Lediga jobb Lica Förskolor AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Lica Förskolor AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Förskollärare LiCa förskolor, Sunnersta Naturförskola

LiCa förskolor är en privatägd förskoleorganisationen med sju förskolor i Björklinge och Uppsala. Sunnersta Naturförskola är en av dessa sju förskolor, och finns på adressen Kohagsvägen 4 i Sunnersta. Sunnersta Naturförskola är en mindre förskola med en avdelning med barn i åldrarna 1-6 år. För oss är det viktigt att du är du! Personkemin är viktig för oss, och att du uppskattar och känner dig hemma hos oss. Är du den förskollärare vi söker till vår försko... Visa mer
LiCa förskolor är en privatägd förskoleorganisationen med sju förskolor i Björklinge och Uppsala. Sunnersta Naturförskola är en av dessa sju förskolor, och finns på adressen Kohagsvägen 4 i Sunnersta. Sunnersta Naturförskola är en mindre förskola med en avdelning med barn i åldrarna 1-6 år. För oss är det viktigt att du är du! Personkemin är viktig för oss, och att du uppskattar och känner dig hemma hos oss.
Är du den förskollärare vi söker till vår förskola?
Under våren 2023 utökar vi antalet förskollärare på Sunnersta Naturförskola och vi söker dig som är utbildad förskollärare. Vi som arbetar på Sunnersta Naturförskola uppskattar en mindre förskola med hemmaliknade atmosfär och alla valmöjligheter av aktiviteter som vi har inpå knuten.
Vi på Sunnersta Naturförskola är en del av en större organisation. Att vara del av något större innebär för oss ett stöd och kollegialt utbyte under exempelvis personalmöten och planeringsdagar. Det är viktigt för oss att vara i nuet med barnen, vi utgår från barnens intressen i vår verksamhet och barnen görs delaktiga i deras utvecklingsprocess. Vi arbetar med pedagogisk dokumentation med hjälp av det webbaserade verktyget Unikum.
Våra målområden som är skapade utifrån läroplanen för förskolan ringar in vårt pedagogiska arbete. Miljön är viktig på LiCa förskolor, den ska vara estetisk och pedagogiskt tilltalande för såväl barn som vuxna. Tillsammans med barnen iscensätter vi den pedagogiska miljön. Utevistelse med utflykter i närområdet är förskolans hjärtesak. Under utflykter upplever barn och pedagoger med alla sina sinnen årstidernas skiftningar tillsammans. Till utflyktsmål tar sig förskolan antingen genom att promenera eller med hjälp av förskolans elcyklar. I samarbete med Friluftsfrämjandet är förskolan "Skogsmulle i förskolan certifierad". Som medarbetare på Sunnersta Naturförskola ges du möjlighet till utbildning med Friluftsfrämjandet.
Som förskollärare har du tillsammans med övriga i arbetslaget ansvar för att bedriva det pedagogiska arbetet utifrån aktuella styrdokument. Du är ansvarig för undervisningen och i hög grad delaktig i den pedagogiska utvecklingen på förskolan. Du arbetar aktivt med pedagogisk dokumentation och verksamhetens systematiska kvalitetsarbete tillsammans med andra pedagoger. Du har förmågan att arbeta enskilt och i grupp, tar personligt ansvar samt är tydlig mot barn, vårdnadshavare och kollegor. Du har ett professionellt förhållningssätt, barnfokus, är engagerad samt hyser stor nyfikenhet och tilltro till varje barns förmåga. Vidare så uppskattas hos dig som blivande kollega och medarbetare kompetenser såsom att du som person är hänsynstagande, stabil och strukturerad och med en positiv och lösningsfokuserad inställning.
Upplever du som läsare att vår verksamhet verkar vara något för dig, varmt välkommen med din ansökan!
OBS! Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut, då rekrytering sker fortlöpande. Visa mindre

Vikarie till BarnaSinnets förskola 100%

Ansök    Jan 3    Lica Förskolor AB    Barnskötare
Vill du göra snögubbar på arbetstid? Välkommen att söka till oss på BarnaSinnets förskola i Björklinge. Förskolan består av fyra avdelningar. Du som söker hit kommer att arbeta som vikarie på en av våra fyra avdelningar. Som ny på vår förskola kommer du möta trygg personal med lång erfarenhet av vår verksamhet. Vi söker dig som har barnskötarutbildning, eller erfarenhet av arbete med barn. Vi vill att du som söker tycker om och lockas av att vara nära barn... Visa mer
Vill du göra snögubbar på arbetstid?
Välkommen att söka till oss på BarnaSinnets förskola i Björklinge. Förskolan består av fyra avdelningar.
Du som söker hit kommer att arbeta som vikarie på en av våra fyra avdelningar. Som ny på vår förskola kommer du möta trygg personal med lång erfarenhet av vår verksamhet. Vi söker dig som har barnskötarutbildning, eller erfarenhet av arbete med barn.
Vi vill att du som söker tycker om och lockas av att vara nära barnen och deras lek. Vi blir alla glada för ditt engagemang i vår verksamhet.
Vi som arbetar på Barnasinnet är alla engagerade i det dagliga arbetet tillsammans med barnen. Förskolans uppdrag värnas bland annat genom vår planering , och att göra barnens röster hörda är en självklarhet för oss. Att lyssna till barnen och vara när i leken är viktigt för oss, såväl som omsorgen. Vi har naturen inpå knuten och en fantastisk gård, att vara ute mycket är en del av vår vardag och något som vi tycker mycket om.


Hoppas du lockas av våra annonsrader och söker dig till oss.
OBS! Vikariatet kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Förskollärare till Barnasinnet

Välkommen till LiCa förskolor! Hos oss blir du en del av ett större team med ca 50 anställda. I Björklinge finns fyra förskolor och i Uppsala finns för närvarande tre förskolor. Varje avdelning har en pedagogiskansvarig, som ingår i vår pedagogiska nätverksgrupp, som leds av rektor. Barnasinnet är en av förskolorna i Björklinge. Barnasinnet har fyra avdelningar. Ditt framtida arbete kommer att vara på en av dessa fyra avdelningar, då vi nu behöver förstärk... Visa mer
Välkommen till LiCa förskolor!
Hos oss blir du en del av ett större team med ca 50 anställda. I Björklinge finns fyra förskolor och i Uppsala finns för närvarande tre förskolor. Varje avdelning har en pedagogiskansvarig, som ingår i vår pedagogiska nätverksgrupp, som leds av rektor.
Barnasinnet är en av förskolorna i Björklinge. Barnasinnet har fyra avdelningar. Ditt framtida arbete kommer att vara på en av dessa fyra avdelningar, då vi nu behöver förstärka vår personalgrupp med ytterligare en förskollärare. I arbetslaget som du kommer arbeta i kommer ni vara fyra pedagoger (Två barnskötare och två förskollärare). Barnen delas dagligen i två grupper.
LiCa förskolor värnar den pedagogiska lärmiljön. Den är som grund ljus och estetiskt tilltalande. Vår inspirerande miljö lockar till lek, kommunikation och lärande.
För mer information om LiCa förskolor, se vår hemsida: www.licaforskolor.se


Vi söker dig som är:
-Engagerad och styrande i det pedagogiska arbete, med mycket god ledarskapsförmåga.
-Lyhörd för barnen intressen.
-Omsorgsfull och mån om barnens lärande och utveckling.
-Positiv i förhållande till kollegor och vårdnadshavare.
-Van att göra didaktiska planeringar och uttrycker dig väl både i det skrivna och talade svenska språket.
-Van att arbeta i en målstyrd verksamhet
-Väl förtrogen med förskolans styrdokument.
-Ansvarstagande och har en hög arbetsmoral.


Vi vill att du som söker har förskollärarexamen och förskollärarlegitimation (Bifogas ansökan).Vi ser helst att du har erfarenhet från yrket, och att du lockas av arbetet med 1-6-åringar.
Hälsa är viktigt för oss på flera sätt. Vår arbetsplats ligger i nära anslutning till naturen, och utevistelse prioriteras av samtliga avdelningar.
Vi arbetar för det kollegiala lärandet, och kommande utbildningsinsatser initieras av dig som anställd.
Här får du arbetskläder till utevistelse. Pedagogiska luncher ingår i arbetet.
Utdrag ur polisens belastningsregister behöver uppvisas inom arbete påbörjas!
OBS! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!
Tillträdesdatum: 20230403
Varmt välkommen med din ansökan!
Med vänlig hälsning Mia Ruhl, rektor
? Visa mindre

Barnskötare 100% Klockarstugan

Ansök    Maj 30    Lica Förskolor AB    Barnskötare
Välkommen till LiCa förskolor i Björklinge Avdelningen Klockarstugan är en del av förskolan Skrindan, och ligger i en angränsande byggnad på Olof Hedlundsväg, centralt vid Klockstapeln i Björklinge. Skrindan (och avdelningen Klockarstugan), är en del av LiCa förskolor. Då en pedagog efter flera års arbete på vår förskola har gått vidare till nytt arbete, så söker vi en barnskötare på 100%. De som arbetar på avdelningen har jobbat i många år och du som söke... Visa mer
Välkommen till LiCa förskolor i Björklinge
Avdelningen Klockarstugan är en del av förskolan Skrindan, och ligger i en angränsande byggnad på Olof Hedlundsväg, centralt vid Klockstapeln i Björklinge.
Skrindan (och avdelningen Klockarstugan), är en del av LiCa förskolor. Då en pedagog efter flera års arbete på vår förskola har gått vidare till nytt arbete, så söker vi en barnskötare på 100%. De som arbetar på avdelningen har jobbat i många år och du som söker kommer mötas av engagerade kollegor och en väldigt fin miljö, såväl ute-som inne. Avdelningen har 24 barn, såsom övriga avdelningar inom organisationen.
Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete med barn, och som är utbildad barnskötare. Vi ser att du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
Att väcka barnens intresse i lärandesituationer tycker du är lika viktigt, som att erbjuda närhet och gemenskap, och en famn att krypa upp i.
Inskolningar, inskolningssamtal och utvecklingssamtal har du breda erfarenheter av, och kan därför i kommunikation med dina kollegor genomföra dessa på ett tryggt sätt.
Du är pedagogisk och har en god förståelse för hur barnen tar till sig kunskap och barns olika förutsättningar. Du är väl insatt i läroplanen, och kan som en del av arbetslaget genomföra planeringar, reflektera, dokumentera, följa upp och utvärdera.
Är du van att arbeta med Unikum, så är det meriterande.
Förskolans ordinarie öppettider är 7.00-17.00. Om behov finns kan tiderna utökas till 6.30-17.15. En förutsättning för arbete, är att du både kan påbörja ditt arbete och avsluta dagen i enlighet med våra öppettider.


Varmt välkommen med din ansökan!
OBS! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Barnskötare 100% Björkängen

Ansök    Aug 1    Lica Förskolor AB    Barnskötare
Välkommen till LiCa förskolor i Björklinge Sista februari i år öppnade förskolan Björkängen sina dörrar för första gången. Förskolan är en del av LiCa förskolor, och den senaste av våra förskolor. Förskolan har startat upp i liten skala med 14 barn och tre pedagoger, varav två pedagoger har många års erfarenhet av vår verksamhet. Nu till hösten behöver vi utöka vår bemanning med ytterligare en barnskötare. Till hösten kommer nya inskolningar, och barngrupp... Visa mer
Välkommen till LiCa förskolor i Björklinge
Sista februari i år öppnade förskolan Björkängen sina dörrar för första gången. Förskolan är en del av LiCa förskolor, och den senaste av våra förskolor. Förskolan har startat upp i liten skala med 14 barn och tre pedagoger, varav två pedagoger har många års erfarenhet av vår verksamhet. Nu till hösten behöver vi utöka vår bemanning med ytterligare en barnskötare. Till hösten kommer nya inskolningar, och barngruppen kommer utökas till 24 barn, såsom övriga avdelningar inom organisationen.
Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete med barn, och som är utbildad barnskötare. Vi ser att du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
Att väcka barnens intresse i lärandesituationer tycker du är lika viktigt, som att erbjuda närhet och gemenskap, och en famn att krypa upp i.
Inskolningar, inskolningssamtal och utvecklingssamtal har du breda erfarenheter av, och kan därför i kommunikation med dina kollegor genomföra dessa på ett tryggt sätt.
Du är pedagogisk och har en god förståelse för hur barnen tar till sig kunskap och barns olika förutsättningar. Du är väl insatt i läroplanen, och kan som en del av arbetslaget genomföra planeringar, reflektera, dokumentera, följa upp och utvärdera.
Är du van att arbeta med Unikum, så är det meriterande.
Förskolans ordinarie öppettider är 7.00-17.00. Om behov finns kan tiderna utökas till 6.30-17.15. En förutsättning för arbete, är att du både kan påbörja ditt arbete och avsluta dagen i enlighet med våra öppettider.


Varmt välkommen med din ansökan!
OBS! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Barnskötare 100% Björkängen

Ansök    Okt 25    Lica Förskolor AB    Barnskötare
Välkommen till LiCa förskolor i Björklinge Sista februari i år öppnade förskolan Björkängen sina dörrar för första gången. Förskolan är en del av LiCa förskolor, och den senaste av våra förskolor. Förskolan startade upp i liten skala med 14 barn och tre pedagoger. Barngruppen har nu utökats till 24 barn, och vi behöver utöka vår bemanning med ytterligare en barnskötare. Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete med barn, och som är utbildad barn... Visa mer
Välkommen till LiCa förskolor i Björklinge
Sista februari i år öppnade förskolan Björkängen sina dörrar för första gången. Förskolan är en del av LiCa förskolor, och den senaste av våra förskolor. Förskolan startade upp i liten skala med 14 barn och tre pedagoger. Barngruppen har nu utökats till 24 barn, och vi behöver utöka vår bemanning med ytterligare en barnskötare.
Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete med barn, och som är utbildad barnskötare. Vi ser att du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Att väcka barnens intresse i lärandesituationer tycker du är lika viktigt, som att erbjuda närhet och gemenskap, och en famn att krypa upp i.
Inskolningar, inskolningssamtal och utvecklingssamtal har du breda erfarenheter av, och kan därför i kommunikation med dina kollegor genomföra dessa på ett tryggt sätt.
Du är pedagogisk och har en god förståelse för hur barnen tar till sig kunskap och barns olika förutsättningar. Du är väl insatt i läroplanen, och kan som en del av arbetslaget genomföra planeringar, reflektera, dokumentera, följa upp och utvärdera.
Är du van att arbeta med Unikum, så är det meriterande.
Förskolans ordinarie öppettider är 7.00-17.00. Om behov finns kan tiderna utökas till 6.00-17.15. En förutsättning för arbete, är att du både kan påbörja ditt arbete och avsluta dagen i enlighet med våra öppettider.


Varmt välkommen med din ansökan!
OBS! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Barnskötare 100% Björkängen

Ansök    Maj 30    Lica Förskolor AB    Barnskötare
Välkommen till LiCa förskolor i Björklinge Sista februari i år öppnade förskolan Björkängen sina dörrar för första gången. Förskolan är en del av LiCa förskolor, och den senaste av våra förskolor. Förskolan har startat upp i liten skala med 14 barn och tre pedagoger, varav två pedagoger har många års erfarenhet av vår verksamhet. Nu till hösten behöver vi utöka vår bemanning med ytterligare en barnskötare. Till hösten kommer nya inskolningar, och barngrupp... Visa mer
Välkommen till LiCa förskolor i Björklinge
Sista februari i år öppnade förskolan Björkängen sina dörrar för första gången. Förskolan är en del av LiCa förskolor, och den senaste av våra förskolor. Förskolan har startat upp i liten skala med 14 barn och tre pedagoger, varav två pedagoger har många års erfarenhet av vår verksamhet. Nu till hösten behöver vi utöka vår bemanning med ytterligare en barnskötare. Till hösten kommer nya inskolningar, och barngruppen kommer utökas till 24 barn, såsom övriga avdelningar inom organisationen.
Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete med barn, och som är utbildad barnskötare. Vi ser att du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
Att väcka barnens intresse i lärandesituationer tycker du är lika viktigt, som att erbjuda närhet och gemenskap, och en famn att krypa upp i.
Inskolningar, inskolningssamtal och utvecklingssamtal har du breda erfarenheter av, och kan därför i kommunikation med dina kollegor genomföra dessa på ett tryggt sätt.
Du är pedagogisk och har en god förståelse för hur barnen tar till sig kunskap och barns olika förutsättningar. Du är väl insatt i läroplanen, och kan som en del av arbetslaget genomföra planeringar, reflektera, dokumentera, följa upp och utvärdera.
Är du van att arbeta med Unikum, så är det meriterande.
Förskolans ordinarie öppettider är 7.00-17.00. Om behov finns kan tiderna utökas till 6.30-17.15. En förutsättning för arbete, är att du både kan påbörja ditt arbete och avsluta dagen i enlighet med våra öppettider.


Varmt välkommen med din ansökan!
OBS! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Barnskötare ca 75% resurs i barngrupp

Ansök    Maj 30    Lica Förskolor AB    Barnskötare
Om arbetsplatsen Skrindans förskola är centralt belägen i Björklinge. Förskolan har två avdelningar, varav en är i ett angränsande hus (Klockarstugan). Busshållplatser finns nära förskolan, med goda bussförbindelser gentemot Uppsala och Tierp. Arbetet kommer att fördelas på måndag till fredag, efter gemensam överenskommelse. Du kommer vara resurs i barngrupp, med fokus på ett barns särskilda behov. Arbetsbeskrivning Arbetet innebär att du tillsammans med p... Visa mer
Om arbetsplatsen
Skrindans förskola är centralt belägen i Björklinge. Förskolan har två avdelningar, varav en är i ett angränsande hus (Klockarstugan). Busshållplatser finns nära förskolan, med goda bussförbindelser gentemot Uppsala och Tierp. Arbetet kommer att fördelas på måndag till fredag, efter gemensam överenskommelse. Du kommer vara resurs i barngrupp, med fokus på ett barns särskilda behov.
Arbetsbeskrivning
Arbetet innebär att du tillsammans med pedagoger och övrig personal planerar, genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet med särskild fokus på ett barns särskilda behov. Tillsammans skapar ni en så bra lärmiljö som möjligt för alla barn i gruppen. Din uppgift är att skapa goda förutsättningar för barnets utveckling och lärande samt ge trygghet och struktur i vardagen.
Hos oss blir du som ny kollega väl emottagen av kompetent arbetslag med lång arbetserfarenhet. När du blir kallad på intervju, så får du veta mera om vår arbetsplats.

Vi söker dig som
Strukturerad och har erfarenhet av barn i behov av särskilt stöd.
Van att använda TAKK, och bildstöd i kommunikation med barn.
Är lugn och stabil i ditt bemötande samt lyhörd för individers olika behov och förutsättningar och kan anpassa dig därefter.
Har förmågan att skapa förtroendefulla relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor.
Kan inspirera och motivera barns lärande, och tar ansvar för ditt arbete.Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. OBS! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Meriterande för tjänsten är om du har:
har slutförd gymnasieutbildning, utbildning som barnskötare/elevassistent
har erfarenhet av arbete med barn med särskilda behov
tidigare har arbetat inom skola eller förskola
kan tecken som stöd TAKK (meriterande) Visa mindre

Förskollärare till SagoVinden

Välkommen till LiCa förskolor! Hos oss blir du en del av ett större team med ca 50 anställda. I Björklinge finns fyra förskolor och i Uppsala finns för närvarande tre förskolor. Varje avdelning har en pedagogiskansvarig, som ingår i vår pedagogiska nätverksgrupp, som leds av rektor. Sagovinden är en del av förskolan Barnasinnet (med totalt fyra avdelningar). På Sagovinden går de äldsta barnen på vår förskola (4-6 år). Vi behöver nu förstärka vår personalgr... Visa mer
Välkommen till LiCa förskolor!
Hos oss blir du en del av ett större team med ca 50 anställda. I Björklinge finns fyra förskolor och i Uppsala finns för närvarande tre förskolor. Varje avdelning har en pedagogiskansvarig, som ingår i vår pedagogiska nätverksgrupp, som leds av rektor.
Sagovinden är en del av förskolan Barnasinnet (med totalt fyra avdelningar). På Sagovinden går de äldsta barnen på vår förskola (4-6 år). Vi behöver nu förstärka vår personalgrupp med ytterligare en förskollärare. I arbetslaget kommer ni vara fyra pedagoger (Två barnskötare och två förskollärare). Barnen delas dagligen i två grupper.
LiCa förskolor värnar den pedagogiska lärmiljön. Den är som grund ljus och estetiskt tilltalande. Vår inspirerande miljö lockar till lek, kommunikation och lärande.
För mer information om LiCa förskolor, se vår hemsida: www.licaforskolor.se


Vi söker dig som är:
-Engagerad och styrande i det pedagogiska arbete, med mycket god ledarskapsförmåga.
-Lyhörd för barnen intressen.
-Omsorgsfull och mån om barnens lärande och utveckling.
-Positiv i förhållande till kollegor och vårdnadshavare.
-Van att göra didaktiska planeringar och uttrycker dig väl både i det skrivna och talade svenska språket.
-Van att arbeta i en målstyrd verksamhet
-Väl förtrogen med förskolans styrdokument.
-Ansvarstagande och har en hög arbetsmoral.


Vi vill att du som söker har förskollärarexamen och förskollärarlegitimation (Bifogas ansökan).Vi ser helst att du har erfarenhet från yrket, och att du lockas av arbetet med 4-6-åringar.
Hälsa är viktigt för oss på flera sätt. Vår arbetsplats ligger i nära anslutning till naturen, och utevistelse prioriteras av samtliga avdelningar.
Vi arbetar för det kollegiala lärandet, och kommande utbildningsinsatser initieras av dig som anställd.
Här får du arbetskläder till utevistelse. Pedagogiska luncher ingår i arbetet.


Varmt välkommen med din ansökan!


OBS! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag!


? Visa mindre

BARNSKÖTARE 80-100% under höstterminen

Ansök    Jun 22    Lica Förskolor AB    Barnskötare
Du kommer arbeta på förskolan Barnasinnet, som ligger i centrala Björklinge. Verksamheten bedrivs i en inspirerande miljö, såväl för vuxna som barn. På vår förskola väntar blivande kollegor, som trivs i arbetet med barn och som ser framemot att träffa dig som likasinnad. Utbildad eller outbildad. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med barn, men all erfarenhet från övrigt omsorgsarbete är meriterande. Är du dessutom utbildad barnskötare så är ... Visa mer
Du kommer arbeta på förskolan Barnasinnet, som ligger i centrala Björklinge. Verksamheten bedrivs i en inspirerande miljö, såväl för vuxna som barn. På vår förskola väntar blivande kollegor, som trivs i arbetet med barn och som ser framemot att träffa dig som likasinnad. Utbildad eller outbildad.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med barn, men all erfarenhet från övrigt omsorgsarbete är meriterande. Är du dessutom utbildad barnskötare så är det ytterligare meriterande.
Du kommer arbeta som barnskötare i barngrupp med sedvanliga arbetsuppgifter i förskolan. Vi söker dig som har en god omsorgsförmåga såväl som pedagogiska insikter. För oss är det viktigt att du finns nära barnen. Du ska kunna lyssna på och reflektera med barn och kollegor kring barnens vardag på förskolan, för att kunna möta upp barnens behov. Under höstterminen har förskolan Barnasinnet fått statsbidrag och därför söker vi dig som vill arbeta under hösten hos oss.
Vi önskar din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer kommer påbörjas första veckan i augusti. Anställningen påbörjas i augusti , med tidigast start vecka 32.
OBS! Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Vikarier till Skrindans förskola 80 %

Ansök    Jan 12    Lica Förskolor AB    Barnskötare
Vill du göra snögubbar på arbetstid? Välkommen att söka till oss på Skrindans förskola i Björklinge. Förskolan har två avdelningar. Du som söker hit kommer att arbeta som vikarie på enheten Skrindan. Som ny på vår förskola kommer du möta trygg personal med lång erfarenhet av vår verksamhet. Vi söker dig som har barnskötarutbildning, eller erfarenhet av arbete med barn. Vi vill att du som söker tycker om och lockas av att vara nära barnen och deras lek. Vi ... Visa mer
Vill du göra snögubbar på arbetstid?
Välkommen att söka till oss på Skrindans förskola i Björklinge. Förskolan har två avdelningar. Du som söker hit kommer att arbeta som vikarie på enheten Skrindan.
Som ny på vår förskola kommer du möta trygg personal med lång erfarenhet av vår verksamhet. Vi söker dig som har barnskötarutbildning, eller erfarenhet av arbete med barn.
Vi vill att du som söker tycker om och lockas av att vara nära barnen och deras lek. Vi blir alla glada för ditt engagemang i vår verksamhet.
Vi som arbetar på Skrindan är alla engagerade i det dagliga arbetet tillsammans med barnen. Förskolans uppdrag värnas bland annat genom vår planering , och att göra barnens röster hörda är en självklarhet för oss. Att lyssna till barnen och vara nära i leken är viktigt för oss, såväl som omsorgen. Vi har naturen inpå knuten och en fantastisk gård, att vara ute mycket är en del av vår vardag och något som vi tycker mycket om.
Hoppas du lockas av våra detta och söker dig till oss. Vikariatet som erbjuds gäller för denna termin och sträcker sig fram till sista juni. Vi vill gärna att du börjar 1/2.
OBS! Vikariatet kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Barnskötare 50% resurs i barngrupp

Ansök    Sep 10    Lica Förskolor AB    Barnskötare
Om arbetsplatsen Skrindans förskola är centralt belägen i Björklinge. Förskolan har två avdelningar, varav en är i ett angränsande hus (Klockarstugan). Busshållplatser finns nära förskolan, med goda bussförbindelser gentemot Uppsala och Tierp. De 50% kommer att fördelas på tre dagar, efter gemensam överenskommelse. Du kommer vara resurs i barngrupp, med fokus på ett barns särskilda behov. Arbetsbeskrivning Arbetet innebär att du tillsammans med pedagoger... Visa mer
Om arbetsplatsen
Skrindans förskola är centralt belägen i Björklinge. Förskolan har två avdelningar, varav en är i ett angränsande hus (Klockarstugan). Busshållplatser finns nära förskolan, med goda bussförbindelser gentemot Uppsala och Tierp. De 50% kommer att fördelas på tre dagar, efter gemensam överenskommelse. Du kommer vara resurs i barngrupp, med fokus på ett barns särskilda behov.
Arbetsbeskrivning
Arbetet innebär att du tillsammans med pedagoger och övrig personal planerar, genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet med särskild fokus på ett barns särskilda behov. Tillsammans skapar ni en så bra lärmiljö som möjligt för alla barn i gruppen. Din uppgift är att skapa goda förutsättningar för barnets utveckling och lärande samt ge trygghet och struktur i vardagen.
Hos oss blir du som ny kollega väl emottagen av kompetent arbetslag med lång arbetserfarenhet. När du blir kallad på intervju, så får du veta mera om vår arbetsplats.

Vi söker dig som
· Är lugn och stabil i ditt bemötande samt lyhörd för individers olika behov och förutsättningar och kan anpassa dig därefter.
· Har förmågan att skapa förtroendefulla relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor.
· Kan inspirera och motivera barns lärande, och tar ansvar för ditt arbete.
Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. OBS! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Meriterande för tjänsten är om du har:
har slutförd gymnasieutbildning, utbildning som barnskötare/elevassistent
har erfarenhet av arbete med barn med särskilda behov
tidigare har arbetat inom skola eller förskola
kan tecken som stöd TAKK (meriterande) Visa mindre

Förskollärare Swedenborgs förskola, vikariat

LiCa förskolor är en privatägd förskoleorganisation med sex förskolor i Björklinge och Uppsala. Swedenborgs förskola är en av dessa sex förskolor, och finns på adressen Swedenborgsgatan 57 i Svartbäcken. På förskolan finns det två avdelningar med barn i åldrarna 1-6 år på respektive avdelning. För oss är det viktigt att du är du! Personkemin är viktig för oss, och att du uppskattar och känner dig hemma hos oss. Är du den förskollärare vi söker till vår fö... Visa mer
LiCa förskolor är en privatägd förskoleorganisation med sex förskolor i Björklinge och Uppsala. Swedenborgs förskola är en av dessa sex förskolor, och finns på adressen Swedenborgsgatan 57 i Svartbäcken. På förskolan finns det två avdelningar med barn i åldrarna 1-6 år på respektive avdelning. För oss är det viktigt att du är du! Personkemin är viktig för oss, och att du uppskattar och känner dig hemma hos oss.
Är du den förskollärare vi söker till vår förskola?
Vi söker dig som är utbildad förskollärare till vår förskola Swedenborgs förskola som finns i Svartbäcken. Vi som arbetar på Swedenborgs förskola uppskattar en mindre förskola med hemmaliknade atmosfär och alla valmöjligheter av aktiviteter som vi har inpå knuten. Vi har nära till grönområden, lekparker och även till olika aktiviteter som centrum har att erbjuda.
Vi på Swedenborgs förskola är en del av en större organisation. Att vara del av något större innebär för oss ett stöd och kollegialt utbyte under exempelvis personalmöten och planeringsdagar. Det viktigaste för oss är att vara i nuet med barnen. Vi utgår från barnens intressen i vår verksamhet. Barnen görs delaktiga i deras utvecklingsprocess. Vi arbetar med pedagogisk dokumentation med hjälp av det webbaserade verktyget Unikum. Vår gemensamma värdegrund ges stort utrymme varje termin, det anser vi ger en ökad trygghet. Våra målområden som är skapade utifrån läroplanen för förskolan ringar in vårt pedagogiska arbete.
Miljön är viktig på LiCa förskolor, den ska vara estetisk och pedagogiskt tilltalande för såväl barn som vuxna. Tillsammans med barnen iscensätter vi den pedagogiska miljön. Besök gärna vår hemsida och se vår film om Swedenborgs förskola och därmed få en liten inblick i vår verksamhet.
Lica Förskolor - Swedenborg (licaforskolor.se)
OBS! Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut, då rekrytering sker fortlöpande. Visa mindre