Lediga jobb Estia Förskola AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Estia Förskola AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Estia förskola söker timvikarier

Ansök    Mar 25    Estia Förskola AB    Pedagogassistent
Vi söker en timvikarie/resurspersonal till Estia förskola AB Arbetsområde: Förskola 1-5 år Arbetsuppgifter och ansvarsområden: Du är vikarien som stödjer arbetsprocesserna i avdelningarna vid ordinarie personals sjukdom eller ledighet. Barnskötaren/resurs utför sina arbetsuppgifter i tätt samarbete med ordinarie avdelningspersonal enligt planeringen. Du bör ha ett intresse att jobba med barn och vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgif... Visa mer
Vi söker en timvikarie/resurspersonal till Estia förskola AB
Arbetsområde: Förskola 1-5 år
Arbetsuppgifter och ansvarsområden:
Du är vikarien som stödjer arbetsprocesserna i avdelningarna vid ordinarie personals sjukdom eller ledighet. Barnskötaren/resurs utför sina arbetsuppgifter i tätt samarbete med ordinarie avdelningspersonal enligt planeringen.
Du bör ha ett intresse att jobba med barn och vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du ansvarar för de enligt arbetsbeskrivningen arbetsuppgifter en barnskötare ska utföra.
Du jobbar tätt ihop med övriga medarbetare för att
· Hjälpa ordinarie personal i avdelningarna då behov finns
· Utföra tilldelade arbetsuppgifter enligt anställningsavtalet
· Fungera som en bra ambassadör för förskolan
· Utföra sedvanliga arbetsuppgifter på den aktuella avdelningen i samarbete med ordinarie personal.
· Ta egna initiativ i barngruppen, när det gäller att:
Följa avdelningarnas rutiner, stödja och hjälpa barnen, arbeta pedagogiskt och delta i omsorgsarbetet.
· Vara lyhörd och villig att utföra delegerade uppgifter från ordinarie personal, exempelvis genomförande av samlingar och pedagogiskt arbete i samarbete med ordinarie personal.
· Rapportera/vidarebefordra information/händelser om inte ordinarie personal är på plats, till vårdnadshavare.
Tillträde: Omgående
Lön: Timlön enligt kollektivavtal med Kommunal
Det är meriterande om du har barnskötare utbildning.
För frågor kontakta/skriv till [email protected] Visa mindre

Barnskötare till Estia förskola AB

Ansök    Nov 3    Estia Förskola AB    Barnskötare
Estia förskola AB finns i del av Johannesbäckskolan, i välanpassade lokaler till barnens och personalens behov. Estia ligger mitt i Salabacke, på gångavstånd från Uppsalas centrum. Vår förskola består av 3 avdelningar, Apollon för 1-2 åringar, Artemis för 3-4 åringar och Athena för 4-5 åringar. Vi söker nu dig engagerad barnskötare och kan börja jobba i början av januari 2023. Arbetsuppgifter Du vill jobba i en stimulerande och utvecklande miljö tillsamma... Visa mer
Estia förskola AB finns i del av Johannesbäckskolan, i välanpassade lokaler till barnens och personalens behov. Estia ligger mitt i Salabacke, på gångavstånd från Uppsalas centrum.
Vår förskola består av 3 avdelningar, Apollon för 1-2 åringar, Artemis för 3-4 åringar och Athena för 4-5 åringar. Vi söker nu dig engagerad barnskötare och kan börja jobba i början av januari 2023.
Arbetsuppgifter
Du vill jobba i en stimulerande och utvecklande miljö tillsammans med andra duktiga pedagoger. Du är flexibel och skapar en mycket bra relation med alla barn och trivs med flexibla arbetsformer. Läroplanens mål och riktlinjer är vår självklara utgångspunkt.
Arbetet hos oss kräver att du är en person som:
· har lätt för att ta ansvar för förskolans mål och har god samarbetsförmåga,
· har ett stort intresse att arbeta med naturkunskap, språkutveckling och matte
· är kommunikativ, kreativ och skapande, gärna musikalisk (t.ex. kunna spela gitarr)
· har social kompetens och förmåga att väcka nyfikenhet och lusten till ett livslångt lärande
· du har lätt att samverka med andra
· har stort intresse att jobba ute i nästan alla väder
Arbetslaget jobbar med olika utvecklingsprojekt där barnen är i fokus. Inflytande och delaktighet är prioriterade målområden där förhållningssätt och arbetsmetoder diskuteras och utvecklas.
Pedagogerna följer och dokumenterar barnets utveckling och lärande för att synliggöra och vidareutveckla den pedagogiska verksamheten.
Du måste vara beredd att satsa helhjärtat på barnen, föräldrarna och förskolan för du är med och utvecklar det pedagogiska arbetet i förskolan i samarbete med övriga i personalgruppen.
Kvalifikationer
· du har den utbildning som uppdraget kräver, du har gått barn- och fritidsprogram på gymnasiet
· du är väl förtrogen med de nationella styrdokumenten och har förmåga att omsätta dem i praktiken
· du kommer tillsammans med kollegorna att ansvara för portfolio, pedagogisk planering mm., därför är goda kunskaper inom Officepaketet ett krav
· vi vill ha en jämn könsfördelning och ser naturligtvis mångfald som en styrka, vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund
· stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet
Vi erbjuder dig pedagogisk handledning, pedagogiska måltider, fortbildning, arbetskläder, samt friskvårdssubvention.
Ansökan
Intervjuer genomförs kontinuerligt tills lämplig personal är på plats. Skicka CV med meriter, referenser och löneanspråk till nedan angiven e-post adress. Visa mindre

ESTIA FÖRSKOLA AB söker 1st fsk-lärare – 100%

Estia förskola AB finns i del av Johannesbäckskolan, i välanpassade lokaler till barnens och personalens behov. Estia ligger mitt i Salabacke, på gångavstånd från Uppsalas centrum. Estia kännetecknas av lust, förståelse och social kompetens. Som pedagog hos oss måste du vara beredd att satsa helhjärtat på barnen, föräldrarna och förskolan. Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill jobba i en stimulerande och utvecklande miljö, du kommer självklart att ha ped... Visa mer
Estia förskola AB finns i del av Johannesbäckskolan, i välanpassade lokaler till barnens och personalens behov. Estia ligger mitt i Salabacke, på gångavstånd från Uppsalas centrum.
Estia kännetecknas av lust, förståelse och social kompetens. Som pedagog hos oss måste du vara beredd att satsa helhjärtat på barnen, föräldrarna och förskolan.
Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill jobba i en stimulerande och utvecklande miljö, du kommer självklart att ha pedagogiskt ansvar för din avdelning. Läroplanens mål och riktlinjer är vår självklara utgångspunkt. Arbetet hos oss kräver att du är en person som
· har lätt för att ta ansvar för förskolans mål,
· har god samarbetsförmåga för vi har mycket att åstadkomma,
· har ett stort intresse att arbeta med språkutveckling och matematik
· är kommunikativ, kreativ och skapande
· har social kompetens och förmåga att väcka nyfikenhet och lusten till ett livslångt lärande
· har stort intresse att jobba ute i nästan alla väder
Arbetslaget jobbar med olika utvecklingsprojekt där barnen är i fokus. Inflytande och delaktighet är bland våra prioriterade målområden där förhållningssätt och arbetsmetoder diskuteras och utvecklas.
Varje barn har egen digital portfolio, pedagogerna följer och dokumenterar barnets utveckling och lärande.
Dokumentationsverktyget SKA används för att konkret synliggöra, utvärdera och vidareutveckla den pedagogiska verksamheten.
Vi erbjuder dig pedagogisk handledning, pedagogiska måltider, fortbildning, arbetskläder, samt friskvårdssubvention.
Kvalifikationer
· Vi utgår ifrån att du har förskollärarexamen och också helst förskollärare legitimation för att undervisa i förskola. Utöver de akademiska kraven ser vi också dina personliga egenskaper som mycket viktiga.
· Du delar vår vision om att varje barn ska ges möjlighet att utveckla sitt allra bästa jag. Du har förmågan att utgå ifrån varje barns behov och förutsättningar. Du är en god förebild samt är initiativrik och drivande i det pedagogiska arbetet.
· Du kan samarbeta, skapa goda relationer och är tydlig i din dialog med barnen, föräldrarna och dina kollegor.
· Vi vill ha en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund
· Du är väl förtrogen med de nationella styrdokumenten och har förmåga att omsätta dem i praktiken
Arbetstid: Schemalagd heltid 100 %. Tillträde fr.o.m. 17/4 - 2023
Varaktighet: Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas i sex månader.
Lön: Månadslön, enligt kollektivavtal.
Ansökan: Skicka CV med kopia på lärarexamen och ev. lärarlegitimation, referenser och löneanspråk till nedan angivna e-post adressen. Intervjuer genomförs kontinuerligt tills lämplig personal är på plats.
Besöksadress: Verkmästargatan 21, hus 5, en del av Johannesbäckskolans lokaler
Skicka din ansökan via e-post till: [email protected]
Endast svar från jobbsökande fsk-lärare kommer att besvaras
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och/eller rekryteringshjälp Visa mindre

Barnskötare till Estia förskola AB

Ansök    Sep 11    Estia Förskola AB    Barnskötare
Estia förskola AB finns i del av Johannesbäckskolan, i välanpassade lokaler till barnens och personalens behov. Estia ligger mitt i Salabacke, på gångavstånd från Uppsalas centrum. Vår förskola består av 3 avdelningar, Apollon för 1-2 åringar, Artemis för 3-4 åringar och Athena för 4-5 åringar. Vi söker nu dig engagerad barnskötare och kan börja jobba i verksamheten direkt eller senast i början av januari 2020.ArbetsuppgifterDu vill jobba i en stimulerande... Visa mer
Estia förskola AB finns i del av Johannesbäckskolan, i välanpassade lokaler till barnens och personalens behov. Estia ligger mitt i Salabacke, på gångavstånd från Uppsalas centrum. Vår förskola består av 3 avdelningar, Apollon för 1-2 åringar, Artemis för 3-4 åringar och Athena för 4-5 åringar. Vi söker nu dig engagerad barnskötare och kan börja jobba i verksamheten direkt eller senast i början av januari 2020.ArbetsuppgifterDu vill jobba i en stimulerande och utvecklande miljö tillsammans med andra duktiga pedagoger i arbetslaget. Du är flexibel och skapar en mycket bra relation med alla barn och trivs med flexibla arbetsformer. Läroplanens mål och riktlinjer är vår självklara utgångspunkt. Arbetet hos oss kräver att du är en person som:·        har lätt för att ta ansvar för förskolans mål och har god samarbetsförmåga, ·        har ett stort intresse att arbeta med naturkunskap, språkutveckling och matte ·        är kommunikativ, kreativ och skapande, gärna musikalisk (t.ex. kunna spela gitarr)·        har social kompetens och förmåga att väcka nyfikenhet och lusten till ett livslångt lärande·        du har lätt att samverka med andra över verksamhetsgränser·        har stort intresse att jobba ute i nästan alla väder Arbetslaget jobbar med olika utvecklingsprojekt där barnen är i fokus. Inflytande och delaktighet är prioriterade målområden där förhållningssätt och arbetsmetoder diskuteras och utvecklas.Pedagogerna följer och dokumenterar barnets utveckling och lärande för att synliggöra och vidareutveckla den pedagogiska verksamheten. Du måste vara beredd att satsa helhjärtat på barnen, föräldrarna och förskolan för du är med och utvecklar det pedagogiska arbetet i förskolan i samarbete med övriga i personalgruppen. Kvalifikationer·        du har den utbildning som uppdraget kräver, du har gått barn- och fritidsprogram på gymnasiet·        du är väl förtrogen med de nationella styrdokumenten och har förmåga att omsätta dem i praktiken·        du kommer tillsammans med kollegorna att ansvara för portfolio, pedagogisk planering mm., därför är goda kunskaper inom Officepaketet ett krav·        vi vill ha en jämn könsfördelning och ser naturligtvis mångfald som en styrka, vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund·        stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighetVi erbjuder dig pedagogisk handledning, pedagogiska måltider, fortbildning, arbetskläder, samt friskvårdssubvention.AnsökanIntervjuer genomförs kontinuerligt tills lämplig personal är på plats. Skicka CV med meriter, referenser och löneanspråk till nedan angiven e-post adress. Visa mindre

Estia förskola söker legitimerad fsk-lärare

ESTIA FÖRSKOLA AB söker 1st fsk-lärare – 100% Estia förskola AB finns i del av Johannesbäckskolan, i välanpassade lokaler till barnens och personalens behov. Estia ligger mitt i Salabacke, på gångavstånd från Uppsalas centrum. Estia kännetecknas av lust, förståelse och social kompetens. Som pedagog hos oss måste du vara beredd att satsa helhjärtat på barnen, föräldrarna och förskolan. Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill jobba i en stimulerande och utve... Visa mer
ESTIA FÖRSKOLA AB söker 1st fsk-lärare – 100%
Estia förskola AB finns i del av Johannesbäckskolan, i välanpassade lokaler till barnens och personalens behov. Estia ligger mitt i Salabacke, på gångavstånd från Uppsalas centrum.
Estia kännetecknas av lust, förståelse och social kompetens. Som pedagog hos oss måste du vara beredd att satsa helhjärtat på barnen, föräldrarna och förskolan.
Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill jobba i en stimulerande och utvecklande miljö, du kommer självklart att ha pedagogiskt ansvar för din avdelning. Läroplanens mål och riktlinjer är vår självklara utgångspunkt. Arbetet hos oss kräver att du är en person som
· har lätt för att ta ansvar för förskolans mål,
· har god samarbetsförmåga för vi har mycket att åstadkomma,
· har ett stort intresse att arbeta med språkutveckling och matematik
· är kommunikativ, kreativ och skapande
· har social kompetens och förmåga att väcka nyfikenhet och lusten till ett livslångt lärande
· har stort intresse att jobba ute i nästan alla väder
Arbetslaget jobbar med olika utvecklingsprojekt där barnen är i fokus. Inflytande och delaktighet är bland våra prioriterade målområden där förhållningssätt och arbetsmetoder diskuteras och utvecklas.
Varje barn har egen portfolio, pedagogerna följer och dokumenterar barnets utveckling och lärande för att konkret synliggöra och vidareutveckla den pedagogiska verksamheten.
Vi erbjuder dig pedagogisk handledning, pedagogiska måltider, fortbildning, arbetskläder, samt friskvårdssubvention.
Kvalifikationer
· Vi utgår ifrån att du har förskollärarexamen och förskollärare legitimation för att undervisa i förskola. Utöver de akademiska kraven ser vi också dina personliga egenskaper som mycket viktiga.
· Du delar vår vision om att varje barn ska ges möjlighet att utveckla sitt allra bästa jag. Du har förmågan att utgå ifrån varje barns behov och förutsättningar. Du är en god förebild samt är initiativrik och drivande i det pedagogiska arbetet.
· Du kan samarbeta, skapa goda relationer och är tydlig i din dialog med barnen, föräldrarna och dina kollegor.
· Vi vill ha en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund
· Du är väl förtrogen med de nationella styrdokumenten och har förmåga att omsätta dem i praktiken


Arbetstid: Schemalagd heltid 100 %. Tillträde fr.o.m. 1/2 - 2021
Varaktighet: Provanställning tillämpas i sex månader, därefter omvandlas tjänsten till en tillsvidareanställning.
Lön: Månadslön, enligt kollektivavtal.
Ansökan: Skicka CV med kopia på lärarexamen och lärarlegitimation, referenser och löneanspråk till nedan angivna e-post adressen. Intervjuer genomförs kontinuerligt tills lämplig personal är på plats. Visa mindre

ESTIA FÖRSKOLA AB söker 1st fsk-lärare – 100%

Vi söker dig som vill jobba i en stimulerande och utvecklande miljö, du kommer självklart att ha pedagogiskt ansvar för din avdelning. Läroplanens mål och riktlinjer är vår självklara utgångspunkt. Arbetet hos oss kräver att du är en person som ·        har lätt för att ta ansvar för förskolans mål, ·        har god samarbetsförmåga för vi har mycket att åstadkomma, ·        har ett stort intresse att arbeta med språkutveckling och matematik  ·        är k... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba i en stimulerande och utvecklande miljö, du kommer självklart att ha pedagogiskt ansvar för din avdelning. Läroplanens mål och riktlinjer är vår självklara utgångspunkt. Arbetet hos oss kräver att du är en person som
·        har lätt för att ta ansvar för förskolans mål,
·        har god samarbetsförmåga för vi har mycket att åstadkomma,
·        har ett stort intresse att arbeta med språkutveckling och matematik 
·        är kommunikativ, kreativ och skapande
·        har social kompetens och förmåga att väcka nyfikenhet och lusten till ett livslångt lärande
·        har stort intresse att jobba ute i nästan alla väder
 
Arbetslaget jobbar med olika utvecklingsprojekt där barnen är i fokus. Inflytande och delaktighet är ett av våra prioriterade målområden där förhållningssätt och arbetsmetoder diskuteras och utvecklas.
Varje barn har egen portfolio, pedagogerna följer och dokumenterar barnets utveckling och lärande för att konkret synliggöra och vidareutveckla den pedagogiska verksamheten.
 
Vi erbjuder dig pedagogisk handledning, pedagogiska måltider, fortbildning, arbetskläder, samt friskvårdssubvention


Kvalifikationer
·        Vi utgår ifrån att du har förskollärarexamen (och förskollärare legitimation) för att undervisa i förskola. Utöver de akademiska kraven ser vi också dina personliga egenskaper som mycket viktiga.
·        Du delar vår vision om att varje barn ska ges möjlighet att utveckla sitt allra bästa jag. Du har förmågan att utgå ifrån varje barns behov och förutsättningar. Du är en god förebild samt är initiativrik och drivande i det pedagogiska arbetet.
·        Du kan samarbeta, skapa goda relationer och är tydlig i din dialog med barnen, föräldrarna och dina kollegor.
·        Vi vill ha en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund
·        Du är väl förtrogen med de nationella styrdokumenten och har förmåga att omsätta dem i praktiken


Tillträde fr.o.m. 1/9 - 2020


Ansökan: Skicka CV med kopia på lärarexamen och lärarlegitimation, referenser och löneanspråk till den angivna e-post adressen. Intervjuer genomförs kontinuerligt tills lämplig personal är på plats. Visa mindre