Lediga jobb C Företaget Barnomsorg Bill Ekonomisk Fören i Uppsala

Se alla lediga jobb från C Företaget Barnomsorg Bill Ekonomisk Fören i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Humlans förskola söker en förskollärare (vikariat)

Humlans förskola är belägen i Norby, Uppsala och drivs av C Företaget barnomsorg. Förskolan ligger granne med fina naturområden och utemiljöer och har plats för 22-24 barn uppdelade på två avdelningar. På Humlans förskola arbetar vi med en stark tilltro till att alla barn kan. Vi lägger stor vikt vid att stärka barnens självständighet och vi vill att barnen ska få känna en tillit till sin egen förmåga, att de kan, vill och vågar. Dina arbetsuppgifter Tills... Visa mer
Humlans förskola är belägen i Norby, Uppsala och drivs av C Företaget barnomsorg. Förskolan ligger granne med fina naturområden och utemiljöer och har plats för 22-24 barn uppdelade på två avdelningar. På Humlans förskola arbetar vi med en stark tilltro till att alla barn kan. Vi lägger stor vikt vid att stärka barnens självständighet och vi vill att barnen ska få känna en tillit till sin egen förmåga, att de kan, vill och vågar.
Dina arbetsuppgifter
Tillsammans med dina kollegor har du som förskollärare huvudansvar för utbildningen på förskolan. I ditt arbete ingår planering, genomförande, dokumentation samt uppföljning och utvärdering enligt beslutade mål och riktlinjer. Som förskollärare ansvarar du för undervisningen i förskolan genom att bidra till att läroplanens mål och intentioner förverkligas i utbildningen. Du är väl förtrogen med läroplanen och trygg i din yrkesroll.
Vi söker
Vi söker en ansvarstagande förskollärare som med engagemang och glädje vill vara med och driva samt utveckla utbildningen på Humlan. Vi ser att du är flexibel och har viljan att fortsätta lära och utvecklas i din yrkesroll. Du ser möjligheter istället för begränsningar och har lätt för att samarbeta.
Vi erbjuder dig
På Humlans förskola har du möjlighet att vara delaktig, du har möjlighet att utforma och utveckla verksamheten ihop med dina kollegor. Vi erbjuder en tjänst där du kan ha stort inflytande och ha möjlighet att påverka.
Alla förskolor inom C- företaget ses kontinuerligt för att möjliggöra ett kollegialt lärande förskolorna emellan. I företaget har vi även arbetskläder (ytterkläder) samt friskvårdsbidrag.
Tjänsten är ett heltids vikariat på 1 år med tillträde januari 2023 eller enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Låter detta intressant och du tror att du är den person som vi söker, välkommen att skicka in din ansökan senast den 8/12 till [email protected] Visa mindre

C-företaget barnomsorg söker timvikarier

C-företaget barnomsorg söker timvikarier till sina förskolor i Uppsala. Om arbetet Hos oss kommer du att arbeta med barn i åldrarna 1-5 år. Tillsammans med ordinarie personal har du tillsyn och ansvar över barnen, vilket innebär att du är med och stöttar barnen i deras utveckling genom att bland annat skapa tillfällen till kreativa aktiviteter samt delta vid olika aktiviteter inom- och utomhus. I vårt arbete utgår vi från barnens intressen och du behöver ... Visa mer
C-företaget barnomsorg söker timvikarier till sina förskolor i Uppsala.
Om arbetet
Hos oss kommer du att arbeta med barn i åldrarna 1-5 år. Tillsammans med ordinarie personal har du tillsyn och ansvar över barnen, vilket innebär att du är med och stöttar barnen i deras utveckling genom att bland annat skapa tillfällen till kreativa aktiviteter samt delta vid olika aktiviteter inom- och utomhus. I vårt arbete utgår vi från barnens intressen och du behöver vara lyhörd för deras behov.
Vi söker
Att vara timvikarie innebär att du arbetar på flera olika förskolor inom C-företaget barnomsorg. Du ska med kort varsel kunna rycka in som vikarie vid frånvaro av den ordinarie personalen. Du får ett omväxlande arbete med många nya möten då du ersätter ordinarie personal vid korttidsfrånvaro. Dina arbetstider kan bli förlagda någon gång mellan 07.00-17.00 måndag till fredag. Du som söker ska vara flexibel och tycka att det är roligt att jobba i nya miljöer. Du behöver ha lätt för att anpassa dig, ha ett gott bemötande till barn, vårdnadshavare och kollegor samt ha en god samarbetsförmåga och vara ansvarsfull.
Kvalifikationer
Vi ser det som ett krav att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift för att du ska kunna kommunicera med kollegor, barn och vårdnadshavare.
Det är meriterande om du har relevant utbildning eller tidigare erfarenhet av att arbeta inom barnomsorgen. Relevant utbildning innebär förskollärarexamen och/eller barnskötarutbildning.
Urval kommer att ske löpande efter behov.
För att få arbeta inom förskolan krävs ett utdrag ur belastningsregistret. Beställ gärna redan idag ett registerutdrag från polisens belastningsregister, det kan ta några veckor att få detta utdrag.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Timvikarie till Förskolan Lingonblomman och Humlans förskola

Nu söker vi timvikarier till Förskolan Lingonblomman och Humlans förskola i Uppsala. Förskolan Lingonblomman är belägen i Nyby och har nära till naturområden och fina parker. Humlans förskola är belägen i Norby och ligger granne med fina naturområden och utemiljöer. Om arbetet Hos oss kommer du att arbeta med barn i åldrarna 1-5 år. Tillsammans med förskollärare och barnskötare deltar du i det pedagogiska arbetet på förskolan, vilket innebär att du är med... Visa mer
Nu söker vi timvikarier till Förskolan Lingonblomman och Humlans förskola i Uppsala. Förskolan Lingonblomman är belägen i Nyby och har nära till naturområden och fina parker. Humlans förskola är belägen i Norby och ligger granne med fina naturområden och utemiljöer.
Om arbetet
Hos oss kommer du att arbeta med barn i åldrarna 1-5 år. Tillsammans med förskollärare och barnskötare deltar du i det pedagogiska arbetet på förskolan, vilket innebär att du är med och stöttar barnen i deras utveckling och lärande genom att bland annat skapa tillfällen till kreativa aktiviteter samt delta vid olika aktiviteter inom- och utomhus. I vårt arbete utgår vi från barnens intressen och du behöver vara lyhörd för deras behov.
Vi söker
Att vara timvikarie innebär att du med kort varsel ska kunna rycka in som vikarie vid frånvaro av den ordinarie personalen. Du får ett omväxlande arbete med många nya möten då du ersätter ordinarie personal vid korttidsfrånvaro. Dina arbetstider kan bli förlagda någon gång mellan 07.00-17.00 måndag till fredag. Du som söker ska vara flexibel och tycka att det är roligt att jobba i nya miljöer. Du behöver ha lätt för att anpassa dig, ha ett gott bemötande till barn, vårdnadshavare och kollegor samt ha en god samarbetsförmåga och vara ansvarsfull.
Kvalifikationer
Vi ser det som ett krav att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift för att du ska kunna kommunicera med kollegor, barn och vårdnadshavare.
Det är meriterande om du har relevant utbildning eller tidigare erfarenhet av att arbeta inom barnomsorgen. Relevant utbildning innebär förskollärarexamen och/eller barnskötarutbildning.
Urval kommer att ske löpande efter behov.
För att få arbeta inom förskolan krävs ett utdrag ur belastningsregistret. Beställ gärna redan idag ett registerutdrag från polisens belastningsregister, det kan ta några veckor att få detta utdrag.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Timvikarier sökes till Kåbo Ängars Förskola

Kåbo Ängars förskola söker timvikarier. Om oss: Kåbo Ängars Förskola tillhör centrala staden med närhet till Stadsskogen, Botaniska trädgården och Uppsalaåsen. Vår nyrenoverade gård med kuperad terräng ger barnen motoriska utmaningar samtidigt som det även finns ett stort utrymme för andra former av lek med föränderligt material och omformningsbara miljöer. Endast några fotsteg ifrån förskolan ligger den nyrestaurerade Batteriparken (Dinosaurieparken). I... Visa mer
Kåbo Ängars förskola söker timvikarier.
Om oss: Kåbo Ängars Förskola tillhör centrala staden med närhet till Stadsskogen, Botaniska trädgården och Uppsalaåsen. Vår nyrenoverade gård med kuperad terräng ger barnen motoriska utmaningar samtidigt som det även finns ett stort utrymme för andra former av lek med föränderligt material och omformningsbara miljöer. Endast några fotsteg ifrån förskolan ligger den nyrestaurerade Batteriparken (Dinosaurieparken).
Invändigt består vår förskola av ljusa och rymliga lokaler, där vi utformar inspirerande och utforskande utbildningsmiljöer utifrån barnens intressen, nyfikenhet, förutsättningar och behov. Våra miljöer är föränderliga med syfte att inspirera barnen i deras lek och lärande.
Vår utbildning genomsyras av fyra värdegrundsord: Delaktighet, Självkänsla, Nyfikenhet och Respektfullhet. I vår utbildning erbjuds även alla barn kommunikation med TAKK (Tecken som Alternativ och Kompletterande Kommunikation) som komplement till det talade språket.
Kvalifikationer: Vi söker dig som är positiv och engagerad med ett professionellt förhållningssätt, som kan bidra till en trygg miljö och som gärna utmanar barnen i deras utveckling och lärande. Du möter barnen med respekt och visar nyfikenhet inför barnens intressen. Lämplig utbildning och/eller erfarenhet inom området är meriterande. En viktig egenskap hos dig att du har lätt för att samarbeta med andra och har förmåga att se vad som behövs göras. Du behöver uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan du kan börja jobba hos oss.
Arbetsuppgifter: I ditt uppdrag ingår det att vikariera för pedagogisk personal på kortare och längre vikariat. Arbetet innebär arbete i barngrupp, ålder 1-5år, samt där behovet finns i verksamheten. Att arbeta som timvikarie är väldigt varierande och det är viktigt att du är flexibel. Erbjudandet om arbete kan ibland komma med kort varsel.
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Vänligen skicka in din ansökan till: [email protected]
Märk med referens: Timvikarie Visa mindre

Barnskötare sökes till Kåbo Ängars Förskola

Kåbo Ängars Förskola tillhör centrala staden med närhet till Stadsskogen, Botaniska trädgården och Uppsalaåsen. Vår nyrenoverade gård med kuperad terräng ger barnen motoriska utmaningar samtidigt som det även finns ett stort utrymme för andra former av lek med föränderligt material och omformningsbara miljöer. Endast några fotsteg ifrån förskolan ligger den nyrestaurerade Batteriparken (Dinosaurieparken). Invändigt består vår förskola av ljusa och rymliga ... Visa mer
Kåbo Ängars Förskola tillhör centrala staden med närhet till Stadsskogen, Botaniska trädgården och Uppsalaåsen. Vår nyrenoverade gård med kuperad terräng ger barnen motoriska utmaningar samtidigt som det även finns ett stort utrymme för andra former av lek med föränderligt material och omformningsbara miljöer. Endast några fotsteg ifrån förskolan ligger den nyrestaurerade Batteriparken (Dinosaurieparken).
Invändigt består vår förskola av ljusa och rymliga lokaler, där vi utformar inspirerande och utforskande utbildningsmiljöer utifrån barnens intressen, nyfikenhet, förutsättningar och behov. Våra miljöer är föränderliga med syfte att inspirera barnen i deras lek och lärande.
Vår utbildning genomsyras av fyra värdegrundsord: Delaktighet, Självkänsla, Nyfikenhet och Respektfullhet. I vår utbildning erbjuds även alla barn kommunikation med TAKK (Tecken som Alternativ och Kompletterande Kommunikation) som komplement till det talade språket. Vår målsättning är att varje barns unika förmågor ska lyftas och synliggöras för de själva och för varandra. Detta sker genom samspel mellan barn men även mellan vuxna och barn. Vår förhoppning är att varje barn ska kunna lämna förskolan som trygga, självständiga, kreativa, och nyfikna individer – med möjlighet till delaktighet och inflytande i samhället.
På Kåbo Ängars Förskola använder vi oss av dokumentationsverktyget Unikum.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är en positiv och engagerad barnskötare med ett professionellt förhållningssätt. Du är väl förtrogen med förskolans styrdokument och är engagerad i pedagogiska diskussioner. Du är målfokuserad i arbetet med att omsätta förskolans läroplansmål i praktiken, och du är väl insatt i arbetet med att dokumentera barnens lärprocesser. Vi ser även att du har en god förmåga att arbeta såväl enskilt som i grupp.
Du har viljan att ständigt utvecklas och lära i din yrkesroll. Vi ser att du har goda kunskaper inom pedagogisk dokumentation och det är meriterande om du har erfarenheter av TAKK, samt Unikum.
Dina arbetsuppgifter
Tillsammans med dina kollegor har du som barnskötare ansvar för den pedagogiska utbildningen. Du planerar, genomför, dokumenterar samt följer upp undervisningen enligt beslutande mål och riktlinjer. Du bidrar till att etablera värdegrundsarbetet samt till att skapa en miljö där alla känner sig inkluderade. Du dokumenterar barnets/gruppens omsorg, utveckling och lärande i dokumentationsverktyget Unikum.
Kåbo Ängars förskola är en del av C-företagets förskolor. Att arbeta inom C-företaget innebär en unik möjlighet att få vara delaktig och nära i beslutsfattanden. Du har möjlighet att utforma och utveckla verksamheten ihop med dina kollegor. Rektor arbetar till största delen i barngrupp och har en nära kontakt med anställda på förskolan. Alla förskolor inom C- företaget ses kontinuerligt för att möjliggöra ett kollegialt lärande förskolorna emellan. Som anställd inom C-företaget erbjuds du arbetskläder (ytterkläder) samt friskvårdsbidrag.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning de första 6 månaderna. Omfattning 85-100 %. Tillträde snarast möjligt eller enligt överenskommelse. Urvalsprocessen och intervjuer sker löpande.
Vill du bli en del av vårt arbetslag? Är du den person vi söker?
Vi ser fram emot att höra från dig.
Välkommen att skicka in din ansökan innehållande CV och personligt brev. Berätta varför du är den vi söker och skicka till: [email protected] Visa mindre

Barnskötare till en pooltjänst

Vi söker en barnskötare till en pooltjänst inom C företaget förskolor. Denna tjänst innebär att du arbetar 2-3 fasta dagar i veckan på Förskolan Lingonblomman som är belägen i området Ling i Uppsala. På förskolan går det 22-24 barn i åldrarna 1-5 år där grundbemanningen är två förskollärare och två barnskötare. De andra 2-3 dagarna är du tillgänglig som pool inom våra förskolor som är belägna inom Uppsala området. Kvalifikationer Vi söker dig som är utbil... Visa mer
Vi söker en barnskötare till en pooltjänst inom C företaget förskolor. Denna tjänst innebär att du arbetar 2-3 fasta dagar i veckan på Förskolan Lingonblomman som är belägen i området Ling i Uppsala. På förskolan går det 22-24 barn i åldrarna 1-5 år där grundbemanningen är två förskollärare och två barnskötare. De andra 2-3 dagarna är du tillgänglig som pool inom våra förskolor som är belägna inom Uppsala området.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad barnskötare, som tycker om variation och har lätt för att vara flexibel. Som person ser vi att du är positiv och nyfiken i ditt arbetssätt. Du har viljan att fortsätta lära och utvecklas i din yrkesroll. Du ser möjligheter istället för begränsningar och har lätt för att samarbeta med andra.
Dina arbetsuppgifter
Tillsammans med förskollärare och barnskötare är du delaktig i det pedagogiska arbetet på förskolan/förskolorna. Du är med och genomför och dokumenterar undervisningen enligt beslutade mål och riktlinjer. Du arbetar aktivt för att skapa en stimulerande och utvecklande utbildning där barnet står i centrum. Du bidrar till att etablera värdegrundsarbetet och hjälpa att skapa en miljö där alla känner sig inkluderade. Du ska vara väl förtrogen med läroplanen.
Tjänsten är en visstidsanställning under 1 år på 100%, med möjlighet till förlängning. Tillträde 8 augusti eller enligt överenskommelse.
Låter detta intressant och du tror att du är den person vi söker, välkommen att skicka in din ansökan till [email protected] senast den 11/7.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Angelica Mattsson, rektor, [email protected] Visa mindre

Förskollärare, vikariat, sökes till Kåbo Ängars Förskola

Kåbo Ängars Förskola tillhör centrala staden med närhet till Stadsskogen, Botaniska trädgården och Uppsalaåsen. Vår nyrenoverade gård med kuperad terräng ger barnen motoriska utmaningar samtidigt som det även finns ett stort utrymme för andra former av lek med föränderligt material och omformningsbara miljöer. Endast några fotsteg ifrån förskolan ligger den nyrestaurerade Batteriparken (Dinosaurieparken). Invändigt består vår förskola av ljusa och rymliga... Visa mer
Kåbo Ängars Förskola tillhör centrala staden med närhet till Stadsskogen, Botaniska trädgården och Uppsalaåsen. Vår nyrenoverade gård med kuperad terräng ger barnen motoriska utmaningar samtidigt som det även finns ett stort utrymme för andra former av lek med föränderligt material och omformningsbara miljöer. Endast några fotsteg ifrån förskolan ligger den nyrestaurerade Batteriparken (Dinosaurieparken).
Invändigt består vår förskola av ljusa och rymliga lokaler, där vi utformar inspirerande och utforskande utbildningsmiljöer utifrån barnens intressen, nyfikenhet, förutsättningar och behov. Våra miljöer är föränderliga med syfte att inspirera barnen i deras lek och lärande.
Vår utbildning genomsyras av fyra värdegrundsord: Delaktighet, Självkänsla, Nyfikenhet och Respektfullhet. I vår utbildning erbjuds även alla barn kommunikation med TAKK (Tecken som Alternativ och Kompletterande Kommunikation) som komplement till det talade språket. Vår målsättning är att varje barns unika förmågor ska lyftas och synliggöras för de själva och för varandra. Detta sker genom samspel mellan barn men även mellan vuxna och barn. Vår förhoppning är att varje barn ska kunna lämna förskolan som trygga, självständiga, kreativa, och nyfikna individer – med möjlighet till delaktighet och inflytande i samhället.
På Kåbo Ängars Förskola använder vi oss av dokumentationsverktyget Unikum.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är en positiv och engagerad förskollärare med ett professionellt förhållningssätt. Du är väl förtrogen med förskolans styrdokument och är engagerad i pedagogiska diskussioner. Du är målfokuserad i arbetet med att omsätta förskolans läroplansmål i praktiken, och du är väl insatt i arbetet med att dokumentera barnens lärprocesser. Vi ser även att du har goda ledaregenskaper och att du är trygg att arbeta såväl enskilt som i grupp.
Du har viljan att ständigt utvecklas och lära i din yrkesroll. Vi ser att du har goda kunskaper inom pedagogisk dokumentation och det är meriterande om du har erfarenheter av TAKK, samt Unikum.
Dina arbetsuppgifter
Tillsammans med dina kollegor har du som förskollärare huvudansvar för den pedagogiska utbildningen. Du planerar, genomför, dokumenterar samt följer upp undervisningen enligt beslutande mål och riktlinjer. Du bidrar till att etablera värdegrundsarbetet samt till att skapa en miljö där alla känner sig inkluderade. Du dokumenterar barnets/gruppens omsorg, utveckling och lärande i dokumentationsverktyget Unikum.
Kåbo Ängars förskola är en av C-företagets förskolor. Att arbeta inom C-företaget innebär en unik möjlighet att få vara delaktig och nära i beslutsfattanden. Du har möjlighet att utforma och utveckla verksamheten ihop med dina kollegor. Rektor arbetar till största delen i barngrupp och har en nära kontakt med anställda på förskolan. Alla förskolor inom C- företaget ses kontinuerligt för att möjliggöra ett kollegialt lärande förskolorna emellan. Som anställd inom C-företaget erbjuds du arbetskläder (ytterkläder) samt friskvårdsbidrag.
Denna tjänst är en visstidsanställning på 75-100%. Urvalsprocessen påbörjas inom kort, intervjuer sker löpande.
Vill du bli en del av vårt arbetslag? Är du den person vi söker?
Vi ser fram emot att höra från dig.
Välkommen att skicka in din ansökan innehållande CV och personligt brev. Berätta varför du är den vi söker och skicka till: [email protected] Visa mindre

Förskolan Lingonblomman söker barnskötare

Förskolan Lingonblomman är belägen i området Ling i Uppsala. Förskolan har nära till naturområden och fina parker. Innemiljön består av ljusa och rymliga lokaler där flera små rum och ett stort bildar en inspirerande och utforskande lärmiljö. På förskolan går det 22-24 barn i åldrarna 1-5 år där grundbemanningen är två förskollärare och två barnskötare. Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Som person ser vi att du är flexibel, positiv... Visa mer
Förskolan Lingonblomman är belägen i området Ling i Uppsala. Förskolan har nära till naturområden och fina parker. Innemiljön består av ljusa och rymliga lokaler där flera små rum och ett stort bildar en inspirerande och utforskande lärmiljö. På förskolan går det 22-24 barn i åldrarna 1-5 år där grundbemanningen är två förskollärare och två barnskötare.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Som person ser vi att du är flexibel, positiv och nyfiken i ditt arbetssätt. Du har viljan att fortsätta lära och utvecklas i din yrkesroll. Du ser möjligheter istället för begränsningar och har lätt för att samarbeta.
Dina arbetsuppgifter
Tillsammans med förskollärare är du delaktig i det pedagogiska arbetet på förskolan. Du är med och planerar, genomför, dokumenterar samt följer upp undervisningen och utbildningen enligt beslutade mål och riktlinjer. Du arbetar aktivt för att skapa en stimulerande och utvecklande utbildning där barnet står i centrum. Du bidrar till att etablera värdegrundsarbetet och hjälpa att skapa en miljö där alla känner sig inkluderade. Du ska vara väl förtrogen med läroplanen.
Förskolan Lingonblomman är en av C-företagets förskolor. Att arbeta inom C-företaget innebär en möjlighet att vara delaktig och nära i olika beslutsfattanden. Du har möjlighet att utforma och utveckla utbildningen på förskolan ihop med dina kollegor. Rektor arbetar även i barngrupp och har en nära kontakt med alla arbetstagare på förskolan.
På C-företagets förskolor har vi arbetskläder (ytterkläder) samt friskvårdsbidrag.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med inledande provanställning de första 6 månaderna. Tillträde oktober/november 2021 eller enligt överenskommelse.
Låter detta intressant och du tror att du är den person vi söker, välkommen att skicka in din ansökan till [email protected] senast den 30/9. Visa mindre

Barnskötare till Humlans förskola

Humlans förskola är belägen i en fristående villa i Norby, Uppsala. Förskolan har nära till fina naturområden och utemiljöer. Vi har två avdelningar där pedagogerna och barnen har ett nära samarbete med varandra. Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Som person ser vi att du är flexibel, positiv och nyfiken i ditt arbetssätt. Du har viljan att fortsätta lära och utvecklas i din yrkesroll. Du ser möjligheter istället för begränsningar o... Visa mer
Humlans förskola är belägen i en fristående villa i Norby, Uppsala. Förskolan har nära till fina naturområden och utemiljöer. Vi har två avdelningar där pedagogerna och barnen har ett nära samarbete med varandra.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Som person ser vi att du är flexibel, positiv och nyfiken i ditt arbetssätt. Du har viljan att fortsätta lära och utvecklas i din yrkesroll. Du ser möjligheter istället för begränsningar och har lätt för att samarbeta.
Dina arbetsuppgifter
Tillsammans med förskollärare är du delaktig i det pedagogiska arbetet på förskolan. Du är med och planerar, genomför, dokumenterar samt följer upp undervisningen och utbildningen enligt beslutade mål och riktlinjer. Du arbetar aktivt för att skapa en stimulerande och utvecklande utbildning där barnet står i centrum. Du bidrar till att etablera värdegrundsarbetet och hjälpa att skapa en miljö där alla känner sig inkluderade. Du ska vara väl förtrogen med läroplanen.
Humlans förskola är en av C-företagets förskolor. Att arbeta inom C-företaget innebär en möjlighet att vara delaktig och nära i olika beslutsfattanden. Du har möjlighet att utforma och utveckla utbildningen på förskolan ihop med dina kollegor.
På C-företagets förskolor har vi arbetskläder (ytterkläder) samt friskvårdsbidrag.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med inledande provanställning de första 6 månaderna. Tillträde april/maj 2022 eller enligt överenskommelse.
Låter detta intressant och du tror att du är den person vi söker, välkommen att skicka in din ansökan till [email protected] senast den 16/2.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Angelica Mattsson, rektor, [email protected] Visa mindre