Lediga jobb Poolia Malmö AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Poolia Malmö AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Vi söker chef för avfallshantering i Malmö / Barsebäck!

Ansök    Maj 7    Poolia Malmö AB    Kärnkraftsanerare
Om tjänsten Nu söker vi en chef för avfallshantering, som ska vara med och montera ned och riva Barsebäcksverket. Uppdraget sträcker sig över ca. 5-6 år och omfattar många spännande och utmanande moment. Sök redan idag, då vi gör ett urval för intevjuer löpande! Dina arbetsuppgifter i huvudsak Som chef för avfallshantering ansvarar du för anläggningens avfallslogistik och avfallshantering. Du kommer att leda ett team med kunniga medarbetare. Tillsammans s... Visa mer
Om tjänsten
Nu söker vi en chef för avfallshantering, som ska vara med och montera ned och riva Barsebäcksverket. Uppdraget sträcker sig över ca. 5-6 år och omfattar många spännande och utmanande moment. Sök redan idag, då vi gör ett urval för intevjuer löpande!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Som chef för avfallshantering ansvarar du för anläggningens avfallslogistik och avfallshantering. Du kommer att leda ett team med kunniga medarbetare. Tillsammans säkerställer ni en säker och effektiv avfallshantering i samarbete med olika avfallsmottagare. Till din hjälp har du också erfarna kollegor inom projektledning, drift & underhåll, säkerhet & kvalitet, strålskydd, miljö och arbetsmiljö samt stödfunktioner.

Rollen är ny och skapas för att hantera avfallet - både radioaktivt och konventionellt - under nedmonteringen av Barsebäcksverket. Du kommer ingå i BKABs ledningsgrupp och rapporterar till Barsebäck Krafts Projektchef.

Budgeten för hela rivningsprojektet är ca 4 miljarder kronor, vilket gör det till ett av Sveriges största anläggningsprojekt.

Vem är du?
Vi söker dig som brinner för avfallshantering och att leda och utveckla människor. Som ledare är du coachande och drivs av att utveckla såväl individer som team för att nå uppsatta mål. Som person är du mål- och resultatorienterad med stor förmåga att anta en helhetssyn på verksamheten. Du samverkar effektivt över gränser i en funktionsorienterad verksamhet.

Vi tror att du har teknisk utbildning på högskole-/universitetsnivå. Du har flerårig ledarerfarenhet från kärnteknisk verksamhet eller liknande. Avfallshantering inom BKAB kräver stort mått av logistisk förmåga och kännedom om verksamhetens aktörer och intressenter. Det är en förutsättning att du har gedigen kunskap om lagar och krav inom området. Vi verkar i en internationell miljö och din förmåga att obehindrat kommunicera på såväl engelska som svenska är en förutsättning för att lyckas. Erfarenhet från kärnteknisk verksamhet och särskilt från hantering av kärnavfall är önskvärd.


Om verksamheten
Att hitta rätt person till rätt plats - det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar chefer och specialister till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Poolia vet du att vår process är kvalitetssäkrad. Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet: att du är rätt person på rätt plats.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se. Visa mindre