Lediga jobb EW Fritid AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från EW Fritid AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Säljare Husbil och Husvagn

Ansök    Jan 8    EW Fritid AB    Husvagnsförsäljare
Nu utökar vi vårt team med ytterligare en säljare. Vi söker dig som vill vara med och fortsätta att befästa vår position som Upplands marknadsledande leverantör av fritidsfordon. Om arbetsgivaren EW Fritid är ett väletablerat försäljningsföretag i Uppland inom fritidsbranschen. Vi säljer husbilar och husvagnar och är en heltäckande återförsäljarorganisation för Kabe och Adria, samt begagnade produkter som vi tror på. Vår anläggning ligger i Uppsala där v... Visa mer
Nu utökar vi vårt team med ytterligare en säljare. Vi söker dig som vill vara med och fortsätta att befästa vår position som Upplands marknadsledande leverantör av fritidsfordon.


Om arbetsgivaren
EW Fritid är ett väletablerat försäljningsföretag i Uppland inom fritidsbranschen. Vi säljer husbilar och husvagnar och är en heltäckande återförsäljarorganisation för Kabe och Adria, samt begagnade produkter som vi tror på. Vår anläggning ligger i Uppsala där vi har 2 försäljningshallar, en egen verkstad auktoriserad för Kabe och Adria och inom kort även en KAMA tillbehörsbutik.
EW Fritid hette tidigare Upplands Bilforum Fritid.
Vi bytte namn till EW Fritid AB under 2021. Samma verksamhet, samma adress, samma personal, men ett nytt namn som vi kan expandera vidare med.


Som säljare på EW Fritid
I denna tjänst kommer din huvudsakliga uppgift vara försäljning och inköp av Husbil och Husvagn. Här ingår även att fotografera och annonsera fordon och hålla fordonsuppställning & försäljningshallar i gott skick. Affärerna görs med våra besökande kunder i våra försäljningshallar och via telefon. Du jobbar även uppsökande, då främst via telefon. Du kommer ha mycket kundkontakt och blir dina kunders främsta kontaktperson hos oss från första kontakt.
Tjänsten innebär arbete vardagar och helg enligt schema.


Som en del av oss
På EW Fritid kommer du jobba i ett starkt säljteam med erfarna säljkollegor, i en arbetsmiljö där du kommer ha goda möjligheter att vidareutvecklas som säljare. Vi har välbesökta försäljningshallar och en stor återkommande kundkrets. Vår framgång och framtida utveckling är beroende av personalens engagemang. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla.
I denna tjänst har du en lönemodell som innebär stora möjligheter att själv påverka din lön. Du får även personalförmåner som tjänstepension, friskvårdbidrag.


Om dig
För att lyckas väl i denna roll krävs: en förmåga att kunna bygga och vårda kundrelationer, ett genuint engagemang för att göra affärer, att kunna erbjuda en hög kundtillgänglighet, att du har en lösningsorienterad inställning och att du kan hantera stress på ett bra sätt, då tempot kan vara högt. Du behöver även kunna arbeta strukturerat och planera din tid, för att säkerställa en bra kundupplevelse och ett bra försäljningsresultat.
Tidigare erfarenhet av försäljning är fördelaktigt i denna roll, men vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Ansökan
Är du den vi söker, maila in ditt CV och personliga brev via länken nedan så snart som möjligt, dock senast 28 januari. Urval och intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att bli tillsatt före sista ansökningsdatum.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta försäljningschef:
Anton Svahn [email protected] Visa mindre

Butikssäljare extra/sommar EW Fritid

EW Fritid söker nu extra/sommarvikarierande Butikssäljare på deltid till vår nyöppnade KAMA butik. Vilka är vi? EW-Fritid har en väletablerad försäljning av fritidsfordon såsom husbilar och husvagnar. Vi står nu inför att komplettera vår verksamhet med en helt ny KAMA fritidstillbehörsbutik. Butiken kommer att ligga som en del i våra redan befintliga lokaler och du får ett femtontal härliga kollegor. Som butiksäljare hos oss på EW-Fritid erbjuds du en st... Visa mer
EW Fritid söker nu extra/sommarvikarierande Butikssäljare på deltid till vår nyöppnade KAMA butik.
Vilka är vi?
EW-Fritid har en väletablerad försäljning av fritidsfordon såsom husbilar och husvagnar. Vi står nu inför att komplettera vår verksamhet med en helt ny KAMA fritidstillbehörsbutik. Butiken kommer att ligga som en del i våra redan befintliga lokaler och du får ett femtontal härliga kollegor.


Som butiksäljare hos oss på EW-Fritid erbjuds du en stimulerande tjänst i ett företag som ser försäljning, kundbemötande och tillväxt som en naturlig del av vardagen. Kundservice är vår främsta framgångsfaktor och vi vill bli ännu bättre genom att etablera en KAMA-butik med stor serviceanda.


Som Butikssäljare hos oss på EW Fritid kommer du att:
Arbeta aktivt med detaljförsäljning och merförsäljning samt att vårda våra kundrelationer. Tjänsten innefattar bl. a också att plocka upp varor, lagerhantering, städning och sköta en del administrativa uppgifter som inköp och finansieringsförslag.


I ditt arbete ansvarar du för att butiken har ett attraktivt och uppdaterat utbud med god ordning och med ett inspirerande utseende.


Du förväntas serva våra kunder både i butiken och via telefon samt leverera produkter beställda online. Säkerställa att returer från kunden returneras på korrekt sätt mm.


Tjänsten innebär arbete dagtid/kvällstid och helg enligt schema ca 15-20h vecka.


Vi ser gärna att du tar initiativ och kommer med nya tankar till arbetssätt och aktiviteter samt att du är intresserad av campingliv och resor med husbil/husvagn.


Du trivs och hämtar energi från kundmöten och ger alltid det lilla extra för kunderna och dina medarbetare.


Här erbjuds du ett omväxlande och stimulerande jobb tillsammans med ett härligt och engagerat gäng. Hos oss finns det utrymme för egna initiativ och möjlighet att kontinuerligt utveckla både egna utbildningsinsatser och andra internutbildningar inom KAMA. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Vi är mitt i en spännande utvecklingsfas, där vi vill att du är en del av vår framtid. Känner du att detta är rätt utmaning för dig? Vänta inte, utan skicka in din ansökan idag.


Vi ser fram emot din ansökan!


För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta
Verkstadschef Jesper Skytén
Mail: [email protected] Visa mindre