Lediga jobb Skadeservice i Östhammar AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Skadeservice i Östhammar AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Torrsugschaufförer sökes

Skadeservice är ett ägarlett bolag med familjekänsla, vi är ledande i Sverige inom specialsanering och beredskap. Vi bedriver även fastighetsservice och dygnet runt jour. Just nu är vi inne i en mycket expansiv fas inom industriservice och avloppsunderhåll och söker torrsugschaufförer. OM TJÄNSTEN Jobbet som torrsugschaufför är väldigt varierande och bedrivs i par. Uppgifterna består av vakuumsugning/grävsugning med sugbil. Arbetet kan vara både tungt oc... Visa mer
Skadeservice är ett ägarlett bolag med familjekänsla, vi är ledande i Sverige inom specialsanering och beredskap. Vi bedriver även fastighetsservice och dygnet runt jour. Just nu är vi inne i en mycket expansiv fas inom industriservice och avloppsunderhåll och söker torrsugschaufförer.


OM TJÄNSTEN
Jobbet som torrsugschaufför är väldigt varierande och bedrivs i par. Uppgifterna består av vakuumsugning/grävsugning med sugbil. Arbetet kan vara både tungt och innefatta arbetsuppgifter i trånga utrymmen, som vindar och i krypgrunder, en god fysik och smidighet är en förutsättning. Du har eget ansvar för fordonet och sköter själv kontakt med kund ute på arbetsplatsen. Arbetet är självständigt med stor frihet under ansvar.
Det är ett spännande och omväxlande arbete. Hos oss får du goda utvecklingsmöjligheter tillsammans med duktiga medarbetare. I din chaufförsroll möter du dagligen kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla.


KVALIFIKATIONER
Som person behöver du vara i god fysik, punktlig, ansvarsfull och redo att arbeta självständigt. Du ska förstå betydelsen av skötsel och underhåll av tilldelade fordon. Du har ett trevligt sätt mot våra kunder och kollegor. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. För att trivas i denna roll behöver du vara stresstålig, ansvarsfull och initiativtagande samt kunna samarbeta bra med andra.


KRAV
C-körkort
Giltigt YKB
God svenska i tal och skrift
Erfarenhet från liknande arbeteMERITERANDE
ADR - tank
CE-kortTjänsterna är på heltid och utgår från Uppsala. Vi tillämpar tillsvidareanställning med en inledande sex månaders provanställning. Individuell lönesättning, kollektivavtal finns.
Eventuella frågor om tjänsterna besvaras av Fredrik Jensen, [email protected]
Vi rekryterar löpande så mejla din ansökan så snart som möjligt. Ansökan innehållande CV och personligt brev skickas till [email protected] . Märk din ansökan "Torrsugschaufför”
Vi är ca 120 härliga jobbarkompisar som idag har kontor i Östhammar, Uppsala, Stockholm och Gävle.
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN Visa mindre

Arbetsledare / Platschef till Skadeservice AB

Skadeservice är ett ägarlett bolag med familjekänsla, vi är ledande i Sverige inom specialsanering och beredskap. Vi bedriver även fastighetsservice och dygnet runt jour. Just nu är vi inne i en mycket expansiv fas inom flera områden. Vi söker arbetsledare för vår byggserviceverksamhet till Uppsala kontoret. Om tjänsten Som Arbetsledare Byggservice på Skadeservice AB erbjuds du en central roll i våra olika projekt. Du fungerar som både projektledare, pla... Visa mer
Skadeservice är ett ägarlett bolag med familjekänsla, vi är ledande i Sverige inom specialsanering och beredskap. Vi bedriver även fastighetsservice och dygnet runt jour. Just nu är vi inne i en mycket expansiv fas inom flera områden. Vi söker arbetsledare för vår byggserviceverksamhet till Uppsala kontoret.


Om tjänsten
Som Arbetsledare Byggservice på Skadeservice AB erbjuds du en central roll i våra olika projekt. Du fungerar som både projektledare, platschef och arbetsledare då du ansvarar för personal, planering, ekonomi och kvalitet.


Övergripande arbetsuppgifter:
Driva utvecklingen av avdelningen inom givna ramar tillsammans med övriga medarbetare
Aktivt medverka och planera i produktionen
Framtagande av projektplan avseende orientering, projektmål, miljöaspekter, beställare-/projektorganisation, kritiska köp, ansvar och befogenheter
Ansvarar för arbetet med projektekonomi och prognosarbete
Projekt kalkylering och Meps kalkylering
Fatta beslut gällande produktionsfrågor, inköp av material, ÄTOR och leverantörer
Fortlöpande uppföljning och rapporteringVem är du?
Vi tror att du har erfarenhet av arbetsledning från byggbranschen med gedigen snickarerfarenhet. Har du dessutom kunskap om huskonstruktioner och deras uppbyggnad är det ett plus. Du har en ingenjörsutbildning eller har fått erfarenhet genom intern kompetensutveckling. Vi ser att du har kunskap och praktisk erfarenhet inom produktion, planering och arbetsledning (kalkyl och inköp). Kunskap om lagar och avtal som är relevanta för branschen är en självklarhet. Vidare är du bra på att organisera och planera, är kundorienterad, har goda ledaregenskaper och är bra på att skapa ett gott arbetsklimat i gruppen. Du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta. Vi ser också att du har en hög arbetsmoral och trivs med att arbeta med frihet under ansvar. Meps erfarenhet och Entreprenadjurisdiska (AB/ABT) kunskaper är väldigt meriterande.
Som arbetsledare har du en nyckelroll och det övergripande ansvaret för produktionen på arbetsplatserna. Tjänsten innebär budgetansvar, arbetsmiljöansvar och personalledning. Vidare ansvarar du för planering av det dagliga arbetet, löpande kontroll av kostnader, dokumentation av utförda arbeten samt daglig kontakt med beställare och leverantörer.


Kvalifikationer
Du har välutvecklade ledaregenskaper och en god förmåga att engagera och vägleda andra. Vidare är du strukturerad i ditt arbetssätt och tycker om att arbeta metodiskt. Du ser långsiktigt och har alltid säkerhet och kvalitet i fokus. Det är också viktigt att du är tydlig och kan kommunicera med olika människor på ett bra sätt. Vi söker dig som har erfarenhet som arbetsledare.


Krav
B-körkort
Meps
Ledarskapserfarenhet
God svenska i tal och skriftTjänsten är på heltid med placering i Uppsala. Vi tillämpar tillsvidareanställning med en inledande sex månaders provanställning. Individuell lönesättning, kollektivavtal finns.
Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Fredrik Jensen, [email protected]
Vi rekryterar löpande, skicka därför din ansökan så snart som möjligt. Ansökan innehållande CV och personligt brev skickas till [email protected] . Märk din ansökan "Arbetsledare”
Vi är ca 120 härliga jobbarkompisar som idag har kontor i Östhammar, Uppsala, Stockholm och Gävle.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Spolbilschaufförer sökes

Skadeservice är ett ägarlett bolag med familjekänsla, vi är ledande i Sverige inom specialsanering och beredskap. Vi bedriver även fastighetsservice och dygnet runt jour. Just nu är vi inne i en mycket expansiv fas inom industriservice och avloppsunderhåll och söker spolbilschaufförer. OM TJÄNSTEN I ditt arbete kommer du hjälpa kunder med allt från slamsugning och högtrycksspolning, bland annat stopp- och underhållsspolning av avlopp och dagvattenledning... Visa mer
Skadeservice är ett ägarlett bolag med familjekänsla, vi är ledande i Sverige inom specialsanering och beredskap. Vi bedriver även fastighetsservice och dygnet runt jour. Just nu är vi inne i en mycket expansiv fas inom industriservice och avloppsunderhåll och söker spolbilschaufförer.


OM TJÄNSTEN
I ditt arbete kommer du hjälpa kunder med allt från slamsugning och högtrycksspolning, bland annat stopp- och underhållsspolning av avlopp och dagvattenledningar.
Vi söker dig som tidigare har arbetat som C-chaufför, lastbilschaufför och/eller med ett liknande praktiskt arbete. Det är starkt meriterande om du har förståelse för VVS/fastighetsteknik.
Arbetet omfattas dels av uppdrag åt kommuner, fastighetsbolag, industrier och byggbranschen men även åt privatpersoner.
Vi söker dig som uppskattar variation i ditt arbete och gillar att arbeta fysiskt, då mycket av arbetet sker utanför bilen. Du är bra på att se vad som behövs göras och tar egna initiativ.
Det är ett spännande och omväxlande arbete. Hos oss får du goda utvecklingsmöjligheter tillsammans med duktiga medarbetare. I din chaufförsroll möter du dagligen kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla.


KVALIFIKATIONER
Du bör vara tekniskt lagd och stresstålig. Det är viktigt att du är ansvarsfull och tycker att det är roligt att lösa problem samt att du är positiv och öppen för nya utmaningar. Då arbetet innebär att du kommer ha daglig kundkontakt är det viktigt att du är serviceinriktad och talar svenska obehindrat. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. För att trivas i denna roll behöver du vara stresstålig, ansvarsfull och initiativtagande samt kunna samarbeta bra med andra.


KRAV
C-körkort
Giltigt YKB
God svenska i tal och skrift
Du kan och vill hantera ett fysiskt arbeteMERITERANDE
ADR - tank
Tidigare erfarenhet av spolbilsarbete
VVS-kompetens
Datorvana
CE-kort

Tjänsterna är på heltid och utgår från Uppsala. Vi tillämpar tillsvidareanställning med en inledande sex månaders provanställning. Individuell lönesättning, kollektivavtal finns.
Eventuella frågor om tjänsterna besvaras av Fredrik Jensen, [email protected]
Vi rekryterar löpande så mejla din ansökan så snart som möjligt. Ansökan innehållande CV och personligt brev skickas till [email protected] . Märk din ansökan "Spolbilschaufför”
Vi är ca 120 härliga jobbarkompisar som idag har kontor i Östhammar, Uppsala, Stockholm och Gävle.
VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Sanerare

Skadeservice AB växer och söker sanerare. Arbetsuppgifter Vi söker dig som har erfarenhet av sanering. Hos oss får du ett omväxlande och brett arbete med värdefulla insatser. Har du erfarenhet från industrisanering och Röd zon utbildning är det ett plus. Vi erbjuder kompetensutveckling inom de områden du arbetar med. Vi söker dig som: Kan arbeta självständigt samtidigt som du har god samarbetsförmåga. Behärska svenska i tal och skrift. Har god fysik. H... Visa mer
Skadeservice AB växer och söker sanerare.


Arbetsuppgifter
Vi söker dig som har erfarenhet av sanering. Hos oss får du ett omväxlande och brett arbete med värdefulla insatser. Har du erfarenhet från industrisanering och Röd zon utbildning är det ett plus. Vi erbjuder kompetensutveckling inom de områden du arbetar med.


Vi söker dig som:
Kan arbeta självständigt samtidigt som du har god samarbetsförmåga.
Behärska svenska i tal och skrift.
Har god fysik.
Har B-körkort.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, för att trivas i denna roll tror vi att du är en vanlig och okomplicerad person, ordningsam samt ansvarstagande.


Din profil
En hög social kompetens och känsla för service är något vi värdesätter. Som medarbetare är du företagets ansikte utåt, vi söker därför dig som är serviceinriktad, självgående och ordningsam, med en härlig inställning och attityd.


Vi söker sanerare både till Uppsala och Stockholm. Tjänsterna är på heltid, tillsvidareanställning med en inledande sex månaders provanställning. Eventuella frågor om tjänsterna besvaras av Fredrik Jensen, [email protected] . Vi rekryterar löpande, skicka därför din ansökan så snart som möjligt. Ansökan innehållande CV och personligt brev skickas till [email protected] . Märk din ansökan "Sanerare Stockholm” alt. ”Sanerare Uppsala”.


Vi är ca 100 härliga jobbarkompisar som idag har kontor i Östhammar, Uppsala, Stockholm och Gävle.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN! Visa mindre

Sanerare

Skadeservice är ett ägarlett bolag med familjekänsla, vi är ledande i Sverige inom specialsanering och beredskap. Vi bedriver även fastighetsservice och dygnet runt jour. Just nu är vi inne i en mycket expansiv fas och behöver förstärka vårt saneringsteam. Arbetsuppgifter Vi söker dig som inte är rädd för att ta i där det behövs. Har du erfarenhet av sanering är det ett stort plus. Hos oss får du ett omväxlande och brett arbete med värdefulla insatser. V... Visa mer
Skadeservice är ett ägarlett bolag med familjekänsla, vi är ledande i Sverige inom specialsanering och beredskap. Vi bedriver även fastighetsservice och dygnet runt jour. Just nu är vi inne i en mycket expansiv fas och behöver förstärka vårt saneringsteam.


Arbetsuppgifter
Vi söker dig som inte är rädd för att ta i där det behövs. Har du erfarenhet av sanering är det ett stort plus. Hos oss får du ett omväxlande och brett arbete med värdefulla insatser. Vi erbjuder kompetensutveckling inom de områden du arbetar med.


Krav:
• B-körkort
• God fysik
• God svenska i tal och skrift


Meriterande:
• Röd zon utbildning
• Asbest utbildning


Din profil
En hög social kompetens och känsla för service är något vi värdesätter. Som medarbetare är du företagets ansikte utåt, vi söker därför dig som är serviceinriktad, självgående och ordningsam, med en härlig inställning och attityd. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, för att trivas i denna roll tror vi att du är en vanlig och okomplicerad person, ordningsam samt ansvarstagande.
Vi söker sanerare både till Uppsala och Stockholm. Tjänsterna är på heltid, tillsvidareanställning med en inledande sex månaders provanställning.
Eventuella frågor om tjänsterna besvaras av Fredrik Jensen, [email protected]
Vi rekryterar löpande så mejla din ansökan så snart som möjligt. Ansökan innehållande CV och personligt brev skickas till [email protected] . Märk din ansökan "Sanerare”
Vi är ca 120 härliga jobbarkompisar som idag har kontor i Östhammar, Uppsala, Stockholm och Gävle.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre