Lediga jobb Sinitone SW AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Sinitone SW AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Sinitone söker leg. audionomer till Uppsala

Ansök    Nov 23    Sinitone SW AB    Audionom
Är attraktiv lön och egen tjänstebil något för dig? Och kan du erbjuda våra kunder utmärkt service? Då är det dig som vi saknar i vårt team. Sinitone är en rikstäckande mobil hörselklinik som växer kraftigt. Vi finns per dags datum i Danmark, Tyskland och Schweiz och startar nu i Norge och Sverige. Därför söker vi en engagerad och duktig audionom som kan köra i Uppsala. Dina arbetsuppgifter består bl.a. av att förmedla fakta och information på ett lättbegr... Visa mer
Är attraktiv lön och egen tjänstebil något för dig? Och kan du erbjuda våra kunder utmärkt service? Då är det dig som vi saknar i vårt team.
Sinitone är en rikstäckande mobil hörselklinik som växer kraftigt. Vi finns per dags datum i Danmark, Tyskland och Schweiz och startar nu i Norge och Sverige. Därför söker vi en engagerad och duktig audionom som kan köra i Uppsala.
Dina arbetsuppgifter består bl.a. av att förmedla fakta och information på ett lättbegripligt sätt till våra kunder. Därför är det viktigt att du har hög servicekänsla, trivs med en hektisk vardag och kan vara flexibel när det uppstår plötsliga ändringar i dagens program.
Din arbetsdag börjar i ditt eget hem och därför ställer vi en tjänstebil till förfogande eftersom din vardag består av att besöka kunderna i deras hem.
Arbetsuppgifter
· Utföra hörseltest
· Professionell rådgivning
· Anpassning och justering av hörapparater
· Vägledning om korrekt användning av hörapparater
Om dig
· Legitimerad audionom av Socialstyrelsen
· Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
· God kommunikativ förmåga och har lätt för att skapa goda relationer
· Talar och skriver svenska flytande
· Van IT-användare
· Arbetar självständigt och strukturerat
· Punktlig och ansvarsmedveten
· God samarbetsförmåga
· Har B körkort
Vi erbjuder
· Tjänstebil
· Lön efter kvalifikationer
· Pension
Möjlighet till vidareutbildning
Intervjuer kommer att ske fortlöpande, ansök så snart som möjligt.
Läs mera om konceptet på moderfirma: hoerebil.dk Visa mindre