Lediga jobb Rabalder AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Rabalder AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Extra säljare Uppsala

Ansök    Dec 28    Rabalder AB    Butikssäljare, fackhandel
Extrasäljare till vår butik i Uppsala Som person är du positiv, ansvarstagande och entusiasmerande. Du gillar att arbeta mot uppsatta mål och har inga problem att arbeta självständigt. Tjänsten är som extra vid behov. Ersättning enligt gällande kollektivavtal med tillägg av företagets förmåner. Tillträde snarast. Välkommen med din kortfattade ansökan samt foto till [email protected] - glöm ej att ange i ämnesraden vilken tjänst och butik du söker till. Urva... Visa mer
Extrasäljare till vår butik i Uppsala
Som person är du positiv, ansvarstagande och entusiasmerande. Du gillar att arbeta mot uppsatta mål och har inga problem att arbeta självständigt.
Tjänsten är som extra vid behov. Ersättning enligt gällande kollektivavtal med tillägg av företagets förmåner. Tillträde snarast.
Välkommen med din kortfattade ansökan samt foto till [email protected] - glöm ej att ange i ämnesraden vilken tjänst och butik du söker till. Urval sker löpande. Visa mindre

Säljare Rabalder Uppsala

Ansök    Dec 28    Rabalder AB    Butikssäljare, fackhandel
Säljare till vår butik i Uppsala Som person är du positiv, ansvarstagande, entusiasmerande och med ett stort eget driv. Du gillar att arbeta mot uppsatta mål och har inga problem att arbeta självständigt. Så här arbetar vi: Vi sätter alltid kunden i fokus och ger den bästa hjälp och service. Vi tar fullt ansvar på våra arbetspass och ser till butikens bästa varje dag. Vi strävar ständigt efter att utveckla våra säljaregenskaper och vi arbetar alltid med pe... Visa mer
Säljare till vår butik i Uppsala
Som person är du positiv, ansvarstagande, entusiasmerande och med ett stort eget driv. Du gillar att arbeta mot uppsatta mål och har inga problem att arbeta självständigt.
Så här arbetar vi:
Vi sätter alltid kunden i fokus och ger den bästa hjälp och service.
Vi tar fullt ansvar på våra arbetspass och ser till butikens bästa varje dag.
Vi strävar ständigt efter att utveckla våra säljaregenskaper och vi arbetar alltid med personlig styling.
Vi har tydliga gemensamma mål med vår framtida försäljning och ett stort driv för att nå högre höjder och sist men inte minst är vi flexibla och stöttar varandra i vardagen.

Tjänsten är på ca 16 timmar/vecka. Ersättning enligt gällande kollektivavtal med tillägg av företagets förmåner. Tidigare erfarenhet av försäljning i butik är önskvärt. Start omgående.
Känner du att du vill bli en i vårt team och att ovan arbetssätt passar dig är du välkommen med din kortfattade ansökan samt foto till [email protected] - glöm ej att ange i ämnesraden vilken tjänst och butik du söker till. Urval sker löpande så skynda dig in med din ansökan.
Om oss: Rabalder är ett över 30 år gammalt svenskt varumärke som uppskattar sköna kläder med hög kvalité och många kombinationsmöjligheter. Vi lägger stor vikt på val av material och färgkoordinering, just för att du som kund skall känna att du får något extra när du köper en Rabalder-produkt.
Vi designar och producerar våra kollektioner i egen regi med produktion i Kina, Indien, Portugal, Polen och Turkiet. Varumärket Rabalders koncept hittar du bara i våra egna butiker och i vår webshop. Visa mindre

Säljare Rabalder Uppsala

Rabalder är ett över 30 år gammalt svenskt varumärke som vänder sig till tjejer i alla åldrar som uppskattar sköna kläder med hög kvalité och många kombinationsmöjligheter. Vi lägger stor vikt på val av material och färgkoordinering, just för att du som kund skall känna att du får något extra när du köper en Rabalder-produkt. Vår ambition är att göra kläder som du kan känna dig avslappnad men ändå välklädd i. Mjuka och behagliga plagg i en harmonisk tidl... Visa mer
Rabalder är ett över 30 år gammalt svenskt varumärke som vänder sig till tjejer i alla åldrar som uppskattar sköna kläder med hög kvalité och många kombinationsmöjligheter.
Vi lägger stor vikt på val av material och färgkoordinering, just för att du som kund skall känna att du får något extra när du köper en Rabalder-produkt.


Vår ambition är att göra kläder som du kan känna dig avslappnad men ändå välklädd i. Mjuka och behagliga plagg i en harmonisk tidlös anda. Välj och vraka bland välmatchade färger i vackra mönster, klassiska ränder, ljuvt blommigt och en stor variation av enfärgade plagg att mixa därtill. Rabalders filosofi är enkel: Sköna kläder för sköna dagar!


Vi designar och producerar våra kollektioner i egen regi med produktion i Portugal, Grekland, Turkiet, Egypten, Kina och Indien.


Vårt huvudkontor finns i Alingsås och totalt sysselsätter vi ca 100 personer på årsbasis. Nu söker vi en säljare på 11 timmar till vår butik i Uppsala. Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning sedan tidigare. Det är viktigt att du är självständig och känner dig bekväm med personlig försäljning och gillar att arbeta mot uppsatta mål. Som person är du positiv, ansvarstagande och entusiasmerande. Så här arbetar vi
Vi sätter alltid kunden i fokus och ger den bästa hjälp och service.
Vi tar fullt ansvar på våra arbetspass och ser till butikens bästa varje dag.
Vi strävar ständigt efter att utveckla våra säljaregenskaper och vi arbetar alltid med personlig styling.
Vi har tydliga gemensamma mål med vår framtida försäljning och ett stort driv för att nå högre höjder och sist men inte minst är vi flexibla och stöttar varandra i vardagen.
Tidigare erfarenhet av försäljning i butik är önskvärt.
Känner du att du vill bli en i vårt team och att ovan arbetssätt passar dig är du välkommen att skicka in ditt CV, personligt brev och foto snarast. Löpande gallring. Visa mindre