Lediga jobb Fören Hjärnkoll Uppsala län i Uppsala

Se alla lediga jobb från Fören Hjärnkoll Uppsala län i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

KOMMUNIKATÖR  FÖR HJÄRNKOLL UPPSALA LÄN! 

Vill du arbeta i föreningen Hjärnkoll Uppsala län, som sedan 2014 verkar kring psykisk ohälsa för att öka kunskap, information och öppenhet, samt bryta fördomar och motverka stigma? Vi är Hjärnkoll i Uppsala län och vi har drygt 40 Hjärnkollambassadörer som arbetar på uppdrag från oss. Vi är en del av ett nationellt nätverk av 15 Hjärnkollregioner och ett Riksförbund. Ambassadörerna är vår viktigaste resurs. Det är dessa som genom föreläsningar berättar om... Visa mer
Vill du arbeta i föreningen Hjärnkoll Uppsala län, som sedan 2014 verkar kring psykisk ohälsa för att öka kunskap, information och öppenhet, samt bryta fördomar och motverka stigma? Vi är Hjärnkoll i Uppsala län och vi har drygt 40 Hjärnkollambassadörer som arbetar på uppdrag från oss. Vi är en del av ett nationellt nätverk av 15 Hjärnkollregioner och ett Riksförbund. Ambassadörerna är vår viktigaste resurs. Det är dessa som genom föreläsningar berättar om sina erfarenheter av psykisk ohälsa och återhämtning för att visa att psykisk ohälsa inte är något konstigt utan kan drabba vem som helst.
Som kommunikatör ska du vara med och stötta ambassadörerna i såväl digitala seminarier som i olika marknadsföringssammanhang, och du ska vara en aktiv del i att synliggöra ambassadörernas arbete för att få fler uppdrag och tydliggöra vårt övergripande uppdrag att minska stigmat kring psykisk ohälsa
Vi behöver dig
som vill verka för en tydlig kommunikation på sociala medier.


som har kunskap i webdesign.


som har erfarenhet av att arbeta med enklare teknisk support, statistik, utvärderingar.

Du har en klar fördel om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i ideell förening.
Du förväntas att tillsammans med verksamhetsledaren och styrelsen utveckla verksamheten inom ramen för uppdraget.
Tjänsten är på halvtid, men kan vid projektansökningar och projekt efter överenskommelse tillfälligt ökas till heltid. Arbetstiden kan variera, viss kvälls- och helgarbete kan förekomma.
Arbetsplatsen är på Kungsgatan 70 D i Uppsala.
Start : 14 augusti 2023
Sista ansökningsdag : 7 juni
Vi kommer att ta emot ansökningar löpande, och kan tillsätta tjänsten innan sista dagen för ansökan. Provanställning kommer att tillämpas. Visa mindre

Marknadsförare med intresse av att bli verksamhetsledare/samordnare

Hjärnkoll Uppsala län är en regional förening inom riksorganisationen Hjärnkoll. Vi arbetar med att informera om psykisk ohälsa och att minska diskriminering och stigmatisering. Kärnan i vår verksamhet är våra Hjärnkollambassadörer som berättar om sina egna erfarenheter av psykisk ohälsa och återhämtning. Vi söker en marknadsförare som besitter stor förmåga att kommunicera med olika aktörer både externt och internt. Ett krav är därför att du har god svens... Visa mer
Hjärnkoll Uppsala län är en regional förening inom riksorganisationen Hjärnkoll. Vi arbetar med att informera om psykisk ohälsa och att minska diskriminering och stigmatisering. Kärnan i vår verksamhet är våra Hjärnkollambassadörer som berättar om sina egna erfarenheter av psykisk ohälsa och återhämtning.
Vi söker en marknadsförare som besitter stor förmåga att kommunicera med olika aktörer både externt och internt. Ett krav är därför att du har god svenska i tal och skrift. Kunskap inom området psykisk ohälsa är meriterande.
En av dina huvudsakliga uppgifter inledningsvis är att anordna föreläsningstillfällen för våra ambassadörer. Detta innebär att du kontaktar olika intressenter, exempelvis region, kommun, privata och ideella organisationer. Här kommer din förmåga att bygga långsiktiga relationer till sin rätt. Du kommer också att sprida information via hemsida, Facebook, nyhetsbrev m.m. och vi ser gärna att du har vana från den typen av administration samt även av mötesplattformar som Teams och Zoom.
Du och övriga inom verksamheten arbetar gemensamt mot de uppställda målen och finner vägar till hur de ska uppfyllas. Tillsammans med kollegor och/eller ambassadörer planerar och genomför du olika aktiviteter.
I förlängningen är tanken att du ska ta över från vår nuvarande verksamhetsledare/samordnare. Du kommer i denna roll att arbeta nära styrelsen och dess arbetsutskott. Här kommer vi att lägga tid på att du får en gedigen introduktion till Hjärnkolls organisation, medlemsföreningar, våra samarbetspartners och dina arbetsuppgifter.
I den delen av din tjänst handlar mycket om att ha ett helikopterperspektiv och ha koll på verksamhetens olika delar. Samordning av de olika aktiviteter som föreningen anordnar är exempelvis en omfattande uppgift. Du behöver också följa upp dina kollegors arbete och ambassadörernas projekt och stämma av under arbetets gång. Viss administration när det gäller personalfrågor och enklare ekonomihantering ingår. Du planerar och organiserar ditt arbete med verksamhetens bästa för ögonen och är inte rädd för att göra omprioriteringar om situationen kräver det.
Att hålla kontakt med och stötta våra ambassadörer, anordna träffar, grund- och fortbildningar samt delta i Riksförbundet Hjärnkolls nätverksträffar är ytterligare en del av tjänsten.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Tillträde: snarast, enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.
Tilläggas kan att vi är en kvinnodominerad arbetsplats och gärna ser manliga sökanden.
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Verksamhetsledare/samordnare

Hjärnkoll Uppsala län är en regional förening inom riksorganisationen Hjärnkoll. Vi arbetar med att informera om psykisk ohälsa och att minska diskriminering och stigmatisering. Kärnan i vår verksamhet är våra Hjärnkollambassadörer som berättar om sina egna erfarenheter av psykisk ohälsa och återhämtning. Vi samarbetar exempelvis med region, kommun, privata och ideella organisationer. Vi söker en verksamhetsledare/samordnare som besitter dokumenterad förmå... Visa mer
Hjärnkoll Uppsala län är en regional förening inom riksorganisationen Hjärnkoll. Vi arbetar med att informera om psykisk ohälsa och att minska diskriminering och stigmatisering. Kärnan i vår verksamhet är våra Hjärnkollambassadörer som berättar om sina egna erfarenheter av psykisk ohälsa och återhämtning. Vi samarbetar exempelvis med region, kommun, privata och ideella organisationer.
Vi söker en verksamhetsledare/samordnare som besitter dokumenterad förmåga att kommunicera med olika aktörer både externt och internt. Du skall också ha erfarenhet av att sköta en hemsida och sociala medier. Ett krav är därför att du har god svenska i tal och skrift. Kunskap inom området psykisk ohälsa är meriterande.
Hjärnkoll är under omorganisering där vi lägger ut våra uppdrag i högre grad på ambassadörer. Verksamhetsledaren skall delta aktivt i att skapa goda arbetsförhållanden för samtliga aktiva i föreningen.
Du och övriga inom verksamheten arbetar gemensamt mot de uppställda målen och finner vägar till hur de ska uppfyllas. Tillsammans med din kollega och/eller ambassadörer planerar och genomför du olika aktiviteter.
Som verksamhetsledare/samordnare kommer du att arbeta nära styrelsen och dess arbetsutskott. Vi kommer att lägga tid på att du får en gedigen introduktion till Hjärnkolls organisation, medlemsföreningar, våra samarbetspartners och dina arbetsuppgifter.
Din tjänst handlar mycket om att ha ett helikopterperspektiv och ha koll på verksamhetens olika delar. Samordning av de olika aktiviteter som föreningen anordnar är exempelvis en omfattande uppgift. Du behöver också följa upp ambassadörernas projekt och stämma av under arbetets gång med din kollega. Viss administration och ekonomihantering ingår. Du planerar och organiserar ditt arbete med verksamhetens bästa för ögonen och är inte rädd för att göra omprioriteringar om situationen kräver det.
Att hålla kontakt med och stötta våra ambassadörer, anordna träffar, grund- och fortbildningar samt samarbeta med Riksförbundet Hjärnkoll och delta i nätverksträffar är ytterligare en del av tjänsten.
Var god ange dina löneanspråk. Vi kommer att tillämpa 6 månaders provanställning. Visa mindre