Lediga jobb Snille Bemanning AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Snille Bemanning AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Junior projektör till Uppsala

Är du intresserad att starta din karriär inom projektering av fibernät? Dina arbetsuppgifter Som projektör kommer du att tillhöra ett team som ansvarar för projektering av fibernät från början till slut. Du kommer att vara med och starta projekten med beredning och följa dem till byggnation och sammanställa dokumentation vid avslutat projekt. Avdelningen arbetar med projekt på landsbygden och i tätorter samt med förtätning av befintliga områden. Projekt... Visa mer
Är du intresserad att starta din karriär inom projektering av fibernät?Dina arbetsuppgifter
Som projektör kommer du att tillhöra ett team som ansvarar för projektering av fibernät från början till slut. Du kommer att vara med och starta projekten med beredning och följa dem till byggnation och sammanställa dokumentation vid avslutat projekt. Avdelningen arbetar med projekt på landsbygden och i tätorter samt med förtätning av befintliga områden. Projekten varierar i storlek och komplexitet, inget projekt är det andra likt.

Arbetet sker både självständigt och i samarbete med kollegorna i teamet som tillsammans med dig säkerställa högsta möjliga kvalité i arbetet. Tillsammans kommer vi att se till att du får bästa förutsättningar för att lyckas i rollen som projektör och för att (sedan ha möjlighet att utvecklas vidare inom bolaget.) Sammantaget är det en spännande, varierande och utmanande roll där du får möjlighet att visa framfötterna och bidra till att digitalisera Sverige.Detta är ett konsultuppdrag vilket betyder att du blir anställd hos oss på Snille. Uppdraget beräknas pågå 7-juni-2021 - 31-okt-2021.

Din profil
Krav

- Utbildning inom relevant område
- Tidigare erfarenhet/kunskap inom fiberbranschen,
- Stort intresse för att arbeta med projektering av fibernät/entreprenörer
- kurs i arbete på väg
- kurs i BAS-P/U


Önskemål

- Certifikat inom robust fiber

Önskade personliga egenskaper såsom lagspelare, driven och engagerad väger lika högt som god kommunikatör.


Om Snille
Snille bemanning är nischade mot tekniksektorn och har sedan 2005 arbetat med rekrytering och konsultuthyrning av juniora och seniora kollegor i alla delar av teknikbranschen. Eftersom vi på Snille har teknisk bakgrund har vi goda förutsättningar att förstå våra kunders behov och våra kandidaters efterfrågningar. Vi hjälper individer och ingenjörsföretag att utvecklas och växa!

Låter det intressant?
Då är du välkommen att söka tjänsten via formuläret nedan! intervjuer hos Snille kommer att påbörjas först när annonseringen är avslutad. Sista ansökningsdag är 1-juni. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Lena på telefon 08-562 159 19 eller på [email protected] (mailto:[email protected]). Vänligen observera att du inte kan göra en ansökan via mail. Visa mindre