Lediga jobb Stiftelsen Närdaghemmet i Uppsala

Se alla lediga jobb från Stiftelsen Närdaghemmet i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Förskollärare med verksamhetsansvar

Vi söker en vikarierande förskollärare/verksamhetsansvarig till Förskolan Närdaghemmet som ligger idylliskt mitt i Svartbäckens lugna villaområde. Närdaghemmet är en föräldradriven förskola som drivs av en styrelse bestående av vårdnadshavare. På förskolan går 25 barn mellan 1-6 år. Vi erbjuder dig en arbetsplats där alla medarbetare är lika viktiga och vi tar tillvara på allas kompetenser. Ett öppet arbetsklimat med stor delaktighet och inflytande. Vi sök... Visa mer
Vi söker en vikarierande förskollärare/verksamhetsansvarig till Förskolan Närdaghemmet som ligger idylliskt mitt i Svartbäckens lugna villaområde.
Närdaghemmet är en föräldradriven förskola som drivs av en styrelse bestående av vårdnadshavare. På förskolan går 25 barn mellan 1-6 år.
Vi erbjuder dig en arbetsplats där alla medarbetare är lika viktiga och vi tar tillvara på allas kompetenser. Ett öppet arbetsklimat med stor delaktighet och inflytande.
Vi söker dig som är utbildad förskollärare med lärarlegitimation. Du ska ha en stor glädje och lust inför ditt uppdrag att leda och utveckla ett fokus på alla barns bästa. Du ska arbeta efter anknytningsteorins synsätt och ha ett lågaffektivt bemötande. Du är kreativ och lösningsorienterad.
I ditt uppdrag har du även rektorsansvar där du tillsammans med pedagogerna och styrelsen arbetar för att skapa en utbildning som stärker barnens förmågor och förutsättningar utifrån varje barns behov och intresse. I ditt pedagogiska ledarskap tar du en aktiv roll och tillsammans med pedagogerna utvecklar du verksamheten utifrån pedagogisk dokumentation och synliggör varje barns läroprocesser. Ditt uppdrag inkluderar även arbetsuppgifter rörande tidrapportering, vikariehantering samt kommunikation och samarbete med styrelse.
De nationella styrdokumenten är utgångspunkten i arbetet med att bedriva det systematiska kvalitetsarbetet och utveckla utbildningen. Du är en kommunikativ, tydlig och relationsskapande ledare som aktivt arbetar för att skapa delaktighet och arbetsglädje. Du arbetar för en god arbetsmiljö där varje pedagog får växa och bidra med sina kompetenser.
Som person är du positiv, ansvarstagande, trygg och bra på att bygga relationer med människor/barn omkring dig. Du har god förmåga att se och ta tillvara barnens och personalens olika kompetenser och omsätta läroplansuppdraget i praktiken. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med ledningsansvar.
Tillträde den 1/8-22, vikariatet sträcker sig ett år (två terminer) med chans till förlängning. Visa mindre

Timvikarier till Närdaghemmetsförskola

Ansök    Jan 21    Stiftelsen Närdaghemmet    Barnskötare
Vi söker timvikarier till Förskolan Närdaghemmet som ligger idylliskt mitt i Svartbäckens lugna villaområde. Närdaghemmet är en föräldradriven förskola. På förskolan går 25 barn mellan 1-6 år. Vi arbetar aktivt med trygghet och trivsel på vår förskola. Bland annat genom att: · Ha ett positivt bemötande mot barn, vårdnadshavare och pedagoger. · Att vara nära barnen, lyssna, trösta, hjälpa till i konflikter. · Ha en inbjudande miljö som... Visa mer
Vi söker timvikarier till Förskolan Närdaghemmet som ligger idylliskt mitt i Svartbäckens lugna villaområde.
Närdaghemmet är en föräldradriven förskola. På förskolan går 25 barn mellan 1-6 år.
Vi arbetar aktivt med trygghet och trivsel på vår förskola. Bland annat genom att:
· Ha ett positivt bemötande mot barn, vårdnadshavare och pedagoger.
· Att vara nära barnen, lyssna, trösta, hjälpa till i konflikter.
· Ha en inbjudande miljö som utmanar och lockar till lek.
· Ha en nära kontakt till vårdnadshavare.
· Se till att en pedagog finns hela tiden i närheten av barnen och presenterar miljön och omgivningen.

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som timvikarie hos oss. Du ska vara positiv, nyfiken, lyhörd, flexibel, och ansvarsfull. Kunna ta eget ansvar och ha intresse för att arbeta med barn.

Vid intresse skicka din ansökan till: [email protected]
För frågor kontakta Karin Gällstedt Rektor på telefonnummer: 076-303 53 78 Visa mindre

Vikarier till Förskolan Närdaghemmet

Ansök    Dec 3    Stiftelsen Närdaghemmet    Barnskötare
Vi söker timvikarier till Förskolan Närdaghemmet som ligger idylliskt mitt i Svartbäckens lugna villaområde. Närdaghemmet är en föräldradriven förskola. På förskolan går 25 barn mellan 1-6 år. Vi erbjuder dig en arbetsplats där alla medarbetare är lika viktiga och vi tar tillvara på allas kompetenser. Ett öppet arbetsklimat med stor delaktighet och inflytande. En tjänst som timvikarie innebär att du arbetar inom alla våra verksamheter och därför är det vi... Visa mer
Vi söker timvikarier till Förskolan Närdaghemmet som ligger idylliskt mitt i Svartbäckens lugna villaområde.
Närdaghemmet är en föräldradriven förskola. På förskolan går 25 barn mellan 1-6 år.
Vi erbjuder dig en arbetsplats där alla medarbetare är lika viktiga och vi tar tillvara på allas kompetenser. Ett öppet arbetsklimat med stor delaktighet och inflytande.
En tjänst som timvikarie innebär att du arbetar inom alla våra verksamheter och därför är det viktigt att du har ett flexibelt arbetssätt och gillar mötet med olika människor.
Som vikarie har du varierande uppgifter och arbetstider, där samarbetet sker med många och din förmåga att skapa ett bra möte spelar stor roll. Vi har barnet i fokus och samverkan med pedagoger och barn utifrån önskemål och behov är en del av arbetet. Vi är en mindre förskola med en härlig stämning.
Vi ser gärna att du har tidigare utbildning eller erfarenhet inom barnomsorg. Men det är inget måste.
Vi söker efter timvikarier som kan vikariera vid behov, ibland vid enstaka tillfällen men även längre vikariat kan behövas. Visa mindre