Lediga jobb Coala Life AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Coala Life AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Produktions - och kvalitetsingenjör till modernt startup sökes!

Coala är ett ungt modernt företag som ligger i framkanten när det kommer till utvecklingen av EKG och hjärtmonitorer. Coala hjälper människor att förstå sitt hjärta, upptäcka flimmer och hitta tidiga tecken på andra hjärtsjukdomar. I ett företag som växer så det knakar så behöver Coala nu en Produktions- och kvalitetsingenjör för att vara med på deras resa! DINA ARBETSUPPGIFTER I din roll somProduktions- och kvalitetsingenjör / Operation and quality en... Visa mer
Coala är ett ungt modernt företag som ligger i framkanten när det kommer till utvecklingen av EKG och hjärtmonitorer. Coala hjälper människor att förstå sitt hjärta, upptäcka flimmer och hitta tidiga tecken på andra hjärtsjukdomar. I ett företag som växer så det knakar så behöver Coala nu en Produktions- och kvalitetsingenjör för att vara med på deras resa!

DINA ARBETSUPPGIFTER

I din roll somProduktions- och kvalitetsingenjör / Operation and quality engineer så kommer du komma in i ett ungt företag som nyckelperson för företagets produktutveckling och medverka i en stor del av Coalas framgång. Du kommervara med och hjälpa till i en rad olika uppgifter, men några uppgiftersom du frekvent kommer jobba med är:

* Dokumentation
* Kvalitetssäkring
* Delta i ändringsprojekt
* Reklamationsutredningar.

START: Så snart som möjligt

OMFATTNING: Heltid (8-17 men ganska flexibelt)

PLATS: Deras kontor iUppsala, nära pendeln, smidigtkommunalt från Stockholm.

DIN PROFIL

Som person så ser vi att du är en hungrig individ som är sugen på att lära dig nytt och arbeta i en nytänkande miljö och utmana det traditionella tänkandet kring hälsa. Du är sugen på att samla på dig erfarenheter och vara med på en resa där man får mycket utrymme och får vara självständig i sitt arbete.

Du har en någon form av ingenjörsutbildning eller minst 3 års erfarenhet inom området, har du arbetat eller studeratinom Medtech så är detmeriterande. Du måste även behärska det svenska och engelska språket mycket väl då det mesta administrera arbetet kommer att ske på engelska och språket på kontoret är svenska.

OM STUDENTWORK

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.

Mer information Visa mindre