Lediga jobb Specialistcenter Scandinavia AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Specialistcenter Scandinavia AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Leg. psykolog på heltid till vårdcentral i Centrala Uppsala

Välkommen till Centrumkliniken Är du legitimerad psykolog och brinner för primärvårdsuppdraget? Då är det dig vi söker! Om vårdcentralen Centrumkliniken ligger centralt i Uppsala och är en vårdcentral som bedrivs i privat regi med samarbetsavtal med Region Uppsala. Vi bedriver primärvård med fokus på tillgänglighet för våra listade patienter Vi lägger stor vikt vid det tvärprofessionella samarbetet mellan alla professioner på vårdcentralen för att kunna ... Visa mer
Välkommen till Centrumkliniken
Är du legitimerad psykolog och brinner för primärvårdsuppdraget? Då är det dig vi söker!


Om vårdcentralen
Centrumkliniken ligger centralt i Uppsala och är en vårdcentral som bedrivs i privat regi med samarbetsavtal med Region Uppsala. Vi bedriver primärvård med fokus på tillgänglighet för våra listade patienter
Vi lägger stor vikt vid det tvärprofessionella samarbetet mellan alla professioner på vårdcentralen för att kunna erbjuda patienterna bästa möjliga vård. Varje patientmöte är unikt och för att på bästa sätt kunna knyta rätt profession till rätt problemområde så är det viktigt att våra kollegor har ett nära samarbete med kontinuerliga uppföljningar för att stärka patientarbetet.
Vi söker dig som är legitimerad psykolog med minst 2 års erfarenhet inom primärvård. Vi ser helst att du har en KBT inriktning och har du ytterligare kompetenser inom ex PDT så är det meriterande.
Tidigare primärvårdsvana eller arbete inom psykiatrin är meriterande.
Tidigare arbete i journalsystemet COSMIC är meriterande.
Om tjänsten
Vi söker någon som är intresserad av att prova på nya sätt att ta behandlingar, ett nära samarbete med lättakutsmottagningen på vårdcentralen och sedvanliga arbetsuppgifter som bedömning, remiss, behandling och uppföljning.
Du har god samarbetsförmåga, tycker om att arbeta i team, trygg i din yrkesroll, positiv, flexibel och öppen för nya idéer och förslag.
Du kommer att arbeta på vårdcentralen som ligger centralt i Uppsala, alldeles intill Resecentrum. Vi finns till på Bredgränd 18 och vi har tillgång till 3 våningar.
Du har god pedagogisk förmåga och kan lätt skapa kontakt med både patienter, anhöriga och kollegor. Du har en önskan och ett driv att utveckla verksamheten och olika samarbetsformer ex mot olika professioner på vårdcentralen.
Du kommer utöver sedvanliga uppgifter för psykolog inom primärvård även arbeta både med besök på mottagningen och även besök via videosamtal.


Tjänsten är på heltid 100%, mån-fre 8-17 med sedvanlig provanställning enligt kollektivavtal.
Arbetsplatsen är Bredgränd 18, 753 20 Uppsala och ligger intill Centralstationen. Visa mindre

Leg. Läkare till vårdcentral i Uppsala på heltid

Vårdcentralen Centrumkliniken ligger centralt i Uppsala och är en vårdcentral som bedrivs i privat regi med samarbetsavtal med Region Uppsala. Vi bedriver primärvård med fokus på tillgänglighet för våra listade samt framtida listade patienter. På Centrumkliniken jobbar idag 3 distriktsläkare, specialister i allmän medicin och 3 ST-läkare. Uppdrag Vi söker dig som har läkarexamen och giltig legitimation. I väntan på ST-tjänstgöring vill vi erbjuda dig en m... Visa mer
Vårdcentralen Centrumkliniken ligger centralt i Uppsala och är en vårdcentral som bedrivs i privat regi med samarbetsavtal med Region Uppsala. Vi bedriver primärvård med fokus på tillgänglighet för våra listade samt framtida listade patienter.
På Centrumkliniken jobbar idag 3 distriktsläkare, specialister i allmän medicin och 3 ST-läkare.
Uppdrag
Vi söker dig som har läkarexamen och giltig legitimation. I väntan på ST-tjänstgöring vill vi erbjuda dig en möjlighet att arbeta inom primärvård på vår vårdcentral i Centrala Uppsala.
Vi söker främst en Leg. Läkare som kan arbeta på Heltid mån-fre 8-17, men vi är alltid öppna för andra förslag. Dina huvudsakliga uppgifter kommer bli att assistera vår lättakutsmottagning där du jobbar tätt med bland annat sjuksköterska och undersköterska. Resterande uppgifter är betydligt mer varierande inom ramen för läkaryrket inom primärvård och du har alltid stöd hos våra specialister vid behov.
Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper, eftersom arbetet innebär personliga möten med många patienter varje dag och det kan vara just ditt bemötande som avgör patientens upplevelse av sitt besök. Du har lätt att möta dina medmänniskor, såväl patienter som kollegor, och värdesätter ett gott samarbete på arbetsplatsen. Humor och en positiv inställning är viktigt, och vi tror att du är en person med ett flexibelt förhållningssätt och hjärtat på rätta stället. Vi önskar att du är lösningsfokuserad och vill vara med att driva patientsäker och tillgänglig primärvård tillsammans med oss.
Varmt välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Leg Fysioterapeut till vårdcentral i Uppsala

Centrumkliniken Uppsala Vi söker just nu en legitimerad fysioterapeut gärna med primärvårdserfarenhet och ett intresse att utvecklas vidare i rollen som både behandlande och utredande fysioterapeut i nära samarbete med andra yrkesprofessioner som läkare och ortopeder men även övriga professioner som psykologer, kuratorer och dietister. Någon som vill vara del av ett team. På vårdcentralen jobbar vi med flera personalgrupper och arbetar för ett stärkt samar... Visa mer
Centrumkliniken Uppsala
Vi söker just nu en legitimerad fysioterapeut gärna med primärvårdserfarenhet och ett intresse att utvecklas vidare i rollen som både behandlande och utredande fysioterapeut i nära samarbete med andra yrkesprofessioner som läkare och ortopeder men även övriga professioner som psykologer, kuratorer och dietister. Någon som vill vara del av ett team. På vårdcentralen jobbar vi med flera personalgrupper och arbetar för ett stärkt samarbete mellan de olika professionerna med samma gemensamma mål: Att hjälpa patienten bli bättre.


Om tjänsten
Du kommer att få ett arbete som är varierat, stimulerande och kompetensutvecklande.
Vi erbjuder en heltidsanställning med tillträde tidigast 1 februari 2023.
Vi kommer även att erbjuda våra fysioterapeuter kompetensutveckling i form av utbildning med Ultraljud och diagnosticering, ortopedisk utredningsmetodik och en chans att kunna jobba nära ortopedläkare. Hos oss får du en möjlighet att göra skillnad.
Det ingår även handledning av studenter i uppdraget. Du kommer också tillsammans med vår nuvarande fysioterapeut och andra professioner ha hand om grupper på vårdcentralen.
Vi ser att du gillar att ta självständigt ansvar som kliniker men inte har några problem att ta stöd och råd av kollegor både inom samma profession och av andra professioner. Samarbete är något som är en självklarhet för dig. Vi ser att du är tydlig i din kommunikation och arbetar på ett strukturerat sätt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Vana att arbeta i COSMIC är meriterande.
Tycker du att du är rätt person för att jobba med oss så är du varmt välkommen med din ansökan till oss.
Arbetsplatsen är på Centrumkliniken i Uppsala, Bredgränd 18.
Vi undanber oss från telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Leg. sjuksköterska till vårdcentral i Uppsala

Leg. Sjuksköterska med ASTMA/KOL utbildning till Centrumkliniken, Uppsala Vårdcentralen Centrumkliniken ligger centralt i Uppsala och är en vårdcentral som bedrivs i privat regi med samarbetsavtal med Region Uppsala. Vi bedriver primärvård med fokus på tillgänglighet för våra listade samt framtida listade patienter. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst 2-4 års erfarenhet efter erhållen legitimation. Längre erfarenhet ä... Visa mer
Leg. Sjuksköterska med ASTMA/KOL utbildning till Centrumkliniken, Uppsala
Vårdcentralen Centrumkliniken ligger centralt i Uppsala och är en vårdcentral som bedrivs i privat regi med samarbetsavtal med Region Uppsala. Vi bedriver primärvård med fokus på tillgänglighet för våra listade samt framtida listade patienter.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst 2-4 års erfarenhet efter erhållen legitimation. Längre erfarenhet är meriterande.
Det är krav att du har vidareutbildning inom Astma/KOL.
Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper, eftersom arbetet innebär personliga möten med många patienter varje dag och det kan vara just ditt bemötande som avgör patientens upplevelse av sitt besök. Du har lätt att möta dina medmänniskor, såväl patienter som kollegor, och värdesätter ett gott samarbete på arbetsplatsen. Humor och en positiv inställning är viktigt, och vi tror att du är en person med ett flexibelt förhållningssätt och hjärtat på rätta stället. Vi önskar att du är lösningsfokuserad och vill vara med att driva patientsäker och tillgänglig primärvård tillsammans med oss.


Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Intervjuer sker löpande.
Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.
Placering: Centrumkliniken. Bredgränd 18 753 20 Uppsala. 018-613 19 00
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Medicinsk sekreterare

Centrumkliniken i Uppsala är en vårdcentral som bedrivs i privat regi med samarbetsavtal med Region Uppsala. Vi bedriver primärvård med fokus på tillgänglighet för våra listade samt framtida listade patienter. Om tjänsten Vi söker dig som är Medicinsksekreterare med några års arbetslivserfarenhet inom primärvård och erfarenhet av journalsystemet Cosmic. Vi ser gärna att du är har god samarbetsförmåga. att du har ett positivt bemötande till såväl kollegor... Visa mer
Centrumkliniken i Uppsala är en vårdcentral som bedrivs i privat regi med samarbetsavtal med Region Uppsala. Vi bedriver primärvård med fokus på tillgänglighet för våra listade samt framtida listade patienter.


Om tjänsten
Vi söker dig som är Medicinsksekreterare med några års arbetslivserfarenhet inom primärvård och erfarenhet av journalsystemet Cosmic.
Vi ser gärna att du är har god samarbetsförmåga. att du har ett positivt bemötande till såväl kollegor som patienter. Du är en strukturerad och noggrann person som kan ha många bollar i luften. Du uttrycker dig mycket väl på svenska i både tal och skrift. Du är en person som sätter kvalitet och patientsäkerhet som högsta prioritet.
Arbetet som medicinsk sekreterare på en vårdcentral är omväxlande och stimulerande. Förutom sedvanliga arbetsuppgifter såsom journaldokumentation, ingår även egna ansvarsområden i form av övriga administrativa tjänster, vid behov agerar du även som stöd för övriga administrativa delar av vårdcentralen, ex i receptionen vid sjukfrånvaro och dylik. Du har en väldigt viktig roll i verksamheten.


Kvalifikationer
Vi söker dig med vårddokumentationsutbildning. Du bör ha goda kunskaper i svenska språket och i medicinsk terminologi. Vi ser gärna att du som sökande har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvård och har goda IT-kunskaper.


Övrig information
Start: Omgående
Plats: Centrumkliniken i Uppsala
Tjänsten är på heltid, vid tillsvidareanställning tillämpas 6 månaders provanställning.


Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Du har lätt att möta dina medmänniskor, såväl patienter som kollegor, och värdesätter ett gott samarbete på arbetsplatsen. Humor och en positiv inställning är viktigt, och vi tror att du är en person med ett flexibelt förhållningssätt och hjärtat på rätta stället. Vi önskar att du är lösningsfokuserad och vill vara med att driva patientsäker och tillgänglig primärvård tillsammans med oss. Att samarbete nära med andra yrkesprofessioner, särskilt läkargruppen är något som du värdesätter som väldigt viktigt.
Känner du att du skulle passa i vårt team? Då är du varmt välkommen med att skicka in din ansökan ! Visa mindre

Leg. sjuksköterska till vårdcentral i Uppsala

Leg. Sjuksköterska till Centrumkliniken, Uppsala Vårdcentralen Centrumkliniken ligger centralt i Uppsala och är en vårdcentral som bedrivs i privat regi med samarbetsavtal med Region Uppsala. Vi bedriver primärvård med fokus på tillgänglighet för våra listade samt framtida listade patienter. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst 1-2 års erfarenhet efter erhållen legitimation. Längre erfarenhet är meriterande. Det är mer... Visa mer
Leg. Sjuksköterska till Centrumkliniken, Uppsala
Vårdcentralen Centrumkliniken ligger centralt i Uppsala och är en vårdcentral som bedrivs i privat regi med samarbetsavtal med Region Uppsala. Vi bedriver primärvård med fokus på tillgänglighet för våra listade samt framtida listade patienter.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst 1-2 års erfarenhet efter erhållen legitimation. Längre erfarenhet är meriterande.
Det är meriterande men inget krav att du har vidareutbildning inom något av områdena hjärtsvikt, diabetes eller Astma/KOL. Det är meriterande om du vill vara en del av vår äldremottagning och tycker om att arbeta i vårt äldreteam.
Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper, eftersom arbetet innebär personliga möten med många patienter varje dag och det kan vara just ditt bemötande som avgör patientens upplevelse av sitt besök. Du har lätt att möta dina medmänniskor, såväl patienter som kollegor, och värdesätter ett gott samarbete på arbetsplatsen. Humor och en positiv inställning är viktigt, och vi tror att du är en person med ett flexibelt förhållningssätt och hjärtat på rätta stället. Vi önskar att du är lösningsfokuserad och vill vara med att driva patientsäker och tillgänglig primärvård tillsammans med oss.


Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Intervjuer sker löpande.
Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.
Placering: Centrumkliniken. Bredgränd 18 753 20 Uppsala. 018-613 19 00
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Leg. sjuksköterska till vårdcentral i Uppsala

Om jobbet Leg. Sjuksköterska till Centrumkliniken, Uppsala Vårdcentralen Centrumkliniken ligger centralt i Uppsala är en vårdcentral som bedrivs i privat regi med samarbetsavtal med Region Uppsala. Vi bedriver primärvård med fokus på tillgänglighet för våra listade samt framtida listade patienter. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst 1-2 års erfarenhet efter erhållen legitimation. Längre erfarenhet är meriterande. P... Visa mer
Om jobbet
Leg. Sjuksköterska till Centrumkliniken, Uppsala
Vårdcentralen Centrumkliniken ligger centralt i Uppsala är en vårdcentral som bedrivs i privat regi med samarbetsavtal med Region Uppsala. Vi bedriver primärvård med fokus på tillgänglighet för våra listade samt framtida listade patienter.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst 1-2 års erfarenhet efter erhållen legitimation. Längre erfarenhet är meriterande.


Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper, eftersom arbetet innebär personliga möten med många patienter varje dag och det kan vara just ditt bemötande som avgör patientens upplevelse av sitt besök. Du har lätt att möta dina medmänniskor, såväl patienter som kollegor, och värdesätter ett gott samarbete på arbetsplatsen. Humor och en positiv inställning är viktigt, och vi tror att du är en person med ett flexibelt förhållningssätt och hjärtat på rätta stället. Vi önskar att du är lösningsfokuserad och vill vara med att driva patientsäker och tillgänglig primärvård tillsammans med oss.


Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Intervjuer sker löpande.
Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning. Tjänstgöringsgrad kan naturligtvis diskuteras.
Placering: Centrumkliniken. Bredgränd 18 753 20 Uppsala. 018-613 19 00
Varmt välkommen med din ansökan!


Ansökan mailas till:[email protected] Visa mindre

Leg Fysioterapeut till vårdcentral i Uppsala

Centrumkliniken Uppsala Vi söker just nu en legitimerad fysioterapeut gärna med primärvårdserfarenhet och ett intresse att utvecklas vidare i rollen som både behandlande och utredande fysioterapeut i nära samarbete med andra yrkesprofessioner som läkare och ortopeder men även övriga professioner som psykologer, kuratorer och dietister. Någon som vill vara del av ett team. På vårdcentralen jobbar vi med flera personalgrupper och arbetar för ett stärkt samar... Visa mer
Centrumkliniken Uppsala
Vi söker just nu en legitimerad fysioterapeut gärna med primärvårdserfarenhet och ett intresse att utvecklas vidare i rollen som både behandlande och utredande fysioterapeut i nära samarbete med andra yrkesprofessioner som läkare och ortopeder men även övriga professioner som psykologer, kuratorer och dietister. Någon som vill vara del av ett team. På vårdcentralen jobbar vi med flera personalgrupper och arbetar för ett stärkt samarbete mellan de olika professionerna med samma gemensamma mål: Att hjälpa patienten bli bättre.


Om tjänsten
Du kommer att få ett arbete som är varierat, stimulerande och kompetensutvecklande.
Vi erbjuder en heltidsanställning med tillträde tidigast 2 januari 2023.
Vi kommer även att erbjuda våra fysioterapeuter kompetensutveckling i form av utbildning med Ultraljud och diagnosticering, ortopedisk utredningsmetodik och en chans att kunna jobba nära ortopedläkare. Hos oss får du en möjlighet att göra skillnad.
Det ingår även handledning av studenter i uppdraget. Du kommer också tillsammans med vår nuvarande fysioterapeut och andra professioner ha hand om grupper på vårdcentralen.
Vi ser att du gillar att ta självständigt ansvar som kliniker men inte har några problem att ta stöd och råd av kollegor både inom samma profession och av andra professioner. Samarbete är något som är en självklarhet för dig. Vi ser att du är tydlig i din kommunikation och arbetar på ett strukturerat sätt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Tycker du att du är rätt person för att jobba med oss så är du varmt välkommen med din ansökan till oss.
Arbetsplatsen är på Centrumkliniken i Uppsala, Bredgränd 18.
Vi undanber oss från telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Medicinsk sekreterare

Centrumkliniken i Uppsala är en vårdcentral som bedrivs i privat regi med samarbetsavtal med Region Uppsala. Vi bedriver primärvård med fokus på tillgänglighet för våra listade samt framtida listade patienter. Om tjänsten Vi söker dig som är Medicinsksekreterare med några års arbetslivserfarenhet inom primärvård och erfarenhet av journalsystemet Cosmic. Vi ser gärna att du är har god samarbetsförmåga. att du har ett positivt bemötande till såväl kollegor... Visa mer
Centrumkliniken i Uppsala är en vårdcentral som bedrivs i privat regi med samarbetsavtal med Region Uppsala. Vi bedriver primärvård med fokus på tillgänglighet för våra listade samt framtida listade patienter.


Om tjänsten
Vi söker dig som är Medicinsksekreterare med några års arbetslivserfarenhet inom primärvård och erfarenhet av journalsystemet Cosmic.
Vi ser gärna att du är har god samarbetsförmåga. att du har ett positivt bemötande till såväl kollegor som patienter. Du är en strukturerad och noggrann person som kan ha många bollar i luften. Du uttrycker dig mycket väl på svenska i både tal och skrift. Du är en person som sätter kvalitet och patientsäkerhet som högsta prioritet.
Arbetet som medicinsk sekreterare på en vårdcentral är omväxlande och stimulerande. Förutom sedvanliga arbetsuppgifter såsom journaldokumentation, ingår även egna ansvarsområden i form av övriga administrativa tjänster, vid behov agerar du även som stöd för övriga administrativa delar av vårdcentralen, ex i receptionen vid sjukfrånvaro och dylik. Du har en väldigt viktig roll i verksamheten.


Kvalifikationer
Vi söker dig med vårddokumentationsutbildning. Du bör ha goda kunskaper i svenska språket och i medicinsk terminologi. Vi ser gärna att du som sökande har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvård och har goda IT-kunskaper.


Övrig information
Start: Omgående med eventuell hänsyn till uppsägningstid.
Plats: Centrumkliniken i Uppsala
Tjänsten är på heltid, vid tillsvidareanställning tillämpas 6 månaders provanställning.


Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Du har lätt att möta dina medmänniskor, såväl patienter som kollegor, och värdesätter ett gott samarbete på arbetsplatsen. Humor och en positiv inställning är viktigt, och vi tror att du är en person med ett flexibelt förhållningssätt och hjärtat på rätta stället. Vi önskar att du är lösningsfokuserad och vill vara med att driva patientsäker och tillgänglig primärvård tillsammans med oss. Att samarbete nära med andra yrkesprofessioner, särskilt läkargruppen är något som du värdesätter som väldigt viktigt.
Känner du att du skulle passa i vårt team? Då är du varmt välkommen med att skicka in din ansökan ! Visa mindre

Dietist på heltid till Centrumkliniken Uppsala

Leg. Dietist till Centrumkliniken, Uppsala Vårdcentralen Centrumkliniken i Uppsala är en vårdcentral som bedrivs i privat regi med samarbetsavtal med Region Uppsala. Vi bedriver primärvård med fokus på tillgänglighet för våra listade samt framtida listade patienter. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad dietist önskvärt med primärvårdserfarenhet. Arbetet förutsätter god samarbetsförmåga med andra professioner då du ofta arbetar i lag med exemp... Visa mer
Leg. Dietist till Centrumkliniken, Uppsala
Vårdcentralen Centrumkliniken i Uppsala är en vårdcentral som bedrivs i privat regi med samarbetsavtal med Region Uppsala. Vi bedriver primärvård med fokus på tillgänglighet för våra listade samt framtida listade patienter.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad dietist önskvärt med primärvårdserfarenhet. Arbetet förutsätter god samarbetsförmåga med andra professioner då du ofta arbetar i lag med exempelvis fysioterapeuter, sjuksköterskor, läkare och psykologer.
Som dietist spelar du en avgörande roll i det tvärprofessionella arbetet att främja välmående för patienter i alla åldrar. I uppgifterna ingår bland annat kostbehandling och rådgivning samt ett nära samarbete med andra dietister i ett nätverk.


Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper, eftersom arbetet innebär personliga möten med många patienter varje dag och det kan vara just ditt bemötande som avgör patientens upplevelse av sitt besök. Du har lätt att möta dina medmänniskor, såväl patienter som kollegor, och värdesätter ett gott samarbete på arbetsplatsen. Humor och en positiv inställning är viktigt, och vi tror att du är en person med ett flexibelt förhållningssätt och hjärtat på rätta stället. Vi önskar att du är lösningsfokuserad och vill vara med att driva en patientsäker och tillgänglig primärvård tillsammans med oss. Förmågan att kunna arbeta i team är viktigt men också förmågan till självständigt arbete är av stor vikt.


Övrig information
Start: 2023-01-15 med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Intervjuer sker löpande.
Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning.
Placering: Centrumkliniken. Bredgränd 18 753 20 Uppsala. 018-613 19 00
Information om tjänsten lämnas av: Helena Westlund Medicinsk sekreterare/Enhetschef Tel: 0766-06 44 64
Ansökan mailas till:[email protected] Visa mindre

Sjuksköterska till Centrumkliniken, Uppsala

Sjuksköterska till Centrumkliniken, Uppsala Vårdcentralen Centrumkliniken i Uppsala är en vårdcentral som bedrivs i privat regi med samarbetsavtal med Region Uppsala. Vi bedriver primärvård med fokus på tillgänglighet för våra listade samt framtida listade patienter. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska önskvärt med primärvårdserfarenhet. Vi ser gärna att du har särskild kompetens inom ett av följande områden: Diabetes Hjärtsv... Visa mer
Sjuksköterska till Centrumkliniken, Uppsala
Vårdcentralen Centrumkliniken i Uppsala är en vårdcentral som bedrivs i privat regi med samarbetsavtal med Region Uppsala. Vi bedriver primärvård med fokus på tillgänglighet för våra listade samt framtida listade patienter.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska önskvärt med primärvårdserfarenhet.
Vi ser gärna att du har särskild kompetens inom ett av följande områden:
Diabetes
Hjärtsvikt
Astma/KOLPersonliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper, eftersom arbetet innebär personliga möten med många patienter varje dag och det kan vara just ditt bemötande som avgör patientens upplevelse av sitt besök. Du har lätt att möta dina medmänniskor, såväl patienter som kollegor, och värdesätter ett gott samarbete på arbetsplatsen. Humor och en positiv inställning är viktigt, och vi tror att du är en person med ett flexibelt förhållningssätt och hjärtat på rätta stället. Vi önskar att du är lösningsfokuserad och vill vara med att driva patientsäker och tillgänglig primärvård tillsammans med oss.


Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Intervjuer sker löpande.
Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning. Tjänstgöringsgrad kan naturligtvis diskuteras.
Placering: Centrumkliniken. Bredgränd 18 753 20 Uppsala. 018-613 19 00
Information om tjänsten lämnas av: Helena Westlund Medicinsk sekreterare/Enhetschef Tel: 0766-06 44 64
Ansökan mailas till:[email protected] Visa mindre