arbetsuppgifterna innefattar bland annat förflyttningar, personlig hygien och hushållsarbete som matlagning, städning med mera.
Kundens intressen är bland annat korsord, frågesporter, bakning och att titta på sport. Följa med till träning och övriga aktiviteter kommer att förekomma då mannen är mycket aktiv samt pratglad.

Vi söker dig som kan ta ansvar för att vardagasrutinerna följs och blir att de olika arbetsmomenten blir utförda. Som person bör du vara ödmjuk, trygg och stabil. Att kunna vara lugn i pressade situationer är en fördel i detta jobb.

Du ska ha lätt för att anpassa sig och vara lyhörd för olika situationer som kan uppstå.

Arbetstid Dag, kväll samt helg men även vid behov.

 
Tillträde: Efter överenskommelse.I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett permanent uppehållstillstånd i Sverige för att kunna få anställning i Särnmark.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Personlig Assistent sökes till kvinna i Uppsala

På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du? Om tjänsten Just nu söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en kvinna i 30-årsåldern med en CP-skada boendes i Rickomberga i Uppsala. Kundens intressen är bland annat musik, gym, övrig träning samt skidåkning. Arbetsuppgifterna är enligt följande: - Hjälpa till med de da... Visa mer
På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?

Om tjänsten

Just nu söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en kvinna i 30-årsåldern med en CP-skada boendes i Rickomberga i Uppsala. Kundens intressen är bland annat musik, gym, övrig träning samt skidåkning.

Arbetsuppgifterna är enligt följande:

- Hjälpa till med de dagliga rutinerna såsom förekommande hushållssysslor

- Assistera vid viss personlig hygien samt vid måltider

- Viss hjälp med förflyttningar

- Följa med och assistera under privata resor

Tjänsten kan komma att innebära arbetspass förlagda till dag, kväll och natt med väntetid alla dagar i veckan enligt följande arbetstider:

- Kl. 09-17

- Kl. 17-08Om dig

Vi tror att du som söker denna tjänst är en person som brinner för att arbeta med människor och som kan se till andra människors behov. Som person är du lyhörd, lösningsfokuserad, initiativtagande samt drivande i din personlighet och en engagerande lagspelare. Resande kan förekomma i tjänsten och du bör vara beredd på detta.

Meriterande är om du har:

- Vårderfarenhet eller motsvarande

- Hundvana

KRAV:
- Ej vara allergisk mot pälsdjur då kunden har assistanshund

- Ej vara rökare

För att underlätta processen vid eventuell anställning krävs att du har ett BankID och godkänner att använda detta i tjänsten samt att du uppvisar ett aktuellt utdrag ur polisens belastningsregister, vilket du snabbt kan beställa här (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/) och ta med till intervjutillfället. Registret du ska beställa heter "Arbete med barn med funktionsnedsättningar", då vi använder detta för alla våra anställningar.Omfattning: Deltid på cirka 52 timmar/månad samt vid behov.

Tillträde: Enligt överenskommelse. Genomgång av ansökan sker löpande och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

För dig med Anställningsstöd

Om du som söker har rätt till någon form av anställningsstöd tar vi som arbetsgivare på Olivia Personlig Assistans även detta i beaktning vid en eventuell anställning. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju.

Om rekryteringsprocessen

Efter en eventuell intervju försöker vi alltid återkomma inom 14 dagar till att man får höra mer om tjänsten. Detta förutsatt att vi även fått information från eventuella referenser. Därefter ser vi över en möjlig matchning med någon av våra kunder.

Vid eventuell anställning kan du komma att bli ombedd för att uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret från polisen.

Hantering av din ansökan

Din ansökan kan komma att läsas av medarbetare inom Olivia Personlig Assistans, av kund och dennes anhöriga och/eller samordnare. Din ansökan kan även komma att delas med systerbolag till Olivia Personlig Assistans, om din profil matchar en annan tjänst inom koncernen Team Olivia.

Om kollektivavtal och förmåner hos Olivia Personlig Assistans

Som medarbetare omfattas du av kollektivavtal och självklart är du försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Förutom friskvårdsbidrag och en rad andra förmåner anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Förmåner inkluderar bland annat tillgång till rabatterade produkter och tjänster hos ett antal samarbetsbolag. Visa mindre

Assistent till språk och kulturintresserad man i C. Uppsala. 48%

Preventia Assistans är ett företag i snabb tillväxt och med många spännande utmaningar framför oss. Hos Preventia Assistans får du ennära och lättillgänglig kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och tillstånd att bedriva assistans från Inspektionen från vård och omsorg. Rullstolsburen 36-årig man söker nu en assistent för en tjänst på ca 51% . I arbetsuppgifterna utöver det dagliga hjälpbehovet ingår vardagliga h... Visa mer
Preventia Assistans är ett företag i snabb tillväxt och med många spännande utmaningar framför oss. Hos Preventia Assistans får du ennära och lättillgänglig kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och tillstånd att bedriva assistans från Inspektionen från vård och omsorg.

Rullstolsburen 36-årig man söker nu en assistent för en tjänst på ca 51% .
I arbetsuppgifterna utöver det dagliga hjälpbehovet ingår vardagliga hushållsgöromål och att följa med på aktiviteter. Resor i tjänsten förekommer.
Har du intressen som språk, kultur, teater och matlagning ser vi dig gärna som sökande. Det är meriterande om du har vana och erfarenhet av katt då katt finns i hemmet.

Efter önskemål ser vi helst manliga kandidater.
Arbetstiderna är förlagda dag, kväll, natt och helg.

Du skall kunna behärska svenska i tal och skrift.
Ingen utbildning krävs
Timlön
Tillsvidare anställning

Vi kommer att behöva ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Du hittar blanketten på polisens hemsida. Tänk på att det tar mellan två och tre veckor att få hem utdraget.


Välkommen med en ansökan. Visa mindre

Personlig assistent till brukare i centrala Uppsala

Ansök    Jan 26    Uppsala kommun    Personlig assistent
uppsala kommun Är du intresserad av ett arbete som gör skillnad för en annan människas liv? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som personlig assistent! Arbetsplatsen är belägen i centrala Uppsala. Brukaren är en äldre man med behov av stöd i vardagen. Han tycker om promenader och att gå till biblioteket, men har också behov av lugn och ro. Arbetstiderna är 8.00-14.00 & 17.30-18.50 vid varje passtillfälle, det är viktigt att man kan arbeta båda ... Visa mer
uppsala kommun

Är du intresserad av ett arbete som gör skillnad för en annan människas liv? Då kan du vara den vi söker till tjänsten som personlig assistent!

Arbetsplatsen är belägen i centrala Uppsala. Brukaren är en äldre man med behov av stöd i vardagen. Han tycker om promenader och att gå till biblioteket, men har också behov av lugn och ro.
Arbetstiderna är 8.00-14.00 & 17.30-18.50 vid varje passtillfälle, det är viktigt att man kan arbeta båda passen. Varannan vecka arbetar man måndag, lördag och söndag och varannan vecka torsdag och fredag. Tjänsten är en timanställning med erbjudande om en schemarad på 50%. Uppsala kommun erbjuder friskvård efter 3 månader.

Ditt uppdrag
Som personlig assistent kommer du att assistera den enskilde brukaren med vad denne inte klarar av att göra själv. Du kommer att hjälpa till med allt från personlig omvårdnad, hygien och hushållssysslor till att följa med på olika aktiviteter och nöjen. Du förväntas stötta brukaren till utveckling och att kunna leva ett så aktivt liv som möjligt.

Din bakgrund
Vi söker dig som med fördel har erfarenhet av arbete inom vård eller av arbete med personlig assistans. Har du vårdutbildning ses det som meriterande. Arbetet kräver att du är i god fysisk form (klarar av att dra/köra rullstol och utföra förflyttningar). Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift samt vara bra på att kommunicera genom språk och samspel.

Som person är du empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Vidare är du kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Jobbet passar dig som är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Mathilda Bergkvist, administratör, 018-726 02 33.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 82 04.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Vi arbetar med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Målet är att de ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt.

Vård- och omsorgsförvaltningen är en av Sveriges största arbetsgivare inom kommunal vård och omsorg. Här arbetar cirka 7 500 medarbetare utifrån vår värdegrund – göra skillnad, arbeta tillsammans och välkomna nyskapande. Hos oss finns stora möjligheter att ta eget ansvar, utvecklas och bidra med sin kompetens. Vi strävar mot en organisationskultur med en tilltro till varandra och en stolthet över verksamheten.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Arbeta inom vård och omsorg - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-karriar/jobba-hos-oss/arbeta-inom-vard-och-omsorg/)
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Är du min nya stjärnassistent ?

Till en härlig och busig 14-årig tjej med Downs syndrom, söker vi nu en personlig assistent på en fast rad med ca 4 kvällar i veckan. Då tidigare assistent bestämt sig för att börja studera. Vi söker dig som vill arbeta tillsamans med henne i skolan, hemma, korttids eller där hon befinner sig. Tjejen behöver stöd och hjälp med det mesta i sin vardag och som hennes assistent är du delaktig i lek, träning och aktiviteter där hon befinner sig. Det är en aktiv... Visa mer
Till en härlig och busig 14-årig tjej med Downs syndrom, söker vi nu en personlig assistent på en fast rad med ca 4 kvällar i veckan. Då tidigare assistent bestämt sig för att börja studera. Vi söker dig som vill arbeta tillsamans med henne i skolan, hemma, korttids eller där hon befinner sig. Tjejen behöver stöd och hjälp med det mesta i sin vardag och som hennes assistent är du delaktig i lek, träning och aktiviteter där hon befinner sig. Det är en aktiv och livlig tjej där du som assistent behöver ha ett stort tålamod och kunna sätta gränser redan från början. Som personlig assistent är det viktigt att du är en empatisk person som snabbt kan anpassa dig till olika situationer och följa uppsatta rutiner kring omvårdnad och dagliga aktiviteter. Är du dessutom pålitlig och ansvarskännande, kan du vara den vi söker!

För att trivas med den här utmaningen är det viktigt att du är lekfull och spontan när det gäller att hitta på utvecklande lekar och har fokus på att ge henne möjlighet till delaktighet i samspelet med jämnåriga. Vi lägger större vikt vid personlig lämplighet än erfarenhet

Arbetstiden är förlagd främst 15-21, 21-07 vardag som helg.

 

Vill du kontakta oss angånde denna tjänst uppge 231201-1167


Om du söker arbete som personlig assistent hos en person som är under 18 år behöver du kunna uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan du får börja arbeta. Tänk på att det tar mellan två och tre veckor att få hem utdraget. Beställ det gärna redan samma dag som du söker arbete. Du hittar blanketten på polisens hemsida, https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Visa mindre

Rekryteringsträff på Särnmark assistans 20/2 kl 14:00-16:00.

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Sundbyberg men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Malmö, Linköping, Kinna, Uddevalla, Göteborg, Karlstad och Visby.

Rekryteringsträff på Särnmark assistans 20/2 kl 14:00-16:00.

Vi bjuder in till en rekryteringsträff på Särnmark assistans, du kommer få träffa en av vår kundansvarig för en kort intervju. Vi tar emot ditt CV på plats. Medtag pass eller internationellt ID, eller ev arbetstillstånd.  

Letar du efter jobb eller är kanske student och vill ha ett lärorikt och givande arbete vid sidan av studierna? Bland våra kunder finns både barn, ungdomar och vuxna. Det är bra om du som söker har tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistent. Då det är flera tjänster som ska tillsättas varierar arbetsuppgifterna men som personlig assistent kan du få hjälpa till med allt från personlig omvårdnad, kommunikation, allmänna hushållsgöromål till att följa med på träning och aktiviteter. Hos flera av våra kunder förekommer sjukvårdande uppgifter och erfarenhet och intresse av detta ses som meriterande. Vi söker dig som är flexibel, ansvarsfull, lyhörd och har lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter. Det är även viktigt att du inte har problem med rygg, axlar och knän då personlig assistent yrket är ett fysiskt och rörligt arbete. Arbetstiderna varierar utifrån kundens behov: dag, kväll, natt (aktiv samt jour), vardag som helg. Till vissa av tjänsterna krävs det att du har körkort och tillgång till bil.

Lön enligt kollektivavtal.

Du är välkomna till Lefflersgatan 1 i Uppsala den 20 februari mellan 14:00-16:00. 

Om du söker arbete som personlig assistent hos en person som är under 18 år behöver du kunna uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan du får börja arbeta. Tänk på att det tar mellan två och tre veckor att få hem utdraget. Beställ det gärna redan samma dag som du söker arbete. Du hittar blanketten på polisens hemsida, https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett permanent uppehållstillstånd i Sverige för att kunna få anställning i Särnmark.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Personlig assistent sökes till kvinna i Uppsala

OM OSS Vivant är ett företag som erbjuder personlig assistans till människor med funktionsvariation enligt lagen om stöd och service. Vår vision är att, i samarbete med den personliga assistenten, värna om brukarens självbestämmande, goda levnadsvillkor och möjlighet till frihet i det vardagliga livet. Till grunden av vårt arbete på Vivant ligger en gedigen värdegrund och vår ambition är att anpassa det praktiska utförandet av vårt arbete för att det ska p... Visa mer
OM OSS
Vivant är ett företag som erbjuder personlig assistans till människor med funktionsvariation enligt lagen om stöd och service. Vår vision är att, i samarbete med den personliga assistenten, värna om brukarens självbestämmande, goda levnadsvillkor och möjlighet till frihet i det vardagliga livet.
Till grunden av vårt arbete på Vivant ligger en gedigen värdegrund och vår ambition är att anpassa det praktiska utförandet av vårt arbete för att det ska passa den enskilda individens behov.
Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med människor. Vidare ser vi att du är positiv, har en god kommunikativ förmåga, är stresstålig och har lätt för att komma in i en ny arbetsrutin.
Att ditt arbete präglas av ett gott omdöme och integritet är en självklarhet för dig. Vi sätter stort värde i att du värnar om andra människors välmående, drivs starkt av att skapa positiva relationer och har ett prestigelöst förhållningssätt till ditt arbete.
Tidigare erfarenhet av liknande arbete eller adekvat utbildning är meriterande men störst vikt kommer att läggas på personlig lämplighet då tjänsten innebär ett mycket nära samarbete med brukaren.
OM TJÄNSTEN
Det förekommer både dag & kväll samt helger. Arbetet omfattar en tjänst där du är bredd att ta vakanta pass där du hjälper våra brukare med olika vardagliga sysslor.
Det dagliga arbetet innebär att du bland annat assisterar kunden i allt från att sköta sin dagliga hygien, utföra sjukgymnastik, till att följa med på läkarbesök eller andra personliga ärenden.
Det är mycket viktigt att du är flexibel, snabbtänkt och lyhörd till hur du bäst kan hjälpa brukaren utefter deras behov. Du kommer stundtals att ingå i ett arbetsteam och bör därför även ha en god samarbetsförmåga.
HR/Rekryterare kommer att läsa igenom ansökningarna. Vi kommer begära utdrag ur belastningsregistret därmed är det bra att du redan nu beställer den via länken nedan:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/
Sänd gärna CV och personligt brev. Visa mindre

Personliga assistenter sökes till Östervåla

Känner du att du brinner för att arbeta med människor, ge dem en hjälpande hand och att ditt engagemang gör deras vardag bättre? Vi söker nu assistenter till en man med Parkinson sjukdom. Han har hjälpbehov dygnet runt och även beviljad dubbelassistans en del av dygnet. Han bor i Östervåla tillsammans med sin katt. Arbetet hos honom innebär att utföra arbetsuppgifter utifrån den enskildes behov i vardagen såsom hygien, mathållning, toalettbesök, på-och av... Visa mer
Känner du att du brinner för att arbeta med människor, ge dem en hjälpande hand och att ditt engagemang gör deras vardag bättre?
Vi söker nu assistenter till en man med Parkinson sjukdom. Han har hjälpbehov dygnet runt och även beviljad dubbelassistans en del av dygnet.
Han bor i Östervåla tillsammans med sin katt. Arbetet hos honom innebär att utföra arbetsuppgifter utifrån den enskildes behov i vardagen såsom hygien, mathållning, toalettbesök, på-och avklädning, städ, hushållsarbete.
Det är viktigt att du har kunskaper inom omvårdnad och det är meriterande om du har erfarenhet av Parkinson sedan innan, men inget måste.
Du som söker tjänsten ska vara lyhörd, har empatisk förmåga, visar respekt för den enskildes självbestämmande, valfrihet och integritet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Du kommer få en introduktion där du får lära dig arbeta kring dem behoven kunden behöver.
Det är bra om du bor i närheten av Östervåla för att kunna hoppa in vid kort varsel.
Vi söker vikarier, men för rätt person kan vi inom kort framtid kunna erbjuda fasta pass i veckan.
Sök tjänsten idag, rekrytering sker löpande Visa mindre

Personlig Assistent till aktiv kille 28 år i Uppsala

Ansök    Jan 25    Performiq AB    Personlig assistent
Tjänstebeskrivning & erbjudande Jag är en glad och aktiv kille med cp som jobbar som mjukvaruutvecklare. Jag brukar fylla helgerna med galna saker, som skidåkning, hitta ut, dykning, rugby eller sportläger. Nu är det dags att utöka mitt team då en av mina tre assistenter ska gå på mammaledighet. I nuläget är omfattningen lite oklar men är du rätt person så kommer vi göra allt för att du ska komma upp i tid så fort som möjligt. Passen är oftast 15h. Ser gä... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Jag är en glad och aktiv kille med cp som jobbar som mjukvaruutvecklare. Jag brukar fylla helgerna med galna saker, som skidåkning, hitta ut, dykning, rugby eller sportläger.
Nu är det dags att utöka mitt team då en av mina tre assistenter ska gå på mammaledighet.

I nuläget är omfattningen lite oklar men är du rätt person så kommer vi göra allt för att du ska komma upp i tid så fort som möjligt. Passen är oftast 15h.
Ser gärna både killar och tjejer som söker.

Det är meriterande om du har körkort samt vaccinpass då jag är på event som kan kräva detta.

Då du kommer att jobba med mig i Kronofogdens lokaler så kommer myndigheten kontrollera dig det är därför ett indirekt krav att du inte förekommer hos Kronofogden.

Intervjuer kommer hållas löpande så sök idag, imorgon kan det vara försent

Arbetsplats: Uppsala.
Omfattning: Deltid 75%.
Startdatum: Omgående

Lön enligt avtal, kollektivavtal kommunal/vårdföretagarna.Företagspresentation
Vi på Team Aron Assistans hjälper våra kunder att få möjlighet att prova på olika idrotter och ser till att assistenter och kunder får komma i kontakt med föreningar och idrottsklubbar som skulle kunna vara av intresse. Genom vårt nätverk inom idrotten och via samarbeten med föreningar och idrottsklubbar kan vi uppfylla våra kunders önskan att gå på exempelvis fotbollsmatcher eller andra idrottsrelaterade evenemang. Finns önskan att efter matchen hälsa på laget eller sin favoritstjärna finns det goda chanser att vi kan ordna även detta.

Team Aron Assistans - assistansbolaget för dig som vill vara aktiv och älskar idrott

Om PerformIQ
Vi på Team Aron Assistans tror på att alla människor är bra på något. Vi tror på att skapa rätt förutsättningar för att människor skall kunna växa. Vi tror att ett aktivt liv är en bra grund för ökad livskvalitet och detta utifrån varje individs unika förutsättningar.
Vi tror att delaktighet skapar ett mervärde och ett bättre liv. Detta med fokus på idrott, föreningsliv och aktivitet. Visa mindre

Personlig assistent till glad flicka!

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Sundbyberg men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Malmö, Linköping, Kinna, Uddevalla, Göteborg, Karlstad och Visby.

Till en ung tjej med Downs syndrom, söker vi nu en personlig assistent.

Tjänsten är perfekt för dig som är student eller vill ha ett extrajobb. Flickan behöver aktivt stöd och hjälp med det mesta i sin vardag. Hon har en utvecklingsförsening som innebär såväl fysisk som mental åldersförsening.

Som personlig assistent är det viktigt att du är ansvarskännande. För att trivas med det här arbetet är det viktigt att du kan arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Tjänsterna är på deltid och förlagd till 2-3 vardagseftermiddagar i veckan mellan 15:30-20:30 och var tredje helg. Under helger och skollov är passen förlagda om möjligt vanligtvis mellan ca 10.00-18.00.

Tillträde omgående. 


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett permanent uppehållstillstånd i Sverige för att kunna få anställning i Särnmark.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Personlig assistent till flicka i Uppsala (extrajobb)

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Sundbyberg men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Malmö, Linköping, Kinna, Uddevalla, Göteborg, Karlstad och Visby.

Vill du göra stor skillnad i ett barns liv? Vi söker en social och ansvarstagande personlig assistent till en flicka i skolåldern med stort vårdbehov. Arbetet innebär några schemalagda pass i månaden och extra vid behov.

Arbetstiderna är 1-2 kvällar i veckan (kl. 16.30-21.30) samt en söndag natt i månaden (kl. 22.00-08.00). Därutöver extra som vikarie dagtid helger och lovdagar, vardagskvällar och natt vid behov. Under perioden juli-augusti arbetar du som sommarvikarie.

Arbetsuppgifter
Du finns vid flickans sida under hela arbetspasset som hennes förlängda armar, ben och röst i vardagslivet. Ni kommer att leka tillsammans, sjunga, delta i aktiviteter och familjeliv. Du ansvarar för hennes andningsövervakning och viss medicinering. Flickan har ett stort omvårdnadsbehov med moment som sondmatning, syrgasbehandling, inhalationer och andra andningshjälpmedel. Dessutom kommer du att hjälpa henne med sjukgymnastik och personlig hygien.

Vi erbjuder ett lärorikt arbete i ett trevligt hem där den personliga relationen mellan dig och barnet står i fokus. Assistansteamet som idag består av sex assistenter. Arbetsledning och schemaläggning sköts av Särnmarks kontor i Uppsala.

Kvalifikationer
Vi söker en social och ansvarstagande person som är lyhörd och van att ta egna initiativ. Du har gymnasieexamen och har goda referenser från tidigare arbete.

Du kommer att arbeta med flera olika typer av utrustning för hemsjukvård. Antingen har du vårderfarenhet sedan tidigare eller så är du intresserad av att snabbt sätta dig in den typen av arbetsuppgifter.

Att arbeta med ett infektionskänsligt barn ställer höga krav på assistansteamet. Du bör vara flexibel och kunna hoppa in med kort varsel för att täcka upp för kollegor med sjukdomssymtom. 

Du som söker ska vara minst 20 år, rökfri, tala flytande svenska och ha god fysik, då tunga lyft förekommer.

Tillträde omgående. När du börjar hos oss erbjuder vi en omfattande introduktion för att du ska bli trygg i din roll som personlig assistent.

Välkommen med din ansökan!

Om du söker arbete som personlig assistent hos en person som är under 18 år behöver du kunna uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan du får börja arbeta. Tänk på att det tar mellan två och tre veckor att få hem utdraget. Beställ det gärna redan samma dag som du söker arbete. Du hittar blanketten på polisens hemsida, https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett permanent uppehållstillstånd i Sverige för att kunna få anställning i Särnmark.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Personlig Assistent, Uppsala

Ansök    Jan 23    Enkv Assistans AB    Personlig assistent
Är du en engagerad, lyhörd och trygg person som vill arbeta deltid som personlig assistent till en tjej på 23 år? Vår uppdragsgivare har precis flyttat till en egen bostad som ligger i anslutning till hennes familjs hus utanför Uppsala, i närheten av Ramsta-Lund. Hon har en cp-skada, autism och epilepsi. Detta gör att hon behöver hjälp med mycket kring de praktiska sysslorna i sin vardag men även uppmuntran och stöd i att följa uppsatta rutiner för att s... Visa mer
Är du en engagerad, lyhörd och trygg person som vill arbeta deltid som personlig assistent till en tjej på 23 år?

Vår uppdragsgivare har precis flyttat till en egen bostad som ligger i anslutning till hennes familjs hus utanför Uppsala, i närheten av Ramsta-Lund.

Hon har en cp-skada, autism och epilepsi. Detta gör att hon behöver hjälp med mycket kring de praktiska sysslorna i sin vardag men även uppmuntran och stöd i att följa uppsatta rutiner för att skapa trygghet och struktur. Hon behöver även stöd i att tolka och förstå sin omgivning i olika sociala sammanhang.

På sin fritid rider hon regelbundet, är intresserad av teknik, lyssnar mycket på musik och tittar gärna på Disneyfilmer eller Youtube.

Vi söker en assistent som vill arbeta deltid. Kanske är du student eller vill kombinera en annan befintlig sysselsättning med fasta pass hos oss?

Du jobbar med hjärta och tålamod och förstår assistansyrket. Du har god kunskap och erfarenhet av autism och har haft liknande arbetsuppgifter tidigare. Att vara uppmärksam på detaljer och kunna läsa av olika situationer och signaler är viktigt.

Erfarenhet av lågaffektivt bemötande, bildstöd och tecken som stöd ser vi som meriterande. Då hennes familj har husdjur behöver du trivas med djur och även känna dig bekväm kring hästar då det ingår att följa med henne till stallet när hon rider.

Kommunikationerna till hemmet är bra så du måste inte ha egen bil men att du har körkort och att du är villig att köra hennes bil när du är i tjänst är ett krav.

Omfattning: Tjänsten är en deltidstjänst på ca 20 timmar i veckan och extra inhopp vid behov. Arbetspassen på vardagarna är förlagda under kvällar och nätter. Under helger och andra ledigheter arbetar man även dagpass då hon är ledig från sin dagliga verksamhet.

Tillträde: Efter överenskommelse.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal. (https://enkv.se/wp-content/uploads/2021/05/ka-personlig-assistans-2021-2023-med-omslag-1.pdf)

Villkor för anställning: Om du som kandidat går vidare i processen kommer du att behöva styrka din identitet och att du har rätt att arbeta i Sverige. För att kunna signera ditt anställningsavtal och kommande tidrapporter krävs det att du har ett Bank-id. Alla våra anställda ska inom en månad efter påbörjad anställning genomföra en webbaserad introduktionsutbildning (https://enkv.se/utbildningar/) som tar ca 1 timme.

Rekryteringsprocessen: Vi hör löpande av oss till dem som är aktuella för ett första samtal. Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person för oss. Bakgrundskontroller kan förekomma i våra rekryteringar och polisutdrag (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/)begärs alltid ut vid anställning hos minderårig.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vill Du utvecklas som personlig assistent?

Här kommer det bästa jobbet för dig som vill utvecklas inom personlig assistans! Har du vad som krävs? Du ska ha ett sunt förnuft, en personlig mognad och utåtriktat sätt. Du ska uppskatta vardagslivets rutiner och att befinna dig i sociala sammanhang. Kanske har du en bakgrund inom ett serviceyrke? Eller också har du andra erfarenheter av arbete med människor. Du har B-körkort. Du är rökfri. Huvudsaken är att du är samarbetsvillig, har praktiskt handlag... Visa mer
Här kommer det bästa jobbet för dig som vill utvecklas inom personlig assistans!

Har du vad som krävs?

Du ska ha ett sunt förnuft, en personlig mognad och utåtriktat sätt. Du ska uppskatta vardagslivets rutiner och att befinna dig i sociala sammanhang. Kanske har du en bakgrund inom ett serviceyrke? Eller också har du andra erfarenheter av arbete med människor. Du har B-körkort. Du är rökfri. Huvudsaken är att du är samarbetsvillig, har praktiskt handlag och är allmänt glad och trevlig!

Vad ska jag göra? Vara behjälplig till mig som använder rullstol. Det är bra att vara intresserad av matlagning och tycka om ordning och reda. Har du ett intresse för odling är det ett plus. Du ska vara rökfri, ha en sund livsstil och vara praktiskt lagd. Bra fysik är alltid bra att ha. Jobbet är fysiskt rörligt och omväxlande.

Vem ska ha assistansen? Jag är en rullstolsburen kvinna på 50+. Jag söker en kvinnlig personlig assistent över 25 år. Assistansen bedrivs i egen firma och Särnmark Ekonomiassistans är servicepartner.

Vad ska jag tänka på? Att arbetsplatsen ligger i natursköna Burvik, strax utanför Knutby. Jobbet passar också dig som bor i Uppsala, Edsbro och Norrtälje.

Vad kan jag förvänta mig? I arbetet ingår friskvårdsbidrag. Arbetet är en schemalagd timtjänst. Stora möjligheter att utvecklas i jobbet och garanterat stressfritt! Gillar du golf, finns goda möjligheter att spela golf före eller efter jobbet! Bra villkor för rätt person!

Tillsättning av tjänsten sker löpande. Vänta därför inte med att ansöka! Arbetstid: måndag-fredag mellan kl. 08.00-16.00. Utökad tid kan förekomma. Lön: Timlön, semesterersättning 12 % samt ob enligt kollektivavtal. Kontaktperson


Catharina, mobil 070-683 70 50
Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Personlig assistent till flicka i Uppsala (extrajobb)

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Sundbyberg men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Malmö, Linköping, Kinna, Uddevalla, Göteborg, Karlstad och Visby.

Vill du göra stor skillnad i ett barns liv? Vi söker en social och ansvarstagande personlig assistent till en flicka i skolåldern med stort vårdbehov. Arbetet innebär några schemalagda pass i månaden och extra vid behov.

Arbetstiderna är 1-2 kvällar i veckan (kl. 16.30-21.30) samt en söndag natt i månaden (kl. 22.00-08.00). Därutöver extra som vikarie dagtid helger och lovdagar, vardagskvällar och natt vid behov. Under perioden juli-augusti arbetar du som sommarvikarie.

Arbetsuppgifter
Du finns vid flickans sida under hela arbetspasset som hennes förlängda armar, ben och röst i vardagslivet. Ni kommer att leka tillsammans, sjunga, delta i aktiviteter och familjeliv. Du ansvarar för hennes andningsövervakning och viss medicinering. Flickan har ett stort omvårdnadsbehov med moment som sondmatning, syrgasbehandling, inhalationer och andra andningshjälpmedel. Dessutom kommer du att hjälpa henne med sjukgymnastik och personlig hygien.

Vi erbjuder ett lärorikt arbete i ett trevligt hem där den personliga relationen mellan dig och barnet står i fokus. Assistansteamet består idag av sex assistenter. Arbetsledning och schemaläggning sköts av Särnmarks kontor i Uppsala.

Kvalifikationer
Vi söker en social och ansvarstagande person som är lyhörd och van att ta egna initiativ. Du har gymnasieexamen och har goda referenser från tidigare arbete.

Du kommer att arbeta med flera olika typer av utrustning för hemsjukvård. Antingen har du vårderfarenhet sedan tidigare eller så är du intresserad av att snabbt sätta dig in den typen av arbetsuppgifter.

Att arbeta med ett infektionskänsligt barn ställer höga krav på assistansteamet. Du bör vara flexibel och kunna hoppa in med kort varsel för att täcka upp för kollegor med sjukdomssymtom. 

Du som söker ska vara minst 20 år, rökfri, tala flytande svenska och ha god fysik, då tunga lyft förekommer.

Tillträde omgående. När du börjar hos oss erbjuder vi en omfattande introduktion för att du ska bli trygg i din roll som personlig assistant.

Välkommen med din ansökan!

Om du söker arbete som personlig assistant hos en person som är under 18 år behöver du kunna uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan du får börja arbeta. Tänk på att det tar mellan två och tre veckor att få hem utdraget. Beställ det gärna redan samma dag som du söker arbete. Du hittar blanketten på polisens hemsida, https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett permanent uppehållstillstånd i Sverige för att kunna få anställning i Särnmark.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Assistent med ledaregenskaper sökes på heltid i Uppsala

Jag är en 70 årig kvinna som lever med personlig assistans till följd av en stroke som drabbade mig sent i livet och gjorde mig delvis förlamad. Jag har fått lämna arbetslivet som egenföretagare men jag har behållit min nyfiken och lust för livet. Jag har ett stort intresse för kultur och går gärna på teater, utställningar, koncerter och bio. Jag bor i lögenhet i centrala Uppsala tillsammans med min lilla hund. Jag behöver hjälp med det mesta i mitt liv me... Visa mer
Jag är en 70 årig kvinna som lever med personlig assistans till följd av en stroke som drabbade mig sent i livet och gjorde mig delvis förlamad. Jag har fått lämna arbetslivet som egenföretagare men jag har behållit min nyfiken och lust för livet. Jag har ett stort intresse för kultur och går gärna på teater, utställningar, koncerter och bio. Jag bor i lögenhet i centrala Uppsala tillsammans med min lilla hund. Jag behöver hjälp med det mesta i mitt liv men jag klarar även mycket själv. Mina assisteer hjälper mig bland annat att sköta min personliga hygien, matlagning, skötsel av mitt hem och stöttar mig vid förflyttningar. Naturligtvis får jag hjälp med att också vara en god matte. 


Jag söker nu en personlig assistent som även har rollen av personlig samordnare i min assistans

Som min assistent är du ofta mina armar och ben (och ibland min hjärna också!). Du besitter en finkänslighet när det gäller att förstå att du assisterar mig i mitt liv och du har förmågan att lägga åt sidan dina egna värderingar. Det vore kul om du delade mina intressen och kunde vara en bra samtalspartner till mig. Du har en frisk kropp som klarar av förflyttningar som ibland görs från obekväma ställningar. I rollen som assistent ingår även att tillsammans med övriga assistenter dela på bemanningsansvar. Detta innebär att du var femte vecka finns tillgänglig på telefon och löser eventuella akuta bemannigsluckor orskade av exempelvis sjukdom. 

Som min personliga samordnare planerar du assistansens genom schemaläggning och tidrapportering. Du hjälper mig att rekrytera nya assistenter och i ärenden som rör personalfrågor. Du sköter kvittoredovisningen för iköp gjorda i assistansen. Du kallar till och planerar personalmöten. Du agerar mina assistenters närmaste chef och min högra hand! För rollen krävs att du har en administrativ förmåga och att du är bra på att kommunicera och "ta" människor. Du är lösningsorienterad i ditt sätt att tänka och agera. Min team chef på assistans i balans finns för att stöta dig i ditt ledarskap och din roll.


Om tjänsten

Tillsättning: Intervjuer sker löpande. Tjänsten beräknas tillsättas 1- 7 januari  2024. 

Varaktighet: Tillsvidare så länge uppdraget varar 

Omfattning: 75%. Arbetstiderna varierar mellan dagtid och kväll/natt. Nattetid gäller sovandejour mellan 01:00 och 07:00.

Lönesättning: Individuell lönesättning enligt kollektivavtal Fremia, fast månatligt arvode för personlig samordning samt bemanningsansvar

Övriga förmåner: friskvård på 2400 kr/år.


Om Assistans i Balans

Vi är en medelstor privat aktör inom personlig assistans. Våra värdeord glädje, genuinitet, glöd och generösitet vägleder oss i allt vi gör. Vår vision är att genom kvalitativ assistans frigöra livskraft! Som assistent hos oss får du löpande utbildning och en gedigen introduktion. Läs mer om oss på www.assistansibalans.se. Visa mindre

Vi söker en timvikarie till en 14-årig tjej med autism

Vill Du arbeta i företaget med det stora hjärtat? Sätter Du människan och kvaliteten i centrum? Då är Du välkommen till oss på SAAND Service & Omsorg AB! SAAND Service & Omsorg är verksamma inom hemtjänst, personlig assistans, ledsagning samt hushållsnära tjänster. Vi har idag kontor i Botkyrka, Eskilstuna, Malmö, Stockholm, Södertälje, Uppsala, Västervik, Värmdö, och Örebro med huvudkontoret i Linköping. ********************** Vi söker nu en assistent som... Visa mer
Vill Du arbeta i företaget med det stora hjärtat? Sätter Du människan och kvaliteten i centrum? Då är Du välkommen till oss på SAAND Service & Omsorg AB!
SAAND Service & Omsorg är verksamma inom hemtjänst, personlig assistans, ledsagning samt hushållsnära tjänster. Vi har idag kontor i Botkyrka, Eskilstuna, Malmö, Stockholm, Södertälje, Uppsala, Västervik, Värmdö, och Örebro med huvudkontoret i Linköping.
**********************
Vi söker nu en assistent som vill arbeta hos en glad och busig 14-årig tjej.
Om tjänsten: Vi är behov av en assistent som kan arbeta extra vid behov. Arbetspassen är förlagda främst på helger och lov men kan även vara under kvällar. Flickan bor tillsammans med sina föräldrar i centrala Uppsala. Vi ser gärna att du är en tjej eller kvinna som tidigare har erfarenhet av autism. Då vår uppdragsgivare gillar att åka och bada bör du vara simkunnig. Vi ser även att du är rökfri, har du körkort så är det meriterande.
Jag är en tjej på 14 år som behöver stärka upp med en till assistent. Jag tycker om att aktiveras och hitta på saker därför behöver du vara en person som gillar att vara i väg på olika aktiviteter. När du arbetar hos mig får du vara med på allt ifrån att åka till Ikea, Turbo till att åka och bada. För att hjälpa mig i min vardag där min funktionsnedsättning sätter gränser behöver du vara lekfull, initiativrik och uthållig. Ibland händer det att jag blir frustrerande och arg, även om det inte är emot dig så behöver du veta hur du ska agera i dessa situationer. Därför bör du ha erfarenhet av lågaffektivt bemötande. För att du och jag ska fungera bra tillsammans så tror jag att du tidigare har arbetat med andra som har samma funktionsnedsättning som mig.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Arbetstid/Varaktighet: Arbetstiderna är förlagda på dag/kväll samt helger.
Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Visa mindre

Personlig assistent sökes till kvinna i Uppsala

OM OSS Vivant är ett företag som erbjuder personlig assistans till människor med funktionsvariation enligt lagen om stöd och service. Vår vision är att, i samarbete med den personliga assistenten, värna om brukarens självbestämmande, goda levnadsvillkor och möjlighet till frihet i det vardagliga livet. Till grunden av vårt arbete på Vivant ligger en gedigen värdegrund och vår ambition är att anpassa det praktiska utförandet av vårt arbete för att det ska p... Visa mer
OM OSS
Vivant är ett företag som erbjuder personlig assistans till människor med funktionsvariation enligt lagen om stöd och service. Vår vision är att, i samarbete med den personliga assistenten, värna om brukarens självbestämmande, goda levnadsvillkor och möjlighet till frihet i det vardagliga livet.
Till grunden av vårt arbete på Vivant ligger en gedigen värdegrund och vår ambition är att anpassa det praktiska utförandet av vårt arbete för att det ska passa den enskilda individens behov.
Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med människor. Vidare ser vi att du är positiv, har en god kommunikativ förmåga, är stresstålig och har lätt för att komma in i en ny arbetsrutin.
Att ditt arbete präglas av ett gott omdöme och integritet är en självklarhet för dig. Vi sätter stort värde i att du värnar om andra människors välmående, drivs starkt av att skapa positiva relationer och har ett prestigelöst förhållningssätt till ditt arbete.
Tidigare erfarenhet av liknande arbete eller adekvat utbildning är meriterande men störst vikt kommer att läggas på personlig lämplighet då tjänsten innebär ett mycket nära samarbete med brukaren.
OM TJÄNSTEN
Vi söker nu assistenter till en glad dam med glimten i ögat!
Det förekommer både dag/kväll samt helger. Arbetet omfattar en tjänst där du är bredd att ta vakanta pass där du hjälper våra brukare med olika vardagliga sysslor.
Lyft förekommer på arbetsplatsen, därför är det bra om du har tidigare erfarenheter av det.
Det dagliga arbetet innebär att du bland annat assisterar kunden i allt från att sköta sin dagliga hygien, utföra sjukgymnastik, till att följa med på läkarbesök eller andra personliga ärenden.
Det finns hundar på arbetsplatsen, så det är viktigt att du inte är hundrädd eller allergisk.
Det är mycket viktigt att du är flexibel, snabbtänkt och lyhörd till hur du bäst kan hjälpa brukaren utefter deras behov. Du kommer stundtals att ingå i ett arbetsteam och bör därför även ha en god samarbetsförmåga.
HR/Rekryterare kommer att läsa igenom ansökningarna. Vi kommer begära utdrag ur belastningsregistret därmed är det bra att du redan nu beställer den via länken nedan:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/
Sänd gärna CV och personligt brev. Visa mindre

Assistenter sökes till man i centrala Uppsala

Ansök    Jan 19    Alma Assistans AB    Personlig assistent
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö. Nu söker vi engagerade och lugna assistenter till en man boendes i närheten av Uppsala centrum. Mannen är rullst... Visa mer
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö.

Nu söker vi engagerade och lugna assistenter till en man boendes i närheten av Uppsala centrum. Mannen är rullstolsburen och behöver hjälp med det mesta i sin vardag. Han är en charmig man med glimten i ögat och är du rätt person för platsen så kommer du att ha ett mycket givande jobb.

Arbetet innebär förutom sedvanliga arbetsuppgifter så som hjälp med mat, hygien och städ även med motivation kring rehabilitering.
Du ska också vara noggrann och se till att arbetsuppgifterna blir utförda på ett korrekt samt ha ett driv till att kunden har en så givande vardag som möjligt.
Passen är förlagda dag, kväll och eventuellt någon natt, samt helger.

Du som söker passar in på följande beskrivning:

* är en lugn och trygg person med ett eget driv.
* ser och kan ta ansvar för vad som behöver göras.
* har en stor förmåga att sätta dig in i någon annans situation och perspektiv.
Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom vården, men inget krav. Att personkemin mellan dig och vår kund stämmer är det viktigaste.

Intro kan påbörjas snabbt till rätt person. Varmt välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent åt syskonpar i Uppsala sökes.

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Sundbyberg men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Malmö, Linköping, Kinna, Uddevalla, Göteborg, Karlstad och Visby.

Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent till ett yngre syskonpar i Uppsala.

Syskonen har ett stort omvårdnadsbehov så det är viktigt att du är noggrann och ansvarsfull.


• Vi söker dig som är framåt, bra på att kommunicera och är empatisk.
• Vi ser gärna att du har intresse för sång och musik och kan delta i syskonens aktiviteter.
• Erfarenhet av att arbeta med barn eller inom vård och omsorg är meriterande.
• Tålamod och flexibilitet.

Syskonen älskar att bada året om så att bada på arbetstid är ett krav.

Arbetstider är förlagda eftermiddag/kväll på vardagar och dagtider på helger och lov.

Tillträde: Omgående

Anställningstyp: 50 % fast schema, kvällar och helger. 

Om du ringer oss angående annonsen uppge detta ID. 20240119-1134/1140

Om du söker arbete som personlig assistant hos en person som är under 18 år behöver du kunna uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan du får börja arbeta. Tänk på att det tar mellan två och tre veckor att få hem utdraget. Beställ det gärna redan samma dag som du söker arbete. Du hittar blanketten på polisens hemsida, https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett permanent uppehållstillstånd i Sverige för att kunna få anställning i Särnmark.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Personlig assistent till 30-årig man i Uppsala

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en man i 30-årsåldern. Han bor i egen lägenhet i Uppsala. För att du ska passa för detta jobb behöver du vara flexibel och lyhörd så att du kan se när du ska assistera och när du ska ta ett steg tillbaka. Du ska vara lösningsfokuserad, stresstålig och kunna arbeta motiverande. Är du dessutom en pålitlig, ansvarskännande och empatisk person så är detta ett arbete för dig.  I arbetet ingår att hjälp... Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en man i 30-årsåldern. Han bor i egen lägenhet i Uppsala.

För att du ska passa för detta jobb behöver du vara flexibel och lyhörd så att du kan se när du ska assistera och när du ska ta ett steg tillbaka. Du ska vara lösningsfokuserad, stresstålig och kunna arbeta motiverande. Är du dessutom en pålitlig, ansvarskännande och empatisk person så är detta ett arbete för dig. 

I arbetet ingår att hjälpa till vid samtliga förflyttningar, att vara behjälplig med hushållsarbete som t.ex. matlagning, städ och tvätt samt andra i hemmet förekommande uppgifter. I arbetet ingår även att följa med på olika aktiviteter. Har du erfarenhet av att jobba som personlig assistent är det en merit, men inget krav. 

Arbetet kräver flytande svenska i både tal och skrift.  

Arbetstiden är framförallt kväll och natt, dvs. mellan kl. 17-08 och där viss tid är väntetid, både vardag och helg. Även dagpass kan förekomma. 

Tillträde omgående.

Om du ringer oss angående denna annons vänligen uppge projektnummer 240122-1146. Visa mindre

Vill du hjälpa en ung kille i sin vardag?

Gillar du att aktivera dig inom bollsporter eller simma? Kanske spela tv-spel? Då har du hamnat helt rätt! Brukaren behöver stöd i det vardagliga såsom personlig hygien, aktiviteter och framförallt kommunikation. Vi söker endast kvinnliga kandidater. Vi söker dig som: • Är en lugn, trygg men bestämd person som kan hantera oväntade situationer i samband med autism. • Har god kommunikativ förmåga • Är lättanpasslig och flexibel • Erfarenhet inom perso... Visa mer
Gillar du att aktivera dig inom bollsporter eller simma? Kanske spela tv-spel? Då har du hamnat helt rätt!Brukaren behöver stöd i det vardagliga såsom personlig hygien, aktiviteter och framförallt kommunikation.

Vi söker endast kvinnliga kandidater.

Vi söker dig som:


• Är en lugn, trygg men bestämd person som kan hantera oväntade situationer i samband med autism.
• Har god kommunikativ förmåga
• Är lättanpasslig och flexibel
• Erfarenhet inom personlig assistans är meriterande men inget krav.

Arbetstider:

Arbetstiderna är förlagda under dygnets alla timmar
Om du söker arbete som personlig assistent hos en person som är under 18 år behöver du kunna uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan du får börja arbeta. Tänk på att det tar mellan två och tre veckor att få hem utdraget. Beställ det gärna redan samma dag som du söker arbete.

Du hittar blanketten på polisens hemsida, https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Visa mindre

Personlig assistent till @teamedvin i Uppsala

Jag behöver förstärka mitt assistent-team med en ny, härlig och driven person! Jag har en svår cp-skada men det hindrar inte mig från att leva livet! Jag älskar hundar, att åka biski i Åre och att vara ute i naturen. Tillsammans med mina assistenter är allt möjligt! För att få en bild av mig och vad jobbet kan innebära, leta upp @teamedvin på Instagram. TeamEdvin består av engagerade, ansvarsfulla personer med massor av humor och energi. Alla assistenter ... Visa mer
Jag behöver förstärka mitt assistent-team med en ny, härlig och driven person! Jag har en svår cp-skada men det hindrar inte mig från att leva livet! Jag älskar hundar, att åka biski i Åre och att vara ute i naturen. Tillsammans med mina assistenter är allt möjligt! För att få en bild av mig och vad jobbet kan innebära, leta upp @teamedvin på Instagram.

TeamEdvin består av engagerade, ansvarsfulla personer med massor av humor och energi. Alla assistenter kommer jobba kvar i vår men vi behöver bli fler eftersom två går ner i tjänst på grund av studier. Så här säger Moa som har jobbat som min assistent sedan augusti 2018 om jobbet:

”Jag hade aldrig kunnat önska mig ett mer lärorikt och givande jobb. Jag har utvecklats märkbart som person och har lärt mig att se saker ur andra perspektiv. Sen att man har att göra med den skönaste 19-åringen i stan gör ju också jobbet så himla roligt.”

Just nu är jag framförallt intresserad av dig som vill jobba mycket (75-100%) och som är flexibel med arbetstider. Ska du t.ex. ta studieuppehåll i vår och letar efter ett givande jobb som du sedan kan ha kvar som extrajobb vid sidan av studierna – perfekt! Eller söker du helt enkelt en stabil tillsvidareanställning på deltid eller heltid – då är du också en intressant kandidat. Långsiktiga rekryteringar är superviktigt för mig!

I jobbet hjälper du till med allt från träning, läxläsning och hundpromenader till förflyttningar mellan hjälpmedel med lift, personlig hygien och sondmatning. Du jobbar hemma hos mig (jag bor med min familj), i skolan och följer ibland med på utflykter eller lite längre resor. Jag använder min ögonstyrda dator till allt – prata, skolarbete, googla, skicka sms och mail, hänga på sociala medier osv. Du behöver inte ha erfarenhet av att jobba som personlig assistent, det viktigaste är att vi passar ihop och att du gillar när det händer saker. Att jobba hos mig är inte ett stillasittande arbete.

Arbetstiderna varierar och är förlagda till dag, kväll och helg. Nattpass kan förekomma enligt överenskommelse. Är du främst intresserad av nattjobb kan det finnas en öppning för det. Schemat läggs med minst 1 månads framförhållning.

Din ansökan ska innehålla en personlig presentation samt CV. Jag vill veta varför du vill ha just det här jobbet!

Jag vill helst ha assistenter som är mellan 19 och 35 år. Du behöver kunna tala och skriva flytande svenska. 

PS – jag har en hund och en katt.

Lön enligt kollektivavtal. Visa mindre

Personlig assistent till kille strax utanför Uppsala-deltid

Ansök    Jan 17    Humana AB    Personlig assistent
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.   Nu söker Humana en assistent på fast schemarad till en 35-årig kille med autism, bosatt strax utanför Uppsala.  Om tjänsten: Som assistent kommer du att vara behjälplig och stötta vår kund i allt som kan uppstå i vardagen som till exempel... Visa mer
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

Nu söker Humana en assistent på fast schemarad till en 35-årig kille med autism, bosatt strax utanför Uppsala. 
Om tjänsten:

Som assistent kommer du att vara behjälplig och stötta vår kund i allt som kan uppstå i vardagen som till exempel hushållssysslor, matlagning, tillsyn och personlig hygien. 

Vi söker personal till en schemarad på 68% där man jobbar kvällar med väntetid på 6h och går av nästa morgon. Schemat innebär även att man arbetar varannan helg. 


Du kommer jobba hos en snäll och omtänksam kille som gärna hittar på saker på sin fritid. Ett stort intresse är att simma och att gå ut och äta men även att sjunga och läsa böcker. Han har en egen bil som du som assistent kör till dom olika aktiviteterna.  

Det är en trygg personalgrupp du kommer ingå i. Många har jobbat där ett tag och man trivs på arbetsplatsen och har en god sammanhållning. Personalvård är väldigt viktigt och du kommer få handledning 1ggr/månaden och man erbjuder även friskvård. 


Schema:

V 1.

Måndag: 15:30-00:00 aktiv, 00:00-06:00 väntetid, 06:00-07:30 aktiv

Onsdag: 15:30-00:00 aktiv, 00:00-06:00 väntetid, 06:00-07:30 aktiv

Fredag: 15:30-00 aktiv, 00–06 väntetid, 06.00-07:30 aktiv 


v 2.

Tisdag: 15:30-00:00 aktiv, 00:00-06:00 väntetid, 06:00-07:30 aktiv

Torsdag: 15:30-00:00 aktiv, 00:00-06:00 väntetid, 06:00-07:30 aktiv

Lördag: 10:00-17:00

Söndag: 10:00-17:00 


V 3.

Måndag: 15:30-00:00 aktiv, 00:00-06:00 väntetid, 06:00-07:30 aktiv

Onsdag: 15:30-00:00 aktiv, 00:00-06:00 väntetid, 06:00-07:30 aktiv 


V 4.

Tisdag: 15:30-00:00 aktiv, 00:00-06:00 väntetid, 06:00-07:30 aktiv

Torsdag: 15:30-00:00 aktiv, 00:00-06:00 väntetid, 06:00-07:30 aktiv

Lördag: 10:00-17:00

Söndag: 10:00-17:00 


Vi söker dig som är kreativ, tålmodig, lyhörd och uppmärksam.

Det är viktigt att du kan ta eget ansvar och är initiativtagande. 

 


För att bli aktuell krävs följande: 

- du har körkort och tillgång till egen bil, arbetsplatsen ligger utanför kollektivtrafikens förbindelser.

- du kommunicerar tydligt på svenska, både i tal och i skrift.

- du är rökfri. 

 


Du som söker ska vara en person som tycker att arbete med människor är stimulerande. Erfarenhet från arbete som personlig assistent och/eller autism är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

 


Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.

Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! 


En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. 


Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. 


Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.  


Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR  


Vad händer nu?  

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.  

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.  

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.  

 


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Extrajobb som personlig assistent – Uppsala!

SE HIT!! Här har du möjlighet att bidra till en värdefull vardag för vår härliga kille på snart 16 år! Han bor tillsammans med sin familj och har behov av din hjälp och ditt stöd i vardagen, i allt från matsituationer, hygien till att mysa framför tv:n. Vår kille gillar tex att ta promenader utomhus i sin rullstol, bollar, musik och sång. Har du idéer på aktiviteter och utflykter som kan sätta guldkant på tillvaron är dessa alltid varmt välkomna! H... Visa mer
SE HIT!!


Här har du möjlighet att bidra till en värdefull vardag för vår härliga kille på snart 16 år!
Han bor tillsammans med sin familj och har behov av din hjälp och ditt stöd i vardagen, i allt från matsituationer, hygien till att mysa framför tv:n.
Vår kille gillar tex att ta promenader utomhus i sin rullstol, bollar, musik och sång.
Har du idéer på aktiviteter och utflykter som kan sätta guldkant på tillvaron är dessa alltid varmt välkomna!
Har du körkort är det bra, men det är absolut inget krav.
Vår kund har epilepsi som innebär att ha koll på allmäntillstånd och mående är en viktig del av arbetet. Har du tidigare erfarenhet av epilepsi i någon form är det meriterande, men annars lär du dig tryggt och säkert allt du behöver veta.

Vi söker nu en till assistent som kan jobba flexibelt främst eftermiddagar, kvällar och helger.
Möjlighet till fler pass under skollov.
Tjänsten passar utmärkt att kombinera med studier eller annan sysselsättning!

Vi söker dig som:
-Är fysiskt stark
-Är lugn, tålmodig och inlyssnande
-Engagerad och ansvarsfull
-Är social och kan ta egna initiativ
 
Värdefullt om du har erfarenhet av alternativ kommunikation, men självklart kan du även lära dig detta med en bra kurs och en stor portion nyfikenhet! Hur du är som person är väldigt viktigt för oss, likväl som din naturliga känsla för integritet inför att arbeta i en familj och i ett hem.
 
Introduktion: Du får grundlig introduktion på plats i hemmet
 
Tillträde: Omgående

Varmt välkommen med din ansökan, intervjuer sker löpande.

Om God Assistans:
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se
Övrigt: God Assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år. 

Vi kommer vilja se kopia på pass (SV) eller uppehållskort (EU) eller uppehålls-och arbetstillstånd/LMA-kort (utanför EU) 

Enligt lagen om registerkontroll ska den som arbetar med minderåriga uppvisa ett utdrag ur polisens brotts- och misstankeregister innan anställning. Blanketten finner du HÄR. Du beställer själv registerutdraget (enligt God Assistans policy kräver vi belastningsutdraget för arbete på HVB-hem då det visar mer relevant information än LSS-utdraget) från polisens hemsida, blankett finner du HÄR. Visa mindre

Erfaren assistent sökes till trevlig man i centrala Uppsala

Ansök    Jan 15    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en trevlig man i 68-årsåldern bo... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en trevlig man i 68-årsåldern boende i centrala Uppsala. Kunden har en fysisk funktionsnedsättning med mycket omfattande omsorgsbehov. Han behöver hjälp med allt i sitt vardagliga liv, så som förflyttningar, aktiviteter, hygien, hushållssysslor, träning, hålla kontakt med vänner och anhöriga mm. Kunden har en begränsad verbal kommunikationsförmåga och du behöver kunna föra hans talan i samband med läkarbesök etc.

Vi söker dig som:
- Är lugn och lyhörd
- Är positiv
- Är ansvarstagande och pålitlig
- Har erfarenhet av personlig assistans och/eller omsorgsarbete minst 3 år.
- Gärna har erfarenhet av sondmatning,
- Talar och skriver svenska obehindrad eftersom man behöver föra kunds talan då han inte kan kommunicera själv.
Det är meriterande om du har B-körkort och kan köra manuellt, och är villig att köra kundens bil i tjänsten.

Vi söker främst dig som kan hoppa in vid behov på dagtid. Arbetstiderna på dagtid är 07.45-14.00 eller 08.30-18.30. Efter att du har arbetat hos kund ett tag så finns det möjlighet att jobba även kväll/nattetid (väntetid/jour mellan 02.00-06.00).

Tillträde: omgående eller enligt överenskommelse.

Kunden önskar även att du som söker är fullt vaccinerad mot covid. Visa mindre

242137 Vill du assistera mig på min gård utanför Uppsala?

Ansök    Jan 15    Nära AB    Personlig assistent
Hos NÄRA har vi arbetat med personlig assistans sedan 1995. Vi vill att våra kunder ska uppleva kvalité i den personliga assistansen. Kvalité är inte lika för alla - vi uppskattar olika saker, har olika drömmar och framförallt sätt att vilja leva våra liv på. Personlig assistans hos NÄRA utförs därför med respekt för individens självbestämmande. Arbetet som personlig assistent är mångsidigt och kan vara både spännande och utvecklande. Hos NÄRA omfattas per... Visa mer
Hos NÄRA har vi arbetat med personlig assistans sedan 1995. Vi vill att våra kunder ska uppleva kvalité i den personliga assistansen. Kvalité är inte lika för alla - vi uppskattar olika saker, har olika drömmar och framförallt sätt att vilja leva våra liv på. Personlig assistans hos NÄRA utförs därför med respekt för individens självbestämmande. Arbetet som personlig assistent är mångsidigt och kan vara både spännande och utvecklande. Hos NÄRA omfattas personliga assistenter alltid av kollektivavtal.

Vi söker nu en assistent till en man i 50-årsåldern.


Kunden är rullstolsburen efter en olycka och behöver hjälp med sin dagliga livsföring. Kunden är intresserad av bilar och snickeri. Du som söker behöver ha körkort och tillgång till bil då kunden bor lantligt och behöver kunna ta sig till olika aktiviteter.

Om du är en person som är intresserad av ett omväxlande jobb med olika sysslor i och utanför kundens hemoch  du dessutom tycker det är roligt med lite
administrativa uppgifter påsikt kan det här vara jobbet för dig. 
 
Passen är förlagda dag och kväll.
 
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till en man i centrala Uppsala

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Sundbyberg men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Malmö, Linköping, Kinna, Uddevalla, Göteborg, Karlstad och Visby.

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent. Arbetet som personlig assistent innebär att du kommer utföra ditt arbete både i hemmet och på olika aktiviteter. Du ska vara stöd i sysselsättning, vara behjälplig vid kommunikation samt hjälpa till med personlig hygien, hushållsarbete och i matsituationer. Du som söker ska vara noggrann och ha ett genuint intresse för att jobba med människor. Det är en fördel om du som söker har jobbat som personlig assistent.

 

Kontakar du oss angående denna annons, uppge referens id 240112-1212


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett permanent uppehållstillstånd i Sverige för att kunna få anställning i Särnmark.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Kulturintresserad Disneynörd söker personlig assistent

Ansök    Jan 12    Alma Assistans AB    Personlig assistent
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö. Jag är en glad transtjej på 33 år boende i centrala Uppsala. Det tråkiga först: Jag har visst haft en CP-skada s... Visa mer
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö.

Jag är en glad transtjej på 33 år boende i centrala Uppsala. Det tråkiga först: Jag har visst haft en CP-skada sen jag föddes och jag är rullstolsburen. Om du vill jobba hos mig så kommer du hjälpa mig med alla vardagliga saker som städning, matlagning och planering. Därigenom är du inte min hjärna, men du är ett stöttande sällskap som hjälper till att få vardagen att gå ihop.

Vi söker nu flera timvikarier som kan hoppa in vid sjukdom/semester. Arbetspassen är 24 timmar långa med "sovande jour" (som det inte längre heter). Vilket innebär att du får vila på jobbet under nattimmarna, kan inträffa ibland att jag vill ha någon enklare hjälp nattetid, men ytterst lite, med andra ord är det inte vaken natt.

Lite kort om mig:

Jag är en öppen person som gillar att ha folk runtomkring mig. Jag är också lite utav en social kameleont vilket innebär att jag smälter in i många olika sammanhang om jag känner mig trygg. Vilket är en bra egenskap, men det innebär att det är extra viktigt att du och jag kommer bra överens så att jag inte behöver kamouflera mig i mitt eget hem.

Utöver det här så är jag också en Disneynörd av rang. Jag gillar också att skriva och gå på teater och musikaler. Om du delar dessa intressen vore det jätteroligt, men det är inget krav.

Jag söker dig som är empatisk, arbetsvillig och lösningsfokuserad. För mig innebär det att du är medveten om mitt funktionshinder men samtidigt struntar helt i det.

Dessutom är det bra om du är intresserad av stretching och fysiskt aktivitet då jag har ett behov av att stretcha och gärna ser att det är lite "go" i dig, samtidigt som jag inte vill att du ska ta över utan att ha dialog med mig.

För mig är det viktigt att vi klickar oavsett hur mycket erfarenhet du har av yrket. Om det här låter intressant så skicka in en ansökan idag.

Ring vid frågor, annars välkommen in med din ansökan. Visa mindre

Glad kille i Almunge söker Personliga assistenter.

Ansök    Jan 12    Alma Assistans AB    Personlig assistent
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö. Nu söker vi personliga assistenter till en glad och positiv kille i 40 årsåldern i Almunge. Mannen har CP-synd... Visa mer
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö.

Nu söker vi personliga assistenter till en glad och positiv kille i 40 årsåldern i Almunge.

Mannen har CP-syndrom och utvecklingsstörning och behöver hjälp med allt i den dagliga livsföringen. Arbetet som assistent innebär bland annat att du hjälper till med av- och påklädning, personlig hygien, intag av måltider och sedan vätska via PEG och även att följa med på olika fritidsaktiviteter.

Arbetstiderna är 15:30-08:00 på vardagar och 08:00-08:00 på helger, väntetid förekommer på natten. Med buss från Uppsala tar du dig lätt ut till Almunge där han bor.

Vi söker dig som vill börja som timvikarie och kanske senare vill ha en fast schema rad. Du är en lugn och trygg person med ett eget driv.
Har en stor förmåga att sätta dig in i någon annans situation och perspektiv.
Det är viktigt att du ibland kan ställa upp med kort varsel och visar din tillgänglighet för att samarbetet ska fungera.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom vården, men inget krav. Att personkemin mellan dig och vår kund stämmer är det viktigaste.

Varmt välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Vi söker assistenter till en sprallig och aktiv 9-årig flicka i Skyttorp.

Preventia Assistans är ett företag i snabb tillväxt och med många spännande utmaningar framför oss. Hos Preventia Assistans får du ennära och lättillgänglig kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och tillstånd att bedriva assistans från Inspektionen från vård och omsorg. Vi söker vikarierande assistenter till en glad, sprallig och aktiv flicka på 9år. Hon är en framåt, rörlig tjej som älskar att leka och busa! Att... Visa mer
Preventia Assistans är ett företag i snabb tillväxt och med många spännande utmaningar framför oss. Hos Preventia Assistans får du ennära och lättillgänglig kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och tillstånd att bedriva assistans från Inspektionen från vård och omsorg.

Vi söker vikarierande assistenter till en glad, sprallig och aktiv flicka på 9år. Hon är en framåt, rörlig tjej som älskar att leka och busa! Att få upptäcka och utforska nya saker är väldigt spännande. Hon tycker om att bygga med klossar, utforska sakers funktion och form och leker mer än gärna i lekparken eller i skogen.


Flickan bor i Skyttorp tillsammans med sin familj. Goda upptåg- och bussförbindelser finns.
Assistansen bedrivs även i familjens hus i Danmark under skollov.

Viktigt att du är noggrann då det finns medicinskteknisk utrustning så som manuell slemsug, saturationsmätare, syrgas och inhalationsutrustning.

Erfarenhet av sondmatning, TAKK/ teckenspråk, bildstöd eller kommunikationsprogram och barn med autism och hyperaktivitet är meriterande. Utbildning om andningsövervakning och akutvård ges av kunnig sjuksköterska på barnsjukhuset.

Flickan behöver hjälp i sin vardag med hygien och skötsel av gastrostomi, mediciner, inhalationsbehandling, anpassad dryck och kost, andningsövervakning och syrgasbehandling vid behov. Det ingår också motorik- och rörelseträning i form av lek och övningar samt teckenträning. 

Du följer henne i vardagen och är bland annat med på skolan, vårdbesök, utflykter och resor med familjen. Du som assistent är med henne både på aktiviteter inom- och utomhus. Flickan har inget eget tal. Hon är väldigt kommunikativ med tecken- och kroppsspråk. Du blir hennes tolk och översättare till personer hon träffar. Hon har börjat använda TalkPad. Assistenten hjälper och stöttar henne i kommunikationen med TAKK och TalkPad. Därför krävs det god svenska även skriftligt. 

Vi söker dig som är en lugn och observant person med stort tålamod. Du är trygg i att arbeta självständigt. Du är van att ta hand om barn och har erfarenhet av arbete inom vården. Du har barnasinnet kvar och tycker om att aktivera och leka med barn. Då arbetet är i en barnfamilj sätter vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Det är en aktiv, vaken assistans, uppdelad i 2-3 pass under dygnet.
Just nu söker vi någon kan arbeta dagtid i skolan, kvällar och helger. Ett plus om du kan tänka dig att jobba nätter men inget måste. 

Du är icke rökare. Du behöver behärska svenska i tal och skrift. Visa mindre

Personlig assistent/er till nattarbete Uppsala,Årsta

Ansök    Jan 12    Kmk Omsorg AB    Personlig assistent
Vi söker vikarier 1-2 assistenter till nattarbete hos en äldre man i Uppsala, Årsta. Kunden har efter en stroke behov av hjälp med all ADL och livsföring. Tjänsten avser aktiv natt 22-08, under natten förekommer arbetsuppgifter så som vak på grund av epilepsi & risk för anfall och tömma kateter. Kunden vaknar tidigt vilket innebär att man på morgonen hjälper med av/påklädning, hygien och frukost. Vi söker dig/er som är flexibel och har möjlighet att hopp... Visa mer
Vi söker vikarier 1-2 assistenter till nattarbete hos en äldre man i Uppsala, Årsta. Kunden har efter en stroke behov av hjälp med all ADL och livsföring.
Tjänsten avser aktiv natt 22-08, under natten förekommer arbetsuppgifter så som vak på grund av epilepsi & risk för anfall och tömma kateter.
Kunden vaknar tidigt vilket innebär att man på morgonen hjälper med av/påklädning, hygien och frukost.
Vi söker dig/er som är flexibel och har möjlighet att hoppa in när dina kollegor är sjuka eller lediga.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom vård och omsorg samt har hanterat kateter tidigare. Visa mindre

personlig assistetent

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Sundbyberg men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Malmö, Linköping, Kinna, Uddevalla, Göteborg, Karlstad och Visby.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för arbeta med människor. Du ska ha goda språk kunskap i svenka, posivit ,stressstålig och har lätt att följa rutiner. du ska även kunna skapa positiva relationer och ha ett prestigelöst förhållningssätt till ditt arbete. Körkort är ett krav då du ska kunna köra kundensbil. Katt och Hund finns i hushållet du kan inte vara rädd eller allergisk.

I det dagliga arbete ingår personlighygien, hushållsarbete, följa med på personliga ärende.

Schema innehåller dag och kvälls pass aktivnatt och helger.


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett permanent uppehållstillstånd i Sverige för att kunna få anställning i Särnmark.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Vill du bli min assistent?

Preventia Assistans är ett företag i snabb tillväxt och med många spännande utmaningar framför oss. Hos Preventia Assistans får du ennära och lättillgänglig kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och tillstånd att bedriva assistans från Inspektionen från vård och omsorg. Jag är en medelålders kvinna, boendes centralt i Uppsala. Just nu söker jag efter fler personer som kan arbeta främst dagar och kvällar, som ... Visa mer
Preventia Assistans är ett företag i snabb tillväxt och med många spännande utmaningar framför oss. Hos Preventia Assistans får du ennära och lättillgänglig kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och tillstånd att bedriva assistans från Inspektionen från vård och omsorg.

Jag är en medelålders kvinna, boendes centralt i Uppsala.


Just nu söker jag efter fler personer som kan arbeta främst dagar och kvällar, som min assistent. 
Den person som jag söker ska helst vara en kvinna i ålder 30-50 år med en bra fysik, goda matlagningskunskaper och en stor portion humor. Hon ska vara trygg i sig själv och ha en lugn personlighet. Erfarenhet av personlig assistans sedan tidigare är ett krav. Viktigt att kunna uttrycka sig tydligt i tal och skrift på svenska.

Mina intressen är att resa, mat, hästsport, natur och min familj.

Jag bor själv och har assistans dygnets alla timmar. Vissa dagar har jag dubbel assistans på dagtid.

Om du tycker att det låter som något för dig så skicka ditt cv samt ett personligt brev där du berättar om dig själv.

Jag ser fram emot att träffa dig!

Välkommen med din ansökan.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

För anställning hos Preventia Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Vi kräver även utdrag från belastningregistret, det kan du beställa här Visa mindre

Morgontrött? Kom och jobba kväll hos mig!

Om tjänsten Kunden är en man 60+ år som sitter i rullstol efter en stroke. Mannen behöver assistans med dagliga hushållssysslor, hygien, förflyttningar, matlagning, med andra ord allt som är i mannens vardag. Han trivs att vara hemma, han använder gärna datorn till att titta på Youtube mm, så det är inget negativt om du är kunnig på datorer. Då han har en katt bör du inte vara kattallergiker.  Vem är du som vi söker? Du är en ärlig och pålitlig person,... Visa mer
Om tjänsten

Kunden är en man 60+ år som sitter i rullstol efter en stroke. Mannen behöver assistans med dagliga hushållssysslor, hygien, förflyttningar, matlagning, med andra ord allt som är i mannens vardag.

Han trivs att vara hemma, han använder gärna datorn till att titta på Youtube mm, så det är inget negativt om du är kunnig på datorer. Då han har en katt bör du inte vara kattallergiker. 

Vem är du som vi söker?

Du är en ärlig och pålitlig person, som äger förmågan att kunna skapa en harmonisk atmosfär omkring dig. Du bör ha stor empati, ha tålamod samt kunna sätta dig in i en annan människas situation och vara mycket lyhörd. Som person har du en god social förmåga, ser till hela kundens behov, är noggrann och ansvarstagande samt har ett gott bemötande.

Arbetstid

Mestadels kväll 15.30-21.30 Vardag som helg.


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett permanent uppehållstillstånd i Sverige för att kunna få anställning i Särnmark.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Personlig assistent till kvinna utanför Tierp

Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent åt en kvinna utanför Tierp. I arbetsuppgifterna ingår allt från att hjälpa till med förflyttningar och personlig omvårdnad till att assistera vid fritidsaktiviteter och träning. I arbetet ingår även vanliga hushållssysslor som matlagning, bakning, tvätt och städning. Du som söker ska vara kvinna, gärna med erfarenhet av liknande arbete.  Tiderna avser mån-sön 08:00-16:00  Kvällsarbete kan förekomma. K... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent åt en kvinna utanför Tierp. I arbetsuppgifterna ingår allt från att hjälpa till med förflyttningar och personlig omvårdnad till att assistera vid fritidsaktiviteter och träning. I arbetet ingår även vanliga hushållssysslor som matlagning, bakning, tvätt och städning. Du som söker ska vara kvinna, gärna med erfarenhet av liknande arbete. 


Tiderna avser mån-sön 08:00-16:00 

Kvällsarbete kan förekomma.

Krav körkort + bil, för att kunna ta dig till och från arbetet. 

Anställningen är förlagd på timmar med timlön enligt kollektivavtal.

Tillträde omgåendeI din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett permanent uppehållstillstånd i Sverige för att kunna få anställning i Särnmark.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Kulturintresserad man Uppsala söker assistent

Preventia Assistans är ett företag i snabb tillväxt och med många spännande utmaningar framför oss. Hos Preventia Assistans får du ennära och lättillgänglig kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och tillstånd att bedriva assistans från Inspektionen från vård och omsorg. Rullstolsburen 38-årig man söker nya assistenter som kan arbeta extra vid ordinarie assistents frånvaro. I arbetsuppgifterna utöver det dagli... Visa mer
Preventia Assistans är ett företag i snabb tillväxt och med många spännande utmaningar framför oss. Hos Preventia Assistans får du ennära och lättillgänglig kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och tillstånd att bedriva assistans från Inspektionen från vård och omsorg.

Rullstolsburen 38-årig man söker nya assistenter som kan arbeta extra vid ordinarie assistents frånvaro.


I arbetsuppgifterna utöver det dagliga hjälpbehovet ingår vardagliga hushållsgöromål, personlig omvårdnad och att följa med på aktiviteter. Resor i tjänsten förekommer.
Har du intressen som språk, kultur, teater och matlagning ser vi dig gärna som sökande. Det är meriterande om du har vana och erfarenhett av katt då en sådan finns i hemmet.  

Efter önskemål ser vi helst manliga kandidater.
Arbetstiderna är förlagda dag, kväll, natt och helg.


Du skall kunna behärska svenska i tal och skrift.
Ingen utbildning krävs
Timlön


Vi kommer att behöva ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Du hittar blanketten på polisens hemsida. 

Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Vi söker fler stjärnor till vårt gäng!

Preventia Assistans är ett företag i snabb tillväxt och med många spännande utmaningar framför oss. Hos Preventia Assistans får du ennära och lättillgänglig kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och tillstånd att bedriva assistans från Inspektionen från vård och omsorg. Redo för något nytt och träffa nya trevliga människor? Nu söker vi nya stjärnor som kan hoppa in vid sjukdom och med kort varsel. Vill du var... Visa mer
Preventia Assistans är ett företag i snabb tillväxt och med många spännande utmaningar framför oss. Hos Preventia Assistans får du ennära och lättillgänglig kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och tillstånd att bedriva assistans från Inspektionen från vård och omsorg.

Redo för något nytt och träffa nya trevliga människor? Nu söker vi nya stjärnor som kan hoppa in vid sjukdom och med kort varsel.


Vill du vara med i vårat fina gäng och få trevliga medarbetare, skicka då in en ansökan till oss. 

Har du följande egenskaper?

* Ett mycket gott bemötande
* Några års av erfarenhet inom vård / omsorg
* Du anpassar dig efter arbetssituationen 
* Lyhörd
* Lugn
* Bra samarbetsförmåga
* God svenska
* Viljan att vara ditt bästa jag på jobbet
* Personlig mognad
* Flexibel

Då kan du bli en stjärna till i vårt gäng! 

Rekrytering kommer att ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Bifoga personligt brev och CV. Individuell lönesättning / timlön. Kollektivavtal finns. 

Begär ditt utdrag från belastningsregister redan nu

För anställning hos Preventia Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. Visa mindre

14-årig flicka i Uppsala söker en engagerad och positiv personlig assistent

. Jag söker dig som är en engagerad och ansvarstagande person och som vill assistera mig i mina dagliga aktiviteter. Körkort och tillgång till egen bil är nödvändigt då jag bor en liten bit utanför Uppsala.   Egenskaper jag gärna vill att du besitter är: * Mycket empati och positiv energi. * Förmåga att utföra tunga lyft. * Kärlek och förståelse för barn. * Glad, positiv och full av energi. * Hög ansvarsfullhet. Krav: * Körkort och bil är obligator... Visa mer
.

Jag söker dig som är en engagerad och ansvarstagande person och som vill assistera mig i mina dagliga aktiviteter. Körkort och tillgång till egen bil är nödvändigt då jag bor en liten bit utanför Uppsala.
 
Egenskaper jag gärna vill att du besitter är:
* Mycket empati och positiv energi.
* Förmåga att utföra tunga lyft.
* Kärlek och förståelse för barn.
* Glad, positiv och full av energi.
* Hög ansvarsfullhet.

Krav:

* Körkort och bil är obligatoriskt.
* Erfarenhet med barn med flerfunktionshinder och epilepsi är meriterande.
* Bakgrund som logoped eller fysioterapeut är en fördel.
* Kunskaper i spanska är fördelaktigt, men inget krav.
* Heltidsanställning erbjudes, dag/natt på schema.


Arbetsuppgifter: Du kommer att stötta mig i mina dagliga aktiviteter och säkerställa att jag känner mig trygg och säker.
Om du har erfarenhet av logopedi eller fysioterapi är det ett plus för att stötta mig när det kommer till mina specifika behov.
Som personlig assistent hos mig kommer du få en meningsfull och en givande arbetsmiljö samt arbeta med underbara mig och bidra till min utveckling.
 
Om du är en positiv, energifylld och ansvarsfull individ med de nödvändiga kvalifikationerna, ser jag fram emot din ansökan. Skicka ditt CV och ett personligt brev. Ansökningar granskas löpande, och intervjuer kommer att hållas kontinuerligt.
Du börjar din tjänst med introduktion, oavsett om du har tidigare erfarenhet eller inte.
Mina assistenter är anställda av Assistans i Balans vilket innebär att du alltid får stöd i ditt uppdrag. Du kommer få en noggrann introduktion, möjlighet till ut- och fortbildning.

Eftersom jag är ett barn så måste du ha utdrag ur polisregistret, detta beställs på www.polisen.se.

Lönesättningen är individuell och sker enligt överenskommelse med Assistans i Balans, som kommer att vara din arbetsgivare. Avtal Fremia-Kommunal
Hoppas du tycker att det låter spännande och kul att få arbeta med mig, jag längtar efter att få lära känna dig! Visa mindre

Personlig assistent, timvik

Ansök    Jan 8    Blå Assistans    Personlig assistent
Blå Assistans är en rikstäckande ideell förening som drivs i kooperativ form sedan år 1994. Kooperativet anordnar personlig assistans i enlighet med LSS intentioner, den lag som ger personer med funktionsvariation ”rätt att leva som andra”. Personlig assistent är serviceyrket som stödjer en person att leva det liv som han eller hon önskar. Blå assistans är kooperativet som genomsyras av ett gott bemötande. Tillgänglighet och god service står i fokus, för a... Visa mer
Blå Assistans är en rikstäckande ideell förening som drivs i kooperativ form sedan år 1994.
Kooperativet anordnar personlig assistans i enlighet med LSS intentioner, den lag som ger personer med funktionsvariation ”rätt att leva som andra”. Personlig assistent är serviceyrket som stödjer en person att leva det liv som han eller hon önskar.
Blå assistans är kooperativet som genomsyras av ett gott bemötande. Tillgänglighet och god service står i fokus, för att trygga vardagen för våra assistansanvändare och anställda. För att säkerställa en god kompetens bland våra medarbetare erbjuder vi kontinuerliga utbildningar inom området personlig assistans. Vi driver även ett aktivt arbetsmiljöarbete. Som arbetsgivare ser vi det som en självklarhet att våra anställda erbjuds subventionerad friskvård.
Jag är en kvinna som bor i Uppsala. Eftersom jag vill ha en självvald och självstyrd assistans har jag valt Blå Assistans som anordnare. Blå Assistans är arbetsgivare för mina assistenter, medan jag själv väljer vilka de ska anställa som mina personliga assistenter. Jag schemalägger min assistans och bestämmer över assistenternas arbetsinnehåll. Min anordnare strävar efter att både medlemmar, assistenter och administrativ personal ska ha den kompetens som deras arbetsuppgifter kräver.
I din anställning ingår det att delta i utbildningar som påkallas av arbetsgivaren.
För att läsa om personuppgiftsbehandling när du söker arbete hos oss tryck på följande länk: https://www.blåassistans.se/wp-content/uploads/2019/01/Personuppgiftsbehandling-ansökning-PA-1805.pdf


Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.


Blå assistans söker timvikarier till en medelålders kvinna med nedsatt autonomi och intellektuell funktionsnedsättning. Kvinnan bor i egen lägenhet i Uppsala och behöver dig som stöd för att kunna leva sitt liv som andra med anledning av sin funktionsnedsättning. Brukaren har assistans dygnet runt.
Brukaren behöver hjälp med allt ifrån personlig omvårdnad till allt som behöver utföras i hemmet och utifrån brukarens behov. Du behöver vara en öppen och kommunikativ person med intresse för människor. Du bör vara flexibel, punktlig, ha förmåga att vara inlyssnande och kunna läsa av situationer och människor för att kunna ge ett anpassat stöd. Stor vikt läggs vid personliglämplighet.
Det är fördel om du som söker har erfarenhet av intellektuell funktionsnedsättning men är inte avgörande. Du behöver behärska svenska i tal och skrift.
Brukaren orkar inte med så mycket aktiviteter så du som söker arbetet ska trivas med att ta det lugnt emellanåt. För att göra ett bra arbete här och för att trivas kommer du behöva vara engagerad och lyhörd. Arbetet är inte fysiskt krävande.
Arbetstidens förläggning: Vissa arbetspass är enbart dagtid omkring 6-8 tim. Dygnspass kan variera mellan kl. 16,00- 10,00, 10,00-10,00 16,00-18,00, 18,00-10,00, Åtta timmars (sovande) jour ingår i dygnspassen.
Du får introduktion av bitr. arbetsledare och brukarens assistenter efter överenskommelse.
Blå assistans erbjuder subventionerad friskvård, utbildning inom personlig assistans, första hjälpen utbildning, brandskydd och arbetsmiljö.
Vid intresse skriv ett personligt brev där du berättar om vem du är, vad du har för intresse samt cv. Bifoga även två referenser men ej några betyg. Brukaren ser gärna kvinnliga sökande. Ung som äldre är välkomna att söka.
Intervjuer kommer att hållas löpande varför tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Märk din ansökan ”timvikarie uppsala” Visa mindre

Positiv assistent till en kvinna med ms i Uppsala

Är du min nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår kunds tillvaro? Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Solna! I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Om tjänsten Vår kund är en härlig, omtänksam, snäll kvinna och på grund av si... Visa mer
Är du min nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår kunds tillvaro?

Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Solna! I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision - Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten

Vår kund är en härlig, omtänksam, snäll kvinna och på grund av sin funktionsnedsättning behöver hon din stöd och service för att klara vardagen.

Arbetet är varierande och innehåller allt från personlig omvårdnad, förflyttningar och skötsel av hem såsom städ, matlagning, inköp, tvätt eller följa med kunden till olika ärenden. Erfarenhet inom vården är meriterande, men inget krav. Den personliga lämpligheten är avgörande.

Goda kunskaper i Persiska språket är ett måste, då bra kommunikation är en förutsättning för att samarbetet ska fungera.

Vem är du?

Du är en ärlig och pålitlig person som genuint tycker om att arbeta och du äger förmågan att kunna skapa en harmonisk atmosfär omkring dig. Du bör ha stor empati, ha tålamod samt kunna sätta dig in i en annan människas situation och vara mycket lyhörd. Som person har du en god social förmåga, ser till hela kundens behov, är noggrann och ansvarstagande samt har ett gott bemötande.

I tjänsten förekommer även lyft och fysiska arbetsmoment.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:

Arbetstiden är förlagd till dygnets alla timmar och veckans alla dagar, med viss dubbelassistans och du ska kunna arbeta både natt (väntetid/jour) och dag pass.
Tjänsten är på ca: 75 -100 %, plus timmar vid behov.

Vad får du?

Friskvård, utbildning och väl introduktion

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelseVad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.Din ansökan läses av personal på Vår Omtanke.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Man i Uppsala söker assistans morgon/dag.

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Hej!    Jag är en man i 36-å... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se


Hej! 
 
Jag är en man i 36-årsåldern från Uppsala som söker efter en assistent för morgon/dag, måndag till fredag.  
 
Jag lider av en muskelsjukdom som gör att jag är helt rullstolsburen och behöver således hjälp med stora delar av mitt dagliga liv. Jag är infektionskänslig så handhygien och renlighet är viktigt. Alla assistenter ska också bära munskydd. Jag har även benskörhet samt att man även måste vara försiktig med för hård beröring då jag lätt får ont och blåmärken. 
 
Det jag behöver hjälp med är bland annat påklädning, mat, duschning, toalettbesök, städning, viss form av sjukgymnastik, handla, diska, bädda mm.
 
Du som söker ska vara punktlig, flexibel, noggrann, renlig, uppmärksam och lyhörd. Du ska vara steget före och kunna se vad som behöver göras. Helt enkelt göra min vardag lättare och respektera din arbetsplats som är mitt hem.  
 
Du ska ha goda kunskaper i svenska.
Körkort är meriterande då jag har tillgång till bil.
 
Du kommer behöva visa upp utdrag ur belastningsregistret. 
 
Arbetstiden per dag är ca 6-7 timmar, med mindre variation, morgon/dag från måndag till fredag. 
 
Det kommer även finnas möjlighet till vikariepass om andra assistenter får förhinder. 
 
Friskvård ingår: 4000kr per år. 
 
Intervjuerna sker fortlöpande.  
Ange löneanspråk i din ansökan.  

Övrigt: God assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år. 
I enlighet med God Assistans Policy tar vi in belastningsutdrag från ALLA anställda. 


Vi kommer vilja se kopia på pass (SV) eller uppehållskort (EU) eller uppehålls-och arbetstillstånd/LMA-kort (utanför EU) 

Du beställer själv registerutdraget (enligt God Assistans policy kräver vi belastningsutdraget för arbete på HVB-hem då den visar mer information än LSS) från polisens hemsida, blankett finner du här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/hvb-hem/ Visa mindre

Initiativ och kreativ assistent till kvinna i Uppsala; 50-100%

Hej, Jag är en 40-årig kvinna som söker efter en erfaren personlig assistent. Jag bor själv i egen lägenhet i centrala Uppsala. Jag är en familjär person som umgås gäna med nära och kära. Min funktionsnedsättning (autism) gör att jag behöver en del stöd för att klara min vardag och leva ett självständigt och roligt liv. Mina assistenter hjäper mig att få struktur i min vardag, planera aktiviteter, ta hand om mig själv och mitt hem. På fritiden rider ... Visa mer
Hej,


Jag är en 40-årig kvinna som söker efter en erfaren personlig assistent.

Jag bor själv i egen lägenhet i centrala Uppsala. Jag är en familjär person som umgås gäna med nära och kära. Min funktionsnedsättning (autism) gör att jag behöver en del stöd för att klara min vardag och leva ett självständigt och roligt liv. Mina assistenter hjäper mig att få struktur i min vardag, planera aktiviteter, ta hand om mig själv och mitt hem.

På fritiden rider jag, bowlar, badar och går på promenader. Jag tycker också om att laga mat, baka, måla och pyssla.

Jag söker dig som har erfarenhet av personlig assistans och med fördel även av autism eller liknande intellektell funktionsnedsättning. Personkemi och personlig lämplighet är dock viktigast! Du besitter ett inre lugn, är inkännande och empatisk. Du är pedagogisk, initiativrik och har ett stort tålamod. Du är även påhittig och räds inte för att prova nya saker.

Det är viktigt att du inte är allergisk mot djur då jag har en katt. Jag ser gärna att du som söker är kvinna samt behärskar det svenska språket.

Mina assistenter är anställda av Assistans i Balans, vilket innebär att du alltd får stöd i ditt uppdrag. Förutom god introduktion, ut- och fortbildning får du också personlig arbetsledning så att din service alltid ges utifrån mina behov och önskemål.

Arbetstid: Varierade arbetstider. Dagpass samt eftermiddag/natt (inkl. sovade jour). Tjänstgöringsgrad 50% - 100%. 
Lön: Avtal Fremia-Kommunal, individuell lönesättning.

Jag hoppas att vi ses! Visa mindre

20årig tjej utanför Uppsala söker en personlig assistent

Ansök    Jan 8    Stil Assistans AB    Personlig assistent
STIL står för Stiftarna av Independent Living i Sverige. Vi är ett ickevinstdrivande assistanskooperativ och en ideell förening av personer med normbrytande funktionalitet. I STIL är det medlemmarna som själva arbetsleder sina personliga assistenter. Vi jobbar för självbestämmande, frihet och lika möjligheter oavsett funktionsförmåga. STIL bildades 1984 och vi var med och införde personlig assistans i Sverige. Läs mer på www.stil.se. Jag söker nu en ny st... Visa mer
STIL står för Stiftarna av Independent Living i Sverige. Vi är ett ickevinstdrivande assistanskooperativ och en ideell förening av personer med normbrytande funktionalitet. I STIL är det medlemmarna som själva arbetsleder sina personliga assistenter. Vi jobbar för självbestämmande, frihet och lika möjligheter oavsett funktionsförmåga. STIL bildades 1984 och vi var med och införde personlig assistans i Sverige. Läs mer på www.stil.se.

Jag söker nu en ny stjärna till mitt härliga assistentgäng =) 

Jag är en 20-årig tjej som behöver din hjälp för att fungera i vardagen. Arbetsplatsen är där jag befinner mig. Mycket av arbetet innebär att assistera mig med allt jag inte kan göra själv, både i hemmet och utanför. T.ex hjälp med förflyttningar, personlig omvårdnad, matlagning mm

För att bli en bra personlig assistent behöver du ha en stor personlig mognad där du kan skilja på dina egna behov och behoven hos den du jobbar med. Jobbet innebär att du är aktiv hela arbetspasset, det blir ytterst sällan dötid när du jobbar med mig, så du måste kunna vara aktiv samt ta egna initiativ.
Jag kan erbjuda dig är en arbetsplats med mycket högt till tak, sköna diskussioner, väldigt ostressig miljö och väldigt roliga kollegor

Jag ser att du som söker är kvinna mellan 18-40år, rökfri och ej pälsdjurs allergiker. Önskvärda egenskaper är flexibel, spontan, humor och att ha lätt att samarbeta i kombination med att enkelt byta fokus beroende på situation.
Arbetstiden är dagtid, kvällstid samt att du jobbar varannan helg men du får gärna kunna vara flexibel vad det gäller arbetstider.

Jag bor fortfarande hemma hos mina föräldrar och våra djur, detta innebär att du behöver ha en stor social förmåga med en balanserad fingertoppskänsla. Jag är en glad yngre vuxen som aldrig har långt till skratt. Jag gillar att shoppa, dra iväg på äventyr och bada. Glass är väldigt gott!

På grund av arbetets karaktär är den enbart aktuellt med kvinnliga sökanden. Du måste behärska svenska språket flytande både i tal och skrift och du måste ha körkort samt tillgång till bil för att ta dig till och från arbetsplatsen Visa mindre

Nya assistenter sökes till vårt härliga Alma team.

Ansök    Jan 4    Alma Assistans AB    Personlig assistent
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö. Vill du bli en Almare med oss? Välkommen att arbeta på de trevligaste assistansbolaget med kontor i Uppsala bla.... Visa mer
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö.

Vill du bli en Almare med oss? Välkommen att arbeta på de trevligaste assistansbolaget med kontor i Uppsala bla.
Vi söker nu Personliga assistenter med känsla för humor och glädje och ser det positiva i saker.

Vi är i behov utav flera Personliga assistenter som vill arbeta hos våra trevliga kunder runtom i Uppland. Vi ser gärna att du har arbetat inom vården förut på något sett, men inget krav, det viktigaste är att du är villig och lära dig och personkemin med kunden fungerar bra. Arbetstiderna kan variera beroende på kund, men fördel om man kan arbeta dygnets alla timmar.

Du som söker passar in på följande beskrivning:

- Kan skriva och kommunicera felfritt på svenska.
- är en lugn och trygg person med ett eget driv.
- ser och kan ta ansvar för vad som behöver göras.
- har en stor förmåga att sätta dig in i någon annans situation och perspektiv.

Ta chansen att hjälpa till och lära känna nya människor och hitta på roliga äventyr ihop.
Livet är en utmaning, ta den!

Ring för frågor annars välkommen med din ansökan. Visa mindre

Personlig assistent åt pojke i Uppsala

Vi söker personlig assistent till en 7-årig pojke i Uppsala. Pojken har ett stort omvårdnadsbehov och epilepsi, det är därför viktigt att du är ansvarsfull och noggrann, men också att du kan fatta snabba beslut.  Du som söker bör ha erfarenhet av arbete med barn eller liknande arbete sedan tidigare. Vi lägger dock stor vikt vid personlig lämplighet.  Du kommer arbeta med pojken både i hemmet och i skolan.  Vi söker dig som vill jobba extra vid behov. Ti... Visa mer
Vi söker personlig assistent till en 7-årig pojke i Uppsala. Pojken har ett stort omvårdnadsbehov och epilepsi, det är därför viktigt att du är ansvarsfull och noggrann, men också att du kan fatta snabba beslut. 

Du som söker bör ha erfarenhet av arbete med barn eller liknande arbete sedan tidigare. Vi lägger dock stor vikt vid personlig lämplighet. 

Du kommer arbeta med pojken både i hemmet och i skolan. 

Vi söker dig som vill jobba extra vid behov. Tiderna är 08:30-16:30, måndag-fredag. Kvällstider kan även förekomma vid behov.

 

Om du ringer oss angående denna annons vänligen uppge projektnummer 240103-1287

Om du söker arbete som personlig assistent hos en person som är under 18 år behöver du kunna uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan du får börja arbeta. Tänk på att det tar mellan två och tre veckor att få hem utdraget. Beställ det gärna redan samma dag som du söker arbete.


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett permanent uppehållstillstånd i Sverige för att kunna få anställning i Särnmark.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Personlig Assistent, Uppsala

Ansök    Jan 3    Enkv Assistans AB    Personlig assistent
Är du en engagerad, lyhörd och trygg person som vill arbeta deltid som personlig assistent till en tjej på 23 år? Vår uppdragsgivare har precis flyttat till en egen bostad som ligger i anslutning till hennes familjs hus utanför Uppsala, i närheten av Ramsta-Lund. Hon har en cp-skada, autism och epilepsi. Detta gör att hon behöver hjälp med mycket kring de praktiska sysslorna i sin vardag men även uppmuntran och stöd i att följa uppsatta rutiner för att s... Visa mer
Är du en engagerad, lyhörd och trygg person som vill arbeta deltid som personlig assistent till en tjej på 23 år?

Vår uppdragsgivare har precis flyttat till en egen bostad som ligger i anslutning till hennes familjs hus utanför Uppsala, i närheten av Ramsta-Lund.

Hon har en cp-skada, autism och epilepsi. Detta gör att hon behöver hjälp med mycket kring de praktiska sysslorna i sin vardag men även uppmuntran och stöd i att följa uppsatta rutiner för att skapa trygghet och struktur. Hon behöver även stöd i att tolka och förstå sin omgivning i olika sociala sammanhang.

På sin fritid rider hon regelbundet, är intresserad av teknik, lyssnar mycket på musik och tittar gärna på Disneyfilmer eller Youtube.

Vi söker en assistent som vill arbeta deltid. Kanske är du student eller vill kombinera en annan befintlig sysselsättning med fasta pass hos oss?

Du jobbar med hjärta och tålamod och förstår assistansyrket. Du har god kunskap och erfarenhet av autism och har haft liknande arbetsuppgifter tidigare. Att vara uppmärksam på detaljer och kunna läsa av olika situationer och signaler är viktigt.

Erfarenhet av lågaffektivt bemötande, bildstöd och tecken som stöd ser vi som meriterande. Då hennes familj har husdjur behöver du trivas med djur och även känna dig bekväm kring hästar då det ingår att följa med henne till stallet när hon rider.

Kommunikationerna till hemmet är bra så du måste inte ha egen bil men att du har körkort och att du är villig att köra hennes bil när du är i tjänst är ett krav.

Omfattning: Tjänsten är en deltidstjänst på ca 20 timmar i veckan och extra inhopp vid behov. Arbetspassen på vardagarna är förlagda under kvällar och nätter. Under helger och andra ledigheter arbetar man även dagpass då hon är ledig från sin dagliga verksamhet.

Tillträde: Efter överenskommelse.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal. (https://enkv.se/wp-content/uploads/2021/05/ka-personlig-assistans-2021-2023-med-omslag-1.pdf)

Villkor för anställning: Om du som kandidat går vidare i processen kommer du att behöva styrka din identitet och att du har rätt att arbeta i Sverige. För att kunna signera ditt anställningsavtal och kommande tidrapporter krävs det att du har ett Bank-id. Alla våra anställda ska inom en månad efter påbörjad anställning genomföra en webbaserad introduktionsutbildning (https://enkv.se/utbildningar/) som tar ca 1 timme.

Rekryteringsprocessen: Vi hör löpande av oss till dem som är aktuella för ett första samtal. Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person för oss. Bakgrundskontroller kan förekomma i våra rekryteringar och polisutdrag (https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/)begärs alltid ut vid anställning hos minderårig.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Engagerad assistent sökes till en glad kvinna i centrala Uppsala

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Solna men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Malmö, Linköping, Kinna, Uddevalla, Karlstad och Visby.

Vi söker nu ny medarbetare till en kvinna med Cp-skada i 30-års åldern. Du som söker ska ha ett stort engagemang och en positiv inställning, du ska kunna hantera att ha många bollar i luften. Som person behöver du dessutom vara ansvarstagande, lyhörd och ordningsam då detta är egenskaper du kommer att uppskattas för.

Kvinnan är väldigt aktiv i sin vardag, så du som person bör vara intresserad av träning och kunna vara med vid ridning samt bassängbad, viktigt att du inte är allergisk mot häst och klor då kvinnan rider och badar minst en dag i veckan. Du bör ha god fysik då manuella lyft och förflyttningar förekommer vid vissa av dessa aktiviteter, man är då alltid 2 assistenter. Du ska vara behjälplig med alla i hemmet förekommande hushållssysslor samt personlig omvårdnad. Vi ser gärna att du som söker är kvinna mellan 25-45 år, du behöver inte har tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent, men det är meriterande, men ett genuint intresse för att jobba med människor. Det är viktigt att du behärskar svenska språket i både tal och skrift och förstår värdet av en god kommunikation. Vi ser att kontinuitet och stabilitet är centralt för en fungerande assistans vilket gör att vi söker dig som har för avsikt att ha detta arbete på lång sikt.
Kvinnan har ett sommarhus på Öland där hon befinner sig över sommaren och då är det önskvärt att man kan åka ner till Öland och arbeta.


Arbetstiderna är förlagda från 15:00-09:00 (18 timmmar) på vardagar med väntetid/jour under dygnsvilan på natten, under helger är kvinnan även beviljad assistans dagtid och då kan dygnspass förekomma.

Vi söker dig som vill ha en liten tjänst men kunna hoppa in vid sjukdom.
vi söker främst varannan onsdag och lördagar.

Lön enligt kollektivavtal.

Intervjuer kommer ske löpandes 
Tjänsten kommer påbörjas i augusti.

Har du frågor om denna annons uppge 20231229-1131


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett permanent uppehållstillstånd i Sverige för att kunna få anställning i Särnmark. Visa mindre

Nytt år, nytt arbete!

Är du min nya assistent? Till en härlig och busig 14-årig tjej med Downs syndrom, söker vi nu en personlig assistent på en fast rad med ca 4 kvällar i veckan. Då tidigare assistent bestämt sig för att börja studera. Vi söker dig som vill arbeta tillsamans med henne i skolan, hemma, korttids eller där hon befinner sig. Tjejen behöver stöd och hjälp med det mesta i sin vardag och som hennes assistent är du delaktig i lek, träning och aktiviteter där hon bef... Visa mer
Är du min nya assistent?

Till en härlig och busig 14-årig tjej med Downs syndrom, söker vi nu en personlig assistent på en fast rad med ca 4 kvällar i veckan. Då tidigare assistent bestämt sig för att börja studera. Vi söker dig som vill arbeta tillsamans med henne i skolan, hemma, korttids eller där hon befinner sig. Tjejen behöver stöd och hjälp med det mesta i sin vardag och som hennes assistent är du delaktig i lek, träning och aktiviteter där hon befinner sig. Det är en aktiv och livlig tjej där du som assistent behöver ha ett stort tålamod och kunna sätta gränser redan från början. Som personlig assistent är det viktigt att du är en empatisk person som snabbt kan anpassa dig till olika situationer och följa uppsatta rutiner kring omvårdnad och dagliga aktiviteter. Är du dessutom pålitlig och ansvarskännande, kan du vara den vi söker!

För att trivas med den här utmaningen är det viktigt att du är lekfull och spontan när det gäller att hitta på utvecklande lekar och har fokus på att ge henne möjlighet till delaktighet i samspelet med jämnåriga. Vi lägger större vikt vid personlig lämplighet än erfarenhet

Arbetstiden är förlagd främst 15-21, 21-07 vardag som helg.

 

Vill du kontakta oss angånde denna tjänst uppge 231201-1167


Om du söker arbete som personlig assistent hos en person som är under 18 år behöver du kunna uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan du får börja arbeta. Tänk på att det tar mellan två och tre veckor att få hem utdraget. Beställ det gärna redan samma dag som du söker arbete. Du hittar blanketten på polisens hemsida, https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Visa mindre

Assistent till en 20-årig tjej utför Uppsala

Ansök    Dec 25    Stil Assistans AB    Personlig assistent
STIL står för Stiftarna av Independent Living i Sverige. Vi är ett ickevinstdrivande assistanskooperativ och en ideell förening av personer med normbrytande funktionalitet. I STIL är det medlemmarna som själva arbetsleder sina personliga assistenter. Vi jobbar för självbestämmande, frihet och lika möjligheter oavsett funktionsförmåga. STIL bildades 1984 och vi var med och införde personlig assistans i Sverige. Läs mer på www.stil.se. Jag söker nu en ny ... Visa mer
STIL står för Stiftarna av Independent Living i Sverige. Vi är ett ickevinstdrivande assistanskooperativ och en ideell förening av personer med normbrytande funktionalitet. I STIL är det medlemmarna som själva arbetsleder sina personliga assistenter. Vi jobbar för självbestämmande, frihet och lika möjligheter oavsett funktionsförmåga. STIL bildades 1984 och vi var med och införde personlig assistans i Sverige. Läs mer på www.stil.se.Jag söker nu en ny stjärna till mitt härliga assistentgäng =) 

Jag är en 20-årig tjej som behöver din hjälp för att fungera i vardagen. Arbetsplatsen är där jag befinner mig. Mycket av arbetet innebär att assistera mig med allt jag inte kan göra själv, både i hemmet och utanför. T.ex hjälp med förflyttningar, personlig omvårdnad, matlagning mm

För att bli en bra personlig assistent behöver du ha en stor personlig mognad där du kan skilja på dina egna behov och behoven hos den du jobbar med. Jobbet innebär att du är aktiv hela arbetspasset, det blir ytterst sällan dötid när du jobbar med mig, så du måste kunna vara aktiv samt ta egna initiativ.
Jag kan erbjuda dig är en arbetsplats med mycket högt till tak, sköna diskussioner, väldigt ostressig miljö och väldigt roliga kollegor

Jag ser att du som söker är kvinna mellan 18-40år, rökfri och ej pälsdjurs allergiker. Önskvärda egenskaper är flexibel, spontan, humor och att ha lätt att samarbeta i kombination med att enkelt byta fokus beroende på situation.
Arbetstiden är dagtid, kvällstid samt att du jobbar varannan helg men du får gärna kunna vara flexibel vad det gäller arbetstider.

Jag bor fortfarande hemma hos mina föräldrar och våra djur, detta innebär att du behöver ha en stor social förmåga med en balanserad fingertoppskänsla. Jag är en glad ynge vuxen som aldrig har långt till skratt. Jag gillar att shoppa, dra iväg på äventyr och bada. Glass är väldigt gott!

På grund av arbetets karaktär är den enbart aktuellt med kvinnliga sökanden. Du måste behärska svenska språket flytande både i tal och skrift och du måste ha körkort samt tillgång till bil för att ta dig till och från arbetsplatsen Visa mindre

Personliga assistenter till en 25-årig kille i Uppsala

Vill Du arbeta i företaget med det stora hjärtat? Sätter Du människan och kvaliteten i centrum? Då är Du välkommen till oss på SAAND Service & Omsorg AB! SAAND Service & Omsorg är verksamma inom hemtjänst, personlig assistans, ledsagning samt hushållsnära tjänster. Vi har idag kontor i Botkyrka, Eskilstuna, Malmö, Stockholm, Södertälje, Uppsala, Västervik, Värmdö, och Örebro med huvudkontoret i Linköping. ********************** Jag är en dataintresserad ki... Visa mer
Vill Du arbeta i företaget med det stora hjärtat? Sätter Du människan och kvaliteten i centrum? Då är Du välkommen till oss på SAAND Service & Omsorg AB!
SAAND Service & Omsorg är verksamma inom hemtjänst, personlig assistans, ledsagning samt hushållsnära tjänster. Vi har idag kontor i Botkyrka, Eskilstuna, Malmö, Stockholm, Södertälje, Uppsala, Västervik, Värmdö, och Örebro med huvudkontoret i Linköping.
**********************
Jag är en dataintresserad kille på 25 år som just nu är i behov av personliga assistenter som kan hjälpa mig i min vardag. Jag har en muskelsjukdom vilket gör att jag behöver hjälp med allt för att min vardag ska bli så bra som möjligt. Du kommer att hjälpa mig med personlig hygien, av/påklädning, förflyttningar, matlagning, hushållssysslor samt många små handräckningar.
Förutom mitt behov av hjälp i vardagen önskar jag även att du som söker är påhittig, flexibel och gillar sena kvällar. Jag uppskattar om du har ett stort engagemang, inlevelseförmåga och har lätt för att samarbeta och bemöta andra människor.
Jag bor strax utanför centrala Uppsala där bussförbindelserna inte är goda därför krävs körkort och tillgång till egen bil. Du talar och skriver svenska obehindrat då det är mycket viktigt information att ta till sig. Jag ser även att du inte är rökare. Har du tidigare erfarenheter inom vården är det meriterande.
Tjänsterna är deltidtidstjänster vilket kanske passar dig som har ett annat arbete att komplettera med eller om du studerar. Vi söker tre assistenter och schemat för respektive tjänst ser du nedan. Arbetstiderna är förlagda under dygnets alla timmar, i tjänsten ingår jourtid mellan 03:25-11:00.
Tjänst 1-
Vecka1: Tisdag 20:00-08:00, Fredag 20:00-09:00, söndag 21:00-08:00
Vecka 2: Tisdag 08:00-20:00, Fredag 08:00.20:00
Vecka 3:Torsadag 20:00-08:00, Fredag 20:00-09:00, söndag 21:00-08:00
Vecka 4: Fredag 08:00-20:00
*****************************************
Tjänst 2-
Vecka 1: Torsdag 20:00-08:00
Vecka 2: Onsdag 08:00-20:00, Fredag 20:00-09:00, Söndag 09:00-21:00
Vecka 3:
Vecka 4: Måndag 08:00-20:00, Torsdag 08:00-20:00, Fredag 20:00-09:00, Söndag 09:00-21:00
*****************************************
Tjänst 3-
Vecka 1:Lördag 09:00-21:00
Vecka 2: Lördag 09:00-21:00
Vecka 3: Lördag 09:00-21:00
Vecka 4: Lördag 09:00-21:00
Skriv med i din ansökan vilken av tjänsterna du är intresserad av.
För att vara aktuell för denna tjänst behöver du uppvisa utdrag ifrån belastningsregistret. Beställ utdraget så snart som möjligt då det kan ta tid att få det. Du beställer det via denna länk Barn med funktionsnedsättning, e-tjänst | Polismyndigheten (polisen.se)
Ser fram emot din ansökan! Visa mindre

21 årig kvinna i Björklinge söker personlig assistent

Ansök    Dec 19    Alma Assistans AB    Personlig assistent
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö. Studerar du till undersköterska och behöver du ett extrajobb, kanske vid sidan om dina studier? Eller letar du b... Visa mer
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö.

Studerar du till undersköterska och behöver du ett extrajobb, kanske vid sidan om dina studier? Eller letar du bara helt nya roliga utmaningar? Då tycker jag du ska söka den här tjänsten som personlig assistent hos oss!

Vi söker just nu dig som vill arbeta som personlig assistent till en 21 årig kvinna i Björklinge.
Arbetstiderna är primärt vardageftermiddagar från 16.30 och även helger. Under helgerna, som bara springer iväg sker flertalet roliga aktiviteter tillsammans så som ridning och varmbad, men även erbjuder helgerna heldagar med stora möjligheter till andra aktiviteter också tillsammans.

För att trivas i rollen som personlig assistent hos oss; tror vi att du är en person som ser detta arbete som mer än bara ett arbete. Du arbetar alltid med hjärtat, och med ett stort engagemang i det du gör. Du är närvarande, flexibel och noggrann i din personlighet och person. Det är meriterande om du tidigare arbetat som personlig assistent samt att du tidigare arbetat med AKK (Alternativ och Kompletterande Kommunikation) under denna tid. Visa mindre

Personlig assistent Uppsala ca 60 % fast rad, dag- & kväll

Personlig assistent sökes till en tjej i centrala Uppsala! Vi på Glaucus Assistans söker dig som sprider värme och god energi och som också kan inge trygghet. Vi söker dig som är ute efter en fast rad på ca 60% där dag och kvällspass är inkluderade, framförallt vardagar. Detta kan även utökas till helgpass om önskemål finns. Vår kund är en framåt tjej som på vardagarna arbetar på daglig verksamhet där hon får utöva det hon brinner för som bland annat är s... Visa mer
Personlig assistent sökes till en tjej i centrala Uppsala! Vi på Glaucus Assistans söker dig som sprider värme och god energi och som också kan inge trygghet.
Vi söker dig som är ute efter en fast rad på ca 60% där dag och kvällspass är inkluderade, framförallt vardagar. Detta kan även utökas till helgpass om önskemål finns.
Vår kund är en framåt tjej som på vardagarna arbetar på daglig verksamhet där hon får utöva det hon brinner för som bland annat är sång och musik. Utöver sitt arbete ägnar sig kunden till andra aktiva fritidsintressen som innehåller bland annat sport. Kunden har autism och epilepsi och är därav beroende av en personlig assistent runt sig dygnet runt. Assistenten ska finnas i närheten för att kunna stötta och guida kunden under dygnets alla timmar. Kunden bor i en egen lägenhet mitt i centrala Uppsala.
Du som söker detta jobb ska vara strukturerad, kunna hålla dig till rutiner, samt vara en pedagogisk stöttepelare till vår kund. Meriterande är om du har tidigare erfarenheter inom personlig assistans eller inom just autism och epilepsi.
Verkar detta intressant? Maila in ditt CV och personliga brev till [email protected] Intervjuer kommer att ske löpande. Visa mindre

Vi söker assistent till en aktiv kille på 16 år!

Vi söker dig som är aktiv, tycker om att vara utomhus och göra en 16-årig killes liv innehållsrikt! Arbetet innebär att assistera en glad och aktiv 16 årig kille med funktionsvariationer i sin vardag. Du ska kunna stötta vid tex hygien, kommunikation, matsituationer och fritidsaktiviteter. Den vi söker ska vara driven, flexibel och förstå när du ska assistera och när du ska ta ett steg tillbaka. Du ska vara lösningsfokuserad, stresstålig och initiativri... Visa mer
Vi söker dig som är aktiv, tycker om att vara utomhus och göra en 16-årig killes liv innehållsrikt!Arbetet innebär att assistera en glad och aktiv 16 årig kille med funktionsvariationer i sin vardag. Du ska kunna stötta vid tex hygien, kommunikation, matsituationer och fritidsaktiviteter. Den vi söker ska vara driven, flexibel och förstå när du ska assistera och när du ska ta ett steg tillbaka. Du ska vara lösningsfokuserad, stresstålig och initiativrik. I hemmet finns flera husdjur. Är du van vid hästar är det ett plus då kunden rider.

Tidigare arbete som personlig assistent eller arbete inom vård- och omsorg är meriterande men inget krav, personkemin är viktigast.

Varierande arbetstider så som dag, kväll, natt (vaken) och helger.

Bil och körkort är ett krav då arbetsplatsen ligger utanför Östervåla.

 

Har du frågor om denna annons uppge Id 231101-1166

Om du söker arbete som personlig assistent hos en person som är under 18 år behöver du kunna uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan du får börja arbeta. Tänk på att det tar mellan två och tre veckor att få hem utdraget. Beställ det gärna redan samma dag som du söker arbete. Du hittar blanketten på polisens hemsida, https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Visa mindre

Personlig assistent 75%

Ansök    Dec 14    Alma Assistans AB    Personlig assistent
Vill du ha en tjänst på 75% Vi behöver hitta ett ytterligare guldkorn till att jobba som personlig assistent till en 12-årig tjej med flerfunktionshinder. Det är ett väldigt givande jobb för dig som tycker om att väva in träning av kommunikation och motoriska färdigheter i vardagliga aktiviteter. Den tillfredsställelse man känner när ett barn går vidare i sin utveckling är väldigt stor. Som ett extra plus så får du också lära dig enklare medicinska uppgift... Visa mer
Vill du ha en tjänst på 75%
Vi behöver hitta ett ytterligare guldkorn till att jobba som personlig assistent till en 12-årig tjej med flerfunktionshinder. Det är ett väldigt givande jobb för dig som tycker om att väva in träning av kommunikation och motoriska färdigheter i vardagliga aktiviteter. Den tillfredsställelse man känner när ett barn går vidare i sin utveckling är väldigt stor. Som ett extra plus så får du också lära dig enklare medicinska uppgifter som sondmatning och inhalationer. Du kommer här få möjligheten till att se både dig själv och barnet utvecklas och vi kan erbjuda en konkurrenskraftig lön till rätt person.
Charmtrollet vi söker assistenter till är en pigg, glad, viljestark och busig 12-årig flicka som bor med sin familj mellan Björklinge och Storvreta. Vi tränar på att gå och att kommunicera med bilder och tecken. Hon går i skolan och där är favoritämnet gymnastik. Hemma gillar hon att busa i mängder och tackar aldrig nej till att hoppa på studsmattan eller fixa med iPaden, en tur ute i naturen för att titta på djur eller bilar är också kul. Att höra dig läsa är toppen eller så sjunger vi lite tillsammans.
Vi söker dig som är lyhörd med förmåga att läsa av situationer, glad och lekfull, ansvarstagande, och får gärna komma med egna idéer. Eftersom familjen bor på landet är det bra om du har körkort och bil eller om du vill så kan du cykla 3 km ifrån bussen.
Vi erbjuder all nödvändig introduktion och utbildning för att du ska känna dig trygg i din arbetsroll. Tjänsten är 75 % Arbetspassen varierar med kväll och helg och kanske även dagpass. Vi kan ta hänsyn till dina önskemål till viss del också.

Utdrag ur belastningsregistret för att arbeta med barn med funktionsnedsättning kommer att begäras in. Förbered dig gärna genom att beställa det via Polisen i samband med att du söker denna tjänst. Vi ser helst kvinnliga sökande

Välkommen med din ansökan önskar Charmtrollet med familj. Visa mindre

Personlig assistent AVIDA ASSISTANS

Bli en del av vårt engagerade Team! Avida Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.avidaassista... Visa mer
Bli en del av vårt engagerade Team!
Avida Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.avidaassistans.se
Vi Söker En Passionerad Assistent
Är du den rätta personen för att stödja en härlig man på 45 år? Han bor i Uppsala och behöver assistans på grund av autism. Hans intressen inkluderar film, café, umgås med vänner samt promenader med hans hundar oavsett väder.
Om tjänsten
Vår kund har autism och är därmed behov av assistans i vardagliga moment där hans funktionsnedsättning sätter begränsningar. Du kommer vara hans förlängda armar och ben och assistera honom i situationer som han annars hade kunnat utföra själv. Uppgifter kommer vara högt och lågt, precis som det är i det vardagliga livet.
Vem är du?
Vi behöver någon omtänksam och vänlig, precis som honom. Kunskap om svenska språket i tal och skrift är viktigt eftersom dialogen är en viktig del av ert samarbete. Din hjälp med stavning när han skriver sina berättelser kommer att vara en viktig del av din roll.
Det är ett stort plus om du har ett intresse för matlagning. Tidigare erfarenhet inom omsorgsarbete är meriterande men viktigaste är den personliga lämpligheten. Körkort är ett plus men inget krav.
Jobb detaljer
Detta är ett timvikariat med möjlighet till en fast schemarad. Arbetspassen förläggs under dag, kväll, natt och helg.
Om du känner att detta är rätt för dig, skicka in ditt CV och ett personligt brev för att berätta varför du är den perfekta kandidaten för denna givande position. Visa mindre

Social o glad ung kille söker träningsintresserade assistenter.

Ansök    Dec 14    Alma Assistans AB    Personlig assistent
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö. Hej! Jag är en kille på 25 år som blev kritiskt sjuk utomlands och har spenderat lite mer än ett år på sjukhus, ... Visa mer
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö.

Hej! Jag är en kille på 25 år som blev kritiskt sjuk utomlands och har spenderat lite mer än ett år på sjukhus, men nu har jag äntligen flyttat hem igen. Så nu behöver jag hitta mitt arbetsgäng som kan hjälpa mig i min vardag.

Jag är ingen innesittare, så du som jobbar hos mig kommer att få en rolig tillvaro. Jag reser och tränar mycket (innan jag blev sjuk), och det är något jag kämpar för att göra igen då det är en stor del av min identitet.

Konsekvenserna av att ligga otroligt länge i koma har lett till funktionsförlust i hela nervsystemet då jag drabbades kraftigt av polyneuropati. Det finns ingen prognos om hur bra jag kan bli, men mitt mål är att jag ska kunna gå - just nu sitter jag i rullstol. För att nå det målet krävs det att jag tränar helst varje dag.

De uppgifter jag behöver assistans i är framförallt hygien, träning och matlagning.

Jag söker dig som har erfarenhet av matlagning, diverse hushållssysslor och som inte är främlingsfientlig. Det är ett plus om du har erfarenhet av träning.
Arbetspassen är dagtid, ca: 9.00-18.00, vardag som helg. Intro kan erbjudas snabbt till rätt person, så tveka inte, in med en ansökan eller ring för frågor. Visa mindre

Skrivardrömmar och en nattuggla? Då har vi jobbet åt dig!

Ansök    Dec 14    Alma Assistans AB    Personlig assistent
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö. Vi hoppas nu på att hitta dig som också kanske har skrivardrömmar. Tillsammans sitta och skriva och hitta inspir... Visa mer
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö.

Vi hoppas nu på att hitta dig som också kanske har skrivardrömmar. Tillsammans sitta och skriva och hitta inspiration, så de är viktigt att du behärskar svenska i tal och skrift obehindrat, du kommer skriva väldigt mycket för hand.

Kunden har MS och behöver annars stöd och hjälp med det mesta i vardagen.
Vi söker dig som är empatisk, arbetsvillig och lösningsfokuserad och är en kollega att lita på.
Viktigaste är att du och kunden klickar, resten får man lära sig efter hand.

Om det här låter intressant så vänta inte med din ansökan, eller ring vid frågor. Fast schema rad, natt, kan erbjudas till rätt person på heltid.

"Livet är en utmaning, anta den" Visa mindre

Pedagogiskt och organiserad person, sökes till utvecklande jobb! 25-50%

Ansök    Dec 13    Alma Assistans AB    Personlig assistent
Studerar du inom något pedagogiskt område som fritidspedagog, förskollärare, grundskollärare, barnskötare, eller har du bara en pedagogisk ådra och vill ha ett extrajobb? Det här kan vara det som du letat efter! Vi behöver hitta ett ytterligare guldkorn till att jobba som personlig assistent till en 12-årig tjej med flerfunktionshinder. Det är ett väldigt givande jobb för dig som tycker om att väva in träning av kommunikation och motoriska färdigheter i va... Visa mer
Studerar du inom något pedagogiskt område som fritidspedagog, förskollärare, grundskollärare, barnskötare, eller har du bara en pedagogisk ådra och vill ha ett extrajobb? Det här kan vara det som du letat efter!
Vi behöver hitta ett ytterligare guldkorn till att jobba som personlig assistent till en 12-årig tjej med flerfunktionshinder. Det är ett väldigt givande jobb för dig som tycker om att väva in träning av kommunikation och motoriska färdigheter i vardagliga aktiviteter. Den tillfredsställelse man känner när ett barn går vidare i sin utveckling är väldigt stor. Som ett extra plus så får du också lära dig enklare medicinska uppgifter som sondmatning och inhalationer. Du kommer här få möjligheten till att se både dig själv och barnet utvecklas och vi kan erbjuda en konkurrenskraftig lön till rätt person.
Charmtrollet vi söker assistenter till är en pigg, glad, viljestark och busig 12-årig flicka som bor med sin familj mellan Björklinge och Storvreta. Vi tränar på att gå och att kommunicera med bilder och tecken. Hon går i skolan och där är favoritämnet gymnastik. Hemma gillar hon att busa i mängder och tackar aldrig nej till att hoppa på studsmattan eller fixa med iPaden, en tur ute i naturen för att titta på djur eller bilar är också kul. Att höra dig läsa är toppen eller så sjunger vi lite tillsammans.
Vi söker dig som är 18 år eller äldre och som är lyhörd med förmåga att läsa av situationer, glad och lekfull, ansvarstagande, och får gärna komma med egna idéer. Eftersom familjen bor på landet är det bra om du har körkort och bil eller om du vill så kan du cykla 3 km ifrån bussen.
Vi erbjuder all nödvändig introduktion och utbildning för att du ska känna dig trygg i din arbetsroll. Tjänsten är mellan 20-50%. Arbetspassen varierar med kväll och helg och kanske även dagpass. Vi kan ta hänsyn till dina önskemål till viss del också.
Utdrag ur belastningsregistret för att arbeta med barn med funktionsnedsättning kommer att begäras in. Förbered dig gärna genom att beställa det via Polisen i samband med att du söker denna tjänst.
Välkommen med din ansökan önskar Charmtrollet med familj. Visa mindre

Sommarjobba som personlig assistent i UPPSALA!

Ansök    Dec 13    Libra Assistans AB    Personlig assistent
Hej! Vad kul att du har hittat hit! Vill du skapa möjligheten till en oförglömlig sommar 2024? Underbart! Självklart finns möjlighet att börja redan under våren som timvikarie och sedan fortsätta att vara vår uppskattade vardagshjälte som hoppar in vid behov, även till hösten. Oavsett om du bara vill jobba i sommar eller få in en fot som vardagshjälte hos oss - Varmt välkommen att ansöka! Vi har satt upp en del grundkvalitéer som vi vet uppskattas av våra... Visa mer
Hej! Vad kul att du har hittat hit! Vill du skapa möjligheten till en oförglömlig sommar 2024? Underbart! Självklart finns möjlighet att börja redan under våren som timvikarie och sedan fortsätta att vara vår uppskattade vardagshjälte som hoppar in vid behov, även till hösten. Oavsett om du bara vill jobba i sommar eller få in en fot som vardagshjälte hos oss - Varmt välkommen att ansöka!

Vi har satt upp en del grundkvalitéer som vi vet uppskattas av våra kunder.Vi söker dig som;

- Känner att du vill göra skillnad för andra

- Uppfattas glad

- Håller vad du lovar och föredrar att vara i tid

- Behärskar svenska väl i tal och skriftStämmer ovanstående grundkvalitéer på dig så ansök direkt!

Det är såklart meriterande med?erfarenheter och/eller utbildning inom vård och omsorg, men dina personliga egenskaper vägs in i matchningen vad våra kunder har för kravprofil.?Därför kan just du vara exakt den vi söker! Visst är det fantastiskt!

Du kommer att arbeta som personlig assistent och din arbetsplats är där kunden befinner sig. Arbetet varierar i arbetsuppgifter utifrån kundens behov, beroende på vem du arbetar hos. Det kan vara allt från vardagssysslor till att åka på utflykter, resor eller olika aktiviteter. Allt är möjligt med dina hjälpande händer!

Arbetstiderna varierar enligt schema vilket kan innebära dag, kväll, natt och helg.

Tjänstgöringsgraden kan variera upp till 100%.

Tjänsterna tillsätts löpande, därför kan de vara tillsatta innan annonstidens utgång.

Vi ser fram emot att träffa just dig! ????

Vilka är vi som arbetsgivare - Libra Assistans?

Vi ingår i Hedera Assistans - en trygg, väletablerad och professionell aktör inom personlig assistans med hjärtat på rätt ställe. ??

Vi har ett av världens viktigaste jobb - att stötta de som behöver samhällets stöd allra mest! Och det är vi stolta över. Idag finns vi på ett flertal ställen i Sverige, men vår vision är att fortsätta växa i landet och stötta ännu fler till en berikande vardag. Inom Hedera Assistans finns Libra Assistans, Assistanspoolen och Livsanda Assistans. Här arbetar enastående människor med olika bakgrunder som förenas med energi och glädje för att förmedla livskvalitet. Tillsammans har vi en och samma ledstjärna - att handling, tanke och ord alltid ska överensstämma. Vår verksamhet är uppbyggd på en trygg och stabil värdegrund. Alla ska få möjlighet till självbestämmande, ett innehållsrikt liv med trygghet och ett gott mående. Att vi dagligen bidrar och skapar en meningsfull vardag för dessa människor gör oss både stolta och lyckligt lottade. Genom en genuin passion och med ett hjärta för såväl kunder som medarbetare bildar vi en välmående verksamhet som fortsätter att blomstra. Det är kärnan i organisation och vårt arbete.

Vi hoppas att just du vill bli vår nästa personliga assistent. Ansök redan idag, så hörs vi! ?? Visa mindre

Vaken natt ca 2 nätter/vecka personlig assistent Uppsala

Personlig assistent sökes till en tjej i centrala Uppsala! Vi på Glaucus Assistans söker dig som sprider värme och god energi och som också kan inge trygghet. Vi söker dig som vill jobba vaken natt ca 50% och som har möjlighet att jobba extra vid behov. Vår kund är en framåt tjej som på vardagarna arbetar på daglig verksamhet där hon får utöva det hon brinner för som bland annat är sång och musik. Utöver sitt arbete ägnar sig kunden till andra aktiva friti... Visa mer
Personlig assistent sökes till en tjej i centrala Uppsala! Vi på Glaucus Assistans söker dig som sprider värme och god energi och som också kan inge trygghet.
Vi söker dig som vill jobba vaken natt ca 50% och som har möjlighet att jobba extra vid behov.
Vår kund är en framåt tjej som på vardagarna arbetar på daglig verksamhet där hon får utöva det hon brinner för som bland annat är sång och musik. Utöver sitt arbete ägnar sig kunden till andra aktiva fritidsintressen som innehåller bland annat sport. Kunden har autism och epilepsi och är därav beroende av en personlig assistent runt sig dygnet runt. Assistenten ska finnas i närheten för att kunna stötta och guida kunden under dygnets alla timmar. Kunden bor i en egen lägenhet mitt i centrala Uppsala.
Du som söker detta jobb ska vara strukturerad, kunna hålla dig till rutiner, samt vara en pedagogisk stöttepelare till vår kund. Meriterande är om du har tidigare erfarenheter inom personlig assistans eller inom just autism och epilepsi.
Verkar detta intressant? Maila in ditt CV och personliga brev till [email protected] Intervjuer kommer att ske löpande. Visa mindre

Personlig assistent/er i Uppsala

Ansök    Dec 11    Kmk Omsorg AB    Personlig assistent
Vi söker 1-2 assistenter till arbete hos en äldre man i Uppsala. Behovet är dygnet runt och nu söker vi en personer som kan arbeta dag/kväll. Vi söker dig/er som är flexibel och har möjlighet att hoppa in när dina kollegor är sjuka eller lediga. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom vård och omsorg samt har hanterat kateter tidigare. Kunden behöver hjälp med förflyttning, hygien, städning, matlagning etc. Ditt jobb är att göra det som kunde... Visa mer
Vi söker 1-2 assistenter till arbete hos en äldre man i Uppsala.
Behovet är dygnet runt och nu söker vi en personer som kan arbeta dag/kväll.
Vi söker dig/er som är flexibel och har möjlighet att hoppa in när dina kollegor är sjuka eller lediga.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom vård och omsorg samt har hanterat kateter tidigare.
Kunden behöver hjälp med förflyttning, hygien, städning, matlagning etc. Ditt jobb är att göra det som kunden själv skulle ha gjort utan sin funktionsvariation. Visa mindre

Kvinna i Almunge söker assistenter.

Preventia Assistans är ett företag i snabb tillväxt och med många spännande utmaningar framför oss. Hos Preventia Assistans får du ennära och lättillgänglig kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och tillstånd att bedriva assistans från Inspektionen från vård och omsorg. Jag är en glad och positiv rullstolsburen kvinna på 50+år Till mina intressen hör bla shopping, inredning, att pyssla och skap samt att umgås... Visa mer
Preventia Assistans är ett företag i snabb tillväxt och med många spännande utmaningar framför oss. Hos Preventia Assistans får du ennära och lättillgänglig kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och tillstånd att bedriva assistans från Inspektionen från vård och omsorg.

Jag är en glad och positiv rullstolsburen kvinna på 50+år


Till mina intressen hör bla shopping, inredning, att pyssla och skap samt att umgås med släkt och vänner. 
Jag behöver hjälp med alltifrån personlig omvårdnad, matlagning, städning, påklädning, hårfix m.m

Du som söker detta arbete bör ha glimten i ögat, vara lyhörd och gärna se vad som behöver göras. Jag lägger stor vikt vid att personkemin stämmer.

Du bör ej vara pälsdjursallergiker då det finns katter i hemmet.

Då jag bor en bit från busshållplatsen (ca 4km), så måste du ha körkort och tillgång till bil.

Just nu söker jag vikarier som kan arbeta både dagar, kvällar och nätter.

Bifoga personligt brev och ditt CV

För anställning hos Preventia Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. Vi kommer att behöva ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Du hittar blanketten på polisens hemsida. Tänk på att det tar mellan två till tre veckor att få hem utdraget. 
Vi ser gärna att du är vaccinerad mot covid-19.

Varmt välkommen med din ansökan Visa mindre

Nu söker vi fler vikarier till vårat gäng!

Preventia Assistans är ett företag i snabb tillväxt och med många spännande utmaningar framför oss. Hos Preventia Assistans får du ennära och lättillgänglig kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och tillstånd att bedriva assistans från Inspektionen från vård och omsorg. Redo för något nytt och träffa nya trevliga människor? Nu söker vi nya stjärnor som kan hoppa in vid sjukdom och med kort varsel. Vill du var... Visa mer
Preventia Assistans är ett företag i snabb tillväxt och med många spännande utmaningar framför oss. Hos Preventia Assistans får du ennära och lättillgänglig kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och tillstånd att bedriva assistans från Inspektionen från vård och omsorg.

Redo för något nytt och träffa nya trevliga människor? Nu söker vi nya stjärnor som kan hoppa in vid sjukdom och med kort varsel.


Vill du vara med i vårat fina gäng och få trevliga medarbetare, skicka då in en ansökan till oss. 

Har du följande egenskaper?

* Ett mycket gott bemötande
* Några års av erfarenhet inom vård / omsorg
* Du anpassar dig efter arbetssituationen 
* Lyhörd
* Lugn
* Bra samarbetsförmåga
* God svenska
* Viljan att vara ditt bästa jag på jobbet
* Personlig mognad
* Flexibel

Då kan du bli en stjärna till i vårat gäng! 

Rekrytering kommer att ske löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Bifoga personligt brev och CV. Individuell lönesättning / timlön. Kollektivavtal finns. 

Begär ditt utdrag från belastningsregister redan nu

För anställning hos Preventia Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. Visa mindre

Vill du bli min assistent?

Preventia Assistans är ett företag i snabb tillväxt och med många spännande utmaningar framför oss. Hos Preventia Assistans får du ennära och lättillgänglig kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och tillstånd att bedriva assistans från Inspektionen från vård och omsorg. Jag är en medelålders kvinna, boendes centralt i Uppsala. Just nu söker jag efter fler personer som kan arbeta främst dagar och kvällar, som ... Visa mer
Preventia Assistans är ett företag i snabb tillväxt och med många spännande utmaningar framför oss. Hos Preventia Assistans får du ennära och lättillgänglig kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och tillstånd att bedriva assistans från Inspektionen från vård och omsorg.

Jag är en medelålders kvinna, boendes centralt i Uppsala.


Just nu söker jag efter fler personer som kan arbeta främst dagar och kvällar, som min assistent. 
Den person som jag söker ska helst vara en kvinna i ålder 30-50 år med en bra fysik, goda matlagningskunskaper och en stor portion humor. Hon ska vara trygg i sig själv och ha en lugn personlighet. Erfarenhet av personlig assistans sedan tidigare är ett krav. Viktigt att kunna uttrycka sig tydligt i tal och skrift på svenska.

Mina intressen är att resa, mat, hästsport, natur och min familj.

Jag bor själv och har assistans dygnets alla timmar. Vissa dagar har jag dubbel assistans på dagtid.

Om du tycker att det låter som något för dig så skicka ditt cv samt ett personligt brev där du berättar om dig själv.

Jag ser fram emot att träffa dig!

Välkommen med din ansökan.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

För anställning hos Preventia Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Vi kräver även utdrag från belastningregistret, det kan du beställa här Visa mindre

Helgjour personlig assistans

Preventia Assistans är ett företag i snabb tillväxt och med många spännande utmaningar framför oss. Hos Preventia Assistans får du ennära och lättillgänglig kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och tillstånd att bedriva assistans från Inspektionen från vård och omsorg. Nu söker vi en ansvarstagagande person som kan arbeta på vår helgjour. Att arbeta på helgjouren innebär att du tar emot sjukanmälningar via v... Visa mer
Preventia Assistans är ett företag i snabb tillväxt och med många spännande utmaningar framför oss. Hos Preventia Assistans får du ennära och lättillgänglig kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och tillstånd att bedriva assistans från Inspektionen från vård och omsorg.

Nu söker vi en ansvarstagagande person som kan arbeta på vår helgjour.


Att arbeta på helgjouren innebär att du tar emot sjukanmälningar via vår sjukanmälan-telefon samt ringer in personal vid sjukvakanser. Det kan även innebära att du själv får gå ut och arbeta som personlig assistent om sjukvakansen inte går att lösa.
 
Dina arbetsuppgifter
Kontakt med kunder och assistenter
Bemanna pass med vikarier
Helgjour enligt särskilt schema
Vid tillfälligt akut behov täcka upp som personlig assistent
 
Dina egenskaper
* Ett mycket gott bemötande
* Några år av erfarenhet inom vård / omsorg / personlig assistans
* Du anpassar dig efter arbetssituationen 
* Lyhörd
* Lugn
* Bra samarbetsförmåga
* Körkort och tillgång till bil är en merit
* Ej pälsdjursallergiker
* Viljan att vara ditt bästa jag på jobbet
* Personlig mognad
* Kunna hantera svenska i tal och skrift
* Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Stämmer detta in på dig?
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Vi söker en personlig assistent som vill arbeta med en äldre man

Vi söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en äldre man på rullande schema. Om tjänsten Kunden är en man i 70-års åldern boendes med sin fru och katt.  Arbetsuppgifterna innefattar bland annat förflyttningar, personlig hygien och hushållsarbete som matlagning, städning med mera. Kundens intressen är bland annat, bakning och att titta på sport. Följa med till träning och övriga aktiviteter kommer att förekomma då mannen är mycket aktiv. V... Visa mer
Vi söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en äldre man på rullande schema.

Om tjänsten
Kunden är en man i 70-års åldern boendes med sin fru och katt.

 Arbetsuppgifterna innefattar bland annat förflyttningar, personlig hygien och hushållsarbete som matlagning, städning med mera.
Kundens intressen är bland annat, bakning och att titta på sport. Följa med till träning och övriga aktiviteter kommer att förekomma då mannen är mycket aktiv.

Vi söker dig som kan ta ansvar för att vardagasrutinerna följs och blir att de olika arbetsmomenten blir utförda. Som person bör du vara ödmjuk, trygg och stabil. Att kunna vara lugn i pressade situationer är en fördel i detta jobb.

Du ska ha lätt för att anpassa sig och vara lyhörd för olika situationer som kan uppstå.

Arbetstid Dag, kväll samt helg men även vid behov.

 
Tillträde: Efter överenskommelse.


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett permanent uppehållstillstånd i Sverige för att kunna få anställning i Särnmark.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Vill du hjälpa en ung kille i sin vardag?

Gillar du att aktivera dig inom bollsporter eller simma? Kanske spela tv-spel? Då har du hamnat helt rätt! Brukaren behöver stöd i det vardagliga såsom personlig hygien, aktiviteter och framförallt kommunikation. Vi söker dig som: • Är en lugn, trygg men bestämd person som kan hantera oväntade situationer i samband med autism. • Har god kommunikativ förmåga • Är lättanpasslig och flexibel • Erfarenhet inom personlig assistans är meriterande men inget ... Visa mer
Gillar du att aktivera dig inom bollsporter eller simma? Kanske spela tv-spel? Då har du hamnat helt rätt!


Brukaren behöver stöd i det vardagliga såsom personlig hygien, aktiviteter och framförallt kommunikation.

Vi söker dig som:


• Är en lugn, trygg men bestämd person som kan hantera oväntade situationer i samband med autism.
• Har god kommunikativ förmåga
• Är lättanpasslig och flexibel
• Erfarenhet inom personlig assistans är meriterande men inget krav.

Arbetstider:

Mån-fre 17:00-22:00

Lör-sön 09:00-15:00 & 15:00-22:00

Nätter förekommer

Anställningstyp: Timanställning

Krav: Svensk medborgare eller permanent uppehållstillstånd

Tillträde: omgående

Var: I UppsalaOm du söker arbete som personlig assistent hos en person som är under 18 år behöver du kunna uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan du får börja arbeta. Tänk på att det tar mellan två och tre veckor att få hem utdraget. Beställ det gärna redan samma dag som du söker arbete.

Du hittar blanketten på polisens hemsida, https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Visa mindre

Personlig assistent till kille strax utanför Uppsala.

Ansök    Dec 8    Humana AB    Personlig assistent
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.   Nu söker Humana en assistent på fast schemarad till en 34-årig kille med autism, bosatt strax utanför Uppsala. Om tjänsten: Som assistent kommer du att vara behjälplig och stötta vår kund i allt som kan uppstå i vardagen som t.ex. hushåll... Visa mer
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

Nu söker Humana en assistent på fast schemarad till en 34-årig kille med autism, bosatt strax utanför Uppsala.
Om tjänsten:

Som assistent kommer du att vara behjälplig och stötta vår kund i allt som kan uppstå i vardagen som t.ex. hushållssysslor, matlagning, tillsyn och personlig hygien.


Vi söker personal till en schemarad på 68% där man jobbar kvällar med väntetid på 6h och går av nästa morgon. Schemat innebär även att man arbetar helg.

 


Schema:

V 1.

Måndag: 15:30-00:00 aktiv, 00:00-06:00 väntetid, 06:00-07:30 aktiv

Onsdag: 15:30-00:00 aktiv, 00:00-06:00 väntetid, 06:00-07:30 aktiv

Fredag: 15:30-00 aktiv, 00–06 väntetid, 06.00-07:30 aktiv

 


v 2.

Tisdag: 15:30-00:00 aktiv, 00:00-06:00 väntetid, 06:00-07:30 aktiv

Torsdag: 15:30-00:00 aktiv, 00:00-06:00 väntetid, 06:00-07:30 aktiv

Lördag: 10:00-17:00

Söndag: 10:00-17:00

 


V 3.

Måndag: 15:30-00:00 aktiv, 00:00-06:00 väntetid, 06:00-07:30 aktiv

Onsdag: 15:30-00:00 aktiv, 00:00-06:00 väntetid, 06:00-07:30 aktiv

 


V 4.

Tisdag: 15:30-00:00 aktiv, 00:00-06:00 väntetid, 06:00-07:30 aktiv

Torsdag: 15:30-00:00 aktiv, 00:00-06:00 väntetid, 06:00-07:30 aktiv

Lördag: 10:00-17:00

Söndag: 10:00-17:00

 


Vi söker dig som är kreativ, tålmodig, lyhörd och uppmärksam. Det är viktigt att du kan ta eget ansvar och är initiativtagande.


För att bli aktuell krävs följande:

 


- du har körkort och tillgång till egen bil, arbetsplatsen ligger utanför kollektivtrafikens förbindelser.

- du kommunicerar tydligt på svenska, både i tal och i skrift.

- du är rökfri.
Du som söker ska vara en person som tycker att arbete med människor är stimulerande. Erfarenhet från arbete som personlig assistent och/eller autism är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.


 


Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.

Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!


En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.


Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.


Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 


Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 


Vad händer nu?  

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 


Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 


För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till aktiv man på landsbygden

Ansök    Dec 7    Uppsala kommun    Personlig assistent
Uppsala kommun Är du initiativtagande, ordningsam och ansvarsfull? Vill du arbeta som personlig assistent till en aktiv 30-årig man på landsbygden? Då kan du vara den vi söker! Den personliga assistansen inom Uppsala kommun står inför en stor utvecklingsresa och vi söker därför engagerade och drivna medarbetare som vill vara med och skapa den bästa möjliga insatsen för våra brukare. Vi är den enskilt största aktören av personlig assistans inom kommune... Visa mer
Uppsala kommun

Är du initiativtagande, ordningsam och ansvarsfull? Vill du arbeta som personlig assistent till en aktiv 30-årig man på landsbygden? Då kan du vara den vi söker!

Den personliga assistansen inom Uppsala kommun står inför en stor utvecklingsresa och vi söker därför engagerade och drivna medarbetare som vill vara med och skapa den bästa möjliga insatsen för våra brukare. Vi är den enskilt största aktören av personlig assistans inom kommunen med omkring 100 brukare. Som medarbetare hos oss finns stora möjligheter för att utveckla din kompetens. Vi erbjuder anpassade utbildningar och introduktion till våra nyanställda. Det finns även möjlighet att gå ytterligare kurser och utbildningar vid behov. Vilken eller vilka utbildningar och kurser man kan gå beror på vem du ska ge assistans åt och vad denne person har för behov.

Ditt uppdrag
Som personlig assistent kommer du att assistera den enskilde brukaren med vad denne inte klarar av att göra själv. Du kommer att hjälpa till med allt från personlig omvårdnad, hygien och hushållssysslor till att följa med på olika aktiviteter och nöjen. Du förväntas stötta brukaren till utveckling och att kunna leva ett så aktivt liv som möjligt.

Din bakgrund
Vi söker dig som med fördel har utbildning inom vård. Har du erfarenhet av arbete som personlig assistent ses det som meriterande. Arbetet kräver att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Du är i god fysisk form (klarar av att dra/köra rullstol och utföra förflyttningar) och kan jobba under olika tider på dygnet, både vardag och helg. Då brukaren bor på landsbygden där kollektivtrafiken är mycket begränsad och ni kommer att köra på olika aktiviteter behöver du ha B-körkort och tillgång till bil. Det är viktigt att du kan simma då det är en av de aktiviteter ni kommer att åka på.

Som person är du empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Vidare är du en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Jobbet passar dig som är serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Mathilda Bergkvist, administratör, 018-726 02 33.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 82 04.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Vi arbetar med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Målet är att de ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt.

Vård- och omsorgsförvaltningen är en av Sveriges största arbetsgivare inom kommunal vård och omsorg. Här arbetar cirka 7 500 medarbetare utifrån vår värdegrund – göra skillnad, arbeta tillsammans och välkomna nyskapande. Hos oss finns stora möjligheter att ta eget ansvar, utvecklas och bidra med sin kompetens. Vi strävar mot en organisationskultur med en tilltro till varandra och en stolthet över verksamheten.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Arbeta inom vård och omsorg - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-karriar/jobba-hos-oss/arbeta-inom-vard-och-omsorg/)
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre