Lediga jobb Bergstrands Gymnasium AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Bergstrands Gymnasium AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Lärare gymnasiet personbilstekniker

Bergstrands gymnasium i Uppsala söker en yrkeslärare inom personbilsteknik Vi letar efter dig som är lärare i personbilsteknik nu och vill utveckla dig och jobba på en skola i moderna lokaler och tillsammans med härliga kollegor! Eller du kanske nu jobbar som personbilsmekaniker och vill ta nästa steg i din karriär? Vi söker en driven, positiv och nyfiken lärare som vill undervisa våra elever på fordons- och transportprogrammet. Du ska trivas att samarbeta... Visa mer
Bergstrands gymnasium i Uppsala söker en yrkeslärare inom personbilsteknik
Vi letar efter dig som är lärare i personbilsteknik nu och vill utveckla dig och jobba på en skola i moderna lokaler och tillsammans med härliga kollegor! Eller du kanske nu jobbar som personbilsmekaniker och vill ta nästa steg i din karriär? Vi söker en driven, positiv och nyfiken lärare som vill undervisa våra elever på fordons- och transportprogrammet. Du ska trivas att samarbeta med alla yrkesroller på skolan och tycker att yrkesutbildning är bland det viktigaste vi kan ge våra ungdomar!
Du kommer att undervisa i främst i årskurs 1 i kurserna fordonsteknik och fordons- och transportbranschens villkor och arbetsområden. Vi jobbar i Case vilket innebär att du är en viktigt kugge i lagarbetet på skolan. Tjänsten är heltid och startdatum är flexibelt. Även mentorskap ingår.
Bergstrands gymnasium i Uppsala har funnits sedan 2010 (tidigare Yrkesplugget) och erbjuder två nationella gymnasieprogram: fordon- och transport samt bygg- och anläggning. Vi har ca 220 elever, 32 personal (inklusive elevhälsa och egna kockar) och finns i moderna nybyggda lokaler i Fyrislund.
Läs gärna mer om oss på vår hemsida: https://beut.se/gymnasium-uppsala/
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fordonslärare på gymnasiet - vikariat

Bergstrands gymnasium i Uppsala söker yrkeslärare inom personbilsteknik En av våra lärare ska vara föräldraledig under vårterminen 2021 och vi söker dig som är driven, positiv och nyfiken och vill undervisa våra elever på fordons- och transportprogrammet. Du trivs att samarbeta med alla yrkesroller på skolan och tycker att yrkesutbildning är bland det viktigaste vi kan ge våra ungdomar! Du kommer att undervisa i främst i årskurs 2 i bland annat kurserna Se... Visa mer
Bergstrands gymnasium i Uppsala söker yrkeslärare inom personbilsteknik
En av våra lärare ska vara föräldraledig under vårterminen 2021 och vi söker dig som är driven, positiv och nyfiken och vill undervisa våra elever på fordons- och transportprogrammet. Du trivs att samarbeta med alla yrkesroller på skolan och tycker att yrkesutbildning är bland det viktigaste vi kan ge våra ungdomar!
Du kommer att undervisa i främst i årskurs 2 i bland annat kurserna Service och underhåll och Elteknik. Eleverna är även ute på APL delar av tiden, vilket innebär att du kommer besöka dem på deras praktikplatser och säkerställa kvaliteten i deras utbildning.
Tjänsten är ett vikariat på heltid med start 10 januari 2022. Även mentorskap ingår.
Bergstrands gymnasium i Uppsala har funnits sedan 2010 och erbjuder två nationella gymnasieprogram: fordon- och transport samt bygg- och anläggning. Vi har ca 220 elever, 28 personal (inklusive elevhälsa och egna kockar) och finns i moderna nybyggda lokaler i Fyrislund.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Skolsköterska gymnasiet

Bergstrands gymnasium i Uppsala söker en skolsköterska. Vi söker dig som är en utpräglad lagspelare då vi är ett litet gymnasium som sätter stort värde i samarbete mellan skolans alla yrkesroller. Som skolsköterska är du en viktig länk i det förebyggande och hälsofrämjande arbetet bland eleverna. I skolans elevhälsoteam ingår även skolkurator, specialpedagog samt studie- och yrkesvägledare. Tillsammans med pedagoger och övrig personal driver elevhälsotea... Visa mer
Bergstrands gymnasium i Uppsala söker en skolsköterska. Vi söker dig som är en utpräglad lagspelare då vi är ett litet gymnasium som sätter stort värde i samarbete mellan skolans alla yrkesroller.
Som skolsköterska är du en viktig länk i det förebyggande och hälsofrämjande arbetet bland eleverna. I skolans elevhälsoteam ingår även skolkurator, specialpedagog samt studie- och yrkesvägledare. Tillsammans med pedagoger och övrig personal driver elevhälsoteamet flera olika hälsofrämjande projekt på skolan utifrån vår värdegrund.
Som skolsköterska ansvarar du även för elevernas hälsobesök och enklare vårdinsatser. Du är också en viktig länk till vår skolläkare. Kontakt med vårdnadshavare för omyndiga elever och externa myndigheter ingår. Vi använder Prorenata som vårt webbaserade journalsystem.
Vi söker dig om är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning som distriktssköterska, specialistsköterska mot barn och ungdom eller skolsköterska. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga, men också förmågan att arbeta självständigt. Du behöver vara positiv och utåtriktad. Självklart är du en person som ungdomar gärna vänder sig till. Tidigare erfarenhet av att arbeta i Prorenata är meriterande.
Tjänsten här i Uppsala är på 40%, men det finns möjlighet att utöka den genom att jobba även på våra andra gymnasium i Sigtuna och i Bromma. Intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Bergstrands gymnasium i Uppsala har funnits sedan 2010 och erbjuder fordon- och transportprogrammet och bygg-och anläggningsprogrammet. Vi har cirka 220 elever, 30 st personal, inklusive elevhälsa, och egna kockar. Bergstrands gymnasium ligger i moderna nybyggda lokaler i Fyrislund. Visa mindre

Lärare samhällskunskap gymnasiet

Bergstrands gymnasium i Uppsala söker lärare i samhällskunskap och ytterligare ett ämne, gärna naturkunskap. Du är en driven, positiv och nyfiken lärare med behörighet att undervisa samhällskunskap på gymnasiet. Du trivs att samarbeta med alla yrkesroller på skolan och tycker att yrkesutbildning är bland det viktigaste vi kan ge våra ungdomar! Du kommer att undervisa främst i kursen Samhällskunskap 1a1 i årkurs 1, men även vara en del av vårt ämnesövergrip... Visa mer
Bergstrands gymnasium i Uppsala söker lärare i samhällskunskap och ytterligare ett ämne, gärna naturkunskap.
Du är en driven, positiv och nyfiken lärare med behörighet att undervisa samhällskunskap på gymnasiet. Du trivs att samarbeta med alla yrkesroller på skolan och tycker att yrkesutbildning är bland det viktigaste vi kan ge våra ungdomar!
Du kommer att undervisa främst i kursen Samhällskunskap 1a1 i årkurs 1, men även vara en del av vårt ämnesövergripande arbete i årskurs 2. Vi jobbar i Case vilket innebär att du är en viktigt kugge i lagarbetet på skolan. Tjänsten är en ferietjänst på heltid med start 9 augusti 2021. Även mentorskap ingår.
Intervjuer sker löpande, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Bergstrands gymnasium i Uppsala (tidigare Yrkesplugget) har funnits sedan 2010 och erbjuder två nationella gymnasieprogram: fordon- och transport samt bygg- och anläggning. Vi har ca 220 elever, 28 personal (inklusive elevhälsa och egna kockar) och finns i moderna nybyggda lokaler i Fyrislund. Visa mindre

Fordonslärare vuxenutbildning

Bergstrands vuxenutbildning i Uppsala söker yrkeslärare inom personbilsteknik Vår fordonslärare ska vara föräldraledig och vi söker en driven, positiv och nyfiken lärare som vill undervisa våra elever på fordons- och transportprogrammet. Du trivs att samarbeta med alla yrkesroller på skolan och brinner för yrkesutbildning! Du kommer att undervisa i flertalet av gymnasiekurserna inom fordon- och personbilsteknik. Tjänsten innebär även kontakt med bransc... Visa mer
Bergstrands vuxenutbildning i Uppsala söker yrkeslärare inom personbilsteknik


Vår fordonslärare ska vara föräldraledig och vi söker en driven, positiv och nyfiken lärare som vill undervisa våra elever på fordons- och transportprogrammet. Du trivs att samarbeta med alla yrkesroller på skolan och brinner för yrkesutbildning!


Du kommer att undervisa i flertalet av gymnasiekurserna inom fordon- och personbilsteknik. Tjänsten innebär även kontakt med branschen, anskaffning av och besök på praktikplatser, vilket gör att körkort och egen bil är nödvändigt. Erfarenhet inom el- och hybridfordon är meriterande. Tjänsten är ett vikariat på heltid fr o m 29 mars t o m 6 augusti.


Bergstrands vuxenutbildningar finns på Arlanda, i Bromma och i Uppsala, där vi har funnits sedan 2019. Vi finns i moderna nybyggda lokaler i Fyrislund, där vi har egen lunchrestaurang och elevcafé. Lokalerna delar vi med Bergstrands gymnasium och vi är ca 35 medarbetare på plats.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Fordonslärare vuxenutbildning

Bergstrands vuxenutbildning i Uppsala söker yrkeslärare inom personbilsteknik Vi söker en driven, positiv och nyfiken lärare som vill undervisa våra vuxenelever inom fordonsteknik. Du trivs att samarbeta med alla yrkesroller på skolan och brinner för yrkesutbildning! Du kommer att undervisa i de grundläggande gymnasiekurserna inom fordon- och personbilsteknik. Tjänsten innebär även kontakt med branschen, anskaffning av och besök på praktikplatser, vilket g... Visa mer
Bergstrands vuxenutbildning i Uppsala söker yrkeslärare inom personbilsteknik
Vi söker en driven, positiv och nyfiken lärare som vill undervisa våra vuxenelever inom fordonsteknik. Du trivs att samarbeta med alla yrkesroller på skolan och brinner för yrkesutbildning!
Du kommer att undervisa i de grundläggande gymnasiekurserna inom fordon- och personbilsteknik. Tjänsten innebär även kontakt med branschen, anskaffning av och besök på praktikplatser, vilket gör att körkort och egen bil är nödvändigt. Erfarenhet inom el- och hybridfordon är meriterande. Tjänsten är ett vikariat med start omgående och september månad ut i första hand.
Bergstrands vuxenutbildningar finns på Arlanda, i Bromma och i Uppsala, där vi har funnits sedan 2019. Vi finns i moderna nybyggda lokaler i Fyrislund, där vi har egen lunchrestaurang och elevcafé. Lokalerna delar vi med Bergstrands gymnasium och vi är ca 35 medarbetare på plats.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Yrkeslärare bygg- och anläggningsprogrammet

Yrkesplugget i Uppsala söker yrkeslärare bygg och anläggning. Vi ser gärna att du har behörighet inom ett gymnasiegemensamt ämne också. Vi letar efter dig som är en driven, positiv och nyfiken lärare som vill undervisa våra elever på bygg- och anläggningsprogrammet. Du trivs att samarbeta med alla yrkesroller på skolan och tycker att yrkesutbildning är bland det viktigaste vi kan ge våra ungdomar! Du kommer att undervisa i både de praktiska och teoreti... Visa mer
Yrkesplugget i Uppsala söker yrkeslärare bygg och anläggning. Vi ser gärna att du har behörighet inom ett gymnasiegemensamt ämne också.


Vi letar efter dig som är en driven, positiv och nyfiken lärare som vill undervisa våra elever på bygg- och anläggningsprogrammet. Du trivs att samarbeta med alla yrkesroller på skolan och tycker att yrkesutbildning är bland det viktigaste vi kan ge våra ungdomar!


Du kommer att undervisa i både de praktiska och teoretiska kurserna på programmet. Vi jobbar i Case vilket innebär att du är en viktigt kugge i lagarbetet på skolan. Du kommer också ha mycket kontakt med bransch och företag för att samarbeta kring det arbetsplatsförlagda lärandet (APL). Tjänsten är en ferietjänst på heltid med start 11 januari 2021 #jobbjustnu. Även mentorskap ingår.


Bergstrands gymnasium (tidigare Yrkesplugget) har funnits i Uppsala sedan 2010 och erbjuder två nationella gymnasieprogram: fordon- och transport samt bygg- och anläggning. Vi har ca 220 elever, 30 personal (inklusive elevhälsa och egna kockar) och finns i moderna nybyggda lokaler i Fyrislund.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lärare engelska gymnasiet

Bergstrands gymnasium i Uppsala söker engelsklärare Du är en driven, positiv och nyfiken lärare med behörighet att undervisa engelska på gymnasiet. Du trivs att samarbeta med alla yrkesroller på skolan och tycker att yrkesutbildning är bland det viktigaste vi kan ge våra ungdomar! Du kommer att undervisa främst i kursen Engelska 5, men även till viss del engelska grund för de elever som ännu ej är behöriga till gymnasiet. Vi jobbar i Case vilket innebä... Visa mer
Bergstrands gymnasium i Uppsala söker engelsklärare


Du är en driven, positiv och nyfiken lärare med behörighet att undervisa engelska på gymnasiet. Du trivs att samarbeta med alla yrkesroller på skolan och tycker att yrkesutbildning är bland det viktigaste vi kan ge våra ungdomar!


Du kommer att undervisa främst i kursen Engelska 5, men även till viss del engelska grund för de elever som ännu ej är behöriga till gymnasiet. Vi jobbar i Case vilket innebär att du är en viktigt kugge i lagarbetet på skolan. Tjänsten är en ferietjänst på heltid med 7 januari 2021. Även mentorskap ingår.


Bergstrands gymnasium i Uppsala (tidigare Yrkesplugget) har funnits sedan 2010 och erbjuder två nationella gymnasieprogram: fordon- och transport samt bygg- och anläggning. Vi har ca 220 elever, 28 personal (inklusive elevhälsa och egna kockar) och finns i moderna nybyggda lokaler i Fyrislund. Visa mindre