Lediga jobb Dentsmile i Sverige AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Dentsmile i Sverige AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

DENTSMILE UPPSALA SÖKER TANDHYGIENIST

Ansök    Sep 3    Dentsmile i Sverige AB    Tandhygienist
Vill du göra karriär i ett spännande och framgångsrikt företag? Brinner du för tandvård och känner att du vill arbeta i en utvecklande miljö där vi satsar på dig? Dentsmile är Sveriges nya tandvårdskedja och finns i Stockholm, Uppsala och Sundsvall med sammanlagt 34 medarbetare. Vi erbjuder våra kunder högkvalitativ tandvård till konkurrenskraftiga priser. Vi söker nu ytterligare en duktig tandhygienist till vår centrala, moderna och fullt digitaliserad kl... Visa mer
Vill du göra karriär i ett spännande och framgångsrikt företag? Brinner du för tandvård och känner att du vill arbeta i en utvecklande miljö där vi satsar på dig?
Dentsmile är Sveriges nya tandvårdskedja och finns i Stockholm, Uppsala och Sundsvall med sammanlagt 34 medarbetare. Vi erbjuder våra kunder högkvalitativ tandvård till konkurrenskraftiga priser.
Vi söker nu ytterligare en duktig tandhygienist till vår centrala, moderna och fullt digitaliserad klinik i centrala Uppsala. Du kommer ingå i det nuvarande teamet som består av tre tandläkare, en tandsköterska, två tandhygienister och en klinikadministrator.
Vi arbetar med ett lyckosamt teamarbete enligt Dentsmile-modellen. Detta innebär ett nära samarbete mellan tandhygienist och tandläkare. Teamarbetet innefattar delegering samt assistans av tandläkare (35-40%).
Vi erbjuder dig en utvecklande miljö där vi arbetar i ett fullt digitaliserat arbetsflöde. Vi utför alla typer av behandlingar (ej fast orto-apparatur) vilket gör arbetsdagen väldigt omväxlande och dynamiskt.
Vi erbjuder dig en utvecklande miljö där vi arbetar i ett fullt digitaliserat arbetsflöde. Vi utför all typ av tandvård under samma tak.
Samt arbetar vi med högt i tak, trevliga kollegor och god löneutveckling.


Anställningsform utifrån individuell överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse.
Välkommen med din ansökan till [email protected]
Bifoga CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande. Visa mindre

DENTSMILE UPPSALA SÖKER TANDSKÖTERSKA

Ansök    Aug 25    Dentsmile i Sverige AB    Tandsköterska
Tandsköterska till Dentsmile Uppsala- Samariten Vill du göra karriär i ett spännande och framgångsrikt företag? Brinner du för tandvård och känner att du vill arbeta i en utvecklande miljö där vi satsar på dig? Dentsmile är en modern tandvårdskedja som finns i Stockholm, Uppsala och Sundsvall med sammanlagt 35 medarbetare. Vi erbjuder våra kunder högkvalitativ tandvård till konkurrenskraftiga priser. Dentsmile Samariten expanderar och vi söker nu en ... Visa mer
Tandsköterska till Dentsmile Uppsala- Samariten


Vill du göra karriär i ett spännande och framgångsrikt företag? Brinner du för tandvård och känner att du vill arbeta i en utvecklande miljö där vi satsar på dig?


Dentsmile är en modern tandvårdskedja som finns i Stockholm, Uppsala och Sundsvall med sammanlagt 35 medarbetare. Vi erbjuder våra kunder högkvalitativ tandvård till konkurrenskraftiga priser.


Dentsmile Samariten expanderar och vi söker nu en tandsköterska till vår toppmoderna och fullt digitaliserade klinik i centrala Uppsala. Här arbetar fyra tandläkare, två tandsköterskor, två tandhygienister och en kliniksamordnare.


Vi erbjuder dig en utvecklande miljö att arbeta i med högt i tak, där vi värdesätter varje medarbetare. Dina arbetsuppgifter är omväxlande och består av sedvanliga tandsköterskeuppgifter däribland tandläkarassistans, delegerat arbete, arbete i steril och kundbokningar.


Vi söker dig med tandsköterskeutbildning nyutexaminerad eller med erfarenhet som är serviceinriktad, har god samarbetsförmåga med en vilja att utvecklas.


Anställningsform
Tillsvidareanställning. Heltid


Tillträde
hösten 2021


Ansökan
Välkommen med ansökan till klinikchef Riman Claesson på [email protected] . Bifoga CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande. Visa mindre

DENTSMILE UPPSALA SÖKER TANDSKÖTERSKA

Ansök    Mar 17    Dentsmile i Sverige AB    Tandsköterska
Vill du göra karriär i ett spännande och framgångsrikt företag? Brinner du för tandvård och känner att du vill arbeta i en utvecklande miljö där vi satsar på dig? Dentsmile är Sveriges nya tandvårdskedja och finns med kliniker i Stockholm, klinik i Uppsala och klinik i Sundsvall med över 40 medarbetare. Vi erbjuder våra kunder högkvalitativ tandvård till konkurrenskraftiga priser. Vi bygger upp en privat tandvårdskedja över hela landet utan storbolag och r... Visa mer
Vill du göra karriär i ett spännande och framgångsrikt företag? Brinner du för tandvård och känner att du vill arbeta i en utvecklande miljö där vi satsar på dig?
Dentsmile är Sveriges nya tandvårdskedja och finns med kliniker i Stockholm, klinik i Uppsala och klinik i Sundsvall med över 40 medarbetare. Vi erbjuder våra kunder högkvalitativ tandvård till konkurrenskraftiga priser.
Vi bygger upp en privat tandvårdskedja över hela landet utan storbolag och riskkapitalbolag. Där vi som äger och driver själva arbetar med just tandvård. Om du brinner för tandvård och känner att du vill arbeta i en utvecklande miljö där vi hellre säger ja än nej så vill vi höra av dig.
Vi är måna om dig och vill att du ska känna dig uppskattad. Vi vet att om du mår bra så mår patienterna bra.
Vi söker nu ytterligare en tandsköterska till vår klinik i Uppsala.
Tillträde våren 2022 eller efter överenskommelse. Tjänsten är en heltidstjänst eller enligt överenskommelse.
Välkommen med ansökan till klinikchef Riman Claesson på [email protected] . Bifoga CV och personligt brev. Intervjuer sker löpande. Visa mindre