Lediga jobb Föräldrakooperativet Dalby Hage, Ekonomisk Fören i Uppsala

Se alla lediga jobb från Föräldrakooperativet Dalby Hage, Ekonomisk Fören i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Naturnära Dalby Hage förskola söker timvikarier

Dalby Hage förskola är ett föräldrakooperativ beläget vid vackra Dalbyviken strax utanför Uppsala. Förskolan ligger i en levande landsbygd med närhet till djur och natur. I vår lugna omgivning finns både sjö, skog och ängsmarker som vi ofta besöker tillsammans med barngruppen. Förskolans kock lagar all mat från grunden i vårt egna kök med i första hand närproducerade och ekologiska råvaror. På Dalby Hage förskola arbetar vi med hälsa, nyfikenhet och tryg... Visa mer
Dalby Hage förskola är ett föräldrakooperativ beläget vid vackra Dalbyviken strax utanför Uppsala. Förskolan ligger i en levande landsbygd med närhet till djur och natur. I vår lugna omgivning finns både sjö, skog och ängsmarker som vi ofta besöker tillsammans med barngruppen. Förskolans kock lagar all mat från grunden i vårt egna kök med i första hand närproducerade och ekologiska råvaror.
På Dalby Hage förskola arbetar vi med hälsa, nyfikenhet och trygghet i fokus. Förskolan har plats för 30 barn i åldrarna 1-6 år fördelade på två våningar. På vår förskola tror vi att allt är möjligt och ingenting är omöjligt!
Dalby Hage förskola ligger nära en busshållplats med ca 30 minuters restid till Uppsala. Förskolans öppettider är klockan 07.00-17.00 måndag till fredag.
Vi söker dig som vill komplettera vårt arbetslag som timvikarie då ordinarie personal är borta. Du bör kunna hoppa in med kort varsel. Det är viktigt för oss att du är flexibel, lyhörd, har en vilja att lära dig nya saker och tycker om att vara med barn. Du behöver inte ha erfarenhet av arbete på förskola.
Dina arbetsuppgifter som timvikarie är att tillsammans med ordinarie pedagoger följa förskolans rutiner samt ta hand om och stötta barnen under dagen. Visa mindre

Naturnära föräldrakooperativet Dalby Hage söker timvikariere!

Dalby Hage förskola är ett föräldrakooperativ som är beläget vid vackra Dalbyviken strax utanför Uppsala, med närhet till natur och en levande landsbygd. I vår lugna omgivning finns både sjö, skog och ängsmarker som vi ofta besöker. Vår kock lagar all mat från grunden i förskolans egna kök med i första hand närproducerade och ekologiska livsmedel. Förskolan ligger nära en busshållplats och det tar ca 30 minuter till Uppsala. Förskolan har öppet 07.00-17.00... Visa mer
Dalby Hage förskola är ett föräldrakooperativ som är beläget vid vackra Dalbyviken strax utanför Uppsala, med närhet till natur och en levande landsbygd. I vår lugna omgivning finns både sjö, skog och ängsmarker som vi ofta besöker. Vår kock lagar all mat från grunden i förskolans egna kök med i första hand närproducerade och ekologiska livsmedel. Förskolan ligger nära en busshållplats och det tar ca 30 minuter till Uppsala. Förskolan har öppet 07.00-17.00. Vi söker dig som kan tänka dig att komplettera vårt arbetslag som timvikarie då ordinarie personal är borta och kan hoppa in med kort varsel. Det är viktigt för oss att du är flexibel, lyhörd, vill lära dig nya saker och tycker om att vara med barn. Du behöver inte ha några erfarenheter av att ha arbetat på förskola. På Dalby Hage förskola arbetar vi med hälsa, nyfikenhet och trygghet i fokus. Förskolan har plats för 30 barn i åldrarna 1-6 år fördelade på två våningar.
På vår förskola tror vi på att allt är möjligt och ingenting är omöjligt!
Dina arbetsuppgifter som timvikarie är att tillsammans med övriga pedagoger följa förskolans rutiner, ta hand om och stötta barnen om dagarna. Visa mindre

Barnskötare sökes till liten, naturnära förskola

Föräldrakooperativet Dalby Hage är en liten och familjär förskola med plats för cirka 30 barn i åldrarna 1–6 år. På förskolan arbetar idag fem pedagoger och en kock. Vår kock lagar all mat från grunden i förskolans egna tillagningskök med omsorgsfullt valda livsmedel. Nu söker vi en vikarie för vår kollega som ska vara föräldraledig under en period. Förskolan är belägen vid vackra Dalbyviken strax utanför Uppsala och här arbetar vi nära naturen med hälsa,... Visa mer
Föräldrakooperativet Dalby Hage är en liten och familjär förskola med plats för cirka 30 barn i åldrarna 1–6 år. På förskolan arbetar idag fem pedagoger och en kock.
Vår kock lagar all mat från grunden i förskolans egna tillagningskök med omsorgsfullt valda livsmedel. Nu söker vi en vikarie för vår kollega som ska vara föräldraledig under en period.
Förskolan är belägen vid vackra Dalbyviken strax utanför Uppsala och här arbetar vi nära naturen med hälsa, möjligheter och trygghet i fokus. I vår lugna omgivning finns både sjö och skog som vi ofta besöker och en levande landsbygd som även den inbjuder till aktiviteter. Vi bedriver också regelbundet Skogsmulle-verksamhet enligt Friluftsfrämjandets pedagogik och har varje vecka tillfällen för lek, upptäckande och lärande i naturen.
Hos oss har du som pedagog goda möjligheter att utforma och utveckla verksamheten ihop med dina kollegor. Du erbjuds pedagogiska måltider, friskvårdsbidrag, arbetskläder, och vi uppmuntrar fortbildning.
Vi söker en barnskötare, gärna med erfarenhet som brinner för att vilja skapa en god miljö för barnen på förskolan. Du har nära till skratt och lek och tycker om att vistas i naturen. Som person är du flexibel, engagerad och nyfiken. Du ser möjligheter istället för begränsningar och har lätt för att samarbeta.
Det viktigaste för oss är dock att du passar in i vårt arbetslag och vi kommer därför att ta stor hänsyn till personlig lämplighet i vår rekrytering.
Tjänsten är ett vikariat på 100% som gäller from maj 2023 och minst ett år framåt till juni 2024 med chans till ev. förlängning.
Välkommen att skicka din ansökan innehållande CV och ett personligt brev där du motiverar varför du är den rätta på just denna tjänst till [email protected]
Vi intervjuar löpande under ansökningstiden. Visa mindre