Lediga jobb som Personlig assistent i Uppsala

Se lediga jobb som Personlig assistent i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Personlig assistent till 17-årig flicka i Uppsala

Nytt
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: På Kura Omsorg arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du? OM TJÄNSTEN Vi på Kura Omsorg söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos vår fantastiska kund... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
På Kura Omsorg arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?

OM TJÄNSTEN

Vi på Kura Omsorg söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos vår fantastiska kund i Uppsala. Vi erbjuder dig att jobba varannan helg mellan kl. 10.00-18.00 och extra vid behov. Det kommer även finnas möjlighet att jobba mer under augusti månad. Perfekt för dig som önskar kombinera din ordinarie tjänst eller studier med en lägre tjänstgöringsgrad. Tillträde sker enligt överenskommelse där vi gärna ser att du kan börja inskolas omgående.

OM KUNDEN

Kunden är en glad och lättsam tjej i 17-årsåldern som bor tillsammans med sin mamma och syster. Hon tycker om musik och att vara på lekland. Hennes nya assistent kommer att finnas vid hennes sida och hjälpa henne med vardagliga moment som kommunikation, hygien, matsituationer samt delta vid promenader och aktiviteter.

ÄR DU DEN VI SÖKER? 

Vi söker dig som brinner för arbete med människor och kan analysera andra individers behov. Vidare bör du vara lyhörd, initiativtagande, lösningsfokuserad samt engagerad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Kunden önskar kvinnliga sökanden.

Sysselsättningsgrad: Varannan helg, extra vid behov & mer arbete under augusti.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

Din ansökan kommer att läsas av medarbetare på Kura Omsorg, kund och anhörig. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan!För anställning hos oss på Kura Omsorg behöver du ha ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete i Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent behöver du vara minst 18 år.

Om du vill arbeta med barn och unga under 18 år måste du uppvisa utdrag ur brottsregistret. Det är viktigt att du redan nu beställer ett utdrag från Polisen, då deras handläggningstid kan variera. Du beställer enkelt med BankID via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

ATT ARBETA PÅ KURA OMSORG
Som anställd personlig assistent hos oss omfattas du av kollektivavtal samt avtalspension. Du är försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Dessutom anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Vi är måna om att du som medarbetare ska trivas hos oss!

DELA KANDIDATER MELLAN BOLAGEN
Din ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia. Du ger ditt medgivande i ansökan.

FÖR DIG MED ANSTÄLLNINGSSTÖD
Om du som söker har rätt till någon form av anställningsstöd tar vi som arbetsgivare på Kura Omsorg även detta i beaktning vid en eventuell anställning. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju. Visa mindre

Personliga Assistenter (50-100%) sökes hos kvinna i Uppsala

Nytt
Om tjänsten Vi på Olivia Personlig Assistans söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos vår kund i Uppsala boendes i Gränbyområdet. Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll och nattpass (väntetid/jour). Tillträde sker enligt överenskommelse där vi gärna ser att du kan börja inskolas omgående. Om kunden Kunden är en kvinna i 55-årsåldern med Huntingtons sjukdom. Personen behöver din hjälp som assistent i sin vardag med följande uppgifter: H... Visa mer
Om tjänsten
Vi på Olivia Personlig Assistans söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos vår kund i Uppsala boendes i Gränbyområdet.
Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll och nattpass (väntetid/jour).

Tillträde sker enligt överenskommelse där vi gärna ser att du kan börja inskolas omgående.

Om kunden
Kunden är en kvinna i 55-årsåldern med Huntingtons sjukdom. Personen behöver din hjälp som assistent i sin vardag med följande uppgifter:
Hjälpa till med de dagliga rutinerna såsom förekommande hushållssysslor
Assistera vid personlig hygien, av- och påklädning samt vid måltider
Lyft förekommer vid förflyttningar och aktiviteter


Är du den vi söker?
Vi söker dig som är lyhörd, initiativtagande, lösningsfokuserad samt engagerad, då stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Meriter:
Du får gärna ha erfarenhet av HLR då kund ibland sätter i halsen


För att komma till anställning behöver du ha ett BankID. Många av våra kunder önskar även att dubeställtett belastningsregister att uppvisa vid eventuell anställning. För att underlätta kan du därmed söka om registretvia följande länk (detta register används för alla våra anställningar): Arbete med barn med funktionsnedsättningar

Sysselsättningsgrad: Flera tjänster på olika omfattning som sträcker sig från 50-100%.
Tillträde: Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.
För dig med Anställningsstöd
Om du som söker har rätt till någon form av anställningsstöd tar vi som arbetsgivare på Olivia Personlig Assistans även detta i beaktning vid en eventuell anställning. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju.
Hantering av din ansökan
Din ansökan kan komma att läsas av medarbetare inom Olivia Personlig Assistans, av kund och dennes anhöriga och/eller samordnare. Din ansökan kan även komma att delas med systerbolag till Olivia Personlig Assistans, om din profil matchar en annan tjänst inom koncernen Team Olivia.

Om kollektivavtal och förmåner hos Olivia Personlig Assistans
Som medarbetare omfattas du av kollektivavtal och självklart är du försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Förutom friskvårdsbidrag och en rad andra förmåner anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Förmåner inkluderar bland annat tillgång till rabatterade produkter och tjänster hos ett antal samarbetsbolag. Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i Uppsala

Vi på Vivant assistanserbjuder personlig assistans till människor med funktionsvariation enligt lagen om stöd och service. Vår vision är att, i samarbete med den personliga assistenten, värna om kundenss självbestämmande, goda levnadsvillkor och möjlighet till frihet i det vardagliga livet. Till grunden av vårt arbete på Vivant ligger en gedigen värdegrund och vår ambition är att anpassa det praktiska utförandet av vårt arbete för att det ska passa den ens... Visa mer
Vi på Vivant assistanserbjuder personlig assistans till människor med funktionsvariation enligt lagen om stöd och service. Vår vision är att, i samarbete med den personliga assistenten, värna om kundenss självbestämmande, goda levnadsvillkor och möjlighet till frihet i det vardagliga livet.
Till grunden av vårt arbete på Vivant ligger en gedigen värdegrund och vår ambition är att anpassa det praktiska utförandet av vårt arbete för att det ska passa den enskilda individens behov.
Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med människor. Vidare ser vi att du är positiv, har en god kommunikativ förmåga, är stresstålig och har lätt för att komma in i en ny arbetsrutin.
Att ditt arbete präglas av ett gott omdöme och integritet är en självklarhet för dig. Vi sätter stort värde i att du värnar om andra människors välmående, drivs starkt av att skapa positiva relationer och har ett prestigelöst förhållningssätt till ditt arbete.
Tidigare erfarenhet av liknande arbete eller adekvat utbildning är meriterande men störst vikt kommer att läggas på personlig lämplighet då tjänsten innebär ett mycket nära samarbete med kunden.
OM TJÄNSTEN
Vi söker nu personliga assistenter till våran kund i UppsalaVi söker dig om är kvinna medelåldern som vill bli personlig assistent till våran kund i Uppsala.
Kvinnan har diagnosen ALS och är i behov av assistans dag tid, i ditt arbete innebär detpersonlig omvårdnad, förflyttningar och följa med kunden på hennes vardags aktiviter. Kunden ser som ett plus om du är kristen då hon regelbundet besöker kyrkan och är väldigt delaktig i församligen.Det är mycket viktigt att du är flexibel, snabbtänkt och lyhörd till hur du bäst kan hjälpa kundens utefter deras behov. Du kommer stundtals att ingå i ett arbetsteam och bör därför även ha en god samarbetsförmåga.
Arbetstid och tjänstgöringsgrad: dag tid / 100%
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse. Övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Omgående

RekryteringsprocessenVivants'sRekryterare kommer att läsa igenom din ansökanoch sedan återkomma ifall du blir aktuell för en intervju.
Vi kommer begära utdrag ur belastningsregistret därmed är det bra att du redan nu beställer den via länken nedan:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/
Vill du veta mera om oss ellertjänsten så är du varmt välkommen att kontakta oss!
Hälsningar
Vivant Assistans
https://www.vivant.se/ Visa mindre

Person med barnasinne och en pedagogisk ådra sökes vardagar 60%

Ansök    Jun 13    Alma Assistans AB    Personlig assistent
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö. Om jobbet Plats: Norr om Uppsala (mellan Björklinge och Storvreta) Anställningsform: Deltid, 60% Arbetstider: Va... Visa mer
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö.

Om jobbet
Plats: Norr om Uppsala (mellan Björklinge och Storvreta)
Anställningsform: Deltid, 60%
Arbetstider: Vardagar dagtid

Beskrivning
Vi söker dig med en pedagogisk ådra som vill arbeta med en 13-årig tjej i skolan och hemmet. Jobbet innebär att vara flickans stöd i alla vardagssituationer. Flickan är en glad och energisk tös som vet vad hon tycker om. Hon har flerfunktionsnedsättning och tränar på att lära sig gå och att kommunicera med bilder och tecken. Skolan tycker hon mycket om och då särskilt kompisarna, idrotten och när fru Alfabeta hälsar på. I skolan behöver hon någon som på ett interaktivt och lekfullt sätt hjälper henne att ta del av undervisningen så att hon tillgodogör sig den på bästa sätt.
Hemma gillar hon att ta en tur ut i naturen för att titta på djur eller motorfordon, busa i mängder och tackar aldrig nej till att hoppa på studsmattan eller gunga. Att höra dig läsa är toppen eller så kan ni sjunga lite tillsammans. Fixa med iPaden är en annan favorit. Hon sondmatas och får inhalationer och på natten får hon ibland syrgas vid behov. Du kommer här få möjligheten att se både dig själv och flickan utvecklas och vi kan erbjuda en konkurrenskraftig lön till rätt person.
Krav
• Förmåga att behärska och förstå svenska språket både i tal och skrift
• God initiativförmåga och förmåga att arbeta självständigt
• Fysisk förmåga att assistera med förflyttningar, t.ex. i och ur rullstol (hjälpmedel finns)
• Utdrag ur belastningsregistret för att arbeta med barn med funktionsnedsättning kommer att begäras

Meriterande
• Kreativitet och förmåga att läsa av och anpassa sig till olika situationer
• Körkort och tillgång till bil då familjen bor ca 1,5 mil från Uppsala med halvdåliga bussförbindelser i samband med arbetstider och några km till närmsta busshållplats
• Erfarenhet av att arbeta med barn med funktionsnedsättning
• Erfarenhet av pedagogiskt arbete eller utbildning inom pedagogik


Vi erbjuder
• En konkurrenskraftig lön
• All nödvändig introduktion och utbildning för att du ska känna dig trygg i din arbetsroll
• Möjlighet att arbeta i en härligt ansvarstagande och trevlig arbetsgrupp
• En dynamisk arbetsmiljö där du har möjlighet att utvecklas
Det ingår även i jobbet att hoppa in extra vid sjukdom och frånvaro, gärna även nattetid vid ordinarie nattpersonals frånvaro.
Introduktion och Schema
Du ska kunna starta introduktionen i augusti, och schemalagd rad med start sker i september. Visa mindre

Assistent med sjukvårds erfarenhet sökes

Ansök    Jun 13    Alma Assistans AB    Personlig assistent
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö. Är du positiv och glad med ett lugnt och tryggt förhållningssätt? Har erfarenhet av syrgas sondmatning och epil... Visa mer
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö.

Är du positiv och glad med ett lugnt och tryggt förhållningssätt? Har erfarenhet av syrgas sondmatning och epilepsi . Då är du den vi söker.

Jag är en charmig kille i 15-årsåldern som bor med min familj strax utanför Uppsala.

Jag är rullstolsburen och har multihandikapp. Jag sondmatas och behöver syrgas. Jag tycker om att vara ute och se vad som händer runt omkring mig. Gillar även att leka inne med leksaker och bollar, läsa böcker eller hitta på bus. Arbetet hos mig innebär att man alltid arbetar två assistenter på varje pass.


Kille som tjej är välkommen att söka och vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du kan läsa av situationer och är lyhörd, kreativ, lekfull och ansvarstagande. Du behöver också kunna jobba självständigt och ha god initiativförmåga. Det är meriterande om du har någon typ av vårderfarenhet sedan tidigare. Du bör även ha god svenska i både tal och skrift.

Tiderna är främst 16–21:30 vardagar och helg 10-21 eller delad tur. Det kommer även att finnas chans till utökade tider längre fram i sommar. Visa mindre

13-årig tjej söker Dig med barnasinne, pedagogisk ådra till deltidstjänst

Ansök    Jun 13    Alma Assistans AB    Personlig assistent
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö. Om jobbet Plats: Norr om Uppsala (mellan Björklinge och Storvreta) Anställningsform: Deltid, 10-90% Arbetstider:... Visa mer
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö.

Om jobbet
Plats: Norr om Uppsala (mellan Björklinge och Storvreta)
Anställningsform: Deltid, 10-90%
Arbetstider: Mestadels vardagar dagtid men eftermiddag/kväll samt helg kan även förekomma

Beskrivning
Vi söker dig med en pedagogisk ådra som vill arbeta med en 13-årig tjej i skolan och hemmet. Jobbet innebär att vara flickans stöd i alla vardagssituationer. Flickan är en glad och energisk tös som vet vad hon tycker om. Hon har flerfunktionsnedsättning och tränar på att lära sig gå och att kommunicera med bilder och tecken. Skolan tycker hon mycket om och då särskilt kompisarna, idrotten och när fru Alfabeta hälsar på. I skolan behöver hon någon som på ett interaktivt och lekfullt sätt hjälper henne att ta del av undervisningen så att hon tillgodogör sig den på bästa sätt.
Hemma gillar hon att ta en tur ut i naturen för att titta på djur eller motorfordon, busa i mängder och tackar aldrig nej till att hoppa på studsmattan eller gunga. Att höra dig läsa är toppen eller så kan ni sjunga lite tillsammans. Fixa med iPaden är en annan favorit. Hon sondmatas och får inhalationer och på natten får hon ibland syrgas vid behov. Du kommer här få möjligheten att se både dig själv och flickan utvecklas och vi kan erbjuda en konkurrenskraftig lön till rätt person.

Krav
• Förmåga att behärska och förstå svenska språket både i tal och skrift
• God initiativförmåga och förmåga att arbeta självständigt
• Fysisk förmåga att assistera med förflyttningar, t.ex. i och ur rullstol (hjälpmedel finns)
• Utdrag ur belastningsregistret för att arbeta med barn med funktionsnedsättning kommer att begäras

Meriterande
• Kreativitet och förmåga att läsa av och anpassa sig till olika situationer
• Körkort och tillgång till bil då familjen bor ca 1,5 mil från Uppsala med halvdåliga bussförbindelser i samband med arbetstider och några km till närmsta busshållplats
• Erfarenhet av att arbeta med barn med funktionsnedsättning
• Erfarenhet av pedagogiskt arbete eller utbildning inom pedagogik

Vi erbjuder
• En konkurrenskraftig lön
• All nödvändig introduktion och utbildning för att du ska känna dig trygg i din arbetsroll
• Möjlighet att arbeta i en härligt ansvarstagande och trevlig arbetsgrupp
• En dynamisk arbetsmiljö där du har möjlighet att utvecklas

Det ingår även i jobbet att hoppa in extra vid sjukdom och frånvaro, gärna även nattetid vid ordinarie nattpersonals frånvaro. Detta är en deltidtjänst mellan 10-90%. Märk ansökan med vilken arbetsgrad du önskar ha.

Introduktion och Schema
Du ska kunna starta introduktionen i augusti, och schemalagd rad med start sker i september. Visa mindre

Person med barnasinne och en pedagogisk ådra sökes, heltidstjänst

Ansök    Jun 11    Alma Assistans AB    Personlig assistent
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö. Om jobbet Plats: Norr om Uppsala (mellan Björklinge och Storvreta) Anställningsform: Heltid Arbetstider: Mestade... Visa mer
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö.

Om jobbet
Plats: Norr om Uppsala (mellan Björklinge och Storvreta)
Anställningsform: Heltid
Arbetstider: Mestadels vardagar dagtid men eftermiddag/kväll samt helg kan även förekomma

Beskrivning
Vi söker dig med en pedagogisk ådra som vill arbeta med en 13-årig tjej i skolan och hemmet. Jobbet innebär att vara flickans stöd i alla vardagssituationer. Flickan är en glad och energisk tös som vet vad hon tycker om. Hon har flerfunktionsnedsättning och tränar på att lära sig gå och att kommunicera med bilder och tecken. Skolan tycker hon mycket om och då särskilt kompisarna, idrotten och när fru Alfabeta hälsar på. I skolan behöver hon någon som på ett interaktivt och lekfullt sätt hjälper henne att ta del av undervisningen så att hon tillgodogör sig den på bästa sätt.
Hemma gillar hon att ta en tur ut i naturen för att titta på djur eller motorfordon, busa i mängder och tackar aldrig nej till att hoppa på studsmattan eller gunga. Att höra dig läsa är toppen eller så kan ni sjunga lite tillsammans. Fixa med iPaden är en annan favorit. Hon sondmatas och får inhalationer och på natten får hon ibland syrgas vid behov. Du kommer här få möjligheten att se både dig själv och flickan utvecklas och vi kan erbjuda en konkurrenskraftig lön till rätt person.

Krav
Förmåga att behärska och förstå svenska språket både i tal och skrift
God initiativförmåga och förmåga att arbeta självständigt
Fysisk förmåga att assistera med förflyttningar, t.ex. i och ur rullstol (hjälpmedel finns)
Utdrag ur belastningsregistret för att arbeta med barn med funktionsnedsättning kommer att begäras

Meriterande
Kreativitet och förmåga att läsa av och anpassa sig till olika situationer
Körkort och tillgång till bil då familjen bor ca 1,5 mil från Uppsala med halvdåliga bussförbindelser i samband med arbetstider och några km till närmsta busshållplats
Erfarenhet av att arbeta med barn med funktionsnedsättning
Erfarenhet av pedagogiskt arbete eller utbildning inom pedagogik

Vi erbjuder
En konkurrenskraftig lön
All nödvändig introduktion och utbildning för att du ska känna dig trygg i din arbetsroll
Möjlighet att arbeta i en härligt ansvarstagande och trevlig arbetsgrupp
En dynamisk arbetsmiljö där du har möjlighet att utvecklas

Det ingår även i jobbet att hoppa in extra vid sjukdom och frånvaro, gärna även nattetid vid ordinarie nattpersonals frånvaro. Detta är en 100% tjänst om så önskas
.
Introduktion och Schema
Du ska kunna starta introduktionen i augusti, och schemalagd rad med start sker i september. Visa mindre

Vi söker en vikarierande personlig-assistent till en kvinna med downs syndr

Preventia Assistans är ett företag i snabb tillväxt och med många spännande utmaningar framför oss. Hos Preventia Assistans får du ennära och lättillgänglig kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och tillstånd att bedriva assistans från Inspektionen från vård och omsorg. . Vi söker en vikarierande personlig-assistent till en kvinna med downs syndrom och autism. Alunda/Ovanby   Vi söker dig med tidigare erfar... Visa mer
Preventia Assistans är ett företag i snabb tillväxt och med många spännande utmaningar framför oss. Hos Preventia Assistans får du ennära och lättillgänglig kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och tillstånd att bedriva assistans från Inspektionen från vård och omsorg.

.

Vi söker en vikarierande personlig-assistent till en kvinna med downs syndrom och autism.
Alunda/Ovanby
 
Vi söker dig med tidigare erfarenhet och personlig mognad.
 
Ser gärna att du är lugn, trygg och samt viljan att ha god insikt i behoven för kunden.
Du behöver kunna uttrycka dig tydligt i tal samt skrift på svenska.
 
I arbetet ingår hushållssysslor, personlig hygien och vara närvarande i kundens vardag.
 
Du bör ej vara pälsdjurs allergiker, då djur finns i hemmet.
Körkort samt tillgång till egen bil krävs för att ta sig till och från arbetet. Visa mindre

Personlig assistent sökes i Uppsala

Jag är en man i 60 års åldern boendes i Uppsala som nu söker 1-2 nya personliga assistenter till mitt gäng. Jag använder rullstol och har det lite svårt med talet. Jag gillar musik och att vara ute för att få frisk luft och titta på folk. Du som söker är en man, gärna med tidigare erfarenhet men det är inget krav. Det är viktigt att du som söker talar bra svenska för att kunna hjälpa och stötta mig med att kommunicera. Jag har assistans dygnet runt med s... Visa mer
Jag är en man i 60 års åldern boendes i Uppsala som nu söker 1-2 nya personliga assistenter till mitt gäng. Jag använder rullstol och har det lite svårt med talet. Jag gillar musik och att vara ute för att få frisk luft och titta på folk.

Du som söker är en man, gärna med tidigare erfarenhet men det är inget krav. Det är viktigt att du som söker talar bra svenska för att kunna hjälpa och stötta mig med att kommunicera. Jag har assistans dygnet runt med sovande jour från 23.00-07.00, det är vanligt att man som assistent hos mig arbetar dygnspass.

De assistenter jag har idag är ett glatt gäng som tycker att det är ett viktigt och trevligt jobb att vara personlig assistent, hoppas att du som söker känner likadant!

Omfattning: Extra vid behov (Timanställning)

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Annonsens ID: 240878

Som en del av vår rekryteringsprocess kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll innan anställning.

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss på JAG.SE.


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Vikarier till kvinnlig kund i Gävle

Ansök    Jun 10    Alma Assistans AB    Personlig assistent
Vi söker nu vikarier som kan jobba under ordinarie assistenters frånvaro och under sommarsemestrarna. Vill du jobba hos en trevlig, politisk aktiv kvinna som tycker om att titta på sport och som bor i Gävle. Du får gärna vara social, intellektuell och har ett glatt humör, viktigt är också att du har hög arbetsmoral. Du bör vara i god fysisk form då kunden tycker om att vara ute en hel del. Kunden behöver hjälp med det mesta, så som personlig hygien, matlag... Visa mer
Vi söker nu vikarier som kan jobba under ordinarie assistenters frånvaro och under sommarsemestrarna.
Vill du jobba hos en trevlig, politisk aktiv kvinna som tycker om att titta på sport och som bor i Gävle.
Du får gärna vara social, intellektuell och har ett glatt humör, viktigt är också att du har hög arbetsmoral.
Du bör vara i god fysisk form då kunden tycker om att vara ute en hel del.
Kunden behöver hjälp med det mesta, så som personlig hygien, matlagning, mail, sms, städning m.m.
Stort plus om man har körkort, och är rökfri.
Du bör kunna arbeta dygns-pass, då arbetspassen oftast är förlagda 08:00-08:00 (väntetid 00,00-06,00, även kallat jourtid)
Du som söker passar in på följande beskrivning:
-är en trygg person med ett eget driv och ett gott självförtroende.
-ser och kan ta ansvar för vad som behöver göras i ett hem.
-har en stor förmåga att sätta dig in i någon annans situation och perspektiv.
-kunden önskar endast kvinnliga sökanden då de ingår personlig hygien i arbetsuppgifterna.
-Felfri svenska i tal och skrift.
-Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom vården, men inget krav.
Att personkemin mellan dig och vår kund stämmer är det viktigaste.
Kunden önskar personer som är starka med eget driv och stor självsäkerhet.

Meriterande:
Rökfri
Vårderfarenhet

Intro kan snabbt påbörjas till rätt person.

För snabb uppstart
förbered med att skicka efter: personbevishttps://www.skatteverket.se/privat/folkbokforing/bestallpersonbevis.4.18e1b10334ebe8bc80003671.html

utdrag från belastningsregistret digitalt hos:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/
För att underlätta rekryteringen och din ansökan samarbetar vi med Trepli. Se vår film och ansök genom att klicka på "ansök här". Visa mindre

Ung kille i Uppsala söker assistent

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Sundbyberg men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Malmö, Linköping, Kinna, Uddevalla, Göteborg, Karlstad och Visby.

 

 

Vi söker nu personliga assistenter till en ung kille

 

Som personlig assistent arbetar du nära en person med funktionsnedsättning i dennes dagliga liv. Du assisterar och stöttar personen både i vardagen och på fritiden. Din arbetsplats är där kunden befinner sig och dina arbetsuppgifter innebär övergripande att du assisterar kunden så att kunden får förutsättningar att leva det liv som hen önskar.

Arbetsuppgifter 

Gillar du att aktivera dig inom bollsporter eller simma? Kanske spela tv-spel? Då har du hamnat helt rätt!Brukaren behöver stöd i det vardagliga såsom personlig hygien, aktiviteter och framförallt kommunikation.

Vi söker endast kvinnliga kandidater. 

Vi söker dig som:


• Är en lugn, trygg men bestämd person som kan hantera oväntade situationer i samband med autism.
• Har god kommunikativ förmåga
• Är lättanpasslig och flexibel
• Erfarenhet inom personlig assistans är meriterande men inget krav.
• I arbetet så åker man och badar med kunden, så simkunnighet är ett krav.

Om anställningen

Anställningsformen är För viss tid så länge som assistansuppdraget varar och löneformen är timlön. Arbestiderna varierar utifrån kundens behov: dag och kväll, vardag som helg

Lön och övriga anställningsvillkor enligt kollektivavtal Personlig assistans, Vårdföretagarna - Kommunal.

Så här ansöker du

Du ansöker genom att klicka på knappen "ansök" längst ned till höger på sidan och svara på ett antal urvalsfrågor. Du ska även bifoga ditt CV. Du behöver inte bifoga något personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du kunna styrka att du har ett permanent uppehållstillstånd i Sverige för att kunna få anställning i Särnmark.

Om du söker arbete som personlig assistent hos ett barn som är under 18 år behöver du också kunna uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan du får börja arbeta.
Du beställer registerutdraget via Polisens hemsida, här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Visa mindre

Personlig assistent till ung kvinna i Uppsala

Vi på Vivant assistanserbjuder personlig assistans till människor med funktionsvariation enligt lagen om stöd och service. Vår vision är att, i samarbete med den personliga assistenten, värna om kundenss självbestämmande, goda levnadsvillkor och möjlighet till frihet i det vardagliga livet. Till grunden av vårt arbete på Vivant ligger en gedigen värdegrund och vår ambition är att anpassa det praktiska utförandet av vårt arbete för att det ska passa den ens... Visa mer
Vi på Vivant assistanserbjuder personlig assistans till människor med funktionsvariation enligt lagen om stöd och service. Vår vision är att, i samarbete med den personliga assistenten, värna om kundenss självbestämmande, goda levnadsvillkor och möjlighet till frihet i det vardagliga livet.
Till grunden av vårt arbete på Vivant ligger en gedigen värdegrund och vår ambition är att anpassa det praktiska utförandet av vårt arbete för att det ska passa den enskilda individens behov.
Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med människor. Vidare ser vi att du är positiv, har en god kommunikativ förmåga, är stresstålig och har lätt för att komma in i en ny arbetsrutin.
Att ditt arbete präglas av ett gott omdöme och integritet är en självklarhet för dig. Vi sätter stort värde i att du värnar om andra människors välmående, drivs starkt av att skapa positiva relationer och har ett prestigelöst förhållningssätt till ditt arbete.
Tidigare erfarenhet av liknande arbete eller adekvat utbildning är meriterande men störst vikt kommer att läggas på personlig lämplighet då tjänsten innebär ett mycket nära samarbete med kunden.
OM TJÄNSTEN
Vi söker nu personliga assistenter till våran kund i Uppsala. Vi sökerefter kvinnliga personliga assistenter i åldrarna25-40 år. I ditt arbete som personlig assistent assisterar du kunden i vardagliga sysslor och behov.
Det är mycket viktigt att du är flexibel, snabbtänkt och lyhörd till hur du bäst kan hjälpa kundens utefter deras behov. Du kommer stundtals att ingå i ett arbetsteam och bör därför även ha en god samarbetsförmåga.
Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Vid behov
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse. Övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde:Omgående

RekryteringsprocessenVivants'sRekryterare kommer att läsa igenom din ansökanoch sedan återkomma ifall du blir aktuell för en intervju.
Vi kommer begära utdrag ur belastningsregistret därmed är det bra att du redan nu beställer den via länken nedan:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/
Vill du veta mera om oss ellertjänsten så är du varmt välkommen att kontakta oss!
Hälsningar
Vivant Assistans
https://www.vivant.se/ Visa mindre

Kvinna i Almunge söker assistent, ca 60%

Preventia Assistans är ett företag i snabb tillväxt och med många spännande utmaningar framför oss. Hos Preventia Assistans får du ennära och lättillgänglig kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och tillstånd att bedriva assistans från Inspektionen från vård och omsorg. Jag är en glad och positiv rullstolsburen kvinna på 60+år Till mina intressen hör bla shopping, inredning, att pyssla och skap samt att umgås... Visa mer
Preventia Assistans är ett företag i snabb tillväxt och med många spännande utmaningar framför oss. Hos Preventia Assistans får du ennära och lättillgänglig kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och tillstånd att bedriva assistans från Inspektionen från vård och omsorg.

Jag är en glad och positiv rullstolsburen kvinna på 60+år


Till mina intressen hör bla shopping, inredning, att pyssla och skap samt att umgås med släkt och vänner. 
Jag behöver hjälp med alltifrån personlig omvårdnad, matlagning, städning, påklädning, hårfix m.m

Du som söker detta arbete bör ha glimten i ögat, vara lyhörd och gärna se vad som behöver göras. Jag lägger stor vikt vid att personkemin stämmer.

Du bör ej vara pälsdjursallergiker då det finns katter i hemmet.

Då jag bor en bit från busshållplatsen (ca 4km), så måste du ha körkort och tillgång till bil.

Just nu söker jag en assistent för en tjänst på ca 60% samt timvikarier. 
Arbetstiden är förlagd dag, kväll, natt samt helg. 

Bifoga personligt brev och ditt CV

För anställning hos Preventia Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. Vi kommer behöva ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Du hittar blanketten på polisens hemsida. 


Varmt välkommen med din ansökan Visa mindre

Assistent till språk och kulturintresserad man i C. Uppsala ca 50%

Preventia Assistans är ett företag i snabb tillväxt och med många spännande utmaningar framför oss. Hos Preventia Assistans får du ennära och lättillgänglig kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och tillstånd att bedriva assistans från Inspektionen från vård och omsorg. Rullstolsburen 36-årig man söker nu en assistent för en tjänst på ca 51% . I arbetsuppgifterna utöver det dagliga hjälpbehovet ingår vardagliga h... Visa mer
Preventia Assistans är ett företag i snabb tillväxt och med många spännande utmaningar framför oss. Hos Preventia Assistans får du ennära och lättillgänglig kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och tillstånd att bedriva assistans från Inspektionen från vård och omsorg.

Rullstolsburen 36-årig man söker nu en assistent för en tjänst på ca 51% .
I arbetsuppgifterna utöver det dagliga hjälpbehovet ingår vardagliga hushållsgöromål och att följa med på aktiviteter. Resor i tjänsten förekommer.
Har du intressen som språk, kultur, teater och matlagning ser vi dig gärna som sökande. Det är meriterande om du har vana och erfarenhet av katt då katt finns i hemmet.

Efter önskemål ser vi helst manliga kandidater.
Arbetstiderna är förlagda dag, kväll, natt och helg.

Du skall kunna behärska svenska i tal och skrift.
Ingen utbildning krävs
Timlön
Tillsvidare anställning

Vi kommer att behöva ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Du hittar blanketten på polisens hemsida. Tänk på att det tar mellan två och tre veckor att få hem utdraget.


Välkommen med en ansökan. Visa mindre

Personlig assistent till 17-årig flicka i Uppsala

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: På Kura Omsorg arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du? OM TJÄNSTEN Vi på Kura Omsorg söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos vår fantastiska kund... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
På Kura Omsorg arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?

OM TJÄNSTEN

Vi på Kura Omsorg söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos vår fantastiska kund i Uppsala. Vi erbjuder dig att jobba varannan helg mellan kl. 10.00-18.00 och extra vid behov. Det kommer även finnas möjlighet att jobba mer under augusti månad. Perfekt för dig som önskar kombinera din ordinarie tjänst eller studier med en lägre tjänstgöringsgrad. Tillträde sker enligt överenskommelse där vi gärna ser att du kan börja inskolas omgående.

OM KUNDEN

Kunden är en glad och lättsam tjej i 17-årsåldern som bor tillsammans med sin mamma och syster. Hon tycker om musik och att vara på lekland. Hennes nya assistent kommer att finnas vid hennes sida och hjälpa henne med vardagliga moment som kommunikation, hygien, matsituationer samt delta vid promenader och aktiviteter.

ÄR DU DEN VI SÖKER? 

Vi söker dig som brinner för arbete med människor och kan analysera andra individers behov. Vidare bör du vara lyhörd, initiativtagande, lösningsfokuserad samt engagerad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Kunden önskar kvinnliga sökanden.

Sysselsättningsgrad: Varannan helg, extra vid behov & mer arbete under augusti.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

Din ansökan kommer att läsas av medarbetare på Kura Omsorg, kund och anhörig. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan!För anställning hos oss på Kura Omsorg behöver du ha ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete i Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent behöver du vara minst 18 år.

Om du vill arbeta med barn och unga under 18 år måste du uppvisa utdrag ur brottsregistret. Det är viktigt att du redan nu beställer ett utdrag från Polisen, då deras handläggningstid kan variera. Du beställer enkelt med BankID via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

ATT ARBETA PÅ KURA OMSORG
Som anställd personlig assistent hos oss omfattas du av kollektivavtal samt avtalspension. Du är försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Dessutom anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Vi är måna om att du som medarbetare ska trivas hos oss!

DELA KANDIDATER MELLAN BOLAGEN
Din ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia. Du ger ditt medgivande i ansökan.

FÖR DIG MED ANSTÄLLNINGSSTÖD
Om du som söker har rätt till någon form av anställningsstöd tar vi som arbetsgivare på Kura Omsorg även detta i beaktning vid en eventuell anställning. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju. Visa mindre

Engagerad personlig assistent 50% till tjej i Uppsala

Ansök    Jun 5    Enkv Assistans AB    Personlig assistent
Vi söker en dedikerad och uppmärksam personlig assistent till en 23-årig tjej som bor i en egen bostad i anslutning till hennes familjs hus utanför Uppsala, i närheten av Ramstalund. Hon har cp-skada, autism och epilepsi vilket gör att hon behöver hjälp med praktiska sysselsättningar i sin vardag samt stöd för att följa rutiner ochföratt tolka och förstå sin omgivning i sociala sammanhang. Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat personlig omvårdnad, hu... Visa mer
Vi söker en dedikerad och uppmärksam personlig assistent till en 23-årig tjej som bor i en egen bostad i anslutning till hennes familjs hus utanför Uppsala, i närheten av Ramstalund. Hon har cp-skada, autism och epilepsi vilket gör att hon behöver hjälp med praktiska sysselsättningar i sin vardag samt stöd för att följa rutiner ochföratt tolka och förstå sin omgivning i sociala sammanhang.
Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat personlig omvårdnad, hushållssysslor, stöd i hennes olika fritidsintressen samt att följa med och stödja under olika aktiviteter.
Vi söker dig som är engagerad och har ett stort hjärta för assistansyrket. Du bör vara lyhörd, trygg i din roll och ha tålamod. Erfarenhet av och kunskap om autism är ett krav. Du ska vara bra på att uppmärksamma detaljer och kunna läsa av olika situationer. Erfarenhet av lågaffektivt bemötande, bildstöd och tecken som stöd är meriterande.
Trivs med djur då familjen har både hund och katt.
Du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ.
God förmåga i svenska, både i tal och skrift.
Kommunikationerna till hemmet är bra så du måste inte ha egen bil men att du har körkort och att du är villig att köra hennes bil när du är i tjänst är ett krav.

Tillträde: Enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du kan starta så snabbt som möjligt.
Omfattning:Tjänsten innebär deltidarbete enligt ett rullande schema på cirka50%+ möjlighet att jobbaextra vid behov.Arbetspassen är varierande och omfattar både dag, kväll och natt, samt varannan helg.
Villkor för anställning: Arbetstillstånd i Sverige kommer att kontrolleras. Ett Bank-ID är nödvändigt för att underteckna anställningskontrakt och tidrapportering. En introduktionsutbildning krävs inom en månad från anställningsstart.
Rekryteringsprocessen: Vi värdesätter snabba processer och intervjuer sker löpande. Vänta därför inte med din ansökan! I våra rekryteringsprocesser ingår bakgrundskontroller, och ett polisutdrag är obligatoriskt vid anställning hos minderårig.
Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag och bli en del av ett positivt och stöttande team som gör skillnad varje dag!
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Man i Uppsala söker assistans eftermiddag/kväll

God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se Hej!    Jag är en man i 37-å... Visa mer
God Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.godassistans.se


Hej! 
 
Jag är en man i 37-årsåldern från Uppsala som söker efter en assistent för eftermiddag/kväll, måndag till fredag, eventuellt lördag.  
 
Jag lider av en muskelsjukdom som gör att jag är helt rullstolsburen och behöver således hjälp med stora delar av mitt dagliga liv. Jag är infektionskänslig så handhygien och renlighet är viktigt. Alla assistenter ska också bära munskydd. Jag har även benskörhet samt att man även måste vara försiktig med för hård beröring då jag lätt får ont och blåmärken. 
 
Det jag behöver hjälp med är bland annat påklädning, mat, duschning, toalettbesök, städning, viss form av sjukgymnastik, handla, diska, bädda mm.
 
Du som söker ska vara punktlig, flexibel, noggrann, renlig, uppmärksam och lyhörd. Du ska vara steget före och kunna se vad som behöver göras. Helt enkelt göra min vardag lättare och respektera din arbetsplats som är mitt hem.  
 
Du ska ha goda kunskaper i svenska.
Körkort är meriterande då jag har tillgång till bil.
 
Du kommer behöva visa upp utdrag ur belastningsregistret. 
 
Arbetstiden per dag är ca 6-7 timmar, med mindre variation, eftermiddag/kväll, måndag till fredag, eventuellt lördag. 
 
Det kommer även finnas möjlighet till vikariepass om andra assistenter får förhinder. 
 
Friskvård ingår: 4000kr per år. 
 
Intervjuerna sker fortlöpande.  

Ange löneanspråk i din ansökan.  

Övrigt: God assistans månar om sina assistenter, har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag på upp till 4000:- /år. 

Vi kommer vilja se kopia på pass (SV) eller uppehållskort (EU) eller uppehålls-och arbetstillstånd/LMA-kort (utanför EU) Visa mindre

Kulturintresserad Disneynörd söker personlig assistent i Uppsala.

Ansök    Jun 7    Alma Assistans AB    Personlig assistent
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö. Jag är en glad transtjej på 33 år boende i centrala Uppsala. Det tråkiga först: Jag har visst haft en CP-skada s... Visa mer
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö.

Jag är en glad transtjej på 33 år boende i centrala Uppsala. Det tråkiga först: Jag har visst haft en CP-skada sen jag föddes och jag är rullstolsburen. Om du vill jobba hos mig så kommer du hjälpa mig med alla vardagliga saker som städning, matlagning och planering. Därigenom är du inte min hjärna, men du är ett stöttande sällskap som hjälper till att få vardagen att gå ihop.

Vi söker nu flera timvikarier som kan hoppa in vid sjukdom/semester. Arbetspassen är 24 timmar långa med "sovande jour" (som det inte längre heter). Vilket innebär att du får vila på jobbet under nattimmarna, kan inträffa ibland att jag vill ha någon enklare hjälp nattetid, men ytterst lite, med andra ord är det inte vaken natt.

Lite kort om mig:

Jag är en öppen person som gillar att ha folk runtomkring mig. Jag är också lite utav en social kameleont vilket innebär att jag smälter in i många olika sammanhang om jag känner mig trygg. Vilket är en bra egenskap, men det innebär att det är extra viktigt att du och jag kommer bra överens så att jag inte behöver kamouflera mig i mitt eget hem.

Utöver det här så är jag också en Disneynörd av rang. Jag gillar också att skriva och gå på teater och musikaler. Om du delar dessa intressen vore det jätteroligt, men det är inget krav.

Jag söker dig som är empatisk, arbetsvillig och lösningsfokuserad. För mig innebär det att du är medveten om mitt funktionshinder men samtidigt struntar helt i det.

Dessutom är det bra om du är intresserad av stretching och fysiskt aktivitet då jag har ett behov av att stretcha och gärna ser att det är lite "go" i dig, samtidigt som jag inte vill att du ska ta över utan att ha dialog med mig.

För mig är det viktigt att vi klickar oavsett hur mycket erfarenhet du har av yrket. Om det här låter intressant så skicka in en ansökan idag.

Ring vid frågor, annars välkommen in med din ansökan. Visa mindre

Vill du bli min assistent?

Preventia Assistans är ett företag i snabb tillväxt och med många spännande utmaningar framför oss. Hos Preventia Assistans får du ennära och lättillgänglig kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och tillstånd att bedriva assistans från Inspektionen från vård och omsorg. Jag är en medelålders kvinna, boendes centralt i Uppsala. Just nu söker jag efter fler personer som kan arbeta främst dagar och kvällar, som ... Visa mer
Preventia Assistans är ett företag i snabb tillväxt och med många spännande utmaningar framför oss. Hos Preventia Assistans får du ennära och lättillgänglig kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och tillstånd att bedriva assistans från Inspektionen från vård och omsorg.

Jag är en medelålders kvinna, boendes centralt i Uppsala.


Just nu söker jag efter fler personer som kan arbeta främst dagar och kvällar, som min assistent. 
Den person som jag söker ska helst vara en kvinna i ålder 30-50 år med en bra fysik, goda matlagningskunskaper och en stor portion humor. Hon ska vara trygg i sig själv och ha en lugn personlighet. Erfarenhet av personlig assistans sedan tidigare är ett krav. Viktigt att kunna uttrycka sig tydligt i tal och skrift på svenska.

Mina intressen är att resa, mat, hästsport, natur och min familj.

Jag bor själv och har assistans dygnets alla timmar. Vissa dagar har jag dubbel assistans på dagtid.

Om du tycker att det låter som något för dig så skicka ditt cv samt ett personligt brev där du berättar om dig själv.

Jag ser fram emot att träffa dig!

Välkommen med din ansökan.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

För anställning hos Preventia Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Vi kräver även utdrag från belastningregistret, det kan du beställa här Visa mindre

Helgjour och timvikarie

Preventia Assistans är ett företag i snabb tillväxt och med många spännande utmaningar framför oss. Hos Preventia Assistans får du ennära och lättillgänglig kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och tillstånd att bedriva assistans från Inspektionen från vård och omsorg. Nu söker vi en ansvarstagagande person som kan arbeta helgjour samt som timvikarie vid behov. Att arbeta på helgjouren innebär att du tar emot sj... Visa mer
Preventia Assistans är ett företag i snabb tillväxt och med många spännande utmaningar framför oss. Hos Preventia Assistans får du ennära och lättillgänglig kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och tillstånd att bedriva assistans från Inspektionen från vård och omsorg.

Nu söker vi en ansvarstagagande person som kan arbeta helgjour samt som timvikarie vid behov.
Att arbeta på helgjouren innebär att du tar emot sjukanmälningar via vår sjukanmälan-telefon samt ringer in personal vid sjukvakanser.


Det kan även innebära att du själv får gå ut och arbeta som personlig assistent om sjukvakansen inte går att lösa.
 
Dina arbetsuppgifter
Kontakt med kunder och assistenter
Bemanna pass med vikarier
Vid tillfälligt akut behov täcka upp som personlig assistent
 
Dina egenskaper
* Några år av erfarenhet inom vård / omsorg / personlig assistans
* Ansvarstagande, noggrann
* Flexibel
* Bra samarbetsförmåga
* Körkort och tillgång till bil är en merit men ej ett krav
* Ej pälsdjursallergiker
* Viljan att vara ditt bästa jag på jobbet
* Kunna hantera svenska i tal och skrift
* Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Stämmer detta in på dig?
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

Undersköterska/Personlig assistent

Nurse Inhouse bedriver privat omsorg i hemmet hos våra kunder. Det kan vara allt från att vara sällskap ett par timmar per dag till att ha omsorg om en person dygnet runt. Det är inte hemtjänst, utan ett komplement till exempelvis hemsjukvård, hemtjänst eller ASiH. På våra uppdrag är det alltid viktigt att se helheten och att göra "det lilla extra". Flexibilitet, problemlösning och lyhördhet är andra viktiga egenskaper du måste ha. Vi eftersträvar hög kont... Visa mer
Nurse Inhouse bedriver privat omsorg i hemmet hos våra kunder. Det kan vara allt från att vara sällskap ett par timmar per dag till att ha omsorg om en person dygnet runt. Det är inte hemtjänst, utan ett komplement till exempelvis hemsjukvård, hemtjänst eller ASiH.
På våra uppdrag är det alltid viktigt att se helheten och att göra "det lilla extra". Flexibilitet, problemlösning och lyhördhet är andra viktiga egenskaper du måste ha.
Vi eftersträvar hög kontinuitet på varje enskilt uppdrag. Uppdragen är aldrig kortare än 4 timmar per besök.
Vi utgår alltid från vad kunden önskar och letar sen efter en person som passar för uppdraget. Det är alltså inte utbildning som räknas högst, utan att du är intresserad av människor och önskar den här typen av uppdrag.
Det är viktigt att du förstår, pratar och kan skriva på svenska samt att du har adekvat erfarenhet av det vi efterfrågar för varje specifikt uppdrag.

Just nu söker vi efter en undersköterska / personlig assistent till en kund i Uppsala. Det är en man som behöver hjälp med det mesta gällande hygien, matlagning, sällskap, fixa hemma och se vad som behöver göras.

Om du tycker att du passar in i beskrivningen, skicka in ditt CV och ett personligt brev och berätta om dig själv och hur du önskar jobba.


Nurse & Doctor House är ett tryggt och säkert bemanningsföretag för vårdpersonal och vårdenheter, där ingår också Nurse House Consulting. Vi har lång erfarenhet av att tillsätta rätt person på rätt plats. Vi hjälper er gärna med era personalbehov. Vi är baserade i Stockholm men arbetar med personal och arbetsgivare över hela landet. Visa mindre

Timvikarie sökes till äldre kvinna i Uppsala

Ansök    Jun 3    Humana AB    Personlig assistent
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. Nu söker Humana en personlig assistent till en av våra kunder i Uppsala! Vår kund är en härlig pensionär som behöver hjälp i sin vardag efter att ha drabbats av en stroke. Hon bor tillsammans med sin make och gillar att umgås med barn och barnbarn. Utöver att vår kund behöver hjälp med divers... Visa mer
Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.
Nu söker Humana en personlig assistent till en av våra kunder i Uppsala! Vår kund är en härlig pensionär som behöver hjälp i sin vardag efter att ha drabbats av en stroke. Hon bor tillsammans med sin make och gillar att umgås med barn och barnbarn. Utöver att vår kund behöver hjälp med diverse vanligt förekommande arbetsmoment inom personlig assistans, såsom städning, matlagning och hjälp vid måltider, vid förflyttningar och personlig omvårdnad, behöver den här kunden också hjälp att kunna uttrycka sig då stroken har gett henne afasi som innebär att man har svårt att prata och skriva samt att förstå talat och skrivet språk. Därför är det viktigt att du behärskar svenska i såväl tal som skrift.

Om tjänsten
Tjänsten är initialt en timanställning där du hoppar in vid behov. Då flera assistenter i gruppen pluggar på universitetet så finns det stora möjligheter att få jobba varje vecka. Tiderna är förlagda antingen dagtid 7-14 eller eftermiddag/kväll 14-21 både på vardagar och helger. Tillträde sker enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt. 

Vem är du?
Vi tror att du som söker tjänsten är ansvarsfull och social, gillar att arbeta med människor och att göra skillnad. Du behöver vara tålmodig och ha en vilja att i alla lägen förstå vad kunden försöker få sagt. Du behöver vara en förtroendeingivande person som andra människor känner sig trygg ihop med så att vår kund kan fortsätta öka på sitt självförtroende och vågar fortsätta utveckla sina språkliga förmågor. Erfarenhet av förflyttningar med lift är ett stort plus samt tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent eller inom äldrevården. Vi välkomnar studerande att söka tjänsten.

Vi ser gärna kvinnliga sökanden och stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och personkemi.

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent


Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till 17-årig flicka i Uppsala

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: På Kura Omsorg arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du? OM TJÄNSTEN Vi på Kura Omsorg söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos vår fantastiska kund... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
På Kura Omsorg arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?

OM TJÄNSTEN

Vi på Kura Omsorg söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos vår fantastiska kund i Uppsala. Vi erbjuder dig att jobba varannan helg mellan kl. 10.00-18.00 och extra vid behov. Det kommer även finnas möjlighet att jobba mer under augusti månad. Perfekt för dig som önskar kombinera din ordinarie tjänst eller studier med en lägre tjänstgöringsgrad. Tillträde sker enligt överenskommelse där vi gärna ser att du kan börja inskolas omgående.

OM KUNDEN

Kunden är en glad och lättsam tjej i 17-årsåldern som bor tillsammans med sin mamma och syster. Hon tycker om musik och att vara på lekland. Hennes nya assistent kommer att finnas vid hennes sida och hjälpa henne med vardagliga moment som kommunikation, hygien, matsituationer samt delta vid promenader och aktiviteter.

ÄR DU DEN VI SÖKER? 

Vi söker dig som brinner för arbete med människor och kan analysera andra individers behov. Vidare bör du vara lyhörd, initiativtagande, lösningsfokuserad samt engagerad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Kunden önskar kvinnliga sökanden.

Sysselsättningsgrad: Varannan helg, extra vid behov & mer arbete under augusti.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

Din ansökan kommer att läsas av medarbetare på Kura Omsorg, kund och anhörig. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan!För anställning hos oss på Kura Omsorg behöver du ha ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete i Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent behöver du vara minst 18 år.

Om du vill arbeta med barn och unga under 18 år måste du uppvisa utdrag ur brottsregistret. Det är viktigt att du redan nu beställer ett utdrag från Polisen, då deras handläggningstid kan variera. Du beställer enkelt med BankID via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

ATT ARBETA PÅ KURA OMSORG
Som anställd personlig assistent hos oss omfattas du av kollektivavtal samt avtalspension. Du är försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Dessutom anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Vi är måna om att du som medarbetare ska trivas hos oss!

DELA KANDIDATER MELLAN BOLAGEN
Din ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia. Du ger ditt medgivande i ansökan.

FÖR DIG MED ANSTÄLLNINGSSTÖD
Om du som söker har rätt till någon form av anställningsstöd tar vi som arbetsgivare på Kura Omsorg även detta i beaktning vid en eventuell anställning. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju. Visa mindre

Personlig assistent till 17-årig tjej i Uppsala

På Kura Omsorg arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du? OM TJÄNSTEN Vi på Kura Omsorg söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos vår fantastiska kund i Uppsala. Vi erbjuder dig att jobbavarannan helg mellan kl. 10.00-18.00 ochextra vid behov. Det kommer även finnas möjlighet att jobba mer i augusti månad under vardagar mellan kl. 13.00-21.00.Perfe... Visa mer
På Kura Omsorg arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?
OM TJÄNSTEN
Vi på Kura Omsorg söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos vår fantastiska kund i Uppsala. Vi erbjuder dig att jobbavarannan helg mellan kl. 10.00-18.00 ochextra vid behov. Det kommer även finnas möjlighet att jobba mer i augusti månad under vardagar mellan kl. 13.00-21.00.Perfekt för dig som önskar kombinera din ordinarie tjänst eller studier med en lägre tjänstgöringsgrad.Tillträde sker enligt överenskommelse där vi gärna ser att du kan börja inskolas omgående.
OM KUNDEN
Kunden är en glad och lättsamtjej i 17-årsåldern som bor tillsammans med sin mamma och syster. Hon tycker om musik och att vara på lekland. Hennes nya assistent kommer attfinnas vid hennes sida och hjälpa henne med vardagliga moment som kommunikation, hygien, matsituationer samt delta vid promenader och aktiviteter.
ÄR DU DEN VI SÖKER?
Vi söker dig som brinner för arbete med människor och kan analysera andra individers behov. Vidare bör du vara lyhörd, initiativtagande, lösningsfokuserad samt engagerad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Kunden önskar kvinnliga sökanden.
Sysselsättningsgrad:Varannan helg, extra vid behov & mer arbete under augusti.
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.
Din ansökan kommer att läsas av medarbetare på Kura Omsorg, kund och anhörig. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan!
För anställning hos oss på Kura Omsorgbehöver du ha ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete i Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida.För att kunna jobba som personlig assistent behöver du vara minst 18 år.
Om du vill arbeta med barn och unga under 18 år måste du uppvisa utdrag ur brottsregistret. Det är viktigt att du redan nu beställer ett utdrag från Polisen, då deras handläggningstid kan variera. Du beställer enkelt med BankID via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/
ATT ARBETA PÅ KURA OMSORG
Som anställd personlig assistent hos oss omfattas du av kollektivavtal samt avtalspension. Du är försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Dessutom anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Vi är måna om att du som medarbetare ska trivas hos oss!
DELA KANDIDATER MELLAN BOLAGEN
Din ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia. Du ger ditt medgivande i ansökan.
FÖR DIG MED ANSTÄLLNINGSSTÖD
Om du som söker har rätt till någon form av anställningsstöd tar vi som arbetsgivare på Kura Omsorg även detta i beaktning vid en eventuell anställning. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju. Visa mindre

Personlig assistent till 17-årig flicka i Uppsala

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: På Kura Omsorg arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du? OM TJÄNSTEN Vi på Kura Omsorg söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos vår fantastiska kund... Visa mer
Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
På Kura Omsorg arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?

OM TJÄNSTEN

Vi på Kura Omsorg söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos vår fantastiska kund i Uppsala. Vi erbjuder dig att jobba varannan helg mellan kl. 10.00-18.00 och extra vid behov. Det kommer även finnas möjlighet att jobba mer under augusti månad. Perfekt för dig som önskar kombinera din ordinarie tjänst eller studier med en lägre tjänstgöringsgrad. Tillträde sker enligt överenskommelse där vi gärna ser att du kan börja inskolas omgående.

OM KUNDEN

Kunden är en glad och lättsam tjej i 17-årsåldern som bor tillsammans med sin mamma och syster. Hon tycker om musik och att vara på lekland. Hennes nya assistent kommer att finnas vid hennes sida och hjälpa henne med vardagliga moment som kommunikation, hygien, matsituationer samt delta vid promenader och aktiviteter.

ÄR DU DEN VI SÖKER? 

Vi söker dig som brinner för arbete med människor och kan analysera andra individers behov. Vidare bör du vara lyhörd, initiativtagande, lösningsfokuserad samt engagerad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Kunden önskar kvinnliga sökanden.

Sysselsättningsgrad: Varannan helg, extra vid behov & mer arbete under augusti.

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.

Din ansökan kommer att läsas av medarbetare på Kura Omsorg, kund och anhörig. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan!För anställning hos oss på Kura Omsorg behöver du ha ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete i Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent behöver du vara minst 18 år.

Om du vill arbeta med barn och unga under 18 år måste du uppvisa utdrag ur brottsregistret. Det är viktigt att du redan nu beställer ett utdrag från Polisen, då deras handläggningstid kan variera. Du beställer enkelt med BankID via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

ATT ARBETA PÅ KURA OMSORG
Som anställd personlig assistent hos oss omfattas du av kollektivavtal samt avtalspension. Du är försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Dessutom anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Vi är måna om att du som medarbetare ska trivas hos oss!

DELA KANDIDATER MELLAN BOLAGEN
Din ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia. Du ger ditt medgivande i ansökan.

FÖR DIG MED ANSTÄLLNINGSSTÖD
Om du som söker har rätt till någon form av anställningsstöd tar vi som arbetsgivare på Kura Omsorg även detta i beaktning vid en eventuell anställning. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju. Visa mindre

Personlig assistent till 17-årig flicka i Uppsala

På Kura Omsorg arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du? OM TJÄNSTEN Vi på Kura Omsorg söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos vår fantastiska kund i Uppsala. Vi erbjuder dig att jobbavarannan helg mellan kl. 10.00-18.00 ochextra vid behov. Det kommer även finnas möjlighet att jobba mer under augusti månad.Perfekt för dig som önskar kombinera di... Visa mer
På Kura Omsorg arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?
OM TJÄNSTEN
Vi på Kura Omsorg söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos vår fantastiska kund i Uppsala. Vi erbjuder dig att jobbavarannan helg mellan kl. 10.00-18.00 ochextra vid behov. Det kommer även finnas möjlighet att jobba mer under augusti månad.Perfekt för dig som önskar kombinera din ordinarie tjänst eller studier med en lägre tjänstgöringsgrad.Tillträde sker enligt överenskommelse där vi gärna ser att du kan börja inskolas omgående.
OM KUNDEN
Kunden är en glad och lättsamtjej i 17-årsåldern som bor tillsammans med sin mamma och syster. Hon tycker om musik och att vara på lekland. Hennes nya assistent kommer attfinnas vid hennes sida och hjälpa henne med vardagliga moment som kommunikation, hygien, matsituationer samt delta vid promenader och aktiviteter.
ÄR DU DEN VI SÖKER?
Vi söker dig som brinner för arbete med människor och kan analysera andra individers behov. Vidare bör du vara lyhörd, initiativtagande, lösningsfokuserad samt engagerad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Kunden önskar kvinnliga sökanden.

Sysselsättningsgrad:Varannan helg, extra vid behov & mer arbete under augusti.
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.
Din ansökan kommer att läsas av medarbetare på Kura Omsorg, kund och anhörig. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan!
För anställning hos oss på Kura Omsorgbehöver du ha ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete i Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida.För att kunna jobba som personlig assistent behöver du vara minst 18 år.
Om du vill arbeta med barn och unga under 18 år måste du uppvisa utdrag ur brottsregistret. Det är viktigt att du redan nu beställer ett utdrag från Polisen, då deras handläggningstid kan variera. Du beställer enkelt med BankID via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/
ATT ARBETA PÅ KURA OMSORGSom anställd personlig assistent hos oss omfattas du av kollektivavtal samt avtalspension. Du är försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Dessutom anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Vi är måna om att du som medarbetare ska trivas hos oss!
DELA KANDIDATER MELLAN BOLAGENDin ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia. Du ger ditt medgivande i ansökan.
FÖR DIG MED ANSTÄLLNINGSSTÖDOm du som söker har rätt till någon form av anställningsstöd tar vi som arbetsgivare på Kura Omsorg även detta i beaktning vid en eventuell anställning. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju. Visa mindre

Personlig assistent till 17-årig flicka i Uppsala

På Kura Omsorg arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du? OM TJÄNSTEN Vi på Kura Omsorg söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos vår fantastiska kund i Uppsala. Vi erbjuder dig att jobbavarannan helg mellan kl. 10.00-18.00 ochextra vid behov. Det kommer även finnas möjlighet att jobba mer i augusti månad under vardagar mellan kl. 13.00-21.00.Perfe... Visa mer
På Kura Omsorg arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?
OM TJÄNSTEN
Vi på Kura Omsorg söker dig som vill arbeta som personlig assistent hos vår fantastiska kund i Uppsala. Vi erbjuder dig att jobbavarannan helg mellan kl. 10.00-18.00 ochextra vid behov. Det kommer även finnas möjlighet att jobba mer i augusti månad under vardagar mellan kl. 13.00-21.00.Perfekt för dig som önskar kombinera din ordinarie tjänst eller studier med en lägre tjänstgöringsgrad.Tillträde sker enligt överenskommelse där vi gärna ser att du kan börja inskolas omgående.
OM KUNDEN
Kunden är en glad och lättsamtjej i 17-årsåldern som bor tillsammans med sin mamma och syster. Hon tycker om musik och att vara på lekland. Hennes nya assistent kommer attfinnas vid hennes sida och hjälpa henne med vardagliga moment som kommunikation, hygien, matsituationer samt delta vid promenader och aktiviteter.
ÄR DU DEN VI SÖKER?
Vi söker dig som brinner för arbete med människor och kan analysera andra individers behov. Vidare bör du vara lyhörd, initiativtagande, lösningsfokuserad samt engagerad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Kunden önskar kvinnliga sökanden.

Sysselsättningsgrad:Varannan helg, extra vid behov & mer arbete under augusti.
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.
Din ansökan kommer att läsas av medarbetare på Kura Omsorg, kund och anhörig. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan!
För anställning hos oss på Kura Omsorgbehöver du ha ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete i Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida.För att kunna jobba som personlig assistent behöver du vara minst 18 år.
Om du vill arbeta med barn och unga under 18 år måste du uppvisa utdrag ur brottsregistret. Det är viktigt att du redan nu beställer ett utdrag från Polisen, då deras handläggningstid kan variera. Du beställer enkelt med BankID via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/
ATT ARBETA PÅ KURA OMSORGSom anställd personlig assistent hos oss omfattas du av kollektivavtal samt avtalspension. Du är försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda. Dessutom anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Vi är måna om att du som medarbetare ska trivas hos oss!
DELA KANDIDATER MELLAN BOLAGENDin ansökan kan komma att delas med våra systerbolag om din profil matchar en annan tjänst inom Team Olivia. Du ger ditt medgivande i ansökan.
FÖR DIG MED ANSTÄLLNINGSSTÖDOm du som söker har rätt till någon form av anställningsstöd tar vi som arbetsgivare på Kura Omsorg även detta i beaktning vid en eventuell anställning. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju. Visa mindre

Personlig assistent till en kille på 18år

Enigheten startade november 2005 med fem anställda har sedan dess utvecklats snabbt. Företaget har idag drygt 150 personliga assistenter anställda. Enigheten jobbar för en nära och familjär kontakt och ger personligt stöd till både brukare och till dig som assistent. De personliga assistenternas jobb värderas högt hos oss och vi eftersträvar hela tiden att höja statusen på yrket. Vi har stor erfarenhet av assistans till barn, ungdomar och vuxna med olika f... Visa mer
Enigheten startade november 2005 med fem anställda har sedan dess utvecklats snabbt. Företaget har idag drygt 150 personliga assistenter anställda. Enigheten jobbar för en nära och familjär kontakt och ger personligt stöd till både brukare och till dig som assistent. De personliga assistenternas jobb värderas högt hos oss och vi eftersträvar hela tiden att höja statusen på yrket. Vi har stor erfarenhet av assistans till barn, ungdomar och vuxna med olika funktionshinder.
Det är en aktiv och social kille på 18år som bor en bit utanför Uppsala. Mina intressen är att vara ute mycket, promenader och träning. Jag bor med min familj i ett radhus, du arbetar där jag befinner mig. För att jobba hos mig behöver du vara lugn, lyhörd samt kunna ta egna initiativ. Det är också viktigt med ansvarskänsla och uppmärksamhet. Du ska också vara stresstålig.
Vi söker en kvinna i 25-45års åldern.
Jobbet innebär ett stort ansvar, så det är en merit om du jobbat som personlig assistent. Det är också en merit om du har arbetat med sjukgymnastik och stretchning. Vi vill att du är positiv och ser möjligheter hellre än svårigheter. Du får ej ha pälsdjur då jag är väldigt allergisk. Du ska kunna arbeta morgon, dag och kväll.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Assistent sökes till en 7-årig flicka för kul resa i sommar

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Är du min nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår kunds tillvaro? Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Enköping! I ro... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Är du min nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår kunds tillvaro?
Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Enköping! I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.
Om tjänsten

Flickan bor tillsammans med sina föräldrar och syskon. Du kommer hjälpa henne med all omvårdnad, förflyttning, sondmatning, träning, slemsug och inhalationer.
Flickan har omfattande omsorgsinsatser och kräver full uppsikt. Vi söker därför en assistent som är noggrann, pålitlig och är uppmärksam.

Som personlig assistent är du med och skapar en trygg och trivsam vardag för flickan under dem förutsättningar som finns.

Flickan har omfattande omsorgsinsatser och kräver full uppsikt.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med olika hjälpmedel såsom andningshjälpmedel, slemsugning samt byte/tömning av stomipåse är meriterande men inget krav så länge du är snabblärd och godtar goda råd som kommer från arbetsledaren eller andra assistenter som känner flickan väl.

Du talar flytande svenska, är flexibel och kan resa inom Sverige men även utomlands. Som person är du flexibel, lyhörd och stresstålig samt visar respekt för individen, assistansgruppen och anhöriga. Du har en positiv inställning, är driven och framåt samtidigt som du är lugn och ödmjuk.

Endast kvinnliga sökande enligt önskemål från kund.
Du ska även kunna uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.

Vad får du?

Friskvård, utbildning och väl introduktion.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:

Just nu söker vi timvikarier vid oplanerad såsom planerad frånvaro.
På sikt finns det möjlighet till en fast schemarad.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Vår Omtanke.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till en tjej i Dalby

Vi på Glaucus Assistans söker en personlig assistent till en utav våra kunder som bor i ett idylliskt hus ute på landet. Vi söker dig som har körkort och egen bil då kundens boende ligger en bit utanför stan med dålig bussförbindelse. För att uppdraget ska passa dig så söker vi någon som gillar att vara ute på sommaren och som gärna tar med kunden på aktiviteter som bad m.m. I tjänsten ingår en natt/veckan (sovande jour), det kan även tillkomma några ytt... Visa mer
Vi på Glaucus Assistans söker en personlig assistent till en utav våra kunder som bor i ett idylliskt hus ute på landet.
Vi söker dig som har körkort och egen bil då kundens boende ligger en bit utanför stan med dålig bussförbindelse.
För att uppdraget ska passa dig så söker vi någon som gillar att vara ute på sommaren och som gärna tar med kunden på aktiviteter som bad m.m.
I tjänsten ingår en natt/veckan (sovande jour), det kan även tillkomma några ytterligare timmar i veckan för aktiviteter.
Skicka in ditt CV på [email protected] Visa mindre

Vikarier till en trevlig assistans i Uppsala

Hej, Jag är en 40-årig kvinna som söker efter en erfaren personlig assistent. Jag bor själv i egen lägenhet i centrala Uppsala. Jag är en familjär person som umgås gäna med nära och kära som ofta hälsar på. Min funktionsnedsättning (autism) gör att jag behöver en del stöd för att klara min vardag och leva ett självständigt och roligt liv. Mina assistenter hjäper mig att få struktur i min vardag, planera aktiviteter, ta hand om mig själv och mitt hem. ... Visa mer
Hej,


Jag är en 40-årig kvinna som söker efter en erfaren personlig assistent.

Jag bor själv i egen lägenhet i centrala Uppsala. Jag är en familjär person som umgås gäna med nära och kära som ofta hälsar på. Min funktionsnedsättning (autism) gör att jag behöver en del stöd för att klara min vardag och leva ett självständigt och roligt liv. Mina assistenter hjäper mig att få struktur i min vardag, planera aktiviteter, ta hand om mig själv och mitt hem.

På fritiden rider jag, bowlar, badar och går på promenader. Jag tycker också om att laga mat, baka, måla och pyssla.

Jag söker dig som har erfarenhet av personlig assistans och med fördel även av autism eller liknande intellektell funktionsnedsättning. Personkemi och personlig lämplighet är dock viktigast! Du besitter ett inre lugn, är inkännande och empatisk. Du är pedagogisk, initiativrik och har ett stort tålamod. Du är även påhittig och räds inte för att prova nya saker.

Det är viktigt att du inte är allergisk mot djur då jag har en katt. Jag ser gärna att du som söker är kvinna samt behärskar det svenska språket.

Mina assistenter är anställda av Assistans i Balans, vilket innebär att du alltd får stöd i ditt uppdrag. Förutom god introduktion, ut- och fortbildning får du också personlig arbetsledning så att din service alltid ges utifrån mina behov och önskemål.

Arbetstid: Varierade arbetstider. Dagpass samt eftermiddag/natt (inkl. sovade jour). 

Tjänsten: Vid behov, du hoppar in när andra är på sesester, sjuka eller på annan ledighet 

Lön: Avtal Fremia-Kommunal, individuell lönesättning.

Jag hoppas att vi ses! Visa mindre

Personliga assistenter sökes i Uppsala omgående

Ansök    Maj 27    Omand Admin AB    Personlig assistent
Jag är en glad och social person med ett stort intresse för data och musik. Är omtänksam och uppskattar när andra också är det. För mig är det viktigt att ha någon som inte bara ser till mina behov utan också deltar aktivt i mitt liv och de saker jag brinner för. Om du är trevlig, gillar musik, har lite koll på datorer och framför allt är en person som bryr sig om andra människor, då tror jag starkt att vi kommer jättebra överens! Hör av dig om du känner a... Visa mer
Jag är en glad och social person med ett stort intresse för data och musik. Är omtänksam och uppskattar när andra också är det. För mig är det viktigt att ha någon som inte bara ser till mina behov utan också deltar aktivt i mitt liv och de saker jag brinner för.
Om du är trevlig, gillar musik, har lite koll på datorer och framför allt är en person som bryr sig om andra människor, då tror jag starkt att vi kommer jättebra överens! Hör av dig om du känner att detta skulle vara något för dig.


Om tjänsten
Jag har sjukdomen MS och är rullstolsburen, vilket gör att jag behöver assistans med flera dagliga sysslor. Det inkluderar hjälp med lyft, förflyttningar, personlig hygien vilket kan innebära stöd vid toalettbesök och dusch enligt mina rutiner.
Utöver det behöver jag någon som kan assistera mig med matlagning och matning. Jag tycker också om att gå på promenader och uppskattar att ha sällskap.
Jag har svårigheter med att tala klart och tydligt. Detta gör det ofta knepigt för andra att förstå mig direkt, vilket kan vara frustrerande både för mig och den jag försöker kommunicera med.
Jag letar efter någon som är villig att ta sig tiden att verkligen lyssna och anstränga sig för att förstå vad jag säger. Att kunna kommunicera utan missförstånd vore en enorm lättnad. Om du känner dig bekväm med detta och tror du kan hjälpa, skulle jag uppskatta om vi kunde prata mer om hur vi kan göra min situation bättre. En förutsättning är att vi kan kommunicera på svenska.
Jag ser fram emot att höra ifrån dig snart för ett samtal om hur vi kan arrangera den hjälp jag behöver. Visa mindre

Erfaren assistent sökes till trevlig man i centrala Uppsala

Ansök    Maj 28    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en trevlig man i 69-årsåldern bo... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en trevlig man i 69-årsåldern boende i centrala Uppsala. Kunden har en fysisk funktionsnedsättning med mycket omfattande omsorgsbehov. Han behöver hjälp med allt i sitt vardagliga liv, så som förflyttningar, aktiviteter, hygien, hushållssysslor, träning, hålla kontakt med vänner och anhöriga mm. Kunden har en begränsad verbal kommunikationsförmåga och du behöver kunna föra hans talan i samband med läkarbesök etc.

Vi söker dig som:
- Är lugn och lyhörd
- Är positiv
- Är ansvarstagande och pålitlig
- Har erfarenhet av personlig assistans och/eller omsorgsarbete minst 3 år.
- Gärna har erfarenhet av sondmatning,
- Talar och skriver svenska obehindrad eftersom man behöver föra kunds talan då han inte kan kommunicera själv.
Det är meriterande om du har B-körkort och kan köra manuellt, och är villig att köra kundens bil i tjänsten.

Arbetstiderna är på dagtid 07.45-14.00 eller 08.30-18.30, längre fram kan nattarbete förekomma .

Om anställningen: Timanställning, långsiktigt kan leda till visstidsanställning.

Tillträde: omgående eller enligt överenskommelse.

Kunden önskar även att du som söker är fullt vaccinerad mot covid. Visa mindre

Personliga Assistenter sökes till Sommarvikariat i Uppsala

På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du? Om tjänsten Vi på Olivia Personlig Assistansrekryterar just nu personliga assistenter till sommarvikariat i Uppsala med omnejd på uppdrag av våra kunder i området. En tjänst hos oss kan innebära ett vikariat under sommaren med möjlighet till förlängning mot hösten. Arbetsmängden kan bestå... Visa mer
På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?
Om tjänsten
Vi på Olivia Personlig Assistansrekryterar just nu personliga assistenter till sommarvikariat i Uppsala med omnejd på uppdrag av våra kunder i området.

En tjänst hos oss kan innebära ett vikariat under sommaren med möjlighet till förlängning mot hösten. Arbetsmängden kan bestå avheltid, deltid eller extra arbete beroende av din tillgänglighet.

Tillträde och varaktighet varierar från kund till kund. Arbetstiderna kan vara förlagda till dag, kväll eller nattunder vardagar samt helger, beroende av respektive kunds behov. Hos några av våra kunder kan det ävenförekomma dygnspass.

Arbetsuppgifter är varierande och grundar sig i att vara ett stöd till kunden, samt hjälpa till med vardagliga moment såsom:
Hygien
Förflyttningar
Matsituationer
Följa med vid eventuella läkarbesök eller utflykter

Utifrån respektive kunds behov av hjälp kan det finnasdiverse hjälpmedel på plats och några av dessa kan exempelvis varapermobil, olika typer av lyftar, kateter, sondmatning m.m.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är lyhörd, initiativtagande, lösningsfokuserad samt engagerad, då stor vikt läggs vid personlig lämplighet.Alla våra kunder har olika intressen samt behov och vi ser därför positivt på sökanden av olika kön, åldrar och erfarenheter.
Du har förmågan till att arbeta självständigt såväl somkan anpassa dig för arbete med fler personer samtidigt.
Det viktigaste är att vi tillsammans utgår ifrån kundens behov, stora som små för att möjliggöra en självständig och delaktig vardag

Meriterande är om du:
Har tillgång till körkort och gärna egen bil
Har erfarenhet som personlig assistent eller inom vård och omsorg
Har relevant utbildning inom vård och omsorg


För att komma till anställning behöver du ha ett BankID. Många av våra kunder önskar även att du beställt ett belastningsregister att uppvisa vid eventuell anställning. För att underlätta kan du därmed söka om registret via följande länk (detta register används för alla våra anställningar): Arbete med barn med funktionsnedsättningar


Omfattning:Sommarvikariat kan uppgå till heltid, deltid eller extra, med möjlighet till förlängning.
Tillträde: Enligt överenskommelse, med eventuell start i maj, men även start under övriga sommarmånader utifrån dina möjligheter.
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.
För dig med Anställningsstöd
Om du som söker har rätt till någon form av anställningsstöd tar vi som arbetsgivare på Olivia Personlig Assistans även detta i beaktning vid en eventuell anställning. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju.
Hantering av din ansökan
Din ansökan kan komma att läsas av medarbetare inom Olivia Personlig Assistans, av kund och dennes anhöriga och/eller samordnare. Din ansökan kan även komma att delas med systerbolag till Olivia Personlig Assistans, om din profil matchar en annan tjänst inom koncernen Team Olivia.

Om kollektivavtal och förmåner hos Olivia Personlig Assistans
Som medarbetare omfattas du av kollektivavtal och självklart är du försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Förutom friskvårdsbidrag och en rad andra förmåner anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Förmåner inkluderar bland annat tillgång till rabatterade produkter och tjänster hos ett antal samarbetsbolag. Visa mindre

Personlig assistent sökes till flicka på 5 år.

Ansök    Maj 22    Humana AB    Personlig assistent
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en flicka på 5 år som bor på landet. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv. Om tjänsten Som assistent till flickan kommer du få hjälpa till med allt som kan tänkas uppkomma i hennes vardag som påklädning och personlig ... Visa mer
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en flicka på 5 år som bor på landet. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten

Som assistent till flickan kommer du få hjälpa till med allt som kan tänkas uppkomma i hennes vardag som påklädning och personlig omvårdnad. Arbetsplatsen är där hon vistas.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: 80-100% tjänst dagtid 8-16 eller 7-15. Vi söker även Dig som kan jobba kvällar 16-22 och helger.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Efter överenskommelse. Vi tillämpar anställningsformen så länge uppdraget varar, "sluv", samt timanställning

Vem är du?

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer. Vi söker dig som är omhändertagande och som är van vid att ta ett stort ansvar men även engagerad, noggrann och lyhörd. Det är meriterande om du har erfarenhet av epilepsi sedan tidigare och även tidigare erfarenhet av arbete med barn.
För denna tjänst krävs det att du har:
- goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift

Det är även meriterande om du har:
- erfarenhet av en liknande roll

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana https://www.humana.se/personligassistent

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Assistent sökes till en 7-årig flicka för kul resa i sommar

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Är du min nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår kunds tillvaro? Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Enköping! I ro... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Är du min nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår kunds tillvaro?
Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Enköping! I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.
Om tjänsten

Flickan bor tillsammans med sina föräldrar och syskon. Du kommer hjälpa henne med all omvårdnad, förflyttning, sondmatning, träning, slemsug och inhalationer.
Flickan har omfattande omsorgsinsatser och kräver full uppsikt. Vi söker därför en assistent som är noggrann, pålitlig och är uppmärksam.

Som personlig assistent är du med och skapar en trygg och trivsam vardag för flickan under dem förutsättningar som finns.

Flickan har omfattande omsorgsinsatser och kräver full uppsikt.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med olika hjälpmedel såsom andningshjälpmedel, slemsugning samt byte/tömning av stomipåse är meriterande men inget krav så länge du är snabblärd och godtar goda råd som kommer från arbetsledaren eller andra assistenter som känner flickan väl.

Du talar flytande svenska, är flexibel och kan resa inom Sverige men även utomlands. Som person är du flexibel, lyhörd och stresstålig samt visar respekt för individen, assistansgruppen och anhöriga. Du har en positiv inställning, är driven och framåt samtidigt som du är lugn och ödmjuk.

Endast kvinnliga sökande enligt önskemål från kund.
Du ska även kunna uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.

Vad får du?

Friskvård, utbildning och väl introduktion.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:

Just nu söker vi timvikarier vid oplanerad såsom planerad frånvaro.
På sikt finns det möjlighet till en fast schemarad.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Vår Omtanke.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till en dataintresserad kille

Vill Du arbeta i företaget med det stora hjärtat? Sätter Du människan och kvaliteten i centrum? Då är Du välkommen till oss på SAAND Service & Omsorg AB! SAAND Service & Omsorg är verksamma inom hemtjänst, personlig assistans, ledsagning samt hushållsnära tjänster. Vi har idag kontor i Botkyrka, Eskilstuna, Malmö, Stockholm, Södertälje, Uppsala, Västervik, Värmdö, och Örebro med huvudkontoret i Linköping. ********************** Om mig: Jag är en kille på 2... Visa mer
Vill Du arbeta i företaget med det stora hjärtat? Sätter Du människan och kvaliteten i centrum? Då är Du välkommen till oss på SAAND Service & Omsorg AB!
SAAND Service & Omsorg är verksamma inom hemtjänst, personlig assistans, ledsagning samt hushållsnära tjänster. Vi har idag kontor i Botkyrka, Eskilstuna, Malmö, Stockholm, Södertälje, Uppsala, Västervik, Värmdö, och Örebro med huvudkontoret i Linköping.
**********************
Om mig:
Jag är en kille på 25-årig som söker assistenter som kan hjälpa mig i min vardag. Jag har en muskelsjukdom vilket påverkar min kropps funktioner.
Arbetsuppgifter hos mig:
Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att innefatta handräckning, förflyttningar, på- och avklädning, personlig hygien, matlagning, hushållssysslor samt andra praktiska uppgifter som bidrar till mitt vardagliga välbefinnande.
Vad jag söker:
Vi söker efter individer som är påhittiga, flexibla och har en positiv inställning till att arbeta under sena kvällar. Jag värdesätter högt engagemang, utmärkt samarbetsförmåga och tydlig kommunikation.
Plats och Transport:
Jag bor strax utanför centrala Uppsala där bussförbindelserna är begränsade, vilket innebär att du behöver ha körkort och tillgång till egen bil för att kunna pendla till och från arbetet.
Språkkunskaper:
Det är av yttersta vikt att du talar och skriver svenska flytande då korrekt kommunikation är avgörande för att utföra arbetsuppgifterna på ett effektivt sätt.
Hälsokrav:
För din egen bekvämlighet och hälsa, är det önskvärt att du inte är rökare. Dessutom är det en fördel om du har tidigare erfarenhet inom vårdsektorn.
Arbetstider och Anställningsform:
Tjänsterna är deltid och passar dig som har ett annat arbete att komplettera med eller som studerar. Arbetstiderna är förlagda över dygnets alla timmar, och det ingår jourtid mellan 03:25 och 11:00.
Krav för Ansökan:
För att vara aktuell för denna tjänst behöver du kunna uppvisa ett utdrag från belastningsregistret. Beställ utdraget så snart som möjligt då processen kan ta tid. Du kan beställa det via följande länk: Länk till Polismyndighetens e-tjänst för belastningsregister Visa mindre

Personlig assistent vikarie deltid

Ansök    Maj 21    Blå Assistans    Personlig assistent
Blå Assistans är en rikstäckande ideell förening som drivs i kooperativ form sedan år 1994. Kooperativet anordnar personlig assistans i enlighet med LSS intentioner, den lag som ger personer med funktionsvariation ”rätt att leva som andra”. Personlig assistent är serviceyrket som stödjer en person att leva det liv som han eller hon önskar. Blå assistans är kooperativet som genomsyras av ett gott bemötande. Tillgänglighet och god service står i fokus, för... Visa mer
Blå Assistans är en rikstäckande ideell förening som drivs i kooperativ form sedan år 1994.
Kooperativet anordnar personlig assistans i enlighet med LSS intentioner, den lag som ger personer med funktionsvariation ”rätt att leva som andra”. Personlig assistent är serviceyrket som stödjer en person att leva det liv som han eller hon önskar.


Blå assistans är kooperativet som genomsyras av ett gott bemötande. Tillgänglighet och god service står i fokus, för att trygga vardagen för våra assistansanvändare och anställda. För att säkerställa en god kompetens bland våra medarbetare erbjuder vi kontinuerliga utbildningar inom området personlig assistans. Vi driver även ett aktivt arbetsmiljöarbete. Som arbetsgivare ser vi det som en självklarhet att våra anställda erbjuds subventionerad friskvård.
Jag är en kvinna som bor i Uppsala. Eftersom jag vill ha en självvald och självstyrd assistans har jag valt Blå Assistans som anordnare. Blå Assistans är arbetsgivare för mina assistenter, medan jag själv väljer vilka de ska anställa som mina personliga assistenter. Jag schemalägger min assistans och bestämmer över assistenternas arbetsinnehåll. Min anordnare strävar efter att både medlemmar, assistenter och administrativ personal ska ha den kompetens som deras arbetsuppgifter kräver.


I din anställning ingår det att delta i utbildningar som påkallas av arbetsgivaren.


För att läsa om personuppgiftsbehandling när du söker arbete hos oss tryck på följande länk: https://www.blåassistans.se/wp-content/uploads/2019/01/Personuppgiftsbehandling-ansökning-PA-1805.pdf


Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Nu söker jag en kvinna som assistent till mig som kan vikariera under ordinarie assistents ledighet under vecka 23-24. Tjänsten omfattar 20 timmar per vecka/genomsnitt. Första veckan arbetar du lör och sön samt introduktionspass under vardag samma vecka, andra veckan arbetar du mån-lör kl. 8-12. Trivs vi ihop finns det möjlighet till fortsatt samarbete som timvikarie vid ordinarie assistetenters frånvaro.

Dina arbetsuppgifter består bl a i enklare hushållsarbete som jag vill att du utför nogsamt. Jag är ute en del och gör ärenden vilket kräver att du har körkort och god förmåga att köra bil. Jag behöver assistans i vissa av mina förflyttningar och då använder vi oss av hjälpmedel, det är ett plus om du har tidigare erfarenhet av till exempel taklift och manuell lift. Du behöver ha god fysik och förstå och prata svenska obehindrat.

Jag söker dig som är noggrann och lugn i det du gör, du ska ha förmåga att kunna ta till dig instruktioner vid behov. Det är viktigt att du har förståelse för rollen som personlig assistent och inte tar över i situationer där jag är den som ska vara aktiv. Jag föredrar om du inte röker.
Vid ansökan:
Ange "Vikariat Uppsala" i ämnesfältet
Skicka din ansökan till [email protected]
Sista ansökningsdag den 28 maj. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Visa mindre

Assistent med körkort sökes till charmtroll.

Ansök    Maj 20    Alma Assistans AB    Personlig assistent
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö. Hej! Älskar du att jobba med barn och vara en viktig del av någons liv? Ja då kan detta vara jobbet för dig. ... Visa mer
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö.

Hej!

Älskar du att jobba med barn och vara en viktig del av någons liv?
Ja då kan detta vara jobbet för dig.

Charmtrollet vi söker assistenter till är en pigg, glad och busig 13-årig flicka som bor med sin familj utanför Storvreta.
Hon har flerfunktionshinder så vi tränar på att gå och att kommunicera med bilder och tecken.
Hon går i skolan och där är favoritämnet gymnastik. Hemma gillar hon att busa i mängder och tackar aldrig nej till att hoppa på studsmattan, en tur ute i naturen för att titta på djur eller bilar är också kul
Att höra dig läsa är toppen eller så sjunger vi lite tillsammans.

Vi söker dig som är 18 år eller äldre och har den där pedagogiska ådran.
Du som söker ska vara lyhörd med förmåga att läsa av situationer, glad och lekfull, ansvarstagande, och gärna komma med egna idéer. Eftersom familjen bor på landet är det bra om du har körkort och bil eller om du vill så kan du cykla 3 km ifrån bussen.
Vi erbjuder all nödvändig introduktion och utbildning för att du ska känna dig trygg i din arbetsroll.


Arbetspassen varierar med kväll och helg och kanske även dagpass.
Vi kan ta hänsyn till dina önskemål till viss del också.

Utdrag ur belastningsregistret för att arbeta med barn med funktionsnedsättning kommer att begäras in. Förbered dig gärna genom att beställa det via Polisen i samband med att du söker denna tjänst.

Välkommen med din ansökan önskar Charmtrollet med familj Visa mindre

Personlig assistent sökes för sommarvikariat i juli och augusti

Jag är en 29- årig tjej som bor tillsammans med min familj utanför Uppsala. Jag söker en assistent som är intresserad av att arbeta tillsammans med mig under sommaren då ordinarie assistenter är på semester, jag söker assistenter som är intresserade av att arbeta antingen dagspass eller nattpass. Schemat är rullande under hela veckan så både helg och vardagsarbete förekommer. På min fritid tycker jag om spela kort, bada, sjunga, träna, umgås med mina vänne... Visa mer
Jag är en 29- årig tjej som bor tillsammans med min familj utanför Uppsala. Jag söker en assistent som är intresserad av att arbeta tillsammans med mig under sommaren då ordinarie assistenter är på semester, jag söker assistenter som är intresserade av att arbeta antingen dagspass eller nattpass. Schemat är rullande under hela veckan så både helg och vardagsarbete förekommer. På min fritid tycker jag om spela kort, bada, sjunga, träna, umgås med mina vänner. Ett stort intresse är att vara tillsammans med vår hund och gå ut på promenader med henne så du får inte vara rädd eller allergisk mot hund. Jag älskar att gå på olika konserter. Jag går på daglig verksamhet med inriktning media/radio.

Jag har aktiv tillsyn då jag kan få epilepsianfall och jag behöver hjälp med de grundläggande behoven i min vardag. Jag tycker det är viktigt att vi kan ha kul och roligt tillsammans och hitta på olika aktiviteter. Jag kommunicerar med talet, är gående men sitter även vid behov i rullstol.
Jag vill att du är lyhörd inför mina behov samt ser vad som behöver göras. Tillit är också en måste för att vi ska fungera ihop. 

Det går bra kollektivtrafik till oss.

Efter avslutat sommarvikariat kan det finnas möjlighet att fortsätta som vikarie i gruppen vid behov. Jag kommer välja ut några kandidater som får komma på intervju. Därefter går man introduktion tillsammans med en av mina assistenter. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Assistent sökes till en 7-årig flicka för kul resa i sommar

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Är du min nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår kunds tillvaro? Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Enköping! I ro... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Är du min nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår kunds tillvaro?
Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Enköping! I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.
Om tjänsten

Flickan bor tillsammans med sina föräldrar och syskon. Du kommer hjälpa henne med all omvårdnad, förflyttning, sondmatning, träning, slemsug och inhalationer.
Flickan har omfattande omsorgsinsatser och kräver full uppsikt. Vi söker därför en assistent som är noggrann, pålitlig och är uppmärksam.

Som personlig assistent är du med och skapar en trygg och trivsam vardag för flickan under dem förutsättningar som finns.

Flickan har omfattande omsorgsinsatser och kräver full uppsikt.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med olika hjälpmedel såsom andningshjälpmedel, slemsugning samt byte/tömning av stomipåse är meriterande men inget krav så länge du är snabblärd och godtar goda råd som kommer från arbetsledaren eller andra assistenter som känner flickan väl.

Du talar flytande svenska, är flexibel och kan resa inom Sverige men även utomlands. Som person är du flexibel, lyhörd och stresstålig samt visar respekt för individen, assistansgruppen och anhöriga. Du har en positiv inställning, är driven och framåt samtidigt som du är lugn och ödmjuk.

Endast kvinnliga sökande enligt önskemål från kund.
Du ska även kunna uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.

Vad får du?

Friskvård, utbildning och väl introduktion.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:

Just nu söker vi timvikarier vid oplanerad såsom planerad frånvaro.
På sikt finns det möjlighet till en fast schemarad.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Vår Omtanke.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personliga assistenter hos en kvinna i Uppsala, timanställning

Jag är en glad och social kvinna på 50 år som har en intellektuell funktionsnedsättning. Ibland har jag perioder då jag är väldigt trött och behöver vila flera gånger om dagen. Det finns även perioder då jag kan känna mig mycket orolig och det är då viktigt att du kan läsa av mig och bemöta mig med lugn och förståelse för min situation. Min personliga assistent får gärna vara en kvinna som kan ge mig stöd med allt i det vardagliga livet, kring min person... Visa mer
Jag är en glad och social kvinna på 50 år som har en intellektuell funktionsnedsättning. Ibland har jag perioder då jag är väldigt trött och behöver vila flera gånger om dagen. Det finns även perioder då jag kan känna mig mycket orolig och det är då viktigt att du kan läsa av mig och bemöta mig med lugn och förståelse för min situation.

Min personliga assistent får gärna vara en kvinna som kan ge mig stöd med allt i det vardagliga livet, kring min personliga omvårdnad, aktiviteter, läkar- och tandvårds besök mm. Givetvis alla sysslor som förekommer i mitt hushåll.

Jag behöver stöd i kommunikation när jag träffar personer som inte känner mig så väl. Du kommer få vara mig behjälplig att upprätthålla kontakten med och hjälpa mig att boka så jag kan besöka mina nära anhöriga. Du behöver behärska det svenska språket för att du ska kunna vara mig behjälplig i kommunikation och för att jag ska få stöd av dig att förstå min omgivning.

Att vara aktiv utifrån mina egna förutsättningar är viktigt för mig. Att genomföra aktiviteter och promenader utanför mitt hem även om jag i perioder bara orkar och/eller vill vara ute en kort tid. Du kan i ibland behöva vara duktig på att motivera mig samtidigt som du respekterar och lyssnar på hur länge jag vill att aktiviteten ska pågå. Jag kan både behöva ditt initiativ till aktivitet och att du lyssnar på när jag själv talar om vilken aktivitet jag vill göra och när jag vill genomföra den.

För mig är ett bra samarbete och dialog med min legala företrädare jätteviktigt.

Egenskaper:

Som min assistent så behöver du vara lyhörd och kunna tolka/läsa av mina signaler och kroppsspråk. Det är också viktigt att du känner till att jag själv kommer vara duktig på att läsa av ditt kroppsspråk och dina signaler.

Det är viktigt att du har en:

- lugn och stabil personlighet
- flexibilitet för att kunna anpassa utförandet utifrån min dagsform
- ansvarsfull personlighet
- vilja att ta tag i det som behöver göras och tar ansvar för det
- tycka att det är bra att jobba dygns pass

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss påJAG.SE.


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Personlig assistent sökes till 21-årig studerande kille

Ansök    Maj 17    Humana AB    Personlig assistent
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.? Jag är en 21-årig kille med muskelsjukdom som nu söker en assistent som kan underlätta i min vardag. Jag går samhällsplaneringsprogrammet på Uppsala universitet och söker en assistent till en deltidstjänst med start i augusti. Introduktionen ske... Visa mer
Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.?
Jag är en 21-årig kille med muskelsjukdom som nu söker en assistent som kan underlätta i min vardag. Jag går samhällsplaneringsprogrammet på Uppsala universitet och söker en assistent till en deltidstjänst med start i augusti. Introduktionen sker under maj/juni
Arbetsuppgifterna består främst av att hjälpa till med det mesta i mitt dagliga liv, stretcha, lyft, anteckna vid studier och följa med på aktiviteter. Viktigt är att du behärskar svenska och engelska både muntligt och skriftligt då du skriver åt mig.

Det vore kul om du delade något av mina intressen som är att skriva, Marvel, mobilspel, anime, Youtube, Lego och Star Wars. I övrigt är jag en lugn kille som bland annat gillar bio och spela spel. Jag bor nära Uppsala centrum, vilket gör att det är enkelt att ta rullstolen och gå ner på stan. 
Att du är flexibel är en förutsättning eftersom arbetstiden utgår från mina behov och aktiviteter. Kommunikation och samarbete mellan oss är viktigt. 

Jag tror att du som söker: 
- Är ansvarsfull, social, positiv, engagerad, flexibel och omtänksam.? 
- Är en strukturerad person med egen initiativförmåga.
- Har studievana av högre teoretisk utbildning då du ska ta digitala anteckningar och behöver vara aktiv i mina studier. 
- Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då du tar anteckningar.
- Har datorvana. 

Denna tjänst passar Dig som redan studerar på universitet och vill ha ett extrajobb. 1-2 fast pass på schema och sedan hoppa in extra vid behov. Introduktionen sker under maj/juni för att sedan påbörjas i mitten av augusti.
Arbetstid/Varaktighet:?25%. Måndag-fredag ca 8-17. Tiderna kan komma att variera till följd av kundens studier.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.  
Tillträde: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så länge uppdraget varar" samt timanställning. 
Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!  

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 
Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/ 
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent till kvinna i Uppsala

Vi på Vivant assistanserbjuder personlig assistans till människor med funktionsvariation enligt lagen om stöd och service. Vår vision är att, i samarbete med den personliga assistenten, värna om kundenss självbestämmande, goda levnadsvillkor och möjlighet till frihet i det vardagliga livet. Till grunden av vårt arbete på Vivant ligger en gedigen värdegrund och vår ambition är att anpassa det praktiska utförandet av vårt arbete för att det ska passa den ens... Visa mer
Vi på Vivant assistanserbjuder personlig assistans till människor med funktionsvariation enligt lagen om stöd och service. Vår vision är att, i samarbete med den personliga assistenten, värna om kundenss självbestämmande, goda levnadsvillkor och möjlighet till frihet i det vardagliga livet.
Till grunden av vårt arbete på Vivant ligger en gedigen värdegrund och vår ambition är att anpassa det praktiska utförandet av vårt arbete för att det ska passa den enskilda individens behov.
Vi söker dig som har ett genuint intresse för att arbeta med människor. Vidare ser vi att du är positiv, har en god kommunikativ förmåga, är stresstålig och har lätt för att komma in i en ny arbetsrutin.
Att ditt arbete präglas av ett gott omdöme och integritet är en självklarhet för dig. Vi sätter stort värde i att du värnar om andra människors välmående, drivs starkt av att skapa positiva relationer och har ett prestigelöst förhållningssätt till ditt arbete.
Tidigare erfarenhet av liknande arbete eller adekvat utbildning är meriterande men störst vikt kommer att läggas på personlig lämplighet då tjänsten innebär ett mycket nära samarbete med kunden.
OM TJÄNSTEN
Vi söker nu personliga assistenter till våran kund i Uppsala. En härlig kvinna i sina bästa år söker nu trygga och ide fyllda assistenter. Du kommer arbeta i kundens hem och sköta omvårdnad, hem och kunna anpassa dig i olika miljöer då kunden arbetar så är det viktigt att kunna veta när man ska ta ett steg bakåt och endast vara kundens förlängda arm.
Du som söker är en kvinna mellan 20-60 år och talar svenska språket flytande i tal och skrift då kunden har tal svårigheter är det väldigt viktigt att du är tydlig med din språk och närvarande på din arbetsplats.
Kunden har hundar så du behöver vara trygg att arbeta på en arbetsplats där det finns hund i hemmet.
Vi ser gärna att du har körkort - B då kunden har en egen bil som assistenterna kör.
Det är mycket viktigt att du är flexibel, snabbtänkt och lyhörd till hur du bäst kan hjälpa kundens utefter deras behov. Du kommer stundtals att ingå i ett arbetsteam och bör därför även ha en god samarbetsförmåga.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: 100%
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse. Övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: enligt överenskommelse

RekryteringsprocessenVivants'sRekryterare kommer att läsa igenom din ansökanoch sedan återkomma ifall du blir aktuell för en intervju.
Vi kommer begära utdrag ur belastningsregistret därmed är det bra att du redan nu beställer den via länken nedan:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/
Vill du veta mera om oss ellertjänsten så är du varmt välkommen att kontakta oss!
Hälsningar
Vivant Assistans
https://www.vivant.se/ Visa mindre

Personlig assistent åt syskonpar i Uppsala sökes.

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Sundbyberg men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Malmö, Linköping, Kinna, Uddevalla, Göteborg, Karlstad och Visby.

Vi söker nu personliga assistenter till ett syskonpar som bor i Uppsala.

 

Vi söker dig som är framåt, empatisk och bra på att kommunicera. Vi ser gärna att du har ett intresse för sång & musik och kan delta i syskonens aktiviteter.

Erfarenhet med barn eller inom vård och omsorg är meriterande.

Syskonen badar året om så bad på arbetstid är ett krav.

Arbetstiderna är förlagda eftermiddagar/kvällar på vardagar och dagtid på helger och lov. Möjlighet till fast schema finns.

 

Lön och övriga anställningsvillkor enligt kollektivavtal Personlig assistans, Vårdföretagarna - Kommunal.

Så här ansöker du

Du ansöker genom att klicka på knappen "ansök" längst ned till höger på sidan och svara på ett antal urvalsfrågor. Du ska även bifoga ditt CV. Du behöver inte bifoga något personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du kunna styrka att du har ett permanent uppehållstillstånd i Sverige för att kunna få anställning i Särnmark.

Om du söker arbete som personlig assistent hos ett barn som är under 18 år behöver du också kunna uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan du får börja arbeta.
Du beställer registerutdraget via Polisens hemsida, här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Visa mindre

Vi söker en personlig assistent åt en 59-årig man som bor i Storvreta (tjän

Som personlig assistent är du ett stöd och hjälper uppdragsgivaren att skapa trygghet i hemmet. Vi söker dig som är ansvarsfull och som gärna har mycket humor. Om du har intressen inom konst, musik och trädgård kommer du dela intressen med uppdragsgivaren och hans fru. Arbetsuppgifter I arbetet som personlig assistent ingår personlig omvårdnad, förflyttningar, matlagning och diverse andra hushållssysslor samt att följa med på olika aktiviteter. Bilen a... Visa mer
Som personlig assistent är du ett stöd och hjälper uppdragsgivaren att skapa trygghet i hemmet. Vi söker dig som är ansvarsfull och som gärna har mycket humor. Om du har intressen inom konst, musik och trädgård kommer du dela intressen med uppdragsgivaren och hans fru.


Arbetsuppgifter
I arbetet som personlig assistent ingår personlig omvårdnad, förflyttningar, matlagning och diverse andra hushållssysslor samt att följa med på olika aktiviteter. Bilen används flitigt i hushållet så körkort är en förutsättning. Du är praktiskt lagd. Att vara en god lyssnare och tala bra svenska är viktigt då du hjälper till med kommunikation.

Du behöver trivas med att arbeta självständigt och är lugn och trygg med ensamarbete. Du följer gärna med till fritidshuset som ligger på norra Gräsö. Det finns goda övernattningsmöjligheter med bra standard.

Vi ser fram emot att höra från dig och välkomnar din ansökan.

Arbetstid/varaktighet
Tjänsten är en visstidsanställning. Omfattningen är på drygt 50-70%, detaljer diskuteras vidare under anställningsintervjun.

Du kommer abreta på ett rullande schema där arbetstiderna är varierande på dag/kväll/helg. Det kan även bli aktuellt med nätter framöver, så ha med det i åtanke när du söker tjänsten.

Lön 
Individuell lönesättning. Kollektivavtal Fremia-Kommunal.

Ansökan 
Ansök via formuläret nedan, kom ihåg att berätta lite om dig själv och bifoga meriter. Visa mindre

27-åring i Uppsala söker personlig assistent och arbetsledare - dygnspass

. Hej, Jag är en social och skojfrisk 27-årig man. Jag söker dig som vill jobba som min personliga assistent och även ha ett utökat ansvar som personlig samordnare/arbetsledare. I det utökade ansvaret har du bland annat hand om schemaläggning, rekrytering, personalfrågor, arbetsmiljö. I tjänsten igår även ett bemanningsansvar som du delar med dina kollegor. Som person önskar jag att du är jordnära och enkel. För mig är det viktigt att du är inkänn... Visa mer
.

Hej,
Jag är en social och skojfrisk 27-årig man.

Jag söker dig som vill jobba som min personliga assistent och även ha ett utökat ansvar som personlig samordnare/arbetsledare. I det utökade ansvaret har du bland annat hand om schemaläggning, rekrytering, personalfrågor, arbetsmiljö.
I tjänsten igår även ett bemanningsansvar som du delar med dina kollegor.

Som person önskar jag att du är jordnära och enkel. För mig är det viktigt att du är inkännande och lyhörd. Jag värdesätter att du är intresserad av matlagning och bra på att kommunicera. Det skulle även underlätta om du har en idérikedom.

Jag önskar att du är intresserad av idrott och i fysiskt bra form, då jag tränar Framerunning på elitnivå flertalet gånger i veckan. Några gånger om året reser jag iväg för att tävla, både inom och utanför Sverige.

Det är önskvärt att du innehar körkort samt ett plus om du är rökfri och gärna i åldern 25 år och uppåt.
 
Arbetstid/varaktighet
Tjänsten är: 60% - dygnspass plus ansvar för arbetsledning samt bemanning

Lön
Individuell lönesättning.
 
Mina assistenter är anställda av Balans vilket innebär att du kommer få det stöd du behöver för att bli trygg i ditt uppdrag. En noggrann och tydlig introduktion, personlig arbetsledning, handledning samt ut- och fortbildning.


Kollektivavtal Kommunal-Fremia och individuell lönesättning.
 
Jag ser framemot att få lära känna dig! Hoppas vi ses. Visa mindre

Vill du jobba extra som personlig assistent till barn?

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Sundbyberg men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Malmö, Linköping, Kinna, Uddevalla, Göteborg, Karlstad och Visby.

 

Vi söker nu personliga assistenter till våra barnkunder som bor i Uppsala med omnejd.

Arbetsuppgifterna varierar, som personlig assistent kan du få hjälpa till med allt från personlig omvårdnad, kommunikation, lek och stimulering till att följa med på träning och aktiviteter. Hos flera av våra kunder förekommer sjukvårdande uppgifter och erfarenhet av detta ses som meriterande.

Som personlig assistent arbetar du nära en person med funktionsnedsättning i dennes dagliga liv. Du assisterar och stöttar personen både i vardagen och på fritiden. Din arbetsplats är där kunden befinner sig och dina arbetsuppgifter innebär övergripande att du assisterar kunden så att kunden får förutsättningar att leva det liv som hen önskar.

Vi söker dig som är flexibel, ansvarsfull, lyhörd och har lätt för att lära sig nya arbetsuppgifter.
Det är även viktigt att du inte har problem med rygg, axlar och knän då personlig assistentyrket är ett fysiskt och rörligt arbete.

Arbetstiderna varierar utifrån kundens behov: men främst är passen fördelade på kvällar och dagtid helger under terminstid, dagtid under lov.
Till vissa av tjänsterna krävs det att du har körkort och tillgång till bil.

På Särnmark får du alltid introduktion i arbetet hos kunden. 

Lön och övriga anställningsvillkor enligt kollektivavtal Personlig assistans, Vårdföretagarna - Kommunal.

Så här ansöker du

Du ansöker genom att klicka på knappen "ansök" längst ned till höger på sidan och svara på ett antal urvalsfrågor. Du ska även bifoga ditt CV. Du behöver inte bifoga något personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du kunna styrka att du har ett permanent uppehållstillstånd i Sverige för att kunna få anställning i Särnmark.

Om du söker arbete som personlig assistent hos ett barn som är under 18 år behöver du också kunna uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan du får börja arbeta.
Du beställer registerutdraget via Polisens hemsida, här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Visa mindre

Nattuggla som vill arbeta vaken natt under sommarmånaderna

Ansök    Maj 14    Alma Assistans AB    Personlig assistent
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö. För vår kunds räkning söker vi just nu dig som vill arbeta natt under sommaren hos en av våra kunder. Vi söker s... Visa mer
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö.

För vår kunds räkning söker vi just nu dig som vill arbeta natt under sommaren hos en av våra kunder.
Vi söker som sagt en riktig nattuggla som vill arbeta vaken natt 2-3 nätter per vecka, under juni, juli och augusti med möjlighet till förlängning där efter. Arbetstiderna är från 21.00 till 08.00 och arbetsplatsen är belägen i centrala Uppsala med bra bussförbindelser till och från arbetet. Är detta lockande så tycker jag du ska söka den här tjänsten som personlig assistent hos oss så berättar vi gärna mer om kunden och arbetsplatsen under en intervju.

Vi ser gärna att du som söker är kvinna, har körkort men detta är inget krav- viktigt är att du kan hanterar de svenska språket i tal och skrift väl.

För att trivas i rollen som personlig assistent hos oss; tror vi att du är en person som ser detta arbete som mer än bara ett arbete.
Du arbetar alltid med hjärtat, och med ett stort engagemang i det du gör. Du är även närvarande, flexibel och noggrann i din personlighet och person.

Vi på Alma Assistans rekryterar just nu personliga assistenter till flera av våra kunder; både vikariat vid behov (timanställning) och sommarvikariat (visstidsanställning) under juni, juli och augusti i området runt Uppsala. Så tjänsten kan bli precis så stor som du önskar om du kan tänka dig att arbeta hos flera av våra kunder. En tjänst hos oss kan innebära vikariat på heltid, deltid eller extra (med möjlighet till förlängning under hösten). Visa mindre

Erfarna assistenter sökes till 25-årig kille i Uppsala

Ansök    Maj 15    Alma Assistans AB    Personlig assistent
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö. Hej! Jag är en kille på 25 år som blev kritiskt sjuk utomlands och har spenderat lite mer än ett år på sjukhus, ... Visa mer
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö.

Hej! Jag är en kille på 25 år som blev kritiskt sjuk utomlands och har spenderat lite mer än ett år på sjukhus, men nu bor jag i egen lägenhet i Uppsala.

Jag är ingen innesittare, så du som jobbar hos mig kommer att få en rolig tillvaro. Jag reser och tränar mycket (innan jag blev sjuk), och det är något jag kämpar för att göra igen då det är en stor del av min identitet.

Konsekvenserna av att ligga otroligt länge i koma har lett till funktionsförlust i hela nervsystemet då jag drabbades kraftigt av polyneuropati. Det finns ingen prognos om hur bra jag kan bli, men mitt mål är att jag ska kunna gå - just nu sitter jag i rullstol. För att nå det målet krävs det att jag tränar helst varje dag.

De uppgifter jag behöver assistans i är framförallt hygien, träning och matlagning.

Jag söker dig som har erfarenhet av matlagning, diverse hushållssysslor och som inte är främlingsfientlig. Det är ett plus om du har erfarenhet av träning.

Välkommen med din ansökan. Visa mindre

Personlig assistent sökes med trakeostomi-erfarenhet i Uppsala

Vi på Glaucus Assistans söker omgående personer som tidigare arbetat med trakeostomi. Vi söker dig som kan jobba dag- och kvällstid under sommaren och som har möjlighet att påbörja inskolning redan nu. Vi lägger stor vikt i att du tidigare arbetat med basal omvårdnad samt att du har god kunskap i hantering av läkemedel, sondmat och trakeostomi. Om du känns som rätt person för jobbet, tveka inte på att höra av dig så träffas vi för en intervju!... Visa mer
Vi på Glaucus Assistans söker omgående personer som tidigare arbetat med trakeostomi.
Vi söker dig som kan jobba dag- och kvällstid under sommaren och som har möjlighet att påbörja inskolning redan nu.
Vi lägger stor vikt i att du tidigare arbetat med basal omvårdnad samt att du har god kunskap i hantering av läkemedel, sondmat och trakeostomi.
Om du känns som rätt person för jobbet, tveka inte på att höra av dig så träffas vi för en intervju! Visa mindre

21 årig tjej väster om Uppsala söker en assistent

Ansök    Maj 12    Stil Assistans AB    Personlig assistent
STIL står för Stiftarna av Independent Living i Sverige. Vi är ett ickevinstdrivande assistanskooperativ och en ideell förening av personer med normbrytande funktionalitet. I STIL är det medlemmarna som själva arbetsleder sina personliga assistenter. Vi jobbar för självbestämmande, frihet och lika möjligheter oavsett funktionsförmåga. STIL bildades 1984 och vi var med och införde personlig assistans i Sverige. Läs mer på www.stil.se.Jag är en 20-årig tjej ... Visa mer
STIL står för Stiftarna av Independent Living i Sverige. Vi är ett ickevinstdrivande assistanskooperativ och en ideell förening av personer med normbrytande funktionalitet. I STIL är det medlemmarna som själva arbetsleder sina personliga assistenter. Vi jobbar för självbestämmande, frihet och lika möjligheter oavsett funktionsförmåga. STIL bildades 1984 och vi var med och införde personlig assistans i Sverige. Läs mer på www.stil.se.Jag är en 20-årig tjej som behöver din hjälp för att fungera i vardagen. Arbetsplatsen är där jag befinner mig. Mycket av arbetet innebär att assistera mig med allt jag inte kan göra själv, både i hemmet och utanför. T.ex hjälp med förflyttningar, personlig omvårdnad, matlagning mm

För att bli en bra personlig assistent behöver du ha en stor personlig mognad där du kan skilja på dina egna behov och behoven hos den du jobbar med. Jobbet innebär att du är aktiv hela arbetspasset, det blir ytterst sällan dötid när du jobbar med mig, så du måste kunna vara aktiv samt ta egna initiativ.
Jag kan erbjuda dig är en arbetsplats med mycket "högt i tak", sköna diskussioner, väldigt ostressig miljö och väldigt roliga kollegor

Jag ser att du som söker är kvinna mellan 18-40år, rökfri och ej pälsdjurs allergiker. Önskvärda egenskaper är flexibel, spontan, humor och att ha lätt att samarbeta i kombination med att enkelt byta fokus beroende på situation.
Arbetstiden är dagtid, kvällstid samt att du jobbar varannan helg men du får gärna kunna vara flexibel vad det gäller arbetstider.

Jag bor fortfarande hemma hos mina föräldrar och våra djur, detta innebär att du behöver ha en stor social förmåga med en balanserad fingertoppskänsla. Jag är en glad yngre vuxen som aldrig har långt till skratt. Jag gillar att shoppa, dra iväg på äventyr och bada. Glass är väldigt gott!

På grund av arbetets karaktär är den enbart aktuellt med kvinnliga sökanden.
Du måste behärska svenska språket flytande både i tal och skrift och
du måste ha körkort samt tillgång till bil för att ta dig till och från arbetsplatsen. Visa mindre

Assistent sökes till en 7-årig flicka för kul resa i sommar

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Är du min nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår kunds tillvaro? Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Enköping! I ro... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Är du min nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår kunds tillvaro?
Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Enköping! I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.
Om tjänsten

Flickan bor tillsammans med sina föräldrar och syskon. Du kommer hjälpa henne med all omvårdnad, förflyttning, sondmatning, träning, slemsug och inhalationer.
Flickan har omfattande omsorgsinsatser och kräver full uppsikt. Vi söker därför en assistent som är noggrann, pålitlig och är uppmärksam.

Som personlig assistent är du med och skapar en trygg och trivsam vardag för flickan under dem förutsättningar som finns.

Flickan har omfattande omsorgsinsatser och kräver full uppsikt.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med olika hjälpmedel såsom andningshjälpmedel, slemsugning samt byte/tömning av stomipåse är meriterande men inget krav så länge du är snabblärd och godtar goda råd som kommer från arbetsledaren eller andra assistenter som känner flickan väl.

Du talar flytande svenska, är flexibel och kan resa inom Sverige men även utomlands. Som person är du flexibel, lyhörd och stresstålig samt visar respekt för individen, assistansgruppen och anhöriga. Du har en positiv inställning, är driven och framåt samtidigt som du är lugn och ödmjuk.

Endast kvinnliga sökande enligt önskemål från kund.
Du ska även kunna uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.

Vad får du?

Friskvård, utbildning och väl introduktion.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:

Just nu söker vi timvikarier vid oplanerad såsom planerad frånvaro.
På sikt finns det möjlighet till en fast schemarad.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Vår Omtanke.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent AVIDA ASSISTANS

Bli en del av vårt engagerade Team! Avida Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.avidaassista... Visa mer
Bli en del av vårt engagerade Team!
Avida Assistans bedriver personlig assistans för kunder över hela Sverige. Vi är ett företag med stort hjärta och hög kompetens som brinner för det vi gör och har lång erfarenhet inom assistans. Att värna om våra medarbetare och förenkla tillvaron för våra kunder är kärnan i vår verksamhet som kännetecknas av personligt bemötande, hög tillgänglighet och snabb service. Läs gärna mer om oss på vår hemsida: www.avidaassistans.se
Vi Söker En Passionerad Assistent
Är du den rätta personen för att stödja en härlig man på 45 år? Han bor i Uppsala och behöver assistans på grund av autism. Hans intressen inkluderar film, café, umgås med vänner samt promenader med hans hundar oavsett väder.
Om tjänsten
Vår kund har autism och är därmed behov av assistans i vardagliga moment där hans funktionsnedsättning sätter begränsningar. Du kommer vara hans förlängda armar och ben och assistera honom i situationer som han annars hade kunnat utföra själv. Uppgifter kommer vara högt och lågt, precis som det är i det vardagliga livet.
Vem är du?
Vi behöver någon omtänksam och vänlig, precis som honom. Kunskap om svenska språket i tal och skrift är viktigt eftersom dialogen är en viktig del av ert samarbete. Din hjälp med stavning när han skriver sina berättelser kommer att vara en viktig del av din roll.
Det är ett stort plus om du har ett intresse för matlagning. Tidigare erfarenhet inom omsorgsarbete är meriterande men viktigaste är den personliga lämpligheten. Körkort är ett plus men inget krav.
Jobb detaljer
Detta är ett timvikariat med möjlighet till en fast schemarad. Arbetspassen förläggs under dag, kväll, natt och helg.
Om du känner att detta är rätt för dig, skicka in ditt CV och ett personligt brev för att berätta varför du är den perfekta kandidaten för denna givande position. Visa mindre

Personlig assistent Uppsala

Ansök    Maj 12    Rix Omsorg AB    Personlig assistent
Vi på Rix Omsorg har anordnat personlig assistans sedan 2004. Vårt fokus ligger på att skapa en trygg och aktiv tillvaro för våra brukare. Vi söker en personlig assistent till en man i Uppsala Arbetstiderna är 07-13 mån-fre, men det är bra om du är flexibel med arbetstiderna. Du ska assistera brukaren med allmän daglig livsföring. Har du erfarenhet av indisk matlagning så är det meriterande. Du som ansöker denna tjänst ska vara trygg med att vara behjälpli... Visa mer
Vi på Rix Omsorg har anordnat personlig assistans sedan 2004. Vårt fokus ligger på att skapa en trygg och aktiv tillvaro för våra brukare.
Vi söker en personlig assistent till en man i Uppsala
Arbetstiderna är 07-13 mån-fre, men det är bra om du är flexibel med arbetstiderna.
Du ska assistera brukaren med allmän daglig livsföring. Har du erfarenhet av indisk matlagning så är det meriterande.
Du som ansöker denna tjänst ska vara trygg med att vara behjälplig i vardagliga sysslor samt vara en lättsam och social lagspelare!
Tjänsten är inledningsvis på timmar och går bra att kombinera med flexibla studier!
Det är viktigt att du i ansökan anger annonsens referensnr 2404-PP och var du bor eftersom vi har verksamhet på flera orter. Visa mindre

Personlig assistent till man i 65 års åldern i Uppsala

Ansök    Maj 8    Alma Assistans AB    Personlig assistent
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö. Nu söker vi kvinnliga assistenter till en av vår manliga kunder i Uppsala. Kunden har MS och behöver stöd och hj... Visa mer
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö.

Nu söker vi kvinnliga assistenter till en av vår manliga kunder i Uppsala.
Kunden har MS och behöver stöd och hjälp med det mesta i vardagen.
Då det ingår i uppdraget att skriva och diktera så är det av extrem stor vikt att du behärskar svenska i tal och skrift obehindrat, du kommer skriva väldigt mycket för hand.

Du som söker passar in på följande:
- Har körkort
- Svenska språket felfritt i tal och skrift.
- Är kvinna
- Har öga för vad som behöver göras i ett hem
- Har förmågan att anpassa dig i olika situationer.
- Har stor respekt för kunden
- Är en kollega att lita på och som kan samarbeta.
Stämmer beskrivningen in på dig så önskar vi att du söker tjänsten så snart som möjligt.

Arbetstiderna innefattar både dag, kväll, natt och helg.

Vi kräver utdrag från belastningsregistret hos samtliga kunder.
Skicka efter utdrag från belastningsregistret redan nu hos Polisen.se för snabbare uppstart Visa mindre

Personliga assistenter hos en kvinna i Uppsala, timanställning

Jag är en glad och social kvinna på 50 år som har en intellektuell funktionsnedsättning. Ibland har jag perioder då jag är väldigt trött och behöver vila flera gånger om dagen. Det finns även perioder då jag kan känna mig mycket orolig och det är då viktigt att du kan läsa av mig och bemöta mig med lugn och förståelse för min situation. Min personliga assistent får gärna vara en kvinna som kan ge mig stöd med allt i det vardagliga livet, kring min person... Visa mer
Jag är en glad och social kvinna på 50 år som har en intellektuell funktionsnedsättning. Ibland har jag perioder då jag är väldigt trött och behöver vila flera gånger om dagen. Det finns även perioder då jag kan känna mig mycket orolig och det är då viktigt att du kan läsa av mig och bemöta mig med lugn och förståelse för min situation.

Min personliga assistent får gärna vara en kvinna som kan ge mig stöd med allt i det vardagliga livet, kring min personliga omvårdnad, aktiviteter, läkar- och tandvårds besök mm. Givetvis alla sysslor som förekommer i mitt hushåll.

Jag behöver stöd i kommunikation när jag träffar personer som inte känner mig så väl. Du kommer få vara mig behjälplig att upprätthålla kontakten med och hjälpa mig att boka så jag kan besöka mina nära anhöriga. Du behöver behärska det svenska språket för att du ska kunna vara mig behjälplig i kommunikation och för att jag ska få stöd av dig att förstå min omgivning.

Att vara aktiv utifrån mina egna förutsättningar är viktigt för mig. Att genomföra aktiviteter och promenader utanför mitt hem även om jag i perioder bara orkar och/eller vill vara ute en kort tid. Du kan i ibland behöva vara duktig på att motivera mig samtidigt som du respekterar och lyssnar på hur länge jag vill att aktiviteten ska pågå. Jag kan både behöva ditt initiativ till aktivitet och att du lyssnar på när jag själv talar om vilken aktivitet jag vill göra och när jag vill genomföra den.

För mig är ett bra samarbete och dialog med min legala företrädare jätteviktigt.

Egenskaper:

Som min assistent så behöver du vara lyhörd och kunna tolka/läsa av mina signaler och kroppsspråk. Det är också viktigt att du känner till att jag själv kommer vara duktig på att läsa av ditt kroppsspråk och dina signaler.

Det är viktigt att du har en:

- lugn och stabil personlighet
- flexibilitet för att kunna anpassa utförandet utifrån min dagsform
- ansvarsfull personlighet
- vilja att ta tag i det som behöver göras och tar ansvar för det
- tycka att det är bra att jobba dygns pass

Din arbetsgivare blir JAG Personlig assistans. Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstintresse. Vi har kollektivavtal med Kommunal och erbjuder alla anställda betald introduktion, fortbildning och friskvårdsbidrag. Som anställd i JAG gör du skillnad varje dag. Läs mer om oss påJAG.SE.


Vi är Sveriges största privata assistansanordnare som drivs utan vinstsyfte. Assistansen är särskilt utformad för personer med flera stora funktionsnedsättningar där en är den intellektuella förmågan. Vi finns i hela Sverige och har dotterbolag i Norge och Finland.

De vanligaste svaren från våra anställda på frågan Vad är det bästa med jobbet som personlig assistent? är:

- Att göra skillnad för en annan människa
- Variationen, friheten och glädjen

Välkommen du också! Visa mindre

Personlig assistent till kvinna utanför Enköping

Personlig assistent sökes till kund utanför Enköping Glaucus Assistans – det kloka valet är det familjära bolaget med hög kompetens och lång erfarenhet. Vi utför personlig assistans med genomgående hög kvalitet, god tillgänglighet och ett äkta personligt engagemang i allt som rör våra kunder och medarbetare. På vår hemsida kan du läsa mer om oss www.glaucusassistans.se Vill du arbeta som personlig assistent hos kvinna utanför Enköping? På kunds uppdrag sök... Visa mer
Personlig assistent sökes till kund utanför Enköping
Glaucus Assistans – det kloka valet är det familjära bolaget med hög kompetens och lång erfarenhet. Vi utför personlig assistans med genomgående hög kvalitet, god tillgänglighet och ett äkta personligt engagemang i allt som rör våra kunder och medarbetare. På vår hemsida kan du läsa mer om oss www.glaucusassistans.se
Vill du arbeta som personlig assistent hos kvinna utanför Enköping?
På kunds uppdrag söker vi dig som vill arbeta som personlig assistent till kvinna utanför Enköping. Om du är rätt person kommer du att vara hennes händer, hennes skugga och vän.
Kunden är en kvinna i 50-årsåldern, med en stor portion humor som är i behov av stöd och hjälp i sin vardag. Hon bor utanför Enköping så körkort och tillgång till egen bil är ett krav. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skift är ett krav likaså att du är djurvän. I hemmet finns katter.
Övriga egenskaper du bör ha för att vara aktuellt för tjänsten är:
- Ett gott ordningssinne
- Tycka om djur och natur
- Ha god fysik och inte vara rädd för att ta i
- Humoristisk
- Empatisk
Arbetspassen är mellan 08:00-16:30 och 17:15-22:00. Vi söker dig som kan jobba extra vid behov samt sommarvikarier.
För mer information om tjänsten kontakta oss på Glaucus Assistans på 018-470 30 18.
För att ansöka maila oss ditt CV och personliga brev till [email protected]. Märk din ansökan med Enköping-24.
Besök gärna vår hemsida www.glaucusassistans.se och följ oss på FB och Instagram. Visa mindre

Assistent sökes till en 7-årig flicka för kul resa i sommar

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Är du min nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår kunds tillvaro? Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Enköping! I ro... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Är du min nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår kunds tillvaro?
Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Enköping! I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.
Om tjänsten

Flickan bor tillsammans med sina föräldrar och syskon. Du kommer hjälpa henne med all omvårdnad, förflyttning, sondmatning, träning, slemsug och inhalationer.
Flickan har omfattande omsorgsinsatser och kräver full uppsikt. Vi söker därför en assistent som är noggrann, pålitlig och är uppmärksam.

Som personlig assistent är du med och skapar en trygg och trivsam vardag för flickan under dem förutsättningar som finns.

Flickan har omfattande omsorgsinsatser och kräver full uppsikt.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med olika hjälpmedel såsom andningshjälpmedel, slemsugning samt byte/tömning av stomipåse är meriterande men inget krav så länge du är snabblärd och godtar goda råd som kommer från arbetsledaren eller andra assistenter som känner flickan väl.

Du talar flytande svenska, är flexibel och kan resa inom Sverige men även utomlands. Som person är du flexibel, lyhörd och stresstålig samt visar respekt för individen, assistansgruppen och anhöriga. Du har en positiv inställning, är driven och framåt samtidigt som du är lugn och ödmjuk.

Endast kvinnliga sökande enligt önskemål från kund.
Du ska även kunna uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.

Vad får du?

Friskvård, utbildning och väl introduktion.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:

Just nu söker vi timvikarier vid oplanerad såsom planerad frånvaro.
På sikt finns det möjlighet till en fast schemarad.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Vår Omtanke.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Assistent med annan huvudsaklig sysselsättning till Uppsala

Nu söker vi en kvinnlig medarbetare som vill arbeta extra hos en kvinna i 20-årsåldern, boende i Stenhagen, Uppsala. Du som söker arbetet måste kunna arbeta i en familjemiljö. Arbetet innefattar hjälp med hushållssysslor, personlig hygien och olika aktiviteter som får kundens vardag att fungera. Vi söker en pigg assistent som är trygg i sig själv och sin yrkesroll. Du bör även vara stresstålig och ha stort tålamod. Det är viktigt att den som söker är lyhör... Visa mer
Nu söker vi en kvinnlig medarbetare som vill arbeta extra hos en kvinna i 20-årsåldern, boende i Stenhagen, Uppsala. Du som söker arbetet måste kunna arbeta i en familjemiljö.
Arbetet innefattar hjälp med hushållssysslor, personlig hygien och olika aktiviteter som får kundens vardag att fungera. Vi söker en pigg assistent som är trygg i sig själv och sin yrkesroll. Du bör även vara stresstålig och ha stort tålamod.
Det är viktigt att den som söker är lyhörd för kundens behov samt visar respekt för kundens och familjens integritet. Ett glatt humör och humor förgyller allas vardag, stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för att hitta rätt assistent för detta uppdrag.
Tjänsten är på deltid med arbetstider förlagda morgon till kväll måndag-söndag. Anställningen omfattas av kollektivavtal med Kommunal, tjänstepension och försäkringar.
Uppstart så snart som möjligt.
Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsätta omgående. Visa mindre

Kvinna i Almunge söker assistent, ca 60%

Preventia Assistans är ett företag i snabb tillväxt och med många spännande utmaningar framför oss. Hos Preventia Assistans får du ennära och lättillgänglig kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och tillstånd att bedriva assistans från Inspektionen från vård och omsorg. Jag är en glad och positiv rullstolsburen kvinna på 60+år Till mina intressen hör bla shopping, inredning, att pyssla och skap samt att umgås... Visa mer
Preventia Assistans är ett företag i snabb tillväxt och med många spännande utmaningar framför oss. Hos Preventia Assistans får du ennära och lättillgänglig kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och tillstånd att bedriva assistans från Inspektionen från vård och omsorg.

Jag är en glad och positiv rullstolsburen kvinna på 60+år


Till mina intressen hör bla shopping, inredning, att pyssla och skap samt att umgås med släkt och vänner. 
Jag behöver hjälp med alltifrån personlig omvårdnad, matlagning, städning, påklädning, hårfix m.m

Du som söker detta arbete bör ha glimten i ögat, vara lyhörd och gärna se vad som behöver göras. Jag lägger stor vikt vid att personkemin stämmer.

Du bör ej vara pälsdjursallergiker då det finns katter i hemmet.

Då jag bor en bit från busshållplatsen (ca 4km), så måste du ha körkort och tillgång till bil.

Just nu söker jag en assistent som kan arbeta ca 60% på ett fast schema samt timvikarier. 

Bifoga personligt brev och ditt CV

För anställning hos Preventia Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. Vi kommer behöva ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Du hittar blanketten på polisens hemsida. 


Varmt välkommen med din ansökan Visa mindre

Personlig assistent sökes till 12-årig kille i Uppsala

Personlig assistent sökes till 12-årig kille i Uppsala Antal tjänster: 1 Sysselsättningsgrad: vid behov Vi söker en personlig assistent som vill arbeta extra på helger och eftermiddag/kväll på vardagar. Kunden är en kille som är snart 12 år och bor i Uppsala med sina föräldrar och en syster. Han har autism och gillar att kolla på TV, åka bil och leka lekar. Kunden behöver hjälp med allt i sin vardag som på- och avklädnad, personlig hygien och kommu... Visa mer
Personlig assistent sökes till 12-årig kille i Uppsala

Antal tjänster: 1

Sysselsättningsgrad: vid behov

Vi söker en personlig assistent som vill arbeta extra på helger och eftermiddag/kväll på vardagar.

Kunden är en kille som är snart 12 år och bor i Uppsala med sina föräldrar och en syster. Han har autism och gillar att kolla på TV, åka bil och leka lekar.

Kunden behöver hjälp med allt i sin vardag som på- och avklädnad, personlig hygien och kommunikation. Han går själv men behöver hjälp med att kommunicera eftersom han bara kan säga enstaka ord. Du och han kommer hitta ert eget sätt att kommunicera.

Du som söker ska vara kvinna. Som assistent måste du vara uppmärksam och ha högt tålamod. Du får gärna vara initiativtagande till att göra aktiviteter. Kunden gillar att åka bil så vi ser gärna att du har körkort och tillgång till egen bil. Det finns annars bil att låna av familjen om ni ska ut och åka.

Låter detta som något för dig? Sök gärna idag då intervjuer sker löpande.
**

Förväntningar, krav och kvalifikationer**

För assistenterna på hjelpa ser arbetsuppgifterna olika ut beroende på kundens hjälpbehov och person. Därför behöver vi engagerade och flexibla medarbetare som precis som vi tycker att alla våra kunder är viktigast.

Våra förväntningar på dig som assistent är att du är:

? Bra på att samarbeta med andra

? Kommunikativ och lyhörd

? Ansvarstagande

? Respektfull och trevlig i ditt bemötande av andra

? En person som har rätt inställning och vill utvecklas i ditt arbete

? God kommunikativ förmåga i tal och skrift

? Körkort


Hjelpa är ett assistansbolag som startades fö?r att fö?rnya assistansbranschen. Vi vill visa att kompetens och kvalitet i kombination med respekt, tro och glä?dje gö?r skillnad. Fö?r varje individ och fö?r samhället i stort. Nyckeln till att lyckas är våra medarbetare. Vill du bli en av oss? Visa mindre

Personlig assistent till 30-årig man i Uppsala

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en man i 30-årsåldern. Han bor i egen lägenhet i Uppsala. För att du ska passa för detta jobb behöver du vara flexibel och lyhörd så att du kan se när du ska assistera och när du ska ta ett steg tillbaka. Du ska vara lösningsfokuserad, stresstålig och kunna arbeta motiverande. Är du dessutom en pålitlig, ansvarskännande och empatisk person så är detta ett arbete för dig.  I arbetet ingår att hjälp... Visa mer
Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en man i 30-årsåldern. Han bor i egen lägenhet i Uppsala.

För att du ska passa för detta jobb behöver du vara flexibel och lyhörd så att du kan se när du ska assistera och när du ska ta ett steg tillbaka. Du ska vara lösningsfokuserad, stresstålig och kunna arbeta motiverande. Är du dessutom en pålitlig, ansvarskännande och empatisk person så är detta ett arbete för dig. 

I arbetet ingår att hjälpa till vid samtliga förflyttningar, att vara behjälplig med hushållsarbete som t.ex. matlagning, städ och tvätt samt andra i hemmet förekommande uppgifter. I arbetet ingår även att följa med på olika aktiviteter. Har du erfarenhet av att jobba som personlig assistent är det en merit, men inget krav. 

Arbetet kräver flytande svenska i både tal och skrift.  

Arbetstiden är framförallt kväll och natt, dvs. mellan kl. 17-08 och där viss tid är väntetid, både vardag och helg. Även dagpass kan förekomma. 

Tillträde omgående.

Om du ringer oss angående denna annons vänligen uppge projektnummer 240506-1146. Visa mindre

Assistent sökes till en 7-årig flicka för kul resa i sommar

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Är du min nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår kunds tillvaro? Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Enköping! I ro... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Är du min nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår kunds tillvaro?
Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Enköping! I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.
Om tjänsten

Flickan bor tillsammans med sina föräldrar och syskon. Du kommer hjälpa henne med all omvårdnad, förflyttning, sondmatning, träning, slemsug och inhalationer.
Flickan har omfattande omsorgsinsatser och kräver full uppsikt. Vi söker därför en assistent som är noggrann, pålitlig och är uppmärksam.

Som personlig assistent är du med och skapar en trygg och trivsam vardag för flickan under dem förutsättningar som finns.

Flickan har omfattande omsorgsinsatser och kräver full uppsikt.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med olika hjälpmedel såsom andningshjälpmedel, slemsugning samt byte/tömning av stomipåse är meriterande men inget krav så länge du är snabblärd och godtar goda råd som kommer från arbetsledaren eller andra assistenter som känner flickan väl.

Du talar flytande svenska, är flexibel och kan resa inom Sverige men även utomlands. Som person är du flexibel, lyhörd och stresstålig samt visar respekt för individen, assistansgruppen och anhöriga. Du har en positiv inställning, är driven och framåt samtidigt som du är lugn och ödmjuk.

Endast kvinnliga sökande enligt önskemål från kund.
Du ska även kunna uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.

Vad får du?

Friskvård, utbildning och väl introduktion.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:

Just nu söker vi timvikarier vid oplanerad såsom planerad frånvaro.
På sikt finns det möjlighet till en fast schemarad.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Vår Omtanke.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personliga Assistenter sökes till Sommarvikariat i Uppsala

På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du? Om tjänsten Vi på Olivia Personlig Assistansrekryterar just nu personliga assistenter till sommarvikariat i Uppsala med omnejd på uppdrag av våra kunder i området. En tjänst hos oss kan innebära ett vikariat under sommaren med möjlighet till förlängning mot hösten. Arbetsmängden kan bestå... Visa mer
På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?
Om tjänsten
Vi på Olivia Personlig Assistansrekryterar just nu personliga assistenter till sommarvikariat i Uppsala med omnejd på uppdrag av våra kunder i området.

En tjänst hos oss kan innebära ett vikariat under sommaren med möjlighet till förlängning mot hösten. Arbetsmängden kan bestå avheltid, deltid eller extra arbete beroende av din tillgänglighet.

Tillträde och varaktighet varierar från kund till kund. Arbetstiderna kan vara förlagda till dag, kväll eller nattunder vardagar samt helger, beroende av respektive kunds behov. Hos några av våra kunder kan det ävenförekomma dygnspass.

Arbetsuppgifter är varierande och grundar sig i att vara ett stöd till kunden, samt hjälpa till med vardagliga moment såsom:
Hygien
Förflyttningar
Matsituationer
Följa med vid eventuella läkarbesök eller utflykter

Utifrån respektive kunds behov av hjälp kan det finnasdiverse hjälpmedel på plats och några av dessa kan exempelvis varapermobil, olika typer av lyftar, kateter, sondmatning m.m.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är lyhörd, initiativtagande, lösningsfokuserad samt engagerad, då stor vikt läggs vid personlig lämplighet.Alla våra kunder har olika intressen samt behov och vi ser därför positivt på sökanden av olika kön, åldrar och erfarenheter.
Du har förmågan till att arbeta självständigt såväl somkan anpassa dig för arbete med fler personer samtidigt.
Det viktigaste är att vi tillsammans utgår ifrån kundens behov, stora som små för att möjliggöra en självständig och delaktig vardag

Meriterande är om du:
Har tillgång till körkort och gärna egen bil
Har erfarenhet som personlig assistent eller inom vård och omsorg
Har relevant utbildning inom vård och omsorg


För att komma till anställning behöver du ha ett BankID. Många av våra kunder önskar även att du beställt ett belastningsregister att uppvisa vid eventuell anställning. För att underlätta kan du därmed söka om registret via följande länk (detta register används för alla våra anställningar): Arbete med barn med funktionsnedsättningar


Omfattning:Sommarvikariat kan uppgå till heltid, deltid eller extra, med möjlighet till förlängning.
Tillträde: Enligt överenskommelse, med eventuell start i maj, men även start under övriga sommarmånader utifrån dina möjligheter.
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.
För dig med Anställningsstöd
Om du som söker har rätt till någon form av anställningsstöd tar vi som arbetsgivare på Olivia Personlig Assistans även detta i beaktning vid en eventuell anställning. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju.
Hantering av din ansökan
Din ansökan kan komma att läsas av medarbetare inom Olivia Personlig Assistans, av kund och dennes anhöriga och/eller samordnare. Din ansökan kan även komma att delas med systerbolag till Olivia Personlig Assistans, om din profil matchar en annan tjänst inom koncernen Team Olivia.

Om kollektivavtal och förmåner hos Olivia Personlig Assistans
Som medarbetare omfattas du av kollektivavtal och självklart är du försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Förutom friskvårdsbidrag och en rad andra förmåner anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Förmåner inkluderar bland annat tillgång till rabatterade produkter och tjänster hos ett antal samarbetsbolag. Visa mindre

Timvikarie till 14-årig flicka med autism

Vill Du arbeta i företaget med det stora hjärtat? Sätter Du människan och kvaliteten i centrum? Då är Du välkommen till oss på SAAND Service & Omsorg AB! SAAND Service & Omsorg är verksamma inom hemtjänst, personlig assistans, ledsagning samt hushållsnära tjänster. Vi har idag kontor i Botkyrka, Eskilstuna, Malmö, Stockholm, Södertälje, Uppsala, Västervik, Värmdö, och Örebro med huvudkontoret i Linköping. ********************** Vi söker nu en assistent som... Visa mer
Vill Du arbeta i företaget med det stora hjärtat? Sätter Du människan och kvaliteten i centrum? Då är Du välkommen till oss på SAAND Service & Omsorg AB!
SAAND Service & Omsorg är verksamma inom hemtjänst, personlig assistans, ledsagning samt hushållsnära tjänster. Vi har idag kontor i Botkyrka, Eskilstuna, Malmö, Stockholm, Södertälje, Uppsala, Västervik, Värmdö, och Örebro med huvudkontoret i Linköping.
**********************
Vi söker nu en assistent som vill arbeta hos en glad och busig 14-årig tjej.
Om tjänsten: Vi är behov av en assistent som kan arbeta extra vid behov. Arbetspassen är förlagda främst på helger och lov men kan även vara under kvällar. Flickan bor tillsammans med sina föräldrar i centrala Uppsala. Vi ser gärna att du är en tjej eller kvinna som tidigare har erfarenhet av autism. Då vår uppdragsgivare gillar att åka och bada bör du vara simkunnig. Vi ser även att du är rökfri, har du körkort så är det meriterande.
Jag är en tjej på 14 år som behöver stärka upp med en till assistent. Jag tycker om att aktiveras och hitta på saker därför behöver du vara en person som gillar att vara i väg på olika aktiviteter. När du arbetar hos mig får du vara med på allt ifrån att åka till Ikea, Turbo till att åka och bada. För att hjälpa mig i min vardag där min funktionsnedsättning sätter gränser behöver du vara lekfull, initiativrik och uthållig. Ibland händer det att jag blir frustrerande och arg, även om det inte är emot dig så behöver du veta hur du ska agera i dessa situationer. Därför bör du ha erfarenhet av låg affektivt bemötande. För att du och jag ska fungera bra tillsammans så tror jag att du tidigare har arbetat med andra som har samma funktionsnedsättning som mig.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Arbetstid/Varaktighet: Arbetstiderna är förlagda på dag/kväll samt helger.
Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Visa mindre

Vi söker en personlig assistent åt en 59-årig man som bor i Storvreta (tjän

Som personlig assistent är du ett stöd och hjälper uppdragsgivaren att skapa trygghet i hemmet. Vi söker dig som är ansvarsfull och som gärna har mycket humor. Om du har intressen inom konst, musik och trädgård kommer du dela intressen med uppdragsgivaren och hans fru. Arbetsuppgifter I arbetet som personlig assistent ingår personlig omvårdnad, förflyttningar, matlagning och diverse andra hushållssysslor samt att följa med på olika aktiviteter. Bilen a... Visa mer
Som personlig assistent är du ett stöd och hjälper uppdragsgivaren att skapa trygghet i hemmet. Vi söker dig som är ansvarsfull och som gärna har mycket humor. Om du har intressen inom konst, musik och trädgård kommer du dela intressen med uppdragsgivaren och hans fru.


Arbetsuppgifter
I arbetet som personlig assistent ingår personlig omvårdnad, förflyttningar, matlagning och diverse andra hushållssysslor samt att följa med på olika aktiviteter. Bilen används flitigt i hushållet så körkort är en förutsättning. Du är praktiskt lagd. Att vara en god lyssnare och tala bra svenska är viktigt då du hjälper till med kommunikation.

Du behöver trivas med att arbeta självständigt och är lugn och trygg med ensamarbete. Du följer gärna med till fritidshuset som ligger på norra Gräsö. Det finns goda övernattningsmöjligheter med bra standard.

Vi ser fram emot att höra från dig och välkomnar din ansökan.

Arbetstid/varaktighet
Tjänsten är en visstidsanställning. Omfattningen är på drygt 50-70%, detaljer diskuteras vidare under anställningsintervjun.

Du kommer abreta på ett rullande schema där arbetstiderna är varierande på dag/kväll/helg. Det kan även bli aktuellt med nätter framöver, så ha med det i åtanke när du söker tjänsten.

Lön 
Individuell lönesättning. Kollektivavtal Fremia-Kommunal.

Ansökan 
Ansök via formuläret nedan, kom ihåg att berätta lite om dig själv och bifoga meriter. Visa mindre

Personlig assistent till pojke i Uppsala

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Sundbyberg men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Malmö, Linköping, Kinna, Uddevalla, Göteborg, Karlstad och Visby.


Vill du göra stor skillnad i ett barns liv? Vi söker en social och ansvarstagande personlig assistent till en pojke i förskolåldern med stort vårdbehov.

 

Arbetsuppgifter
Du finns vid pojkens sida under hela arbetspasset som hans förlängda armar, ben och röst i vardagslivet. Ni kommer att leka tillsammans, delta i aktiviteter och i familjeliv. Pojken har ett stort omvårdnadsbehov med moment som sondmatning, andningsmask, cvk och andra hjälpmedel. Dessutom kommer du att hjälpa honom med sjukgymnastik och personlig hygien.

Vi erbjuder ett lärorikt arbete i ett trevligt hem där den personliga relationen mellan dig och barnet står i fokus.

Kvalifikationer
Vi söker en social och ansvarstagande person som är lyhörd och van att ta egna initiativ. Du har gymnasieexamen och har goda referenser från tidigare arbete.

Du kommer att arbeta med flera olika typer av utrustning för hemsjukvård. Antingen har du vårderfarenhet sedan tidigare eller så är du intresserad av att snabbt sätta dig in den typen av arbetsuppgifter.

Att arbeta med ett infektionskänsligt barn ställer höga krav på assistansteamet. Du bör vara flexibel och kunna hoppa in med kort varsel för att täcka upp för kollegor med sjukdomssymtom. 

Du som söker ska vara minst 20 år, rökfri, tala flytande svenska och ha god fysik, då lyft förekommer.

Arbetstider varierar över dygnets alla timmar.

Välkommen med din ansökan!


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du kunna styrka att du har ett permanent uppehållstillstånd i Sverige för att kunna få anställning i Särnmark. Om du söker arbete som personlig assistent hos ett barn som är under 18 år behöver du också kunna uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan du får börja arbeta. Du beställer registerutdraget via Polisens hemsida, här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Visa mindre

Två barn söker personliga assistenter i Öregrund

Vill Du arbeta i företaget med det stora hjärtat? Sätter Du människan och kvaliteten i centrum? Då är Du välkommen till oss på SAAND Service & Omsorg AB! SAAND Service & Omsorg är verksamma inom hemtjänst, personlig assistans, ledsagning samt hushållsnära tjänster. Vi har idag kontor i Botkyrka, Eskilstuna, Järfälla, Uppsala, Södertälje, Värmdö och Örebro med huvudkontoret i Linköping. ********************** Vi söker dig som vill arbeta som personlig assis... Visa mer
Vill Du arbeta i företaget med det stora hjärtat? Sätter Du människan och kvaliteten i centrum? Då är Du välkommen till oss på SAAND Service & Omsorg AB!
SAAND Service & Omsorg är verksamma inom hemtjänst, personlig assistans, ledsagning samt hushållsnära tjänster. Vi har idag kontor i Botkyrka, Eskilstuna, Järfälla, Uppsala, Södertälje, Värmdö och Örebro med huvudkontoret i Linköping.
**********************
Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till våra nya uppdragsgivare, 2 barn i skolåldern. Vi söker 2 vikarier.
Som personlig assistent får du ett variationsrikt arbete där dagen kan innefatta allt från vardagliga sysslor, omsorg till att följa med på nöjen och evenemang.
Om tjänsten:
Som personlig assistent till våra uppdragsgivare och är en aktiv del av deras vardag. Din arbetsplats är helt enkelt där han befinner sig. Som assistent är du uppdragsgivarens förlängda arm och tar vid och hjälper till där deras funktionsvariation sätter gränser.
Vi ställer inga krav på tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent och det viktigaste är att personkemin ska fungera.
Viktigt att du är rökfri, parfymfri och utan pälsdjur pga allergier.
Det underlättar om du har körkort och tillgång till bil men är inget krav. Det är ett stort plus om du bor i Öregrund.
Det är meriterade om du talar kurdiska eller arabiska och vi er gärna kvinnliga sökande till tjänsten.
Uppstart: Omgående
Varmt välkommen med din ansökan och till oss på SAAND!
OBS!!! Vänligen ange PA Öregrund i ämnesraden i din ansökan. Visa mindre

Helgjour och timvikarie

Preventia Assistans är ett företag i snabb tillväxt och med många spännande utmaningar framför oss. Hos Preventia Assistans får du ennära och lättillgänglig kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och tillstånd att bedriva assistans från Inspektionen från vård och omsorg. Nu söker vi en ansvarstagagande person som kan arbeta helgjour samt som timvikarie vid behov. Att arbeta på helgjouren innebär att du tar emot sj... Visa mer
Preventia Assistans är ett företag i snabb tillväxt och med många spännande utmaningar framför oss. Hos Preventia Assistans får du ennära och lättillgänglig kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och tillstånd att bedriva assistans från Inspektionen från vård och omsorg.

Nu söker vi en ansvarstagagande person som kan arbeta helgjour samt som timvikarie vid behov.
Att arbeta på helgjouren innebär att du tar emot sjukanmälningar via vår sjukanmälan-telefon samt ringer in personal vid sjukvakanser.


Det kan även innebära att du själv får gå ut och arbeta som personlig assistent om sjukvakansen inte går att lösa.
 
Dina arbetsuppgifter
Kontakt med kunder och assistenter
Bemanna pass med vikarier
Vid tillfälligt akut behov täcka upp som personlig assistent
 
Dina egenskaper
* Några år av erfarenhet inom vård / omsorg / personlig assistans
* Ansvarstagande, noggrann
* Flexibel
* Bra samarbetsförmåga
* Körkort och tillgång till bil är en merit men ej ett krav
* Ej pälsdjursallergiker
* Viljan att vara ditt bästa jag på jobbet
* Kunna hantera svenska i tal och skrift
* Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Stämmer detta in på dig?
Varmt välkommen med din ansökan. Visa mindre

14-årig flicka i Uppsala söker en engagerad och positiv personlig assistent

. Jag söker dig som är en engagerad och ansvarstagande person och som vill assistera mig i mina dagliga aktiviteter. Körkort och tillgång till egen bil är nödvändigt då jag bor en liten bit utanför Uppsala.   Egenskaper jag gärna vill att du besitter är: * Mycket empati och positiv energi. * Förmåga att utföra tunga lyft. * Kärlek och förståelse för barn. * Glad, positiv och full av energi. * Hög ansvarsfullhet. Krav: * Körkort och bil är obligator... Visa mer
.

Jag söker dig som är en engagerad och ansvarstagande person och som vill assistera mig i mina dagliga aktiviteter. Körkort och tillgång till egen bil är nödvändigt då jag bor en liten bit utanför Uppsala.
 
Egenskaper jag gärna vill att du besitter är:
* Mycket empati och positiv energi.
* Förmåga att utföra tunga lyft.
* Kärlek och förståelse för barn.
* Glad, positiv och full av energi.
* Hög ansvarsfullhet.

Krav:

* Körkort och bil är obligatoriskt.
* Erfarenhet med barn med flerfunktionshinder och epilepsi är meriterande.
* Bakgrund som logoped eller fysioterapeut är en fördel.
* Kunskaper i spanska är fördelaktigt, men inget krav.
* Heltidsanställning erbjudes, dag/natt på schema.


Arbetsuppgifter: Du kommer att stötta mig i mina dagliga aktiviteter och säkerställa att jag känner mig trygg och säker.
Om du har erfarenhet av logopedi eller fysioterapi är det ett plus för att stötta mig när det kommer till mina specifika behov.
Som personlig assistent hos mig kommer du få en meningsfull och en givande arbetsmiljö samt arbeta med underbara mig och bidra till min utveckling.
 
Om du är en positiv, energifylld och ansvarsfull individ med de nödvändiga kvalifikationerna, ser jag fram emot din ansökan. Skicka ditt CV och ett personligt brev. Ansökningar granskas löpande, och intervjuer kommer att hållas kontinuerligt.
Du börjar din tjänst med introduktion, oavsett om du har tidigare erfarenhet eller inte.
Mina assistenter är anställda av Assistans i Balans vilket innebär att du alltid får stöd i ditt uppdrag. Du kommer få en noggrann introduktion, möjlighet till ut- och fortbildning.

Eftersom jag är ett barn så måste du ha utdrag ur polisregistret, detta beställs på www.polisen.se.

Lönesättningen är individuell och sker enligt överenskommelse med Assistans i Balans, som kommer att vara din arbetsgivare. Avtal Fremia-Kommunal
Hoppas du tycker att det låter spännande och kul att få arbeta med mig, jag längtar efter att få lära känna dig! Visa mindre

Vi söker en timvikarie till en 14-årig tjej med autism

Vill Du arbeta i företaget med det stora hjärtat? Sätter Du människan och kvaliteten i centrum? Då är Du välkommen till oss på SAAND Service & Omsorg AB! SAAND Service & Omsorg är verksamma inom hemtjänst, personlig assistans, ledsagning samt hushållsnära tjänster. Vi har idag kontor i Botkyrka, Eskilstuna, Malmö, Stockholm, Södertälje, Uppsala, Västervik, Värmdö, och Örebro med huvudkontoret i Linköping. ********************** Vi söker nu en assistent som... Visa mer
Vill Du arbeta i företaget med det stora hjärtat? Sätter Du människan och kvaliteten i centrum? Då är Du välkommen till oss på SAAND Service & Omsorg AB!
SAAND Service & Omsorg är verksamma inom hemtjänst, personlig assistans, ledsagning samt hushållsnära tjänster. Vi har idag kontor i Botkyrka, Eskilstuna, Malmö, Stockholm, Södertälje, Uppsala, Västervik, Värmdö, och Örebro med huvudkontoret i Linköping.
**********************
Vi söker nu en assistent som vill arbeta hos en glad och busig 14-årig tjej.
Om tjänsten: Vi är behov av en assistent som kan arbeta extra vid behov. Arbetspassen är förlagda främst på helger och lov men kan även vara under kvällar. Flickan bor tillsammans med sina föräldrar i centrala Uppsala. Vi ser gärna att du är en tjej eller kvinna som tidigare har erfarenhet av autism. Då vår uppdragsgivare gillar att åka och bada bör du vara simkunnig. Vi ser även att du är rökfri, har du körkort så är det meriterande.
Jag är en tjej på 14 år som behöver stärka upp med en till assistent. Jag tycker om att aktiveras och hitta på saker därför behöver du vara en person som gillar att vara i väg på olika aktiviteter. När du arbetar hos mig får du vara med på allt ifrån att åka till Ikea, Turbo till att åka och bada. För att hjälpa mig i min vardag där min funktionsnedsättning sätter gränser behöver du vara lekfull, initiativrik och uthållig. Ibland händer det att jag blir frustrerande och arg, även om det inte är emot dig så behöver du veta hur du ska agera i dessa situationer. Därför bör du ha erfarenhet av lågaffektivt bemötande. För att du och jag ska fungera bra tillsammans så tror jag att du tidigare har arbetat med andra som har samma funktionsnedsättning som mig.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Arbetstid/Varaktighet: Arbetstiderna är förlagda på dag/kväll samt helger.
Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Visa mindre

Personlig assistent, 60%

Ansök    Apr 29    Blå Assistans    Personlig assistent
Blå Assistans är en rikstäckande ideell förening som drivs i kooperativ form sedan år 1994. Kooperativet anordnar personlig assistans i enlighet med LSS intentioner, den lag som ger personer med funktionsvariation ”rätt att leva som andra”. Personlig assistent är serviceyrket som stödjer en person att leva det liv som han eller hon önskar. Blå assistans är kooperativet som genomsyras av ett gott bemötande. Tillgänglighet och god service står i fokus, för ... Visa mer
Blå Assistans är en rikstäckande ideell förening som drivs i kooperativ form sedan år 1994.
Kooperativet anordnar personlig assistans i enlighet med LSS intentioner, den lag som ger personer med funktionsvariation ”rätt att leva som andra”. Personlig assistent är serviceyrket som stödjer en person att leva det liv som han eller hon önskar.
Blå assistans är kooperativet som genomsyras av ett gott bemötande. Tillgänglighet och god service står i fokus, för att trygga vardagen för våra assistansanvändare och anställda. För att säkerställa en god kompetens bland våra medarbetare erbjuder vi kontinuerliga utbildningar inom området personlig assistans. Vi driver även ett aktivt arbetsmiljöarbete. Som arbetsgivare ser vi det som en självklarhet att våra anställda erbjuds subventionerad friskvård.

Jag är en kvinna som bor i Uppsala. Eftersom jag vill ha en självvald och självstyrd assistans har jag valt Blå Assistans som anordnare. Blå Assistans är arbetsgivare för mina assistenter, medan jag själv väljer vilka de ska anställa som mina personliga assistenter. Jag schemalägger min assistans och bestämmer över assistenternas arbetsinnehåll. Min anordnare strävar efter att både medlemmar, assistenter och administrativ personal ska ha den kompetens som deras arbetsuppgifter kräver.
I din anställning ingår det att delta i utbildningar som påkallas av arbetsgivaren.

För att läsa om personuppgiftsbehandling när du söker arbete hos oss tryck på följande länk: https://www.blåassistans.se/wp-content/uploads/2019/01/Personuppgiftsbehandling-ansökning-PA-1805.pdf

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Jag söker dig, gärna kvinna, som har lite livserfarenhet och du får gärna ha fyllt 40 för några år sedan men framförallt vill jag att du har en positiv inställning, är lösningsfokuserad och lyhörd för mina behov. Det är viktigt att du är noggrann och lugn i det du gör och har förmåga att ta till dig instruktioner vid behov. Du ska ha förståelse för din roll som personlig assistent och inte ta över i situationer där jag är den som ska vara aktiv. Jag ser helst att du inte röker.
Dina arbetsuppgifter består i vanligt förekommande sysslor i ett hem som jag vill att du utför nogsamt. Jag är ute en del och gör ärenden vilket kräver att du har körkort och god förmåga att köra bil. Du ska kunna sy, såväl med maskin som med nål och tråd. Du behöver tycka om att ta långa promenader också för att trivas. Jag behöver assistans i mina förflyttningar, det är inte på något sätt tungt men du ska vara vid god fysik för att kunna utföra arbetet. Det är ett plus om du arbetat med stomi tidigare.
Arbetstiden är förlagd mellan kl. 7-15 vardagar först och främst samt under onsdag, torsdag och fredag Behovet är skyndsamt så intervju och anställning kan ske innan sista ansökningsdag utgått. Vi avser en snabb rekrytering. Tjänsten tillsätts så snart vi hittat en person för uppdraget.
Tjänstegrad: 60% dvs 24h/v. Tillträdesdatum för tjänsten är snarast.
Vid ansökan märk med referens " Kvinna Uppsala" i ämnesfältet.
Eftersom att tillträdet är snarast kommer löpande intervjuer att ske och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Visa mindre

Personlig Assistent till aktiv kille 30 år i Uppsala

Ansök    Apr 30    Performiq AB    Personlig assistent
Tjänstebeskrivning & erbjudande Vill du ha världens bästa jobb? Jag är en glad man på 30 år. Som älskar att göra galna saker. Jag är född med en cp-skada. Jobbar gör jag som mjukvaruutvecklare på kronofogden. Min lediga tid fyller jag med roligheter så som, hitta ut, rullstolsrugby, sportläger, dykning samt skidåkning. Nu är det dags att hitta 1-2 nya assistenter. Tjänsterna kommer att innehålla både vardag och helg. Passen är oftast 15h långa 07:00-2... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du ha världens bästa jobb?

Jag är en glad man på 30 år. Som älskar att göra galna saker. Jag är född med en cp-skada. Jobbar gör jag som mjukvaruutvecklare på kronofogden.

Min lediga tid fyller jag med roligheter så som, hitta ut, rullstolsrugby, sportläger, dykning samt skidåkning.

Nu är det dags att hitta 1-2 nya assistenter. Tjänsterna kommer att innehålla både vardag och helg. Passen är oftast 15h långa 07:00-22:00 , 09:00-00:00 eller 09:00-22:00. Man jobbar i snitt 10 pass månaden.

Så vem är du?
Vild & galen tjej eller kille
Du anpassar dig efter arbetssituationen
Är flexibel
Gärna har manuellt körkort
Tycker om att vara ute
Pratar god svenska

Intervjuer kommer hållas löpande, så sök idag, imorgon kan det vara försent.Arbetsplats: Uppsala.
Omfattning: Deltid.
Startdatum: Omgående

Lön enligt avtal, kollektivavtal kommunal/vårdföretagarna.Företagspresentation
Vi på Team Aron Assistans hjälper våra kunder att få möjlighet att prova på olika idrotter och ser till att assistenter och kunder får komma i kontakt med föreningar och idrottsklubbar som skulle kunna vara av intresse. Genom vårt nätverk inom idrotten och via samarbeten med föreningar och idrottsklubbar kan vi uppfylla våra kunders önskan att gå på exempelvis fotbollsmatcher eller andra idrottsrelaterade evenemang. Finns önskan att efter matchen hälsa på laget eller sin favoritstjärna finns det goda chanser att vi kan ordna även detta.

Team Aron Assistans - assistansbolaget för dig som vill vara aktiv och älskar idrott

Om PerformIQ
Vi på Team Aron Assistans tror på att alla människor är bra på något. Vi tror på att skapa rätt förutsättningar för att människor skall kunna växa. Vi tror att ett aktivt liv är en bra grund för ökad livskvalitet och detta utifrån varje individs unika förutsättningar.
Vi tror att delaktighet skapar ett mervärde och ett bättre liv. Detta med fokus på idrott, föreningsliv och aktivitet. Visa mindre

Vill du bli min assistent?

Preventia Assistans är ett företag i snabb tillväxt och med många spännande utmaningar framför oss. Hos Preventia Assistans får du ennära och lättillgänglig kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och tillstånd att bedriva assistans från Inspektionen från vård och omsorg. Jag är en medelålders kvinna, boendes centralt i Uppsala. Just nu söker jag efter fler personer som kan arbeta främst dagar och kvällar, som ... Visa mer
Preventia Assistans är ett företag i snabb tillväxt och med många spännande utmaningar framför oss. Hos Preventia Assistans får du ennära och lättillgänglig kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och tillstånd att bedriva assistans från Inspektionen från vård och omsorg.

Jag är en medelålders kvinna, boendes centralt i Uppsala.


Just nu söker jag efter fler personer som kan arbeta främst dagar och kvällar, som min assistent. 
Den person som jag söker ska helst vara en kvinna i ålder 30-50 år med en bra fysik, goda matlagningskunskaper och en stor portion humor. Hon ska vara trygg i sig själv och ha en lugn personlighet. Erfarenhet av personlig assistans sedan tidigare är ett krav. Viktigt att kunna uttrycka sig tydligt i tal och skrift på svenska.

Mina intressen är att resa, mat, hästsport, natur och min familj.

Jag bor själv och har assistans dygnets alla timmar. Vissa dagar har jag dubbel assistans på dagtid.

Om du tycker att det låter som något för dig så skicka ditt cv samt ett personligt brev där du berättar om dig själv.

Jag ser fram emot att träffa dig!

Välkommen med din ansökan.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

För anställning hos Preventia Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Vi kräver även utdrag från belastningregistret, det kan du beställa här Visa mindre

Assistent sökes till en 7-årig flicka för kul resa i sommar

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Är du min nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår kunds tillvaro? Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Enköping! I ro... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Är du min nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår kunds tillvaro?
Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Enköping! I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.
Om tjänsten

Flickan bor tillsammans med sina föräldrar och syskon. Du kommer hjälpa henne med all omvårdnad, förflyttning, sondmatning, träning, slemsug och inhalationer.
Flickan har omfattande omsorgsinsatser och kräver full uppsikt. Vi söker därför en assistent som är noggrann, pålitlig och är uppmärksam.

Som personlig assistent är du med och skapar en trygg och trivsam vardag för flickan under dem förutsättningar som finns.

Flickan har omfattande omsorgsinsatser och kräver full uppsikt.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med olika hjälpmedel såsom andningshjälpmedel, slemsugning samt byte/tömning av stomipåse är meriterande men inget krav så länge du är snabblärd och godtar goda råd som kommer från arbetsledaren eller andra assistenter som känner flickan väl.

Du talar flytande svenska, är flexibel och kan resa inom Sverige men även utomlands. Som person är du flexibel, lyhörd och stresstålig samt visar respekt för individen, assistansgruppen och anhöriga. Du har en positiv inställning, är driven och framåt samtidigt som du är lugn och ödmjuk.

Endast kvinnliga sökande enligt önskemål från kund.
Du ska även kunna uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.

Vad får du?

Friskvård, utbildning och väl introduktion.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:

Just nu söker vi timvikarier vid oplanerad såsom planerad frånvaro.
På sikt finns det möjlighet till en fast schemarad.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Vår Omtanke.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker en personlig assistent åt en 59-årig man som bor i Storvreta (tjän

Som personlig assistent är du ett stöd och hjälper uppdragsgivaren att skapa trygghet i hemmet. Vi söker dig som är ansvarsfull och som gärna har mycket humor. Om du har intressen inom konst, musik och trädgård kommer du dela intressen med uppdragsgivaren och hans fru. Arbetsuppgifter I arbetet som personlig assistent ingår personlig omvårdnad, förflyttningar, matlagning och diverse andra hushållssysslor samt att följa med på olika aktiviteter. Bilen a... Visa mer
Som personlig assistent är du ett stöd och hjälper uppdragsgivaren att skapa trygghet i hemmet. Vi söker dig som är ansvarsfull och som gärna har mycket humor. Om du har intressen inom konst, musik och trädgård kommer du dela intressen med uppdragsgivaren och hans fru.


Arbetsuppgifter
I arbetet som personlig assistent ingår personlig omvårdnad, förflyttningar, matlagning och diverse andra hushållssysslor samt att följa med på olika aktiviteter. Bilen används flitigt i hushållet så körkort är en förutsättning. Du är praktiskt lagd. Att vara en god lyssnare och tala bra svenska är viktigt då du hjälper till med kommunikation.

Du behöver trivas med att arbeta självständigt och är lugn och trygg med ensamarbete. Du följer gärna med till fritidshuset som ligger på norra Gräsö. Det finns goda övernattningsmöjligheter med bra standard.

Vi ser fram emot att höra från dig och välkomnar din ansökan.

Arbetstid/varaktighet
Tjänsten är en visstidsanställning. Omfattningen är på drygt 50-70%, detaljer diskuteras vidare under anställningsintervjun.

Du kommer abreta på ett rullande schema där arbetstiderna är varierande på dag/kväll/helg. Det kan även bli aktuellt med nätter framöver, så ha med det i åtanke när du söker tjänsten.

Lön 
Individuell lönesättning. Kollektivavtal Fremia-Kommunal.

Ansökan 
Ansök via formuläret nedan, kom ihåg att berätta lite om dig själv och bifoga meriter. Visa mindre

Vill du jobba och är lite flexibel? Då har vi jobbet åt dig!

Ansök    Apr 29    Alma Assistans AB    Personlig assistent
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö. Jag söker flera timvikarier som personlig assistent som kan vara lite flexibla och arbeta hos fler av mina kunde... Visa mer
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö.

Jag söker flera timvikarier som personlig assistent som kan vara lite flexibla och arbeta hos fler av mina kunder, har en kvinna i centrala Uppsala, en man i Uppsala och en ung kille, också i Uppsala. Alla 3 är rullstolsburna och behöver hjälp med det mesta i sin vardag. Dem är charmiga med glimten i ögat och är du rätt person för platsen så kommer du att ha ett mycket roligt på jobbet.

Arbetet innebär förutom sedvanliga arbetsuppgifter så som hjälp med mat, hygien och städ även följa med på träning och andra aktiviteter.

Passen är förlagda dag, kväll och nätter, vardag som helg.

Du som söker passar in på följande beskrivning:

* är en lugn och trygg person med ett eget driv.
* ser och kan ta ansvar för vad som behöver göras.
* har en stor förmåga att sätta dig in i någon annans situation och perspektiv.
Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom vården, men inget krav. Att personkemin mellan dig och vår kund stämmer är det viktigaste.

Intro kan påbörjas snabbt till rätt person. Så ring vid frågor annars Varmt välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Vi söker en personlig assistent åt en 59-årig man som bor i Storvreta

Som personlig assistent är du ett stöd och hjälper uppdragsgivaren att skapa trygghet i hemmet. Vi söker dig som är ansvarsfull och som gärna har mycket humor. Om du har intressen inom konst, musik och trädgård kommer du dela intressen med uppdragsgivaren och hans fru. Arbetsuppgifter I arbetet som personlig assistent ingår personlig omvårdnad, förflyttningar, matlagning och diverse andra hushållssysslor samt att följa med på olika aktiviteter. Bilen a... Visa mer
Som personlig assistent är du ett stöd och hjälper uppdragsgivaren att skapa trygghet i hemmet. Vi söker dig som är ansvarsfull och som gärna har mycket humor. Om du har intressen inom konst, musik och trädgård kommer du dela intressen med uppdragsgivaren och hans fru.


Arbetsuppgifter
I arbetet som personlig assistent ingår personlig omvårdnad, förflyttningar, matlagning och diverse andra hushållssysslor samt att följa med på olika aktiviteter. Bilen används flitigt i hushållet så körkort är en förutsättning. Du är praktiskt lagd. Att vara en god lyssnare och tala bra svenska är viktigt då du hjälper till med kommunikation.

Du behöver trivas med att arbeta självständigt och är lugn och trygg med ensamarbete. Du följer gärna med till fritidshuset som ligger på norra Gräsö. Det finns goda övernattningsmöjligheter med bra standard.

Vi ser fram emot att höra från dig och välkomnar din ansökan.

Arbetstid/varaktighet
Vi söker dig som kan arbeta extra/ett par arbetspass i veckan.

I sommar vore det bra om du kan arbeta mer då mina ordinare assistenter är på semesterledighet. 

Arbetstiderna är varierande på dag/kväll/helg. Det kan även bli aktuellt med nätter framöver.

Lön 
Individuell lönesättning. Kollektivavtal Fremia-Kommunal.

Ansökan 
Ansök via formuläret nedan, kom ihåg att berätta lite om dig själv och bifoga meriter. Visa mindre

Sommarjobb: Personlig assistent till flicka i Uppsala

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Sundbyberg men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Malmö, Linköping, Kinna, Uddevalla, Göteborg, Karlstad och Visby.

Vill du göra stor skillnad i ett barns liv? Vi söker en social och ansvarstagande personlig assistent till en flicka i skolåldern med stort vårdbehov.

Du som söker får gärna vara student och är intresserad av att jobba extra även under terminerna och kommande lov. Sommarjobbet är förlagt till veckorna 27-32. Under sommaren arbetar du olika typer av pass: dag, kväll, helg och vaken natt. Det finns möjlighet till fasta kvällspass och helgpass till hösten. Då arbetet kräver mycket introduktion, påbörjas introduktionen nu under våren.

Arbetsuppgifter
Du finns vid flickans sida under hela arbetspasset som hennes förlängda armar, ben och röst i vardagslivet. Ni kommer att leka tillsammans, sjunga, delta i aktiviteter och familjeliv. Du ansvarar för hennes andningsövervakning och viss medicinering. Flickan har ett stort omvårdnadsbehov med moment som sondmatning, syrgasbehandling, inhalationer och andra andningshjälpmedel. Dessutom kommer du att hjälpa henne med sjukgymnastik och personlig hygien.

Vi erbjuder ett lärorikt arbete i ett trevligt hem där den personliga relationen mellan dig och barnet står i fokus. Assistansteamet består idag av sex assistenter. Arbetsledning och schemaläggning sköts av Särnmarks kontor i Uppsala.

Kvalifikationer
Vi söker en social och ansvarstagande person som är lyhörd och van att ta egna initiativ. Du har gymnasieexamen och har goda referenser från tidigare arbete.

Du kommer att arbeta med flera olika typer av utrustning för hemsjukvård. Antingen har du vårderfarenhet sedan tidigare eller så är du intresserad av att snabbt sätta dig in den typen av arbetsuppgifter.

Att arbeta med ett infektionskänsligt barn ställer höga krav på assistansteamet. Du bör vara flexibel och kunna hoppa in med kort varsel för att täcka upp för kollegor med sjukdomssymtom. 

Du som söker ska vara minst 20 år, rökfri, tala flytande svenska och ha god fysik, då tunga lyft förekommer.

Välkommen med din ansökan!


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du kunna styrka att du har ett permanent uppehållstillstånd i Sverige för att kunna få anställning i Särnmark.

Om du söker arbete som personlig assistent hos ett barn som är under 18 år behöver du också kunna uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan du får börja arbeta.
Du beställer registerutdraget via Polisens hemsida, här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Visa mindre

27-åring i Uppsala söker personlig assistent - dygnspass

. Hej, Jag är en social och skojfrisk 27-årig man. Jag söker dig som vill jobba som min personliga assistent. I tjänsten igår även ett bemanningsansvar som du delar med dina kollegor. Som person önskar jag att du är jordnära och enkel. För mig är det viktigt att du är inkännande och lyhörd. Jag värdesätter att du är intresserad av matlagning och bra på att kommunicera. Det skulle även underlätta om du har en idérikedom. Jag önskar att du är intre... Visa mer
.

Hej,
Jag är en social och skojfrisk 27-årig man.

Jag söker dig som vill jobba som min personliga assistent.
I tjänsten igår även ett bemanningsansvar som du delar med dina kollegor.

Som person önskar jag att du är jordnära och enkel. För mig är det viktigt att du är inkännande och lyhörd. Jag värdesätter att du är intresserad av matlagning och bra på att kommunicera. Det skulle även underlätta om du har en idérikedom.

Jag önskar att du är intresserad av idrott och i fysiskt bra form, då jag tränar Framerunning på elitnivå flertalet gånger i veckan. Några gånger om året reser jag iväg för att tävla, både inom och utanför Sverige.

Det är önskvärt att du innehar körkort samt ett plus om du är rökfri och gärna i åldern 25 år och uppåt.
 
Arbetstid/varaktighet
Tjänsten är: 60% - dygnspass plus ansvar för bemanning

Lön
Individuell lönesättning.
 
Mina assistenter är anställda av Balans vilket innebär att du kommer få det stöd du behöver för att bli trygg i ditt uppdrag. En noggrann och tydlig introduktion, personlig arbetsledning, handledning samt ut- och fortbildning.


Kollektivavtal Kommunal-Fremia och individuell lönesättning.
 
Jag ser framemot att få lära känna dig! Hoppas vi ses. Visa mindre

242137 Vill du assistera mig på min gård utanför Uppsala?

Ansök    Apr 26    Nära AB    Personlig assistent
Hos NÄRA har vi arbetat med personlig assistans sedan 1995. Vi vill att våra kunder ska uppleva kvalité i den personliga assistansen. Kvalité är inte lika för alla - vi uppskattar olika saker, har olika drömmar och framför allt sätt att vilja leva våra liv på. Personlig assistans hos NÄRA utförs därför med respekt för individens självbestämmande. Arbetet som personlig assistent är mångsidigt och kan vara både spännande och utvecklande. Hos NÄRA omfattas pe... Visa mer
Hos NÄRA har vi arbetat med personlig assistans sedan 1995. Vi vill att våra kunder ska uppleva kvalité i den personliga assistansen. Kvalité är inte lika för alla - vi uppskattar olika saker, har olika drömmar och framför allt sätt att vilja leva våra liv på. Personlig assistans hos NÄRA utförs därför med respekt för individens självbestämmande. Arbetet som personlig assistent är mångsidigt och kan vara både spännande och utvecklande. Hos NÄRA omfattas personliga assistenter alltid av kollektivavtal.
I rekryteringar hos NÄRA kan kunder/arbetsledare/anhöriga komma att läsa ansökningarna.
Bakgrundskontroll kan förekomma i våra rekryteringar och utdrag ur polisens belastningsregister tas alltid i uppdrag hos minderåriga. Du behöver kunna styrka din identitet och din rätt att arbeta i Sverige. Vi söker nu en assistent till en man i 50-årsåldern.


Kunden är rullstolsburen efter en olycka och behöver hjälp med sin dagliga livsföring. Kunden är intresserad av bilar och snickeri. Du som söker behöver ha körkort och tillgång till bil då kunden bor lantligt och behöver kunna ta sig till olika aktiviteter.


Om du är en person som är intresserad av ett omväxlande jobb med olika sysslor i och utanför kundens hem och du dessutom tycker det är roligt med lite
administrativa uppgifter på sikt ,kan det här vara jobbet för dig.

Passen är förlagda dag och kväll.
För att söka denna tjänst behöver du skapa ett konto via följande länk, https://nara.primass.se/primass/Register.aspx

Du fyller sedan i din rekryteringsprofil samt laddar upp ditt cv och personliga brev. Du kan sedan söka tjänsten under fliken ”lediga tjänster”. Vi ser fram emot din ansökan!

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Engagerad personlig assistent 50% till tjej i Uppsala

Ansök    Apr 25    Enkv Assistans AB    Personlig assistent
Vi söker en dedikerad och uppmärksam personlig assistent till en 23-årig tjej som bor i en egen bostad i anslutning till hennes familjs hus utanför Uppsala, i närheten av Ramstalund. Hon har cp-skada, autism och epilepsi vilket gör att hon behöver hjälp med praktiska sysselsättningar i sin vardag samt stöd för att följa rutiner ochföratt tolka och förstå sin omgivning i sociala sammanhang. Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat personlig omvårdnad, hu... Visa mer
Vi söker en dedikerad och uppmärksam personlig assistent till en 23-årig tjej som bor i en egen bostad i anslutning till hennes familjs hus utanför Uppsala, i närheten av Ramstalund. Hon har cp-skada, autism och epilepsi vilket gör att hon behöver hjälp med praktiska sysselsättningar i sin vardag samt stöd för att följa rutiner ochföratt tolka och förstå sin omgivning i sociala sammanhang.
Dina arbetsuppgifter inkluderar bland annat personlig omvårdnad, hushållssysslor, stöd i hennes olika fritidsintressen samt att följa med och stödja under olika aktiviteter.
Vi söker dig som är engagerad och har ett stort hjärta för assistansyrket. Du bör vara lyhörd, trygg i din roll och ha tålamod. Erfarenhet av och kunskap om autism är ett krav. Du ska vara bra på att uppmärksamma detaljer och kunna läsa av olika situationer. Erfarenhet av lågaffektivt bemötande, bildstöd och tecken som stöd är meriterande.
Trivs med djur då familjen har både hund och katt.
Du kan arbeta självständigt och ta egna initiativ.
God förmåga i svenska, både i tal och skrift.
Kommunikationerna till hemmet är bra så du måste inte ha egen bil men att du har körkort och att du är villig att köra hennes bil när du är i tjänst är ett krav.

Tillträde: Enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du kan starta så snabbt som möjligt.
Omfattning:Tjänsten innebär deltidarbete enligt ett rullande schema på cirka50%+ möjlighet att jobbaextra vid behov.Arbetspassen är varierande och omfattar både dag, kväll och natt, samt varannan helg.
Villkor för anställning: Arbetstillstånd i Sverige kommer att kontrolleras. Ett Bank-ID är nödvändigt för att underteckna anställningskontrakt och tidrapportering. En introduktionsutbildning krävs inom en månad från anställningsstart.
Rekryteringsprocessen: Vi värdesätter snabba processer och intervjuer sker löpande. Vänta därför inte med din ansökan! I våra rekryteringsprocesser ingår bakgrundskontroller, och ett polisutdrag är obligatoriskt vid anställning hos minderårig.
Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag och bli en del av ett positivt och stöttande team som gör skillnad varje dag!
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent i centrala Uppsala

Ansök    Apr 25    Uppsala kommun    Personlig assistent
Uppsala kommun Har du utbildning inom vård och omsorg och är på jakt efter en ny utmaning? Vi på personlig assistans behöver nu tillsätta en personlig assistent. Hos oss får du en möjlighet att göra skillnad - på riktigt. Sök idag och bli en del av vårt viktiga arbete! Att arbeta som personlig assistent innebär att assistera den enskilde brukaren med vad denne inte klarar av att göra själv. Det kan innebära att du hjälper till med allt från personlig ... Visa mer
Uppsala kommun

Har du utbildning inom vård och omsorg och är på jakt efter en ny utmaning? Vi på personlig assistans behöver nu tillsätta en personlig assistent. Hos oss får du en möjlighet att göra skillnad - på riktigt. Sök idag och bli en del av vårt viktiga arbete!

Att arbeta som personlig assistent innebär att assistera den enskilde brukaren med vad denne inte klarar av att göra själv. Det kan innebära att du hjälper till med allt från personlig omvårdnad, hygien och hushållssysslor till att följa med på olika aktiviteter och nöjen. Ditt syfte är att stötta och underlätta vardagen för brukaren och därmed skapa en meningsfull tillvaro.

Arbetstiderna är anpassade efter brukarens behov och beslut, det är därför viktigt att du kan tänka dig jobba dag och kväll (arbetstiden är förlagd mellan 8.00-21.00). Arbetsplatsen är inom Uppsala stadskärna, ett par kilometer från centrum.

Ditt uppdrag
Nu söker vi personal till en brukare som har en förvärvad hjärnskada till följd av en stroke. Brukaren har ett omfattande omvårdnadsbehov och du kommer bland annat att arbeta med förflyttning, personlig hygien och personlig omvårdnad.

För brukarens hälsa är det viktigt att du som söker inte är rökare eller använder parfym på arbetstid.

I Uppsala kommun arbetar vi tillsammans, välkomnar nyskapande och gör skillnad för dem vi finns till för. Läs gärna mer om hur det är att arbeta hos oss: Det här är Uppsala kommun - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-karriar/jobba-hos-oss/det-har-ar-uppsala-kommun/#var-vardegrund)

Din bakgrund
Vi söker dig som är utbildad inom vård och omsorg och har flerårig erfarenhet inom vården. Har du erfarenhet av stroke ses det som meriterande.

Då det förekommer förflyttningsmoment behöver du vara i god fysisk form. Du behöver även kunna arbeta dag och kväll, både vardag och helg. Utöver detta behärskar du det svenska språket obehindrat i både tal och skrift.

Som person är du flexibel och är en person som ser möjligheter. Du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt, har lätt för att samarbeta och för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Vidare efterfrågar vi dig som är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Kristofer Roclawski, verksamhetschef, tfn 018-726 23 65

Facklig företrädare:
Kommunal 010-442 82 04
Vision Tommy Törnberg, 018-727 17 44

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 12 95

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Vi arbetar med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Målet är att de ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt.

Vård- och omsorgsförvaltningen är en av Sveriges största arbetsgivare inom kommunal vård och omsorg. Här arbetar cirka 7 500 medarbetare utifrån vår värdegrund – göra skillnad, arbeta tillsammans och välkomna nyskapande. Hos oss finns stora möjligheter att ta eget ansvar, utvecklas och bidra med sin kompetens. Vi strävar mot en organisationskultur med en tilltro till varandra och en stolthet över verksamheten.

Mer information om hur det är att arbeta i Uppsala kommun hittar du på Arbeta inom vård och omsorg - Uppsala kommun (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-karriar/jobba-hos-oss/arbeta-inom-vard-och-omsorg/)
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Personlig assistent i Uppsala (deltidstjänst)

Vi söker personlig assistent för deltidstjänst till man i 40-årsåldern med ryggmärgsskada. I arbetet hjälper du assistanstagaren att leva ett så självständigt liv som möjligt. Exempel på arbetsuppgifter i ditt arbete hos oss är städning, personlig hygien, förflyttningar, fritidsaktiviteter och matlagning. Arbetstider är vanligtvis dag och kvällstid. Beredskapstid används i viss utsträckning och vi ser därför gärna att du bor i eller nära Uppsala. Vi söke... Visa mer
Vi söker personlig assistent för deltidstjänst till man i 40-årsåldern med ryggmärgsskada.
I arbetet hjälper du assistanstagaren att leva ett så självständigt liv som möjligt. Exempel på arbetsuppgifter i ditt arbete hos oss är städning, personlig hygien, förflyttningar, fritidsaktiviteter och matlagning.
Arbetstider är vanligtvis dag och kvällstid. Beredskapstid används i viss utsträckning och vi ser därför gärna att du bor i eller nära Uppsala.
Vi söker dig som är ansvarstagande, utåtriktad och kan arbeta självständigt.
Vi söker dig för en deltidstjänst om ca 50%
Körkort är ett plus men inte ett krav. Visa mindre

Kulturintresserad Disneynörd söker personlig assistent i Uppsala.

Ansök    Apr 22    Alma Assistans AB    Personlig assistent
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö. Jag är en glad transtjej på 33 år boende i centrala Uppsala. Det tråkiga först: Jag har visst haft en CP-skada s... Visa mer
Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö.

Jag är en glad transtjej på 33 år boende i centrala Uppsala. Det tråkiga först: Jag har visst haft en CP-skada sen jag föddes och jag är rullstolsburen. Om du vill jobba hos mig så kommer du hjälpa mig med alla vardagliga saker som städning, matlagning och planering. Därigenom är du inte min hjärna, men du är ett stöttande sällskap som hjälper till att få vardagen att gå ihop.

Vi söker nu flera timvikarier som kan hoppa in vid sjukdom/semester. Arbetspassen är 24 timmar långa med "sovande jour" (som det inte längre heter). Vilket innebär att du får vila på jobbet under nattimmarna, kan inträffa ibland att jag vill ha någon enklare hjälp nattetid, men ytterst lite, med andra ord är det inte vaken natt.

Lite kort om mig:

Jag är en öppen person som gillar att ha folk runtomkring mig. Jag är också lite utav en social kameleont vilket innebär att jag smälter in i många olika sammanhang om jag känner mig trygg. Vilket är en bra egenskap, men det innebär att det är extra viktigt att du och jag kommer bra överens så att jag inte behöver kamouflera mig i mitt eget hem.

Utöver det här så är jag också en Disneynörd av rang. Jag gillar också att skriva och gå på teater och musikaler. Om du delar dessa intressen vore det jätteroligt, men det är inget krav.

Jag söker dig som är empatisk, arbetsvillig och lösningsfokuserad. För mig innebär det att du är medveten om mitt funktionshinder men samtidigt struntar helt i det.

Dessutom är det bra om du är intresserad av stretching och fysiskt aktivitet då jag har ett behov av att stretcha och gärna ser att det är lite "go" i dig, samtidigt som jag inte vill att du ska ta över utan att ha dialog med mig.

För mig är det viktigt att vi klickar oavsett hur mycket erfarenhet du har av yrket. Om det här låter intressant så skicka in en ansökan idag.

Ring vid frågor, annars välkommen in med din ansökan. Visa mindre

Personliga assistenter till en 25-årig kille i Uppsala

Vill Du arbeta i företaget med det stora hjärtat? Sätter Du människan och kvaliteten i centrum? Då är Du välkommen till oss på SAAND Service & Omsorg AB! SAAND Service & Omsorg är verksamma inom hemtjänst, personlig assistans, ledsagning samt hushållsnära tjänster. Vi har idag kontor i Botkyrka, Eskilstuna, Malmö, Stockholm, Södertälje, Uppsala, Västervik, Värmdö, och Örebro med huvudkontoret i Linköping. ********************** Om mig: Jag är en 25-årig in... Visa mer
Vill Du arbeta i företaget med det stora hjärtat? Sätter Du människan och kvaliteten i centrum? Då är Du välkommen till oss på SAAND Service & Omsorg AB!
SAAND Service & Omsorg är verksamma inom hemtjänst, personlig assistans, ledsagning samt hushållsnära tjänster. Vi har idag kontor i Botkyrka, Eskilstuna, Malmö, Stockholm, Södertälje, Uppsala, Västervik, Värmdö, och Örebro med huvudkontoret i Linköping.
**********************
Om mig:
Jag är en 25-årig individ med ett djupt intresse för data och teknik. För närvarande söker jag dedikerade personliga assistenter för att stödja mig i min dagliga rutin. Jag lider av en muskelsjukdom som kräver kontinuerlig assistans för att upprätthålla en hög livskvalitet.
Arbetsuppgifter hos mig:
Dina huvudsakliga ansvarsområden kommer att innefatta handräckning, förflyttningar, på- och avklädning, personlig hygien, matlagning, hushållssysslor samt andra praktiska uppgifter som bidrar till mitt vardagliga välbefinnande.
Vad jag söker:
Vi söker efter individer som är påhittiga, flexibla och har en positiv inställning till att arbeta under sena kvällar. Jag värdesätter högt engagemang, utmärkt samarbetsförmåga och tydlig kommunikation.
Plats och Transport:
Jag bor strax utanför centrala Uppsala där bussförbindelserna är begränsade, vilket innebär att du behöver ha körkort och tillgång till egen bil för att kunna pendla till och från arbetet.
Språkkunskaper:
Det är av yttersta vikt att du talar och skriver svenska flytande då korrekt kommunikation är avgörande för att utföra arbetsuppgifterna på ett effektivt sätt.
Hälsokrav:
För din egen bekvämlighet och hälsa, är det önskvärt att du inte är rökare. Dessutom är det en fördel om du har tidigare erfarenhet inom vårdsektorn.
Arbetstider och Anställningsform:
Tjänsterna är deltid och passar dig som har ett annat arbete att komplettera med eller som studerar. Arbetstiderna är förlagda över dygnets alla timmar, och det ingår jourtid mellan 03:25 och 11:00.
Krav för Ansökan:
För att vara aktuell för denna tjänst behöver du kunna uppvisa ett utdrag från belastningsregistret. Beställ utdraget så snart som möjligt då processen kan ta tid. Du kan beställa det via följande länk: Länk till Polismyndighetens e-tjänst för belastningsregister
Ansökan:
Ser fram emot din ansökan!
OBS!!! Vänligen ange ''25-årig kille i Uppsala'' i ämnesraden när du mejlar din ansökan. Visa mindre

Kvinnliga Personliga assistenter

Inkludera assistans i Sverige AB tidigare MR Assistans grundades år 2015 och jobbar hårt för sina kunders rättigheter och sina anställdas status i samhället. Hållbarhet gäller inte bara luften vi andas, bilarna vi kör eller energislagen vi använder. Hållbarhet är så mycket mer än så och omfattar oss alla. Vi vill verka för hållbar omsorg, för hållbara arbetsplatser och –villkor och för ett hållbart och ansvarsfullt välfärdssystem där privata och kommunala ... Visa mer
Inkludera assistans i Sverige AB tidigare MR Assistans grundades år 2015 och jobbar hårt för sina kunders rättigheter och sina anställdas status i samhället. Hållbarhet gäller inte bara luften vi andas, bilarna vi kör eller energislagen vi använder. Hållbarhet är så mycket mer än så och omfattar oss alla. Vi vill verka för hållbar omsorg, för hållbara arbetsplatser och –villkor och för ett hållbart och ansvarsfullt välfärdssystem där privata och kommunala aktörer agerar tillsammans med myndigheter mot ett gemensamt mål: en hållbar välfärd.
Med tydlighet och transparens inom både kvalitet, ekonomi och miljöpåverkan vill vi leda utvecklingen av en ny, ansvarstagande branschrörelse. Vi vill att varje människa ska kunna känna sig trygg med att det finns en god välfärd, inte bara idag utan även i framtiden.

Är du positiv och lyhörd till att hjälpa andra i vardagen, har du dessutom en unik ansvarskänsla?

Vi behöver 2st engagerade kvinnliga personliga assistent till en kvinna med MS, som behöver hjälp med allt i sin vardag. Vi söker dig som har stora möjligheter att hoppa in med kort varsel och gärna har en längre arbetslivserfarenhet med sig. Här är det extra viktigt med lugn och ro och känna in vad kunden behöver i stunden.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg och om du arbetat som personlig assistent ser vi det som ett plus. Tryggheten mellan dig och kunden samt i dina arbetsuppgifter, säkerställs genom introduktionspass.

Arbetstider: dagpass och vaken natt, viss del dubbelbemanning

Intervjuer sker löpande varvid tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Personlig Assistent sökes (vikarie vid behov) till kille i Stenhagen

På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du? Om tjänsten Vi på Olivia Personlig Assistans söker dig som vill arbeta som personlig assistent som vikarie vid behov hos vår kund i Stenhagen i Uppsala. Arbetstiderna är förlagda enligt följande: Kl. 16:30-20:30 under vardagar Kl. 09-13 under lördagar Kl. 14:30-20:30 under söndagar ... Visa mer
På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?
Om tjänsten
Vi på Olivia Personlig Assistans söker dig som vill arbeta som personlig assistent som vikarie vid behov hos vår kund i Stenhagen i Uppsala.
Arbetstiderna är förlagda enligt följande:
Kl. 16:30-20:30 under vardagar
Kl. 09-13 under lördagar
Kl. 14:30-20:30 under söndagar

Tillträde sker enligt överenskommelse där vi gärna ser att du kan börja inskolas omgående.

Om kunden
Kunden är en kille på 15 årmed flerfunktionshinder och utvecklingsstörning. Han tycker om böcker, musik, vattenlek och att vara ute i alla väder. Arbetet innebär att assistera i alla vardagssituationer och medvetet ge stöd för träning och utveckling, bl.a. genom att kommunicera med tal, tecken, symboler, sång och musik, och genom att stödja och locka till motorisk träning och utveckling.
Arbetsuppgifterna är enligt följande:
Hjälpa till med de dagliga rutinerna såsom förekommande hushållssysslor
Assistera vid personlig hygien, av- och påklädning samt vid måltider


Är du den vi söker?
Vi söker dig som brinner för arbete med människor och kan analysera andra individers behov. Vidare bör du vara lyhörd, initiativtagande, lösningsfokuserad samt engagerad, då stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
KRAV:
Tidigare vårderfarenhet eller motsvarande
Du bör ej vara rökare då kund inte tål detta

Meriter:
Erfarenhet av personer med CP-skada eller utvecklingsstörning
Utbildning inom vård och omsorg eller motsvarande


För att komma till anställning behöver du ha ett BankID. Många av våra kunder önskar även att dubeställtett belastningsregister att uppvisa vid eventuell anställning. För att underlätta kan du därmed söka om registretvia följande länk (detta register används för alla våra anställningar): Arbete med barn med funktionsnedsättningar

Sysselsättningsgrad:Vikarie vid behov.
Tillträde: Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan.
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal. Visa mindre

Assistent till språk och kulturintresserad man i C. Uppsala ca 50%

Preventia Assistans är ett företag i snabb tillväxt och med många spännande utmaningar framför oss. Hos Preventia Assistans får du ennära och lättillgänglig kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och tillstånd att bedriva assistans från Inspektionen från vård och omsorg. Rullstolsburen 36-årig man söker nu en assistent för en tjänst på ca 51% . I arbetsuppgifterna utöver det dagliga hjälpbehovet ingår vardagliga h... Visa mer
Preventia Assistans är ett företag i snabb tillväxt och med många spännande utmaningar framför oss. Hos Preventia Assistans får du ennära och lättillgänglig kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och tillstånd att bedriva assistans från Inspektionen från vård och omsorg.

Rullstolsburen 36-årig man söker nu en assistent för en tjänst på ca 51% .
I arbetsuppgifterna utöver det dagliga hjälpbehovet ingår vardagliga hushållsgöromål och att följa med på aktiviteter. Resor i tjänsten förekommer.
Har du intressen som språk, kultur, teater och matlagning ser vi dig gärna som sökande. Det är meriterande om du har vana och erfarenhet av katt då katt finns i hemmet.

Efter önskemål ser vi helst manliga kandidater.
Arbetstiderna är förlagda dag, kväll, natt och helg.

Du skall kunna behärska svenska i tal och skrift.
Ingen utbildning krävs
Timlön
Tillsvidare anställning

Vi kommer att behöva ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Du hittar blanketten på polisens hemsida. Tänk på att det tar mellan två och tre veckor att få hem utdraget.


Välkommen med en ansökan. Visa mindre

PERSONLIG ASSISTENT UPPSALA

Ansök    Apr 19    Fmf Assistans AB    Personlig assistent
Vi söker en personlig assistent till en ung kvinna på 32 år, som har ett eget boende i anslutning till föräldrarnas bostad på landet utanför Uppsala. Du kommer att vistas i en underbart vacker miljö och ingå i en grupp av flera assistenter. De bästa förutsättningarna för en bra arbetsmiljö. Assistentens roll och erfarenhet Vi söker dig som ser detta arbete som givande, stimulerande och ser det långsiktigt. Arbetet kräver lyhördhet, respekt och tålamod.... Visa mer
Vi söker en personlig assistent till en ung kvinna på 32 år, som har ett eget boende i anslutning till föräldrarnas bostad på landet utanför Uppsala.
Du kommer att vistas i en underbart vacker miljö och ingå i en grupp av flera assistenter. De bästa förutsättningarna för en bra arbetsmiljö.

Assistentens roll och erfarenhet
Vi söker dig som ser detta arbete som givande, stimulerande och ser det långsiktigt. Arbetet kräver lyhördhet, respekt och tålamod. Vi söker dig som kan assistera henne i det dagliga livet hemma, samt följa med på aktiviteter som hon utövar. Som person ser vi gärna att du är rak i din kommunikation, flexibel, förmåga att ta egna initiativ och lätt för att samarbeta.

Vi ser gärna kvinnor som sökande då det är mest bekvämt för vår kund. Om du kan spela ett instrument och laga god mat är det en fördel. Det är viktigare att du passar in som person, än vilka grundkunskaper du har. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.
Körkort erfordras och bil erfordras för att ta sig till jobbet, samt god fysik.

Meriterande erfarenheter
· Personlig assistent, erfarenhet av liknande arbete.
· Körkort
· Gymnasial utbildning minst 3 år.

Arbetstid/tjänstgöringsgrad
· På timmar- extra vid behov, vid ordinarie assistents sjukfrånvaro och semester.
· Arbetet är förlagt till kvällar och helger, då kunden är på daglig verksamhet dagtid.

Om lön
· Vi tillämpar lön enligt Fremia. Kollektivavtal.
· Vi erbjuder friskvård.

Kontaktperson
Kundansvarig: Simon Coskun
E-post: [email protected]


På FMF Assistans har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret på alla våra anställda då vi värnar om säkerheten för våra kunder. Blir du kallad till intervju vill vi gärna att du tar med aktuellt utdrag som inte får vara mer än ett år gammalt. Ett belastningsregister- LSS beställer du enklast på https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Som assistent hos oss på FMF Assistans, vill vi att du precis som vi ska känna stort ansvar och stolthet över ditt uppdrag. Varje dag hjälper våra assistenter våra kunder till en bättre vardag och det är just det personlig assistans handlar om. Vi har lovat våra kunder att göra vårt yttersta för att du som assistent hos oss ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i ditt arbete. Varmt välkommen till oss – Vi finns här för våra kunder och våra assistenter. Visa mindre

Ett team av Personliga Assistenter sökes till man i Stenhagen

På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du? Om tjänsten Vi på Olivia Personlig Assistans söker dig som vill arbeta som personlig assistent på heltid, deltid eller som vikarie vid behov hos vår kund i Stenhagen i Uppsala. Kunden har assistenter dygnet runt på pass för dag, kväll och natt (jour ingår under nattetid) under alla veckan... Visa mer
På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?
Om tjänsten
Vi på Olivia Personlig Assistans söker dig som vill arbeta som personlig assistent på heltid, deltid eller som vikarie vid behov hos vår kund i Stenhagen i Uppsala.
Kunden har assistenter dygnet runt på pass för dag, kväll och natt (jour ingår under nattetid) under alla veckans dagar.

Tillträde sker enligt överenskommelse där vi gärna ser att du kan börja inskolas omgående.

Om kunden
Kunden är en man med parkinson och viss svårighet med talet, och därav behöver du som söker behärska svenska i tal som skrift.
Arbetsuppgifterna är enligt följande:
Hjälpa till med de dagliga rutinerna såsom förekommande hushållssysslor
Assistera vid personlig hygien, av- och påklädning samt vid måltider
Stötta vid förflyttningar


Är du den vi söker?
Vi söker dig som brinner för arbete med människor och kan analysera andra individers behov. Vidare bör du vara lyhörd, initiativtagande, lösningsfokuserad samt engagerad, då stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

För att komma till anställning behöver du ha ett BankID. Många av våra kunder önskar även att dubeställtett belastningsregister att uppvisa vid eventuell anställning. För att underlätta kan du därmed söka om registretvia följande länk (detta register används för alla våra anställningar): Arbete med barn med funktionsnedsättningar

Sysselsättningsgrad: Flertalet tjänst påHeltid, Deltid eller som Vikarie vid behov.
Tillträde: Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan.
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal. Visa mindre

Personlig assistent sökes till trädgårdsintresserad man.

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Sundbyberg men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Malmö, Linköping, Kinna, Uddevalla, Göteborg, Karlstad och Visby.

Jag söker nu en assistent som kan börja omgående! Ett krav är att du har körkort då du kör min bil när jag ska till jobbet.

Jag är en man som är ryggmärgsskadad efter en olycka och är förlamad från axlarna och nedåt, jag har dock viss rörlighet i vänstra armen. Jag behöver all hjälp i min vardag tex.- Av- och påklädning
- Förflyttningar
- Toalettbesök
- Hygien, samtliga moment
- Träning/stretchning enligt schema
- Intag av mat/matasJag arbetar måndag – fredag och då behöver jag hjälp med att öppna dörrar, få mig på plats vid skrivbordet och alla hjälpmedel arrangerade så att jag kan utföra mitt arbete. Jag kan även behöva hjälp med att plocka fram- och bläddra i böcker/papper.
När jag föreläser så behöver jag din hjälp att få igång utrustningen ( efter mina instruktioner ) samt att vara mig behjälplig att byta powerpointbild ( ett knapptryck ). Resor i tjänsten med tillhörande övernattning förekommer ett par tillfällen per år och då är det självklart att du som assistent följer med vid dessa tillfällen.

I hemmet kommer du få hjälpa mig att utföra min del av hushållet ex disk, städning mm.
Ett av mina största intressen är min trädgård. Under sommarhalvåret så kommer du således att hjälpa mig med sådd, ogräsrensning, plantering, klippning, vattning mm. . Vintertid får du utföra min del av sandning och snöskottning så bra om du har god fysik.
Följande krav på dig som söker:
- 25 år eller äldre
- Körkort och god vana av att köra bil
- Mycket bra svenska i tal och skrift då du behöver kunna ta mina instruktioner.
- Du är rökfri ( undantag kan medges om det inte påverkar mig avseende tillgänglighet och röklukt )
- Du är ej allergisk mot katt ( katt finns i hemmet )
- Du är ej allergisk mot gräs ( med anl av mitt stora trädgårdsintresse så är vi utomhus en hel del )
- Erfarenhet av vårdrelaterat yrke är önskvärt.
 Arbetspassen:
Arbetspassen är förlagda som dygnspass dvs man börjar kl 08:00 och slutar kl 08:15 följande dag, alla pass måndag - söndag ser likadana ut. Du kommer arbeta varannan helg. På natten har man 5,5 tim jour då man som assistent sover i ett eget sovrum.

Intervjuer kommer ske löpandes. Lön enligt kollektivavtal.
Frågor om annonsen uppge ID 20240419-1067


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du kunna styrka att du har ett permanent uppehållstillstånd i Sverige för att kunna få anställning i Särnmark.

Om du söker arbete som personlig assistent hos ett barn som är under 18 år behöver du också kunna uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan du får börja arbeta.
Du beställer registerutdraget via Polisens hemsida, här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Visa mindre

Personliga Assistenter sökes till Sommarvikariat i Uppsala

På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du? Om tjänsten Vi på Olivia Personlig Assistansrekryterar just nu personliga assistenter till sommarvikariat i Uppsala med omnejd på uppdrag av våra kunder i området. En tjänst hos oss kan innebära ett vikariat under sommaren med möjlighet till förlängning mot hösten. Arbetsmängden kan bestå... Visa mer
På Olivia Personlig Assistans arbetar vi tillsammans för alla människors rätt till att leva livet fullt ut. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårt team, är det du?
Om tjänsten
Vi på Olivia Personlig Assistansrekryterar just nu personliga assistenter till sommarvikariat i Uppsala med omnejd på uppdrag av våra kunder i området.

En tjänst hos oss kan innebära ett vikariat under sommaren med möjlighet till förlängning mot hösten. Arbetsmängden kan bestå avheltid, deltid eller extra arbete beroende av din tillgänglighet.

Tillträde och varaktighet varierar från kund till kund. Arbetstiderna kan vara förlagda till dag, kväll eller nattunder vardagar samt helger, beroende av respektive kunds behov. Hos några av våra kunder kan det ävenförekomma dygnspass.

Arbetsuppgifter är varierande och grundar sig i att vara ett stöd till kunden, samt hjälpa till med vardagliga moment såsom:
Hygien
Förflyttningar
Matsituationer
Följa med vid eventuella läkarbesök eller utflykter

Utifrån respektive kunds behov av hjälp kan det finnasdiverse hjälpmedel på plats och några av dessa kan exempelvis varapermobil, olika typer av lyftar, kateter, sondmatning m.m.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är lyhörd, initiativtagande, lösningsfokuserad samt engagerad, då stor vikt läggs vid personlig lämplighet.Alla våra kunder har olika intressen samt behov och vi ser därför positivt på sökanden av olika kön, åldrar och erfarenheter.
Du har förmågan till att arbeta självständigt såväl somkan anpassa dig för arbete med fler personer samtidigt.
Det viktigaste är att vi tillsammans utgår ifrån kundens behov, stora som små för att möjliggöra en självständig och delaktig vardag

Meriterande är om du:
Har tillgång till körkort och gärna egen bil
Har erfarenhet som personlig assistent eller inom vård och omsorg
Har relevant utbildning inom vård och omsorg


För att komma till anställning behöver du ha ett BankID. Många av våra kunder önskar även att du beställt ett belastningsregister att uppvisa vid eventuell anställning. För att underlätta kan du därmed söka om registret via följande länk (detta register används för alla våra anställningar): Arbete med barn med funktionsnedsättningar


Omfattning:Sommarvikariat kan uppgå till heltid, deltid eller extra, med möjlighet till förlängning.
Tillträde: Enligt överenskommelse, med eventuell start i maj, men även start under övriga sommarmånader utifrån dina möjligheter.
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning. Övriga ersättningar i enlighet med kollektivavtal.
För dig med Anställningsstöd
Om du som söker har rätt till någon form av anställningsstöd tar vi som arbetsgivare på Olivia Personlig Assistans även detta i beaktning vid en eventuell anställning. Det är frivilligt att ange denna information i din ansökan, alternativt kan du även meddela detta vid en eventuell intervju.
Hantering av din ansökan
Din ansökan kan komma att läsas av medarbetare inom Olivia Personlig Assistans, av kund och dennes anhöriga och/eller samordnare. Din ansökan kan även komma att delas med systerbolag till Olivia Personlig Assistans, om din profil matchar en annan tjänst inom koncernen Team Olivia.

Om kollektivavtal och förmåner hos Olivia Personlig Assistans
Som medarbetare omfattas du av kollektivavtal och självklart är du försäkrad på och till/från arbetet om något oförutsett skulle inträffa. Förutom friskvårdsbidrag och en rad andra förmåner anordnar vi aktiviteter som riktar sig både till dig som anställd och till kunden du arbetar med. Förmåner inkluderar bland annat tillgång till rabatterade produkter och tjänster hos ett antal samarbetsbolag. Visa mindre

Assistent sökes till en 7-årig flicka för kul resa i sommar

Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Är du min nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår kunds tillvaro? Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Enköping! I ro... Visa mer
Meet a Student är en jobbplattform för juniora talanger.
För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen:
Är du min nästa assistent och vår nästa kollega? Vill du tillhöra en assistentgrupp som tillsammans arbetar för att sätta guldkant på vår kunds tillvaro?
Vi på Vår Omtanke söker nu flera personliga assistenter som vill arbeta med vår kund i Enköping! I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.
Om tjänsten

Flickan bor tillsammans med sina föräldrar och syskon. Du kommer hjälpa henne med all omvårdnad, förflyttning, sondmatning, träning, slemsug och inhalationer.
Flickan har omfattande omsorgsinsatser och kräver full uppsikt. Vi söker därför en assistent som är noggrann, pålitlig och är uppmärksam.

Som personlig assistent är du med och skapar en trygg och trivsam vardag för flickan under dem förutsättningar som finns.

Flickan har omfattande omsorgsinsatser och kräver full uppsikt.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med olika hjälpmedel såsom andningshjälpmedel, slemsugning samt byte/tömning av stomipåse är meriterande men inget krav så länge du är snabblärd och godtar goda råd som kommer från arbetsledaren eller andra assistenter som känner flickan väl.

Du talar flytande svenska, är flexibel och kan resa inom Sverige men även utomlands. Som person är du flexibel, lyhörd och stresstålig samt visar respekt för individen, assistansgruppen och anhöriga. Du har en positiv inställning, är driven och framåt samtidigt som du är lugn och ödmjuk.

Endast kvinnliga sökande enligt önskemål från kund.
Du ska även kunna uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.

Vad får du?

Friskvård, utbildning och väl introduktion.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:

Just nu söker vi timvikarier vid oplanerad såsom planerad frånvaro.
På sikt finns det möjlighet till en fast schemarad.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Vår Omtanke.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes för sommarvikariat

Jag är en 29- årig tjej som bor tillsammans med min familj utanför Uppsala. Jag söker en assistent som är intresserad av att arbeta tillsammans med mig under sommaren då ordinarie assistenter är på semester, jag söker assistenter som är intresserade av att arbeta antingen dagspass eller nattpass. Schemat är rullande under hela veckan så både helg och vardagsarbete förekommer. På min fritid tycker jag om spela kort, bada, sjunga, träna, umgås med mina vänne... Visa mer
Jag är en 29- årig tjej som bor tillsammans med min familj utanför Uppsala. Jag söker en assistent som är intresserad av att arbeta tillsammans med mig under sommaren då ordinarie assistenter är på semester, jag söker assistenter som är intresserade av att arbeta antingen dagspass eller nattpass. Schemat är rullande under hela veckan så både helg och vardagsarbete förekommer. På min fritid tycker jag om spela kort, bada, sjunga, träna, umgås med mina vänner. Ett stort intresse är att vara tillsammans med vår hund och gå ut på promenader med henne så du får inte vara rädd eller allergisk mot hund. Jag älskar att gå på olika konserter. Jag går på daglig verksamhet med inriktning media/radio.

Jag har aktiv tillsyn då jag kan få epilepsianfall och jag behöver hjälp med de grundläggande behoven i min vardag. Jag tycker det är viktigt att vi kan ha kul och roligt tillsammans och hitta på olika aktiviteter. Jag kommunicerar med talet, är gående men sitter även vid behov i rullstol.
Jag vill att du är lyhörd inför mina behov samt ser vad som behöver göras. Tillit är också en måste för att vi ska fungera ihop. 

Det går bra kollektivtrafik till oss.

Efter avslutat sommarvikariat kan det finnas möjlighet att fortsätta som vikarie i gruppen vid behov. Jag kommer välja ut några kandidater som får komma på intervju. Därefter går man introduktion tillsammans med en av mina assistenter. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Musik -och naturintresserad kille söker personlig assistent

Ansök    Apr 17    Alma Assistans AB    Personlig assistent
Jag är en kille i 16 års åldern som behöver lite extra stöd i vardagen, jag är aktiv och gillar att vara igång, musik och att vara ute är två viktiga inslag i mitt liv. Jag har precis flyttat till egen lägenhet i Olofström, där jag idag tillbringar en del tid, men jag tillbringar även mycket tid på mina föräldrars gård utanför Jämshög med mina syskon. På gården bor också våra fyrfotade vänner såsom hästar, får, kaniner, hund och katt. På eftermiddag och kv... Visa mer
Jag är en kille i 16 års åldern som behöver lite extra stöd i vardagen, jag är aktiv och gillar att vara igång, musik och att vara ute är två viktiga inslag i mitt liv.
Jag har precis flyttat till egen lägenhet i Olofström, där jag idag tillbringar en del tid, men jag tillbringar även mycket tid på mina föräldrars gård utanför Jämshög med mina syskon.
På gården bor också våra fyrfotade vänner såsom hästar, får, kaniner, hund och katt.
På eftermiddag och kväll kommer du att vara med mig i min lägenhet, jag behöver även hjälp varannan helg. Nätterna sover jag fortfarande hemma hos min familj, men på sikt kommer jag även sova i min lägenhet.
På min fritid tycker jag mycket om att röra mig ute i skog och mark. Min ”rulle” har ett tredje hjul så att jag kan ta mig fram lite överallt. Jag kan även stå på mina ben och gåträna.
Eftersom jag inte har ett talat språk blir det ibland mycket frustration. Därför är det viktigt att du ser tecken och kan avleda mig i tid. På skola och fritids kommunicerar jag med bilder. För mig är det viktigt att jag vet vad som ska hända och känner mig förberedd. När folk inte förstår mig blir jag blixt-arg och kan slänga något i golvet eller veva med armarna. Då är det viktigt att du som assistent håller dig lugn och inte blir rädd. Lika snabbt kan jag bli glad igen. Jag har alltid en räv bakom örat och gillar humor och skratt.
Det bästa jag vet är musik. Mina syskon är trötta på att höra samma låtar hela tiden men jag blir glad och lugn av musik. Jag simmar en gång i veckan och är mycket utomhus.
Vem är du som söker jobbet?
Kille som tjej är välkommen att söka. Du får gärna gilla att vara aktiv men viktigt att du även kan ta det lugnt. I jobbet är det av stor vikt att hitta balansen mellan aktivitet och vila. Det är meriterande om du har någon typ av vårdvana sen tidigare. Viktigast är ändå att du har bondförnuft, står stadigt på marken och har hjärtat på rätt ställe. Här har du en chans att hjälpa en ung kille ut i vuxenlivet.
Tiderna kan variera men det är kväll , sovande jour och helger eftersom kunden går på skola och fritids.
Rekryteringen sker löpande så tveka inte att söka med en gång.
För ansökan samarbetar vi med rekryteringstjänsten Trepli. Klicka på "ansök här" och se vår rekryteringsfilm och skicka enkelt in din ansökan! Visa mindre

Erfaren assistent sökes till trevlig man i centrala Uppsala

Ansök    Apr 17    Humana AB    Personlig assistent
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor. Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en trevlig man i 69-årsåldern bo... Visa mer
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16?000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9?000 människor.

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till en trevlig man i 69-årsåldern boende i centrala Uppsala. Kunden har en fysisk funktionsnedsättning med mycket omfattande omsorgsbehov. Han behöver hjälp med allt i sitt vardagliga liv, så som förflyttningar, aktiviteter, hygien, hushållssysslor, träning, hålla kontakt med vänner och anhöriga mm. Kunden har en begränsad verbal kommunikationsförmåga och du behöver kunna föra hans talan i samband med läkarbesök etc.

Vi söker dig som:
- Är lugn och lyhörd
- Är positiv
- Är ansvarstagande och pålitlig
- Har erfarenhet av personlig assistans och/eller omsorgsarbete minst 3 år.
- Gärna har erfarenhet av sondmatning,
- Talar och skriver svenska obehindrad eftersom man behöver föra kunds talan då han inte kan kommunicera själv.
Det är meriterande om du har B-körkort och kan köra manuellt, och är villig att köra kundens bil i tjänsten.

Arbetstiderna är på dagtid 07.45-14.00 eller 08.30-18.30, längre fram kan nattarbete förekomma .

Om anställningen: Timanställning, långsiktigt kan leda till visstidsanställning.

Tillträde: omgående eller enligt överenskommelse.

Kunden önskar även att du som söker är fullt vaccinerad mot covid. Visa mindre

3-årigpojke i behov av assistans

Ansök    Apr 17    Alma Assistans AB    Personlig assistent
Vi söker dig som vill göra skillnad. Söker dig som vill jobba med människor och framförallt barn. Jobbet är en tjänst som personlig assistent åt en liten pojke på 3 år som bor med sin familj utanför Värnamo. Pojken har ett stort hjälpbehov och behöver hjälp med det mesta. Viktigaste är att du är lugn, lyhörd med en stor empatisk förmåga. Vi söker dig som är: * Kvinna * Trygg * Lugn * Rökfri * Mogen * Ansvarstagande * Lyhörd * Har erfarenhet av barn * Vi sö... Visa mer
Vi söker dig som vill göra skillnad.
Söker dig som vill jobba med människor och framförallt barn. Jobbet är en tjänst som personlig assistent åt en liten pojke på 3 år som bor med sin familj utanför Värnamo.
Pojken har ett stort hjälpbehov och behöver hjälp med det mesta. Viktigaste är att du är lugn, lyhörd med en stor empatisk förmåga.
Vi söker dig som är:
* Kvinna
* Trygg
* Lugn
* Rökfri
* Mogen
* Ansvarstagande
* Lyhörd
* Har erfarenhet av barn
* Vi söker 2 assistenter för varsin tjänst på Fast schemarad.
Krav: Körkort och bil.
Vi söker dig som vill jobba 75% upp till heltid. Kombinerade dag och kvällspass. Arbetstider är flexibla men troligtvis 8-17 eller 17-22. Samt varannan helg.
Arbete i förskola eller som elevassistent är meriterande.
För ansökan samarbetar vi med rekryteringstjänsten Trepli. Klicka på "ansök här" och se vår rekryteringsfilm och skicka enkelt in din ansökan! Visa mindre

Personlig assistent sökes till en tjej i centrala Uppsala

Personlig assistent sökes till en tjej i centrala Uppsala! Vi på Glaucus Assistans söker dig som sprider värme och god energi och som också kan inge trygghet. Vi söker dig som är ute efter en fast rad som inkluderar dagar, kvällar och helger. Tjänstgöringsgrad diskuteras vid en eventuell anställning. Vi söker också dig som vill jobba extra som timvikarie i sommar. Vår kund är en framåt tjej som på vardagarna arbetar på daglig verksamhet där hon får utöva ... Visa mer
Personlig assistent sökes till en tjej i centrala Uppsala! Vi på Glaucus Assistans söker dig som sprider värme och god energi och som också kan inge trygghet.
Vi söker dig som är ute efter en fast rad som inkluderar dagar, kvällar och helger. Tjänstgöringsgrad diskuteras vid en eventuell anställning. Vi söker också dig som vill jobba extra som timvikarie i sommar.
Vår kund är en framåt tjej som på vardagarna arbetar på daglig verksamhet där hon får utöva det hon brinner för som bland annat är sång och musik. Utöver sitt arbete ägnar sig kunden till andra aktiva fritidsintressen som innehåller bland annat sport. Kunden har autism och epilepsi och är därav beroende av en personlig assistent runt sig dygnet runt. Assistenten ska finnas i närheten för att kunna stötta och guida kunden under dygnets alla timmar. Kunden bor i en egen lägenhet mitt i centrala Uppsala.
Du som söker detta jobb ska vara strukturerad, kunna hålla dig till rutiner, samt vara en pedagogisk stöttepelare till vår kund. Meriterande är om du har tidigare erfarenheter inom personlig assistans eller inom just autism och epilepsi.
Verkar detta intressant? Maila in ditt CV och personliga brev till [email protected] Intervjuer kommer att ske löpande. Visa mindre