Lediga jobb S Motorcyklar AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från S Motorcyklar AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Butikssäljare

Om jobbet: Butikssäljare på klädes/tillbehörs avdelning. Men också att hjälpa till med den dagliga webbshops-arbetet, så som ta emot ordrar och packa paket, lägga in nya produkter. Fysiskt arbete i butiken med upplockning av varor. Vi söker dig som: Älskar att ge kunderna det lilla extra och älskar kundmöten där du bygger långvariga kundrelationer. Som gillar mötet med kunden och är lyhörd för kundens behov. Inte har problem att jobba i team men också jobb... Visa mer
Om jobbet:
Butikssäljare på klädes/tillbehörs avdelning. Men också att hjälpa till med den dagliga webbshops-arbetet, så som ta emot ordrar och packa paket, lägga in nya produkter. Fysiskt arbete i butiken med upplockning av varor.
Vi söker dig som:
Älskar att ge kunderna det lilla extra och älskar kundmöten där du bygger långvariga kundrelationer. Som gillar mötet med kunden och är lyhörd för kundens behov. Inte har problem att jobba i team men också jobba självständigt och ta egna initiativ och se vad som behövs göras.
Du bör ha erfarenhet av butiksarbete, B-körkort, god dator- och engelskakunskaper.
Känner du att du är den vi söker, tveka inte med din ansökan.
Om Sulas MC:
Vi har funnits i över 38 år, med 2 butiker en i Uppsala och en i Strängnäs. Vi säljer motorcyklar, ATV, mopeder, kläder och MC-tillbehör. Vi har även verkstad, en stor klädesavdelning och webbshop. Visa mindre

Mekaniker

Ansök    Feb 5    S Motorcyklar AB    Motorcykelmekaniker
Sulas MC har funnits i branschen sedan 1984. Vi säljer Motorcyklar, ATV, Mopeder, tillbehör och personlig utrustning. Våra märken är Indian, Suzuki, Husqvarna, Arctic cat, Zero, Victory, Kawasaki, Honda med auktoriserad Verkstad. Arbetsuppgifter: Självständigt utföra service reparationer av våra märken, uppackning och montering av nya fordon samt montera tillbehör m.m. Kvalifikationer: Lägst gymnasieutbildning, fordonsteknisk inriktning. Goda datakunsk... Visa mer
Sulas MC har funnits i branschen sedan 1984. Vi säljer Motorcyklar, ATV, Mopeder, tillbehör och personlig utrustning. Våra märken är Indian, Suzuki, Husqvarna, Arctic cat, Zero, Victory, Kawasaki, Honda med auktoriserad Verkstad.


Arbetsuppgifter:
Självständigt utföra service reparationer av våra märken, uppackning och montering av nya fordon samt montera tillbehör m.m.


Kvalifikationer:
Lägst gymnasieutbildning, fordonsteknisk inriktning. Goda datakunskaper. Utöver detta krävs kunskaper i engelska. Minst ett års erfarenhet av mekanikerjobb samt körkort för tung motorcykel är ett önskemål.


Arbetsplats: Uppsala /Strängnäs Visa mindre

Mekaniker

Ansök    Jan 21    S Motorcyklar AB    Motorcykelmekaniker
Sulas MC har funnits i branschen sedan 1984. Vi säljer Motorcyklar, ATV, Mopeder, tillbehör och personlig utrustning. Våra märken är Indian, Suzuki, Husqvarna, Arctic cat, Victory, Kawasaki, Honda med auktoriserad Verkstad. Arbetsuppgifter: Självständigt utföra service reparationer av våra märken, uppackning och montering av nya fordon samt montera tillbehör m.m. Kvalifikationer: Lägst gymnasieutbildning, fordonsteknisk inriktning. Goda datakunskaper. ... Visa mer
Sulas MC har funnits i branschen sedan 1984. Vi säljer Motorcyklar, ATV, Mopeder, tillbehör och personlig utrustning. Våra märken är Indian, Suzuki, Husqvarna, Arctic cat, Victory, Kawasaki, Honda med auktoriserad Verkstad.


Arbetsuppgifter:
Självständigt utföra service reparationer av våra märken, uppackning och montering av nya fordon samt montera tillbehör m.m.


Kvalifikationer:
Lägst gymnasieutbildning, fordonsteknisk inriktning. Goda datakunskaper. Utöver detta krävs kunskaper i engelska. Minst ett års erfarenhet av mekanikerjobb samt körkort för tung motorcykel är ett önskemål.


Arbetsplats: Uppsala Visa mindre