Lediga jobb AB Infjärdens Värme i Uppsala

Se alla lediga jobb från AB Infjärdens Värme i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Projektingenjör, Uppsala

Vill du vara med och driva några av Mälardalens roligaste sprinklerprojekt? Nu söker vi en projektingenjör till kontoret i Uppsala. IVAB har lång erfarenhet av sprinklerinstallationer runt om i landet och blev nyligen en egen filial uppdelat på två regioner. I syd utgår du från kontoret i Uppsala men vi har projekt runtom i hela mälardalen. Till vår renodlade och helt nya sprinkleravdelning söker vi nu efter en sprinkleringenjör som vill vara med på resa... Visa mer
Vill du vara med och driva några av Mälardalens roligaste sprinklerprojekt? Nu söker vi en projektingenjör till kontoret i Uppsala.

IVAB har lång erfarenhet av sprinklerinstallationer runt om i landet och blev nyligen en egen filial uppdelat på två regioner. I syd utgår du från kontoret i Uppsala men vi har projekt runtom i hela mälardalen. Till vår renodlade och helt nya sprinkleravdelning söker vi nu efter en sprinkleringenjör som vill vara med på resan framåt.
Om tjänsten
Som projektingenjör är du huvudprojektledarens högra hand och kommer sitta nära produktionen med ekonomi och KMA-uppföljning. Vår ambition är att alla ska ha en produktionsinriktad roll och att organisationen ska vara platt och effektiv. Sprinklerkunskap finns nära till hands och du kommer aldrig känna dig ensam. Jobbet innefattar att skapa och hantera projekt i företagets system, stötta försäljning och budgetar, samt driva projekt från start till mål. Du kommer jobba både på kontoret som är placerat i Uppsala och även ute på plats i projekten.
I tjänsten ingår resor runtom i Sverige.
Arbetsuppgifterna omfattar bla:
Upprättande av tidsplaner
Ekonomiskt ansvar som kostnadsuppföljning, prognoser, bistå i inköpsfrågor mm
Uppföljning av tilläggs och ändringsarbete
Sammanställning av dokumentation
Hantering av ritningar och handlingar i projekt
Ha ett bra samarbete med alla leden i processen
Skapa och hantera projekten i företagets system

Vem är du?
Vi söker dig som har ett starkt eget driv i ditt arbete och som trivs i miljöer med varierande arbetsuppgifter. Du har en förmåga att bygga relationer både externt och internt. Du jobbar strukturerat och kan anpassa ditt arbetssätt utifrån projektets behov.
Utöver detta ser vi också att du har följande:
Minst yrkeshögskoleutbildning inom relevant område exempelvis bygg/vvs
1 års arbetslivserfarenhet som biträdande projektledare/projektingenjör eller montör
B – körkort
Svenska och engelska i tal och skrift
Officekunskap, microsoft office

Meriterande
Högskoleexamen inom relevant område
Jobbat med liknande produkter
Jobbat inom byggprojekt sedan innan

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder dig möjligheten att få växa med ett företag som har över 75 års erfarenhet i branschen. IVAB har en stabil ekonomi, låg personalomsättning och stor trivsel bland medarbetarna. Här ser vi oss som en familj där vi ställer upp för varandra, har roligt på jobbet och uppmuntrar till personlig utveckling. Eftersom koncernen är stor finns det även goda karriärmöjligheter för dig som vill prova något annat.
Anställningsomfattning: Heltid
Lön: Efter överenskommelse
Startdatum: Omgående eller enligt ö.k
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning 6 mån
Tjänstgöringsort: Uppsala med omnejd
Intresserad? Hör av dig till Rasmus och berätta lite mer om dig själv. Urval och tillsättning kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.
Om IVAB
IVAB grundades 1947 i Sjulnäs utanför Piteå och drivs idag av tredje generationen. Verksamheten kan delas upp i fyra delar; verkstad, industri, VVS och sprinkler. Koncernen är miljö- och kvalitetscertifierad, har ca 300 anställda och en årlig omsättning på ca 600 MSEK. Vi består i dagsläget av huvudkontoret i Piteå, 10 filialer runt om i landet samt dotterbolagen Nordtool AB och NIAB. Tillsammans står vi redo att möta dagens och morgondagens krav på ett väl fungerande företag. Visa mindre

Servicechef sprinkler, Uppsala

IVAB Sprinkler installerar vattensprinkler, högtrycksdimma samt lågtrycksdimma för sjukhusmiljöer, köpcentra, kontor, skolor, industrier mm. Vi har som mål att hålla högsta kvalitet på både projektering som installation samt förse kunden med rätt utrustning och support enligt dennes behov. Sprinklerverksamheten finns i hela Sverige och nu söker vi en servicechef till region syd, som kan leda och utveckla vår sprinklerservice i främst Mälardalen. Du utgår ... Visa mer
IVAB Sprinkler installerar vattensprinkler, högtrycksdimma samt lågtrycksdimma för sjukhusmiljöer, köpcentra, kontor, skolor, industrier mm. Vi har som mål att hålla högsta kvalitet på både projektering som installation samt förse kunden med rätt utrustning och support enligt dennes behov.
Sprinklerverksamheten finns i hela Sverige och nu söker vi en servicechef till region syd, som kan leda och utveckla vår sprinklerservice i främst Mälardalen. Du utgår från vårt kontor i Uppsala.
Arbetsbeskrivning
Rollen innebär att du kommer att leda våra servicetekniker och samtidigt ansvara för att skapa och utveckla affärer och bygga långsiktiga relationer. Du driver självständigt dina relationer mot kund, men du ansvarar också för att identifiera nya spännande affärsmöjligheter. I uppdraget ingår även att arbeta med upphandlingar och på så sätt också stärka IVAB Sprinklers kontaktnät på marknaden. Dina kunder finns över hela landet och du har en nära kontakt med dem för att säkerställa uppdrag och kvalitet i leveransen.
Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som servicechef ser vi att du är en naturlig ledare och har en stark egen drivkraft och har förmågan att skapa ett effektivt och positivt arbetsklimat. Du är strukturerad och har en affärsmässig och kundorienterad approach med fokus på att skapa långsiktiga relationer. Vidare är du entreprenöriell och nyfiken i ditt förhållningssätt och du uppvisar idag mycket goda försäljningsresultat.
Vi söker dig med följande erfarenheter:
Minst 3 års erfarenhet av att leda service mot sprinklerkunder
Självständigt driva serviceteam, från start till mål
Försäljningsansvar
Budgetansvar
Projektledare
God förmåga att leda och möta kunders förväntningar
Eftergymnasial utbildning, gärna inom VVS
Erfarenhet av sprinkler-installationsbranschen
Flytande svenska i tal och skrift
Arbetsmiljöansvar
Personalansvar
Budget och resursplanering

Som person är du resultat- och serviceinriktad samt har en god samarbetsförmåga. Vidare bör du vara kommunikativ, lyhörd och strukturerad.
Vad vi kan erbjuda
Vi erbjuder dig möjligheten att få växa med ett företag som har över 75 års erfarenhet i branschen. IVAB har en stabil ekonomi, låg personalomsättning och stor trivsel bland medarbetarna. Här ser vi oss som en familj där vi ställer upp för varandra, har roligt på jobbet och uppmuntrar till personlig utveckling. Eftersom koncernen är stor finns det även goda karriärmöjligheter för dig som vill
Även om du tillhör sprinkleravdelningen så finns ytterligare ca 25 härliga kollegor i Uppsala som främst arbetar med VS.
Övrig information
Ansökan: Din ansökan med CV och personligt brev vill vi ha via mail till [email protected]
Arbetstid/Varaktighet: heltid, tillsvidare
Placeringsort: Uppsala
Lön: månadslön
Tillträde: enligt ö.k
Sista ansökningsdag: 2023-11-30
Om IVAB
IVAB grundades 1947 i Sjulnäs utanför Piteå och drivs idag av tredje generationen. Verksamheten kan delas upp i fyra delar; VVS, sprinkler, verkstad och industri. Koncernen är miljö- och kvalitetscertifierad, har ca 300 anställda och en årlig omsättning på ca 600 MSEK. Vi består i dagsläget av huvudkontoret i Piteå, 10 filialer runt om i landet samt dotterbolagen Nordtool AB och NIAB. Tillsammans står vi redo att möta dagens och morgondagens krav på ett väl fungerande företag.
?Inför rekryteringsarbetet har IVAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med rekryteringsföretag, mediesäljare och liknande. Visa mindre

Sprinklermontörer, Uppsala

Ansök    Feb 26    AB Infjärdens Värme    Sprinklermontör
IVAB har lång erfarenhet av sprinklerinstallationer runt om i landet och blev nyligen en egen avdelning uppdelat på två regioner. I syd utgår du från kontoret i Uppsala men vi har projekt runtom i hela mälardalen. Till vår renodlade och helt nya sprinkleravdelning söker vi nu efter montörer som vill vara med på resan framåt. Om tjänsten Som sprinklermontör hos oss på IVAB arbetar du antingen som servicemontör eller installationsmontör inom olika typer av... Visa mer
IVAB har lång erfarenhet av sprinklerinstallationer runt om i landet och blev nyligen en egen avdelning uppdelat på två regioner. I syd utgår du från kontoret i Uppsala men vi har projekt runtom i hela mälardalen. Till vår renodlade och helt nya sprinkleravdelning söker vi nu efter montörer som vill vara med på resan framåt.

Om tjänsten
Som sprinklermontör hos oss på IVAB arbetar du antingen som servicemontör eller installationsmontör inom olika typer av projekt och verksamheter såsom industri, logistik, affärslokaler, sjukhus och andra offentliga lokaler. Du installerar även boendesprinkler i olika typer av boendemiljöer. Det rör sig i huvudsak om vattensprinkler men kan även vara system där skuminblandning sker. Arbetet utförs främst i mälardalen men resor till annan ort kan förekomma.
Installationer utförs både i nyproduktion och i befintliga verksamheter under drift.
Som sprinklermontör utför du också service och underhållsarbeten på befintliga sprinkleranläggningar.
Vem är du?
Vi söker främst dig som har viss erfarenhet från sprinklerinstallationer, men framförallt är du självgående och kvalitetsmedveten. För att trivas på IVAB ska du ha ambition och vilja att utveckla dina kunskaper. Du är glad och trevlig, trivs i grupp och har en god samarbetsförmåga. Som person är du strukturerad, noggrann, ansvarstagande och har en förmåga att lösa problem. IVAB strävar alltid efter att hålla högsta kvalité på utfört arbete och att bibehålla långsiktiga relationer till kunder och beställare.
Krav: B körkort.
Meriterande: Heta arbeten. Säker vatten.
Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder dig möjligheten att få växa med ett företag som har över 75 års erfarenhet i branschen. IVAB har en stabil ekonomi, låg personalomsättning och stor trivsel bland medarbetarna. Här ser vi oss som en familj där vi ställer upp för varandra, har roligt på jobbet och uppmuntrar till personlig utveckling. Eftersom koncernen är stor finns det även goda karriärmöjligheter för dig som vill prova något annat.
Anställningsomfattning: Heltid
Lön: Efter överenskommelse
Startdatum: Omgående eller enligt ö.k
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning 6 mån
Tjänstgöringsort: Uppsala med omnejd
Intresserad? Skicka ett mail till Rasmus och berätta lite mer om dig själv. Urval och tillsättning kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.
Om IVAB
IVAB grundades 1947 i Sjulnäs utanför Piteå och drivs idag av tredje generationen. Verksamheten kan delas upp i fyra delar; verkstad, industri, VVS och sprinkler. Koncernen är miljö- och kvalitetscertifierad, har ca 300 anställda och en årlig omsättning på ca 600 MSEK. Vi består i dagsläget av huvudkontoret i Piteå, 10 filialer runt om i landet samt dotterbolagen Nordtool AB och NIAB. Tillsammans står vi redo att möta dagens och morgondagens krav på ett väl fungerande företag. Visa mindre

Sprinklermontör, Uppsala

IVAB har lång erfarenhet av sprinklerinstallationer runt om i landet och blev nyligen en egen avdelning uppdelat på två regioner. I syd utgår du från kontoret i Uppsala men vi har projekt runtom i hela mälardalen. Till vår renodlade och helt nya sprinkleravdelning söker vi nu efter montörer som vill vara med på resan framåt. Om tjänsten Som sprinklermontör hos oss på IVAB arbetar du antingen som servicemontör eller installationsmontör inom olika typer av... Visa mer
IVAB har lång erfarenhet av sprinklerinstallationer runt om i landet och blev nyligen en egen avdelning uppdelat på två regioner. I syd utgår du från kontoret i Uppsala men vi har projekt runtom i hela mälardalen. Till vår renodlade och helt nya sprinkleravdelning söker vi nu efter montörer som vill vara med på resan framåt.

Om tjänsten
Som sprinklermontör hos oss på IVAB arbetar du antingen som servicemontör eller installationsmontör inom olika typer av projekt och verksamheter såsom industri, logistik, affärslokaler, sjukhus och andra offentliga lokaler. Du installerar även boendesprinkler i olika typer av boendemiljöer. Det rör sig i huvudsak om vattensprinkler men kan även vara system där skuminblandning sker. Arbetet utförs främst i mälardalen men resor till annan ort kan förekomma.
Installationer utförs både i nyproduktion och i befintliga verksamheter under drift.
Som sprinklermontör utför du också service och underhållsarbeten på befintliga sprinkleranläggningar.
Vem är du?
Vi söker främst dig som har viss erfarenhet från sprinklerinstallationer, men framförallt är du självgående och kvalitetsmedveten. För att trivas på IVAB ska du ha ambition och vilja att utveckla dina kunskaper. Du är glad och trevlig, trivs i grupp och har en god samarbetsförmåga. Som person är du strukturerad, noggrann, ansvarstagande och har en förmåga att lösa problem. IVAB strävar alltid efter att hålla högsta kvalité på utfört arbete och att bibehålla långsiktiga relationer till kunder och beställare.
Krav: B körkort.
Meriterande: Heta arbeten. Säker vatten.
Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder dig möjligheten att få växa med ett företag som har över 75 års erfarenhet i branschen. IVAB har en stabil ekonomi, låg personalomsättning och stor trivsel bland medarbetarna. Här ser vi oss som en familj där vi ställer upp för varandra, har roligt på jobbet och uppmuntrar till personlig utveckling. Eftersom koncernen är stor finns det även goda karriärmöjligheter för dig som vill prova något annat.
Anställningsomfattning: Heltid
Lön: Efter överenskommelse
Startdatum: Omgående eller enligt ö.k
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning 6 mån
Tjänstgöringsort: Uppsala med omnejd
Intresserad? Skicka ett mail till Rasmus och berätta lite mer om dig själv. Urval och tillsättning kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.
Om IVAB
IVAB grundades 1947 i Sjulnäs utanför Piteå och drivs idag av tredje generationen. Verksamheten kan delas upp i fyra delar; verkstad, industri, VVS och sprinkler. Koncernen är miljö- och kvalitetscertifierad, har ca 300 anställda och en årlig omsättning på ca 600 MSEK. Vi består i dagsläget av huvudkontoret i Piteå, 10 filialer runt om i landet samt dotterbolagen Nordtool AB och NIAB. Tillsammans står vi redo att möta dagens och morgondagens krav på ett väl fungerande företag. Visa mindre

Projektledare VS, Uppsala

Är du en pigg och driftig person som vill arbeta med våra projekt i och omkring Uppsala? IVAB är ett rikstäckande installations- och serviceföretag inom rörbranschen. Vi har ca 200 VS-montörer fördelat på 12 orter och befinner oss i en fortsatt god expanderingsfas. Vi söker framförallt dig med några års erfarenhet i rollen som projektledare/serviceledare, men vill även hitta dig som i dagsläget arbetar som ledande montör och är redo att ta nästa steg i kar... Visa mer
Är du en pigg och driftig person som vill arbeta med våra projekt i och omkring Uppsala? IVAB är ett rikstäckande installations- och serviceföretag inom rörbranschen. Vi har ca 200 VS-montörer fördelat på 12 orter och befinner oss i en fortsatt god expanderingsfas. Vi söker framförallt dig med några års erfarenhet i rollen som projektledare/serviceledare, men vill även hitta dig som i dagsläget arbetar som ledande montör och är redo att ta nästa steg i karriären.

Om tjänsten
I Uppsala har vi väldigt blandade arbeten, allt från små serviceuppdrag till ROT-projekt och nyproduktion. Tjänsten innebär frihet under ansvar och du kommer ha stort inflytande på verksamheten i stort. Du kommer ha ett omväxlande och stimulerande arbete där ingen dag är den andra lik.
Du kommer att ha ett nära samarbete med filialchefen och övriga projektledare, och de uppdrag du ansvarar för driver du självständigt. Din roll innebär att leda montörerna genom uppdragen. Vi ser därför att du är en entusiasmerande person som sprider god stämning samtidigt som du kan ge klara direktiv och riktlinjer gentemot medarbetarna.
Arbetsuppgifter
Du kommer att ha det övergripande ansvaret för våra projekt omkring Uppsala. Detta kommer din roll som projektledare innefatta:
Att leda, fördela och engagera medarbetare samt resursplanering
Att utveckla och bevara kundrelationer
Avtalskunder och deras kontrakt
Förbereda, leda och avsluta projekt inom satta tidsramar

Vem söker vi?
Vi söker en resultatorienterad person med bakgrund inom VVS, som vill vara med att skapa nya affärsmöjligheter och driva projekt. Du blir kontorets ansikte utåt och skapar nya affärer samt leder dessa från start till mål. Detta innebär att vårda befintliga kundrelationer, hitta nya kunder, ta hand om förfrågningar, offerera, upphandla samt styra och leda projekten i mål. Till din hjälp har du en stark och erfaren koncern i ryggen och ett tiotal andra filialchefer som kan hjälpa dig med tips och råd framåt. Dessutom finns stabsfunktioner vid huvudkontoret i Piteå.
Vi söker framförallt dig med några års erfarenhet i rollen som projektledare/serviceledare, men vill även hitta dig som är redo att ta nästa steg i karriären.


Önskvärt/meriterande:
Entreprenadjuridik
Säker vatten certifiering

Krav:
B-körkort
Förmåga att läsa ritningar
Behärskar svenska och engelska både i tal och skrift

Vad kan vi erbjuda dig?
Även om vi är verksamma över tio orter i Sverige präglas alla våra filialer av samma familjära lagkänsla. Det spelar alltså ingen roll var du befinner dig i landet. Du kommer alltid bli bemött av samma IVAB-anda, oavsett om du kontaktar oss i Holmsund, Uppsala eller Piteå.
Det är en anda som kan beskrivas med tre ord: engagemang, långsiktighet och prestigelöshet. Vår organisation är platt och bjuder in till stor handlingsfrihet. Vi vill att alla våra anställda ska ta initiativ och komma till tals. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och inom din karriär. Hos IVAB möts du av en intressant vardag, med målet att utveckla smartare lösningar för morgondagen.
Vi erbjuder dig möjligheten att få växa med ett företag som har 75 års erfarenhet i branschen. IVAB har en stabil ekonomi och kompletterande verksamheter såsom mekanisk verkstad, industriavdelning som utför installationer runt om i Norden samt dotterbolag inom bl.a. stålkonstruktion. IVAB har låg personalomsättning och stor trivsel bland medarbetarna.
I Uppsala kommer du till en hemtrevlig lokal med centralt läge och blir en viktig person bland våra 20-talet medarbetare.
På IVAB erbjuder vi även förmåner såsom:
Förmånsbil
Tjänstepension
Bonussystem
Friskvårdsbidrag
Hyra av egen fjällstuga mm.

Villkor
Anställningsomfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Startdatum: omgående eller enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning 6 mån
Tjänstgöringsort: Uppsala
Din ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Adecco och du ansöker direkt på deras hemsida.
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Amila Dresevic. Rekryteringsarbetet sker löpande så vänta inte för länge med din ansökan.
Om IVAB
IVAB grundades 1947 i Sjulnäs utanför Piteå och drivs idag av tredje generationen. Verksamheten kan delas in i fyra delar; verkstad, industri, VVS och sprinkler. Inom VVS är vi auktoriserade vvs-, sprinkler- och gasinstallatörer. IVAB-koncernen har ca 300 anställda och en årlig omsättning på ca 500 MSEK. Vi består i dagsläget av huvudkontoret i Piteå, 12 filialer runt om i landet samt dotterbolagen Nordtool AB och NIAB. Tillsammans står vi redo att möta dagens och morgondagens krav på ett väl fungerande företag. Visa mindre