Lediga jobb Studiefrämjandet Uppsala Västmanland i Uppsala

Se alla lediga jobb från Studiefrämjandet Uppsala Västmanland i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Fiollärare

Studiefrämjandet är ett partipolitiskt, fackligt och religiöst obundet studieförbund, som finns i hela landet. Studiefrämjandet är Uppsalas största och Sveriges tredje största studieförbund. Vår verksamhet samlar över 68 000 deltagare i studiecirklar och vi genomför över 2 700 kulturprogram varje år. Vår kulturskola erbjuder sedan många år tillbaka frivillig musikundervisning i piano, fiol, akustisk gitarr, elgitarr och trummor/slagverk på uppdrag av Kultu... Visa mer
Studiefrämjandet är ett partipolitiskt, fackligt och religiöst obundet studieförbund, som finns i hela landet. Studiefrämjandet är Uppsalas största och Sveriges tredje största studieförbund. Vår verksamhet samlar över 68 000 deltagare i studiecirklar och vi genomför över 2 700 kulturprogram varje år. Vår kulturskola erbjuder sedan många år tillbaka frivillig musikundervisning i piano, fiol, akustisk gitarr, elgitarr och trummor/slagverk på uppdrag av Kulturnämnden i Uppsala kommun.
Inför höstterminen 2022 söker vi en fiollärare.
Kvalifikationskrav: Vi söker dig som har högskoleutbildning i fiol/fiolpedagogik. Du har goda erfarenheter av att undervisa barn och aktuella kunskaper inom fiolpedagogik. Vi förutsätter att du har god samarbetsförmåga, är pedagogisk och har förmåga att inspirera och ge elever möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar. Det är viktigt att du tar ansvar och är initiativrik och har ett utåtriktat arbetssätt med en hög servicegrad.
Arbetsuppgifter: Undervisning i fiol, enskilda lektioner. Ansvara för schemaläggning av elever och kontakt med föräldrarna. Undervisningen bedrivs efter skoltid på en eller flera platser i Uppsala. ca. 2 em/kvällar i veckan, 14 veckor/termin. Eventuellt kan det bli aktuellt med fler undervisningsdagar i veckan beroende på elevvolym.
Vid frågor kontakta utbildningsledare Ulf Holmberg. Vänta inte med att ansöka, intervjuer kommer att ske fortlöpande, då planerad start för denna tjänst är den 29:e augusti. Tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vi tar emot ansökan via e-post: [email protected] Visa mindre

Konstpedagog

Studiefrämjandet är ett partipolitiskt, fackligt och religiöst obundet studieförbund, som finns i hela landet. Studiefrämjandet är Uppsalas största och Sveriges tredje största studieförbund. Vår verksamhet samlar över 68 000 deltagare i studiecirklar och vi genomför över 2 700 kulturprogram varje år. Kvalifikationskrav: Vi söker dig som har utbildning inom området konst och hantverk. Du har erfarenhet av att jobba tillsammans med barn och ungdomar. Vi för... Visa mer
Studiefrämjandet är ett partipolitiskt, fackligt och religiöst obundet studieförbund, som finns i hela landet. Studiefrämjandet är Uppsalas största och Sveriges tredje största studieförbund. Vår verksamhet samlar över 68 000 deltagare i studiecirklar och vi genomför över 2 700 kulturprogram varje år.
Kvalifikationskrav: Vi söker dig som har utbildning inom området konst och hantverk.
Du har erfarenhet av att jobba tillsammans med barn och ungdomar. Vi förutsätter att du har god samarbetsförmåga, är pedagogisk och har förmåga att inspirera och ge deltagarna möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar.
Arbetsuppgifter: Designlabbet har öppen verksamhet för barn och unga i åldrarna 7-15 år på sex platser i Uppsala. ( Sävja, Gränby, Stenhagen, Ekeby Bruk, Almunge och Gottsunda.) 15 träffar/termin à 1½-2 tim.
Du kommer att arbeta tillsammans med en kollega och ingå i Designlabbets team. Tillsammans med den kollega du arbetar med planerar ni fram olika konstprojekt, pyssel och hantverk som ni sedan presenterar och jobbar med under träffarna, tillsammans med deltagarna.
Vi söker ledare till fler arbetspass förlagda på eftermiddagarna. (15:00-17:00 el 15:30-18:00)
Timanställning med fast timlön.
Tillträde 20220822.
Det är bra om du har körkort och bil, men det är inget krav.
Vi tar emot ansökan via e-post till: [email protected] Visa mindre

Pianopedagog

Studiefrämjandet är ett partipolitiskt, fackligt och religiöst obundet studieförbund, som finns i hela landet. Studiefrämjandet är Uppsalas största och Sveriges tredje största studieförbund. Vår verksamhet samlar över 68 000 deltagare i studiecirklar och vi genomför över 2 700 kulturprogram varje år. Vår kulturskola erbjuder sedan många år tillbaka frivillig musikundervisning i piano, violin, akustisk gitarr, elgitarr och trummor/slagverk på uppdrag av Kul... Visa mer
Studiefrämjandet är ett partipolitiskt, fackligt och religiöst obundet studieförbund, som finns i hela landet. Studiefrämjandet är Uppsalas största och Sveriges tredje största studieförbund. Vår verksamhet samlar över 68 000 deltagare i studiecirklar och vi genomför över 2 700 kulturprogram varje år. Vår kulturskola erbjuder sedan många år tillbaka frivillig musikundervisning i piano, violin, akustisk gitarr, elgitarr och trummor/slagverk på uppdrag av Kulturnämnden i Uppsala kommun.
Inför höstterminen 2022 söker vi en pianopedagog.
Kvalifikationskrav: Vi söker dig som har högskoleutbildning i piano/pianopedagogik. Du har goda erfarenheter av att undervisa barn och aktuella kunskaper inom pianopedagogik. Vi förutsätter att du har god samarbetsförmåga, är pedagogisk och har förmåga att inspirera och ge elever möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar. Det är viktigt att du tar ansvar och är initiativrik och har ett utåtriktat arbetssätt med en hög servicegrad.
Arbetsuppgifter: Undervisning i piano, enskilda lektioner. Ansvara för schemaläggning av elever och kontakt med föräldrarna. Undervisningen bedrivs efter skoltid på fler platser i Uppsala. 4 em/kvällar i veckan, 14 veckor/termin.
Vid frågor kontakta utbildningsledare Ulf Holmberg. Vänta inte med att ansöka, intervjuer kommer att ske fortlöpande, då planerad start för denna tjänst är den 29:e augusti. Tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vi tar emot ansökan via e-post: [email protected] Visa mindre

Studiestöd/handledare

Föreningshuset Kontakten är en mångkulturell, interaktiv och levande mötesplats i Gottsunda centrum i Uppsala. Kontakten ska bland annat stimulera demokratiska former som delaktighet och inflytande, inkludering och integration. Vår vision är att vara en mötesplats där allas lika värde tas tillvara och att vi ger människor möjligheter att skapa sina förebilder för det livslånga lärandet. Föreningshuset Kontakten och Fritidsbanken är en del av Studiefrämjand... Visa mer
Föreningshuset Kontakten är en mångkulturell, interaktiv och levande mötesplats i Gottsunda centrum i Uppsala. Kontakten ska bland annat stimulera demokratiska former som delaktighet och inflytande, inkludering och integration. Vår vision är att vara en mötesplats där allas lika värde tas tillvara och att vi ger människor möjligheter att skapa sina förebilder för det livslånga lärandet.
Föreningshuset Kontakten och Fritidsbanken är en del av Studiefrämjandet Uppsala Västmanland.
Föreningshuset Kontakten i Gottsunda ska:
• ge möjlighet till ökad kompetens för ökad anställningsbarhet
• skapa större kontaktnät för deltagare, föreningar och verksamhet
• hjälpa deltagare att göra aktiva val för att påverka sin livssituation och framtid
• möjliggöra mångkulturella möten
• bidra till ökad folkhälsa
Vi söker dig som vill arbeta för att hjälpa till med studiestöd och som vill bidra till ökad folkhälsa genom insatser för barn och unga vuxna.
Meriterande om du arbetat med människor i samtalsform samt talar/ behärskar flera språk. Det är också meriterande om du har varit aktiv i någon form av förening eller idrott.
Dig vi söker;
Är engagerad som person, lyhörd och har kunskaper inom kärnämnena matematik, svenska och engelska samt är bra på att förklara och lära ut.
har förmågan att hantera flera människor samtidigt.
har förmågan att klara av att arbeta i en öppen lärmiljö.
har möjlighet att vid behov arbeta både i Fritidsbanken i Gottsunda och Gränby.
villig att arbeta med folkhälsa och har en sportig förhållningssätt.
Det här är det perfekta jobbet för dig som är studerande. Tveka inte att skicka din ansökan redan idag, då vi tillsätter tjänsten löpande.
Våra öppettider är vardagskvällar kl 14.30-19 (mån-tis-ons-tors) där vi helst ser att du jobbar minst två kvällar i veckan.
Som cirkelledare hos oss har du möjlighet att sprida glädje, engagemang till andra samtidigt som du gör något roligt, meningsfullt och lärorikt.
Du ska ha ett professionellt förhållningssätt och vara genuint intresserad för uppdraget. Visa mindre

Ledare sökes till meckarkurs

I vår ska vi starta en meckarkurs för ungdomar som planerar att inskaffa eller redan har en moped eller LGF-fordon. Vi söker en ledare, som har stor erfarenhet av motorer på olika fordon, kan hur fordon funkar och som också har förmågan och kunskapen att lära ut detta till ungdomar och gillar både bilmeck och ungdomar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Meriterande är om du har gått Fordons- och transportprogrammet på gymnasiet eller har motsvar... Visa mer
I vår ska vi starta en meckarkurs för ungdomar som planerar att inskaffa eller redan har en moped eller LGF-fordon.
Vi söker en ledare, som har stor erfarenhet av motorer på olika fordon, kan hur fordon funkar och som också har förmågan och kunskapen att lära ut detta till ungdomar och gillar både bilmeck och ungdomar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Meriterande är om du har gått Fordons- och transportprogrammet på gymnasiet eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Du bör ha tillgång till egen bil, då kursen är förlagd i Vänge, men det är inget krav.
Meckarkursen startar i Vänge efter påsk, är förlagd em/kvällstid, en gång/veckan och avslutas med en längre helgworkshop i juni.
För mer info och frågor, kontakta Catarina Lundgren ( Tel: 018-194607 eller E-post: [email protected]) Visa mindre

Danslärare

Studiefrämjandet är ett partipolitiskt, fackligt och religiöst obundet studieförbund som finns i hela landet. Studiefrämjandet är Uppsalas största och Sveriges tredje största studieförbund. Vi har en etablerad kulturskola och bedriver sedan flera år tillbaka en omfattande dansverksamhet i t.ex Stenhagen, Storvreta, Ekeby Bruk och Bälinge. Vi söker nu en danslärare till höstterminen 2022 med start den 5 september. Arbetsuppgifter: Leda barn- och ungdomsg... Visa mer
Studiefrämjandet är ett partipolitiskt, fackligt och religiöst obundet studieförbund som finns i hela landet. Studiefrämjandet är Uppsalas största och Sveriges tredje största studieförbund. Vi har en etablerad kulturskola och bedriver sedan flera år tillbaka en omfattande dansverksamhet i t.ex Stenhagen, Storvreta, Ekeby Bruk och Bälinge.
Vi söker nu en danslärare till höstterminen 2022 med start den 5 september.
Arbetsuppgifter: Leda barn- och ungdomsgrupper i barndans och dansmix på måndagar i Bälinge samt vår öppna dansverksamhet Kulturis på torsdagar i Stenhagen. Danslektionerna är förlagda eftermiddag/kväll. 12 veckor /termin. Lön efter överenskommelse.
Kvalifikationskrav: Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att jobba med barn och ungdomar i dansverksamhet. Vi förutsätter att du har god samarbetsförmåga, är pedagogisk och har förmåga att inspirera och ge elever möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar. Det är viktigt att du tar ansvar och är initiativrik och har ett utåtriktat arbetssätt med en hög servicegrad. Det är meriterande om du har en danspedagogutbildning. Visa mindre

Pianopedagog

Studiefrämjandet är ett partipolitiskt, fackligt och religiöst obundet studieförbund, som finns i hela landet. Studiefrämjandet är Uppsalas största och Sveriges tredje största studieförbund. Vår verksamhet samlar över 68 000 deltagare i studiecirklar och vi genomför över 2 700 kulturprogram varje år. Vår kulturskola erbjuder sedan många år tillbaka frivillig musikundervisning i piano, violin, akustisk gitarr, elgitarr och trummor/slagverk på uppdrag av Kul... Visa mer
Studiefrämjandet är ett partipolitiskt, fackligt och religiöst obundet studieförbund, som finns i hela landet. Studiefrämjandet är Uppsalas största och Sveriges tredje största studieförbund. Vår verksamhet samlar över 68 000 deltagare i studiecirklar och vi genomför över 2 700 kulturprogram varje år. Vår kulturskola erbjuder sedan många år tillbaka frivillig musikundervisning i piano, violin, akustisk gitarr, elgitarr och trummor/slagverk på uppdrag av Kulturnämnden i Uppsala kommun.
Inför höstterminen 2021 söker vi en pianopedagog.
Kvalifikationskrav: Vi söker dig som har högskoleutbildning i piano/pianopedagogik. Du har goda erfarenheter av att undervisa barn och aktuella kunskaper inom pianopedagogik. Vi förutsätter att du har god samarbetsförmåga, är pedagogisk och har förmåga att inspirera och ge elever möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar. Det är viktigt att du tar ansvar och är initiativrik och har ett utåtriktat arbetssätt med en hög servicegrad.
Arbetsuppgifter: Undervisning i piano, enskilda lektioner. Ansvara för schemaläggning av elever och kontakt med föräldrarna. Undervisningen bedrivs efter skoltid i en av Uppsala kommuns grundskolor. 3 em/kvällar i veckan, ca 15 veckor/termin.
Vid frågor kontakta utbildningsledare Ulf Holmberg. Vänta inte med att ansöka, intervjuer kommer att ske fortlöpande, då planerad start för denna tjänst är den 1:a september. Tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vi tar emot ansökan via e-post: [email protected] Visa mindre

Studiestöd/läxläsare

Föreningshuset Kontakten är en mångkulturell, interaktiv och levande mötesplats i Gottsunda centrum i Uppsala. Kontakten ska bland annat stimulera demokratiska former som delaktighet och inflytande, inkludering och integration. Vår vision är att vara en mötesplats där allas lika värde tas tillvara och att vi ger människor möjligheter att skapa sina förebilder för det livslånga lärandet. Föreningshuset Kontakten i Gottsunda C ska: • ge möjlighet till ökad... Visa mer
Föreningshuset Kontakten är en mångkulturell, interaktiv och levande mötesplats i Gottsunda centrum i Uppsala. Kontakten ska bland annat stimulera demokratiska former som delaktighet och inflytande, inkludering och integration. Vår vision är att vara en mötesplats där allas lika värde tas tillvara och att vi ger människor möjligheter att skapa sina förebilder för det livslånga lärandet.


Föreningshuset Kontakten i Gottsunda C ska:
• ge möjlighet till ökad kompetens för ökad anställningsbarhet
• skapa större kontaktnät för deltagare, föreningar och verksamhet
• hjälpa deltagare att göra aktiva val för att påverka sin livssituation och framtid
• möjliggöra mångkulturella möten
Vi söker dig som vill arbeta för att hjälpa till med studiestöd för barn och unga vuxna. Meriterande om du arbetat med människor i samtalsform samt talar/ behärskar flera språk


Vi söker dig som är:
engagerad, har kunskaper inom kärnämnena matematik, svenska och engelska och är bra på att förklara och lära ut.
har förmågan att hantera flera människor samtidigt.
har förmågan att klara av att arbeta i en öppen lärmiljö.


Det här är det perfekta jobbet för dig som är studerande. Tveka inte skicka din ansökan redan idag, då vi tillsätter tjänsten löpande.
Vi söker en studiecirkelledare till vår öppna verksamhet på Kontakten fyra vardagskvällar kl 16-20 (mån-tis-ons-tors) alla veckor för att arbeta med studiestöd.


Som cirkelledare hos oss har du möjlighet att sprida glädje, engagemang till andra samtidigt som du gör något roligt, meningsfullt och lärorikt.
Du ska ha ett professionellt förhållningssätt och vara genuint intresserad för uppdraget. Visa mindre

Studiestöd/läxläsare

Föreningshuset Kontakten är en mångkulturell, interaktiv och levande mötesplats i Gottsunda centrum i Uppsala. Kontakten ska bland annat stimulera demokratiska former som delaktighet och inflytande, inkludering och integration. Vår vision är att vara en mötesplats där allas lika värde tas tillvara och att vi ger människor möjligheter att skapa sina förebilder för det livslånga lärandet. Föreningshuset Kontakten i Gottsunda C ska: • ge möjlighet till ökad... Visa mer
Föreningshuset Kontakten är en mångkulturell, interaktiv och levande mötesplats i Gottsunda centrum i Uppsala. Kontakten ska bland annat stimulera demokratiska former som delaktighet och inflytande, inkludering och integration. Vår vision är att vara en mötesplats där allas lika värde tas tillvara och att vi ger människor möjligheter att skapa sina förebilder för det livslånga lärandet.


Föreningshuset Kontakten i Gottsunda C ska:
• ge möjlighet till ökad kompetens för ökad anställningsbarhet
• skapa större kontaktnät för deltagare, föreningar och verksamhet
• hjälpa deltagare att göra aktiva val för att påverka sin livssituation och framtid
• möjliggöra mångkulturella möten
Vi söker dig som vill arbeta för att hjälpa till med studiestöd för barn och unga vuxna. Meriterande om du arbetat med människor i samtalsform samt talar/ behärskar flera språk


Vi söker dig som är:
engagerad, har kunskaper inom kärnämnena matematik, svenska och engelska och är bra på att förklara och lära ut.
har förmågan att hantera flera människor samtidigt.
har förmågan att klara av att arbeta i en öppen lärmiljö.


Det här är det perfekta jobbet för dig som är studerande. Tveka inte skicka din ansökan redan idag, då vi tillsätter tjänsten löpande.
Vi söker en studiecirkelledare till vår öppna verksamhet på Kontakten fyra vardagskvällar kl 14.30-20 (mån-tis-ons-tors) alla veckor för att arbeta med studiestöd.


Som cirkelledare hos oss har du möjlighet att sprida glädje, engagemang till andra samtidigt som du gör något roligt, meningsfullt och lärorikt.
Du ska ha ett professionellt förhållningssätt och vara genuint intresserad för uppdraget. Visa mindre

Studiestöd/läxläsare

Föreningshuset Kontakten är en mångkulturell, interaktiv och levande mötesplats i Gottsunda centrum i Uppsala. Kontakten ska bland annat stimulera demokratiska former som delaktighet och inflytande, inkludering och integration. Vår vision är att vara en mötesplats där allas lika värde tas tillvara och att vi ger människor möjligheter att skapa sina förebilder för det livslånga lärandet. Föreningshuset Kontakten i Gottsunda C ska: • ge möjlighet till ökad... Visa mer
Föreningshuset Kontakten är en mångkulturell, interaktiv och levande mötesplats i Gottsunda centrum i Uppsala. Kontakten ska bland annat stimulera demokratiska former som delaktighet och inflytande, inkludering och integration. Vår vision är att vara en mötesplats där allas lika värde tas tillvara och att vi ger människor möjligheter att skapa sina förebilder för det livslånga lärandet.


Föreningshuset Kontakten i Gottsunda C ska:
• ge möjlighet till ökad kompetens för ökad anställningsbarhet
• skapa större kontaktnät för deltagare, föreningar och verksamhet
• hjälpa deltagare att göra aktiva val för att påverka sin livssituation och framtid
• möjliggöra mångkulturella möten
Vi söker dig som vill arbeta för att hjälpa till med studiestöd för barn och unga vuxna. Meriterande om du arbetat med människor i samtalsform samt talar/ behärskar flera språk


Vi söker dig som är:
engagerad, har kunskaper inom kärnämnena matematik, svenska och engelska och är bra på att förklara och lära ut.
har förmågan att hantera flera människor samtidigt.
har förmågan att klara av att arbeta i en öppen lärmiljö.


Det här är det perfekta jobbet för dig som är studerande. Tveka inte skicka din ansökan redan idag, då vi tillsätter tjänsten löpande.
Vi söker en studiecirkelledare till vår öppna verksamhet på Kontakten fyra vardagskvällar kl 16-20 (mån-tis-ons-tors) alla veckor för att arbeta med studiestöd.


Som cirkelledare hos oss har du möjlighet att sprida glädje, engagemang till andra samtidigt som du gör något roligt, meningsfullt och lärorikt.
Du ska ha ett professionellt förhållningssätt och vara genuint intresserad för uppdraget. Visa mindre

Konstpedagog

Studiefrämjandet är ett partipolitiskt, fackligt och religiöst obundet studieförbund, som finns i hela landet. Studiefrämjandet är Uppsalas största och Sveriges tredje största studieförbund. Vår verksamhet samlar över 68 000 deltagare i studiecirklar och vi genomför över 2 700 kulturprogram varje år. Kvalifikationskrav: Vi söker dig som har utbildning inom området konst och hantverk. Du har erfarenhet av att jobba tillsammans med barn och ungdomar. Vi för... Visa mer
Studiefrämjandet är ett partipolitiskt, fackligt och religiöst obundet studieförbund, som finns i hela landet. Studiefrämjandet är Uppsalas största och Sveriges tredje största studieförbund. Vår verksamhet samlar över 68 000 deltagare i studiecirklar och vi genomför över 2 700 kulturprogram varje år.
Kvalifikationskrav: Vi söker dig som har utbildning inom området konst och hantverk.
Du har erfarenhet av att jobba tillsammans med barn och ungdomar. Vi förutsätter att du har god samarbetsförmåga, är pedagogisk och har förmåga att inspirera och ge deltagarna möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar.
Arbetsuppgifter: Designlabbet har öppen verksamhet för barn och unga i åldrarna 7-15 år på fyra platser i Uppsala. ( Sävja, Gränby, Stenhagen och Gottsunda.) 15 träffar/termin à 1½-2 tim.
Du kommer att arbeta tillsammans med en kollega och ingå i Designlabbets team. Tillsammans med den kollega du arbetar med planerar ni fram olika konstprojekt, pyssel och hantverk som ni sedan presenterar och jobbar med under träffarna, tillsammans med deltagarna.
Vi söker ledare till fler arbetspass förlagda på eftermiddagarna. (15:00-17:00 el 15:30-18:00)
Timanställning med fast timlön.


Tillträde omgående.
Det är bra om du har körkort och bil, men det är inget krav.


Vi tar emot ansökan via e-post till: [email protected] Visa mindre

Konstpedagog, kursledare

Studiefrämjandet är ett partipolitiskt, fackligt och religiöst obundet studieförbund, som finns i hela landet. Studiefrämjandet är Uppsalas största och Sveriges tredje största studieförbund. Vår verksamhet samlar över 68 000 deltagare i studiecirklar och vi genomför över 2 700 kulturprogram varje år. Kvalifikationskrav: Vi söker dig som har utbildning inom området konst och hantverk. Meriterande om du är utövande konstnär. Du har erfarenhet av att jobba t... Visa mer
Studiefrämjandet är ett partipolitiskt, fackligt och religiöst obundet studieförbund, som finns i hela landet. Studiefrämjandet är Uppsalas största och Sveriges tredje största studieförbund. Vår verksamhet samlar över 68 000 deltagare i studiecirklar och vi genomför över 2 700 kulturprogram varje år.
Kvalifikationskrav: Vi söker dig som har utbildning inom området konst och hantverk. Meriterande om du är utövande konstnär.
Du har erfarenhet av att jobba tillsammans med barn och ungdomar. Vi förutsätter att du har god samarbetsförmåga, är pedagogisk och har förmåga att inspirera och ge deltagarna möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar.
Arbetsuppgifter: Kursledare till Konstateljén. Planera och leda konstkurs för barn och ungdomar (2 grupper à 1,5 tim, max 8 deltagare) Tio torsdagseftermiddagar/kvällar under höstterminen med start 30:e september. Inte höstlovet, v.44.
Timanställning med fast timlön. Tjänsten är ett vikariat tills vår ordinarie konstpedagog är klar med sin föräldraledighet.
Vi tar emot ansökan via e-post till: [email protected] Visa mindre

Pianopedagog

Studiefrämjandet är ett partipolitiskt, fackligt och religiöst obundet studieförbund, som finns i hela landet. Studiefrämjandet är Uppsalas största och Sveriges tredje största studieförbund. Vår verksamhet samlar över 68 000 deltagare i studiecirklar och vi genomför över 2 700 kulturprogram varje år. Vår kulturskola erbjuder sedan många år tillbaka frivillig musikundervisning i piano, violin, akustisk gitarr, elgitarr och trummor/slagverk på uppdrag av Kul... Visa mer
Studiefrämjandet är ett partipolitiskt, fackligt och religiöst obundet studieförbund, som finns i hela landet. Studiefrämjandet är Uppsalas största och Sveriges tredje största studieförbund. Vår verksamhet samlar över 68 000 deltagare i studiecirklar och vi genomför över 2 700 kulturprogram varje år. Vår kulturskola erbjuder sedan många år tillbaka frivillig musikundervisning i piano, violin, akustisk gitarr, elgitarr och trummor/slagverk på uppdrag av Kulturnämnden i Uppsala kommun.
Inför höstterminen 2020 söker vi en pianopedagog.
Kvalifikationskrav: Vi söker dig som har högskoleutbildning i piano/pianopedagogik. Du har goda erfarenheter av att undervisa barn och aktuella kunskaper inom pianopedagogik. Vi förutsätter att du har god samarbetsförmåga, är pedagogisk och har förmåga att inspirera och ge elever möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar. Det är viktigt att du tar ansvar och är initiativrik och har ett utåtriktat arbetssätt med en hög servicegrad.
Arbetsuppgifter: Undervisning i piano, enskilda lektioner. Ansvara för schemaläggning av elever och kontakt med föräldrarna. Undervisningen bedrivs efter skoltid i Studiefrämjandets egna lokaler samt i ett flertal skolor i Uppsalaområdet. 2-4 em/kvällar i veckan, ca 15 veckor/termin.
Vid frågor kontakta utbildningsledare Ulf Holmberg. Vänta inte med att ansöka, intervjuer kommer att ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vi tar emot ansökan via e-post: [email protected] Visa mindre

Danslärare Streetdance och Dansmix

Studiefrämjandet är ett partipolitiskt, fackligt och religiöst obundet studieförbund som finns i hela landet. Studiefrämjandet är Uppsalas största och Sveriges tredje största studieförbund. Vi har en etablerad kulturskola och bedriver sedan flera år tillbaka en omfattande dansverksamhet i t.ex Stenhagen, Storvreta, Ekeby Bruk och Bälinge. Vi söker nu en danslärare. Arbetsuppgifter: Leda barn- och ungdomsgrupper i Streetdance och Dansmix i Stenhagen och Ek... Visa mer
Studiefrämjandet är ett partipolitiskt, fackligt och religiöst obundet studieförbund som finns i hela landet. Studiefrämjandet är Uppsalas största och Sveriges tredje största studieförbund. Vi har en etablerad kulturskola och bedriver sedan flera år tillbaka en omfattande dansverksamhet i t.ex Stenhagen, Storvreta, Ekeby Bruk och Bälinge.
Vi söker nu en danslärare.
Arbetsuppgifter: Leda barn- och ungdomsgrupper i Streetdance och Dansmix i Stenhagen och Ekeby Bruk på onsdagar och torsdagar. Som danslärare hos oss har du möjlighet att vara med och utveckla vår växande dansverksamhet.
Kvalifikationskrav: Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att jobba med barn och ungdomar i dansverksamhet. Vi förutsätter att du har god samarbetsförmåga, är pedagogisk och har förmåga att inspirera och ge elever möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar. Det är viktigt att du tar ansvar och är initiativrik och har ett utåtriktat arbetssätt med en hög servicegrad. Det är meriterande om du har en pedagogutbildning. Visa mindre

Danslärare i Streetdance och Dansmix

Studiefrämjandet är ett partipolitiskt, fackligt och religiöst obundet studieförbund som finns i hela landet. Studiefrämjandet är Uppsalas största och Sveriges tredje största studieförbund.  Vi har en etablerad kulturskola och bedriver sedan flera år tillbaka en omfattande dansverksamhet i t.ex Stenhagen, Storvreta, Ekeby Bruk och Bälinge.   Vi söker nu en danslärare. Arbetsuppgifter: Leda barn- och ungdomsgrupper i Streetdance och Dansmix på ett flerta... Visa mer
Studiefrämjandet är ett partipolitiskt, fackligt och religiöst obundet studieförbund
som finns i hela landet. Studiefrämjandet är Uppsalas största och Sveriges tredje
största studieförbund.  Vi har en etablerad kulturskola och bedriver sedan flera år tillbaka en omfattande dansverksamhet i t.ex Stenhagen, Storvreta, Ekeby Bruk och Bälinge.
 
Vi söker nu en danslärare.


Arbetsuppgifter: Leda barn- och ungdomsgrupper i Streetdance och Dansmix på ett flertal platser i Uppsala. Som danslärare hos oss har du möjlighet att vara med och utveckla vår växande dansverksamhet.


Danslektionerna är förlagda eftermiddag/kväll i Studiefrämjandets egna lokaler samt i ett flertal skolor i Uppsalaområdet.


Kvalifikationskrav: Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att jobba med barn och ungdomar i dansverksamhet.
 Vi förutsätter att du har god samarbetsförmåga, är pedagogisk och
har förmåga att inspirera och ge elever möjlighet att utvecklas utifrån sina egna
förutsättningar. Det är viktigt att du tar ansvar och är initiativrik och har ett
utåtriktat arbetssätt med en hög servicegrad. Det är meriterande om du har en pedagogutbildning. Visa mindre