Lediga jobb Palm & Partners Professional AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Palm & Partners Professional AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Kontorschef sökes till Würth Elektronik i Enköping

På uppdrag av Würth Elektronik Sweden AB i Enköping söker vi nu en driven och kommunikativ Kontorschef till deras kontor i Enköping. Tjänsten är på heltid och tillsvidare med start relativt omgående. Som kontorschef är du en ambitiös ledare som sätter kursen för hela kontoret. Du kommer att ha ansvar för kunder, personal och resultat. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande. Würth Elektronik eiSo... Visa mer
På uppdrag av Würth Elektronik Sweden AB i Enköping söker vi nu en driven och kommunikativ Kontorschef till deras kontor i Enköping. Tjänsten är på heltid och tillsvidare med start relativt omgående. Som kontorschef är du en ambitiös ledare som sätter kursen för hela kontoret. Du kommer att ha ansvar för kunder, personal och resultat. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande.


Würth Elektronik eiSos Group har över 8000 anställda i 50 länder och producerar och säljer bland annat elektroniska komponenter och har sitt huvudkontor i Waldenburg, Tyskland.

Arbetsbeskrivning
Ditt huvudsakliga mål blir att driva företagets koncept och arbetssätt på kontoret och hos dina anställda. Det gör att kunderna får rätt rådgivning och service. I dina uppgifter ingår också att tillsammans med andra kontor och avdelningar i världen dela erfarenheter.

Du skall dessutom leda kontoret strategiskt och följa upp verksamheten. Du kommer att ha sju direktrapporterande anställda som jobbar med såväl säljkoordinering som orderhantering. Som kontorschef sker arbetet såväl högt som lågt där du i vissa delar verkar operativt med egna kunder och i andra delar supporterar dina anställda i deras dagliga arbete.

Som kontorschef ingår du i den skandinaviska ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD. Du kommer att ingå i ett globalt nätverk av andra kontorschefer där du löpande utbyter erfarenheter men även på möten runt om i Europa. Dessa möten äger rum en gång per halvår.

Erfarenhet
Vi tror att du som söker tjänsten är en trygg och erfaren ledare och har flera års erfarenhet av en liknande roll. Vidare har du erfarenheter av företag med stark försäljningskultur där du har tillskansat dig gedigna kunskaper inom kundservice och kundbemötande.

Då du kommer att ha flertalet internationella kontakter är mycket goda kunskaper i engelska ett krav. Det är också meriterande med kunskaper i tyska.

Personliga kvalifikationer
Som person är du tydlig, kommunikativ och ställer krav. Men samtidigt ska du vara en bra coach. Du skall vara en närvarande och engagerande chef som följer upp dina medarbetares utveckling och prestationer. Du skall också definiera olika aktiviteter och prioriteringar för att nå uppsatta mål.

Din förmåga att vara kommunikativ och flexibel är till stor hjälp i rollen då du är den som har koll på det som händer runtomkring. Din känsla för service sträcker sig ända ut i fingerspetsarna och du är inte rädd för att hugga i där det behövs – prestigelöshet är ditt signum. Vidare är du en positiv och lyhörd person som förstår vikten av att göra ditt kontor till en attraktiv arbetsplats.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag. Visa mindre

Säljare till Europeiska Motor!

Arbetsbeskrivning Palm & Partners rekryterar nu till Europeiska Motor som expanderar och söker fler säljare till anläggningarna norr om Stockholm. Europeiska Motor AB är Sveriges största återförsläjare av Toyotabilar, med fullserivceanläggningar i Sundbyberg, Täby, Vällingby, Arlandastad och Gävle. Företaget omsätter över 1 miljard och är en av Sveriges bästa Toyotaåterförsäljare vad gäller kundnöjdhet. Som bilförsäljare hos Europeiska Motor går du... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Palm & Partners rekryterar nu till Europeiska Motor som expanderar och söker fler säljare till anläggningarna norr om Stockholm.

Europeiska Motor AB är Sveriges största återförsläjare av Toyotabilar, med fullserivceanläggningar i Sundbyberg, Täby, Vällingby, Arlandastad och Gävle. Företaget omsätter över 1 miljard och är en av Sveriges bästa Toyotaåterförsäljare vad gäller kundnöjdhet.


Som bilförsäljare hos Europeiska Motor går du i fronten och äger hela kundkontakten, genom att proaktivt jobba med bilaffären på ett nyskapande sätt. Med telefonen som främsta verktyg bygger du din egen kundstock, du skapar personlig kontakt med blivande kunder för att bygga en långsiktig relation.

Du ansvar själv för hela säljprocessen, med stöd av moderna system, genom att boka dina egna möten för både nybils- och begagnad försäljning. Du driver affären, från första kundkontakt till leverans, och skapar en vinnande relation med kunden. Vanliga arbetsuppgifter, utöver bilförsäljning, är försäljning av våra tillbehör, serviceavtal och finansieringslösningar, mm. Här finns förutsättningarna och verktygen för att utvecklas, på kort och lång sikt och lyckas i en framgångsrik och dynamisk organisation.

Europeiska Motor erbjuder:
– En karriärmöjlighet utöver det vanliga
– En del av en framgångsrik säljsatsning
– Möjlighet att jobba med världens största bilmärke
– Högt i tak och goda kollegor som pushar varandra till framgång

Personliga kvalifikationer
Du har dokumenterad erfarenhet av uppsökande försäljning mot slutkund och vill ta ett långsiktigt nästa steg i din kariär. För att lyckas i rollen som Säljare hos Europeiska Motor krävs att du är positiv, driven, strukturerad, uthållig och affärsorienterad. Du är duktig på att bygga vinnande relationer och trivs med att arbeta mot uppsatta mål. Du har ett tydligt säljdriv, är tävlings- och målinriktad men samtidigt lyhörd och ödmjuk. Den här en roll för den som vill bygga en karriär hos Europeiska Motor. Din nyfikenhet tillsammans med resultatfokus kommer väl till pass här!

Lön och anställningsvillkor
Fast och rörlig lön. Heltid.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Startdatum
Omgående eller enligt överenskommelse Visa mindre