Lediga jobb NRSE Sverige AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från NRSE Sverige AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

LOKALVÅRDARE / STÄDARE Välkomnas till NRSE Sverige AB

Ansök    Aug 26    NRSE Sverige AB    Städare/Lokalvårdare
Bakgrund NRSE Sverige AB är ett ungt expansivt bolag och arbetar med hållbar kontorsservice. Hållbar kontorsservice innebär att vi använder oss av resurser som organisationer kräver idag, utan att påverka möjligheten för framtida generationers resursanvändning. Detta utifrån ett ekonomiskt, socialt och miljömässigt perspektiv. Inom bolaget tänker vi därför extra mycket på hur vi kan förbättra och effektivisera vårt interna hållbarhetsarbete. Vi erbjuder v... Visa mer
Bakgrund
NRSE Sverige AB är ett ungt expansivt bolag och arbetar med hållbar kontorsservice. Hållbar kontorsservice innebär att vi använder oss av resurser som organisationer kräver idag, utan att påverka möjligheten för framtida generationers resursanvändning. Detta utifrån ett ekonomiskt, socialt och miljömässigt perspektiv. Inom bolaget tänker vi därför extra mycket på hur vi kan förbättra och effektivisera vårt interna hållbarhetsarbete.

Vi erbjuder våra kunder över 20 miljöoptimerade tjänster. Bolaget grundades 2014 av Aria Zargarian och Björn Lundgren, idag är vi 70-talet medarbetare och ett 10-tal personer på kontoret.

Har du ett intresse för en hållbar framtid och vill vara med att bygga upp Sveriges grönaste kontorsservice?

Ser du dig själv som en strukturerad och organiserad person som tycker om städning?

Då kan du passa in som vår nya medarbetare!

Vi erbjuder dig
En rolig och utvecklande roll i ett expansivt och framgångsrikt företag med stora utvecklingsmöjligheter. Du erbjuds ett aktivt och omväxlande arbete med stort eget ansvar.

Du kommer ha kollektivavtal, få en grundlig utbildning enligt de arbetsuppgifter du kommer med såväl teoretiska som praktiska moment. Regelbundna medarbetar- och utvecklingssamtal och gemensamma aktiviteter som exempelvis personalfester och arbetsplatsträffar.Du ska drivas av att göra kunder nöjda, göra dig och dina medarbetare nöjda, och vilja göra världen till en mer hållbar och grön plats.

Om tjänsten
Vi söker ständigt efter tim-, deltid- och heltidsanställda för våra lokalvårdtjänster på olika platser runt om i Stockholm.

Du kommer vara ansiktet utåt för oss på NRSE och är den absolut viktigaste resursen som finns hos oss!

Din Profil

- Du har minst ett år städerfarenhet.
- Du är självgående och har ett bra öga för detaljer.
- Det är viktigt att du har förmågan att vara trevlig mot kunder.
- Du gillar att arbeta med andra för att gemensamt lösa en uppgift.
- Du följer eller utformar instruktioner och rutiner samt planerar och arbetar systematiskt.
- Du ska kunna kommunicera på svenska eller engelska.
- Körkort är meriterande men inte ett krav. Visa mindre