Lediga jobb Hilti Svenska AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Hilti Svenska AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Account Manager

Ansök    Okt 27    Hilti Svenska AB    Account manager
Vilka är Hilti? Hilti är platsen där innovation förbättrar produktivitet, säkerhet och hållbarhet inom den globala byggbranschen. Där starka kundrelationer skapar lösningar som bygger en bättre framtid. Där det finns stolthet och en känsla av tillhörighet över 120 länder som sträcker sig hela vägen in i våra liv och hem. Där människor utforskar möjligheter, utnyttjar sina potential, tar ansvar för sin personliga utveckling och skapar långvariga karriärer. ... Visa mer
Vilka är Hilti?
Hilti är platsen där innovation förbättrar produktivitet, säkerhet och hållbarhet inom den globala byggbranschen. Där starka kundrelationer skapar lösningar som bygger en bättre framtid. Där det finns stolthet och en känsla av tillhörighet över 120 länder som sträcker sig hela vägen in i våra liv och hem. Där människor utforskar möjligheter, utnyttjar sina potential, tar ansvar för sin personliga utveckling och skapar långvariga karriärer.


Hilti Svenska AB är stolta över att ha varit topp 3 sedan 2014 i Great Place to Works undersökning över Sveriges bästa arbetsplats i kategorin stora organisationer.

Job reference: WD-0025240


Vad söker vi?
För att fortsätta vår spännande resa söker vi nu dig som vill ta nästa kliv i karriären och utvecklas som säljare. Vi söker dig med en stor portion personligt driv, laganda och vilja att utvecklas tillsammans med oss. För rollen är det inget krav att du har erfarenhet av byggbranschen, vi söker dig med en passion inom försäljning och bevisade goda resultat i tidigare roller. Detta är ett säljjobb som skiljer sig från mängden då vi är en värderingsstyrd organisation med en kombination av högpresterande och stödjande arbetskultur. Som Account Manager på Hilti jobbar du med långsiktig utveckling av kundsamarbetet för att skapa värde till kundens affär.


Vad erbjuder vi?
Vi ger dig alla förutsättningar för att nå framgång i din roll vilket bland annat inkluderar utomordentlig utbildning, egen förmånsbil samt nära coaching och stöd från chef och kollegor. Du kommer att möta en unik kombination av självständighet och kamratskap, där du hanterar din egen planering samtidigt som du är en del av ett inkluderande team samt har ett nära samarbete med andra avdelningar i organisationen. Vi kommer att ge dig stort eget ansvar och frihet att planera din dag. Vi har förtroende för att du gör vad som krävs för att leverera enastående resultat och kan i gengäld erbjuda goda möjligheter till utveckling såväl nationellt som internationellt.

Vad innebär rollen?
Som säljare på Hilti kommer du att vara ute och besöka våra kunder inom byggsegmentet för att ta reda på hur vi kan skapa värde till deras verksamhet. Du trivs lika bra på byggarbetsplatsen som du gör på kundens kontor. Vår försäljningsmodell bygger på professionell konsultativ försäljning. Detta innebär en varierande och praktisk vardag som ställer krav på effektivitet och eget driv. Ena stunden rullar du upp ärmarna för att demonstrera några av de mest banbrytande produkter i branschen och i nästa säljer du vår revolutionerande mjukvara tillsammans med all den service och eftervård som kommer med Hiltis varumärke. Det handlar om att förstå kundens verksamhet och att hitta de mest innovativa och kostnadseffektiva lösningarna för deras behov. För att uppnå detta kräver det att du bygger upp ett brett kontaktnät hos kunden och är duktig på att bygga varaktiga kundrelationer. -Du äger och driver affärsutvecklingen i ditt distrikt -Du får en varierande vardag med allt från demonstrationer till strategiska beslut -Du får möjlighet att sälja branschens mest banbrytande produkter och tjänster -Du verkar i Uppland, Uppsala

Vi önskar att du:
Har ett stort driv, är ansvarsfull och finner motivation i utmaningar. Du är målinriktad; kan sätta en plan och exekvera mot denna med mycket goda resultat.
Är van vid att arbeta självständigt men uppskattar också att bidra och utvecklas i ett vinnande team. Du är effektiv i vardagen och har stor social förmåga.
Har grundläggande datorkunskaper och erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem.
Delar våra grundvärderingar mod, integritet, teamwork och engagemang.
Är bosatt i Uppsala med omnejdSkulle du gå vidare i rekryteringsprocessen erbjuds du en första digital videointervju som följs av två intervjuer på vårt kontor i Uppsala. Därefter kommer du erbjudas en samåkning där du får uppleva en Account Managers arbetsdag. Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta regionchef Patrik Kallin på +46 70 655 43 44 eller [email protected]. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Rekryteringsansvarig Sara Henriksson på 073 056 04 41 eller [email protected] Visa mindre

Hilti Store Extrapersonal Uppsala

Vilka är Hilti? Är du ny i branschen kanske du inte har hört talas om oss. Vi förser den globala byggsektorn med branschledande verktyg, teknik, programvara och tjänster. Vi har en stolt historia, som byggts under 75 år, och ett starkt varumärke världen över, främst tack vare våra banbrytande produkter och exceptionella service. Med 30 000 människor i över 120 länder är vi en perfekt plats för dig att visa oss vad du går för, när du utvecklas, växer och fo... Visa mer
Vilka är Hilti?
Är du ny i branschen kanske du inte har hört talas om oss. Vi förser den globala byggsektorn med branschledande verktyg, teknik, programvara och tjänster. Vi har en stolt historia, som byggts under 75 år, och ett starkt varumärke världen över, främst tack vare våra banbrytande produkter och exceptionella service. Med 30 000 människor i över 120 länder är vi en perfekt plats för dig att visa oss vad du går för, när du utvecklas, växer och formar din karriär.


Hilti Sverige är stolta över att ha varit topp 3 sedan 2014 i Great Place to Works undersökning över Sveriges bästa arbetsplats i kategorin stora organisationer.

Job reference: WD-0019535


Vad söker vi?
Vi söker nu en driven och engagerad person som vill ha ett arbete bredvid studierna och som är nyfiken på Hilti som företag. Till denna position söker vi dig som är utåtriktad och ansvarsfull och som tycker att bra service är nyckeln till en fantastisk butiksupplevelse. Hilti har 13 butiker i Sverige och denna annons gäller butiken i Uppsala.


Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig som studerar en möjlighet att få arbetslivserfarenhet redan under studietiden. Efter avslutad utbildning finns det många spännande möjligheter på Hilti, både i Sverige och internationellt.

Vad innebär rollen?
- Du arbetar med försäljning och demonstrationer av våra produkter i butiken. Arbetet är praktiskt och omväxlande. - Du arbetar självständigt med alla de dagliga uppgifterna i butiken, t.ex. lagerhantering, uppackning av varor, boka leveranser m.m. - Du tar stort ansvar för att skapa en attraktiv butik som överträffar våra kunders förväntningar. - Arbetet innebär arbete under veckodagarna, hel eller halvdagar, och till viss del även semesterbemanning under jul och sommar.

Vi önskar att du:
Studerar med minst ett år kvar av studierna.
Är självgående, initiativtagande, relationsskapande och strukturerad.
Trivs med att möta kunder och strävar efter att överträffa kundernas förväntningar.
Är flexibel i din planering och kan med kort varsel kombinera studier och arbete. Butikens öppettider är måndag-torsdag 07.00-16.00 samt fredagar 07.00-15.00.
Är tillgänglig för arbete under sommaren.Vi arbetar med löpande urval. Skicka gärna in din ansökan snarast möjligt. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Per Bodin, Teamleder Hilti Stores på +46 76 119 18 19 eller [email protected]. Visa mindre

Area Sales Manager

Ansök    Sep 18    Hilti Svenska AB    Försäljningschef
Vilka är Hilti? Hilti är platsen där innovation förbättrar produktivitet, säkerhet och hållbarhet inom den globala byggbranschen. Där starka kundrelationer skapar lösningar som bygger en bättre framtid. Där det finns stolthet och en känsla av tillhörighet över 120 länder som sträcker sig hela vägen in i våra liv och hem. Där människor utforskar möjligheter, utnyttjar sin potential, tar ansvar för sin personliga utveckling och skapar långvariga karriärer ... Visa mer
Vilka är Hilti?
Hilti är platsen där innovation förbättrar produktivitet, säkerhet och hållbarhet inom den globala byggbranschen. Där starka kundrelationer skapar lösningar som bygger en bättre framtid. Där det finns stolthet och en känsla av tillhörighet över 120 länder som sträcker sig hela vägen in i våra liv och hem. Där människor utforskar möjligheter, utnyttjar sin potential, tar ansvar för sin personliga utveckling och skapar långvariga karriärer


Hilti Svenska AB har under flera års tid varit på listan för Sveriges bästa arbetsplatser. 2014, 2015, 2016, 2018, 2019 & 2020 utsågs vi till Sveriges bästa arbetsplats i kategorin stora organisationer.

Job reference: WD-0021910


Vad söker vi?
Söker du en organisation där du kan växa som ledare och ta din karriär till nya höjder? Drivs du av att coacha och utveckla andra och på så sätt skapa fantastiska resultat? Välkommen till oss! Hilti är i Sverige en stark försäljningsorganisation med en tydlig ambition att förändra och förnya byggbranschen med nya innovativa lösningar. Vi söker nu talanger till rollen som Area Sales Manager med placering Uppsala.


Vad erbjuder vi?
Vi tror på att utveckling av människor driver fantastiska resultat. Vi kommer därför ge dig de förutsättningar du behöver för att växa och lyckas i din roll oavsett vilken bakgrund du har. Vi kommer ge dig en utomordentlig introduktion med löpande utbildningar och nära coaching samt stöd från chefer och kollegor. Vi ger dig stort eget ansvar och frihet att planera din dag. Vi har förtroende för att du gör vad som krävs för att leverera enastående resultat. Vi erbjuder dig fantastiska möjligheter till en fin Hiltikarriär, såväl nationellt som internationellt. För dig med rätt bakgrund och ambitioner kan en tidig och tydlig utvecklingsplan på flera års sikt skapas.

Vad innebär rollen?
I rollen som Area Sales Manager ingår du i divisionsledningen och ansvarar för ett av våra säljteam i Uppsala med omnejd. Du driver den regionala utvecklingen av organisationen, försäljning och lönsamhet med rätt balans på kort och lång sikt. Det är viktigt att du tycker om att arbeta i ett team och att du utvecklar verksamheten/organisationen inom ramarna för vår affärsmodell. Du kommer leda, motivera och utveckla ett säljteam på ca 8 Account Managers och hantera rekrytering, talangutveckling, performance management och strukturella förändringar inom ditt team. I rollen som Area Sales Manager är ingen dag den andra lik. Denna roll är spännande för dig som söker en ledarroll där du arbetar nära marknaden och aktivt driver affärerna ihop med ditt team. Det innebär att en stor del av arbetstiden förläggs ute på fältet i direkta kundrelationer. en god kommunikationsförmåga, konceptuell förståelse och är van att arbeta med analys. du skapar konkreta resultat utifrån satta mål och kan prioritera och leda i en komplex omgivning. Du är målmedveten, engagerad och ansvarsfull samt trivs i en utmanande miljö med högt tempo. I tjänsten ingår det förmånsbil, dator samt mobiltelefon. Du rapporterar till Sales Director.

Vi önskar att du:
Har höga ambitioner, stort driv och vill utvecklas inom din karriär både nationellt och internationellt inom Hiltigruppen
Har en god social förmåga och känner dig bekväm både i kontorsmiljö och ute hos våra kunder
Har en universitetsexamen med teknisk eller ekonomisk inriktning samt några års arbetslivserfarenhet
Har dokumenterad ledarerfarenhet och brinner för att bygga högpresterande team
Delar våra grundvärderingar mod, integritet, teamwork och engagemang.Urval sker löpande, sök gärna tjänsten redan idag! Som ett första steg i rekryteringsprocessen bjuds du in till att delta i en digital videointervju. Därefter väntar intervjuer i två led, dels med rekryterande chef samt ett led uppåt. Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningarna hanteras löpande. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR Sara Henriksson på [email protected] Visa mindre

Account Manager

Ansök    Okt 1    Hilti Svenska AB    Utesäljare
Uppsala Län, Sverige Reference No: WD-0009065 Vad söker vi? För att fortsätta vår spännande resa söker vi nu en driven Account Manager med passion för försäljning. För rollen är det inget krav att du har erfarenhet av byggbranschen eller försäljning sedan tidigare -vi söker dig med stort personligt driv och bevisade goda resultat i tidigare roller. Detta är ett säljjobb som skiljer sig från mängden då vi är en värderingsstyrd organisation med en kombinatio... Visa mer
Uppsala Län, Sverige
Reference No: WD-0009065
Vad söker vi?
För att fortsätta vår spännande resa söker vi nu en driven Account Manager med passion för försäljning. För rollen är det inget krav att du har erfarenhet av byggbranschen eller försäljning sedan tidigare -vi söker dig med stort personligt driv och bevisade goda resultat i tidigare roller.
Detta är ett säljjobb som skiljer sig från mängden då vi är en värderingsstyrd organisation med en kombination av högpresterande och stödjande arbetskultur. Som Account Manager på Hilti jobbar du med långsiktig utveckling av kundsamarbetet för att skapa värde till kundens affär.
Vilka är Hilti?
Är du ny i branschen kanske du inte har hört talas om oss. Vi förser den globala byggsektorn med branschledande verktyg, teknik, programvara och tjänster. Vi har en stolt historia, som byggts under 75 år, och ett starkt varumärke världen över, främst tack vare våra banbrytande produkter och exceptionella service. Med 30 000 människor i över 120 länder är vi en perfekt plats för dig att visa oss vad du går för, när du utvecklas, växer och formar din karriär.
Vad innebär rollen?
Som säljare på Hilti kommer du att vara ute och besöka våra kunder inom byggsegmentet för att ta reda på hur vi kan skapa värde till deras verksamhet. Du trivs lika bra på byggarbetsplatsen som du gör på kundens kontor.
Vår försäljningsmodell bygger på professionell konsultativ försäljning. Detta innebär en varierande och praktisk vardag som ställer krav på effektivitet och eget driv. Ena stunden rullar du upp ärmarna för att demonstrera några av de mest banbrytande produkter i branschen och i nästa säljer du vår revolutionerande mjukvara tillsammans med all den service och eftervård som kommer med Hiltis varumärke. Det handlar om att förstå kundens verksamhet och att hitta de mest innovativa och kostnadseffektiva lösningarna för deras behov. För att uppnå detta kräver det att du bygger upp ett brett kontaktnät hos kunden och är duktig på att bygga varaktiga kundrelationer.
-Du äger och driver affärsutvecklingen i ditt distrikt
-Du får en varierande vardag med allt från demonstrationer till strategiska beslut
-Du får möjlighet att sälja branschens mest banbrytande produkter och tjänster
-Du verkar i Uppsala, Enköping, Bålsta med omnejd.
Hilti Svenska AB har under flera års tid varit på listan för Sverigesbästa arbetsplatser. 2014, 2015, 2016, 2018,2019 och 2020 utsågs vi tillSveriges bästa arbetsplats i kategorin stora organisationer.
Vad erbjuder vi?
Vi ger dig alla förutsättningar för att nå framgång i din roll vilket bland annat inkluderar utomordentlig utbildning, egen förmånsbil samt nära coaching och stöd från chef och kollegor. Du kommer att möta en unik kombination av självständighet och kamratskap, där du hanterar din egen planering samtidigt som du är en del av ett inkluderande team samt har ett nära samarbete med andra avdelningar i organisationen.
Vi kommer att ge dig stort eget ansvar och frihet att planera din dag. Vi har förtroende för att du gör vad som krävs för att leverera enastående resultat och kan i gengäld erbjuda goda möjligheter till utveckling såväl nationellt som internationellt.
Varför ska du söka?
Vi har en utmärkt blandning av människor och erfarenheter i våra team.Framgång på Hilti handlar om teamwork och förmåga, oavsett din bakgrund. Vierbjuder ett brett flexibilitetskoncept med friskvårdsbidrag, friskvårdstimme,pensionsgrundande bonus samt andra förmåner.
Vi önskar att du:
Har ett stort driv, är ansvarsfull och finner motivation i utmaningar. Du är målinriktad; kan sätta en plan och exekvera mot denna med mycket goda resultat.
Är van vid att arbeta självständigt men uppskattar också att bidra och utvecklas i ett vinnande team.
Du är effektiv i vardagen och har stor social förmåga.
Har grundläggande datorkunskaper och erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem.
Delar våra grundvärderingar mod, integritet, teamwork och engagemang.
Är bosatt i eller kring Uppsala alternativt Enköping.

Som en del i rekryteringsprocessen kommer vi att erbjuda dig en samåkning där du får uppleva en Account Managers arbetsdag.
Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningarna hanteras löpande. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta regionchef Oskar Carlsson, +46 76 1187475, [email protected]
Intresserad av att få reda på hur en arbetsdag kan se ut? Gå till www.hilti.se/saljare Visa mindre