Lediga jobb C Företaget Barnomsorg Bull Ekonomisk Fören i Uppsala

Se alla lediga jobb från C Företaget Barnomsorg Bull Ekonomisk Fören i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Timvikarie/vikariat till Ekeby Förskola

Ekeby förskola söker timvikarie och någon som vill ha ett 4 veckors vikariat. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till: [email protected] referens, Timvikarie/vikariat Arbetet innebär att du med kort varsel ska kunna vikariera vid personals frånvaro. Arbetsuppgifter: Uppdraget innebär att vikariera på förskolan med barn i 1-5 års ålder. Du deltar i det planerade pedagogiska arbetet. Kvalifikationer:... Visa mer
Ekeby förskola söker timvikarie och någon som vill ha ett 4 veckors vikariat. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till: [email protected] referens, Timvikarie/vikariat
Arbetet innebär att du med kort varsel ska kunna vikariera vid personals frånvaro.
Arbetsuppgifter:
Uppdraget innebär att vikariera på förskolan med barn i 1-5 års ålder. Du deltar i det planerade pedagogiska arbetet.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som kan bidra till en trygg miljö och som vill utmana barnen i dess utveckling och lärande. Att du med din förebild möter barnen med respekt och engagerar dig samt visar nyfikenhet över barnens intressen. Tillsammans med barnen reflekterar, samarbetar och diskuterar.
Du ingår i ett arbetslag som består av förskollärare och barnskötare där ni tillsammans kompletterar och inspirerar varandra. Du kommer att arbeta efter våra styrdokument, vår värdegrund och vår likabehandlingsplan.
På ett professionellt sätt ska du tillsammans med dina kollegor lägga grunden för barnens lustfyllda lärande.
I samråd med dina kollegor har du förmågan att anpassa och prioritera ditt arbetssätt efter verksamhetens behov och barnens bästa.
Övrigt:
Enligt Skollagen ska utdrag ur belastningsregistret uppvisas innan du anställs inom förskoleverksamhet. Du beställer detta på polisens hemsida. Det tar ca 2 veckor att få det hemskickat.
Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi har kommit vidare i rekryteringsprocessen. Skicka till [email protected] Visa mindre

Barnskötare, Tillsvidare Anställning 100% på Äventyrets förskola i Valsätra

Barnskötare Om arbetet C Företaget Barnomsorg/C Resurs AB söker utbildad barnskötare med några års erfarenhet till Äventyrets förskola i Uppsala. Äventyrets förskola ligger i Valsätra, Lievägen 1 och har platser för 43 barn i ålders indelade grupper. Förskolan erbjuder ett lekfullt lärande där alla barn får känna att de lyckas. Vi utgår ifrån Läroplanen för förskolan och planerar utifrån barnens intressen, behov och erfarenheter. Urval och intervjuer sker ... Visa mer
Barnskötare
Om arbetet
C Företaget Barnomsorg/C Resurs AB söker utbildad barnskötare med några års erfarenhet till Äventyrets förskola i Uppsala. Äventyrets förskola ligger i Valsätra, Lievägen 1 och har platser för 43 barn i ålders indelade grupper. Förskolan erbjuder ett lekfullt lärande där alla barn får känna att de lyckas. Vi utgår ifrån Läroplanen för förskolan och planerar utifrån barnens intressen, behov och erfarenheter.
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till: [email protected], barnskötare
Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Som person ser vi att du är flexibel, positiv och nyfiken i ditt arbetssätt. Du har viljan att fortsätta lära och utvecklas i din yrkesroll. Du ser möjligheter istället för begränsningar. Du har god förmåga att skapa relationer med både barn, föräldrar och arbetskamrater.
Dina arbetsuppgifter
Du ingår i ett arbetslag som består av förskollärare och barnskötare där ni tillsammans kompletterar och inspirerar varandra. Gemensamt planerar, genomför och reflekterar ni över verksamheten. Du arbetar aktivt för att skapa en stimulerande och utvecklande utbildning där barnet står i centrum. Du ska vara väl insatt i förskolans läroplan och du kommer att arbeta efter våra styrdokument, vår värdegrund och vår likabehandlingsplan. I samråd med dina kollegor har du förmågan att anpassa och prioritera ditt arbetssätt efter verksamhetens behov och barnens bästa.
Att arbeta inom C Företaget/C Resurs AB innebär att vara delaktig och nära i olika besluts fattanden. Du har möjlighet att utforma och utveckla utbildningen på förskolan ihop med dina kollegor. Vi arbetskläder (ytterkläder) samt friskvårdsbidrag.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% eller efter överenskommelse med inledande provanställning de första 6 månaderna. Tillträde snarast möjligt eller enligt överenskommelse.
Låter detta intressant och du tror att du är den person vi söker, välkommen att skicka in din ansökan innehållande CV och personligt brev till: [email protected] Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta rektor Ulrica Strömberg, [email protected] Visa mindre

Pedagogassistent till Äventyrets förskola

C Företaget Barnomsorg/C Resurs AB söker assistent till Äventyrets förskola i Uppsala. Äventyrets förskola ligger i Valsätra och har platser för 43 barn i ålders indelade grupper. Förskolan erbjuder ett lekfullt lärande där alla barn får känna att de lyckas. Vi utgår ifrån Läroplanen för förskolan och planerar utifrån barnens intressen, behov och erfarenheter. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till: a... Visa mer
C Företaget Barnomsorg/C Resurs AB söker assistent till Äventyrets förskola i Uppsala. Äventyrets förskola ligger i Valsätra och har platser för 43 barn i ålders indelade grupper. Förskolan erbjuder ett lekfullt lärande där alla barn får känna att de lyckas. Vi utgår ifrån Läroplanen för förskolan och planerar utifrån barnens intressen, behov och erfarenheter.
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till: [email protected], assistent
Arbetsuppgifter: Nu söker vi en kompetent och engagerad assistent med erfarenhet utav autism eller down syndrom. Barnets funktionsvariation kräver en vuxens uppmärksamhet, stöd och vägledning under hela dagen på förskolan. Du kommer att ansvara för barnets delaktighet i verksamheten under ledning av avdelningens förskollärare och olika specialister: specialpedagog, logoped och kontinuerlig kontakt med habiliteringen. Som resurs har du i uppgift att finnas nära och hjälpa och stötta i situationer som kan vara utmanande för barnet.
Kvalifikationer: Du som söker arbetet ska vara, ansvarstagande, flexibel, ha ett gott bemötande och vara glad och positiv. Vi söker dig som kan bidra till en trygg miljö och som vill utmana barnen i dess utveckling och lärande. Att du med din förebild möter barnen med respekt och engagerar dig samt visar nyfikenhet över barnens intressen. Tillsammans med barnen reflekterar, samarbetar och diskuterar. Tidigare erfarenhet av barn i behov av stöd är en fördel och bildstöd är meriterande.
Vi kommer att lägga mycket stor vikt vid personlig lämplighet och ser det som en merit om du har en barnskötareutbildning.
Övrigt: Enligt Skollagen ska utdrag ur belastningsregistret uppvisas innan du anställs inom förskoleverksamhet.
Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi har kommit vidare i rekryteringsprocessen. Skicka till [email protected] Visa mindre

Resurs/Pedagogassistent till Äventyrets förskola

C Företaget Barnomsorg söker resurs till Äventyrets förskola i Uppsala. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till: [email protected] referens, resurs Arbetsuppgifter: Nu söker vi en kompetent och engagerad resurs till ett yngre barn med autism. Barnets funktionsvariation kräver en vuxens uppmärksamhet, stöd och vägledning under hela dagen på förskolan. Du kommer att ansvara för barnets delaktighet i ... Visa mer
C Företaget Barnomsorg söker resurs till Äventyrets förskola i Uppsala. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till: [email protected] referens, resurs
Arbetsuppgifter: Nu söker vi en kompetent och engagerad resurs till ett yngre barn med autism. Barnets funktionsvariation kräver en vuxens uppmärksamhet, stöd och vägledning under hela dagen på förskolan. Du kommer att ansvara för barnets delaktighet i verksamheten under ledning av avdelningens förskollärare och olika specialister: specialpedagog, logoped och kontinuerlig kontakt med habiliteringen. Som resurs har du i uppgift att finnas nära och hjälpa och stötta i situationer som kan vara utmanande för barnet.
Kvalifikationer: Du som söker arbetet ska vara, ansvarstagande, flexibel, ha ett gott bemötande och vara glad och positiv. Vi söker dig som kan bidra till en trygg miljö och som vill utmana barnen i dess utveckling och lärande. Att du med din förebild möter barnen med respekt och engagerar dig samt visar nyfikenhet över barnens intressen. Tillsammans med barnen reflekterar, samarbetar och diskuterar. Tidigare erfarenhet av barn i behov av stöd är en fördel och bildstöd är meriterande.
Vi kommer att lägga mycket stor vikt vid personlig lämplighet och ser det som en merit om du har en barnskötareutbildning.
Övrigt: Enligt Skollagen ska utdrag ur belastningsregistret uppvisas innan du anställs inom förskoleverksamhet. Du beställer detta på polisens hemsida. Det tar ca 2 veckor att få det hemskickat.
Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi har kommit vidare i rekryteringsprocessen. Skicka till [email protected] Visa mindre

Rektor och förskollärare till Äventyrets förskola 100%

C Företaget Barnomsorg söker rektor till Äventyrets förskola, Lievägen 1, Valsätra. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till: [email protected], referens, Äventyrets förskola Vi söker dig som är utbildad legitimerad förskollärare och som har bra ledaregenskaper. Du ska ha arbetat som ledare/rektor och ha bra erfarenhet utav detta. Du kommer att arbeta 25% som rektor och 80% i barngrupp. Förskolan be... Visa mer
C Företaget Barnomsorg söker rektor till Äventyrets förskola, Lievägen 1, Valsätra.
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till: [email protected], referens, Äventyrets förskola
Vi söker dig som är utbildad legitimerad förskollärare och som har bra ledaregenskaper. Du ska ha arbetat som ledare/rektor och ha bra erfarenhet utav detta.
Du kommer att arbeta 25% som rektor och 80% i barngrupp. Förskolan består av 3 avdelningar med ålders indelade barngrupper.
Som rektor har du personal- och verksamhetsansvar. Det innebär att du arbetar verksamhetsnära och tillsammans med arbetslagen utvecklar och följer upp det pedagogiska arbetet. Detta sker bl a genom kontinuerlig handledning till arbetslag och enskilda medarbetare. Du håller i medarbetarsamtal och samverkar med vårdnadshavare. Uppdraget handlar om att leda utbildningen mot de nationella målen och att utforma förskolan.
Vi vill även att du som söker har god förmåga att samarbeta med medarbetare, vårdnadshavare och andra kollegor inom C Företaget Barnomsorg på ett förtroendeingivande och professionellt sätt.
Du är tillmötesgående och lyhörd men också tydlig i din kommunikation. Du lägger stor vikt vid att följa med i forskning och delar med dig av din kunskap och dina erfarenheter.
Du är självgående och kan planera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är trygg i rollen som pedagogisk ledare, har ett coachande förhållningssätt och är bra på att skapa delaktighet och engagemang.
Som legitimerad förskollärare är du en driven person med stort engagemang och har ett professionellt förhållningssätt. Du är väl insatt i förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet i verksamheten. Van att arbeta strukturerat och använda pedagogisk dokumentation för att analysera och reflektera arbetet tillsammans med kollegiet och barnen.
Vi förutsätter att du är mål och uppdragsfokuserad, har god samarbetsförmåga, är engagerad i pedagogiska diskussioner och har förmågan att arbeta såväl enskilt som i grupp. Du är nyfiken på barns lärmiljöer och lärprocesser och är professionell i ditt bemötande med barn, kollegor och vårdnadshavare. Vi söker dig som är idérik, lyhörd, flexibel, initiativrik och ansvarstagande med en positiv grundsyn och god kommunikativ förmåga
C Företaget Barnomsorg erbjuder förskolor som drivs av engagerade pedagoger som värnar om barnens bästa. C Företaget Barnomsorg är en stor organisation med goda möjligheter till utveckling. Vill du vara med och påverka? Sök då till oss. Visa mindre

Resurs/Pedagogassistent till Äventyrets förskola

C Företaget Barnomsorg söker resurs till Äventyrets förskola i Uppsala. Äventyrets förskola ligger i Valsätra och har platser för 43 barn i ålders indelade grupper. Förskolan erbjuder ett lekfullt lärande där alla barn får känna att de lyckas. Vi utgår ifrån Läroplanen för förskolan och planerar utifrån barnens intressen, behov och erfarenheter. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till: [email protected] Visa mer
C Företaget Barnomsorg söker resurs till Äventyrets förskola i Uppsala. Äventyrets förskola ligger i Valsätra och har platser för 43 barn i ålders indelade grupper. Förskolan erbjuder ett lekfullt lärande där alla barn får känna att de lyckas. Vi utgår ifrån Läroplanen för förskolan och planerar utifrån barnens intressen, behov och erfarenheter.
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till: [email protected] referens, resurs
Arbetsuppgifter: Nu söker vi en kompetent och engagerad resurs till ett barn med autism. Barnets funktionsvariation kräver en vuxens uppmärksamhet, stöd och vägledning under hela dagen på förskolan. Du kommer att ansvara för barnets delaktighet i verksamheten under ledning av avdelningens förskollärare och olika specialister: specialpedagog, logoped och kontinuerlig kontakt med habiliteringen. Som resurs har du i uppgift att finnas nära och hjälpa och stötta i situationer som kan vara utmanande för barnet.
Kvalifikationer: Du som söker arbetet ska vara, ansvarstagande, flexibel, ha ett gott bemötande och vara glad och positiv. Vi söker dig som kan bidra till en trygg miljö och som vill utmana barnen i dess utveckling och lärande. Att du med din förebild möter barnen med respekt och engagerar dig samt visar nyfikenhet över barnens intressen. Tillsammans med barnen reflekterar, samarbetar och diskuterar. Tidigare erfarenhet av barn i behov av stöd är en fördel och bildstöd är meriterande.
Vi kommer att lägga mycket stor vikt vid personlig lämplighet och ser det som en merit om du har en barnskötareutbildning.
Övrigt: Enligt Skollagen ska utdrag ur belastningsregistret uppvisas innan du anställs inom förskoleverksamhet. Du beställer detta på polisens hemsida. Det tar ca 2 veckor att få det hemskickat.
Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi har kommit vidare i rekryteringsprocessen. Skicka till [email protected] Visa mindre

Timvikarier till våra förskolor inom, C Företaget Barnomsorg, C Resurs AB

C Företaget Barnomsorg söker timvikarier till våra förskolor i Uppsala. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till: [email protected] referens, Timvikarie Arbetet innebär att du med kort varsel ska kunna vikariera vid personals frånvaro. Arbetsuppgifter: Uppdraget innebär att vikariera på förskolan med barn i 1-5 års ålder. Du deltar i det planerade pedagogiska arbetet. Kvalifikationer: Vi söker dig s... Visa mer
C Företaget Barnomsorg söker timvikarier till våra förskolor i Uppsala. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till: [email protected] referens, Timvikarie
Arbetet innebär att du med kort varsel ska kunna vikariera vid personals frånvaro.
Arbetsuppgifter:
Uppdraget innebär att vikariera på förskolan med barn i 1-5 års ålder. Du deltar i det planerade pedagogiska arbetet.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som kan bidra till en trygg miljö och som vill utmana barnen i dess utveckling och lärande. Att du med din förebild möter barnen med respekt och engagerar dig samt visar nyfikenhet över barnens intressen. Tillsammans med barnen reflekterar, samarbetar och diskuterar.
Du ingår i ett arbetslag som består av förskollärare och barnskötare där ni tillsammans kompletterar och inspirerar varandra. Du kommer att arbeta efter våra styrdokument, vår värdegrund och vår likabehandlingsplan.
På ett professionellt sätt ska du tillsammans med dina kollegor lägga grunden för barnens lustfyllda lärande.
I samråd med dina kollegor har du förmågan att anpassa och prioritera ditt arbetssätt efter verksamhetens behov och barnens bästa.
Övrigt:
Enligt Skollagen ska utdrag ur belastningsregistret uppvisas innan du anställs inom förskoleverksamhet. Du beställer detta på polisens hemsida. Det tar ca 2 veckor att få det hemskickat.
Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi har kommit vidare i rekryteringsprocessen. Skicka till [email protected] Visa mindre

Förskollärare 100%, sökes till Skogsgläntans förskola

Förskollärare, tillsvidare anställning 100 % Skogsgläntans förskola f.d. Kasper är belägen i Sävja på Västgötaresan 75. Förskolan är en privat förskola som drivs av C-företaget. Lokalerna ligger i ett bostadsrättshus på nedre plan, i två lägenheter som har anpassats för att bedriva en pedagogisk verksamhet. Förskolan har nära till fina naturområden och utemiljöer, Lunsens naturreservat ligger i direkt närhet. ARBETSUPPGIFTER: Som förskollärare arbetar du ... Visa mer
Förskollärare, tillsvidare anställning 100 %
Skogsgläntans förskola f.d. Kasper är belägen i Sävja på Västgötaresan 75. Förskolan är en privat förskola som drivs av C-företaget.
Lokalerna ligger i ett bostadsrättshus på nedre plan, i två lägenheter som har anpassats för att bedriva en pedagogisk verksamhet. Förskolan har nära till fina naturområden och utemiljöer, Lunsens naturreservat ligger i direkt närhet.
ARBETSUPPGIFTER:
Som förskollärare arbetar du utifrån aktuella styrdokument, planerar, genomför, dokumenterar och utvecklar den pedagogiska verksamheten tillsammans med resten av arbetslaget. Med läroplanen som bas väljer du metod, innehåll och bemötande utifrån varje barns kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar. Du arbetar för att skapa en trygg, rolig och lärorik förskola. Samarbete med övrig personal är en annan viktig uppgift då arbetet runt barnen sker i team. Du är villig att driva både din egen och förskolans utveckling framåt. Ditt arbete präglas av en tydlig respekt för individen samt en bra relation till barn, föräldrar och kollegor. Som förskollärare har du det övergripande ansvaret för den pedagogiska verksamheten i enlighet med läroplanens riktlinjer.
KVALIFIKATIONER:
Du är legitimerad förskollärare eller lärare mot yngre åldrar och väl förtrogen med förskolans läroplan och kan omsätta den i vardagsarbetet, samt använder dig av pedagogisk dokumentation. Du har goda IT-kunskaper och har förmågan att se alla utifrån sina individuella förmågor.
Vi förutsätter att du är mål och uppdragsfokuserad, har god samarbetsförmåga, är engagerad i pedagogiska diskussioner och har förmågan att arbeta såväl enskilt som i grupp. Du är nyfiken på barns lärmiljöer och lärprocesser och är professionell i ditt bemötande med barn, kollegor och vårdnadshavare. Vi söker dig som är idérik, lyhörd, flexibel, initiativrik och ansvarstagande med en positiv grundsyn och god kommunikativ förmåga.
Skogsgläntans förskola är en av C-företaget förskolor. Att arbeta inom C-företaget innebär att det är delaktighet och när till olika beslutsfattanden. Du har möjlighet att utforma och utveckla utbildningen på förskolan ihop med dina kollegor
På C-företagets förskolor har vi arbetskläder (ytterkläder) samt friskvårdsbidrag.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% eller efter överenskommelse med inledande provanställning de första 6 månaderna. Tillträde i Augusti eller enligt överenskommelse.
Låter detta intressant och du tror att du är den person vi söker, välkommen att skicka in din ansökan innehållande CV och personligt brev till [email protected] . Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta rektor Anki Karsch, [email protected] Visa mindre

Förskollärare, Tillsvidare Anställning 100% inom C Företaget Barnomsorg

C Företaget Barnomsorg söker förskollärare. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan så snart som möjligt. Skicka din ansökan till: [email protected] KVALIFIKATIONER: Du är legitimerad förskollärare eller lärare mot yngre åldrar och väl förtrogen med förskolans läroplan och kan omsätta den i vardagsarbetet, samt använder dig av pedagogisk dokumentation. Du har goda IT-kunskaper och har förmågan att se... Visa mer
C Företaget Barnomsorg söker förskollärare.
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan så snart som möjligt. Skicka din ansökan till: [email protected]
KVALIFIKATIONER:
Du är legitimerad förskollärare eller lärare mot yngre åldrar och väl förtrogen med förskolans läroplan och kan omsätta den i vardagsarbetet, samt använder dig av pedagogisk dokumentation. Du har goda IT-kunskaper och har förmågan att se alla utifrån sina individuella förmågor.
Vi förutsätter att du är mål och uppdragsfokuserad, har god samarbetsförmåga, är engagerad i pedagogiska diskussioner och har förmågan att arbeta såväl enskilt som i grupp. Du är nyfiken på barns lärmiljöer och lärprocesser och är professionell i ditt bemötande med barn, kollegor och vårdnadshavare. Vi söker dig som är idérik, lyhörd, flexibel, initiativrik och ansvarstagande med en positiv grundsyn och god kommunikativ förmåga.
C Företaget Barnomsorg erbjuder förskolor som drivs av engagerade pedagoger som värnar om barnens bästa. Pedagogerna och C Företaget Barnomsorg beslutar gemensamt om verksamhetens mål och upplägg.
C Företaget Barnomsorg arbetar kvalitativt, vår målsättning är att alltid ha kompetent och engagerad personal som själva driver och planerar verksamheten samt att ha en hög personal-täthet. Den pedagogik vi förespråkar uppmuntrar alla barn att vara aktiva, delaktiga och ansvarstagande i ord och handling. Vi utgår från barnens behov och intressen när vi planerar och genomför arbetet så att den stimulerar och utmanar barnens utveckling och lärande. Utforskande, nyfikenhet och lust att lära ska utgöra grunden för verksamheten.
Söker Du utmaningar och en arbetsplats där Du kan ha roligt och samtidigt utvecklas tillsammans med Dina kollegor? Efterlyser Du närvarande ledning som finns tillgänglig och till hands när det behövs?
Är Du en person som vill förbättra och förändra verksamheten utifrån barnets bästa, men inte riktigt får gehör?
C Företaget Barnomsorg är en stor organisation med goda möjligheter till utveckling. Vill du vara med och påverka? Sök då till oss.
ARBETSUPPGIFTER:
Som förskollärare arbetar du utifrån aktuella styrdokument, planerar, genomför, dokumenterar och utvecklar den pedagogiska verksamheten tillsammans med resten av arbetslaget. Med läroplanen som bas väljer du metod, innehåll och bemötande utifrån varje barns kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar. Du arbetar för att skapa en trygg, rolig och lärorik förskola. Samarbete med övrig personal är en annan viktig uppgift då arbetet runt barnen sker i team. Du är villig att driva både din egen och förskolans utveckling framåt. Ditt arbete präglas av en tydlig respekt för individen samt en bra relation till barn, föräldrar och kollegor. Som förskollärare har du det övergripande ansvaret för den pedagogiska verksamheten i enlighet med läroplanens riktlinjer. Visa mindre

Förskollärare, Tillsvidare Anställning 100%

Ekeby Förskola ligger i Ekeby på Köpenhamnsgatan 8-10.. Förskolan är en privat förskola som drivs av C Företaget Vi består av tre förskoleavdelningar: Cirkeln, Kvadraten och Triangeln för barn mellan 1-5 år. Vi bedriver vår pedagogiska verksamhet med inspiration från Montessori pedaogiken och Reggio Emilia med Läroplan för förskolan (Lpfö18) som styrdokument. Våra lokaler har tidigare varit en vårdcentral som gjorts om till rymliga och ljusa ytor för försk... Visa mer
Ekeby Förskola ligger i Ekeby på Köpenhamnsgatan 8-10.. Förskolan är en privat förskola som drivs av C Företaget
Vi består av tre förskoleavdelningar: Cirkeln, Kvadraten och Triangeln för barn mellan 1-5 år. Vi bedriver vår pedagogiska verksamhet med inspiration från Montessori pedaogiken och Reggio Emilia med Läroplan för förskolan (Lpfö18) som styrdokument. Våra lokaler har tidigare varit en vårdcentral som gjorts om till rymliga och ljusa ytor för förskoleverksamhet. Vi är belägna med närhet till natur och olika lekparker runt om i vårt närområde.
ARBETSUPPGIFTER:
Som förskollärare arbetar du utifrån aktuella styrdokument, planerar, genomför, dokumenterar och utvecklar den pedagogiska verksamheten tillsammans med resten av arbetslaget. Med läroplanen som bas väljer du metod, innehåll och bemötande utifrån varje barns kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar. Du arbetar för att skapa en trygg, rolig och lärorik förskola. Samarbete med övrig personal är en annan viktig uppgift då arbetet runt barnen sker i team. Du är villig att driva både din egen och förskolans utveckling framåt. Ditt arbete präglas av en tydlig respekt för individen samt en bra relation till barn, föräldrar och kollegor. Som förskollärare har du det övergripande ansvaret för den pedagogiska verksamheten i enlighet med läroplanens riktlinjer.
KVALIFIKATIONER:
Du är legitimerad förskollärare eller lärare mot yngre åldrar och väl förtrogen med förskolans läroplan och kan omsätta den i vardagsarbetet, samt använder dig av pedagogisk dokumentation. Du har goda IT-kunskaper och har förmågan att se alla utifrån sina individuella förmågor.
Vi förutsätter att du är mål och uppdragsfokuserad, har god samarbetsförmåga, är engagerad i pedagogiska diskussioner och har förmågan att arbeta såväl enskilt som i grupp. Du är nyfiken på barns lärmiljöer och lärprocesser och är professionell i ditt bemötande med barn, kollegor och vårdnadshavare. Vi söker dig som är idérik, lyhörd, flexibel, initiativrik och ansvarstagande med en positiv grundsyn och god kommunikativ förmåga.
Ekeby förskola är en av C-företagets förskolor. Att arbeta inom C-företaget innebär att är delaktig och nära i olika besluts fattanden. Du har möjlighet att utforma och utveckla utbildningen på förskolan ihop med dina kollegor.
På C-företagets förskolor har vi arbetskläder (ytterkläder) samt friskvårdsbidrag.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% eller efter överenskommelse med inledande provanställning de första 6 månaderna. Tillträde april eller enligt överenskommelse.
Låter detta intressant och du tror att du är den person vi söker, välkommen att skicka in din ansökan innehållande CV och personligt brev till [email protected] . Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta rektor Ulrica Strömberg, [email protected] Visa mindre

Barnskötare, Tillsvidare Anställning 100% på Skogsgläntans förskola i Sävja

Barnskötare Om arbetet Skogsgläntans förskola f.d. Kasper är belägen i Sävja, ligger i ett bostadsrättshus på nedre plan, lokalerna är två lägenheter som har anpassats för att bedriva en pedagogisk verksamhet. Förskolan har nära till fina naturområden och utemiljöer, Lunsens naturreservat ligger i direkt närhet. Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Som person ser vi att du är flexibel, positiv och nyfiken i ditt arbetssätt. Du har vilj... Visa mer
Barnskötare
Om arbetet
Skogsgläntans förskola f.d. Kasper är belägen i Sävja, ligger i ett bostadsrättshus på nedre plan, lokalerna är två lägenheter som har anpassats för att bedriva en pedagogisk verksamhet. Förskolan har nära till fina naturområden och utemiljöer, Lunsens naturreservat ligger i direkt närhet.
Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Som person ser vi att du är flexibel, positiv och nyfiken i ditt arbetssätt. Du har viljan att fortsätta lära och utvecklas i din yrkesroll. Du ser möjligheter istället för begränsningar. Du har god förmåga att skapa relationer med både barn, föräldrar och arbetskamrater.
Dina arbetsuppgifter
Du ingår i ett arbetslag som består av förskollärare och barnskötare där ni tillsammans kompletterar och inspirerar varandra. Gemensamt planerar, genomför och reflekterar ni över verksamheten. Du arbetar aktivt för att skapa en stimulerande och utvecklande utbildning där barnet står i centrum. Du ska vara väl insatt i förskolans läroplan och du kommer att arbeta efter våra styrdokument, vår värdegrund och vår likabehandlingsplan. I samråd med dina kollegor har du förmågan att anpassa och prioritera ditt arbetssätt efter verksamhetens behov och barnens bästa.
Skogsgläntans förskola är en av C-företagets förskolor. Att arbeta inom C-företaget innebär att vara delaktig och nära i olika beslutsfattanden. Du har möjlighet att utforma och utveckla utbildningen på förskolan ihop med dina kollegor.
På C-företagets förskolor har vi arbetskläder (ytterkläder) samt friskvårdsbidrag.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% eller efter överenskommelse med inledande provanställning de första 6 månaderna. Tillträde april/maj 2022 eller enligt överenskommelse.
Låter detta intressant och du tror att du är den person vi söker, välkommen att skicka in din ansökan innehållande CV och personligt brev till: [email protected] Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta rektor Anki Karsch, [email protected] Visa mindre

Förskollärare till Solskenets förskola och Äventyrets förskola

C Företaget Barnomsorg söker förskollärare till Solskenet förskola och Äventyrets förskola. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till: [email protected] referens, Solskenet förskola alternativt Äventyrets förskola. Vi söker dig som är utbildad legitimerad förskollärare. En driven person med stort engagemang och ett professionellt förhållningssätt. Du är väl insatt i förskolans styrdokument och kan om... Visa mer
C Företaget Barnomsorg söker förskollärare till Solskenet förskola och Äventyrets förskola.
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till: [email protected] referens, Solskenet förskola alternativt Äventyrets förskola.
Vi söker dig som är utbildad legitimerad förskollärare. En driven person med stort engagemang och ett professionellt förhållningssätt. Du är väl insatt i förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet i verksamheten. Van att arbeta strukturerat och använda pedagogisk dokumentation för att analysera och reflektera arbetet tillsammans med kollegiet och barnen.
Vi förutsätter att du är mål och uppdragsfokuserad, har god samarbetsförmåga, är engagerad i pedagogiska diskussioner och har förmågan att arbeta såväl enskilt som i grupp.
Verksamheten genomsyras av värdegrunden, barnens behov och lärandet. Vi vill att våra barn ska känna trygghet, ansvar och självkänsla i vår miljö, så att de får möjlighet att utvecklas och lära sig utifrån sina egna förutsättningar med oss vuxna som förebilder.Vår ambition är att förskolan ska vara en trygg, lärorik och lustfylld plats för alla barn som vistas där. Vi tror på det kompetenta barnet, vilket också speglas i vårt förhållningssätt och vår barn- och kunskapssyn.
Du är nyfiken på barns lärmiljöer och lärprocesser och är professionell i ditt bemötande med barn, kollegor och vårdnadshavare. Vi söker dig som är idérik, lyhörd, flexibel, initiativrik och ansvarstagande med en positiv grundsyn och god kommunikativ förmåga.
Söker Du utmaningar och en arbetsplats där Du kan ha roligt och samtidigt utvecklas tillsammans med Dina kollegor? Vill du vara med och påverka? Sök då till oss.
C Företaget Barnomsorg, [email protected] referens, Solskenets förskola och eller Äventyrets förskola Visa mindre

Barnskötare Resurs

Vi söker en pedagog som har erfarenhet av att arbeta med barn med särskilda behov. Du ska ha ett positivt förhållningssätt i ditt bemötande med människor vara ansvarstagande, trygg och stabil. Du kommer att ingå i ett arbetslag med andra pedagoger men du kommer att arbeta nära ett barn som hens resurs. Dina arbetsuppgifter kommer att vara att få hen att integrera med andra barn, att kommunicera med vuxna och barn och att på ett lustfyllt utforskande arbet... Visa mer
Vi söker en pedagog som har erfarenhet av att arbeta med barn med särskilda behov. Du ska ha ett positivt förhållningssätt i ditt bemötande med människor vara ansvarstagande, trygg och stabil.
Du kommer att ingå i ett arbetslag med andra pedagoger men du kommer att arbeta nära ett barn som hens resurs. Dina arbetsuppgifter kommer att vara att få hen att integrera med andra barn, att kommunicera med vuxna och barn och att på ett lustfyllt utforskande arbetssätt skapa lärande situationer efter barnet behov och intressen.
Som resurs har du planeringstid för att kunna förbereda, planera, analysera och följa upp ert arbete för barnets fortsatta lärande. Du kommer att arbeta med dokumentationsverktyget Unikum. Visa mindre

Barnskötare, Tillsvidare Anställning 100%

Barnskötare C Företaget Barnomsorg söker en utbildad barnskötare till Skogsgläntans förskola f.d Förskolan Kasper som ligger i Sävja. Skogsgläntan är en liten förskola som är belägen i ett bostadsrättshus på nedre plan, lokalerna är två lägenheter som har anpassats för att bedriva en pedagogisk verksamhet. Förskolan har direkt närhet till Lunsens naturreservat. Har du ett brinnande intresse för barns utveckling och lärande? Är du öppen och nyfiken på barn... Visa mer
Barnskötare
C Företaget Barnomsorg söker en utbildad barnskötare till Skogsgläntans förskola f.d Förskolan Kasper som ligger i Sävja. Skogsgläntan är en liten förskola som är belägen i ett bostadsrättshus på nedre plan, lokalerna är två lägenheter som har anpassats för att bedriva en pedagogisk verksamhet. Förskolan har direkt närhet till Lunsens naturreservat.
Har du ett brinnande intresse för barns utveckling och lärande? Är du öppen och nyfiken på barnens behov och unika förmåga?
Vi vill att du som barnskötare ser såväl gruppens som miljöns betydelse för lärandet. Du har god förmåga att skapa relationer med både barn, föräldrar och arbetskamrater.
Arbetsuppgifter:
Du ingår i ett arbetslag som består av förskollärare och barnskötare där ni tillsammans kompletterar och inspirerar varandra. Gemensamt planerar, genomför och reflekterar ni över verksamheten. Du ska vara väl insatt i förskolans läroplan och du kommer att arbeta efter våra styrdokument, vår värdegrund och vår likabehandlingsplan.
Pedagogisk dokumentation är ett viktigt verktyg för oss i vårt systematiska kvalitetsarbete. Där synliggör vi barnens utveckling och ger barnen inflytande över sitt lärande och utformning av verksamheten.
På ett professionellt sätt ska du tillsammans med dina kollegor lägga grunden för barnens lustfyllda lärande.
I samråd med dina kollegor har du förmågan att anpassa och prioritera ditt arbetssätt efter verksamhetens behov och barnens bästa.
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till: [email protected] referens, Skogsgläntans förskola Visa mindre

Timvikarier till våra förskolor inom C Företaget Barnomsorg, C Resurs AB

C Företaget Barnomsorg söker timvikarier till våra förskolor i Uppsala och Knivsta Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till: [email protected] referens, Timvikarie Arbetet innebär att du med kort varsel ska kunna vikariera vid personals frånvaro. Arbetsuppgifter: Uppdraget innebär att vikariera på förskolan med barn i 1-5 års ålder. Du deltar i det planerade pedagogiska arbetet. Kvalifika... Visa mer
C Företaget Barnomsorg söker timvikarier till våra förskolor i Uppsala och Knivsta
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till: [email protected] referens, Timvikarie
Arbetet innebär att du med kort varsel ska kunna vikariera vid personals frånvaro.
Arbetsuppgifter:
Uppdraget innebär att vikariera på förskolan med barn i 1-5 års ålder. Du deltar i det planerade pedagogiska arbetet.
Kvalifikationer:
Vi söker dig som kan bidra till en trygg miljö och som vill utmana barnen i dess utveckling och lärande. Att du med din förebild möter barnen med respekt och engagerar dig samt visar nyfikenhet över barnens intressen. Tillsammans med barnen reflekterar, samarbetar och diskuterar.
Du ingår i ett arbetslag som består av förskollärare och barnskötare där ni tillsammans kompletterar och inspirerar varandra. Du kommer att arbeta efter våra styrdokument, vår värdegrund och vår likabehandlingsplan.
På ett professionellt sätt ska du tillsammans med dina kollegor lägga grunden för barnens lustfyllda lärande.
I samråd med dina kollegor har du förmågan att anpassa och prioritera ditt arbetssätt efter verksamhetens behov och barnens bästa.
Övrigt:
Enligt Skollagen ska utdrag ur belastningsregistret uppvisas innan du anställs inom förskoleverksamhet. Du beställer detta på polisens hemsida. Det tar ca 2 veckor att få det hemskickat.
Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi har kommit vidare i rekryteringsprocessen. Skicka till [email protected] Visa mindre

Barnskötare Tillsvidare Anställning, Humlans förskola

C Företaget Barnomsorg söker utbildad barnskötare till Humlans förskola som ligger i Norby. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till: [email protected] referens, Humlans förskola Har du ett brinnande intresse för barns utveckling och lärande? Är du öppen och nyfiken på barnens behov och unika förmåga? Vi vill att du som barnskötare ser såväl gruppens som miljöns betydelse för lärandet. Du har god ... Visa mer
C Företaget Barnomsorg söker utbildad barnskötare till Humlans förskola som ligger i Norby.
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till:
[email protected]
referens, Humlans förskola
Har du ett brinnande intresse för barns utveckling och lärande? Är du öppen och nyfiken på barnens behov och unika förmåga?
Vi vill att du som barnskötare ser såväl gruppens som miljöns betydelse för lärandet. Du har god förmåga att skapa relationer med både barn, föräldrar och arbetskamrater.
Arbetsuppgifter:
Du ingår i ett arbetslag som består av förskollärare och barnskötare där ni tillsammans kompletterar och inspirerar varandra. Gemensamt planerar, genomför och reflekterar ni över verksamheten. Du ska vara väl insatt i förskolans läroplan och du kommer att arbeta efter våra styrdokument, vår värdegrund och vår likabehandlingsplan.
Pedagogisk dokumentation är ett viktigt verktyg för oss i vårt systematiska kvalitetsarbete. Där synliggör vi barnens utveckling och ger barnen inflytande över sitt lärande och utformning av verksamheten.
På ett professionellt sätt ska du tillsammans med dina kollegor lägga grunden för barnens lustfyllda lärande.
I samråd med dina kollegor har du förmågan att anpassa och prioritera ditt arbetssätt efter verksamhetens behov och barnens bästa.
Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev. Skicka till [email protected] Visa mindre

Barnskötare Resurs till Äventyrets förskola

Vi söker en pedagog till Äventyrets förskola som har erfarenhet av att arbeta med barn med särskilda behov. Du ska ha ett positivt förhållningssätt i ditt bemötande med människor vara ansvarstagande, trygg och stabil. Du kommer att ingå i ett arbetslag med två andra pedagoger men du kommer att arbeta nära ett barn som hens resurs. Dina arbetsuppgifter kommer att vara att få hen att integrera med andra barn, att kommunicera med vuxna och barn och att på ett... Visa mer
Vi söker en pedagog till Äventyrets förskola som har erfarenhet av att arbeta med barn med särskilda behov. Du ska ha ett positivt förhållningssätt i ditt bemötande med människor vara ansvarstagande, trygg och stabil.
Du kommer att ingå i ett arbetslag med två andra pedagoger men du kommer att arbeta nära ett barn som hens resurs. Dina arbetsuppgifter kommer att vara att få hen att integrera med andra barn, att kommunicera med vuxna och barn och att på ett lustfyllt utforskande arbetssätt skapa lärande situationer efter barnet behov och intressen.
Som resurs har du planeringstid för att kunna förbereda, planera, analysera och följa upp ert arbete för barnets fortsatta lärande. Du kommer att arbeta med dokumentationsverktyget Pluttra. Visa mindre

Rektor till Solskenets förskola

C Företaget Barnomsorg söker rektor verksamhetsledare till: Solskenets förskola solskenetsforskola.se Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till: [email protected], referens, Solskenets förskola Vi söker dig som är utbildad legitimerad förskollärare och som har bra ledaregenskaper. Du ska ha arbetat som ledare/förskolechef/rektor och ha bra erfarenhet utav detta. Du kommer att arbeta 50% som rektor ve... Visa mer
C Företaget Barnomsorg söker rektor verksamhetsledare till:
Solskenets förskola solskenetsforskola.se
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till:
[email protected], referens, Solskenets förskola
Vi söker dig som är utbildad legitimerad förskollärare och som har bra ledaregenskaper. Du ska ha arbetat som ledare/förskolechef/rektor och ha bra erfarenhet utav detta.
Du kommer att arbeta 50% som rektor verksamhetsledare. Ytterligare % finns i barngrupp eller 40-50% rektor verksamhetsledare vid en annan förskola. Barngruppen består av arbete med yngre åldrar.
Som rektor verksamhetsledare har du personal- och verksamhetsansvar. Det innebär att du arbetar verksamhetsnära och tillsammans med arbetslagen utvecklar och följer upp det pedagogiska arbetet. Detta sker bl a genom kontinuerlig handledning till arbetslag och enskilda medarbetare. Du håller i medarbetarsamtal och samverkar med vårdnadshavare. Uppdraget handlar om att leda utbildningen mot de nationella målen och att utforma förskolan.
Vi vill även att du som söker har god förmåga att samarbeta med medarbetare, vårdnadshavare och andra kollegor inom C Företaget Barnomsorg på ett förtroendeingivande och professionellt sätt.
Du är tillmötesgående och lyhörd men också tydlig i din kommunikation. Du lägger stor vikt vid att följa med i forskning och delar med dig av din kunskap och dina erfarenheter.
Du är självgående och kan planera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är trygg i rollen som pedagogisk ledare, har ett coachande förhållningssätt och är bra på att skapa delaktighet och engagemang.
Som legitimerad förskollärare är du en driven person med stort engagemang och har ett professionellt förhållningssätt. Du är väl insatt i förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet i verksamheten. Van att arbeta strukturerat och använda pedagogisk dokumentation för att analysera och reflektera arbetet tillsammans med kollegiet och barnen.
Vi förutsätter att du är mål och uppdragsfokuserad, har god samarbetsförmåga, är engagerad i pedagogiska diskussioner och har förmågan att arbeta såväl enskilt som i grupp. Du är nyfiken på barns lärmiljöer och lärprocesser och är professionell i ditt bemötande med barn, kollegor och vårdnadshavare. Vi söker dig som är idérik, lyhörd, flexibel, initiativrik och ansvarstagande med en positiv grundsyn och god kommunikativ förmåga
C Företaget Barnomsorg erbjuder förskolor som drivs av engagerade pedagoger som värnar om barnens bästa. Det är meriterande om du har erfarenhet från att arbeta projekterande då vi arbetar med läroplans uppdraget utifrån en inspiration av Reggio Emilias pedagogiska filosofi på Solskenets förskola.
C Företaget Barnomsorg är en stor organisation med goda möjligheter till utveckling. Vill du vara med och påverka? Sök då till oss.
C Företaget Barnomsorg [email protected] referens, Solskenets förskola Visa mindre

Förskollärare / Verksamhetsledare till Humlans förskola

C Företaget Barnomsorg söker verksamhetsledare till: Humlans förskola, hemsidan humlans.nu Humlans förskola är en privat förskola som drivs av CF Barnomsorg. Förskolan ligger i Norby precis intill Hågadalen. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till: [email protected], referens, Humlans förskola Vi söker dig som är utbildad legitimerad förskollärare och som har bra ledaregenskaper. Du ska ha arbetat ... Visa mer
C Företaget Barnomsorg söker verksamhetsledare till:
Humlans förskola, hemsidan humlans.nu Humlans förskola är en privat förskola som drivs av CF Barnomsorg. Förskolan ligger i Norby precis intill Hågadalen.
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till:
[email protected], referens, Humlans förskola
Vi söker dig som är utbildad legitimerad förskollärare och som har bra ledaregenskaper. Du ska ha arbetat som ledare/förskolechef/rektor och ha bra erfarenhet utav detta.
Du kommer att arbeta 20% som verksamhetsledare. Ytterligare 80% är i barngruppen. Tjänsten tillsätts snarast.
Som verksamhetsledare har du personal- och verksamhetsansvar. Det innebär att du arbetar verksamhetsnära och tillsammans med arbetslagen utvecklar och följer upp det pedagogiska arbetet. Detta sker bl a genom kontinuerlig handledning till arbetslag och enskilda medarbetare. Du håller i medarbetarsamtal och samverkar med vårdnadshavare.
Vi vill även att du som söker har god förmåga att samarbeta med medarbetare, vårdnadshavare och andra kollegor inom C Företaget Barnomsorg på ett förtroendeingivande och professionellt sätt.
Du är tillmötesgående och lyhörd men också tydlig i din kommunikation. Du lägger stor vikt vid att följa med i forskning och delar med dig av din kunskap och dina erfarenheter.
Du är självgående och kan planera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är trygg i rollen som pedagogisk ledare, har ett coachande förhållningssätt och är bra på att skapa delaktighet och engagemang.
Som legitimerad förskollärare är du en driven person med stort engagemang och har ett professionellt förhållningssätt. Du är väl insatt i förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet i verksamheten. Van att arbeta strukturerat och använda pedagogisk dokumentation för att analysera och reflektera arbetet tillsammans med kollegiet och barnen.
Vi förutsätter att du är mål och uppdragsfokuserad, har god samarbetsförmåga, är engagerad i pedagogiska diskussioner och har förmågan att arbeta såväl enskilt som i grupp. Du är nyfiken på barns lärmiljöer och lärprocesser och är professionell i ditt bemötande med barn, kollegor och vårdnadshavare. Vi söker dig som är idérik, lyhörd, flexibel, initiativrik och ansvarstagande med en positiv grundsyn och god kommunikativ förmåga
C Företaget Barnomsorg erbjuder förskolor som drivs av engagerade pedagoger som värnar om barnens bästa.
C Företaget Barnomsorg [email protected] referens, Humlans förskola Visa mindre

Barnskötare Tillsvidare Anställning, Bullerbyns förskola i Almunge

C Företaget Barnomsorg söker barnskötare till Bullerbyns förskola i Almunge. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till: [email protected] referens, Bullerbyns förskola Har du ett brinnande intresse för barns utveckling och lärande? Är du öppen och nyfiken på barnens behov och unika förmåga? Vi vill att du som barnskötare ser såväl gruppens som miljöns betydelse för lärandet. Du har god förmåga att sk... Visa mer
C Företaget Barnomsorg söker barnskötare till Bullerbyns förskola i Almunge.
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till:
[email protected] referens, Bullerbyns förskola
Har du ett brinnande intresse för barns utveckling och lärande? Är du öppen och nyfiken på barnens behov och unika förmåga?
Vi vill att du som barnskötare ser såväl gruppens som miljöns betydelse för lärandet. Du har god förmåga att skapa relationer med både barn, föräldrar och arbetskamrater.
Arbetsuppgifter:
Du ingår i ett arbetslag som består av förskollärare och barnskötare där ni tillsammans kompletterar och inspirerar varandra. Gemensamt planerar, genomför och reflekterar ni över verksamheten. Du ska vara väl insatt i förskolans läroplan och du kommer att arbeta efter våra styrdokument, vår värdegrund och vår likabehandlingsplan.
Pedagogisk dokumentation är ett viktigt verktyg för oss i vårt systematiska kvalitetsarbete. Där synliggör vi barnens utveckling och ger barnen inflytande över sitt lärande och utformning av verksamheten.
På ett professionellt sätt ska du tillsammans med dina kollegor lägga grunden för barnens lustfyllda lärande.
I samråd med dina kollegor har du förmågan att anpassa och prioritera ditt arbetssätt efter verksamhetens behov och barnens bästa.
Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi har kommit vidare i rekryteringsprocessen. Skicka till [email protected] Visa mindre

Förskollärare till Äventyrets förskola i Valsätra. Tillsvidare anställning.

C Företaget Barnomsorg söker förskollärare till Äventyrets förskola, Lievägen 1 i Valsätra. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till: [email protected] referens, Äventyrets förskola Vi söker dig som är utbildad legitimerad förskollärare. En driven person med stort engagemang och ett professionellt förhållningssätt. Du är väl insatt i förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det prak... Visa mer
C Företaget Barnomsorg söker förskollärare till Äventyrets förskola, Lievägen 1 i Valsätra.
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till:
[email protected] referens, Äventyrets förskola
Vi söker dig som är utbildad legitimerad förskollärare. En driven person med stort engagemang och ett professionellt förhållningssätt. Du är väl insatt i förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet i verksamheten. Van att arbeta strukturerat och använda pedagogisk dokumentation för att analysera och reflektera arbetet tillsammans med kollegiet och barnen.
Vi förutsätter att du är mål och uppdragsfokuserad, har god samarbetsförmåga, är engagerad i pedagogiska diskussioner och har förmågan att arbeta såväl enskilt som i grupp.
Verksamheten ska genomsyras av värdegrunden, barnens behov och lärande. Vi vill att våra barn ska känna trygghet, ansvar och självkänsla i vår miljö, så att de får möjlighet att utvecklas och lära sig utifrån sina egna förutsättningar med oss vuxna som förebilder.Vår ambition är att förskolan ska vara en trygg, lärorik och lustfylld plats för alla barn som vistas där. Vi tror på det kompetenta barnet, vilket också speglas i vårt förhållningssätt och vår barn- och kunskapssyn.
Du är nyfiken på barns lärmiljöer och lärprocesser och är professionell i ditt bemötande med barn, kollegor och vårdnadshavare. Vi söker dig som är idérik, lyhörd, flexibel, initiativrik och ansvarstagande med en positiv grundsyn och god kommunikativ förmåga.
C Företaget Barnomsorg erbjuder förskolor som drivs av engagerade pedagoger som värnar om barnens bästa.
Söker Du utmaningar och en arbetsplats där Du kan ha roligt och samtidigt utvecklas tillsammans med Dina kollegor? C Företaget Barnomsorg är en stor organisation med goda möjligheter till utveckling. Vill du vara med och påverka? Sök då till oss.
C Företaget Barnomsorg
[email protected] referens, Äventyrets förskola Visa mindre

Förskollärare till Solskenets förskola, Tillsvidare Anställning

C Företaget Barnomsorg söker förskollärare till Solskenets förskola, att arbeta med barn i de yngre åldrarna. Hemsidan solskenetsforskola.se Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till: [email protected] referens, Solskenets förskola Vi söker dig som är utbildad legitimerad förskollärare. En driven person med stort engagemang och ett professionellt förhållningssätt. Du är väl insatt i förskolans styrdo... Visa mer
C Företaget Barnomsorg söker förskollärare till Solskenets förskola, att arbeta med barn i de yngre åldrarna.
Hemsidan solskenetsforskola.se
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till:
[email protected] referens, Solskenets förskola
Vi söker dig som är utbildad legitimerad förskollärare. En driven person med stort engagemang och ett professionellt förhållningssätt. Du är väl insatt i förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet i verksamheten. Van att arbeta strukturerat och använda pedagogisk dokumentation för att analysera och reflektera arbetet tillsammans med kollegiet och barnen.
Vi förutsätter att du är mål och uppdragsfokuserad, har god samarbetsförmåga, är engagerad i pedagogiska diskussioner och har förmågan att arbeta såväl enskilt som i grupp.
Verksamheten genomsyras av värdegrunden, barnens behov och lärandet. Vi vill att våra barn ska känna trygghet, ansvar och självkänsla i vår miljö, så att de får möjlighet att utvecklas och lära sig utifrån sina egna förutsättningar med oss vuxna som förebilder.Vår ambition är att förskolan ska vara en trygg, lärorik och lustfylld plats för alla barn som vistas där. Vi tror på det kompetenta barnet, vilket också speglas i vårt förhållningssätt och vår barn- och kunskapssyn.
Du är nyfiken på barns lärmiljöer och lärprocesser och är professionell i ditt bemötande med barn, kollegor och vårdnadshavare. Vi söker dig som är idérik, lyhörd, flexibel, initiativrik och ansvarstagande med en positiv grundsyn och god kommunikativ förmåga.
C Företaget Barnomsorg erbjuder förskolor som drivs av engagerade pedagoger som värnar om barnens bästa. Det är meriterande om du har erfarenhet från att arbeta projekterande då vi arbetar med läroplans uppdraget utifrån en inspiration av Reggio Emilias pedagogiska filosofi på Solskenets förskola.
Söker Du utmaningar och en arbetsplats där Du kan ha roligt och samtidigt utvecklas tillsammans med Dina kollegor? Vill du vara med och påverka? Sök då till oss.
C Företaget Barnomsorg [email protected] referens, Solskenets förskola Visa mindre

Barnskötare Tillsvidare Anställning

C Företaget Barnomsorg söker utbildad barnskötare. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till: [email protected] referens, Har du ett brinnande intresse för barns utveckling och lärande? Är du öppen och nyfiken på barnens behov och unika förmåga? Vi vill att du som barnskötare ser såväl gruppens som miljöns betydelse för lärandet. Du har god förmåga att skapa relationer med både barn, föräldrar och a... Visa mer
C Företaget Barnomsorg söker utbildad barnskötare.
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till:
[email protected] referens,
Har du ett brinnande intresse för barns utveckling och lärande? Är du öppen och nyfiken på barnens behov och unika förmåga?
Vi vill att du som barnskötare ser såväl gruppens som miljöns betydelse för lärandet. Du har god förmåga att skapa relationer med både barn, föräldrar och arbetskamrater.
Arbetsuppgifter:
Du ingår i ett arbetslag som består av förskollärare och barnskötare där ni tillsammans kompletterar och inspirerar varandra. Gemensamt planerar, genomför och reflekterar ni över verksamheten. Du ska vara väl insatt i förskolans läroplan och du kommer att arbeta efter våra styrdokument, vår värdegrund och vår likabehandlingsplan.
Pedagogisk dokumentation är ett viktigt verktyg för oss i vårt systematiska kvalitetsarbete. Där synliggör vi barnens utveckling och ger barnen inflytande över sitt lärande och utformning av verksamheten.
På ett professionellt sätt ska du tillsammans med dina kollegor lägga grunden för barnens lustfyllda lärande.
I samråd med dina kollegor har du förmågan att anpassa och prioritera ditt arbetssätt efter verksamhetens behov och barnens bästa.
Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev. Skicka till [email protected] Visa mindre

Förskollärare till Äventyrets förskola, Tillsvidare Anställning

C Företaget Barnomsorg söker förskollärare till Äventyrets förskola, Lievägen 1 i Valsätra. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till: [email protected] referens, Äventyrets förskola Vi söker dig som är utbildad legitimerad förskollärare. En driven person med stort engagemang och ett professionellt förhållningssätt. Du är väl insatt i förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det pr... Visa mer
C Företaget Barnomsorg söker förskollärare till Äventyrets förskola, Lievägen 1 i Valsätra.
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till:
[email protected] referens, Äventyrets förskola


Vi söker dig som är utbildad legitimerad förskollärare. En driven person med stort engagemang och ett professionellt förhållningssätt. Du är väl insatt i förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet i verksamheten. Van att arbeta strukturerat och använda pedagogisk dokumentation för att analysera och reflektera arbetet tillsammans med kollegiet och barnen.
Vi förutsätter att du är mål och uppdragsfokuserad, har god samarbetsförmåga, är engagerad i pedagogiska diskussioner och har förmågan att arbeta såväl enskilt som i grupp.
Verksamheten genomsyras av värdegrunden, barnens behov och lärandet. Vi vill att våra barn ska känna trygghet, ansvar och självkänsla i vår miljö, så att de får möjlighet att utvecklas och lära sig utifrån sina egna förutsättningar med oss vuxna som förebilder.Vår ambition är att förskolan ska vara en trygg, lärorik och lustfylld plats för alla barn som vistas där. Vi tror på det kompetenta barnet, vilket också speglas i vårt förhållningssätt och vår barn- och kunskapssyn.
Du är nyfiken på barns lärmiljöer och lärprocesser och är professionell i ditt bemötande med barn, kollegor och vårdnadshavare. Vi söker dig som är idérik, lyhörd, flexibel, initiativrik och ansvarstagande med en positiv grundsyn och god kommunikativ förmåga.


C Företaget Barnomsorg erbjuder förskolor som drivs av engagerade pedagoger som värnar om barnens bästa.
Söker Du utmaningar och en arbetsplats där Du kan ha roligt och samtidigt utvecklas tillsammans med Dina kollegor? C Företaget Barnomsorg är en stor organisation med goda möjligheter till utveckling. Vill du vara med och påverka? Sök då till oss.
C Företaget Barnomsorg
[email protected] referens, Äventyrets förskola Visa mindre

Verksamhetsledare till Solskenets förskola, Tillsvidare Anställning

C Företaget Barnomsorg söker verksamhetsledare till: Solskenets förskola solskenetsforskola.se Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till: [email protected], referens, Solskenets förskola Vi söker dig som är utbildad legitimerad förskollärare och som har bra ledaregenskaper. Du ska ha arbetat som ledare/förskolechef/rektor och ha bra erfarenhet utav detta. Du kommer att arbeta 50% som verksamhetsl... Visa mer
C Företaget Barnomsorg söker verksamhetsledare till:
Solskenets förskola
solskenetsforskola.se


Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till:
[email protected], referens, Solskenets förskola


Vi söker dig som är utbildad legitimerad förskollärare och som har bra ledaregenskaper. Du ska ha arbetat som ledare/förskolechef/rektor och ha bra erfarenhet utav detta.
Du kommer att arbeta 50% som verksamhetsledare. Ytterligare % finns i barngrupp eller 40-50% verksamhetsledare vid en annan förskola. Barngruppen består av arbete med yngre åldrar.
Som verksamhetsledare har du personal- och verksamhetsansvar. Det innebär att du arbetar verksamhetsnära och tillsammans med arbetslagen utvecklar och följer upp det pedagogiska arbetet. Detta sker bl a genom kontinuerlig handledning till arbetslag och enskilda medarbetare. Du håller i medarbetarsamtal och samverkar med vårdnadshavare.
Vi vill även att du som söker har god förmåga att samarbeta med medarbetare, vårdnadshavare och andra kollegor inom C Företaget Barnomsorg på ett förtroendeingivande och professionellt sätt.
Du är tillmötesgående och lyhörd men också tydlig i din kommunikation. Du lägger stor vikt vid att följa med i forskning och delar med dig av din kunskap och dina erfarenheter.
Du är självgående och kan planera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är trygg i rollen som pedagogisk ledare, har ett coachande förhållningssätt och är bra på att skapa delaktighet och engagemang.
Som legitimerad förskollärare är du en
driven person med stort engagemang och har ett professionellt förhållningssätt. Du är väl insatt i förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet i verksamheten. Van att arbeta strukturerat och använda pedagogisk dokumentation för att analysera och reflektera arbetet tillsammans med kollegiet och barnen.
Vi förutsätter att du är mål och uppdragsfokuserad, har god samarbetsförmåga, är engagerad i pedagogiska diskussioner och har förmågan att arbeta såväl enskilt som i grupp. Du är nyfiken på barns lärmiljöer och lärprocesser och är professionell i ditt bemötande med barn, kollegor och vårdnadshavare. Vi söker dig som är idérik, lyhörd, flexibel, initiativrik och ansvarstagande med en positiv grundsyn och god kommunikativ förmåga
C Företaget Barnomsorg erbjuder förskolor som drivs av engagerade pedagoger som värnar om barnens bästa. Det är meriterande om du har erfarenhet från att arbeta projekterande då vi arbetar med läroplans uppdraget utifrån en inspiration av Reggio Emilias pedagogiska filosofi på Solskenets förskola.
C Företaget Barnomsorg är en stor organisation med goda möjligheter till utveckling. Vill du vara med och påverka? Sök då till oss.
C Företaget Barnomsorg [email protected] referens, Solskenets förskola Visa mindre

Barnskötare Tillsvidare Anställning

C Företaget Barnomsorg söker barnskötare till Äventyrets förskola. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till: [email protected] referens, Äventyrets förskola Har du ett brinnande intresse för barns utveckling och lärande? Är du öppen och nyfiken på barnens behov och unika förmåga? Vi vill att du som barnskötare ser såväl gruppens som miljöns betydelse för lärandet. Du har god förmåga att skapa relati... Visa mer
C Företaget Barnomsorg söker barnskötare till Äventyrets förskola.
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till:
[email protected] referens, Äventyrets förskola
Har du ett brinnande intresse för barns utveckling och lärande? Är du öppen och nyfiken på barnens behov och unika förmåga?
Vi vill att du som barnskötare ser såväl gruppens som miljöns betydelse för lärandet. Du har god förmåga att skapa relationer med både barn, föräldrar och arbetskamrater.
Arbetsuppgifter:
Du ingår i ett arbetslag som består av förskollärare och barnskötare där ni tillsammans kompletterar och inspirerar varandra. Gemensamt planerar, genomför och reflekterar ni över verksamheten. Du ska vara väl insatt i förskolans läroplan och du kommer att arbeta efter våra styrdokument, vår värdegrund och vår likabehandlingsplan.
Pedagogisk dokumentation är ett viktigt verktyg för oss i vårt systematiska kvalitetsarbete. Där synliggör vi barnens utveckling och ger barnen inflytande över sitt lärande och utformning av verksamheten.
På ett professionellt sätt ska du tillsammans med dina kollegor lägga grunden för barnens lustfyllda lärande.
I samråd med dina kollegor har du förmågan att anpassa och prioritera ditt arbetssätt efter verksamhetens behov och barnens bästa.
Du får gärna ha erfarenhet av att ha arbetat med Montessoripedagogik, Reggio Emilia, Utomhuspedagog.
Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi har kommit vidare i rekryteringsprocessen. Skicka till [email protected] Visa mindre

Verksamhetsledare till Äventyrets förskola, Tillsvidare Anställning

C Företaget Barnomsorg söker verksamhetsledare till: Äventyrets förskola Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till: [email protected], referens, Äventyrets förskola Vi söker dig som är utbildad legitimerad förskollärare och som har bra ledaregenskaper. Du ska ha arbetat som ledare/förskolechef/rektor och ha bra erfarenhet utav detta. Du kommer att arbeta med delad tjänst. Verksamhetsledare 25% oc... Visa mer
C Företaget Barnomsorg söker verksamhetsledare till:
Äventyrets förskola


Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till:
[email protected], referens, Äventyrets förskola


Vi söker dig som är utbildad legitimerad förskollärare och som har bra ledaregenskaper. Du ska ha arbetat som ledare/förskolechef/rektor och ha bra erfarenhet utav detta.
Du kommer att arbeta med delad tjänst. Verksamhetsledare 25% och resterande 75% som förskollärare i barngrupp.
Som verksamhetsledare har du personal- och verksamhetsansvar. Det innebär att du arbetar verksamhetsnära och tillsammans med arbetslagen utvecklar och följer upp det pedagogiska arbetet. Detta sker bl a genom kontinuerlig handledning till arbetslag och enskilda medarbetare. Du håller i medarbetarsamtal och samverkar med vårdnadshavare.
Vi vill även att du som söker har god förmåga att samarbeta med medarbetare, vårdnadshavare och andra kollegor inom C Företaget Barnomsorg på ett förtroendeingivande och professionellt sätt.
Du är tillmötesgående och lyhörd men också tydlig i din kommunikation. Du lägger stor vikt vid att följa med i forskning och delar med dig av din kunskap och dina erfarenheter.
Du är självgående och kan planera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är trygg i rollen som pedagogisk ledare, har ett coachande förhållningssätt och är bra på att skapa delaktighet och engagemang.
Som legitimerad förskollärare är du en
driven person med stort engagemang och har ett professionellt förhållningssätt. Du är väl insatt i förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet i verksamheten. Van att arbeta strukturerat och använda pedagogisk dokumentation för att analysera och reflektera arbetet tillsammans med kollegiet och barnen.
Vi förutsätter att du är mål och uppdragsfokuserad, har god samarbetsförmåga, är engagerad i pedagogiska diskussioner och har förmågan att arbeta såväl enskilt som i grupp. Du är nyfiken på barns lärmiljöer och lärprocesser och är professionell i ditt bemötande med barn, kollegor och vårdnadshavare. Vi söker dig som är idérik, lyhörd, flexibel, initiativrik och ansvarstagande med en positiv grundsyn och god kommunikativ förmåga
C Företaget Barnomsorg erbjuder förskolor som drivs av engagerade pedagoger som värnar om barnens bästa.
C Företaget Barnomsorg är en stor organisation med goda möjligheter till utveckling. Vill du vara med och påverka? Sök då till oss.
[email protected] referens, Äventyrets förskola Visa mindre

Verksamhetsledare till Solskenets förskola, Tillsvidare Anställning

C Företaget Barnomsorg söker verksamhetsledare till: Solskenets förskola solskenetsforskola.se Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till: [email protected], referens, Solskenets förskola Vi söker dig som är utbildad legitimerad förskollärare och som har bra ledaregenskaper. Du ska ha arbetat som ledare/förskolechef/rektor och ha bra erfarenhet utav detta. Du kommer att arbeta 50% som verksamhetsl... Visa mer
C Företaget Barnomsorg söker verksamhetsledare till:
Solskenets förskola
solskenetsforskola.se


Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till:
[email protected], referens, Solskenets förskola


Vi söker dig som är utbildad legitimerad förskollärare och som har bra ledaregenskaper. Du ska ha arbetat som ledare/förskolechef/rektor och ha bra erfarenhet utav detta.
Du kommer att arbeta 50% som verksamhetsledare. Ytterligare % finns i barngrupp eller 40-50% verksamhetsledare vid en annan förskola. Barngruppen består av arbete med yngre åldrar.
Som verksamhetsledare har du personal- och verksamhetsansvar. Det innebär att du arbetar verksamhetsnära och tillsammans med arbetslagen utvecklar och följer upp det pedagogiska arbetet. Detta sker bl a genom kontinuerlig handledning till arbetslag och enskilda medarbetare. Du håller i medarbetarsamtal och samverkar med vårdnadshavare.
Vi vill även att du som söker har god förmåga att samarbeta med medarbetare, vårdnadshavare och andra kollegor inom C Företaget Barnomsorg på ett förtroendeingivande och professionellt sätt.
Du är tillmötesgående och lyhörd men också tydlig i din kommunikation. Du lägger stor vikt vid att följa med i forskning och delar med dig av din kunskap och dina erfarenheter.
Du är självgående och kan planera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är trygg i rollen som pedagogisk ledare, har ett coachande förhållningssätt och är bra på att skapa delaktighet och engagemang.
Som legitimerad förskollärare är du en
driven person med stort engagemang och har ett professionellt förhållningssätt. Du är väl insatt i förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet i verksamheten. Van att arbeta strukturerat och använda pedagogisk dokumentation för att analysera och reflektera arbetet tillsammans med kollegiet och barnen.
Vi förutsätter att du är mål och uppdragsfokuserad, har god samarbetsförmåga, är engagerad i pedagogiska diskussioner och har förmågan att arbeta såväl enskilt som i grupp. Du är nyfiken på barns lärmiljöer och lärprocesser och är professionell i ditt bemötande med barn, kollegor och vårdnadshavare. Vi söker dig som är idérik, lyhörd, flexibel, initiativrik och ansvarstagande med en positiv grundsyn och god kommunikativ förmåga
C Företaget Barnomsorg erbjuder förskolor som drivs av engagerade pedagoger som värnar om barnens bästa. Det är meriterande om du har erfarenhet från att arbeta projekterande då vi arbetar med läroplans uppdraget utifrån en inspiration av Reggio Emilias pedagogiska filosofi på Solskenets förskola.
C Företaget Barnomsorg är en stor organisation med goda möjligheter till utveckling. Vill du vara med och påverka? Sök då till oss.
C Företaget Barnomsorg [email protected] referens, Solskenets förskola Visa mindre

Förskollärare till Kaspers förskola, Tillsvidare Anställning

C Företaget Barnomsorg söker förskollärare till Kaspers förskola. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till: [email protected] referens, Kaspers förskola Vi söker dig som är utbildad legitimerad förskollärare. En driven person med stort engagemang och ett professionellt förhållningssätt. Du är väl insatt i förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet i verksamhete... Visa mer
C Företaget Barnomsorg söker förskollärare till Kaspers förskola.
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till:
[email protected] referens, Kaspers förskola


Vi söker dig som är utbildad legitimerad förskollärare. En driven person med stort engagemang och ett professionellt förhållningssätt. Du är väl insatt i förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet i verksamheten. Van att arbeta strukturerat och använda pedagogisk dokumentation för att analysera och reflektera arbetet tillsammans med kollegiet och barnen.
Vi förutsätter att du är mål och uppdragsfokuserad, har god samarbetsförmåga, är engagerad i pedagogiska diskussioner och har förmågan att arbeta såväl enskilt som i grupp.
Verksamheten genomsyras av värdegrunden, barnens behov och lärandet. Vi vill att våra barn ska känna trygghet, ansvar och självkänsla i vår miljö, så att de får möjlighet att utvecklas och lära sig utifrån sina egna förutsättningar med oss vuxna som förebilder.Vår ambition är att förskolan ska vara en trygg, lärorik och lustfylld plats för alla barn som vistas där. Vi tror på det kompetenta barnet, vilket också speglas i vårt förhållningssätt och vår barn- och kunskapssyn.
Du är nyfiken på barns lärmiljöer och lärprocesser och är professionell i ditt bemötande med barn, kollegor och vårdnadshavare. Vi söker dig som är idérik, lyhörd, flexibel, initiativrik och ansvarstagande med en positiv grundsyn och god kommunikativ förmåga.


C Företaget Barnomsorg erbjuder förskolor som drivs av engagerade pedagoger som värnar om barnens bästa.
Söker Du utmaningar och en arbetsplats där Du kan ha roligt och samtidigt utvecklas tillsammans med Dina kollegor? C Företaget Barnomsorg är en stor organisation med goda möjligheter till utveckling. Vill du vara med och påverka? Sök då till oss.
C Företaget Barnomsorg
[email protected] referens, Kaspers förskola Visa mindre

Barnskötare Tillsvidare Anställning

C Företaget Barnomsorg söker barnskötare till Ekeby förskola. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till: [email protected] referens, Ekeby förskola Har du ett brinnande intresse för barns utveckling och lärande? Är du öppen och nyfiken på barnens behov och unika förmåga? Vi vill att du som barnskötare ser såväl gruppens som miljöns betydelse för lärandet. Du har god förmåga att skapa relationer med b... Visa mer
C Företaget Barnomsorg söker barnskötare till Ekeby förskola.
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till:
[email protected] referens, Ekeby förskola
Har du ett brinnande intresse för barns utveckling och lärande? Är du öppen och nyfiken på barnens behov och unika förmåga?
Vi vill att du som barnskötare ser såväl gruppens som miljöns betydelse för lärandet. Du har god förmåga att skapa relationer med både barn, föräldrar och arbetskamrater.
Arbetsuppgifter:
Du ingår i ett arbetslag som består av förskollärare och barnskötare där ni tillsammans kompletterar och inspirerar varandra. Gemensamt planerar, genomför och reflekterar ni över verksamheten. Du ska vara väl insatt i förskolans läroplan och du kommer att arbeta efter våra styrdokument, vår värdegrund och vår likabehandlingsplan.
Pedagogisk dokumentation är ett viktigt verktyg för oss i vårt systematiska kvalitetsarbete. Där synliggör vi barnens utveckling och ger barnen inflytande över sitt lärande och utformning av verksamheten.
På ett professionellt sätt ska du tillsammans med dina kollegor lägga grunden för barnens lustfyllda lärande.
I samråd med dina kollegor har du förmågan att anpassa och prioritera ditt arbetssätt efter verksamhetens behov och barnens bästa.
Du får gärna ha erfarenhet av att ha arbetat med Montessoripedagogik, Reggio Emilia, Utomhuspedagog.
Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi har kommit vidare i rekryteringsprocessen. Skicka till [email protected] Visa mindre

Verksamhetsledare till Solskenets förskola, Tillsvidare Anställning

C Företaget Barnomsorg söker verksamhetsledare till: Solskenets förskola solskenetsforskola.se Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till: [email protected], referens, Solskenets förskola Vi söker dig som är utbildad legitimerad förskollärare och som har bra ledaregenskaper. Du ska ha arbetat som ledare/förskolechef och ha bra erfarenhet utav detta. Du kommer att arbeta 50% som verksamhetsledare. ... Visa mer
C Företaget Barnomsorg söker verksamhetsledare till:
Solskenets förskola
solskenetsforskola.se


Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till:
[email protected], referens, Solskenets förskola


Vi söker dig som är utbildad legitimerad förskollärare och som har bra ledaregenskaper. Du ska ha arbetat som ledare/förskolechef och ha bra erfarenhet utav detta.
Du kommer att arbeta 50% som verksamhetsledare. Ytterligare % finns i barngrupp eller 40-50% verksamhetsledare vid en annan förskola. Barngruppen består av arbete med yngre åldrar.
Som verksamhetsledare har du personal- och verksamhetsansvar. Det innebär att du arbetar verksamhetsnära och tillsammans med arbetslagen utvecklar och följer upp det pedagogiska arbetet. Detta sker bl a genom kontinuerlig handledning till arbetslag och enskilda medarbetare. Du håller i medarbetarsamtal och samverkar med vårdnadshavare.
Vi vill även att du som söker har god förmåga att samarbeta med medarbetare, vårdnadshavare och andra kollegor inom C Företaget Barnomsorg på ett förtroendeingivande och professionellt sätt.
Du är tillmötesgående och lyhörd men också tydlig i din kommunikation. Du lägger stor vikt vid att följa med i forskning och delar med dig av din kunskap och dina erfarenheter.
Du är självgående och kan planera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är trygg i rollen som pedagogisk ledare, har ett coachande förhållningssätt och är bra på att skapa delaktighet och engagemang.
Som legitimerad förskollärare är du en
driven person med stort engagemang och har ett professionellt förhållningssätt. Du är väl insatt i förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet i verksamheten. Van att arbeta strukturerat och använda pedagogisk dokumentation för att analysera och reflektera arbetet tillsammans med kollegiet och barnen.
Vi förutsätter att du är mål och uppdragsfokuserad, har god samarbetsförmåga, är engagerad i pedagogiska diskussioner och har förmågan att arbeta såväl enskilt som i grupp. Du är nyfiken på barns lärmiljöer och lärprocesser och är professionell i ditt bemötande med barn, kollegor och vårdnadshavare. Vi söker dig som är idérik, lyhörd, flexibel, initiativrik och ansvarstagande med en positiv grundsyn och god kommunikativ förmåga
C Företaget Barnomsorg erbjuder förskolor som drivs av engagerade pedagoger som värnar om barnens bästa. Det är meriterande om du har erfarenhet från att arbeta projekterande då vi arbetar med läroplans uppdraget utifrån en inspiration av Reggio Emilias pedagogiska filosofi på Solskenets förskola.
C Företaget Barnomsorg är en stor organisation med goda möjligheter till utveckling. Vill du vara med och påverka? Sök då till oss.
C Företaget Barnomsorg [email protected] referens, Solskenets förskola Visa mindre

Barnskötare Tillsvidare Anställning och vikariat

C Företaget Barnomsorg söker barnskötare till: Bullerbyns förskola, bullerbyns-forskola.se ett graviditetsvikariat samt söker timvikarier Förskolan Lingonblomman, lingonblommans.se ett 60% vikariat t.om. 20200430 Kåbo Ängars förskola, kaboangar.se tillsvidare anställning med de 6 första månaderna provanställning Äventyrets förskola, aventyretsforskola.se tillsvidare anställning med de 6 första månaderna provanställning C Företaget Barnomsorg söke... Visa mer
C Företaget Barnomsorg söker barnskötare till:


Bullerbyns förskola, bullerbyns-forskola.se
ett graviditetsvikariat samt söker timvikarier


Förskolan Lingonblomman, lingonblommans.se
ett 60% vikariat t.om. 20200430


Kåbo Ängars förskola, kaboangar.se
tillsvidare anställning med de 6 första månaderna provanställning


Äventyrets förskola, aventyretsforskola.se
tillsvidare anställning med de 6 första månaderna provanställning


C Företaget Barnomsorg söker även timvikarier


Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till:
[email protected] referens, förskolans namn


Har du ett brinnande intresse för barns utveckling och lärande? Är du öppen och nyfiken på barnens behov och unika förmåga?


Vi vill att du som barnskötare ser såväl gruppens som miljöns betydelse för lärandet. Du har god förmåga att skapa relationer med både barn, föräldrar och arbetskamrater.


Arbetsuppgifter:
Du ingår i ett arbetslag som består av förskollärare och barnskötare där ni tillsammans kompletterar och inspirerar varandra. Gemensamt planerar, genomför och reflekterar ni över verksamheten. Du ska vara väl insatt i förskolans läroplan och du kommer att arbeta efter våra styrdokument, vår värdegrund och vår likabehandlingsplan.


Pedagogisk dokumentation är ett viktigt verktyg för oss i vårt systematiska kvalitetsarbete. Där synliggör vi barnens utveckling och ger barnen inflytande över sitt lärande och utformning av verksamheten.
På ett professionellt sätt ska du tillsammans med dina kollegor lägga grunden för barnens lustfyllda lärande.


I samråd med dina kollegor har du förmågan att anpassa och prioritera ditt arbetssätt efter verksamhetens behov och barnens bästa.


Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi har kommit vidare i rekryteringsprocessen. Skicka till [email protected] Visa mindre